2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A kormány elfogadta BKV hosszú távú finanszírozásáról szóló szerződést
A kormány szerdán elfogadta BKV hosszú távú finanszírozásáról szóló szerződést; munkája befejeztével csütörtöki hatállyal lemond posztjáról Horváth Csaba, a fővárossal összefüggő kormányzati tevékenység összehangolásában közreműködő kormánybiztos. A posztjáról április 8-án lemondó Horváth Csaba azt mondta: a kormány és a közgyűlés által elfogadott megállapodás tartalmazza az átlátható és a hatékony működéssel kapcsolatos üzleti tervet mellékletként. A kormány úgy ad 17,5 milliárd forint közvetlen és 5 milliárd forintos hiteltámogatást, hogy ezért cserébe elvárja az átlátható, hatékony, olcsó és a lehető legjobb minőségű szolgáltatás biztosítását - fűzte hozzá.
2010.04.07. 17:45
 
 
A vártnál kevesebb az államháztartás első negyedéves hiánya
Az államháztartás önkormányzatok nélkül 259,3 milliárd forint hiánnyal zárt márciusban, és 609,9 milliárd forintos deficittel az első negyedévben, a várt 651,3 milliárddal szemben - közölte a Pénzügyminisztérium. Az államháztartás 609,9 milliárd forintos első negyedévi hiánya, az éves deficit 69,4 százalékát teszi ki, némileg alacsonyabb a PM által korábban prognosztizált 74 százalékos hányadnál.
2010.04.07. 17:30
 
 
A Groove Armada, Goldie és az Epica is fellép a Hegyalján
A brit elektronikus zene két fontos szereplője, a Groove Armada és Goldie, valamint a szimfonikus metált képviselő holland Epica is fellép az idei Hegyalja Fesztiválon, amely július 14. és 18. között lesz Tokajban - tájékoztatták a szervezők szerdán az MTI-t. A Hegyalja magyar fellépői között lesz Ákos, a Bëlga, a Subscribe, a Turbo, a Fish!, az Óriás, a Kowalsky meg a Vega, az Insane, a Road, az Isten Háta Mögött, a Neck Sprain, a The Idoru, a Colorstar, a Neo, a The Kolin, az Irie Maffia, a Zuboly, a Goulash Exotica és a Barabás Lőrinc Eklektric is.
2010.04.07. 17:30
 
 
Századvég: stabil Fidesz-előny, kifulladni látszó Jobbik
A Századvég-Kód legfrissebb közvélemény-kutatása szerint a Fidesz-KDNP továbbra is stabil előnnyel vezet a választások hajrájában, miközben a Jobbik "kifulladása" miatt újra az MSZP a második legnagyobb erő. Az MTI-hez szerdán eljuttatott felmérés készítői úgy látják, hogy az MDF és az LMP közül csak az utóbbinak van esélye a parlamenti küszöb átlépésére. A kutatás alapján a biztos befutók közül csak a Fidesz és az MSZP tudta növelni támogatottságát a legutóbbi, március 16. és 22. között végzett felmérés adataihoz képest. Az ellenzéki pártra az összes megkérdezett 39 százaléka, a szocialistákra 14 százaléka szavazna most vasárnap.
2010.04.07. 17:30
 
Amerikai állampolgár először a megölhető terroristák listáján
Először került fel egy amerikai állampolgár a megölhető terrorgyanús személyek listájára az Egyesült Államokban - írta a The Washington Post. A Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) jóváhagyta, hogy "elfogni vagy megölni" megjegyzéssel felkerüljön a listára az az imám, aki honlapján korábban amerikai katonák megölésére buzdította a muzulmánokat szerte a világon. Az imámmal - az Új-Mexikó államban született Anwar al-Awlakival - hónapokon át levelezett az a palesztin származású amerikai katonaorvos, aki 13 embert mészárolt le tavaly novemberben a texasi Fort Hood-i katonai támaszponton.
2010.04.07. 17:30
 
 
BKV-ügy: újabb öt gyanúsítottat hallgattak ki
Újabb öt gyanúsítottat hallgatott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság a BKV-ügyekkel összefüggésben, valamennyien a közlekedési vállalatnál dolgoztak - tudta meg a BRFK szóvivőjétől az MTI. Tafferner Éva elmondta: a jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés miatt gyanúsítottként kihallgatottak egyike egy volt főosztályvezető, illetve két egykori igazgató, továbbá két másik beosztott. Valamennyiüket kommunikációs szerződésekkel összefüggésben hallgatták ki gyanúsítottként.
2010.04.07. 17:00
 
 
A szezonális influenza elleni oltás növelhette a H1N1-kockázatot
A szezonális influenza ellen beoltott embereknél nagyobb lehetett 2009-ben a H1N1, pandémiás influenza miatti megbetegedés kockázata - közölték kanadai kutatók. A PLoS Medicine című internetes tudományos folyóiratban közzétett cikk szerzői azonban hozzátették, hogy a kapcsolat gyenge a szezonális influenza elleni vakcinálás és az azt követő pandémiás influenzafertőzés között. Az első vizsgálat igazolta, hogy a szezonális vakcina védelmet nyújtott a szezonális influenza ellen, de körülbelül 68 százalékkal növelte a H1N1 miatti megbetegedés kockázatát. A további három tanulmány is alátámasztotta, hogy nagyobb a valószínűsége a H1N1-fertőzésnek azoknál, akik kaptak szezonális influenza elleni oltást.
2010.04.07. 16:45
 
 
Táblapécék terén mások is az Apple példáját követik
A világ legnagyobb mobiltelefon-gyártója, a Nokia várhatóan az év második felében mutatja be saját fejlesztésű táblapécéjét - közölték technológiai elemzők. Számtalan hordozhatókészülék-gyártó és PC-kereskedő, többek között a Samsung és a Hewlett-Packard is az Apple nyomdokait követi, miután a cupertinói székhelyű informatikai vállalat hétvégén bemutatott iPad-jának fogadtatását a 2007-ben megjelent iPhone sikeréhez viszonyították.
2010.04.07. 16:30
 
 
Krimi forgatását tervezi Oliver Stone és Leonardo DiCaprio
Oliver Stone filmrendező és Leonardo DiCaprio amerikai színész is részt vesz a Travis McGee című krimi munkálataiban. A Variety című amerikai magazin információi szerint Oliver Stone producerként és valószínűleg rendezőként fog közreműködni a film forgatásán. Leonardo DiCaprio már hónapokkal korábban elvállalta a krimi főszerepét. DiCaprio játssza majd Travis McGee lepattant detektívet, aki egy floridai lakócsónakban él és gyakran adja ki magát tengerparti koldusnak.
2010.04.07. 16:30
 
 
Lemondott Tornyi Barnabás, a Diósgyőr vezetőedzője
Lemondott posztjáról Tornyi Barnabás, a Diósgyőri VTK labdarúgócsapatának vezetőedzője, helyette Tóth László, az eddigi sportigazgató irányítja az együttest. A borsodi klub hivatalos honlapján Nagy Béla, a DVTK ügyvezető igazgatója szerdán tudatta, hogy Tornyi már kedden felajánlotta lemondását, de azt csak a szerdai megbeszélésük után fogadta el. Az új tréner az NB II-es Bőcs klubmenedzsere, Tóth László, aki ezzel párhuzamosan eddig a sportigazgatói teendőket látta el Diósgyőrben.
2010.04.07. 15:45
 
 
Az elmúlt 20 év legkisebb kormánya alakulhat júniusban
Várhatóan nyolc-kilenc minisztériummal alakul meg Orbán Viktor kormánya júniusban, ha a Fidesz nyeri a választást. Kövér László, a Fidesz választmányi elnöke úgy fogalmazott: az elmúlt 20 év legkisebb létszámú kormánya lehet az Orbán-kabinet. A rendszerváltás óta 13-15 között mozgott a minisztériumok száma. Az MTI úgy tudja, a fideszes pártvezetés a legutóbbi egyezetésén a "teljesen" csúcsminisztériumi szisztéma mellett tette le a voksát, ez azonban még változhat.
2010.04.07. 15:30
 
 
Rendkívüli állapotot hirdettek ki Thaiföldön
Rendkívüli állapotot hirdetett ki a thaiföldi kormány, miután ellenzéki tüntetők egy időre elfoglalták a bangkoki parlament épületét. Abhiszit Veddzsadzsiva miniszterelnök a televízióban jelentette be a döntést, és közölte, hogy letartóztatják az ellenzéki tiltakozó mozgalom vezetőit. Ezt egy minisztere azzal egészítette ki, hogy szét fogják oszlatni a tüntetőket, akik március közepe óta követelik a kormány lemondását és a választások azonnali kiírását. A tiltakozók szombat óta megszállva tartják a főváros turisták által látogatott központi negyedét is, ahol számos luxushotel, bevásárlóközpont és bank található.
2010.04.07. 15:30
 
 
Kövér László: nem lesznek megszorítások
Kövér László szerint ha a Fidesz megnyeri a választást, kormányzása első félévében azt kell megmutatnia az embereknek, hogy "lehet jobb"; megszorítások pedig nem lesznek. A Fidesz országos választmányának elnöke az MTI-nek adott interjúban arról is beszélt, hogy az ország talpon maradásáért azzal az IMF-fel kell megegyezni, amely egyébként cinkos volt a hazugságokban. Kövér László megismételte pártja álláspontját: az ország sokkal rosszabb állapotban van pénzügyi-gazdasági szempontból, mint amilyennek látszik, vagy mint amennyit enged láttatni a kormány. "A 3,8 százalékos hiánycél nyilvánvalóan nem tartható" - szögezte le.
2010.04.07. 15:15
 
 
Nézőpont Intézet: négypárti parlament alakulhat
A Fidesz-KDNP támogatottsága tovább nőtt, a szocialistáké stagnál, a Jobbiké csökkent, az LMP bejutásra esélyes - ez derül ki a Nézőpont Intézetnek a Heti Válasz számára készített, a választások első fordulója előtti utolsó felméréséből. Az elemzés szerint a potenciális szavazótáborok nagysága alapján a Fidesz jelenlegi támogatottsága 63, az MSZP-é 15 százalék. A Jobbik 11, az LMP pedig 7 százalékon áll. A Nézőpont Intézet a 2010-es országgyűlési választások első fordulójának országos részvételi arányát 60 százalékra jósolja. Akár 120 egyéni képviselőhely sorsa is eldőlhet április 11-én.
2010.04.07. 14:15
 
 
Egy volt norvég püspök beismerte szexuális visszaéléseit
Beismerte egy kiskorúval szembeni egykori szexuális visszaéléseit egy német származású norvég püspök, aki tavaly lemondott e rangjáról, és azóta nem végez semmilyen lelkipásztori tevékenységet - közölte szerdán a norvég katolikus egyház. A Vatikán már egy éve tud az ügyről. A skandináv ország egyházát sokként érte Georg Müller egykori trondheimi püspök beismerése, miszerint húsz évvel ezelőtt megrontott egy kiskorút, valamint annak bevallása. hogy emiatt mondott le tavaly püspöki rangjáról - olvasható a közleményben.
2010.04.07. 14:15
 
 
Az elemzők szerint a vártnál jobban teljesít a hazai ipar
Az elemzők szerint bár az előző évi alacsony bázis miatt látszik ekkora növekedés az ipari termelésben a KSH előzetes közlése alapján, az adatok a vártnál gyorsabb bővülésre uatalnak, így éves szinten is várható az ipari termelés növekedése Magyarországon. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán közzétett előzetes adatai szerint februárban az ipari termelés volumene szezonálisan és munkanap-tényezővel is kiigazítva 1,7 százalékkal csökkent az előző hónaphoz viszonyítva, a tavaly februárit 8,4 százalékkal haladta meg, a termelés volumene az év első két hónapjában 5,9 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában.
2010.04.07. 13:30
 
 
Jövő februárig elkészül az új pesti korzószakasz
Jövő februárig megvalósul a budapesti Március 15-e tér megújítását és a Duna-parti korzó meghosszabbítását célul tűző program első üteme, amely szorosan kapcsolódik a héten avatandó V. kerületi Főutca projekthez - jelentette be a Közép-magyarországi Regionális Fejlesztési Tanács elnöke szerdán. Steiner Pál (MSZP) a fejlesztési területen, a belvárosi Váci és a Kígyó utca sarkán tartott sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a mintegy 2,2 milliárd forintos "Hídfőterek és új pesti korzó kiépítése" című projekthez 1,6 milliárd forintos európai uniós támogatást kaptak.
2010.04.07. 13:30
 
 
A Discovery megérkezett a Nemzetközi Űrállomásra
A Discovery amerikai űrrepülőgép megérkezett szerdán a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) - jelentette be az amerikai űrkutatási hivatal (NASA). A manővert nehezítette, hogy meghibásodott az űrrepülőgép nagy műholdantennája. A megközelítés kézi vezérléssel történt, amit Alan Poindexter parancsnok hajtott végre. A zsilipek kinyitását követően - körülbelül két órával a csatlakozás után - a személyzet az űrállomás berendezéseit felhasználva a Földre továbbítja azokat a felvételeket, amelyeken korábban az űrrepülőgép állapotát rögzítették.
2010.04.07. 13:30
 
 
Kézilabda: nyártól a Veszprémben folytatja Császár Gábor
Az MKB Veszprém kézilabdacsapatának vezetői bejelentették, hogy a nyártól az együttesnél folytatja pályafutását Császár Gábor, a magyar válogatott irányítója. A hétvégén sorra kerülő Uniqua férfi Magyar Kupa négyes döntőjének szerdai sajtótájékoztatóján a veszprémiek elmondták, hogy a 25 éves sportolóval hároméves szerződést kötnek majd. Császár a francia Chambéryt hagyja el a magyar bajnok, s Bajnokok Ligája-negyeddöntőjébe jutott csapat kedvéért.
2010.04.07. 12:00
 
 
Az MNB nemzetközi tartaléka 33,852 milliárd euró volt március végén
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) nemzetközi tartalékai március végén újabb csúcsra emelkedtek, 33,852 milliárd eurót tettek ki, február végéhez képest 992 millió euróval emelkedtek - közölte szerdán az előzetes adatot a jegybank a honlapján. A devizatartalékok januárban bővültek rekordszintre, a 2 milliárd dollár értékben kibocsátott devizakötvénynek köszönhetően. Oszkó Péter pénzügyminiszter a dollár alapú kötvény kibocsátását követően korábban úgy nyilatkozott, hogy az a 2010-es teljes devizafinanszírozási igényt lefedi.
2010.04.07. 11:00
 
 
A Twitteren jelentette be szakítását Jim Carrey és Jenny McCarthy
A Twitteren jelentette be Jim Carrey és Jenny McCarthy, hogy öt évi együttélés után szakítottak egymással. A két színész egy-egy rövid üzenetben adta hírül kedden követőinek, hogy elválnak útjaik. Szóvivőik is megerősítették a válás tényét, ami alaposan meglepte a hollywoodi bennfenteseket, mert semmi jele nem mutatkozott kapcsolatuk válságának. A 48 éves Carrey és 37 éves exbarátnője egyöntetűen állították mikroblogjukon, hogy hálásak az együtt töltött szép időkért. McCarthy azt is megemlítette, hogy Carreyt örökre a szívébe zárta, és reméli, hogy megmarad jó kapcsolata a színész felnőtt lányával.
2010.04.07. 11:00
 
 
Három vezető távozhat a BKV-tól
Három, adminisztrációs hiba folytán gyakorlatilag "munkanélküli" BKV-vezető távozhat hamarosan a vállalattól - írta szerdai számában a Népszava. A lap úgy tudja, hogy az autóbusz-trolibusz, a villamos és a HÉV-metró területekért felelős üzemeltetési vezetők még az Antal Attila korábbi vezérigazgató idején végrehajtott átszervezéskor kerültek "légüres térbe". A korábbi ágazati üzemigazgatók által vezetett szervezeti egységeket ugyanis megszüntették, de az új struktúrában megfelelő feladatkört nem rendeltek hozzájuk, így munkakör nélkül maradtak, de azóta is a cég alkalmazásában álltak.
2010.04.07. 11:00
 
 
Akut tüneteket nem okozhat a szennyezett bébiétel
Akut tüneteket nem okoz a rákkeltő növényvédőszerrel szennyezett bébiétel, azonban kumulálódhat a hatása és felnőtt korban még allergia kialakulásához is hozzájárulhat - mondta a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) Növény- és Talajvédelmi Igazgatóságának igazgatója az MTI-nek. Tóthné Lippai Edit tájékoztatása szerint nagyon nagy mennyiséget kell elfogyasztani az áruházpolcokról leszedetett, szennyezett bébiételből ahhoz, hogy hasmenést okozzon, ez a babáknál nem releváns, hiszen nem tudnak sokat elfogyasztani belőle.
2010.04.07. 11:00
 
 
Nagy erejű földrengés rázta meg Szumátrát
Indonéziában és Thaiföldön lefújták azt a cunamiriadót, amelyet a két országban azt követően rendeltek el, hogy nagy erejű, a Richter-skálán mérve 7,8-as fokozatú földrengés rázta meg az Indonéziához tartózó Szumátra szigetét szerda reggel. Továbbra sem tudni halálos áldozatokról, de a mentők közlése szerint tizenketten megsérültek, közülük négyen súlyosan. Előbb a honolului szökőár-előrejelző csendes-óceáni központ jelezte, hogy cunamiriadót rendeltek el Indonézia területére. Az intézet azonban már akkor hozzáfűzte azt is, hogy nem várható pusztító erejű, kiterjedt szökőár, de a partokat elérhetik magas hullámok.
2010.04.07. 11:00
 
 
Stratégiai megállapodást kötött a Daimler és a Nissan-Renault
Kölcsönös kereszttulajdonlás révén stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Daimler és a Nissan-Renault. A járműgyártók a megállapodással az új smart- és twingo-nemzedékek fejlesztésében akarnak együttműködni, ezenkívül új motorok és részegységek cseréjében is.
2010.04.07. 10:00
 
 
Whitney Houston kórházba került
Whitney Houstont kórházban ápolják Párizsban krónikus gégegyulladás és fertőzés miatt, amelynek oka egyelőre még nem ismert. Az énekesnő kedden légúti megbetegedés miatt mondta le európai koncertkörútjának párizsi nyitányát. Whitney Houstonnak csütörtökön már az angliai Manchesterben kellene fellépnie, a kísérete szerint ugyanakkor elképzelhető, hogy azt a koncertet is le kell mondani. Az egykor világsikereket arató énekesnő hét év után 2009-ben jelentkezett új albummal, az I Look To You című lemez meggyőzte a kritikusokat. A 46 éves Houston a közelmúltban indult világkörüli turnéra, miután úgy érezte, túljutott házassági gondjain és kábítószer-függőségén.
2010.04.07. 10:00
 
 
KSH: 8,4 százalékkal nőtt az ipari termelés februárban
Februárban az ipari termelés volumene 8,4 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, az adat megegyezik a korrigált indexszel - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az előzetes adatok alapján szerdán. A munkanaphatástól megtisztított éves index megegyezik a kiigazítatlan indexszel. A termelés volumene az év első két hónapjában 5,9 százalékkal magasabb volt, mint az előző év azonos időszakában. Az ipari termelés az előző év azonos időszakához viszonyítva 2010 januárjában 3,4 százalékkal, munkanaphatástól megtisztítva 5,7 százalékkal nőtt.
2010.04.07. 09:45
 
Nincs változás a DVTK szakvezetői posztján
Nincs változás a vezetőedzői poszton a Diósgyőr labdarúgócsapatánál, s a Vasas elleni, szombati vereség után kedden is Tornyi Barnabás irányította az edzést - írta az Észak-Magyarország szerdán. Az élvonal utolsó helyén álló DVTK mindkét edzését Tornyi Barnabás tartotta kedden, igaz, a két tréning között találkozott a csapatot működtető gazdasági társaság ügyvezető igazgatójával, Nagy Bélával, de rövid beszélgetésük még nem eredményezett edzőcserét - olvasható a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében megjelenő napilapban.
2010.04.07. 09:30
 
 
BL: Messi négyesével továbbjutott a Barcelona
A londoni 2-2 után a címvédő Barcelona a keddi, hazai visszavágón Lionel Messi parádés négy góljával nyert az Arsenal ellen, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjébe, ahol az Internazionaléval találkozik majd. Eredmények: negyeddöntő, visszavágó: FC Barcelona-Arsenal 4-1 (3-1), gól: Messi (21., 37., 42., 88.), illetve Bendtner (18.), CSZKA Moszkva-Internazionale 0-1 (0-1), g: Sneijder (6.). Továbbjutott: a Barcelona, 6-3-as összesítéssel és az Internazionale, kettős győzelemmel, 2-0-s összesítéssel. Szerdán újabb két negyeddöntős ütközetben dől el a továbbjutás.
2010.04.07. 09:00
 
 
Alultáplált volt a Római Birodalom lakossága
Alultáplált volt a Római Birodalom lakossága - állítja egy brit kutató. Nikola Koepke, az Oxfordi Egyetem kutatója 484 európai helyszínről származó 18 500 csontvázat vizsgált. Az elhunytak a Kr.e. VIII. századtól és a XVIII. század között éltek - olvasható a The Guardian online-on. A tudós a csontvázak magasságát mérte, abból indulva ki, hogy a hosszabb csontok jobb táplálkozást sejtetnek. A csontvázak tanúsága szerint a mezőgazdaság kialakulásával párhuzamosan, de leginkább a növekvő tejfogyasztásnak köszönhetően kezdett nőni a népesség átlagmagassága. Némi visszalépés volt tapasztalható a római korban, majd egy újabb nekilendülés észlelhető a "sötét" középkorban.
2010.04.07. 08:15
 
 
Letartóztatások Bolíviában a Morales elleni összeesküvés kapcsán
A bolíviai hatóságok őrizetbe vettek három férfit annak a nyomozásnak a keretében, amely az Evo Morales elnök elleni állítólagos merényletkísérletre tavaly szőtt összeesküvés ügyében folyik - jelentették kedden a dél-amerikai ország ügyészi szervei. Az illetőket még hétfőn vették őrizetbe Santa Cruzban. Az egy nappal előtte rendezett bolíviai helyhatósági és regionális választásokon a baloldali államfő tábora mérsékelt sikert ért el, de Santa Cruzban a jobboldal győzött. Az állítólag a Morales életére törő "külföldi zsoldos csapat" felszámolása majd egy éve magyar állampolgárokat is érintett.
2010.04.07. 08:00
 
 
Antirasszista demonstrációt tartottak Budapesten
Antirasszista demonstrációt tartottak kedd este a fővárosban a Szabad Emberek Magyarországért (SZEMA)szervezésében. A menet a Dohány utcai zsinagógától indult, majd a Dohány utca-Akácfa utca-Dob utca-Klauzál tér-Kazinczy utca-Wesselényi utca útvonalon haladt. A békés sétán a szervezők becslése szerint mintegy ötszázan vettek részt, megjelentek szocialista és szabad demokrata politikusok is. A menet élén haladó Ungár Klára, a SZEMA vezetője az MTI tudósítójának elmondta: akciójukkal a normális emberek nevében lépnek fel az erőszak ellen. A demonstrációt azért szervezték, mert március 30-án köveket dobtak be ismeretlenek egy Dohány utcai lakásba, ahol egy rabbi nagy társaságban ünnepelte a zsidó húsvétot.
2010.04.07. 07:30
 
Perel a Született feleségek sztárja
Nicollette Sheridan perli a Született feleségek alkotóit, ezzel áll bosszút, amiért kiírták a sorozatból.
2010.04.07. 00:23
 
 
Hazaérkezett valamennyi külképviseleti szavazóurna
A határidő előtt két nappal hazaérkeztek mind a 86 külképviseletről a szavazóurnák az Országos Választási Központba (OVK) kedd este. A dobozokat szigorú biztonsági intézkedések mellett őrzik a nap 24 órájában az OVK-nak helyet adó Önkormányzati Minisztérium budapesti, Roosevelt téri épületében. Szombaton az amerikai kontinensen, másnap pedig valamennyi magyar külképviseleten rendben befejeződött az országgyűlési választás első fordulós szavazása. A külképviseleti voksoláson 6.851-en vettek részt, ez az előre "bejelentkezettek" (tehát akik a külképviseleti névjegyzékre vetették magukat) csaknem 78 százaléka volt.
2010.04.06. 21:15
 
 
Kenedi: van esély az ügynökök számának meghatározására
Kenedi János történész szerint van esély arra, hogy aprólékos, történészi munkával megállapítsák, hány hálózati személy tevékenykedett 1944 és 1990 között Magyarországon. A Bajnai Gordon miniszterelnök által felkért háromfős bizottság elnöke kedden az MTI-nek elmondta: az eddigi nyilatkozatok szerint mintegy ötvenezer hálózati személyről lehet tudni a Nemzetbiztonsági Hivatalban (NBH) található 18 mágnesszalag alapján, a bizottság feladata az lesz, hogy jövő májusban beszámoljon az akkori miniszterelnöknek arról, "hol van a többi ügynök".
2010.04.06. 21:15
 
 
Az USA nem fejleszt ki új nukleáris képességeket
Az Egyesült Államok nem folytat nukleáris kísérleteket, nem fejleszt ki új robbanófejeket és képességeket nukleáris fegyvereihez - szögezte le Barack Obama az új amerikai nukleáris doktrínáról kiadott keddi közleményében. Az Egyesült Államok csökkenti az atomfegyverek szerepét nemzetbiztonsági stratégiájában, de fenntartja megbízható, biztonságos és hatékony nukleáris elrettentő erejét. Obama az új stratégia központi elemeként közölte: az Egyesült Államok nem fog atomfegyvert bevetni vagy azzal fenyegetni olyan nem atomhatalom államokkal szemben, amelyek az atomsorompó szerződés részesei, és teljesítik az atomfegyverek elterjedésének megakadályozásával kapcsolatos vállalásaikat.
2010.04.06. 21:00
 
 
BL: Moszkvában is győzött, így négy között az Inter
Az első meccset 1-0-ra megnyerő Internazionale a keddi, moszkvai visszavágón is legyőzte - szintén 1-0-ra - a CSZKA csapatát, ezzel bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Az olasz együttes, amely 2003 után szerepelhet ismét a BL elődöntőjében, a Barcelona-Arsenal párharc továbbjutójával csap majd össze a fináléért. Eredmény: negyeddöntő, visszavágó: CSZKA Moszkva (orosz)-Internazionale (olasz) 0-1 (0-1), g: Sneijder (6.) kiállítva: Odiah (49., CSZKA Moszkva). Továbbjutott: az Internazionale, kettős győzelemmel, 2-0-s összesítéssel.
2010.04.06. 20:45
 
 
Titkos amerikai katonai videó bagdadi civilek lemészárlásáról
Titkos amerikai katonai videófelvétel került fel az internetre arról, hogy egy amerikai helikopterről civileket, köztük két hírügynökségi fotóst lőttek le Bagdadban 2007-ben - jelentette kedden a CNN hírtelevízió. A fekete-fehér légi felvételen az látszik, hogy egy Apache harci helikopterről géppuskasorozatot szórnak járókelők egy csoportjára az iraki fővárosban. Tucatnyian meghaltak, az áldozatok között volt a Reuters hírügynökség két helyi munkatársa is. Az akkori amerikai vizsgálat azt állapította meg: a helikopter személyzete azt hitte, felkelőkkel van dolga, tévesen fegyvernek hitték az újságírók vállán lógó kamerákat.
2010.04.06. 20:45
 
 
Lerakta a malawi leányiskola alapkövét Madonna
Lerakta Madonna egy ötszáz diák befogadására alkalmas alapítványi leányiskola az alapkövét kedden Malawiban. A fővárostól, Lilongwétől tizenöt kilométerre fekvő Chinkhota faluban a Raising Malawi Akadémia elnevezésű leányiskola ötszáz, szegény körülmények közül érkező diákot tud majd befogadni. Madonna tizenöt millió dollárt áldoz az intézményre, amely a tervek szerint 2011-ben készül el. Az énekesnő alapítványa és a falu kétszáz lakója közti, anyagi természetű vita miatt nem kezdődhettek el eddig az építési munkálatok, a kormány végül erőszakkal telepítette ki a tiltakozókat a területről.
2010.04.06. 20:00
 
 
Karzai elnök kábítószerezik az ENSZ egyik volt afganisztáni vezetője szerint
Hamid Karzai feltehetően kábítószer-élvező - állította kedden az MSNBC amerikai televíziónak nyilatkozva az ENSZ volt afganisztáni misszióvezető-helyettese és kétségbe vonta az afgán elnök "elmebeli kiegyensúlyozottságát". "Hajlamos a kirohanásokra, nagyon érzelgős és indulatos tud lenni. A palota bennfentesei azt mondják, hogy egyfajta szeretettel viszonyul Afganisztán legjövedelmezőbb exportcikkéhez" - jelentette ki Peter Galbraith. Mint ismeretes, Afganisztán a világ legnagyobb ópium-exportőre.
2010.04.06. 19:30
 
Schmuck Andor örül, hogy elviseli a felesége!
A politikus ritkán villantja meg magát celebeknek rendezett bulikon, ám ez alkalommal kivételt tett. Schmuck Andor elsősorban azonban nem a bulin árverezett ruhákra volt kíváncsi, hanem az est műsorvezetőjére, aki a felesége volt. A férfi elárulta, hogy szinte kötelező volt megnéznie a gyönyörű nő első ilyen jellegű szereplését, akit egyébként nagyon imád!
2010.04.06. 19:17
 
 
Sztrájkot hirdettek szombatra a mozdonyvezetők
Sztrájkot tart a Mozdonyvezetők Szakszervezete szombaton a MÁV Trakció Zrt.-nél, ha legkésőbb 2010. április 9-én nem jön létre megállapodás a kollektív szerződés helyi függelékei ügyében - jelentette be a szakszervezet kedden. A munkabeszüntetést az április 10-én 8 óra és 14 óra közötti időszakra hirdették meg. Dancsa Attila, a Mozdonyvezetők Szakszervezetének alelnöke az MTI-nek elmondta, azt szeretnék elérni, hogy a munkáltató ne rontsa a munkavégzés feltételeit. A munkáltató értetlenül áll a Mozdonyvezetők Szakszervezete sztrájkfenyegetése előtt, idő előttinek és indokolatlannak tartja az akciót.
2010.04.06. 19:15
 
 
Példátlanul szigorú biztonsági intézkedések Prágában
Példátlanul szigorú biztonsági intézkedéseket foganatosítottak Prágában, ahol Barack Obama amerikai és Dmitrij Medvegyev orosz államfő csütörtökön aláírja a nukleáris leszerelésről szóló új szerződést (START-III.). "A cseh rendőrség számára az utóbbi évek legnagyobb biztonsági akciójáról van szó" - közölte Oldrich Martinu cseh rendőrfőkapitány prágai sajtótájékoztatóján kedden. Szerinte a mostani biztonsági intézkedések "nagyobbak és szélesebbek", mint a tavalyi Európai Unió-Egyesült Államok-csúcstalálkozó alkalmával foganatosítottak. A biztonsági költségek Martinu szerint mintegy 40-50 millió koronát - azaz 400-500 millió forintot - tesznek ki.
2010.04.06. 18:45
 
Három focistát tiltott el az MLSZ fegyelmi bizottsága
A hétvégi fordulóban kiállított játékosok eltiltásáról döntött kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A paksi Nikolov Balázs egy, míg klubtársa, Urbán Gábor, illetve az újpesti Pollák Zoltán két-két bajnoki mérkőzésen nem léphet pályára. Utóbbi két futballista visszaesőként kapott büntetést.
2010.04.06. 17:30
 
 
Vesztegetéssel gyanúsítanak egy terézvárosi alpolgármestert
Gyanúsítottként hallgatta ki Bajor Zoltánt, a VI. kerületi önkormányzat SZDSZ-es alpolgármesterét a vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntette miatt folyamatban lévő büntetőügyben kedden a Központi Nyomozó Főügyészség - közölte a főügyész. Keresztes Imre közleményében azt írta: Bajor Zoltán egy rendbeli, vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés bűntettével gyanúsítható megalapozottan. A nyomozó ügyészek szerint az alpolgármester egy közvetítő útján 18 millió forintot kért az üzlethelyiséget bérlő cégtől annak fejében, hogy frakciójuk támogassa az ingatlan értékesítését a társaságnak.
2010.04.06. 17:15
 
 
Görögország továbbra is a legkockázatosabb adósok között
Továbbra is a világ legkockázatosabb adósai között van az euróövezeti tag Görögország az egyik vezető londoni adatszolgáltató csoport kedden ismertetett negyedéves összesítése szerint. A CMA DataVision idei első negyedévzáró elemzésében - amely a törlesztéskockázatra kötött hitelpiaci származékos csereügyletek (credit default swaps, CDS), vagyis a fizetési leállások elleni adósságpiaci biztosítási tranzakciók árazása alapján listázza az egyes szuverén adósokat - Görögország változatlanul a világ tíz legkockázatosabb adós államának mezőnyében szerepel, a kilencedik helyen.
2010.04.06. 16:15
 
 
Nyomozást rendelt az ügyészség BRFK-s tanácsadói szerződések miatt
Hűtlen kezelés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomozást rendelt el a Központi Nyomozó Főügyészség egyes, BRFK-t érintő tanácsadói szerződésekkel összefüggésben - közölte a főügyészség szóvivője kedden. Fazekas Géza hangsúlyozta: ismeretlen tettes ellen indították a nyomozást. A Népszabadság szombati számában közölte: a budapesti rendőrfőkapitány szerint sokaknak jól jönne, ha őt menesztenék posztjáról. Tóth Gábor ezt annak kapcsán nyilatkozta, hogy ismeretlenek feljelentést tettek ellene hűtlen kezelés miatt.
2010.04.06. 16:15
 
 
MSZP: nem kapott pénzt a párttól Zuschlag
Az MSZP szóvivője cáfolta, hogy pártja kártalanította volna Zuschlag Jánost, azért, hogy ne induljon a 2006-os országgyűlési választásokon, illetve, hogy visszaadja a mandátumát. Nyakó István erről kérdésre válaszolva beszélt keddi sajtótájékoztatóján, annak kapcsán, hogy Lados István, Zuschlag János volt személyi titkára a HírTV Célpont című műsorában azt mondta: az állami szervek támogatása nélkül nem tudta volna elkövetni bűncselekményeit a volt szocialista politikus és életszerűtlen, hogy a Gyurcsány Ferenc vezette ifjúsági tárca irányítói, illetve más vezető MSZP-s politikusok ne tudtak volna az ügyeiről.
2010.04.06. 15:45
 
 
BL: Rooney nem játszik a Bayern ellen
Biztossá vált, hogy Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója kihagyja a Bayern München elleni szerdai Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágóját - ezt Sir Alex Ferguson, az együttes vezetőedzője jelentette be kedden a klub hivatalos honlapján. Az angol válogatott támadó - aki ebben szezonban már 34 gólt szerzett - a két csapat egy héttel ezelőtti összecsapásán az utolsó percben szenvedett bokasérülést. A Bayern 2-1-es előnnyel vág neki a szerdai találkozónak.
2010.04.06. 15:00
 
Tarlós: Horváth Csaba felelős azért, ami a fővárosban 2006 óta történt
A tisztségéről lemondó Horváth Csaba kormánybiztos, korábbi főpolgármester-helyettes felelősségét hangsúlyozza a szocialista politikusnak írt nyílt levelében Tarlós István. A Fidesz budapesti frakcióvezetője azt írja: Horváth Csaba "felelős azért, ami a fővárosban 2006 óta történt". Horváth Csaba a kabinetülések teljes jogú tagjaként részese volt az ott meghozott döntéseknek, illetve "kivétel nélkül mindig, minden közgyűlési szavazás esetében együtt és azonosan szavazott Hagyó Miklóssal" - áll az MTI-hez kedden eljuttatott nyílt levélben.
2010.04.06. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798[1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista