2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Irán maga fog előállítani nukleáris fűtőanyagot, ha nem sikerül megállapodni
Ultimátumot intézett a nemzetközi közösséghez a perzsa állam külügyminisztere: mint szombaton közölte, Irán maga fog előállítani nukleáris fűtőanyagot, ha nem sikerül január végéig megállapodni a Nyugattal ebben az ügyben. A nyugati országoknak el kell dönteni, hajlandóak-e eladni Teheránnak vagy gyengén dúsított urániumért elcserélni a fűtőanyagot - jelentette ki Manusehr Mottaki az állami televízióban, hozzátéve, hogy ezt "ultimátumnak" tekinthetik. "Egy hónapjuk van, hogy döntsenek, máskülönben Teherán maga fogja a szükséges szintre, 20 százalékosra dúsítani uránkészletét" - közölte.
2010.01.02. 12:15
 
 
Tenisz, Brisbane: Czink cseh, Szávay kínai ellenféllel kezd
Czink Melinda a cseh Lucie Hradecka, míg Szávay Ágnes a kínai Peng Su-aj ellen kezdi meg szereplését a vasárnap rajtoló, brisbane-i tenisztorna női versenyén. A WTA honlapjának szombati tájékoztatása szerint a hetedik helyen kiemelt, a világranglistán 37. Czink riválisa jelenleg 64. a rangsorban, kettejük különpárbajában a magyar játékos vezet 2-0-ra. Szávay (39.) vetélytársa a 46. helyen áll a WTA-nál, legjobb helyezése a 31. volt. Eddigi három összecsapásukból az ázsiai teniszező kettőt nyert. A visszatérő korábbi világelső, Justine Henin - aki szabadkártyával indul - a második helyen rangsorolt Nagyja Petrova ellen kezd. Honfitársa, az első kiemelt Kim Clijsters először az olasz Tathiana Garbinnal néz farkasszemet.
2010.01.02. 11:30
 
 
A szocialista kormány nem teljesítette az MSZOSZ elvárásait
Teljesületlenek maradtak a szocialista vezetésű kormánnyal szemben támasztott elvárások az elmúlt nyolc évben - nyilatkozta a Népszabadság szombati számában Pataky Péter, a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) elnöke. Az elnök közlése szerint hamarosan elkészül az az elemzés, ami átfogó képet ad arról, hogy alakult az utóbbi években a munkavállalók helyzete. Pataky szerint a lakosság jelentős része azt várta, hogy az MSZP-vezetésű kormányzással felgyorsul a felzárkózás Európához, elsősorban az életszínvonal, a reálkeresetek tekintetében.
2010.01.02. 11:15
 
Változott a cafeteria elemek adózása
Jelentősen átalakult a cafeteria elemek adózása 2010 január elsejétől. Januártól három csoportba kerülnek a korábban adómentes béren kívüli juttatások: lesznek adómentes, kedvezményes adózású, valamint normál adózású juttatások. Az adómentes juttatásokat semmilyen adó vagy járulék nem terheli. A csoportba két cafeteria elem, az otthoni internet előfizetés támogatása, valamint a kockázati életbiztosítás díja került. Az otthoni internet támogatása keretében a munkáltató a munkavállaló, vagy a vele egy háztartásban élő házastárs nevére szóló internet előfizetés díját térítheti meg. A cafeteria elemnek külön adómentességi korlátja nincs, tehát bármekkora összegű havi internet előfizetés elszámolható.
2010.01.02. 11:00
 
 
Több mint 500 határozatot hozott az OVB tavaly
Tavaly 504 határozatot hozott az Országos Választási Bizottság (OVB), ezek közül 150 a júniusi európai parlamenti (EP) választással kapcsolatban született. A testület 2009. január 6. és december 17. között 48 ülést tartott, 504 határozatot adott ki és 2 állásfoglalást fogadott el. A testületnek az EP-választás időszakában 21 ülése volt, ezeken 161 határozatot hozott. Az OVB több mint 300 országos népszavazás, népi kezdeményezés ügyében is döntött, mivel jogszabályban meghatározott feladata az országos népszavazási kezdeményezések, népi kezdeményezések aláírásgyűjtő ívének, illetve a konkrét kérdésnek a hitelesítése.
2010.01.02. 11:00
 
 
Obama: az al-Kaida szervezte meg a detroiti merényletkísérletet
Az al-Kaida terrorszervezet képezte ki és fegyverezte fel azt a nigériai férfit, aki karácsonykor Detroit felett megpróbált felrobbantani egy amerikai utasszállító repülőgépet - jelentette ki Barack Obama amerikai elnök. Obama szavai szerint az Egyesült Államok "a gyűlölet és az erőszak nagyszabású hálózatával" áll háborúban. Ez volt az első alkalom, hogy az amerikai vezetés nyíltan az al-Kaidát vádolta meg a merényletkísérlet végrehajtásával, eddig csak utaltak arra, hogy a merénylő kapcsolatban állhat a terrorista csoporttal.
2010.01.02. 11:00
 
 
A MÁV leányvállalatai üzemi nyereséggel zárják a 2009-et
A MÁV leányvállalatai üzemi szinten várhatóan nyereséggel zárják a 2009-es évet, csak az anyacég lesz ezen a szinten is veszteséges - derül ki a MÁV sajtóanyagából. A pályavasút fenntartását és üzemeltetését, valamint a központi szolgáltatásokat végző MÁV nem konszolidált árbevétele 2009-ben várhatóan eléri a 178,3 milliárd forintot, az üzemi szintű vesztesége pedig 28,9 milliárd forint lesz. Ezen a területen 19.269 fő dolgozik. A pályavasút bevétellel nem fedezett költségeinek megtérítésére jelenleg nincs szolgáltatási szerződés, így mindössze 1,3 milliárd forint költségtérítésre számíthat a MÁV, de ebből is december közepéig csak 380 milliót kapott meg.
2010.01.02. 09:00
 
 
Niki Lauda: nem tennék pénzt Schumacher győzelmére
A háromszoros világbajnok Niki Lauda szerint a Forma-1-be visszatérő Michael Schumacher minden bizonnyal ott lesz ugyan a legjobbak között jövőre, de ő maga nem fogadna a német pilóta végső sikerére. "Minden a versenyautón múlik. Biztos vagyok abban, hogy keményen fog küzdeni, de nagyobb összeget azért nem tennék arra, hogy megnyeri a világbajnokságot" - mondta Lauda a Bildnek. "A legutóbbi vb hajrájában Vettel volt a legjobb, és azt is figyelembe kell venni, hogy mostanában sokkal több kiemelkedő képességű pilóta van, mint Schumacher idejében." Lauda, aki kitörő örömmel fogadta a hétszeres világbajnok visszatérését, 1975-ben és 1977-ben Ferrarival, majd hét év szünet után 1984-ben a McLarennel nyerte meg a vb-t.
2010.01.02. 08:45
 
 
MAISZ: ki kellene mozdítani a lakásépítést a stagnálásból
Kamattámogatással, vagy adókedvezménnyel, de ki kellene mozdítani a lakásépítést a mostani stagnálásból, tavaly már fellendült a Balaton körül a 20-30 millió forintos üdülők készpénzes piaca - mondta Mehrli Péter, a Magyar Ingatlanszövetség (MAISZ) újraválasztott elnöke az MTI-nek. Úgy tűnik, hogy az ingatlanpiac elérte a gödör alját, és 2010-ben már enyhe fellendülés jön - kezdte a helyzet értékelését Mehrli. Mások viszont úgy vélik, hogy a kilábalás "w" alakú lesz, tehát a kezdeti fellendülést újabb visszaesés követi - tette hozzá az elnök.
2010.01.02. 08:45
 
 
Kevesebb lett a magyar bor 2009-ben
Az éves átlagnál valamivel kevesebb, 3-3,5 millió hektoliter bor érik a pincékben a 2009-es szüretet követően, miközben a hazai borfogyasztás egyes becslések szerint átlagosan évente 3 millió hektoliter - írja a Népszava a szombati számában. A kevesebb alapanyag ellenére a szőlő felvásárlási ára nem emelkedett, hanem még az egy évvel korábbi - nem túl magas - összeghez képest is csökkent. Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának elnöke a lapban azt nyilatkozta, hogy a piaci feszültségek egyik oka a szűkös hitelforrás. Ennek következménye az is, hogy jó néhány termelő jelentős csúszással, vagy egyáltalán nem kapta meg a felvásárlóktól a pénzét.
2010.01.02. 08:15
 
 
Továbbra is pesszimistán gondolnak a jövőre a magyarok
Nagyon nehéz évre számít 2010-ben a magyarok több mint 40 százaléka - olvasható a Szonda Ipsos az MTV számára készített felmérésében. Az 500 fős, telefonos, decemberben, az ünnepek előtt végzett kutatás szerint a megkérdezettek 41 százaléka véli úgy, hogy 2010 nagyon nehéz év lesz saját és családja anyagi helyzetét illetően. A 2008 hasonló időszakában készített kutatás szerint a megkérdezettek 46 százaléka, az azt megelőző évben pedig 39 százaléka vélekedett hasonlóan.
2010.01.01. 22:00
 
 
Újévi ünnepek az óvatosság jegyében
Merényletektől tartva óvatosan ünnepelte az új évet a világ - a bizalmatlanságot alighanem az Amszterdamból Detroitba tartó amerikai repülőgép felrobbantására tett sikertelen kísérlet és az Indonéziában bejelentett terrorfenyegetés magyarázta. Új-Zélandon, ahol az elsők között léptek be a 2010-es évbe, az aucklandi Sky Tower toronyépület tetejéről indított tűzijátékban gyönyörködhettek a nézők közép-európai idő szerint már csütörtök 12 órakor. Sydney kikötőjében másfél millióan nézték meg a hagyományos tűzijátékot, amelyhez 4,5 tonnányi pirotechnikai anyagot használtak el 12 perc alatt. Új-Dél-Wales miniszterelnöke szerint "ez a világ legszebb látványossága".
2010.01.01. 21:00
 
 
Elrajtolt a 31. Dakar-rali
Több mint 360 jármű - 136 autó, 152 motor, 25 quad és 52 kamion - vágott neki pénteken Buenos Airesből a 31. Dakar-ralinak, a világ legnehezebb autós terepversenyének, melyet már második alkalommal rendeznek meg dél-amerikai helyszíneken. Az első napon a résztvevőknek még nem kellett sietniük, mivel csak egy etap várt rájuk az argentin főváros és Colón között, vagyis a 317 km-ből egyetlen egy sem volt része gyorsasági szakasznak. Az igazi versengés szombaton kezdődik, amikor a motorosoknak és a quadosoknak 652 km-t kell megtenniük úgy, hogy ebből 219 km lesz számukra a mért szakasz, míg az autósok és a kamionosok 684 km-t küzdenek le Colón és Córdoba között, s 251 km-en kell a lehető leggyorsabban haladniuk.
2010.01.01. 20:30
 
 
Mesterházy Attila: együtt kell működniük a politikai élet szereplőinek
Mesterházy Attila szerint a politikai élet szereplőinek együtt kell működniük, mert csak ezzel lehet eredményeket elérni. Az MSZP miniszterelnök-jelöltje az RTL Klub híradójának nyilatkozva pénteken úgy fogalmazott: 2010-es év választási év, és az azt jellemző felfokozott politikai érzelmek ellenére bízik abban, hogy lehetséges lesz az együttműködés. A magyar nemzetnek együttműködésre és összefogásra van szükség ahhoz, hogy "ötről hatra" jusson - tette hozzá a kormányfőjelölt. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke még szerdán tette fel saját honlapjára újévi köszöntőjét, amelyben egyebek mellett azt mondta: Magyarországnak teljes megújulásra lesz szüksége 2010-ben.
2010.01.01. 20:00
 
 
A finnországi ámokfutó tudatosan választotta ki áldozatait
A finnországi Espooban csütörtökön lezajlott öldöklés tettese szándékosan választotta ki öt áldozatát, amikor a kereskedelmi központban leadta lövéseit - állapították meg a vizsgálatot végző rendőrök. Az áldozatok sérülései arra utalnak, hogy a lövöldöző csak őket akarta megölni. A járókelők irányában nem történtek lövések - mondta az ügyben illetékes nyomozó a Helsingin Sanomat online kiadásában. A gyanúsított, a 43 éves koszovói Ibrahim Shkupolli egy kereskelmi központ szupermarketjének négy alkalmazottját - egy nőt és három férfit - lőtte agyon, majd magával is végzett. Volt finn barátnőjét, aki ugyanott dolgozott, otthonában holtan találták.
2010.01.01. 19:00
 
 
Karácsonyi díszítés miatt visszafordított repülő
Visszafordították a Northwest Airlines Orlandóból Detroit felé tartó járatát Tennesseebe, miután valaki gyanús csomagot észlelt a gépen. A csomagról később kiderült, hogy karácsonyi díszeket tartalmazott - közölte a légitársaság szóvivője. Carlos Santos arról nem számolt be, hogy ki észlelte a csomagot a nagyjából félúton járó gépen, és arról sem, hogy milyen okból ébresztett gyanút az illetőben. A fedélzeten 75 utas és ötfős személyzet utazott. A járat a nashville-i repülőtéren mintegy két órán át várakozott, míg kutyákkal átkutatták. A múlt héten szintén a Northwest egyik járatát próbálta meg felrobbantani egy nigériai férfi.
2010.01.01. 18:30
 
 
Árhullám indult meg a Körösökön
Az elmúlt időszakban a Körösök hegyvidéki vízgyűjtő területén lehullott nagy mennyiségű csapadék, illetve a hó olvadása miatt árhullám indult meg a Körösökön - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (KÖRKÖVIZIG) pénteken. A tájékoztatás szerint január elsején reggel a Fekete-Körös magyar területen Antnál 501 centiméteres vízállásnál elérte az elsőfokú árvízvédelmi készültségi szintet. Tetőzésére szombaton éjszaka lehet számtani megközelítőleg 800 centiméternél. Ezen a szakaszon hétméteres vízállásnál már harmadfokú készültséget szokott elrendelni az igazgatóság. Árad a Fehér-Körös is.
2010.01.01. 18:15
 
 
Barack Obama golfozással töltötte Szilveszter estéjét
Golfozással töltötte Barack Obama amerikai elnök Szilveszter estéjét, előtte pedig moziba ment a családjával. Az elnök a golfozásra a Mid-Pacific Country Clubban kerített sort, de az eredményéről a hírügynökségi jelentés nem tudósított. A pálya ugyanazon a Kailua nevű hawaii üdülőhelyen van Honolulutól északkeletre, Oahu szigetén, ahol az Obama-család karácsony óta házat bérel a tenger partján. Az elnök a lányaival és családi barátaival előzőleg megnézte az Avatar című film háromdimenziós változatát. A Kaneohében, a Windward Mallban lévő moziban külön vetítést rendeztek nekik a szokásos műsoridő előtt.
2010.01.01. 17:30
 
 
Jemen-konferenciát hívott össze a brit kormányfő
Nemzetközi konferenciát hívott össze január végére Jemen ügyében a brit kormányfő - közölte pénteken a Downing Street-i miniszterelnöki hivatal. A közlemény szerint az értekezletet a január 28-ára már korábban meghirdetett Afganisztán-konferenciával párhuzamosan tartanák. Ez utóbbi fő napirendi pontja az ellenőrzés fokozatos átadása az afganisztáni biztonsági erőknek. Gordon Brown azonban pénteki újévi üzenetében közölte: térségi és globális fenyegetést jelent most már Jemen is, amely "a terrorizmus tenyészhelyévé és potenciális menedékévé vált".
2010.01.01. 17:00
 
 
Tenisz, Abu-Dzabi: Nadal-Söderling döntő lesz
A spanyol Rafael Nadal lesz a svéd Robin Söderling ellenfele az Abu-Dzabiban zajló meghívásos bemutató tenisztorna döntőjében, miután pénteken két játszmában nyert honfitársa, David Ferrer ellen. Az első elődöntőben Söderling nagy meglepetésre - 12 vereség után először - legyőzte a világelső svájci Roger Federert. Eredmények, elődöntő: Nadal (spanyol)-Ferrer (spanyol) 7:6, 6:3.
2010.01.01. 16:45
 
 
Van Morrison cáfolja, hogy újra apa lett
Cáfolja Van Morrison ír rockzenész, hogy újra apa lett: a 64 éves előadóművész szerint az erről szóló hamis hírt számítógépes kalózok helyezték el honlapján. Az RTE közszolgálati tévé idézte az énekes és dalszerző közleményét, amely szerint a honlapján megjelent bejelentés teljesen alaptalan. A rockzene élő klasszikusának honlapján kedden jelent meg a hír arról, hogy felesége, Gigi Lee életet adott fiuknak, George Ivan Morrisonnak. A hírt világgá kürtölte Morrison sajtósa, Phil Lobel is, aki ugyancsak a honlapról értesült Morrison újabb utódjáról.
2010.01.01. 16:30
 
 
Robbanás történt egy szigetszentmiklósi szórakozóhelyen
Nem jelenthető ki egyértelműen, hogy valamilyen pirotechnikai eszköz okozta volna a szigetszentmiklósi Ősz utca egyik pincehelyiségében a szilveszter éjjel történt robbanást, illetve tüzet - közölte az MTI-vel pénteken kora délután az önkormányzati tűzoltóság osztályvezetője. A robbanás, illetve a tűz a tánctérben keletkezett, de hogy pontosan mitől és miként, arra az eddig lefolytatott vizsgálat alapján egyelőre nem lehet választ adni - fűzte hozzá Hajdú Imre. Elmondta még, hogy 10-11-en szenvedtek könnyebb, zömmel felső légúti sérülést, egy személyt pedig súlyos állapotban szállítottak kórházba.
2010.01.01. 16:15
 
 
Az újév első napján született babák ötöde bizonyosan elhízott lesz
A január elsején született brit csecsemők ötöde várhatóan elhízottá válik, mire megkezdi az iskolát - közölték brit egészségügyi hatóságok pénteken. Gillian Merron közegészségügyi miniszter szerint az év első napján várhatóan megérkező 1500 újszülöttből ötéves korára túlsúlyos gyermek lesz, ezért az anyák figyelmét felhívta az egészséges táplálás-táplálkozás fontosságára. "Minden, ami egy gyermek életének első éveiben történik, hatalmas jelentőséggel bír az egészség későbbi alakulására" - jelentette ki újévi közleményében.
2010.01.01. 15:45
 
 
Budapesten és Berettyóújfaluban születettek meg 2010 első csecsemői
Csütörtökről péntekre virradóan pontban éjfélkor született meg a 2010-es év első babája Budapesten, a vidéki első idei csecsemő pedig csak egy perccel "maradt le" ettől a rekordtól. Az MTI által megkeresett kórházaktól származó tájékoztatás alapján az újév első babája egy kislány, aki a fővárosi Bajcsy-Zsilinszky Kórházban született meg; a 3,99 kilogrammos kislányt Dancs-Oláh Alisa Rózának hívják, spontán hüvelyi szüléssel jött a világra. A vidéki "csúcstartó" egy kisfiú, aki éjfél után egy perccel látta meg a napvilágot a berettyújfalui Gróf Tisza István Kórházban: őt egy magyar származású, de román állampolgárságú 28 éves nő hozta világra.
2010.01.01. 15:15
 
 
Budapesten 250 köbméter szemetet takarítottak el szilveszter után
A szilveszter utáni nagytakarításban összesen 250 köbméter hulladékot takarított össze és szállított el Budapesten a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. Horti Zsófia szóvivő elmondta: január 1-jén reggel hat órakor kezdték meg a takarítást, azt késő délelőttre be is fejezték. A FKF Zrt. szilveszteri nagytakarítást tartott az óévbúcsúztató rendezvények helyszínein, így az Oktogonon, a Vörösmarty téren és a Nyugati téren is. A vállalat takarított még a Kis- és Nagykörúton, valamint több aluljáróban, így a Boráros téri, a Ferenc körúti, a Blaha Lujza téri, a Nyugati téri, a Kálvin téri, a Deák téri aluljárókban és az Astoriánál.
2010.01.01. 15:15
 
 
Tenisz, Abu-Dzabi: Söderling legyőzte Federert
Robin Söderling három játszmában legyőzte pénteken a világelső svájci Roger Federert az Abu-Dzabiban zajló meghívásos bemutató tenisztornán és bejutott a döntőbe. A svéd teniszező 12 vereség után először diadalmaskodott svájci riválisa felett. A svéd teniszező a fináléban a Rafael Nadal (spanyol)-David Ferrer (spanyol) párharc győztesével találkozik. Eredmény, elődöntő: Söderling (svéd)-Federer (svájci) 6:7, 7:6, 6:2.
2010.01.01. 14:45
 
 
Tenisz: Czink és Szávay is ott lesz a brisbane-i versenyen
Két korábbi belga világelső, Justine Henin és Kim Clijsters, továbbá két magyar játékos, Czink Melinda és Szávay Ágnes is szerencsét próbál a vasárnap rajtoló, brisbane-i tenisztorna női versenyén. A hét Grand Slam-tornán diadalmaskodó Henin, aki már szeptemberben jelezte, hogy 2010-ben ismét világhódító körútra indul, húsz hónapig nem versenyzett, a rendezők jóvoltából szabadkártyával indul az ausztráliai viadalon. Clijsters a nyáron szülés után tért vissza, és megnyerte a US Opent, holott előtte csak két felvezető eseményen szerepelt. Czink Melinda várhatóan a kiemeltek között kap helyet, míg a tavaly meglehetősen haloványan szereplő Szávay akár a legjobbak egyikét is kaphatja az első körben.
2010.01.01. 14:30
 
 
Az EP elnöke szót emelt Alekszejeva emberi jogi harcos védelmében
Megdöbbenésének adott hangot Jerzy Buzek, az Európai Parlament (EP) elnöke pénteken amiatt, hogy az orosz hatóságok csütörtökön őrizetbe vették Ljudmilla Alekszejeva emberi jogi harcost, a Szaharov-díj 2009-es kitüntetettjét. "Személyesen is mélyen megindított, hogy ennek a tiszteletre méltó, 82 esztendős asszonynak orosz őrizetben kellett töltenie a szilveszter éjszakát" - olvasható Buzek pénteken közzétett állásfoglalásában. Alekszejevát és vele együtt több tucat ellenzékit - a hatóságok által nem engedélyezett tüntetés részvevőit - csütörtökön vették őrizetbe Moszkva központjában. A Szaharov-díjjal jutalmazott idős asszonyt időközben egyes hírek szerint szabadlábra helyezték.
2010.01.01. 14:30
 
 
Kazahsztán átvette az EBESZ elnöki tisztét
Kazahsztán péntektől egy évre átvette az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) elnöki tisztét, ami nyugtalanít számos nem kormányzati szervezetet az emberi jogok iránt tanúsított magatartása miatt. Hírügynökségek emlékeztetnek arra, hogy a görög elnökséget záró 2009. decemberi miniszteri értekezleten az EBESZ egyik illetékese is aggodalmát fejezte ki az emberi jogok állapota miatt a közép-ázsiai országban, amelyet vaskézzel irányít Nurszultan Nazarbajev államfő.
2010.01.01. 14:15
 
 
Mourinho cáfolja, hogy visszatérne Angliába
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint az idény végén visszatérne Angliába. "Azt gondolom, hogy pontatlanul idézték a mondandómat: én arról beszéltem, hogy egy napon szívesen visszamennék a szigetországba. Az +egy napon+ jelentheti azt, hogy 2012-ben vagy 2020-ban" - nyilatkozta a portugál tréner. Mourinho azt is megjegyezte, hogy nem kifejezetten jó a kapcsolata az olasz médiával, rendre elferdítik a mondandóját ahelyett, hogy pontosan idéznék, amit mond.
2010.01.01. 13:30
 
 
Sólyom László: Magyarország megérett a megújulásra
A köztársasági elnök szerint Magyarország megérett a megújulásra, és a 2010-es választási év alkalmat kínál a politikában és a közügyekben is az újrakezdésre. Sólyom László a Magyar Televízióban péntek délelőtt elhangzott újévi beszédében úgy vélte, a változás szükségességét mindenki érzi. Az államfő szerint a magyar társadalom megbékélése nem választható el az újrakezdéstől. Mint fogalmazott, az új helyzetben új hangvételű kormányzásra, s új típusú ellenzékiségre van szükség, Magyarország békességét csak új alapokon lehet elérni és megteremteni.
2010.01.01. 12:00
 
 
Spanyolország vette át az EU soros elnökségi teendőit
Csütörtök éjfélkor lejárt az Európai Unió soros svéd elnökségének hivatali ideje, és hat hónapra Spanyolország vette át a stafétabotot. Spanyolország után ez év második felében Belgium, jövő év első felében pedig Magyarország látja el a soros elnökségi teendőket. Ezzel együtt megkezdődött a belga Herman Van Rompuynek, az Európai Tanács elnökének két és fél évre szóló megbízatása, ami azt jelenti, hogy a december 1-jén életbe lépett Lisszaboni Szerződés értelmében mostantól a féléves rotációban egymást követő országelnökségek az egyszemélyi állandó elnök vezetésével hangolják össze a tagállamok állam-, illetve kormányfőit összefogó Európai Tanács tevékenységét.
2010.01.01. 12:00
 
 
Sok dolguk volt a mentőknek szilveszter napján
A mentőknek nagyon sok dolguk volt szilveszter napján, a tűzoltók viszont csak "átlagos" napot könyvelhettek el. Országosan több mint 3000, a fővárosban pedig 700 esethez hívták ki a mentőket csütörtök este hét és péntek reggel hét óra között - közölte pénteken az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese, Németh Cecília. Elmondta: több rosszulléthez, ittas emberhez, közlekedési- és petárdabalesethez hívtak segítséget, utóbbi kapcsán 12 sérültet szállítottak kórházba. Dobson Tibor, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság főosztályvezetője az MTI-vel közölte, hogy Budapesten 29 esetben riasztották a tűzoltókat, s ezek között egyetlen olyan tűzeset sem volt, amelyet petárdabaleset okozott volna.
2010.01.01. 11:15
 
 
Járhatók a Sajó áradása miatt korábban lezárt utak Borsodban
Ismét járható minden olyan út Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, amelyet korábban a Sajó áradása miatt zártak le - tájékoztatta a Magyar Közút Kht. megyei ügyelete pénteken az MTI-t. A közlés szerint már csütörtök este megnyitották a forgalom előtt a Kesznyéten-Tiszaújváros és a Muhi-Köröm közötti utat, így vízátfolyás miatt már nincs járhatatlan út a megyében.
2010.01.01. 10:15
 
 
2010 közepén léphet életbe a világörökségi törvény
Várhatóan 2010 közepén léphet életbe a világörökségi törvény, amely a nyolc magyar világörökségi helyszín védelmével kapcsolatos feladatok ellátásához szükséges anyagi forrásokat is megteremti. Az Oktatási és Kulturális Minisztérium közleménye szerint a törvénytervezetet december elején nyújtotta be a kormány a parlamentnek. A tervezet szerint az állam a világörökségi területekre évi 400 millió forintot fordít, amelyet hazai és európai uniós pályázati forrásokból egészítenek ki. A törvény hatálybalépését követően a szükséges költségvetési források azonnal hozzáférhetőek lesznek.
2010.01.01. 09:15
 
 
A világ sportújságíróinál Iszinbajeva és Bolt a legjobb
Hasonlatosan 2008-hoz, a 2009-es esztendőben is Jelena Iszinbajevát és Usain Boltot ítélte a világ legjobb sportolójának a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS). Az újév első napján közzétett sorrendből kiderül, hogy a női rúdugrás tavaly is világcsúcsokat elérő orosz szuperatlétája 20.39, míg a földkerekség leggyorsabb embere, az egyéniben 100 és 200 méteren egyformán világrekorddal vb-aranyérmes jamaicai klasszis vágtázó 33.71 százalékos voksaránnyal érdemelte ki az első helyet. A nőknél a 27 éves Iszinbajeva Blanka Vlasic horvát magasugrót és Serena Williams amerikai teniszezőt megelőzve nyert.
2010.01.01. 09:15
 
 
Nincs olajszállítási megállapodás Oroszország és Fehéroroszország között
Oroszország és Fehéroroszország képviselőinek egyelőre nem sikerült megállapodniuk Oroszország jövő évi fehéroroszországi olajexportjának feltételeiben, ezt jelentették csütörtök este orosz hírügynökségek. Hozzátették: egyelőre nem tudni, milyen intézkedéseket tesz Oroszország, és hogy az elhúzódó vita miatt veszélybe kerülhet-e az Európába irányuló orosz kőolajexport egy része. A fehérorosz útvonal nem érinti Magyarország ellátását. A fehérorosz kormány képviselő szerették volna elérni, hogy Oroszország ne csak a fehérorosz fogyasztásra szánt kőolajat szállítsa vámmentesen, hanem a feldolgozásra, majd továbbexportálásra szánt mennyiséget is.
2010.01.01. 09:00
 
 
A legfontosabb változások január 1-jétől
Mától csökken a személyi jövedelemadó (szja), a távhő áfája, valamint a lakásvásárlási illeték, emelkedik viszont a jövedéki adó. Emellett szigorodik a büntető törvénykönyv, és módosul a KRESZ. Januártól közfeladatot lát el a gáz- és a villany-óraleolvasó, és változik a biztosítói kifizetés is a gépjárműkárok után. Ebben az évben - ha az Alkotmánybíróság nem semmisíti meg a törvényt - vagyonadót kell fizetni egyes lakóingatlanok, a vízi és légi járművek, valamint a nagy teljesítményű személygépkocsik után. A minimálbér 73.500 forintra nő. Hatályba lép az élettársi kapcsolatok nyilvántartását létrehozó törvény is.
2010.01.01. 08:15
 
 
Obama kedden vitatja meg az amerikai hírszerzés vezetőivel a Delta-gép esetét
Barack Obama elnök kedden Washingtonban vitatja meg az amerikai hírszerzés vezetőivel, hogy miként lehetne a jövőben megakadályozni azt, ami a Delta-Northwest légitársaság gépének az utasterében történt karácsonykor - jelezte csütörtökön a Fehér Ház. Egy 23 éves nigériai fiatalember ruházata alá robbanóanyagot rejtve jutott fel Amszterdamban a Detroitba tartó repülőgépre. A leszállás előtt nem sokkal akarta felrobbantani az Airbust, ami azért nem sikerült neki, mert az utasok idejében észlelték, hogy mire készül, és legyűrték. Obama elfogadhatatlannak nevezte, hogy a férfi feljuthatott a járatra.
2010.01.01. 08:15
 
 
A pápa a nehéz helyzetben lévő családok megsegítésére kérte a keresztényeket
A gazdasági világválság miatt nehéz helyzetbe került családok megsegítésére szólította fel a keresztényeket a pápa csütörtökön, a szokásos óévbúcsúztató vecsernyéjén. A vatikánvárosi Szent Péter-bazilikában rendezett szertartáson örömének adott hangot amiatt, hogy azok a keresztény közösségek, amelyek ajtaján kopogtattak, bőkezűségről tettek tanúbizonyságot. XVI. Benedek egyben reményét fejtette ki, hogy ez a folyamat nem torpan meg, mert a nehézségek még mindig sok családot sújtanak. A pápa idei utolsó szentbeszédében külön szólt a római szegényekről és a társadalom számkivetettjeiről. Mint mondta lelkileg közel áll mindazokhoz, akik az olasz fővárosban sanyarú körülmények közé kerültek.
2010.01.01. 08:15
 
Ikerunokái születtek a brit trónörökös feleségének
Károly walesi herceg irodája útján hozta nyilvánosságra, hogy felesége, Camilla harmadik és negyedik alkalommal is nagymama lett. A brit trónörökös menye, Laura Lopes szerdán ikerfiúknak adott életet. A fiúk neve Louis és Gus. Camillának már volt két unokája: lánya révén egy 23 hónapos kislány, fia, Tom Parker Bowles révén pedig egy kétesztendős kislány. A hivatalos közlemény szerint az anya és az újszülöttek jól vannak, és Camilla is "teljesen el van ragadtatva" a nagy eseménytől.
2009.12.31. 19:15
 
 
A Fidesz tíz évre szóló lakáspolitikát alkot kormányra kerülése esetén
Ha kormányra kerül, akkor tíz évre szóló lakáspolitikát dolgoz ki a Fidesz, és létrehoz egy olyan szervezetet, amely "elég közel lesz" a döntéshozókhoz ahhoz, hogy megfelelően képviselje az építőipartól a lakásépítésen át az ingatlanok bérbeadásig terjedő szférát - nyilatkozta Mádi László, a Fidesz lakáspolitikusa az MTI-nek. Középtávon nehéz elképzelni azt, hogy a kívánatos, évi 40 ezer új lakás épüljön Magyarországon, ráadásul 2010-ben biztosan 20 ezernél kevesebb lakás kap majd használatbavételi engedélyt - vázolta a várható helyzetet a politikus. A kilábalást egy olyan lakáspolitika alapozhatja meg, amely beágyazódik a gazdaság- és szociálpolitikába.
2009.12.31. 18:45
 
 
Megerősített szolgálattal készülnek a mentők a szilveszter éjszakára
Megerősített szolgálattal készülnek a mentők a szilveszter éjszakára - közölték csütörtökön, az év utolsó napján tartott sajtótájékoztatón az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) épületében. Golopencza Pál, a közép-magyarországi régió mentésirányítás-vezetője elmondta: pluszkocsikat állítottak be, összesen 106 járművel állnak készenlétben. Növelték a mentésirányítók számát is, 17 helyett 19-en dolgoznak - tette hozzá. Kitért arra, hogy igyekeztek olyan, rutinosabb kollégákat szolgálatba állítani, akik teljesítettek már néhány szilveszteri műszakot. Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője az MTI-nek elmondta: valamennyi régióban megerősítették a szolgálatot.
2009.12.31. 18:45
 
Litvániában leállítanak egy szovjet időkben épült atomerőművet
Litvániában megkezdik csütörtökön egy szovjet időkben épült, elöregedett atomerőmű utolsó, még működő reaktorának a leállítását. A keleti országrészben, a fehérorosz határtól nem messze, Visaginas város mellett fekvő ignalinai létesítményben egy órával éjfél előtt szűnik meg teljesen az áramtermelés. Az erőmű bezárását - amelyet az Európai Unióval kötött megállapodás részeként hajtanak végre - szorongással fogadták szerte Litvániában, mert ezzel a válság sújtotta balti ország elveszít egy olcsó energiaforrást, és a kieső mennyiséget kénytelen drága importból pótolni.
2009.12.31. 18:00
 
 
Marseille-ben elloptak egy 30 millió euró értékű Degas-festményt
Ellopták Marseille-ben Edgar Degas egy 30 millió euróra becsült festményét - közölték rendőrségi forrásból. Az impresszionista festő mintegy húsz alkotása van kiállítva október eleje óta a dél-franciaországi nagyvárosban, ezek egyikének a hiánya tűnt fel csütörtökön a személyzetnek. Az alkotás ügyészségi közlés szerint A kóristák címet viseli, emlegetik úgy is, hogy A statiszták. Egy 32-szer 27 cm-es monotípiáról van szó, amelyet a technikát különösen kedvelő Degas 1877-ben készített. A képet a párizsi Musée d'Orsay adta kölcsön a Cantini múzeumnak, amely Marseille kellős közepén áll. Helyi idő szerint reggel 10-kor fedezte fel a személyzet a festmény hiányát, és ekkor jelezte a hatóságoknak.
2009.12.31. 17:45
 
 
Naomi Campbell az orosz szilveszteri műsorban
Naomi Campbell korábbi brit topmodell is részt vesz az orosz állami televízió szilveszteri esztrádműsorában - jelentette be Szvetlana Doronyina, a csatorna szóvivője. Az egész éjjel tartó show kiemelkedő eseménye az újév köszöntésének, tavaly például a nézők egyharmada ezt a programot választotta. A műsor betétjeként elhangzik Dmitrij Medvegyev elnök újévi köszöntője és az éjfélt a Kreml harangjátéka jelzi. Doronyina egyelőre még nem árulta el, hogy Campbell - akinek orosz a kedvese - angolul vagy oroszul fog-e megszólalni a műsorban. Az egészestés esztrádot az orosz nézők további kedvencei, például Demis Roussos görög énekes és Alain Delon francia színész fémjelzik.
2009.12.31. 17:15
 
 
Real Madrid: Kaká megkezdte az edzéseket
Kaká, a Real Madrid labdarúgócsapatának középpályása egyhónapos szünet után ismét edzhetett. A 27 éves brazil futballista, aki november 29-e, az FC Barcelona elleni csúcsrangadó óta ágyéksérülése miatt nem játszhatott, könnyítetett tréningen vett részt. A fővárosi klub egyelőre nem közölte, mikor veti harcba az aranylabdás futballistát. A Real Madrid jelenleg második helyen áll a spanyol bajnokságban, a kéthetes téli pihenő után szombaton folytatódik a pontvadászat, a csapat Pamplonába látogat vasárnap és az Osasuna vendége lesz.
2009.12.31. 17:00
 
Stabilra javította Izland kilátását az S&P hitelminősítő
Stabilra javította a leminősítés lehetőségére utaló eddigi negatívról Izland adóskockázati besorolásainak kilátását csütörtökön a Standard & Poor's, arra hivatkozva, hogy az izlandi parlament megteremtette a jövő évi külső finanszírozás feltételeit. A világ legnagyobb nemzetközi hitelminősítői csoportjának csütörtöki londoni bejelentése szerint a cég a kilátás javításával együtt megerősítette Izland hosszú és rövid futamú szuverén devizaadósságának "BBB mínusz/A3" osztályzatát, illetve a hazai valutában fennálló kormányadósságok "BBB plusz/A-2" besorolását. A kilátás stabilra módosításával az S&P levette a napirendről Izland leminősítését.
2009.12.31. 16:30
 
 
Holyfield januárban Ugandában bokszol a világbajnoki címért
Evander Holyfield január 16-án Ugandában lép ismét kötelek közé, s a Francois Botha elleni mérkőzés tétje egy kisebb szervezet, a WBF nehézsúlyú világbajnoki címe lesz. A szervezők csütörtökön jelentették be, hogy mindkét fél aláírta a szerződést, így a kampalai találkozón 80.000 szurkoló láthatja majd a helyszínen. A 47 éves Holyfield eddigi profi mérlege 42 győzelem, 10 vereség, és 2 döntetlen, legutóbb 2008 decemberében vitatott bírói ítéletet követően pontozással kapott ki az orosz Nyikolaj Valujevtől a WBA világbajnoki címmérkőzésén. Botha szintén elismert alakja az ökölvívásnak, ugyanis 47-szer emelték magasba a kezét négy vereség és három döntetlen mellett.
2009.12.31. 15:45
 
 
A Gazprom nem vár újabb év eleji "gázháborút" Ukrajnával
Az orosz Gazprom nem vár újabb év eleji "gázháborút" Ukrajnával, miután 2009 elején tízéves alapmegállapodást írt alá az ukrán Naftogazzal, és az év folyamán ehhez kapcsolódó szerződésekben részletesen igyekeztek rendezni a 2010-es gázszállításokkal kapcsolatos konkrét kérdéseket. Szergej Kuprijanov, a Gazprom szóvivője szerint - aki az Eho Moszkvi rádióadónak nyilatkozott - jó megállapodást kötöttek a Naftogazzal. Elmondta: a Gazprom felfüggesztette a 2009-es gázválsággal kapcsolatos keresetét a Naftogaz ellen, amelyet egy stockholmi bíróságon indított.
2009.12.31. 15:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882[1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista