2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Az államfő mandátuma augusztus 5-én jár le
Sólyom László köztársasági elnök államfői mandátuma augusztus 5-én jár le - erősítette meg a Napi Gazdaság hétfői számában megjelenteket cáfolva Kumin Ferenc, a Köztársasági Elnöki Hivatal főosztályvezetője hétfőn. Az újság hétfői számában az új Országgyűlés legsürgetőbb feladatai között említi az államfőválasztást, mondván, Sólyom László ötéves mandátuma június hetedikén jár le, és az alkotmány szerint az új köztársasági elnököt ez előtt 30 nappal meg kell választani. Kumin Ferenc közölte: az államfő mandátuma augusztus 5-én jár le, a mandátum lejárta előtt legalább harminc nappal kell az Országgyűlésnek új elnököt választania.
2010.04.12. 14:15
 
 
Megérkezett a 4-es metró déli fúrópajzsa a Népszínház utcai állomásra
Megérkezett a 4-es metró déli alagútfúró pajzsa az utolsó előtti, Népszínház utcai állomásra; a DBR Metró Projekt Igazgatóság közlése szerint, ha az alagútépítő Bamco konzorcium tartani tudja az ütemet, akkor már június közepén megérkezhet a déli pajzs a Keleti pályaudvari ideiglenes végállomásra. A déli pajzs április 8-án indult el a Rákóczi téri állomásról, és mintegy öt hét alatt tette meg a 450 méteres távot a Népszínház utcáig. Északi párja néhány nappal később indult.
2010.04.12. 14:15
 
 
Földcsuszamlás miatt kisiklott egy vonat Dél-Tirolban
Kisiklott egy diákokat és ingázókat szállító vonat hétfőn Dél-Tirolban, a helyi tűzoltók tájékoztatása szerint legalább tizenegyen meghaltak, és többen megsérültek. A baleset az észak-olaszországi Merano város közelében történt reggel. A beszámoló szerint földcsuszamlás miatt siklott ki a két vagonból álló szerelvény egyik kocsija. A kora délutáni mérleg szerint tizenegyen meghaltak, mintegy húszan pedig megsérültek. A helyszínre a polgári védelem, a mentőszolgálatok járművei, illetve a mentők vonultak ki. Ezzel egy időben riasztották a környékbeli kórházakat.
2010.04.12. 14:00
 
 
Fico kijelentette, kész találkozni az új magyar kormányfővel
Robert Fico kijelentette, hogy kész bármikor találkozni az új magyar kormányfővel, akár még a júniusi szlovákiai parlamenti választás előtt is. "Továbbra is érvényes, amit korábban mondtam. Bárhol és bármikor kész vagyok találkozni magyar kollégámmal, s bármely témát megvitathatunk, amely mint szomszédokat, mint a NATO és az Európai Unió tagjait mindkettőnket érdekel" - jelentette ki a szlovák miniszterelnök a külügyminisztérium évzáró konferenciáján Pozsonyban.
2010.04.12. 12:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay 34.
Szávay Ágnes egy helyet javítva 34. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján, melyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Czink Melinda maradt a 47. helyen.
2010.04.12. 11:30
 
 
15 óráig a választásra jogosultak 46,78 százaléka voksolt
A választásra jogosultak 46,78 százaléka, 3.745.428 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában 15 óráig az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. A részvételi arány 15 órakor Pest megyében volt a legmagasabb, 49,24 százalék, ami 466.319 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Baranya megyében volt, 43,54 százalék, ebben a megyében 138.949-en voksoltak. A fővárosban a szavazók 50,72 százaléka, 684.248 választópolgár adta le szavazatát 15 óráig.
2010.04.12. 11:30
 
 
OVB: a 19 óráig a sorba beállók szavazhatnak
Azoknak, akik 19 óráig beállnak a sorba, biztosítani kell a szavazás lehetőségét - foglalt állást az Országos Választási Bizottság (OVB) vasárnap délután. Az OVB állásfoglalásában felidézte a választási eljárásról szóló törvényt, amely szerint a szavazatszámláló bizottság elnöke 19 órakor a szavazóhelyiséget bezárja, de azok a választópolgárok, akik a szavazóhelyiségben vagy az előterében tartózkodnak, még szavazhatnak. Az OVB állásfoglalásában kitért arra is, hogy a szavazatszámláló bizottságoknak meg kell teremteniük annak a technikai feltételeit, hogy a 19 órás határidő után érkező választópolgárok már ne szavazhassanak.
2010.04.12. 11:30
 
 
17.30 óráig a választásra jogosultak 59,28 százaléka szavazott
A választásra jogosultak 59,28 százaléka, 4.752.052 ember járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában 17.30 óráig az Országos Választási Iroda (OVI) adatai szerint. A részvételi arány 17.30 órakor Pest megyében volt a legmagasabb, 61,45 százalék, ami 582.652 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Baranya megyében volt, 55,58 százalék, ebben a megyében 177.654-en voksoltak. A fővárosban a szavazók 63,02 százaléka, 852.443 választópolgár adta le szavazatát 17.30 óráig. A négy évvel ezelőtti parlamenti választás első fordulójában a választásra jogosultak 61,72 százaléka voksolt 17.30 óráig.
2010.04.12. 11:30
 
 
Minden megyében és a fővárosban is érvényes a területi listás szavazás
Minden megyében és a fővárosban is érvényes a területi listás szavazás, mert a részvételi adatok szerint már mindenhol megjelent a választók legalább 50 százaléka. Az Országos Választási Iroda 17.30-kor összesített legutóbbi adatai szerint minden megyében és Budapesten is meghaladta a szavazási részvétel az érvényességi küszöböt. A vasárnapi országgyűlési képviselő-választások első fordulójában 17.30 óráig a szavazásra jogosultak 59,28 százaléka adta le szavazatát.
2010.04.12. 11:30
 
 
1,8 millióra nőtt februárban a szélessávú internet-előfizetések száma
Az idén februárban 1,802 millióra nőtt a vezetékes szélessávú internet-előfizetések száma a januári 1,785 millióhoz képest - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Ezzel párhuzamosan, fokozatosan visszaszorul a hagyományos vezetékes telefonszolgáltatás. Az NHH gyorsjelentése az egykori monopolszolgáltatók, a vezető alternatív szolgáltatók, és a legnagyobb kábeltelevíziós társaságok önkéntes adatközlésére épül. A hagyományos telefonvonalon szélessávú ADSL-internet szolgáltatásra előfizetők száma februárban mintegy ezres bővüléssel 811 ezerre emelkedett.
2010.04.12. 11:15
 
 
Londoni elemzők: a Fidesz győzelmét beárazta a piac
A Fidesz győzelmét a piac már előre beárazta, a piaci szereplők most arra várnak, hogy a párt miként fogja felhasználni stabil többségét - ez a londoni elemzői közösség egyöntetű véleménye a magyarországi választások első fordulója után. Neil Shearing, a Capital Economics nevű vezető londoni gazdaságelemző ház közép-európai közgazdásza hétfőn az MTI-nek azt mondta: a hétfői, "meglehetősen mérsékelt" árfolyammozgások is jelzik, hogy a piac várta a kialakult eredményt, ám a nagy kérdés az, hogy a Fidesz mire használja elért többségét. "Egyelőre nem igazán tudjuk, hogy mit akarnak tenni" - mondta.
2010.04.12. 11:00
 
 
A Halál is lehet családnév Kínában
A Halál is lehet családnév Kínában - derül ki a szokatlan és olykor bizarr családnevek mintegy 2000 nevet tartalmazó gyűjteményéből. A világ legnépesebb országában az emberek többsége mindössze száz gyakran használt családnéven osztozik, ezek közül is a leggyakoribb a Li, a Vang és a Csang. Azonban a dél-kínai Csianghszi tartományban élő Cseng Jing-lien húsz évvel ezelőtt olvasott egy Kísértet nevű emberről, és ettől kezdve gyűjteni kezdte a ritka és kínai szokásoknak is gyakran ellentmondó vezetékneveket. A kínaiak többsége hisz a nevek sorsot meghatározó erejében, ezért elsősorban olyan neveket választanak, amelyek szerencsét, egészséget és gazdagságot hoznak viselőjének.
2010.04.12. 10:30
 
Thaiföld: a kormánykoalíció nem mérlegeli a választások előrehozatalát
A thaiföldi kormánykoalíció nem mérlegeli a választások októberre való előrehozatalának lehetőségét - közölték hivatalosan hétfőn, két nappal a kormányellenes tüntetők és a rendfenntartó erők 21 halálos áldozatot követelő összecsapása után. Panitan Vattanajagorn kormányszóvivő ezzel a thaiföldi médiának azt az értesülését cáfolta, miszerint vita folyik a koalícióban erről a kérdésről. "Jelenleg nincs szó az októberi választások lehetőségéről" - mondta. A kormány távozását követelő "vörös inges" tüntetők és a rendfenntartók szombati összecsapásaiban 17 civil, köztük egy japán újságíró és négy katona vesztette életét, emellett legkevesebb 863 sebesült meg, köztük mintegy kétszáz katona.
2010.04.12. 09:30
 
Debreczeni Zita titkolta az első ivászatát!
A gyönyörű modell ezúttal alkoholmámoros élményeiről vallott az internetes sztártévé riporterének. Debreczeni Zita elárulta, hogy általában a rövid italok okozzák a "vesztét", de legelső lerészegedésének történetét is elmesélte. A lány elárulta, hogy elsőként Szolnokon rúgott be egy barátnőjével, akinek a szülei bor termeléssel is foglalkoztak. De ma mennyit iszik Zita?
2010.04.12. 09:04
 
 
Sólyom: a széles felhatalmazás óriási felelősséget ruház a győztesre
Sólyom László köztársasági elnök szerint a rendszerváltás óta még soha nem volt olyan egyértelmű és széles a győztes párt támogatása, mint most, ám - mint mondta - ez a bizalom óriási felelősséget ruház a győztes pártra. A köztársasági elnök az Országos Választási Központban beszélt erről az előzetes tájékoztató eredmények ismertetéséről tartott sajtótájékoztatón, vasárnap este. Az államfő megköszönte a választópolgároknak a magas részvételi arányt, különösen azoknak, "akik órákat várakoztak". "Az ő kitartásuk és a magas részvétel egyaránt azt bizonyítja: az emberek tisztában voltak ennek a döntésnek az óriási jelentőségével" - mondta.
2010.04.12. 08:45
 
 
Vona: a magyar emberek kétharmada jobbikos, csak még nem tudnak róla
A "nemzeti áttörés napjaként" vonul be a magyar történelembe április 11-e Vona Gábor szerint. A Jobbik elnöke a "totális ellenszél" dacára elért egyértelmű sikerként értékelte pártja első fordulós választási eredményét a Jobbik vasárnapi esti rendezvényén. Vona Gábor szerint az MSZP-t is sikerülhetett volna legyőzni, de a pártra zúduló rágalomhadjárat sokakat eltántorított attól, hogy a Jobbikra szavazzon. Pedig "a magyarok kétharmada jobbikos, csak még nem mindenki tud róla" - fogalmazott.
2010.04.12. 00:15
 
 
119 egyéniben lehet eredményes az első forduló
Az Országos Választási Iroda vezetőjének vasárnap késő esti tájékoztatása szerint a szavazás várhatóan 119 egyéni választókerületben lesz érvényes és eredményes, érvényes és eredménytelen pedig 57 helyen. Virág Rudolf az Országos Választási Központban tartott tájékoztatót Sólyom László államfő jelenlétében a szavazóköri adatok mintegy 99 százalékos összesítése alapján. Bejelentette: az országos listáról a Fidesz-KDNP közös listája, valamint az MSZP, a Jobbik és az LMP részesülhet mandátumban.
2010.04.12. 00:00
 
 
Az OVB-elnök szerint törvényes volt a választás
Az országgyűlési képviselők választása a törvényes keretek között zajlott le, nincs akadálya az eredmények megállapításának, ami a választási bizottságok feladata - jelentette be Szigeti Péter, az Országos Választási Bizottság (OVB) elnöke a választás előzetes tájékoztató eredményeinek ismertetéséről tartott sajtótájékoztatón, vasárnap este az Országos Választási Központban. Az OVB elnöke a Sólyom László köztársasági elnök részvételével megtartott előzetes ismertetőn azt hangoztatta, hogy az országgyűlési választás a közhatalom elosztásának alkotmányos intézménye.
2010.04.11. 23:45
 
 
A Fidesz-KDNP-nek lesz a legtöbb mandátuma a parlamentben
Az Országos Választási Iroda honlapja szerint (23.10-kor) 265 mandátumot osztottak ki, ebből 206 a Fidesz-KDNP-é. Az MSZP 28, a Jobbik 26, a Lehet Más a Politika 5 mandátumhoz jutott. A Fidesz-KDNP 119 egyéni és 87 területi listás mandátumot kapott. A három másik párt csak a területi listákról jutott képviselői helyekhez.
2010.04.11. 23:30
 
 
Dávid Ibolya lemond az MDF elnöki posztjáról
Az országgyűlési választások első fordulója eredményének ismeretében Dávid Ibolya vasárnap késő este bejelentette, hogy lemond az MDF elnöki posztjáról. Dávid Ibolya azt mondta, "súlyos vereségnek" tartja a pártja által elért eredményt, amelyet a pártját az elmúlt időszakban ért támadásoknak tulajdonított. Mint fogalmazott: az elmúlt két hónapban nem beszélhettek programjukról, nem vidéki utakra jártak, hanem beadványokat írtak. Arról is beszélt, hogy csalódottak; nem csak az objektív körülmények miatt érték el ezt az eredményt, hanem ők is hibát követtek el. "Én magam a saját felelősségemet is elismerem" - mondta, majd bejelentette lemondását.
2010.04.11. 23:15
 
 
Katari Nagydíj: Talmácsi kilencedik
Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett a Moto2-ben a gyorsaságimotoros- világbajnokság nyitófutamán, a vasárnapi Katari Nagydíjon. A villanyfényben rendezett viadalt nagy meglepetésre a japán Tomizava Soja nyerte, a spanyol Alex Debon lett a második és a francia Jules Cluzel a harmadik. A magyar motoros a 14. helyről rajtolt, és már az első kör végén felkapaszkodott a nyolcadik helyre, majd a másodikban már a hatodik volt. Az élen hol Tomizava, hol pedig Debon vagy Cluzel robogott, Talmácsi a hatodik-hetedik helyen haladt.
2010.04.11. 21:15
 
 
30 milliárd euró rendkívüli hitelt kaphat Görögország
Az euróövezet pénzügyminiszterei vasárnap megállapodtak abban, hogy szükség esetén 30 milliárd euró erejéig rendkívüli hitelt nyújtanak Görögországnak - jelentette be a zóna pénzügyminiszteri csoportjának elnöke. A csoport telefonos egyeztetését követően Brüsszelben tartott sajtótájékoztatón Jean-Claude Juncker elmondta: a támogatást, ha kell, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is kiegészíti, mégpedig a korábban megállapított egyharmados részarányban. Így annak végső összege akár 45 milliárd euróra is rúghat.
2010.04.11. 19:15
 
WSJ: gazdasági várakozások Fidesz-győzelem esetén
Ha a jobbközép Fidesz megnyeri a választásokat, az új kormány pénzügyi politikája és a strukturális reformokhoz való hozzáállása kulcsfontosságú lesz a Magyarország iránti befektetői hangulat alakulásában - hangsúlyozta a The Wall Street Journal. A befektetők 2008 októbere után elfordultak az országtól a nagy külső adósság és a gondatlan pénzügyi politika miatt. A szocialista kormány ezt szigorú megszorító intézkedésekkel igyekezett orvosolni, amelyek emelkedő munkanélküliséghez és csökkenő fogyasztáshoz vezettek - olvasható a Budapestről keltezett cikkben.
2010.04.11. 19:00
 
 
Bajnai Gordon a Virányosi úti általános iskolában adta le szavazatát
Bajnai Gordon miniszterelnök vasárnap kora délelőtt a főváros XII. kerületében, a Virányosi úti általános iskolában adta le szavazatát. Bajnai Gordon újságíróknak azt mondta, hogy az országgyűlési választásokkal kapcsolatban három dologban bízik. Az elsőnek és a legfontosabbnak azt nevezte, hogy sokan menjenek el szavazni, mert ettől működik Magyarország, és így tud élni mindenki a felelősségével. A második, hogy azok kapjanak szavazatot, akik Magyarországot a demokratikus pályán akarják tartani - folytatta. Abban is bízik, hogy a szavazatok azokat erősítik majd, akik Magyarországot a demokratikus fejlődés, a felzárkózás és a tavaly megkezdett érdemi változások útján viszik tovább - közölte.
2010.04.11. 19:00
 
Orbán Viktor: "a nap jól kezdődött, négy szavazatot leadtunk magunkra"
Orbán Viktor, a Fidesz elnöke Budapest XII. kerületében, a Zugligeti Általános Iskolában voksolt az országgyűlési képviselő-választás első fordulójában. A pártelnök, kormányfőjelölt reggel 8 óra után pár perccel feleségével és két legidősebb gyermekével érkezett a szavazókörbe, ahol jelentős sajtóérdeklődés mellett, kéttucatnyi fotós és operatőr előtt dobták be szavazólapjukat az urnába. Orbán Viktor a voksolás után újságíróknak kérdésre úgy fogalmazott: "a nap jól kezdődött, négy szavazatot leadtunk magunkra (...), a Fidesz kapott négy szavazatot". Gyermekeire utalva hangsúlyozta, hogy hozott két új szavazót, ami "bíztató a jövőre nézve", és hozzátette, hogy a következő alkalommal hoz még egyet.
2010.04.11. 19:00
 
 
Katari Nagydíj, Moto2: Talmácsi a 14. helyről rajtol
Talmácsi Gábor a 14. helyről rajtol a Moto2-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság nyitófutamán, a vasárnapi Katari Nagydíjon. A viadal honlapja szerint a szombat éjszakai időmérőn az első rajtkockát a spanyol Toni Elias, a másodikat honfitársa, Julián Simon, míg a harmadikat a német Stefan Bradl szerezte meg. A vb új kategóriájában a hatszáz köbcentis versenygépeket egyformán négyütemű Honda motorokkal szerelték fel és Dunlop-abroncsokkal látták el.
2010.04.11. 18:45
 
 
Premier League: nem ugrott élre az MU
Nagy lehetőséget szalasztott el a címvédő Manchester United az angol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának vasárnapi játéknapján azzal, hogy nem nyert. Sir Alex Ferguson együttese csak gól nélküli döntetlent játszott a Blackburn Rovers otthonában, így nem előzte meg az éllovas Chelsea-t, amely szombaton az FA Kupa elődöntőjében volt érdekelt. Premier League, 34. forduló: Blackburn Rovers-Manchester United 0-0.
2010.04.11. 18:45
 
 
Ma van a költészet napja
Ma van a költészet napja, ez alkalomból az ország számos településén tartanak megemlékezést, koszorúzást, versmondó versenyt, felolvasást. A költészet napját József Attila születésnapjára emlékezve 1964 óta minden évben április 11-én ünneplik Magyarországon. Ezen a napon hagyományosan megkoszorúzzák a költő budapesti emléktábláját egykori lakóhelyén, a ferencvárosi Gát utca 3-ban. Galkó Balázs színművész 10 órától József Attila összes versét felolvassa a Gát utcai József Attila-emlékhely fedett, fűtött udvarán.
2010.04.11. 18:45
 
 
Robbanás előtt áll az érintőképernyős mobiltelefonok piaca
Robbanás előtt áll az érintőképernyős mobiltelefonok piaca Magyarországon, a mobilozók közel 40 százaléka saját bevallása szerint érintőkijelzős telefont választ majd a következő készülékének, ha teheti - derült ki az Ipsos közvéleménykutató online felméréséből. Bár egyelőre csak mintegy 100-200 ezer embernek van Magyarországon csúcskategóriásnak számító érintőkijelzős "okostelefonja", például amilyen az iPhone, az Android-os készülékek, a Blackberry, vagy a HTC, a nemzetközi trendek és a magyar adatok is azt mutatják, hogy jelentős térnyerés előtt állnak ezek a készülékek. A legfejlettebb piacokon, például az USA-ban várhatóan öt éven belül az összes eladott mobil okostelefon lesz.
2010.04.11. 18:45
 
 
Elfogták azt a férfit, aki a Parlament előtti robbantással fenyegetőzött
Elfogták azt a 46 éves férfit, aki a rendőrség gyanúja szerint azzal fenyegetőzött, hogy kézigránát robban az Országház épülete előtt péntek este - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A rendőrség tájékoztatása szerint péntek este egy férfi jelentkezett a rendőrség központi segélyhívó számán, és bejelentette: kézigránát fog robbanni a Parlament épülete előtt. Hívását az este folyamán négy alkalommal megismételte egy nyilvános telefonfülkéből. A Készenléti Rendőrség tűzszerészei és a BRFK munkatársai a helyszínen megállapították: a fenyegetés alaptalan volt.
2010.04.11. 18:45
 
 
Vasárnap lesz a voksolás első fordulója
Vasárnap lesz az országgyűlési képviselő-választás első fordulója. A csaknem 11 ezer szavazókör reggel 6 órakor nyit, és este 7 óráig várják a mintegy 8 millió választópolgárt. A nem hivatalos eredményeket várhatóan este 11 óra körül ismertetik az Országos Választási Központban (OVK). Sólyom László köztársasági elnök január 22-én írta ki az országgyűlési képviselő-választás első fordulóját április 11-ére, a választások második fordulóját pedig 25-ére. A választópolgároknak az országgyűlési választás első fordulójában két szavazatuk van: voksolhatnak arra, akit az egyéni választókerületükben képviselőnek szeretnének, a másik íven pedig arról dönthetnek, hogy a területi listáról melyik pártot támogatják.
2010.04.11. 18:45
 
 
A lengyel elnök temetésének napja Magyarországon nemzeti gyásznap lesz
A kormány nemzeti gyásznappá nyilvánítja a lengyel elnök temetésének napját - jelentette be Bajnai Gordon, miután személyesen nyilvánította ki részvétét Lech Kaczynski halála miatt a budapesti Lengyel Nagykövetségen vasárnap délelőtt. A miniszterelnök - miután beírt a gyászkönyvbe - mécsest gyújtott és virágot helyezett el a nagykövetség épületének kerítésénél Balázs Péter külügyminiszterrel közösen. Lech Kaczynski temetésének időpontja még nem ismert. Bajnai Gordon újságíróknak azt mondta: ami történt, az nemcsak Lengyelországnak, hanem az egész világnak veszteség.
2010.04.11. 18:45
 
 
Lengyel légikatasztrófa: megtalálták Kaczynski elnök holttestét
Megtalálták Lech Kaczynski lengyel államfő holttestét szombaton késő délután a Szmolenszkben reggel bekövetkezett repülőgép-katasztrófa helyszínén - értesült több orosz sajtószerv különböző forrásokból, de a hírt hivatalosan még nem erősítették meg. Az orosz légierő vezérkara késő délután bejelentette, hogy a lengyel elnököt szállító gép pilótája többször is figyelmen kívül hagyta a szmolenszki Szevernij repülőtér repülésirányítójának útmutatását.
2010.04.11. 18:45
 
 
Súlyosbodnak a bangkoki összecsapások, 10 ember meghalt
Súlyos összecsapások voltak szombaton a thaiföldi fővárosban ellenzéki tüntetők és rendfenntartók között, tízen meghaltak, több mint 500-an megsebesültek, a kormányfő továbbra sem hajlandó lemondani. A halálos áldozatok között négy katona, négy civil és egy újságíró - egy japán operatőr - van - jelentette egy thaiföldi televíziós csatorna. Az összecsapásokban 521-en sebesültek meg, közöttük 64 katona és rendőr. Az Abhiszit Veddzsadzsiva kormányfő távozását követelő több ezer ellenzéki "vörös inges" délelőtt szállta meg Bangkok belvárosának több részét annak ellenére, hogy szerdán rendkívüli állapotot vezettek be, és emiatt tilos a csoportosulás. A rendfenntartó erők kora délután kezdtek el fellépni a tüntetők ellen.
2010.04.11. 18:45
 
 
Lengyel légikatasztrófa: megtalálták az összes holttestet
Vlagyimir Putyin orosz és Donald Tusk lengyel miniszterelnök vasárnapra virradó éjszaka virágokat helyezett el a szmolenszki Szevernij repülőtér közelében, ahol szombaton reggel lezuhant a Lech Kaczynski lengyel államfőt és számos vezető kengyel személyiséget szállító repülőgép. Megtalálták a lengyel repülőgép-katasztrófa összes áldozatának holttestét - közölte Szergej Sojgu. Az orosz rendkívüli helyzetek minisztere szombat késő este jelentette Putyinnak, hogy az áldozatok száma 97, a küldöttség tagjain kívül a személyzet nyolc tagja.
2010.04.11. 18:45
 
 
A Discovery asztronautái elkezdték második űrsétájukat
A Discovery amerikai űrrepülőgép asztronautái elkezdték vasárnap reggel második űrsétájukat, amelyen folytatják a Nemzetközi Űrállomás (ISS) hűtőrendszere ammóniumtartályának cseréjét. A csere előkészítését már az első, pénteki űrsétán elkezdte Rick Mastracchio és Clayton Anderson, és a befejezéséhez még egy sétára lesz szükség. Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) floridai idő szerint pénteken úgy döntött, hogy egy nappal, április 19-éig meghosszabbítja az űrrepülőgép útját, mert az ISS-re tartva meghibásodott a Discovery adatátviteli antennája.
2010.04.11. 18:45
 
 
Az ideiglenes kirgiz kormány bíróság elé akarja Bakijevet állítani
A kirgiz átmeneti kormány fontolóra vette Kurmanbek Bakijev megbuktatott elnök őrizetbe vételét és bíróság elé állítását a zavargások során történt 81 haláleset miatt - közölte egy interjúban az ideiglenes kormány feje, Roza Otunbajeva vasárnap. Bakijev, aki szerdán menekült el a zavargások elől az ország déli részébe, egy másik interjúban kijelentette: nem mond le, és a meggyilkolására irányuló bármilyen kísérlet " vérbe borítaná" Kirgizisztánt. Hozzátette viszont, hogy kész tárgyalni az átmeneti kormánnyal.
2010.04.11. 18:45
 
Botrány! Michelle McGee kikéri magának, nem náci!
Hatalmas botrányt kavart Sandra Bullock férjének kirobbanó szexbotránya, amit Michelle McGee-nek köszönhet, de még nincs vége.
2010.04.11. 18:19
 
 
Mégsem káros a Novofruct bébiétele
Nem káros az emberi egészségre a Novofruct almás-málnás bébiétele - közölte a szlovákiai Új Szó című lappal az érsekújvári cég vezérigazgatója, miután megérkezett Ausztriából a vizsgálat eredménye, amely negatív volt. Pavol Uhrin szerint a vizsgálat eredménye szerint az OVKO néven forgalmazott almás-málnás bébiétel a megengedett mértéknél jóval kisebb arányban tartalmazza azt az anyagot, amely miatt a magyarországi Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal betiltotta a forgalmazását. A bébiétel tehát teljesen biztonságos hangsúlyozta Pavol Uhrin.
2010.04.11. 16:45
 
 
Lengyel légikatasztrófa: kétperces csenddel emlékeztek országszerte
Két percre megállt az élet egész Lengyelországban vasárnap délben, hogy így emlékezzenek a repülőbalesetben meghalt államfőre és népes kíséretére. A lengyel televíziós felvételek tanúsága szerint az ország különböző pontjain a szirénák hangjára megállt a forgalom, az emberek mozdulatlanul és némán - gondolataikba merülve - élték át a megemlékezés pillanatait. A parlament épülete előtt a kormány tagjai, a képviselők és a szenátorok mécseseket gyújtottak, a város történelmi központjában álló épületet és környékét virágok és gyertyák tengere borítja.
2010.04.11. 16:45
 
A francia szabadkőműves páholy nőket is befogad
A Franciaországi Nagyoriens, egész Európa egyik legnagyobb múltú és legnagyobb létszámú szabadkőműves testvérisége immár nőket is sorai közé enged - közölte a szervezet. Az 1773-ban alapított, nagyjából 50 ezer tagot és 1128 páholyt tömörítő Nagyoriensnek - mint a legtöbb szabadkőműves szervezetnek - eddig soha nem lehettek nők a tagjai. 2008-ban azonban néhány páholy sorai közé engedett hat nőt, amiért felfüggesztették működésüket.
2010.04.11. 15:30
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsákék nem bírtak a Feyenoorddal
A Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoven hazai pályán gól nélküli döntetlent játszott a Feyenoorddal a holland labdarúgó-bajnokság vasárnapi rangadóján, így szinte minden esélye elszállt a bajnoki cím megszerzésére. A magyar balszélső az amúgy haloványan játszó PSV egyik legjobbja volt, több veszélyes lövése és beadása is akadt, a második félidő közepén azonban kétszer is hatalmas helyzetben rontott. Eredmények: PSV Eindhoven-Feyenoord 0-0, Utrecht-ADO Den Haag 0-2.
2010.04.11. 15:30
 
 
Két évtizeddel nőtt a várható élettartam fél évszázad alatt a Földön
A Földön a várható élettartam 47-ről 68 évre emelkedett az ötvenes évek óta - áll az ENSZ hétvégi jelentésében. A javulást többek között az egészségesebb táplálkozással, jobb higiéniai körülményekkel, és a fertőző betegségek elleni hatásosabb védekezéssel magyarázzák. A Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár által kiadott jelentés szerint eltolódás figyelhető meg az elhalálozás kor szerinti lebontásában: csökken a fiatalkori, míg növekszik az idősebb korban bekövetkezett halálozás. Ez utóbbi korcsoportban az embereknél nagyobb eséllyel alakulnak ki olyan, nem ragályos betegségek, mint például a cukorbetegség, a rák, valamint a szív- és légzőszervi megbetegedések.
2010.04.11. 15:15
 
 
Lengyel légikatasztrófa: a gazdaságra nem lesz negatív hatással
Lengyelország nem számít arra, hogy a szombati légikatasztrófa - amelyben életét vesztette a lengyel államfő és több más magas rangú vezető, közöttük a nemzeti bank kormányzója - bármilyen negatív hatással lesz az ország gazdaságára - mondta Donald Tusk kormányfő vezető tanácsadója vasárnap. Michal Boni elmondta, hogy a kormány állandó kapcsolatban áll a lengyel nemzeti bank vezetésével, amely biztosítja az üzletmenet folyamatosságát. A bank monetáris tanácsa hétfőn megtartja menetrend szerinti ülését. A pénzügyi szervezetek állami felügyeletének elnöke még szombaton azt közölte, hogy nem áll fenn a veszélye annak, hogy a piacokon zűrzavar támad a katasztrófa miatt.
2010.04.11. 15:00
 
 
Tereprali ob: Palik László győzött Derecskén
A Palik László, Darázsi Gábor páros győzött a tereprali országos bajnokság idei második futamán, a Derecske Kupán. A viadalon, melynek 539 kilométeres össztávjából 306 kilométer volt a mért szakasz, 22 autós egység állt rajthoz. Eredmények (nem hivatalos): 1. Palik László, Darázsi Gábor (Nissan Navara) 2:49:29 ó, 2. Korda Erik, Tóth György (Nissan Navara) 3 mp hátrány, 3. Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara RR) 19:07 p hátrány. A bajnokság következő futamára, a Rábaköz Kupára május 7-9. között kerül sor Kapuváron.
2010.04.11. 14:15
 
 
Angelina Jolie bombaformában
Velencében forgatja új filmjét a színésznő, láthatóan nem viselte meg férje napokban kirobbant botránya.
2010.04.11. 14:11
 
 
Az ellenzéki tüntetők az ország elhagyását követelik a thaiföldi kormányfőtől
A thaiföldi miniszterelnöknek az országból való távozását követelték vasárnap Bangkokban az ellenzéki tüntetők, nem elégedve meg immár a korábban is követelt azonnali lemondásával. A tüntetők és a rendfenntartók előző napi összecsapásaiban 19 ember halt meg, és több mint 800 megsebesült. Ilyen súlyos utcai harcok csaknem húsz éve nem voltak az ázsiai királyságban, pedig az évezred első évtizedének közepe óta egymást követik a belpolitikai válságok, és a thai társadalom mélyen megosztott. Egy tudósító szerint vasárnap dél körül nyugalom volt az utcákon, főleg az óvárosban, ahol az előző napi összecsapások zöme történt.
2010.04.11. 14:00
 
 
Meghaltak a palesztin sziámi ikrek
Meghaltak a Gázai övezetben született palesztin sziámi ikrek szombaton Szaúd-Arábiába - jelentette be a szaúdi egészségügyi miniszter. Abdallah ar-Rabia - aki egyben a gyermekek szétválasztására létrejött orvoscsoport vezetője is volt - elmondta, hogy a melkasuknál összenőtt, kéthetes Rital és Ritadzs nem volt operálható állapotban, mivel súlyos fertőzést kaptak és a szívük, emésztőrendszerük, valamint a májuk is össze volt nőve. "Az állapotuk egyre romlott, ahogy azt az orvosok előre látták" - írta ar-Rabia egy közleményben. Rital és Ritadzs a Gáza déli részén fekvő Hán Júnisz városban született. Ők a palesztin területen született első ismert sziámi ikrek.
2010.04.11. 13:45
 
 
A szutyok
Akit kevésbé szeretnek, soha sem tudja pontosan, miért is szeretik őt "kevésbé". A világ igazságtalanságát okolja, vagy az emberek érzéketlenségét, holott valójában érzelmi intelligenciájának fejletlensége; önzése és beszűkültsége miatt kerüli őt mindenki.
2010.04.11. 13:29
 
 
Fából faragott világom - Sprok Antal szoborbútorai
Sprok Antallal és alkotásaival találkozni különleges kaland. Hiszen bármit készítsen is - bútort, szobrot, szoborbútort -, minden egyes darabja beavatás a fa misztériumába. Ezek a mívesen megmunkált tárgyak kentaur-természetűek, hiszen a "szoborság" és a "bútorság" arányosan őrződik meg bennük. És közben valamiféle meghitt viszony születika szoborbútorban testet öltő lénnyel. Bizarr bensőségesség. Természet és emberi természet. Hát ezekért az érzésekért érdemes ellátogatni Sprok Antal növény-, állat- és emberkertjébe.
2010.04.11. 13:27
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794[1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista