2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Emberként osztozkodnak a bonobók
Úgy tűnik, önként osztozkodni nem kizárólag emberi gesztus. Amerikai kutatók megfigyelték, hogy a csimpánzokhoz hasonló bonobók következetesen úgy döntöttek, megosztják táplálékukat másokkal. A bonobóknak a közül kellett választaniuk, hogy egymaguk eszik meg a felkínált táplálékot, vagy hagyják, hogy hozzáférjen egy fajtársuk. A kísérleti alanyoknak lehetőségük nyílt arra, hogy azonnal megegyék az ételt, vagy egy "kulcs" segítségével kinyissák a szomszéd helyiségekbe vezető ajtók valamelyikét, amelyek közül az egyik üres volt, a másikban pedig egy bonobó tanyázott. Az állatok legtöbbször kinyitották a fajtársukhoz vezető ajtót, hogy megoszthassák vele a hőn áhított táplálékot.
2010.02.21. 17:30
 
 
Női kézilabda BL: bravúros győri győzelem Lipcsében
A Győr 23-21-re nyert a német HC Leipzig otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének vasárnapi, 3. fordulójában, és nagy lépést tett az elődöntőbe jutásért. Női BL, középdöntő, I. csoport, 3. forduló: HC Leipzig (német) - Győri Audi ETO KC 21-23 (10-9). A Győr legközelebb, március 6-án az eddig százszázalékos norvég Larvikot fogadja. Az állás: 1. Larvik (norvég) 6 pont, 2. Győr 4, 3. Ljubljana (szlovén) 2, 4. Leipzig 0.
2010.02.21. 16:45
 
 
BKV-ügy: teljes körű vallomást akar tenni Fuzik Zsolt
Ártatlannak vallja magát a BKV előzetes letartóztatásban lévő volt informatikai igazgatója, aki egyúttal időpontot is kért az ügyben eljáró ügyésztől, hogy teljes körű vallomást tehessen - közölte Fuzik Zsolt ügyvédje. Kádár Judit sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta, hogy valóban léteznek-e azok a sajtóhírekben említett hang- és képfelvételek, amelyeket állítólag ügyfele készíthetett a BKV gyanús ügyeiben érkező politikai kérésekről. Azt viszont hangsúlyozta, hogy azok létének vagy nemlétének "semmi köze nincs, és nem is lehet" az ügyhöz.
2010.02.21. 16:45
 
 
Romaellenes feliratokat festettek lakóházakra Hódmezővásárhelyen
A rendőrség megerősíti a járőrszolgálatot Hódmezővásárhelyen, ahol több mint tíz lakóház falára festettek ismeretlenek különböző feliratokat festékszóró spray-vel szombat éjszaka - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője; az ügyben közösség elleni izgatás bűntettének gyanúja miatt nyomoznak. Egy Nefelejcs utcai ház kapujára a "Cigányok lágerbe" feliratot festették fekete sray-vel, mellé pirossal "A jobb" szöveget írták - tapasztalta a helyszínen az MTI tudósítója. Hasonló felirat olvasható egy ház falán a Jókai utca és a Szántó Kovács János utca kereszteződésénél.
2010.02.21. 16:00
 
 
Az elmúlt ciklusban Pettkó András volt a legaktívabb képviselő
Ötpártiból négypártivá vált a parlament, egy frakció megszűnt, egy kormánypártiból ellenzéki lett és jelentősen megnőtt a függetlenek száma - ilyen változások jellemezték a 2006-2010-es parlamenti ciklusban a Ház összetételét. Az elmúlt négy évben, ami a felszólalásokat illeti, a legaktívabb képviselőnek az MDF-esből függetlenné váló Pettkó András számít, ő az abszolút "csúcstartó": legtöbbször, 550-szer kért szót, megszólalásainak időtartama több mint 32 órát tett ki. Lendvai Ildikó, az MSZP jelenlegi elnöke a lista 205. helyezettje, 37 felszólalása közel 7 órás volt. Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az "aktivitási listán" a 323. helyen áll, a 12 - közte több kétperces - felszólalása összesen közel 2 órát tett ki.
2010.02.21. 14:30
 
Ezekre figyelj! Betegséget jelző elváltozás
A szép, egészséges körmök a belső egészséget is tükrözik. A köröm formájának, színének elváltozásai betegségeket is jelezhetnek. Ne feledjük azonban, helyes diagnózist csak orvos tud felállítani.
2010.02.21. 14:27
 
Férfi szexálom! Hárman az ágyban
Habár a hármas szex a legtipikusabb férfi-fantáziálások egyik, még mindig ritkán valósul meg. Egy-egy vadabb éjszakán persze senkit sem feszélyeznek a gátlások, nincs ami útját állná a dupla lány, dupla fiús kalandoknak. De tartós párkapcsolatban más a helyzet. Amikor egy harmadik fél képbe kerül, az mindig feszültséget szül, még ha csak az ágyatokat veszi is célba.
2010.02.21. 13:34
 
 
Már több mint egymillió ajánlószelvényt gyűjtött a Fidesz-KDNP
Már több mint egymillió ajánlószelvényt gyűjtött a Fidesz-KDNP - jelentette be a párt operatív igazgatója. Nyitrai Zsolt reális célnak nevezte az eredetileg kitűzött kétmillió ajánlószelvény összegyűjtését és leadását, megjegyezve, hogy ennyit még egyetlen párt sem gyűjtött. Hozzátette: eddig összesen mintegy egymillió-százötvenezer ajánlószelvényt gyűjtöttek össze a képviselőjelöltek, és az önkénteseknél jelenleg is lehet sok, még a jelölteknek át nem adott szelvény.
2010.02.21. 13:15
 
 
Vasárnap kiengedik a kórházból az Ausztriában balesetet szenvedett diákokat
Elhagyhatja a kórházat vasárnap az a négy diák, akiket megfigyelésre bent tartottak az ausztriai buszbalesetet sérültjei közül; a budapesti Kempelen Farkas Gimnázium sítáborának mintegy nyolcvan résztvevőjét, tanulókat, öregdiákokat és tanárokat szombaton érte baleset Karintia tartományban. Polacskó Dániel, a sítábor szervezője telefonon nyilatkozott, s előző napi közlését pontosítva elmondta, végül nem három, hanem négy diákot tartottak bent megfigyelésre két osztrák kórházban.
2010.02.21. 13:00
 
 
Több uniós külügyminiszter is tájékoztatást kér Izraeltől a dubaji ügy kapcsán
Több EU-ország külügyminisztere jelezte, hogy tájékoztatást akar kérni hétfőn Brüsszelben Avigdor Libermantól, az izraeli diplomácia irányítójától a Dubajban elkövetett gyilkosság, illetve az ahhoz használt hamis európai útlevelek ügyében. Izrael mindeddig elzárkózott attól, hogy bármilyen felvilágosítással szolgáljon, és nem ismerte el, de nem is cáfolta, hogy a Moszad keze lenne a dologban. Az érintett európai fővárosokban azonban most nagy a felháborodás amiatt, hogy állampolgáraik személyi adataival éltek vissza.
2010.02.21. 12:00
 
 
Vancouver 2010, rövidpályás gyorskorcsolya: Huszár hatodik 1500 méteren
Huszár Erika hatodik, azaz pontszerző helyen végzett a rövidpályás gyorskorcsolyázók női 1500 méteres számában szombaton a vancouveri téli olimpián. Az aranyérmet olimpiai rekorddal a kínai Csou Jang szerezte meg két dél-koreai riválisa, Li Eun Bjul és Park Szeung Hi előtt. A négy éve Torinóban ezen a távon negyedik magyar versenyző a nyolcfős fináléban úgy előzte meg két vetélytársát, a bolgár Jevgenyija Ragyanovát és a kanadai Tania Vicentet, hogy egyetlen bukás és kizárás sem volt a futamban. Huszár ezzel legjobb európaiként zárt ebben a számban.
2010.02.21. 11:45
 
 
Gyurcsány: hozzák nyilvánosságra teljes egészében a hangfelvételt!
Gyurcsány Ferenc szerint, ha Magyar Nemzet, a HírTV és a Magyar Hírlap "nem ocsmányul rágalmazni, hanem tájékoztatni szeretne", akkor tegye meg, hogy teljes egészében nyilvánosságra hozza a birtokába került szombathelyi hangfelvételt, s akkor ki fog derülni az igazság. A volt miniszterelnök erről annak kapcsán nyilatkozott, hogy a Magyar Nemzet előző nap azt írta: egy csütörtöki zárt körű rendezvényen titokban készített hangfelvétel szerint Gyurcsány azt mondta, a szocialistáknak ellenzékben úgy kell majd politizálniuk, hogy a leendő miniszterelnök "minden hétfő reggel átkozza a pillanatot", amikor tudatosul benne, hogy kik állnak vele szemben.
2010.02.21. 10:45
 
 
Karzai legújabb békefelhívását is elutasították a tálibok
Hamid Karzai afgán elnök legújabb békefelhívását is elutasították a tálib lázadók, noha egy nagy offenzívában szorongatják őket a NATO-erők, és ebben a hónapban három vezetőjüket - köztük legfőbb katonai parancsnokukat - is elfogták Pakisztánban. Karzai szombaton a kabuli parlamentben szólította fel a lázadókat arra, hogy fogadják el a béketárgyalások elindítására és a fegyverletételre vonatkozó javaslatát, amelyet a nemzetközi közösség is támogatott a januári londoni Afganisztán-konferencián. Az adományozó országok több százmillió dollárt ajánlottak föl az afgán elnöknek arra célra, hogy rávegye a mérsékeltebb lázadókat a tárgyalásra és az erőszakról való lemondásra.
2010.02.21. 10:45
 
Frissítsük fel az arcunkat! 5 hasznos tipp
Talán meglepődik, ha rádöbben, mennyi feszültséget tárolnak az arcizmok. Nyilvánvaló példa erre a ránc, ám a merev állkapocs, az összecsücsörített száj, a dülledt szem is magáért beszél.
2010.02.21. 10:03
 
A fürdés öröme - a tökéletes kikapcsolódás
Hetente legalább egyszer vegyünk meleg fürdőt. Legyünk általában 15 percig a fürdőkádban, hogy testünk kellően ellazulhasson.
2010.02.21. 09:31
 
 
Brown: "soha nem ütöttem meg senkit"
A nyilvánosság előtt volt kénytelen cáfolni Gordon Brown brit kormányfő, hogy esetenként durva megnyilvánulásokra, sőt tettlegességre ragadtatja magát közvetlen munkatársaival szemben, miután egy megjelenés előtt álló könyv ilyen állításokat tartalmaz róla. A The Observer, a legnagyobb brit baloldali vasárnapi lap e héten kezdi sorozatban közölni saját vezető politikai kommentátora, Andrew Rawnsley könyvét. Ebben egyebek mellett az áll, hogy Brown egy ízben "fellökte" egyik magas rangú tanácsadóját, akivel nézeteltérésbe keveredett. A könyv szerint a kormányfő gyakran trágár szitkokkal is illeti stábjának tagjait.
2010.02.21. 09:30
 
 
A kínai iskolák cáfolták érintettségüket a Google elleni hackertámadásokban
Kínában cáfolták érintettségüket és visszautasítják az alaptalan vádakat a Google rendszerének megtámadásával hírbe hozott iskolák. "A The New York Times című amerikai napilapban közölt írás csupán IP-címekre alapozta a feltételezést, s a mai hálózati technológia fejlettségének tudatában az ebből születő következtetés nem lehet sem objektív, sem kiegyensúlyozott" - hangoztatta a sanghaji Csiaotung egyetem szóvivője. Hozzátette, hogy az egyetem hajlandó teljes mértékben együttműködni, amennyiben a Google jogorvoslatot keres. A kelet-kínai Santungban lévő Lanhsziang szakiskolában végzett vizsgálat ugyancsak azt állapította meg, hogy nincsenek a támadások eredetét igazoló nyomok.
2010.02.21. 09:15
 
 
Dalai láma: a cenzúra "a problémák forrása" Kínában
A dalai láma szerint a cenzúra "a problémák forrása" Kínában, és ha az ország nyitott társadalom lenne, csökkenhetnének a Tibettel kapcsolatos félelmek és kételyek. "A kínai népnek nincs lehetősége megismerni az ügyünket" - mondta az Egyesült Államokban tartózkodó tibeti vallási vezető a Reuters hírügynökségnek adott interjúban. Hozzátette: a problémára a szólásszabadság és a sajtószabadság hozhatna megoldást. Az Egyesült Államok segíthetne abban, hogy Kínában egy nyitottabb társadalom jöjjön létre - mondta a dalai láma.
2010.02.21. 09:15
 
8 lépés az egészséges kézért
Mindennapi szépségápolás során fordítsunk különös gondot a kezünkre.
2010.02.21. 09:03
 
A magyar állampapírhozamok átlagosan 1 százalékpontot csökkenhetnek
A közép- és kelet-európai államok fiskális teljesítménye nyomán csökken az állampapírok hozamfelára, Magyarországon a hozamok a jelenlegi átlagosan 7 százalékról az év végére 6 százalékra mérséklődhetnek - állítják az Erste Csoport elemzői a közép- és kelet-európai országok államháztartási helyzetéről készített összegzésükben. Az Erste elemzése hat közép- és kelet-európai gazdasággal foglalkozik, nevezetesen Lengyelországgal, Magyarországgal, Csehországgal, Szlovákiával, Romániával és Horvátországgal. Az elemzők szerint az egyes országok büdzséjének teljesítménye várhatóan a korábbi éveknél jóval nagyobb mértékben befolyásolja az állampapírok hozamfelárának alakulását.
2010.02.21. 09:00
 
 
Az idén változtak az illetékszabályok
Az illetéktörvény 2010. január 1-jén hatályba lépett módosulása következtében változott az illetékek mértéke, a kedvezmények, mentességek rendszere, s bővült az illeték tárgyköre is - ismerteti az APEH a honlapján közzétett tájékoztatóban. A visszterhes vagyonátruházási illeték általános mértéke jelentősen, 10 százalékról 4 százalékra csökkent. A 4 százalékos kulcsot a tárgyév első napját követően illetékkiszabásra bejelentett, vagy más módon az APEH tudomására jutott vagyonszerzési ügyekben kell alkalmazni.
2010.02.21. 08:45
 
 
"Ételpornó", avagy a tiltott gyümölcs
"Ételpornóoldalon" gyűltek össze a világ leghizlalóbb étkei az interneten. A honlap címe: Thisiswhyyourefat.com. (Ezazamiértkövérvagy), és immár szakácskönyvnek tekinthető. Ide küldözgették saját ételműveiket a világ minden tájáról azok, akiknek elegük van az egészséges étkezés intelmeiből. Egyebek közt csokiöntetes, szalonnás fánk található és látható a honlapon, mivel az étkek receptjei mellé fényképeiket is feltették a honlap gondozói.
2010.02.21. 08:45
 
 
Vancouver 2010, síugrás: Ammann történelmi negyedik egyéni sikere
A svájci Simon Ammann a 2002-es Salt Lake City-i ötkarikás játékok után a vancouveri téli olimpián is duplázott, ugyanis a normálsánc után szombaton nagysáncon is fölényesen nyert. Sikerével a sportág történetében elsőként lett négyszeres olimpiai bajnok egyéniben, ugyanakkor az ötkarikás játékok legeredményesebb síugrója négy arany- és egy ezüstéremmel továbbra is a finn Matti Nykänen, aki viszont egyik sikerét csapatban érte el. Ammann mögött ugyanúgy a lengyel Adam Malysz lett az ezüst- és az osztrák Gregor Schlierenzauer a bronzérmes, mint egy hete a normálsáncon.
2010.02.21. 08:30
 
 
Tavaly dinamikusan nőtt az osztrák vendégforgalom Magyarországon
Tavaly a magyarországi szálláshelyeken az osztrák vendégforgalom jelentősen nőtt, 2008-hoz képest több mint 33 ezer vendégéjszakával többet töltöttek el az osztrák vendégek; a rendszerváltás óta nem volt példa ilyen mértékű nominális vendégéjszaka-szám bővülésre egy év alatt az osztrák beutazó piacról. A Magyar Turizmus Zrt. (MT Zrt.) ausztriai képviselete által, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatainak felhasználásával készített összeállítás szerint a magyarországi kereskedelmi szálláshelyeken az osztrák vendégéjszakák száma meghaladta a 723 ezret, amely az elmúlt évtized második legjobb eredménye.
2010.02.21. 08:30
 
 
Mintegy 350 álláshelyet tártak fel januárban az állásügynökök
Közel 350 álláshelyet tártak fel januárban az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) úgynevezett állásügynök projektje keretében - mondta Lőrincz Leó, a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal (FSZH) Foglalkoztatási és Szolgáltatásfejlesztési Főosztályának vezetője. Az állásügynök projekt a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében valósul meg, tervezett költségvetése 100,4 millió forint. Régiónként két mobil állásügynök dolgozik, legfontosabb feladatuk az üres álláshelyek feltárása, a munkáltatók tájékoztatása a regionális munkaügyi központok által nyújtott munkaerőpiaci szolgáltatásokról, a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról.
2010.02.21. 08:30
 
 
Két kormányzati szerkezetalakítás is történt a 2006-2010-es ciklusban
Egy bizalmatlansági indítvány, egy bizalmi szavazás, két kormányfői, 34 miniszteri eskü és két kormányzati szerkezetátalakítás; kisebbségi kormányzás 2008 tavaszától - ez a mérlege 2006-2010-es parlamenti ciklusnak a kormány oldaláról. A jelenlegi összetételű Országgyűlés a tervek szerint hétfőn tartja utolsó ülését az április 11-i választások előtt. A 2006-2010-es ciklusban két miniszterelnöki esküt is meghallgathattak a képviselők: Gyurcsány Ferenc kormánya 2006. június 9-én alakult meg 12 tárcavezetővel, a három évvel később felállt Bajnai-kormány pedig jelenleg 15 miniszterrel működik.
2010.02.21. 08:15
 
 
Előre hozott választásokra készül Hollandia
Hollandiában a szombatra virradóra szétesett koalíció miatt kialakult kormányválság nyomán előre hozott választások lesznek. A vakációját Ausztriában töltő holland királynő hétfőn tanácskozik a pártok vezetőivel - adták hírül a holland sajtó honlapjai. Jan Peter Balkenende holland kormányfő írásban nyújtotta be lemondását Beatrix királynőnek, aki a hétvégén visszatér ausztriai vakációjáról és hétfőn tárgyalásokat kezd a pártvezetőkkel a kialakult helyzetről. Az alkotmány értelmében 83 napon belül kell kiírnia új választásokat. A kormánykoalíció azért bomlott fel, mert két legnagyobb pártja nem tudott megegyezni az elvben idén lejáró afganisztáni katonai misszió sorsáról.
2010.02.20. 22:00
 
 
Török film kapta az Arany Medvét a Berlinalén
Török film kapta a berlini nemzetközi filmfesztivál, a Berlinale fődíját, az Arany Medvét szombat este. A Werner Herzog német rendező vezette nemzetközi zsűri a török Semih Kaplanoglu, Honig (Méz) című filmjét részesítette a legnagyobb elismerésben. A film egy anatóliai gyermek életén keresztül a környezetre leselkedő veszélyeket mutatja be. Az idén 60 éves Berlinale történetében 46 év óta először kapott török film ismét Arany Medvét. A nemzetközi zsűri a legjobb rendezőnek járó Ezüst Medvét a svájci házi őrizetben lévő Roman Polanskinak ítélte, a The Ghost Writer (Szellemíró) című filmjéért.
2010.02.20. 21:30
 
 
Gyógyultan térhetett haza a H1N1 vírussal fertőzött nyíregyházi kisbaba
Gyógyultan vihette haza édesapja a korábban H1N1 vírussal fertőzött két hónapos kislányát pénteken a nyíregyházi kórházból - írta a Kelet-Magyarország szombaton. Szilágyi Olívia Emma december 10-én 1 kiló 20 dekagrammal, hat hónapra született császármetszéssel, azonban az ő és az édesanyja szervezetében is kimutatták a H1N1 vírust. A 26 éves fiatalasszony életét már nem tudták megmenteni az orvosok, január 13-án meghalt, kislányát azonban a gondos ellátásnak köszönhetően teljesen egészségesen, 2 kiló 70 dekásan vihette haza az édesapa. Olíviát otthon várta négyéves nővére, Dóra is - írta a napilap.
2010.02.20. 21:00
 
 
Brown: a konzervatívok nem lehetnek a változás pártja
A brit konzervatívok nem nevezhetik magukat a változás pártjának, mivel maguk sem változtak az elmúlt évtizedekben - mondta szombati kampánynyitó beszédében a brit kormányfő. Gordon Brown a közép-angliai Coventry városában, a kormányzó Munkáspárt vezérkara és aktivistái előtt tartott előadásában kijelentette: a közelgő választásokon nem a toryk, hanem a Labour fogja képviselni a változást, mert a konzervatívok "megmaradtak ugyanazoknak, akik voltak". A kormányfő - jóllehet a választások időpontját még nem jelentette be - a szombati rendezvényen felfedte a Munkáspárt választási jelszavát, amely úgy hangzik: "Igazságos jövőt mindenki számára".
2010.02.20. 20:15
 
 
A heves esőzés halálos áldozatokat követelt Madeira szigetén
Legalább 32 ember halálát okozta az ítéletidő a portugál Madeira szigetén szombaton - közölték a helyi hatóságok. Rui Pereira belügyminiszter jelezte, hogy mihelyt módjában áll, a helyszínre utazik a mentőcsapatokkal együtt. A szakadó eső, a vele párosuló, időnként 100 km/h sebességű széllökések nyomán földcsuszamlások, árvizek voltak a szigeten, amely Portugáliától 900 km-re délnyugatra, az afrikai partoktól pedig 500 km-re fekszik. A vihar következtében számosan megsebesültek, illetve többen eltűntek a helyi hatóságok szerint, és az anyagi károk is jelentősek.
2010.02.20. 20:15
 
 
Vancouver 2010: végső búcsú az elhunyt grúz szánkóstól
Örök nyugalomra helyezték szombaton hazájában Nodar Kumaritasvili grúz szánkóst, aki a múlt pénteki edzésen szenvedett halálos kimenetelű balesetet a vancouveri téli olimpián. A 21 esztendősen elhunyt sportoló temetésére szülőhelyén, a fővárostól 170 km-re található Bakurianiban került sor, ahol a közeljövőben egy róla elnevezett szánkópálya épül. A gyászszertartáson több ezren vettek részt, köztük Miheil Szaakasvili államfő is. Kumaritasvili a február 12-én 145 km-es óránkénti sebességgel száguldva kirepült egy kanyarban a pályáról, és egy oszlopnak csapódott. Helikopterrel kórházba szállították, de az életét már nem tudták megmenteni.
2010.02.20. 19:30
 
 
Tenisz, Dubaj: Venus Williams megvédte címét
A címvédő Venus Williams nyerte az 1,47 millió euró összdíjazású, dubaji keménypályás női tenisztornát, miután a szombati döntőben két játszmában legyőzte a fehérorosz Viktorija Azarenkát. A 29 esztendős amerikai teniszező idei első, pályafutása 42. (!) WTA-tornagyőzelmét szerezte meg egyesben. Eredmény: döntő: V. Williams (amerikai, 3.)-Azarenka (fehérorosz, 4.) 6:3, 7:5.
2010.02.20. 18:15
 
 
Árokba borult egy magyar turistabusz Karintiában
Három diákot tartanak bent megfigyelésre ausztriai kórházakban a budapesti Kempelen Farkas Gimnázium Ausztriában szombaton buszbalesetet szenvedett utasai közül. Polacskó Dániel, a sítábor szervezője az MTI-nek telefonon azt mondta: nincsenek súlyos sérültek. Egy 17 éves lány került súlyos sérülés gyanújával kórházba, mert beütötte a csípőjét, és nem tudott saját lábán kiszállni a buszból. Ezért a mentők emelték ki, és helikopterrel szállították kórházba, de kiderült, hogy sérülése nem súlyos, várhatóan két napig bent tartják megfigyelésre. Szintén megfigyelésre tartanak bent a kórházban egy fiút enyhe agyrázkódás miatt, és egy lányt, aki az oldalát ütötte be.
2010.02.20. 18:15
 
 
Már hatezer hektár föld van víz alatt a Tiszántúl
Már hatezer hektár földet borít belvíz a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Tikövizig) területén - közölte Bara Sándor igazgató, védelemvezető szombaton az MTI-vel. Tájékoztatása szerint emiatt tizenhárom szivattyútelepet üzemeltetnek, összesen több mint egymillió köbméter vizet emelnek át naponta a befogadó folyókba, csatornákba. A belvízzel borított területből 1.550 hektár a vetés, 1.400 hektár pedig szántóföld - tette hozzá a védelemvezető. Bara Sándor elmondta azt is, hogy a Hamvas-sárréti és a Berettyó-alsó belvízvédelmi szakaszokon másodfokú, a tiszai-alsó, a tiszai-középső és a tiszai-felső belvízvédelmi szakaszokon pedig elsőfokú a belvízvédelmi készültség.
2010.02.20. 18:00
 
Megan Fox bepasizott
A világ legszebb nőjének választott színésznő, megtalálta az igazit Brian Austin Green személyében.
2010.02.20. 17:26
 
Férfi kézilabda BL: újabb súlyos szegedi vereség
Az orosz Csehov gond nélkül, kilenc góllal nyert a vendég Szeged ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 8. fordulójában, így a magyar csapat továbbra is szinte reménytelen helyzetben van a továbbjutást illetően. Férfi BL, A csoport, 8. forduló: Csehovszki Medvegyi (orosz) - Pick Szeged 39-30 (20-12). A Szegednek már nincs a saját kezében a sorsa, szinte reménytelen, hogy megszerezze csoportjában a továbbjutást érő negyedik helyet. A csapat a jövő szombaton a spanyol Valladolid otthonában lép fel. A másik magyar BL-érdekelt, csoportjában élen álló MKB Veszprém vasárnap a német Rhein-Neckar Löwent fogadja.
2010.02.20. 16:45
 
 
Helmut Schmidt: a válság belátható időn belül megismétlődhet
Helmut Schmidt szerint ha nem történnek sürgős intézkedések a nemzetközi pénzpiacok, illetve a bankok és más magán pénzintézetek ellenőrzésére, akkor a világnak belátható időn belül ismét olyan válsággal kell szembenéznie, mint 2008-ban. A volt német kancellár, aki Hamburgban nyilatkozott az MTI-nek és a Magyar Televíziónak, azt hangsúlyozta, hogy ezen a téren az elmúlt időszakban szinte semmi nem történt. Egyes New Yorki-i nagybankok ma is ugyanolyan mohón és ellenőrizetlenül viselkednek, mint 3-4 éve - jelentette ki Helmut Schmidt, aki szerint sürgősen nemzetközi pénzügyi szabályozásra van szükség.
2010.02.20. 16:45
 
 
Premier League: kikapott az MU
Korán vezetést szerzett, mégis két góllal kikapott a címvédő Manchester United az Everton otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Premier League, 27. forduló: Everton-Manchester United 3-1 (1-1), gól: Biljaletgyinov (19.), Gosling (76.), Rodwell (90.), illetve Berbatov (16.).
2010.02.20. 16:15
 
Arctisztító szerek házilag - könnyen elkészítheted
Az arctisztító szereket ugyanúgy készítjük, mint az arckrémeket vagy az arcvizeket, gondosan ügyelve a mindenkori zsíros és vizes alkotórészek elegyítésére.
2010.02.20. 16:08
 
 
Pelczné: még 50 nap a változásig
Még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amelyre "mindannyian várunk" - mondta Pelczné Gáll Ildikó Fidesz-alelnök szombaton a Parlament előtt, ahol jelképesen, egy "Gyurcsány-korszak 50" feliratú lap felmutatásával elkezdte a visszaszámlálást, a "centivágást". Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: Magyarországon mindenki a változást akarja, de már nem kell sokáig várni, még 50 nap, és bekövetkezik a változás, amely egy korszak végét jelenti, amely után az ország fellélegzik, és elindulhat a megújulás útján. Pelczné Gáll Ildikó azt mondta: szombaton a szocialista párt programot hirdet, ám "ez az a program, amelyre senki nem figyel, amely semmire sem jó".
2010.02.20. 16:00
 
 
Görögország 20-25 milliárd eurós mentőcsomagot kaphat az EU-tól
Az euróövezet tagállamai 20-25 milliárd eurós hitelcsomagot nyújtanának a súlyos gazdasági és pénzügyi válságba került Görögországnak - közölte a Der Spiegel című német hírmagazin szombaton internetes oldalán. A német pénzügyminisztérium által meg nem erősített jelentés szerint minden ország annak arányában járulna hozzá a mentőcsomaghoz, amilyen arányban részesedik az Európai Központi Bank alaptőkéjében. Németországra eszerint 20 százalék, vagyis 4-5 milliárd euró jutna. A Spiegel szerint a pénzügyminisztérium első megközelítésben egy ekkora hitelcsomagot fontolgat.
2010.02.20. 15:45
 
 
Műsorára tűzi Polanski filmjeit a svájci filmmúzeum
Roman Polanski francia-lengyel rendező filmjeit vetíti márciusban a Lausanne-ban működő svájci filmmúzeum. Elsősorban az Oscar-díjas rendező nagy sikerű filmjeit tűzik műsorra, például a Rosemary gyermekét, a Kínai negyedet és a Zongoristát, de levetítenek egy rövidfilmet is, amelyet még az 1950-es években forgatott Lengyelországban, és bemutatják első nagyjátékfilmjét, a Kés a vízben című alkotást 1962-ből. A filmmúzeum szerint "kevésbé ihletett" filmjeit, mint a Kalózokat és A kilencedik kaput is játszani fogják. Szerepelni fog a műsoron a 2008-ban bemutatott Wanted and desired című életrajzi dokumentumfilm is.
2010.02.20. 15:45
 
 
Lendvai: akik a szocialistákat akarták riogatni, nem ijesztettek el senkit
Akik a szocialistákat akarták riogatni, nem ijesztettek el senkit, a tizedelés ötlete nem jött be - ezt Lendvai Ildikó pártelnök mondta az MSZP budapesti kampánynyitója első szónokaként, szombaton SYMA-csarnokban. Lendvai Ildikó felhívta a figyelmet, hogy mindenki eljött, a párttagok, a parlamenti, kormányzati tisztségviselők. Közülük név szerint kiemelte Katona Bélát, Szili Katalint, Bajnai Gordont, Gyurcsány Ferencet és Kovács Lászlót; a legnagyobb tapsot a rendezvény résztvevőitől Gyurcsány Ferenc kapta. Mint mondta: muszáj erősnek lenni, hogy meg ne kössön a "kötcsei beton", akkor bemerevedik az ország; Orbán Viktor kötcsei beszédében előbújt a lopakodó egypártrendszer.
2010.02.20. 15:15
 
 
Testi sértés és garázdaság vádjával állítják bíróság elé Sean Pennt
Testi sértés és garázdaság vádjával állítják bíróság elé Sean Pennt, amiért az amerikai színész bántalmazott egy paparazzot - közölte pénteken az ügyészség. A 49 éves Oscar díjas színész-rendező október 2-én rövid összetűzésbe keveredett egy fotóssal Los Angeles előkelő Brentwood negyedében. A színész állítólag megütötte a fotóst a combján és megrongálta a fényképezőgépét. Sean Pennek március 22-én kell megjelennie a bíróság előtt. Ha bűnösnek találják, másfél évi börtönre is ítélhetik.
2010.02.20. 14:45
 
 
Mesterházy: "Új jelölt vagyok, új világképpel"
Készen állok, hogy végigmenjek az úton, megvan bennem ehhez az erő, induljunk együtt, utánam srácok! - mondta Mesterházy Attila az MSZP szombati budapesti kampánynyitóján, ahol bemutatta a párt kormányprogramját. Kiemelte: közösen meg lehet valósítani a rendszerváltás álmát; "Új jelölt vagyok, új világképpel". Megvan bennem az a bátorság, erő, ami ahhoz kell, hogy szakítsak a múlt hibáival - hangsúlyozta. Az ajánlott új irányról azt mondta, hogy az fellendüléshez vezet, visszaállítja a közbizalmat, megszüntetni a félelem légkörét. Úgy fogalmazott: szembe akar menni azzal a három válsággal, ami most Magyarországon érezhető. A gazdasági világválsággal, a politikai és a demokratikus válsággal.
2010.02.20. 14:30
 
 
Retkes: az MDF és az SZDSZ képes lesz 20 területi és országos listát állítani
Retkes Attila biztos benne, hogy az MDF és az SZDSZ képes lesz húsz területi, valamint országos listát állítani, és mind a 176 egyéni választókerületben lesz jelöltjük. Az SZDSZ elnöke az MTI-nek adott interjújában közölte, akár a tíz százalék körüli választási eredményt is elképzelhetőnek tartja, az öt-hat százalék körüli szerepléssel elégedetlen lenne. A pártelnök egyetértett Dávid Ibolya MDF-elnökkel, hogy a választási kampány alatt nincs helye "kibeszélőshow-nak". A politikus úgy látja, rendben halad az ajánlószelvények gyűjtése. Mint mondta, a fővárosi 32 jelöltből 5-6-nak már megvan a szükséges számú ajánlása.
2010.02.20. 13:45
 
 
Timosenko visszavonta a választási csalások miatt benyújtott óvását
Julija Timosenko ukrán kormányfő szombaton visszavonta az állítólagos választási csalások miatt az ukrán legfelsőbb közigazgatási bírósághoz benyújtott keresetét. A választásokon vesztes elnökjelölt azzal indokolta döntését, hogy a bíróság elutasította a választási névjegyzékek utólagos ellenőrzésére vonatkozó kérését. A kormányfő pénteken kérte a bíróságtól, hogy ellenőrizze a választási névjegyzékeket azoknak a belügyminisztériumi információknak a tisztázására, amelyek szerint elhunyt és nem létező személyeket is felvettek a listákra.
2010.02.20. 12:30
 
 
Vancouver 2010, műkorcsolya: 13. a magyar jégtánckettős
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 13. helyen zárta a jégtáncosok magyar idő szerint szombat hajnali kötelező programját a vancouveri téli olimpián. Az élen a világ- és Európa-bajnok orosz Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettős áll. A magyar páros - amely Zavozin utolsó pillanatokban történt honosítása után először szerepel együtt ötkarikás játékokon - 31,90 pontot kapott tangójára. A második helyről a kanadai Tessa Virtue és Scott Moir, a harmadikról pedig az amerikai Meryl Davis és Charlie White várja a folytatást. Az originalra hétfőn, a kűrre pedig kedden hajnalban kerül sor.
2010.02.20. 12:15
 
Útmutató a napi zuhanyozáshoz
11 tipp mire érdemes vigyáznunk napi zuhanyozás közben.
2010.02.20. 10:39
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836[1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista