2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kutyás futás szombaton a Városligetben
KutyaFutta elnevezéssel kutyabarátok és kedvenceik közös futóversenyét rendezik meg szombaton a budapesti Városligetben. A Felelős Állatbarátok Egyesülete (FÁBE) és a Szent István Egyetem Állatorvos-tudományi kara által szervezett esemény célja, hogy felhívják a figyelmet az egészséges életmód fontosságára, bemutassák a menhelyi kutyákat és az örökbefogadás lehetőségeit. Idén először az amatőr és a profi versenyzők mellett vakvezető kutyák és gazdáik is összemérhetik képességüket, de lesz külön örökbefogadó gazdák versenye is.
2010.05.04. 16:15
 
 
Horváth Csaba: 20-25 milliárdos bírsággal sújthatja Budapestet az EU
Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje szerint nagyságrendileg akár 20-25 milliárd forintos bírsággal is sújthatja Budapestet az Európai Unió a vállalt környezetvédelmi előírások megszegéséért, ha nem változik jelentősen a főváros légszennyezettsége. A politikus az MTI-hez eljuttatott keddi közleményében örvendetesnek nevezte, hogy a BKV ingyenessé tételéről szóló javaslata kapcsán a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesülettel (VEKE) csak számszaki és nem tartalmi vitájuk van. Horváth Csaba az MSZP majálisán jelentette be, hogy MSZP 2013-ig bevezetné a díjmentes közösségi közlekedést Budapesten.
2010.05.04. 16:00
 
 
Két járatát törli a Malév a görög légiirányítók sztrájkja miatt
Egy athéni és egy theszaloniki járatát törli szerdán a Malév a görög légiirányítók kedd este 23 órakor kezdődő sztrájkja miatt - mondta Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője. Szavai szerint a két járat törlése nem okoz jelentősebb problémát. Már megkezdték az utasok tájékoztatását, akik a legközelebbi géppel utazhatnak majd el. Hegedűs Ádám hozzátette, hogy a szerda esti athéni járatot a tervek szerint nem kell törölni. Görögország légterét várhatóan szerda este 23 óráig lezárják.
2010.05.04. 15:30
 
 
Pénzt osztott egy bankrabló
Pénzt osztott közvetlenül bankrablása után egy férfi az Egyesült Államokban. Az illető Ohio államban, Columbus városának központjában rabolt pénzt egy bankból, majd az utcán rohanva két százdolláros bankjegyet nyomott két nő - anya és lánya kezébe. A férfi, mielőtt továbbrohant, még arra is szakított időt, hogy megnyugtatón közölje: a pénz nem hamis. A két nő kirakatnézegetés közben kapta a kezébe a 18-18 ezer forintnak megfelelő összeget. Bementek a legközelebbi bankba, amely persze épp a kirabolt volt. Ott megtudták, hogy honnan származik az ajándék, és leadták a két százdollárost - közölte az amerikai szövetségi nyomozóiroda.
2010.05.04. 15:15
 
 
Amnesztia lehetőségéről tárgyalhat a thaiföldi kormány és az ellenzék
Ha sikerül megegyezni a thaiföldi belpolitikai válság békés megoldásában, akkor a kormány és az ellenzéki tüntetők képviselői tárgyalni fognak arról a lehetőségről, hogy a vörösingesek közkegyelemben részesüljenek - közölte egy kormányhoz közel álló forrás kedden a francia hírügynökséggel. Az ellenzék elfogadja a javaslatot. Abhiszit Veddzsadzsiva kormányfő válságkezelő forgatókönyve bizonyos feltételek teljesülése esetén november 14-re előre hozott parlamenti választásokat helyez kilátásba. A nyilatkozó szerint noha a tüntetők megsértették az egy hónapja bevezetett rendkívüli állapot rendelkezéseit, tárgyalnak velük az amnesztia kérdéséről, hogy nyugodtan hazatérhessenek.
2010.05.04. 15:15
 
 
Spanyol miniszterelnök: a NATO-nak küzdenie kell a terrorizmus ellen
A terrorizmus minden mai megnyilvánulási formája ellen harcot kell folytatnia a NATO-nak, és ennek tükröződnie kell az észak-atlanti szervezet új stratégiai koncepciójában - mondta Brüsszelben José Luis Zapatero spanyol miniszterelnök, miután megbeszélést folytatott Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkárral. Közös sajtótájékoztatójukon Zapatero kiemelte, hogy Madrid számára különösen fontos az észak-afrikai eredetű terrorizmus elleni küzdelem. Az új stratégiai koncepciót a novemberi lisszaboni NATO-csúcstalálkozón akarják elfogadni. Zapatero szerint a koncepciónak meg kell újítania az atlanti szövetség politikai jellegét.
2010.05.04. 15:15
 
 
Estorili tenisztorna: Czink is kiesett
Szávay Ágnes hétfői búcsúja után kedden az ötödik helyen kiemelt Czink Melinda is kiesett egyesben az első fordulóban, a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai salakpályás tenisztornán. A világranglistán 54. magyar versenyző a svájci a svájci Stefanie Vögele ellen lépett pályára, s a viadal honlapja szerint két játszmában, 1:39 óra alatt kapott ki tőle. Czink teljesítményéről sokat elárul, hogy hiába vette el riválisa adogatását háromszor is a meccs során, ő hatszor veszítette el a sajátját, így sima vereséget szenvedett. Szávay, aki a viadal első kiemeltje volt, a lett Anastasija Sevastovától kapott ki nagy meglepetésre, három játszmában.
2010.05.04. 14:45
 
 
Gasparovic aláírta az állami jelképekről szóló módosított törvényt
Ivan Gasparovic szlovák államfő kedden aláírta az állami jelképekről szóló módosított törvényt, amelyet a múlt héten fogadott el a pozsonyi parlament. A jogszabályba a kormányfő javaslatára beépítették a sokat vitatott hazafiassági törvény több elemét is. A törvény, amelyet csak a koalíciós képviselők szavaztak meg az ellenzék bojkottja mellett, szeptember elsején lép hatályba. A módosított törvény értelmében az állami, az egyházi és a magániskolákban a megfelelő helyen elhelyezik az állami zászlót, a himnusz szövegét és az alkotmány bevezetőjét. A hazafiassági törvény csak az állami iskolákra vonatkozott volna, de a jelképeket minden osztályban el kellett volna helyezni.
2010.05.04. 14:45
 
 
Az euró egy éves mélypontra gyengült a dollárral szemben
Az euró 1,3106 dollárra, több mint egy éves mélypontra gyengült azokra az aggodalmakra, hogy a görög pénzügyi válság átterjedhet más euróövezeti országokba. Miután az euró tavaly április óta nem látott mélységbe került, némileg korrigált, 1,3112 dollárra emelkedett, de így is jócskán elmaradt a hétfő délutáni 1,3212 dolláros szinttől. A CMC Markets egyik londoni elemzője szerint az euró a következő napokban is nyomás alatt áll majd, 1,31 dollár alá csúszhat. Az Európai Unió és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) 110 milliárd eurós segélycsomagot fogadott el Görögországnak, amiért cserébe 30 milliárd euró bércsökkentést és adóemelést várnak a következő években.
2010.05.04. 14:30
 
 
A kirgiz kormány elrendelte a volt elnök kiadatásának kezdeményezését
A kirgiz átmeneti kormány rendeletben utasította az ügyészséget, hogy kezdeményezze a külföldre menekült Kurmanbek Bakijev volt elnök kiadatását, büntetőjogi felelősségre vonása érdekében. A kormány sajtószolgálatának keddi közlése szerint a rendelet egyúttal megfosztja Bakijevet elnöki státusától és mentelmi jogától, "amiért utasítást adott békés polgárok agyonlövetésére". Bakijev április 7-én menekült el a közép-ázsiai volt szovjetköztársaság fővárosából, Biskekből, miután a biztonsági erők tüzet nyitottak az elnök távozását követelő tüntetőkre, azok pedig megrohamoztak és feldúltak több kormányzati épületet. Az erőszakcselekményekben legkevesebb 85 ember vesztette életét.
2010.05.04. 14:00
 
 
Lengyel légikatasztrófa: katonai meteorológusok nem figyelmeztették a pilótát
A lengyel katonai meteorológusok tudtak a Szmolenszk térségében április 10-én uralkodó rossz időjárási viszonyokról, de nem értesítették erről a Lech Kaczynski elnököt és kíséretét szállító repülőgép személyzetét - írta kedden a Rzeczpospolita című lengyel napilap. Az elnöki gép pilótái utoljára a reggel 5 órai állapotokra vonatkozó - már idejétmúlt - jelentést kapták meg, mielőtt felszálltak a varsói Okecie katonai repülőtérről. Az elnöki különgép 96 emberrel a fedélzetén a nyugat-oroszországi Szmolenszk katonai repülőtere közelében zuhant le leszállás közben, a katasztrófát senki sem élte túl.
2010.05.04. 13:45
 
 
Rendben lezajlott a matematika érettségi
Rendben lezajlottak a matematika írásbelik kedden a középiskolákban, a vizsgákat rendkívüli esemény nem zavarta meg - közölte az oktatási tárca kora délután. Középszinten 1.246 helyszínen 90.679 tanuló, emelt szinten 54 helyszínen 2.686 diák tesz írásbeli vizsgát. A középszintű vizsgára 180 perc, az emelt szintűre 240 perc állt a diákok rendelkezésére. A jeleshez középszinten 80 százalékos, emelt szinten 60 százalékos eredményt kell elérni, míg az elégségeshez mindkét szinten 20 százalékot. Ugyanakkor az elégséges minősítés eléréséhez nem elég az összesen legalább 20 százalékos eredmény, hanem minden vizsgarésznél el kell érni legalább 10 százalékot. Ez vonatkozik az emelt szintű vizsgára is.
2010.05.04. 13:30
 
 
Az Akropoliszra feszítettek ki transzparenseket a görög tüntetők
Demonstrációk mellett munkabeszüntetéssel is tiltakoznak Görögországban a kormány megszorító intézkedései ellen; kedden délelőtt a közszolgálati dolgozók 48 órás sztrájkot kezdtek, este pedig a légiirányítók lezárják az ország légterét. Tüntetők egy csoportja az athéni Akropolisz falaira feszített ki transzparenseket. A Görög Kommunista Párt körülbelül száz szimpatizánsa hajnalban lefűrészelte a lakatokat a fellegvár kapuiról, behatoltak a területre, majd "Európa népei, lázadjatok fel!" feliratú transzparenseket feszítettek ki a Parthenónhoz közeli falszakaszon, egy görög és egy angol nyelvűt.
2010.05.04. 13:30
 
 
A menedékjog-kérelmek 73 százalékát elutasították tavaly az EU-ban
Tavaly 229.500 menedékjog iránti kérelmet bíráltak el az EU-országokban, és ezek közül 166.900 esetben - vagyis a kérelmek 73 százaléka tekintetében - elutasító volt a döntés, közölte kedden az Eurostat, az unió statisztikai hivatala. A 2009-ben elbírált kérelmezők 12 százalékának adták meg a jogilag teljesen egyértelmű helyzetet teremtő menekültstátust, 15 százalékuk pedig köztes elbírálásban részesült, így például humanitárius okokból kapott tartózkodási engedélyt. A legtöbb kérelmező afganisztáni (20.400), orosz (20.100), szomáliai (19.100), illetve iraki (18.700) állampolgár volt. Ezután következett az "eredetországok" sorrendjében Koszovó, 1244 kérelmezővel.
2010.05.04. 13:00
 
 
Nyolcszázezer háztartást érint a digitális átállás
A 2011 végén befejeződő digitális átállás 800 ezer háztartást érint, amelyek ma a földfelszíni televíziós adást kizárólag analóg módon fogják - mondta Rozgonyi Krisztina, a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) elnöke kedden Budapesten az átállásról tartott szakmai tájékoztatón. Az eseményen a sajtó mellett az érintett szervezeteket, az eszközgyártókat és a boltokat, bolthálózatokat is tájékoztatta a hatóság a folyamatokról. Az elnök elmondta: a májusit követően az idén még egy hasonló rendezvényt tartanak, karácsony előtt. Azért ezt a két időpontot választották, mert az a tapasztalat, hogy a futball világbajnokságok, illetve karácsony előtt megnő a kereslet a tv-készülékek iránt.
2010.05.04. 12:45
 
 
Megnyílt "Az ipar napjai 2010" kiállítás
A gazdaság szereplői az egyensúlyi pálya erősítését, a növekedés elindítását várják az új kormánytól, valamint a gazdaság körüli struktúrák olyan átalakítását, amely az egyensúlyt és a növekedést erősíti - mondta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke "Az ipar napjai 2010" rendezvény megnyitóján kedden, a Hungexpo vásárközpontjában Budapesten. A kamarai elnök sürgette az uniós források átcsoportosítását a gazdaság irányába, és a korrupció visszaszorítását is.
2010.05.04. 12:30
 
 
VEKE: Horváth Csaba rosszul számol az ingyenes BKV ügyében
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) szerint az MSZP főpolgármester-jelöltje rosszul számol, és felszínes ötletelésével lejáratja, ellehetetleníti a dugódíj bevezetésének tervét. A fővárosi tömegközlekedés esetleges ingyenessé tételével kieső 68 milliárd forint nagyságrendileg több annál, mint amennyi a dugódíjból várható - állítja a VEKE közleménye. Eszerint a dugódíjtól remélhető bevétel elmaradna a Horváth Csaba által prognosztizált 50-80 milliárd forinttól, ráadásul a felét elvinné az értékesítő és ellenőrző hálózat fenntartása és működtetése. Az egyesület Horváth Csabának a keddi Népszabadságban közölt interjújára reagált.
2010.05.04. 12:30
 
 
Az izlandi Eyjafjallajökull vulkán továbbra is aktív
Az izlandi Eyjafjallajökull vulkán továbbra is aktív, de a belőle kiáramló hamu mennyisége változatlanul kicsi, s csak a meteorológiai szolgálat adhat magyarázatot az Írország fölötti légköri viszonyok újabb romlására - közölte az izlandi polgári védelem. A szél kelet felé tereli a képződő hamufelhőt, de ez önmagában még semmi veszélyt nem jelent - hangsúlyozta. Elmondta, hogy a vulkánból továbbra is láva ömlik ki északi irányban. Jelenleg másodpercenként 60 tonna lökődik ki, ez a mennyiség a kitörés kezdetekor másodpercenként 570 tonna volt - fűzte hozzá. A kilövellő vulkáni anyag olyan hamufelhőt képezett, amely veszélyeztette a repülésbiztonságot, mert a hamu miatti eltömődés miatt leállhattak volna a repülők hajtóművei.
2010.05.04. 12:30
 
 
Öttusa Világkupa Budapesten, ezúttal nőknek is
Huszonhét ország csaknem 150 versenyzője küzd majd az érmekért és a helyezésekért a csütörtökön kezdődő és hétfőig tartó budapesti Trigránit öttusa Világkupa-versenyen, melyen a megszokottól eltérően a férfiak mellett ezúttal a nők is érdekeltek lesznek. Tavalyig a férfiak fővárosi Vk-fordulója mellett a nők számára rendszerint Székesfehérváron rendeztek versenyt, a sportág nemzetközi szövetsége (UIPM) azonban már a koncentrált viadalokat részesíti előnyben, vagyis az egyes Vk-fordulók egy helyszínen zajlanak.
2010.05.04. 12:15
 
 
Disznóhúsjelző pálcika muszlimoknak
Disznóhúsjelző pálcikával rukkoltak ki Kazahsztánban tudósok. A találmányt nem disznóólak felkutatására fejlesztették, hanem sertéshúsmentesnek hazudott ételek tesztelésére. A túlnyomóan muszlim hitű Kazahsztánban akadnak éttermi szakácsok, akik az olcsóbb disznóhússal helyettesítik a drágább marhát, és így vonzóbb áron tudják kínálni étkeiket. Az ő leleplezésükre szolgál a pálcika. Használata egyszerű: a gyanúsnak vélt pástétomból ki kell csippenteni egy darabkát, beleejteni egy pohár vízbe, aztán abba beledugni a detektort. Egy-két perc alatt kimutatja a "disznóságot": a terhességtesztekhez hasonlóan elszíneződik a pálca, ha sertéshús is van az ételben.
2010.05.04. 11:45
 
 
Nő a kövér gyerekek száma, mégis őket csúfolják leginkább
Noha egyre többen vannak, mégis a kövér kisiskolásokat csúfolják a leginkább, még akkor is, ha népszerűek és jó tanulók. A Michigani Egyetem kutatása szerint a 3-6. osztályos diákok legtöbbször túlsúlyos társaikon köszörülik nyelvüket, függetlenül a duci diákok nemétől, származásától, népszerűségétől és tanulmányi teljesítményétől. A felmérésben 821 amerikai fiú és lány vett részt, életkoruk 8-11 év között mozgott. A harmadikosok között a gyerekek 17 százaléka volt elhízott, 15 százaléka pedig túlsúlyos. A diákok negyede mondta, hogy csúfolják, az anyák viszont magasabb arányban, 45 százalékban jelezték, hogy csemetéik gúnyolódásnak vannak kitéve.
2010.05.04. 11:45
 
 
Az anyáknak Norvégiában a legjobb
Az anyák számára Norvégiában és Ausztráliában a legjobbak a körülmények, míg Afganisztánban és egyes afrikai országokban a legrosszabbak - derült ki az anyák lehetőségeit számba vevő évente közölt index 2010-es rangsorából. A Save The Children elnevezésű kezdeményezés 11. alkalommal adta ki jelentését az anyák helyzetéről. Az összesítés során a nők és a gyerekek jólétét - beleértve az oktatási, gazdasági és egészségügyi lehetőségeket - vizsgálják 160 országban. A lista élén tavaly még Svédország állt, 2010-re azonban Norvégia került az első helyre. A skandináv országot Ausztrália, Izland követi, Svédország a negyedik, Dánia az ötödik.
2010.05.04. 11:00
 
 
Két év múlva kerül mozikba a Batman 3.
2012 júliusáig kell még kibírniuk a Batman-rajongóknak, akkor kerül ugyanis a mozikba Gotham City megmentője történetének legújabb része - jelentette be a Warner stúdió. A Batman: Kezdődik, valamint A sötét lovag után érkező epizód hivatalos címe egyelőre még nem ismert, annyit azonban már tudni, hogy a rendezői feladatokat megint Christopher Nolan látja el. A forgatókönyvért pedig Nolan fivére, Jonathan és David Goyer a felelős - értesült a Variety. A csapat összeszokottnak számít, a 2005-ös első rész könyvét Christopher Nolan írta Goyerrel, míg A sötét lovagban már mindhárman közreműködtek 2008-ban. Nolan jelenleg az Inception című sci-fi thrillert forgatja, a filmet július közepétől játsszák az amerikai mozik.
2010.05.04. 10:45
 
 
Keddre teljesen helyreáll az európai légi forgalom
Keddre szinte teljesen helyreáll az európai légi forgalom annak ellenére, hogy a Írország és Skócia nyugati részének a légterét lezárták az izlandi vulkánkitörés nyomán keletkezett hamufelhő miatt - közölte a légteret ellenőrző nemzetközi szervezet, az Eurocontrol. Az ír polgári repülési hatóság amiatt, hogy a hamufelhő légköri sűrűsége ismét meghaladta a repülésbiztonsági határértéket, hat órára leállította a légi közlekedést. A hatóság reggel közölte: greenwichi idő szerint déli 12 órától ismét szabaddá teszi a légteret a szigetországból induló és oda érkező repülőgépek számára, miután a hamufelhő az éjszaka fokozatosan ritkult.
2010.05.04. 10:45
 
 
Egy héttel a 115. születésnapja előtt meghalt a világ legidősebb embere
Csinen Kama, akinek élete három századon ívelt át, még vasárnap hunyt el - közölte az idős asszonyt gondozó intézet szóvivője. A madártermetű, ősz hajú Csinen az utóbbi pár évben volt az Okinava délkeleti részén, Nandzsóban található otthon lakója. 1895. május 10-én született nő halálának pontos oka nem ismert, a család nem akart részleteket közölni a sajtóval. Több japán újság még az idős asszony nevét sem írta meg. Csinen Kama 2009 szeptemberében örökölte meg hivatalosan a világ legöregebb embere címet, miután Los Angelesben 115 évesen elhunyt az amerikai Gertrude Baines.
2010.05.04. 10:00
 
 
Sörényes hangyász érkezett a Szegedi Vadasparkba
Igazi zoológiai különlegesség, egy sörényes - más néven óriás - hangyász (Myrmecophaga tridactyla) érkezett a Szegedi Vadasparkba; a Dél-Amerikából származó faj nősténye a Dortmundi Állatkertben született, ahol az Ursula nevet kapta. A ritka emlős Magyarországon csak a Tisza-parti város állatkertjében látható - mondta az MTI-nek Veprik Róbert, az intézmény igazgatója. Ursula érkezését kétéves előkészítő munka előzte meg, és a tervek szerint a közeljövőben párt is kap a nemzetközi fajmegmentési program keretében.
2010.05.04. 09:00
 
 
NBA: otthon kapott ki a Cleveland
Kikapott a Cleveland, mégpedig az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi rájátszásában hazai pályán először: az alapszakaszgyőztes alakulat a hétfői játéknapon a Boston Celticstől szenvedett 18 pontos vereséget. Eredmények, főcsoport-elődöntő: Keleti-főcsoport: Cleveland Cavaliers-Boston Celtics 86-104, az állás: 1-1. Nyugati-főcsoport: Phoenix Suns-San Antonio Spurs 111-102, az állás: 1-0 a Phoenix javára. A párharcok az egyik fél negyedik győzelméig tartanak.
2010.05.04. 08:45
 
 
New York-i merényletkísérlet: őrizetbe vettek egy férfit
Őrizetbe vettek egy férfit a New York-i merényletkísérlettel kapcsolatban - közölte kedden a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szóvivője. Egy névtelenül nyilatkozó rendőrségi forrás arról számolt be: a férfi éppen el akarta hagyni az országot, amikor őrizetbe vették. A The New York Times a nyomozáshoz közel álló két emberre hivatkozva jelentette, hogy az illető pakisztáni származású amerikai állampolgár, és lakhelye Connecticut szövetségi államban van. A férfi nevét nem közölték a lap szerint, de valószínűleg ő az, aki nemrég megvásárolta az 1993-as évjáratú Nissan Pathfinder terepjárót, amelybe a pokolgépet rejtették a Times Square-en.
2010.05.04. 08:45
 
 
270 forint alatt az euró kedden reggel
A 270 forint alatti szinten stabilizálódott az euró jegyzése kedden reggel; a nemzetközi bankközi devizapiacon egy euró 269,37 forintot ért 7 órakor a hétfő esti 269,62 forint után. A múlt hét elején még a 263-as euró jegyzés környékén mozgott forint árfolyama, majd a térségi devizákkal együtt jelentősen gyengült a görög adósságválság elmérgesedése miatt. A hét végére aztán az adósságrendezés körvonalazódó ütemtervének hatására valamelyest megnyugodtak a piacok, és a térségbeli devizák korrigálhatták az elszenvedett veszteségek egy részét. A forint árfolyama így 270 forint/eurós szint alatt stabilizálódott.
2010.05.04. 08:45
 
 
Jövőre 15-20 százalékkal nőhet az új lakások ára
A budapesti újlakás-piacon jelenleg kapható lakások várhatóan 2010 végéig elkelnek, ezt követően pedig érzékelhető lakáshiány várható 2011-ben, amely jelentős, 15-20 százalékos áremelkedéssel párosul majd - közölte az Elephant Holding Cégcsoport és az OTP Lakáslízing. Míg 2008 előtt 10-12 ezer lakás épült - és talált rövid idő alatt gazdára - évente Budapesten, addig 2010-ben ennek mintegy egynegyedét értékesíthetik az újlakás piacon. Beruházói várakozások szerint az idei év végére érezhető lesz a lakáskészlet apadása és az ezzel járó lakáshiány.
2010.05.04. 08:30
 
 
A nők egyre férfiasabbak a ház körüli munkákban
A nők egyre inkább átveszik a férfiak szerepét a ház körüli javítgatási munkákban Nagy-Britanniában - főképp azért, mert megelégelték, hogy várjanak párjukra, míg az hajlandó feltápászkodni a fotelből, hogy elvégezze a feladatot. Egy brit kereskedelmi felmérés szerint drámaian emelkedik a szerszámokat vásárló nők száma. Míg húsz éve 20 százalékos volt a nőkön belül a barkácsárut vevők hányada, mostanra 60 százalékos. A gyártók igyekeznek kedvükben járni: egyre több a rózsaszínű kertészkesztyű, a rózsaszín nyelű kerti szerszám a boltokban. Az utóbbi egy év alatt 170 százalékkal több fogyott belőlük - adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.
2010.05.04. 08:15
 
 
Vb-2010: Van Nistelrooy kimaradt az első holland keretből
Kimaradt a jövő héten öt napra világbajnoki edzőtáborba vonuló holland válogatottból Ruud van Nistelrooy, a Hamburger SV labdarúgója. A 33 éves támadó jó formában volt az elmúlt időszakban, ennek ellenére Bert van Marwijk szövetségi kapitány egyelőre nem számol vele, miközben két csapattársának, Eljero Eliának és Joris Mathijsennek küldött meghívót. Ez azt jelenti, hogy a korábban a Manchester Unitedben és a Real Madridban is futballozó csatár már csak akkor utazhat a dél-afrikai világbajnokságra, ha valaki sérülés miatt kidől a sorból.
2010.05.04. 08:15
 
 
Vb-2010: sok német szerint válogatottjuk nyer majd Dél-Afrikában
Egy felmérés szerint a németek 38,6 százaléka úgy véli, az ország labdarúgó-válogatottja megnyeri az öt hét múlva kezdődő világbajnokságot. A SID hírügynökség által hétfőn közzétett összegzésből ugyanakkor az is kiderül, hogy 24,6 százaléknyian nem bíznak a nemzeti együttesben, szerintük Joachim Löw alakulata még a csoportjából sem jut majd tovább. Egy másik csoport, a szurkolók 23,4 százaléka maximum a negyeddöntőt látja elérhetőnek. A Promit intézetnek válaszoló ezer fő 13,9 százaléka Bastian Schweinsteigertől várja a legtöbbet, 9,3 százalék szerint Michael Ballack lesz a legjobb német futballista, 6,3 százaléknyian pedig Philip Lahm remeklését jósolják.
2010.05.04. 08:00
 
 
Többen kaphatnak műszívet egy új rendelet alapján
A jövőben nem lesz szükség bonyolult és körülményes kérelmezési folyamatra ahhoz, hogy valaki műszívet kaphasson; Székely Tamás leköszönő tárcavezető döntése alapján ugyanis ez a terápia bekerülhet a társadalombiztosító által "hagyományos módon" támogatott eljárások közé - írta keddi számában a Magyar Nemzet. A napilap emlékeztetett: műszívet eddig csak egyedi kérelem alapján, a miniszter engedélyével, méltányossági alapon használhattak a szervátültetésre váró betegeknél, akiknek ez jelentette az egyetlen esélyt az életben maradásra, amíg akad számukra megfelelő donor.
2010.05.04. 07:45
 
 
Nagy üzletek hiúsultak meg a BKV székházában
Minden készen állt a BKV-nál, hogy hatalmas hiányának csökkentésére minél több választott ingatlanától megszabaduljon; a kiválasztott 12 ingatlanról a Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. öt és félmillió forintért készített értékbecslést, de a jelentős vagyonvesztést is előrevetítő eladási sorozat végül nem valósult meg - írta keddi számában a Magyar Hírlap a birtokába került értékbecslési listára hivatkozva. A napilap szerint ötmillió forintért verhette volna dobra a Budavári Sikló 1.100 négyzetméteres épületét a BKV, a vagyonkezelő ugyanis ennyire értékelte.
2010.05.04. 07:45
 
 
Horváth Csaba: szó sincs blöffízű kampányfogásról
Szó sincs blöffízű kampányfogásról - nyilatkozta a Népszabadságnak Horváth Csaba, az MSZP főpolgármester-jelöltje, aki azt állította, hogy egyeztetett az MSZP vezetőivel az oly sokakat meglepő programjáról, hogy a már legalább négy éve Budapesten élők és a fővárosban tanuló diákok díjmentesen vehessék igénybe a közösségi tömegközlekedést. A politikus szerint jól végiggondolt, komplex tervezetről van szó, és komoly szakértő nem nyilatkozott kedvezőtlenül a javaslatáról. Mint mondta, az arról szóló megvalósíthatósági tanulmányt a Városkutatás Kft. készítette a városházának, a főváros megrendelésére.
2010.05.04. 07:45
 
 
Több mint ötezer atomtöltettel rendelkezik az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok hétfőn először közölt hivatalos adatot atomarzenálja teljes méretéről: 5113 töltettel rendelkezik. A védelmi minisztérium korábban ezt soha nem hozta nyilvánosságra, ez szigorúan titkos adatnak minősült. A Pentagon az atomsorompó-szerződés New York-i utókonferenciájának hétfői nyitónapján közölte a számot. Az 5113 robbanófej magában foglalja a telepített, az úgynevezett aktív tartalékban levő és az inaktív állományú tölteteket. A Pentagon arról azonban nem közölt adatot, hogy hány robbanófejet különítettek el leszerelésre. Ez utóbbi nagysága az Amerikai Tudósok Társasága nevű nonprofit szervezet becslése szerint 4600 töltet.
2010.05.04. 07:30
 
 
Estorili tenisztorna: Szávay az első fordulóban kikapott
Szávay Ágnes első kiemeltként már a nyitófordulóban búcsúzott egyesben a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai salakpályás tenisztornától, mivel három szettben kikapoott a lett Anastasija Sevastovától. Szávay - a viadal honlapja szerint - az első játszmát 38 perc elteltével megnyerte, majd a másodikat 42, a harmadikat pedig 34 alatt elvesztette. A másik magyar, Czink Melinda várhatóan kedden rajtol egyesben, az első körben a svájci Stefanie Vögele lesz az ellenfele.
2010.05.03. 21:15
 
 
A szép nő káros az egészségre
A gyönyörű nő káros a férfiak egészségére - állítják spanyol kutatók. A Valenciai Egyetem tudósai egyetemista ifjakon tesztelték a tézist. Beültettek egy helyiségbe az alanyok számára két vadidegent: egy feltűnően szép nőt és egy férfit. Az alanyoknak utána meg kellett fejteniük egy rejtvényt. Miközben dolgoztak, egyszer a férfi távozott, máskor a nő. Amikor a nővel maradtak kettesben, az alanyok szervezetében a kortizon stresszhormon szintje megemelkedett, amikor viszont a férfival, változatlan maradt. A kortizon kis mennyiségben javítja a közérzetet és élénkít, ha azonban krónikusan magas a szintje, az szívbetegséghez, cukorbajhoz, magas vérnyomáshoz és impotenciához vezethet.
2010.05.03. 21:00
 
 
Ahmadinezsád: Irán nem fejleszt atomfegyvert
Irán nem dolgozik atomfegyver kifejlesztésén - jelentette ki az erre vonatkozó vádakat visszautasítva az iráni elnök New Yorkban, az atomsorompó-szerződés utókonferenciáján. Mahmúd Ahmadinezsád közölte: a Nyugatnak "egyetlen hiteles bizonyítéka" sincs az iráni atomfegyverprogramra. Az iráni elnök - aki az egyetlen államfő, aki az utókonferenciára érkezett - egyben bírálta az Egyesült Államokat és más országokat, amiért folyamatosan atomfegyvert birtokolnak; szerinte ezzel arra bátorítanak más országokat, hogy hasonló fegyvereket fejlesszenek ki.
2010.05.03. 21:00
 
 
Ismét lezárhatják Írország légterének egy részét a hamufelhő miatt
Írországban ismét részleges repülési tilalmat hirdethetnek ki kedden az izlandi tűzhányóból származó hamufelhő miatt, amely déli irányba sodródik - figyelmeztetett az ír repülésügyi hatóság. A helyi légitársaságokat már értesítették az esetleges kényszerhelyzet kialakulásáról - mondta egy szóvivő. Az érintett sávban helyezkedik el a főváros, Dublin is. A döntést hétfőn késő este fogják meghozni. A szóvivő külön megemlítette, hogy a brit repülőtereket nem fenyegeti a bezárás veszélye.
2010.05.03. 21:00
 
 
Darwin tudta, hogy veszélyes elvenni az unokatestvérét
Egy tanulmány szerint Charles Darwint, az evolúcióelmélet atyját nyugtalanította, hogy a genetika szabályai visszaüthetnek a családjára; a tudós rokonságában, amelyben gyakoriak voltak a közeli hozzátartozók közötti házasságok, magas volt a csecsemőhalandóság. Darwin, aki első unokatestvérét, Emma Wedgwoodot vette feleségül, aggódott 10 gyerekének sorsa miatt, akik közül három még kiskorában meg is halt. Egyikük skarlátban, egy másik tuberkulózisban, egy harmadik pedig ismeretlen okból születési hibával jött világra.
2010.05.03. 20:15
 
 
Orbán: nincs értelme összevonni a PSZÁF-ot az MNB-vel
Orbán Viktor szerint jelenleg semmi értelme a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletét (PSZÁF) összevonni a Magyar Nemzeti Bankkal (MNB). A leendő miniszterelnök a TV2 Tények Este című műsorának adott interjúban megerősítette, július 1-jétől csökkentik az adókat. A műsorban - Orbán Viktort idézve - elhangzott: az, hogy pontosan melyik adót és mennyivel csökkentik, attól függ, hogy a Varga Mihály vezette gazdasági tényfeltáró bizottságnak mi lesz a jelentésében. Arra a kérdésre, hogy az ekho és az eva marad-e, Orbán Viktor úgy válaszolt: "inkább ki szeretnénk terjeszteni".
2010.05.03. 19:30
 
 
Fico: Szlovákia nem ír alá biankó csekket a görögöknek
Robert Fico szerint Szlovákia nem ír alá biankó csekket Görögországnak, s csak az után hajlandó megfelelő garanciák mellett kölcsönt nyújtani, ha a görögök teljesítik "házi feladatukat". "Szlovákia részt kíván venni Görögország megsegítésében, de nagyon pontosan meghatározott feltételek mellett" - jelentette ki a szlovák kormányfő Pozsonyban.
2010.05.03. 19:30
 
 
Letették hivatali esküjüket az új Európai Bizottság tagjai
Ünnepélyes nyilatkozatot tettek az Európai Bizottság tagjai hétfőn Luxembourgban az Európai Unió Bírósága előtt. Az Európai Unió végrehajtó testületébe mind a 27 EU-tagállam delegált tagot, az esküt a többi biztossal együtt a Magyarországot képviselő Andor László is letette. A nyilatkozat szövege szerint a biztosok kötelezettséget vállalnak arra, hogy feladataikat "teljes mértékben függetlenül, az unió általános érdekében eljárva" látják el, feladataik ellátása során nem kérnek és nem fogadnak el utasításokat semmilyen kormánytól, intézménytől, szervtől vagy más szervezettől, továbbá tartózkodnak a kötelezettségeikkel összeegyeztethetetlen cselekedetektől.
2010.05.03. 19:00
 
 
A cégek 60 százaléka a törvényhozástól vár segítséget
A Ipsos Zrt. felmérése szerint a megkérdezett cégvezetők, mintegy 60 százaléka a törvényhozástól, a szabályozói környezet átalakulásától vár segítséget a válság miatt szükséges átalakuláshoz, több mint 35 százalékuk a tulajdonostól, az anyacégtől várna segítséget, míg 33 százalékuk a bankoktól, s mindössze 8 százaléka nyilatkozott úgy, hogy a krízis által kikényszerített gyökeres átalakulási folyamatot a vállalkozás egymaga is véghez tudná vinni.
2010.05.03. 18:45
 
 
Jogerőssé váltak az egyéni eredmények
Valamennyi egyéni választókerületi választási eredmény jogerőssé vált hétfőn 16 órára. Virág Rudolf, az Országos Választási Iroda (OVI) vezetője az Országos Választási Bizottság ülésén bejelentette: hétfő 16 óráig állt nyitva a határidő a Fővárosi Választási Bizottság két határozatának megtámadására, a határidőig azonban nem nyújtottak be jogorvoslati kérelmet a határozatokkal szemben, így valamennyi országgyűlési egyéni választókerületben jogerőssé vált a választás második fordulójának eredménye.
2010.05.03. 18:15
 
 
Olvasható Klein Dávid beszámolója a tragikusan végződött Himalája-expedícióról
Hétfőn nyilvánosságra hozta Klein Dávid beszámolóját a tragikusan végződött Himalája-expedícióról a www.expeditions.hu. "Az omlás pillanatában Konyi nem - mint ahogy én hittem - hatótávolságon kívül tartózkodott, hanem közvetlenül a leomló jágtömbök alatt állt, amik aztán rázuhantak, láthatóan összezúzták" - írja Klein Dávid hegymászó a társa, Várkonyi László számára tragikusan végződött Himalája-expedícióról tényszerű, mégis drámai beszámolójában. Klein Dávid várhatóan a héten tér haza Katmanduból és sajtótájékoztatón számol be a tragikus végű csúcshódítási kísérletről.
2010.05.03. 17:45
 
 
Tiger Woods egy héten belül elveszítheti világelsőségét
Az amerikai Phil Mickelson második lett a profi golfozók legrangosabb sorozata, a US PGA Tour legutóbbi, Charlotte-ban rendezett 6,4 millió dollár összdíjazású versenyén, s nagyon közel került ahhoz, hogy letaszítsa a világranglista éléről honfitársát, Tiger Woodsot. A november végén kirobbant szexbotránya után áprilisban visszatért Woods szintén indult a viadalon, ám - pályafutása során hetedik alkalommal - két nap után kiesett, s nem folytathatta a viadalt. Ezért, illetve a US Mastersen győztes Mickelson újabb sikeres szereplése miatt, akár már most vasárnap visszaszorulhat a ranglista második helyére.
2010.05.03. 17:15
 
 
Estorili tenisztorna: Czinkék továbbjutottak
Czink Melinda a spanyol Arantxa Parra Santonja oldalán két szettben nyert egy német, osztrák duó ellen a 220 ezer dollár összdíjazású portugáliai tenisztorna női párosversenyének első fordulójában. Czinkék a negyeddöntőben - a WTA honlapja szerint - a Vitalija Gyacsenko, Aurélie Vedy orosz, francia és a Jekatyerina Ivanova, Monica Niculescu orosz, román kettős párharcának győztesével találkoznak.
2010.05.03. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772[1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista