2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Beiktatták az új nigériai elnököt néhány órával elődje halála után
Goodluck Jonathan eddigi alelnök vette át Nigéria államfői posztját csütörtökön, fél nappal azután, hogy hosszan tartó betegségben elhunyt az ország választott elnöke. Az abujai elnöki rezidencián délelőtt lezajlott eskütételen az államfői teendőket eddig ügyvivőként ellátó Jonathan magára öltötte az ország nemzeti színeit - zöld-fehér-zöld - megjelenítő mellszalagot, jelezve ezzel, hogy formálisan is átvette a hatalmat. Elődje, az 58 éves Umaru Musa Yar'Adua szerdán este hunyt el. A muszlim vallású volt államfőt még csütörtökön végső nyugalomra helyezik szülővárosában, az észak-nigériai Katsina településen. Az országban hétnapos gyászt hirdettek.
2010.05.06. 13:30
 
 
Sarkozy és Merkel közösen őrzik az eurózóna stabilitását
Az euróövezet egysége és stabilitása mellett hitet téve, az eurózóna költségvetési ellenőrzésének "hatékonyabb szankciókkal" történő megerősítését sürgette csütörtöki közös levelében a francia elnök és a német kancellár. A két vezető euróövezeti állam nevében elutasítják annak lehetőségét, hogy egy tagállamot kizárjanak a monetáris unióból, valamint elkötelezik magukat az euróövezet "egységének, stabilitásának és szilárdságának" megőrzése mellett.
2010.05.06. 13:15
 
 
Rendben lezajlottak az angol írásbelik
Rendben lezajlottak az angol írásbeli vizsgák a középiskolákban, rendkívüli esemény nem zavarta meg a közép- és emelt szintű érettségit - közölte Bakonyi László, az Oktatási Hivatal elnöke csütörtökön kora délután. A hivatal tájékoztatása szerint középszinten 1.162 helyszínen 58.007, emelt szinten 81 helyszínen 4.902 diák írta meg a tételeket. Az angol nyelv írásbeli érettségi vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből állt. Emelt és középszinten is az egyes vizsgaösszetevők értékelése egymástól független, a feladatok megoldását központilag kidolgozott útmutatók alapján értékelik.
2010.05.06. 13:15
 
Osztrák miniszter tiltakozik a mohi erőmű bővítésének engedélyezési eljárása miatt
Tiltakozott az osztrák környezetvédelmi miniszter csütörtökön az ellen, ahogy a szlovák hatóságok lefolytatták a mohi atomerőmű bővítésének nemzetközi hatásvizsgálatát. A szlovák hatóságok anélkül zárták le a vizsgálatot, hogy kimerítően megválaszolták volna a biztonsággal kapcsolatos, osztrák részről megfogalmazott kérdéseket - áll Nikolaus Berlakovich közleményében . A miniszter szerint ez "jelentős zavart" okoz a két ország eddigi jószomszédi kapcsolataiban.
2010.05.06. 13:15
 
 
Előadást és nyilvános tanítást tart a dalai láma Budapesten
A dalai láma szeptemberre tervezett budapesti látogatása keretében előadást tart majd a buddhizmusról, nyilvános tanítás keretében szól a boldogság művészetéről és ellátogat a Parlamentbe is - közölték a szervezőbizottság tagjai csütörtökön sajtótájékoztatón Budapesten. A szervezők április 15-én jelentették be, hogy Tendzin Gyaco, a XIV. dalai láma, Tibet száműzetésben élő vallási vezetője szeptember 17-e és 20-a között Magyarországra látogat. A látogatást öt éve szervezik, az előkészületek a dalai láma betegsége, illetve a 2008-as tibeti zavargások miatt is elhúzódtak.
2010.05.06. 13:00
 
Halálra ítélték a mumbai merénylőt
Halálra ítélte csütörtökön egy indiai különleges bíróság azt a 22 éves pakisztáni férfit, aki másfél évvel ezelőtt részt vett a mumbai (Bombay) terrortámadásokban. Mohammed Adzsmal Kaszab volt az egyetlen, aki a 166 halálos áldozatot követelő 2008. novemberi terrorakció végrehajtói közül életben maradt. A halálos ítéletet M. L. Tahalijáni bíró mondta ki a Kaszab (Mészáros) néven ismert fiatalember ügyében, akit négy vádpontban találtak bűnösnek: emberölésben, India elleni háborús cselekményekben, összeesküvésben és terrorizmusban.
2010.05.06. 12:45
 
 
Sok a tejjel kapcsolatos tévhit
Sok a tejjel kapcsolatos tévhit a magyar lakosság körében annak ellenére, hogy évi 68,9 literes fogyasztásunkkal még mindig valóságos "tejnagyhatalomnak" számítunk - hangzott el azon a csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón, amelyen a GfK Hungária Piackutató Intézet országos felmérésének adatait ismertették. A felmérés szerint a 15 évesnél idősebb magyar lakosság 84 százaléka hetente legalább egyszer fogyaszt tejet. A fogyasztásban azonban igen nagy a szóródás. A megkérdezetteknek mindössze 41 százaléka fogyaszt naponta tejet. A válaszadók 33 százaléka hetente többször iszik tejet, 10 százaléka hetente egyszer.
2010.05.06. 12:45
 
 
Helyreállították a gázvezetéket Pakson
Befejeződött a helyreállítás Pakson, ahol csütörtök reggel elvágtak egy gázvezetéket a főutca rekonstrukciójának munkálatai közben, ezért több száz embert kitelepítettek. A helyszínen az MTI-t arról tájékoztatták, hogy reggel 8 óra körül vágott el egy gép egy gerincvezetéket. A közelben élőknek és dolgozóknak el kellett hagyniuk a környéket, kiürítettek üzleteket és hivatalokat is, köztük a polgármesteri hivatalt, a rendőrséget és az okmányirodát. Körülbelül száz fogyasztónál pedig egy órán át szünetelt a gázszolgáltatás. A vezeték átvágása után két órával mindenki visszamehetett az otthonába, a munkahelyére, nem sokkal később pedig a közlekedés is helyreállt.
2010.05.06. 11:45
 
 
Férfi kézilabda NB I: trónfosztásra készül a Szeged
Egymást követő harmadik alkalommal, összességében pedig 18-szor lehet bajnok az MKB Veszprém, amennyiben legyőzi legnagyobb hazai riválisát, a Pick Szegedet a Budapest Bank férfi kézilabdaliga vasárnap kezdődő finálésorozatában. A párharc az egyik csapat harmadik győzelméig tart, és a nyitómeccsre az alapszakaszgyőztes Veszprém otthonában kerül sor. Bella Árpád, a Tisza-parti klub ügyvezetője az eseményt felvezető csütörtöki sajtótájékoztatón kiemelte, szeretnék megszerezni a serleget, ugyanakkor tisztában vannak vele, hogy a Veszprém számít a favoritnak. Mocsai Lajos, a címvédő vezetőedzője jelezte: a sportág egyik legnagyobb ünnepén ismét szeretnének bajnokok lenni.
2010.05.06. 11:30
 
 
Orbán és Semjén a Sándor-palotában járt
Egyebek között a tervezett új kormányzati struktúra részleteiről tájékoztatta Orbán Viktor és Semjén Zsolt a köztársasági elnököt csütörtökön délelőtt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-vel. A közlemény szerint a Fidesz elnöke, leendő miniszterelnök és a KDNP elnöke a kormányalakítás előkészítésének folyamatáról, valamint az Országgyűlés elé leghamarabb benyújtandó törvényjavaslatokról is tájékoztatta Sólyom Lászlót a Sándor-palotában.
2010.05.06. 11:30
 
 
Még a vb előtt előtt megnevezik Lippi utódját az olasz válogatott élére
Még a június 11-én kezdődő világbajnokság előtt ki akarja jelölni Marcello Lippi szakvezető utódját a válogatott élére az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC). "Mindent el fogunk dönteni még a vb előtt, hogy tiszta helyzetet teremtsünk már a kiutazást megelőzően" - mondta Giancarlo Abete, a FIGC elnöke. A Squadra Azzurrát négy éve vb-diadalig vezető Lippi a mostani torna végéig vállalta a feladatot. Utódját a várakozások szerint június 8-án jelölik ki, amikor a válogatott elutazik Dél-Afrikába. Abete a vb-célokat illetően nem fogalmazott meg konkrét elvárást a nemzeti együttessel szemben.
2010.05.06. 11:15
 
 
Lázár egyenként rögzíti a "játékszabályokat" a frakciótagokkal
Egyenként beszéli meg a "játékszabályokat" Lázár János a Fidesz-frakció 227 tagjával a következő napokban. A Fidesz parlamenti képviselőcsoportjának szerdán megválasztott, új vezetője az MTI-nek adott interjúban arról is beszélt, hogy új és szigorúbb, belső etikai szabályokat alkotnak. Megbeszélik például azt - amit mindenkinek tudnia kell, aki a Fidesz képviselőcsoportjában ül -, hogy 2014-ben 200 fős lesz a parlament, az idén ősztől pedig - a szándékaik szerint - kisebb helyhatóságok működnek majd. Nyilatkozatot nem kell aláírniuk a képviselőknek, mert - mint fogalmazott - nagyon jók a tapasztalatai.
2010.05.06. 11:00
 
 
Vegyesen értékelték az elemzők a márciusi ipari termelési adatokat
Vegyesen értékelték az elemzők az előzetes, márciusi ipari termelési adatokat, míg egyesek nagyobb növekedésre, mások inkább csökkenésre számítottak. A KSH csütörtöki közlése szerint az előzetes számok alapján az ipari termelés márciusban 2,8 százalékkal nőtt éves szinten a munkanaphatástól megtisztított és a kiigazítatlan számok szerint. Ádám Zoltán, a Takarékbank Zrt. elemzője az MTI-nek azt mondta: az adat gyengébb lett a vártnál. A szakértő szerint ez azt mutatja, hogy törékeny a konjunktúra, a fellendülés lassabb, mint ahogy azt korábban várták. Török Zoltán, a Raiffeisen Bank elemzője szerint viszont a márciusi mutató "jó adat".
2010.05.06. 10:30
 
 
Olajkatasztrófa: úton van az olajfogó kupola a szivárgás helyszínére
Úton van az olajszivárgás helyszínére a csaknem száz tonnás beton-acél olajfogó kupola, amely segítségével remélhetőleg sikerül megállítani a Mexikói-öbölbe két hete ömlő nyersolajat. A hatalmas építményt szállító uszály helyi idő szerint szerdán indult útnak a Louisiana állam partjától 80 kilométerre levő olajkúthoz. A mélyépítésnél használt, alul nyitott vasbeton süllyesztőszekrény - úgynevezett keszon -, amelyből a belefolyó olajat felpumpálnák a tenger felszínére egy tankerbe, már csütörtökre a helyére kerülne, és az olaj felszívása a jövő hét elején kezdődhetne - mondta korábban el John Curry, a balesetért felelős BP olajipari vállalat szóvivője.
2010.05.06. 09:45
 
A thaiföldi kormányfő kész szeptemberben feloszlatni a parlamentet
A thaiföldi miniszterelnök közölte csütörtökön, hogy kész elfogadni a kormányellenes tüntetők egyik lényegi követelését, a parlament szeptemberi feloszlatását, ha felhagynak Bangkok kereskedelmi negyedének megszállás alatt tartásával. Veddzsadzsiva kormányfő válságkezelési tervének hétfői ismertetését követően az ellenzék vezetői azt követelték a kormányfőtől: jelölje meg a parlament feloszlatásának időpontját, mielőtt a vörösinges tüntetőik kivonulnának a főváros szívében létesített, elbarikádozott táborhelyükről. A felek alkudozása miatt tovább húzódik a délkelet-ázsiai ország közel két hónapja tartó súlyos belpolitikai válsága, amely súlyos károkat okoz a gazdaságnak, és szinte teljesen megbénítja a kormányzati gépezet munkáját.
2010.05.06. 09:45
 
 
Azonosították a tengerbe zuhant Air France gép fekete dobozainak helyét
Öt kilométeres pontossággal azonosították az Air France tavaly nyáron tengerbe zuhant gépe fekete dobozainak helyét - közölte Christian Baptiste, a francia védelmi minisztérium helyettes szóvivője. A szóvivő szerint "ez még nem jelenti azt, hogy meg is találják a berendezéseket". Az Air France 447 számú, Rio de Janeiro és Párizs között közlekedő járata 228 emberrel a fedélzetén 2009. június 1-jén zuhant a tengerbe a brazil partoktól mintegy 1100 kilométernyire. Utasai között négy magyar állampolgár és egy szlovákiai magyar is volt.
2010.05.06. 09:45
 
 
Primera División: Ronaldo-parádéjával nyert a Real Madrid
A Real Madrid szerdán késő este Cristiano Ronaldo mesterhármasával könnyedén legyőzte a Real Mallorcát, így továbbra is csak egy pont a hátránya a listavezető Barcelonával szemben két fordulóval a spanyol labdarúgó-bajnokság zárása előtt. A rangadónak számító találkozón hiába szerzett vezetést a hazai pályán játszó Mallorca, később a portugál sztárt nem tudták tartani a hátvédek. Ronaldo három szép gólját még Higuain egy gyönyörű átemelésből szerzett találattal megtoldotta a hajrában, s kialakította a 4-1-es végeredményt. Primera División, 36. forduló: Real Mallorca-Real Madrid 1-4, g: Aduriz (16.), illetve C. Ronaldo (26., 57., 72.), Higuain (82.).
2010.05.06. 09:15
 
 
Megkezdődtek a brit választások
Megkezdődtek csütörtök reggel Nagy-Britanniában a parlamenti és a részleges helyhatósági választások. A 45 millió bejegyzett választópolgár helyi idő szerint 22 óráig - közép-európai idő szerint 23 óráig - adhatja le voksát a 650 parlamenti választókerület közül 649-ben; egy választókerületben az egyik jelölt halála miatt május végére halasztották a választást. Csütörtökön 164 angliai körzetben, köztük London 32 kerületében helyhatósági választásokat is rendeznek.
2010.05.06. 09:00
 
 
Tilos hirdetni az online pókert
Nem szabad hirdetni a pénzben játszott online pókert, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság több eljárást is indított ilyen típusú reklámok miatt - olvasható az fn.hu cikkében, amely szerint egy Portugáliával kapcsolatos uniós döntés miatt az eljárások immár sikerrel is kecsegtetnek. Kathi Attila, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság szóvivője elmondta: mivel a szerencsejáték szervezése adóhivatali engedélyhez kötött, így a nem engedélyezett szerencsejáték hirdetése egyben jogsértő reklámtevékenységnek is minősül. Azok a magyar nyelvű pókeroldalak, ahol pénzben lehet játszani, is egytől-egyig törvényt sértenek, következésképp ezeket hirdetni sem lenne szabad.
2010.05.06. 09:00
 
 
A zöld esküvő a divat Olaszországban
A környezetvédelem az új jelszó az olasz esküvőkön. Banánrostból varrt menyasszonyi ruha és napelemes világítás: az ökoesküvő mindenben tiszteli a természetet. 2010-ben a természetben rendezett esküvő a trend a májusban már teljes iramban zajló itáliai házasságkötési szezonban. "Az az igazi zöld esküvő, melyen az egész életre szóló igent ugyanott mondják ki, ahol az ebédet-vacsorát tartják: zéró szén-dioxid-kibocsátással. A legjobb választás egy szép kert - Olaszországban van belőle elég. Az étel-ital friss idénytermék, és a lehető legközelebbről szállítják"- foglalta össze az öko- és bioesküvő lényegét Anna Maria Nardi esküvőszervező, a speciálisan zöldmenyegzőkre szakosodott Ecowedding vezetője.
2010.05.06. 08:45
 
 
A csimpánzok is használnak szexuális segédeszközt
A csimpánzok eszköztára mintegy 20 szerszámot tartalmaz, amelyek között akad egy szexuális segédeszköz is - állítja egy brit főemlőskutató. William C. McGrew, a Cambride-i Egyetem professzora a Science folyóiratban tette közzé ezt állító tanulmányát. A szexhez használt segédeszköz a brit professzor szerint nem más, mint egy levél, vagy egy levélköteg. Ennek ideális esetben száraznak kell lennie, mert az ad ki hangot, ha a csimpánz tépdesi vagy dörzsölgeti. "A hímnek alapvetően magára kell terelnie a nőstény figyelmét és fenntartani azt" - nyilatkozta McGrew. "Az egyik módja ennek a levéltépdesés."
2010.05.06. 08:30
 
 
Arsene Wenger 2013-ig marad az Arsenal kispadján
Az Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere, Arsene Wenger szóban már megállapodott a klub vezetőivel, hogy két évvel meghosszabbítja jövő nyáron lejáró szerződését. Jóllehet a 61 éves szakember és a vezetők között folyó megbeszélések még nem hivatalosak, azonban a tényleges egyezség a közeljövőben - akár már a világbajnokság előtt - megköttethet. Amennyiben a vezetőedzőt sikerül újabb két évre a klubhoz láncolni, valószínű, hogy a kulcsjátékosok közül, Robin van Persie és Cesc Fabregas is a maradás mellett dönt.
2010.05.06. 08:30
 
 
Egy brazil érsek szerint a a serdülőkorúak "spontán homoszexuálisok"
Egy brazil katolikus érsek azt állítja, hogy a serdülőkorúak "spontán homoszexuálisok", míg a társadalom manapság "pedofil". Dadeus Grings, a Porto Alegre-i egyházmegye érseke egy brazil lapnak adott interjúban fejtette ki véleményét. Arról beszélt, hogy kamaszkorban a fiúk fiúkkal játszanak, a lányok lányokkal, és kellő irányítás nélkül ez így rögzül. A korábbi botrányos kijelentései miatt ismert érsek arra figyelmeztetett, hogy a homoszexualitás társadalmi elfogadottsága a pedofília elfogadásához vezethet.
2010.05.06. 08:30
 
 
Mobiltelefon-kereső kutya kezdte meg a munkát Brazíliában
Megkezdte munkáját az első, mobiltelefonok felkutatására képzett munkakutya Brazíliában. A Fuzil, azaz a Fegyver névre keresztelt, különlegesen képzett belga juhász a Sao Paulótól 300 kilométerre található Ribeirao Preto börtönben teljesít szolgálatot. A kutya a mobiltelefonok szilíciumchipjeinek és akkumulátorainak szagát képes felismerni, és akkor vetik be a rabok ellen, ha a telefonok felkutatására épített berendezésekkel nem sikerül kellő eredményt elérni. Fuzil hét hónapig tartó kiképzése során már 13 mobilt szimatolt ki a börtönlakóknál, jutalmul pedig nem kapott mást, mint a kedvenc sárga teniszlabdáját.
2010.05.06. 08:15
 
 
CIB: bérlakás konstrukció segíthetne a nem fizető ingatlan hiteleseken
A legrosszabb helyzetben lévő és fizetni nem tudó ingatlan hiteleseken a kormány bérlakás konstrukcióval segíthetne, amely elképzelhető az ingatlanok állami alapba helyezésével - mondta a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője az MTI-nek. A CIB közel 35 ezer ingatlanhiteles ügyfele közül négyezernél átalakították a kölcsönt, további négyezernél viszont az adósok hozzáállása miatt ez nem sikerült - jelezte Lamboy Judit. Tavaly megkétszereződött a 90 napon túl nem fizető lakossági ingatlanhitelesek száma, akik így természetesen a minimálbérnél nagyobb összeggel tartoznak, tehát a bank kénytelen volt céltartalékot képezni ezen hitelek után.
2010.05.06. 08:15
 
 
Milliókat érő tanácsokat kap Steiner Pál
Steiner Pál, a fővárosi MSZP frakcióvezetője 5,4 millió forintért foglalkoztatja városházi tanácsadóját - írta pontosan meg nem nevezett forrásra hivatkozva a Magyar Hírlap. A napilap közlése szerint Bródy Péter, a fővárosi nagykoalícióból kilépő, ám pozícióit megtartó MSZP-s stratégiai és városfejlesztési tanácsnok ennyiért segíti Steiner munkáját tanácsaival. Mint írták, a megbízási szerződés januártól az őszi önkormányzati választásokig, szeptember végéig érvényes.
2010.05.06. 08:00
 
 
Gaskó: ha kell, most is sztrájkolunk
A Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete és a LIGA a jövőben is kész sztrájkolni, ha követeléseikről nem kezd velük rövid időn belül tárgyalásokat a kormány - erről Gaskó István nyilatkozott a Népszabadságnak; a szakszervezetek elnöke az Orbán-kormánnyal szemben is fenntartja a követeléseiket. A lap csütörtöki számában arról ír, hogy a követelések két alappillérét továbbra is a MÁV teherszállítási üzletága, a MÁV Cargo eladásából származó bevételből való egyszeri, fejenként 250 ezer forintra rúgó dolgozói részesedés, illetve az alapbér tíz százalékát kitevő kiszervezési pótlék jelenti.
2010.05.06. 08:00
 
 
Drasztikus lehet az idei adócsökkentés
Százmilliárdos nagyságrendű adócsökkentésre készül július elsejétől a Fidesz - írta csütörtöki számában pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva a Magyar Nemzet. A napilap információi szerint egyelőre még nem született döntés a konkrét lépésekről, de három lehetőségről folyik élénk egyeztetés. Az egyik a személyi jövedelemadózás átalakítása. A lap szerint felvetődött a szuperbruttósítás visszamenőleges eltörlése, ami becslések szerint 250 milliárd forintot is a lakosságnál hagyhat.
2010.05.06. 07:45
 
 
Olasz Kupa: az Internazionale megnyerte idei első trófeáját
A triplázásra készülő Internazionale egygólos győzelmet aratott az AS Roma felett a labdarúgó Olasz Kupa szerdai fináléjában, ezzel elhódította idei első trófeáját. A milánóiak hatodszor nyerték meg a sorozatot, míg a rómaiak rekordot jelentő 10. alkalommal győzhettek volna, így viszont a Juventus együttesével holtversenyben maradtak az élen kilenc elsőséggel. A bajnokságban éppen a Roma előtt két ponttal listavezető kék-feketék sikerükkel megőrizték annak esélyét, hogy megismételjék a Manchester United 1999-es és az FC Barcelona tavalyi bravúrját, azaz a Bajnokok Ligája mellett a hazai bajnokságban és kupasorozatban is győzzenek.
2010.05.06. 07:15
 
 
257 milliárddal növelte vagyonát tavaly a 100 leggazdagabb magyar
A 100 leggazdagabb magyar együttesen 257 milliárddal növelte vagyonát tavaly - derül ki a Napi Gazdaság Kiadó Kft. 2010-es kiadványából, amely csütörtökön jelenik meg, immár a kilencedik alkalommal. A 100 leggazdagabb 2010-es listáját az idén is Demján Sándor vezeti. A második helyen álló Csányi Sándor és a harmadik Várszegi Gábor is növelni tudta vagyonát az elmúlt évben. Az adatok az első tíz helyezett esetében jelentős gyarapodásról tanúskodnak.
2010.05.05. 22:00
 
 
Technikai malőr miatt nyilvánosságra kerültek a Facebook-csevegések
A csevegőszolgáltatás átmeneti leállítására kényszerültek a Facebook közösségi portál üzemeltetői szerdán, mert egy programozási hiba miatt illetéktelenek is betekinthettek a felhasználók személyes csevegéseibe. A Facebook honlapján megjelent figyelmeztetés szerint a chatszolgáltatást azért kapcsolták ki, mert a felhasználók a személyes beállítások módosításával egy kis időre a barátaik barátainak csevegésébe, illetve a függőben lévő barátkérésekbe is betekinthettek. A hiba állítólag a személyes profilok bizonyos paraméterek szerinti átállításával jelentkezett, jóllehet ezeket a lehetőségeket éppen a közösségi portál biztonságosabbá tétele miatt vezették be.
2010.05.05. 21:00
 
 
Újabb sztrájkot hirdetnek a jövő hétre a görög közalkalmazottak
Újabb sztrájkot tartanak a jövő héten a görög közalkalmazottak, tiltakozásul a kormány megszorító politikája ellen - jelentette be fő szakszervezetük. A keddi és szerdai sztrájkok ellenére Jeórjiosz Papandreu miniszterelnök a parlamentben megvédte konszolidációs programját, és leszögezte, hogy a kormány "meg fogja menteni" az országot a csődtől. Az erről beterjesztett csomagterv vitája délután megkezdődött a törvényhozásban. A konzervatív ellenzék nem támogatja, de a kormánynak elegendő képviselője van a megszavazásához, amit a hét végéig remélnek.
2010.05.05. 20:45
 
 
Labdarúgó NB I: nyíregyházi siker a kiesési rangadón
A Nyíregyháza egygólos győzelmet aratott a Diósgyőr vendégeként a két kieső helyen álló csapat szerdai rangadóján a labdarúgó Soproni Liga 26. fordulójában. A nyírségiek így életben tartották bennmaradásra vonatkozó reményeiket, míg a sereghajtó borsodiak sorsa ezzel a kudarccal tulajdonképpen megpecsételődött. Soproni Liga, 26. forduló: Diósgyőri VTK-Nyíregyháza Spartacus 0-1 (0-1), gólszerző: Bouguerra (40.). Miskolc, 2500 néző. További eredmények: Kecskemét-Paks 1-1, Honvéd-Haladás 0-0, Újpest-Kaposvár 2-1.
2010.05.05. 20:15
 
 
Az okostelefonokat hibáztatják a brit nők csapnivaló szexuális életükért
A brit nők szerint az olyan okostelefonok miatt, mint a BlackBerry vagy az iPhone, csapnivaló a szexuális életük, mert ezek a hordozható kütyük még a hálószobában is elterelik férjük figyelmét. A Bayer gyógyszercég felmérése szerint a nők több mint egynegyede, azaz 28 százalék szerint részben az okostelefonokon elérhető elektronikus levelezés és az internet zúzza szét a házaséletüket. Az együttlétet legjobban zavaró tényezők közül a nők 55 százaléka a hosszúra nyúlt munkaidőt, 83 százalék a fáradtságot, 74 százalék pedig az elfoglaltságot tartja még a leglényegesebbnek.
2010.05.05. 20:15
 
 
Tárki: a választók ötödét befolyásolta a kampány
A választópolgárok ötöde a kampány időszakában döntötte el, melyik pártra szavaz az országgyűlési választás első fordulójában, míg a többiek fele-fele arányban megszokás, illetve meggyőződés alapján voksoltak a Tárki áprilisi kutatása szerint. A válaszadók csaknem fele, 43 százaléka szavazott megszokásból, míg 37 százalékuk meggyőződéses híve valamelyik pártnak. A felmérés szerint leginkább az LMP táborát befolyásolta a kampány, mivel a pártra szavazók 70 százaléka csak egy hónappal a választások első fordulója előtt döntötte el, hogy rájuk szavaz. Egy új párt esetében a Tárki szerint ez a jelenség nem meglepő.
2010.05.05. 19:45
 
 
Május 6. a fogyókúra-ellenesség nemzetközi napja
Az első megmozdulás részvevői még csak egy nappalit töltöttek meg, de idén május 6-án immár öt kontinensen tűzik ki az aktivisták Fogyókúra Elleni Nemzetközi Nap (International No Diet Day, INDD) világoskék szalagját. A fogyókúra elleni napot 1992-ben kezdeményezte Mary Evans Young, aki korábban maga is anorexiás beteg volt. Az késztette tiltakozásra, hogy egy 15 éves lány öngyilkosságot követett el a "kövérsége" miatt, pedig teljesen átlagos méretű ruhát hordott.
2010.05.05. 19:15
 
 
Római tenisztorna: Serena és Venus Williams is a nyolc között
A sérüléséből kedden visszatért világelső Serena Williams három szettben nyert a német Andrea Petkovic ellen a kétmillió dollár összdíjazású salakpályás római női tenisztorna szerdai nyolcaddöntőjében. A negyedik helyen kiemelt Venus Williams két játszmában legyőzte az izraeli Shahar Peert a nyolcaddöntőben.
2010.05.05. 19:00
 
 
Nagyhatalmak: a Közel-Kelet legyen atomfegyvermentes övezet
Az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja egyhangúlag támogatja, hogy a Közel-Kelet atomfegyvermentes övezet legyen. A New Yorkban elfogadott közös nyilatkozat értelmében a térség feltételezett atomhatalmának, Izraelnek fel kellene számolnia ilyen fegyvereit. Az Egyesült Államok, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország és Kína - a vétójoggal rendelkező nagyhatalmak - kinyilvánították: elkötelezettek az atomsorompó szerződéshez (NPT) kapcsolódó 1995-ös közel-keleti határozat teljes végrehajtása mellett, és támogatnak minden ezt célzó erőfeszítést.
2010.05.05. 19:00
 
 
BL: Ribéry nem játszhat a döntőben
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága elutasította a Bayern München fellebbezését, így francia szélsője, Franck Ribéry nem játszhat az Internazionale elleni Bajnokok Ligája-döntőben. A válogatott futballista az Olympique Lyon elleni elődöntős párharc első mérkőzésén kapott piros lapot, mert beletaposott Lisandro Lopez bokájába. A szervezet csak a visszavágót követően mondta ki a három mérkőzésre szóló eltiltást, amelyet most helybenhagyott.
2010.05.05. 18:30
 
 
Vasárnapig nem éri el Magyarországot a hamufelhő
Vasárnapig biztosan nem éri el Magyarországot az izlandi vulkánból felszálló hamufelhő az Országos Meteorológiai Szolgálat szerint. A hét végéig Észak-Európa fölött északias áramlásra lehet számítani, ami dél-délnyugat felé szállítja a hamufelhőt, míg Magyarországon ezzel ellentétes irányú áramlás várható. A legrosszabb forgatókönyv szerint a csökkent koncentrációjú vulkáni por legkorábban hétfőn érheti el Dél-Európát, illetve Magyarország déli szomszédait.
2010.05.05. 17:45
 
 
Az államháztartás első négy havi hiánya 637 milliárd forint
Az államháztartás önkormányzatok nélkül 27,1 milliárd forint hiánnyal zárt áprilisban, és 637 milliárd forintos deficittel az első négy hónapban - közölte a Pénzügyminisztérium. Az első négy havi deficit az éves várható hiány 72,5 százalékát teszi ki. A Pénzügyminisztérium áprilisra jóval magasabb, 81,9 milliárd forintos deficitet várt. Az államháztartás tavaly áprilisban - önkormányzatok nélkül - 38,1 milliárd forint hiánnyal zárt, az első négy havi deficit pedig 604,1 milliárd forint volt.
2010.05.05. 17:30
 
 
Cannavaro a vb után visszavonul a válogatottól
A június 11-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság után lemondja a válogatottságot a címvédő olaszok védője, Fabio Cannavaro. Cannavaro elévülhetetlen érdemeket szerzett abban, hogy az olaszok négy éve megnyerték a vb-t, ugyanis az általa vezérelt védelem a hét meccsen mindössze kétszer kapitulált: egy öngól és egy értékesített büntető után rezdült meg Gianluigi Buffon hálója. A 132-szeres válogatott futballista olyannyira átjátszhatatlan volt négy éve, hogy teljesítményét Aranylabdával honorálták.
2010.05.05. 17:00
 
 
Öt alelnöke lesz az Országgyűlésnek
Elfogadták a frakciók képviselői Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője javaslatát, miszerint három kormánypárti és két ellenzéki alelnöke legyen a Háznak. Az Országgyűlés alakuló üléséről tartott egyeztetésen a házelnökök számára vonatkozó javaslat elfogadását megelőzően hosszas vita alakult ki, mivel Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője azt javasolta, hogy költségcsökkentés érdekében a házelnök mellett mindössze három alelnöke legyen az Országgyűlésnek, két kormánypárti és egy ellenzéki.
2010.05.05. 17:00
 
 
Megszüntették az egyik mélytengeri szivárgást a Mexikói-öbölben
Megszüntették a három közül az egyik mélytengeri szivárgást a Mexikói-öbölben - közölte szerdán a kárelhárítási munkálatokat felügyelő amerikai parti őrség. A BP - amelynek a tulajdonában volt a Louisiana állam partjától 50 mérföldre (80 kilométerre) levő elsüllyedt olajkitermelő platform és amely vállalta a felelősséget a balesetért - ugyan lezárta az egyik szivárgást, de ez várhatóan nem fogja csökkenteni a még mindig a tengerbe ömlő nyersolaj mennyiségét. A tengerfenéken levő megsérült olajkútból - amelyen a platform április 20-i felrobbanása óta nem sikerült aktiválni a zárószelepet - becslések szerint naponta 210 ezer gallon (795 ezer liter) olaj kerül a vízbe.
2010.05.05. 16:45
 
 
Pozsony elégedetlen a szlovák-magyar viszonnyal
Miroslav Lajcák szerint Szlovákia és Magyarország viszonya az a terület, amellyel a szlovák diplomácia messzemenően elégedetlen. Interjújában azonban a szlovák külügyminiszter úgy fogalmazott, hogy ez a helyzet nem a külügyminisztérium, hanem a belpolitika felelőssége. "Feleslegesen megnőtt a feszültség (a szlovák-magyar viszonyban), számos konkrét, nagyon jó akció, lépés maradt figyelem nélkül" - jelentette ki Lajcák. Példaként a révkomáromi Selye János Egyetemet említette, ahol a közelmúltban fejezték be tanulmányaikat az első végzősök, közel 500 hallgató.
2010.05.05. 16:45
 
 
Megegyeztek a pártok a parlamenti patkóban elfoglalt oldalról
A parlamenti ülésteremben elfoglalt oldalakban megegyeztek a pártok az Országgyűlés alakuló ülését előkészítő szerdai megbeszélésükön, de az ellenzéki frakciók egymás mellett elfoglalt helyéről további egyeztetést kell tartani. Lázár János, a Fidesz-frakció vezetője a szerdai, az Országházban tartott nyilvános ülésen azt javasolta: az ellenzéki pártok egyezzenek meg egymás között, hogy milyen sorrendben ülnek egymás mellett; a frakciószövetség a jobboldali szekciókban foglalna helyet. Az ellenzék a baloldaliban, de az MSZP az elnöki pulpitus balján ülne közvetlenül, az LMP pedig a Fidesz és az MSZP között foglalna helyett, a Jobbik szerint ebben a kérdésben a kormánypárti többségnek kell dönteni.
2010.05.05. 16:30
 
 
Simor: esküm a hat éves ciklus kitöltésére kötelez
Alkotmányos kötelességem, hogy a hatéves mandátumot kitöltsem, a köztársasági elnök előtt tett eskü erre kötelez - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke a szerdai tájékoztatón. Az MNB elsődleges célja a forint árfolyam stabilitásának biztosítása, ennek veszélyeztetése nélkül második célja a kormány gazdaságpolitikájának támogatása - idézte a jegybanktörvényt az elnök. Simor András elmondta: az MNB kész a kormánnyal, illetve a miniszterelnökség államtitkári posztjára jelölt Varga Mihállyal, illetve Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterjelölttel a gazdaságpolitikáról szóló egyeztetést megkezdeni.
2010.05.05. 15:45
 
 
Jövő nyáron lesz az X-Men: First Class premierje
Jövő nyáron kerül a mozikba a rendkívüli képességekkel bíró mutánsokról szóló filmsorozat újabb epizódja, az X-Men: First Class. Az előzményfilmet Matthew Vaughn rendezi, amivel az első két X-Men-filmet jegyző Bryan Singer is egyetértett. "Torta című filmje óta Matthew rajongója vagyok. Avatott kézzel bánik a sok szereplővel és a történettel, ráadásul az X-Men-univerzum szerelmese. Úgy érzem, az új sztori és látásmódja olyan kombináció, amiből izgalmas és eredeti X-Men-film születik" - helyeselt Singer.
2010.05.05. 15:30
 
 
Schmitt Pál lesz az Országgyűlés elnöke
Schmitt Pál országgyűlési elnökként minden képviselő érdekét szeretné szolgálni, aki kész a nemzet érdekében dolgozni. A politikus erről azt követően nyilatkozott szerdán, hogy bejelentették, a Fidesz képviselőcsoportja őt jelöli az Országgyűlés elnöki posztjára. Schmitt Pál úgy fogalmazott: a jelölésnél nagyobb megtiszteltetés nem érheti. Mint mondta, megválasztása esetén alázattal, a legjobb tudása szerint szeretné szolgálni minden képviselő érdekét, aki kész a nemzet érdekében dolgozni. Azt ígérte, hogy az ajtaja mindig nyitva áll majd, nem politikai döntéshozó lesz, hanem a döntések előkészítője, a demokráciát, az egymás iránti tiszteletet kívánja szolgálni.
2010.05.05. 15:30
 
 
Az MNB várható idei vesztesége 69 milliárd forint lesz
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) idei várható vesztesége 69 milliárd forint lesz, de ez a tavalyi 65,5 milliárdos nyereségét gyakorlatilag ellensúlyozza, így a költségvetésnek valószínűleg nem kell számolnia kiadási többlettel 2011-ben sem - jelentette ki Simor András elnök, a szerdai tájékoztatón. Az MNB eredménye nem használható a jegybanki működés sikerességének mérőszámaként - hangsúlyozta az elnök. A MNB tavalyi 65,5 milliárd forintos eredménye, a pénzügyminiszterrel egyeztetve, a jegybank eredménytartalékába kerül - mondta Simor András, hozzátéve, hogy az MNB mindenkori eredményét egy évvel később számolja el az államháztartás.
2010.05.05. 15:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770[1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista