2020. július 6., hétfő - Csaba
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A lakosság negyede rendelkezik megtakarításokkal
A magyar lakosság mindössze 23,2 százaléka rendelkezik a saját definíciói szerint értelmezett pénzügyi megtakarításokkal a Raiffeisen Bank és a GfK Hungária Piackutató Intézet felmérése szerint. A 2010 első negyedévére vonatkozó megtakarítási index szerint a lakosság 70 százalékának várakozásai alapján a következő 12 hónapban csökkennek a megtakarításai. A válaszadók mintegy 45 százaléka bízik a bankokban, míg bankellenesnek kevesebb mint negyedük tekinthető. A megtakarítással nem rendelkezők 64 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a havi rezsi és a mindennapi kiadások után nem marad lehetősége félretenni, míg 10 százalékuk a hiteltörlesztés miatt nem képes tartalékokat képezni.
2010.04.27. 13:45
 
 
Az Egyesült Államok kiadta a volt panamai diktátort Franciaországnak
Az Egyesült Államok kiadta Manuel Noriegát Franciaországnak, ahol pénzmosás vádjával bíróság elé akarják állítani a volt panamai diktátort - közölték az amerikai hatóságok. A francia igazságügyi minisztérium szóvivője Párizsban megerősítette, hogy a kiadatás folyamatban van. Egy neve elhallgatását kérő amerikai tisztségviselő elmondta, hogy Hillary Clinton amerikai külügyminiszter helyi idő szerint hétfőn Washingtonban aláírta a kiadatási végzést, miután egy szövetségi bíró a múlt héten érvénytelenítette a kiadatási folyamat végigvitelét akadályozó halasztási végzést. Noriegát Miamiban feltették az Air France légitársaság egyik repülőgépére, és a volt diktátor már útban van Franciaország felé.
2010.04.27. 13:30
 
 
1,5-2,5 milliárd euró lehet a vulkánkitörés teljes kára
Összesen 1,5-2,5 milliárd eurónyi többletköltséget okozhatott az európai légi közlekedésnek az izlandi vulkánkitörés miatti leállás - jelentette be Siim Kallas, az Európai Bizottság közlekedési felelőse kedden Brüsszelben. Az észt biztos az Európai Unió végrehajtó testületének heti ülésén ismertette javaslatait azokra az intézkedésekre, amelyeket az EU-nak kell tennie a közlekedési káosz következményeinek enyhítésére, illetve a hasonlók megelőzése érdekében. Ami a károkat, többletköltségeket illeti, az ülés utáni sajtótájékoztatóján Kallas úgy fogalmazott, hogy az érintettek többségének megkérdezésével készített becslések alapján 1,5-2,5 milliárd eurós összeggel dolgoznak.
2010.04.27. 13:15
 
 
Autómentő elefánt
Autómentőnek csapott fel egy elefánt egy brit szafariparkban: önindíttatástól vezérelve betolt egy lerobbant terepjárót. Előtte még meglepőbb dolgokat művelt: felnyitotta a motorháztetőt, kihúzta ormányával az olajszintjelző pálcát és átadta gondozójának, az autó vezetőjének. Az elefántot minderre egyáltalán nem tanították, maga leste el a kocsi nem sokkal korábbi lerobbanásakor. Az autószerelés iránt érdeklődő ormányos 18 éves. Five - ez az elefánt neve - ráadásként még le is mosta a kocsit. Locsolótömlőként az ormányát használta, mellyel egy vödörből szívott fel vizet, aztán lespriccelte a kocsit, szivacsot fogott ormányába és tisztára törölte az ablakokat meg a karosszériát.
2010.04.27. 13:15
 
 
Elesett és kórházba került Amy Winehouse
Egy esést követően ismét kórházba került a botrányairól híres Amy Winehouse. Az énekesnő szombaton megbotlott londoni házában, beütötte bordáit és megsérült a szeme felett - mondta el Winehouse szóvivője kedden. Ugyanakkor visszautasította azokat a pletykákat, amelyek szerint az énekesnő összezúzta volna új mellimplantátumait. Winehouse kedden hagyta el a magánkórházat, ahol az esése óta kezelték.
2010.04.27. 13:15
 
Rejtett kincsek Pest kapujában
Történelmünk dicsőséges isaszegi csatáját a tavaszi hadjárat jegyében minden április 6-án átélhetjük, ha leugrunk a fővárostól 30 kilométerre keletre, a Gödöllői-dombságban fekvő városba. De ha épp akkor nem érünk rá, a fővárostól fél órányi autóútra már a kezdődhet a program: Sissi Andrássytól kapott gödöllői kastélya, a gazdag erdős Valkó, az építészeti jeleket megfejtő Vácszentlászló, a lakodalmasairól híres Zsámbok, a dányi templom fiatal orgonistájával és horgásztavával.
2010.04.27. 13:09
 
 
Egy dán étterem lett a világ legjobbja
A koppenhágai Noma éttermet választották meg idén a világ legjobbjának, letaszítva ezzel a trónról a spanyol elBulli éttermet, amely korábban négy egymást követő évben szerezte meg a kitüntető címet. "Koppenhága többé nem a gasztronómiai földalatti utolsó állomása" - méltatta a teljesítményt a brit Restaurant Magazine, amely évente felállítja a világ ötven legjobb éttermének rangsorát. A lap Londonban tette közzé a 806 séf, vendéglős, szakújságíró és élelmiszer szakértő alkotta testület szavazása nyomán született legújabb listát.
2010.04.27. 13:00
 
 
Gera Terry és Gerrard előtt 33. a Daily Mail Premier League-listáján
Gera Zoltán a 33. azon a listán, amelyet a Daily Mail című brit napilap honlapja közölt az angol labdarúgó-bajnokság mostani szezonjának ötven legjobb játékosát rangsorolva. A 31 éves magyar támadónak a cikk írója szerint hatalmas szerepe van abban, hogy klubja, a Fulham nagyszerűen teljesít ebben az idényben, ráadásul bejutott az Európa Liga elődöntőjébe is. A korábbi ferencvárosi kedvenc olyan játékosokat előz meg az újság listáján, mint John Terry (Chelsea), Steven Gerrard (Liverpool), Antonio Valencia (Manchester United) vagy éppen Luca Modric (Tottenham Hotspur).
2010.04.27. 12:30
 
 
Kismértékben javult a lakosság egészségi állapota
Kismértékű javulást mutat a lakosság egészségi állapota az elmúlt évtized második felében, az egészségtudatosság, a prevenció, és az egészségmegőrzés egyre több ember számára kezd fontossá válni - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) egészségfelmérésének előzetes adataiból. Javult a lakosság egészségérzete is, a férfiak 58,9, míg a nők 50 százaléka nevezte nagyon jónak, vagy jónak általában az egészségét. A válaszokból kiderült, hogy a férfiak kétharmadának, a nők háromnegyedének van krónikus betegsége, leggyakrabban a magasvérnyomást, a mozgásszervi problémákat, illetve a szív- és érrendszeri betegségeket említették.
2010.04.27. 12:15
 
 
Szollár: az alakuló ülésére kész lesznek az átadás-átvétel dokumentumai
A Bajnai-kormány az új Országgyűlés alakuló ülésére, május 14-re elkészít és nyilvánosságra hoz minden, az átadás-átvételről szóló dokumentumot - közölte Szollár Domokos kedden a Parlamentben. A kormányszóvivő azt mondta: technikai ügyekről szerettek volna egyeztetni az átadás-átvételről Szijjártó Péterrel, a Fidesz elnöki stábjának vezetőjével, ezek között arról, hogy mikori állapotot türközzenek a dokumentumok, illetve hogy milyen információkra lenne még szüksége az új kormánynak. Hozzátette: az általuk készítendő leltár teljes lesz, szinte miden olyan adatot tartalmaz majd, amelyet a Fidesz törvénybe foglalna.
2010.04.27. 12:00
 
 
Százezer otthont kínál a hétvégi Lakásvásár
Legalább 130 kiállító főleg budapesti és Pest megyei új és használt lakásokat kínál a péntektől vasárnapig nyitva tartó Lakásvásáron, a 100 ezer lakásból sokat kínálnak 10-20 százalékos engedménnyel - mondta Borsi László, a Lakásvásár média csoport elnöke. A szakma által készített és a kormánynak ajánlott Otthonteremtési programról Maráczi Zsolt a Társaság a Lakásépítésért Egyesület ügyvezető elnöke elmondta, hogy az egyik alappillér az, hogy az előtakarékosság egy része leírható a személyi jövedelemadóból.
2010.04.27. 12:00
 
 
Kézilabda: Zácsik Szandra 2011-től ismét az FTC-ben játszik
Zácsik Szandra 2011 nyarától újra a Ferencváros női kézilabdacsapatában játszik. A válogatott átlövő tavaly szeptemberben került a szlovén Krim Ljubljanához. Az FTC keddi bejelentése szerint a klub nem tudta őt kivásárolni, és ezért kell még várni egy szezont, hogy visszatérhessen. Zácsik 2013 nyaráig kötelezi el magát a zöld-fehérekhez. A győri Deáki Dóra és a kiskunhalasi Szarka Adrienn viszont már a következő idénytől a jelentősen megerősödő fővárosiaknál játszik majd. A klub bejelentette utánpótlás akadémiája beindítását is, amelyet Novák András felügyel majd.
2010.04.27. 11:15
 
 
Pokorni: az MNB elnökének le kell mondania
Pokorni Zoltán, a Fidesz alelnöke szerint Simor Andrásnak, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének le kell mondania posztjáról. A fideszes politikus a TV2 Mokka című műsorában kedden úgy fogalmazott: Simor Andrásnak ciprusi off-shore cégei napvilágra kerülésekor kellett volna lemondania, szerinte a közvélemény is azt tartotta volna helyesnek, ha a jegybankelnök akkor levonja a következtetéseket. Pokorni igennel felelt arra a kérdésre, hogy most le kell-e mondania az MNB elnökének. Simor megbízatása 2013 márciusában jár le.
2010.04.27. 11:00
 
 
Megmenekült a Hollywood felirat
Stílszerűen happy-enddel fejeződött be a Hollywood-felirat megmentésére szervezett nagyszabású adománygyűjtő kampány. Hugh Hefner nagylelkű adományával az utolsó pillanatban összegyűlt a 12,5 millió dollár (2,5 milliárd forint), amelyet péntekig kell átadni a felirat körüli 55 hektáros területet beépíteni szándékozó konzorciumnak a lelépés fejében. A filmváros kultikus jelképének megőrzésére létrehozott The Trust for Public Land alapítvány 5,8 millió dollárt (1 milliárd forint) kapott állami és helyi közalapítványoktól, a többit magánszemélyektől kalapozták össze.
2010.04.27. 11:00
 
 
Megszüntették a teljes útzárat az Erzsébet híd környékén
Megszűnt a teljes útzár az Erzsébet hídon és a Ferenciek terén, miután a rendőrség befejezte a helyszínelést a reggel történt baleset helyszínén - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A BRFK sajtóügyeletese szerint már csak a balestben felborult autó akadályozza a forgalmat a Kossuth Lajos utca egy rövid szakaszán, de a járművet hamarosan elszállítják. Pestről Budára már most is zavartalanul lehet közlekedni - tette hozzá az ügyeletes. Kedd reggel három autó karambolozott a főváros V. kerületében, a Ferenciek terénél, az egyik jármű felborult, hárman megsérültek.
2010.04.27. 11:00
 
 
A rossz szokások 12 évet öregítenek
Négy rossz szokás - a dohányzás, túl sok ivás, inaktivitás és a helytelen étkezés - együttesen 12 évet öregíthet rajtunk egy új kutatás megállapítása szerint. Az egészségesebb életmódra váltás fontosságára rámutató tanulmányban mintegy 5 ezer brit felnőtt egészségét követték nyomon húsz éven át. Mind a négy rossz szokással 314 ember élt együtt a vizsgált csoportban, közülük 91, azaz 29 százalékuk halt meg a felmérés időtartama alatt. A legegészségesebb csoportba került 387 önkéntesnek - akik egyik rossz szokást sem követték - ugyanakkor csupán 8 százaléka (32 ember) hunyt el.
2010.04.27. 10:30
 
 
4,5 százalékkal nőtt az álláskeresők száma tavaly
A Workania.hu állásportál adatai szerint Magyarországon tavaly 4,5 százalékkal nőtt az álláskeresők száma, miközben összességében 28 százalékkal kevesebb állást hirdettek meg, mint egy évvel korábban. A munkaerő-piaci kereslet és kínálat - a meghirdetett állások és az álláskeresők számának - elmúlt évben bekövetkezett változásait vizsgáló felmérés szerint az elmúlt év során a legnagyobb mértékben, 76 százalékkal a biztosítás területén nőtt az elhelyezkedni kívánók száma, míg az álláshirdetések számában a legnagyobb mértékű, 65 százalékos csökkenés a mezőgazdaság és élelmiszeriparban történt.
2010.04.27. 10:00
 
 
Tömeggyilkosság szervezésével vádolják a bukott kirgiz államfőt
Kurmanbek Bakijev megbuktatott kirgiz elnök ellen tömeggyilkosság szervezése a vád - jelentette ki keddi sajtóértekezletén az átmeneti hatóságok egyik vezetője. Bakijev április 7-én menekült el a fővárosból, Biskekből, miután a biztonsági erők tüzet nyitottak az elnök ellen tüntetőkre, azok pedig megrohamoztak több kormányzati épületet. Az erőszakcselekményekben legkevesebb 85 ember vesztette életét. Bakijev előbb az ország déli részébe menekült, majd elhagyta az országot, s a múlt héten Fehéroroszországban tűnt fel. Azimbek Beknazarov, az átmeneti kormány helyettes vezetője újságírókkal közölte, hogy a volt államfőt hatalommal való visszaéléssel is vádolják, és megfosztják mentelmi jogától.
2010.04.27. 10:00
 
 
Alonso: az európai futamokon dől el, ki lesz a világbajnok
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája szerint a két hét múlva kezdődő európai futamokon dől majd el, ki lesz az idei Forma-1-es világbajnok. "A szezon első versenyei jobbára a tapasztalatszerzést szolgálták, ám a java most következik - fogalmazott a kétszeres világbajnok. - Az időjárás rendre rányomta a bélyegét a futamokra, a kevéssé ismert pályákon sok esetben a szerencsének is szerepe volt az eredmények kialakulásában. Most viszont olyan európai versenyek következnek, ahol a helyszíneket úgy ismerjük, mint a tenyerünket, hiszen itt tréningeztünk éjjel-nappal. Szóval most következik az igazság pillanata."
2010.04.27. 09:45
 
 
Boksz: John Ruiz visszavonul
Bejelentette visszavonulását John Ruiz, korábbi nehézsúlyú világbajnok bokszoló. A 38 éves amerikai sportoló hétfőn közölte, hogy lezárja 18 éves karrierjét. Ruiz kétszer hódította el a Boksz Világszövetség (WBA) vb-övét, s összesen 12 világbajnoki címmeccsen lépett szorítóba. Profi pályafutását 44 győzelemmel (ezek közül 30 kiütéssel), 9 vereséggel és egy döntetlennel zárta. Jövőbeli terveiről azt mondta: családjával Las Vegasból Boston közelébe költözik és nyit egy boksztermet.
2010.04.27. 09:15
 
 
NBA, rájátszás: továbjutott az Orlando
A tavaly döntős Orlando Magic negyedszer is legyőzte a Charlotte Bobcats együttesét, így bekerült főcsoportja elődöntőjébe az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában. A floridai klub története során először jutott tovább vereség nélkül, azaz "söpréssel". Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntő: Keleti főcsoport: Charlotte Bobcats-Orlando Magic 90-99. A végeredmény: 4-0 az Orlando javára. Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks 111-104. Az állás: 2-2. Nyugati főcsoport: Phoenix Suns-Portland Trail Blazers 107-88. Az állás: 3-2 a Phoenix javára.
2010.04.27. 09:00
 
 
A következő hetek menetrendjét véglegesíti a Fidesz-elnökség mai ülésén
A következő hetek, hónapok menetrendjét véglegesíti a Fidesz elnöksége mai ülésén. Orbán Viktor, a párt elnöke múlt pénteken a Hír TV-nek adott interjúban azt mondta, a parlament megalakulása után egy héttel már be tudnak terjeszteni több olyan indítványt, amelyet a kormány megalakulásától függetlenül megtárgyalhat, jóváhagyhat a Ház. A pártelnök szeretné, hogy a parlament megalakulása után, két-három héten belül felálljon a kormány. Szerinte az új kabinet legfontosabb intézkedéseiről szóló döntések már július 1-jén hatályba léphetnek. A Köztársasági Elnöki Hivatal hétfői tájékoztatása szerint Sólyom László államfő május 14-re tervezi összehívni az Országgyűlés alakuló ülését.
2010.04.27. 08:45
 
 
Két év állástalanság után kapott munkát a híres szendvicsember
Két év állástalanság után kapott munkát az a New York-i pénzügyi szakember, aki szendvicsembert csinált magából, és ennek köszönhetően hatalmas ismertséghez jutott. Mégsem ment vele semmire. Paul Nawrocki magas beosztásban dolgozott egy játékgyártó cégnél, ám a válság miatt megváltak tőle. Miután fél éven át hiába kilincselt állásért, 2008-ban önmagát kezdte reklámozni: ebédidőben - amikor a legtöbb bankár és cégvezető kirajzik munkahelyéről - Manhattan utcáit járta magára függesztett öles táblákkal, melyeken magát ajánlotta. Az ötgyerekes családapa csak a minap kapott állást, de nem az interjúknak köszönhetően, hanem egy barátja révén.
2010.04.27. 08:15
 
 
A NASA későbbre halasztotta az Endeavour űrsikló utolsó repülését
Az eredetileg tervezettnél több hónappal későbbre, novemberre halasztotta az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) az Endeavour űrsikló utolsó fellövését, mert előtte módosítani szeretne egy tudományos kísérleti modult, amelyet a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) szállítanak. A NASA hétfő este honlapján jelentette be a döntést. Az űrkutatási hivatal korábban úgy tervezte, hogy július 29-én bocsátják fel az űrsiklót, most viszont úgy határozott, hogy a jármű legkorábban november közepén indulhat útnak. A NASA szakemberei a felbocsátásig hátralévő időben kicserélik az ISS-re eljuttatandó részecskefizikai kísérleti modulban elhelyezett mágnest.
2010.04.27. 08:00
 
 
Az európai vezetők gratuláltak Orbán Viktornak
Európai vezetők és a határon túli magyar szervezetek egyaránt gratuláltak a Fidesz-Magyar Polgári Szövetségnek a választáson elért sikeréhez, többen rámutatva a nagy felhatalmazással járó felelősségre. Jókívánságait fejezte ki Jerzy Buzek, az Európai Parlament (EP) elnöke, Nicolas Sarkozy francia elnök és Angela Merkel német kancellár is. A külföldi lapok kiemelik a Fidesz kétharmados győzelmét, és megállapítják: Orbán Viktor diadalmas visszatérésétől a magyar választók az országnak a válságból való kivezetését várják.
2010.04.26. 22:15
 
 
Obama muszlim gazdasági konferenciát rendez
Barack Obama amerikai elnök gazdasági területen is nyit a muszlim világ felé: a Fehér Ház hétfőn és kedden gazdasági konferenciát rendez az Egyesült Államok és a muszlim világ közötti üzleti-kereskedelmi kapcsolatok serkentésére. A kétnapos értekezletre 5 kontinens 50, többségében muszlim többségű országából több mint 250 üzletembert hívtak meg Washingtonba. A CNN tudósítása szerint Obama tavaly júniusi egyiptomi látogatásakor kairói beszédében politikai nyitást hajtott végre a muszlim világ felé, a mostani konferenciát az ezt kiegészítő gazdasági nyitás jegyében tartják meg.
2010.04.26. 21:30
 
 
Janukovics: a csernobili erőmű továbbra is veszélyt jelent
Viktor Janukovics ukrán elnök hétfőn, a csernobili atomerőmű-baleset 24. évfordulóján figyelmeztetett: a reaktor továbbra is veszélyt jelent Európa számára. Az 1986-os csernobili reaktorrobbanás következtében sugárfelhő borította be Európa nagy részét, az egészségügyi problémák negyedszázad múltán sem oldódtak meg. Ezt tartják minden idők legsúlyosabb atomerőmű-balesetének. A felrobbant reaktort egy romló állagú betonszarkofág védi, az ezt felváltó, nemzetközi pénzügyi hozzájárulással épülő új építmény kivitelezése messze elmarad a tervezett ütemtől.
2010.04.26. 21:30
 
 
Elfogadta a kormányfő lemondását a belga király
Elfogadta Yves Leterme miniszterelnök múlt hét végén benyújtott lemondását II. Albert király Belgiumban hétfőn. A kormányfő azért kényszerül öt hónap után távozásra, mert ötpárti koalíciója felbomlott a Brüsszel környéki szavazókörzetekkel kapcsolatos flamand-vallon vita miatt. Az uralkodó azt kérte Leterme-től, hogy az új kabinet megalakításáig kormánya ügyvivőként maradjon a helyén - derül ki a királyi palota brüsszeli közleményéből. Várható, hogy a kormány lemondása miatt előrehozott választásokat kell kiírni az országban.
2010.04.26. 20:00
 
 
Több mint 1.500 budapesti légi járatot töröltek a légtérzár idején
Összesen több mint 1.500 budapesti légi járatot kellett törölni az izlandi vulkáni hamu miatti több napos légtérzár alatt, a Malév pedig összesen 536 járatát nem közlekedtette, ami 38.743 utasát érintette. A Budapest Airport (BA) hétfői összegzésében emlékeztet rá, hogy Magyarországon nagyjából négy napon át tartott a kényszerű légtérzár, amely a légiközlekedésnek és a nemzetgazdaságnak milliárdos nagyságrendű kárt okozott. A Malév kára meghaladhatja a 3 milliárd forintot is.
2010.04.26. 20:00
 
 
Obama a fiatalok, feketék, latinók és nők szavazatára számít
Barack Obama a fiatalok, afroamerikaiak, latinók és nők szavazatára számít a novemberi kongresszusi választásokon - derült ki az amerikai elnök választási videoüzenetéből, amelyet a Demokrata Párt országos bizottsága hétfőn hozott nyilvánosságra. Obama arról beszélt, hogy ismét be kell kapcsolni a politikába azokat a fiatalokat, akik először szavaztak 2008-ban, hogy a félidős - kisebb érdeklődésre számító - választásokon is leadják voksukat. Kifejtette: szavazásra kell buzdítani azt a koalíciót, amely győzelemhez segítette őt és pártját a 2008-as választásokon, ismét egységbe kell kovácsolni a fiatalokat, feketéket, latinókat és nőket.
2010.04.26. 19:45
 
 
Mol kontra Surgutneftegas: intézkedés nélkül zárult a felügyeleti vizsgálat
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) hétfőn közzétett határozatában intézkedés alkalmazása nélkül lezárta a Mol Nyrt. törzsrészvényeivel kapcsolatos tevékenységeket vizsgáló piacfelügyeleti eljárást. A felügyelet a Surguneftegas tulajdonszerzését vizsgálta. A felügyelet a honlapján közzétett határozat szerint a Molban - mint nyilvánosan működő részvénytársaságban - a 2009. március 29-i, a törvényben meghatározott százalékos mértéket átlépő, szavazati jogot biztosító részvények elidegenítése és megszerzése kapcsán indított hivatalból közigazgatási hatósági - piacfelügyeleti - eljárást.
2010.04.26. 18:45
 
 
Abbász betiltotta az izraeli telepesek termékeivel való kereskedést
Mahmúd Abbász palesztin elnök hétfőn betiltotta a ciszjordániai telepesek termékeivel való kereskedést a palesztin területen - közölte szóvivője, Haszan al-Auri. Az intézkedés annak a januárban megkezdett kampánynak a része, amellyel meg kívánják tisztítani a palesztin piacot a telepesek termékeitől, és el kívánják érni, hogy az Európai Unió tagállamai tiltsák be a nemzetközi jog értelmében illegálisnak tekintett telepeken működő cégekkel való kereskedést. "Nemzetközi egyetértés van arra vonatkozóan, hogy a telepek törvénytelenek, így elfogadhatatlan a támogatásuk" - mondta a szóvivő.
2010.04.26. 18:15
 
 
Fülöp Márton a Manchester Cityben fejezheti be a szezont
Elképzelhető, hogy az angol labdarúgó-bajnokságban érdekelt Manchester City az utolsó három találkozójára kölcsönveszi Fülöp Mártont, a Sunderland magyar válogatott kapusát. Roberto Mancini alakulatának első számú kapusa, Shay Given súlyos sérülést szenvedett, míg tartalékja, Stuart Taylor hosszú kihagyást követően még csak lábadozik. A manchesteriek felnőtt keretéből a kapusok közül így csak a 23 éves feröeri Gunnar Nielsen bevethető. A Guardian című napilap internetes kiadása hétfőn arról számolt be, hogy az olasz szakember szeretné kölcsönvenni a Sunderlandnél kegyvesztetté vált Fülöpöt, ám ehhez a liga vezetőinek beleegyezése is szükséges, mivel jelenleg nincs átigazolási időszak.
2010.04.26. 17:45
 
 
Tenisz, Stuttgart: Szávay továbbjutott párosban
Szávay Ágnes - oldalán a román Alexandra Dulgheruval - két játszmában nyert hétfőn a Margalita Csaknasvili, Julia Schruff grúz, német kettős ellen a 700 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna első fordulójában. A viadal honlapja szerint Szávay egyesben is érdekelt; az első körben - várhatóan kedden - a hazai közönség előtt szereplő Andrea Petkovic lesz az ellenfele. Győzelme esetén a volt világelső, orosz Dinara Szafina következne. Eredmény, páros, 1. forduló (nyolc közé jutásért): Szávay, Dulgheru-Csaknasvili, Schruff 6:4, 6:3.
2010.04.26. 17:45
 
 
Lendvai: az új pártelnök kétszer méreti meg magát
Az MSZP május végi, június eleji kongresszusán megválasztandó új pártelnökének a teljes tisztújításkor újból meg kell méretnie magát - közölte Lendvai Ildikó. A leköszönő pártelnök elmondta azt is, hogy az elnökség is megújul, ennek időpontjáról, menetrendjéről szóló döntést bízták a nyár eleji kongresszusra. Kedden ülésezik az országos elnökség, ahol a kongresszus előkészületeiről lesz szó.
2010.04.26. 17:00
 
Sport SMS 04.26.
2010.04.26. 16:45
 
 
Fezi tenisztorna: Arn Gréta a főtáblán
Arn Gréta két játszmában, 1 óra 35 perc alatt nyert az olasz Corinna Dentoni ellen a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás tenisztorna selejtezőjének harmadik fordulójában, és ezzel feljutott a főtáblára. A viadal honlapja szerint Czink Melinda alanyi jogon tagja a 32-es táblának. A magyar játékost a negyedik helyen emelték ki a rendezők, és az első körben a cseh Renata Voracovával találkozik, várhatóan kedden.
2010.04.26. 16:45
 
 
Egyeztetést kezdeményezett a kormány az átadás-átvételről
A miniszterelnök kabinetfőnöke kedd délelőtt tíz órára egyeztetést kezdeményezett a Fidesszel az átadás-átvételről; az erről szóló levelet Szijjártó Péternek, az elnöki stáb vezetőjének címezték. A Fidesz azonban nem vesz részt az egyeztetésen. Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője a meghívásra úgy reagált: szerinte nem zárt ajtók mögötti "konzultációkra", hanem az emberek számára nyitott, egyértelmű jogi keretek között zajló, alapos eljárásra van szükség.
2010.04.26. 16:45
 
 
Jaroslaw Kaczynski indul a lengyel elnökválasztáson
Jaroslaw Kaczynski, a nemzeti-konzervatív Jog és Igazságosság párt (PiS) jelöltjeként indul a június 20-án esedékes lengyel elnökválasztáson. Az április 10-én repülőgép-szerencsétlenségben meghalt államfő, Lech Kaczynski ikertestvére a Pis honlapján megerősítette indulási szándékát. Az elnökválasztáson jelenleg a legtöbb esélye a győzelemre a kormányon lévő Polgári Platform (PO) jelöltjének, az 57 éves Bronislaw Komorowskinak van, aki a parlament elnökeként az ügyvezetői államfői teendőket is ellátja.
2010.04.26. 16:15
 
 
Nem drágulnak a vasúti és buszbérletek májustól
Nem drágulnak a vasúti 2. osztályú, és a buszbérletek májustól, és lesz első osztályú vonatbérlet is - tartalmazza a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter új rendelete. Egy korábbi rendelet alapján - szintén májustól - a vonat- és buszbérleteknél egységesen 86 százalékos lesz a munkába járók munkaadói támogatása.
2010.04.26. 15:45
 
 
Szlovákia jószomszédi párbeszédet vár el a Fidesz-kormánytól
A szlovák külügyminiszter szerint Pozsony jószomszédi párbeszédet vár el a jövőbeni Fidesz-kormánytól. Miroslav Lajcák emlékeztetett arra, hogy a magyar választásokon győztes Fidesz biztosította magának a kétharmados többséget az Országgyűlésben. "Az új kormány számára az ilyen támogatottságból nagy felelősség következik. A Fidesz-kormánytól a két szomszéd és európai szövetséges partneri párbeszédét várjuk, hogy közösen dolgozhassunk azon, ami országaink lakosainak hasznára válik" - nyilatkozta a szlovák diplomácia vezetője.
2010.04.26. 15:30
 
 
Újabb történelmi mélységben a jegybanki alapkamat
A monetáris tanács hétfői ülésén 25 bázisponttal, 5,25 százalékra csökkentette az alapkamatot - közölte a Magyar Nemzeti Bank. A döntés megfelelt az elemzői várakozásoknak. A jegybanki alapkamat ezzel újabb történelmi mélységbe csökkent. Pénzügyi elemzők még az idén további monetáris lazításra, év végére 5 százalék alatti alapkamatra számítanak. A 25 bázispontos kamatvágás nem meglepő annak fényében, hogy a monetáris tanácsot már a legutóbb sem sok választotta el attól, hogy 5,25 százalékra mérsékelje a kamatot - közölte Duronelly Péter, a Budapest Alapkezelő befektetési igazgatója.
2010.04.26. 15:15
 
 
A külképviseleteken 50 százalék feletti volt a részvétel
A külképviseleteken 50 százalék feletti volt a részvétel az országgyűlési képviselő-választás második fordulójában - derül ki az Országos Választási Iroda hétfői adataiból. A 85 külképviseleten a névjegyzékbe vett 2885 választópolgárból 1453 leadta a szavazatát, így a részvétel 50,36 százalék volt. A legnépszerűbb külképviseleti szavazóhely London volt: itt 641-en szavazhattak a második fordulóban, közülük 232-en (36%) meg is jelentek. Brüsszel volt a második legnépszerűbb: itt 278-an szerepeltek a névjegyzékben, 158-an adták le voksukat (56%). Dublinban 230-an jelentkeztek szavazásra, és 93 szavazó el is ment szavazni (40%). New Yorkban a 151 jelentkezőből 79-en szavaztak (52%).
2010.04.26. 15:00
 
 
Harminc éves a post-it
Harminc évvel ezelőtt került a piacra a 3M amerikai cég kutatóinak felfedezéséből született sárga öntapadós cédula, azaz a post-it, amely mindenhez tapad, de semmit sem ragasztóz össze. A híres feltalálók amerikai csarnokába is bekerült találmány annak eredményeként született, hogy Spencer Silver, a 3M kutatója 1968-ban véletlenül felfedezett egy alacsony tapadó képességű, nyomásérzékeny és többször használható ragasztót.
2010.04.26. 14:45
 
 
Kétszeresére nőtt a mobilinternetezők száma
A tavaly márciusi 542 ezerről az idei harmadik hónapra 972 ezerre emelkedett a mobilinternet-előfizetések száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság. Március során 13 ezerrel, 972 ezerre emelkedtek az előfizetések, egy hónap alatt naponta átlagosan közel 400 új előfizetést regisztráltak a szolgáltatók. A teljes előfizetői táboron belül az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást 2010 január-március során igénybe vevő ügyfelek száma 22 ezerrel 760 ezerre emelkedett - jelezte az NHH.
2010.04.26. 14:45
 
 
Orbán: új rendszer alakul
Vasárnap a magyarok megdöntöttek és megbuktattak egy politikai és gazdasági rendszert és úgy döntöttek, hogy helyette megalakítanak egy újat - értékelt Orbán Viktor, a Fidesz elnöke nemzetközi sajtótájékoztatóján. A mi dolgunk az a következő hónapokban, hogy a megalakított új gazdasági és politikai rendszert tartalommal töltsük meg és felépítsük - fogalmazott a kormányfői poszt várományosa. A politikus azt mondta: először a gazdaságot és közbiztonságot teszik rendbe, semmilyen gyors, alkotmányos átrendezésre nem kell számítani.
2010.04.26. 14:45
 
 
Sólyom László május 14-re hívná össze az Országgyűlés alakuló ülését
Május 14-re tervezi összehívni Sólyom László köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülését, feltéve, hogy a parlamenti választásokkal kapcsolatos jogorvoslati eljárások lezajlanak addig - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal hétfőn az MTI-t. Az alakuló ülés végleges időpontját az államfő akkor állapítja meg, ha megszületik a választások jogerős eredménye - teszik hozzá. A KEH közlése szerint az államfő április 28-ára meghívta Orbán Viktort, a választásokon győztes Fidesz-KDNP pártszövetség miniszterelnök-jelöltjét a kormányalakítással kapcsolatos megbeszélésre a Sándor-palotába.
2010.04.26. 14:45
 
 
Módosítják az állami jelképekről szóló törvényt Szlovákiában
Módosítják az állami jelképekről szóló törvényt Szlovákiában; a miniszterelnök javaslatát a kormány már jóvá is hagyta, és az gyorsított eljárásban kedden a parlament elé kerül - közölték a kormány ülése után hétfőn Pozsonyban. Helyi megfigyelők szerint ez a legnagyobb valószínűséggel azt jelenti, hogy a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) által javasolt hazafiassági törvény, amely szintén kedden kerül a honatyák elé, meg fog bukni a parlamentben. Robert Fico javaslata szerint a iskolákban minden osztályban a jövőben elhelyeznék az állami zászlót, a himnusz szövegét és az alkotmány bevezetőjét.
2010.04.26. 14:30
 
 
Nem lép hatályba május 1-jén az új Ptk. első két könyve
Nem lép hatályba az új polgári törvénykönyv, mert az Alkotmánybíróság hétfői határozatában alkotmányelle­nessé nyilvánította a kódex hatálybaléptetéséről szóló jogszabály egyes rendelkezéseit - közölte a testület. Az Ab az új Ptk. két lépcsőben - ez év május elsején, illetve jövő január elsején - történő hatálybaléptetését a jogbiztonság sérelme miatt minősítette alkotmányellenesnek. Továbbá a testület határozata szerint az alapvető magánjogi kódex május 1-én életbe lépő első két könyvének az alkalmazására való felkészüléshez a törvényhozó által biztosított hatvannapos időtartam kirívóan rövid.
2010.04.26. 14:00
 
 
Megszakítja rekordkísérletét a tizenhat éves hajós
Három hónap folyamatos utazás után meg kell szakítania rekordkísérletét Abby Sunderlandnek, aki a Föld önálló körbevitorlázására indult. A tizenhat éves kaliforniai lány honlapján közölte, hogy hajója javításra szorul, ezért kényszerpihenőt kell tartania a fokvárosi kikötőben. Ezzel dugába dől Sunderland terve, hogy megszakítás nélkül hajózza körbe a Földet - ennek ellenére a megálló után folytatja útját. Az amerikai lány január 23-án hajózott ki, miután 17 éves bátyja, Zac nyugati irányban már teljesítette a Föld körbehajózását.
2010.04.26. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780[1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista