2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az Észak-Kaukázusból érkeztek a moszkvai metrórobbantásokat elkövető nők
A hétfői moszkvai metrórobbantásokat elkövető két nő az Észak-Kaukázusból érkezett egy kereskedőket rendszeresen Moszkvába szállító magánautóbuszon - tudta meg az Interfax hírügynökség rendőrségi forrásból. A busz vezetője a közreadott fényképek alapján azonosította a két nőt. A képeket a biztonsági kamerák által rögzített felvételek alapján készítették. A két merénylet helyszínén, a Lubjanka és a Park Kulturi metróállomáson tovább gyűlnek a virágok és a mécsesek. Több áldozat fényképét is kitették, és az esti órákban sokan gyűltek össze, hogy csendben emlékezzenek az áldozatokra. Mindkét állomáson hatalmas fekete vásznon fehér felirat hirdeti: "Moszkva gyászol".
2010.03.30. 22:15
 
 
Orbán: a forradalomnál is nagyobb változásra van szükség
Orbán Viktor szerint még soha nem volt ekkora szükség a Fideszre, mint ma. A Fidesz elnöke a párt 22. születésnapján kedden a Zeneakadémián azt mondta: a Fidesznek olyan változást kell véghez vinnie, amely több mint forradalom. Orbán Viktor leszögezte: csak a Fidesz képes egységet, és olyan helyzetet teremteni, amelyben az ország fel tud tápászkodni. Hozzátette: eljött az a pillanat Magyarországon, amikor a Fidesz az egyetlen kormányzóképes erő Magyarországon. A pártelnök a jelenlévőktől támogatást, elkötelezettséget, munkát és imát kért.
2010.03.30. 22:00
 
 
Kanada gyorsabban akar dönteni a menedékkérők ügyében
A kanadai kormány alapjaiban akarja átalakítani a menedékkérelmekre vonatkozó rendszerét, hogy gyorsabban tudjon segíteni a védelemre szorulókon, illetve gyorsabban ki tudja utasítani a megalapozatlan kérelmezőket. Jason Kenney kanadai bevándorlási miniszter kedden beszélt erről újságíróknak, akiknek bemutatta a parlamentnek benyújtott vonatkozó törvénytervezet. Jelenleg mintegy hatvanezer ember vár menedékkérelmének elbírálására, és e folyamat átlagosan 19 hónap húzódik el. Kenney szerint ez túl hosszú idő azok számára, akiknek segítségre van szükségük. Azt ígérte, hogy az új törvény segítségével két hónapra rövidítik le az elbírálás idejét.
2010.03.30. 22:00
 
 
Ügyvédje szerint nem tett politikusokra terhelő vallomást Mesterházy Ernő
Mesterházy Ernő ügyvédje cáfolta kedden az MTI-nek azokat a sajtóinformációkat, miszerint védence egy jobboldali, illetve egy baloldali politikusra tett volna terhelő vallomást. Papp Gábor leszögezte: sem baloldali, sem jobboldali politikusra nem tett büntetőjogilag terhelő vallomást Mesterházy Ernő, aki eddig összességében mintegy harminc oldalnyi védekezést terjesztett elő. Ebben az ügyvéd szerint védence tisztázta ártatlanságát, és minden általa ismert részletre kiterjedően vallomást tett.
2010.03.30. 21:45
 
 
Tárki: a többség az ország helyzetének javulását várja a Fidesz győzelmétől
A szavazók valamivel több mint a fele az ország helyzetének javulását várja a Fidesz győzelmétől - olvasható ki a Tárki Társadalomkutatási Intézet februárban végzett felméréséből. Az ezer ember megkérdezésén alapuló, a felnőtt lakosságot életkor, nem, iskolai végzettség és lakóhely szerint reprezentáló kutatás azt állapította meg, hogy a Fidesz nagyarányú győzelme esetén 52 százaléknyian javulást várnak, 29 százaléknyian romlással számolnak; a kétharmados többség megszerzésétől a helyzetet értékelő lakosság 50 százaléka javulást, 31 százaléka romlást prognosztizál az ország helyzetében.
2010.03.30. 21:30
 
 
Obama közép-európai vezetőkkel is találkozhat Prágában
Nem kizárt, hogy Barack Obama amerikai államfő az eredetileg tervezettnél valamivel hosszabb időt tölt Prágában, s az új amerikai-orosz leszerelési szerződés (START) aláírásán kívül közép-európai országok vezetőivel is találkozik - közölte a CTK hírügynökség diplomáciai forrásokra hivatkozva kedden. "Arról van szó, hogy Obama egy éjszakát is Prágában töltene. Egyelőre nem tudni, hogy a START-szerződés aláírása előtt vagy utána" - értesült a Mladá Fronta Dnes című napilap. Az új START-szerződést Obama és Dmitrij Medvegyev orosz elnök április 8-án írja alá Prágában.
2010.03.30. 20:30
 
 
Orbán Viktor: változást akar az ország
Orbán Viktor szerint soha ennyire egységesen nem akart még változást az ország. A Fidesz elnöke, miniszterelnök-jelöltje - aki a párt Fejér megyei listájának vezetője is - hozzáfűzte: le kell zárni az elmúlt nyolc évet, amely tönkretette Magyarországot. A korszak lezárásához pedig először "tiszta vizet kell önteni a pohárba". Orbán Viktor kedden délután Székesfehérváron ellátogatott az Ifjabb Ocskay Gábor Jégcsarnokhoz, ahol fejet hajtott az intézmény egy éve elhunyt névadója, jégkorongozó emlékére emelt kopjafánál, majd rövid megbeszélést folytatott a magyar bajnokságot nyert Sapa Fehérvár AV19 szakosztály-igazgatójával, idősebb Ocskay Gáborral.
2010.03.30. 20:15
 
 
Utolsó kampányszakaszát indítja az MSZP
"Tíz nap, egymillió találkozás" elnevezéssel indítja utolsó kampányszakaszát az MSZP; Mesterházy Attila azt kérte a megyei elnököktől és a képviselőjelöltektől, hogy a választásig hátra lévő időben jussanak el minél több szavazóhoz, és buzdítsák őket a szocialisták támogatására. "Mozgósítani, mozgósítani, mozgósítani" - közölte az MSZP miniszterelnök-jelöltje kedden Budapesten, összefoglalva a párt országos választási bizottságának és elnökségének együttes ülésén elhangzottakat.
2010.03.30. 20:00
 
 
Gyásznap Moszkvában a merényletek áldozatainak tiszteletére
Moszkvában kedden gyásznapot tartottak a metróban elkövetett hétfői merényletek áldozatainak tiszteletére: nagyon sok házra félárbocra engedett, fekete szalaggal átkötött zászlót tűztek ki, a két érintett állomásnál egyre gyűlik a virág és a mécses. A két robbantás halálos áldozatainak száma 39-re emelkedett, a kórházakban 73 sérült volt, közülük öt állapota súlyos, életveszélyes. Az egészségügyi miniszter újságíróknak elmondta: kellő mennyiségű vér, plazma és vérkészítmény áll rendelkezésre. Eddig 25 halálos áldozatot azonosítottak a hozzátartozók. A legfelső ügyészség mellett működő nyomozati bizottság kérte a szemtanúk jelentkezését, hangsúlyozva, hogy a nyomozás számára minden apró részlet fontos.
2010.03.30. 19:45
 
 
Visszatért a tél Nagy-Britanniába
Visszatért a tél Nagy-Britanniába. Kedden jelentős havazás kezdődött Anglia északi részén és Skóciában, és a meteorológia szerdára is hasonlóan télies időjárást jósol. Skóciában egyes helyeken mínusz 5 fokos fagyokat mértek, és kedden folyamatosan havazott; az erős szél ráadásul hóátfúvásokat is okozott. Az ítéletidő miatt 22 ezer lakásban szakadt meg az áramszolgáltatás keddre virradó éjjel, de a nap folyamán sikerült kijavítani a leszakadt vezetékek többségét. A meteorológiai szolgálat kedd éjszakára folyamatos havazást jósol, elsősorban Skóciában, de Észak-Írország és Anglia több térségében is. Az előrejelzés szerint a hideghullám a hét második feléig fog tartani.
2010.03.30. 19:15
 
 
Már a NASA is vizsgálja a Toyotákat
Már a Nemzeti Űrkutatási Hivatal, a NASA is vizsgálja az Egyesült Államokban a Toyotákkal kapcsolatos biztonsági problémákat - hangzott el az MSNBC hírtelevízió keddi tudósításában. A NASA szakemberei segítenek annak kivizsgálásában, hogy az egyes modelleknél tapasztalt akaratlan gyorsításokat az autók hibás elektronikája okozza-e. A Toyota ezt következetesen tagadja, és állítja, hogy mindvégig mechanikai problémák fordultak elő, amelyeket a visszahívásokkal orvosolnak. A Toyota-ügyben indított szövetségi vizsgálatban a NASA kilenc szakértője vesz részt, ellenőrzik a japán kocsik elektronikai rendszereit, berendezéseit és a programokat.
2010.03.30. 19:00
 
 
Obama aláírta az egészségügyi módosító csomagot
Barack Obama kedden aláírta a történelmi jelentőségű - a betegbiztosítást több tízmillió amerikaira kiterjesztő - egészségügyi törvény módosító csomagját. Ez nagy előrelépés, fontos mérföldkő - hangsúlyozta az amerikai elnök az Észak-Virginiai Állami Egyetemen rendezett ceremónia előtt mondott beszédében. A módosító csomagot a Demokrata Párt egy ritka, a republikánus obstrukció megkerülését lehetővé tevő szavazási eljárással - az úgynevezett összehangolás eszközével - tudta elfogadtatni a szenátussal; a tervezet jóváhagyásához csak egyszerű többségre volt szükség.
2010.03.30. 19:00
 
 
Az MSZP nem fogadja el a félárú BKV-jegyekről készített tanulmányt
Az MSZP fővárosi szervezete nem fogadja el a félárú BKV-jegyek bevezetésének várható pénzügyi hatásairól készített tanulmányt, a helyett egy szerintük "korrekt" előterjesztést várnak a közlekedési cégtől - értesült fővárosi szocialista politikusoktól kedden az MTI. A városvezetés a Fővárosi Közgyűlés szerdai, rendkívüli ülésén kap tájékoztatást a félárú tanulói és nyugdíjasjegy bevezetésének hatásairól. Az új jegyfajta bevezetésére irányuló javaslatokat korábban a Fidesz és az MSZP képviselői fogalmazták meg.
2010.03.30. 17:15
 
 
Idén is nagy sztárok a Sziget világzenei nagyszínpadán
Mások mellett az Orquesta Buena Vista Social Club, az Oi-Va-Voi, a Los de Abajo, Shantel, a 08001, a Dirtmusic és a Rotfront is fellép az idei Sziget fesztiválon a világzenei nagyszínpadon augusztus 11. és 16. között - közölte Vető Viktória sajtófőnök kedden. A világzene friss csillagai közé tartozik a Rupa and the April Fishes, amely szintén szerepel az idei Sziget kínálatában. Bemutatkozik a Szigeten Amparo Sanchez is, aki 16 évesen tűnt fel a granadai Correcaminos együttesben.
2010.03.30. 16:30
 
 
Sebestyén Júlia bemutatókon folytatja
Ugyan hivatalosan még nem jelentette be visszavonulását, de a vasárnap véget ért torinói műkorcsolya-világbajnokság volt az utolsó versenye Sebestyén Júliának, aki mindenképpen a sportág közelében szeretne maradni. A 2004-ben, Budapesten Európa-bajnoki aranyat nyert sportoló az MTI érdeklődésre elmondta, hogy a későbbiekben is rendszeresen jégre lép majd, és már kapott is felkérést egy, az olimpiai és világbajnok orosz Jevgenyij Pljuscsenko nevével fémjelzett külföldi gálára. "Ebből a szempontból természetesen nem hagyok fel a korcsolyázással, eredetileg is azt terveztem, hogy a versenyzői pályafutásom befejezését követően részt veszek majd ilyen bemutatókon - mondta a kilencszeres magyar bajnok.
2010.03.30. 16:15
 
 
Az amerikai hatóságok hadat üzentek a korrupciós európai vállalatoknak
A napokban kirobbant Daimler-féle korrupciós botránnyal párhuzamosan az amerikai hatóságok hadat üzentek számos, a gyanú szerint ugyancsak megvesztegetést alkalmazó európai vállalatnak - értesült a Handelsblatt. A német üzleti és egyben politikai napilap információ szerint az illetékes amerikai szervek a német autógyár mellett számos európai vállalatot vizsgálnak. A Daimlerhez hasonlóan többen közülük elismerték, hogy az üzleti sikerek előmozdítása céljából korrupcióhoz folyamodtak, és a peren kívüli megegyezés érdekében inkább fizettek az Egyesült Államoknak.
2010.03.30. 16:15
 
 
Gyakrabban lesznek főnökök a leszbikus nők, mint a meleg férfiak
Nagyobb eséllyel kapaszkodnak magasra a ranglétrán a saját nemük iránt vonzódó nők, mint a homoszexuális férfiak - állapította meg egy svéd tanulmány. A Svédország déli részén, Växjöben lévő Linne Egyetem által készített tanulmány szerint több leszbikus nő dolgozik hosszabb képzési időt igénylő munkakörökben, mint meleg férfi. Utóbbiak alulreprezentáltak az ipar és az építési szektor területén, többnyire az egészségügyben és a szolgáltatói szektorban helyezkednek el.
2010.03.30. 15:45
 
 
Szudáni és fülöp-szigeteki légitársaságok az EU feketelistáján
Az EU az összes szudáni és fülöp-szigeteki légitársaságra is kiterjesztette "feketelistáját", a polgári repülésügyi szervezet, az ICAO által megfogalmazott súlyos biztonsági aggodalmak miatt. A jelenlegi lista szerint az Iran Air uniós berepülését is feltételekkel engedélyezik, csak bizonyos gépekkel közlekedhet az unióba. Az EU-bizottság illetékesei a következő hónapokban Iránba utaznak, hogy az ellenőrzési rendszert és a légitársaság biztonsági helyzetét áttekintsék. Az angolai TAAG légitársaság lekerült a feketelistáról: szigorú feltételekkel és bizonyos gépeivel a légitársaság már berepülhet az EU-ba.
2010.03.30. 15:30
 
 
GfK Hungária: a választások miatt javult a fogyasztói bizalom
Jelentősen javult a GfK Hungária Piackutató Kft. komplex fogyasztói bizalom indexe 2010 első negyedévében - közölte a társaság. A GfK szerint a választások közeledtével fokozódnak a várakozások és a lakosság erősen bízik saját és Magyarország helyzetének javulásában. A GfK Hungária és a Corvinus Egyetem által közösen mért komplex fogyasztói bizalom index (FBI) értéke csaknem 20 ponttal emelkedett 2010 első negyedévében, a tavalyi utolsó negyedévhez képest, így ezúttal 165,9 ponton áll. A tavalyi év azonos időszakához - a válság mélypontjához - képest 50 pontot meghaladó emelkedés figyelhető meg.
2010.03.30. 15:15
 
 
Jogerős az MDF fővárosi listájának nyilvántartásba vétele
Helybenhagyta a Legfelsőbb Bíróság kedden az Országos Választási Bizottság határozatát az MDF fővárosi listájának nyilvántartásba vételéről, így az jogerőssé vált. Az LB megállapította, hogy az MDF a budapesti területi lista bejelentésekor rendelkezett a szükséges nyolc egyéni választókerületben jelöltállítási igazolással. Ezért az FVB jogszerűtlenül döntött a fővárosi területi lista nyilvántartásba vételének visszautasításáról. Az OVB határozata a fővárosi területi lista nyilvántartásba vételéről helytálló, ezért azt helybenhagyta, ám indokolását megváltoztatta, ugyanis az LB szerint nem a területi listáról döntés pillanatában kell fennállnia a listaállítás törvényi feltételeinek, hanem a lista bejelentésekor.
2010.03.30. 15:00
 
 
Az EANA budapesti konferenciájáról tárgyalt a szervezet elnöksége
Az Európai Hírügynökségek Szövetsége (European Alliance of News Agencies, EANA) tavaszi budapesti konferenciájának programjáról tárgyalt a szervezet öttagú elnöksége hétfőn és kedden a magyar fővárosban - közölte az EANA elnöke, Vince Mátyás. Mint mondta, az EANA elnökségi ülésén, amelyhez az elnökségi tagok közül többen videokonferencia révén kapcsolódtak, részletesen foglalkoztak a május 5-7. között a budapesti Hotel Intercontinentalban rendezendő, a hírügynökségek jövőjével foglalkozó EANA-konferencia programjával.
2010.03.30. 15:00
 
Megdöbbentő! Új trend, már a kanapé is világít!
LED-es világítást épített kanapéiba a Cilico. Hülye az ötlet, de legalább látványos.
2010.03.30. 14:45
 
 
Drogba két mérkőzésre szóló eltiltást kapott
Didier Drogbát, az angol Chelsea elefántcsontparti támadóját kedden két európai kupamérkőzésről eltiltotta a kontinens labdarúgó szövetsége (UEFA). A 32 éves csatárt azért büntették meg, mert az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő március 16-i visszavágóján csúnyán törlesztett az olasz csapat egyik védőjének. A kiváló támadót a játékvezető kiállította az eset után.
2010.03.30. 14:30
 
 
Megnyílt az első online muszlim szexshop Hollandiában
Külön a muszlimok számára nyílt online szexshop Hollandiában. Az online szexshop Abdul Jabbar imám szerint nem okoz vallási problémát, hiszen a férfiaknak és nőknek külön kialakított oldalakon csak az iszlám előírások, a halal által engedélyezett termékeket lehet vásárolni. A kínálatban nem szerepelnek szexuális játékszerek, vibrátorok vagy pornólapok, csak masszázsolajak, síkosítók és potencianövelő szerek - tehát olyan termékek, amelyek a "házasok életét könnyítik meg". Jabbar hozzátette: már Mohamed próféta is nagyon sok, a szexualitást érintő kérdésre adott választ.
2010.03.30. 14:30
 
 
Nem büntethető az ENSZ a srebrenicai hibákért holland bíróság szerint
Másodfokon is elutasította a holland bíróság a második világháború utáni legborzalmasabb európai mészárlásban, a boszniai Srebrenicában 1995-ben meggyilkoltak hozzátartozóinak azon keresetét, hogy állapítsák meg az ENSZ és a holland állam felelősségét az akkoriban nemzetközi védelem alatt álló városban történtekért. A bíróság szerint az ENSZ jogi védelmet élvez ebből a szempontból a nemzetközi szerződések alapján. A testület azzal érvelt, hogy e védelem a nemzetközi békefenntartó missziók jogi bázisai közé tartozik.
2010.03.30. 14:30
 
Bajnai: Magyarországon rendnek kell lennie
Magyarországon rendnek kell lennie, ennek érdekében a kormány az elmúlt évben több, egymást erősítő közbiztonsági programot indított - mondta Bajnai Gordon miniszterelnök az Adyligeti Rendészeti Szakközépiskola végzős tiszthelyetteseinek kibocsátó ünnepségén a budai Várban. A miniszterelnök - felsorolva ezeket az intézkedéseket - arról beszélt, hogy az ország jelenleg a legösszetettebb közbiztonsági kihívással néz szembe, az elmúlt tíz év megosztottsága ugyanis felkorbácsolta az indulatokat, a szélsőségesek nyíltan fenyegetik hazánk demokratikus berendezkedését. A kormányfő hangsúlyozta: Magyarországon akkor lesz valódi rend és biztonság, ha mindenki egyformán felismeri, hogy bűnre, gyűlöletre, erőszakra nem lehet építeni.
2010.03.30. 14:00
 
Halála után jótékonykodott a maffiavezér
Közhasznú intézményekre hagyott tetemes vagyonából több mint 372 millió forintnak megfelelő összeget egy maffiafőnök Tajvanon. Lee Chao-Hsiung családja kedden számolt be arról, hogy teljesíti az elhunyt maffiózó végakaratát. A pénzt többek között alacsony jövedelmű, hátrányos helyzetben lévő családok megsegítésére szánják. Lee bő egy hete, 73 éves korában halt meg rákbetegségben. Gúnynevei között szerepelt a "Közvetítő" is, mert több elrabolt politikus és üzletember szabadon bocsátásáért járt közben. A maffiavezért április végén temetik, a szertartásra 200 ezernél is több embert várnak. Sajtóbeszámolók szerint régóta ez lesz az egyik legnagyobb gengsztertalálkozó Tajvanon.
2010.03.30. 14:00
 
 
Zidane egyelőre nem lesz edző a Real Madridnál
Egyelőre nem érzi felkészültnek magát a főtréneri feladatra, de nem zárja ki, hogy a jövőben vezetőedzőként dolgozzon a Real Madridnál Zinedine Zidane, a spanyol csapat korábbi francia válogatott középpályása. A 37 éves ex-futballsztár 2001 és 2006 között játszott a királyi gárdánál, s tavaly nyáron az újraválasztott Florentino Pérez elnök saját tanácsadójává nevezte ki. A Marca című spanyol sportnapilap keddi számában közölt interjúban Zidane elmondta, hogy jelenleg semmilyen edzői szerepet nem szeretne elvállalni Madridban, inkább a klub működését tanulmányozza, s ott segít, ahol tud.
2010.03.30. 14:00
 
 
Alkalmazni kezdik az uniós vízumkódexet
Április 5-től alkalmazni kezdik az új uniós vízumkódexet, amely egységes dokumentumba foglalja a vízumügyekkel kapcsolatos összes rendelkezést. A tavaly júniusban elfogadott, most életbe lépő kódex növeli az átláthatóságot, jogbiztonságot teremt, és egyenlő elbírálást biztosít a vízumkérelmezők között, miközben harmonizálja a közös vízumpolitikát alkalmazó schengeni államok szabályait és gyakorlatát. Elkészült az uniós vízumkérelem egységes nyomtatványa, amelyen az egyes mezők tartalma egyértelműbb lett a kérelmezők és a konzulátusi személyzet számára egyaránt.
2010.03.30. 13:45
 
 
Fidesz: sokkal rosszabb a gazdaság helyzete a vártnál
A Fidesz alelnöke szerint ahogy közeledik a választás időpontja, egyre több olyan adat lát napvilágot, amely azt bizonyítja: a gazdaságról és az államháztartásról eddig feltételezett kép sokkal rosszabb annál, mint amit korábban gondoltak. Varga Mihály az ellenzéki párt elnökségi ülése után azt mondta: a magyar gazdaság valós helyzete rosszabb annál, mint amit a kormány mutat a közvélemény számára. Példaként említette az Állami Számvevőszék jelentését, amely szerint nagyon magas kockázata van az államháztartás több bevételének. Az áfa és a jövedéki adó közepes kockázatú, a társasági adó, a hitelintézeti járadék, az eva és a regisztrációs adó pedig igen magas kockázati tartalmú bevételnek minősül.
2010.03.30. 13:30
 
 
Napi egy csokoládé csökkenti a szívbetegségek kockázatát
Jó hír a csokoládérajongóknak: napi egy szelet édes élvezet 39 százalékkal csökkentheti a szívbetegségek és az agyi katasztrófa kockázatát - derült ki egy német orvosi kutatásból. A vizsgálatot vezető Brian Buijsse szerint a legnagyobb hatást napi 50 gramm csokoládéval érhetjük el. A Buijsse által irányított kutatócsoport nyolc éven át csaknem 30 ezer ember életmódját tanulmányozta Németországban a 35 és 65 év közötti korosztályból, mielőtt erre a felismerésre jutott. A kutatók megfigyelése szerint már egy kis kocka csoki is hasznos lehet. Ha azonban 6 grammal növelték az adagot, az 10 ezer főre vetítve 85-tel kevesebb szívrohamot és agyi katasztrófát eredményezett.
2010.03.30. 13:15
 
Szerb-horvát-magyar államfői találkozó lesz Pécsett áprilisban
Április 16-án, Pécsett hármas, horvát-szerb-magyar államfői találkozó lesz - közölte a köztársasági elnök hivatala az MTI-vel. "Magyarország korábbi kezdeményezései nyomán" az együttműködés "konkrét kérdéseit fogják megvitatni" a pécsi találkozón, amelynek tényét akkor rögzítették, amikor Sólyom László köztársasági elnök kedden a Sándor-palotában fogadta Vuk Jeremic szerb és Gordan Jandrokovic horvát külügyminisztert Budapesten. A megbeszélésen jelen volt Balázs Péter külügyminiszter is.
2010.03.30. 13:15
 
 
Fidesz: Budapest vezetése tudatosan lehetetleníti el a közösségi közlekedést
A Fidesz szerint Budapest jelenlegi vezetése tudatosan akarja ellehetetleníteni a fővárosi közösségi közlekedést azzal, hogy aláírják a kormány és a főváros között a BKV finanszírozására kötendő szerződést. Wintermantel Zsolt, a fővárosi Fidesz-frakció tagja kedden a szerződéssel kapcsolatban azt közölte az MTI-vel, hogy pártja jelenlegi formájában elutasítja a javaslatot és felszólítja Demszky Gábor főpolgármestert, hogy vonja vissza az előterjesztést, Horváth Csaba volt szocialista főpolgármester-helyettest pedig arra, hogy kérjen bocsánatot a budapestiektől.
2010.03.30. 13:15
 
 
Egy éven belül újra megnyílhat a röszkei határátkelő
Egy éven belül újra megnyílhat a röszkei átkelő a magyar-szerb határon - jelentette be Balázs Péter külügyminiszter Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt szerb és horvát partnerével. Az útleveleket a tervek szerint együtt, a magyar oldalon ellenőrzik majd. A határátkelő újbóli megnyitásához uniós forrásokat is szeretnének felhasználni - mondta Balázs Péter. A külügyminiszter arról is beszélt, hogy a tervek szerint felújítják majd a Rijeka-Constanca vasútvonalat, a projekten közösen dolgozik Horvátország, Magyarország, Szerbia és Románia.
2010.03.30. 12:45
 
 
Javul a húsvéti ellenőrzések eredménye
Összesen 230 ezer élelmiszerellenőrzést végeztek a hatóságok 2007 óta Magyarországon, és ezek kapcsán mostanáig 8 milliárd forint bírságot szabtak ki, valamint ezer tonnányi árut foglaltak le - mondta Szollár Domokos kormányszóvivő kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón a budapesti Vásárcsarnokban. A kormányszóvivő hozzátette: a szokásos húsvéti ellenőrzések során megnő az élelmiszerfogyasztás, húsvét táján 35 millió darab tojást, háromezer tonna sonkát és 900 tonna csokoládét fogyaszt a magyar lakosság.
2010.03.30. 12:15
 
 
Éjfélkor búcsúzik az interneten Jugoszlávia
Búcsúzik az interneten kedd éjfélkor Jugoszlávia, a világhálóról végleg eltűnik a .yu kiterjesztés. A hét éve nem létező állam az interneten még tovább élt a .yu végződés formájában. Az internetcímek kiosztásáért felelős nemzetközi testület, az ICANN már 2009. szeptember 30-al meg akarta szüntetni a kiterjesztést, végül fél évvel meghosszabbította érvényességét. A .yu végződést két éve a .rs és a .me váltotta fel Szerbiában, illetve Montenegróban. A szerb domaint időközben 55 600, a montenegróit több mint 320 ezer felhasználó vette birtokba.
2010.03.30. 12:15
 
 
Új izzócsere programot hirdet a zöldtárca
450 millió forint keretösszegű, új izzócsere programot hirdet a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium (KvVM) - jelentette be sajtótájékoztatón Szabó Imre miniszter. A Zöld Beruházási Rendszer részeként meghirdetett - azaz kvótabevételekből finanszírozott - program keretében időseket, nagycsaládosokat és fogyatékkal élőket segítő alapítványok és egyesületek nyerhetnek támogatást energiatakarékos izzók beszerzésére - mondta Szabó Imre. Az MTI kérdésére a miniszter elmondta: az eredeti tervek szerint a munkanélkülieket segítő szervezetek is pályázhattak volna, az egyeztetéseken azonban kiderült, hogy "megkülönböztetett bánásmódra tartanak igényt".
2010.03.30. 11:45
 
 
Atlétika, Gyémánt Liga: Bolt és Gay háromszor csap össze
Legalább háromszor összecsap majd a világ két leggyorsabb embere, a jamaicai Usain Bolt és az amerikai Tyson Gay az atlétika idén debütáló csúcssorozatában, a Gyémánt Ligában. A szervezők tájékoztatójukon a Forma-1-es autós világbajnoki sorozathoz és a tenisz Grand Slam-tornákhoz hasonlították a 14 viadalból álló Diamond League-et, melynek egyetlen olyan állomása sem lesz, ahol a valaha volt három leggyorsabb sprinter, Bolt, Gay és a szintén jamaicai, korábbi világcsúcstartó Asafa Powell közül legalább az egyik ne lenne majd ott a rajtnál. A három Bolt elleni párharcát maga Gay harangozta be néhány nappal ezelőtt, konkrét időpontot azonban nem említett.
2010.03.30. 11:15
 
 
1,5 milliárdba kerülne a félárú jegy a BKV-nak
Csaknem másfél milliárdos bevételtől esne el a BKV, ha bevezetné a félárú tanulói, valamint nyugdíjasjegyet; az új jegytípusról szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés - írta a Népszabadság keddi számában. A lap emlékeztet, hogy a félárú tanulói jegy mellett a Fidesz, a másik jegytípus mellett pedig az MSZP kardoskodott a közgyűlés január végi ülésén. A BKV szakmai anyaga szerint a félárú jegyek bevezetése azért okozna 1,5 milliárdos bevételkiesést, mert a jelenleg teljes árú jegyet vásárló diákok és nyugdíjasok, de még a bérletesek egy része is áttérne a félárúra. Nőhetne a bliccelők száma is, ráadásul a főváros elveszítené az államtól a kedvezményes bérletesek után kapott állami árkiegészítést, amely bérletenként 3580 forint.
2010.03.30. 11:15
 
VEKE: a kormány és a főváros szerződése miatt megszűnhet a buszhálózat negyede
A fővárosi buszhálózat negyedének megszűnésével, a BKV működésének 8-10 milliárd forintos csökkentésével járhat, ha a kormány és a fővárosi önkormányzat között megszületik az a szerződés, amely a járat- és költségcsökkentést tartalmazza - közölte a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE). A közleményben az egyesület arra kéri a fővárosi képviselőket, hogy ne szavazzák meg a BKV finanszírozásáról szóló szerződés tervezetét, amely várhatóan szerdán kerül a közgyűlés elé. Mint írták a tervezet elfogadása azzal járna, hogy a BKV működéséből évi 8-10 milliárd forintot vonnának ki 2011-től.
2010.03.30. 11:00
 
Az ipari termelői árak februárban 2,8%-kal csökkentek
Februárban az ipari termelői árak az előző havihoz képest 0,9 százalékkal nőttek, míg az egy évvel korábbihoz mérten 2,8 százalékkal csökkentek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az ipar belföldi értékesítési árai 2010 februárban az előző havihoz viszonyítva 0,8 százalékkal emelkedtek, míg a 2009 februárival összehasonlítva nem változtak. Az ipari exportértékesítés árai a januárinál 0,9 százalékkal voltak magasabbak februárban, a tavaly februárinál ugyanakkor 5,4 százalékkal alacsonyabbak voltak. Egy hónappal korábban, 2010 januárjában az ipari termelői árak 0,6 százalékkal csökkentek éves összehasonlításban, az előző havit azonban 0,8 százalékkal meghaladták.
2010.03.30. 09:15
 
 
A női és férfi bérek közötti szakadék nő az évek számával
Magyarországon átlagosan 13 százalékkal keres kevesebbet egy nő, mint egy férfi munkavállaló, és a pályán eltöltött évek számával a nemek közötti bérszakadék egyre szélesebb - derül ki a Workania állásportál által működtetett Merces.hu online fizetési felmérés legutóbbi kutatásából. Az MTI-hez eljuttatott összefoglaló szerint míg a pályakezdők esetében a férfi és a női bérek közötti különbség 8 százalék, addig több mint 6 éves szakmai tapasztalattal a hátuk mögött a nők már átlagosan 16 százalékkal kevesebbet keresnek. A fizetési olló a topmenedzserek között nyílik a legszélesebbre: itt átlagosan 27 százalékos a különbség a férfiak javára.
2010.03.30. 08:15
 
 
Navracsics: még idén szeretnénk adót csökkenteni
A Fidesz arra készül, hogy ha kormányra kerül, akkor még idén adót csökkent, az pedig "kellemetlen meglepetésként" érné, ha ezt nem tudná megtenni - mondta a párt frakcióvezetője a Magyar Televízió Magyarország választ 2010 című műsorában. Navracsics Tibor szólt arról is, hogy meg kell hosszabbítani az áprilisban lejáró kilakoltatási moratóriumot. Arra a kérdésre, hogy miért nem Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP országos listájának vezetője képviseli a pártot a műsorban, Navracsics azt mondta: a pártelnöknek hétfőre előre lekötött programjai voltak Pécsett és az Ormánságban. Arra, hogy "miért kerüli Orbán Viktor a vitát" más pártok miniszterelnök-jelöltjeivel, a frakcióvezető úgy válaszolt: nehéz eldönteni, ki lenne a vitapartner.
2010.03.30. 08:15
 
 
A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie egy fiatal párnak
A túl hangos szex miatt kellett kiköltöznie lakásából egy fiatal párnak a németországi Zwickauban. A lakóközösség a túl hangos szex miatti "akut zajártalommal" indokolta a bérlet felmondását - számolt be a Bild című lap. A bérházban lakók hevesen panaszkodtak a pár miatt, a szex az egész házat ébren tartotta éjszakánként. A 25 éves férfinak és hasonló korú élettársának, valamint a pár két kisgyerekének április közepéig kell kiköltözniük. A hírek szerint már találtak új lakóhelyet, ahol 70 centi vastag falak vannak.
2010.03.30. 07:45
 
 
Már járnak a moszkvai metrók a robbantások helyszínén is
A két reggeli robbantásos merénylet után moszkvai idő szerint hétfő délután öt-hat óra körül mindkét érintett állomást megnyitották az utasok és az újságírók előtt, és a szerelvények mindkét vonalon menetrend szerint jártak, bár a szokásosnál kevesebb utast szállítottak. Mindkét állomáson az érintett vagonok megállóhelye - a Lubjankán a második, a Park Kulturi állomáson az ötödik - mellett asztalt helyeztek el, amelyre a moszkvaiak elhelyezhetik virágaikat, s egyre többen érkeznek virággal, bár legtöbben a felszínen, az állomások bejáratánál helyezik el azokat.
2010.03.29. 22:00
 
 
Londoni elemzők 5 százalékos kamatmélypontot várnak az idén
Még fél százalékpontnyi idei magyarországi kamatcsökkentést valószínűsítenek londoni feltörekvő piac elemzők az MNB által hétfőn bejelentett - az előzetes várakozásnak megfelelő - negyed százalékpontos enyhítés után. Neil Shearing, a Capital Economics nevű londoni gazdaságelemző központ feltörekvő európai közgazdásza a kamatdöntés után az MTI-nek azt mondta: az enyhítési ciklus további "óvatos" folytatását várja, és májusra-júniusra 5 százalékig csökkenő alapkamatra számít.
2010.03.29. 22:00
 
 
Összehangolt ellenőrzést tartottak a Ferihegyre vezető utakon
Összehangolt közúti ellenőrzést tartott a Ferihegyi repülőtérre vezető utakon, illetve a reptér közforgalmi területén hétfőn a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság (RRI) a társszervekkel, illetve a Vecsési Polgárőrséggel és a Nemzeti Közlekedési Hatósággal együttműködve. A kora délután zárult ellenőrzés során mintegy hetven esetben regisztráltak gyorshajtást, miközben több mint kétezer járművet ellenőriztek a körözött autók nyilvántartására szolgáló Mátrix-rendszer segítségével - közölte a repülőtéri rendőrség. A legnagyobb sebességtúllépést egy 70 kilométeres korlátozásnál regisztrálták, ahol 188 kilométer per órás sebességgel száguldó autót mértek be a rendőrök.
2010.03.29. 21:15
 
 
Káoszba süllyedt Moszkva a robbantások után
A moszkvai metróban hétfőn reggel elkövetett két robbantásos merénylet nyomán az orosz fővárosban káosz alakult ki, összeomlott a közlekedés és a mobiltelefon-hálózat, lelassult az internet, senki nem tudott semmit, és az illetékes szervek vezetői még Dmitrij Medvegyev elnöknek is eltérő adatokat jelentettek. A legszomorúbb fejlemény: mivel a hatóságok nyomban leszögezték, hogy a szálak vélhetően a Kaukázus északi részébe vezetnek, az Eho Moszkvi rádióállomás élő adásába betelefonáló hallgatók közül több számolt be arról, hogy a nap folyamán a metróban megtámadtak több "kaukázusi küllemű" embert, köztük fejkendős asszonyokat.
2010.03.29. 19:15
 
 
Harmincmilliárd forint a kórházak adósságállománya
Harmincmilliárd forintra csökkent a kórházak adósságállománya - mondta Székely Tamás egészségügyi miniszter hétfőn Bonyhádon az MTI-nek, reagálva a Fidesz országos választmányi elnökének hétvégi kijelentésére. "Tavaly év végén a kórházszövetség által kimutatott adósságállomány körülbelül 80 milliárd forint volt, és annak a megállapodásnak alapján, amelyet a szakellátási szövetségekkel kötöttünk, körülbelül 50 milliárd forintot kaptak az intézmények" - jelentette ki az MTI kérdésére az egészségügyi tárca vezetője, aki a völgységi városban egészségügyi fórumon vett részt.
2010.03.29. 18:15
 
 
Századvég: jelentős Fidesz-fölény, a Jobbik megelőzte az MSZP-t
A Fidesz továbbra is jelentős fölényben van a többi párttal szemben, a második helyért azonban a Századvég Alapítvány legfrissebb közvélemény-kutatása szerint éles küzdelem folyik az MSZP és a Jobbik között: utóbbit a megkérdezettek közül ezúttal többen támogatták, mint a szocialistákat. Mint írták, ha most vasárnap lenne a parlamenti választás, akkor a Fideszre a megkérdezettek 36 százaléka szavazna. A Jobbik támogatottsága 12 százalék, míg a szocialistákra a választókorúak 11 százaléka adná a voksát. A vizsgálat szerint az MDF és a Lehet Más a Politika 1, illetve 2 százalékon áll az összes megkérdezett körében.
2010.03.29. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804[1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista