2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bajnai: a válságkezelés eredményes volt
A miniszterelnök szerint a válságkezelés sikeres volt, "szerényebben szólva pedig eredményes". Bajnai Gordon csütörtöki, a Parlamentben tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján azt mondta: Magyarország a válságkezelés legnehezebb szakaszán túljutott, de a válság még nem ért véget. A kormányfő kabinetjének egyéves munkáját értékelve leszögezte: tavaly áprilisban az azonnali válságkezelés mellett döntöttek, és ma is úgy hiszi, ez volt az egyetlen módja annak, hogy az ország elkerülje a szakadékba zuhanást. Magyarország a válságot megérezte, de az le nem terítette, "megingottunk, de nem buktunk el" - fogalmazott.
2010.04.01. 13:00
 
 
A jogosult kérelmére fizetik vissza az eredetiségvizsgálat díját
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) visszafizeti a január 1. és február 18. között elvégzett eredetiségvizsgálat befizetett díját a jogosult kérelmére - közölte a hatóság csütörtökön. Az NKH közleményében hangsúlyozza, hogy a díj visszafizetését a jármű üzemben tartója kérheti, ha a jármű eredetiségvizsgálatának eredményét nem használta fel közlekedési igazgatási eljárásban, például átíráshoz. Miután az eredetiségvizsgálat eredményét 60 napig lehet a közlekedési igazgatási eljárásban felhasználni a visszafizetésről a döntés legkorábban a vizsgálat napját követő 61. napon történhet.
2010.04.01. 11:15
 
 
BL, negyeddöntő: Arsenal-Barcelona 2-2
A címvédő Barcelona kétgólos előnyt leadva döntetlent játszott az Arsenal vendégeként, míg az Internazionale hazai pályán minimális különbséggel verte a CSZKA Moszkvát szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcainak első mérkőzésein. BL, negyeddöntő, első mérkőzések: Arsenal (angol)-FC Barcelona (spanyol) 2-2 (0-0). Gól: Walcott (69.), Fabregas (85. - 11-esből), illetve Ibrahimovic (46., 59.). Kiállítva: Puyol (Barcelona, 84.). Internazionale (olasz)-CSZKA Moszkva (orosz) 1-0 (0-0). Gól: Milito (65.). A visszavágókra jövő kedden kerül sor.
2010.04.01. 11:00
 
 
Topolánek távozik a Polgári Demokratikus Párt éléről
Távozik a csehországi Polgári Demokratikus Párt (ODS) éléről Mirek Topolánek. A pártelnök az ODS szűkebb vezetésének csütörtöki ülésén maga ajánlotta fel lemondását, miután a miniszterelnökkel, a melegekkel és az egyházzal kapcsolatos botrányos kijelentései miatt már a múlt héten lemondott képviselőjelöltségéről. Topolánek az összes jogkörét azonnal átadta Petr Necasnak, a párt alelnökének és új kormányfőjelöltjének. A pártelnök lemondását hivatalosan az ODS április 12-én összeülő végrehajtó bizottságának is megkell erősítenie. A polgári demokraták új elnökének megválasztásáról később döntenek.
2010.04.01. 11:00
 
 
40 havi csúcson az euróövezeti beszerzési menedzser index
Több mint három éve a leggyorsabb ütemben nőtt márciusban az euróövezeti feldolgozóipar tevékenysége: a beszerzési menedzser mutató 40 havi csúcsra, 56,6 pontra emelkedett az idei év harmadik hónapjában a februári 54,2 pontról. Az elemzők 56,3 pontot vártak. Az ötven pont feletti indexérték ágazati növekedést, ez alatt zsugorodást jelez.
2010.04.01. 11:00
 
 
Zuschlag Jánost nyolc és fél év börtönre ítélték első fokon
Zuschlag Jánost nyolc év hat hónap börtönre ítélte első fokon a Bács-Kiskun Megyei Bíróság szerdán Kecskeméten. A Zuschlag-csoport által elkövetett cselekmény bűnszervezetben elkövetettnek minősül, mert annak minden kritériuma megvalósult - mondta ki az ítélet jogi indokolásában a tanácsvezető bíró; Fodor Endre a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon folyó per ítélethirdetésén azt is kijelentette, hogy "a Zuschlag-csoport egy fehérgalléros bűnszervezet". A kiszabott börtönbüntetés időtartamába a bíróság beszámította a 2007. szeptember 19-től 2010. március 31-ig előzetes fogva tartásban töltött időt; az elsőrendű vádlott nem bocsátható feltételes szabadságra - mondta ki a bíró.
2010.04.01. 10:45
 
 
Négy hónapig lesz összezárva egy férfi 40 viperával
Négy hónapot akar kígyókkal eltölteni egy brit ács, hogy bekerülhessen a Guinness Rekordok Könyvébe. A 44 éves David Jones nem otthon kígyózik majd 121 napig, hanem a Dél-afrikai Köztársaságban, ahol egy szobában lesz összezárva 40 kígyóval. A kígyók halálos mérgűek: puffogó viperák, kobrák zöld és fekete mambák. A 121 napos kígyózás a tervek szerint április 24-én kezdődik. A jelenlegi világrekord ebben a kategóriában 113 napos. Martin Smit tartja, 3 hónap és bő 3 hét alatt egyszer sem marta meg kígyó - jegyezte meg a BBC brit sajtóorgánum.
2010.04.01. 10:30
 
 
Bajnai Gordon szerint maradtak még nagyon nehéz feladatok
Bajnai Gordon miniszterelnök nem hiszi, hogy a nemzetközi szervezetekkel el lehet fogadtatni a 4 százalék körüli idei költségvetési hiánynál jelentősen nagyobb deficitet. A kormányfő a csütörtökön megjelenő HVG-nek adott interjúban beszélt erről. Leszögezte: a kormány nem titkolta el, hogy maradtak még nagyon nehéz feladatok. Bajnai kifejti: célszerű az idei évi hiányt a mostani, 4% körüli tartományban tartani, és nem hiszi, hogy a nemzetközi szervezetekkel ennél jelentősen nagyobb deficitet el lehet fogadtatni.
2010.04.01. 10:15
 
 
Készül az első szlovák űrturista
Patrik Tkác, az egyik legnagyobb szlovák pénzügyi és befektetési csoport, a J&T társtulajdonosa lesz az első szlovák űrturista - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap. A 36 esztendős milliárdos várhatóan egy éven belül repül az űrbe a SpaceShipTwo program egyik első résztvevőjeként. Az amerikai magánűrhajó ötéves fejlesztés után idén készült el, még tesztelik, de az első 500 jegy már így is elkelt. A társaság 140 ezer euróért - hozzávetőleg 37 millió forintnyi összegért - kínálja az űrkirándulást, mindezért 110 kilométeres magasságból lehet megnézni a Földet.
2010.04.01. 09:30
 
 
Humanitárius készenléti erő létrehozását sürgette a haiti elnök
Humanitárius készenléti erő létrehozását sürgette New Yorkban René Préval haiti elnök és Nicole Guedj volt francia miniszter. Az ENSZ székházában tartott szerdai megajánlási konferencián mondott beszédében a haiti elnök hangsúlyozta: szükség van a "vörössisakosok", a humanitárius készenléti erő létrehozására, amely az ENSZ égisze alatt természeti katasztrófák - földrengések, cunamik és a klímaváltozással kapcsolatos egyéb szerencsétlenségek - utáni fellépést hangolná össze. "A nemzetközi segítséget össze kell hangolni, hogy valóban hatékony legyen" - mondta a haiti elnök. A 130 ország részvételével zajló megajánlási konferencián 9,9 milliárd dollár gyűlt össze a földrengés sújtotta Haiti megsegítésére.
2010.04.01. 09:15
 
A nagyhatalmak megkezdik az Irán elleni szankciók kidolgozását
Kína hajlandó "komoly tárgyalásokat" kezdeni az ENSZ-ben az iráni atomkérdésről - jelentette be New Yorkban Susan Rice amerikai ENSZ-nagykövet, megerősítve diplomaták korábbi közlését, amely szerint a hat nagyhatalom - közöttük Kína - megállapodott, hogy a következő napokban megkezdik az iráni atomprogram miatti újabb szankciók kidolgozását. "Kína elfogadta, hogy komoly tárgyalásokba kezd itt, New Yorkban a Hatok csoportjának többi tagjával" - mondta Rice. Az amerikai diplomata ezt jelentős haladásnak nevezte, hozzátette azonban, hogy az ügy "összetett", tekintettel az érintett országok különböző érdekeire."Kemény tárgyalásra lesz szükség, hogy a lehető legszigorúbb szöveget fogadtassuk el" - mondta.
2010.04.01. 07:45
 
Alacsony kosarasok bajnoksága a Fülöp-szigeteken
A napokban fejeződött be a Fülöp-szigeteken az a kosárlabda-bajnokság, amelyben csak a hat lábnál vagyis 183 centinél alacsonyabb játékosok vehetnek részt. "A kosárlabdázásban sem minden a magasság, a szív a legfontosabb" - nyilatkozta a mindössze 165 cm magas Roland Galang, aki a KIA Motors csapatával megnyerte a kiírást. A négy esztendeje útjára indult ligában eleinte csupán néhány vállalati együttes indult el, jelenleg viszont már több mint 200 klub vetélkedik a bajnoki címért. A Fülöp-szigeteken élő lakosság átlagmagassága mindössze 163 cm.
2010.04.01. 07:45
 
30 bankot vizsgál a PSZÁF
Harminc bank ellen indított vizsgálatot a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF), mert elképzelhető, hogy nem csökkentették annyira a forinthitelek kamatait, amennyire azt megtehették volna - értesült az RTL Klub. A jegybank hétfőn 25 bázisponttal, 5,5 százalékra csökkentette az alapkamatot, ami így rekordalacsony lett. Tavaly decemberben még 6,25 százalék volt az alapkamat. A forinthitelek átlagos kamata ugyanakkor nem csökkent ilyen mértékben, a tavaly decemberi 10,65 százalékról az idén februárra 10,26 százalék lett, holott ez idő alatt a jegybanki alapkamat 0,5 százalékponttal, 6,25 százalékról 5,75 százalékra csökkent.
2010.04.01. 07:45
 
 
Medián: a többség az "aki nem dolgozik, ne is egyék" elvét vallja
A Medián felmérése szerint az emberek többsége elvenné a gyerekek után járó állami támogatást a segélyből élő, gyerekeit továbbtaníttatni nem tudó, vagy nem akaró szülőktől. A Miniszterelnöki Hivatal megbízásából március 2-án végzett telefonos közvélemény-kutatás készítői a Medián honlapján megjelent elemzésben kiemelik, hogy a közvélemény a gazdasági válság közepette - a politikai pártok legtöbb képviselőjéhez hasonlóan - az "aki nem dolgozik, ne is egyék" elv alapján az elesettektől a középrétegek felé csoportosítaná az állami támogatásokat.
2010.03.31. 22:00
 
 
A csecsen szélsőségesek vezére vállalta a moszkvai merényleteket
Doku Umarov, a csecsen szélsőségesek és az úgynevezett Kaukázusi Emirátus vezére magára vállalta a hétfői moszkvai metrórobbantásokat: a szélsőségesek kezelésében lévő Kavkazcentr honlapon közzétett videón azt mondta, hogy személyesen adott parancsot a támadás megkezdésére, s hogy az Oroszország elleni támadások folytatódni fognak. Nem sokkal a videofelvétel megjelenése előtt az úgynevezett Kaukázusi Emirátus külföldi szóvivője, Samszuddin Batukajev úgy nyilatkozott a Reuters hírügynökségnek, hogy "ők nem követtek el merényleteket Moszkvában, és nem tudják, ki tette".
2010.03.31. 20:30
 
 
Négy embert ölt meg egy lövöldöző ámokfutó Washingtonban
Egy gépjárműből lövöldöző ámokfutó négy emberrel végzett, ötöt pedig megsebesített az amerikai fővárosban kedd este. A rendőrség szerint a tettes valóságos golyózáport zúdított az utcán "emberek egy csoportjára" Washington délkeleti részén. Kórházi források szerint egy áldozat a helyszínen vesztette életét, egy másik kórházba szállítás közben, a harmadik pedig a műtőasztalon halt meg. A negyedik áldozat, akit válságos állapotban szállítottak kórházba, szerda reggel halt meg. A halottak és a sebesültek mindegyike 20-as, 30-as éveiben járó fiatal volt, kivéve egy tizenévest.
2010.03.31. 20:30
 
 
Obama kibővíti a tengeri olajfúrások területét
A tengeri olaj- és gázfúrások területének kibővítéséről szóló új kormánytervet jelentett be az amerikai elnök. Barack Obama ezzel megváltoztatta azt a csaknem három évtizedes szövetségi politikát, amely tiltotta az Egyesült Államok partjainak nagy részén a fúrásokat. A terv megvalósításával fúrótornyok létesülhetnek az ország atlanti partvidékének déli részén, a Mexikói-öböl keleti felében, sőt, Alaszka partjainál is. Obama azt mondta: az ország hatalmas energiaigénye, valamint a munkahelyteremtés szükséglete miatt ez a helyes döntés.
2010.03.31. 19:30
 
 
Kósa Lajos büntetőfeljelentést tesz a róla szóló videó kapcsán
Büntetőfeljelentést tesz Kósa Lajos annak kapcsán, hogy egy interneten közzétett felvételen egy férfi vesztegetéssel vádolja őt és Debrecen vagyonkezelő cégét. A Fidesz alelnöke, a cívis város polgármestere szerdán a debreceni városházán újságírók előtt írta alá a feljelentést. Közben több napilap is arról számolt be: valótlan állításokat tartalmaz és kényszer hatása alatt született a videofelvétel. Kósa Lajos közölte: hozzá van szokva a rágalmazásokhoz választások előtt. Emlékezetett rá, hogy 2002-ben örömlányokkal hozták összefüggésbe, 2006-ban pedig az úgynevezett "Sutka-levéllel" próbálták lejáratni. Eddig mindegyik kapcsán indított jogorvoslati eljárást, amit megnyert.
2010.03.31. 18:30
 
NB I: paksi győzelmével már dobogón a ZTE
A ZTE magabiztosan nyert a Paks otthonában szerdán a labdarúgó Soproni Liga 16. fordulójából elhalasztott mérkőzésén. Csank János együttese ezzel a tabella harmadik helyére lépett előre. Eredmény: Paksi FC-ZTE FC 1-2 (0-1), Paks, 1000 néző, v.: Fábián, gólszerzők: Nagy I. (90.), illetve Sluka (39.), Illés (77.), sárga lap: Tököli (70.), Éger (88.), Böde (90.), illetve Sluka (52.), kiállítva: Kiss T. (75., Paks). Az első félidő elején a vendégek voltak aktívabbak, a szünet előtt nem sokkal mégis vezetést szereztek a zalaegerszegiek. A fordulást követően is inkább a vendégek akarata érvényesült, Kiss Tamás kiállítása pedig eldöntötte a találkozót. A ZTE megérdemelten gyűjtötte be a 3 pontot.
2010.03.31. 18:15
 
 
Sztrájkkal válaszolnak a Malév pilótái a kollektív szerződés felmondására
Valószínűleg áprilisban sztrájkba lépnek a Malév pilótái, miután a munkáltató felmondta a hatályos kollektív szerződést a társaság szerkezetátalakítására hivatkozva. Óvári Tamás Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesületének elnöke (Hunalpa) elmondta, hogy a béremelési követelésük érvényesítésére tavaly év végén szerveztek munkabeszüntetést, amelyet azonban felfüggesztettek a Malév gazdasági érdekét szem előtt tartva. Ugyanakkor az elnök már akkor jelezte, hogy a munkabeszüntetés lehetőségét továbbra is fenntartják arra az esetre, ha nem tudnak megegyezni a munkáltatóval. Óvári azonban elfogadhatatlannak tartja a ksz felmondását, ezért tervezik a korábban felfüggesztett sztrájk áprilisi megtartását.
2010.03.31. 18:15
 
 
Századvég: Orbán Viktor megítélése a legkedvezőbb
A választók Orbán Viktort, a Fidesz miniszterelnök-jelöltjét ítélik meg a legkedvezőbben, és Bokros Lajost elutasítottsága a legmagasabb. A miniszterelnöki alkalmasság szempontjából meghatározónak gondolt politikusi jellemvonások terén pedig még inkább megmutatkozik Orbán Viktor fölénye - derül ki a Századvég legfrissebb elemzéséből. A miniszterelnök-jelöltek megítélésének vizsgálatakor Orbán Viktor majdnem minden második megkérdezett (47%) körében népszerű. Őt Bokros Lajos, az MDF listavezetője követi 26 százalékkal. Még róla is majdnem kétszer annyian vélekednek pozitívan, mint a szocialisták miniszterelnök-jelöltjéről, Mesterházy Attiláról (15%) - emeli ki a közlemény.
2010.03.31. 17:45
 
Nicole Scherzinger csalja Hamiltont?
Nicole egyre több időt tölt Derek Hough-al, már egymást átkarolva is látták őket.
2010.03.31. 17:43
 
Nadine Coyle lassan szétesik
A Girls Aloud énekese megdöbbentően vékony, de Jason Bell még így is szereti.
2010.03.31. 17:23
 
 
FIFA-világranglista: a spanyolok vezetnek, Magyarország 4 helyet visszaesett
A magyar válogatott négy hellyel visszaesett legutóbbi, március 3-i pozíciójához képest, így jelenleg az 52. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, szerdán kiadott világranglistáján. A legfrissebb FIFA-ranglista (zárójelben a március 3-i helyezés): 1. (1.) Spanyolország 1602 pont, 2. (2.) Brazília 1589, 3. (3.) Hollandia 1261, 4. (6.) Portugália 1214, 5. (4.) Olaszország 1183, 6. (5.) Németország 1157, 7. (8.) Anglia 1120, 8. (7.) Franciaország 1077, 9. (9.) Argentína 1075, 10. (11.) Horvátország 1051, ...52. (48.) MAGYARORSZÁG 589.
2010.03.31. 17:15
 
 
Schmitt a MOB elnökéhez fordult Pars ezüstérme ügyében
Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke Jacques Rogge-nak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnökének segítségét kérte, hogy Pars Krisztián végre megkaphassa a 2008-as pekingi olimpiai ezüstérmét. Schmitt levelében leírja, hogy a magyar kalapácsvető Pekingben eredetileg negyedik lett, de az előtte végzett két fehérorosz, Vagyim Gyevjatovszkij és Ivan Tyihon eredményét doppingvétség miatt törölték. "A magyar atléta a hivatalos eredménylistán a második helyre lépett előre. Pars Krisztián azonban ennek ellenére sajnálatos módon idestova 19 hónap elmúltával sem kapta meg a második helyezéssel együtt járó ezüstérmet" - áll a levélben.
2010.03.31. 17:15
 
 
Év elején nőtt a háztartási vegyiáruk és kozmetikumok forgalma
Idén január-februárban 2 százalékkal nőtt a háztartási vegyiáruk és kozmetikumok kiskereskedelmi eladása a tavalyi hasonló időszakhoz képest, a forgalom meghaladta a 46 milliárd forintot, az értékesített mennyiség azonban 1 százalékkal csökkent - áll a Nielsen piackutató vállalat legfrissebb összeállításában. A toalett papír, a fogkrém, a szappan, az arc- és szemránckrém eladása értékben és mennyiségben is nőtt az idei év elején 2009 első két hónapjához képest. A fogkrémek forgalma 11 százalékkal, míg a toalett papírok eladása 6 százalékkal növekedett értékben.
2010.03.31. 17:15
 
F1, Koreai Nagydíj: kétszázezer szurkolót várnak
Mintegy 200 ezer nézővel számolnak a Forma-1-es világbajnoki sorozatban idén bemutatkozó Koreai Nagydíj szervezői. Az előkészületek a célegyenesbe fordultak, szerdán megkezdődött a jegyárusítás az október 24-i futamra, illetve az azt megelőző edzésekre. A Szöultól mintegy 400 km-re délre fekvő jongami pályán jelenleg is zajlanak a munkálatok. A dél-koreai verseny a 19 állomásból álló idei versenysorozatban a 17. lesz, ennél fogva a szervezők abban reménykednek, hogy akár náluk dőlhet el a világbajnoki cím sorsa.
2010.03.31. 17:15
 
 
Paul McCartney volt neje bíróság előtt
Bíróság előtt kellett megjelennie Paul McCartney volt nejének: Heather Millst volt alkalmazottja perelte be, amiért állítólag rosszul bánt vele. A 25 éves dadus hátrányos megkülönböztetés címén követel kártérítést Millstől. A keddi tárgyaláson azt állította, hogy szülési szabadsága után, ahogy visszatért Millshez dolgozni, a híresség megváltoztatta szerződésének feltételeit, majd alaptalan indokokkal mondott fel neki. McCartney exneje könnyek között utasította vissza a vádakat. Az egykori modell és a világhírű zenész 2008-ban vált el, Mills mintegy 32 millió fonttal (9,57 milliárd forintnyi összeggel) lépett ki a házasságból, amelyből egy kislány született.
2010.03.31. 17:15
 
Újabb tizenhat taggal bővült a híres feltalálók csarnoka Amerikában
Újabb tizenhat taggal, köztük a Post-it öntapadós jegyzettömb, a videojátékokhoz vezető technológia, a modern búvárfelszerelés és a műholdas helyzet-meghatározás (GPS) alapjainak kidolgozója is bekerült a híres feltalálók amerikai csarnokába. Jacques-Yves Cousteau és francia honfitársa, Emile Gagnan posztumusz kapta meg az 1943-ban kifejlesztett könnyűbúvár-felszelésért, az Aqualung-ért járó elismerést. Roger Easton, a GPS feltalálója elmondta, hogy kutatócsoportja egy egészen más problémát szeretett volna megoldani, amikor kidolgozták a GPS alapjának tekintett technológiát.
2010.03.31. 17:15
 
 
Mellimplantátumokat hívnak vissza Franciaországban
Mellimplantátumainak visszahívására kényszerül egy francia gyártó, amelyről vizsgálat derítette ki, hogy félretájékoztatott az implantátumokban lévő szilikonnal kapcsolatban. A már megműtött nőkre újabb beavatkozás várhat, becslések szerint Európa- és Amerika-szerte több tízezer nőt érint az ügy. A dél-franciaországi cég 66 országba exportálja termékét. A gyártó PIP nem engedélyezett szilikont használt. Ellenőrzés derített fényt arra, hogy a cég nem a feltüntetett anyagot, hanem mást tölt az implantátumokba - számolt be a Le Parisien című lap szerdán.
2010.03.31. 17:15
 
 
Sandra Bullock férje terápián
Terápiás szakember segítségét kéri Sandra Bullock hűtlenkedő férje, akinek sorra derülnek ki házasságon kívüli kapcsolatai. Jesse James a kezelés segítségével akar úrrá lenni személyes problémáin - mondta a házaspár szóvivője a People magazinnak. Állítólag a férfi számára világossá vált, hogy segíteni kell magán és családján, ha meg akarja menteni a házasságát. Azt nem tudni, hogy milyen formában érkezik a segítség. Az idén a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjjal elismert Sandra Bullock házassági botránya nem sokkal a díjkiosztó gála után pattant ki. Azóta újabb és újabb nők bukkannak fel, akikkel James megcsalta őt.
2010.03.31. 17:15
 
 
Vége a British Airways sztrájkjának
Véget ért szerda hajnalban a British Airways légi utaskísérőinek négynapos sztrájkja, amelyet a légitársaság vezetője a munkabeszüntetést meghirdető szakszervezet szempontjából "kudarcnak" minősített. A BA 13 ezer légi utaskísérőjéből 12 ezret képviselő Unite szakszervezet egy héten belül a második sztrájkot szervezte. Az akció szombaton nulla órakor indult és szerdán nulla órakor ért véget. A sztrájksorozat bér-, létszám- és munkaszervezési viták miatt kezdődött. A cég légi kiszolgáló személyzete az előző hétvégén is sztrájkolt, akkor három napig.
2010.03.31. 17:15
 
Folytatódik a Szevasz, Tavasz!
Folytatódik a Fény utcai piac bejáratánál múlt szombaton elkezdett "Szevasz, Tavasz!" elnevezésű akció, melynek során ezer tő tavaszi cserepes virágot oszt szét a Lehet Más a Politika (LMP) 1, 2, és 18. választókerületi képviselőjelöltje, Ertsey Katalin, Szombati Kristóf, és Sipos Péter. Az akcióval az LMP a közelgő parlamenti választásban rejlő esélyre hívja fel azok figyelmét, akik hisznek a tiszta politikában, a megújulás lehetőségében, és változtatni kívánnak a jelenlegi politikai viszonyokon.
2010.03.31. 17:11
 
 
MSZP: Zuschlag nem méltó az MSZP támogatására
Zuschlag János nem méltó az MSZP támogatására, így a bírósági döntést követően automatikusan megkezdődik a pártból való kizárása - mondta a szocialista párt szóvivője. Budai Bernadett úgy fogalmazott: az MSZP kiáll azok mellett, akiket igaztalanul vádolnak, de nem védi meg azokat, akikről bebizonyosodik, hogy hibáztak, és Zuschlag Jánosról bebizonyosodott, hogy hibázott. A szóvivő hangsúlyozta, az MSZP-nek nem volt az ügyben érintett pénzmozgásokhoz semmi köze, de még tudomásuk sem volt a szóban forgó ügyről, és ami történt, nem az párt nevében és érdekében történt.
2010.03.31. 16:15
 
 
Átadták az M6-os középső szakaszát
Átadták szerdán az M6-os autópálya középső szakaszát, a Dunaújváros és Szekszárd között húzódó gyorsforgalmi utat Bajnai Gordon miniszterelnök és Hónig Péter közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter helyezte jelképesen forgalomba. Magyarország ma csatlakozott az "ezresek klubjához", ahhoz az elit körhöz Európában, ahol ezer kilométert meghaladó autópálya, gyorsforgalmi út működik - mondta Bajnai Gordon az autópálya fácánkerti pihenőhelyén rendezett átadási ünnepségen, az M6 Tolna Koncessziós Zrt. képviselőinek és a térség szocialista országgyűlési képviselőinek jelenlétében.
2010.03.31. 16:00
 
 
Európa Liga: Gera szerint a Fulham éhes a további sikerekre
Gera Zoltán, az angol Fulham labdarúgócsapatának magyar középpályása szerint az együttes még mindig éhes a sikerekre, ugyanakkor már az is óriási eredmény, hogy a legjobb nyolc között szerepelhet az Európa Ligában. A 30 éves futballista a klub honlapjának adott nyilatkozatában elmondta, csalódott volt a Hull Citytől szombaton elszenvedett 2-0-s vereséget követően, különösen azért, mert két nagy gólhelyzete is kimaradt.
2010.03.31. 15:15
 
 
Nézőpont: állóháborút folytat a három parlamentbe tartó párt
"Állóháborút" folytat egymással a parlamentbe jutásra biztosan esélyes három párt a Nézőpont Intézet március 26-28. között végzett közvélemény-kutatása szerint. A Heti Válasz számára hetente készülő felmérés alapján március negyedik hetében egyik párt támogatottsága sem változott jelentősen; a Fidesz az aktív szavazók 55 százalékának szavazátára számíthat, míg az MSZP 12 százalékos, a Jobbik pedig 10 százalékos támogatottságban bízhat a biztosan voksolók körében. A Nézőpont Intézet munkatársai kiemelik, hogy az elmúlt hónapban drasztikusan nőtt a Jobbik politikájának elutasítottsága.
2010.03.31. 15:15
 
 
A Fővárosi Közgyűlés elfogadta a BKV támogatásáról szóló szerződést
A Fővárosi Közgyűlés szerdán elfogadta a BKV következő évekre vonatkozó finanszírozásának legfontosabb feltételeiről szóló, a kormány és a főváros közötti szerződést. A szerződés szerint az állam idén 17,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyújt a tulajdonos fővárosi önkormányzaton keresztül a BKV-nak. Ebből 5 milliárd forintot a kormány még a megállapodás megkötése előtt átutalt a fővárosnak, és a tervezet szerint újabb 5 milliárd forintot fizetne még a parlamenti képviselő-választás első fordulója előtt, április 7-ig. A fennmaradó további 7,4 milliárd forint kifizetését a megállapodás értelmében - már az új kormány idején - július 15-ig fizetnék ki a BKV-nak.
2010.03.31. 15:00
 
 
Fidesz: az MSZP politikai célokra használja a titkosszolgálatokat
A Fidesz azt követeli a titokminisztertől, hogy azonnal adjon számot arról: valóban a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) emberei kényszerítettek-e egy férfit arra, hogy Kósa Lajost lejárató vallomást tegyen. Az ellenzéki párt képviselője szerint bebizonyosodott, hogy a szocialisták politikai célokra használják fel a titkosszolgálatokat. Kontrát Károly mindezt azután mondta újságíróknak Budapesten, hogy szerdán több napilap is arról számolt be: valótlan állításokat tartalmaz és kényszer hatása alatt született az az interneten közzétett videofelvétel, amelyben egy férfi vesztegetéssel vádolja Kósa Lajost, Debrecen fideszes polgármesterét és a város vagyonkezelő cégét.
2010.03.31. 14:15
 
 
Meghosszabbították a BKV-bizottság mandátumát
A Fidesz és a KDNP képviselői nem vesznek részt a BKV-bizottság további munkájában, a tagok lemondtak tagságukról - jelentették be az érintett képviselők a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén, azt követően, hogy második nekifutásra a közgyűlés szocialista és szabad demokrata javaslatra úgy döntött, 60 nappal meghosszabbítja a bizottság március 26-án lejárt mandátumát. A bizottság mandátumának meghosszabbítása után György István (Fidesz), a bizottság elnöke bejelentette, hogy lemond tagságáról és elnöki megbízásáról, mivel álláspontja szerint a testület befejezte munkáját, az ügyet a rendőrség és a parlament fogja tovább vizsgálni.
2010.03.31. 12:45
 
 
Hatalmas fennakadásokat okozott a havazás Nagy-Britanniában
Baleseteket és hatalmas fennakadásokat okozott szerdán a szélviharral és sűrű havazással visszatérő tél Észak-Írországban és Nagy-Britannia számos vidékén. A legnagyobb hó szerda délelőttig Észak-Írországban és Skóciában esett, de folyamatosan havazott Anglia északi térségeiben is. Az észak-írországi Londonderry közelében 120 jármű - köztük egy iskolabusz - akadt el a szél által helyenként félméteresre emelt hótorlaszokban; a rendőrség háromszáz utast mentett ki és vitt biztonságos helyre. Észak-Írországban szerdán 48 ezer, Skóciában 20 ezernél több lakás maradt áram nélkül. A skóciai Glasgow közelében szerdán egy iskolabusz az oldalára borult a behavazott úton; 45 utasa közül négy súlyosan, nyolc könnyebben megsérült.
2010.03.31. 12:30
 
 
Vártnál magasabb, 1,5%-os infláció márciusban az eurózónában
Márciusban előzetes adatok alapján 1,5 százalékos inflációt mért az eurózónában az Eurostat, a legmagasabbat 2008 decembere óta. Februárban 0,9 százalékos volt az infláció. A Reuters hírügynökség által megkérdezett elemzők márciusra 1,1 százalékot vártak. A részletes és felülvizsgált adatokat április 16-án teszi közzé az Eurostat.
2010.03.31. 12:15
 
 
Brüsszeli javaslat az európai polgári kezdeményezésre
Részletes javaslatot terjesztett elő szerdán az EU legfőbb végrehajtó testülete az úgynevezett európai polgári kezdeményezés szabályaira. Ezt az új politikai cselekvési lehetőséget a Lisszaboni Szerződés teremtette meg. A tavaly december elsején hatályba lépett uniós reformszerződés lehetővé teszi, hogy az uniós polgárok közvetlenül kezdeményezzék uniós jogszabályok megalkotását. Feltétel, hogy legalább egymillió polgár igényelje az Európai Bizottság jogkörébe tartozó területeken egy adott jogalkotási javaslat előterjesztését. Az egymillió főnek a tagállamok legalább egyharmadából kell összeállnia.
2010.03.31. 12:15
 
 
Az euróövezetben 10%-ra nőtt a munkanélküliség februárban
Februárban 10 százalékra emelkedett az euróövezet munkanélküliségi rátája a januári 9,9 százalékról - közölte az Eurostat. A 10 százalékos munkanélküliségi ráta megfelelt az elemzői várakozásoknak. Utoljára 1998 augusztusában állt 10 százalékon a munkanélküliségi ráta. Az Eurostat adatai szerint februárban 15,794 millióan voltak munka nélkül az euróövezet 16 tagállamában, 61 ezerrel többen mint januárban. 2009 februárja óta 3,1 millióan veszítették el állásukat. A legalacsonyabb, 4 százalékos munkanélküliségi rátát Hollandiában mérték, a legmagasabbat pedig Spanyolországban, ahol a ráta 19,0 százalék volt. A 27 tagú EU-ban 9,6 százalékos volt a munkanélküliség februárban, 0,1 százalékponttal magasabb a januárinál.
2010.03.31. 11:45
 
 
Az Empire State Building 86. emeletéről vette le magát egy öngyilkos
Újabb halottja van a világ egyik legismertebb épületének, a 102-emeletes New York-i Empire State Buildingről ezúttal egy 21 éves férfi zuhant le, vélhetően öngyilkos lett. A fiatalember holttestére helyi idő szerint kedd este találtak rá a felhőkarcoló tövében. A rendőrség szerint a férfi a 86. emeleti kilátáról vetette le magát. Az Empire State Building 1931-ben nyílt meg, azóta több mint harmincan ugrottak a halálba az épület valamely szintjéről.
2010.03.31. 11:15
 
 
Új tanulmányt kér a Fővárosi Közgyűlés a félárú BKV-jegy bevezetéséről
Új tanulmányt kér a Fővárosi Közgyűlés a félárú BKV-jegy bevezetésének várható pénzügyi hatásairól, és a májusi ülésen dönthetnek a tanulóknak és diákoknak szóló jegyfajta bevezetéséről. A testület szerdai ülésén támogatta Horváth Csaba (MSZP) képviselő erre vonatkozó javaslatát. A szocialista politikus arra tett indítványt, hogy a közgyűlés elé beterjesztett tájékoztatót ne tárgyalják, hanem ahelyett készítsen új, "korrekt" tájékoztatót a BKV. Egyben azt is indítványozta, hogy májusra ne csak tájékoztató, hanem már előterjesztés is készüljön, így azonnal dönthetnének a kedvezményes jegyfajta bevezetéséről. A szocialista politikus azt hangoztatta, hogy szerinte a félárú jegy bevezetése nem járna többletkiadással.
2010.03.31. 11:15
 
 
Obama "heteken belül" új szankciókat szeretne Irán ellen
Barack Obama kedden kijelentette: azt szeretné, ha "heteken belül" új ENSZ-szankciók lépnének életbe Irán ellen. Az amerikai elnök - aki azután nyilatkozott, hogy a Fehér Házban megbeszélést folytatott Nicolas Sarkozy francia államfővel - elmondta: az Egyesült Államok kitartóan dolgozik nemzetközi partnereivel Irán megbüntetésén, amiért az nem teljesítette a világszervezet határozatait atomprogramjával kapcsolatban. Kifejtette: még nincs meg a kívánt nemzetközi egyetértés a szankciók ügyében. A helyzetet bonyolítja, hogy Irán olajtermelő ország, ezért egyes államok fontosabbnak tartják üzleti érdekeiket a geopolitikai megfontolásoknál.
2010.03.31. 09:45
 
 
Bajnai: átláthatósági biztos a milliárdos közlekedési beruházásoknál
A kormány szerdán dönt a közbeszerzési törvény végrehajtási rendeletéről, amely szerint júliustól az egymilliárd forint feletti állami közlekedési beruházásoknál kötelező lesz átláthatósági biztost bevonni a közbeszerzési folyamatba - közölte a kormányfő a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában szerda reggel. Bajnai Gordon tájékoztatása szerint ez a szabály jövő év januárjától már minden kétszázmillió forint feletti állami beruházásra vonatkozik majd. A miniszterelnök emlékeztetett arra: az Országgyűlés februárban döntött a közbeszerzési törvény módosításáról, amely előírja az átláthatósági megállapodások megkötését.
2010.03.31. 09:30
 
 
BL: nyert a Bayern München és a Lyon
A 92. percben lőtt góllal 2-1-re nyert a remekül hajrázó Bayern München a vendég Manchester United ellen, míg az Olympique Lyon hazai pályán 3-1-re verte a Girondins Bordeaux-t a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntős párharcainak keddi, első mérkőzésein. BL, negyeddöntő, első mérkőzések: Bayern München (német)-Manchester United (angol) 2-1 (0-1). Gól: Ribéry (77.), Olic (92.), illetve Rooney (2.). Olympique Lyon (francia)-Girondins Bordeaux (francia) 3-1 (2-1). Gól: Lopez (10., 77. - utóbbit 11-esből), Bastos (32.), illetve Chamakh (14.). A visszavágókat jövő szerdán rendezik.
2010.03.31. 08:15
 
 
Alkotmánybíróságon támadják meg a titoktörvényt civil szervezetek
Az Alkotmánybíróságon támadja meg az április elsején életbe lépő titoktörvényt három civil szervezet, a beadványt a Transparency International Magyarország, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és az Eötvös Károly Intézet közösen jegyzi majd - mondták el az MTI-nek a három szervezet képviselői, akik úgy vélik: az új jogszabály visszalépést jelent, életbe lépésével sokkal könnyebb lesz adatokat titkosítani, kevesebb feltétele lesz a minősítésnek, és ezzel többek között a tényfeltáró újságírók munkája is megnehezedik.
2010.03.31. 07:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803[1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista