2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Gyanúsítottként hallgatják ki a MÁV Informatika volt és jelenlegi vezetőjét
Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetése megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatja ki a BRFK a MÁV Informatika Zrt. jelenlegi és korábbi vezérigazgatóját - tudatta a rendőrség. A jelenleg is zajló kihallgatásokkal kapcsolatban a rendőrség azt közölte: a mostani vezérigazgatót 40 millió, a volt vezérigazgatót pedig 15 millió forint vagyoni hátrány okozásával gyanúsítják. A rendőrség - az ügyészség kijelölése alapján - tavaly november óta nyomoz a MÁV Informatika ügyében, a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszter feljelentése nyomán.
2010.04.29. 16:30
 
 
Az apa ölte meg családját Tényőn
A tényői családi tragédiával kapcsolatos szakértői vélemények megerősítették, hogy az apa ölte meg feleségét, két kislányát, végül magával is végzett - közölte Szabadfi Árpád dandártábornok Győr-Moson-Sopron megyei rendőr- főkapitány Győrött. A március 15-én történt családi dráma helyszínén rögzített nyomok, összegyűjtött vér- és DNS-minták vizsgálatának eredményei alátámasztották a rendőrség megállapításait, s bizonyítékul szolgáltak arra, hogy a férfi előbb a feleségére, majd két kislányára sújtott le baltával. Magát előbb késsel vágta meg, végül láncfűrésszel vágta el saját nyakát.
2010.04.29. 16:30
 
 
Lemondott MSZP-elnökségi tagságáról Vadai Ágnes
Lemondott az MSZP-ben betöltött elnökségi tagságáról Vadai Ágnes - erősítette meg az MTI értesülését a szocialista politikus. A honvédelmi államtitkár elmondta: a lemondásáról szóló levelet már eljuttatta Lendvai Ildikó pártelnöknek. Döntését azzal indokolta, hogy már a parlamenti választások második fordulójának napján tartott elnökségi ülésen sem értett egyet azzal, hogy a testület felajánlja lemondását a kongresszusnak, ő az azonnali lemondás mellett érvelt.
2010.04.29. 16:15
 
 
Magyar sörök a világ legjobbjai között
Több aranyérmet nyertek a magyar sörök a Monde Selection nemzetközi minőségellenörző intézet szigorú versenyén. Aranyérmet nyertek a Dreher Sörgyárak Zrt. Arany Ászok, Arany Ászok Félbarna, Dreher Bak, Dreher 24, és Dreher Classic termékei. Az Arany Ászok és a Dreher Bak kategóriájuk legmagasabb elismerését a Nagy Aranymedált (Grand Gold) nyerték el. Ezt az elismerést azok a termékek kapják, amelyek minden vizsgálati szempont, azaz a laboratóriumi elemzésektől az érzékszervi vizsgálatokig 90 százalék fölötti eredményt érnek el. A Heineken Hungária Zrt. Soproni márkája a Nemzetközi Kiváló Minőség Trófeát nyerte el.
2010.04.29. 16:00
 
 
Három éven belül eltörli az EU a fedélzeti folyadékszállítási tilalmat
Legkésőbb 2013-ra megszünteti az Európai Unió azt a jelenlegi szabályozást, amelynek értelmében a repülőgépek fedélzetére az utasok nem vihetnek folyadékot - jelentette be az Európai Bizottság egyik szóvivője csütörtökön. A tilalmat az EU a terrorizmus elleni nemzetközi fellépés fokozásának keretében rendelte el, és egy új biztonsági szabályozás részeként törli majd el. Mint Helen Kearns közlekedési szóvivő közölte, az új intézkedések keretében a terrorista célokra használható anyagokat nagyobb megbízhatósággal felfedező biztonsági készülékeket helyeznek üzembe a repülőtereken.
2010.04.29. 15:45
 
 
Az ENSZ szerint tovább nőhet a világ metropoliszainak lakossága
Az egyes településméretek közül a tízmilliósnál nagyobb metropoliszok lakossága nőhet a legnagyobb, közel 45 százalékos mértékben a következő 15 évben - derül ki az ENSZ legfrissebb becsléseiből. Miközben a világ teljes népessége a jelenlegi 6,909 milliárdról 2025-ig várhatóan 16 százalékkal 8,012 milliárd főre nő, a különböző méretű települések lakosságszáma igen egyenetlenül alakulhat. A világ messze legnagyobb városa 2025-re is Tokió maradhat: a már jelenleg is 36,7 milliós japán főváros ugyanakkor csak csekély mértékben, 37,1 milliósra növekszik majd.
2010.04.29. 15:30
 
 
Májustól módosul a Munka törvénykönyve
Május 1-től átalakulnak a gyermekgondozási ellátások, amelynek következtében a gyes két évre csökken, a gyed jogosultsághoz szükséges munkaviszony ideje pedig 180 napról 365-re emelkedik a 2010. április 30-a után született gyermekek esetében - közölte a BDO Magyarország könyvvizsgáló és tanácsadó cég. A munkajogi felmondási védelem viszont továbbra is a gyermek hároméves koráig illeti meg a szülők közül azt, aki a fizetés nélküli szabadságot utoljára igénybe vette. Május 1-től bővül a felmondási védelem alatt állók köre, mégpedig az örökbefogadási eljárásban részt vevő munkavállalókkal.
2010.04.29. 15:30
 
 
Mentett sünöket engedtek szabadon a Pilisben
Mentett sünöket engedtek szabadon a Fővárosi Állat- és Növénykert munkatársai a Pilis hegységben csütörtökön. Az állatokat magánszemélyek vitték be az állatkertbe a múlt év második felében, a tavasz beköszöntével azonban 15 jó kondícióban lévő sünt - a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal egyeztetve - a Pankos-tető mellett visszaengedtek a szabad természetbe - közölte a városligeti intézmény csütörtökön. A keleti sün (Erinaceus roumanicus) szinte az egész ország területén elterjedt faj, amely általában az erdős területeket kedveli. Védett fajnak számít, eszmei értéke 10 ezer forint.
2010.04.29. 15:15
 
Szombattól drágább a négynapos e-matrica
A nyári turisztikai időszak kezdetével, május elsejétől a négynapos autópálya-matricák ára 1.170 forintról 1.530 forintra emelkedik, a magasabb árak 2010. szeptember 30-ig maradnak érvényben, utána ismét a csökkentett díjakat kell fizetni az e-matricákért. Az áremelés az úgynevezett virtuális matricavásárlási lehetőségekre éppúgy vonatkozik (internet, SMS, telefonhívás, mobiltelefon, bankkártya), mint ahogy a motoros e-matricákat is érinti. Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. csütörtöki közleménye szerint a négynapos e-matrica a legnépszerűbb matricatípus.
2010.04.29. 15:00
 
 
Fezi tenisztorna: Czink búcsúzott párosban is
Czink Melinda két játszmában kikapott a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében. A viadal honlapja szerint a negyedik helyen kiemelt duó a 6:2-re elveszített első játszma után már 0:5-re állt, ám egyenlített, a rövidítésben azonban a Veszna Manaszijeva, Klara Zakopanova orosz, cseh kettős jobb volt. Czink kedden egyesben is búcsúzott.
2010.04.29. 14:45
 
 
A tiszteletbeli konzulok szerint ellenségként bánt velük a kormány
Az elmúlt nyolc évben a kormány ellenségként bánt a magyarországi tiszteletbeli konzulokkal, akik ezért úgy érezhették, hogy feketelistára kerültek - közölte a Magyar Köztársaságban Akkreditált Tiszteletbeli Konzuli Testület elnöke. Suha György ezt azzal kapcsolatban mondta, hogy a tiszteletbeli konzulok igazolványáról a külügyminiszter utasítására a napokban törölték azt a mondatot, amely szerint tulajdonosa a hivatali tevékenységével összefüggésben mentességet élvez a magyar államigazgatási és bírói joghatóság alól.
2010.04.29. 14:30
 
 
Rehn: hamarosan lezárulhatnak a görög hiteltárgyalások
Néhány napon belül lezárulhatnak a görög hiteltárgyalások - vélekedett Olli Rehn pénzügyi EU-biztos. A súlyos fizetési nehézségekkel küzdő Görögország nemzetközi megsegítése nem csupán a görögök számára életbevágó, hanem - tekintettel arra, hogy Görögországban az euró a hivatalos fizető eszköz - az egész euróövezet stabilitása szempontjából is elengedhetetlen.
2010.04.29. 14:00
 
 
Nem változnak az érettségivel kapcsolatos biztonsági intézkedések
Érdemben az idén sem változnak az érettségi feladatsorokhoz kapcsolódó biztonsági intézkedések, a feladatsorok "korlátozott terjesztésű" iratoknak minősülnek - mondta Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke az érettségi lebonyolításáról tartott sajtótájékoztatón. A szakember közölte: a 2005 óta érvényes szigorú biztonsági előírások beváltak. Bakonyi elmondta, hogy a minősített adatok védelméről szóló jogszabályok ugyan megváltoztak, ám az érettségi írásbeli feladatlapok változatlanul "korlátozott terjesztésű" dokumentumnak számítanak.
2010.04.29. 13:45
 
Megalakult az ország első közösségi bankja
MagNet Magyar Közösségi Bank néven új banki működési és üzleti modellt kíván meghonosítani az országban a HBW Express Bank. A pénzintézet budapesti sajtótájékoztatóján Fáy Zsolt, a bank igazgatóságának elnöke elmondta: nyugat-európai minta alapján átalakították a HBW-t. Az új modell lényege, hogy a bank betéteseinek jóval nagyobb lesz a beleszólása a források felhasználásába, mint a "hagyományos" hitelintézetek esetében. A Nyugat-Európában már évtizedek óta működő közösségi bankok a fenntartható fejlődést és az átlátható és etikus működést helyezik előtérbe, és a válság idején sem szorultak egyetlen országban sem állami segítségre - emelte ki.
2010.04.29. 13:15
 
 
Orvosok vizsgálják a hét évtizede koplaló jógit
Katonai orvosok próbálják megfejteni egy 83 éves indiai jógi titkát, aki azt állítja, hogy több mint hét évtizede nem vett magához táplálékot és folyadékot, és minden energiáját a meditációból nyeri. Prahlad Dzsanit múlt hét csütörtökön szállították be a nyugat-indiai Ahmedábád egyik kórházába, hogy a nap huszonnégy órájában megfigyelhessék és orvosi vizsgálatok egész sorát végezzék el rajta - mondta az indiai nemzetvédelmi kutatóintézet élettani kutatásokkal foglalkozó részlegének igazgatója. Az orvosok közölték, Dzsani érkezése óta nem vett magához egy csepp folyadékot és egyetlen gramm táplálékot sem, és vécén sem volt.
2010.04.29. 12:45
 
 
Márkajelzés nélkül elsőként Ausztráliában árulnának cigarettát
Ausztrália lesz a világon az első olyan ország, ahol a dohánytermékeket márkajelzés és az adott termékre utaló logó nélkül árusítják majd. A dohányipar dühét kiváltó döntés értelmében 2012-től minden cigarettát szabványosított, márkajelzés nélküli fehér csomagolásban szabad csak árusítani. A dobozon nagyméretű szöveg és grafika figyelmeztet a dohányzás veszélyeire, a gyártó neve pedig az apró betűs feliratok közé kerül.
2010.04.29. 12:30
 
 
Nem keresik tovább a Himaláján Várkonyi Lászlót
A kínai hatóságok kiadják a hivatalos igazolást arról, hogy Várkonyi László magyar hegymászó halálos balesetet szenvedett 700 méter magasan, a Himaláján - közölte Sárközy Péter, pekingi magyar főkonzul. Sárközi elmondta, hogy a kínai összekötő tiszt arról tájékoztatta, hogy abbahagyták az április 26-án balesetet szenvedett Várkonyi László keresését, mivel az adott terep és az éghajlat miatt nem látják esélyét annak, hogy élve, vagy holtan megtalálják.
2010.04.29. 12:15
 
 
Befejezték a kutatást az eltűnt magyar hegymászó után
Abbahagyták a Mount Everesten balesetben eltűnt magyar hegymászó, Várkonyi László keresését - közölték az expedíció honlapján. Az expeditions.hu-n megjelent közleményben az olvasható: a pekingi követségtől kapott információi alapján a Külügyminisztérium csütörtök délelőtt arról adott tájékoztatást, hogy a kínai összekötőtiszt jelentése szerint abbahagyták Várkonyi keresését. A honlapon azt is leírják, hogy a helyi hatóságok ki fogják állítani a halálos balesetről szóló okmányt. Azért döntöttek így, mert több mint másfél nap után úgy vélik, nincs esély arra, hogy Várkonyi Lászlót élve vagy holtan megtalálják. A mentés területén a jég nem stabil, életveszélyes, és az időjárás volt sem kedvező.
2010.04.29. 12:00
 
 
A volt first lady szerint Bush elnököt meg akarták mérgezni
George W. Bush elnököt meg akarták mérgezni, amikor részt vett a G8 csoport 2007-es németországi csúcsértekezletén - állítja hamarosan megjelenő memoárkötetében a volt first lady, Laura Bush. A Bush házaspárt és az amerikai küldöttség több tagját rejtélyes betegség támadta meg a heiligendammi csúcs idején - írja az exelnök felesége a májusban megjelenő, Spoken from the Heart (Szívből szólva) című könyvében, amelyet szerdán ismertetett a The New York Times. Az elnököt egy időre ágyhoz kötötte a betegsége. A titkosszolgálat, a Secret Service megvizsgálta a mérgezés lehetőségét is, ám az orvosok csak azt tudták megállapítani, hogy a delegáció tagjai valamennyien vírustól fertőződtek meg.
2010.04.29. 11:30
 
 
Bill Condon rendezi a negyedik Alkonyat-filmet
Bill Condon rendezi a Hajnalhasadás című negyedik Alkonyat-filmet - jelentette be a szériát gyártó Summit Entertainment. Condon elmondta: nagyon örül, hogy a befejező részben ő vezetheti el a történetet a végkifejletéhez. Korábban más híres rendezők - köztük Gus Van Sant és Sofia Coppola - neve is szóba került a Hajnalhasadással kapcsolatban. A kamaszoknak, főként tinédzser lányoknak szánt vámpírsorozat utolsó részének forgatókönyvén már dolgoznak, a produkcióban Kristen Stewart, Robert Pattinson és Taylor Lautner alakítják a főbb szerepeket.
2010.04.29. 11:30
 
 
Orbán Viktort jelöli kormányfővé Sólyom László
Orbán Viktort, a Fidesz-KDNP miniszterelnök-jelötjét fogja kormányfővé jelölni Sólyom László köztársasági elnök az Országgyűlés alakuló ülésén. Az államfő ezt szerdán, a Sándor-palotában jelentette be. Az államfő több tucat újságíró előtt úgy fogalmazott: a választói akarat most fordul át nagyon komoly alkotmányjogi eseményekbe, amelynek egyik része az Országgyűlés, a másik pedig a kormány megalakulása. Emlékeztetett arra, az Országgyűlés alakuló ülését május 14-ére kívánja összehívni. A Fidesz-KDNP kormányfőjelöltje, miután a Sándor-palotában megbeszélést folytatott Sólyom Lászlóval, bejelentette, eleget tesz az államfő kormányalakításra vonatkozó felkérésének.
2010.04.29. 11:15
 
 
Az átláthatóságot hiányolja az európai ombudsman
Elsősorban az átláthatóságot hiányolta az európai uniós intézmények működéséből Nikifórosz Diamandurosz európai ombudsman, a 2009-es tapasztalatait összegző, csütörtökön közzétett éves jelentésében. Mint mondta, tavaly az általa indított vizsgálatok 36 százaléka a transzparencia hiányával - azon belül jórészt dokumentumok, illetve információk visszatartásával - volt kapcsolatos. Az európai ombudsman által vizsgált további ügyek részben uniós projektpénzek késedelmes kifizetésére, tisztességtelen eljárásmódra, hatalommal való visszaélésre, illetve hátrányos megkülönböztetésre vonatkoztak.
2010.04.29. 11:15
 
 
A Görögországnak nyújtandó segély elérheti a 135 milliárd eurót
A német pénzügyminiszter szerint egyelőre még nem ismert a Görögországnak nyújtandó nemzetközi segély összege, a gazdasági miniszter ugyanakkor egy csütörtöki interjúban már 135 milliárd euróról beszélt. Rainer Brüderle több német újságnak is azt nyilatkozta, hogy a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió euróövezeti tagállamai által nyújtandó segélycsomag 135 milliárd eurós lehet. Egyben megerősítette azokat a korábbi értesüléseket, amelyek szerint az erre az esztendőre eredetileg előirányzott 45 milliárd euró helyett Athénnak már 2010-ben ennél jóval nagyobb összegre lesz szüksége. Brüderle szerint az ennek keretében tervezett német hozzájárulás is meghaladhatja a 8,4 milliárd eurót.
2010.04.29. 10:45
 
 
Késelő férfi 28 gyermeket sebesített meg egy kínai óvodában
Huszonnyolc gyermeket és három felnőttet sebesített meg egy késelő férfi egy kelet-kínai óvodában csütörtök reggel, több gyermeket kórházba szállítottak, közülük öt válságos állapotban van - közölte a rendőrség. A támadás a Csiangszu tartománybeli Tajhszing városában történt. A három sebesült felnőtt két tanár és egy biztonsági őr. A támadó egy 47 éves helybeli ember - tették hozzá. Huszonnégy óra leforgása alatt ez volt a második, az elmúlt egy hónapban pedig már a harmadik ilyen támadás Kínában. Szerdán a dél-kínai Kuangtung tartomány egyik általános iskolájában sebesített meg késsel 18 diákot és egy tanárt egy szintén a negyvenes éveiben járó férfi.
2010.04.29. 10:45
 
 
Peter Jackson filmrendezőt lovaggá ütötték
A hagyományokhoz híven egy kard lapjával a vállát megérintve ütötte lovaggá Peter Jackson Oscar-díjas filmrendezőt az új-zélandi főkormányzó. Anand Satyanand főkormányzó II. Erzsébet brit uralkodót képviselte a szerdán megrendezett wellingtoni szertartáson. A Gyűrűk Ura-trilógia rendezőjének kitüntetését tavaly év végén jelentették be. "Igazság szerint a filmkészítés nem szóló teljesítmény - emberek százaié és ezreié - tehát úgy érzem, a filmipar nevében fogadhatom el a kitüntetést" - köszönte meg az új-zélandi alkotó. A 48 esztendős filmes nagy megtiszteltetésnek nevezte a lovagi címet. Mint mondta, ez a kitüntetés nagy múltra visszatekintő hagyományai miatt többet jelent számára, mint az Oscar-díj.
2010.04.29. 10:45
 
 
Freedom House: tovább romlott a sajtószabadság helyzete 2009-ben
Világszerte tovább romlott a sajtószabadság helyzete 2009-ben - mutat rá a Freedom House legújabb, csütörtökön közzétett jelentése. A legérzékelhetőbben Fekete-Afrikában, Latin-Amerikában és a Közel-Keleten - azon belül is Iránban, elsősorban a tavaly júniusi vitatott elnökválasztással kapcsolatos események miatt - rosszabbodott a helyzet. Az amerikai szervezet értékelése szerint tavaly Fehéroroszország, Mianmar (Burma), Kuba, Egyenlítői Guinea, Eritrea, Irán, Líbia, Észak-Korea, Türkmenisztán és Üzbegisztán kapta a legrosszabb besorolást a sajtószabadság szempontjából. Ezekben az országokban "független sajtó alig képes működni, vagy egyáltalán nem létezik.
2010.04.29. 10:00
 
Új Szó: a választásokig nem zárják le Malina Hedvig ügyét
Szinte biztos, hogy a választásokig nem zárják le Malina Hedvig ügyét. A csallóközi lányt 2006 augusztusában verték meg Nyitrán, mert magyarul beszélt. Mégis ellene folyik vizsgálat 2007 óta, hamis tanúzással és a hatóságok félrevezetésével vádolják - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap csütörtökön. Malina Hedvig ügyvédje, Roman Kvasnica szerint most már kivárnak az illetékesek, és a folytatás a következő politikai felállástól függ. "Ezt az ügyet csak egyféleképp zárhatnák le, ha beismernék, hogy Malina Hedvig igazat mondott, ezt pedig nem tehetik. Sem presztízsből, sem azért, mert az ügy politikai alkuk tárgya, mindig az húzza elő, akinek érdeke fűződik hozzá" - véli Kvasnica.
2010.04.29. 09:15
 
Életmentő kitüntetés egy ötéves kisfiúnak
Életmentő kitüntetésre terjeszti fel a burjátföldi Ulan-Ude 31. számú iskolája Danyil Zajcev ötéves kisfiút és az iskola tanulóját, a 15 éves Ivan Hamjanovot, mert hősiesen megmentették Danyil hatéves nővérének az életét. A kislány alatt beszakadt a folyó jege. Danyil még éppen el tudta kapni, majd fogaival megragadta a kapucniját, és fél órán át tartotta a nővérét, hogy el ne merüljön a folyóban. Közben egy hasonló korú szemtanú hazaszaladt a bátyjáért, a 15 éves Ivanért, aki aztán kihúzta az áldozatot a jeges vízből, majd hazavitte, és felmelegítette. Mindezt a rendkívüli helyzetek minisztériuma közölte csütörtökön, amikor beérkezett az iskola levele. Az életmentőknek szóló kitüntetéseket ez a főhatóság adományozza.
2010.04.29. 09:15
 
 
NBA, rájátszás: szépített a Denver
A Denver Nuggets hazai pályán nyert, és 3-2-re szépített a Utah Jazz elleni párharcban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első körében. Keleten az alapszakaszban remeklő Atlanta Hawks nagy bajba került, miután saját csarnokában elbukta a Milwaukee Bucks elleni ötödik meccset. A hatodik összecsapásra Milwaukeeban kerül sor, ahol a 3-2-re vezető Bucks kivívhatja a továbbjutást. Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntők: Keleti főcsoport: Atlanta Hawks-Milwaukee Bucks 87-91. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Bucks javára. Nyugati főcsoport: Denver Nuggets-Utah Jazz 116-102. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc állása: 3-2 a Jazz javára.
2010.04.29. 09:15
 
 
Új Pick-gyár épül Szegeden
Zöldmezős beruházással, több 10 milliárd forintból új gyárat épít a Csányi Sándor tulajdonában álló Pick Szeged Zrt. Szegeden az M43-as és az M5-ös autópálya csomópontjánál - írta csütörtöki számában a Délmagyarország. Közép-Európa legkorszerűbb szárazáru- és feldolgozott húsipari termékgyártó kapacitását szeretné létrehozni Szegeden a tulajdonos - mondta a lapnak Kovács László, a Pick Szeged Zrt. elnök-vezérigazgatója, aki szerint hosszú távra stabilizálhatná a cégcsoport versenyképességét és piaci pozícióját, ha a feldolgozóegységek egy telephelyen, egy korszerű gyárban lennének. A tervek megvalósításához uniós támogatásra is számít a vállalkozás.
2010.04.29. 09:15
 
 
Magyar Nemzet: a Malév nem tud igazolni egy 812 milliós kifizetést
A Malév nem tudta igazolni a könyvvizsgálónak annak a szolgáltatásnak a megtörténtét, amelyért 2007-ben 812 millió forintot fizetett ki a Charter Corporation LLC-nek - írta a Magyar Nemzet csütörtökön a birtokába került könyvvizsgálói dokumentumra hivatkozva. A Malév a lap kérdésére azt mondta: a légitársaság vezérigazgatója, Martin Gauss még tavaly indított átfogó vizsgálatot, hogy feltárjanak minden korábban kötött előnytelen szerződést. A Malév emlékeztetett arra is a Magyar Nemzet cikke szerint, hogy a vizsgálat következményeként a múlt hónapban a vezérigazgató feljelentést tett a Nemzeti Nyomozó Irodánál ismeretlen tettes ellen a légitársaság számára előnytelen, 2007-ben kötött szerződésekkel kapcsolatban.
2010.04.29. 08:45
 
 
Tokaji aszút fog forgalmazni az amerikai Costco áruházlánc
Tokaji aszút fog forgalmazni az egyik legnagyobb amerikai áruházlánc, a Costco. A Tokaj Kereskedőház Zrt. 10 évre szóló, évi legalább 2,5 millió dolláros üzletet kötött - tájékoztatta Kiss István, a pincészet igazgatója Washingtonban az MTI-t. A tokaji borvidék legnagyobb, állami tulajdonú pincészete 2001-es évjáratú, díszdobozos csomagolású, 3 puttonyos aszút fog az áruházláncnak szállítani, évente 250 ezer palackot. Ez az Egyesült Államokba irányuló éves magyar borexport 10 százaléka. A Costco - amely jelenleg nem forgalmaz magyar terméket - 2007-ben a világ vezető kiskereskedelmi lánca lett a minőségi borok forgalmazása terén, 2009-es árbevétele elérte a 71 milliárd dollárt.
2010.04.29. 08:45
 
 
Az euró 269 forint alatti árfolyamon áll
A szerdai gyengülést követően erősödött a forint; csütörtökön reggel 7 órakor egy euró 268,85 forintot ért a nemzetközi bankközi devizapiacon. A forint kedden és szerdán a térségi devizákkal együtt folyamatosan gyengült a görög adósságválság elmélyülése, valamint a portugál és spanyol problémák miatti riadalom hatására. Szerdán délelőtt már 272,40 forintot kértek egy euróért a bankközi devizapiacon, amire több mint 2 hónapja nem volt példa.
2010.04.29. 08:00
 
 
Az apa ölt Tényőn a szakértők szerint
Az apa irtotta ki családját, majd végzett magával Tényőn - áll a Kisalföld információja szerint a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságra megérkezett szakvéleményekben. A lap arról ír csütörtöki számában, hogy a helyszínen rögzített nyomok, vér- és DNS-minták mind a feleségtől, a két kislánytól, valamint az őket megölő családfőtől származnak. A férj testén talált szúrásnyomok iránya és mélysége azt bizonyítja, hogy a férfi okozott magának sérüléseket. Március 15-én este egy rokon bukkant a négy holttestre egy Tényő szélén álló, még nem teljesen elkészült családi házban; másnap a rendőrség már azt jelentette be, hogy családi dráma történt.
2010.04.29. 08:00
 
 
Vécépapírálarcos rabló
Vécépapír álarcban rabolt ki egy boltot egy férfi az Egyesült Államokban. Az eset Nebraska államban, Lincoln városában történt. A fejét vécépapírral teljesen betekerő, csupán szemeinek rést hagyó férfi késsel fenyegette meg az eladót a bevételért, majd miután megkapta a pénzt, gyalog távozott. A rablás során nem sérült meg senki - közölte David Beggs, a lincolni rendőrség kapitánya.
2010.04.29. 07:45
 
 
Újabb olajszivárgás a Mexikói-öbölben
Újabb olajszivárgást észleltek a Mexikói-öböl azon részében, ahol a múlt héten elsüllyedt egy olajfúró torony, és szakértők szerint a korábban becsültnél ötször több nyersolaj kerül a tenger vizébe - közölte az amerikai parti őrség. Mary Landry ellentengernagy Houstonban újságíróknak elmondta: a tornyot üzemeltető British Petroleum (BP) brit olajcég arról tájékoztatta az amerikai hatóságokat, hogy az újabb szivárgást közel 1500 méteres mélységben, Louisiana állam partjai előtt észlelték. A szivárgás miatt becslések szerint naponta ötezer hordónyi olaj kerül a tengerbe. Ez ötszöröse a parti őrség által korábban becsült napi ezer hordós mennyiségnek - tette hozzá.
2010.04.29. 07:30
 
 
Bajnokok Ligája: Internazionale-Bayern döntő lesz
Az olasz Internazionale lesz a német Bayern München ellenfele a labdarúgó Bajnokok Ligája fináléjában, miután a szerdai elődöntő visszavágóján egygólos vereséget szenvedett a címvédő FC Barcelona otthonában, de 3-2-es összesítéssel megnyerte a párharcot. Az olaszok múlt kedden 3-1-re nyertek Milánóban, a mostani találkozón pedig hősiesen védekezve, a mérkőzés nagyobb részében emberhátrányban futballozva egy gólt megőriztek előnyükből. A döntő másik résztvevője, a Bayern München kedden 3-0-ra verte vendégként a francia Olympique Lyont, s így kettős győzelemmel, 4-0-ás összesítéssel jutott a május 22-én, a madridi Santiago Bernabeu Stadionban sorra kerülő fináléba.
2010.04.28. 23:00
 
 
Mesterházy megyénként értékelné az MSZP hibáit
Mesterházy Attila azt javasolja, hogy az MSZP szervezzen megyénként, vagy ha igény van rá, ennél is több helyszínen olyan összejöveteleket, amelyeken a vezetés valamely tagjának részvételével értékelést tartanak. A szocialista listavezető szerdán a Magyar Televízió Az Este című műsorában azt mondta: ezeken a rendezvényeken részt vehetne akár egy politológus vagy más szakember is, a párttagoknak pedig lehetőségük lenne egy "jóízű politikai vitára". Mint közölte, annak a híve, hogy minél több értékelés és vélemény hangozzon el.
2010.04.28. 22:15
 
 
Fezi tenisztorna: Czink továbbjutott párosban
Sima győzelemmel jutott tovább szerdán Czink Melinda párosban a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán a 220 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás női tenisztornán. A viadal honlapja szerint a duó mindössze egy gémet engedélyezett a rivális lengyel-francia kettősnek. Az egyesben negyedik helyen kiemelt Czink kedden kikapott a cseh Renata Voracovától. Szerdán egy meglepetés született a szinglik között: a címvédő Anabel Medina Garrigues is búcsúzott. Eredmény, páros 1. forduló: Czink, Parra Santonja-Kosinska, Thorpe 6:0, 6:1.
2010.04.28. 21:45
 
 
Eloltották a tüzet a Mammutban
Eloltották a tüzet a Mammut I. bevásárlóközpontban - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Egy harmadik emeleti étterem elszívóberendezése gyulladt ki - mondta Molnár Péter. A berendezés, amely a harmadik szintről még két födémáttörésen keresztül jut ki az épület tetejére, ott még húsz méter hosszan folytatódik, mielőtt az elszívógépházba érne, teljes hosszában égett. A tüzet két vízsugárral eloltották, személyi sérülés nem történt. Az épületet időszakosan kiürítették, jelenleg tart az átvizsgálása. A helyszínre mintegy hatvan tűzoltó érkezett.
2010.04.28. 21:30
 
 
Figyelmesebb hallgatóság a háziállat, mint a férj
A háziállatot tartó amerikai nők harmada véli úgy, hogy kedvencük jobb hallgatóságot jelent számukra, mint férjük - derül ki az Associated Press és a Petside.com szerdán közzétett közvélemény-kutatásából. A házikedvencet tartó férfiak 18 százaléka állította ugyanezt feleségéről, illetve háziállatáról. Összességében körülbelül minden tizedik gazdi mondta, hogy megbeszélné problémáit háziállatával. A felmérés szerint a legtöbb gazdi úgy véli, hogy háziállata stabil, és ritkán küzd depresszióval. Csupán a tulajok 5 százaléka mondta, hogy elvitte már kedvencét állatorvoshoz vagy állatpszichológushoz, mert nagyon letörtnek tűnt.
2010.04.28. 21:00
 
 
Bin Laden atomfegyvert akart szerezni volt testőre szerint
Oszama bin Laden atomfegyverre akart szert tenni, és nem habozott volna használni sem - állítja az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetőjének egykori testőre, akit szerdán idézett az al-Kudsz al-Arabi című arab nyelvű napilap. Az április közepén Washingtonban tartott nukleáris biztonsági konferencián az Egyesült Államok közölte: az al-Kaida élénken érdeklődött az atomfegyverek iránt, és figyelmeztetett, hogy ez a veszély valóságos, súlyos és növekvő. Az egykori testőr, a bűnbánó jemeni Nászir al-Bahri, aki 2000-ben hagyta el az al-Kaidát, egy francia újságíróval közösen könyvet ír az Oszama bin Ladennel töltött éveiről.
2010.04.28. 20:45
 
 
Három éves program Görögország megsegítésére
Az Európai Unió és a Nemzetközi Valutalap három évre szóló programot tervez Görögország megsegítésére - erősítette meg szerda este Berlinben a német kancellár és a Nemzetközi Valutaalap vezetője. Angela Merkel és Dominique Strauss-Kahn mindezt azon a sajtóértekezleten közölte, amelyet az öt legtekintélyesebb nemzetközi gazdasági, illetve pénzügyi szervezet vezetői közösen tartottak Berlinben. Noha a találkozójuk fő napirendi témája a gazdasági válságból való kilábalás volt, a sajtókonferencián a görög adósságválság mindent háttérbe szorított.
2010.04.28. 20:30
 
 
Erősödött a forint este, az euró 270 forint alatt
Erősödött a forint szerda este a kedd késő esti euróárfolyamhoz viszonyítva a londoni bankközi devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt az euró 269,66 forintra gyengült a kedd késő esti 269,90 forintról (-0,09 százalék). Szerdán 16 órakor az euró alacsonyabban, 269,57 forinton állt. Az idén eddig 0,34 százalékkal csökkent a forinthoz viszonyítva az euró árfolyama. A dollár 204,83 forintra emelkedett a kedd esti 204,64 forintról (+0,09 százalék). Az idén eddig 8,38 százalékkal erősödött a forinthoz viszonyítva a dollár.
2010.04.28. 20:30
 
 
Labdarúgó Ligakupa: a Debrecen nyerte a döntőt
A Debrecen egy góllal jobbnak bizonyult a Paksnál a labdarúgó Ligakupa kecskeméti döntőjében szerdán, és ezzel megnyerte a sorozatot. Ligakupa-döntő: DVSC-TEVA - Paksi FC 2-1, Kecskemét, 1300 néző, v.: Berger gólszerzők: Bódi (23.), Szilágyi (76.), illetve Völgyi (40.).
2010.04.28. 20:15
 
 
Demján: a növekedés beindításához források kellenek
A gazdasági növekedés beindításához források kellenek, és alapkérdés az országban a likviditás bővítése, amelyhez belső és külső források szükségesek - jelentette ki Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke, akit szerdán újraválasztottak az Országos Takarékszövetkezeti Szövetség (OTSZ) elnökének. Az elnök óva intett az új kormány felállását követő "csodavárástól", és úgy vélekedett, hogy a vállalkozások esetében négy, a lakosságnál hat év alatt lehet az adókat a régió átlagos szintjére levinni.
2010.04.28. 20:15
 
 
Vízilabda ob I: Szegeden nyert a Vasas
A férfi vízilabda Vodafone ob I rájátszásának szerdai, második játéknapján a bajnoki címvédő Vasas és az ezúttal házigazda Szeged összecsapását a fővárosiak nyerték, így 7-4-es vezetésre tettek szert a 10 pontig tartó párharcban. A Vasas így egyetlen győzelemre került a döntőbe jutástól. Vodafone férfi ob I, rájátszás, 2. játéknap: elődöntő: Szeged-Beton VE - TEVA-Vasas-Plaket 3-10, góldobók: Molnár 2, Török 1, illetve Varga Dénes, Varga Dániel, Katonás 2-2, Kis, Hosnyánszky, Kovács, Takács.
2010.04.28. 20:00
 
 
Legalább 204 milliárddal tartoznak tartósan az APEH-nak
Az adóhatóságnak március végén 1.742 vállalkozás tartozott egyenként több mint 100 millió forinttal, valamint 3.040 magánszemély és egyéni vállalkozó egyenként több mint 10 millió forinttal folyamatosan, 180 napon túl - derül ki az APEH honlapján közzétett listákból. A magánszemélyek és egyéni vállalkozók a 10 milliós küszöbértékkel számolva mintegy 30,4 milliárd forinttal, a cégek a 100 milliós küszöbbel 174,2 milliárd forinttal tartoztak március végén, együttes minimális tartozásuk 204,6 milliárd forintra rúg.
2010.04.28. 19:45
 
 
Sandra Bullock válik és örökbe fogad
Sandra Bullock válókeresetet nyújtott be, hogy véget vessen Jesse Jamesszel tartó ötéves házasságának - ezt maga az Oscar-díjas színésznő mondta el a People magazinnak szerdán. Ugyanebben az interjúban azt is elmondta, hogy örökbe fogadott egy fiút, a három és fél hónapos Louist, akit egyedülálló anyaként akar felnevelni. A Louis Armstrong jazzlegenda után elnevezett New Orleans-i gyermeket januárban vette magához, bár az örökbefogadási folyamat már évekkel ezelőtt elkezdődött. "Igen, beadtam a válópert" - közölte a magazinnal. "Szomorú vagyok és ijedt" - tette hozzá a most az anyaszerepet kóstolgató 45 éves híresség.
2010.04.28. 19:45
 
 
Megszorítások az MSZP-nél
A napokban kapják kézhez felmondó levelüket az MSZP-frakció egyes köztisztviselő alkalmazottai: a százból negyven embertől kell megválnia a választási vereség miatt a szocialista képviselőcsoportnak - tudta meg az MTI. A párt is csökkenti működési kiadásait. Az MTI értesülései szerint az MSZP-frakció mellett dolgozó negyven köztisztviselőn kívül távozni kényszerül a frakció mellől több, más alkalmazott is. Az MTI úgy tudja, hogy a "megszorítások jegyében" összevonják a frakció és a párt sajtóosztályait.
2010.04.28. 19:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777[1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista