2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A General Motors a Spykernek adja el a Saabot
A General Motors (GM) 400 millió euróért, amiből 74 millió euró készpénz, a holland Spyker Cars NV luxussportkocsi-gyártó vállalatnak adja el a svéd Saabot - jelentette be John Smith, a GM alelnöke. A hír ismertetése után a svéd kormány jelezte, garanciát vállal arra a 400 millió euróra, amit a Saab kért az Európai Beruházási Banktól (EIB). A General Motors vezérigazgatója, Ed Whitacre hétfőn már azt mondta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak a Spyker Cars vállalattal a Saab eladásáról. A holland vásárló a tavalyi év első felében mindössze 23 autót adott el, és 8,7 millió euró veszteséggel zárta 2009 első hat hónapját.
2010.01.26. 21:15
 
Netanjahu a holokauszt áldozatainak emléke előtt tisztelgett Varsóban
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő a holokauszt áldozatainak emléke előtt tisztelgett kedden Varsóban, az auschwitz-birkenaui haláltábor felszabadításának 65. évfordulóján rendezett megemlékezésen. Az izraeli kormányfő a lengyel főváros szívében fejet hajtott a gettó egykori gyülekezőhelyénél létesített impozáns szürke márvány emlékműnél. Erről a térről küldtek német náci megszállók 1942-ben 300 ezer zsidót a fővárostól száz kilométernyire kialakított treblinkai haláltáborba. A megemlékezésen jelen voltak holokauszt-túlélők és egy zsidókat mentő, a Világ Igaza kitüntetéssel elismert lengyel asszony is.
2010.01.26. 20:45
 
 
A Volán és a MÁV-Start is meghosszabbítja 3 nappal a bérletek érvényességét
A Volánbusz Zrt. és a MÁV-Start Zrt. elővárosi járataira is kiterjed a háromnapos bérletérvényesség-hosszabbítás - közölte a BKV Zrt. az MTI-vel. A közlekedési társaság közleményében emlékeztetett: a BKV Zrt. menedzsmentje a tulajdonossal egyeztetve úgy döntött, hogy a sztrájk okozta kényelmetlenségek ellensúlyozása érdekében kompenzálja utasait a megnehezült közlekedési lehetőségek miatt. Ezért a BKV Zrt-nél használható kétheti, havi és negyedéves Budapest-bérletekre és a környéki helyi, valamint a környéki 5 km-es és 10 km-es bérletekre vonatkozóan a bérletszelvényen feltüntetett érvényesség 3 nappal automatikusan meghosszabbodott. Ehhez csatlakozott a két társszolgáltató.
2010.01.26. 20:45
 
Futsal Eb, negyeddöntő: drámai csatában jutottak tovább a spanyolok
A címvédő spanyol válogatott bejutott a legjobb négy közé a Magyarországon zajló futsal Európa-bajnokságon, miután a keddi negyeddöntőben büntetőkkel nyert az orosz csapat ellen. A találkozó drámai körülmények között ért véget: a csapatok az ebben a játékban ritkán látható gólnélküli(!) döntetlennel zártak, majd a szétlövés során 7-6-ra diadalmaskodtak a spanyolok. Ráadásul komoly felháborodást keltett, hogy a játékvezetők az ötödik spanyol büntetőnél, amely sikeres kísérlet esetén továbbjutást eredményezett volna, nem vették észre, hogy a labda a belső vasról pattant ki a kapuból, így nem adták meg a gólt.
2010.01.26. 20:00
 
 
Obama évekre befagyasztana állami programokat
Az állami kiadások tíz év alatt 250 milliárd dolláros megtakarítást eredményező befagyasztását fogja javasolni Barack Obama amerikai elnök a kormány hamarosan nyilvánosságra hozandó idei költségvetésében - jelentette fehér házi forrásokra hivatkozva a CBS televízió kedden. Obama már szerdai évértékelő beszédében jelezni fogja, hogy az érintett kormányzati ügynökségek és programok költségvetését - nem nemzetbiztonsági, úgynevezett diszkrecionális kiadásokról van szó - három évig a tavalyi 447 milliárd dolláros szinten akarja tartani, vagy az alá akarja szorítani. A kiadások növelését azt követően pedig az infláció követésére korlátozná.
2010.01.26. 19:45
 
 
Őrizetbe vették Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját
Őrizetbe vette és hűtlen kezeléssel gyanúsítja a rendőrség Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját - közölte a BRFK szóvivője az MTI-vel. A rendőrség kezdeményezi a gyanúsított előzetes letartóztatását. Antalt kedden hallgatták ki gyanúsítottként a BKV tanácsadói és vállalkozói megbízási szerződései ügyében. A volt vezérigazgató vallomást tett, de a gyanúsítás ellen panasszal élt. A gyanúsított 2007. január 1-je és 2008. április 17. között a BKV vezérigazgatójaként a társaság veszteséges működése ellenére a vagyonkezelési kötelezettségét súlyosan megszegte azzal, hogy a vállalat nevében szükségtelen és indokolatlan szolgáltatások igénybevételére vonatkozó megbízási szerződéseket kötött.
2010.01.26. 19:15
 
 
ENSZ: hatékonyabbá válik a segélynyújtás Haitin
Hatékonyabbá válik mostantól a segítségnyújtás Haitin, miután kedden megkezdte működését a közös műveleti központ, amely összehangolja a humanitárius ügynökségek, a békefenntartók és az amerikai katonaság tevékenységét a földrengés következményeinek felszámolásában - jelentette be Genfben az ENSZ humanitárius segélynyújtást koordináló hivatala (OCHA). Az iroda szóvivője, Elisabeth Byrs ugyanakkor árnyalta is az elért haladás mértékét, amikor emlékeztetett, hogy "rengeteg még a tennivaló", és ez "egy olyan katasztrófahelyzet, amelyet rendkívül nehéz kezelni".
2010.01.26. 19:00
 
Január végéig tízezerre csökken a koszovói NATO-erő létszáma
E hónap végéig végrehajtják a koszovói NATO-erő (KFOR) csökkentésének első szakaszát, vagyis a létszám a korábbi 13.800-ról 10 ezerre módosul - közölte az MTI tudósítójával Tömböl László vezérezredes, magyar vezérkari főnök, aki részt vesz a NATO Katonai Bizottságának kedden kezdődött, kétnapos brüsszeli ülésén. Magyarország egyetért azzal, hogy a koszovói missziót fokozatosan kisebb létszámú, és ebből fakadóan szerepkörében is megváltozó misszióvá alakítsák át, ám e folyamat ütemének a tervezésekor mindig alaposan meg kell vizsgálni a politikai-biztonsági környezet alakulását.
2010.01.26. 19:00
 
 
EU: folyik a szerb tagfelvételi kérelem elemzése
Készen áll az Európai Bizottság arra, hogy megfogalmazza véleményét arról, hol tart Szerbia az uniós integráció útján - jelentette ki Olli Rehn bővítési biztos azt követően, hogy a szerb külügyminiszter kedden Brüsszelben találkozott az EU magas rangú külügyi illetékeseivel. Miguel Ángel Moratinos, az uniós soros elnökséget ebben a félévben betöltő Spanyolország külügyminisztere közös sajtóértekezletükön hozzátette: jelenleg folyik a tagországok közti konzultáció a szerb felvételi kérelemmel kapcsolatban, és azt követően hivatalosan felkérik a bizottságot az említett vélemény elkészítésére. Vuk Jeremic hangoztatta, hogy a szerb kormány számára kiemelt cél a gyors uniós tagság.
2010.01.26. 19:00
 
 
Alkotmányellenes az ingatlanadó
Sérti a jogbiztonságot, ezért alkotmányellenessé nyilvánította, és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette az ingatlanadót az Alkotmánybíróság (Ab) kedden meghozott egyhangú határozatával. Az Ab honlapján olvasható közlemény szerint a vagyonadó intézménye és annak önadózással történő megállapítása önmagában nem alkotmányellenes. A törvénynek a vízi és légi járművekre, valamint a személykocsikra vonatkozó rendelkezései viszont alkotmányosak.
2010.01.26. 18:45
 
 
Real Madrid: Cristiano Ronaldo két meccsen nem játszhat
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Cristiano Ronaldo, a Real Madrid portugál labdarúgója, akit a vasárnapi Málaga elleni bajnoki mérkőzésen állítottak ki. Az aranylabdás portugál - akit emellett 600 euróra büntettek - két góljával eldöntötte a találkozót, ám a 70. percben arcon könyökölte ellenfelét, amiért azonnal piros lapot kapott. A Marca című sportnapilap információ szerint a madridi klub már be is nyújtotta fellebbezését az ügyben, döntés csütörtökön várható.
2010.01.26. 17:45
 
 
Justin Timberlake kapja a Hasty Pudding-díjat
Justin Timberlake popsztárnak ítélte a Harvard Egyetem diákszíntársulata az év férfijának járó Hasty Pudding-díjat. A társulat keddi közleményében kifejtette: azért esett idén az énekes, dalszerző, színész és producer Timberlake-re a választás, mert jelenleg ő a popkultúra egyik legnagyobb hatású előadója. A Grammy- és Emmy-díjas sztárnak már négy kislemeze került a toplista csúcsára. Az egyetemen évente parádés külsőségek közepette adják át a Hasty Pudding-díjakat az év legkiemelkedőbb női és férfi színészének. Az utcai felvonuláshoz a társulat férfitagjai női ruhát öltenek. Timberlake február 5-én kapja meg a díját.
2010.01.26. 17:30
 
 
Február 10-én mutatják be az új F1-es Red Bullt
Február 10-én Jerezben mutatják be a Forma-1-es Red Bull Racing istálló új versenyautóját, az RB6 jelzésű modellt. Az ausztrál Mark Webber és a német Sebastian Vettel a bemutatót követően négy napig teszteli az RB6-ot. A tavalyi világbajnokságon a Red Bull a csapatversenyben a második helyet szerezte meg, pilóták között Vettel a második, Webber pedig a negyedik lett. A 2010-es Forma-1-es idény március 14-én, Bahreinben kezdődik.
2010.01.26. 17:15
 
 
John Ruiz ellen védheti meg először WBA-címét David Haye
David Haye, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka áprilisban az amerikai John Ruiz ellen védheti meg először címét. A brit bokszoló április 3-án Manchesterben lép ringbe a 38 éves Ruiz (44 győzelem/8 vereség/1 döntetlen) ellen, aki korábban kétszer volt már nehézsúlyú bajnok a WBA-nál. A 29 éves Haye tavaly novemberben az orosz Nyikolaj Valujev legyőzésével szerezte meg az övet, és pályafutása eddigi 24 profi mérkőzésén egy vereség mellett 23-szor nyert.
2010.01.26. 16:15
 
 
Századvég: a Fidesz stabilan őrzi vezető helyét
A Fidesz továbbra is stabilan őrzi vezető helyét a pártok népszerűségi listáján; a legnagyobb ellenzéki párt az összes megkérdezett körében 33 százalékos támogatottsággal rendelkezik, míg az MSZP 16 százalékos eredményt érne el egy most vasárnap esedékes parlamenti választáson a teljes választóközönségen belül - derül ki a Századvég Alapítvány közvélemény-kutatásából. A felmérés szerint a kisebb pártok közül csak a Jobbik érné el az 5 százalékos parlamentbe jutási küszöböt. A biztos pártválasztók körében még inkább megmutatkozik a legnagyobb ellenzéki párt tetemes előnye. Ezen a bázison belül a Fidesz 59 százalékos támogatottsággal rendelkezik, a jelenlegi kormánypárt 23 százalékos támogatottságával szemben.
2010.01.26. 16:00
 
 
Nem voltak beoltva azok a kismamák, akik meghaltak az új vírus miatt
A H1N1-fertőzés következtében eddig meghalt öt kismama közül egy sem volt beoltva az új vírus ellen; legkevesebb 25 állapotos nő került kórházba a H1N1 miatt, közülük mindössze ketten kapták meg az oltást - mondta Falus Ferenc országos tiszti főorvos kedden Budapesten. Az a két nő, aki megkapta az oltást, az antivirális kezelés után nagyon gyorsan meggyógyult. A betegség valószínűsége átlagosan 7-10-szeres lehet a terhes nők körében világszerte, Magyarországon a H1N1 miatt intenzív osztályon ápolt betegek 20 százaléka volt másállapotban a járvány csúcspontján - közölte sajtótájékoztatóján Falus Ferenc.
2010.01.26. 15:15
 
 
Dzsudzsák Balázs lesz a Fidesz egyik kampányarca
Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó a sport fontosságára hívja majd fel a figyelmet a Fidesz kampányában. A holland PSV Eindhoven játékosa az MTI-nek elmondta, azért vállalja el a Fidesz felkérését, mert szeretné, ha Magyarországon olyan kormány kapna megbízatást, amely az eddigieknél többet törődik a sporttal. "Nem értek a politikához, és nem is szeretnék hozzá érteni. Számomra az a fontos, hogy a sportot karolja fel az új kormány. Épüljenek stadionok, sportcsarnokok, és minél többen sportoljanak!" - mondta az MTI-nek Dzsudzsák.
2010.01.26. 15:00
 
 
Most már Mexikó a legelhízottabb: a felnőttek 70 százaléka túlsúlyos
Megelőzve a korábbi listavezető Egyesült Államokat, Mexikó vezeti a legtöbb túlsúlyos felnőttet és gyereket számláló országok listáját - jelentette be Felipe Carderón elnök. A politikus abból az alkalomból beszélt a Mexikót érintő súlyos problémáról, hogy vázolta az elhízás elleni és az egészségesebb táplálkozást szorgalmazó nemzeti stratégiát. Hivatalos adatok szerint a mexikói felnőttek 70 százaléka küzd súlyfelesleggel. Az öt és 11 év közötti gyerekeknél hasonló arányban jelentkezik a probléma. Az összesítésekből az is kiderült, hogy 1980-tól napjainkig megháromszorozódott a túlsúlyos vagy elhízott mexikóiak száma.
2010.01.26. 15:00
 
 
Készenléti rendőrség lesz Miskolcon
Készenléti rendőri erő állomásozik március 30-tól Miskolcon, három másik vidéki városban - Szombathelyen, Győrött és Nyírbátorban - már szolgál ilyen egység; a miskolci, X. bevetési osztály állományába százan tartoznak majd - közölte Papp Károly dandártábornok a borsodi megyeszékhelyen kedden tartott sajtótájékoztatóján. Az állomány kiemelt figyelmet fordít majd a különböző demonstrációk és rendezvények biztosítására, a Borsod-Abaúj-Zemplén és a Heves megyei Rendőr-főkapitányságok alárendeltségében részt vesz közterületi szolgálatok ellátásában, krízishelyzetek kezelésében, fokozott ellenőrzésekben - mondta Papp Károly, a készenléti rendőrség parancsnoka.
2010.01.26. 14:00
 
 
Kilencvenöt alkotás versenyez a díjakért a Filmszemlén
Öt kategóriában 95 alkotás száll versenybe a február 2-án kezdődő és 8-áig tartó 41. Magyar Filmszemlén - mondta Novák Emil, a szemletanács elnöke a rendezvény keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A filmszemlét Garas Dezső nyitja meg a Palace MOM Parkban. A megnyitó rendhagyó lesz, mert aznap este több teremben is levetítik Jancsó Miklós Oda az igazság című moziját. Novák Emil szerint idén a legizgalmasabb verseny a kisjátékfilmek között ígérkezik, ebben a kategóriában 33 alkotás szerepel.
2010.01.26. 14:00
 
 
Gyanúsítottként hallgatják ki Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját
A rendőrség gyanúsítottként hallgatja ki Antal Attilát, a BKV volt vezérigazgatóját - értesült az MTI. Tóth Gábor, Budapest rendőr-főkapitánya az MTI információját megerősítve azt mondta: egy volt BKV-vezetőt hallgatnak ki a rendőrök gyanúsítottként hűtlen kezelés miatt. Hozzátette: reggel óta házkutatást tartanak a BKV székházában. Valamennyi, a közlekedési vállalat által kötött tanácsadói szerződést át kívánnak nézni, mert nem kapták meg az összes dokumentumot - mondta. A főkapitány további részleteket egyelőre nem közölt, de ígérete szerint a nap folyamán további tájékoztatást ad a rendőrség.
2010.01.26. 13:45
 
 
Blatter Európának adná a 2018-as labdarúgó-világbajnokságot
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség(FIFA) elnöke szerint Európában kellene megrendezni a 2018-as világbajnokságot. Európából önállóan Anglia és Oroszország, közös rendezésben pedig a Spanyolország-Portugália és a Hollandia-Belgium kettős a 2018-as és a 2022-es torna rendezési jogára is bejelentkezett. A kontinensen kívülről a 2018-as vb-re Ausztrália, Japán és az Egyesült Államok, a 2022-esre pedig a Koreai Köztársaság, Katar és Indonézia jelezte érdeklődését. A FIFA elnöke azt szeretné, ha az európai szövetség (UEFA) egyetlen jelölttel állna elő a 2018-as vb-re. A FIFA december 3-án, Zürichben dönt a győztes kilétéről.
2010.01.26. 13:15
 
 
A WHO tagadja, hogy nyomásra hirdette ki a világjárványt
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) tagadta kedden az Európa Tanácsban (ET), hogy oltóanyaggyártók befolyásolták, és ezért nyilvánította világjárvánnyá a H1N1 influenzát. A strasbourgi meghallgatáson Fukuda Keidzsi, a WHO influenza-világjárványokkal foglalkozó tanácsadója kijelentette, hogy az ENSZ-ügynökséget "nem érte illetéktelen befolyás a laboratóriumok részéről". Egyben utalt arra, hogy az ügyben megkérdezett szakértőknek "nyilatkozatot kell aláírniuk magánérdekeltségeiket illetően".
2010.01.26. 13:00
 
 
Akár nyár elejére elkészülhet a 4-es metró alagútja
A tervekhez képest hamarabb, akár már nyár elejére elkészülhet a 4-es metró teljes alagútja - mondta Klados Gusztáv, a DBR Metró Projekt Igazgatóság projektigazgatója kedden azt követően, hogy a metró északi fúrópajzsa is elérte a Rákóczi téri állomást. Az igazgató a Rákóczi téri állomáson elmondta, hogy a fúrópajzsok nagyon jó ütemben haladtak az utóbbi, a Kálvin tértől megtett mintegy 700 méteres szakaszon, így akár hónapokkal előbb érhetnek a munka végére. A pajzsok most hat hétig pihennek, majd a karbantartást követően elindulnak a következő, mintegy 450 méterre lévő Népszínház utcai megálló felé - tette hozzá.
2010.01.26. 12:15
 
 
Ismét rendőrök vannak a BKV székházában
Ismét rendőrök vonultak ki a BKV Akácfa utcai székházába, a bejáratnál kedd délelőtt több egyenruhás vizsgálja át az érkező, illetve távozó embereket - erősítette meg a BKV sajtóosztálya az Index értesülését az MTI-nek. A hírportál információi szerint a rendőrök egy "nyomozati cselekménnyel" kapcsolatban mentek a BKV székházába, és akár újabb BKV-s vezetőt is őrizetbe vehetnek. Az MTI BKV-s forrásból úgy értesült: a rendőrök olyan szerződéseket keresnek, amelyeken Antal Attila vagy Balogh Zsolt korábbi vezérigazgatók aláírása szerepel. Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-nek későbbre ígért tájékoztatást az ügyben.
2010.01.26. 12:00
 
 
Alig 3200 tigris maradt a világon
Újabb aggasztó adatokkal szolgált a világ tigrispopulációjáról a Természetvédelmi Világalap (WWF), a szervezet szerint világszerte pusztán 3200 vadon élő példány maradt, csak a Mekong vidékén bő 10 év alatt 70 százalékkal csökkent a számuk. A WWF azt megelőzően tette közzé legújabb jelentését, hogy a thaiföldi Hua Hin városában szerdától háromnapos konferencián vitatják meg a tigrisek megóvásához szükséges intézkedéseket. A tanácskozáson azok az ázsiai országok - köztük Kambodzsa, Laosz, Mianmar, Thaiföld és Vietnam - képviseltették magukat, ahol még élnek tigrisek.
2010.01.26. 11:45
 
 
Johnny Depp csak a Twitteren halt meg
Johnny Depp továbbra is jó egészségnek örvend, noha az interneten, elsősorban a Twitteren ismét felbukkant a hollywoodi filmsztár haláláról szóló álhír. Robin Baum, a 46 éves színész képviselője elmondta, hogy a közösségi portálokon terjedő, állítólagos franciaországi autóbalesetről lábra kelt beszámoló nem más, mint szörnyű becsapás. Hozzátette, hogy a beugratást egy felelőtlen és lelkiismeretlen ember művének tekinti. Az álhírt egy 2004-es keltezésű, hamisított CNN-oldal segítségével terjesztették, a cikket ráadásul egy összetört autóról készült fényképpel próbálták hitelesebbé tenni.
2010.01.26. 11:30
 
 
Véget ért a brit recesszió
Valószínűleg véget ért a recesszió Nagy-Britanniában: a brit gazdaság teljesítménye már növekedett a tavalyi utolsó negyedévben - közölte kedden a brit statisztikai hivatal. Az első becslésként közzétett adatok szerint a hazai össztermék (GDP) 2009 negyedik negyedében 0,1 százalékkal haladta meg az előző három havit; 2008 azonos időszakával összehasonlítva 3,2 százalékkal csökkent. A brit gazdaság összteljesítménye hat negyedéven át folyamatosan zsugorodott; a recesszió 2008 második negyedévében kezdődött.
2010.01.26. 11:15
 
 
Mintegy 15 ezer fővel csökkent Magyarország lakossága
Ismét egy kisvárosnyival, mintegy 15 ezer fővel csökkent Magyarország lakossága az elmúlt év első tizenegy hónapjában, ám még mindig nem értünk a 10 milliós lélektani határ alá - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal kedden közzétett gyorstájékoztatójából. A tájékoztatása szerint azonban a lélekszám-csökkenés kétszer ekkora lenne, ha a természetes fogyás adatait nem javítaná lényegesen a bevándorlás. A "nemzetközi vándorlás" figyelembevételével becsült népességszám Magyarországon az időszak végén 10 millió 16 ezer fő volt.
2010.01.26. 10:30
 
 
Forma-1: bejelentette López leigazolását a USF1
A várakozásoknak megfelelően hétfőn hivatalosan is bejelentette az argentin José Maria López leigazolását a Forma-1-ben idén bemutatkozó USF1 istálló. Miguel Mattos, a csapat szóvivője már pénteken megszellőztette, hogy a 26 éves versenyző lesz a csapat egyik pilótája. López korábban a Renault tesztpilótája volt, tavaly megnyerte a TC2000-es sorozatot Argentínában. Kiadó pilótaülés már csak három van az F1-ben: a Renault-nál, a Campos Metánál és a USF1-nél.
2010.01.26. 10:15
 
 
Újbudai vezetőket hallgathatnak ki a Lágymányosi-öböl ügyében
Molnár Gyulát, Újbuda szocialista polgármesterét és az önkormányzat SZDSZ-es alpolgármesterét, Lakos Imrét is kihallgathatja a Központi Nyomozó Főügyészség a Lágymányosi-öböl privatizációjával összefüggésben indult nyomozásban - írta a Magyar Nemzet. A lap keddi számában arról írtak, hogy a Központi Nyomozó Főügyészség bekapcsolódása az ügybe arra utal: mentelmi joggal rendelkező politikusok kerültek az ügyészség látóterébe. A lap beszámolt arról, hogy a nyomozás a Kopaszi-gát és a környékén lévő ingatlanok értékesítésével kapcsolatban 2007 októberében indult.
2010.01.26. 10:15
 
 
Tim Burton lesz a cannes-i filmfesztivál zsűrielnöke
Tim Burton amerikai filmrendező lesz a 63. cannes-i filmfesztivál zsűrijének elnöke - jelentették be a szervezők kedden. A lenyűgöző és fantáziadús filmjeivel nevet szerzett Burton - akit a Karácsonyi lidércnyomás, az Ollókezű Edward, a Nagy Hal, vagy éppen a Charlie és a csokigyár révén ismerhet a közönség - nagy megtiszteltetésnek nevezte a felkérést. Mint mondta, nagyon várja a kéthetes filmmustrát. Tim Burton megjegyezte: miután fiatalon hármasával falta a filmeket és sok időt töltött 48 órás horrorfilm-maratonok nézésével, végre készen áll a feladatra. A május 12. és 23. között megrendezendő fesztivál zsűrijének teljes névsorát április közepén jelentik be.
2010.01.26. 10:15
 
Olivia Newton-John lánya részegen csókcsatázott barátnőjével - képpel
Lánnyal kapták rajta Olivia Newton-John lányát, aki heves csókcsatát folytatott barátnőjével.
2010.01.26. 10:08
 
 
Travolta saját gépén vitt segélyt Haitire
Pilótaként saját gépével landolt a földrengés sújtotta Haitin John Tarvolta, aki segélyt és orvosokat vitt a szigetországba. Az 55 éves színész Boeing 707-es repülője Floridából indult Haitire, a fedélzeten a szcientológiai egyház képviselői is helyet kaptak. Travolta összesen négy tonna élelmet és orvosi ellátmányt vitt a katasztrófa áldozatainak, a hírességet felesége, Kelly Preston színésznő is elkísérte.
2010.01.26. 10:00
 
 
Holokauszt kiállítások a washingtoni nagykövetségen
Két kiállítás, a második világháborúban zsidókat mentő svájci diplomata, Carl Lutz életét bemutató magyar fotódokumentációs tárlat és a magyar roma holokausztot bemutató tablósorozat nyílt hétfőn a washingtoni magyar nagykövetségen a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából. "Erkölcsi kötelességünk annak biztosítása, hogy a borzalmas bűntettek nem merülnek feledésbe és nem ismétlődnek meg" - mondta Szombati Béla nagykövet. Teleki László romaügyi miniszterelnöki megbízott arról beszélt: "a cigány holokauszt emléknapja fontos üzenet kell, hogy legyen minden demokratikus pártnak, szervezetnek és személynek, hogy a jövőben egyetlen politikai erő sem építhet a gyűlöletre, a kirekesztésre".
2010.01.26. 10:00
 
 
Brazília újabb 900 békefenntartót küld Haitire
Brazília 900 fős csapaterősítést küld a pusztító földrengés sújtotta Haitire, miután a dél-amerikai ország törvényhozása megszavazta hétfőn a kormány erről szóló előterjesztését. A csaknem ezer újabb brazil katona csatlakozik az ENSZ haiti békefenntartó alakulatához (MINUSTAH), amelyben 2004 óta 1250 brazil szolgál. A világszervezet stabilizációs missziója eddig csaknem 12 ezer főt számlált, de a természeti csapás miatt az ENSZ a MINUSTAH megerősítésére szólította fel az abban részt vállaló országokat. A brazil törvényhozás emellett lehetőséget biztosított a kormánynak, hogy további négyszáz katonát is mozgósítson a haiti misszióba, amennyiben szükségét látja.
2010.01.26. 09:00
 
 
A családi pótlék elszámolása a bevallásokban
Az Alkotmánybíróság tavaly decemberben visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a családi pótlék adókötelezettségével kapcsolatos rendelkezéseket; az APEH az ezzel kapcsolatos tudnivalókat ismertette a honlapján. A magánszemélyek 2009-ről teljesítendő bevallási kötelezettségüknek a 0953-as bevallással, a 0953E egyszerűsített bevallással, valamint a 09M29-es munkáltatói adómegállapítással tehetnek eleget. Az egyszerűsített bevallás valamint a munkáltatói adómegállapítás esetében a magánszemélyeknek nincs teendőjük, ugyanis ezeknél az összevont jövedelemadatok már nem tartalmazzák a családi pótlék adóköteles összegét.
2010.01.26. 08:15
 
 
Bill Gates: évekig tart kimászni a pénzügyi válságból
Bill Gates, a Microsoft elnöke szerint évekig tart kimászni egy olyan súlyos pénzügyi válságból, amilyenbe Amerika 2008-ban keveredett, és a kormány nincs abban a helyzetben, hogy a kilábalást felgyorsíthassa. Gates az ABC televíziónak adott hétfői nyilatkozatában úgy értékelte: az ország már túljutott a pénzügyi krízis legnehezebb szakaszán, de a gazdaság továbbra is gyenge állapotban van. "Hosszú évekig tart majd a károk felszámolása; tartós munkanélküliséggel, hatalmas kormányzati deficitekkel és rekord szintű adóssággal kell számolni" - mondta.
2010.01.26. 07:15
 
 
Népszabadság: elhunyt a H1N1-nel fertőzött kismama
Elhunyt Budapesten a Kútvölgyi kórházban az a kismama, akit korábban H1N1 fertőzéssel kezeltek és december végén még az egészségügy sikertörténetének tekintettek, mint az első olyan kismamát, aki végül megúszta a H1N1 vírus okozta fertőzést - írta a Népszabadság. A lap keddi számában az elhunyt kismama férjének tájékoztatása szerint arról számolt be, hogy a kismama december harmadikán szülte meg gyermekét, aki jól van. Ő azonban négy nap múlva visszakerült a kórházba, január 18-án hajnalban pedig "elment örökre". A kismama testvére és férje úgy tudja: az influenza szövődménye okozta a bajt.
2010.01.26. 07:15
 
 
Obama minden korábbi elnöknél jobban megosztotta Amerikát
Barack Obama mandátuma első évében minden korábbi elnöknél jobban megosztotta az Egyesült Államokat - derült ki a Gallup intézet felmérésének hétfőn ismertetett eredményéből. Az ellenzéki republikánusok túlnyomó többsége Obama ellen fordult, miközben a demokrata pártiak nagyobb része továbbra is támogatja működését. Ami a népszerűségi mutatókat illeti, ennyire még soha nem volt megosztott a társadalom egy elnök első évében. Obama az utóbbi egy évben átlagosan 88 százalékos népszerűséget élvezett a Demokrata Párt hívei körében, míg a republikánusoknak csak 23 százaléka állt mögötte. Ekkora, 65 százalékpontos különbséget a Gallup még soha nem mért.
2010.01.25. 21:45
 
 
Afrika Kupa: hosszabbításban jutottak tovább a címvédő egyiptomiak
A címvédő egyiptomi válogatott hosszabbítás után nyert a kameruni csapat ellen a labdarúgó Afrika Kupa hétfői negyeddöntőjében. Az egyiptomi együttes az algériai válogatottal játszik a csütörtöki elődöntőben. Negyeddöntő: Egyiptom-Kamerun 3-1 (1-1, 1-1, 3-1). Gól: Ahmed Hasszan (37., 94.), Nagui (91.), illetve Ahmed Hasszan (25., öngól) kiállítva: Chedjou (111., Kamerun).
2010.01.25. 21:45
 
 
Jobbik: ötszáz szakértő dolgozott a pártprogramon
Komoly szemléletváltást ígér a Jobbik programja, amelyen ötszáz szakértő dolgozott tízezer munkaórán át - mondta Sneider Tamás alelnök a párt paksi rendezvényén. Elmondta: azért vontak be ennyi szakértőt, hogy a program minden területre kiterjedjen és mindenki magáénak érezhesse. Sneider leszögezte, hogy a program komoly szemléletváltást jelent a mostani, a társadalomtól eltávolodott politikai elitéhez képest. A Jobbik Magyarországért Mozgalom le akar számolni a korrupcióval, a politikai bűnözéssel. A másik fontos kérdés, a "cigánybűnözés felszámolása". A program ezért külön fejezetben foglalkozik a cigányság felzárkóztatásával, amit nem a „szélsőliberális értelmiség” által erőltetett integráció útján szeretne elérni - mondta.
2010.01.25. 21:15
 
Futsal Eb, negyeddöntő: a csehek elbúcsúztatták az olaszokat
A továbbjutást a magyarok ellen, szombaton, drámai körülmények között kiharcoló cseh válogatott bejutott a legjobb négy közé a Magyarországon zajló futsal Európa-bajnokságon, miután hétfőn büntetőkkel legyőzte az olasz csapatot Debrecenben. A csehek a csütörtöki elődöntőben az orosz-spanyol párharc győztesével találkoznak. Negyeddöntő: Csehország-Olaszország 3-3 (1-2, 3-3, 3-3) - büntetőkkel 3-1.
2010.01.25. 20:15
 
 
A kormányszóvivő szerint szelektív hallású a Fidesz
A kormányszóvivő szerint a Fidesznek szelektív a hallása, a nemzetközi közvélemény szerint ugyanis Magyarország jó irányba halad. Szollár Domokos az MTI-nek arra reagált, hogy a Fidesz szerint a kormány - alig néhány nappal azután, hogy a magyar növekedési kilátás javítását jelentette be - máris óriási maflásokat kap a legfontosabb külföldi elemzőktől. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője hétfői közleményében példaként az Economist Intelligence Unit, a világ legnagyobb gazdasági elemző cégének állítását ismertette, miszerint Magyarország egyike lesz azon néhány országnak, amelyek teljesítménye még az idén is csökken.
2010.01.25. 20:15
 
 
Boross Péter kilép az MDF-ből
Boross Péter kilép a Magyar Demokrata Fórumból - erősítette meg a volt miniszterelnök az MTI információját. A politikus érdemben nem kívánta kommentálni döntését. Mint mondta, aki valamennyire tájékozott az ő utóbbi időben tanúsított magatartásával kapcsolatban, az sejtheti, hogy most mi váltotta ki belőle, hogy a jövőben még passzív tag sem kíván lenni az MDF-ben. Tavaly júniusban megszakítottam a kapcsolatot az MDF különböző vezető testületeivel, és most, az események tükrében írtam egy magánlevelet az elnökségnek, amelyben valóban azt közöltem, hogy kilépek az MDF-ből - fogalmazott a politikus.
2010.01.25. 19:15
 
 
Balázs: várakozással tekintenek az EU-ban a februári Duna-csúcsértekezlet elé
Várakozással tekintenek az érintett európai uniós tagországok a február 24-25-én Budapesten rendezendő Duna-csúcsértekezlet elé - jelezte Balázs Péter külügyminiszter hétfőn Brüsszelben, miután a többi EU-tagállamból érkezett kollégájával együtt részt vett a külügyi és intézményes kérdésekkel foglalkozó szokásos havi tanácsülésen. A találkozó egyik napirendi pontja az uniót ebben a félévben elnöklő Spanyolország programja volt, amelyet közösen készítettek a második féléves belga és a jövő év első felében esedékes magyar programmal. Felszólalásában Balázs a közös programból kiemelte az uniós Duna-stratégia előkészítését.
2010.01.25. 18:45
 
 
Rendkívüli intézkedések Budapesten a hajléktalanokért
Rendkívüli intézkedéseket léptetett életbe a hajléktalanok érdekében a főváros. Az elmúlt napok rendkívül hideg időjárása miatt a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő Budapesti Módszertani Szociális Központ és Intézményei (BMSZKI) rendkívüli intézkedéseket léptetett életbe. Az új férőhelyek megnyitásának, a nyitva tartás meghosszabbításának és a gondozói létszám növelésének köszönhetően továbbra sem maradhat egyetlen rászoruló sem fedél nélkül a fővárosban - tájékoztatta a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-t.
2010.01.25. 18:15
 
 
Egyelőre nem épülhet meg a Tubesre tervezett NATO-radar
Egyelőre nem épülhet meg a Tubesre tervezett NATO-radar, miután a Legfelsőbb Bíróság január 20-i végzésével felfüggesztette az építési engedély végrehajtását. Az ügy előzménye, hogy a Fővárosi Bíróság (FB) tavaly novemberben jogerősen elutasította felülvizsgálati eljárásában azokat a kereseteket, amelyek megtámadták a Tubes tetején lévő katonai híradóobjektum korszerűsítését, a NATO-radar kiépítését engedélyező miniszteri határozatot. Az FB döntésével kapcsolatban azonban felülvizsgálatot kértek a civilek a Legfelsőbb Bíróságon.
2010.01.25. 17:45
 
Fidesz: összeomlott a magyar uniós elnökségi költségvetés
A Fidesz szerint összeomlott a magyar uniós elnökségi költségvetés, mivel a 2011-es soros magyar uniós elnökségre való felkészülésre szánt összeg egynegyede hiányzik az idei költségvetésből. E miatt a párt február első hetére kezdeményezi a négypárti EU-elnökségi munkacsoport összehívását, ahol részletes tájékoztatást vár a Külügyminisztérium képviselőitől. Németh Zsolt (Fidesz), az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében azt írta, az, hogy ez az összeg hiányzik, veszélyezteti a magyar elnökség sikeres lebonyolítását, és "alááshatja Magyarország amúgy is megroppant nemzetközi tekintélyét".
2010.01.25. 17:30
 
 
Nőtt az eurószkeptikusok aránya az új uniós tagállamokban
Csökkent az euró mielőbbi bevezetését támogatók aránya az új kelet-európai tagországokban az Eurobarometer hétfőn ismertetett felmérése szerint. A nyolc ország közül csupán Magyarországon és Romániában nőtt azok száma, akik szerint mielőbb csatlakozni kellene az euróövezethez. Magyarországon a megkérdezettek 31 százaléka támogatja az euró bevezetését, bár 2015 előtt arra aligha kerülhet sor. Az Európai Unióhoz a közelmúltban csatlakozott nyolc kelet-európai országban végzett felmérésből az is kiderül, hogy a csehek a legkétkedőbbek: 47 százalék akarná az eurót a lehető legkésőbb bevezetni, és csak 14 százalék szavazott a mielőbbi bevezetésre. Lengyelországban 39, illetve 18 százalék volt ez az arány.
2010.01.25. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860[1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista