2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Május 31-én megtörténhet az átadás-átvétel
Az új kormány első hivatali munkanapján megtörténhet a kormányzati átadás-átvétel - nyilatkozta Répássy Róbert fideszes képviselő, aki beszélt arról is: az "átadó" volt miniszter jogi felelősséggel tartozik majd vonatkozó törvényjavaslatuk értelmében az átadás-átvételkor tett nyilatkozatáért. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság keddi ülése után jelentette be, hogy Orbán Viktor és kormánya május 29-én, szombaton tehet esküt az Országgyűlésben, így az átadás-átvétel az azt követő hétfőn, május 31-én történhet meg.
2010.05.19. 14:45
 
 
A Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítaná június 4-ét a Fidesz-KDNP
A Nemzeti Összetartozás Napjává nyilvánítaná a trianoni békediktátum aláírásának napját, június 4-ét közös törvényjavaslatában a fideszes Kövér László és a kereszténydemokrata Semjén Zsolt. A javaslat indoklásában az olvasható, hogy az 1920. június 4-én aláírt trianoni békediktátum kitörölhetetlen, máig feldolgozatlan nyomot hagyott Közép-Európai nemzeteinek tudatában, generációk óta a régió történelmének és politikai eseményeinek közvetlen vagy közvetett befolyásolója.
2010.05.19. 14:30
 
 
A francia minisztertanács is betiltaná a burkát
A francia minisztertanács elfogadta azt a törvénytervezetet, amely betiltaná a muzulmán nők testét és arcát eltakaró öltözet viselését nyilvános helyeken. Ennek szövege kiköti, hogy "senki sem hordhat olyan ruhát nyilvános helyeken, amely eltakarja az arcot is". Aki ezt nem tartja be, az 150 eurós pénzbírságra és/vagy egy az állampolgári tudatot és a köztársasági értékrendet erősítő tanfolyamra számíthat. A tervezet ellen, amely júliusban kerül majd a parlament elé, jogászok és a franciaországi muszlim kisebbség tagjai tiltakoztak. A burkát vagy a nikábot hatósági becslések szerint mindössze kétezer nő viseli Franciaországban.
2010.05.19. 14:30
 
 
David Villa a Barcáé
A Valencia spanyol válogatott csatára, David Villa már hivatalosan is a futballbajnoki címét megvédő Barcelona játékosa: az Európa-bajnok csatár 40 millió euróért cserélt klubot szerdán. A szerződéskötés tényét Manuel Llorente, a Primera División múlt hét végén zárult idényében harmadikként végzett Valencia elnöke jelentette be. Hogy a 28 éves Villa mennyit fog keresni a Barcelona futballistájaként, nem tudni, a Mundo Deportivo szerint idényenként 7 millió euró lesz a fizetése.
2010.05.19. 14:00
 
 
Július 6-án választhat elnököt az MLSZ
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöksége szerdai ülésén úgy döntött, hogy június 14-én alapszabály-módosító közgyűlést, és július 6-án rendkívüli közgyűlést tart. Bár utóbbi napirendjét később adja meg, ekkor kerülhet sor az elnökválasztásra. Az MLSZ eredetileg május 29-re tervezett alapszabály-módosító közgyűlést, de a keddi hivatalos indoklás szerit a tervezettel kapcsolatban "a tagok jelezték, hogy több időre van szükségük annak tanulmányozására, esetleg újabb javaslatok megfogalmazására, ráadásul jogászok szerint a 15 napos határidő nem a postázásra, hanem a kézhez vételre vonatkozik."
2010.05.19. 14:00
 
 
Pozsony magyar-szlovák kormányfői találkozót kezdeményezett
Magyar-szlovák kormányfői találkozót kezdeményezett szerdán Szlovákia a magyarországi kettős állampolgársági törvénytervezet miatt - jelentette be Robert Fico, miniszterelnök a kormány ülése után szerdán Pozsonyban. "Megbíztuk budapesti nagykövetünket, hogy azonnal hivatalos úton kezdeményezze a találkozót" - mondta Fico újságíróknak. Hozzátette: Orbán Viktorral, a kijelölt magyar kormányfővel szeretne találkozni minél hamarabb. Fico leszögezte: Pozsony azután folyamodott ehhez a lépéshez, miután a magyar fél elutasította a magyar-szlovák kisebbségi és emberi jogi vegyes bizottság azonnali összehívását, amely megvitatta volna a kettős állampolgárság kérdését.
2010.05.19. 14:00
 
 
Pintér Sándor: a védekezés jelenleg a legfontosabb feladat
A legfontosabb feladat jelenleg az árvíz elleni védekezés, "ha ezen túlvagyunk, akkor nézzük meg, mi a további feladat" - mondta a leendő belügyminiszter a Borsod megyei Edelényben, ahol a Bódva rekord vízszintje okoz gondot. Pintér Sándor a borsodi városban tájékozódott a helyi védekezési munkákról, a Bódva menti töltés, a meder állapotáról, a védekezéshez szükséges feltételekről.
2010.05.19. 13:45
 
 
Május 29-én alakulhat meg az új kormány
Orbán Viktor és kormánya május 29-én, szombaton tehet esküt az Országgyűlésben. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság után a kormányalakítás menetrendjét ismertetve azt mondta: a miniszterelnök-jelölt a hétvégén terjeszti az Országgyűlés elé a programját, amelynek tárgyalását május 25-én, kedden délután kezdi a parlament. Hozzátette: a programvita kétnapos lesz, azt követően pedig, május 27-28-án az illetékes bizottságok meghallgatják a miniszterjelölteket. Az új miniszterelnök és kormánya május 29-én, szombaton teheti le esküjét - közölte a frakcióvezető.
2010.05.19. 13:00
 
 
Demján szerint szemléletváltásra van szükség a gazdaságpolitikában
Szemléletváltásra van szükség, a politika teremtse meg a gazdaság számára a megfelelő körülményeket a versenyképes adórendszerrel, a vállalkozások likviditásának biztosításával - mondta Demján Sándor, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) elnöke a Fidesz elnöke által kezdeményezett gazdasági konzultáción. A VOSZ elnöke kiemelte: a kormány munkájában a gazdaságnak prioritást kell kapnia, mert ez teremti meg a társadalmi jólét alapját.
2010.05.19. 13:00
 
 
Londoni elemzők szerint Görögország adósság-átalakításra kényszerül
Görögország a pénzügyi kisegítő csomag és a masszív költségvetési konszolidációs program ellenére valószínűleg végül mégis adósságállományának átstrukturálására kényszerül - jósolták szerdán londoni pénzügyi elemzők. Az Economist Intelligence Unit (EIU) - a világ legnagyobb, nem befektetési banki jellegű gazdaságelemző cége - júniusra szóló, Londonban már szerdán hozzáférhetővé tett legfrissebb világgazdasági prognózisában azt írta: éppen a hatalmas görög kiadáscsökkentési tervek miatt a hazai össztermék (GDP) olyan mértékű visszaesésétől lehet tartani, hogy az ebből eredő jövedelemkiesés semlegesítheti a konszolidációs erőfeszítések hatásait.
2010.05.19. 12:45
 
 
San José a tartós frigyek városa
Las Vegas a házasságkötések mellett immár a válások jelképévé is avanzsált, a nevadai kaszinóváros mellett két ismeretlenebb település, a wyomingi Cheyenne és a montanai Billings számít még válási "forrópontnak" az Egyesült Államokban. Ha viszont valaki tartós házasságban reménykedik, érdemes a kaliforniai San Joséban kimondania az igent, mert Amerika-szerte ott a legtartósabbak a frigyek - derült ki a Men's Health című magazin összesítéséből. A válások rangsorában előkelő helyen szerepel Las Vegas "kistestvére", Reno is, akárcsak az arkansas-i Little Rock, az észak-karolinai Charlotte és az oklahomai Tulsa.
2010.05.19. 12:45
 
 
Apad a Sajó, a Hernád, a Zagyva és a Tarna
Megkezdődött az apadás a Sajón, a Zagyván, a Tarnán, valamint a Hernád felső szakaszán - mondta Kóthay László, az ügyvezető kormány vízügyi szakállamtitkára szerdai budapesti sajtótájékoztatóján az aktuális vízügyi helyzetet ismertetve. A szakállamtitkár hozzátette: most a legfontosabb feladat az átázott töltések "megtartása". Közölte azt is, hogy valószínűleg a Hernád alsó szakaszán a vízállás nem éri el az eddig mért legmagasabb vízszintet. Kritikus a helyzet a Zagyván és a Bódván, de pánikra okot adó esemény nem történt - jelentette ki.
2010.05.19. 12:15
 
 
Oszkó: a Malév garanciavállalása jogszerűtlen volt
A Malév által a volt fő tulajdonosnak, az orosz érdekeltségű AirBridge-nek vállalt viszontgarancia vállalása jogszerűtlen volt, vizsgálják a felelősség kérdését - mondta Oszkó Péter ügyvezető pénzügyminiszter a gazdasági és informatikai bizottság alakuló ülésén. A Pénzügyminisztérium csak idén február 10-én szerzett tudomást a garanciavállásról, aminek a Malévnál a könyvviteli elszámolásban nem volt nyoma. Az államra közvetlenül nem jelent terhet a garancia. Oszkó Péter az ülés után az újságíróknak azt hangsúlyozta: tisztázatlan, hogy a vádak kivel szemben állnak fenn.
2010.05.19. 12:00
 
 
Fenntartja öt évvel ezelőtti konzultációs javaslatait Matolcsy
Tízből kilenc javaslat még mindig aktuális Matolcsy György leendő gazdasági miniszter szerint az öt évvel ezelőtti gazdasági témájú konzultáción megfogalmazottak közül. Az Orbán Viktor leendő miniszterelnök által meghirdetett nemzeti konzultációsorozat második, szerdai rendezvényén - amelynek témája a gazdasági válsághelyzet elhárítása - Matolcsy György azt mondta: a politikai fordulat lehetőséget ad arra, hogy elindítsák a gazdasági fordulatot. Úgy fogalmazott: az öt évvel ezelőtt megfogalmazott tízből csak egy javaslat nem aktuális, az, hogy 2010-re vezessék be az eurót Magyarországon.
2010.05.19. 12:00
 
 
Bajnai: a kormány többet tett, mint amire vállalkozott
Bajnai Gordon szerint a válságkezelő kormány tiszta lelkiismerettel, a magyar polgárok megértése és áldozatvállalása előtt fejet hajtva mondhatja: amire vállalkoztak, az elvégezték, sőt még többet is tettek. Az ügyvezető miniszterelnök kormánya utolsó ülésén, szerdán úgy fogalmazott: az országot jobb és stabilabb állapotban adják át a következő kabinetnek, mint ahogyan azt egy évvel ezelőtt átvették. Tájékoztatása szerint a kormány az utolsó ülésén két kiemelkedően fontos témát tárgyal meg: az árvízi védekezés legfontosabb feladatait, valamint a kormányzati átadás-átvételt.
2010.05.19. 12:00
 
 
Merkel: Európának új stabilitási kultúrára van szüksége
Európának új stabilitási kultúrára van szüksége - hangsúlyozta szerdán a német kancellár. Az euró válságával foglalkozó, a parlament előtt elhangzott, rendkívüli kormánynyilatkozatában Angela Merkel kijelentette, hogy a kialakult válság kezelése, illetve a hasonló válságok jövőbeni megismétlődésének megakadályozása létkérdés Európa, illetve az Európai Unió számára. A kancellár értékelése szerint az unió a legnagyobb kihívás előtt áll az alapító 1957-es Római Szerződés óta.
2010.05.19. 12:00
 
 
Lángokban áll a bangkoki tőzsde és több pláza is
Lángokban áll a bangkoki tőzsde épülete és a thaiföldi főváros több bevásárló központja is - közölte a tűzoltóság, nem sokkal azután, hogy a hadsereg visszafoglalta a vörösinges tüntetők által hat hete megszállva tartott belvárosi negyedet. A tűzoltóság egyik vezetője elmondta, hogy "több, a városból jelentett tűznél is dolgoznak, köztük a Central Worldnél", amely a thai főváros egyik legnagyobb plázája, de hetek óta zárva tartott. A helyi Channel 3 televíziós csatorna vezetése közben bejelentette, hogy vörösinges tüntetők megtámadták a tévét: kívülről felgyújtották az épületet, majd behatoltak.
2010.05.19. 11:45
 
 
Tenisz, Roland Garros: Balázs Attila kiesett a selejtezőben
Balázs Attila a selejtező első körében kiesett kedden Párizsban, a francia nyílt teniszbajnokságon. A magyar játékost a viadal honlapja szerint 2 óra 14 perc alatt győzte le a hazai közönség előtt szereplő Charles-Antoine Brezac. Balázs az első megnyert játszma után a másodikban 4:2-re vezetett, és adogathatott az 5:2-ért, ám ezt követően sorra vesztette a gémeket, a szettet, majd a meccset is. A férfiak mezőnyében ezt megelőzően hat éve nem indult magyar játékos a Roland Garroson: az utolsó az idő előtt, hosszú sérüléshullám után 2004-ben visszavonult Sávolt Attila volt. Eredmény, selejtező, 1. forduló: Brezac (francia)-Balázs Attila 5:7, 7:5, 6:2
2010.05.19. 11:30
 
 
Simor: a jegybank nem felelős a devizahitelezés elterjedése miatt
Simor András visszautasította a devizahitelezés elterjedése miatt az MNB-t ért kritikákat, és hangsúlyozta, hogy a jegybank nem fogyasztóvédelmi hatóság, nincsenek szabályozó eszközei, egyben emlékeztetett arra: szinte az egyetlen intézményként az MNB 2001 óta következetesen, hangosan érvelt a devizahitelezés ellen, és javaslatokat is tett a kormánynak már 2005-ben. A jegybankelnök szerdán sajtótájékoztatón ugyanakkor arra is felhívta a figyelmet, hogy a devizahitelek között a problémás hitelek aránya nem magasabb, mint a forinthiteleknél. Ugyanakkor megerősítette, hogy a devizahitellel rendelkezők között mintegy 80-100 ezer hiteles nehéz helyzetbe került.
2010.05.19. 11:30
 
 
Vanessa Williams bekapcsolódik a Született feleségekbe
Vanessa Williams jövő ősztől bekapcsolódik a Született feleségek című tévésorozatba. Az ABC közölése szerint a színésznő a széria hetedik évadában "újabb komisz feleséget" alakít majd a Lila akác közben Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross és Eva Longoria Parker oldalán. Williams, aki június végéig a Sonheim on Sonheim című musicalben szerepel a Broadwayn, az idén véget ért Ki ez a lány? című sorozatban is játszott.
2010.05.19. 11:30
 
 
Gyermeket vár Travolta felesége
John Travolta és Kelly Preston honlapjukon közölték, hogy családjuk "újabb taggal szaporodik". A házaspár nem részletezte, hogy ezen voltaképpen mit is értenek. A People.com, az E! Online és más celebszájtok viszont nyomban úgy értelmezték, hogy a 47 esztendős Preston babát vár. Travoltáéknak van egy tízesztendős lányuk, 16 éves fiuk tavaly hunyt el.
2010.05.19. 11:15
 
 
A Toyota Lexusokat tervez visszahívni
Négy Lexus modellje visszahívását tervezi a japán Toyota: a visszahívás a japán piacon 4.500, világszerte 11.500 járművet érint, a felülvizsgálatot a kormányszerkezettel kapcsolatos esetleges hibával indokolták. A Toyota szóvivőjének szerdai bejelentése szerint a kérdéses modellekből Japánon kívül Európában, az Egyesült Államokban és Kínában adtak el. Az érintett típusok az LS460, az LS460L, valamint két hibrid modell, az LS600h és az LS600hL. Tavaly a Toyota több mint 8 millió autóját hívta vissza világszerte.
2010.05.19. 11:15
 
 
Kettős állampolgárság: az Európai Néppárt nem kommentál
Az Európai Néppárt (EPP) elnökének nincs közlendője azzal a hozzá intézett szlovák kereszténydemokrata kéréssel kapcsolatban, hogy szervezzen az EPP keretein belül kerekasztal-megbeszélést az állampolgárságról szóló magyar törvény tervezett módosításáról - utasította vissza az MTI tudósítójának érdeklődését szerdán Wilfried Martens EPP-elnök szóvivője. Kedden Martensnél járt Brüsszelben Mikulás Dzurinda, a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) elnöke, valamint Iveta Radicová, az SDKU választási listavezetője.
2010.05.19. 11:00
 
 
Az LMP támogatja a Jobbik politikai vitanapra vonatkozó kezdeményezését
Az LMP támogatja a Jobbik arra vonatkozó kezdeményezését, hogy Nemzeti együttműködés a Kárpát-medencében címmel politikai vitanapot tartson az Országgyűlés június 4-én, a trianoni szerződés aláírásának kilencvenedik évfordulóján. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője az MTI-nek elmondta: képviselőcsoportjuk kedden döntött a kezdeményezés támogatásáról és azok az LMP-s képviselők, akik a frakcióülésen jelen voltak, már alá is írták az ívet. Közlése szerint egyrészt az ellenzéki jogok erősítésének szándéka vezérelte őket döntésükben: ha bármely ellenzéki frakció egységes álláspontot képviselve politikai vitanap megtartását szorgalmazza, azt ők támogatni akarják.
2010.05.19. 10:15
 
 
Folyamatos az esőzés Borsodban, Miskolcon a leendő belügyminiszter
Egész éjszaka és hajnalban megállás nélkül esett és esik az eső Borsod-Abaúj-Zemplén megye több részén, nehezítve az árvízi védekezésben résztvevő ezrek munkáját, több település személyautóval továbbra is megközelíthetetlen, utak sokasága járhatatlan, de az ellátással nincs gond. A Sajó, a Bódva és a Hernád mentén továbbra is rendkívül súlyos a helyzet, a védekezéshez több mint egymillió homokzsákot használtak fel eddig. Borsod megyében eddig 1394 embert kellett kiköltözteni az áradások miatt. Szerdán Miskolcra érkezett Pintér Sándor leendő belügyminiszter, akit az árvízvédelmi helyzetről tájékoztattak a szakemberek.
2010.05.19. 10:00
 
 
Csütörtökre is sok esőt jósolnak Borsod-Abaúj-Zemplénbe
További esőket prognosztizálnak a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területre a szakemberek, csütörtökön a záporok, zivatarok kialakulásának környezetében akár 15 milliméternyi csapadék is lehullhat. Szerdán reggelig az elmúlt 24 óra alatt mintegy öt milliméternyi eső esett Miskolcon, a következő időszakban azonban Borsodban bizonyos helyeken, ahol záporok, zivatarok alakulnak ki, lokálisan akár 10-15 milliméter eső is eshet - közölte a helyi meteorológiai szolgálat munkatársa az MTI-vel, hozzátéve, hogy a Bódva és a Sajó vízgyűjtőjén, a szlovák területen esik az eső.
2010.05.19. 09:15
 
 
Nőtt a mobilkészülékek eladása a világon
Az első negyedévben 314,7 millió mobilkészüléket adtak el a gyártók szerte a világon, 17 százalékkal többet az egy évvel korábbi 269,1 milliónál, de kissé kevesebbet a karácsonnyal erősített tavalyi utolsó negyedévi 320 milliónál. Összesítését szerdán ismertetve a Gartner Inc. piackutató cég megjegyezte: a nagy növekedés elsősorban az okos készülékek gyors terjedésének köszönhető az érett piacokon. Ilyen készülékekből 54,3 millió fogyott az első negyedévben, 49 százalékkal több a tavalyi első negyedévinél, piaci arányuk 17,3 százalékra nőtt 13,6 százalékról.
2010.05.19. 09:00
 
 
NBA: bajban az Orlando
Nagyon komoly bajba került a tavalyi döntős Orlando Magic, miután a Keleti főcsoport fináléjának második mérkőzését is elveszítette hazai pályán a 2008-as bajnok Boston Celticsszel szemben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Az egyik fél negyedik sikeréig tartó párharc következő két csatájára Bostonban kerül sor. Eredmény, főcsoportdöntő, 2. mérkőzés: Keleti főcsoport: Orlando Magic-Boston Celtics 92-95. A párharc állása: 2-0.
2010.05.19. 08:45
 
 
Vb-2010: az igazi kupa 10 millió dollárt ér, másolatot kap a bajnok
A június 11-én kezdődő dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság résztvevői egy 36 centiméter magas serlegért csatáznak egymással. A tízmillió dollár értékű kupát 18 karátos aranyból 1971-ben egy olasz szobrász, Silvio Gazzaniga készítette. Először a 2006-os németországi torna szervezőbizottságának elnöke, Franz Beckenbauer emelhette magasba az 1974-ben világbajnoki címet szerzett német válogatott csapatkapitányaként. A trófeát kizárólag a nyitó mérkőzésen és a döntőben láthatják a szurkolók, a világesemények közötti időszakokban pedig a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) zürichi székházában, egy páncélszekrényben őrzik.
2010.05.19. 07:45
 
 
Spórolnak a királyi családon Hollandiában
Felére, évi 305 ezer euróra csökkentette a holland parlament a királyi család útiköltségének visszatéríthető összegét a jövő évtől, csak Beatrix királynő használhat fel továbbra is korlátlanul közpénzeket utazásaihoz. Ma még az Oranje-ház 17 tagja - mindannyian részei a trónörökösi láncnak - évente 50 órán keresztül repülhet a KBX jelzésű kormánygéppel, továbbá szintén térítésmentesen használhatják a hadsereg helikoptereit vagy egyéb gépeit. Januártól csupán az első számú trónörökös, Vilmos-Sándor és felesége, Maxima élhet a kedvezménnyel, de ők is csak korlátozva. Beatrix királynő kivétel, mivel még a magánútjai is közérdeket szolgálnak, ő korlátlanul használhatja a kormánygépet.
2010.05.19. 07:45
 
 
Vb-2010: Kassai is fújhatja a sípot
Kassai Viktor neve is szerepel azon a 30 fős játékvezetői listán, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete jelölt ki a június 11-én kezdődő dél-afrikai világbajnokságra. A 2007-ben kiválasztott 54 sípmestert előbb 37-re, majd 30 főre csökkentették. A FIFA végül a helyszínen dönti el, hogy a 30 bírói hármasból melyek kapnak ténylegesen szerepet a vb-n, s melyek lesznek tartalékok. Európát 10 játékvezetői trió képviseli. Az érintettek március 2. és 6. között a Kanári-szigeteken vettek részt szemináriumon, ezt megelőzően február 26-án, Zürichben orvosi vizsgálaton kellett megjelenniük.
2010.05.19. 07:30
 
 
Mesterházy új csapatot toborozva tartaná egyben a szocialistákat
Új arcokra van szükség, olyan emberekre, akik már bizonyítottak helyi, megyei szinten vagy akár szakmai területen - nyilatkozta Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője a Magyar Hírlap szerdai számában. Az interjúban a frakcióvezető elmondta, hogy akik eddig fémjelezték az elmúlt nyolc év kormányzását, azoknak önmérsékletet kell tanúsítaniuk. "Az eddigi tapasztalataim alapján ezt ők is így látják" - tette hozzá. Arra a kérdésre, hogy lesz-e változás a Táncsics Alapítvány élén, Mesterházy Attila azt felelte, hogy a pártnak, a frakciónak és az alapítványnak szorosan együtt kell működnie a jövőben, ezen tartalmi igényen túl személyi kérdés nem merült fel.
2010.05.19. 07:30
 
 
Az USA beterjesztette a BT-ben az Irán-ellenes tervezetet
Az Egyesült Államok beterjesztette kedden az ENSZ Biztonsági Tanácsában azt a többi állandó tag által támogatott határozattervezetet, amely új, a korábbiaknál keményebb szankciókat helyez kilátásba Irán ellen. Susan Rice amerikai nagykövet közölte: a határozat nyomatékosítaná a korábbi szankciókat és azokat új erős intézkedésekkel egészítené ki az iráni kormányra irányuló nyomás fokozása céljából. Iránnak a Nyugat szerint el kell oszlatnia azokat az aggodalmakat, hogy titokban nukleáris fegyver kifejlesztésére törekszik. A tízoldalas tervezetben szereplő szankciók a feltételezett iráni atomfegyverkezési programhoz kapcsolódó katonai, pénzügyi és hajózási tevékenységek ellen irányulnak.
2010.05.19. 07:15
 
Magyar-szlovák kerekasztalt rendez az Európai Néppárt
Egy szlovák ellenzéki politikus szerint magyar-szlovák kerekasztal-megbeszélést szervez az Európai Néppárt (EPP) május végéig a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról. Iveta Radicová, a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) választási listavezetője kedden este Pozsonyban közölte: ebben egyeztek meg Wilfried Martensszel, az EPP elnökével brüsszeli találkozójukon. Radicová Mikulás Dzurinda pártelnökkel járt a nap folyamán Brüsszelben, hogy az EPP vezetőivel megvitassa a magyar állampolgársági törvény módosítási javaslata körül kialakult helyzetet. "Szükség van a vitára, tisztázni kell az álláspontokat és döntést kell hozni" - nyilatkozta Radicová a SITA hírügynökségnek.
2010.05.18. 22:00
 
 
Már több mint ezer amerikai katona halt meg Afganisztánban
Már több mint ezer amerikai katona halt meg a 2001-ben kezdődött afganisztáni háborúban - állapította meg a The New York Times azután, hogy egy keddi kabuli öngyilkos merényletben öt amerikai is életét vesztette. Az első 500 amerikai áldozatot a háború első hét évében jegyezték fel, a második 500 katona kevesebb mint 2 év alatt halt meg a 2001. szeptember 11-i, Amerika elleni terrormerényletek nyomán indított háborúban. Az újság szerint az áldozatok számának növekedését az magyarázza, hogy a tálib ellenállás szinte minden tartományban kiújult, a központi kormány gyenge, és a korábbinál több amerikai katonának kell helytállnia veszélyes helyzetekben.
2010.05.18. 22:00
 
 
Németországban megtiltják a shortolást szerdától
Németország azt tervezi, hogy szerdától megtiltja a short eladásokat az ország tíz legfontosabb pénzügyi intézményénél - erősítette meg a német pénzügyminisztérium szóvivője kedden este az N-TV német hírtévé nem sokkal korábban közölt értesülését. A szóvivő azt mondta, hogy az intézkedés szerdán lép hatályba. Ennek keretében megtiltják egyebek között az euróövezeti államkötvényekre és ezek CDS-árazására a short eladásokat. Német koalíciós források a Reutersnak azt mondták, hogy Angela Merkel német kancellár jelenti be az intézkedést, amely szerdán nulla órákor lép hatályba.
2010.05.18. 21:30
 
 
Reptéren gázolták halálra John Travolta kutyáit
John Travolta két kutyáját elgázolta egy szervizjármű a bangori nemzetközi repülőtéren. A színész szóvivője kedden elmondta, hogy a két kutya a kifutópályáról egy füves területre tartott, amikor a múlt heti baleset történt. A hivatalos közlemény szerint a Travolta család tagjai érkeztek a Maine állambeli Bangor légikikötőjébe. A filmsztár képzett pilóta, és gyakorta száll le gépével a repülőtéren, amikor hazafelé tart islesborói tengerparti házába. A közleményből nem derült ki, hogy múlt csütörtökön is ő landolt-e a repülővel, amikor kutyáit elütötte egy poggyászszállító jármű. A repülőtér igazgatója elmondta, hogy vizsgálják a baleset körülményeit.
2010.05.18. 21:30
 
 
Lajcák: Orbán kijelentését nehéz udvariasan kommentálni
A szlovák külügyminiszter úgy véli: nehéz udvariasan kommentálni Orbán Viktor kijelentését, miszerint a kettős állampolgárság ügyében Szlovákia provokál. "Nehéz udvarias kommentárt találni, udvariatlan pedig nem szeretnék lenni" - jelentette ki Miroslav Lajcák Pozsonyban a kijelölt magyar kormányfő keddi sajtóértekezletén elhangzott szavakra reagálva. Orbán szerint teljesen nyilvánvaló, hogy a szlovák választáson induló nemzeti pártok folyamatosan provokálják és provokálni is fogják Magyarországot, "mi azonban ezeknek a provokációknak nem ülünk fel".
2010.05.18. 20:45
 
Megtartotta első ülését az új brit parlament
Megtartotta első ülését kedden az új brit parlament. A hivatalos alakuló ülés ugyan szerdán lesz, amikor a május 6-án megválasztott alsóházi képviselők leteszik esküjüket, a törvényhozók azonban már kedden összeültek, hogy megválasszák a ház elnökét. Jóllehet nem egyöntetű támogatással, de ismét a konzervatív párti John Bercow lett közfelkiáltással a házelnök. Az ügy külön érdekessége, hogy bár a brit politikai szokásjog alapján az alsóház elnöki tisztségét betöltő képviselő ellenében egyik párt sem indít jelöltet az adott választókörzetben, az idén az Egyesült Királyság Függetlenségi Pártjának (UKIP) egyik prominens tagja, Nigel Farage indult Bercow ellen a Buckinghamshire grófságbeli képviselői helyért, ám alulmaradt.
2010.05.18. 20:30
 
 
Az MNB elnöke szerint szigorú fiskális politikára van szükség
A magas államadósság csökkentése érdekében nagyon szigorú fiskális politikára van szükség - mondta a Magyar Nemzeti Bank elnöke a Második Bankár Konferencián. Simor András, a Figyelő és a Nemzetközi Bankárképző rendezvényén hangsúlyozta: a magas nettó külső adósság, a magas államadósság, a bankrendszer kiemelkedő hitel/betét mutatója és a jelentős háztartási devizahitel-állomány továbbra is a sérülékenység legfontosabb forrásainak tekinthetők. Éppen ezért a fenntartható növekedés hazai modelljének nagyobb mértékben kell a belső megtakarításokra, forintforrásokra támaszkodnia.
2010.05.18. 20:30
 
 
Utolsó ülését tartja szerdán a Bajnai-kabinet
Utolsó ülését tartja szerdán a Bajnai-kormány. Az MTI úgy tudja: az utolsó ülés napirendjén az átadás-átvétel, valamint az árvízi védekezéssel kapcsolatos feladatok szerepelnek. Bajnai Gordon miniszterelnök 2009. április 14-én tette le hivatali esküjét, azt követően, hogy az Országgyűlés megszavazta a bizalmatlansági indítványt, amellyel a parlamenti többség leváltotta Gyurcsány Ferenc miniszterelnököt. A Bajnai-kabinet - amely múlt péntek óta már ügyvezető kormányként dolgozik - a megalakulása óta nagyjából hatvan ülést tartott.
2010.05.18. 20:15
 
 
Labdarúgó NB I: Ferencváros-Lombard Pápa 2-0
A Ferencváros két góllal nyert a Pápa ellen a labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójának keddi nyitómérkőzésén. Lipcsei Péter, a Ferencváros középpályása 647. alkalommal lépett pályára a zöld-fehér együttesben, ezzel megdöntötte a legendás Sárosi György rekordját. Az összecsapás előtt Albert Flórián, a klub aranylabdása köszöntötte a játékost. Lipcseit a 63. percben cserélte le Craig Short vezetőedző, a középpályás az idény végén visszavonul, így ez volt az utolsó mérkőzése hazai közönség előtt. Eredmény: Ferencváros-Lombard Pápa 2-0 (1-0). Albert Stadion, 3000 néző. Gólszerzők: Elding (42.), Gárdos (76.).
2010.05.18. 20:15
 
 
11 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz az elmúlt 3 napban
Az Allianz Hungaria Zrt.-hez és az Aegon Magyarország Zrt.-hez is mintegy 5.500 kárbejelentés érkezett az elmúlt három nap viharai miatt, de további bejelentésekre számítanak - közölték a biztosítótársaságok. Az Allianz tájékoztatása szerint a bejelentésekből mintegy 3.450 viharkárra, 1.150 villámcsapásra, több mint 720 árvízi és elöntési kárra vonatkozik. A legtöbb káreseményt Budapestről (605) jelentették. Az eddig bejelentett károk kapcsán a várható kárkifizetés megközelíti a 360 millió forintot - közölte az Allianz. Az Aegon tájékoztatása szerint délelőttig mintegy 5.500 kárbejelentés érkezett hozzájuk. A becsült kárérték esetükben eléri a félmilliárd forintot, de a biztosító összesen egymilliárdnál nagyobb kifizetésre számít.
2010.05.18. 19:15
 
 
Clinton: a nagyhatalmak megállapodtak az Irán elleni szankciókról
Az amerikai külügyminiszter Washingtonban bejelentette: a nagyhatalmak megállapodtak egymással az Irán elleni újabb szankciókról. Hillary Clinton közölte: az Egyesült Államok közös hangot talált egyebek között Oroszországgal és Kínával, elkészült a Nyugat szerint titkos atomfegyverkezést folytató perzsa állam elleni ENSZ-büntetőintézkedések tervezete. Clinton egy szenátusi meghallgatáson jelentette be az egyezséget a Biztonsági Tanács öt állandó tagja és Németország között. A külügyminiszter "erős tervezetet" említett, de arra nem tért ki, hogy konkrétan milyen szankciókkal sújtanák Iránt. Washington korábban azt ígérte, hogy az Irán elleni negyedik szankciócsomag keményebb lesz az előzőeknél.
2010.05.18. 19:00
 
 
Jelenleg 120 ezer cég ellen folyik adóvégrehajtás
Hetente átlagosan 5.365 vállalkozás ellen rendelnek el adóvégrehajtást, az elmúlt egy évben folyamatosan mintegy 120 ezer vállalkozás neve szerepelt az adóvégrehajtás alá vont cégekről készült listán - közölte a feketelista.hu. A 120 ezer cégnév között több mint 55 ezer már legalább egy év óta szerepel a listán. Az adóhivatal minden héten nyilvánosságra hozza a folyó adóvégrehajtás alatt álló cégek névsorát, s ez további tíz állami nyilvántartás adataival együtt kerül fel a feketelista.hu portálra. Az adóhatóság kimutatásai szerint a vállalkozások eddig több mint 1.600 milliárd forint adóhátralékot halmoztak fel, van olyan cég, amelynek az adótartozása már megközelítette a tízmilliárd forintot.
2010.05.18. 17:15
 
 
A ruhaneműk kötelező eredetmegjelölése mellett szavazott az EP
Nagy többséggel támogatásáról biztosította Strasbourgban az Európai Parlament (EP) azt a javaslatot, hogy az EU területén árusított ruhák mindegyikén kötelező legyen feltüntetni a származási országot. A "made in" eredetmegjelölés használata jelenleg önkéntes, a kapcsolódó előírások pedig tagállamonként változnak. Ez - vélik az EP-képviselők - félrevezetheti a vásárlókat. A parlament ezért kötelezővé tenné az eredetmegjelölést.
2010.05.18. 17:15
 
 
Grosso, az előző vb hőse kikerült az olasz keretből
Kikerült a címvédő olasz labdarúgó-válogatott keretéből az előző világbajnokság egyik hőse, Fabio Grosso, aki Marcello Lippi szövetségi kapitány keretszűkítésekor esett áldozatul. A szakvezető kedden két embertől vált meg előzetes, 30-as keretéből: Grosso mellett a középpályás Candreva maradt ki a vasárnap sestriere-i edzőtáborba vonuló csapatból. Grosso a 2006-os németországi vb-n a Squadra Azzurra egyik legjobbja volt. Az ausztrálok elleni nyolcaddöntő utolsó pillanataiban 11-est harcolt ki, amely továbbjutást ért, a németek elleni elődöntő hosszabbításának 119. percében finálét érő gólt lőtt, majd a mindent eldöntő összecsapás büntetőpárbajában ő értékesítette az olaszok világbajnoki diadalát eredményező utolsó 11-est.
2010.05.18. 17:00
 
 
Elemzők szerint a vártnál nagyobb lehet a bérnövekedés az idén
Az első negyedéves béradatok tükrében a vártnál nagyobb lehet a bérnövekedés az idén - vélekednek az MTI által megkérdezett elemzők, akik pozitívumként értékelik, hogy márciusban jelentősen nőtt az alkalmazásban állók létszáma az előző hónaphoz képest. A KSH adatai szerint a reálkeresetek - a fogyasztói árak 6 százalékos növekedése mellett - az idén az első három hónapban 5,6 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit. Az emelkedés a KSH szerint döntően a személyi jövedelemadó szabályok változásának, valamint annak volt köszönhető, hogy januárban és márciusban eseti kereset-kiegészítést fizettek a költségvetési szerveknél foglalkoztatottaknak.
2010.05.18. 16:45
 
 
Alvás közben is tanulnak az újszülöttek
Alvás közben is hatékonyan tanulnak az újszülöttek - állapították meg a Floridai Egyetem kutatói. Az amerikai tudományos akadémia lapjában közzétett tanulmányban 1-2 napos újszülöttekkel végzett vizsgálat eredményeit ismertették. Ebben a korban a babák akár 18 órát is alszanak, ám Dana Byrd kutatásvezető szerint eközben is gyorsan tanulják a világot. "Az alvó újszülöttek jobb tanulók, jobb 'adatfelszívók', mint korábban gondoltuk" - mondta a pszichológus.
2010.05.18. 16:00
 
 
Kajak-kenu Vk, Szeged: Kovács és Janics egymás ellen 500 méteren
Kovács Katalin a világbajnok jogán, Janics Natasa pedig a múlt hétvégi rangsoroló megnyerésével kvalifikálta magát a jövő hétvégi, szegedi MOL kajak-kenu Világkupára. Régóta nem volt arra példa, hogy két olimpiai bajnok éles versenyt vívjon egymással 500 m-en. A két klasszis párosa ezúttal nem áll össze 500 m-en, ebben a számban a tavaly vb-címet szerzett Kozák Danuta, Szabó Gabriella, valamint a Vad Ninetta, Hegyi Zomilla duó képviselheti majd a hazai színeket. A női négyesnek a tavaly világbajnok Kozák, Kovács, Janics és Benedek lesz a tagja.
2010.05.18. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756[1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista