2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Hiány van külgazdasági szakemberekből
Az exportáló kis- és középvállalkozások esetén a tőkehiánynál és a szűkös állami támogatásnál is nagyobb problémát okoz a menedzsmentismeretek, és a külkereskedelemmel foglalkozó alkalmazottak hiánya - hangzott el a Magyar Külgazdasági Szövetség Konferenciáján hétfőn Budapesten. Kilián Csaba, az ITD Hungary Zrt. vezérigazgatója kiemelte, hogy a külgazdasági szakértelem alacsony szintje, elsősorban az üzleti szerződések megkötésénél és az adminisztratív ügyeknél, például a logisztika esetében okoz problémát.
2010.03.22. 12:45
 
 
Cozma-ügy: öt, garázdasággal gyanúsított férfi került szabadlábra
A Cozma-ügyben a csoportos garázdasággal gyanúsítottak közül öt férfinak az előzetes letartóztatását szüntette meg a veszprémi bíróság. Az első fokon eljáró bíróság pénteki határozata még nem jogerős. A szabadlábra helyezettek közül azonban 4 emberrel szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság: K. Sándor 33 éves, R. István 34 éves, S. Tamás 28 éves enyingi, valamint a 25 éves pécsi K. Róbert gyanúsított nem hagyhatja el a lakhelyét. A bíróság egy gyanúsítottnak - K. Henrik 28 éves pécsi lakosnak - a házi őrizetét rendelte el.
2010.03.22. 12:15
 
 
Görögországnak április végéig nincs szüksége hitelre
Görögországnak április végéig nem kell felvennie hitelt a pénzpiacokon - mondta az athéni kormány pénzügyminiszter-helyettese egy tévéinterjúban. Filipposz Szakinidisz elmondta: "az idén összesen 54 milliárd eurónyi államadósságot kell megújítani, és eddig már 15 milliárd euró forráshoz jutottunk, így április végig nem szükséges a piacokhoz fordulnunk." A politikus hozzátette: még nincs döntés arról, hogy mikor bocsátanak ki újabb államkötvényt. A rövid távú finanszírozási igényeket más módon is ki lehet elégíteni - mondta Szakinidisz a Mega nevű kereskedelmi tévécsatornában a hétvégén sugárzott interjúban.
2010.03.22. 12:00
 
 
Rachel Weisz és Mark Rylance nyerte a brit színházi díjakat
Rachel Weisz nyerte el a legjobb színésznő, Mark Rylance pedig a legjobb színész Laurence Olivier-díját; a legrangosabb brit színházi elismeréseket - amelyeket a Broadway Tony-díjaival emlegetnek egy lapon - vasárnap este adták át Londonban. "Rengeteget jelent nekem. Sohasem hittem, hogy valaha a kezembe foghatom ezt a díjat" - mondta a Grosvenor House-ban megrendezett ceremónián Rachel Weisz, aki A vágy villamosában nyújtott Blanche-alakításával érdemelte ki a megtiszteltetést.
2010.03.22. 11:45
 
 
Barroso támogatást kér az EU-bizottság görög tervéhez
Az Európai Unió küszöbön álló csúcsértekezletén az állam- és kormányfőknek dönteniük kell arról, hogy miként foglalkoznak a görög adósságválsággal, ellenkező esetben az euróövezet stabilitása kerül veszélybe - jelentette ki hétfőn, a német Handelsblatt című lapnak adott nyilatkozatában az Európai Bizottság elnöke. José Manuel Barroso felszólította az uniós vezetőket, hogy támogassák az EU-bizottság javaslatát, amely szerint összehangolt, de kétoldalú alapon szervezett hitelekkel segítenék Görögországot. Az interjúban Barroso nyíltan megerősítette, hogy ebben a kérdésben éles konfliktus alakult ki közte, illetve a Görögország közvetlen megsegítését ellenző Angela Merkel német kancellár között.
2010.03.22. 11:45
 
 
Folytatódik a British Airways sztrájkja
A British Airways (BA) légitársaság háromnapos sztrájkjának második napja után is folytatódott a számháború a cégvezetés és a szakszervezet között arról, hogy mennyire hatékony a vállalat légi utaskísérőinek munkabeszüntetése. A BA hétfőn is egy budapesti járat közlekedtetését tervezi a menetrendben szereplő három helyett. A társaság utaskísérői szombat óta sztrájkolnak a céggel folytatott bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt. A hétfői az utolsó sztrájknap, de az érdekképviselet a következő hétvégére újabb, ezúttal négynapos sztrájkot tervez, ha addig nem sikerül megállapodni.
2010.03.22. 11:15
 
 
NHH: februárban csökkent az aktív mobilügyfelek száma
A januári 42 ezres növekedés után a magyar mobilpiac teljes ügyfélszáma februárban újabb 48 ezerrel, 11 millió 883 ezerre emelkedett, míg a forgalmazásban résztvevők, azaz az aktív ügyfelek száma a januári 19 ezres növekedést követően február végére 28 ezerrel, 10 millió 922 ezerre csökkent - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). Februárban a teljes ügyfélszám alapján a 100 főre jutó hívásfogadásra alkalmas kártyák száma 118,2-ről 118,7-re emelkedett. Ez a mutató 2008 decemberében érte el az eddigi csúcsot, akkor 100 főre 121,83 hívásfogadásra alkalmas sim-kártya jutott, majd ez az érték tavaly november végére 116,7-re csökkent.
2010.03.22. 11:00
 
 
Újraindult a gyártás a Saabnál
Tulajdonosváltás és másfél havi kényszerszünet után hétfőn újra beindult a termelés a Saab autógyár központi üzemében. A svédországi Trollhättanban háromezer ember dolgozik a Saabnak, az egyik legkisebb európai autóipari cégnek, amelynek tulajdonjoga az amerikai General Motorstól (GM) a Saabnál is kisebb holland Spyker Cars sportautógyártó vállalathoz került. A GM 1990-ben szerezte meg a Saab felét 600 millió dollárért, tízéves vételi opcióval a másik felére. Az opciót 2000-ben váltotta be az amerikai társaság, kilenc évvel később, tavaly az év elején pedig elkezdett vevőt keresni veszteséges leányvállalatára, majd a sorozatos kudarcok miatt decemberben elhatározta, hogy felszámolja a céget.
2010.03.22. 10:45
 
 
Hitler Eva Braunja mégsem csak "ártatlan szőkeség" volt?
A III. Birodalom történészei jelentéktelen figuraként kezelték Eva Braunt, de új életrajza szerint a fiatal nő, akit két nappal közös öngyilkosságuk előtt feleségül vett Adolf Hitler náci diktátor, egyáltalán nem volt olyan "ártatlan szőkeség", amilyennek lefestették. Eva Braun 17 éves volt, amikor 1929-ben először találkozott a náci vezetővel. "Korántsem olyan szende és engedelmes, mint amilyennek gyakran lefestették a dokumentumfilmekben és a korral foglalkozó könyvekben" - mondta Heike B. Görtemaker, aki a hét végén mutatta be könyvét.
2010.03.22. 10:45
 
Vasárnap este befejeződött a paralimpia
Helyi idő szerint vasárnap este befejeződött Vancouverben a X. téli paralimpia. A kilenc napos eseményt Sir Philip Craven, a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság (IPC) brit elnöke "minden idők legjobb téli paralimpiájaként" jellemezte, s egyúttal meghívta a sportolókat a következő havas-jeges játékokra, amelyre 2014. március 7. és 16. között kerül majd sor az oroszországi Szocsiban. Az idei paralimpián 44 ország 506 versenyzője - köztük két magyar - vett részt, öt sportágban és 64 számban osztottak érmeket. A legeredményesebb nemzet a 13 arannyal, 5 ezüsttel és hat bronzzal zárt Németország lett, másodikként pedig az oroszok (12-16-10) végeztek.
2010.03.22. 10:00
 
 
Népszabadság: terhelő vallomások Hagyó ellen
A Népszabadság értesülése szerint már legalább három "kőkemény terhelő vallomás" van a BRFK BKV-ügyekben eljáró nyomozócsoportjának birtokában Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes ellen, a BRFK ezekre tekintettel már javasolta az ügyészségnek Hagyó mentelmi jogának felfüggesztését - írta hétfői számában a Népszabadság. A lap szerint az ügyészség egyelőre nem látja kellően megalapozottnak a Hagyóval szembeni gyanút, ezért még további bizonyítékokat kért a nyomozóktól. E döntés hátterében azonban vélhetően az áll, hogy az ügyészség már nem látja értelmét Hagyó mentelmi jogának felfüggesztését kérni.
2010.03.22. 10:00
 
Fekete Dávid nem irigy a csajára!
Az ifjú Megasztáros titán nemrég a tehetségkutató legújabb szériájának válogatásán saját kedvesét válogatta volna. Azért csak volna, mert amikor Dávid meglátta szíve választottját, akkor elhagyta a termet: nem akart részrehajló lenni. Fekete most az internetes sztártévének árulta el, hogy mihez kezdene, ha a párja is akkora népszerűséget érne el, mint Ő, és hogy miképp kezelné a hirtelen jött népszerűséget.
2010.03.22. 09:24
 
Mesterházy Attila: Vasárnap vagyok a családommal!
A Tabu Tv exkluzív interjút készített Mesterházy Attila miniszterelnök-jelölttel, aki az internetes sztártévének őszintén beszélt a családjáról és a magánéletéről. A politikus elárulta, hogy a kampány időszak miatt nagyon sűrű a programja, de a vasárnapokat minden esetben a családjának szenteli. Ilyenkor együtt reggelizik a feleségével és a gyerekeivel, de közös programokat is szerveznek. Mesterházy otthon szinte egyáltalán nem politizál: a felesége átlagos munkahelyi gondokként kezeli az esetleges híreket.
2010.03.22. 09:23
 
 
Az amerikai képviselőház elfogadta az egészségügyi reformcsomagot
Az amerikai képviselőház vasárnap éjszaka elfogadta az egészségügyi reformtörvény tervezetét. A történelmi jelentőségű dokumentum - amelynek törvénnyé válásához még Barack Obama elnök aláírására lesz szükség - az eddigi körön túl 32 millió amerikaira fogja kiterjeszteni a betegbiztosítást. A tervezet elfogadása mindössze néhány vokson múlt: az alsóház 219-212 szavazati aránnyal fogadta el azt. Az elfogadáshoz szükséges minimum 216 szavazat volt. A tervezetet a republikánus ellenzék egyetlen tagja sem támogatta, és 34 demokrata politikus is nemmel voksolt.
2010.03.22. 09:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 31., Wozniacki már a második
Az Indian Wells-i torna 3. fordulójában búcsúzott Szávay Ágnes egy helyet rontva a 31. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Női világranglista: 1. (1.) Serena Williams (amerikai) 8645 pont, 2. (4.) Caroline Wozniacki (dán) 6375, 3. (2.) Dinara Szafina (orosz) 6230, 4. (3.) Szvetlana Kuznyecova (orosz) 5930, 5. (5.) Venus Williams (amerikai) 5626, 6. (7.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 5100, 7. (6.) Viktorija Azarenka (fehérorosz) 4930, 8. (9.) Jelena Jankovic (szerb) 4765, 9. (8.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 4080, 10. (11.) Samantha Stosur (ausztrál) 3565, ...31. (30.) Szávay Ágnes 1675, ...47. (46.) Czink Melinda 1395.
2010.03.22. 09:15
 
Kate Moss szexi topmodell meztelenkedett
A Vogue magazin áprilisi számában Kate Moss megmutatta bájait.
2010.03.22. 09:07
 
 
Hétfőn délelőtt tovább tárgyal az MDF és az SZDSZ
Hétfőn délelőtt tovább tárgyal az MDF és az SZDSZ a budapesti és az országos listáról, a két párt ugyanis még mindig nem tudott végleg megegyezni. Vasárnap az SZDSZ Választási Operatív Testülete éjszakába nyúlóan tárgyalt, a megbeszélés egy részén részt vett Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese is. Retkes Attila, az SZDSZ elnöke, vasárnap este fél 12 körül az SZDSZ fővárosi székházánál várakozó újságíróknak azt mondta, hogy pártja és az MDF vasárnapi tárgyalásain is történtek előrelépések annak érdekében, hogy teljesüljön korábbi politikai megállapodásuk, de az egyes személyeknél fontosabb, hogy a demokratikus középnek, Bokros Lajos vezetésével legyen parlamenti képviselete.
2010.03.22. 08:15
 
 
Eriksson volt angol szakvezető szerint egy jó Ronaldóval a csúcsra lehet jutni
Sven-Göran Eriksson volt angol szakvezető szerint egy kiváló formában lévő Cristiano Ronaldóval, akár a csúcsig is eljuthat a portugál válogatott a nyári dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. "Portugáliának nagyon erős csapata van, Ronaldo pedig a világ egyik legjobb futballistája, tehát minden megtörténhet - nyilatkozta a svéd szakember az A Bola című lisszaboni sportnapilapnak. - Csak emlékeztetni szeretném az olvasókat arra, hogy Ronaldo két idénnyel korábban 31 gólt szerzett a Premier League-ben. Véleményem szerint a portugálok esélyesek az aranyéremre, ugyanúgy mint a brazil, a spanyol, az argentin, az angol vagy éppen a címvédő olasz alakulat."
2010.03.22. 07:30
 
 
Mától juthatnak hozzá a választók adataihoz a pártok és a jelöltek
Az áprilisi országgyűlési választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek mától kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. A törvény azért biztosít lehetőséget a névjegyzékben szereplő mintegy 8 millió választó név- és lakcímadataihoz való hozzájutáshoz, hogy a pártok az országgyűlési választás kampányában közvetlenül is megszólíthassák a választópolgárokat. Az adatszolgáltatásra a választást megelőző 20. naptól, azaz március 22-étől van lehetőség. Az adatokat a jelölteknek és a pártoknak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától, illetve a helyi jegyzőtől kell igényelniük.
2010.03.22. 07:15
 
 
Az MDF vezetői az SZDSZ-székházban tárgyalnak
Vasárnap este negyed 9 óta tárgyal Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese az SZDSZ budapesti székházában a szabaddemokraták vezetőivel. Az MDF-es politikus érkezésekor a várakozó újságírók kérdéseire azt mondta, hogy ez egy tárgyalás és nem "zsarolás". Arra a felvetésre, hogy miről tárgyalnak, annyit közölt: választási pártlistákat egyeztetnek, de konkrétumokat nem árult el. Az MTI kérdésre, hogy milyen helyeket ajánlanak fel az SZDSZ-nek az országos és a budapesti listán, annyit mondott: "engedjék meg, hogy ezt először nekik mondjam el". Az SZDSZ székházába várják Dávid Ibolya MDF-elnököt is, de ő este fél 10-ig még nem érkezett meg.
2010.03.21. 22:15
 
 
Cozma-ügy: garázdasággal gyanúsítottak kerültek szabadlábra
Szabadlábra helyeztek néhány előzetes letartóztatásban lévő fogvatartottat, akiket a Cozma-ügyben csoportos garázdasággal gyanúsítottak - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap. A rendőrség a csoportos garázdasággal gyanúsítottak előzetes letartóztatásának a meghosszabbítását indítványozta, ám a veszprémi bíróság néhányuk esetében ezt újból nem rendelte el - mondta Frankó Marianna. Hangsúlyozta: a bíróság folyamatosan dönt az előzetes letartóztatás meghosszabbításáról vagy megszüntetéséről annak függvényében, amikor lejár a fogva tartást elrendelő korábbi határozata.
2010.03.21. 21:45
 
 
Obama jövője függ az egészségügyi reform sorsától
Barack Obama elnökségének jövője függ elemzők szerint az egészségügyi reform sorsától, egyelőre legalábbis attól, hogy a kongresszus elfogadja-e a vonatkozó törvényt. Obama viszont hangsúlyozza, hogy nem róla, hanem az ország sorsáról van szó. Az biztos, hogy nemcsak Obama emleget történelmi pillanatot. Ha a washingtoni kongresszus vasárnap elfogadja az egészségügy átfogó reformját célzó törvénycsomagot, az Egyesült Államok történelmének egyik legátfogóbb szociális jóléti törvénye születik meg. Az általános, vagy csaknem általános betegbiztosítás bevezetéséről Theodore Roosevelt óta (aki 1901 és 1909 között volt a Fehér Ház lakója) sok elnök álmodott, de egynek sem sikerült.
2010.03.21. 21:15
 
 
Szavaz az amerikai képviselőház az egészségügyi reformról
John Boehner, az amerikai képviselőház republikánus frakciójának vezetője vasárnap, az egészségügyi reformtörvényről szóló szavazás napján kijelentette: a demokrata többségű kongresszus elfogadhatja a törvényt, ám a republikánusok a reform visszavonásán fognak dolgozni, ha megnyerik a novemberi választásokat. Boehner az NBC televízióban közölte: pártjának az a szándéka, hogy ha a félidős kongresszusi választásokon többséget szerez, akkor hatálytalanítja a reformtörvényt. Úgy tűnik, vasárnap lezárul a betegbiztosítási rendszer átfogó átalakítását célzó küzdelem. Várhatóan 18 és 24 óra - budapesti idő szerint 23 óra és hajnali 5 óra - között kerül sor a kongresszusi szavazásra.
2010.03.21. 20:30
 
 
A baloldali ellenzék nyerte a francia regionális választásokat
Az ellenzéki baloldal a szavazatok 54 százalékával megnyerte vasárnap a francia regionális választásokat - derült ki az OpinionWay közvélemény-kutatóintézet exit-poll eredményeiből. Az első becslések szerint 51 százalékos részvételi arány mellett Nicolas Sarkozy államfő kormánypártja súlyos vereséget szenvedett: a szavazatok 36 százalékát tudta megszerezni. A jobboldal ugyanakkor megőrizte hatalmát Elzászban, és az indiai-óceáni Réunion szigetén is győzni tudott. A 22 európai és 4 tengerentúli francia régió elsöprő többségében - összesen 24 helyen - azonban továbbra is az ellenzéki baloldali erők irányíthatják a regionális tanácsokat.
2010.03.21. 20:30
 
 
Nincs 750 érvényes ajánlószelvénye Budaházynak, nem indulhat függetlenként
Nincs 750 érvényes ajánlószelvénye, így nem indulhat független jelöltként a parlamenti választásokon Budaházy György, aki terrorizmus elkövetésének gyanújával van börtönben - tudta meg az fn.hu, valamint az MTV Híradója vasárnap. A XI. kerület jegyzője az MTI megkeresésére azt mondta: Budaházy György szerda délutánig fellebbezhet a határozat ellen. A Budapesti 17-es számú országgyűlési egyéni választókerületi bizottság vasárnap nem vette képviselőjelölti nyilvántartásba Budaházy Györgyöt, mert a rá adott ajánlások között nem találtak 750 érvényes szelvényt. Budaházy 831 szelvényt adott le, ezek közül 640 bizonyult érvényesnek a kézi, illetve a számítógépes ellenőrzés során.
2010.03.21. 20:15
 
 
Nehéz volt a kelet-európai túra a brit trónörökös feleségének
"Nehéz" volt a férje kíséretében lebonyolított kelet-európai túra Kamilla cornwalli hercegnőnek, Károly brit trónörökös feleségének, akit hátfájdalmai mellett honvágy is gyötört - legalábbis a brit bulvársajtó bennfentesei szerint. A 62 éves Károly herceg és egy évvel idősebb felesége a héten Lengyelországban, Magyarországon és Csehországban tett hivatalos látogatást. Kamillát azonban alig 24 órával a túra lengyelországi kezdete után pihenésre utasították orvosai egy igen fájdalmas idegbecsípődés miatt. A hercegnő azonban - igaz, az eredetihez képest kevésbé feszes menetrenddel - hősiesen folytatta a programot - írta a News of the World.
2010.03.21. 19:45
 
 
Női kézilabda BL: sima győzelemmel zárta a középdöntőt a Győr
A német HC Leipzig elleni papírforma győzelemmel zárta vasárnap a középdöntőt a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában. Az már szombaton eldőlt, hogy a magyar csapat az elődöntőben a román Valceával mérkőzik majd meg. Az utolsó fordulóban: I. csoport: Győri Audi ETO KC-HC Leipzig 30-19 (13-7). A találkozóra tét nélkül került sor: az ETO biztos csoportmásodik volt, míg a lipcseiek nem juthattak tovább. Az előző idényben finalista Győr a sérült Görbicz nélkül simán ellépett, főleg Bradeanu volt elemében. A második félidőben a németek lélekben is feladták a küzdelmet, még a hazai cserejátékosok is növelték a különbséget, így a végére teljesen egyoldalúvá vált a csata.
2010.03.21. 19:00
 
 
Továbbra is nagy a terrortámadások kockázata Európában
Az Európai Unió terrorizmus ellenes koordinátora szerint továbbra is nagy annak kockázata, hogy a tagállamokban merényletet kövessenek el. Gilles de Kerchove a belga De Standaard honlapján megjelent interjúban úgy vélte: az a tény, hogy Európa az utóbbi években nem volt terrorista merényletek célpontja, még nem jelenti azt, hogy ne létezne fenyegetés. Az EU belga koordinátora szerint Európában továbbra is aktív az al-Kaida és a hasonló iszlamista csoportok.
2010.03.21. 17:45
 
 
Már a cápák megmentéséért folyik a harc Dohában
A kékúszójú tonhal nemzetközi adásvételének megtiltását célzó sikertelen erőfeszítések után vasárnaptól egyebek között négy cápafaj védelméről tárgyalnak a veszélyeztetett fajok kereskedelmét szabályozó Washingtoni Egyezmény (CITES) dohai találkozóján. A washingtoni székhelyű Pew Környezetvédelmi Csoport szerint összesen 73 millió cápa akad - szándékosan vagy véletlenül - a halászok halójába. "A cápák esetében nem a túlságosan bőkezű kvótákkal van a baj, hanem azzal, hogy egyáltalán nincsenek kvóták" - hangsúlyozta a Pew nemzetközi igazgatója. Mint felhívta a figyelmet rá, sem a halászatuk, sem a cápauszony-kereskedelem nincs szabályozva, az ár pedig kilónkét a száz dollárt is elérheti.
2010.03.21. 17:15
 
 
British Airways-sztrájk: háromból egy budapesti járat közlekedett
A háromból egy budapesti járatot közlekedtetett vasárnap a British Airways (BA) légitársaság, amelynek utaskísérői szombat óta sztrájkolnak a céggel folytatott bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt. A munkabeszüntetést meghirdető szakszervezet vezetője vasárnap a BA igazgatótanácsához fordult a további sztrájkok elkerülése érdekében. A British Airways - amely a Malévval együtt a oneworld globális légi szövetség tagja - szombatonként két, más napokon három járatot közlekedtet a londoni Heathrow repülőtérről Budapestre. Vasárnap a három budapesti járatpár közül egy közlekedett, BA 868-869-es járatszámmal, a másik kettőt törölték.
2010.03.21. 17:15
 
 
Netanjahu: Izrael nem korlátozza az építkezéseket Kelet-Jeruzsálemben
Az izraeli miniszterelnök a vasárnapi kormányülést követően bejelentette, hogy országa nem korlátozza a kelet-jeruzsálemi építkezéseket. Benjámin Netanjahu azt is elmondta: hajlandó kibővíteni a palesztinokkal tervezett közvetett tárgyalások témáit. A kormányfő korábban az olyan fontos kérdéseket, mint Kelet-Jeruzsálem státusa vagy a végleges államhatár csak a közvetlen tárgyalásokon vette volna elő. Vasárnap Izraelbe érkezett George Mitchell, az Egyesült Államok közel-keleti megbízottja, aki szó szerint az utolsó pillanatban nyújtotta át Netanjahunak a Fehér Ház keddre szóló meghívását.
2010.03.21. 16:30
 
 
Brit lap szerint Iránban képezik ki a tálibokat
Iránban kapnak alapos kiképzést a NATO-erők ellen harcoló afganisztáni tálib felkelők - írta a The Sunday Times tálib parancsnokok beszámolóira hivatkozva. A vezető vasárnapi brit lapnak nyilatkozó két tálib katonai vezető elmondta: ők is alaposan kidolgozott, háromhónapos kiképzésen vettek részt Iránban; a költségeket "iráni illetékesek" fizették. Az első hónap "tananyagában" NATO-konvojok megtámadása szerepelt és az, hogy miként kell elmenekülni a válaszcsapás elől. Utána a sorba kötött, egymás után robbanó pokolgépek elhelyezési módját tanulták, a harmadik hónapban pedig katonai támaszpontok, ellenőrzőpontok elleni rajtaütéseket.
2010.03.21. 16:30
 
Tereprali, Italian Baja: Fazekasék harmadikként zártak
A harmadik helyen zárt a Fazekas Károly, Maurer Péter páros az Italian Baja elnevezésű olaszországi tereprali viadalon. A másik versenyben maradt magyar egység, Szalay Balázs és Lukács József az ötödik lett a negyven versenyautót számláló mezőnyben. A sorozat idei harmadik futamának vasárnapi befejezőnapján kétszer teljesítették a résztvevők a 65 kilométeres pályát, győzött a lengyel Krzysztof Holowczyc az ukrán Bogdan Novickij előtt. Eredmények: 1. Holowczyc, Fortin (lengyel, belga, Nissan Navara) 3:40:01 ó 2. Novickij, Jevtehov (ukrán, G-Force Proto) 3:49 perc hátrány 3. Fazekas, Maurer (BMW) 6:44 p h. ...5. Szalay, Lukács (Opel) 7:54 p h.
2010.03.21. 16:15
 
Egyre nagyobb az internet szerepe a veszélyeztetett állatok kereskedelmében
Az internet egyre nagyobb szerephez jut nemzetközi környezetvédők szerint a veszélyeztetett állatfajokat érintő illegális kereskedelemben, jelentősen megkönnyítve a tiltott termékek beszerzését. A kedvezőtlen tapasztalatokról a veszélyeztetett fajok nemzetközi kereskedelmét szabályozó Washingtoni Egyezmény (CITES) aláíró országok dohai tanácskozásán volt szó vasárnap. Paul Todd, az állatok jólétével foglalkozó nemzetközi alapítvány (IFW) kampánymenedzsere a CITES egyik legnagyobb kihívásának nevezte az internet káros szerepét.
2010.03.21. 15:30
 
 
Átadták a Pulitzer-emlékdíjakat Budapesten
Tényfeltáró újságírói munkájáért Bodoky Tamás, az Index főmunkatársa és Varró Szilvia, a Magyar Narancs újságírója kapta az idén huszadik alkalommal átadott Pulitzer-emlékdíjat. Sajtótörténet kategóriában az OSA Archívumnak ítélték az elismerést. A díjak vasárnapi budapesti átadásakor Sipos Lajos, a kuratórium elnöke arról beszélt: a magyar média egésze továbbra sem a valósághű tájékoztatásra, a polgári és politikai szabadságjogok kiteljesítésére törekszik, s ezzel gyengíti a demokráciába vetett hitet. Indoklásában elmondta, ezt figyelembe véve döntöttek a kivételt jelentő tényfeltáró újságírók és az OSA archívum munkatársainak díjazása mellett.
2010.03.21. 15:30
 
 
Vasárnap is tárgyal a listás helyekről az MDF és az SZDSZ
Vasárnap délután az MDF és az SZDSZ vezető testületei előbb külön-külön vitatják meg a Magyar Demokrata Fórum által szombaton elfogadott választási listákat, majd közös tárgyalóasztalhoz ülnek. Az MTI szabaddemokrata forrásokból úgy tudja, hogy az SZDSZ a fővárosi lista második helyére akarja tetetni Ikvai-Szabó Imre főpolgármester-helyettest. Az SZDSZ Választási Operatív Testülete vasárnap kora délután ül össze és megtárgyalja az MDF országos választmánya által szombaton elfogadott országos és területi listákat - mondta el az MTI-nek a szabaddemokraták elnöke.
2010.03.21. 15:15
 
 
Gáza blokádja elfogadhatatlan az ENSZ-főtitkár szerint
A Gázai övezet izraeli blokádja elfogadhatatlan szenvedést okoz, gátolja a mérsékelt erők tevékenységét, és a szélsőségeseket bátorítja - jelentette ki az ENSZ főtitkára vasárnap a gázai Hán-Júniszban. Ban Ki Mun a közel-keleti térségben tartózkodik, hogy személyesen mérje fel a kialakult helyzetet. Szombaton Rámalláhban emlékeztetett arra: a héten Moszkvában a közel-keleti kvartett ülésének résztvevői - köztük ő is - elítélték, hogy Izrael újabb 1600 lakást tervez építeni Kelet-Jeruzsálemben, ami ellentétes a nemzetközi joggal és a válság megoldására kidolgozott nemzetközi rendezési terv rendelkezéseivel.
2010.03.21. 15:00
 
 
Vlagyimir Klicsko kiütéssel legyőzte Chamberst
Az ukrán nehézsúlyú ökölvívó-világbajnok, Vlagyimir Klicsko kiütéssel legyőzte szombat este Düsseldorfban az amerikai Eddie Chamberst, korábbi edzőpartnerét, és ezáltal megtarthatja három világbajnoki övét (IBF, WBO, IBO). A 33 éves Klicsko már a második menetben meglepte a 27 éves Chamberst, végig uralta a harcot, de csak a 12 menetből álló mérkőzés vége előtt öt másodperccel vitte be ballal azt az ütést, amely után az amerikai percekig nem tudott felállni. A bíró nem is számolt rá. A mérkőzésnek 51 ezer nézője volt.
2010.03.21. 14:45
 
 
Kevesebb sört isznak a csehek, csődbe mennek a fogadók
Nagyjából minden tizedik csehországi kocsma kénytelen volt tavaly bezárni, és a piac visszaeséséről számoltak be a csehországi sörgyárak is. Az ok: a gazdasági válság következtében folyamatosan csökken a sörfogyasztás - írta a hét végén a Lidové Noviny című cseh napilap. "A fogadók egymás után zárnak be, a válság hatásai kézzelfoghatók. Ez a legnehezebb időszak, amit vállalkozóként valaha is megértem" - mondta a lapnak Alex Novansky, a prágai Vencel tértől nem messze található Zlatá Hvezda (Arany Csillag) nevű bár tulajdonosa.
2010.03.21. 13:30
 
 
Németországban 2015-től már munkaerőhiány várható
A McKinsey cégtanácsadó vizsgálatai szerint Németországban - a válság munkapiaci lecsengését követően - 2015-től már munkaerőhiány várható, különösen szakmunkásokból. A Welt am Sonntag által hivatkozott - hivatalosan nem közzétett - tanulmány szerint öt év múlva a felkínált állások száma már meghaladja a munkaerőpiaci kínálatot, 2020-ig pedig a hiányzó munkaerő száma elérheti a 2 milliót is. A válság késleltetett munkaerőpiaci hatásaként az idén tovább nő a munkanélküliek száma Németországban: a német ipari és kereskedelmi kamara (DIHK) arra számít, hogy 3,6 millióra emelkedik a munkanélküliek átlagos száma az idén a tavalyi 3,42 millió után.
2010.03.21. 13:15
 
 
Szexuális visszaélések: a svájci egyház tíz esetet vizsgál
A svájci katolikus egyház tíz olyan esetet vizsgál, amelyben a papság valamely tagja állítólag szexuális visszaélést követett el - közölte szombaton a svájci püspöki konferencia szóvivője. XVI. Benedek pápa az egész egyház által érzett szégyennek és lelkiismeret-furdalásnak adott kifejezést a pedofil visszaélések miatt az ír katolikus egyházhoz intézett, szombaton Rómában nyilvánosságra hozott pásztorlevelében. A dokumentumban az egyházfő csak az írországi üggyel foglalkozik, nem tér ki más, a közelmúltban több európai országban, köztük a pápa szülőhazájában, Németországban kirobbant hasonló botrányokra.
2010.03.21. 13:15
 
 
Motorosokat és kerékpárosokat ellenőriz a BRFK
Rá kell kényszeríteni a motorosokat és a kerékpárosokat a KRESZ szabályainak betartására - közölte Szécsi Tibor őrnagy, a Budapesti Rendőr-főkapitányság osztályvezetője sajtótájékoztatón vasárnap. A tavasz beköszöntével egyre több motoros és kerékpáros jelenik meg a közúti forgalomban, ezért a rendőrség fokozott közúti ellenőrzésekkel és baleset-megelőzési programokkal készül, felhívva a figyelmet arra, hogy a kétkerekű közlekedők mind okozói, mind pedig részesei lehetnek a közúti baleseteknek - mondta.
2010.03.21. 12:45
 
 
200 milliárd euró kellene az Európai Valutaalaphoz
A német Der Spiegel információi szerint mintegy 200 milliárd euró kellene egy Európai Valutaalap (EMF) életre hívásához. A német pénzügyminisztérium szakértőinek előzetes vizsgálatából az derül ki, hogy négyféle lehetséges megoldás kínálkozna az alap "ellátására": az egyik változat szerint az euróövezeti jegybankok devizatartalékainak egy része képezné az EMF pénzalapját. Egy másik változat szerint az intézmény megmentési akcióihoz maga csapolná meg a nemzetközi hitelpiacokat. További megoldás lehet, hogy a résztvevők befizetnének az alapba, illetve, mint negyedik variáció, hogy azok az országok finanszíroznák működését, amelyek államháztartása már nehéz helyzetben van.
2010.03.21. 12:00
 
 
Ma van az antirasszista világnap
Ma van az antirasszista világnapként is nevezett faji megkülönböztetés elleni küzdelem nemzetközi napja, amelynek megtartását az ENSZ-közgyűlés 21. ülésszaka határozta el 1966-ban annak a véres rendőrsortűznek emlékére, amely 1960. március 21-én a dél-afrikai Sharpeville-ben 69 békés tüntetővel végzett. A világnap a világszerte erősödő és egyes embercsoportok társadalmi kirekesztését célzó folyamatok veszélyességére hívja fel a figyelmet. Március 21-én, a rasszizmus elleni világnapon szerte a világon megemlékezéseket és demonstrációkat tartanak a rasszista kirekesztés és elnyomás ellen.
2010.03.21. 11:30
 
 
Merkel: Görögország megsegítése nem lesz az EU-csúcs napirendjén
A német kancellár szerint a március 25-26-i EU-csúcs napirendjén nem születik döntés Görögország uniós megsegítéséről. A Deutschlandfunk rádióadón, "A hét nyilatkozata" című műsorban Angela Merkel hangsúlyozta: a segítség kérdése csütörtökön nem szerepel a csúcs napirendjén. A német kancellár, mint mondta, azért figyelmeztet, hogy a csúccsal kapcsolatos hamis várakozások ne keltsenek nyugtalanságot a piacon. Mint rámutatott, Görögország nem fizetésképtelen, ezért a segítség kérdése nem az, amelyről tárgyalni kellene. Hangsúlyozta, hogy a görög kormányfő többször biztosította őt is, hogy Athén nem pénzkéréssel fordul az EU-hoz.
2010.03.21. 11:30
 
 
Hétfőtől juthatnak hozzá a választók adataihoz a pártok és a jelöltek
Az áprilisi országgyűlési választáson induló jelöltek, jelölőszervezetek hétfőtől kaphatják meg a névjegyzékben szereplő választópolgárok nevét és lakcímét, amennyiben ezt kérik és fizetnek érte. A törvény azért biztosít lehetőséget a névjegyzékben szereplő mintegy 8 millió választó név- és lakcímadataihoz való hozzájutáshoz, hogy a pártok az országgyűlési választás kampányában közvetlenül is megszólíthassák a választópolgárokat. Az adatszolgáltatásra a választást megelőző 20. naptól, azaz március 22-étől van lehetőség. Az adatokat a jelölteknek és a pártoknak a Közigazgatási és Elektronikus Közszolgáltatások Központi Hivatalától (KEK KH), illetve a helyi jegyzőtől kell igényelniük.
2010.03.21. 11:15
 
 
Több millióan érzik magukat túl csúnyának a Facebookhoz
Több millióan érzik magukat túl kövérnek vagy csúnyának ahhoz, hogy a valódi fényképüket töltsék fel a Facebookra, így sokan inkább háziállatuk, vagy jóképű barátjuk képét teszik közzé a saját nevük alatt. A Onepoll.com közvélemény-kutató website az emberek facebookos képfeltöltési szokásait vizsgálta. A kétezer ember bevonásával készített kutatás eredményei szerint minden második résztvevő igyekszik kihagyni online képgalériájából a "kövérebb napokat" megörökítő felvételeket.
2010.03.21. 10:45
 
 
Hosszú Katinkának centik hiányoztak az elsőséghez
Alig néhány centi hiányzott az Egyesült Államokban tanuló Hosszú Katinkának ahhoz, hogy NCAA-győztesnek, vagyis amerikai főiskolai bajnoknak mondhassa magát: a bajaiak világbajnok úszója 200 yard pillangón szorult csupán egyetlen tizedmásodperccel Elanie Breeden mögé West Lafayette-ben. Az uszovilag.hu internetes sportági szaklap vasárnapi beszámolója szerint Breeden három hossz után már egy másodperccel vezetett Hosszú előtt, aki ekkor kezdett el hajrázni, s kis híján be is érte az amerikait. Végül "orrhosszal" riválisa érintette előbb a falat. Az 1:52.52 perces eredmény így is egyéni csúcs Hosszútól, aki a múlt évben 1:53.45 perccel a harmadik helyen ért célba ugyanezen a távon.
2010.03.21. 10:45
 
Az ITD befejezte az exportőr kkv-k felmérését
Az ITD Vállalkozásfejlesztési Igazgatósága a terveknek megfelelően 2010 márciusára befejezte két éves projektjét, amelynek során az ágazati és regionális tanácsadók 2000 exportőr kis- és középvállalkozást (kkv) kerestek fel személyesen, és vontak be a cégre szabott szolgáltatásokat igénybe vevő vállalatok körébe. A magyar befektetésösztönzési és kereskedelemfejlesztési ügynökség közlése szerint a céglátogatások módszere alkalmas volt arra, hogy az interjúk során olyan információkat is összegyűjtsenek, amelyek a statisztikai adatokból nem derülnek ki.
2010.03.21. 09:45
 
 
Vége az olcsó olajnak, a figyelem középpontjában a gáz
Az olajárak gyorsan emelkedtek túlságosan magasra, az 1980-as évek óta a kereslet a legdrasztikusabban esett vissza, az olajkészletek ugyan bőven elegendőek, a "fekete arany" későbbi háttérbe szorulásával a palagáz részaránya 71 százalékra nő 2030-ra - jósolják a bécsi székhelyű Erste csoport energetikai szakértői elemzésükben. Az Erste szakemberei úgy vélik: az olaj ára legfeljebb 90-100 dollár lehet 2010 első félévében, a második félévben azonban megfordul a trend, és 2010 egészére 72 dollár hordónkénti átlagos olajár valószínűsíthető.
2010.03.21. 09:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811[1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista