2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ökológiai katasztrófa fenyeget Louisianában
A tengeri élővilág több száz faját, valamint a louisianai partvidékhez közeli szigeteken és a mocsárvidéken fészkelő vándormadarakat, pelikánokat és vidrákat fenyegeti leginkább a Mexikói-öbölben fúrótorony-robbanás miatt keletkezett olajszennyezés, amelynek nyúlványai csütörtökön elérték az Egyesült Államok déli partvidékét, a Mississipi folyó deltáját. Amerikai környezetvédelmi szakértők nem zárják ki, hogy a szennyezés okozta környezeti károk súlyosabbak lehetnek még az Exxon Valdez tartályhajó 1989-es alaszkai katasztrófája okozta pusztulásnál is.
2010.04.30. 15:45
 
 
Profi boksz: Mosley KO-t ígér Mayweathernek
Jóllehet nem világbajnoki cím a tét, mégis világszerte nagy várakozás előzi meg a profi boksz két klasszis képviselőjének, a 38 esztendős Shane Mosleynak és a 33 éves Floyd Mayweather Jr.-nak e hétvégi összecsapását. A Las Vegas-i ütközet esélyesének az eddig veretlen, vagyis mind a 40 meccsét - ráadásul 25-öt kiütéssel - megnyerő amerikai ex-világbajnok Mayweather számít, de ez nem zavarja honfitársát, a WBA (Boksz Világszövetség) váltósúlyú bajnokát, aki a héten többször is "megígérte": ő fog nyerni.
2010.04.30. 15:15
 
 
Változik a gyes és a gyed rendszere szombattól
Szombattól, május 1-jétől átalakul a gyermekgondozási támogatások rendszere: emelkedik a terhességi gyermekágyi segély (tgyás) és a gyermekgondozási díj (gyed) megszerzéséhez szükséges biztosítási idő, és már csak kétéves korig jár a gyermeknevelési segély (gyes) az eddigi három év helyett. A kormányszóvivői iroda pénteken közleményben közölte: az új szabályok a 2010. április 30-át követően születő gyermekekre vonatkoznak. Hozzátették: a tgyás és a gyed megszerzéséhez szükséges 180 nap előzetes biztosítási idő 365 napra emelkedik, és a gyed legfeljebb olyan időtartamban vehető igénybe, mint amennyit a szülő biztosításban töltött, de továbbra is legfeljebb a gyermek kétéves koráig járhat.
2010.04.30. 15:15
 
 
Ünnepi külsőségek között megnyílt a sanghaji világkiállítás
Felejthetetlen expót ígért Hu Csin-tao kínai államelnök, amikor Sanghajban díszvacsorán köszöntötte a 2010. évi világkiállítás megnyitójára érkezett magas rangú külföldi vendégeket, köztük több mint húsz állami vezetőt. Az expó megnyitóünnepségét több helyszínre tervezték, a gálaműsor mellett a díszkivilágításban tündöklő metropolisz ismert folyóparti sétányán, a Bundon is látványos fény- és vízijátékkal ünnepelnek, s a programból természetesen a tűzijáték sem hiányzik. A szervezők gyakran emlegetik, hogy például a díszkivilágításnál, illetve magánál az expó építkezéseinél is figyelembe vették a környezetvédelem, az energiatakarékosság szempontjait.
2010.04.30. 14:45
 
Európai Bizottság: szombaton lezárulhatnak a tárgyalások a görög segélyről
A görög segélyprogramról szóló tárgyalások szombaton fejeződhetnek be - közölte pénteken kora délután az Európai Bizottság szóvivője. Az Athénban csütörtök óta folyó megbeszéléseken az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank, valamint a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői tárgyalnak a görögökkel a hitel feltételeiről. Amadeu Altafaj szerint a tárgyalásokon nem esett szó Görögország 300 milliárd eurós adósságának átütemezéséről, azokról az intézkedésekről tárgyaltak, amelyek a görög gazdaság egészére kihatnak.
2010.04.30. 14:00
 
Csökkenő forgalom az élelmiszerek kiskereskedelmében
Az élelmiszerek bolti forgalma értékben 1, mennyiségben 3 százalékkal csökkent 2009 áprilisa és 2010 márciusa között az előző év hasonló időszakához viszonyítva, a Nielsen piackutató vállalat által mért 90 termékcsoport esetében. Az összegzés szerint értékét tekintve kiemelkedően emelkedett az energia- és sportital, valamint a tea kiskereskedelmi forgalma. Mennyiségben többek között a sajt, az ásványvíz, a tejföl és az étolaj eladása nőtt az előző évhez képest. Értékben a legnagyobb forgalmú élelmiszerek közül a margarin és a táblás csokoládé forgalma 4-4 százalékkal, a teáé 10 százalékkal, a fűszereké 8, az energia- és sportitaloké 16 százalékkal nőtt.
2010.04.30. 14:00
 
 
Megkezdte az OVB a külképviseleti szavazatok szétosztását
Megkezdték a külképviseleti szavazatokat tartalmazó szavazási iratok átadását az 57 egyéni választókerületi bizottsági elnöknek az Országos Választási Bizottság (OVB) tagjai péntek délután. A szavazatokat átviszik a kijelölt szavazókörökbe, hogy ott bekeverjék a többi voks közé. Az OVB pénteken délelőtt válogatta szét a 84 külképviseletről megérkezett, 87 urnában lévő szavazási iratokat az 57 egyéni választókerület szerint, ahol második fordulót tartottak. Az urnák mindegyike sértetlen volt, és összesen 1455, szavazatot tartalmazó boríték volt bennük, amiből egyet nem tudtak továbbítani, mivel téves volt a "címzése".
2010.04.30. 13:45
 
 
Belgiumi muzulmánok: szabadságtipró lépés a burka és a nikáb betiltása
Szabadságtipró és ideologikus lépésnek nevezte a Belgiumi Muzulmánok Tanácsa pénteken a belga képviselőház döntését, amely megtiltja a muzulmán nők arcát elfedő hagyományos öltözet, a burka és a nikáb viselését. A szervezet egyúttal felszólított minden érintett nőt, hogy gondolkodjon a törvény megtámadását lehetővé tévő jogi megoldásokon. "Kormányunk súlyos válságának fényében teljesen aránytalan ez a szabadságtipró és ideologikus lépés, amely néhány tucat belgiumi nőt fosztana meg alapvető jogaitól" - hangoztatta Isabelle Praile, a belgiumi muzulmánok közösségét hivatalosan képviselő szervezet alelnöke.
2010.04.30. 13:45
 
 
Tíz százalék maradt a munkanélküliség az euróövezetben
Februárhoz képest nem változott, rekord szintű 10 százalékon maradt a munkanélküliség márciusban is az euróövezetben. Az elemzők 10 százalékot vártak. Az EU egészében ugyanakkor továbbra is 9,6 százalékon áll a mutató, ami szintén megegyezik a februárival. A 11 és féléves euróövezeti munkanélküliségi csúcs 15,8 millió munkanélkülit jelentett márciusban, többet, mint Ausztria és Írország népessége együtt. Tavaly március óta 1,4 millióan veszették el az állásukat, ezen belül az idén márciusban 101 ezerrel nőtt az állástalanok száma.
2010.04.30. 13:15
 
 
Az afroamerikai tinédzserek sokkal optimistábbak a kortársaiknál
Sokkal pozitívabban gondolkodnak a jövőjükről az afroamerikai tizenévesek, mint fehér bőrű kortársaik - derült ki egy amerikai középiskolások között végzett országos vizsgálatból. A New York állambeli Hamilton Egyetem márciusban végzett felmérése szerint a 15-18 éves afroamerikai diákok 70 százaléka gondolja úgy, hogy jobb életkörülmények között tud majd élni, mint a szülei, míg a fehér bőrű tinédzsereknek csupán 36 százaléka vélekedik hasonlóképpen a jövőjéről. Összességében a megkérdezett 818 középiskolai tanulónak 39 százaléka hisz abban, hogy jobb lesz az életszínvonala, mint a szüleinek.
2010.04.30. 13:00
 
 
Meciar veszélyes politikusnak tartja Slotát
Vladimír Meciar "veszélyes" politikusnak tartja Ján Slotát, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnökét, akivel kormányzati szerepben nem érdemes koalícióra lépni. "Slotának két témája van: háború Magyarországgal, és hogy valamit tenni kell a cigányokkal, mert sokat szexelnek" - jelentette ki a Néppárt-Demokratikus Szlovákiáért Mozgalom (HZDS) elnöke abban az interjúban, amelyet a Sme című pozsonyi liberális napilap közölt.
2010.04.30. 13:00
 
David Villa a Barcáé
A spanyol bajnoki címvédő FC Barcelona megszerezte a legutóbbi Európa-bajnokság gólkirályát, David Villát az FC Valenciától - adta hírül a Marca internetes kiadása. A madridi sportnapilap úgy tudja, hogy a sokszoros spanyol válogatott csatár klubcseréjéről egyelőre szóban - de már minden részletre kiterjedően - állapodtak meg a felek, s Villa a következő szezontól lesz a Barca futballistája. Állítólag 40 millió euróba kerül a tranzakció, amelynek részeként a 28 éves támadóért a kialkudott pénz mellett a Valenciához kerül az ifjú Bojan Krkic és az ex-barcás, jelenleg stuttgarti fehérorosz Alekszandr Hleb is.
2010.04.30. 12:45
 
 
Május 5-én folytatódik az egyeztetés a parlament alakuló üléséről
A Fidesz-KDNP javaslatára május 5-én folytatódik a parlamenti pártok közötti egyeztetés az új Országgyűlés alakuló üléséről. A mintegy fél óra után véget ért megbeszélés elején a pártok csupán arról egyeztek meg, hogy mi legyen a képviselői adatlapok tartalma, kilenc legyen a titkos szavazáshoz szükséges jegyezők száma, az alakuló ülésen már csak a hiányzó mandátumokat igazolják, és hogy a nemzetbiztonsági, illetve a honvédelmi bizottsági tagok mindegyikét vessék alá "C-típusú" átvilágításnak.
2010.04.30. 12:00
 
 
Time: Hillary Clinton nincs a világ legbefolyásosabb személyiségei között
Barack Obama és a korábbi elnök, Bill Clinton vagy a felkapott popsztár Lady Gaga szerepel, ám Hillary Clinton külügyminiszternek nyoma sincs azon a százas listán, amelyet a Time amerikai magazin a világ legbefolyásosabb személyiségeiről összeállított. A csütörtökön közzétett listán egyébként is túlsúlyban vannak a férfiak, a mindössze 31 nő közé viszont bekerült Sarah Palin, korábbi republikánus párti alelnökjelölt vagy Oprah Winfrey amerikai médiamogul és talkshow-sztár is. A Time évről-évre megjelentetett névsorában idén rekord számban szerepelnek külföldi személyiségek: 23 országból 47 befolyásos ember neve olvasható. Köztük van a dél-koreai műkorcsolya-bajnok, Kim Ju-na és a brazil elnök, Luiz Inácio Lula da Silva.
2010.04.30. 11:30
 
 
Chávez twitterezésre biztatja Castrót és Moralest
Saját internetes sikerén felbuzdulva a Twitter közösségi mikroblog-szolgáltatás használatára hívta fel csütörtökön Hugo Chávez venezuelai elnök Fidel Castro veterán kubai vezetőt és Evo Morales bolíviai elnököt. Miután hónapokig morgolódott amiatt, hogy a venezuelai közösségi oldalakat szocialista kormányának ellenfelei uralják, Chávez a héten maga is feljelentkezett a Twitterre, és nagy megelégedésére két nap leforgása alatt csaknem 120 ezer követőre tett szert.
2010.04.30. 11:15
 
 
Stuttgarti tenisztorna: Szávay kikapott Szafinától
Szávay Ágnes három játszmában kikapott a volt világelső orosz Dinara Szafinától a 700 ezer dollár összdíjazású, stuttgarti salakpályás női tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében. Eredmények: Szafina (orosz, 2.)-SZÁVAY 7:6 (7-5), 3:6, 6:0, Jankovic (szerb, 4.)-Pironkova (bolgár) 6:2, 6:2, Lapuscsenkova (orosz)-Azarenka (fehérorosz, 6.) 6:3, 6:3, Henin (belga)-Wickmayer (belga, 8.) 6:3, 7:5.
2010.04.30. 11:00
 
 
Európai Bizottság: európai hitelminősítő kellene
Egy új, európai hitelminősítő létrehozására tett javaslatot az Európai Bizottságnak a belső piacért és a pénzügyi szolgáltatásokért felelős tagja. Michel Barnier a francia Les Echos című lapban elmondta, hogy a hitelminősítők "néhány kézben koncentrálódnak", s szükség lenne egy tisztán európai hitelminősítőre. A biztos szerint a hitelminősítőknek "kérlelhetetlen és felelősségteljes" magatartást kell tanúsítaniuk, és "tárgyilagosnak kell lenniük a helyzetértékelésben". Az Európai Unió nemrégiben jogszabályt is készített a hitelminősítőkről, amely szigorítja azok felügyeletét, de meghagyja függetlenségüket.
2010.04.30. 11:00
 
 
FAO: több mint egymilliárd ember éhezik
A Föld több mint egymilliárd lakója éhínségtől szenved a gazdasági válság és az élelmiszerárak utóbbi három évben végbement emelkedése miatt - hívta fel a figyelmet az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) főigazgatója. 2009-re 105 millióval emelkedett az előző évhez képest az éhezők száma, amely ma már meghaladja az egymilliárdot - mondta Jacques Diouf Panamában helyi idő szerint csütörtökön a FAO latin-amerikai és karibi konferenciájának megnyitóján. Ennek az egymilliárd embernek a többsége, mintegy 642 millió ember Ázsiában él, 265 millióan Afrikában, 42 millióan Latin-Amerikában és a karibi térségben, 15 millióan pedig a fejlett országokban.
2010.04.30. 10:15
 
 
Európa Liga: Atlético Madrid-Fulham döntő lesz
Az Atlético Madrid lesz a Fulham ellenfele a labdarúgó Európa Liga május 12-i döntőjében, miután csütörtökön hosszabbítást követően továbbjutott a Liverpool ellenében. A Liverpool Alberto Aquilani góljával a rendes játékidőt követően 1-0-ra vezetett, így következhetett a hosszabbítás. A ráadás ötödik percében máris gólt lőtt hazai alakulat, Benajun volt eredményes, ám hét perccel később Forlán gólja már a vendégeket juttatta kedvező helyzetbe. A hosszabbítás második félidejében már nem született újabb gól, így a spanyol csapat lesz a Gera Zoltánnal felálló Fulham ellenfele a hamburgi fináléban. Eredmény: Liverpool-Atlético Madrid 2-1 (1-0, 2-1, 2-1). Fulham-Hamburger SV 2-1 (0-1). Gól: Davies (69.), Gera (76.), illetve Petric (22.)
2010.04.30. 09:45
 
 
NBA: továbbjutott a Phoenix és a San Antonio
A San Antonio Spurs hazai pályán, a Phoenix Suns pedig idegenben harcolta ki a továbbjutást csütörtökön, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulójában. A Spurs a Dallast győzte le tíz ponttal, a Suns pedig Portlandben nyert kilenc ponttal a párharcok hatodik találkozóin. Eredmények, rájátszás, főcsoport-negyeddöntők: Nyugati főcsoport: Portland Trail Blazers-Phoenix Suns 90-99. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc végeredménye: 4-2 a Suns javára. San Antonio Spurs-Dallas Mavericks 97-87. Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc végeredménye: 4-2 a Spurs javára.
2010.04.30. 09:15
 
BUX: +1,08 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 266,28 pontos emelkedéssel, 24.991,92 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 1,08 százalékkal erősödött.
2010.04.30. 09:15
 
 
Óvodásokra támadt, majd végzett magával egy kínai ámokfutó
Öt óvodás gyereket megsebesített egy férfi pénteken Kína keleti részében, majd végzett magával. Az ámokfutó kalapáccsal rontott a gyerekekre egy Santung tartománybeli óvodában. A támadás után leöntötte magát benzinnel, és megragadott két kisgyereket. Ám mielőtt még lángba borította saját magát, két óvónőnek sikerült kitépnie karjaiból a gyerekeket, akiknek így nem esett bántódásuk. A férfi - aki a Hszinhua értesülése szerint egy helyi földműves volt - a helyszínen meghalt. A kalapáccsal megsebesített kisgyerekeket kórházba vitték, egyikük állapota sem életveszélyes. Kínában az utóbbi napokban ez volt a harmadik hasonló, gyerekek ellen elkövetett támadás.
2010.04.30. 09:00
 
 
Lendvai: az MSZP elnöksége mindenképpen lemond
Lendvai Ildikó szerint nincs olyan forgatókönyv az MSZP-ben, hogy a jelenlegi elnökség a helyén marad. A testület mindenképpen lemond, a júniusi kongresszus ennek menetrendjéről dönt majd. A szocialisták, függetlenül parlamenti mandátumarányuktól, megneveznek majd államfőjelöltet. Az MSZP távozó elnöke az MTV Ma Reggel című műsorában közölte: az elnökség lemond, egyéb döntés nem születhet; azért a lemondás felajánlásának formáját választotta a testület, mert a kongresszusra kivájna bízni a teljes tisztújítás menetrendjét.
2010.04.30. 08:45
 
 
Ashton: az EU-kínai tárgyalások az Irán elleni szankciók módozatairól szólnak
Az Európai Unió és Kína között az Irán elleni szankciókról folyó tárgyalások már a büntetőintézkedések célpontjainak kiválasztásáról szólnak, elmozdulva arról a pontról, hogy szükség van-e egyáltalán ilyen intézkedésekre - jelentette ki az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője Pekingben. Catherine Ashton a kínai kormányfővel, Ven Csia-paóval folytatott megbeszélése után újságíróknak elmondta: hangsúlyozta tárgyalópartnerének, hogy a szankciókra újabb nyomásgyakorlás céljából van szükség a gyanús iráni atomprogram miatt. Olyan benyomása alakult ki, hogy Kína elfogadja ezt az álláspontot. Ven Csia-pao azt szeretné, ha a szankciók célzottak lennének - tette hozzá.
2010.04.30. 08:30
 
 
Erősödött a forint árfolyama
Az előző napokhoz képest pénteken tovább erősödött a forint; reggel 7 óra után egy euró 265,84 forintot ért a bankközi devizapiacon. A csütörtök esti 265,62 forintos euróárfolyamhoz képest ugyanakkor minimálisan gyengült a forint. A forint kedden és szerdán a térségi devizákkal együtt folyamatosan gyengült a görög adósságválság elmélyülése, valamint a hitelminősítői leértékelések nyomán. Szerda délelőtt már 272,40 forintot kértek egy euróért a bankközi devizapiacon, amire több mint 2 hónapja nem volt példa, csütörtöktől azonban ismét határozottan felfelé indult az árfolyam.
2010.04.30. 08:00
 
 
Európa Liga: Gera góljával a döntőbe jutott a Fulham
A Gera Zoltánnal felálló Fulham bejutott a döntőbe a labdarúgó Európa Ligában, miután a múlt heti, idegenbeli döntetlent követően csütörtökön, hazai pályán a magyar játékos győzelmet érő góljával 2-1-re nyert a német Hamburg ellen. Gera a 76. percben egy szöglet után talált a kapuba, ezzel megszerezte hatodik találatát a sorozatban. A Fulham története során első ízben jutott be egy európai kupadöntőbe. Az EL fináléjára május 12-én, éppen Hamburgban kerül sor. Európa Liga, elődöntő: Fulham (angol)-Hamburger SV (német) 2-1 (0-1). Gól: Davies (69.), Gera (76.), illetve Petric (22.). Továbbjutott: a Fulham, 2-1-es összesítéssel.
2010.04.30. 07:45
 
 
Nyolc törvényjavaslattal nyit a Fidesz-KDNP
Hozzávetőleg nyolc törvényjavaslatot nyújt be a Fidesz-KDNP-frakció a parlament alakuló ülését követően - tudta meg az MTI fideszes forrásból. Az MTI úgy tudja, hogy a Fidesz-KDNP képviselői indítványként terjeszti a parlament elé az alkotmány módosítását. A tervek szerint két pontban változtatnának az alaptörvényen: rögzítenék, hogy kisebb létszámú a parlament, illetve azt, hogy a kormány miniszterelnökből, miniszterekből és miniszterelnök-helyettesekből áll. A kisebb parlament kialakításához egyelőre egy "kerettörvényt" nyújtanak be, amely rögzíti a számokat, de a 2014-től működő új rendszerhez szükséges választójogi törvénymódosítás csak hosszabb egyeztetések után kerülne a Ház elé.
2010.04.30. 07:45
 
 
A BP a Pentagon segítségét kérte az olajszennyezés felszámolásához
Az amerikai védelmi minisztérium segítségét kérte a Mexikói-öbölben keletkezett olajszennyeződés felszámolásához a British Petroleum (BP) olajtársaság: a BP a hadsereg által használt távirányítású tengeri robotokat és képalkotó berendezéseket szeretne kapni - közölte a vállalat. A brit cég egyik tisztségviselője csütörtökön elmondta, hogy jobb minőségű berendezésekre lenne szüksége, mint amilyenek a kereskedelmi forgalomban kaphatóak. Az amerikai kormány közlése szerint naponta mintegy ötezer hordó (795 ezer liter) nyersolaj ömlik a vízbe a mélytengeri kútból, amely azután kezdett szivárogni, hogy a múlt héten csütörtökön elsüllyedt a BP által üzemeltetett olajfúró torony.
2010.04.30. 07:45
 
 
Tüntetők összecsaptak a rendőrökkel Athénban
A görög rendőrség csütörtök este könnygázzal igyekezett megfékezni a megszorító intézkedések ellen tiltakozó tüntetőket az athéni pénzügyminisztériumnál - jelentette egy újságíró a helyszínről. Mintegy ötszázan tüntettek a görög főváros központjában, és többen megpróbáltak áttörni a minisztérium épületét védő kordonon - közölte a rendőrség. A görög parlament épülete előtt is összetűzések voltak: a tüntetők műanyag palackokkal dobálták meg a rendőröket, akik könnygázgránátokkal viszonozták a támadást.
2010.04.29. 22:15
 
 
Navracsics: az MNB-elnöknek és a kormányfőnek egyeztetnie kell
Navracsics Tibor szerint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének és a miniszterelnöknek egyeztetnie kell elképzeléseit arról, hogy milyen monetáris politikát, milyen eurócsatlakozási menetrendet képzelnek el a jövőre. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium leendő vezetője csütörtökön a TV2 Tények Este című műsorának adott interjúban - amelynek leiratát a csatorna eljuttatta az MTI-hez - emlékeztetett: Simor Andrásnak offshore cégei voltak, miközben a nemzeti bank elnöke. "Ez összeférhetetlen, súlyosan összeférhetetlen" - vélekedett, hozzátéve, hogy ez sérti a jegybank tekintélyét.
2010.04.29. 22:00
 
 
Bill Clintonnak le kell fogynia lánya esküvőjére
Fogyókúrára fogta apját Chelsea Clinton, a korábbi elnöknek 7-8 kilót kell fogynia lánya nyári esküvőjére, hogy formában legyen. Bill Clinton minderről egy washingtoni pénzügyi fórumon számolt be - jelentette a New York Post. "A lányom azt mondta, szerinte nem vagyok elég jó formában az esküvőhöz. Egyszer csak közölte: apa, az egyetlen dolgod, hogy oltárhoz kísérj, de jól kell kinézned" - mondta a politikus. "Megkérdeztem, mégis mire gondol, mire azt válaszolta, úgy 7-8 kilóra" - tette hozzá Bill Clinton.
2010.04.29. 21:45
 
 
Fizetés nélküli szabadságra megy az FKF Zrt. vezérigazgatója
A Fővárosi Közgyűlés csütörtök esti ülésén nem kapott többséget az a határozati javaslat, hogy visszahívják a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. igazgatóságából Bielek Péter vezérigazgatót, illetve az, hogy utasítsák a társaság igazgatóságát, további intézkedésig mentesítse a vezérigazgatót a munkavégzés alól. A határozati javaslatot Demszky Gábor főpolgármester terjesztette elő. A közgyűlésben azonban nem kapott többséget a javaslat, amelynek elfogadásához egy szavazat hiányzott. Bielek Péter este 8 órakor küldött emailt a főjegyzőnek, amelyben azt írta, fizetés nélküli szabadságra megy.
2010.04.29. 21:45
 
 
NHL: Crosby, Ovecskin vagy Sedin lehet az MVP
A címvédő orosz Alekszandr Ovecskin (Washington Capitals), a kanadai Sidney Crosby (Pittsburgh Penguins) és a svéd Henrik Sedin (Vancouver Canucks) közül kerül ki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) idei alapszakaszának legértékesebb játékosa (MVP). Ovecskin, aki 109 ponttal zárta az alapszakaszt (50 gól, 59 gólpassz), hosszú idő után az első olyan játékos lehet, aki egymást követő három szezonban is elnyeri a Hart Trophyt. Ez a bravúr legutóbb a legendás Wayne Gretzyknek sikerült, igaz a "99-es" 1980 és 1987 között nyolcszor(!) győzött.
2010.04.29. 21:15
 
 
A belga parlament betiltotta a burka viselését
A belga parlament alsóháza csütörtökön megszavazta azt a törvényt, amely megtiltja a muzulmán nők arcát elfedő burka viselését nyilvános helyeken. A tilalom nem csupán közintézményekben tiltja a burkaviselést, hanem minden közterületen, így az utcán is, és e vonatkozásban mindeddig egyedülállónak számít Európában. Kivételt jelenthetnek a nyilvános ünnepi rendezvények, azokat azonban előbb engedélyeztetni kell a helyi önkormányzatnál. A törvény akkor lép életbe, ha a szenátus is megszavazza. Ez - parlamenti vélekedések szerint - júniusban vagy júliusban várható, és a pártok álláspontjának ismeretében nem lehet arra számítani, hogy a felsőház megvétózná az alsóház döntését.
2010.04.29. 21:15
 
 
Második napja erősödik az euró
Csütörtökön már második napja erősödött az euró a dollárhoz képest, a szerdán egy éve legalacsonyabb szintről, egyebek között azokra a reményekre, hogy a Görögország megsegítését célzó pénzügyi támogatás nagyobb lesz a korábban vártnál. Az euró drágulásának azonban gátat szab, hogy egyelőre alig tudni részleteket a támogatási csomagról, azt sem tudni például, hogy azt mikor, milyen feltételekkel kapná Görögország. A befektetőket aggasztja az a lehetőség is, hogy a válság átterjedhet az eurózóna más országaira is. Reményt keltő azonban Olli Rehn pénzügyi EU-biztos csütörtöki kijelentése, amely szerint néhány napon belül lezárulhatnak a görög hiteltárgyalások.
2010.04.29. 21:15
 
 
A Facebookon toboroznak papokat Franciaországban
A Facebook közösségi portálon toboroz papokat a francia katolikus egyház. A Miért is ne én? elnevezésű kampány május 5-ig tart, az egyház ötvenmillió forintnak megfelelő összeget fordított a toborzásra, amelynek a népszerű közösségi portálon létrehozott fórum is része. A virtuális térben olyanok hozzászólásait várják, akik fontolgatják, hogy a papi hivatást válasszák. Franciaországban egyre kevesebb a pap, 1975-ben még 42 ezren voltak, mára 24 ezerre csökkent a számuk. És míg 1999-ben 116-an léptek be a papneveldébe, addig 2009-ben csak 89-en.
2010.04.29. 20:45
 
 
Átfogó amerikai fellépés az elsüllyedt olajfúró torony ügyében
Barack Obama amerikai elnök átfogó kormányzati fellépést rendelt el a Mexikói-öbölben keletkezett olajszennyeződés felszámolására, kormányának három tagját is a térségbe küldi - közölte csütörtökön a Fehér Ház. Obama azt mondta: fel kell használni minden rendelkezésre álló eszközt a baleset következményeinek megszüntetésére. Robert Gibbs szóvivő elmondta: hadihajók is a térségbe érkezhetnek a tisztítási erőfeszítések segítésére. Odautazik Ken Salazar belügyminiszter, Janet Napolitano belbiztonsági miniszter és Lisa Jackson, a környezetvédelmi felügyelet vezetője.
2010.04.29. 20:30
 
 
Tárki: a voksolók emlékei szerint többen szavaztak a győztesekre
A választók nagyobb arányban emlékeztek arra, hogy a győztes Fidesz-KDNP-re szavaztak, mint amekkora támogatottságot a győztes pártszövetség a területi listákon valójában kapott - olvasható a Tárki Társadalomkutatási Intézet felmérésben. Vizsgálatuk szerint a választások után már megszokott "győzteshez húzás" néven ismert jelenségnek megfelelően idén az országgyűlési választás első fordulója után a megkérdezettek 64 százaléka emlékezett úgy, hogy a Fidesz-KDNP pártszövetségre szavazott a területi listán, holott a valóságos eredmény 53 százalék volt.
2010.04.29. 20:15
 
 
Az egyházak és a társadalmi integráció is Navracsics tárcájához tartozik majd
A közigazgatás és az igazságügy mellett a kormányzati kommunikáció, a társadalmi integráció ügye, valamint a civil-, egyház- és kisebbségügyi kérdések is a Navracsics Tibor vezette Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumhoz tartoznak majd. A tárca leendő vezetője az MTI-nek adott interjújában kifejtette: a kormányzati rendszer reformjának keretében úgy gondolták, első lépésként vissza kell adni a hitelességét a kormányzati munkának és a kormányzati politikának. Ezért döntöttek úgy, hogy "a mára teljesen elmosódott profilú" Miniszterelnöki Hivatalt kettéválasztják.
2010.04.29. 20:00
 
 
Obama fellép, ha megakadnának az izraeli-palesztin béketárgyalások
Barack Obama amerikai elnök nem habozik fellépni az izraeliek vagy a palesztinok ellen, ha bármelyik fél akadályozza a várhatóan rövidesen megkezdődő béketárgyalásokat - mondta csütörtökön egy magas rangú palesztin vezető. A nevének elhallgatását kérő vezető közölte: a múlt héten közel-keleti különmegbízottja, George Mitchell által Mahmúd Abbász palesztin elnöknek átadott levelében Obama vállalta, hogy mindkét felet elszámoltatja. A palesztin vezető szerint Abbásszal találkozva Mitchell megerősítette, hogy az amerikai kormányzat eltökélt az intézkedésre, "még ha ez az Egyesült Államok izraeli politikája felülvizsgálatával jár is".
2010.04.29. 20:00
 
 
Használt villamost vehet a BKV a tőkepótló támogatásból
Autóbuszokat, trolibuszokat újíthat fel és használt villamosokat vehet a BKV a 10 milliárd forintos fővárosi tőkepótlásból - határozott csütörtöki ülésén a Fővárosi Közgyűlés. A közgyűlés csütörtökön tárgyalta a BKV-nak nyújtandó, a Fővárosi Önkormányzat költségvetésében szereplő 10 milliárd forintos előirányzat átadásáról szóló határozati javaslatot. Az előterjesztés szerint a 10 milliárd forintból további 717 millió forint jutna mozgólépcső-felújításra, 2,917 milliárd forint pályafelújításra, 1,178 milliárd forint "európai uniós projektekre", valamint további 1,807 milliárd forint infrastruktúra-felújításra jutna.
2010.04.29. 18:45
 
 
Ismét egy várandós nő került kórházba új vírussal
Ismét egy várandós nő került intenzív osztályra új influenzavírus fertőzés miatt - közölte honlapján az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) csütörtökön. A 23 éves cukorbeteg nőt vese- és tüdőgyulladás, valamint légzési elégtelenség miatt kellett az intenzív osztályon ápolni. A gyógyszeres kezelés hatására állapota javult, jelenleg az urológiai osztályon ápolják. A várandós nő nem kapott védőoltást az új influenzavírus ellen. Az ÁNTSZ legfrissebb heti jelentése szerint a múlt héten 3300-an fordultak orvoshoz influenzás panaszok miatt; egyötödük gyermek volt.
2010.04.29. 18:45
 
 
Magyarország 9,98 millió dollár értékű segélyt kap a Pentagontól
Magyarország 9,98 millió dollár értékű segélyt kap a Pentagontól; az amerikai kongresszus jóváhagyta a magyar honvédség afganisztáni misszióját támogató, felszerelésből és kiképzésből álló programot. A washingtoni törvényhozás a magyar katonák kiképzését és Afganisztánba telepítését segítő programot szerdán hagyta jóvá. Az Egyesült Államok forrásokat biztosít azoknak a magyar katonáknak, akik részt vesznek az afgán kormányzati intézmények erősítését és további legimitálását célzó műveletekben - olvasható az indoklásban.
2010.04.29. 18:45
 
 
Megköti a szerződést az FKF-fel a Fővárosi Közgyűlés
A Fővárosi Közgyűlés csütörtöki ülésén úgy döntött, megköti a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-vel (FKF) a 2010. évi köztisztasági és közútkezelési közszolgáltatási szerződést; egyúttal arról is határoztak, hogy az FKF vezérigazgatójával kapcsolatos személyi kérdésre még a nap folyamán visszatérnek. A személyi javaslat megtételére a főpolgármestert kérték fel. A rendőrség múlt szerdán rendelt el nyomozást hűtlen kezelés gyanújával ismeretlen tettes ellen több tanácsadói szerződés miatt. A Hír TV szerint Bielek Péter, az FKF Zrt. vezérigazgatója a rendőrségen tett vallomásában közölte: Hagyó Miklóstól a főpolgármester-helyettes városházi irodájában kapott "megrendelést" a CEMI Kft. megbízására, a találkozón részt vett a tanácsadó cég vezetője is.
2010.04.29. 18:30
 
 
Négyes metró bejárás a Móriczon és a Keletinél
A Móricz Zsigmond körtéri és a Keleti pályaudvari metróállomást látogathatják meg az érdeklődők vasárnap a DBR Metró Projekt Igazgatóság szervezte nyílt napon, de jótékonysági koncert, színházi előadás és kiállítás is színesíti a programokat. A látogatók délelőtt 10-től 16 óráig szakmai vezetéssel tekinthetik meg a metróépítést, a tízfős csoportok tízpercenként indulnak, regisztrálni a www.metro4.hu weboldalon szükséges.
2010.04.29. 17:45
 
 
Megnevezte az új kormány néhány vezető tagját Orbán Viktor
Jövő hétfőn az Orbán-kormány leendő miniszterei megtartják első megbeszélésüket a Parlamentben. Orbán Viktor csütörtöki sajtótájékoztatóján bejelentette: Varga Mihály a miniszterelnökséget vezeti majd államtitkárként; Navracsics Tibor pedig a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot irányítja és egyúttal miniszterelnök-helyettes lesz. Elmondta, hogy a miniszterelnök-helyettesnek irányítási jogai lesznek, ezt az alkotmány módosításával kell megfogalmazni. Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője lesz. Orbán Viktor leszögezte: az új kormánytól átfogóbb, gyorsabb, hatékonyabb munkát vár, korszerű, hatékony kormányzást. Kiemelte: a miniszterelnök új alapokon ápol majd kapcsolatot az emberekkel, a nyilvánossággal, a sajtóval.
2010.04.29. 17:45
 
 
1200 vendégszurkoló utazik különmetróval az Újpest-FTC meccsre
A rendelkezésre bocsátott 1200 vendégjegy már kedd estére elfogyott, így ennyi vendégszurkoló biztosan ott lesz pénteken a Ferencváros-Újpest labdarúgó Soproni Liga-mérkőzésen. Az Újpest hivatalos honlapja csütörtökön arról számolt be, hogy további belépőket igényeltek, de a ferencvárosi klub ezt a kérést biztonságtechnikai okokra hivatkozva elutasította. Az Újpest arra kéri a drukkereit, hogy "a már szokott módon, azaz különmetróval közelítsék meg az Üllői úti stadiont", egyúttal felhívja a figyelmet, hogy azokat a vendégszurkolókat, akik nem metróval érkeznek, nem léptetik be. A szerelvény Újpest-Városkapu állomástól indul 16:30 órakor, és nem sokkal 17 óra után érkezik meg a népligeti megállóba.
2010.04.29. 17:15
 
 
Kivonul a Ryanair Budapestről
Kivonul a Ryanair Budapestről, miután a diszkont légitársaság nem tudott megegyezni a ferihegyi repteret üzemeltető Budapest Airporttal a díjak csökkentéséről. A BA nem aggódik, úgy véli, hogy a versenytársak hamar kitöltik a Ryanair hagyta piaci űrt. A diszkont légitársaság régióért is felelős értékesítési és marketing igazgatója, Tamás László csütörtökön sajtótájékoztatón jelentette be, hogy októbertől nem indítja el budapesti járatait, amelyek Bristolba, Dublinba, East Midlands-ra és Glasgow Prestwick repülőtérre közlekedtek. Annak ellenére nem tudták elérni az árak kívánt mértékű csökkentését a BA-nál, hogy 25 új járat indítását is beígérték - jelent meg több lap internetes portálján.
2010.04.29. 17:00
 
 
Kigyulladt egy kamion az M0-áson, útzár van Szeged felé
Kigyulladt egy kamion csütörtök délután az M0-ás autóúton a péceli lehajtónál a Szeged felé vezető sávban, a tűzoltók a körgyűrű mindkét sávját lezárták. A Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese az MTI-nek azt mondta: egy faárut szállító kamion fülkéje égett teljes terjedelmében, de a tűzoltók megakadályozták, hogy a tűz a rakományra átterjedjen. Személyi sérülés nem történt. Az M0-ás autóút jelenleg is zárva van a Szeged felé vezető sávokban, ezért nagy torlódás alakult ki.
2010.04.29. 17:00
 
 
Freedom House: romlott a magyar sajtószabadság helyzete
A magyar sajtószabadság helyzete romlott némileg 2009-ben a Freedom House csütörtökön közzétett jelentése szerint. Magyarországot a korábbi évekhez hasonlóan a "szabad" kategóriába sorolta az amerikai kormány és magánszervezetek által finanszírozott nonprofit szervezet. A 2009-es és 2008-as 21 pont után azonban az ország osztályzatát kissé lerontva 23 pontot adott a sajtószabadság fokát mérő, 0-tól 100 pontig terjedő skálán, amelyen a kevesebb pont jelöli a szabadabb sajtót.
2010.04.29. 16:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776[1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista