2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Veres Jánost jelölte a miniszterelnök EBRD-alelnöknek
Betartotta korábban tett ígéretét, és a londoni székhelyű EBRD egyik alelnökének ajánlotta Veres János volt pénzügyminisztert a kormányfő - értesült a Népszabadság. A napilap szerdai száma arról írt, hogy az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank alelnökeiről a bank elnöke, Thomas Mirrow dönt, akivel Bajnai Gordon már egyeztetett Veres lehetőségeiről. Az EBRD első embere informálisan jelezte: örülne egy magyar jelöltnek - olvasható a cikkben. A Népszabadság úgy tudja, hogy a miniszterelnök azóta már írásban is Veres Jánost ajánlotta erre a posztra és egy-két héten belül eldőlhet a kérdés.
2010.01.20. 10:00
 
 
IFFHS: Ferguson vezeti az edzők örökranglistáját
A Manchester United skót mestere, Sir Alex Ferguson vezeti az edzők örökranglistáját a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS összeállítása szerint. A rangsor elkészítésénél az 1996 és 2009 közötti időszak eredményeit vették figyelembe. Az edzői örökranglista élcsoportja az IFFHS honlapja szerint: 1. Sir Alex Ferguson 87 pont 2. Marcello Lippi és Arsene Wenger 58-58 4. Guus Hiddink 51 5. José Mourinho 48 6. Ottmar Hitzfeld 43 7. Marcelo Alberto Bielsaés Sven-Göran Eriksson 41-41 9. Luiz Felipe Scolari 38 10. Frank Rijkaard 34.
2010.01.20. 09:45
 
 
Férfi kézilabda Eb: döntetlen az olimpiai bajnok ellen
A magyar férfi kézilabda-válogatott közel állt a szenzációhoz, de az utolsó öt percben négygólos előnyt eltékozolva 29-29-es döntetlent játszott az olimpiai és világbajnok francia csapat ellen az ausztriai Európa-bajnokság keddi nyitónapján, Bécsújhelyen. D csoport, 1. forduló: Magyarország-Franciaország 29-29 (16-16), gól: Ilyés 7, Krivokapic 6, Gál 5, Iváncsik G. 3, Törő 3, Katzirz, 2, Laluska 1, Gulyás 1, Eklemovics 1, illetve Fernandez 6, Karabatic 6, Abalo 6, Narcisse 5, B. Gille 3, Sorhaindo 2, Joli 1/1. Csoknyai István együttese szerdán a csehek elleni 37-25-ös győzelemmel rajtoló, olimpiai bronzérmes spanyolokkal találkozik.
2010.01.20. 09:15
 
 
A Skype vezet a nemzetközi telekommunikációban
A távközlési cégek nem kis bánatára egyre inkább a Skype-hoz fordulnak a külföldről hazatelefonálók - derül ki egy felmérésből. "A Skype a legnagyobb nemzetközi szolgáltatóvá nőtte ki magát" - mondta Stephan Beckert, a TeleGeography piackutató elemzője. A Skype a világon bárhol az internetre kapcsolódó számítógépek között ingyenes beszélgetést tesz lehetővé, a vezetékes telefonokra indított hívásokra pedig a hagyományos telefonálási költségek töredékéért van lehetőség. A Skype jelenleg 520 millió regisztrált felhasználóval rendelkezik. A fizetős szolgáltatást azonban csak kevesen használják közülük, ezért a cég 2008-as 551 millió dolláros bevétele még mindig csak szerénynek mondható.
2010.01.20. 09:15
 
 
Bajnai: vasfüggöny osztja ketté Magyarországot
Fel kell számolni a vasfüggönyt, amely politikai táborokra osztja Magyarországot - nyilatkozta Bajnai Gordon egy osztrák napilapnak. "Magyarországnak széles politikai megegyezésre van szüksége, fel kell számolni azt a vasfüggönyt, amely politikai táborokra osztja fel az országot" - mondta a kormányfő a Die Presse szerdai számában megjelent interjúban. A Magyarországon tapasztalható megosztottság egészségtelen, és az egyik legfőbb akadálya a reformoknak. Magyarországnak most arra van szüksége, hogy a nemzeti érdekeket illető kérdésekben együttműködés legyen és nem két, egymással kibékíthetetlenül szemben álló politikai táborra.
2010.01.20. 09:15
 
 
A katolikus egyház kapta a legtöbb 1 százalékos felajánlást tavaly
A Magyar Katolikus Egyház kapta a legtöbb és legnagyobb összegű 1 százalékos felajánlást a 2008. évi szja-ból a 2009. év végi adatok szerint: 498.229 adózótól közel 3,059 milliárd forintot - derül ki az APEH honlapján közzétett adatokból. Az egyházak és a kiemelt költségvetési előirányzatok számára összesen mintegy 7,125 milliárd forintot ajánlott fel több mint 1,115 millió adófizető polgár. Ebből az összegből mintegy 5,107 milliárd forintot csaknem 817 ezer adózótól a 169 egyház kapott, míg a két kiemelt előirányzat mintegy 2,018 milliárd forinthoz jutott több mint 299 ezer felajánlótól.
2010.01.20. 08:30
 
 
Meghaladta az 500 milliót az EU lakossága
Meghaladta a félmilliárdot az Európai Unió lakossága: 2010. január 1-jén a 27 tagországban összesen 501,26 millióan éltek; egy évvel korábban 499,7 millió volt az EU lakossága - közölte kedden a francia statisztikai hivatal az Eurostat uniós statisztikai hivatal adataira hivatkozva. A bevándorlás révén 1,9 millióval nőtt az unió lakossága, a természetes szaporodás (az élveszületések és a halálozások számának különbsége) 1,2 millióval emelte a lélekszámot. A legnépesebb tagállam a 81,7 milliós Németország. A második Franciaország, a tengerentúli területekkel együtt 65,4 millió lakossal, a harmadik pedig Nagy-Britannia 62 millióval.
2010.01.20. 08:15
 
 
Amerikai tengerészgyalogosok érkeztek Haiti fővárosába
Amerikai tengerészgyalogosok érkeztek Haiti fővárosába, hogy a mentési munkákat segítsék. Az amerikai légierő megkezdte ivóvíz és élelem ledobását ejtőernyővel, egy Észak-Karolinából érkezett gépről 14 500 adag ennivalót és 15 ezer liter vizet dobtak le a port-au-prince-i repülőtér közelében. Haitin és a környező vizekre küldött hajókon már több mint 11 ezer amerikai katona van. Közben élve emeltek ki egy hetvenéves asszonyt az egyik székesegyháznak, valamint egy huszonötéves nőt egy üzletközpontnak a romjai alól. Anna Zizit mexikói tűzoltók emelték ki a törmelék alól. Az idős asszony dalra fakadt, amint ismét biztonságban érezte magát. A mentőalakulat tagjai pedig sírva fakadtak örömükben.
2010.01.20. 08:15
 
 
Az Avatar és A bombák földjén küzd a legjobb film Oscar-díjáért
Férj és volt felesége küzd idén a legjobb film Oscar-díjáért; az amerikai kritikusok többsége szerint Az Avatar című sci-fit rendező James Cameronnak és exnejének, A bombák földjén című háborús drámát rendező Kathryn Bigelow-nak van a legnagyobb esélye, hogy alkotása elnyerje a legjobb filmnek járó szobrocskát a márciusi Oscar-gálán. Scott Mantz, az Access Hollywood mozis tévéműsor elemzője szerint az Avatar biztos befutó a technikai díjakra, de az akadémia nem lesz vevő a sztorira és a párbeszédekre. David Poland, a MovieCityNews portál kritikusa úgy látja, kétség sem férhet ahhoz, hogy az Avatar az egyértelmű esélyes, és nemcsak a bámulatos látványeffektusok miatt, hanem mert az egész film elkészítése rendkívüli eredmény.
2010.01.20. 07:45
 
 
Virginia vonzó befektetési célpont lehet a magyar vállalkozásoknak
Az amerikai Virginia állambeli üzleti lehetőségekről, a vállalatok kitelepülésének költségeiről tart előadást üzletembereknek csütörtökön Budapesten Matthias Duys, Virginia állam kormányzójának képviselője, az eseményt a Magyar Amerikai Cégvezetői Kör (AHEC) rendezi.Különböző üzleti kiadványok elemzései szerint Virginia állam nyújtja az Egyesült Államokban a legkedvezőbb feltételeket a kitelepülő vállalatok számára. Az AHEC tájékoztatása szerint a harmadik legnagyobb szállítási hálózattal rendelkező államból könnyen elérhetőek az USA fő piaci területei.
2010.01.20. 07:45
 
 
Megállapodtak a szakszervezetek a BKV-val
Megállapodott a BKV menedzsmentjével a cég 26 szakszervezete kedden késő este a kollektív szerződésről, és a korábban munkabeszüntetést hirdető szakszervezetek visszavonták a sztrájkbejelentést. A kollektív szerződésben szabályozzák az egészség- és magánnyugdíjpénztári 3-3 százalékos munkáltatói hozzájárulást, de a pontos mértékről évente egyeztetnek a bértárgyalásokon. A dolgozók kapnak havonta 6 ezer forint értékű melegétkeztetési utalványt, illetve az év végén 45 ezer forint értékű ajándékutalványt. Az aláírók elfogadták a nulla forintos béremelést is.
2010.01.20. 07:30
 
 
Továbbra is sztrájkolnak Ferihegyen a földi kiszolgálók
Továbbra is sztrájkolnak Ferihegyen a földi kiszolgálók, miután a Malév GH vezetése elvetette a munkavállalókat képviselő LESZ kompromisszumos javaslatát, pedig az csak 30 millió forinttal különbözött a szakszervezet indítványától - olvasható a Légiközlekedési Egyesült Szakszervezet (LESZ) kedd esti közleményében. A LESZ tudatta: folytatódtak a tárgyalások a Malév GH vezetői és a dolgozókat képviselő LESZ között, a menedzsment azonban nemet mondott a szakszervezet újabb kompromisszumos javaslatára. A Ferihegyi repülőtéren a sztrájk ellenére a járatok menetrend szerint közlekednek.
2010.01.19. 22:15
 
 
Férfi kézilabda Eb: a magyar válogatott döntetlent játszott a franciákkal
A magyar férfi kézilabda-válogatott közel állt a szenzációhoz, de az utolsó öt percben négygólos előnyt eltékozolva 29-29-es döntetlent játszott az olimpiai és világbajnok francia csapat ellen az ausztriai Európa-bajnokság keddi nyitónapján, Bécsújhelyen. Csoknyai István együttese szerdán a csehek elleni 37-25-ös győzelemmel rajtoló, olimpiai bronzérmes spanyolokkal találkozik.
2010.01.19. 22:00
 
 
Megszökött a házi őrizetből Ragyás Tóni feltételezett gyilkosa
Megszökött a házi őrizetből M. Róbert, akit egyebek mellett azzal vádolnak, hogy 2004 júniusában megölte az alvilágban "Ragyás Tóniként" ismert H. Antalt. A szökevény ellen belföldi elfogatóparancsot adtak ki - közölte a Fővárosi Bíróság kedden. Az ügyészség vádja szerint M. Róbert egy bűnszervezetet hozott létre, amely akár ezer főt is mozgathatott volna. Az alvilágban csak "fekete sereg" néven ismert csoport vezetőjét, M. Róbertet az ügyészség többek között azzal vádolja, hogy egy korábbi sérelmét megtorolandó ő adott megbízást az alvilágban "Ragyás Tóniként" ismert H. Antal megölésére.
2010.01.19. 21:15
 
 
Új vírus: meghalt egy férfi a sátoraljaújhelyi kórházban
Meghalt egy igazoltan H1N1 fertőzésben szenvedő beteg hétfőn a sátoraljaújhelyi Erzsébet kórházban; a férfi még novemberben megkapta a védőoltást. Vass Zsuzsanna, a kórház intenzív osztályának vezető főorvosa az MTI-nek azt mondta: az ötvenes éveiben járó férfi öt napja magas lázzal küszködött, így került a kórházba. A mellkasröntgen kétoldali, nagy kiterjedésű tüdőgyulladást igazolt. A beteget gépi lélegeztetésre kapcsolták, emellett antivirális és antibiotikumos kezelést is kapott. Állapota azonban annyira romlott, hogy életét már nem tudták megmenteni, két nappal kórházba kerülése után elhunyt.
2010.01.19. 20:00
 
 
Futsal Eb: a magyar válogatott kikapott Azerbajdzsántól
A magyar válogatott 3-1-re kikapott Azerbajdzsán csapatától a hazai rendezésű futsal Európa-bajnokság keddi nyitómérkőzésén, a Papp László Sportarénában. A kilenc honosított brazil játékossal felálló vendégek az első félidőben megérdemelten jutottak kétgólos vezetéshez, majd a fordulást követően sokat javult a magyarok játéka, de egyenlíteni nem tudtak. Az egyetlen hazai gólt Lódi Tamás szerezte a 4. percben. A magyar válogatott második csoportmérkőzésén, szombaton a csehekkel találkozik.
2010.01.19. 19:30
 
 
ENSZ: több mint 1,2 milliárd dollárt ígérnek Haitinak
Összesen több mint 1,2 milliárd dollár értékű adományokra érkezett felajánlás eddig, egy héttel a pusztító földrengés után Haiti megsegítésére - derül ki az ENSZ által kedden közzétett adatokból. Államok, magánszemélyek, vállalatok adományairól van szó, és az összegbe beleértendő az ENSZ 575 millió dolláros kérelmének eddig 20 százalékos teljesítése. A világszervezet elégedetten nyugtázta a nemzetközi nagyvonalúságot, "amely a jó irányba mutat, és remélhetőleg folytatódik" - mondta Elisabeth Byrs, az ENSZ humanitárius ügyeket koordináló irodájának szóvivője.
2010.01.19. 19:15
 
 
Whitmarsh a Forma-1-es FOTA új vezetője
A McLaren csapatfőnökét, Martin Whitmarshot választották kedden a Forma-1-es istállókat tömörítő szervezet (FOTA) új vezetőjének a 2010-es idényre. Az alelnök a Ferrari csapatfőnöke, Stefano Domenicali lett. Tavaly Luca di Montezemolo volt a szervezet első számú embere. A sportszabályokkal kapcsolatos bizottságot Christian Horner, a Red Bull, míg a technikai szabályokat illető testületet Ross Brawn, a Mercedes csapatfőnöke irányítja.
2010.01.19. 19:00
 
 
Bolíviai kommandósakció: az ügyész újabb letartóztatásokat helyezett kilátásba
Újabb letartóztatásokat és beidézéseket helyezett kilátásba erre a hétre Bolíviában a tavaly felszámolt, magyar kapcsolatokkal is bíró állítólagos terrorista csoport hátterét vizsgáló ügyész kedden. Marcelo Sosa egy sajtótájékoztatón jelentette be terveit, miután a múlt héten egy bírói döntéssel visszavették Santa Cruz városától az ügyet, és visszaadták a főváros, La Paz hatóságainak. A csoportot Santa Cruz egyik szállodájában rohanta le egy kommandó 2009. április 16-án. Az ügyészség állítása szerint a csoport meg akarta gyilkolni Evo Morales bolíviai elnököt, fegyvereseket képzett ki Santa Cruz védelmére arra az esetre, ha a központi kormány beavatkozna.
2010.01.19. 18:00
 
 
Emmanuelle Chriqui az év legvonzóbb nője
Emmanuelle Chriqui kanadai színésznőt választották az év legvonzóbb nőjének, aki állítólag annak is köszönheti első helyezését, hogy csak visszafogottan jelent meg a sztárokkal foglalkozó magazinokban. A világ legvonzóbb nőinek 99-es listáját az AskMen.com online férfimagazin olvasói szavazatai alapján állították össze. A Törtetők című amerikai tévésorozatból is ismert 32 éves színésznő a szavazók szerint rendelkezik mindazokkal az adottságokkal, amelyeket egy férfi a barátnőjében vagy a feleségében szeretne viszontlátni. A lista tavalyi nyertese, Eva Mendes idén a 9. helyet érte el.
2010.01.19. 17:45
 
 
Platini még nem döntött, jelölteti-e magát az UEFA élére
Némi meglepetésre Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke bizonytalan a tekintetben, hogy újra jelöltesse-e magát a szervezet élére. "Boldog vagyok, de máshol is boldog lehetnék" - mondta a France Football című szaklap keddi számában a francia sportdiplomata. Az Európa-bajnok ex-futballista hozzátette: a következő fél évben, még a dél-afrikai világbajnokság rajtja előtt dönt ebben a kérdésben. Az UEFA 2011 márciusában tartja elnökválasztó közgyűlését. Az 54 éves Platini 2007 januárjában váltotta a svéd Lennart Johanssont az UEFA élén.
2010.01.19. 17:15
 
 
Oszkó: javulhat az idei magyar GDP-előrejelzés
A kedvezőbb exportkilátásoknak köszönhetően a kormány felülvizsgálja az idei GDP-re vonatkozó előrejelzését, amely így a 0,6 százalékos visszaesést tartalmazó prognózisnál kedvezőbb lehet - mondta el a Londonban tartózkodó pénzügyminiszter az MTI-nek kedden telefonon. Oszkó Péter pontosította a Reuters hírügynökség jelentését, amelyben az állt, hogy "csökkenésről növekedésre változtatja az idei magyar GDP előrejelzését a kormány - jelentette ki Oszkó Péter pénzügyminiszter". Oszkó Péter az MTI-nek hangsúlyozta: jelenleg is tart az előrejelzés felülvizsgálata, eredmény február elejére várható.
2010.01.19. 17:15
 
 
A BKV még vizsgálja, hogyan kárpótolja a bérletes utasokat
A BKV szakemberei még vizsgálják, hogy milyen formában kárpótolják a bérletes utasokat a hatnapos sztrájk miatt - közölte a BKV. A BKV-nak szándékában áll valamilyen módon és mértékben kompenzálni az utasokat a hat napig tartó munkabeszüntetés miatt, az ügyben 1-2 napon belül várható döntés - közölte a BKV. Mint írták, bár a keddi értekezleten megtárgyaltak egy munkaanyagot, de a részletek kidolgozása még hátra van és az elkészült javaslatot a tulajdonos fővárosi önkormányzattal is egyeztetni kell.
2010.01.19. 17:15
 
 
A stabilitás jeleit mutatja a forint
A dollár erősödését figyelmen kívül hagyva erősödtek, pontosabban "nem gyengültek" a térségbeli devizák: az eurót kedden délután négy órakor 267,67 forinton jegyezték a hétfőn délután háromnegyed ötkor tartott 267,31 forint után. A dollár jegyzése 187,26 forint 1,4292 dolláros euró árfolyam mellett a hétfő délutáni 185,89 forint és 1,4389 euró/dollár után. A svájci frank jegyzése 181,36 forint volt kedden délután a hétfői 181,47 forint, 100 japán jen jegyzése pedig 205,74 forint volt kedden a hétfői 204,71 forint után. Gyengült az euró a dollárral szemben a vártnál rosszabb német ZEW üzleti hangulat index hatására.
2010.01.19. 16:45
 
 
Műkorcsolya Eb: Hoffmannék a 11. helyen a kötelező program után
A 11. helyen áll a keddi kötelező programot követően a Hoffmann Nóra, Makszim Zavozin jégtánckettős az észtországi Tallinnban zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. A viadal honlapja alapján a magyar duó 31,53 pontot kapott a tangóra, míg az élen álló világbajnok orosz Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettős produkcióját 42,78 pontosra értékelték a bírák. A második pozícióban a szintén orosz Jana Hohlova, Szergej Novickij páros (37,87), a harmadikban pedig az olasz Federica Faiella és Massimo Scali (37,47) várja a folytatást.
2010.01.19. 16:30
 
 
Llamazares visszautasítja Washington bocsánatkérését a bin Laden-fotóért
Llamazares spanyol parlamenti képviselő visszautasította az Egyesült Államok bocsánatkérését azért, mert az amerikai hírszerzés az ő egyik fényképét használta fel a körözött al-Kaida vezér aktualizált arcmásának rekonstruálásához. Gaspar Llamazares, az Egyesült Baloldal (IU) párt képviselője azt követeli, hogy Washington vizsgálja ki az ügyet, és tegyen megfelelő lépéseket. "A bocsánatkérés nem elegendő" - hangoztatta sajtóértekezletén, miután az Egyesült Államok madridi nagykövete a spanyol belügyminisztériumon keresztül bocsánatot kért.
2010.01.19. 16:30
 
 
Új vírus: az ÁNTSZ nem talált szakmai hibát a nagykanizsai kórházban
Nem talált szakmai hibát a nagykanizsai kórházban kezelt influenzás betegek ellátását megvizsgáló Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) - közölte a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója kedden. Bátorfi József az ÁNTSZ Nyugat-dunántúli Regionális Intézetétől január 12-én maga kért szakmai vizsgálatot, miután néhány hét alatt négy beteg hunyt el az intézményben influenzafertőzéssel összefüggésben. A vizsgálati eredmény kimondja: "szakmai hiba az influenzás betegek ellátásában a nagykanizsai kórházban nem állapítható meg".
2010.01.19. 16:15
 
 
A férfiak egyre többet profitálnak a házasságkötésből
Mind több hasznot jelent az amerikai férfiaknak, ha rászánják magukat a házasságkötésre, mivel a nők egyre képzettebbek, és sokkal jobban keresnek, mint néhány évtizeddel ezelőtt - derült ki egy kedden ismertetett felmérésből. A Pew Research Center szakemberei az 1970 és napjaink közötti eltéréseket kutatták a nők képzettsége és keresete terén. A felmérésből kiderült, hogy az utóbbi negyven évben a nők az iskolázottságot és a fizetés növekedését illetően is megelőzték a férfiakat. Adatok szerint ma már sok olyan férfi él házasságban, akinek a neje magasabban képzett, és többet is keres nála.
2010.01.19. 14:45
 
 
Madonna gyermeket akar
Kertész Róbert, az MTI tudósítója jelenti: London, 2010. január 19., kedd (MTI) - Gyermeket szeretne ifjú brazil szeretőjétől Madonna. Az 51 éves szupersztár - a The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap értesülése szerint - már konzultált is orvosaival a fogantatás kilátásairól. Az énekesnő, akinek már van négy gyermeke, alig több mint egy éve vált el brit filmrendező férjétől, a nála tíz évvel fiatalabb Guy Ritchie-től, nyolc év házasság után. Jelenlegi kedvese, a 22 éves Jesús Luz - aki kora alapján akár maga is Madonna fia lehetne - a brit lap forrásai szerint közölte világhíres barátnőjével, hogy élete legnagyobb kalandjának tekintené az apaságot.
2010.01.19. 14:30
 
 
Hetedével csökkent a horvátországi magyar turisták száma tavaly
Mintegy hetedével csökkent tavaly a Horvátországba látogató magyar turisták száma; a Horvát Idegenforgalmi Közösség budapesti képviseletének adatai szerint 13 százalékkal kevesebb magyar utazott Horvátországba, az általuk eltöltött vendégéjszakák száma 14 százalékkal esett vissza az előző évhez képest. A kiutazó 326 ezer magyar állampolgár összesen 1,7 millió éjszakát töltött az adriai államban. Bajnai Gordon magyar és Jadranka Kosor horvát miniszterelnök hétfő esti, zágrábi tárgyalásai során kitértek a horvát gazdaság húzóágazatának számító turizmust érintő kérdésekre is, megállapítva, hogy mindkét ország érdeke a turisták számának növekedése.
2010.01.19. 14:15
 
 
Fidesz: rosszabbul állunk, mint a válság legrosszabb napjaiban
Varga Mihály szerint Magyarország most rosszabbul áll, mint a gazdasági válság "legsűrűbb napjaiban". A Fidesz alelnöke ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) adatai szerint 2009 első 11 hónapjában - az egy évvel korábbi időszakhoz képest - 3,8 százalékkal esett vissza a foglalkoztatottak száma, a reálbérek pedig ugyanezen időszakban 2,4 százalékkal csökkentek. A Fidesz elnökségi ülése után Varga úgy fogalmazott: a napvilágot látott adatok azt mutatják, hogy a magyar gazdaság még egyáltalán nincs túl a mélyponton. A szomszédos országokkal szemben Magyarország egyre versenyképtelenebbnek tűnik - mondta a politikus.
2010.01.19. 14:15
 
 
175 millió H1N1 elleni oltást adtak be világszerte
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentése szerint eddig 175 millió H1N1 vírus elleni oltást adtak be világszerte, és eddig hat féle vakcinát minősítettek az Európai Unióban - közölte Kökény Mihály, a szervezet végrehajtó tanácsának magyar tagja, a WHO igazgatói tanácsának egyhetes genfi ülésének második napján, kedden. A WHO szerint a járvány első hulláma minden kontinensen végigsöpört, de szinte minden földrészen várható egy második megbetegedési hullám. A szervezet álláspontja továbbra is az, hogy csak egy felelős közegészségügyi magatartás vethet gátat egy nagyobb járványnak, amellyel szemben a legjobb védekezés a védőoltás.
2010.01.19. 14:15
 
 
Elkelt a Cadbury, 12 milliárd fontért
Elfogadta a brit Cadbury édességgyártó csoport vállalatvezetése a világ második élelmiszeripari óriáscége, az amerikai Kraft Foods Inc. csaknem 12 milliárd fontos (3500 milliárd forintos), készpénzes és részvényes átvételi ajánlatát. Az ügylettel - ha azt a két cég részvényesei is elfogadják - az egyik legpatinásabb brit nagyvállalat függetlensége szűnik meg, egyúttal a világ első számú édesipari vállalata jön létre. A Cadbury 1824-ben alakult, legismertebb terméke, a Dairy Milk csokoládé 1905 óta létezik. A Kraft termékportfoliójába olyan márkanevek tartoznak, mint például a Toblerone és a Milka csokoládé, vagy a Philadelphia sajtkészítmények.
2010.01.19. 14:00
 
 
Elutasították az eredeti állapot helyreállítását a Sláger kontra ORTT perben
A Fővárosi Bíróság (FB) szerint jogellenesen fogadta be az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) azt a frekvenciapályázatot, amelynek eredményeként az FM1 konzorciummal kötött műsorszolgáltatási szerződést, de az FB az eredeti állapot helyreállítására vonatkozó kérelemnek nem adott helyt. A bíróság kedden hirdetett elsőfokú, nem jogerős ítéletet a Sláger Rádió kontra ORTT, FM1 perben. A szóbeli indoklás szerint az ORTT alaki érvénytelenség miatt be sem fogadhatta volna az FM1 pályázatát.
2010.01.19. 13:30
 
Michelle Obama figurájával gazdagodott a londoni Tussaud
Michelle Obama viaszfigurájával gazdagodott a Madame Tussaud londoni panoptikuma kedden. Az amerikai elnök feleségének szobrát abból az alkalomból leplezték le, hogy Obama épp egy éve tette le hivatali esküjét Washingtonban. A first lady ujjatlan bíbor ruhát és fekete szvettert viselő stílusos figurája férjéé mellett kapott helyet az ovális iroda, az elnöki munkahely pontos másában.
2010.01.19. 13:15
 
 
A kormány visszavonja az infokommunikációs stratégiára kiírt közbeszerzést
A kormány visszavonja a nemzeti infokommunikációs stratégiára kiírt közbeszerzést, miután a parlament gazdasági bizottságának informatikai és távközlési albizottsága keddi ülésén egyenlő arányban támogatta, illetve ellenezte azt. A szavazást követően Baja Ferenc infokommunikácóért felelős kormánybiztos, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkára közölte, hogy a kabinet visszavonja a tendert. Az albizottság ugyanakkor egyetértett azzal, hogy ilyen stratégiára szükség van, és támogatta annak előkészítését, de nem közbeszerzés kiírásával.
2010.01.19. 13:00
 
 
Szlovákia három guantánamói foglyot fogad be
Szlovákia három személyt fogad be a bezárásra ítélt guantánamói börtöntáborból - jelentette be Miroslav Lajcák szlovák külügyminiszter a kormány ülése után kedden Pozsonyban. A három személyt Szlovákia saját maga választotta ki. Lajcák közölte, hogy a három kiválasztott fogoly egyike sem bűnöző, egyiket sem vádolták meg vagy ítélték el terrorizmus miatt. A szlovák kormány ezzel a lépésével támogatni kívánja Barak Obama amerikai elnököt, aki új légkört teremtett a nemzetközi kapcsolatokban.
2010.01.19. 13:00
 
 
F1: De la Rosa lesz a Sauber pilótája
A spanyol Pedro de la Rosa a svájci Sauber Forma-1-es istállóban folytatja pályafutását az idei szezonban. A 38 éves versenyző - aki az elmúlt hét évben a McLaren tartalék- és tesztpilótája volt - a japán Kamui Kobajasi csapattársa lesz, így már biztos, hogy a Sauberrel korábban hírbe hozott, olasz Giancarlo Fisichella nem szerződik a svájciakhoz. Fisichella jelenleg a Ferrari harmadik számú versenyzője.
2010.01.19. 12:45
 
 
Bajnai: az EU átlagot két százalékkal meghaladó növekedés kell
A válság után az európai átlagot két százalékponttal meghaladó GDP-növekedésre lesz szüksége a magyar gazdaságnak ahhoz, hogy versenyképes és a befektetők számára vonzó legyen - mondta Bajnai Gordon Bécsben, egy gazdasági konferencián. Az Euromoney brit gazdasági lap rendezvényén tartott előadásában hangsúlyozta: Magyarország már túl van a válság nehezén. Széles körű az egyetértés az elemzők között abban, hogy 2011-12-ben 3,5-4 százalékkal nőhet a magyar GDP - mondta az előadást követő sajtótájékoztatón. Ehhez a mostani szigorú gazdálkodási pályán kell maradni - tette hozzá.
2010.01.19. 12:45
 
 
Vízilabda: Kemény Dénes meghívottjai a szerbekkel edzenek Szegeden
A tavaly nyári római vb óta most először számít külföldön szereplő játékosokra is Kemény Dénes, az olimpiai bajnoki címvédő férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, aki kedden a nemzeti együttes honlapján tette közzé az idei első összetartásra meghívottak névsorát. A www.vlv.hu híre szerint a szakvezető vasárnap estétől tart edzéseket Szegeden, s a világversenyeken amúgy fő rivális szerbekkel közös gyakorlások szerepelnek a hétfői programban.
2010.01.19. 11:45
 
 
A sok ülés a rendszeres aktív mozgás mellett is árt
Az egész napos ülés jelentősen növeli az életmóddal összefüggő betegségek kockázatát még akkor is, ha mellette valaki rendszeresen végez testmozgást - közölték a stockholmi Karolinska Intézet kutatói. A szerzők emlékeztetnek egy nemrégiben közzétett ausztrál vizsgálatra, amely megállapította, hogy minden egyes ülve töltött óra 26 százalékkal növelte a metabolikus szindróma kialakulását a nőknél, függetlenül attól, hogy mellette aktív testmozgást is végeztek. A metabolikus szindrómát a magas vérnyomás, a hasi elhízás, a magas koleszterinszint és az inzulinrezisztencia jellemzi.
2010.01.19. 11:45
 
 
Megkezdődött a szemérem elleni erőszakkal vádolt mohácsi rajztanár pere
Zárt tárgyalást rendelt el a tanácsvezető bíró a szemérem elleni erőszakkal vádolt mohácsi rajztanár perében, amely kedden kezdődött a Mohácsi Városi Bíróságon. Jörg Éva a döntést a kiskorú sértettek védelmével indokolta. Ez azt jelenti: bár a per szerdán és csütörtökön is folytatódik, csak az ítélethirdetés lesz nyilvános, az indoklás szintén a hallgatóság kizárásával zajlik majd. Az ügyészség a pedagógust tizenötrendbeli szemérem elleni erőszakkal, egyrendbeli megrontással, és - a lefoglalt számítógépén talált illegális szoftverek miatt - szerzői jogok megsértésével vádolja. Ha a bíróság bűnösnek mondja ki a rajztanárt, akár tizenöt év szabadságvesztéssel is sújthatja.
2010.01.19. 11:30
 
Lézer helyettesíti a szikét, és nincs fájdalom
Ma már igen sokféle műtétet végeznek lézer segítségével. A tűéles fénysugarak egyre több területre elérnek.
2010.01.19. 11:19
 
 
Ibrahimovic, Mourinho és az Inter az olasz futball Oscar nyertese
A múlt nyáron Barcelonába igazolt Zlatan Ibrahimovicot választották meg a tavalyi év legjobbjának az olasz labdarúgó-bajnokságban. A Serie A játékosainak szavazatai alapján kiosztott futball Oscar-díjat a svéd csatár a 2008/2009-es szezonban mutatott nagyszerű teljesítményével érdemelte ki. A válogatott támadó 25 gólt szerzett az Internazionale színeiben, s megnyerte a bajnokságot a csapattal. "Hiányzik Olaszország, gyönyörű, sikerekben gazdag öt évet töltöttem ott, de most már Spanyolországban játszom, s jól érzem magam Barcelonában" - nyilatkozta Ibrahimovic.
2010.01.19. 11:15
 
Mit egyek, hogy fellendítsem a nemi életemet?
Naranccsal és salátával a szexuális energia fokozásáért.
2010.01.19. 11:08
 
 
Coface: 37 százalékkal több fizetésképtelenségi eljárás 2009-ben
Jelentősen, 37, 14 százalékkal nőtt a fizetésképtelenségi eljárások száma tavaly, a vállalkozások több mint 5 százaléka nem tudta teljesíteni fizetési kötelezettségeit, és 2010-ben sem várható erőteljes javulás ezen a téren - közölte a Coface Hungary hitelbiztosító kedden. Tavaly összesen 29.136 fizetésképtelenségi eljárás indult Magyarországon, a több mint 37 százalékos növekedés az elmúlt években folyamatosan romló helyzetben is kiugró mértéknek számít - derül ki a Coface Hungary friss elemzéséből. Öt év alatt csaknem megtriplázódott azoknak a cégeknek a száma, amelyek ellen fizetésképtelenségi eljárás indult.
2010.01.19. 10:30
 
 
Juncker marad az euróövezeti pénzügyminiszteri csoport elnöke
Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök marad az Európai Unió közös pénzét sajátként használó országcsoport pénzügyminiszteri tanácsának (Eurogroup) elnöke a csoport hétfői brüsszeli döntése szerint. A tisztet ötödik éve betöltő politikus megbízatása 2012 közepéig szól. Az euróövezeti elnököt az EU nemrég életbe lépett Lisszaboni Szerződésének értelmében ezentúl 2,5 évre választják. Nem döntöttek viszont a miniszterek arról, hogy kit válasszanak az Európai Központi Bank hamarosan megüresedő alelnöki posztjára. Az év első euróminiszteri ülésén - legalábbis a nyilatkozatok szintjén - a görög gazdasági helyzet volt a fő téma.
2010.01.19. 10:15
 
 
Csődvédelmet kér a JAL japán légitársaság
Csődvédelmet kér a legnagyobb ázsiai légitársaság, a Japan Airlines Corp. (JAL) - jelentette kedden a japán sajtó. A súlyos adósságterhet cipelő JAL lépése napok óta várható volt. Az igazgatóság kedden indítja meg az eljárást. A terv szerint a céget az amerikai General Motors (GM) tavalyi esetéhez hasonlóan állami felügyelet alá helyezik és alaposan átszervezik. Várhatóan elbocsátanak 15 ezer embert, lecserélik a flotta elöregedett részét és megszüntetik a gazdaságtalan járatokat. Az átalakítás során a JAL folyamatosan működik majd. A cél az, hogy a 2011-2012-es üzleti évben üzemi szinten nyereséges legyen a társaság.
2010.01.19. 10:15
 
 
Várhatóan a hét közepétől megváltozik a vagyonadó kalkulátor
Várhatóan a hét közepére átvezeti a vagyonadó-kalkulátoron az adatvédelmi biztos ajánlásait az APEH - írta a keddi Népszabadság az adóhatóság szóvivőjére hivatkozva. A napilap szerint a változtatások után csak akkor kell majd kitölteni a személyes adatokra vonatkozó részt, ha az érdeklődő menteni akarja a kalkulátor által kidobott értéket, vagyis a szimpla böngészéshez nem lesz szükség erre. További változás lesz, hogy amennyiben mentik a becslést, a rendszer automatikusan ellenőrzi, hogy valódi adatokat adott-e meg a lekérdező.
2010.01.19. 10:15
 
 
Tenisz, Australian Open: szerdára kerültek át a magyarok mérkőzései
A korábban kiadott programtól eltérően nem kedden, hanem szerdán kezd Szávay Ágnes és Czink Melinda Melbourne-ben, az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Az év első Grand Slam-tornájának honlapja szerint Szávay (37. a világranglistán) a 13-as pályán játszott volna a kanadai Stephanie Dubois-val (103.), Czink (38.) pedig a 18-ason a svájci Stefanie Vögelével (74.) kedden az ötödik párban, de a szervezők módosították a programot, így mindkét összecsapás átkerült szerdára. Akkor viszont a két magyar első mérkőzésen lép pályára a 21-es, illetve a 4-es pályán, közép-európai idő szerint hajnali 1 órakor.
2010.01.19. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866[1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista