2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A GM Daewoo visszahív 58 ezer autót gyártáshiba miatt
A GM Daewoo dél-koreai autógyár visszahív több mint 58 ezer gépjárművet gyártáshiba miatt - jelentette be vasárnap a szöuli kormány. A General Motors amerikai óriáscég dél-koreai leányvállalatának belföldön értékesített Winstrom, Lacetti Premiere és Damas típusait érinti a visszahívás, de lehet, hogy külföldön eladottakat is fog - olvasható a közlekedési és tengerészeti minisztérium közleményében.
2010.03.21. 09:15
 
 
Kezdődik a tőzsdei társaságok közgyűlési szezonja
Hamarosan indul a tőzsdei társaságok közgyűlési szezonja. A tőzsdén jegyzett cégeknek április végéig kell megtartaniuk az előző évet lezáró éves közgyűlésüket, amelyen döntenek az eredmény felhasználásáról, az esetleges osztalék mértékéről. Tavaly mindössze kilenc cég fizetett osztalékot, köztük a hagyományosan osztalékfizető áramszolgáltatók, a gyógyszergyártók, valamint a Magyar Telekom és a Zwack. A legnagyobb vállalatok közül viszont nem adott osztalékot tavaly a részvényeseinek a Mol és az OTP. A gyógyszergyártók és a Magyar Telekom részvényesei az idén is biztosan számíthatnak osztalékra.
2010.03.21. 09:15
 
 
Tízből kilenc fiatal az interneten keres megoldást problémáira
A 25 év alatti fiatalok közül tízből kilenc az interneten keres megoldást problémáira ahelyett, hogy szüleihez fordulna segítségért - derül ki egy friss brit felmérésből. A Maximiles piackutató és a Get Connected brit segélyvonal ezerfős mintán készült felméréséből kiviláglik, hogy a fiataloknak mindössze egyharmada beszéli meg problémáját édesanyjával, miközben az apákhoz a fiataloknak csupán 20 százaléka fordul segítségért. A 25 év alattiak elsősorban a barátaikkal beszélik meg problémáikat, a válaszolók 42 százaléka erre a célra a személyes találkozókat részesíti előnyben.
2010.03.21. 09:00
 
 
F1: Rosberg kemény versenyre számít Ausztráliában
Nico Rosberg, a Mercedes német pilótája kemény versenyre számít a jövő vasárnap esedékes Forma-1-es Ausztrál Nagydíjon. "Nagyon nehéz a pálya, de én nagyon kedvelem" - nyilatkozta az F1.neten Rosberg, aki az évadnyitó bahreini GP-n az előkelő ötödik helyen végzett, és egy pozícióval megelőzte csapattársát, a hétszeres világbajnok Michael Schumachert. "Kemény versenyre számítok, ráadásul nem lesz könnyű a dolgunk, hiszen az Albert Park a városban van, így várhatóan meglehetősen piszkos lesz az aszfaltcsík."
2010.03.21. 08:45
 
 
Több ezren tüntettek Washingtonban az iraki invázió évfordulóján
Több ezren tüntettek szombat este az amerikai fővárosban az iraki invázió kezdetének hetedik évfordulója alkalmából. Követelték, hogy George Bush akkori elnök ellen emeljenek vádat a háború miatt, illetve hogy azonnal vonják kik az amerikai erők Irakból és Afganisztánból. A rendőrség legalább nyolc embert őrizetbe vett a menet végén, mert felszólítása ellenére az illetők nem hagyták szabadon a járdát a Fehér Ház előtti Pennsylvania Avenue-n. Az őrizetbe vettek között volt Cindy Sheehan ismert polgárjogi aktivista, aki Barack Obama jelenlegi amerikai elnök letartóztatását is követelte.
2010.03.21. 08:15
 
 
Csökkentek az álláskeresők fizetési igényei
Az álláskeresők által elvárt bérek átlaga 2010-ben 166.700 forintra esett vissza, miközben 2009-ben 171.000, 2008-ban pedig még 178.000 forint volt - derül ki a Workania.hu állásportál legújabb kutatásából. A legnagyobb mértékben a 35-44 év közötti korcsoport átlagos fizetéselvárása csökkent, 6 százalékkal, 208.300 forintról 195.510 forintra. A szakképzett munkaerő által elvárt jövedelem átlaga csökkent leginkább, 156.100 forintról 147.900 forintra. A segédmunkások elvárása 4 százalékkal csökkent: 134.900 forint volt 2008-ban, tavaly pedig 129.800 forint. Három százalékkal csökkent a felsővezetők elvárásainak átlaga, 424.000 forintról 411.000 forintra.
2010.03.20. 22:00
 
 
Csak a Fidesz győzelmében biztosak a közvélemény-kutatók
A Fidesz biztosnak látszó győzelmén kívül alig értenek egyet bármiben is a közvélemény-kutatók. A Jobbik megerősödését mindegyik intézet tényként kezeli, eltérők azonban a pártok táborának szavazási hajlandóságára és a választási részvételre vonatkozó becslések. Három héttel az országgyűlési választás első fordulója előtt közvélemény-kutatási adatsorok alapján lehetetlen megválaszolni, hogy hány párt jut a parlamentbe, hogy lehet-e a Fidesznek kétharmados többsége a parlamentben, illetve hogy az MSZP vagy a Jobbik végez-e másodikként.
2010.03.20. 21:15
 
 
Az FBI megkísérli felderíteni a híres 1990-es bostoni műkincslopást
Az amerikai Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) húsz év elteltével megkísérli felderíteni a híres 1990-es bostoni műkincslopást, amely az Egyesült Államok legnagyobb, máig megoldatlan ilyen ügye. Máig csak találgatják, mi lett a sorsa annak az 500 millió dollár értékűre becsült 13 festménynek, amely 1990. március 18-án tűnt el a massachusettsi magángyűjteményből. Jól értesült források tudni vélik, hogy a műkincseket valahol Írország nyugati részén rejtegeti egy bűnszövetkezet, amely kapcsolatban áll az Ír Köztársasági Hadsereg (IRA) britellenes északír milíciával.
2010.03.20. 20:15
 
Labdarúgó NB I: nézőcsúcs és FTC-siker Pakson
Az FTC egygólos győzelmet aratott szombaton a Paks otthonában a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában, s ezzel feljött a nyolcadik helyre a tabellán. Eredmény, 19. forduló: Paksi FC-Ferencváros 1-2 (1-1), gólszerzők: Vayer (41.), illetve Elding (34.), Ferenczi (50.). Paks, 6000 néző. Nézőcsúcsot döntött a Fradi: a paksi stadionban 6000 szurkoló foglalt helyet a két zöld-fehér csapat összecsapásán. A kezdeti paksi fölényt követően a Ferencváros átvette a játék irányítását, és megérdemelten jutott előnyhöz. A hajrában egy bombagóllal egyenlített a Paks. A szünet után az FTC gyorsan betalált, és ez elég volt számára a három pont megszerzéséhez.
2010.03.20. 20:15
 
 
Dávid Ibolya vezeti az MDF országos listáját
Dávid Ibolya pártelnök vezeti az MDF országos listáját, Bokros Lajos, a párt miniszterelnök-jelöltje pedig a budapesti lista élén áll - közölte Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke. Dávid Ibolyát Herényi Károly elnökhelyettes követi, majd Kajdi József, az MDF kabinetvezetője, Makay Zsolt választmányi elnök, Pusztai Erzsébet pártigazgató, Karsai Péter elnökségi tag, Retkes Attila, az SZDSZ elnöke, Nagy Tamás, Somogyi Zoltán kampányfőnök és Juhász Zoltán következik. Az MDF budapesti területi listáját Bokros Lajos vezeti, akit Debreczeni József követ.
2010.03.20. 19:30
 
 
Szerbia távol maradt Koszovó miatt a nyugat-balkáni-csúcsról
Koszovót is meghívták, de Szerbia távolmaradása miatt mégis csonkára sikeredett a nyugat-balkáni országok szlovéniai csúcsértekezlete, amelynek meghirdetett célja a regionális együttműködés erősítése volt annak érdekében, hogy felgyorsítsák a térségbeli országok európai uniós integrációját. A vendéglátó Szlovénia és Horvátország kormányfője Brdo üdülőhelyen akarta megrendezni valamennyi nyugat-balkáni ország politikai vezetőinek az első csúcstalálkozóját Jugoszlávia felbomlása óta. Két évtizede nem volt példa arra, hogy az összes nyugat-balkáni ország vezetője együtt vegyen részt egy tanácskozáson.
2010.03.20. 19:30
 
 
Csaknem fél évszázad után visszakapott kölcsönkönyv
Gyakran előfordul, hogy késve viszik vissza a könyvtárba a kivett műveket, na de mégsem majdnem félévszázaddal. Egy brit könyvtár alkalmazottait ugyancsak meglepte és zavarba is ejtette, hogy postaládájukban olyan könyvet találtak, amelynek kölcsönzési ideje 45 éve lejárt. Nigel Kneale minden bizonnyal lebilincselő kötetét, amelynek címe Quartermass and the Pit, 1965. október 15-én kellett volna visszavinni. A mű első kiadásának egy példányáról van szó, amely a Penguin kiadó gondozásában jelent meg - számolt be a szokatlan esetről pénteken Alison Lawrie, a dinningtoni könyvtár alkalmazottja.
2010.03.20. 19:15
 
 
Megszüntette a bíróság Regőczi Miklós házi őrizetét
Megszüntette Regőczi Miklós házi őrizetét a másodfokon eljáró Fővárosi Bíróság, és szabadlábra helyezték a BKV volt kommunikációs vezérigazgató-helyettesét - értesült BKV-s forrásokból az MTI. Regőczi Miklóst azért helyezték szabadlábra, mert a bíróság szerint nem kell tartani attól, hogy a volt BKV-s vezető elszökik, vagy bármilyen iratot meghamisít, s ezzel hátráltatná a nyomozást. A bíróság pénteken szüntette meg Regőczi házi őrizetét. A volt BKV-s vezetőnek március 15-én járt le 30 napos előzetes letartóztatása, amelyet a nem jogerősen házi őrizetre módosítottak. Ez ellen az ügyész fellebbezett, s a bírói tanács úgy döntött: megszünteti a házi őrizetet, és ezzel együtt minden kényszerintézkedést.
2010.03.20. 19:00
 
 
Öttusa Vk, Kairó: Gyenesei Leila negyedik
A dobogóról éppen csak lemaradva a negyedik helyen végzett szombaton Gyenesei Leila az öttusázók kairói Világkupa-versenyén. Gyenesei jól vívott, 904 pontjával ötödik volt az első számban, ezután a második leggyorsabban teljesítette a 200 métert a medencében, majd négy verőhibával ment végig a lovaspályán, végül a kombinált számban a nyolcadik legjobb teljesítményt nyújtotta. A zárószámban végig az élcsoportban haladt, a lövészetek után az első helyen is állt, a végén azonban a futásban hárman gyorsabbnak bizonyultak nála.
2010.03.20. 18:30
 
Labdarúgó NB I: ismét kikapott a Diósgyőr
A sereghajtó Diósgyőr ismét nem tudta felborítani a papírformát, és kikapott a harmadik Győrtől a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. A DVTK a tavaszi első négy fordulóban a bajnokság első négy helyezettjével találkozott, s valamennyi találkozón veszített. Soproni Liga, 19. forduló: Diósgyőri VTK-Győri ETO FC 0-1 (0-1), gólszerző: Józsi (45., 11-esből). Miskolc, 4000 néző. Az első félidő utolsó percében a hazaiak kapusa 11-est érően szabálytalankodott és a hátrányba került DVTK a folytatásban szétesett. A hosszabbítás 2. percében a győri kapus időhúzás miatt megkapta második sárga lapját így a csatár Aleksidze állt a vendégek kapujában. A győriek megérdemelten könyvelték el a győzelemért járó három pontot.
2010.03.20. 18:30
 
Labdarúgó NB I: kecskeméti siker Angyalföldön
A Kecskemét Simon Attila góljával 1-0-ra győzött a Vasas vendégeként a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. Az angyalföldi alakulat az NB I-ben még egyszer sem tudott nyerni a Kecskemét ellen. Eredmény, 19. forduló: Vasas - Kecskeméti TE-Ereco 0-1 (0-0), gólszerző: Simon A. (70.). Illovszky Stadion, 1000 néző. A Vasas kezdte jobban a találkozót, ám a vendégek a félidő közepére átvették az irányítást, és több helyzetük is volt, de nem született gól az első 45 percben. A fordulást követően is inkább a Kecskemét akarata érvényesült, majd a 70. percben a csereként beállt Simon Attila góljával a vezetést is megszerezte. A hajrában mindent megpróbált a Vasas, de egyenlíteni már nem tudott.
2010.03.20. 18:15
 
 
Labdarúgó NB I: pontokat vesztett Kispesten a Videoton
A 19. forduló előtt listavezető Videoton FC gólnélküli döntetlent játszott a Budapest Honvéd vendégeként a labdarúgó Soproni Liga szombati mérkőzésén, így a pénteken győztes Debrecen megelőzte a tabellán. A fehérváriak először vesztettek pontot tavasszal. Soproni Liga, 19. Forduló: Budapest Honvéd-Videoton FC 0-0. Bozsik Stadion, 1500 néző.
2010.03.20. 18:00
 
 
Szekeres a honvédelmi és a külügyi bizottság közös ülését javasolja
Szekeres Imre honvédelmi miniszter azt javasolja, hogy az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága a külügyi bizottsággal közösen ülésezzen a magyar légtérben gyakorlatozó izraeli repülők ügyében - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) szóvivője. Bocskai István arra reagálva nyilatkozott, hogy a honvédelmi bizottság fideszes tagjai kezdeményezték: kedden üljön össze a testület az izraeli repülők ügye miatt. A HM szóvivője kifejtette: Szekeres Imre és a tárca üdvözli a Fidesz javaslatát, és természetesen minden segítséget megadnak ahhoz, hogy hatékony munkát végezhessen a bizottság.
2010.03.20. 16:45
 
Labdarúgó NB I: ZTE-siker a tavaszi nyeretlenek csatáján
Zalaegerszeg csapata hazai pályán 1-0-ra nyert az MTK ellen, s ezzel megszerezte első idei győzelmét a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójában. A fővárosi együttes továbbra is nyeretlen a tavaszi szezonban, mely során eddig csak két pontot gyűjtött. ZTE FC-MTK Budapest 1-0 (0-0), gólszerző: Pavicevic (53.). Zalaegerszeg, 3365 néző. Az első félidőben a fővárosi csapat jobban játszott riválisánál, több helyzete is akadt, de ezeket játékosai rendre kihagyták. A fordulás után Magasföldi lőtt kapufát, majd egy pontrúgást követően Pavicevic bevette az MTK kapuját. A vezető gól után a ZTE ráült az eredményre, az MTK helyzeteit ismét sorra elhibázta, így a döntetlent sem sikerült kiharcolnia.
2010.03.20. 16:45
 
Labdarúgó NB I: nyert a Nyíregyháza
A Nyíregyháza egygólos győzelmet aratott a vendég Kaposvár felett a labdarúgó Soproni Liga 19. fordulójának szombati játéknapján, s így idén továbbra is veretlen. Nyíregyháza Spartacus-Kaposvári Rákóczi 2-1 (1-0), gólszerzők: Bougouerra (19.), Homma (67.), illetve Gujic (82.). Nyíregyháza, 3500 néző. Az első félidő kiegyenlített küzdelmet hozott, a kiesés elől menekülő hazaiak egy büntető után kipattanó labdából szerezték meg a vezetést. A vendégek a folytatásban hiába támadtak többet, végül pont nélkül távoztak Nyíregyházáról.
2010.03.20. 16:45
 
 
A pápa mélyen elítélte a pedofíliát pásztorlevelében
Az egész egyház által érzett szégyenről és lelkiismeret-furdalásról ír XVI. Benedek pápa a kiskorúak sérelmére elkövetett visszaélések miatt az ír katolikus egyházhoz intézett pásztorlevelében. A pápa felszólította azokat a papokat és szerzeteseket, akik a pedofília bűnébe estek, hogy ismerjék be nyíltan gyalázatos tetteiket, és feleljenek értük Isten színe és a bíróságok előtt. XVI. Benedek szerint a bűncselekmények elkövetői visszaéltek a fiatal hívek és szüleik bizalmával, és szégyent hoztak az egyházra.
2010.03.20. 15:45
 
Nyolc végtaggal született kisfiúhoz zarándokolnak Indiában
Istenfélő hinduk zarándokolnak el India egyik legszegényebb államába, hogy leróják tiszteletüket egy hétéves kisfiú előtt, akinek négy lába és - Visnu istenhez hasonlóan - négy keze van. Ez a súlyos és megrázó veleszületett fogyatékosság, amelyet szülei műtéti beavatkozással szeretnének orvosolni, valóságos bálvánnyá tette a kisfiút a helyi hindu hívők körében. Dípak, aki az ischiopagus nevű nagyon ritka fejlődési rendellenességben szenved, összenőtt egy "parazita ikerrel", aki nem növekedett tovább az anyaméhben.
2010.03.20. 14:45
 
 
A brit konzervatívok is különadót terveznek a bankokra
Kormányra kerülésük esetén különadót rónának ki a bankokra a brit konzervatívok, akár egyoldalúan, nemzetközi együttműködés nélkül is - mondta az ellenzéki brit Konzervatív Párt vezetője. David Cameron egy londoni választási rendezvényen kijelentette: az új adó célja az lenne, hogy "az adófizetők visszakapják pénzüket", amelyet a bankok kisegítésére fordítottak. Hozzátette: Nagy-Britannia a világ legnagyobb banki mentőprogramját hajtotta végre, ezért "nem lehet úgy tenni, mintha semmi sem történt volna".
2010.03.20. 13:15
 
 
Még három nap van a területi listák bejelentésére
Még három nap áll a pártok rendelkezésére, hogy bejelentsék területi listájukat a területi választási bizottságoknál; ezt március 22-én délután négy óráig tehetik meg. Az országban húsz területi választókerület van (a 19 megye és a főváros), ezekben listát csak pártok állíthatnak. Listaállításra az a párt jogosult, amelyik az adott területi választókerületben az egyéni választókerületek egynegyedében, de legalább két egyéni választókerületben jelöltet állított. Eddig hét jelölőszervezet közel 70 területi listát állított.
2010.03.20. 13:15
 
 
Izraeli repülők: a Fidesz kezdeményezte a honvédelmi bizottság összehívását
A honvédelmi bizottság fideszes tagjai kezdeményezték, hogy kedden üljön össze a testület a magyar légtérben gyakorlatozó izraeli repülők ügye miatt. Itt lehetőséget adnának a kormány illetékeseinek, köztük a honvédelmi miniszternek, hogy magyarázatot adjanak a történtekre - közölte Simicskó István. Az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának KDNP-s elnöke sajtótájékoztatóján kifejtette: a magyar emberek joggal várnak választ arra, hogy milyen célból érkeztek ezek a repülők Magyarország légterébe, milyen gyakorlatot végeztek, milyen okból tették mindezt, és miért éppen most, a választások előtt történt ez az akció.
2010.03.20. 12:45
 
 
Tüntetők tízezrei követelték a thaiföldi fővárosban a kormány távozását
Tüntetők tízezrei követelték a thaiföldi fővárosban a kormány távozását a múlt hét végi hasonló, akkor 150 ezer embert mozgósító demonstráció folytatásaként. A szombati megmozdulás fő célja az volt, hogy elnyerjék a fővárosiak rokonszenvét, és "osztályharcot" indítsanak az új választások kiírása érdekében. A hatalomból elmozdított és két éve külföldre menekült Thakszin Sinavatra volt miniszterelnök hívei, a "vörös ingesek" felvonultak a 15 milliós Bangkok legfontosabb útvonalain. Röplapokat osztogattak, amelyeken az állt, hogy szeretik a bangkokiakat és arra kérik őket, támogassák a kormány menesztésének, a parlament feloszlatásának és az új választások kiírásának a követelését.
2010.03.20. 11:45
 
 
Paralimpia 2010: svéd curlingjátékosé az első pozitív doppingteszt
Glenn Ikonen svéd curlingezőé lett a Vancouverben zajló téli paralimpia első pozitív doppingtesztje. A rendezők tájékoztatása szerint a 54 esztendős játékosra - akinek vizeletmintájában egy tiltólistán szereplő vérnyomáscsökkentő szert találtak - kétéves eltiltás vár. A svéd csapat az olaszok 6-5-ös legyőzésével bejutott az elődöntőbe, de ezen a találkozón Ikonen már nem szerepelt. A szabályok szerint egy válogatott akkor zárható ki, ha két tagja is pozitív tesztet produkál.
2010.03.20. 11:15
 
 
Népszabadság: áprilisban indul a kilakoltatási dömping
Idén akár több tízezer lakást is elárverezhetnek azt követően, hogy április közepén lejár a kormány februárban hozott lakás-árverezési moratóriuma - írja a Népszabadság. A lap idézi Lénárd Mariannt, a Banki Hitel Károsultak Egyesületének (BKHE) elnökét, aki szerint ma már havonta ezer-ezerötszáz bajba jutott adós keresi meg őket. Az adósság átütemezésére tavaly nyár óta van lehetőség, de az elnök szerint a pénzintézetek részéről "döbbenetes" érdektelenséget lehet tapasztalni. Példaként a nyomtatványok hiányát említette.
2010.03.20. 11:15
 
 
A Volán-társaságok fokozottan ellenőrzik a kedvezményes utazást
A Volán-társaságok a jövőben fokozottan ellenőrzik a kedvezményes utazást, mivel az utóbbi időben egyre több a visszaélés az utazási kedvezményre jogosító okmánnyal, igazolással - közölte a Volán Egyesülés. A visszaélések kiszűrése érdekében fokozott jegyellenőrzési akciót indítanak a menetrend szerinti közlekedést lebonyolító társaságok, és kiemelten vizsgálják a járatokon a kedvezményre jogosító okmányok, igazolások érvényességét, az igénybevétel jogosságát. Az utazási kedvezményt jogosulatlanul igénybe vevőknek a teljes menetdíjat, és a jogszabályban megszabott pótdíjat is meg kell fizetniük - hívja fel a figyelmet a Volán Egyesülés.
2010.03.20. 10:15
 
 
Obama: Az Egyesült Államok továbbra is kész a párbeszédre Iránnal
Az Egyesült Államok továbbra is kész párbeszédet folytatni Iránnal, ám a perzsa állam kormánya ettől elzárkózik - mondta az amerikai elnök a perzsa újév alkalmából közvetlenül az iráni néphez intézett videoüzenetében. A felvételen Obama hangsúlyozta: Washington elkötelezett az iráni nép "reményteljesebb" jövője mellett. Az Egyesült Államok elősegíti, hogy minél több iráni diák tanulhasson amerikai egyetemeken, és minél többen rendelkezzenek Iránban internethozzáféréssel, hogy az emberek "a cenzúrától való félelem nélkül tudjanak kommunikálni egymással és a világgal" - tette hozzá.
2010.03.20. 09:30
 
Itt az új tavaszi trend
A francia Glamour magazin áprilisi száma megmutatta, mit szeretnek a nők tavasszal!
2010.03.20. 09:21
 
Az Alkonyat sztárja ájulásig itta magát - képpel
Az Alkonyat szépfiúja új filmjének premierjén túlzásba vitte az ünneplést, az asztal alól szedték össze, annyira részeg volt.
2010.03.20. 09:18
 
 
Zene a rasszizmus ellen rendezvény az Antirasszista Világnapon
Az Antirasszista Világnap alkalmából, a Zene a rasszizmus ellen (ZARE) kampány keretében rendezik meg azt a vasárnapi fővárosi rendezvényt, amely a Gödör Klubban lesz; fellép az Animal Cannibals, a Hangmás, a Neo, és egy erre az alkalomra összeálló szupergroup is. A zene a legjobb közös nevező és nyelv - ez a mottója a 2009-ben indult ZARE-projektnek, amely egy nagyszabású eseménnyel, a tavalyi Sziget fesztivál nulladik napján tartott tízórás monstre koncerttel mutatkozott be. A Zene a rasszizmus ellen kampány az Egyesült Királyság budapesti nagykövetségének kezdeményezése, amelyet a Szubjektív Értékek Alapítvány koordinál.
2010.03.20. 09:15
 
 
Orbán: a botrányokkal teli Jobbik ellophatja a fiatalok álmait
Orbán Viktor szerint könnyen járhat úgy sok lelkes, megújulásra vágyó fiatal, hogy a rendezetlen, botrányokkal teli Jobbik ellopja az álmait. A Fidesz elnöke a Blikk szombati számában a következő menetrendet vázolta fel a választások utánra: tényfeltárás, a szükséges rendkívüli intézkedések meghozatala, a legfontosabb átfogó változások előkészítése, majd költségvetési törvény 2011-re. Orbán Viktor pénteken a Blikk szerkesztőségében járva válaszolt az olvasók telefonos és internetes kérdéseire.
2010.03.20. 09:15
 
 
A Pentagon 2500 katonát küldene Észak-Afganisztánba
Az amerikai hadvezetés azt tervezi, hogy 2500 katonát küld erősítésként Afganisztán északi részébe, a tálibok elleni küzdelem fokozására. Afganisztán északi része - ahol a magyar tartományi újjáépítési csoport is működik - hosszú ideig viszonylag nyugodt körzetnek számított, de a nemzetközi erők ellen küzdő tálibok az utóbbi hónapokban itt is fokozták akcióikat. A név nélkül nyilatkozó amerikai illetékes szerint ezeket a csapatokat a harcok központjának számító déli országrész helyett küldik majd északra. Az északi körzetet alapvetően a német egységek felügyelik.
2010.03.20. 09:15
 
 
Kutyája DNS-vizsgálata buktatott le egy angliai gyilkost
Kutyája DNS-vizsgálatával sikerült felelősségre vonni egy angliai bűnözőt, aki az állatot fegyverként használva támadta meg, és késelte halálra tizenéves áldozatát. A brit nyomozóknak a 22 éves Christian Johnson kutyája DNS-vizsgálatával sikerült bizonyítaniuk, hogy a vádlott merre járt a gyilkosság idején, mert az állat vérét a támadás helyszínén és gazdája ruháján is megtalálták. Az ügyészség szerint Johnson egy londoni parkban Tyson nevű Bullmastiff kutyáját a 16 éves Seyi Ogunyemire uszította, ezután a fiút késsel hatszor megszúrta. Brian Altman ügyész szerint Tyson mellett más ebeket is fegyverként használtak a tavaly áprilisban elkövetett támadásban.
2010.03.20. 08:45
 
 
Megkezdődött a British Airways sztrájkja, egy budapesti járatpár üzemel
Megkezdődött szombat hajnalban a British Airways (BA) légitársaság légi utaskísérőinek háromnaposra tervezett sztrájkja. A British Airways naponta három járatot közlekedtet a londoni Heathrow repülőtérről Budapestre. A jelenleg érvényes sztrájkmenetrend alapján a budapesti járatok közül a munkabeszüntetés mindhárom napján egy járatpár fog közlekedni, BA 868-869-es járatszámmal, jóllehet ezeket egy másik légitársaság, a holland Transavia üzemelteti, Boeing 737-es repülőgépekkel. A BA szombat hajnali kiírása szerint a többi budapesti British Arways-járatot a sztrájknapokra törölték.
2010.03.20. 08:15
 
 
Ma dönt az MDF országos választmánya az országos és a budapesti listáról
Ma dönthet az MDF országos választmánya a párt országos és budapesti listájáról. Az MDF országos listájáról először a párt elnöksége határoz, és csak ezután szavaz arról az országos választmány szombat délután. Ahhoz, hogy az országos listát a választmány elfogadja, a jelenlévő tagok ötven százalékának plusz egy főnek az igen szavazata szükséges. Az MDF országos listáját várhatóan Bokros Lajos, a párt miniszterelnök-jelöltje vezeti majd.
2010.03.20. 08:15
 
 
Felhőszakadás miatt szétáztak Haitin a hajléktalanok sátortáborai
Az özönvízszerű eső szétáztatta péntek reggelre a földrengés miatt hajléktalanná vált emberek sátortáborait Haitin. Az egész éjjel tartó felhőszakadás miatt patakokban ömlött a víz a lejtőkön azon a volt golfpályán, amelyet jelenleg mintegy 45 ezer ember használ átmeneti menedékként. A január 12-i, pusztító erejű földrengés óta ez volt az egyik leghevesebb eső. Az emberek pánikba estek, de halálesetet nem jelentettek a táborból, amelynek kék, narancs- és ezüstszínű ponyvákból felhúzott sátrai labirintusként terülnek el az amerikai hadsereg által előretolt műveleti bázisként használt klubház mögött.
2010.03.19. 22:00
 
 
Új megoldást javasol Barroso a görög válság kezelésére
Euróövezeti tagállamok és Görögország közti kétoldalú hitelmegállapodásokat javasolt a görög adósságválság kezelésére pénteken este az Európai Bizottság elnöke. José Manuel Barroso újságírók előtt kifejtette: "szükség esetén" a kétoldalú hitelezési megállapodások eszközét lehetne alkalmazni a csőddel fenyegető adósságtömeggel küzdő görög állam támogatására. A javasolt megoldás nem ütközne az Európai Unió működését szabályozó szerződéssel, amely tiltja, hogy tagállamok átvállalják más tagállamok adósságát - mondta a brüsszeli bizottság elnöke.
2010.03.19. 21:30
 
 
Politikai elemzők szerint Gyurcsány az inaktív szavazókat szólította meg
Gyurcsány Ferenc pénteki beszédével az MSZP iránt elkötelezett, de inaktív választókat akarta szavazásra buzdítani - vélik az MTI által megkeresett politikai elemzők. Szomszéd Orsolya, a Nézőpont Intézet elemzője szerint a volt kormányfő fel akarta rázni azokat a választókat, akik az MSZP-re szavaztak négy éve, és preferenciájuk nem változott, de most nem mennének el választani. Ezt támasztja alá a Fideszt célba vevő kritika, valamint a Fidesz és a Jobbik között húzott párhuzam is - jegyezte meg. Filippov Gábor, a Progresszív Intézet elemzője hasonlóképp értékelte a beszédet. Mint mondta: Gyurcsány olyan politikusként állította be magát, mint akinek az MSZP szavazóbázisában még van szava.
2010.03.19. 21:15
 
 
Lejárt a szelvénygyűjtési és jelöltállítási határidő
Péntek délután négy órakor lejárt az ajánlószelvény-gyűjtési és jelöltállítási határidő az áprilisi országgyűlési választásra. Az Országos Választási Iroda adatai szerint délutánig 834 jelölt adott le ajánlószelvényeket, közülük eddig 741-et vettek nyilvántartásba. Az eddigi adatok szerint három párt, a Jobbik, a Fidesz és az MSZP indított mind a 176 egyéni választókerületben jelöltet. Ezek a jelölőszervezetek biztosan állíthatnak országos listát. Pénteken 19 óra 15 percig az LMP-nek 74, az MDF-nek 62, a Civil Mozgalomnak és a Munkáspártnak 16-16 nyilvántartásba vett egyéni jelöltje volt. Az MDF és az SZDSZ pedig 10 közös jelöltet állított.
2010.03.19. 20:15
 
 
A FIFA törölte Irak tagságának felfüggesztését
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) pénteken eltörölte Irak tagságának felfüggesztését. A FIFA illetékes bizottsága novemberben azért zárta ki soraiból iraki tagszervezetét, mert az ázsiai ország olimpiai bizottsága feloszlatta a helyi labdarúgó-szövetséget. Joseph Blatter FIFA-elnök most üdvözölte a futballcsaládba visszavett Irakot. Azzal indokolta a döntést, hogy a helyi ötkarikás szervezet felülbírálta korábbi határozatát, s az eset végleges rendezéseként a nyár folyamán tisztújító közgyűlést tartanak az országban.
2010.03.19. 19:45
 
 
A Dán Királyi Balett műsora a tavaszi fesztivál nyitányán
A Dán Királyi Balett két klasszikus koreográfiájával pénteken a Magyar Állami Operaházban megkezdődött a Budapesti Tavaszi Fesztivál. A rendezvénysorozat idei díszvendége Dánia. A nyitóelőadáson Sólyom László köztársasági elnök, valamint Hiller István kulturális miniszter és Demszky Gábor főpolgármester mellett a dán koronaherceg és felesége is jelen volt. Napjainkban a Dán Királyi Balett - a kornak megfelelően - igen széles repertoárt játszik: Bournonville-től a kortárs fizikai táncszínházig, Balanchine műveitől John Neumeier akciódús, egész estés darabjaiig.
2010.03.19. 19:45
 
 
Gyurcsány: a demokraták támogassák Mesterházy Attilát
Megtelt a budapesti körcsarnok pénteken délután, ahol Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tartott értékelő beszédét a Magyar Demokratikus Charta felkérésére. Gyurcsány azt kérte a demokratáktól, a bizonytalanoktól és a csüggedőktől, hogy támogassák a Mesterházy Attila vezette MSZP-t. Úgy vélekedett, hogy a választással a küzdelemnek nem lesz vége. A volt miniszterelnök pénteki értékelő beszédében leszögezte: jobb lett volna, hogy ha nem így lesz, de minden esélye megvan annak, hogy hárompárti legyen a parlament; ezzel a demokratáknak végül egyetlen képviselője lesz a parlamentben, ez pedig az MSZP.
2010.03.19. 19:45
 
Női kosárlabda, Magyar Kupa: mégis lesz élő tv-közvetítés a döntőről
Hosszas egyeztetések után a pécsi szervezőknek sikerült megállapodniuk a Digi Sport TV-vel, így mégis lesz televíziós közvetítés a női kosárlabda Magyar Kupa jövő hétvégi döntőjéről. A rendező klub pénteken arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a sportcsatorna a második nap mindkét mérkőzését élőben adja, az elődöntőkről pedig összefoglalót sugároz. Az első napon a pécsi Lauber Dezső Sportcsarnokban először az MKB Euroleasing-Sopron - Szeviép-Szeged, majd a MiZo Pécs 2010 - ZTE-Zala Volán találkozókra kerül sor. Vasárnap a két vesztes a harmadik helyért mérkőzik meg, majd 18 órakor a két győztes játssza a finálét.
2010.03.19. 19:30
 
 
Papandreu: egy lépésre vagyunk a hitelképtelenségtől
Jeórjiosz Papandreu görög kormányfő szerint országát már csak egy lépés választja el a hitelképtelenségtől. Egy pénteki beszédében Papandreu hangsúlyozta, hogy attól is már csak nagyon kevés választja el országát, hogy folytatni tudja a küzdelmet saját hibáival és tudjon tovább harcolni a külföldi spekulánsok ellen. "A legteljesebb őszinteséggel meg kell mondanom, hogy elértük az a pontot, ahonnan már csak egy lépés, és nem tudunk hitelt felvenni" - jelentette ki Papandreu a magánszféra legnagyobb szakszervezeti szövetségének athéni rendezvényén elmondott beszédében.
2010.03.19. 19:30
 
 
Tadic kíméletlen harcot hirdetett a kábítószer-csempészet ellen
A szerb elnök kíméletlen harcot hirdetett a szervezett bűnözés és különösképpen a kábítószer-kereskedelem ellen a Tanjug hírügynökségnek adott, pénteken ismertetett nyilatkozatában. Boris Tadic szerint nincs politikai alternatíva, és a szervezett bűnözés elleni könyörtelen küzdelem az államvezetés egészének a kötelessége. "Szerbia egyszerűen nem hagyhatja, hogy a szervezett bűnözés és különösen a drogkereskedelem erősödjön, a bűnözést a nullára kell leszorítani" - szögezte le.
2010.03.19. 19:30
 
 
Megtartják a British Airways-sztrájkot
Megtartják a British Airways (BA) légitársaság légi utaskísérőinek hétvégétől meghirdetett háromnapos sztrájkját, miután a cégvezetés és a szakszervezet közötti, péntek délutánig tartó tárgyalások eredménytelenül értek véget. A BA 12 ezer utaskísérője a legnagyobb brit szakszervezet, a Unite felhívására szombaton nulla órától három napig, majd március 27-étől újabb négy napig sztrájkol, és az érdekképviselet szerint április második felében újabb sztrájkok lehetnek, ha addig nem sikerül megegyezni a vállalatvezetéssel a vitás bér-, létszám- és munkaszervezési kérdésekben. A British Airways - amely a Malévval együtt a oneworld globális légi szövetség tagja - naponta három járatot közlekedtet a londoni Heathrow repülőtérről Budapestre.
2010.03.19. 19:15
 
 
A szlovák államfő visszaadta a parlamentnek a hazafiassági törvényt
A szlovák államfő nem írta alá és újratárgyalásra visszaadta a parlamentnek a közelmúltban elfogadott hazafiassági törvényt. Döntését Ivan Gasparovic személyesen jelentette be pénteken délután Pozsonyban. A sokat vitatott, komoly tiltakozásokat kiváltó jogszabály április elsején lépett volna életbe, ha az államfő aláírja. A köztársasági elnök vétójának felülvizsgálatához a 150 tagú törvényhozói testületben legalább 76 szavazatra lesz szükség. Az államfő döntését azzal indokolta, hogy szükségesnek tartja a jogszabály alkalmazásának jobb előkészítését.
2010.03.19. 17:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812[1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista