2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Gianni és az erotikus étkezés
Mindenki kedvenc olasz séfje ezúttal felújíttatta az éttermét, és ahogyan készen lett a művelettel, egyből sajtótájékoztatót rittyentett. Gianni Annoni ezen a jeles eseményen számolt be az internetes sztártévé riporterének arról, hogy szerinte az étkezés nem csak a létfenntartás miatt fontos, hanem erős szexuális töltettel is rendelkezik. A szakács tehát egy-egy vacsoránál nem csak az ízekre, hanem partnere étkezésére is odafigyel. És hogy mitől erotikus az evés? Gianni elárulja a videóban!
2010.03.08. 13:51
 
Mary Zsuzsi most 50 éves pasit keres!
Mary Zsuzsiról már évek óta csak botrányos pasi ügyei tekintetében hallhattunk, méghozzá nem is keveset! A címlapok annyira kikészítették az énekesnőt, hogy több hónapig sehol sem nyilatkozott, de most újra visszatér: őszintén beszélt az internetes sztártévének a magánéletéről, és a legújabb pasizási módszereiről. Mary Zsuzsi elárulta, hogy jelenleg 40 és 50 év közti férfiakat keres, de nincs könnyű dolga. Hogy miért? A videóból kiderül!
2010.03.08. 13:49
 
 
Zsanett-ügy: felmentették a megvádolt rendőröket
Felmentette az öt megvádolt rendőrt a Zsanett-ügyben első fokon a Fővárosi Bíróság hétfőn. Az erőszakos nemi közösüléssel és más súlyos bűncselekményekkel megvádolt rendőrök bűncselekmény hiányában kérték felmentésüket az utolsó szó jogán előadott nyilatkozataikban. A rendőrök ellen az ügy állítólagos sértettje, E. Zsanett indított pótmagánvádas büntetőeljárást, mert állítása szerint 2007. május 4-én hajnalban Budapesten, a Múzeum körútnál feltartóztatták, majd ketten közülük egy elhagyatott helyen megerőszakolták, ezt három társuk végignézte, ezután pedig elvettek tőle 20 ezer forintot.
2010.03.08. 13:45
 
 
Robbantott A bombák földjén az Oscar-gálán
Robbantott A bombák földjén című iraki háborús dráma a vasárnap esti Los Angeles-i Oscar-gálán: ez lett a legjobb film, és az azt jegyző Katheryne Bigelow nyerte el a legjobb rendező díját is. Bigelow filmtörténetet írt: személyében először kapta meg nő a legjobb rendezőnek járó aranyszobrocskát az Oscar 82 éves történetében; ő a negyedik nő, akit e kategóriában jelöltek. A legjobb színész Jeff Bridges lett, aki egy lecsúszott countryzenészt alakít a Crazy Heart című filmben. A legjobb színésznő díját Sandra Bullock kapta a The Blind Side című drámában nyújtott alakításáért. A legjobb férfi mellékszereplő Cristoph Waltz lett, ő játszotta Landa ezredes, a náci tiszt szerepét a Becstelen Brigantykban.
2010.03.08. 13:00
 
Véglegesen jóváhagyták az uniós mikrohitelalapot az EU-miniszterek
Az európai uniós tagországok miniszterei hétfőn Brüsszelben véglegesen jóváhagyták a mikrohitelezést segítő európai uniós pénzügyi eszköz létrehozásáról szóló jogszabályt. Az EU-intézmények között kötött megállapodás értelmében az unió ettől az évtől négy éven át összesen 100 millió eurót biztosít a hátrányos helyzetű emberek vállalkozásainak, illetve foglalkoztatásának támogatását célzó hitelkeretre. Korábbi közlések szerint a keretből néhány hónapon belül megindulhat az első hitelek folyósítása.
2010.03.08. 12:45
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára, újabb csúcson a benzinár
Emeli bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és 3 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel újabb történelmi csúcsra nő a benzin átlagára - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A Mol két hete emelte bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát. A mostani emeléssel a benzin átlagára új történelmi csúcsra nő, s eléri a 330 forintot. A gázolaj átlagára 303 forint lesz. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál. A szakértők az emelést piaci folyamatokkal magyarázzák.
2010.03.08. 12:30
 
 
Kirúgják egy amerikai iskolában a tanárokat a diákok rossz jegyei miatt
Kirúgják egy amerikai középiskola tanárait, mivel a diákok sorozatosan rossz jegyeket szereztek, elsősorban matematikából. A Rhode Island államban lévő Central Falls középiskola összesen kilencvenhárom tanárát fogják elküldeni az év végéig - olvasható a The Providence Journal című helyi lapban. A tavalyi érettségin a tanulóknak csak a fele birkózott meg a záróvizsgával, amelyen csupán hét százalékuk tudott elégséges matematikatudásról számot adni. Hogy megelőzzék a hasonló eseteket, az iskola vezetése kikötötte, hogy a jövőben a tanároknak továbbképzéseken kell részt venniük, és készen kell állniuk a szakmai fejlődésre. A határozat a tanárok és szakszervezeti képviselőjük heves tiltakozását váltotta ki.
2010.03.08. 12:00
 
 
Kétnapos közalkalmazotti sztrájk Nagy-Britanniában
Az utóbbi évtizedek legnagyobb közalkalmazotti sztrájkja kezdődött hétfőn Nagy-Britanniában, ahol több mint negyedmillió állami alkalmazott tette le a munkát két napra a megszorítási tervek miatt. Az első felmérések szerint az 500 ezres közalkalmazotti állománynak több mint a fele sztrájkol, köztük a kikötői és repülőtéri határellenőrző hatóság számos munkatársa, bírósági dolgozók, az állami munkaközvetítő szolgálat alkalmazottai, sőt egyes helyeken a sürgősségi szolgálatok diszpécserei is. A munkaügyi vita oka a közalkalmazottak végkielégítési rendszerének tervezett alapos megszigorítása, amelynek alapján a szakszervezet szerint az állományból távozók mindegyike több tízezer fontot veszít.
2010.03.08. 11:45
 
 
Demján: kudarcos volt az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikája
Demján Sándor szerint kudarcos volt az elmúlt nyolc év gazdaságpolitikája, az ország vezető régiós helyéről "Burundival azonos helyre" sorolódott. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének (VOSZ) ügyvezető elnöke a szervezet hétfői budapesti fórumán kiemelte: a szövetség pártsemleges, az eredmény érdekli. Demján a "Hogyan tovább Magyarország?" című gazdaságpolitikai rendezvényen a Művészetek Palotájában a VOSZ 6 pontos javaslatcsomagját ismertetve kiemelte: első lépésként versenyképes adókra van szükség.
2010.03.08. 11:15
 
 
Enyhe növekedés várható a lakáspiacon az Otthon Centrum szerint
Minimálisan bővülő forgalomra számít az Otthon Centrum a magyar lakáspiacon 2010-ben, a tavalyi jelentősen visszaesés után - derül ki az ingatlantársaság Lakáspiaci Monitor jelentéséből. Az Otthon Centrum szerint a lakáspiac tavaly érte el a mélypontot, míg 2010-ben, mintegy 5 százalékos bővülés várható a szektorban. A cég szerint a lakásvásárlási hajlandóság 2010. II. félévétől indulhat erősödésnek. A lakásárakban 2010-ben már stagnálásra lehet számítani. A Budapesten használatba vett lakások száma a 2008-as 9.477-ről 10.385-re nőtt tavaly. A fővárosi emelkedés ellentétes az országos trendekkel, ám ezt az Otthon Centrum szerint idén akár 50 százalékos visszaesés is követheti.
2010.03.08. 10:45
 
 
Nőtt az internet-előfizetések száma tavaly
Az internet-előfizetések száma tavaly egy év alatt 472 ezerrel gyarapodott, és majdnem átlépte a 2,8 milliót - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. Ezzel szemben a mobiltelefon-előfizetések száma egy év alatt 432 ezerrel csökkent, az állomány 2009. végén 11,8 millió volt. A KSH kimutatása szerint 100 lakosra 118 mobil-előfizetés jutott. A KSH szerint az internetpiac fejlődése - az egyre korszerűbb technológiák térnyerése mellett - a szolgáltatók közötti élesedő versenynek is köszönhető. Miközben a vezetékes internet két legjelentősebb típusának terjedése lelassult, a vezeték nélküli szegmens egy év alatt a másfélszeresére bővült. A nagymértékű változáshoz erőteljesen hozzájárult az egyre inkább megfizethető mobilinternet, melynek növekedése 63 százalékos volt.
2010.03.08. 10:30
 
Megan Fox férjhez megy!?
Megan Fox úgy érzi, kapcsolatuk már megérett a házasságra, amiről egyre gyakrabban beszélnek Briannal.
2010.03.08. 10:19
 
Előzetesben a porcsalmai támadás gyanúsítottjai
Elrendelte a porcsalmai támadással gyanúsított család mind a hat tagjának előzetes letartóztatását szombaton a Nyíregyházi Városi Bíróság - írta hétfői számában a Kelet-Magyarország. A bíróság azért döntött a harminc napra szóló előzetes letartóztatás mellett, mert úgy ítélte meg, hogy tartani lehet a gyanúsítottak szökésétől, elrejtőzésétől. A társaságot csoportosan elkövetett emberölési kísérlettel gyanúsítja a rendőrség. E bűncselekmény 10-20 évig, illetve életfogytiglani szabadságvesztéssel büntethető - olvasható a szabolcsi napilapban.
2010.03.08. 10:15
 
 
A Fidesz szerint közpénzből is zajlik az MSZP pártkampánya
A Fidesz szerint nem maradhat következmények nélkül az, hogy - mint a párt helyettes szóvivője írja - az MSZP uniós forrásokat pártpolitikai célokra használ a kampányban. Az MSZP-s választási jelmondathoz feltűnően hasonló szlogennel reklámoz az adófizetők pénzéből a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) - írta közleményében Cser-Palkovics András. Véleménye szerint a "Többen vagyunk, mint bárki gondolná" szocialista kampányszlogent az NFÜ közpénzből fizetett hirdetésein a "Többet fejlődünk, mint gondolná" mondat viszi tovább, illetve egészíti ki.
2010.03.08. 10:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay Ágnes a 30.
A múlt heti, mexikói tornán negyeddöntős Szávay Ágnes egy helyet javítva a 30. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Női világranglista: 1. (1.) Serena Williams (amerikai) 8645 pont, 2. (2.) Dinara Szafina (orosz) 6480, 3. (3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 5930, 4. (4.) Caroline Wozniacki (dán) 5925, 5. (5.) Venus Williams (amerikai) 5626, ...30. (31.) Szávay Ágnes 1735, ...46. (46.) Czink Melinda 1410, ...185. (187.) Marosi Katalin 304, ...201. (201.) Kapros Anikó 279, ...230. (223.) Arn Gréta 222, ...259. (259.) Jani Réka-Luca 191.
2010.03.08. 10:00
 
 
Beszédes szemek
Német, ausztrál és amerikai kutatóknak részben sikerült a szem pontos megfigyelése alapján olvasniuk a gondolatokban. A tudósok a pupilla reflexszerű változásából meg tudták jósolni, hoz-e döntést a kísérleti személy, és adott esetben azt is, hogy milyet. A pupilla tágulása árulkodik a döntés meghozataláról - magyarázta a németországi marburgi Philipps Egyetem neurofizikusa, Wolfgang Einhäuser-Treyer a Süddeutsche Zeitung internetes kiadása szerint (www.sueddeutsche .de). A pupillareflex révén az agyi folyamatok hasonló pontossággal megjövendölhetőek, mint a jóval bonyolultabb, agyról képet alkotó magspintomográfia segítségével.
2010.03.08. 08:15
 
 
Megnyitja kapuit a turisták előtt a Cambridge-i Egyetemen
A patinás Cambridge-i Egyetem megnyitja kapuit a turisták előtt: mostantól akár már meg is szállhatnak a történelmi épületegyüttesben. Az érdeklődők az egyetem diákszállásán tölthetik az éjszakát, amikor a campus a tanítási szünetek idején éppen üres. A "bed and breakfast" - azaz szállás reggelivel - szolgáltatás ára 41-től 100 fontig terjedhet (12-30 ezer forint). A most megnyitott épületek egykor olyan tudósoknak szolgáltak otthonául, mint például Charles Darwin, Isaac Newton vagy William Wordsworth, akik mindannyian kutatói voltak a neves intézménynek.
2010.03.08. 08:15
 
 
E-mailben is el lehet küldeni a jogorvoslati kérelmeket az OVB-hez
Nemcsak személyesen vagy postai úton, hanem e-mailben vagy faxon is be lehet nyújtani jogorvoslati kérelmeket a választási bizottságokhoz az Országos Választási Bizottság (OVB) nemrég kiadott állásfoglalása szerint. Az OVB a dokumentumban arra mutat rá, hogy "a választási bizottságok és a választási irodavezetők által elbírálandó kifogások és fellebbezések formai és tartalmi követelményeit meghatározó rendelkezések nem tartalmaznak szabályokat a jogorvoslati kérelmek benyújtásának módjáról, ezért azok írásos formában a kérelmező választása szerint - személyesen, postai úton, faxon vagy e-mailen is - eljuttathatók a döntésre jogosulthoz".
2010.03.08. 08:15
 
 
A következő ciklusban várhatóan még nő Budapest adóssága
A következő önkormányzati ciklusban még nő Budapest tervezett adóssága - írta hétfői számában a Napi Gazdaság egy rendelettervezetre hivatkozva, amelyet szerdán tárgyal a fővárosi közgyűlés. A testület az idei költségvetést 47 milliárd forintos hiánnyal tervezi elfogadni, ugyanakkor tőketörlesztésre is sor kerül ebben az évben, vagyis a hitelállomány - változatlan devizaárfolyamokat figyelembe véve - 33 milliárd forinttal nőhet. A következő években lassul a hitelállomány növekedése a jelenlegi prognózis szerint, a következő önkormányzati ciklus végére eléri a 234 milliárd forintos csúcsot.
2010.03.08. 07:45
 
 
Európai Valutaalap tervei körvonalazódnak az euróövezeten belül
Új, nagy jelentőségű kezdeményezéseket tervez a német és a francia kormány az euróövezeten belüli gazdasági együttműködés és ellenőrzés erősítésére, és ennek egyik eleme lenne az "Európai Valutaalap" (EMF) létrehozása - írta magas rangú kormányilletékesekre hivatkozva a hétfői Financial Times. A londoni gazdasági napilap szerint a két ország célja olyan szabályok és eszközök megteremtése, amelyekkel elejét lehetne venni, hogy egyetlen tagállam eladósodottsága ismét instabilitáshoz vezessen az euróövezeten belül, ahogy az most Görögország esetében is történt.
2010.03.08. 07:30
 
 
Az 1,3 millió hajléktalan felének már van fedél a feje felett Haitin
A januári haiti földrengésben hajléktalanná vált 1,3 millió ember fele már az időjárás viszontagságaitól védett helyen van - közölte a vöröskereszt. A hajléktalanok másik felét is valamilyen védett helyre kell viszont juttatni még az előtt, hogy májusban eléri tetőpontját az esős évszak - tette hozzá. Gregg McDonald, a vöröskereszt segélykoordináló munkatársa a haiti fővárosban, Port-au-Prince-ben helyi idő szerint vasárnap a nehézségeket érzékeltetve elmondta: "munkatársaikkal együtt valamennyien majd megszakadnak, hogy mielőbb fedél alá juttassák a rászorulókat".
2010.03.08. 07:15
 
 
Balogh Zsolt: pártokhoz kerülhetett a BKV-tól kapott pénz
Balogh Zsolt szerint párthoz vagy pártokhoz kerülhetett a BKV-tól Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyetteshez juttatott pénzből. A BKV korábbi megbízott vezérigazgatója vasárnap este a Hír Televízió Kontraszt című műsorában ugyanakkor azt is elmondta, hogy erről csak a "zuhanyhíradóból" lehetett értesülni, mert nem mondták el neki, mit csináltak a pénzzel. "Igyekeztem a legkevesebbet tudni erről és nem akartam belegabalyodni" - közölte Balogh, majd hozzátette: soha nem részesült a pénzből és nem is akart abból "lecsippenteni". "Nyugodtan akartam otthon aludni" - jegyezte meg.
2010.03.07. 22:15
 
A svájciak nemet mondtak az állatjogvédő ügyvédekre
Nemet mondtak a svájciak arra a javaslatra, hogy minden kantonban nevezzenek ki ügyvédet a bántalmazott állatok képviseletére. Svájcban vasárnap tartottak népszavazást, amelyen az állatvédők azt szerették volna elérni, hogy az egész országra terjesszék ki a Zürichben már 1992 óta érvényes rendszert. A legnagyobb svájci városban Antoine Götschel személyében külön ügyvéd foglalkozik a bántalmazott állatok eseteivel, s valószínűleg nem véletlen, hogy 2008-ban az ilyen jellegű ügyek miatt indított hétszáz eljárás egyharmadát éppen Zürichben indították el.
2010.03.07. 22:15
 
Sávoly-ügy: csak akkor írják alá a szerződést, ha minden feltétel rendben van
A Magyar Fejlesztési Bank (MFB) akkor fogja a Balatonring hitelszerződését aláírni, ha a 15,3 milliárd forintos hitellel és a biztosítékokkal kapcsolatos összes feltétel rendben van, a bank és a neki dolgozó jogászok megbízhatónak tartják - mondta Varga István gazdasági miniszter vasárnap este a köztévének. A miniszter A Szólás szabadsága című műsorban úgy vélekedett, hogy a sávolyi MotoGP-pálya előkészítettsége lehetővé teszi, hogy a pálya a szeptemberi futamra elkészüljön, amennyiben a következő napokban megkötik a szerződést.
2010.03.07. 22:00
 
 
Chilében nemzeti gyásszal emlékeznek a földrengés és a cunami áldozataira
Háromnapos nemzeti gyász kezdődött Chilében vasárnap a február 27-i földrengés és cunami több száz halálos áldozatának emlékére. A pusztító erejű, a Richter-skála szerint 8,8-as fokozatú földrengés következtében több százan haltak meg, az áldozatok közül 452-t már azonosították. Az emberi veszteségen túl mintegy félmillió lakás romba dőlt, hidak és utak roppantak össze és rongálódtak meg. A földrengést közel 150 erős utórengés követte Chilében. Az ország nagyvárosaiban felvonták a nemzeti lobogót, a templomokban pedig gyászmisét tartottak az elhunytak lelki üdvéért. A dél-amerikai ország lakossága hagyományosan és erősen katolikus vallású.
2010.03.07. 22:00
 
Segítséget ígért Sarkozy a görög kormányfőnek
Segítséget ígért Görögországnak, de konkrétumokról nem beszélt Nicolas Sarkozy francia államfő. A Jeórjiosz Papandreu görög miniszterelnökkel tartott párizsi megbeszélés után Sarkozy a közös sajtótájékoztatón kijelentette, hogy "szükség esetén" az eurozóna országai tudni fogják, hogy mi a kötelességük a nehéz pénzügyi helyzetbe került Görögországgal szemben. Sarkozy, aki a Papandreuval tartott találkozó előtt 45 percen keresztült beszélt Angela Merkel német kancellárral, a részletek kifejtése nélkül elmondta, hogy az eurozóna országai konkrét támogató intézkedéseken dolgoznak.
2010.03.07. 21:30
 
 
A világon négyből egy ember szerint a nőnek otthon a helye
Miközben nők vezetnek kormányokat, világméretű cégeket és a munkaerőpiac több mint felét teszik ki, egy közvélemény-kutatás szerint még mindig a világ egynegyede - nagy többségükben fiatalok - úgy véli, a nőknek otthon a helyük. A 23 országban 24 ezer ember megkérdezésével készült Reuters/Ipsos felmérést a nemzetközi nőnap előtt hozták nyilvánosságra. Ennek alapján kiderül, a legtöbben Indiában (54%), Törökországban (52%), Japánban (48%), Kínában (34%), Oroszországban (34%) és Magyarországon (34%) úgy, hogy a nőknek nem kellene dolgozniuk. Meglepő módon a "nő helye otthon van" kijelentéssel egyetértők közül többségben vannak a 18-34 éves korosztály képviselői.
2010.03.07. 21:15
 
 
Vona Gábor: fel kell számolni a politikusbűnözést
Olyan törvényeket kell hozni, amelyekkel fel lehet számolni a politikusbűnözést, a számonkérést pedig meg kell valósítani - mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke Salgótarjánban lakossági fórumon több száz résztvevő előtt. Vona úgy fogalmazott: "Nekünk nem fog megremegni a térdünk, ha bizonyos politikai szereplőket, akik most nagy mellénnyel beszélnek, majd börtönbe kell zárni. Ugyanis nagyon sokan a jelenlegi parlamentben börtönben kellene, hogy üljenek. És fognak is, a Jobbiknak ez az egyik eltökélt szándéka." A politikus hozzátette: ha nem lesz számonkérés, "ha megint csak ilyen össze-vissza mákonyszerű átmenet lesz", akkor megint nem lesz ebből az országból semmi.
2010.03.07. 21:15
 
 
Az al-Kaida merényletekre szólítja fel az amerikai muszlim katonákat
Az al-Kaida terrorszervezet szóvivője vasárnapi internetes üzenetében arra szólította fel az amerikai hadseregben szolgáló muszlim katonákat, hogy hajtsanak végre merényleteket a tavalyi Fort Hood-i mészárlás mintájára. Az amerikai születésű Adam Gadahn 25 perces videót helyezett el radikális iszlám portálokon azzal az üzenettel: a többi muszlim katona számára példaképül kell szolgálnia az öldöklést végrehajtó Nidal Malik Hasan őrnagynak, katonaorvosnak. Az amerikai hadsereg pszichiátere a texasi Fort Hood katonai bázison 2009 novemberében két pisztollyal lövöldözött, 13 embert megölt és 29-et megsebesített.
2010.03.07. 21:15
 
FA Kupa: elődöntőben a címvédő Chelsea
A címvédő Chelsea bejutott az angol labdarúgó FA Kupa elődöntőjébe, miután vasárnap két góllal legyőzte a Stoke Cityt. FA Kupa, negyeddöntő: Chelsea-Stoke City 2-0. Az április 11-én és 12-én esedékes elődöntő párosítása: Aston Villa-Chelsea Fulham/Tottenham-Portsmouth
2010.03.07. 20:45
 
NB I: 5-1-re nyert a Debrecen
A címvédő Debrecen magabiztosan, 5-1-re nyert Pápán a labdarúgó Soproni Liga 17. fordulójának vasárnapi játéknapján. Lombard Pápa - DVSC-TEVA 1-5 (1-4). Pápa, 2000 néző. Gólszerzők: Farkas A. (11., 11-esből), illetve Rudolf (18.), Tóth G. (22., öngól), Mijadinoski (41.), Szakály P. (45.), Czvitkovics (92.). Jól kezdett a hazai csapat, az első negyedórában akár 2-0-ra is vezethetett volna, ám a Debrecen az egyenlítő találat után fölénybe került és egymás után szerezte a gólokat. A második félidőben mindent elkövetett a szépítésért a Pápa, ám még a legnagyobb helyzet sem volt elég, hogy a kapuba találjanak a játékosai.
2010.03.07. 20:00
 
 
Német javaslat készül az euróövezet megszilárdítására
Németország hamarosan javaslatot tesz egy új intézmény létrehozására, amely segítene szavatolni az euórövezet szilárdságát. Az elképzelt új intézményt pontosan nem körvonalazta Wolfgang Schäuble német pénzügyminiszter a hétvégi Welt am Sonntagban megjelent nyilatkozatában, de elmondta, hogy "nem olyan intézményt tervezünk, amely a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) versenyezne. Ám az euróövezet belső szerkezete számára szükségünk van olyan intézményre, amely rendelkezik az IMF tapasztalatával és hasonló végrehajtó hatalommal." Magyarázatul azt is hozzátette, hogy "a közös valuta nem lehet a nemzetközi piaci spekuláció játékszere".
2010.03.07. 19:30
 
 
Birkózás, kötöttfogású Magyar Nagydíj: Kiss Balázs aranyérmes
A világbajnok Kiss Balázs megnyerte a 96 kg-os kategória küzdelmeit, míg a fiatal Rizmayer György harmadik lett vasárnap a szombathelyi kötöttfogású birkózó Magyar Arany Nagydíjon. A vb-címvédő Kiss az ukrán Dmitrij Timcsenkóval vívta a nap, s egyben a 26 ország több mint 180 sportolóját felvonultató viadal utolsó döntőjét. A sportág 25. magyar vb-elsője nyolc másodperc után gyönyörűen kapta el ellenfele jobb karját, és szép válldobással szerzett három pontot, amely a menet végig kitartott. A második két percben Kiss újra megmutatta, miért lett a világbajnokság legjobbja tavaly: fél perc után mintaszerűen került riválisa mögé, majd jól pörgetett, így 40 mp után 2-0 volt neki, és eldöntötte a meccset, melyet könnyedén nyert meg.
2010.03.07. 19:00
 
CeBIT 2010: 3,7 százalékkal több látogató
A tavalyihoz képest 3,7 százalékkal több látogató kereste fel a CeBIT informatikai vásárt annak ellenére, hogy a szektort is megviselte a gazdasági világválság - jelentették be a szervezők. A világ legnagyobb technológiai seregszemléje keddtől szombatig tartott nyitva az észak-németországi Hannoverben. A standokat összesen 334 ezer érdeklődő kereste fel. Ez az előző évhez képest 3,7%-os növekedést jelent - jelentette ki Harwig von Sass, a vásár szóvivője. A kiállításon 68 ország 4200 vett részt, azaz 3 százalékkal kevesebben, mint tavaly. Az idei expó vezértémái a szupersebes internet és a 3D-technika voltak.
2010.03.07. 19:00
 
A PFSZ elfogadta az izraeli-palesztin tárgyalásokra vonatkozó javaslatot
A palesztin vezetők elfogadták vasárnap azt az amerikai javaslatot, hogy az Egyesült Államok közvetítésével folytassanak tárgyalásokat Izraellel a megbékélésről - jelentette be Jászir Abed Rabbo, a Palesztinai Felszabadítási Szervezet (PFSZ) főtitkára, Mahmúd Abbász palesztin elnök tanácsadója a PFSZ rámalláhi ülése után. Az arab külügyminiszterek korábban már támogatásukról biztosították az amerikai javaslatot annak érdekében, hogy esélyt adjanak a washingtoni erőfeszítéseknek, de legfeljebb egy négy hónapos időkeretet tartanak elképzelhetőnek. A PFSZ tagszervezetei nem egyöntetűen szavazták meg a javaslatot, két baloldali csoport nem támogatja azt, mondván, a javaslat sikerének nincsenek meg a feltételei.
2010.03.07. 18:45
 
Nem találtak bombát a Hungexpo területén
Befejezték a Hungexpo területének átvizsgálását a rendőrök vasárnap kora este, nem találtak robbanószerkezetet - mondta Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az Utazás kiállításnak is helyet adó Hungexpo területét délután fél három körül kezdték el kiüríteni, mert egy férfi telefonon azt közölte a rendőrséggel, hogy bomba fog ott robbanni. Ezt követően a rendőrök a helyszínre mentek és megkezdték a pavilonok, illetve a parkolók kiürítését. Az MTI információi szerint mintegy 15 ezer ember tartózkodott akkor a területen. Vasárnap 18 óráig tartott volna a 33. Utazás Kiállítás és azzal egy időben további hat rendezvény a budapesti vásárközpontban.
2010.03.07. 18:30
 
Bezárt az Utazás kiállítás a budapesti vásárközpontban
Bezárt az Utazás nemzetközi turisztikai kiállítás és az azzal egy időben tartott további hat szakvásár vasárnap a budapesti vásárközpontban - közölte a Hungexpo Zrt. sajtófőnöke. Vécsei Mihály elmondta: a hét rendezvény jól sikerült, csak a vasárnap délutáni bombariadó gátolta meg, hogy az idén a látogatók száma meghaladja a rekordot jelentő 60 ezret. Szombaton rekord számú látogatót regisztráltak: 22 ezren keresték fel a kiállítást. Mint hozzátette, a vasárnap délutáni bombariadóra tekintettel a Hungexpo Zrt. úgy döntött, hogy az idén az általuk rendezett kiállítások bármelyikére érvényes a március 7-ei, vasárnapi belépőjegy.
2010.03.07. 18:00
 
 
Az EU jogbiztonságot követel Marokkótól
Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke a granadai EU-Marokkó csúcstalálkozón nagyobb haladást követelt az arab országtól az emberi jogok területén. A Nyugat-Szahara körüli vitával kapcsolatban Van Rompuy megismételte, hogy az EU támogatja az ENSZ törekvését az "igazságos, tartós és kölcsönösen elfogadható" megoldásra. Marokkó 1975-ben foglalta el Nyugat-Szaharát, a korábbi spanyol gyarmatot, ami gerillaháborút eredményezett Rabat és az Algéria által támogatott Polisario Front között. A két fél tűzszünetet kötött 1991-ben, ám a terület státusáról azóta sem született megállapodás. Granadában az EU soros spanyol elnökségének a közreműködésével jött létre az első csúcstalálkozó egy arab ország és az EU között.
2010.03.07. 17:45
 
Iraki választások: bezárták a szavazóhelyiségeket
Közép-európai idő szerint délután bezárták a szavazóhelyiségeket az iraki parlamenti választásokon. Az urnanyitás óta elkövetett támadások halálos áldozatainak száma 38-ra nőtt, a sebesültek száma több mint száz a hatóságok szerint. A központi választási bizottság egyik magas rangú tisztségviselője elmondta, hogy sehol nem hosszabbították meg a szavazóhelyiségek nyitva tartását, de ha a hivatalos zárás időpontjában még várakoztak szavazópolgárok arra, hogy voksolhassanak, akkor ezt lehetővé kellett tenni számukra.
2010.03.07. 17:00
 
 
Relativitáselmélet kéziratban, 46 oldalon
Első ízben látható teljes terjedelmében Albert Einstein forradalmi relativitáselméletének kézirata egy jeruzsálemi kiállításon. Az Izraeli Tudományos Akadémia megalakulásának 50. évfordulója alkalmából állítja ki a 46 oldalas kéziratot. A dokumentumban Einstein felvázolja a táguló világegyetem teóriáját, megmagyarázza, hogy miként tudja a gravitáció a teret és az időt elhajlítani. Az tanulmányt először 1916-ban adták ki, azóta is a modern fizika egyik legnagyobb hatású művének tartják. Einstein a kéziratot 1925-ben a Jeruzsálemi Egyetemnek adományozta, amely a tudományos akadémia számára most kölcsönadta a becses dokumentumot.
2010.03.07. 16:45
 
 
MDF: a párt az ajánlószelvények felét már összegyűjtötte
Az MDF a szükséges számú ajánlószelvények felét már összegyűjtötte, és a március 19-i határidőig minden területi képviselő le is adja azokat a választási irodában. Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke vasárnapi, budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva azt mondta: minden megyében lesz területi listája és országos listája is a pártnak. Hozzátette: bár minden nappal nehezebb az ajánlószelvények gyűjtése, minden nap újabb képviselő-jelöltjük adja majd le a szükséges számú szelvényt a jövő héten. Hozzátette: a 2006-os választásokhoz hasonlóan állnak, időarányosan csak 50-100 ajánlószelvénnyel gyűjtöttek kevesebbet.
2010.03.07. 16:45
 
 
Hagyó Miklós felfüggesztette párttagságát és lemondott kerületi elnöki posztjáról
Hagyó Miklós szocialista országgyűlési képviselő felfüggesztette párttagságát és lemondott XII. kerületi pártelnöki posztjáról - mondta az MSZP szóvivője. Nyakó István annyit mondott, hogy Hagyó vasárnap jelentette be döntését, mert nem kívánja nehezíteni a szocialista párt választási kampányát. "Mi hiszünk Hagyó igazában" - jegyezte meg a szóvivő. A szombati Magyar Nemzetben Balogh Zsolt, a BKV volt megbízott vezérigazgatója azt nyilatkozta, hogy az ő közvetítésével mintegy 70 millió forint jutott Hagyóhoz, az egykori BKV-ért is felelős főpolgármester-helyetteshez. Hagyó szerint minden, a Magyar Nemzetben megjelent, rá vonatkozó "rágalmazó kijelentés" valótlan; és bármely, a tevékenységét vizsgáló fórum elé tiszta lelkiismerettel áll.
2010.03.07. 15:45
 
Washington izraeli-palesztin béketárgyalásokat akar
Az Egyesült Államok közel-keleti különmegbízottja a hétvégén az izraeli-palesztin béketárgyalások felújításán fáradozott. Miután George Mitchell amerikai szenátor szombaton az izraeli védelmi miniszterrel tárgyalt, vasárnap Benjámin Netanjahu kormányfővel is találkozik - jelentette be Tel-Avivban az amerikai nagykövetség. Az országba várják hétfőn Joe Biden amerikai alelnököt is, aki szintén a 15 hónapja megszakadt béketárgyalások felújításán munkálkodik. Mahmúd Abbász palesztin elnök vasárnap egyeztet a Palesztin Felszabadítási Szervezet (PFSZ) vezetésével a közvetett béketárgyalásokról.
2010.03.07. 15:45
 
Szabadul a Gripen-érdekeltségtől a BAE
Felére csökkenti, később pedig fel is számolja részesedését a Gripen vadászgépeket is gyártó svéd SAAB konszernben a brit BAE Systems, amely ellen - zömmel kelet-európai, köztük magyarországi Gripen-tranzakciókkal kapcsolatban - korrupciós eljárás is folyt Nagy-Britanniában. A legnagyobb európai hadiipari cég a hét végén bejelentette: megállapodott a svéd Investor AB befektetési társasággal eddigi 20,5 százalékos SAAB-érdekeltsége felének átadásáról; a tranzakció irányára 1,066 milliárd svéd korona (valamivel több mint 90 millió font). Az ügylethez még versenyfelügyeleti jóváhagyás is szükséges. A BAE a londoni tőzsdén közölte, hogy "idővel" a maradék SAAB-részesedéséből is ki akar szállni, azt a piacon kívánja értékesíteni.
2010.03.07. 15:30
 
 
Haydn-emléktáblát avattak a budai Várban
Vasárnaptól a Magyar Nemzeti Galéria falán, az egykori trónterem oldalán emléktábla hirdeti, hogy 1800. március 8-án, 210 évvel ezelőtt itt hangzott föl Budán először Joseph Haydn A teremtés című oratóriuma. A budavári palota Mária Terézia-szárnyában, az egykori trónteremben, ahol most XV-XVI. századi szárnyasoltárok láthatók, 1800. március 8-án Joseph Haydn A teremtés című oratóriuma köszöntötte a József nádor születésnapját. Ezt az eseményt idézi föl a vasárnap délelőtt leleplezett emléktábla, Gerő Katalin alkotása, amelynek elhelyezését a Magyar Haydn Társaság kezdeményezte.
2010.03.07. 14:45
 
 
Fidesz: az MSZP elnökségének le kell mondania
A Fidesz felszólítja az MSZP elnökségének tagjait, hogy adják vissza a mandátumukat a kongresszusnak, így kérve új mandátumot, és a párt nézzen szembe a korrupciós vádakkal - erről Navracsics Tibor, a Fidesz frakcióvezetője beszélt sajtótájékoztatóján. A politikus szerint ugyanis kizárt, hogy az MSZP elnöksége ne tudott volna Hagyó Miklós volt főpolgármester-helyettes BKV-val kapcsolatos "korrupciós ügyeiről". Mint mondta, a szocialista párt egy olyan elnökséggel nem tud megújulni, amely folyamatosan mentegetőzik és bagatellizálja ezeket a korrupciós ügyeket.
2010.03.07. 14:45
 
Floridai férfié az elsőség a tengericsigakürt-fúvó versenyen
Egy helyi férfi, Clinton Curry nyerte meg a 48. csigakürtfúvó versenyt a floridai Key Westben szombaton. A 36 éves férfi "hangszerén" Aram Hacsaturjan örmény zeneszerző Gajane című operájának világhírű Kardtáncát szólaltatta meg. Mind a közönség, mind a zsűri - amely a produkciókat művészi kivitelezés, újszerűség, hanghosszúság és hangerő alapján pontozta - Curry produkcióját ítélte a mintegy 40 versenyzőé közül a legjobbnak. A recés, rózsaszín szélű tengeri csigából készült kürt több mint 200 éves hagyomány a floridai szigeten. Az 1800-as évek elejétől a környékbeli tengerészek jelzőhangként használták.
2010.03.07. 14:30
 
 
A Zsanett-ügyben hétfőn hirdeti ki elsőfokú ítéletét a Fővárosi Bíróság
A Zsanett-ügyben várhatóan elsőfokú ítéletet hirdet a Fővárosi Bíróság hétfőn, a vádlottak utolsó szó jogán előadott nyilatkozatait követően. Az ügyben E. Zsanett pótmagánvádlóként indított büntetőpert öt rendőr ellen. Állítása szerint 2007. május 4-én hajnalban a rendőrök feltartóztatták Budapesten, a Múzeum körútnál, majd ketten közülük egy elhagyatott helyen megerőszakolták, és három társuk azt végignézte. Ezután pedig elvettek a 21 éves nőtől 20 ezer forintot. A rendőrök mindezt következetesen tagadják.
2010.03.07. 14:15
 
Élelmiszer-áfából szerezne pluszpénzt a brit kormány
Az élelmiszerek áfamentességének megszüntetését fontolgatja a brit kormány a példátlan államháztartási hiány csökkentése végett. A The Sunday Telegraph értesülése szerint egyelőre "informális módon vetődött fel" az élelmiszerek áfakötelessé tétele köztisztviselők, iparági szervezetek és "kiskereskedelmi bennfentesek" beszélgetéseiben. A kérdés "annyira érzékeny politikailag", hogy az erről folyó megbeszélések egyelőre "a radarernyő alatt" zajlanak - idézte forrásait a tekintélyes konzervatív lap. Az áruházakban vásárolt alapélelmiszereket jelenleg nem terheli általános forgalmi adó Nagy-Britanniában. Ugyanígy áfamentesek a könyvek, az újságok és a gyermekruházati termékek.
2010.03.07. 13:45
 
Márciusban megjelennek a telephely-fejlesztési pályázatok
A tervek szerint márciusban megjelennek a telephely-fejlesztési pályázati kiírások a regionális operatív programokban (ROP) - közölte Oravecz Péter, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) szóvivője. A pontos feltételeket a pályázati kiírás tartalmazza majd, a jelentkezéseket május-júniustól lehet majd beadni. Az idén a telephely-fejlesztési pályázatra 10 milliárd forintot különítettek el. A kiírásra kerülő telephely-fejlesztési pályázatok társadalmi egyeztetése két hete fejeződött be, jelenleg a beérkezett módosítási javaslatok vizsgálata, lehetőség szerinti beépítése zajlik a végleges kiírás szövegébe - mondta Oravecz.
2010.03.07. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823[1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista