2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Da Vinci Utolsó vacsorájának fogásait vették górcső alá teológusok
Leonardo da Vinci híres falfestménye, Az utolsó vacsora (1498) még mindig számos titkot rejt - állítják a Montreali Egyetem teológiai karának kutatói, akik a "felszolgált" fogásokat vették górcső alá. "Azt a kérdést tettük fel magunknak, hogy miért pont ezeket a fogásokat választotta Leonardo da Vinci, mivel ezek nem felelnek meg a Bibliában leírtaknak. Miért pont kenyeret, halat, sót, citrusféléket és bort látunk az asztalon. S miért borult ki a sótartó pont Júdás előtt, vagy, hogy miért kelesztett kenyeret fogyasztott Jézus és a tizenkét apostol?" - mondta a kutatásokat irányító Olivier Bauer.
2010.04.05. 10:30
 
 
Szülei felismerték a moszkvai metró egyik öngyilkos merénylőjét
A moszkvai metróban múlt hétfőn történt két öngyilkos merénylet eddig azonosítatlan elkövetőjében egy dagesztáni középiskolai tanár felismerte a lányát - jelentették a hétfői moszkvai lapok, de hivatalos helyről még nem erősítették meg a hírt. Raszul Magomedov tanár, Balahani település lakója több moszkvai lap egybehangzó közlése szerint az ügyészségnek jelentette be, hogy a merénylőben felismerte lányát, a 28 éves Marjam Saripovát, aki maga is tanárnő volt. A másik elkövetőt már korábban azonosították. A március 29-i merényletekben 40 ember vesztette életét és közel százan megsérültek.
2010.04.05. 10:30
 
 
Egy hét után több mint száz kínai bányászt hoztak élve a felszínre
Már száz fölött van azoknak a bányászoknak a száma, akiket több mint egy hetes fogság után a vízzel elárasztott tárnából kihoztak a mentők az észak-kínai Sanhszi (Shanxi) tartományban - közölte hétfőn Vang Csün, a tartomány kormányzója. A legfrissebb jelentések szerint 114 túlélő van biztonságban, a mentők további 39 ember után kutatnak. A helyszíni jelentések szerint igen nehéz körülmények között küzdenek a lent maradtak megtalálásáért. A kínai televízió képsorai mutatják, amint az elcsigázott embereket, szemüket letakarva, háton, hordágyakon hozzák vagy támogatják fel és szállítják kórházba.
2010.04.05. 10:15
 
 
Álláskeresőknek segít a MunkaTárs program
Új módszertani program kínál segítséget a munkaközvetítésben cégeknek és azoknak a tartósan munkanélkülieknek, akik állást keresnek. A Fővárosi Cigány Önkormányzat (FCÖ) által alapított "Új híd" Munkaerő-közvetítő Non-profit Kft. rendszerébe eddig mintegy ötszáz álláskereső regisztráltatta magát, több száz ügyfél került be a programba, és harmaduk már el is helyezkedett. Az FCÖ által tavaly alapított cég elsősorban olyan - nem csak roma - embereken kíván segíteni, akik kilátástalan helyzetbe kerültek, de motiváltak, igyekvők, így akár azokon is, akik vidékről a fővárosba költözve munkanélkülivé, majd hajléktalanná váltak.
2010.04.05. 09:30
 
 
Életmentés mobiltelefonnal
Egyetlen gomb megnyomására egy amerikai városban a mobiltelefon még azokat is eredményesen segíti az újraélesztésben, akik soha nem vettek részt elsősegélynyújtó tanfolyamon. Pennsylvaniában Raina Merchant és munkatársai ezen a helyzeten igyekeztek segíteni olyan, igen egyszerű és mindenki számára érthető hangfelvétel készítésével, amely a mobiltelefonról egyetlen billentyű lenyomására néhány mondattal elmondja, mit kell tenni. A szöveg segít a segíteni akarónak, hogyan állapítsa meg másodpercek alatt a hirtelen eszméletlenné vált emberről, hogy hirtelen szívhalál érte, és milyen módon kezdje el a megállt szív működésének pótlására a mellkas percenként százszor végzett összenyomását.
2010.04.05. 09:30
 
 
Ma is fokozott ellenőrzést tart a rendőrség
Fokozottan ellenőrzi ma az autósokat rendőrség. Az ellenőrzés elsődleges célja az ittas gépjárművezetők, kerékpárosok kiszűrése, de emellett a biztonsági öv használatát is figyelik. A húsvéti időszakban a főbb útvonalakra, a határátkelőhelyekre, autópályákra, valamint az üdülőhelyek közelében lévő utakra kiemelt figyelmet fordít a rendőrség.
2010.04.05. 09:30
 
 
A NATO beismerte, hogy tévedésből megölt öt afgánt
Az afganisztáni nemzetközi erők hétfőn beismerték, hogy február végén egy félresikerült hadműveletben megöltek három civil afgán nőt és két férfit az ország déli részében. A NATO-erők eleinte tagadták, hogy közük lenne a három nő halálához. "Mélységesen sajnáljuk a művelet kimenetelét, vállaljuk az akkor éjszaka végrehajtott tetteinkét a felelősséget, és tudjuk, hogy haláluk örökön érzett veszteség lesz a hozzátartozóknak" - áll az atlanti szervezet által kiadott közleményben.
2010.04.05. 09:30
 
Abidal szerint a héten dől el a Barcelona szezonja
Ezen a héten dől el a Barcelona szezonja - legalábbis Eric Abidal, a katalán labdarúgócsapat francia játékosa szerint. A védő, aki februári sérülését követően szombaton, az Athletic Bilbao elleni 4-1-es bajnoki siker alkalmával tért vissza, úgy véli: a következő két komoly feladat közül a keddi Bajnokok Ligája-összecsapás a fontosabb. "Nem bukhatunk el, már csak azért sem, mert mi vagyunk a címvédők" - igyekezett alátámasztani kijelentését. A Barcelona 2-2-ről kezdi a hazai visszavágót az Arsenallal szemben, majd szombaton az El Clásicón, a hazai rangadók rangadóján Madridban lép pályára, a Real ellen.
2010.04.05. 09:15
 
 
Öngyógyító gént fedeztek fel egy laposféregben
Ha százfelé darabolunk egy laposférget, minden cafatból új állat fejlődik ki. Hogy mi teszi képessé erre a férgeket, máig tisztázatlan. Német kutatók most felfedeztek bennük egy gént, amely kulcsszerepet játszhat a folyamatban, ráadásul rokon változata az emberben is előfordul. A Smed-SmB gén értékes lehet az őssejtkutatás számára - remélik a münsteri Max Planck Molekuláris Orvoslási Intézet kutatói. Luca Gentile és Hans Schöler csapata a Development című szaklapban számolt be eredményeiről.
2010.04.05. 09:15
 
 
F1: Schumacher mégis belépett a pilóták szervezetébe
Korábbi terveivel ellentétben mégis belépett a versenyzőket tömörítő szervezetbe (GPDA) a Forma-1 idén visszatért hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher. A német pilóta menedzsere és szóvivője, Sabine Kehm a Malajziai Nagydíj előtt közölte, hogy volt csapattársa, Felipe Massa rábeszélése Schumacher megváltoztatta elhatározását, és ismét tagja lett a szervezetnek. "Michael továbbra is támogatja a GPDA munkáját, de már nem akar olyan aktív lenni, mint korábban" - tette hozzá Kehm.
2010.04.05. 09:15
 
 
Változnak a munkába járással kapcsolatos költségtérítések
Május 1-jétől módosulnak a munkavállalók számára fizetendő, munkába járással kapcsolatos utazási költségtérítések szabályai - hívja fel a figyelmet az RSM DTM Hungary. Míg a hatályos szabályok nem részletezik a munkába járással kapcsolatos utazási költségtérítésre jogosultak körét, addig május 1-jétől költségtérítésre jogosultnak minősülnek a Munka Törvénykönyve szerinti munkaviszony alapján foglalkoztatott személyek, a köztisztviselők, a közalkalmazottak, a bírók, az ügyészek, az igazságügyi alkalmazottak, valamint a fegyveres szervek hivatásos állományú tagjai - ismerteti a tanácsadó cég hírlevele.
2010.04.05. 08:45
 
 
London területén is éltek dinoszauruszok
London területén is élhettek egykoron dinoszauruszok, legalábbis erre enged következtetni az a kövület, amelyre egy útépítő munkás talált rá kátyúzás közben a brit főváros Harrow kerületében. A munkás értesítette a Portsmouthi Egyetem paleontológusait, és a szakemberek megállapították hogy egy őshüllő "behúzható" karmáról van szó - olvasható a Harrow Observer (http://www.harrowobserver.co.uk) kerületi lap online kiadásában. A kutatók szerint még korai lenne megmondani, milyen őshüllő csontmaradványáról van szó, ám a helyi geológusok máris Harrowsaurusnak nevezték el a lényt.
2010.04.05. 08:45
 
 
Parragh: nem érezhető az uniós források gazdaságélénkítő hatása
Bár az uniós források felhasználásában Magyarország élen jár, de azok gazdaságélénkítő hatása nem érzékelhető - nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az MTI-nek. A kamara elnöke szerint a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) forrásait meg kellene duplázni a 2007-2013-as időszak egészére, az elmúlt évben a gazdaságfejlesztésre átcsoportosított további 111 milliárd forint érdemben nem növeli a lehetőségeket. Parragh László emlékeztetett arra, hogy 2008 őszén ötpárti egyetértés volt az építőipar gondjainak sürgős kezelésében. Az 1.800 milliárd forint uniós forrás felhasználásából adódó építőipari megrendelésből alig "csurrant-cseppent" eddig az ágazat számára.
2010.04.05. 08:30
 
 
Raúl Castro nem enged Washingtonnak és Brüsszelnek
Raúl Castro kubai elnök nem enged Washington és Brüsszel zsarolásnak egy bebörtönzött éhségsztrájkoló ellenzéki ügye miatt. Ezt maga a szigetország vezetője szögezte le a kubai kommunista ifjúsági szövetség kongresszusának küldöttei előtt felszólalva vasárnap Havannában. Castro nem nevezte meg Orlando Zapatát, aki február 23-án hunyt el börtönében éhségsztrájk következtében. A kubai elnök szerint az Egyesült Államok és az Európai Unió bíztatta a férfit az önsanyargatásra, hogy abszurd céljait elérje. Castro szerint a kubai egészségügyi szervek mindent megtettek élete megmentéséért, de Zapata önfejűsége saját halálához vezetett.
2010.04.05. 08:30
 
 
Megkezdődött az egységes kérelembeadás az MVH-nál
A hónap elején megkezdődött a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnál (MVH) a területalapú és több más közvetlen támogatás egységes kérelmének elektronikus benyújtása - közölte Soproni Horváth Lajos, az MVH sajtófőnöke. Külön kitért arra, hogy - a legtöbb gazdálkodót érintő - egységes területalapú támogatást idén is a SAPS rendszer keretében folyósítják. Az igények benyújtását tavaly óta e támogatási formánál is már kötelezően elektronikus úton kell megtenni. Az elektronikus kérelem kitöltő és benyújtó felület az MVH honlapján (www.mvh.gov.hu) külön menüpontban érhető el. Kérelmet csak az nyújthat be, aki regisztrált ügyfél az MVH-nál, és akinek saját fizetési számlaszáma van.
2010.04.05. 08:30
 
 
Sokan haltak meg a hétvégén Mexikóban erőszakos cselekményekben
Legkevesebb 19 ember halt meg szombaton és vasárnap Mexikó északi részén bűnszervezetek támadásaiban - közölték a helyi hatóságok. A Coahuila szövetségi államban lévő Torreónban egy fegyveres különítmény tagjai kisteherautókról lövöldözve hat 18-29 év közötti embert öltek meg egyik áldozatuk háza előtt - számolt be a város rendőrkapitánya. Egy embert a fején súlyosan megsebesítettek. Ebben a városban januárban egy banda fegyveresei 10 fiatalt öltek meg egy bárban.
2010.04.05. 08:15
 
 
Erős földrengés rázta meg a mexikói Kaliforniai-félszigetet
Legkevesebb egy halálos áldozta van annak a nagy erejű földrengésnek, amely helyi idő szerint vasárnap délután rázta meg a Mexikóhoz tartózó Kaliforniai-félsziget északi részét. Egy férfi amiatt halt meg, hogy ráomlott a földmozgás következtében összedőlt háza - közölték a helyi katasztrófavédelmi szervek. A hatóságok nem zárják ki, hogy mások is épületromok között rekedhettek Mexicali városában, mivel néhány ház megrongálódott. Egyelőre folytatják a kutatást. Az amerikai földtani intézet (USGS) mérése szerint a Richter-skálán mérve 7.2-es fokozatú földrengés rázta meg a térséget. A rengés fészke Guadalupe Victoria városától dél-délnyugatra 26 kilométerre, 10 kilométeres mélységben volt.
2010.04.05. 08:15
 
 
Rendben zajlott a választások első fordulója a külföldi magyar képviseleteken
Rendben zajlott le az országgyűlési választások első fordulója a Magyar Köztársaság külföldi képviseletein a hétvégén. Azért kellett külföldön egy héttel a magyarországi szavazás előtt megtartani az első fordulót, hogy az urnák időben hazaérkezhessenek. Először szombaton az amerikai kontinens államaiban választottak, vasárnap a többi országban. Kínában már közép-európai idő szerint délután 1 órakor mindkét helyszínen - Pekingben és Sanghajban - befejeződött a szavazás. Egyik helyszínről sem jelentettek rendkívüli eseményt. A Kínában élő, vagy ott tartózkodó szavazásra jogosultak közül összesen 66-an kérték felvételüket a külképviseleti névjegyzékbe, és közülük 60-an szavaztak.
2010.04.04. 22:00
 
 
Egy hét után sikerült kimenteni kilenc kínai bányászt
Vasárnap kimentettek kilenc kínai bányászt, aki egy héttel korábban rekedt a föld alatt az ország északi részén elterülő Sanhszi tartományban - jelentette be a központi televízió. A helyi idő szerint már a hétfői nap első óráiban sugárzott felvételen mutatták, ahogy kórházba szállítják a megmentett embereket. A szerencsétlenségben 153-an szorultak bent a szénbányában, amelynek egyes szintjeit víz öntötte el. A mentők pénteken bizonyosodtak meg arról, hogy közülük egyesek még életben vannak, mert a bányászok a fúrócsövek ütögetésével jelet adtak magukról. Jelenleg mintegy 3 ezer mentő folytat versenyt az idővel, és próbálja kiszivattyúzni a vizet.
2010.04.04. 21:30
 
 
Primera División: a Real Madrid visszavette a vezetést a Barcától
Egy napig lehetett az élen a Barcelona e hét végén a spanyol labdarúgó-bajnokságban: a címvédőtől a Real Madrid vasárnap este vette vissza a vezetést, miután a 30. forduló utolsó előtti mérkőzésén 2-0-ra nyert a Racing Santander otthonában. A királyi gárdának Cristiano Ronaldo szerzett vezetést, aki biztos lábbal lőtte be a vele szembeni szabálytalanságért megítélt büntetőt, majd Gonzalo Higuaín, a Real házi gólkirálya vette be a vendéglátók kapuját. Eeredmény: Racing Santander-Real Madrid 0-2 (0-1). Gól: C. Ronaldo (23., 11-esből), Higuaín (76.).
2010.04.04. 21:15
 
 
Rendőri készenlét Hatvanban
Fokozott rendőri ellenőrzést tartanak a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, illetve a Készenléti Rendőrség munkatársai vasárnap Hatvanban, hogy így akadályozzák meg két család összetűzését, akik között elmérgesedett a viszony - tájékoztatta Heves megye rendőr-főkapitánya az MTI-t. Az akció során, a rend fenntartása érdekében, közel 100 rendőr tart fokozott ellenőrzést a városban, illetve a településre bevezető utak mentén - közölte Juhász István. A rendőrök célja, hogy megelőzzék az összetűzést, azt követően hogy információt kaptak a készülő incidensről - tette hozzá a dandártábornok.
2010.04.04. 21:00
 
 
Labdarúgó NB I: Mészöly Géza az Újpest FC új trénere
Az Újpest FC vasárnap szerződést bontott William McStay vezetőedzővel, s hétfőtől már Mészöly Géza irányítja a csapat felkészülését. A skót szakember felajánlotta lemondását, amelyet a lila-fehér futballklub sportigazgatója, Kovács Zoltán elfogadott - adta hírül az egyesület honlapja. A tavaszt a harmadik helyről kezdő Újpest szombaton a kiesés ellen küzdő Haladás otthonában is vereséget szenvedett - ezzel ötödször kapott ki a tavaszi idényben -, s a 6. helyre csúszott vissza a tabellán. A Vasastól decemberben távozott, 43 éves Mészöly Géza 2004 és 2006 nyara között 75 mérkőzésen már volt a lila-fehérek szakvezetője. A visszatérő szakember hétfőn sajtótájékoztató keretében válaszol az újságírók kérdésére, majd megtartja első edzését is.
2010.04.04. 20:45
 
 
Labdarúgó NB I: döntetlen Zalaegerszegen
Fordulatos mérkőzésen a ráadásban esett góllal szerzett pontot az éllovas Videoton a harmadik helyezett Zalaegerszeg otthonában a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójának szombati mérkőzésén. ZTE FC-Videoton FC 2-2 (0-1). Zalaegerszeg, 5628 néző. Gólszerzők: Balázs (56.), Pavicevic (81., 11-esből), illetve Alves (40.), Elek (91.). Kiállítva: Andic (80.).
2010.04.04. 20:15
 
 
A General Motors már több autót ad el Kínában, mint Amerikában
A General Motors (GM), a legnagyobb amerikai autógyár márciusban már több kocsit adott el Kínában, mint az Egyesült Államokban - írta a hétvégi The Wall Street Journal. A GM 230 ezer járművet értékesített az ázsiai országban, míg az otthoni piacon csak 188 ezer autója talált gazdára. Előbbi adat 68, utóbbi csak 21 százalékos növekedést mutat az egy évvel korábbihoz képest. A GM számára tavaly még az Egyesült Államok volt a vezető piac 2 millió eladott kocsival, Kínában pedig 1,83 millió járművet értékesítettek. Az idei év azonban fordulatot hozhat. A vezető New York-i üzleti napilap felhívja a figyelmet: Kína egyre inkább kulcspiaccá válik a nemzetközi autógyártók számára.
2010.04.04. 19:15
 
 
F1: a pontversenyek állása
Pilóták: 1. Felipe Massa 39 pont, 2. Fernando Alonso 37, 3. Sebastian Vettel 37, 4. Jenson Button 35, 5. Nico Rosberg 35, 6. Lewis Hamilton 31, 7. Robert Kubica 30, 8. Mark Webber 24, 9. Adrian Sutil 10, 10. Michael Schumacher 9, 11. Vitantonio Liuzzi 8, 12. Rubens Barrichello 5, 13. Jaime Alguersuari, 2 14. Nico Hülkenberg 1. Csapatok: 1. Ferrari 76, 2. McLaren 66, 3. Red Bull 61, 4. Mercedes 44, 5. Renault 30, 6. Force India 18, 7. Williams 6, 8. Toro Rosso 2.
2010.04.04. 19:00
 
 
Törzsi vezetők támogatásáért folyamodott Kandahárban az afgán elnök
A törzsi vezetők támogatásáért folyamodott Hamid Karzai afgán elnök, aki vasárnap ellátogatott Kandahárba, a legújabb amerikai katonai offenzíva tervezett központjába. Mintegy kétezren hallgatták meg Karzait, akik előtt kijelentette, hogy érti aggodalmaikat, és megígérte, hogy "nem lesz hadművelet az együttműködésük és a velük való tanácskozás nélkül". A társaságában volt Stanley McChrystal amerikai tábornok, az afganisztáni NATO-erők főparancsnoka is, de ő nem ígért semmit. A 30 ezer fős amerikai erősítés nagyobb részét Kandahár tartományba, a tálib lázadók fő működési területére készülnek küldeni. Az offenzíva időpontját még nem jelentették be.
2010.04.04. 18:45
 
 
Női kézilabda Eb-selejtező: továbbjutott a magyar csapat
Kijutott a decemberi Európa-bajnokságra a magyar női kézilabda-válogatott, miután a selejtező 4. fordulójában is nyert, ezúttal Békéscsabán a svédek ellen 26-24-re. A biztos csoportelsőséghez a hátralevő 2 fordulóban még egy pont szükséges Mátéfi Eszter csapatának. Eredmény, 4. forduló: Magyarország-Svédország 26-24 (16-10). A kvartettből az első két helyezett jut ki a decemberi, dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságra. További eredmény: Csehország-Azerbajdzsán 37-25 (19-11). Az állás: 1. Magyarország 8 pont, 2. Svédország 4 (109-85), 3. Csehország 4 (104-96), 4. Azerbajdzsán 0.
2010.04.04. 17:15
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák büntetőjével nyert a PSV
Dzsudzsák Balázs idénybeli 12. góljával győzött vasárnap a PSV Eindhoven a Willem II Tilburg vendégeként a holland labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. A magyar válogatott balszélső a 81. percben, 11-esből volt eredményes. A korábbi válogatott kapus, Babos Gábor szintén végig a pályán volt, de 2-0-s vereséggel kényszerült csapatával, a NEC Nijmegennel távozni a Heracles Almelo otthonából. Eredmények: ADO Den Haag-Ajax Amsterdam 0-1 Feyenoord-NAC Breda 0-0 Heracles Almelo-NEC Nijmegen 2-0 Willem II Tilburg-PSV Eindhoven 0-1. Az élcsoport állása: 1. Twente Enschede 77 pont, 2. Ajax Amsterdam 73, 3. PSV Eindhoven 72, 4. Feyenoord 56, 5. AZ Alkmaar 54, 6. Heracles Almelo 49.
2010.04.04. 16:45
 
 
Overdose a versenypályán, de még nem versenyzőként
Egy év után ismét a versenypályára lépett vasárnap Berlinben Overdose, igaz, egyelőre még versenyen kívül: a magyar csodalovat a szezon kezdetét jelentő húsvétvasárnapi viadal előtt a német közönségnek mutatták be a Hoppegarten lóversenypályán. Overdose-t hatalmas érdeklődés közepette vezette körbe trénere, Ribárszki Sándor. A csődört - amely első versenyeit súlyos betegsége előtt Németországban nyerte - több ezer német lóversenyrajongó tapssal üdvözölte. Jelen volt Brandenburg tartomány miniszterelnöke, Matthias Platzeck, valamint Peisch Sándor berlini magyar nagykövet is.
2010.04.04. 16:45
 
 
BL: sérülés miatt Ibrahimovic nem játszik az Arsenal ellen
Sérülés miatt nem léphet pályára kedden, az Arsenal elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen Zlatan Ibrahimovic, az FC Barcelona támadója. A svéd futballistának, aki a negyeddöntős párharc e heti, londoni mérkőzésén a katalán csapat két gólját szerezte, a jobb vádlijában meghúzódott az izom az Athletic Bilbaóval szembeni, szombati bajnoki mérkőzést megelőzően. A 4-1-es Barcelona-győzelemmel zárult összecsapáson - a kilencven perc során két találatig jutó - Bojan Krkic szerepelt a helyén. A klub arról egyelőre nem közölt semmit, hogy jövő szombaton, a Real Madrid elleni El Clásicón bevethető lesz-e már Ibrahimovic. A Barcelona 2-2-es állásról kezdi a keddi BL-összecsapást az Arsenallal szemben.
2010.04.04. 16:15
 
Milliárdos adókiesés ellenőrhiány miatt Németországban
Milliárd eurós nagyságrendű bevételtől esik el a német állam az adóhatóságnál kialakult munkaerőhiány miatt - írta a hétvégén a Süddeutsche Zeitung. A müncheni lap szerint a 82 milliós országban a hatékony adóbehajtáshoz 130 ezer fős apparátusra volna szükség, de csak 115 ezren dolgoznak a hivatalnál. A legtöbb betöltetlen állás az iparvállalatok adóztatásának területén van. Összesen 3.050 ellenőr és 420 adónyomozó hiányzik, ami a jelenlegi teljes, 13.800 fős ellenőri és 2.570 fős nyomozói állományhoz képest tetemes arány - mondta az adóhivatali dolgozók szakszervezetének elnöke, Dieter Ondracek, aki szerint az állam elől eltitkolt, évi 30 milliárd euróra becsült jövedelem feltárását még inkább megnehezíti, hogy nincsen elég szakember.
2010.04.04. 16:00
 
 
Erdő Péter: az emberiség hivatása a szeretet és a viszontszeretet
Hivatása van az emberiségnek, ez a hivatás pedig abban áll, hogy Istent keressük, viszontszeressük, és odaadással, elszántsággal szeressük a többi embert is - mondta Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a budapesti Szent István-bazilikában a húsvét vasárnapi misén mondott prédikációjában. A zsúfolásig telt templomban a bíboros kiemelte: pusztították már az emberiséget és népünket is természeti csapások, járványok, háborúk, nyomorúság és társadalmi bajok, civakodás és gyűlölködés, önzés és kevélység, ám Isten segít az emberen "a saját (...) igyekezetünk, a saját (...) szeretetünk által". Erdő felhívta a figyelmet arra: életre kell váltani a kereszténység húsvéti hitét és örömét.
2010.04.04. 16:00
 
 
F1, Malajziai Nagydíj: Vettel győzött
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája győzött vasárnap, a Forma-1-es Malajziai Nagydíjon, a világbajnoki sorozat harmadik versenyén. Mögötte a csapattárs, az ausztrál Mark Webber lett a második, a német Nico Rosberg (Mercedes) pedig a harmadik. A szintén Mercedesszel versenyző hétszeres világbajnok német Michael Schumacher műszaki hiba miatt kiesett, csakúgy, mint a korábbi kétszeres vb-első spanyol Fernando Alonso (Ferrari). Alonsónak ezzel búcsúznia kellett a pontverseny első helyétől, elébe a csapattárs, a Szepangban hetedik brazil Felipe Massa lépett, a harmadik helyre pedig Vettel jött föl.
2010.04.04. 15:45
 
 
32-en haltak meg három bagdadi merényletben
Öngyilkos merénylők három autóbombát repítettek levegőbe külföldi nagykövetségek közvetlen közelében vasárnap, helyi idő szerint fél 12-kor Irak fővárosában. A pár perces eltéréssel elkövetett merényletek legalább 32 ember életét oltották ki, 185-en pedig megsebesültek - közölték az iraki hatóságok. A legnagyobb erejű robbanás az iraki főváros központjában, Irán nagykövetsége előtt történt, és a környéket sűrű füstfelhő borította el. Pár perccel korábban két másik robbanás döreje hallatszott a Bagdad nyugati részén fekvő Manszúr negyedből, az egyik az egyiptomi, a másik pedig a német nagykövetség környéke felől.
2010.04.04. 15:45
 
 
A pápa szellemi és erkölcsi megtérést sürgetett húsvét vasárnap
Az emberiségnek szellemi és erkölcsi megtérésre van szüksége, hogy túllépjen a mai mély válságból - mondta Urbi et orbi (Róma városának és a világnak szóló) áldása során XVI. Benedek pápa, a húsvét vasárnapi mise bemutatása után. A Szent Péter székesegyház központi erkélyén elmondott áldás 65 nyelven hangzott el, ami kettővel - az izlandival és a kazahhal - több, mint egy évvel ezelőtt. Az emberiségnek, hogy túlléphessen a válságon, nemcsak felületes kiigazításokra, hanem szellemi és erkölcsi megtérésre van szüksége - mondta a pápa, aki szerint az embereknek szüksége van az evangélium üdvére, mert az az erkölcsi válság, amelyet a Föld él át, mély változásokat követel, kezdve a lelkiismerettel.
2010.04.04. 15:15
 
 
Egy hét múlva lesz az országgyűlési képviselők választásának első fordulója
Egy hét múlva, április 11-én lesz az országgyűlési képviselők választásának első, magyarországi fordulója, a voksolásra jogosult több mint nyolcmillió választópolgár csaknem 11 ezer hazai szavazókörben adhatja le voksát. Sólyom László köztársasági elnök január 22-én írta ki az országgyűlési képviselő-választás első fordulóját április 11-ére, a választások második fordulóját pedig 25-ére. A választópolgárok az országgyűlési választás első fordulóján két szavazattal rendelkeznek: egyrészt voksolhatnak arra, akit az egyéni választókerületükben képviselőnek szeretnének, a másik íven pedig arról dönthetnek, hogy a területi listáról melyik pártot támogatják.
2010.04.04. 13:45
 
 
Bölcskei Gusztáv: húsvétkor az Isten életjelet adott magáról
Húsvét ünnepén az Isten olyan életjelet adott magáról, amely gyökeresen változtatta meg azok életét, akik felismerték őt, akik felismerték, hogy nem vagyunk magunkra hagyatottak - mondta Bölcskei Gusztáv püspök, a Magyarországi Református Egyház zsinatának lelkészi elnöke húsvét vasárnapi igehirdetésében, a debreceni Református Nagytemplomban. A tiszántúli református püspök a zsúfolásig megtelt Nagytemplomban mondott beszédét az idei húsvét naptári egybeeséseire fűzte fel. A rendszerváltás előtti éveket idézve emlékeztetett, hogy már nem énekeltetnek velünk "erőltetett éneket" április 4-e alkalmából. Az ember saját akaratából csak azt dicsőíti, "aki egyedül hozza el a szabadulást."
2010.04.04. 13:30
 
Kártyafüggetlenítésre kötelezik a mobilszolgáltatókat Japánban
A mobiltelefonok úgynevezett kártyafüggőségének felszámolására kötelezi a szolgáltatókat a japán kormány. A Nikkei című gazdasági lap szerint a jelenleg formálódó szabályozást még az idén bevezeti a belügyi és távközlési minisztérium. Japánban a szolgáltatók csak a mobilhálózat használatához szükséges SIM-kártyával és a hozzá tartozó előfizetői szerződéssel együtt forgalmaznak készüléket. A kormány a versenyt kívánja ösztönözni a korlátozás feloldásával. Az intézkedés révén a fogyasztók készülékcsere nélkül válthatnak mobilszolgáltatót, és várhatóan csökkenek majd az árak - írta hétvégi számában a Nikkei.
2010.04.04. 12:45
 
Értékes Matisse-képet árvereznek el
Henri Matisse 18-25 millió dollárt érő Bouquet pour le 14 Juillet 1919 (Virágcsokor 1919. július 14-re) című képét árverezik el a Sotheby's aukciósháznál május 5-én. A látványos mű az impresszionista és modern művészet remekeiből rendezett aukción kerül kalapács alá. "A művész az I. világháború utáni július 14-e, vagyis a Bastille lerombolásának évfordulójára festette a képet" - mondta el az aukciósház képviselője. A kép a művész visszatérő optimizmusát sugározza, Matisse ugyanis 1919 előtt pályafutása nehéz időszakán ment keresztül - tette hozzá a szóvivő. Nehezen tudta eladni alkotásait, a kubizmussal és az absztrakt művészettel is hadakozott, ezen túl pedig családi gondok is gyötörték, lánya súlyos beteg volt.
2010.04.04. 12:30
 
 
Obama már hivatalosan is az első fekete amerikai elnök
Barack Obama immár hivatalosan is az első fekete amerikai elnök: a Fehér Ház ura az idei népszámlálási kérdőíven azt és csak azt jelölte be, hogy a fekete emberfajtához tartozik. Az Egyesült Államokban az alkotmány írja elő, hogy tíz évenként össze kell számlálni az ország népességét. Az idei, 2010-es népszámlálási íveken is számot kell adni az azt kitöltőknek arról, hogy milyen emberfajtához tartoznak. Egyszerre több rubrikát is be lehet jelölni, amelyek között az első három lehetőség a fehér, a "fekete, afroamerikai vagy néger", valamint az "amerikai indián vagy alaszkai bennszülött". Ezenkívül választható egyebek mellett indiai, kínai, japán, koreai, szamoai és filippínó, valamint egyéb, tetszés szerint meghatározandó emberfajta.
2010.04.04. 10:15
 
 
Hétfőn zárul a Budapesti Tavaszi Fesztivál
A harmincadik Budapesti Tavaszi Fesztivál hétfőn este a Művészetek Palotájában a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Gyenyisz Macujev és Boldoczki Gábor koncertjével zárul. Az esten jelképesen átadják a stafétabotot a vidéki színházakat bemutató fővárosi Rivalda Fesztiválnak. A 30 év című koncert a Művészetek Palotájában a BTF három évtizedéről emlékezik meg, és a Liszt Ferenc Kamarazenekar műsorával felidézi az első fesztivál programját - hangsúlyozta Koch Andrea, a Budapesti Fesztiválközpont kommunikációs vezetője.
2010.04.04. 10:15
 
Primera División: négy gólt lőtt a Barcelona
A Barcelona magabiztosan nyert a vendég Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának szombati játéknapján. Eredmények: FC Barcelona-Athletic Bilbao 4-1 (2-0). Gól: Jeffren (27.), Bojan Krkic (40., 59.), Messi (67.), illetve Susaeta (77.). Sevilla-Tenerife 3-0. Az élcsoport: 1. Barcelona 30 75-19 77 2. Real Madrid 29 81-26 74 3. Valencia 29 45-32 53 4. Real Mallorca 29 45-33 47 5. Sevilla 29 40-35 45 6. Athletic Bilbao 30 41-41 45.
2010.04.04. 10:00
 
A BUX újra 25 ezer pont közelében járt a héten
Az előző heti optimizmust követően a hét első felében korrekcióra került sor a magyar börzén, ám ezután a hét végéig folytatódott a pozitív hangulat a Budapesti Értéktőzsdén, és apró lépésekkel péntekre ismét 25 ezer pont közelébe jutott a BUX. Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 97,50 pontos, 0,39 százalékos emelkedéssel, 24.987,66 ponton zárt pénteken. Az index a 2009. december végi 21.227,01 pontos értékénél jelenleg 3.760,65 ponttal, 17,7 százalékkal magasabban áll.
2010.04.04. 10:00
 
 
Profi boksz: Bernard Hopkins pontozással győzte le Roy Jones Jr.-t
Bernard Hopkins visszavágott Roy Jones Jr.-nak a csaknem 17 évvel ezelőtti vereségért a profi boksz két nagy amerikai öregének magyar idő szerint vasárnap hajnali félnehézsúlyú csatájában, amelyet Las Vegasban rendeztek meg. A 45 esztendős Hopkins csaknem mind a 12 menetet uralta, így elsöprő fölényt tükröző, egyhangú - 117-110, 117-110, 118-109 arányú - pontozással diadalmaskodott 41 éves riválisa fölött. A siker után a győztes öklöző összeesett öltözőjében, kivizsgálásra kórházba vitték, akárcsak az erejével szintén elkészült, bár az ütközet színhelyét, a Mandalay Bay Events Centert saját lábán elhagyó másik veteránt.
2010.04.04. 09:45
 
A magyar cégek több mint fele használ céginformációs szolgáltatást
A magyar cégek 57,54 százaléka jelenleg már használ céginformációs szolgáltatást - derül ki a PartnerControll.hu felméréséből. A kutatás szerint a cégek lekérései főként eseti jellegűek, a vállalatok csak kevesebb mint tíz százaléka használ előfizetéses céginformációs szolgáltatást és cégkivonatot. A PartnerControll.hu 1.068 magyarországi cég bevonásával készült, nem reprezentatív kutatása szerint, a cégek nagy része csupán alkalmanként használja a céginformációt üzleti tevékenységben. A céginformáció használatában a megkérdezett cégek képviselőinek több mint fele még biztos volt, azonban ennek formájával és használatának mélységével kapcsolatban már sokan elbizonytalanodtak - tájékoztatott a szolgáltató.
2010.04.04. 09:45
 
 
Sikeresen csatlakozott a Nemzetközi Űrállomáshoz a Szojuz
Sikeresen hozzákapcsolódott a Nemzetközi Űrállomás orosz szegmenséhez a Szojuz TMA-18 űrhajó, fedélzetén két orosz és egy amerikai űrhajóssal. A Szojuz vasárnap a tervezetthez képest egy perccel korábban, közép-európai idő szerint 7 óra 25 perckor csatlakozott az űrállomáshoz. Az űrhajón, amely pénteken indult Bajkonurból, az orosz Alekszandr Szkvorcov parancsnok és Mihail Kornyijenko fedélzeti mérnök, továbbá az amerikai Tracy Caldwell Dyson második fedélzeti mérnök érkezett az állomásra. Az expedíció tagjai 167 napos ott-tartózkodásuk során három amerikai űrsiklót és három Progressz-M teherűrhajót fogadnak, kétszer lépnek ki a nyílt világűrbe, és mintegy 40 tudományos kísérletet végeznek el.
2010.04.04. 09:15
 
 
Rendben lezajlott a szavazás első fordulója Amerikában
Rendben lezajlott az amerikai kontinens magyar külképviseletein az országgyűlési képviselő-választás első fordulója, rendkívüli események nem történtek - tájékoztatták az MTI-t a külképviseleti választási irodák vezetői. A legnagyobb névjegyzék New Yorkban volt, ahol 422-en jelentkeztek a szavazásra, közülük 358-an jelentek meg és adták le szavazatukat (84,8%). Washingtonban a névjegyzékben szereplő 122 választópolgárból 93 voksolt (76,2%). Az amerikai fővárosban a nagykövetségen tartott szavazáson a Fidesz-KDNP és a Jobbik megfigyelője volt jelen (más pártok nem is küldtek megfigyelőket sehová), akik úgy tájékoztatták az MTI-t, hogy minden rendben zajlott, korrekt volt a szavazás.
2010.04.04. 09:00
 
 
Megkezdődött a szavazás az európai magyar külképviseleteken is
Vasárnap hajnalban megkezdődött a szavazás Európában, illetve az amerikai kontinensen kívüli többi magyar külképviseleten is. Az országgyűlési képviselő-választáson helyi idő szerint reggel 6 és este 7 óra között lehet szavazni. Az első Amerikán kívüli szavazókör Ausztráliában, Canberrában nyílt meg, s Moszkvában is már megkezdődött a voksolás. Az országgyűlési képviselők választásán 8807-en szavazhatnak Magyarország 86 külképviseletének egyikén az első fordulóban. A szavazatokat tartalmazó urnákat a külképviseleteken nem bontják fel, hanem Magyarországra szállítják, és a voksokat "belekeverik" a szavazópolgár választókerületének egyik urnájába.
2010.04.04. 08:45
 
Visszamentek autójukért a rablók
Visszament autójáért két rablással próbálkozó férfi bűntette helyszínére az Egyesült Államokban és haza már nem jutott: a rendőrök még ott voltak és tanúkat kérdezgettek ki. A tanúknak így nem kellett a személyleírással tovább bajlódniuk, elég volt rámutatniuk a két fiatalra. A 19 és 20 éves ifjak egy boltból kilépő férfit támadtak meg késsel, ám annak sikerült visszamenekülnie az üzletbe, ahonnan telefonon hívta a rendőrséget. A tettespáros ugyan átöltözött, mielőtt kocsijáért visszatért, de ez kevés volt a megtévesztéshez. Az eset Oregon államban történt.
2010.04.04. 08:30
 
 
Férfi kosárlabda NB I: a címvédő Atomerőmű legyőzte az éllovas ZTE-t
A címvédő Atomerőmű hazai pályán kilenc ponttal legyőzte az éllovas ZTE-t a férfi kosárlabda NB I szombati rangadóján. Eredmény: Atomerőmű SE - Zalakerámia-ZTE KK 63-54 (15-15, 22-16, 13-11, 13-12). Legjobb dobók: Walker 23, Dill 15, Horváth 11, illetve Wilson 12, Watson 11. Ezzel Horváth Imre csapata sorozatban a hetedik diadalát aratta, míg a ZTE elszenvedte második vereségét a bajnokságban. További eredmények: Eredmények: Falco-Szova KC Szombathely - Pécsi VSK-PANNONPOWER 112-80 (29-20, 35-24, 16-20, 32-16), Szolnoki Olaj-Kaposvári KK 95-64 (30-15, 22-21, 19-12, 24-16), Soproni KC - Marso-Vagép NYKK 107-76 (42-26, 20-14, 23-19, 22-17), Albacomp-Salgótarjáni KSE 118-73 (39-17, 19-25, 24-12, 36-19).
2010.04.03. 21:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800[1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista