2020. június 1., hétfő - Tünde
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Foci: április 2-án választhatnak új MLSZ-elnököt
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) április 2-án tarthatja közgyűlését, amelyen megválasztják az új elnököt - az nb1.hu értesülése szerint. A honlap úgy tudja, az elnökség szerdai informális ülésén abban maradtak a tagok, hogy Kisteleki István jelenlegi elnök február 27-én a rendkívüli közgyűlésen jelenti be hivatalosan távozási szándékát. Az MLSZ az MTI kérdésére nem kívánta megerősíteni az áprilisi időpontot, közleményében annyit írt, hogy "az MLSZ elnökségének tagjai, valamint az NB I-es és az NB II-es bizottság vezetői szerdán előkészítő munkaértekezleten egyeztetést tartottak a testület legközelebbi, január 26-án sorra kerülő ülésének napirendjéről".
2010.01.13. 16:00
 
 
Edzője szerint Semenya újra versenyezhet
Edzője szerint újra versenyezhet Caster Semenya, a dél-afrikaiak vitatott nemű világbajnok futója. Michael Seme ezt tanítványának ügyvédeire hivatkozva jelentette be szerdán. A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) a vizsgálatok jelenleg is zajló kiértékelésére való tekintettel egyelőre nem foglalt állást azzal kapcsolatban, hogy a 19 éves versenyző folytathatja-e pályafutását, illetve megtarthatja-e az augusztusi berlini világbajnokságon női 800 méteren megszerzett aranyérmét.
2010.01.13. 15:45
 
 
Nagy erejű földrengés rázta meg Haiti térségét
Nagy erejű földrengés rázta meg kedden Haitit; a fővárosból, Port-au-Prince-ből és a környékbeli településekről áldozatok sokaságáról és összedőlt épületekről érkeztek hírek, súlyos károk keletkeztek az elnöki palotában és az ENSZ helyi főhadiszállásának épületében is. Az amerikai földtani intézet 7,0-ás fokozatúra becsülte a földmozgás erejét, az adat többszöri pontosítása után. Televíziós felvételeken látszik, hogy a több milliós fővárosban sok épület összeomlott. Az utcákon rengeteg sebesült fekszik. Egy helyszíni beszámoló szerint lakosok elkezdtek fosztogatni üzleteket a fővárostól északra. A riporter szintén számos holttestet és sebesültet látott az utcákon.
2010.01.13. 15:30
 
 
FAO: tizenöt havi csúcson az élelmiszerek ára
Tovább emelkedett az élelmiszerek ára decemberben: az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezete, a FAO globális árindexe 15 havi csúcsra szökött fel a tavalyi év utolsó hónapjában. A növekedést elsősorban a cukor, az olajos magvak és a tejtermékek drágulásával magyarázták a nemzetközi szervezetnél. A FAO élelmiszerár indexe - amely a havi globális árváltozásokat rögzíti egy meghatározott élelmiszercsoportból álló kosár alapján - 171,9 pont volt a novemberi 168 pontot követően. Ez 2008 szeptembere óta a legmagasabb mutató, de 20 százalékkal még mindig alacsonyabb, mint 2008 júniusában, amikor rekordot döntöttek a globális élelmiszerárak.
2010.01.13. 15:15
 
 
Nézőpont Intézet: a lakosság 59 százaléka látta a pécsi EKF-megnyitót
Magyarország lakosságának 59 százaléka nézte a Magyar Televízió élő közvetítését a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program vasárnapi megnyitójáról; a Nézőpont Intézet által készített országos, reprezentatív közvélemény-kutatás eredményét szerdán ismertette Pécs polgármestere. A felmérést a pécsi önkormányzat rendelte meg, azt egy ötszáz fős minta alapján készítették. Páva Zsolt fideszes polgármester sajtótájékoztatón elmondta: a január 11-én készített felmérés szerint a megkérdezettek 88 százaléka tudta, hogy Pécs lett idén Európa Kulturális Fővárosa, 87 százalék szerint pedig sikeres lesz a kulturális főváros év a baranyai megyeszékhelyen.
2010.01.13. 15:15
 
 
Ismét elnapolták az leányfalui ír gázoló tárgyalását
Rövid eljárás keretében ismét elnapolta Francis Ciarán Tobinnak, a két kisgyermek halálát okozó, egy évtizeddel ezelőtti leányfalui gázolás felelősének kiadatási tárgyalását a dublini felsőbíróság. Az MTI bírósági forrásának beszámolója szerint a "másodpercekig tartó" meghallgatáson az eljáró bíró szerdához három hétre tűzte ki a legközelebbi tárgyalási napot az ügyben. Az újabb elnapolást Tobin védői kérték, és a bíró jóváhagyta a beterjesztést, azzal, hogy a következő meghallgatáson "már szeretne haladást látni" az ügyben. Ez a kitétel azt valószínűsítheti, hogy a három hét múlva esedékes tárgyaláson már részletesebb meghallgatás lehet, bár döntés még akkor sem biztos.
2010.01.13. 14:30
 
 
Szmogriadó lehet a hétvégén a fővárosban
Elrendelheti a szmogriadót a fővárosi önkormányzat a hétvégén. A meteorológus szerint az időjárás miatt egyre nő a káros anyagok aránya a levegőben. A Főpolgármesteri Hivatal sajtóirodájának közlése szerint a hétvégére érheti el a főváros levegőjének szennyezettsége azt a kritikus mértéket, hogy a hivatalnak el kell rendelnie a szmogriadót. Mint hozzátették: a hivatalnak nincsen mérlegelési lehetősége, a törvények értelmében el kell rendelni a riadót, ha azt a káros anyagok szintje indokolja.
2010.01.13. 14:15
 
 
Nincs megállapodás, így folytatódik a BKV-sztrájk
Továbbra sincs megállapodás a BKV menedzsmentje és a szakszervezetek között a kollektív szerződésről, a feleknek a szerda délelőtti tárgyaláson sem sikerült megegyezniük. A szakszervezetek folytatják a kedden kezdődött, határozatlan idejű sztrájkot - közölte Nemes Gábor, a sztrájkbizottság szóvivője az egyeztetést követően. Hozzátette: a BKV ezúttal sem adott be új ajánlatot, a sztrájkbizottság pedig továbbra is ragaszkodik a saját álláspontjához. A tárgyalások csütörtök délelőtt folytatódnak. Kora délután 43 busz- és 5 villamosjárat közlekedett. A BKV új buszjáratot indított 97-es jelzéssel a XVII. kerületben.
2010.01.13. 13:45
 
 
Az űrhajósok vizelete eltömíti a vízújrahasznosító-rendszert
Üzemzavarok léptek fel a Nemzetközi Űrállomás (ISS) vízújrahasznosító-rendszerében, amely a vizeletből ivóvizet állít elő. A meghibásodás oka az űrhajósok vizeletének magas kalciumtartama, amely miatt eltömődik a 250 millió dolláros költséggel megépített rendszer. Jelenleg nem ismert, hogy a vizelet magas kalciumtartama mögött az űrhajósok csonttömeg-vesztése húzódik-e, amit a súlytalanság állapota idéz elő, vagy valamilyen más tényező váltja ki. A NASA Marshall Űrkutatási Központjának mérnökei reményeik szerint időben elkészülnek a pótalkatrészek, ezeket a tervek szerint február 7-én induló Endeavour amerikai űrhajó juttatja majd el az ISS-re.
2010.01.13. 13:30
 
Herényi: az MDF tárgyal SZDSZ-es politikusokkal
Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese szerdán - a pártja és az SZDSZ lehetséges választási együttműködésére vonatkozó kérdésre válaszolva - elismerte, hogy az MDF folytat tárgyalások "az SZDSZ néhány politikusával". Az MDF meghirdette a nyitás politikáját, és nagyon sok olyan szervezet és párt jelentkezett, amelyik egyetért azzal a programmal, melyet Bokros Lajos neve fémjelez - mondta Herényi Károly sajtótájékoztatón arra az újságírói kérdésre válaszolva, igaz-e, hogy napokon belül SZDSZ-MDF választási együttműködés születik. Arra a kérdésre, hogy az MDF egyáltalán nem tudja-e elképzelni az együttműködést az SZDSZ-szel, azt válaszolta: "folynak tárgyalások, de nem az SZDSZ-szel, hanem az SZDSZ néhány politikusával". Mint mondta, majd időben nyilvánosságra hozzák ezeknek a személyeknek a nevét.
2010.01.13. 12:45
 
Kína tájékoztatást kér a Google szándékairól
A kínai internethatóságok több tájékoztatást kérnek a Google internetes szolgáltató cégtől, amely keddi nyilatkozatában lehetségesnekmondta távozását Kínából - közölte név nélkül a kínai államtanács tájékoztatási hivatalának egy magas rangú tisztségviselője szerdán. Az illetékes telefonon beszélt a Hszinhua hírügynökséggel, egy nappal azután, hogy David Drummond, a Google fő jogi képviselője nyilatkozatot tett közzé a cég hivatalos oldalán, miszerint "felülvizsgáljuk üzleti tevékenységünk lehetőségeit Kínában". A kaliforniai cég közölte, hogy "a továbbiakban nem hajlandó cenzúrázni a keresést a google.cn-ben", a kínai keresőprogramban. Drummond szavai szerint "még nehéz megmondani, hogy a Google távozik-e Kínából vagy sem, ezt senki sem tudja".
2010.01.13. 12:45
 
 
IFFHS: Xavi volt 2009 legjobb irányítója
Xavi, az FC Barcelona játékosa volt a 2009-es év legjobb irányítója a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazása alapján. Az Európa-bajnok spanyol válogatott futballistája mögött csapattársa, az argentin Lionel Messi lett a második, a nyáron az AC Milantól a Real Madridhoz szerződött brazil Kaká pedig a harmadik. Érdekesség, hogy a negyedik helyen is barcelonai játékos végzett a szintén Eb-aranyérmes Andrés Iniesta személyében, aki csupán egyetlen vokssal kapott kevesebbet Kakánál.
2010.01.13. 12:15
 
 
Elérte a Rákóczi téri állomást a 4-es metró déli fúrópajzsa
Elérte a Rákóczi téri állomást a 4-es metró déli fúrópajzsa szerda délelőtt a fővárosban. A fúrópajzs másfél hónapos munkával vágta keresztül magát a Kálvin tér és a Rákóczi tér közötti 700 méteres szakaszon. A Rákóczi téri megállóban Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója elmondta: jelentősebb műszaki nehézség nélkül tette meg a 4-es metró déli alagútépítő pajzsa az utat a Kálvin térről. Az állomás zökkenőmentesen fogadta a berendezést.
2010.01.13. 12:15
 
 
BKV-sztrájk: továbbra sem lehet ingyen parkolni
A Főpolgármesteri Hivatal szerint továbbra sincs mód ingyenes parkolásra Budapesten és a hivatal szerint sem használhatják a buszsávot az autósok a BKV-sztrájk idején, csak akkor hajthatnak rá, ha arra a forgalomirányító rendőr engedélyt ad. A hivatal az MTI-vel szerdán azt közölte: a buszsávok és a villamossínek használatára vonatkozó jogszabályok a sztrájk idején is érvényben vannak, ettől eltérő rendelkezést kizárólag a közlekedést irányító rendőrök adhatnak. A telekocsi-programot támogatja a Főpolgármesteri Hivatal, ezért a sztrájk idején a BKV-végállomásokra be lehet hajtani autóval, hogy felvegyék a szabad hellyel rendelkező autósok az ott várakozókat.
2010.01.13. 12:15
 
 
Átfogó tűzvizsgálati ellenőrzés a fővárosi szórakozóhelyeken
Valamennyi budapesti szórakozóhelyet, diszkót átfogó tűzvizsgálati ellenőrzés alá von a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) a jogszabályok betartatása, a tűzesetek és a balesetek megelőzése érdekében. Dobson Tibor főosztályvezető elmondta: a soron kívüli vizsgálat minden olyan zenés, táncos szórakozóhelyre kiterjed, amelynek a befogadóképessége meghaladja az ötven főt. Az ezredes közlése szerint a hét elején indult vizsgálatot - amelyet február 10-ig kell elvégezni - a 2010-es évi munkatervük alapján hajtják végre, de az ellenőrzést aktuálissá teszi a szigetszentmiklósi, szilveszter éjjel történt tűzeset, s az is, hogy a farsangi bálok, rendezvények időszaka elkezdődött.
2010.01.13. 12:15
 
 
Clooney és Freeman filmkritikusoktól kapott díjat
Két hónappal az Oscar-díj előtt George Clooney és Morgan Freeman megkapta a amerikai filmkritikusok országos testületének díját. A filmtörténészeket, diákokat és filmszakértőket tömörítő, több mint százéves múltra visszatekintő National Board of Review (NBR) évente osztja ki díjait. Az idei elismeréseket kedden este adták át New Yorkban. A szervezet honlapja szerint a legjobb filmnek az Egek urát választották. A recessziós dráma főszerepét alakító Clooney és az Invictus című Nelson Mandela-filmben címszerepet játszó Freeman a legjobb színésznek járó elismerést kapta. Clint Eastwood a legjobb rendező díját vitte el a Nobel-békedíjas dél-afrikai politikusról szóló filmért.
2010.01.13. 11:30
 
 
Elrendelték a pécsi lövöldöző elmeállapotának megfigyelését
Elrendelte a Pécsi Városi Bíróság szerdán a tavaly novemberi, egy halálos áldozattal és három súlyos sérülttel járó pécsi egyetemi lövöldözéssel gyanúsított fiatalember elmeállapotának megfigyelését. Hajdú István, a bíróság elnöke elmondta: az ügyben eljáró bíró a megfigyelést egy hónapra, az ügyészség indítványára rendelte el, mert az igazságügyi elmeszakértői vélemény szerint még ennyi idő szükséges ahhoz, hogy a gyanúsított elmeállapotát megfigyeljék. A 23 éves gyanúsított 2009. november 26-án a pécsi egyetem biofizikai intézetében pisztollyal megölte 19 éves csoporttársát, három embert pedig súlyosan megsebesített.
2010.01.13. 10:45
 
 
Mi bosszantja az osztrák autóst külföldön?
Olaszországban bosszankodnak a legtöbbet az osztrák autósok külföldi nyaralásaik során. Az Osztrák Autóklubhoz tavaly beérkezett 150 ezer panasz alapján Olaszországban éri a legtöbb kellemetlenség az osztrák autósokat. A lista elején áll még Németország, Szlovénia, Horvátország és Magyarország is. Németországban és Olaszországban leggyakrabban a környezetvédelmi okból elrendelt behajtási tilalommal gyűlik meg a bajuk.Szlovéniai, magyarországi és horvátországi üdülés után legtöbbször azért fordulnak az autóklubhoz, mert úgy érzik, a hatóság önkényesen bírságolta meg őket. Szlovéniában az autópálya-matrica ellenőrzésére van a legtöbb panasz.
2010.01.13. 10:45
 
 
Leállították a Michelle Obama fotóit jogtalanul használó kampányt
Leállította a Michelle Obama fotóit engedély nélkül felhasználó reklámját az amerikai PETA állatvédő szervezet. Az állatokkal való etikus bánásmódért harcoló társaság szőrmeviselés elleni kampányában azért használta reklámarcának a first ladyt, mert köztudomásúlag nem hord szőrmét. Mint a botrány kirobbanásakor elmondták: azért nem kértek engedélyt a Fehér Háztól, mert úgysem kapták volna meg. A kampányban olyan további szőrme-ellenes hírességek is szerepelnek, mint Oprah Winfrey, Carrie Underwood és Tyra Banks.
2010.01.13. 10:00
 
 
A mezőgazdasági termelői árak 5,2 százalékkal estek novemberben
Az agrártermékek termelői árának csökkenése 2009 novemberében az előző havi 7 százalékról 5,2 százalékra lassult az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A növényi termékek árszínvonala 3,7 százalékkal, az élő állatok és állati termékeké 7,1 százalékkal maradt el az egy évvel korábbitól. Az első 11 hónapban az agrártermékek termelőiár-szintje 10,2 százalékkal esett vissza, ami a növényi termékek árszínvonalának 14 százalékos, valamint az élő állatok és állati termékek árainak 4,3 százalékos csökkenéséből adódott.
2010.01.13. 09:45
 
 
Kevésbé egészségesek az egyenlőtlen társadalmakban élők
Minél nagyobbak a gazdasági különbségek egy országon belül, annál rosszabb a társadalom általános egészségi állapota - derült ki német és svéd kutatók nemrég bemutatott tanulmányából. A megkérdezett dánok, kanadaiak és franciák több mint hetvenöt százaléka minősítette egészségi állapotát jónak vagy nagyon jónak. A válaszoló kínaiaknak és törököknek azonban csupán egy harmada vélekedett így magáról. Az összesítésben utolsó helyen Oroszország végzett: a kutatásban részt vevő oroszoknak csak tizenhét százaléka mondta magát egészségesnek.
2010.01.13. 09:45
 
 
Hivatalosan még nincs kampány, mégis egyre több a kampányrendezvény
A tavaszi általános országgyűlési választás kampánya hivatalosan akkor kezdődik, amikor a köztársasági elnök kitűzi a választás időpontját, a pártok azonban már most gőzerővel készülnek a választásra, jelentik be indulásukat a választáson és ismertetik a programjukat. A tavaszi általános országgyűlési választás időpontját Sólyom László tűzi ki, a jogszabály szerint legalább 72 nappal a voksolás előtt. Az államfő decemberben arról beszélt, hogy a lehető legkorábbi időpontra írja ki az országgyűlési választást - így annak első fordulója valószínűleg április 11-én, második fordulója április 25-én lesz, ezt figyelembe véve Sólyom legkésőbb január 28-án hirdeti ki a választás napját.
2010.01.13. 09:30
 
 
VDSZSZ: szerda délelőtt dönt a sztrájkbizottság a kezdésről
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének sztrájkbizottsága szerda délelőtt dönt a már meghirdetett szolidaritási sztrájk kezdésének időpontjáról - mondta Gaskó István, a VDSZSZ elnöke. A VDSZSZ elnöke megerősítette a korábbi nyilatkozataiban elmondottakat, amely szerint a BKV-dolgozókkal szolidáris sztrájkjuk kezdési időpontját mintegy 12 órával korábban közlik. A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete hétfőn hirdetett határozatlan idejű országos szolidaritási sztrájkot. A vasutasok szolidaritási sztrájkja elsősorban a Budapest környéki vasúti közlekedésre koncentrál majd, de hatással lesz az egész ország vasúti közlekedésére.
2010.01.13. 08:30
 
 
Ferihegyen menetrend szerint indulnak a gépek a sztrájk ellenére
A Malév forgalmában szerdán várhatóan nem okoz fennakadást a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) által hétfőn este elindított határozatlan idejű sztrájk, amely továbbra is tart - mondta Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője. Limburger Lóránt, a Malév földi kiszolgáló cége, a Malév Ground Handling (GH) igazgatója elmondta: szerdán elég dolgozó vette fel a munkát ahhoz, hogy a gépek menetrend szerint közlekedjenek. A felek szerdán újra a tárgyalóasztalhoz ülnek. A Malév GH kedden este azt közölte: a LESZ vezetése, belátva a cégcsoport nehéz helyzetét, el tudja fogadni, hogy eltekintsen a béremelési követelésektől, amennyiben egy hosszabb távon kiszámítható viszonyokat biztosító Kollektív Szerződést kötnek.
2010.01.13. 08:00
 
 
A ppo.hu miatt több ezren fordultak a hatóságokhoz
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) is vizsgálja a Centillion AG által működtetett ppo.hu online szolgáltatásokat nyújtó honlap ügyét. A Magyar Hírlap úgy tudja, több ezer károsult fordult a hatóságokhoz és a rendőrség is vizsgálatot indított. A Napi Gazdaság cikke felidézte: a ppo.hu-n mobilegyenleg felöltésre, online lottózásra és sztrádamatrica vásárlásra van lehetőség. A Magyar Hírlap szerint a rendszerbe száztízezer ügyfél regisztrált a bankkártyájával tavaly áprilisig, hogy külön díj nélkül vegye igénybe a szolgáltatásokat. A cég hétfőn éves díjat számított fel és annak összegét, 2490 forintot azonnal le is vett azoknak a számlájáról, akik korábban az ingyenes szolgáltatásra regisztráltak.
2010.01.13. 07:45
 
 
F1: Piquet Jr. a NASCAR-sorozatban folytatja
A Forma-1-et alapjaiban megrengető Renault-botrány kirobbantója, Nelson Piquet Jr. az észak-amerikai autós versenyszéria, a NASCAR-sorozatban folytatja pályafutását. "Mindig az volt az álmom, hogy sikereket érjek el az F1-ben, ám a dolgok nem úgy alakultak, ahogy szerettem volna. Nehéz, kemény döntés volt" - fogalmazott honlapján a pilóta. A Forma-1 korábbi háromszoros világbajnokának a fiát augusztusban menesztette a Renault csapat. Majd ezt követően derült ki, hogy az istálló a tavalyi Szingapúri Nagydíjon szándékosan rendezte meg Piquet balesetét, így nyerhette meg a futamot a hátsó sorokból rajtolt csapattárs, Fernando Alonso.
2010.01.13. 07:45
 
 
Érettségi tantárgy lehet a Facebook és a Twitter Nagy-Britanniában
Az iskolai tanterv részévé és ezáltal érettségi tantárggyá akarják tenni a Facebookot, a Twittert és más internetes közösségi oldalakat Nagy-Britanniában. A tantárgy neve angol tanulmányok, digitális kommunikáció lenne, és e honlapok működésének ismeretét követelné meg a diákoktól. A tantárgyat önmagában is fel lehet venni, vagy része lehet a hagyományos angol nyelv és irodalom tantárgynak és alapfokú érettségi vizsgának (GCSE). A vizsgarendszert szabályozó hatóság jelenleg vizsgálja a tantárgy tartalmi követelményeit, és várhatóan már a jövő tanévben bevezetik az iskolákban.
2010.01.13. 07:45
 
 
Nem volt kényes kérdésektől mentes az uniós biztosjelöltek meghallgatása
Tíz új európai biztosjelölt meghallgatásán jutott túl kedd estére az Európai Parlament, és az eseménysorozat második napja után tarkább, árnyaltabb kép alakult ki az Európai Unió végrehajtó testületének februárban hivatalba lépő új kollektívájáról. Több biztosjelölt is kapott kellemetlen kérdéseket, magyar szemmel kiemelt jelentőségű volt az alapjogokért is felelős új igazságügyi biztosjelölt, Viviane Reding meghallgatása volt. Szerdán kerül sorra a magyar biztosjelölt, Andor László meghallgatása az Európai Parlament foglalkoztatáspolitikai bizottságában. Az EP várhatóan január 26-án, plenáris ülésen szavaz az új biztosi testület egészéről.
2010.01.12. 23:00
 
 
Eddig több mint 300 ezren használták a vagyonadó kalkulátort
Eddig több mint 330 ezren tekintették meg a becsült forgalmi érték kalkulátort, a mentések száma pedig meghaladja a 7,5 ezret - közölte az APEH kedden az MTI érdeklődésére. Vámosi-Nagy Szabolcs a kalkulátor működtetése kapcsán nem lát problémákat. A vagyonadó a Pénzügyminisztérium (PM) korábbi számításai szerint 200-250 ezer lakóingatlant érinthet a mintegy 4,2 milliós lakásállományból, vagyis annak mintegy 5 százalékát. Eddig a kalkulátort használók mintegy 2,3 százaléka továbbította adatait az adóhatósághoz.
2010.01.12. 21:45
 
 
Szerdán is folytatódik a BKV-sztrájk
Szerdán is folytatódik a BKV-sztrájk, miután kedden sem született megállapodás a kollektív szerződésről; a felek szerdán 10 órakor ülnek ismét tárgyalóasztalhoz. Kedden lényegében csak a metró járt kiszámíthatóan a fővárosban. Délutánra a meghirdetettnél is kevesebb buszjárat közlekedett, leállt a 150-es, a 122-es és a 95-ös is. A 2-es villamosok vonalán is kevesebb volt a szerelvény. A 28-as óránként közlekedett, a 3-as meg leállt. Az 1-es és a 6-os villamos viszont ritkán, de közlekedett. A munkabeszüntetés az éjszaki buszokat továbbra sem érinti. A sztrájk idején használhatják a buszsávot azok az autósok, akik legalább két utast szállítanak.
2010.01.12. 21:45
 
 
Nincs közös álláspont a felvételi minimumpont emeléséről
Nem született döntés, és közös álláspont sem alakult ki a felvételi minimumpontszám 200-ról 240-re történő emeléséről a Felsőoktatási Kerekasztal keddi ülésén - tudta meg az MTI az ülés után. Miskolczi Norbert, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának (HÖOK) elnöke elmondta, hogy a tárca javaslata szerint 2012-től emelkedne a bekerüléshez szükséges ponthatár. A minisztérium a minőség javítására hivatkozva azt is javasolja a felvételi kormányrendelet módosításában, hogy az emelt szintű érettségiért járó maximum 80 pont 100-ra emelkedjék, így összesen az eddigi 480 ponttal szemben 500 pontot lehetne szerezni.
2010.01.12. 21:45
 
 
Polanski francia lapokat perel magánszférájának megsértése címén
Valóságos támadást indított a francia média ellen a párizsi bíróságon svájci házi őrizetéből Roman Polanski: ügyvédjei kedden három olyan magazin ellen nyújtottak be magánélet megsértése miatti kártérítési kérelmet, amelyek a filmrendezőről és családjáról az elmúlt hetekben paparazzók által készített fotókat közöltek. A Journal du Dimanche (JDD), a VSD és a Voici elleni keresetet vizsgáló bíró közölte, hogy január 19-én dönt a kérelem ügyében. A Le Parisien című napilap által publikált fotók miatt múlt héten indított perben egy másik párizsi bíró, Joel Boyer várhatóan pénteken hozza meg ítéletét.
2010.01.12. 20:30
 
 
Tovább esett Obama támogatottsága
Tovább romlott Barack Obama amerikai elnök támogatottsága, különösen ami belpolitikai működését illeti - közölte kedden friss felmérésének eredményét a CBS News. A remény és változás jelszavával hatalomra került Obamának egy hónapja 50 százalékra süllyedt a népszerűsége, most viszont már ennél is alacsonyabb, 46 százalékos a mutató. A hírcsatorna szondázásai során ez az első alkalom, hogy Obama népszerűségi barométere nem éri el az 50 százalékot. A Fehér Házban a második évét megkezdő Obama teljesítményét a gazdaság és az egészségügyi reform terén ítélik a leggyengébbnek az amerikaiak.
2010.01.12. 20:30
 
 
Simó Györgyöt nem keresték meg a pártok
Soha, semmilyen formában, semmilyen politikai erő, így értelemszerűen az MDF sem keresett meg együttműködési ajánlattal - ezt Simó György mondta a személyét is érintő keddi MTI értesülésre reagálva. Mint leszögezte: most semmiképpen nincs politikai ambíciója. Az MTI-nek kedden szabad demokrata és MDF-es források kedden megerősítették: az MDF fővárosi listáján legalább két, míg az országoson minimum három helyet kaphatnának az SZDSZ jelöltjei. Az MTI értesülései szerint több név is felvetődött a tárgyalásokon, de a nyilatkozók szerint a fővárosi listavezetői posztra a T-Online volt vezérigazgatója, a Magyar Telekom egykori, új üzleti területekért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese, Simó György a legesélyesebb.
2010.01.12. 19:45
 
 
Utoljára találkozott a képviselőjelöltekkel a választások előtt Orbán Viktor
Orbán Viktor a Fidesz-KDNP-frakciószövetség képviselőjelöltjeinek tartott "buzdítást" hétfőn - tudta meg az MTI kedden. A pártelnök-miniszterelnök-jelölt utoljára találkozott a választás előtt a jelöltekkel. Az MTI a találkozó résztvevőitől úgy tudja: Orbán Viktor a frakciószövetség jelöltjeinek és az ő kampányfőnökeiknek arról beszélt, hogy az emberek által megfogalmazott változás iránti fő igényt a Fidesz-KDNP-nek kell megtestesítenie, és a jelölteknek ezt kell a legerőteljesebben képviselniük. Orbán Viktor a kampányról, annak stílusáról is beszélt, szólt a többi pártról és arról, hogy a Fidesz miben erős, mivel kell foglalkoznia.
2010.01.12. 19:15
 
 
Johnny Depp Kusturica filmfesztiváljának vendége Szerbiában
Johnny Depp amerikai színész megérkezett kedden Szerbiába, ahol díszvendégként vesz részt Emir Kusturica saját szervezésű nemzetközi filmfesztiválján, a Kustendorfon. A filmsztár édesanyjától, Kentucky államból saját gépén érkezett meg kedden a belgrádi repülőtérre, ahol barátja, a világhírű filmrendező, a Macska-jaj készítője, Kusturica várta - adta hírül a szerb média. Az eseményt megörökítő fotók tanúsága szerint farmert és kockás flanelinget viselő amerikai színész barátjával együtt rövid látogatást tett Boris Tadic szerb elnöknél, majd a fesztiválnak helyet adó hegyi faluba, a Mokra Gorában található Drvengradba vette az irányt.
2010.01.12. 19:15
 
 
F1: Schumacher megkezdte a jerezi teszteket
Megkezdte háromnapos jerezi tesztsorozatát a Forma-1-be hétszeres világbajnokként visszatérő Michael Schumacher. A spanyolországi gyakorláson a Mercedes GP 41 esztendős extraklasszis autóversenyzője - zárt kapuk mögött - kedden még nem az idei F1-es modellben, hanem egy jóval "gyengébb" GP2-es versenyautóval körözött. A gyakorlás a rossz idő miatt rövidre sikerült. "Jó érzés volt újra versenyautóban ülni, hiszen régóta nem vezettem, bár az időjárás kedvezőbb is lehetett volna. Folytatás holnap" - mondta a német pilóta.
2010.01.12. 19:00
 
 
Egy kisebb aszteroida közelíti meg a Földet szerdán
A Föld-Hold távolság harmada, azaz mindössze 130 ezer kilométeres magasságban halad el szerdán a Föld felett egy kisebb, 11-24 méter átmérőjű aszteroida. Az óránként 36 ezer kilométeres sebességgel száguldó, AL30 néven nyilvántartott kisbolygó közép-európai idő szerint 13:45-kor lesz a legközelebb a Földhöz. Az Amerikai Űrkutatási Hivatal, a NASA szerint az AL30 nem veszélyes, mert a 25 méter átmérőjűnél kisebb űrtörmelékek a légkörbe érve azonnal elégnek. Naponta több száz tonnányi homokszemméretű kozmikus részecske érkezik a légkörbe.
2010.01.12. 19:00
 
 
Dakar 2010: Coma és Sainz nyert a 10. szakaszon
A motorosoknál a spanyol Marc Coma, míg az autósoknál honfitársa, az éllovas Carlos Sainz győzött az argentin és chilei utakon zajló Dakar-rali 10., keddi szakaszán. A viadal honlapja szerint az összetettben a kétkerekűek mezőnyében továbbra is a francia Cyril Despres, a négykerekűeknél pedig Sainz áll az élen. A mezőny a chilei La Serenából Santiagóba hajtott: a teljes táv 568 km, míg a mért szakasz hossza 238 km volt. Szerdán Santiagóból az argentin San Juanba hajt a mezőny, az út teljes távja 434 km lesz, ebből 220 km a mért szakasz hossza.
2010.01.12. 18:00
 
 
Újabb volt BKV-vezetőt gyanúsítottak meg hűtlen kezeléssel
Ötre nőtt a Horváth Éva foglalkoztatásával kapcsolatos nyomozás gyanúsítottjainak száma - derült ki a rendőrség közléséből, miután kedden kihallgattak egy volt főosztályvezetőt és egy BKV-s munkatársat bűnsegédként elkövetett hűtlen kezelés miatt. A közeljövőben a végkielégítések miatt újabb gyanúsítások várhatók. Az MTI információja szerint Zelenák Tibor volt kommunikációs főosztályvezető az ügy egyik újabb gyanúsítottja. Zelenák Tibor az MTI-nek elmondta, hogy a gyanúsítással szemben panasszal élt, mert azt alaptalannak tartja. Közlése szerint Horváth Éva korábban került a BKV-hoz, mint ő, és soha nem volt a munkáltatója.
2010.01.12. 17:45
 
Labdarúgó-teremtornával indul a DVTK100 programsorozat
A Debrecen, a Nyíregyháza, a házigazda Diósgyőr élvonalbeli labdarúgócsapatai és Borsod-Abaúj-Zemplén megye válogatottja részvételével január 23-án és 24-én a Miskolc Városi Szabadidőközpontban rendezik meg a DVTK100 kispályás teremtornát. "Miskolcon a város és a csapat száz éve talált egymásra, a klub ugyanazt jelenti a fiataloknak és az idősebbeknek egyaránt, generációkat köt össze, ezért a városvezetés eltökélt célja, hogy méltóképp ünnepelje meg a centenáriumot" - mondta keddi sajtótájékoztatóján Káli Sándor, Miskolc polgármestere.
2010.01.12. 17:30
 
 
Több SZDSZ által ajánlott jelölt is felkerülhet az MDF listájára
A háttérben tovább folynak azok az egyeztetések az MDF és az SZDSZ között, amelyek eredményeként több, a liberálisok által delegált jelölt is felkerülhet a Magyar Demokrata Fórum országgyűlési választási listáira - erősítették meg az MTI-nek szabad demokrata és MDF-es források kedden. Az MTI-nek nyilatkozó források állítása szerint az MDF fővárosi listáján legalább két, míg az országoson minimum három helyet kaphatnának az SZDSZ jelöltjei. Egyelőre több név is felvetődött a tárgyalásokon, de az MTI-nek nyilatkozók szerint a fővárosi listavezetői posztra a Magyar Telekom egykori, új üzleti területekért és üzletfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese, Simó György a legesélyesebb.
2010.01.12. 17:15
 
 
Új vírus: vizsgálják a bakonyoszlopi nevelőotthonban lakók vérmintáit
Vérmintákat vettek laboratóriumi vizsgálatra a bakonyoszlopi nevelőotthon valamennyi lakójától, ugyanis a több mint negyven gyermek csaknem felénél annak ellenére jelentkeztek influenzás tünetek, hogy megkapták a H1N1 járvány elleni védőoltást - közölte a közép-dunántúli regionális tisztiorvosi szolgálat igazgatója. A vérvételt két hét múlva meg kell ismételni, ugyanis csak azután lehet majd bizonyosan megmondani, hogy milyen volt "az ellenagyag-képződés és annak dinamikája" a gyermekek immunrendszerében.
2010.01.12. 17:00
 
 
Freedom House: Magyarország továbbra is stabil demokrácia
Magyarország továbbra is a stabil demokráciák közé tartozik, tavaly is a legjobb értékelést kapta a politikai, valamint a polgári jogok tiszteletben tartása terén a Freedom House értékelésében - az amerikai szervezet kedden tette közzé világjelentését. A washingtoni központú független kutatóintézet Magyarország 2009-es demokrácia-teljesítményét az előző két évhez hasonlóan a legmagasabb osztályzattal értékelte mindkét vonatkozásban, a politikai és a polgári jogok tekintetében (az 1-től 7-ig terjedő skálán ez 1-et jelent).
2010.01.12. 17:00
 
 
Maguire és Raimi kiszállt a Pókember-sorozatból
Tobey Maguire szögre akasztotta a Pókember-ruhát és a nagy sikerű trilógia rendezője, Sam Raimi is kiszállt a filmsorozat negyedik részének munkálataiból. A Sony Pictures és a Marvel stúdió hétfőn jelentette be, hogy új irányba terelik a szuperhősszériát, és a korábbi tervekkel ellentétben - a történet gyökereihez visszanyúlva - a gimnazista korú Peter Parker kalandjait gombolyítják tovább. A mostani bejelentést Raimi és Maguire is profi nyugalommal fogadta: mindketten örömmel emlékeztek meg a sikeres trilógiáról, és teljes bizalmat szavaztak az új iránynak.
2010.01.12. 16:15
 
 
A magyarokat bántja a legkevésbé a túlsúly
Finnországban törekszenek a leginkább az emberek a fogyásra, Franciaországban vádolják a leghevesebben az amerikai stílusú gyorsétkeztetést a fölös kilókért, és Magyarországon vélik a legkevesebben úgy, hogy a túlsúly miatt honfitársaik rossz szemmel néznek rájuk - többek között ez tűnik ki a Reader's Digest közvélemény-kutatásából. Kitűnt, hogy a finnek 83 százaléka próbálkozott már fogyókúrával, ami 10 százalékkal több, mint a listán második helyen álló hollandok esetében. Az indiaiak állnak az utolsó helyen az ebbeli kísérletezésben.
2010.01.12. 15:00
 
 
Jövőre drágábbak lesznek az új lakások
Az idén kevesebb új lakás épül, jövőre viszont keresleti piac alakulhat ki, ami várhatóan növelni fogja az árakat az Elephant Holding ingatlanfejlesztő cég szerint. A fejlesztők az idén a felépült lakásaik eladásával foglalkoznak, kevésbé érdekli őket az új beruházások előkészítése - állítja a cég. Ebből következik, hogy az idén kevesebb lakás épül a múlt évi 27 ezernél. A meglévő készlet kiárusítása és az idei visszaeső lakásépítés miatt jövőre nagyobb lesz a kereslet, mint a kínálat, ez pedig az árakat fogja emeli.
2010.01.12. 14:45
 
 
Folytatódott a Demjanjuk-per
Szakértők meghallgatásával folytatódott kedden Münchenben a náci háborús bűncselekményekkel vádolt John Demjanjuk pere. A 89 éves, ukrán származású Demjanjukot azzal vádolják, hogy 1943 márciusa és szeptembere között a sobibóri (Lengyelország) náci haláltábor őreként legkevesebb 27 900 zsidó fogoly megölésében segédkezett. Pere november végén kezdődött a müncheni tartományi bíróságon.
2010.01.12. 14:15
 
 
Húsz-harminc perces késések Ferihegyen a sztrájk miatt
Ferihegy üzemszerűen működik, rövid, csak 20-30 perces késéseket okoz a menetrendben a Malév földi kiszolgáló cégének, a Malév Ground Hendling (GH) dolgozóinak munkabeszüntetése - mondta Hardy Mihály, a ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport kommunikációs vezetője. A Malév GH nem csak a Malév, hanem jó néhány más légitársaság földi kiszolgálását is végzi. A szolgálatra rendelt 200 dolgozóból 35-40 nem vette fel a munkát - mondta Hardy Mihály. Hozzátette: az utasok bejelentkezése, a poggyászfeladás és -kiadás zavartalan.
2010.01.12. 14:15
 
 
Oszkó: az első negyedévben 651,3 milliárd forintos hiány várható
Az idei GDP arányos - pénzforgalmi szemléletű - államháztartási hiány önkormányzatok nélkül 3,3 százalék lesz, önkormányzatokkal 4,0 százalék - közölte Oszkó Péter pénzügyminiszter kedden. A pénzügyminiszter szerint a 870,3 milliárd forint összegű idei pénzforgalmi deficitből az első negyedévre 651,3 milliárd forint jut. Oszkó Péter közölte azt is, hogy a tavalyi GDP arányosan 3,6 százalékos pénzügyi szemléletű államháztartási hiány alapján reális esély van arra, hogy 2009-re teljesül a 3,9 százalékos eredményszemléletű hiány.
2010.01.12. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872[1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista