2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Távoltartási rendelet Dennis Hopper felesége ellen
Folytatódik a Dennis Hopper amerikai színész és felesége, Victoria Duffy közt dúló válási harc: legutóbb távoltartási rendeletet hoztak a nő ellen. A Tzm.com internetes lap információi szerint a Los Angeles-i bíróság döntése alapján Duffynak legalább három méter távolságot kell tartania Hoppertől, annak felnőtt gyermekeitől, Henrytől és Marintól, valamint a férfi asszisztensétől, Emily Davistől. A bíróság arról is határozott, hogy a színésznő a család venice-i rezidenciájának csupán bizonyos, a házasság előtti szerződésben meghatározott részeibe léphet be, március közepén pedig teljesen ki is kell költöznie a kaliforniai házból.
2010.02.12. 17:15
 
 
Horvát EU-csatlakozás: újabb témafejezet nyílhat meg
Hollandia beleegyezett abba, hogy megnyissák a horvát EU-csatlakozási tárgyalások egy új témafejezetét - közölte pénteken a horvát kormány. Több EU-tagállam egy éven át gátolta az igazságügyi fejezet megnyitását arra hivatkozva, hogy Zágráb nem működik együtt megfelelően a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűntettek ügyében eljáró hágai Nemzetközi Törvényszékkel (NT). Az NT 2007 óta követeli Horvátországtól, hogy adjon át Hágának bizonyos iratokat a Vihar hadműveletről. Az offenzívában - amelyet az 1991-95-ös függetlenségi háborúban szerb ellenőrzés alá került területek visszaszerzésére indítottak - 350 szerbet megöltek, és csaknem 200 ezren elmenekültek otthonukból.
2010.02.12. 17:15
 
 
Általános sztrájkot hirdettek az IKEA franciaországi szakszervezetei
Általános sztrájkra szólították fel szombatra az IKEA lakberendezési áruházlánc franciaországi szakszervezetei minden munkatársukat, miután nem vezettek eredményre a vezetéssel folytatott bértárgyalások. Az alkalmazottak egy része kedd óta megszállva tartja az IKEA Párizstól nyugatra lévő Plaisirben található székházát. Miután csütörtök este is dolguk végezetlenül álltak fel a bértárgyalásokról a vezetők és a munkavállalók képviselői, elképzelhető, hogy szombaton mind a 26 franciaországi áruház zárva marad.
2010.02.12. 17:00
 
 
Bajnai Gordon: 400 milliárd forint marad idén a vállalkozóknál
Az idén 400 milliárd forinttal több marad a munkaadók, vállalkozók zsebében az adó- és járulékterhek csökkentése révén - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök pénteken Ajkán, az autóelektronikai termékeket gyártó, a munkahelyek számát bővítő Bourns Kft.-nél tett üzemlátogatását követően pénteken. A miniszterelnök hangsúlyozta azt is, hogy a személyi jövedelemadó kulcsainak csökkentése és a sávhatárok emelkedése által közel 3 millió munkavállaló visz haza az idén több fizetést. Egy átlagfizetésű dolgozó 6-7 ezer forinttal több nettó jövedelemhez jut a tavalyinál - tette hozzá.
2010.02.12. 16:30
 
 
Az olasz Pietro Masturzo nyerte a World Press Photo fődíját
Az olasz Pietro Masturzo fényképe nyerte a World Press Photo legjobb 2009-es sajtófotójáért járó fődíjat - jelentették be pénteken Amszterdamban. A képen teheráni háztetőn kiabáló, tiltakozó nők láthatók. A fődíjas fotó június 24-én, a vitatott kimenetelű iráni elnökválasztás utáni tiltakozáshullám idején készült. Természetfotó kategóriában Magyarország színeiben Szentpéteri L. József, a National Geographic számára Joe Petersburger néven Pécsen és környékén működő természetfotós elsődíjas lett Vadászó jégmadár című képével. A legjobb helyszíni eseményfotót az ausztrál Adam Ferguson készítette Afganisztánban a New York Times mentori programjának keretében.
2010.02.12. 16:30
 
Debreczeni Zita óriási vitája Dukai Reginával!
A két gyönyörű modell, a Tabu Tv arcainak választott Debreczeni Zita és Dukai Regina egymás legjobb barátnői. Zita elárulta riporterünknek, hogy hatalmasakat tudnak együtt vásárolni, mindent tudnak egymásról, iszonyatosan gyerek centrikusak, de amikor mosolyszünet van köztük akkor a környezetük az háborús övezet.
2010.02.12. 16:21
 
 
Székely: 800 ezer új vírus elleni vakcina van raktáron
Mintegy 800 ezer, az új influenzavírus elleni térítésmentes vakcina van raktáron, a kormány ezeket mind szeretné felhasználni - mondta az egészségügyi miniszter. Székely Tamás közölte, mivel még nincs vége az influenzaveszélynek, megbetegedésekre március végéig számítani lehet, ezért az oltásokra még szükség van, továbbá bizonytalan az is, hogy lesz-e a járványnak második hulláma. A miniszter cáfolta a Népszabadság azon információját, hogy vita lenne a kormányon belül a megmaradt vakcina külföldi értékesítéséről.
2010.02.12. 16:15
 
Koós János még mindig megnézi a nőket
Az ikonná vált zenész az internetes sztártévének elmondta, hogy annak ellenére, hogy számára a felesége a nőideál, még a mai napig megnézi a nőket. Koós János örök gyerek! Még 72 évesen is ontja a poénokat, udvarol a riporternek és persze mesél, mesél és mesél. Koós imádja az unokáit és a feleségét, és állítja: 30 év múlva is nekünk ad majd interjút. Így legyen!
2010.02.12. 16:07
 
 
Madonna vibrátort használ?
Az énekesnő nem veti meg a szexuális segédeszközök használatát az ágyban.
2010.02.12. 15:58
 
Érzelmi életünk befolyásolja egészségünket!
Az erős érzelmek egyáltalán nem ártalmasak az egészségre. Bizonyos helyzetekben a düh, a félelem vagy a szomorúság adekvát reakció lehet. De ha ezek közül valamelyik meghatározóvá válik, az tönkreteszi az egészséget is.
2010.02.12. 15:46
 
 
A legromantikusabb szó a világon: amour
Az amour, vagyis a franciául mondott szerelem a legromantikusabb szó a világon - válaszolták nyelvészek egy Bálint-nap alkalmából készült felmérésben. Kis különbséggel ugyan, de második helyre szorult a szerelem olasz megfelelője, az amore. A harmadik helyre a bellissima került, amely olaszul és spanyolul is nagyon szépet jelent. A negyedik helyen a tesoro végzett: olaszul és spanyolul is kincset fejez ki. A szó a mi tesoro, vagyis kincsem formában került fel a listára.
2010.02.12. 15:15
 
 
Az egyszerűsített szja-bevallásról február 15-ig lehet nyilatkozni
Már csak pár nap maradt arra, hogy ki-ki eldöntse, az adóhatósággal akarja-e elkészíttetni az idén szja-bevallását az egyszerűsített bevallás keretében, az erről szóló nyilatkozatokat ugyanis február 15-ig kell visszaküldeni az adóhatóságnak. Az idén már az egyszerűsített közteherviselés (ekho) szabályai szerint adózók is élhetnek ezzel a lehetőséggel. Az egyszerűsített bevallást tavaly vezette be az adóhatóság, az első évben közel 279 ezer adózó szja bevallását készítette el az APEH. Az egyszerűsített bevallás lényege: az adózó egy nyilatkozattal megbízza az adóhivatalt, hogy a rendelkezésére álló adatok alapján készítse el személyre szóló szja-bevallás ajánlatát.
2010.02.12. 14:45
 
 
Romániában nőtt a legjobban az ipari termelés az EU-ban
Az Európai Unió tagországai közül Romániában nőtt a legnagyobb mértékben az ipari termelés tavaly decemberben az egy évvel korábbihoz képest. Az Eurostat pénteken közzétett adatai szerint Romániában 6,9 százalékkal bővült a termelés, rajta kívül csak Lengyelország, Szlovénia és Hollandia tudott növekedést felmutatni, 4,8, 2,7 illetve 1,1 százalékot. A legnagyobb csökkenést Dániában regisztrálták, 19,3 százalékot, Bulgáriában 12,1 százalékkal, Észtországban 10,7 százalékkal esett vissza az ipar kibocsátása tavaly decemberben az egy évvel korábbihoz képest. Magyarországról nem közölt adatot az Eurostat.
2010.02.12. 14:30
 
 
Rendőrt gázolt a brit uralkodó fia
Elütött egy rendőrt András yorki herceg, aki ellen a Scotland Yard vizsgálatot indított. A 49 éves András - II. Erzsébet királynő másodszülött fia - pénteki sajtóbeszámolók szerint a királyi család londoni rezidenciája, a Buckingham-palota egyik oldalsó kapuján akart behajtani, de útját állta két japán turista. A turisták nem vették észre a nagy sebességgel közeledő hercegi terepjárót, és a palotát őrző rendőrök egyike próbálta elterelni őket a jármű elől. András azonban nekihajtott a rendőrnek, aki karsérülést szenvedett. A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap rendőrségi forrásai szerint a yorki herceg meg sem állt, de még csak nem is lassított az ütközés után, hanem továbbhajtott, "mintha mi sem történt volna". A sérült rendőr panaszt tett elöljáróinál.
2010.02.12. 14:00
 
 
A vártnál magasabb, 6,4 százalék volt az éves infláció
A fogyasztói árak az idén januárban a várakozásokat meghaladóan, 6,4 százalékkal emelkedtek az előző év januárjához viszonyítva, és 1,4 százalékkal haladták meg az egy hónappal korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Londoni elemzők átlagosan 5,70 százalékos inflációt vártak. A Napi Gazdaság által közölt várakozások 5,8 százalékos inflációról szóltak. A maginfláció az idén januárban 0,3 százalék, 12 havi összehasonlításban 5,1 százalék volt. A nyugdíjas fogyasztói kosárra számított 12 havi árindex 5,3 százalék, a havi 1,5 százalék volt. Tavaly januárban a havi áremelkedés 0,6 százalék, az éves 3,1 százalék volt. A 2009. évi infláció pedig 4,2 százalékot ért el.
2010.02.12. 13:45
 
 
Eddig 74-szer riasztották a tűzoltókat a havazás miatt
Összesen 74 riasztást kaptak a tűzoltók a havazás miatt az országban pénteken nulla órától délig - közölte Kis-Guczi Péter, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) sajtóügyeletese. A legtöbb riasztást Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyéből kapták. A leginkább árokba csúszott autókon kellett segíteni, de a jégcsapok leverése miatt is sokszor riasztották a tűzoltókat. A havazással összefüggésben sérülést csak két megyéből jelentettek: Veszprém megyében egy, Fejér megyében pedig két ember könnyebben megsérült. Nemcsak autóknak, hanem egy hókotrónak és egy autóbusznak is segítséget kellett nyújtaniuk a tűzoltóknak.
2010.02.12. 13:45
 
 
Megindult, de csak lassan halad a forgalom a Zsámbéki-medencében
Ha lassan is, de újra lehet közlekedni a Zsámbéki-medence péntek reggel még kritikus állapotban lévő útszakaszain - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A tűzoltók visszafordították az úttestre a Zsámbéknál megcsúszott, keresztbe fordult, illetve a Perbálon a forgalmat teljesen elzáró kamionokat és teherautókat, és másutt is kihúzták az árokba csúszott nehézgépjárműveket, így - ha lassan is - megindulhatott a forgalom a Zsámbéki-medence korábban megközelíthetetlen települései között. A Tinnye közelében elakadt kamiont úgy stabilizálták, hogy az már csak a fél pályát zárja el, a másik pályán óvatosan tovább lehet hajtani. A nehéz jármű elvontatásán jelenleg is dolgoznak.
2010.02.12. 13:00
 
 
Vancouver 2010: nehéz csoportban a magyar rövidpályás női váltó
Nehéz csoportba sorsolták a magyar női rövidpályás gyorskorcsolya-váltót a vancouveri téli olimpián. A tavaly Európa-bajnok csapat a kínaiak, a japánok és a házigazda kanadaiak ellen vívhatja ki a döntőbe jutást, magyar idő szerint vasárnap hajnalban. A férfiak 1500 méteres számában - amelyben érmet is osztanak vasárnap - Knoch Viktor könnyebb csoportba került, ugyanakkor Darázs Péternek nehezebb dolga lesz a selejtezőben. A nőknél az 500 méteren induló Huszár Erika szintén jó eséllyel juthat tovább a közép-európai idő szerint vasárnap hajnalban sorra kerülő első fordulóból.
2010.02.12. 12:45
 
 
Újabb tíz centi hó esett Vasban és Komárom-Esztergomban
Éjszaka tovább romlottak a közlekedés feltételei Vas megyében, ahol péntek reggelig újabb 10-15 centiméternyi friss hó hullott le; változatlanul erős az észak-északnyugati szél, amely hófúvást okoz - közölte a közútkezelő. Vas megyében 24 óra alatt eddig 30-35 centiméternyi hó hullott le, a legerősebben Sárvár és Vasvár térségében fúj a szél, itt alakulhatnak ki az utakon hóátfúvások. Erős havazás kezdődött hajnalban Komárom-Esztergom megyében is, a friss hó vastagsága eléri a tíz centimétert. A megyében jelenleg is havazik, az előrejelzések szerint még 4-5 centiméter csapadék várható. Egyes helyeken, például Kisbér környékén két nap alatt eddig harminc centiméter hó esett. A közlekedést a feltámadó szél is nehezítheti.
2010.02.12. 12:45
 
Jessica Alba nem szereti a tradíciókat
Jessica Alba eleinte a házasság ellen küzdött, most már úgy gondolja, ez hiba volt.
2010.02.12. 12:19
 
 
Megtilthatják a kampányt a fővárosi intézményekben
Tilos lesz a választási időszakban kampányrendezvényeket tartani a fővárosi önkormányzat fenntartásában működő intézményekben, ha a Fővárosi Közgyűlés hétfői ülésén támogatja a főjegyző javaslatát. A Tiba Zsolt főjegyző által jegyzett határozati javaslat a 2010. évi országgyűlési és önkormányzati választások tisztasága iránti elkötelezettségére hivatkozva "kinyilvánítja azon igényét", hogy a fővárosi költségvetési szervek "kampánycélokra ne legyenek használhatók". A Főpolgármesteri Kabinet február 3-ai ülésén már támogatta a főjegyzői javaslatot.
2010.02.12. 12:15
 
Légy te a legszebb! 5 kényeztető eljárás
Gondolom, sokan vagyunk, akik nagyon unjuk már a rendszeres kozmetikai arckezelést, amin időről időre muszáj átesnünk. Ám ezt is fel lehet dobni. Összegyűjtöttünk öt vadonatúj bőrfiatalító eljárást a szépségipar világából.
2010.02.12. 12:03
 
Hogyan találjuk meg életünk vibrátorát?
Nem könnyű a döntés, melyik vibrátort vidd haza a boltból? Segítünk, mi alapján válassz.
2010.02.12. 11:53
 
A Pannon várhatóan 200 alkalmazottját bocsátja el
A Pannon GSM Távközlési Zrt. várhatóan 200 saját munkatársat bocsát el, és további 50, nem pannonos alkalmazottal betöltött pozíciót épít le - közölte a mobilkommunikációs cég. A Pannon 1,9 milliárd forinttal kívánja csökkenteni személyi költségeit 2010-ben, az erről szóló javaslatot pénteken terjesztették elő a cégnél, és egyben konzultációt kezdeményeznek a dolgozókkal. A javaslat a Pannon 2010-re vonatkozó, 3 milliárdos költségcsökkentési stratégiájának része. Az így keletkező megtakarításokat a Pannon a termék- és szolgáltatásfejlesztésre fordított befektetések szinten tartására, illetve növelésére fordítja, különös tekintettel a mobil szélessávra.
2010.02.12. 11:15
 
 
Schumacher-tribünök a Forma-1-es Magyar Nagydíjon
Különleges ajánlattal lepik meg a rendezők az augusztusi Forma-1-es Magyar Nagydíjra kilátogatni szándékozó rajongókat: Michael Schumacher Prémium és Silver tribünt alakítottak ki számukra. Frank Tamás, a Hungaroring Sport Zrt. alelnöke az MTI-nek elmondta, hogy a majd korlátozott számban kapható jegyekkel egyedi privilégiumok járnak. A Prémium-tulajdonosok a hétszeres világbajnok pilóta sapkáját és egy sorszámozott pólót vihetnek el a jegyekkel együtt, ráadásul sorsoláson vesznek részt, és két szerencsés nyertes meglátogathatja a német extraklasszis versenyző boxát. A silvereseknek is jár a sapka, emellett mindkét kategória jegyeinek grafikáján Schumacher saját aláírása szerepel.
2010.02.12. 10:15
 
 
A GDP az utolsó negyedévben 0,4 százalékkal csökkent
Lasssult az utolsó negyedévre a GDP csökkenése, negyedéves összehasonlításban 0,4 százalékra, és a 6,3 százalékos éves visszaesésre adott első becslés is alacsonyabb a kormány által előrejelzett 6,7 százaléknál - derül ki a KSH az Ecostattal készített közös gyorsbecsléséből pénteken. A KSH megjegyzi, hogy a becslés korlátozott információs bázisra épül, így a végleges adatok a gyorsbecslésben közöltektől eltérhetnek. Magyarország bruttó hazai terméke 0,4 százalékkal csökkent tavaly az utolsó negyedévben a szezonálisan és naptárhatással kiigazított adatok szerint a harmadik negyedévhez képest.
2010.02.12. 10:15
 
 
Napi Gazdaság: eddig hétmilliárdba került a tél a közutakon
Tavaly november közepétől 2010. január végéig összesen 7,03 milliárd forintba került a Magyar Közút Nonprofit Zrt. téli üzemeletetési feladatainak ellátása az átlagosnál jóval keményebb téli időjárás miatt - közölte a Napi Gazdasággal a vállalat. A gazdasági napilap pénteki számában megjelent cikk ismertetése szerint a január utolsó hétvégéjén leesett nagy mennyiségű hó eltakarításával kapcsolatban felmerült nettó költségek között a síkosság elleni védekezés 602,21, a hóeltakarítás pedig 113,30 millió forintba került, így összesen 715,51 millió forintot költött ekkor a Magyar Közút. Február első hetében további 100 millió forinttal emelkedett az összeg - ismerteti a Napi Gazdaság.
2010.02.12. 10:15
 
 
Profi boksz: Balzsay Károly folytatja pályafutását
Balzsay Károly folytatja pályafutását, és célja, hogy újra profivilágbajnoki címet szerezzen. A magyar ökölvívó és klubja, a hamburgi Universum csütörtök este tárgyaltak egymással, s mindkét fél a folytatás mellett foglalt állást - erről Elbert Gábor, Balzsay menedzsere tájékoztatta pénteken az MTI-t. A részletekről később egyeztetnek majd. Balzsay tavaly augusztusban veszítette el a Boksz Világszervezetnél (WBO) őrzött nagyközépsúlyú világbajnoki címét, a budapesti összecsapáson a német Robert Stieglitztől kapott ki technikai KO-val. Decemberben a szintén német Robert Gutknechttől szenvedett vereséget, s akkor úgy nyilatkozott, valószínűleg befejezi pályafutását.
2010.02.12. 10:00
 
 
Megtiltja diákjainak a Valentin-napi képeslapokat egy brit általános iskola
Betiltotta egy angol iskola a Valentin-napi képeslapokat, hogy megvédje diákjait az esetleges visszautasítás miatt keletkező "érzelmi traumától". A dél-angliai Weston-super-Mare-ban lévő iskola igazgatója tájékoztatta mind a 430 diák szüleit, hogy a szerelmesek napján elkobozzák az üdvözlőlapokat, mert "az öt és tizenegy év közötti gyermekek még nem elég érettek ahhoz, hogy megbirkózzanak a visszautasítással, és ez a tanulásukra is rossz hatással lehet".
2010.02.12. 09:15
 
 
Áprilisig előzetesben marad Hunvald György
Két hónappal meghosszabbította a Fővárosi Bíróság (FB) Hunvald György erzsébetvárosi polgármester előzetes letartóztatását - közölte a Népszavával a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A napilap pénteki számának ismertetése szerint Fazekas Géza elmondta: az FB döntése alapján április 12-ig marad előzetesben az MSZP-s politikus. A döntés nem jogerős, mert a gyanúsított és védője is fellebbezett, ugyanakkor a kényszerintézkedést nem szakítják meg a jogerős döntésig. A pénteken lejáró előzetes így egy éven túl is érvényes, hiszen Hunvaldot tavaly február 10-én vették őrizetbe, majd két nappal később rendelték el ellene a kényszerintézkedést.
2010.02.12. 08:15
 
 
Robotszínésznő a társulat sztárja egy dél-koreai színházban
"Robotolnak" egy dél-koreai színházban: robotszínésznő a társulat sztárja. Teltházassá tette a Robothófehérke és a hét törpe előadásait tavaly, az idén pedig további szerepeket osztanak rá. A műnő életnagyságú, 157 centi magas és 16 arckifejezést képes variálni. Játéka persze kissé gépies, gyakran nekimegy kollégáinak, mégis "szenzációs". A koreai mellett angolul is tud, és nem kell neki súgni, sosem felejt el egyetlen sort sem szerepeiből. Ráadásul nincsenek sztárallűrjei és nem hisztériázik.
2010.02.12. 08:00
 
 
Szilicium-völgyi cég építene gyárat Miskolcon
A Szilícium-völgyben működő high-tech cégek egyike gyárat kíván építeni Európában, választásuk Magyarországra, majd azon belül Miskolcra esett - írta az Észak-Magyarország pénteken. A társaság profilja a zöldenergia, környezetipar, szolártechnológia. A szilícium-völgyi gyár magyarországi érdekeltségét a miskolci Mechatronikai Ipari Parkban kívánná felépíteni, a cég emberei már szemrevételezték a helyszínt - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei napilapban.
2010.02.12. 08:00
 
 
A WHO szerint az újinfluenza-járvány túllépett tetőfokán
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) értékelése szerint az újinfluenza-járvány világszerte túllépett a tetőfokán. "A legrosszabb mögöttünk van, valószínűleg világviszonylatban túl vagyunk rajta" - mondta genfi sajtókonferenciáján Fukuda Keidzsi, a WHO influenza-világjárványokkal foglalkozó külön tanácsadója. Értékelése szerint az új influenzát tekintve a világ jelenleg átmeneti szakaszban van, a járvány még nem ért véget, de mindenütt visszavonulóban van, ami a H1N1 vírus további gyengülését jelzi.
2010.02.11. 22:00
 
 
Kitisztult az ég Washington felett, de a tél még nem ért véget
A hatalmas hóviharok által bénított Washington felett csütörtökre kitisztult az ég, de meteorológusok figyelmeztettek, még nem ért véget a tél, néhány nap múlva folytatódhat a havazás. A múlt pénteken kezdődött hóviharhullám nemcsak az amerikai fővárosban döntötte meg a 110 éves hórekordot 139 centiméterrel, de Baltimore-ban és Philadelphiában sem esett még soha annyit hó, mint ezen a télen, előbbire 183, utóbbira eddig összesen 178 centiméternyi hó hullott. Washingtonban csütörtökön megkezdődött a hóeltakarítás, a kormányhivatalok és iskolák továbbra is zárva vannak.
2010.02.11. 21:45
 
 
Magyar-siker a románok elleni jégkorong-mérkőzésen
Az áprilisi divízió I-es világbajnokságra készülő magyar jégkorong-válogatott csütörtökön 8-1-re nyert a vendég román csapat ellen barátságos mérkőzésen a káposztásmegyeri Icecenterben. Eredmény: Magyarország-Románia 8-1 (1-0, 3-0, 4-1), gól: Benk (5., 33., 49.), Kiss Á. (34.), Magosi (35.), Ennaffati (50.), Kóger (51.), Nagy G. (59.), illetve Antal (57.). A magyar válogatott pénteken az osztrák bajnokságban érdekelt Sapa Fehérvár AV19 együttesével mérkőzik.
2010.02.11. 21:30
 
 
A 4 leggyakoribb férfi-szexfantázia
Mire gondolsz, drágám? - kérdezed a fejedet a vállára hajtva, ábrándosan összekucorodva a heverőn. Hát... hmm, hogy mennyire szeretlek. Oké. Hogy mi futott át igazából az agyán? Valami ilyesmi:
2010.02.11. 19:49
 
 
Párizsi tenisztorna: Szávay negyeddöntős
Szávay Ágnes két játszmában, 6:2, 6:4-re nyert a horvát Petra Martic ellen a Párizsban zajló, 700 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán, ezzel bejutott a legjobb nyolc közé. A csütörtöki összecsapás 1 óra 14 percig tartott. A 21 éves magyar játékos a negyeddöntőben a Melanie Oudin (amerikai)-Patty Schnyder (svájci) mérkőzés győztesével találkozik, pénteken.
2010.02.11. 19:30
 
 
Nőtt a késedelmesen törlesztett hitelek száma
Mintegy harmadával nőtt egy év alatt a késedelmesen törlesztett hitelek száma: december végén 1,757 millió banki hitelszerződésnél, az összes szerződés 29,6 százalékánál volt valamilyen fizetési késedelem, ami 32,2 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbit és 4,8 százalékkal az előző negyedévit - derül ki a PSZÁF által publikált adatokból. A növekedés döntően az első félévben következett be, ezt követően a harmadik negyedévben a késedelmesen fizetett hitelek száma kisebb mértékben, 0,3 százalékkal csökkent. December végén a lakossági hitelek 29,2, ezen belül a jelzáloghitelek 17,8, a kkv-hitelek 34, valamint az egyéb hitelek 44,8 százalékánál volt fizetési késedelem.
2010.02.11. 19:30
 
 
Elemzők szerint erős Fidesz-kormány lenne a legjobb a gazdaságnak
Az elemzők többsége szerint erős Fidesz-kormány lenne a legjobb a magyar gazdaságnak az áprilisi választások után, mivel az végre tudná hajtani azokat a reformokat, amelyek a gazdaságot versenyképesebbé tennék - írta a Reuters 23 magyarországi gazdasági elemző megkérdezése alapján készült elemzésében. A hírügynökség által megkérdezett elemzők szerint az önkormányzati és az oktatási reform, valamint az adórendszer reformja a legfontosabb végrehajtandó feladat a következő kormány számára, hogy megerősítse a válság sújtotta magyar gazdaságot.
2010.02.11. 19:30
 
 
Valenciában gyakorolt Talmácsi Gábor
Hosszú szünet után ismét motorra ült Talmácsi Gábor: a gyorsaságimotoros-világbajnokságon az idén a Moto2-ben rajtoló magyar versenyző csütörtökön az átalakított CBR600-as edzőmotorral a valenciai pályán gyakorolt. Talmácsi ötven kört teljesített a szeles időben. Az első motorozások után február 15-én és 16-án Talmácsi tovább folytatja a munkát Valenciában, aztán 17-én és 19-én Barcelonában ismét tesztelni fog. Április 11-én a Katari Nagydíjjal rajtol a 18 futamos világbajnokság; az idén már magyar GP is lesz, a Balatonring szeptember 19-én mutatkozik be a motorsport elitkategóriájában.
2010.02.11. 19:15
 
 
José Cura és Komlósi Ildikó a Budapesti Operabál sztárvendégei
José Cura argentin tenor és Komlósi Ildikó magyar mezzoszoprán lesz a 15. Budapesti Operabál sztárvendége szombaton. A műsort este 8 órakor Mága Zoltán és zenekara indítja, 21 órakor bevonulnak a nyitótáncosok, Tokody Ilona pedig elénekli a Himnuszt. Richard Strauss Rózsalovag című operájának duettjét, Az ezüst rózsa átadását Komlósi Ildikó és Rácz Rita énekli, vezényel José Cura. Az argentin tenor előadásában a Soneto IV és a Somos novios című dalok hangoznak el. A negyven nyitótáncos ifjabb Johann Strauss Tavaszi hangok című keringőjére nyitja meg a bált, majd a két sztárvendég Lehár Ferenc A víg özvegy című operettjéből ad elő egy részt - ismertette a programot Korcsmáros Nóra, a bál műsorvezetője.
2010.02.11. 19:15
 
 
Őrizetbe vették az auschwitzi felirat ellopására megbízást adó férfit
A svéd rendőrség őrizetbe vette egy 35 éves férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy megbízást adott a múzeumként működő egykori auschwitzi koncentrációs tábor bejárata fölött látható hírhedt felirat ellopására. Az illetékes svéd ügyész megerősítette az őrizetbe vétel tényét, de további részletekkel nem szolgált. Az Arbeit macht frei (A munka szabaddá tesz) szövegű feliratot röviddel karácsony előtt lopták el a tábor bejáratáról. Két nappal később a lengyel rendőrség megtalálta a három részre vágott, vasból készült feliratot, és őrizetbe vett öt büntetett előéletű lengyel férfit. Ketten közülük azt vallották, hogy a lopást egy volt svéd neonáci, Anders Högström megbízásából követték el.
2010.02.11. 18:45
 
 
Az amerikaiak szerint Palin nem alkalmas az elnökségre
Sarah Palin volt alaszkai kormányzó, a Republikánus Párt 2008-as alelnökjelöltje az amerikaiak többsége szerint nem alkalmas arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen - derült ki a The Washington Post és az ABC News közös felméréséből. Palin - aki az egyik legnépszerűbb személyiség a republikánus szavazók körében - nem titkolja: fontolgatja, hogy 2012-ben Barack Obama ellenében megpályázza az elnökséget. Az új felmérés azonban arról tanúskodik, hogy a közvélemény nagy része, a megkérdezettek 71 százaléka nem látja őt alkalmasnak az ország irányítására.
2010.02.11. 18:45
 
Soma bevallotta, három pasival hancúrozott
A TV2 csatorna, Hal a tortán című műsorában Soma vallomása nagy meglepetést okozott.
2010.02.11. 18:17
 
 
Raúl (Real Madrid) a következő szezontól az Egyesült Államokba szerződhet
Könnyen lehet, hogy Raúl utolsó hónapjait tölti a Real Madrid labdarúgócsapatánál, s nyáron a tengerentúlra szerződik. A Marca értesülései szerint a futballista és a New York Red Bulls együttese közel áll a megegyezéshez. Az egyetlen akadályt az jelentheti, hogy a csatárt 2011 nyaráig köti szerződés a királyi gárdához, de vélhetően a klub - 15 éves szolgálataira való tekintettel - nem gördítene akadályt távozása elé. Raúl menedzsere elárulta, hogy az Egyesült Államok mellett Katarból is van ajánlata a Real csapatkapitányának, de hozzátette, nem feltétlenül a pénz játssza majd a legfontosabb szerepet védence döntésében.
2010.02.11. 18:15
 
 
A Hubble a Szaturnusz sarki fényeit fotózta
Ritka alkalmat kihasználva a Szaturnusz sarki fényeit fotózta le a Hubble űrteleszkóp. A tavalyi év során a Földről nézve a Szaturnusz gyűrűjének "éle" látszott, ami lehetővé tette a bolygó pólusainak megfigyelését. Ilyen konstelláció csak 15 évente fordul elő - magyarázta a németországi München közelében működő európai Hubble-információsközpont. A felvételek készültekor a fenséges bolygón épp napéjegyenlőség volt, és mindkét sarkvidéket megvilágította a Nap.
2010.02.11. 18:15
 
 
Visszatér a Las Vegas-i színpadra Celine Dion
Újabb koncertsorozatba kezd 2011-től Celine Dion az amerikai Las Vegasban. A popdíva három éven keresztül lép majd fel az előkelő Ceasars Palace kaszinó-hotel Colosseum koncerttermében. Az énekesnő korábban öt éven át szórakoztatta ugyanott a közönséget A New Day című show-jával: ez alatt az idő alatt közel hárommillió rajongó nézte meg az előadást, amely összesen négyszázmillió dolláros bevételt hozott. A 2007 decemberi záró fellépésre a feketepiacon kétezer dollárért (38 ezer forintért) lehetett jegyhez jutni.
2010.02.11. 18:15
 
 
Madonna miatt elköltöztettek malawi lakosokat
Közel kétszáz falulakó kényszerült otthona elhagyására a Madonna által finanszírozott lányiskola építése miatt. A malawi fővároshoz, Lilongwéhez közeli település lakóit kárpótolták "házaikért, kertjeikért és gyümölcsfáikért" - mondta csütörtökön egy hatósági képviselő. A Madonna által finanszírozott alapítvány félmillió dollárral kártalanította az elköltöztetett lakosokat. Az ott élők azonban még több pénzt akartak látni, és azzal fenyegetőztek, hogy gátolni fogják az építési munkálatokat. Végül azonban engedték átköltöztetni magukat közeli falvakba.
2010.02.11. 18:15
 
 
Katonai műveletet kezd az EU Haitin a hajléktalanok segítésére
Katonai műveletre készül az Európai Unió Haitin, hogy fedélhez segítse a hajléktalanokat - jelentette be az EU-tagországok Brüsszelben összeült állam- és kormányfőinek Catherine Ashton külügyi főképviselő csütörtökön. A találkozó alatt kiadott nyilatkozatában az uniós politikus jelezte, hogy az ENSZ és Haiti kormánya fordult ilyen jellegű segítségért az unióhoz. Fontos lenne, hogy a hajléktalanok még az esős évszak kezdete előtt, a közeli hetekben fedélhez jussanak - emelte ki az uniós főképviselő. Egyes források szerint a művelet két héten belül előkészíthető lenne.
2010.02.11. 18:15
 
Rubint Réka beöltözött
Az év egyik legrangosabb eseménye a Story Ötcsillag Díjkiosztó Gála, ennek megfelelően a résztvevő hírességeink alaposan megválogatják miben jelennek meg a jeles eseményen.
2010.02.11. 17:53
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844[1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista