2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Azonosították a lengyel légikatasztrófa utolsó 21 áldozatát
Azonosították a lengyel elnöki különgép oroszországi katasztrófájának utolsó 21 áldozatának holttestét - jelentette be szerdán a lengyel kormány. A tetemeket a DNS-vizsgálatok eredményeinek megfelelően csütörtökön koporsókba helyezik, és várhatóan péntek délután szállítják őket Lengyelországba - állt a hivatalos közleményben. Az április 10-én a nyugat-oroszországi Szmolenszk közelében lezuhant gépen 96 ember halt meg, köztük Lech Kaczynski lengyel államfő és felesége, valamint más magas rangú lengyel politikai és katonai vezetők.
2010.04.22. 07:30
 
 
Még két napig vetethetik magukat névjegyzékbe az igazolással szavazók
Még két napig, péntek délutánig vetethetik magukat fel a névjegyzékbe azok az igazolással szavazók, akik nem a lakóhelyükön, hanem más magyarországi településen kívánnak szavazni az országgyűlési képviselő-választás második fordulójában, vasárnap. Az igazolással szavazók azzal, hogy a szavazás napja előtt felvetetik magukat annak a településnek a névjegyzékébe, ahová az igazolásukat kiállították, hozzájárulhatnak ahhoz, hogy ne kelljen hosszú ideig sorban állni az igazolással szavazók számára kijelölt szavazókörök előtt, mint ahogy ez az első fordulóban több helyen történt.
2010.04.22. 07:15
 
 
Obama népszerűségvesztése miatt aggódik a Demokrata Párt
Barack Obama népszerűségvesztése miatt aggódik az amerikai Demokrata Párt. Szakértői szerint az elnök népszerűségének romlása és a sokak által elutasított egészségügyi reform fő téma lesz a novemberi félidős választások előtt - tudósított szerdán a Voice of America (VOA) rádió. Elemzők szerint a demokrata párti Obama és kongresszusi szövetségesei nehéz időszak elé néznek. A legtöbb politikai szakértői egyetért: az ellenzéki republikánusok több mandátumot el fognak hódítani a Demokrata Párttól. A kétévente esedékes törvényhozási választásokon az alsóház, a képviselőház mind a 435 helyéről és a felsőház, a 100 tagú szenátus 33 mandátumáról döntenek a szavazók.
2010.04.21. 22:00
 
 
Apadnak az észak-magyarországi folyók
Levonulóban van az árhullám az észak-magyarországi folyókon, a régiót felügyelő környezetvédelmi és vízügyi igazgatóság területén 112 kilométeren van érvényben elsőfokú árvízvédelmi készültség. A tarnazsadányi gátőrjárásnál továbbra is fenntartják a harmadfokú riasztást. Teljes hosszán apad a Bódva is, de a vízszintek még mindig magasak. A következő napokban folytatódik az igen lassú apadás. Edelényben viszont továbbra is gondot okoz a töltésen átszivárgó víz, amely a folyó közelében lévő utcákban a szennyvízvezetéket is veszélyezteti. Szalonnán továbbra is öt épület van a víz fogságában.
2010.04.21. 20:30
 
 
Olasz Kupa: kikapott, de döntőbe jutott az AS Roma
A bajnokságban 24 mérkőzés óta veretlen, egyúttal listavezető AS Roma ugyan egygólos vereséget szenvedett az Udinese vendégeként a labdarúgó Olasz Kupa elődöntőjének szerdai visszavágóján, de mivel az első összecsapást 2-0-ra megnyerte, így döntőbe jutott. A másik ágon, múlt héten az Internazionale került a fináléba, amelyet május 5-én Rómában rendeznek. Eredmény: Olasz Kupa, elődöntő, visszavágó: Udinese-AS Roma 1-0 (0-0). Gól: Sanchez (81.). Továbbjutott: az AS Roma 2-1-es összesítéssel.
2010.04.21. 20:15
 
 
Női kézilabda NB I: a Győr lesz a Debrecen ellenfele a döntőben
A Debrecen után a címvédő Győr is bejutott a női kézilabda bajnokság fináléjába, miután szerda este idegenben is legyőzte az Arany Ászok liga elődöntőjében a Békéscsabát a két győzelemig tartó párharcban. Eredmény: Rájátszás, elődöntő, 2. mérkőzés: Mondi-Békéscsaba - Győri Audi ETO KC 22-30 (9-14). A párharc végeredménye: 2-0 a Győr javára.
2010.04.21. 20:00
 
 
Az anyatej összetevői elpusztítják a rákos sejteket
Egy, az anyatejből származó anyag humán tesztjeiben svéd kutatók igazolták, hogy elpusztítja a hólyagrákos sejteket. A HAMLET betűszóval jelzett rákellenes vegyület (human alpha-lactalbumin made lethal to tumor cells) az anyatejben található alfa-laktalbumin és egy zsírsav, az olajsav kölcsönhatásakor jön létre, általában a babák gyomrában lévő savas közegben. A vegyület a rákos sejtek programozott halálához vezet, miközben az egészséges sejtekre nincs hatása - közölte a PLoSOne elnevezésű nyílt hozzáférésű tudományos portál.
2010.04.21. 20:00
 
 
Divízió I-es jégkorong-vb: magyar győzelem a brit csapat ellen
A magyar jégkorong-válogatott hatalmas csatában 2-0-ra győzött a brit csapat ellen a ljubljanai divízió I-es világbajnokság szerdai fordulójában, így pénteken a szlovénok elleni mérkőzésen dől el, hogy melyik gárda jut fel a világ legjobbjai közé. Az első harmadban nem volt nagy iram, nem esett gól, majd a britek fokozták az iramot, de Hetényinek nem tudtak gólt lőni. A meccs derekán - közvetlenül Tokaji vállsérülése után - Fekete közelről volt eredményes. A záró harmadban Palkovics megszerezte első gólját a tornán, később pedig a büntetőt is hárító Hetényi sziporkázott. Csütörtökön szünnap lesz, majd pénteken 20 órakor következik a feljutásról döntő szlovénok elleni összecsapás.
2010.04.21. 19:15
 
 
Orbán: az egyik legfontosabb feladat a közbiztonság javítása lesz
Orbán Viktor szerint az új kormány egyik legfontosabb feladata a közbiztonság javítása, a bűnözés visszaszorítása lesz. A Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelöltje Rakamazon, miután felkereste a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisváros rendőrőrsét hangsúlyozta: az államnak kell garantálnia a védelemhez való jogot, nem pedig a gárdáknak és félkatonai szervezeteknek. A Fidesz elnöke hozzátette: jól működő, hatékony rendőrségre van szükség, s az új kormány ennek elérésére tesz majd határozott lépéseket. A kormányfőjelölt egyetlen újságírói kérdésre válaszolt Rakamazon, amely azt firtatta, lesz-e adócsökkentés az idén Magyarországon. Orbán azt mondta: "bízzanak bennem, lesz adócsökkentés".
2010.04.21. 18:30
 
Moszkva 30%-kal olcsóbban adja a gázt Ukrajnának
Oroszország 30 százalék kedvezménnyel szállítja Ukrajnának a gázt - jelentette ki Harkivban Dmitrij Medvegyev orosz elnök, miután megbeszélést folytatott ukrán kollégájával, Viktor Janukoviccsal. Ukrajna idén 30, jövőre pedig 40 milliárd köbméter orosz gázt vásárol - közölte az ukrán államfő a tárgyalást követően. Janukovics a gázmegállapodást a két ország történelmében "példa nélkül állónak" nevezte. Medvegyev - a bonyolult formulára utalva, amely alapján az Ukrajnának szállított gáz árának kiszámítják - kijelentette, hogy Oroszország 100 dolláros kedvezménnyel adja majd a gázt keleti szomszédjának, ha annak ára meghaladja az ezer köbméterenként 330 dollárt, ha pedig az árszint alacsonyabb lesz ennél, 30 százalékos kedvezményt biztosít.
2010.04.21. 18:00
 
Címzetes főorvos lett az ország legidősebb háziorvosa Tatabányán
Címzetes főorvosi címmel tüntették ki az ország legidősebb háziorvosát nyugdíjba vonulása alkalmából. A 80 éves Bartus Béla mellett 18 tatabányai és kistérségi háziorvos vehette át az országban elsőként átadott elismerést. Az egészségügyi miniszter díszoklevelét a kitüntetés alapításának kezdeményezője Balogh Sándor, az Országos Alapellátási Intézet főigazgatója szerdán adta át Bartus Bélának 43 éves körzeti és háziorvosi szolgálata elismeréseként. A főigazgató elmondta, hogy a kitüntetés az életpálya, az életmű elismerésének is számít az ország 6800 háziorvosa számára, a korábban meghirdetett "Az év praxisa" pályázattal együtt.
2010.04.21. 17:45
 
 
Az európaiak negyede egyáltalán nem iszik
Az EU-polgárok közel egynegyede - pontosan 24 százaléka - egyáltalán nem ivott alkoholt az elmúlt egy esztendő alatt, ám azok körében, akik fogyasztottak alkoholt, 29 százalék hetente minimum egy alkalommal legalább öt pohárral is felhajtott - derül ki az Eurobarométer uniós közvéleménykutató intézet felméréséből. Az adatsor arról tanúskodik, hogy Portugáliában (42 százalék), Olaszországban (39 százalék) és Magyarországon (35 százalék) a legnagyobb azoknak az aránya, akik teljes következetességgel távol tartották maguktól a poharat - legalábbis az önbevallás szerint. A legkevesebb absztinens Dániában (7 százalék), Svédországban (10 százalék) és Hollandiában (12 százalék) él.
2010.04.21. 17:30
 
Magyarország az EBESZ Biztonsági Együttműködési Fórumának soros elnöke
Négy hónapra Magyarország tölti be az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) Biztonsági Együttműködési Fórumának soros elnökségét - közölte a szerdai nyitóülés alkalmával a nemzetközi szervezethez delegált magyar követség. Az ülést a soros elnökség nevében Bali József védelempolitikai szakállamtitkár nyitotta meg. Az EBESZ bécsi székhelyén működő fórum az 56 tagú szervezet katonai biztonsági és stabilitási kérdésekkel foglalkozó önálló politikai döntéshozó testülete, a tagországok a francia ábécé szerinti sorrendben látják el az elnökséget. A fórumot 1992-ben, az EBESZ helsinki csúcstalálkozóján hozták létre. Fő céljai a fegyverzetellenőrzési és leszerelési megállapodások elősegítése és bizalomépítő mechanizmusok építése.
2010.04.21. 16:30
 
 
Athén megkezdte a technikai tárgyalásokat az IMF-fel és az EU-val
Szerda reggel Athénban megkezdődtek Görögország technikai tárgyalásai a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval az esetleges hitelfelvételről. A tárgyalások célja, hogy lehetővé tegye Athén gyors hitelhez jutását, ha erre szükség lesz, mert adósságszolgálatát piaci kölcsönökkel esetleg már nem tudja finanszírozni. Az egyeztetéseken rögzítik azt is, hogy a nemzetközi szervezetek milyen konszolidációs lépéseket látnak szükségesnek Görögország részéről az elkövetkező két-három évben.
2010.04.21. 16:15
 
Jogbiztonsági akciótervet dolgozott ki az Európai Bizottság
Az 500 millió európai uniós polgár jogbiztonságának növelését célzó, átfogó akciótervet ismertetett kedden az Európai Bizottság, az EU legfőbb végrehajtó szerve. A Viviane Reding igazságügyi és Cecilia Malmström belügyi EU-biztos által jegyzett terjedelmes dokumentum 170 különböző jogbiztonsági követelményt támaszt az unióval szemben, és ezeket 2014-ig kell elképzeléseik szerint megvalósítani. Hangsúlyos terület az adatvédelem fejlesztése, a büntető eljárás alá vont személyek jogainak biztosítása, valamint az online tranzakciók biztonságos voltának növelése, beleértve különösképpen az internetes utazási foglalások biztonságosságát.
2010.04.21. 16:15
 
 
Az európai külügyi szolgálatnak három főtitkára lenne
Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője azt tervezi, hogy nem egy, hanem három főtitkárt nevez ki a Lisszaboni Szerződés által az uniós külpolitika koordinálására előirányzott európai külügyi szolgálat élére, és elképzelhető, hogy az egyik magyar lesz - közölték kedden meg nem nevezett diplomáciai források. Az eredeti koncepció szerint április végéig ki kell dolgozni a szolgálat végleges koncepcióját. Az intézménynél több ezer ember dolgozna Brüsszelben és a külföldi nagykövetségeken, egy teljhatalmú főtitkára volna, a brit nemzetiségű főképviselő jobbkeze.
2010.04.21. 16:15
 
 
A lakásbiztosítók vihar- és vízkárra fizetik ki a legtöbbet
Tavaly a lakásokat ért károk 87 százalékát tették ki a vihar- és vízkárok, míg a betörésből származóak 5 százalékra rúgtak - közölte az Aegondirekt internetes biztosító saját, mintegy 100 ezer kárt elemző statisztikájának adatairól. A magas kárszámból kikövetkeztethető, hogy a többi lakásbiztosítónál is hasonló kár-arányokra lehet számítani. A viharkárok aránya 43 százalék volt az Aegondirektnél, ebbe beletartozott a felhőszakadás, a jégverés és a villámcsapás miatti kár is. A legtöbb ilyen csapás Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Szabolcs-Szatmár-Bereg és Békés megyét érte.
2010.04.21. 16:15
 
 
Nagy-Britannia "IMF-segélyre szorulhat" választási döntetlen esetén
Nagy-Britannia a Nemzetközi Valutaalap (IMF) segítéségére kényszerülhet, ha a májusi parlamenti választások után egyik párt sem tud egyértelmű többséggel kormányt alakítani - mondta az ellenzéki brit Konzervatív Párt egyik legtekintélyesebb szakpolitikusa. Ken Clarke, a tory árnyékkormány üzleti ügyekért felelős miniszterjelöltje kijelentette: ha a brit választók nem juttatnak hatalomra működőképes többséggel bíró kormányt, a piac arra a következtetésre juthat, hogy Nagy-Britannia nem képes kezelni adósság- és deficitproblémáit. Ebben az esetben ezt "az IMF-nek kellene megtennie helyettünk" - mondta a veterán konzervatív politikus.
2010.04.21. 16:15
 
 
Oroszország nem tekinti Bakijevet Kirgizisztán elnökének
Moszkva nem tekinti Kurmanbek Bakijevet Kirgizisztán hivatalban lévő elnökének - mondta szerdán az orosz külügyminisztérium magas beosztású tisztségviselője az Interfax hírügynökségnek. A neve elhallgatását kérő illetékes szerint Moszkva abból indul ki, hogy Bakijev saját kezűleg írta alá a lemondását, azt elfogadta az ideiglenes kormány, és ezt közzé is tették. "Ezért e személlyel kapcsolatban semmiféle elnöki teljhatalomról nincs szó" - mondta a nyilatkozó. "Moszkva sok más államhoz hasonlóan az ideiglenes kormányt tekinti a de facto legitim hatalomnak", és emellett az egyetlen partnernek a dialógushoz, amely egyebek között a humanitárius segélyekről folyik - mondta a tisztségviselő.
2010.04.21. 16:15
 
 
Az IMF emelte a világgazdaság növekedésére vonatkozó előrejelzését
Javította a világgazdaság idei növekedésére vonatkozó előrejelzését a Nemzetközi Valutaalap (IMF). A szerdán közzétett globális gazdasági kilátások szerint az idén 4,2 százalék lesz a bővülés, a korábban jelzett 3,9 százalékkal szemben. 2011-re, a januári előrejelzéssel megegyezően, most is 4,3 százalékos világgazdasági növekedést vár a szervezet. Az idei euróövezeti GDP-emelkedési előrejelzés továbbra is 1,0 százalék, ugyanakkor a jövő évi bővülési ütemet a szervezet 1,5 százalékra csökkentette a korábbi 1,6 százalékról.
2010.04.21. 16:00
 
 
A magyarok hét-nyolc százaléka dolgozna külföldön
A magyar felnőtt lakosság 7-8 százaléka menne hosszabb-rövidebb időre külföldre dolgozni, a legkedveltebb célországok Németország, Nagy-Britannia, valamint Ausztria és Írország - derül ki a Tárki Zrt. reprezentatív felméréséből. A felnőtt lakosság 7 százaléka tervezi, hogy néhány hétre vagy hónapra, 8 százaléka, hogy pár évre külföldre menne dolgozni, 5 százalékuk pedig kivándorolna. A megkérdezettek csaknem negyede - 22 százaléka - Németországban vállalna rövidtávon munkát, de csaknem ugyanennyien - 21 százalék - mennének Ausztriába dolgozni.
2010.04.21. 16:00
 
Nyomozást rendeltek el az FKF Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban
Hűtlen kezelés gyanúja miatt nyomozást rendelt el szerdán a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) gazdaságvédelmi főosztálya ismeretlen tettes ellen a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. gazdálkodásával kapcsolatban - közölte a rendőrség. A nyomozás elrendelését több hónapig tartó adatgyűjtés előzte meg - írták. Hozzátéve: "2010 februárjában a gazdaságvédelmi nyomozók a BKV-val összefüggésben folytatott nyomozás során olyan információk birtokába jutottak, melyek a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-nél is felvetették annak gyanúját, hogy olyan tanácsadói szerződések születtek, melyek nem felelnek meg a hatályos jogszabályoknak".
2010.04.21. 15:45
 
 
Kirgizisztán Bakijev kiadatását követeli
A Fehéroroszországba távozott Kurmanbek Bakijev megbuktatott kirgiz elnök kiadását követelte a közép-ázsiai köztársaság ideiglenes kormányfője, aki szeretné bíróság elé állíttatni a volt államfőt. Roza Otunbajeva újságíróknak adott, szerdán ismertetett nyilatkozatában hangsúlyozta, hogy Bakijevnek sok emberélet szárad a lelkén. Bakijevet heves kormányellenes tüntetések késztették távozásra a hónap elején, a tüntetők és a rendfenntartók összecsapásaiban 85 ember életét vesztette. Bakijev szerdán Minszkben közölte, hogy nem ismeri el lemondását a kirgiz elnöki tisztségről, továbbra is a közép-ázsiai ország törvényes államfőjének tekinti magát.
2010.04.21. 15:30
 
 
Megszűnt a Facebook "fapados" verziója
A Facebook üzemeltetői bezárták a közösségi portál egyszerűsített változatát, amelyet mobiltelefonokra és a lassú internetkapcsolattal rendelkező felhasználók számára készítettek. A Facebook Lite-ot sokáig a Twitter mikroblog-szolgáltatás kihívójának tartották. A "lebutított" verzió használói ezután szintén csak a Facebook központi oldalán jelentkezhetnek be a portálra. Az egyszerűsített változatot elsősorban az olyan országokba szánták, ahol a szélessávú internet még nem terjedt el. A béta verziót Indiában teszteltél, és Kínában, valamint Oroszországban kívánták elterjeszteni.
2010.04.21. 15:15
 
 
XVI. Benedek: az egyház szembeszáll a szexuális visszaélésekkel
XVI. Benedek pápa szerdai vatikáni audienciáján megerősítette, hogy a katolikus egyház szembeszáll a szexuális visszaélésekkel. A pápa visszautalt hétvégi máltai útjára, ahol szexuális visszaélések nyolc áldozatával találkozott. "Mélyen megindított szenvedésük, megrendülve imádkoztam velük, és biztosítottam őket az egyház fellépéséről" - mondta az egyházfő, aki nem tért ki arra, milyen intézkedéseket tervez az egyház.
2010.04.21. 15:15
 
 
Átalakítja szervezetét a Magyar Telekom
Átalakítja szervezetét a Magyar Telekom Nyrt., s ennek jegyében egyebek mellett közös megegyezéssel távozik a cégtől április végén Winkler János vezérigazgató-helyettes, a lakossági szolgáltatások üzletág jelenlegi vezetője. A társaság közleménye szerint a lakossági szolgáltatások üzletágat a szervezeti változások hatálybalépéséig, 2010. július 1-jéig Christopher Mattheisen, a Magyar Telekom elnök-vezérigazgatója irányítja.
2010.04.21. 15:00
 
 
Nézőpont Intézet: 57 százalék örülne a Fidesz kétharmados többségének
A Nézőpont Intézet felmérése szerint a megkérdezettek 72 százaléka elégedett az első forduló eredményével. 57 százalékuk úgy véli: az ország szempontjából "inkább jó lenne", ha a Fidesz kétharmados többséget szerezne. Az intézet legfrissebb választáskutatásából kiderül: 27 százalék "inkább rossznak" tartaná, ha a Fidesz alkotmányozó többségre tenne szert, 16 százalék pedig nem tudja megítélni vagy nem válaszolt.
2010.04.21. 14:45
 
 
Elhunyt Juan Antonio Samaranch, a NOB korábbi elnöke
Nyolcvankilenc éves korában, szerdán elhunyt Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) korábbi elnöke. A spanyol sportdiplomatát a Quirón de Barcelona klinikán ápolták, súlyos szívelégtelenséggel. Samaranch 1966-ban vált a NOB tagjává, 1968 és 1975, valamint 1979 és 1980 között a testület protokollfőnökeként, 1970-től 1978-ig, illetve 1979 után végrehajtó bizottsági tagként, 1974-től 78-ig alelnökeként, 1980 és 2001 között pedig elnökeként tevékenykedett, azóta örökös tiszteletbeli elnök volt.
2010.04.21. 14:15
 
 
Németországban fizetnek a legtöbbet a mezszponzorok
A német labdarúgó-bajnokság csapatainak fizetnek a legtöbb pénzt a szponzorok azért, hogy a mezükön megjelenhessenek. A StageUp sporttanácsadó cég kimutatásai szerint az öt legnagyobb európai ligában összesen 365 millió euró a mezszponzori pénzekből befolyó pénz, ami 2,6 százalékos visszaesést jelent az előző szezonhoz képest. A Bundesligában ugyanakkor átlagosan öt százalékkal emelkedtek a klubok ilyen típusú bevételei. A német élvonalbeli együttesek átlagosan 6,3 millió eurót kasszíroznak a mezszponzorációból. Az átlagot a Bayern München, a Schalke 04 és a Borussia Dortmund csapatai veszik fel.
2010.04.21. 14:00
 
 
Néhány helyen fokozatosan feloldják a légtér zárlatát
Dánia szerda hajnalban megnyitotta, és 11 óráig nyitva tartja légtere nagy részét, a Halmstad és Thyboroen városok alkotta vonaltól délre, mert az megtisztult a vulkáni hamutól - jelentette be a dán légiforgalmi hatóság. A koppenhágai repülőtér is működni fog. Norvégia szerda reggel 8 óráig meghosszabbította teljes légtere nyitva tartását - jelentette be az illetékes hazai hatóság. Több mint öt nap után ismét teljesen szabad a német légtér, a zárlatot szerda délelőtt 11 órától feloldották. A repülésbiztonsági hatóság hivatalos közlése szerint ettől az időponttól az ország valamennyi repülőtere minden korlátozás nélkül fogadhat és indíthat járatokat.
2010.04.21. 14:00
 
 
Közel 2 milliárd dollár a légitársaságok vesztesége
Az izlandi vulkánkitörés a 2001. szeptember 11-i New York-i terrortámadásoknál is nagyobb hatással van a légi forgalomra az ágazat nemzetközi szövetsége (IATA) szerint, amely 1,7 milliárd dollárra becsüli a légitársaságok eddigi veszteségét. A légtérzár "szinte megsemmisítő csapást mért" az ágazatra - mondta szerdán az IATA vezetője. A felfordulásban volt olyan időszak, amikor a nemzetközi légi forgalom 29 százaléka leállt, és 1,2 millió utas rekedt a reptereken. Giovanni Bisignani szerint "ez a válság még a szeptember 11-i terrortámadások utáninál is mélyebb", hiszen akkor 3 napra zárták le az Egyesült Államok légterét, Európában viszont szerdán már hatodik napja voltak korlátozások.
2010.04.21. 13:45
 
 
Kasmírkecskék klónozásával növelnék a "puha arany" termelését Kínában
A finomszálú szőrzet - kasmír - növekedését kiváltó gént juttattak kecskeembriókba, majd klónozták az állatokat haszonállatok tenyésztésével foglalkozó kínai szakértők Belső-Mongóliában. A kísérletet az észak kínai Belső-Mongol autonóm területen végezték. A farm menedzsere elmondta, hogy 12 állatot klónoztak az inzulinszerű növekedési faktor-1 génnel (IGF-1), amely a szőrzetnövekedés erősödését okozza. A génmódosított kasmírkecske évente 1000 gramm kasmír előállítására képes, míg a fajta hétköznapi képviselői legfeljebb 600 grammra. Az értékes speciális gyapjú a kasmírkecske alsó szőrzetéből készül, "puha aranynak" is szokták nevezni és igen keresett luxuscikk a piacon.
2010.04.21. 13:45
 
 
Elérte a 4-es metró északi fúrópajzsa is a Népszínház utcát
Elérte szerdán a 4-es metró északi alagútfúró pajzsa is a Népszínház utcai állomást, az utolsó szakaszt a Keleti pályaudvarig május első felében kezdhetik meg. A DBR Metró Projekt igazgatóság közlése szerint a Rákóczi tér és a Népszínház utca közötti, 450 métert probléma nélkül tette meg az északi pajzs is, karbantartására várhatóan három-négy hetet szán az alagútfúrást végző Bamco konzorcium. Ha tartani tudják a jelenlegi ütemet, akkor a déli fúrópajzs június második felében megérkezhet az ideiglenes végállomásra.
2010.04.21. 13:30
 
 
40 milliós bírság a Vodafone-nak
Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot tanúsított a fogyasztókkal szemben a Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zrt., és ezért 40 millió forintra bírságolta a Gazdasági Versenyhivatal (GVH). A hivatal közleménye szerint a cég tavaly július-szeptemberben megtartott "Nyári SMS promóció" elnevezésű játékával összefüggő reklámokban megtévesztette a fogyasztókat. Ugyanakkor enyhítő körülménynek bizonyult például az, hogy a Vodafone egyes kommunikációs eszközein törekedett a teljes körű információ megadására, az akció megindítását követően pedig igyekezett javítani kereskedelmi kommunikációin.
2010.04.21. 12:45
 
 
Továbbra is érkezhet vulkáni hamu Magyarország fölé
A változatlan észak-nyugati áramlás és az izlandi vulkán aktivitása miatt továbbra is hamuval szennyezett levegő érkezik Magyarország fölé, de ennek koncentrációja nagyon alacsony, a légteret emiatt nem fogják ismét lezárni. Bozó János, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) repülésmeteorológusa szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: reggel 8 órai állapot szerint 6 ezer méter alatt a Győr-Mohácsi-sziget tengelytől keletre van hamu a légtérben, ennek szennyezettsége nem ismert, koncentrációja pedig alacsony, ez a szennyeződés várhatóan délutánra kivonul az országból. 6 ezer méter felett tiszta a levegő.
2010.04.21. 12:30
 
 
A nők még mindig rosszabbul keresnek a férfiaknál Amerikában
Bár jobban képzettek, az amerikai nők még mindig jóval kevesebbet keresnek a férfiaknál, még az olyan megbecsült állásokban is, mint amilyen például a sebészeké. Az egyenlő bérezés napján, kedden nyilvánosságra hozott tanulmányból kiderült: a fiatal nők kilenc százaléka rendelkezik master diplomával vagy doktori címmel, míg a hasonló korú férfiaknál hat százalék ez az arány. Összességében a legmagasabb diplomával rendelkezők közül minden tízből hat nő. Ehhez képest a nők fizetése még mindig jelentősen alatta van a férfiakénak.
2010.04.21. 12:30
 
 
Szerdán 75 százalékos légi forgalmat vár az Eurocontrol
Szerdán minden bizonnyal már eléri a 75 százalékot az Európában közlekedő légi járatok száma az izlandi vulkánkitörés előtti szinthez viszonyítva - jelezte közleményében a légtér ellenőrzéséért felelős nemzetközi szervezet, az Eurocontrol. A hagyományosan közlekedő mintegy 28 ezer járathoz képest a szervezetnél ezen a napon 21 ezerrel számolnak. Előző nap a járatok valamivel kevesebb mint fele (28 ezerből 13 ezer) tudott bekapcsolódni a forgalomba. A felsőbb légrétegekben már csak néhány övezetben kell korlátozni a repülést, de szerda estére várhatóan ott is feloldják a tilalmat - derül ki a közleményből.
2010.04.21. 12:30
 
 
A magyar légtér továbbra is nyitott
A magyar légtérben a helyzet változatlan, nincs magas kockázatú zóna, a legtöbb járat rendben üzemel, de a németországi járatokat törölték Ferihegyen. Szilágyi Károly, a repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. szóvivője szerdán reggel elmondta: a repülőtéren nincs tömeg, döntően azok az utasok jelentek meg, akiknek induló járatra van jegyük. Fehér Imre, a légiforgalmi szolgáltató HungaroControl szóvivője az MTI-t arról tájékoztatta, hogy magas kockázatú besorolású légtér nincs Magyarország felett. A Malév Londonba már repül, de öt reggeli járatot: a brüsszelit, a frankfurtit, a stuttgartit, a stockholmit és a göteborgi járatot törölni kényszerült.
2010.04.21. 12:15
 
 
A szellemi játékok nem tesznek okosabbá
Akár Super Mariót is játszhatnának szellemi komputeres játékok helyett azok, akik elméjüket akarják edzeni, ugyanis kiderült: a szellemi játékok nem tesznek okosabbá. Brit kutatók hat héten át vizsgáltak olyan számítógép-felhasználókat, akik kognitív képességeik fejlesztése érdekében kapcsolódtak be online szellemi játékokba. Az eredmények szerint azonban a játékosok semmivel sem lettek okosabbak. A szakemberek szerint a vizsgálatot lezáró intelligenciateszten a szellemi edzést folytatók semmivel sem múlták felül a világhálón szörfölőket, akik egyes kategóriákban még felül is kerekedtek a "tudós csoporton".
2010.04.21. 11:15
 
 
BL: kétgólos előny az Internél
A címvédő FC Barcelona 3-1-es vereséget szenvedett az Internazionale ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, kedden a milánói Giuseppe Meazza Stadionban. Az első gólt Pedro szerezte meg a katalánoknak a 19. percben, majd a harmincadikban Sneijder kiegyenlített. A pihenő után három perc elteltével Maicon révén vezetést szerzett José Mourinho csapata, majd Diego Milito tovább növelte az Inter előnyét. BL, elődöntő, első mérkőzés: Internazionale (olasz)-FC Barcelona (spanyol) 3-1 (1-1), gól: Sneijder (30.), Maicon (48.), Milito (61.), illetve Pedro (19.). A visszavágót jövő szerdán rendezik Barcelonában.
2010.04.21. 10:45
 
 
Az első tízről és tornagyőzelmekről álmodik Szávay Ágnes
Az áttörésben, a jó játékban, újabb tornagyőzelmekben és abban reménykedik Szávay Ágnes, hogy a világranglistán az első tíz közé kerülhet. Az MTI-nek adott nyilatkozatában azt is hangsúlyozta: szeretné megvédeni címét a nyári budapesti tornán. Szávay, aki a világranglistán jelenleg a 33. helyet - 2008. április 14-én, legjobbjaként még a 13. volt - foglalja el, hosszabb felkészülést tartott a tengerentúli "túra" után és hétfőtől a stuttgarti versenyen lép majd pályára. "Örülök, hogy hosszú idő után végre sikerült egy jó szezonkezdetet produkálnom" - mondta a 21 éves teniszező, aki idei első hét meccséből ötöt megnyert.
2010.04.21. 10:45
 
 
Minél szűzebb, annál egészségesebb
A mediterrán diéta sokat segít a szív- és érrendszeri megbetegedések esetén - spanyol kutatók most megfejtették gyógyító hatásának genetikai hátterét. A Córdobai Egyetem kutatói húsz, metabolikus szindrómában szenvedő betegnek rendeltek el olívaolajban gazdag reggelit, egyszer szűz, másszor extra szűz olaj felhasználásával. A metabolikus szindróma elhízással, szívbetegségek iránti fogékonysággal és 2-es típusú cukorbetegséggel jár. A jobb minőségű olaj csaknem hatszor annyi fenolcsoportba tartozó antioxidánst tartalmazott, mint a másik. A kutatók arról számoltak be, hogy az extra szűz olaj különösen sok gyulladásért felelős gént nyomott el a szervezetben.
2010.04.21. 10:15
 
 
Június 20-án tartják a lengyel elnökválasztást
Június 20-án tartják a lengyel elnökválasztás első fordulóját Bronislaw Komorowski szejmelnök, ügyvezető államfő döntése alapján. A lengyel törvények értelmében ha az első fordulóban nem születik döntés, a második fordulót két héttel később, július 4-én kell megtartani. Az idő előtti választást az teszi szükségessé, hogy repülőgép-szerencsétlenségben meghalt Lech Kaczynski államfő.
2010.04.21. 10:15
 
 
Kevesebb gyermek született és csökkent a halálozások száma is
Csökken népesség természetes fogyásának üteme; az év első két hónapjában 2,5 százalékkal kevesebb gyermek született, mint 2009 ugyanezen időszakában, a halálozások száma pedig 6,8 százalékkal csökkent; a lélekszám 10 millió 9 ezer volt február végén - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az előzetes adatok szerint 2010 első két hónapjában 15.369 gyermek született, a halálozások száma 21.899 volt. A születésszám 2,5 százalékkal csökkent, ez az egy évvel korábbihoz viszonyítva 392-vel kevesebb újszülöttet jelent. Idén januárban és februárban 1.606-tal kevesebben haltak meg, mint egy évvel korábban.
2010.04.21. 09:30
 
 
Nemzeti gyásznapot tartanak ma Kínában
A csinghaji pusztító erejű földrengés áldozatainak emlékére nemzeti gyásznapot rendeltek el Kínában szerdára. A kilenc tagú legfelsőbb pártvezetés, élén Hu Csin-taoval néma főhajtással adózott az elhunyt több mint kétezer ember emlékének. Kjeku városban az egy hete történt pusztító erejű földrengés által legsúlyosabban érintett térségben mintegy ezer ember gyűlt össze, ruhájukon a kínai hagyomány szerint a gyász fehér virágát viselték papírból. Jüsu prefektúrában délelőtt 10 órakor mindenki - köztük a mentők - elnémult három percre és emlékezett. Az országban és az ország külképviseletein félárbocra eresztik a nemzeti zászlókat.
2010.04.21. 08:00
 
 
Tarlós István készen áll a főváros vezetésére
Ha felkérik, elindul a főpolgármesteri tisztségért a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője, Tarlós István, aki szerint a mai politikai környezetben könnyen ledolgozható a négy évvel ezelőtti egy százalékos különbség, amellyel 2006-ban Demszky Gábor legyőzte őt. Az InfoRádiónak nyilatkozva kedden este Tarlós István azt mondta: a jelölésről Orbán Viktort kell megkérdezni, de ha valóban megbízást kap, akkor készen áll a feladatra, hiszen ezért dolgozik négy éve, és ha jelölik, mindent megtesz majd a győzelemért - olvasható a rádió internetes oldalán.
2010.04.21. 07:45
 
 
Megindult a légi forgalom Nagy-Britanniában
Megindult a légi forgalom Nagy-Britanniában, miután kedden késő este a brit polgári repülésügyi hatóság (CAA) váratlanul bejelentette a hat nappal korábban életbe léptetett brit légtérzárlat fokozatos feloldását. Szakértők szerint azonban hosszú időbe telik, mire teljesen normalizálódik a helyzet a brit repülőtereken. A CAA bejelentése szerint mostantól a légitársaságok felelősségi körébe tartozik a vulkáni hamu jelentette kockázatok megítélése. A légtérzárlat feloldásával szinte egy időben megérkezett az első járat a legnagyobb brit repülőtérre, a londoni Heathrow-ra.
2010.04.21. 07:30
 
 
BL: Kétgólos előny az Internél
A címvédő FC Barcelona 3-1-es vereséget szenvedett az Internazionale ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén, kedden a milánói Giuseppe Meazza Stadionban. Az első gólt Pedro szerezte meg a katalánoknak a 19. percben, majd a harmincadikban Sneijder kiegyenlített. A pihenő után három perc elteltével Maicon révén vezetést szerzett José Mourinho csapata, majd Diego Milito tovább növelte az Inter előnyét. BL, elődöntő, első mérkőzés: Internazionale (olasz)-FC Barcelona (spanyol) 3-1 (1-1), gól: Sneijder (30.), Maicon (48.), Milito (61.), illetve Pedro (19.). A visszavágót jövő szerdán rendezik Barcelonában.
2010.04.21. 07:15
 
 
Labdarúgó NB I: Nyíregyházán győzött a címvédő Debrecen
A címvédő Debrecen idegenben magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a Nyíregyháza felett a labdarúgó Soproni Liga 21. fordulójából elhalasztott, és kedden lejátszott mérkőzésen. A DVSC sikerével négy pontra közelítette meg a listavezető Videotont. Nyíregyháza-DVSC 0-3 (0-1). Nyíregyháza, 5000 néző. Gólszerzők: Mijadinoski (42.), Feczesin (55.), Coulibaly (56.). Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, melynek hajrájában szögletből, a hazai védők hibáját kihasználva szereztek vezetést a vendégek. A fordulás után a DVSC gyors két góllal eldöntötte a találkozót, melyen megérdemelten győzött.
2010.04.20. 22:00
 
 
Kettős bankadót tervez az IMF
Kettős bankadó javaslatával készül előállni a Nemzetközi Valutaalap (IMF). Nem hivatalos londoni értesülés szerint a bevétel a bankszektoroknak nyújtandó esetleges jövőbeni pénzügyi segítség fedezetéül szolgálna. A húsz legnagyobb fejlett és fejlődő térségi gazdasági erőcentrum (G20) számára összeállított IMF-javaslatról a BBC értesült. Az első adó fő összetevője egy olyan illeték lenne, amellyel a pénzügyi szektor maga gondoskodna előre bármely majdani kormányzati támogatás költségvetési terheinek fedezetéről. A második illetékféleséget a pénzintézetek eredménye és az alkalmazotti jövedelmek alapján számítanák ki.
2010.04.20. 21:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785[1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista