2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Balsai: politikai felelősségre vonás nem lesz, számonkérés igen
Politikai felelősségre vonás nem lesz a kormányváltás után, de az elkövetett bűncselekményekért: lopásokért, csalásokért felelniük kell a politikai döntéshozóknak - jelentette ki szekszárdi sajtótájékoztatóján Balsai István, a Fidesz országgyűlési képviselője. A Fidesz elnöki stábjának jogi igazgatója azt mondta, a párt által megfogalmazott öt nemzeti cél egyike a közrend és közbiztonság helyreállítása. Az elmúlt nyolc évben - tette hozzá - megrendült a büntetőügyekért felelős állami szervekbe vetett bizalom, ezt kívánják helyreállítani. Önálló belügyminisztériumot hoznak létre, és szakmai törvények módosításával segítik az igazságszolgáltatás gyorsítását - mondta Balsai.
2010.02.23. 21:15
 
CBA: 547,5 milliárd forintos forgalom 2009-ben
A CBA a válság ellenére is növekedni tudott 2009-ben, az elmúlt évben a hálózat összforgalma 547,5 milliárd forint volt, amely 2,5 milliárd forinttal haladta meg a 2008-as forgalmat - tájékoztatta az üzletlánc az MTI-t. A CBA üzleteinek száma érdemben nem változott, továbbra is a CBA rendelkezik a hazai élelmiszer-kereskedelmi palettán a legtöbb üzlettel - országosan összesen 3.359-cel - dacára annak, hogy mintegy 250 kisebb alapterületű, főleg vidéki üzletüket be kellett zárniuk. A CBA 2009 májusától új üzlettípussal jelent meg a piacon, a CBA Prímával. A CBA Príma egy olyan boltkategóriát jelent, mely a korábbiaknál jobban szabályozott, sok tekintetben egységes kínálattal és azonos megjelenéssel rendelkező üzleteket foglal magában.
2010.02.23. 18:30
 
 
Tizenöt embert gyanúsítanak a Capital Partners csalássorozatával
Tizenöt embert gyanúsít a rendőrség a Capital Partners csalássorozatával kapcsolatban, öten vannak őrizetben, a többiek szabadlábon védekezhetnek. Az öt ember közül egy cseh, kettő-kettő pedig szlovák, illetve magyar állampolgár. A gyanú szerint mintegy hárommilliárd forintnyi kárt okozott "álbróker tevékenységgel" a Capital Partners. Telefonkönyvek és más adatbázisok segítségével kerestek befektetőket, akiktől 150 ezer dollárnyi összeget kértek a belépéshez. Azt ígérték, hogy miután a pénzt a világ különböző tőzsdéin megforgatják, extraprofitot fizetnek majd, de a szerződésben olyan feltételeket kötöttek ki, hogy minden tőzsdei tranzakció után "egy nagyon magas százalékú jutalékot" vonnak le az összegből.
2010.02.23. 18:15
 
 
Nem nyilatkozik a Capital Partners és a Cseh Nemzeti Bank sem
A Cseh Nemzeti Bank (CNB) a folyamatban lévő közigazgatási eljárásra hivatkozva nem kíván nyilatkozni azzal kapcsolatban, hogy a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) kedden azonnali hatállyal törölte a felügyeleti nyilvántartásból a prágai székhelyű Capital Partners a.s. határon átnyúló befektetési szolgáltató valamennyi magyarországi függő ügynökét. "A CNB közigazgatási eljárást folytat a Capital Partners részvénytársaság ellen. Miután az ügyben még nem született jogerős ítélet, konkrétabb részleteket nem tudunk közölni" - válaszolta az MTI prágai tudósítójának kérdésére a jegybank kommunikációs osztályának képviselője. Nem nyilatkozik egyelőre a Capital Partners sem.
2010.02.23. 18:00
 
 
Feljelentést tesz az OVI a honlapjával kapcsolatos visszaélés miatt
Feljelentést tesz az Országos Választási Iroda (OVI) a honlapjával történt keddi visszaélés miatt - közölte az Önkormányzati Minisztérium az MTI-vel. A www.valasztas.hu honlapon kora este sem volt elérhető több fontos információ. A választási ügyekért felelős szaktárca arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az OVI szerverére semmilyen behatolás nem történt, a támadó csak olyan "áloldalakat" hozott létre, amelyek azt a látszatot keltették, mintha a www.valasztas.hu oldal részei lennének. Közölték, a mostani "támadói megoldás" hasonlatos a más rendszerekkel szemben alkalmazott, úgynevezett "álelérési" út terjesztéséhez.
2010.02.23. 18:00
 
Lemondott Berényi János, a kosárszövetség elnöke
Bejelentette lemondását kedden Berényi János, a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) elnöke. A 2007 márciusában hivatalba lépett vezető - akit a tavaly júniusi küldöttgyűlés megerősített pozíciójában - az ellene irányuló, sorozatos gáncsoskodásokkal indokolta döntését. "Úgy érzem, hogy a legfontosabb feladatokat, amelyekre vállalkoztam, teljesítettem, utódomnak a helyemet tiszta lelkiismerettel adhatom át - olvasható az MTI-hez eljuttatott állásfoglalásban. - A magyar sportot, ha igény van rá, a jövőben is szolgálni fogom, de csak ott, ahol a tisztességgel végzett munkámat megbecsülik." Az MKOSZ vezetősége hamarosan kitűzi a rendkívüli elnökségi ülés időpontját, amelyen döntés születik a folytatásról.
2010.02.23. 17:30
 
A Fitch leminősítette a négy legnagyobb görög bankot
A Fitch Ratings leminősítette a négy legnagyobb görög bankot kedden. A nemzetközi hitelminősítő szerint ugyanis a kormány költségvetési megszigorításai hatással lesznek a gazdaságra, befolyásolják a hitelkeresletet és csökkentik a vállalati nyereségeket. A Fitch "BBB pluszról" "BBB"-re rontotta negatív kilátással a National Bank of Greece, az AlphaBank, az Efg Eurobank Ergasias és a Piraeus Bank minősítését. A negatív kilátás általában azt jelzi, hogy a minősítés további rontására kerülhet sor a következő egy-két évben.
2010.02.23. 17:30
 
 
Tovább szárnyal az Avatar
James Cameron Avatar című 3D-s sci-fije globális csúcsbevételt ért el az Imax-mozikban, a hét végén pedig ismét a brit boxoffice-lista élére tört. A világ Imax-mozijaiban az Avatar túllépte a 200 millió dolláros (40 milliárd forint) összbevételt, amivel új rekordot állított fel - számolt be róla hétfőn a variety.com. A szaklap online cikke szerint időközben a film összbevétele már meghaladta a 2,4 milliárd dollárt (480 milliárd forint). Észak-Amerikában eddig összesen 688 millió dollárt (137 milliárd forint) keresett a produkció, ebből 18 százalék, azaz 120,1 millió dollár (24 milliárd forint) került ki a térségben található 179 Imax pénztárából.
2010.02.23. 16:45
 
 
Vélhetően nincs magyar turista Madeira szigetén
A Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetsége nem tud arról, hogy szervezett formában lenne magyar turista a Portugáliához tartozó Madeira szigetén, ahol a heves esőzések miatt földcsuszamlások és árvizek alakultak ki. Molnár Gabriella, a szövetség elnöke az MTI-nek azt mondta: nem ez a főszezon, Madeirára általában nyáron utaznak a magyar turisták, ezért a magyar utazókat nem igazán érinti az időjárási katasztrófa. Ilyenkor a magyarok inkább olyan helyekre utaznak, ahol biztosan nagyon meleg van, Thaiföldet, Dominikát választják. A helyi hatóságok hétfőn este azt közölték, hogy 32-re emelkedett Madeirán az eltűntként nyilvántartott emberek száma. Korábban hivatalosan a 42 halálos áldozaton kívül négy eltűntről beszéltek.
2010.02.23. 16:30
 
 
Hetvennégy évesen legboldogabb az ember
Hetvennégy éves korban a legboldogabb az ember, legalábbis brit és német kutatók szerint, akik különböző korosztályok képviselőit faggatták arról, mennyire elégedettek az életükkel. A kutatók rendszeresen megkeresnek 21 000 férfit és nőt, arra kérve a felmérés résztvevőit, hogy egytől hétig osztályozzák közérzetüket, megelégedettségüket - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. Mint kiderült, a kamaszkortól egészen negyvenig csökken a boldogságérzet. A továbbiakban, 46 éves korig kiegyenlítődnek a pozitívumok és negatívumok, innentől viszont egyre jobban érzik magukat az emberek, akik 74 éves korban a legboldogabbak.
2010.02.23. 16:30
 
 
Vb-2010: Dél-Afrika nem áll készen a rendezésre
Jelen pillanatban nem áll készen a nyári labdarúgó-világbajnokság megrendezésére a dél-afrikai Köztársaság - jelentette ki Jerome Valcke, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára kedden. "Ha valaki megkérdezné, hogy holnap megrendezhetnénk-e az eseményt, akkor nem lenne a válasz - mondta a helyszínen szemléző Valcke. - A Soccer City nincs készen, és több mint 700 ezer jegyet kellene még eladnunk, ezen felül rengeteg dolog van, ami miatt Dél-Afrika nem áll készen a vb-re. Még 108 napunk van, lehetséges, hogy ez kevés, de ha éjt nappallá téve dolgozunk, akkor talán kész lehetünk."
2010.02.23. 16:15
 
 
Politológusok szerint a Bajnai-beszéd célcsoportja az üzleti szféra volt
Bajnai Gordon a saját identitását definiálta az Országgyűlésben elmondott hétfői, napirend előtti felszólalásában - értékeli a Progresszív Intézet vezető elemzője; a Nézőpont Intézet politológusa olyan "lezáró aktusnak" nevezte a kormányfő beszédét, amelynek elsődleges célcsoportja az üzleti nyilvánosság volt. A miniszterelnök hétfőn, a parlamentben elhangzott napirend előtti felszólalásában három nemzeti cél kitűzését javasolta azoknak, akik a jövőben is folytatják a parlamenti munkát: elsőnek a magyar euró bevezetését, másodiknak a foglalkoztatás bővítését, a harmadiknak pedig a gyors gazdasági növekedés beindítását jelölte meg.
2010.02.23. 16:00
 
 
Az egészségügyi tárca módosítja az ápolói tevékenységről szóló rendeletet
Az egészségügyi tárca módosítja az ápolói tevékenységekről szóló jogszabályt - jelentette be Székely Tamás szakminiszter rendkívüli sajtótájékoztatóján. A miniszter kifejtette: a módosítás értelmében, ha az orvos írásos engedélyt ad és azt a szakdolgozó munkaköri leírásában rögzíti, a dolgozó végezheti a korábban vitatott tevékenységeket, így például az infúzió vagy a katéter bekötését. Hozzátette: a licence-vizsgáról szóló rendelet megszületésével ilyen engedély már nem lesz kiadható, és a korábban kiadottak is fél éven belül lejárnak.
2010.02.23. 15:45
 
 
Brüsszelbe vezet az új ukrán elnök első külföldi útja
Elsőként Brüsszelbe, az Európai Unió intézményeihez látogat hivatalos formában Viktor Janukovics, Ukrajna új elnöke - közölték uniós tisztviselők hétfőn. Az oroszbarátnak tartott új államfő Herman Van Rompuy EU-elnök és Jerzy Buzek európai parlamenti elnök meghívására jövő hétfőn utazik a belga fővárosba. Janukovics csak ezt követően látogat Moszkvába - tették hozzá a brüsszeli források. Az EU-tagországok külügyminiszterei éppen hétfőn cseréltek eszmét az elnökválasztás utáni ukrán helyzetről, és megerősítették, hogy az unió szélesíteni törekszik a kapcsolatot a szomszédos országgal.
2010.02.23. 15:45
 
 
Másfél milliárdos kártérítési pert indít az UD Zrt az NBH és az állam ellen
Másfél milliárd forintos kártérítési pert indít a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) és a magyar állam ellen az UD Zrt. - jelentette be Bakondi György ügyvéd kedden Budapesten. Mint mondta, a keresetlevelet a héten írták meg. Hozzátette: a céget ért tényleges kár 508 millió forint, a zrt. cégértéke pedig - amennyiért el lehetett volna adni az adatgyűjtési botrány kirobbanása előtt - 1,5 milliárd forint. Hangsúlyozta: keresetüket igazságügyi szakértővel előzetesen értékelték, mivel kártérítési ügyről van szó és ilyen esetekben tételes kimutatás szükséges a tényleges kárról. Ezért megvárták - és beépítették a keresetbe - a cég 2009-es mérlegét is.
2010.02.23. 15:30
 
 
Megérkezett az első gólya Magyarországra
Megérkezett idén az első gólya az országba, ezúttal is a Veszprém megyei Tüskevár községbe - közölte ifj. Vasuta Gábor amatőr madármegfigyelő, természetfotós kedden. A madarat hétfőn látták először a Somló-hegy lábánál fekvő falu felett körözni, illetve egy belvizes területen táplálkozni. Ez az a csúcstartó gólya, amely az elmúlt években mindig először érkezett vissza hazánkba. A tapasztaltok szerint párja is igen hamar visszatér Magyarországra - mondta ifj. Vasuta Gábor.
2010.02.23. 15:15
 
 
65 helyszínen 130 program a Budapesti Tavaszi Fesztiválon
Hatvanöt helyszínen 130 programmal, többek között 8 ősbemutatóval és 12 magyarországi premierrel várja a közönséget a március 19. és április 5. között megrendezendő XXX. Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF), melynek Dánia lesz a díszvendége. A jubileumi rendezvénysorozat keretében a közönség egyaránt találkozhat zenekari hangversenyekkel, opera-, operett-, musical-, és prózai színházi előadásokkal, dzsessz-, világzenei és népzenei koncertekkel, kiállításokkal, valamint táncprodukciókkal. A díszvendég ország, Dánia budapesti nagykövete, Mads Sandau-Jensen elárulta, a fesztiválra ellátogat a dán trónörököspár és az északi állam kulturális minisztere is.
2010.02.23. 15:15
 
 
Vancouver 2010: edzője szerint remek formában van Sebestyén Júlia
Edzője, Vardanjan Gurgen szerint nagyszerű formában várja a versenyt Sebestyén Júlia műkorcsolyázó, aki a kedvező sorsolásnak köszönhetően az utolsó ötös csoportban lép jégre a rövidprogramban a vancouveri téli olimpia keddi napján. A 2004-ben Európa-bajnok sportolót a 30 fős mezőnyben a 27. helyre sorolták, és Vardanjan a Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának elmondta, nagyon bizakodó tanítványa szereplésével kapcsolatban.
2010.02.23. 14:45
 
 
Ismét Műgyűjtők éjszakája a Falk Miksa utcában és környékén
Kortárs nagymesterek kiállításai, árverés és aukciós tárlat vernisszázs is várja az érdeklődőket a 15. Műgyűjtők éjszakáján csütörtökön a budapesti Falk Miksa utcában és környékén. A mostani eseményen összesen tizenhét galéria vesz részt. Lossonczy Tamás, a tavaly novemberben 105 éves korában elhunyt festőművész 1945 és 2009 között született papírmunkáit a MissionArt Galéria tárlata mutatja be. A kiállításon a negyvenes-ötvenes évekből származó korai rajzok, akvarellek, nagyméretű kollázsok és más papír alapú művek láthatók. A bemutató premier is, hiszen ez az első alkalom, hogy az egész életművét feldolgozó kiállítást rendeznek Lossonczy Tamás papírmunkáiból.
2010.02.23. 14:15
 
 
PwC: már idén megkezdődhet az autóipar fellendülése
Az autóipari eladások várhatóan már idén elmozdulnak a holtpontról, így a tavalyi nagyon gyenge év után megkezdődhet a szektor fellendülése - közölte a PricewaterhouseCoopers (PwC) kedden. A tanácsadó vállalat szerint a világ autóiparának több mint százéves történelmében 2009 volt az egyik legnehezebb év. Európában jelentős gyártási kapacitás maradt kihasználatlanul. Szakértők szerint az Európai Unió országaiban mintegy 6,5 millió autóval tudtak volna többet gyártani tavaly, ha kihasználják a teljes kapacitást.
2010.02.23. 14:15
 
 
Lufthansa-sztrájk: lassan normalizálódik a légiközlekedés
Nem szűnt meg a káosz a németországi repülőtereken a Lufthansa-sztrájk kedd hajnali felfüggesztése után, a légitársaság továbbra is több járatot törölni kényszerült, és gyakoriak voltak a késések is. Az ország és egyben Európa legnagyobb légitársasága a 24 órás pilótasztrájk után egyelőre a korábban bejelentett szükségterv alapján üzemel, csakúgy, mint a munkabeszüntetés által érintett leányvállalata, a Germanwings. Klaus Walther, a Lufthansa szóvivője kedd délelőtti nyilatkozatában azt hangoztatta, hogy műszaki, illetve szervezeti okok miatt csak fokozatosan tudnak visszatérni a normális kerékvágásba.
2010.02.23. 13:15
 
 
Négy újabb gyanúsítottat azonosítottak a dubaji gyilkosság ügyében
Az Egyesült Arab Emírségek hatóságai négy újabb gyanúsítottat azonosítottak a Mabhúh-gyilkosság ügyében, közülük kettő brit, a másik kettő pedig ír útlevéllel rendelkezik - közölte egy, a nyomozáshoz közel álló forrás. Mahmúd Abder-Raúf al-Mabhúhot, a Hamász palesztin iszlmaista szervezet egyik katonai parancsnokát Dubajban gyilkolták meg január 20-án. A nyomozó hatóságok az új értesüléseket ismertették a brit kormánnyal - közölte a Reuters hírügynökséggel a szóban forgó forrás.
2010.02.23. 13:00
 
 
Emberi jogi bizottsághoz fordultak Charles Zentai ügyvédei
Az ausztrál emberi jogi bizottsághoz fordultak kedden a háborús bűncselekménnyel vádolt Charles Zentai (Zentai Károly) védői. Az ügyvédek ezzel újabb kísérletet tesznek arra, hogy megakadályozzák az idős férfi kiadatását Magyarországnak - írta az AAP ausztrál hírügynökség. A vád szerint a most 88 éves Zentai 1944 novemberében Budapesten két társával megvert és megkínzott egy zsidó fiatalembert, aki belehalt a bántalmazásba. Öt éve tartóztatták le az ausztráliai Perthben, ahol öt évtizeddel ezelőtt telepedett le. A magyar állam 2005 tavaszán kérte Ausztráliától Zentai kiadatását.
2010.02.23. 12:45
 
 
A visszahívási akció előtt még szárnyalt a Toyota
A februárban már közel 9 millió autót érintő visszahívási sorozat előtt dinamikusan bővült a Toyota forgalma; a japán cég közleménye szerint januárban világszerte 537 ezer kocsit adtak el, ami 15,3 százalékos növekedés az egy évvel korábbihoz képest. Japánban 45,3 százalékkal 121 ezerre nőtt a Toyota értékesítése, máshol összesen 416 ezer darab kelt el, ami 8,8 százalékos bővülés. A gyártást is növelte a vállalat, 56 százalékkal 644 ezer darabra. A gázpedálokkal, padlószőnyegekkel, fékrendszerekkel és szervokormányokkal kapcsolatos problémák időközben mély sebeket ejtettek a megbízhatóságról híres Toyota arculatán.
2010.02.23. 12:00
 
 
Zuschlag-per: a védőügyvédek szerint nem működött bűnszervezet
A Zuschlag-perben elmondott védőbeszédükben az ügyvédek azt állították: nem működtetett bűnszervezetet Zuschlag János, s a vádlottak nem üzletszerűen követték el cselekményüket, mert személyes hasznuk nem volt a pályázatokon elnyert pénzekből. A Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó perben a bűnszervezetben elkövetett csalással vádolt Őri András (negyedrendű vádlott), Krausz Csaba (ötödrendű vádlott) és Marsovszky Balázs (hatodrendű vádlott) védőügyvédje egyaránt kétségbe vonta a vádhatóság által állított bűnszervezet meglétét, valamint az üzletszerűség tényállását. A vádlottakra vonatkozó ügyészi indítványt eltúlzottnak tartották.
2010.02.23. 11:45
 
 
Tagadta bűnösségét Jozef Rohác a Fővárosi Bíróságon
Tagadta bűnösségét, de vallomást nem kívánt tenni Jozef Rohác a Fővárosi Bíróságon kedden megkezdődött büntetőperben a vádirat ismertetése után. A tárgyalás rendkívüli sajtóérdeklődés és biztonsági intézkedések mellett kezdődött meg, a szlovák televízió is megjelent. A büntetés-végrehajtás tucatnyi géppisztolyos őre vigyázza a golyóálló mellényt viselő Rohácot, aki a vád szerint 1997-ben ismeretlen társaival megkísérelte felrobbantani Seres Zoltán vállalkozót. A Fővárosi Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal vagy robbantószerrel való visszaéléssel vádolja Rohácot.
2010.02.23. 11:30
 
 
Az ember csak kicsit intelligensebb a delfinnél
Az ember intelligensebb a delfinnél, igaz, éppencsak - derült ki az atlantai Emory Egyetem kutatásából, amelyet a legnagyobb amerikai tudományos szervezet, az AAAS éves konferenciáján ismertettek San Diegóban. Lori Marino amerikai kutató a palackorrú delfinek szürkeállományát vizsgálta behatóan, hogy pontos ismereteket szerezzen. A kutatások során kiderült: a delfinek némileg kisebb agyállománnyal rendelkeznek, ezzel szemben agyuk erősebben barázdált és nagyobb a felülete - ez utóbbi kiegyenlítheti a "hiányzó" tömeget.
2010.02.23. 10:30
 
Növényi Norbert elvágta a köldökzsinórt!
Egykori Olimpiai-, Világ- és Európa bajnok birkózónk, Növényi Norbert, jelen volt harmadik gyermeke születésénél is és ő vágta el a köldökzsinórt is. Tavaly a legkeményebb küzdősportnak nevezett MMA-ban is győzedelmeskedett és ezzel megkoronázva zárta sportolói karrierjét most meghatódva, törékenyen mesélt a születés pillanatairól.
2010.02.23. 09:59
 
Mihalik Enikő a madridi Fashion Weeken
A spanyol divattervezők mind a magyar szupermodellel szeretnének együtt dolgozni.
2010.02.23. 09:51
 
Az intim testrészek ápolása
A nőgyógyászok egyöntetű állítása szerint sok nő a túlzott higiéniával kárt tesz a hüvely természetes flórájában. Ez pedig gyakori gombás fertőzést okozhat.
2010.02.23. 09:42
 
 
Mintegy 34 ezer fővel csökkent a népesség Magyarországon
Mintegy 34 ezer fővel csökkent a népesség egy év alatt Magyarországon; 2,7 százalékkal kevesebb gyermek született és 0,2 százalékkal többen haltak meg 2009-ben, mint az előző évben - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). Tavaly 96.450 gyermek született, míg a halálozások száma 130.350 volt. A nemzetközi vándorlás figyelembevételével becsült népességszám az időszak végén 10 millió 13 ezer fő volt. A születésszám március kivételével az év valamennyi hónapjában alacsonyabb volt, mint az előző évben.
2010.02.23. 09:15
 
Levetkőzött az Avatar szépséges sztárja - képpel
Megmutatta bájait az Avatar sztárja, nem csak az arca szép, a teste is káprázatos.
2010.02.23. 09:13
 
 
Oszkó: a mikrovállalkozásoknak hatékonyságnövelő támogatásra van szükségük
A kis- és középvállalati szektornak javuló piaci környezetre, keresletre, elérhető árú finanszírozásra van szüksége - mondta Oszkó Péter pénzügyminiszter a Népszavának. A lap keddi számában közölt interjúban a tárcavezető úgy véli, a következő kormánynak is ugyanolyan szigorral kell folytatnia a munkát, mint ahogy ők tették. Oszkó Péter elmondta, a kis- és középvállalati szektornak a fentiek mellett jó, hatékonyságot növelő támogatási programokat kell kínálni, de - mint mondta - nem csaphatjuk be magunkat, "ez a szektor a jelenlegi állapotában nem versenyképes". A szektort szerkezetében, s az egyes vállalkozásokat működésében, innovativitásában, fejlődőképességében kell megváltoztatni.
2010.02.23. 09:00
 
Meghaladja a harmincat az eltűntek száma Madeirán
Harminckettőre emelkedett a Portugáliához tartozó Madeira szigetén a heves esőzések okozta földcsuszamlások és árvizek következtében eltűntként nyilvántartottak száma - közölték a hatóságok hétfő este. Korábban hivatalosan a 42 halálos áldozaton kívül négy eltűntről beszéltek. Szombaton nyolc óra alatt egyhavi csapadék hullott Madeirán a meteorológusok szerint. A sziget fővárosában, Funchalban eluralkodott a káosz, a fő útvonalak víz- és sártengerré váltak. Az áradat elöntötte az épületek földszintjét, az utcákon kidőlt fákat, köveket, gépkocsikat görgetett az ár. Több százan maradtak fedél nélkül. Hétfőn a portugál kormány háromnapos nemzeti gyászt hirdetett.
2010.02.23. 08:00
 
 
Vancouver 2010, műkorcsolya: Hoffmannék a 13. helyen zártak
A Hoffmann Nóra, Zavozin Maxim duó a 23 induló között a 13. helyen zárta a jégtáncosok versenyét a vancouveri téli olimpián. Az aranyérmet a tavalyelőtt vb-ezüstérmes, 2009-ben pedig vb-3. kanadai Tessa Virtue, Scott Moir kettős szerezte meg. A magyar páros a közép-európai idő szerint kedd hajnalban rendezett kűr során 84,11 pontot kapott szinte hibátlanul előadott produkciójára, ez a szabadkorcsolyázásban is a 13. helyet érte. Összesítésben így 167,23 pontot gyűjtöttek és egy pozíciót előreléptek az original utáni álláshoz képest.
2010.02.23. 07:45
 
 
Vancouver 2010: Phelps az ifjúsági olimpia nagykövete lett
Az augusztusi, Szingapúrban sorra kerülő I. nyári ifjúsági olimpia nagykövete lett Michale Phelps, az amerikaiak 14-szeres ötkarikás bajnok úszósztárja. A sportoló feladata az lesz, hogy világszerte népszerűsítse a mozgást a fiatalok körében. "Már alig várom, hogy elkezdhessem a munkát. A jövő generációjáról van szó" - mondta hétfőn, a téli játékok helyszínén, Vancouverben Phelps, aki az augusztusi esemény első hivatalos nagykövete. Szingapúrban körülbelül 3600, 14 és 18 év közötti fiatal versenyez majd 26 sportágban.
2010.02.23. 07:30
 
 
Acapulcói tenisztorna: Szávay a 16 között
Szávay Ágnes bejutott a legjobb 16 közé az acapulcói, 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás női tenisztornán. A mexikói viadal honlapja szerint a világranglistán 31. magyar játékos - akit az amerikai Venus Williams mögött a második helyen emeltek ki - a hétfői első fordulóban a cseh Sandra Zahlavovát (86.) verte szetthátrányból fordítva, 1 óra 52 perc alatt. Szávay párosban is érdekelt, partnere az argentin Gisela Dulko lesz. Eredmény: 1. forduló (a 16 közé jutásért): Szávay (2.)-Zahlavova (cseh) 2:6, 6:1, 6:3, korábban: selejtező, 3. forduló: Arn Gréta-Cetkovska (cseh) 6:4, 6:3.
2010.02.23. 07:15
 
 
Szonda Ipsos: Sólyom és Orbán az élen, a sor végén Kóka
A miniszterelnök-jelöltek közül Orbán Viktor megítélése a legkedvezőbb, népszerűségi indexe ugyan a közepesnél alacsonyabb (44 pont), de ezzel az értékeléssel második a politikusi rangsorban a 47 pontos Sólyom László államfő mögött - adja közre a Szonda Ipsos február eleji közvélemény-kutatását a keddi Népszabadság. Az utóbbi hónapokban két politikus esetében van változás; Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője rokonszenvesebbé vált, amivel a dobogóra ért (37 pont), valamint Demszky Gábor, aki visszaesett a rangsor utolsó előtti helyére (20 pont). A sort Kóka János szabaddemokrata politikus zárja 18 ponttal.
2010.02.23. 07:00
 
 
Büntethető lesz a holokauszttagadás
Büntethető lesz a holokauszttagadás, mivel az Országgyűlés hétfőn elfogadta a büntető törvénykönyv (Btk.) erre vonatkozó módosítását. A szocialisták által kezdeményezett név szerint zárószavazáson 197 igen, egy nem szavazattal és 142 tartózkodás mellett fogadták el az indítványt. Az egyetlen nemmel szavazó a független Gulyás József volt. A törvény - amelyet Mesterházy Attila, az MSZP miniszterelnök-jelöltje nyújtott be - három évig terjedő szabadságvesztéssel bünteti azt, aki nagy nyilvánosság előtt tagadja a holokauszt tényét, illetve kétségbe vonja, vagy jelentéktelen színben tünteti fel azt. Az új szabály a kihirdetését követő harmincadik napon lép hatályba.
2010.02.22. 22:00
 
 
Egymillió dollár egy Superman-képregényért
Egymillió dolláros rekordáron kelt el internetes árverésen hétfőn a Supermant ábrázoló első képregény egy ritka példánya, amelyből már csak 100 van a világon. Az 1938-ban kiadott Action Comics No. 1. címlapján a legendás képregényhős, az igazságot és az emberiséget védelmező Superman a magasba emel egy autót. A 10 cent névértékű ősképregény a ComicConnect.com internetes árverezőportálon cserélt gazdát. Mind az eladó, mind a vevő magánszemély, nevüket nem közölték. A korábbi rekordot 317 ezer dollárral tavaly állította fel ugyanezen képregényszéria egy rosszabb állapotban lévő példánya.
2010.02.22. 21:45
 
 
Felfüggesztik kedd hajnalban a Lufthansa-sztrájkot
Felfüggesztik a Lufthansa-sztrájkot kedd hajnalban a légitársaság és a szakszervezet között létrejött hétfő esti megállapodás értelmében. Értesülések szerint a munkabeszüntetés felfüggesztésére, illetve a tárgyalások folytatására a frankfurti munkaügyi bíróság szólította fel a feleket. A bíróságnál a Lufthansa emelt panaszt, a hétfő hajnalban kezdődött munkabeszüntetést törvénytelennek nevezve. A munkaügyi bíróság azonban egyik félnek sem adott igazat, és a tárgyalások felújítását kezdeményezte. A Lufthansa és a Cockpit szakszervezet ezt követően állapodott meg a sztrájk felfüggesztéséről, illetve arról, hogy folytatják az egyeztető megbeszéléseket. Eszerint a Lufthansa járatai kedd hajnaltól ismét menetrend szerint közlekedhetnek.
2010.02.22. 21:45
 
 
Timosenko a demokratikus parlamenti pártok összefogására hívott fel
Julija Timosenko ukrán kormányfő, az elnökválasztás vesztese hétfőn este közölte, hogy nem ismeri el vetélytársát, Viktor Janukovicsot az ország elnökének, és felszólította a "demokratikus parlamenti erőket", hogy fogjanak össze az "ukránellenes diktatúra" létrehozása ellen. Az ukrán néphez intézett beszédében Timosenko megismételte, hogy szerinte az elnökválasztásokat meghamisították. Felhívta a demokratikus parlamenti erőket - saját pártját, a Julija Timosenko Tömbjét, továbbá Litvin Tömbjét és a Mi Ukrajnánk - Népi Önvédelmet, a távozó államfő, Viktor Juscsenko pártját -, hogy hozzanak létre parlamenti többséget.
2010.02.22. 21:45
 
 
Balázs Péter: közeledni szeretne Ukrajna az EU-hoz
Ukrajna új elnöke azt szeretné, ha vezetése alatt az ország tovább közeledne az Európai Unióhoz - hangoztatta Balázs Péter külügyminiszter hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján. A magyar diplomácia vezetője - lengyel kollégájával együtt - felvezető felszólalást tartott az EU-tagállamok külügyminisztereinek az ukrán elnökválasztás utáni helyzet elemzésével foglalkozó eszmecseréjén. Mint a sajtónak elmondta, érdekes a helyzet, mert az országban új elnök már van - Viktor Janukovics személyében -, de új kormány még nincsen. Kérdés, hogy az államfő a mostani parlament bázisán képes-e olyan koalíciót megszervezni, amellyel kellőképpen együtt tud működni - tette hozzá.
2010.02.22. 21:30
 
 
Közeleg a vagyonadó első bevallási határideje
Közeledik a vagyonadó első bevallási és befizetési határideje: az egyéni vállalkozóknak, az általános forgalmi adó fizetésre kötelezett magánszemélyeknek, valamint az eva alany egyéni vállalkozóknak és bevételi nyilvántartást vezető eva alany társaságoknak ugyanis február 25-ig kell bevallaniuk és befizetniük a vagyonadót, amely az Alkotmánybíróság határozata nyomán már csak a vízi járműveket, a légi járműveket és a nagy teljesítményű autókat terheli. A magánszemélyeknek szja bevallásukkal egyidejűleg, 2010. május 20-ig, a nem magánszemély adózóknak a társasági adóról szóló bevallásukkal, az eva-alanyoknak pedig az egyszerűsített vállalkozói adóról szóló bevallásukkal kell bevallás-benyújtási kötelezettségüknek eleget tenniük.
2010.02.22. 21:15
 
Nem változnak a kampányfinanszírozás szabályai
Nem változnak a kampányfinanszírozás szabályai, a szocialista Tóbiás József törvényjavaslata hétfőn ugyanis nem kapta meg a szükséges támogatást az Országgyűlésben. A képviselők 185 igen, nem szavazat nélkül és 131 tartózkodás mellett utasították el a törvényjavaslat kétharmados többséget igénylő részét, míg az egyszerű többséget igénylő részeit 16 igen, 169 nem szavazat és 133 tartózkodással vetették el.
2010.02.22. 20:30
 
 
Létszámkorlátozást és fix tarifát szeretnének a budapesti taxisok
A budapesti taxisok fix- vagy minimumtarifát és a drosztengedélyek kiadásának befagyasztását szeretnék elérni, ennek érdekében a nagyobb fővárosi taxitársaságok hétfőn autós demonstrációt tartottak Budapesten - mondta el Dénes Attila, a felvonulás szervezője, az alakuló Budapesti Taxis Szövetség képviseletében az MTI-nek. Dénes tájékoztatása szerint a tüntetésen az összes nagyobb budapesti társaság részt vett, körülbelül 40-50 autóval, és petíciót adtak át a Főpolgármesteri Hivatalban, a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztériumban, valamint a Fővárosi Taxiállomásokat Üzemeltető Szolgáltató Kht.-nál.
2010.02.22. 20:15
 
 
Az EU elítélte a hamis útlevelek használatát a dubaji gyilkosságban
Az Európai Unió külügyminiszterei élesen elítélték hétfőn, hogy több tagország hamis útlevelét használták a Dubajban a múlt hónapban elkövetett gyilkosság tettesei, de Izraelt nem nevezték néven.Diplomáciai források szerint a brüsszeli közlemény kiadásának célja ennek ellenére is az, hogy megrója Izraelt Mahmúd el-Mabhúh januári meggyilkolásában való állítólagos részvétele miatt. Jeruzsálemben ezt nem cáfolják, de nem is erősítik meg. A dubaji rendőrség szerint a gyilkosok hamis brit, ír, francia és német útleveleket használtak.
2010.02.22. 20:15
 
 
Közhasznú alapítvány lesz a világ legjobb étterméből
Fellebbentette a fátylat a világ legjobb éttermének, a spanyolországi El Bullinak a jövőjéről annak séfje, aki szerint a 2012-től két éven át zárva tartó étterem 2014-ben gasztronómiai magánalapítványként nyit ki újra. Az étterem műhelyként, közhasznú alapítványként nyitja meg újra a kapuit az avantgárd gasztronómia szerelmesei előtt - mondta hétfőn Ferrán Adria az észak-spanyolországi Santiago de Compostelában. A séf elképzelései szerint az El Bulli évente 20-25 ösztöndíjast fogadna, szakácsokat és más éttermi személyzetet, akikkel "kreatív csapatként" dolgoznának együtt.
2010.02.22. 20:00
 
 
Pátyi projekt: az ombudsman szerint "több sebből vérzik" a helyi rendelet
A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint "több sebből vérzik" a pátyi golffaluval kapcsolatos, hétfőn elfogadott rendelet, ezért várhatóan a döntés felülvizsgálatára, illetve visszavonására kéri a helyi önkormányzatot; Fülöp Sándor az MTI-nek nyilatkozva azt mondta, többszörösen is jogsértőnek tűnik számára a helyi szabályozási terv módosítása. A "zöld" ombudsman a golffaluval kapcsolatos, hamarosan lezáruló vizsgálata első megállapításairól azt mondta, hogy a projekt szemben áll a budapesti agglomerációról szóló törvénnyel, és sérti az emberek egészséges környezethez való jogát is.
2010.02.22. 19:15
 
 
Tenisz, Kuala Lumpur: Czink Melinda kiesett
Czink Melinda az első fordulóban búcsúzott a 220 ezer dollár összdíjazású Kuala Lumpur-i keménypályás női tenisztornán, miután hétfőn három szettben kikapott a kínai Jen Cetől. A világranglistán 45. magyar versenyző magabiztosan hozta az első szettet, ám a másodikban a kínai diadalmaskodott. A harmadik, mindent eldöntő szettben az ázsiai játékos 4:0-ra elhúzott, Czink azonban hatalmas küzdelemben rövidítésre mentette az összecsapást. Ebben azonban a kínai jobban koncentrált, és végül 2 óra 49 perc alatt megnyerte az összecsapást. Eredmény: 1. forduló (a 16 közé jutásért): Jen Ce (kínai)-CZINK 3:6, 7:5, 7:6 (7-5).
2010.02.22. 18:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834[1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista