2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Talmácsi először tesztelt az új Moto2-es motorral
Talmácsi Gábor megtette az első köreit az idei, új versenymotorjával: a SpeedUp-istálló magyar pilótája hétfőn egy hatszáz köbcentis Moto2-es gépet tesztelt a valenciai pályán. A csapat tájékoztatása szerint ezen a motoron már minden alkatrész teljesen azonos azzal, amivel a magyar versenyző a szezonnyitó katari GP-n rajthoz áll. A gép váza FTR, míg a motorblokkot valamennyi Moto2-es pilóta részére a vb jogtulajdonosa, a Dorna szállítja. A blokkokat sorsolják, Talmácsi a 0024-es számút kapta erre a tesztre.
2010.03.01. 19:00
 
 
Obama nem zárja ki az atomfegyver elsőként történő bevetését
Az Obama-kormány több ezerrel csökkenteni tervezi atomarzenáljában a fegyverek számát, de annak kinyilvánítására nem hajlandó, hogy az Egyesült Államok nem fog elsőként bevetni atomfegyvert - írta The New York Times. Barack Obama elnök a végső döntések meghozatalára készül az új amerikai nukleáris stratégiát illetően; a Bush-kormány több kezdeményezését törlik - tudta meg az újság névtelenséget kérő vezető fehér házi tisztviselőktől. Több vitatott kérdés között Obama már eldöntötte: nem hajol meg azon felszólítások előtt, hogy az Egyesült Államok nyilvánítsa ki, soha nem fog atomtámadást kezdeményezni.
2010.03.01. 18:15
 
 
Már 46 ezer hektárt borít belvíz Észak-Magyarországon
Az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Ékövizig) működési fennhatósága alatt az elöntött és átnedvesedett terület nagysága Borsod-Abaúj-Zemplén és Heves megyében - a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal adataival egyeztetve - eléri a 46 ezer hektárt - mondta az igazgatóság árvízvédelmi osztályának vezetője. Csont Csaba beszámolt arról, hogy az Ékövizig 7 belvízvédelmi öblözetéből valamennyi mentén készültség van. A Bodrogközben és a hevesi területeken másodfokú belvízvédelmi készültség van érvényben, a Taktaközben harmadfokú a riasztás, és elsőfokú a készültség Dél-Borsodban.
2010.03.01. 17:15
 
 
Újabb erős utórengések voltak Chilében, 700-ra nőtt az áldozatok száma
Hétszáznyolcra nőtt a szombati chilei földrengés halálos áldozatainak száma vasárnapra, s ez a szám még tovább fog emelkedni - jelentette ki Michelle Bachelet chilei elnök. Korábban a nap folyamán a polgári védelem képviselői még csak négyszáz halálos áldozatról számoltak be. A szombati reggeli pusztító, a Richter-skála szerint 8,8-es földrengés óta mintegy százhúsz utórengést észleltek Chilében, közülük féltucatnyi volt 6-osnál erősebb.
2010.03.01. 17:15
 
 
Az internet az amerikaiak harmadik számú hírforrása
A helyi és az országos televíziós csatornákat követően az internet a harmadik számú hírforrás az amerikaiak számára - derült ki egy felmérésből, amelynek eredményét hétfőn ismertették. A Pew intézet által végzett kutatás 2259 felnőtt amerikai részvételével készült. A válaszadók 78 százaléka naponta legalább egy alkalommal kapcsol valamelyik helyi televíziós csatornára, az országosan sugárzó csatornákat, például a CNN-t vagy a CBS-t, pedig 73 százalék nézi rendszeresen. A harmadik helyen az internet végzett, a válaszadók 61 százaléka mondta azt, hogy a világhálóról tájékozódik. Fő információforrásuk a Google News, illetve az AOL, a CNN és a BBC oldala.
2010.03.01. 17:00
 
 
Csökkent a BÉT forgalma februárban
Februárban csökkent a Budapesti Értéktőzsde forgalma, kétszeres árfolyamértéken számolva 743 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon. Ez 19,6 százalékkal alacsonyabb a januári 924 milliárd forintos forgalomnál - derül ki a BÉT hétfőn közölt havi statisztikájából, amely a brókercégek jelentésein alapul. Tavaly februárhoz képest 28 százalékos bővülést mutat a forgalom, 2009 februárjában 582 milliárd forintot tett ki a részvénypiaci adásvétel. Az év eleje óta február végéig 1.666 milliárd forintot ért el a részvénypiaci forgalom, szemben a 2009. azonos időszaki 1.147 milliárd forinttal.
2010.03.01. 16:30
 
 
Ausztria vezet a biogazdálkodásban az EU-ban
Az Európai Unió tagországai közül Ausztriában a legnagyobb a biogazdálkodás által hasznosított terület az összes megművelt területen belül. Az Eurostat adatai szerint az összes mezőgazdasági terület 15,7 százalékán folytattak biogazdálkodást Ausztriában 2008-ban, a második helyen Svédország áll 9,9 százalékkal, a harmadik Olaszország 8,9 százalékkal. Az EU átlag 4,1 százalék volt. A 27 tagországot együttvéve tavaly 7,8 millió hektárra nőtt a biotermékek termőterülete.
2010.03.01. 16:30
 
 
Több mint 60 alkotást vetítenek a 17. Titanic filmfesztiválon
Többek között kínai történelmi dráma, svéd animációs antiutópia és iráni zenei film is helyet kap a 17. Titanic Nemzetközi Filmfesztivál programjában; a seregszemlén több mint 60 alkotást vetítenek április 8. és 18. között négy budapesti moziban. Az idei Titanic-on nagy hangsúlyt kapnak a háborús tematikájú, fegyveres konfliktusokat feldolgozó alkotások, míg a Tigris éve szekció az elmúlt esztendő kínai és tajvani filmtermésének legjavát vonultatja fel - közölték a szervezők hétfőn. A Titanic filmfesztiválnak idén is több fővárosi mozi ad otthont: a fesztivál központjaként funkcionáló Uránia Nemzeti Filmszínház mellett a KINO és a Toldi mozi, valamint az Örökmozgó Filmmúzeum.
2010.03.01. 16:15
 
 
Feljelentést tett a tűzoltóparancsnok a szexuális zaklatás ügyében
Kényszerítés gyanújával feljelentést tett ismeretlen tettes ellen a fővárosi tűzoltóparancsok, mert tűzoltók egyik társukat szexuálisan zaklatták, megalázták; Bende Péter vezérőrnagy három tűzoltó szolgálati viszonyát felfüggesztette, egy főosztályvezető vezetői megbízatását azonnali hatállyal, indoklás nélkül visszavonta, és fegyelmi, illetve méltatlansági eljárást indított. A Fővárosi Tűzoltóparancsnokság vezetője hétfőn elmondta: múlt szerdán jutott tudomására, hogy két héttel korábban, egy "pálinkakóstoló túrát" követően, hazafelé az autóbuszban az egyik tűzoltó szexuálisan molesztálta és megalázta társát, miközben a többiek azt végignézték, ezért azonnali belső vizsgálatot rendelt el.
2010.03.01. 16:15
 
 
Zökkenőmentesen indult a regisztrációs jegyrendszer
Zökkenőmentesen indult a díjmentesen utazók számára bevezetett regisztrációs jegyrendszer - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő a kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón, a Nyugati pályaudvaron. A szóvivő emlékeztetett arra, hogy az utazási szokások felmérésére 2010. március 1-jétől regisztrációs jegyet kell váltaniuk a Volán járataira, a vasútra a szociálpolitikai kedvezményként díjmentesen utazóknak, köztük a 6 éven aluli gyerekeknek, a 65 éven felülieknek.
2010.03.01. 15:45
 
 
A munkanélküliség 10 százalék körül stagnál az EU-ban
Nem változott a munkanélküliség az euróövezetben és az Európai Unióban januárban az előző hónaphoz képest; az eurót használó 16 tagállamban 9,9 százalék, a huszonheteknél 9,5 százalék volt a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta - közölte az Eurostat. Az Európai Unió statisztikai hivatala szerint egy évvel korábban, 2009 első hónapjában az euróövezetben 8,5 százalékos, az unió egészében pedig 8,0 százalékos volt a munkanélküliség. Magyarországon az uniós számítási módszer alapján a tavaly januári 8,8 százalékról egy év alatt 11,1 százalékra emelkedett a munkanélküliségi ráta.
2010.03.01. 14:30
 
Néhány ötlet arra, hogy miként tájékoztassuk diszkréten partnerünket a havi baj beálltáról
Modern életünkben sok-sok kedvező körülmény teszi lehetővé, hogy gyakorlatilag bármit csinálhasson az ember, anélkül, hogy mások észrevennék, hogy menstruál.
2010.03.01. 14:26
 
Tökéletes sminktipp barnáknak
A világos bőrű barnáknak csodálatosan áll az erős, hideg árnyalatú színekkel való arcfestés. A telített színek izgalmas kontrasztot alkotnak a porcelánszínű bőrrel; a hideg tónusok pedig kiemelik a bőr és haj színének természetes szépségét.
2010.03.01. 14:19
 
 
Brüsszelbe vezetett az új ukrán államfő első külföldi útja
Brüsszelbe vezetett a múlt héten beiktatott új ukrán államfő első külföldi útja: Viktor Janukovics hétfőn délelőtt José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével ült le megbeszélésre, majd találkozik Herman Van Rompuyjel, az EU-tagállamok vezetőit tömörítő Európai Tanács elnökével, valamint Jerzy Buzekkel, az Európai Parlament elnökével. A brüsszeli vizit során általános jelleggel megvitatják az energiabiztonság kérdéseit, valamint a vízummentesség lehetőségét - közölte előzetesen a sajtóval Anna German, Janukovics kabinetjének helyettes vezetője. Mint hozzátette, az ukrán államfő néhány nap múlva Moszkvát keresi fel.
2010.03.01. 14:15
 
Tökéletes ajkak 6 lépésben
A mai korszerű ajakrúzsok már többet kínálnak az ajkak egyszerű színezésénél. Ahogy a többi szépítőszer fejlődése is a bőrápolás felé haladt, napjainkban már a rúzsok is gazdagok különféle, az érzékeny bőrfelület ápolására kiválóan alkalmas hatóanyagokban. Az itt felsoroltak egyike-másika valószínűleg az ön ajakrúzsában is megtalálható.
2010.03.01. 14:12
 
 
A Wizz Air az EU-hoz fordul a Malév államosítása miatt
Jogellenesnek tartja a Malév állami támogatását a Wizz Air és az Európai Bizottsághoz fordul az ügyben; a diszkont légitársaság egyben aggasztónak tartja, hogy a magyar kormány a cég fenntartásába öli az adófizetők pénzét, amivel szerintük csak halogatja a Malév problémáinak megoldását. Az MTI-nek hétfőn eljuttatott közlemény szerint a "vergődő, vastagon veszteséges" Malév "visszaállamosítása" ellentétes az uniós versenyjog alapelveivel. A társaság 90 millió eurós támogatásával a kormány nem csupán közpénzt herdál el, az intézkedés vélhetően diszkriminatív, versenytorzító hatású, és a tiltott állami támogatás "tipikus esetének" minősülő lépés, amely semmilyen előnnyel nem jár az utasok számára.
2010.03.01. 13:45
 
 
Kopint-Tárki: idén 0,5 százalékkal nőhet a GDP Magyarországon
A magyar gazdaság ebben az évben 0,5 százalékkal, optimális esetben egy százalékkal növekedhet, 4,2 százalékos infláció mellett - mondta Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója a Gazdasági és Szociális Tanács hétfői ülésén tartott előadásában. Magyarország 2014-2015-ben léphet be az euró övezetbe, 270-280 forintos árfolyam mellett - jelezte. A Kopint-Tárki vezérigazgatója szerint az inflációs kritérium teljesíthető, feltéve, ha megszűnik a gazdaságra nehezedő fiskális nyomás, ami az elmúlt években az áfa- és jövedéki adó emelések miatt jelentkezett.
2010.03.01. 13:15
 
 
Fidesz-KDNP: személyi és szervezeti döntési moratóriumot a HM-nél
A Fidesz-KDNP felszólította a honvédelmi vezetést, hogy az elkövetkező hetekben már ne hozzon személyi kinevezésekről, szervezeti változásokról szóló döntést, egy új, polgári kormányzat ugyanis "különös gonddal" fogja ezeket kivizsgálni. Simicskó István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő közölte azt is, ismételten felszólítják Szekeres Imre honvédelmi minisztert, mondjon le tárcavezetői posztjáról.
2010.03.01. 13:15
 
 
Többezres aktfotózás a sydneyi Operaház előtt
Több mint 5 ezer ember vetkőzött meztelenre Spencer Tunick New York-i fotóművész kedvéért a sydneyi Operaház előtt hétfőn. Az ausztráliai ősz első napján, egy hűvös, borongós reggelen tartott fotózás egyúttal a hétvégén megrendezett sydneyi melegfelvonulás újbóli megünneplése is volt. Tunick arra kérte a résztvevőket, hogy vegyenek fel különböző - álló, fekvő, ölelkező - testtartásokat. "Azt akarom, hogy minden pár ölelje át és csókolja meg egymást, a barátok is csókolózzanak össze, az idegenek pedig csak tegyék, amihez kedvük van" - mondta a művész a több mint egy órán át tartó fotózáson.
2010.03.01. 13:00
 
 
Magyar-orosz barátságos mérkőzés: Dzsudzsák helyett Koltai a keretben
A PSV Eindhoven vasárnapi bajnokiján gólt szerzett, majd megsérült Dzsudzsák Balázs helyére Koltai Tamást hívta meg az oroszok elleni szerdai barátságos mérkőzésre készülő keretbe Ewin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Az MLSZ hétfői tájékoztatása szerint a holland szakember eredetileg Halmosi Pétert, a Szombathelyi Haladás középpályását szerette volna meghívni, ám ő belázasodott, így került a sor Koltaira, aki szombaton két gólt lőtt az Újpestnek.
2010.03.01. 12:45
 
 
Vancouver 2010: több mint 11 millió forint Huszár Erika jutalma
Több mint 11 millió forint jutalmat kap Huszár Erika rövidpályás gyorskorcsolyázó, aki a vasárnap befejeződött vancouveri téli olimpia legeredményesebb magyar versenyzője volt. Huszár egyéniben 1500 méteren a hatodik helyen végzett, a váltóval pedig ötödik lett. A kormány érvényben hagyta a 2008-as, pekingi nyári játékokra készült eredményességi jutalmazást, amely szerint az egyéniben elért pontszerző helyezés hatmillió, míg a Huszár, Heidum Bernadett, Darázs Rózsa, Keszler Andrea összetételű csapat által elért pontszerző pozíció a tagoknak fejenként 5,6 millió forintot ér.
2010.03.01. 12:30
 
 
Az amerikaiak negyede a mobilján olvas híreket
Az amerikaiak negyede manapság a mobilján értesül a hírekről - derült ki egy közvélemény-kutatásból. A Pew Kutatóközpont hétfőn közzétett felmérése annak feltérképezésére irányult, hogy milyen módon változott az emberek információhoz való hozzáférése. A technológiai újdonságok elterjedésének köszönhetően már egy évtizede megkezdődött a felhasználók szokásainak átformálódása. A legutolsó lökést azok az újgenerációs telefonok adták, amelyek már egyszerű és gyors internet-hozzáféréssel rendelkeznek.
2010.03.01. 11:30
 
 
Karadzic ártatlannak mondta magát Hágában
Ártatlannak mondta magát Hágában Radovan Karadzic, a háborús bűnökkel, népirtással vádolt egykori boszniai szerb vezető. A volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnöket vizsgáló Nemzetközi Törvényszék előtt a most 64 éves Karadzic a vádirat ismertetésekor még megtagadta a jelenlétet, és kérte a tárgyalás elhalasztását. Arra hivatkozott, hogy a vád állításait tartalmazó 400 ezer gépelt oldalnyi szöveg áttanulmányozásához több időre van szüksége. 3 hónap szünet után hétfőn újabb tárgyalást tartottak. A vádlott ezúttal megjelent bírái előtt, és védekezésében azt állította, hogy "soha fel sem merült a szándék - sem a gondolat, de még kevésbe a terv - a muszlimok és horvátok kiűzésére" a boszniai szerbek által kikiáltott köztársaság területéről.
2010.03.01. 11:15
 
 
Fokozottabban ellenőrzik a zebrák környékét a rendőrök márciusban
Fokozott közúti ellenőrzésekkel szeretne javítani a gyalogosok és kerékpárosok közlekedésének biztonságán a rendőrség, ezért március 1. és 31. között szigorúbban ellenőrzi a gépkocsivezetők által elkövetett szabályszegéseket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn a honlapján. Márciusban gyakrabban ellenőrzik a gépjárművek sebességét a gyalogos-átkelőhelyek közelében, a szabálysértőkről pedig felvételt készítenek a rendőrök. Mindezzel az a céljuk, hogy felhívják a figyelmet: a zebrát mindig kellő körültekintéssel, fokozott óvatossággal és olyan sebességgel kell megközelíteni, hogy ha kell, az átkelőhely előtt időben meg tudjon állni a gépkocsivezető - írták.
2010.03.01. 10:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay maradt a 31.
A múlt heti, acapulcói tornán a negyeddöntőt sérülés miatt feladó Szávay Ágnes maradt a 31. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Női világranglista: 1. (1.) Serena Williams (amerikai) 8645 pont, 2. (2.) Dinara Szafina (orosz) 6480, 3. (3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 5930, 4. (4.) Caroline Wozniacki (dán) 5925, 5. (5.) Venus Williams (amerikai) 5626, 6. (6.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 5300, 7. (7.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 4855, 8. (8.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 3880, 9. (9.) Jelena Jankovic (szerb) 3770, 10. (10.) Li Na (kínai) 3665, ...31. (31.) Szávay Ágnes 1725, ...46. (45.) Czink Melinda 1420.
2010.03.01. 10:00
 
 
KSH: éves szinten csökkentek az ipari termelői árak januárban
Az ipari termelői árak 2010 januárjában 0,6 százalékkal maradtak el a 2009 januáritól, ugyanakkor az előző havihoz képest 0,8 százalékkal emelkedtek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal hétfőn. Decemberben egy hónap alatt 0,1 százalékkal emelkedtek az ipari termelői árak, míg éves összevetésben 1,3 százalékkal nőttek. Januárban az exportértékesítés árai 0,1 százalékkal csökkentek az előző hónaphoz képest, és 2,7 százalékkal maradtak el a 2009 januáritól. A belföldi értékesítési árak januárban az előző hónaphoz viszonyítva 1,8 százalékkal, az egy évvel korábbihoz képest pedig 1,6 százalékkal nőttek.
2010.03.01. 09:15
 
A Mol csoport 2012-re 4,1 milliárd dollár EBITDA-val számol
A Mol csoport 2012-ben 4,1 milliárd dollár EBITDA-val (kamat- és adófizetés, tőketörlesztés és amortizáció előtti eredmény) számol meglévő eszköz portfolióján, és összesen 6,2 milliárd dollárt költene a normál működéshez szükséges beruházásokra 2010-12 között - az olajtársaság hétfőn publikált várakozásai szerint. Megjegyzik: a Mol elkötelezett erős pénzügyi pozíciójának megtartása mellett és beruházási programját teljes mértékben a csoport működési cash flow-jából finanszírozza a 2010-12-es időszakban.
2010.03.01. 09:00
 
Vancouver 2010: kedden érkezik haza a magyar küldöttség
Molnár Zoltán csapatvezető szerint a magyar válogatott a várt eredményt hozta a közép-európai idő szerint hétfőn hajnalban véget ért vancouveri téli olimpián. "Elégedettek lehetünk. A csapat a várakozásnak megfelelően szerepelt. Azt a célt tűztük ki, hogy pontot szerezzünk ismét, ami 26 év után Torinóban sikerült" - idézte a Magyar Olimpiai Bizottság honlapja Molnár Zoltánt. A szervezet főtitkára a részletekre térve hozzátette: a rövidpályás gyorskorcsolyázók a hallatlanul megerősödött mezőnyben is kiválóan szerepeltek. Huszár Erika a legjobb európai volt, s különösen értékes a női váltó helyezése. Műkorcsolyázásban a Hoffmann, Zavozin kettős örvendetes közönségsikert aratott.
2010.03.01. 08:45
 
 
Házi őrizetben marad Antal Attila
Három hónappal, május 29-ig meghosszabbította a bíróság a BKV volt vezérigazgatójának házi őrizetét - írta hétfői számában a Magyar Nemzet. A napilap közlése szerint a bíróság helyt adott a Fővárosi Főügyészség ez irányú kezdeményezésének. A lap felidézte: a csalással és hűtlen kezeléssel gyanúsított vezetőt január 26-án vette őrizetbe a rendőrség, miután házkutatást tartottak a BKV budapesti székházában és a lakásán. A tömegközlekedési cég indokolatlan vállalkozói és megbízási szerződéseinek, valamint tízmilliós végkielégítéseinek ügyében gyanúsítottá vált Antalt három nappal később a Budai Központi Kerületi Bíróság azzal az indokkal helyezte házi őrizetbe, hogy szabadlábon hagyása esetén meghiúsítaná vagy veszélyeztetné a bizonyítást.
2010.03.01. 08:15
 
 
Befejeződött a XXI. téli olimpia Vancouverben
Közép-európai idő szerint hétfő hajnalban hivatalosan befejeződött a XXI. téli olimpia Vancouverben. A szervezők mindenkit meglepve egy könnyed, önironikus produkcióval vezették fel a záróünnepséget, ugyanis egy szerelőnek öltözött bohóc jelent meg a BC Place Stadiumban, és megjavította a nyitóünnepségen meghibásodott kandelábert, s a már teljes pompájában álló fáklyát ismét meggyújtották a stadion közepén. Ezek után kezdődött meg az igazi "parti", egy kanadai zenekar élő zenéjére több mint ezer fiatal hódeszkás táncolt a "küzdőtéren" különböző formákat és üzeneteket kialakítva.
2010.03.01. 07:45
 
 
Vancouver 2010: Kanada rekordot döntött 14 aranyával
A lehető legjobban sikerült a kanadaiak számára a vancouveri téli olimpia, melyen versenyzőik összesen 14 aranyérmet szereztek, ami korábban még egyetlen országnak sem sikerült a téli játékokon. Az eddigi rekordot az egy olimpián aratott győzelmek tekintetében a Szovjetunió és Norvégia tartotta 13-13 arannyal. Előbbi az 1976-os, innsbrucki, utóbbi pedig a 2002-es, Salt Lake Cityben rendezett játékokon szerzett 13 első helyet. A kanadaiak számára a 14. siker volt a "legédesebb", miután azt a férfi jégkorongcsapat gyűjtötte be a játékok utolsó döntőjében. A vasárnapi fináléban a hazaiak hosszabbítás után győzték le 3-2-re az amerikai együttest.
2010.03.01. 07:45
 
Játsszuk el, amit ő képzel! 4 szexjáték tipp
Fordítsátok meg a hagyományos szereposztást, legyél te a férfi ura és parancsolója (legalábbis egy órára).
2010.03.01. 06:03
 
Őszinte vallomás! Szétvált a nagy zenész páros!
A sikeresen futó mulatós páros külön folytatja tovább. Matyi és a Hegedűs nem lépnek fel többet együtt. 5 év után lépett ki a formáció Hegedűse, Dömötör Balázs és arról mesélt nekünk, hogy már heti egy fellépésre apadt az egykori sikerük, így meghozta ezt a döntést. Többek közt a producerek fenyegetéseiről és vádjaikról is lerántja a leplet. Egy biztos, a Hegedűs külön folytatja.
2010.02.28. 22:17
 
 
Hétfőn még tavaszi lesz az idő, utána átmenetileg visszatér a tél
Hétfőn még kellemes tavaszi idő lesz, majd keddtől visszaesik a hőmérséklet, vasárnap ismét fagyni fog - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese. Bozóki István közölte, hogy hétfőn észak, északnyugat felől csökken a felhőzet, északon több, délen kevesebb napsütés valószínű. A hét első napján még szép, enyhe tavaszias idő várható, a legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 2 és 7, a legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 10 és 15 fok között alakul. A nyugat-északnyugati szél élénk, olykor erős lesz, eleinte dél-nyugaton lehet kisebb eső, zápor. Keddtől azonban visszaesik a hőmérséklet, hűvösebbek lesznek az éjszakák és gyengül a nappali felmelegedés.
2010.02.28. 22:00
 
LL Junior celeb barátnőre vágyik!
LL Junior úgy érzi, hogy itt az ideje megkomolyodni és gyereket vállalni. Csak egy apró, icipici probléma van ezzel: nincs kivel. Több magyar sztárral - köztük a Tabu Tv riporterét is bevonva - arra a kijelentésre jutott, hogy celeb barátnő illene mellé, aki megérti a sok elfoglaltsággal járó hajcihőt. Csak a híres barátnőkkel az a baj, hogy nagyon féltékenyek mikor más nőknek ad puszit a rapper. Két celeb megfér egy csárdában? És vajon megtalálja az igazit Junior?
2010.02.28. 21:53
 
10 jó tanács a ráncok ellen
Életkorától függetlenül érdemes megfogadnia az itt következő 10 jó tanácsot.
2010.02.28. 21:42
 
 
Hétfőtől regisztrációs jegyet kell venniük a díjmentesen utazóknak
Regisztrációs jegyet kell váltaniuk hétfőtől a vasúton és a helyközi autóbuszjáratokon díjmentesen utazóknak - a 6 éven aluliaknak, a 65 éven felülieknek, a hadirokkantaknak, a hadiözvegyeknek, a menekülteknek - a belföldi forgalomban. A jegytípus gyakorlati haszna az, hogy így nyomon követhetők a közösségi közlekedéshez kapcsolódó utazások, ismertté válnak az utazási távolságok, időszakok, az információk segíthetnek a menetrendek előkészítésében. A regisztrációs jegy alkalmazása alapozza meg a kedvezményrendszer átalakításának további lépéseit.
2010.02.28. 20:30
 
NBI: vereséggel debütált a Vasas olasz trénere
A Vasas hazai pályán egy góllal kikapott a játéknap előtt sereghajtó Nyíregyházától a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójának vasárnapi mérkőzésén, így a hazaiak olasz trénere, Giovanni Dellacasa vereséggel debütált a kispadon, míg a nyírségiek sikerükkel megelőzték a Diósgyőrt. Soproni Liga, 16. forduló: Vasas-Nyíregyháza Spartacus 2-3 (2-1), gólszerzők: Divic (10.), Hrepka (40.), illetve Struhar (45.), Hrepka (89., öngól), Kovacevic (91.). Illovszky Stadion, 1000 néző.
2010.02.28. 20:00
 
 
Eddig 51 ember halálát okozták a heves viharok Nyugat-Európában
Nyugat-Európában legalább 51 ember halálát okozta a hétvégi szélvihar, amely egyedül Franciaországban 45 életet oltott ki, és egymillió háztartást fosztott meg az áramtól. A "Xynthia" szombaton elsőként az Ibériai-félszigetre csapott le az Atlanti-óceán felől, és Portugáliában egy, Spanyolországban három ember halálát okozta. Franciaországot néhol óránként 130-150 kilométeres széllökésekkel érte el. Ez a leghevesebb vihar, amely 1999 óta lesújtott az országra, amikor 88 halálos áldozat volt.
2010.02.28. 19:30
 
 
Nőtt a belvízzel elöntött terület nagysága országszerte
A péntek-szombati csapadék hatására a kisebb folyókon árhullámok indultak el, a belvízzel elöntött terület nagysága 150 ezer hektárra nőtt. A Országos Vízügyi Informatikai Szolgálat (OVISZ) honlapján közölt összesítés szerint a folyókon jelenleg 802 kilométer hosszban van árvízvédelmi készültség érvényben. Másodfokú a készültség a Zagyva középső szakaszán valamint a Hortobágy-Berettyó felső szakaszán, összesen 197 kilométer hosszban. Elsőfokú készültség van érvényben az Ipolyon, a Krasznán, a Tarnán, a Bodrogon, a Tiszán Doba és Tiszaroff között, a zagyvai árvízcsúcs-csökkentő tározók térségében, a Sebes-Körösön és a Berettyón, összesen 602 kilométer hosszban.
2010.02.28. 18:45
 
 
Angol Ligakupa-döntő: megvédte címét az MU
Megvédte címét az angol labdarúgó Ligakupában a Manchester United, miután a vasárnapi, Wembley Stadionban rendezett döntőben hátrányból fordítva legyőzte az Aston Villát. Az MU története során negyedszer (1992, 2006, 2009, 2010) diadalmaskodott a sorozatban, Sir Alex Ferguson vezetőedzővel pedig 26. trófeáját nyerte a gárda. Eredmény: döntő: Manchester United-Aston Villa 2-1 (1-1), g: Owen (13.), Rooney (74.), illetve Milner (5., 11-esből).
2010.02.28. 18:30
 
 
Dubaji gyilkosság: elkábították az áldozatot
A dubaji rendőrség szerint megfojtása előtt elkábították a gyilkosai Mahmúd al-Mabhúhot, a Hamász radikális palesztin szervezet katonai parancsnokát. Mabhúhot január 20-án ölték meg egy dubaji szállodai szobában, és a helyi rendőrség meg van róla győződve, hogy az izraeli titkosszolgálat végzett vele. A gyilkosok izombénító vegyszert használtak, hogy az ellenállásra utaló külsérelmi nyomok híján természetesnek tűnjék a halála - mondta vasárnap egy rendőrségi vezető.
2010.02.28. 18:15
 
 
Női kézilabda MK: sorozatban hatodszor győztes a Győr
Sorozatban hatodszor nyerte meg a női kézilabda Magyar Kupát a Győri Audi ETO KC, miután könnyedén legyőzte az FTC RightPhone csapatát a győri négyesdöntőben. Duna Takarék MK, négyesdöntő: a fináléban: Győri Audi ETO KC - FTC RightPhone 33-20 (20-9). A mostani ezüstérem a fővárosiaknak KEK-indulást érhet, ha a bajnokságban nem kerülnek be az első kettő közé. A Győr a jövő héttől folytatja a Bajnokok Ligája középdöntős sorozatát, és fogadja a norvég Larvikot.
2010.02.28. 17:45
 
 
Diákokat vertek meg egy katolikus kollégiumban Nyíregyházán
Diákokat vert meg több fiatal fiú és egy férfi egy katolikus gimnázium kollégiumában Nyíregyházán, a tanulók közül hárman könnyű sérüléseket szenvedtek. A rendőrség elfogott és előállított két fiatalkorú gyanúsítottat - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője. A nyíregyházi kollégiumba négy személy rontott be, ahol három 16-19 éves diákot bántalmaztak. A tanulókat ütötték, rúgták, egyiküket egy falról leeső szentkép keretével is hátba vágták. Az elkövetők végül elmenekültek a helyszínről, amikor a portás a nevelőtanárért szaladt.
2010.02.28. 17:30
 
 
Oszkó: az állam feltőkésítéssel szerezte meg a Malévet
Oszkó Péter szerint a magyar állam tulajdonszerzésére a Malévban nemcsak a társaság túlélése, hanem annak radikális átalakítása miatt is szükség volt. A pénzügyminiszter blogja utolsó bejegyzésében a szombat hajnalra megszületett megállapodásról azt írta: az állami tulajdonszerzés nem az orosz tulajdonos részére történő vételárfizetéssel, hanem a Malév feltőkésítésével történt, a magyar állam így kizárólag a saját tulajdonába kerülő társaságba helyez vagyoni értéket.
2010.02.28. 17:15
 
 
Van Rompuy az EP-ben őt sértegető Farage helyett szégyelli magát
Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke vasárnap a belga televízióban azt mondta, hogy az őt az Európai Parlamentben (EP) útszéli modorban sértegető Nigel Farage képviselő helyett szégyelli magát, a jelenséget pedig az egyre durvuló politikai erkölccsel magyarázta. Nigel Farage brit euroszkeptikus képviselő szerdán egy vitában éles hangú kirohanást intézett a volt belga kormányfő ellen, aki a közelmúltban került az Európai Tanács elnökének posztjára. A képviselő szerint Van Rompuynek "annyi karizmája van, mint egy felmosórongynak" és "úgy néz ki, mint egy kis bankalkalmazott", továbbá az európai demokrácia és a nemzetállamok orgyilkosának nevezte.
2010.02.28. 17:15
 
 
Szili publikussá tenné az őszödi beszéd kiszivárogtatásáról szóló vizsgálatot
Szili Katalin azt kérte az MSZP elnökségétől, illetve frakcióvezetőjétől, hogy kezdeményezzék a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) balatonőszödi beszédről készült vizsgálatának teljes nyilvánosságra hozatalát. Az MTI információi szerint a volt házelnök erről két hónapja írt levelet Lendvai Ildikó pártelnöknek. A levél már téma volt az elnökség egyik ülésén, de hivatalosan nem döntöttek róla. Szili Katalin azt is kezdeményezte, hogy a frakcióvezető fontolja meg, hogy jogi lépéseket tegyenek a felderítés érdekében, és a párt vezető testületei tárgyalják meg a kialakult helyzetet, valamint hozzanak állásfoglalást az őszödi beszéddel és annak kiszivárogtatásával kapcsolatban.
2010.02.28. 16:15
 
 
Vancouver 2010, hódeszka: hazai siker férfi párhuzamos óriás-műlesiklásban
A kanadai Jasey Jay Anderson nyerte a férfi hódeszkások párhuzamos óriás-műlesikló számát a vancouveri téli olimpia szombati versenynapján. A hazaiak 34 éves, négyszeres világbajnok versenyzője negyedik olimpiáján első érmét szerezte. Az esőben rendezett döntőben a nála tíz évvel fiatalabb osztrák Benjamin Karlt győzte le. A harmadik helyen a francia Mathieu Bozzetto végzett, aki a "kisdöntőben" az orosz Sztanyiszlav Detkovnál bizonyult gyorsabbnak.
2010.02.28. 15:45
 
 
Vancouver 2010, gyorskorcsolya: kanadai és német győzelem
A férfiaknál Kanada, a nőknél Németország nyerte a gyorskorcsolyázók csapat üldözéses versenyét szombaton a vancouveri téli olimpián. Kanada a döntőben az amerikaiakat előzte meg, a bronzérmet a norvégokat legyőző hollandok szerezték meg. A nőknél a doppingvétség miatt eltiltott Anni Friesinger-Postma nélkül is begyűjtötték az aranyérmet a németek, akik a döntőbe jutásért a végül negyedik amerikaiaknál bizonyultak jobbnak. A fináléban két századmásodperccel voltak gyorsabbak, mint a japánok.
2010.02.28. 15:45
 
 
Hétfőtől nem lehet vezetőket kinevezni a következő kormány megalakulásáig
Március 1-jén lép életbe a kormány által meghirdetett és önkéntesen vállalt döntési moratórium személyi kinevezéseket érintő része - közölte a kormányszóvivő. Szollár Domokos emlékeztetett arra: hétfőtől az új kormány felállásáig nem lehet új vezetőket kinevezni sem a minisztériumoknál, sem pedig a központi államigazgatási szerveknél, illetve ezek helyi szerveinél. Hozzátette: a minisztériumokban nem lehet szakmai tanácsadói és főtanácsadói címet adományozni és a minisztériumokban célfeladat - a köztisztviselők mindennapi munkájához nem tartozó plusz feladat - nem adható ki.
2010.02.28. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829[1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista