2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Nem volt szó Magyarország pénzügyi helyzetéről Luxembourgban
Semmilyen formában nem volt szó Magyarország pénzügyi helyzetéről az európai uniós pénzügyminiszterek keddi luxembourgi találkozóján - közölte Iván Gábor nagykövet, az EU mellett működő brüsszeli állandó képviselet vezetője az ülést követően. Sem a találkozó formális részében, sem pedig a kötetlen beszélgetés alatt nem került szóba ez a téma - szögezte le a nagykövet. A hétfőn az euróövezeti tagországok minisztereinek találkozójával kezdődött ülés előtt, illetve alatt a sajtónak tett nyilatkozatban mindazonáltal több résztvevő utalt a Magyarországgal kapcsolatos piaci aggodalmakra, kivétel nélkül lényegében azt bizonygatva, hogy azok alaptalanok.
2010.06.08. 18:15
 
 
Elfogadták a kisebb képviselő-testületekről szóló törvényjavaslatot
Név szerinti szavazással az Országgyűlés elfogadta a helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választásáról szóló törvényjavaslatot, amely alapján ősztől kisebb létszámúak lesznek az önkormányzati képviselő-testületek. Az MTI összesítése szerint a képviselők közül 258-an szavaztak igennel, 93-an nemmel. Az előterjesztésre igennel szavazott a Fidesz- és KDNP-frakció, az MSZP és a Jobbik képviselői viszont elutasították azt. A zárószavazáson nem vettek részt a Lehet Más a Politika (LMP) képviselői, mert nem értenek egyet a törvénnyel. A jogszabály szerint már idén ősztől csökken az önkormányzati képviselő-testületek létszáma.
2010.06.08. 18:00
 
 
A VEKE szerint tarthatatlan a fővárosi villamosközlekedés állapota
A Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület (VEKE) tarthatatlannak tartja a budapesti villamosközlekedés jelenlegi állapotát, miután kedden három helyen történt vágánykivetődés a meleg miatt. A VEKE három intézkedés mielőbbi meghozatalát javasolta Kocsis Istvánnak, a BKV vezérigazgatójának, valamint a főváros vezetésének - közölte Vitézy Dávid, a VEKE szóvivője. Az egyik javaslatuk, hogy a vágányok locsolását meg kell kezdeni, különösen azokat, amelyek hajlamosak a kivetődésre. Vitézy Dávid hozzátette, hogy az elmúlt években volt nagyobb meleg is, mégsem okozott ennyi problémát. Ezért azt javasolják a BKV vezérigazgatójának, hogy csoportosítsa át a forrásokat a vágányok karbantartására. A harmadik pedig, hogy a pálya felújítási ütemét fokozni kell.
2010.06.08. 17:45
 
 
Már Afganisztán az Egyesült Államok leghosszabb háborúja
Már a kilencedik éve tartó afganisztáni katonai művelet az Egyesült Államok leghosszabb háborúja - hangzott el az ABC News keddi tudósításában. Az afgán műveletek 104. hónapja tartanak, hosszabb ideje mint a 103 hónapig húzódó vietnami háború (1964-1973), amely mindeddig az amerikai történelem leghosszabb háborúja volt. Az afgán háború rendkívüli támogatottságot élvezett az Egyesült Államokban, amikor 2001 őszén, egy vasárnap elkezdődött. Alig egy hónap telt el a szeptember 11-i, Amerikát ért terrormerényletek után, Bush elnök a közvélemény biztos támogatására számíthatott, amikor légicsapásokat rendelt el Kabul, Dzsalálábád és a tálibok erőssége, Kandahár ellen.
2010.06.08. 17:30
 
 
NB I: Kabát Péter Debrecenbe igazolt
Kabát Péter a bajnoki címvédő DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását. A rutinos támadó érkezését kedden jelentette be a hajdúsági egyesület hivatalos honlapján. A 32 éves futballista két évre szóló szerződést kötött az egyesülettel. Kabát Kispesten kezdte pályafutását, majd a Vasasba szerződött, ezt követően pedig török, bolgár, majd osztrák klubokban futballozott. 2008-ban szerződött Újpestre, ahol hamar közönségkedvenc, később pedig csapatkapitány lett. A 16-szoros válogatott játékos összesen 169 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára, és 74 gólt szerzett. A Debrecen az elmúlt idényben triplázott, ugyanis a bajnoki cím mellett, a Magyar Kupát és a Ligakupát is elhódította.
2010.06.08. 17:00
 
 
Elfogadták az állami vagyonnal való gazdálkodásról szóló törvényt
A Fidesz és a KDNP szavazataival elfogadta az Országgyűlés az állami vagyonnal való felelős gazdálkodás érdekében szükséges törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot. Az Országgyűlés 257 igen (Fidesz 221, KDNP 36), 108 nem szavazattal fogadta el a jogszabályt; nemmel voksolt 48 szocialista, 45 jobbikos, 15 LMP-s képviselő. A többség arról is döntött, hogy a köztársasági elnöktől a törvény sürgős kihirdetését kérik. Az új vagyontörvény - amely a kihirdetését követő harmadik napon lép életbe - szerint megszűnik a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács, valamint az ellenőrző bizottság, kormányhatározattal verseny nélkül is használatba lesz adható az állami vagyon, kormánybiztos irányítja az APEH és a VPOP összevonását.
2010.06.08. 17:00
 
 
Erdei Tamás szerint gigantikus terhelés a bankadó
Gigantikus méretű terhelésnek nevezte az Orbán Viktor által bejelentett banki különadót Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke, pozitívumként értékelte ugyanakkor, hogy a kormány tartani akarja a 3,8 százalékos hiánycélt, és nem akar teret engedni a bankellenes hangulatnak. Erdei Tamás az MTI-nek elmondta: a bankokat meglepetésként érte az "óriási mértékű" banki különadó bevezetése, erről a kormány nem egyeztetett a Magyar Bankszövetséggel. Hozzátette: a szervezet egy korábbi levelében már felhívta a miniszterelnök figyelmét arra, hogy egy ilyen intézkedés milyen veszélyekkel járhat.
2010.06.08. 17:00
 
 
Orbán: fokozatosan terhelnénk rá az egy adókulcsot a minimálbérre
Idén még nem érintik a minimálbér adómentességét a kormány gazdasági akciótervének részeként kedden bejelentett intézkedések, de Orbán Viktor kabinetje várhatóan fokozatosan bevezeti a minimálbér adóterhelését. A miniszterelnök az MTI-nek a minimálbérre vonatkozó kérdésére - az akciótervet ismertető keddi parlamenti beszéde és viszonválasza után, az Országházból távozóban - annyit mondott: fokozatosan, két éven belül, azaz 2012 január elsejéig kell bevezetni az új rendszert, hogy "folyamatosan vezessük ki az adójóváírást, és folyamatosan terheljük rá a minimálbérre az egy kulcsot".
2010.06.08. 16:30
 
 
Pozitívan fogadta a piac a miniszterelnök bejelentéseit
A piac pozitívan fogadta a miniszterelnöki bejelentéseket, mivel azok a 3,8 százalékos államháztartási hiány tartását és a gazdasági növekedést ösztönzik - mondták az MTI által megkérdezett elemzők kedden. A forint erősödött, a hozamok csökkentek a miniszterelnöki bejelentések nyomán, ami azt jelzi, hogy a piac pozitívan fogadta a miniszterelnök bejelentéseit - mondta Barcza György. A K and H Bank vezető elemzője szerint a tervezett takarékossági intézkedések a költségvetésben ma még meglévő 230 milliárd forintos kockázatot mérséklik, illetve pótolják összeget.
2010.06.08. 16:15
 
 
A parlament elfogadta a Btk. szigorítását
A jogszabályt 253 igen, 61 nem szavazattal és 45 tartózkodás mellett fogadták el. A Btk. módosítása bevezeti a "három csapást", visszaállítja a "középmértékes büntetést", szigorúbb szankcióra számíthatnak azok, akik tanárokkal szemben követnek el erőszakos bűncselekményeket, valamint ezentúl a nemzetiszocialista mellett a kommunista rendszerek bűneinek nyilvános tagadását is büntetik majd.
2010.06.08. 16:15
 
 
MSZP: a szocialista kormányok intézkedései is szerepelnek az akciótervben
A szocialista Mesterházy Attila szerint az Orbán Viktor által ismertetett gazdasági akciótervben számos olyan részlet szerepel, amelyeket a Bajnai-, illetve a Gyurcsány-kormányok is meghoztak intézkedésként, de akkor a Fidesz-KDNP azokat nem támogatta. A frakcióvezető a kormányfő napirend előtti felszólalására válaszolva kijelentette azt is, hogy a kormánypártok másként látják a helyzetet, mint a hazai és külföldi pénzügyi, gazdasági szakemberek. Megjegyezte, miközben arról beszélnek, hogy a költségvetésben olyan hiányok vannak, amelyeket korrigálni kell, eközben a miniszterelnök nem beszélt arról, hogyan akarják tartani a hiányt és csökkenteni az államadósságot, miközben lemondanak bizonyos állami bevételekről.
2010.06.08. 16:15
 
 
KDNP: a társadalmi igazságosság érvényesült a gazdasági akciótervben
A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) szerint a társadalmi igazságosság érvényesült a kormányfő által kedden a parlamentben meghirdetett első gazdasági akciótervben. Harrach Péter azt mondta, sok érdeket fog sérteni a program a magyar társadalomban, de nem a kisemberekét. A pénzügyi egyensúly megteremtésében, a gazdasági talpra állításában mindenki vegyen részt, ne csak a kisemberek - szögezte le a KDNP-s politikus. Ezt szolgálja - mint kifejtette - a hitelintézeti járulék növekedése, a bankok megadóztatása.
2010.06.08. 16:00
 
 
Jobbik: az akcióterv jó, de aknák és hiányosságok vannak benne
A kormány gazdasági akcióterve nagy részben jó, de vannak benne aknák és hiányosságok és nem látják annak a hatásait - mondta a miniszterelnök által bejelentett intézkedésekre a Jobbik nevében reagáló Vona Gábor. Hozzátette, hogy ezért a Jobbik egy második akciótervet is javasol. Közölte, hogy a jövő felé fordulás mellett mintha lenne egy kis feledni akarás is. Kételyként fogalmazta meg, hogy az elhangzottak mennyire voltak átgondolt gazdasági tervek és mennyire az elmúlt napok "felelőtlen megnyilatkozásai" által létrejött kényszerpálya eredményei. Leszögezte, hogy Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke felelőtlen kijelentéseivel bajba sodorta Magyarországot.
2010.06.08. 15:45
 
 
Vámosi-Nagy Szabolcs szerint az adóátrendezés közel nullszaldós lehet
Amíg a 16 százalékos egykulcsos szja bevezetése 300-400 milliárd forint bevételkiesést, addig az adójóváírás kivezetése közel 300 milliárd forint többletbevételt jelenthet a költségvetésnek - felelte Vámosi-Nagy Szabolcs az Ernst & Young adószakértője kedden az MTI kérdésére. Orbán Viktor miniszterelnök a kormány akciótervét ismertetve kedden az Országgyűlésben 16 százalékos egykulcsos jövedelemadót javasolt. Indítványozta a családi jövedelemadózás bevezetését, amelyre két év alatt állna át az ország és ennyi idő alatt kivezetik az adójóváírás intézményét. A miniszterelnök beszédéből úgy tűnik, hogy ez két év alatt valósulhat meg - tette hozzá az adószakértő.
2010.06.08. 15:30
 
 
Nem hosszabbították meg Dida szerződését az AC Milannál
Tíz év után elhagyja az olasz élvonalbeli AC Milan labdarúgócsapatát Dida, a gárda brazil kapusa. A 36 esztendős hálóőr szerződése lejárt, s a klub nem hosszabbította meg az évi négymillió eurós fizetést tartalmazó kontraktust. Dida 2000-ben mutatkozott be Milánóban, 2003-ban és 2007-ben Bajnokok Ligája-győzelmet ünnepelhetett a piros-feketékkel. A válogatottal 2002-ben világbajnok kapus 91 alkalommal húzhatta magára a címeres mezt, s kétszer Konföderációs Kupát (1997, 2005), egyszer pedig Copa Americát (1999) nyert a nemzeti csapattal.
2010.06.08. 15:15
 
 
Egykulcsos családi adózást és 16 %-os szja-t javasol a kormány
A kormány két év alatt egykulcsos családi adórendszert vezetne be, és egykulcsos, 16 százalékos jövedelemadó kulcsot javasol - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök kedden a parlamentben. Ezzel egyidejűleg kivezetik az adójóváírás intézményét. A társasági adó kedvezményes 10 százalékos kulcsát a jelenlegi 50 millióval szemben 500 millió forintos adóalapig lehet majd alkalmazni. A cégek nyereség után fizetendő társasági adója 19-ről 10 százalékra csökken évi 500 millió forintos nyereség alatt. A kormányfő a kis- és középvállalkozásokat terhelő adók közül tíz úgynevezett kisadó eltörölését is javasolta.
2010.06.08. 15:15
 
 
Vb-2010: Zigic a legmagasabb, Eriksen a legfiatalabb
A szerb válogatott támadója, a 202 cm-re nőtt Nikola Zigic a legmagasabb, a 18 éves és 4 hónapos dán Christian Eriksen pedig a legfiatalabb a pénteken kezdődő, dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mezőnyében. A legidősebb játékos az angol David James, aki 39 évesen és 10 hónaposan szerepel majd a vb-n. A legalacsonyabb labdarúgók pedig az egyformán 165 centis amerikai Jose Francisco Torres és az angol Aaron Lennon.
2010.06.08. 15:00
 
Moratóriumot tervez a közüzemi díjakra a kormány
A közüzemi díjakra tervezett moratórium jó lehetőséget ad a kormánynak arra, hogy megvizsgálja: a díjak valóban a tényleges költségeket tartalmazzák-e - mondta Hegedűs Miklós, a GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. ügyvezetője azt követően, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a parlamentben bejelentette az erre vonatkozó javaslatot. Orbán Viktor felkérte a nemzeti fejlesztési minisztert, hogy a közüzemi díjak emelésére rendeljen el moratóriumot és kezdeményezzen tárgyalást az ármegállapítás új rendszeréről az érintett vállalkozásokkal.
2010.06.08. 15:00
 
 
Mindössze 97 árucikk bevitelét engedélyezi Izrael a Gázai övezetbe
Mindössze 97 árucikk bevitelét engedélyezi Izrael a Gázai övezetbe, míg a blokád 2007. júniusi bevezetése előtt még 4 ezer féle áru érkezhetett a térségbe - mutatott rá jelentésében a Gisa izraeli nonprofit szervezet. Jelenleg havonta 2300 teherautónyi szállítmány érkezik az övezetbe, míg három évvel ezelőtt ez a szám meghaladta a 10 ezret. A jelentésben a szervezet kétségbe vonta azt az izraeli érvet, miszerint a palesztinok lakta övezet elszigetelésével meg lehetne akadályozni a Hamász palesztin mozgalom katonai infrastruktúrájának újjáépítését. A tiltott árucikkek között szerepelnek ugyanis egyebek mellett fűszerek - például a gyömbér és a koriander -, valamint gyerekjátékok is.
2010.06.08. 15:00
 
 
Támogatják Észtország eurótagságát az EU-pénzügyminiszterek
Az Európai Unió huszonhét tagországának pénzügyminiszterei kedden támogatták, hogy Észtország jövőre belépjen az euróövezetbe. Az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank és az euróövezeti pénzügyminiszter csoport ajánlásait követve Luxembourgban a teljes uniós pénzügyminiszteri tanács jóváhagyta az észt csatlakozást január elsejétől. A végső döntést a tagországok állam- és kormányfői hozzák meg jövő csütörtöki brüsszeli találkozójukon, de ez már inkább csak formalitásnak tekinthető. A balti állam az övezet 17. tagja lesz Ausztria, Belgium, Ciprus, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Luxemburg, Németország, Málta, Olaszország, Portugália, Spanyolország, Szlovákia és Szlovénia mellett.
2010.06.08. 14:45
 
 
Vb-2010: már 10 órakor kinyit pénteken a johannesburgi Futballváros Stadion
A világbajnokság első napján, pénteken tíz órától lesz nyitva az első mérkőzésnek otthont adó johannesburgi Futballváros Stadion - jelentette be a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) végrehajtó bizottságának hétfői ülését követően. A 16 órakor kezdődő Dél-Afrika - Mexikó összecsapás előtt 14 órától zajlik majd a megnyitó ünnepség, a FIFA szakembereinek megítélése szerint azonban szükség van a négy órás beengedési intervallumra, mert nagy dugók alakulhatnának ki, ha nem hagynának elég időt a stadionba történő eljutásra, illetve a helyek elfoglalására. A korán érkezőket régebbi nagy mérkőzések érdekesebb képsoraival szórakoztatják majd.
2010.06.08. 14:45
 
 
LMP: neokonzervatív fordulatot hajt végre a kormány
A Lehet Más a Politika szerint a kormány neokonzervatív fordulatot hajt végre. Schiffer András frakcióvezető kedden a parlamentben a kormányfő gazdasági akciótervet ismertető beszéde után azt mondta, neokonzervatív fordulatot hajtottak végre, miközben nem ezt ígérték. Az adócsökkentés populizmusával jöttek elő, a kisebb állam demagógiáját folytatják - fogalmazott az ellenzéki politikus. Szerinte a kormány terve a felső középrétegek egyoldalú kedvezményezéséről szól, a tervezett intézkedések cserben hagyják a szegényeket.
2010.06.08. 14:45
 
 
Huszonkilenc pontos a kormány akcióterve
Huszonkilenc pontban sorolta fel a kormánya által javasolt intézkedéseket Orbán Viktor kedden a parlamentben az első gazdasági akciótervet ismertetve. A miniszterelnök közölte: a terv két fő gondolatra koncentrál, az új gazdasági rendszer kialakítására és a kölcsönös felelősségvállalás bevezetésére. Orbán Viktor szerint eljött az idő, hogy a gazdaságban is új kerüljön a régi helyébe. Új időszámítás kezdődik a magyar gazdaságban is, az élet minden területén alapvető változások lesznek - szögezte le.
2010.06.08. 14:30
 
 
Lázár: a Fidesz támogatja az első gazdasági akciótervet
A Fidesz határozottan támogatja a kormányt az első gazdasági akcióterv megvalósításában - mondta Lázár János frakcióvezető kedden az Országgyűlésben. A politikus felhívta a kormányfő figyelmét a felelősség kérdésére: valakik a kialakult helyzetért felelősséggel tartoznak, és a miniszterelnök nem feledkezhet meg az elszámoltatásról. A kormányfő napirend előtti felszólalására reagálva Lázár János közölte: az MSZP átverte Magyarország hitelezőit, az őszödi beszéddel, a hazugságokkal elérte, hogy "Magyarország Európa hazug embere" lett.
2010.06.08. 14:30
 
 
Felsőzsolca még mindig vízben áll
Felsőzsolca egy része továbbra is vízben áll, a Miskolchoz közeli hétezer lakosú város alacsonyabban fekvő részein méteres a víz. Van olyan utca, ahol félméteres apadást mutatnak a házak falai, de az élet egyhamar nem tér vissza a régi kerékvágásba - jelentette a helyszínről az MTI tudósítója. A várost az elmúlt hét szombatján kezdte szorongatni a helyiek által Kis-Sajónak nevezett vízfolyás, és aznap éjjel, illetve vasárnapra virradóra soha nem látott vízzel rontott a településre, házak tucatjait rombolva le. Csaknem másfél ezer embert telepítettek ki.
2010.06.08. 14:15
 
 
Férfi kézilabda vb-selejtező: teljes a magyar keret
Minden légiós megérkezett, így teljes létszámban készülhet a magyar férfi kézilabda-válogatott a szlovénok elleni világbajnoki selejtezőre. A csapattól származó információ szerint utoljára a Horvátországban szereplő Gál Gyula csatlakozott a Balatonfüreden, illetve Veszprémben gyakorló alakulathoz. A magyarok szombaton utaznak a vasárnapi ljubljanai összecsapásra, a visszavágót pedig június 20-án rendezik a Veszprém Arénában. A győztes jut ki a januári, svédországi vb-re, ahol már kvalifikációt lehet szerezni a 2012-es londoni olimpiára.
2010.06.08. 14:00
 
 
Erősödőben a forint
Erősödött a forint a kormány gazdasági akciótervének ismertetése alatt. A forint árfolyama a déli órákban tartott 286 forintos euró árfolyam szintről meredek erősödésnek indult, fél kettőkor már 282 forint alatt jegyezték az eurót. A forint a svájci frankkal szemben 206 körüli jegyzésről 203-ra, a jennel szemben 260 körüli jegyzésről 257-re erősödött. A zloty árfolyama ugyanezen idő alatt 4,16 körüli euró árfolyamról 4,13 alá, a cseh korona 26,00 körüli euró árfolyamról 25,90 alá erősödött. Pénteken még 290 forint közelében, hétfőn délelőtt pedig 288 forint környékén járt az euró.
2010.06.08. 14:00
 
 
A manguszta is kultúrlény
A közismerten "okos" állatok közül már jó néhányról bebizonyosodott, hogy kultúrával is bír. Most a meglehetősen kis agytérfogatú zebramanguszta is csatlakozott az elithez. A kultúra annyit jelent, hogy az állatok nem minden magatartásformája veleszületett, van, amit társas tanulás során sajátítanak el, és azt tovább is adják. E viselkedésformák ezután különböznek a más hagyományokkal rendelkező fajtársakéitól.
2010.06.08. 13:15
 
 
Jól teljesítenek a leszbikusok általt nevelt gyerekek
Több pszichológiai, viselkedési jellemzőben és az iskolai előmenetelben is jobban teljesítettek hagyományos családban nevelkedő társaiknál a leszbikus szülők kamasz gyerekei - állapította meg az első olyan felmérés, amelyben születésüktől követtek nyomon leszbikus családokba született gyerekeket. A Pediatrics című szakfolyóirat hétfői számában tette közzé Nanette Gartrell, a Kaliforniai Egyetem pszichiáter és jogász professzora tanulmányát. A kutató munkatársával 154, 1986 és 1992 között, leszbikus szülők által alapított családba született gyerek sorsát követte nyomon. Ez az első olyan tanulmány, amelyben kizárólag már vállaltan leszbikus anyák gyerekei vettek részt.
2010.06.08. 13:00
 
 
Manpower: egyre kevesebb munkáltató tervez elbocsátást
A harmadik negyedévben már kevesebb munkavállaló elbocsátást tervezik a munkaadók a Manpower felmérése szerint, mint tavaly ilyenkor, illetve az idei második negyedévben. Kiss Judit, a Manpower Magyarország vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta, a munkáltatók nagy része dolgozói létszámának fenntartásával számol. A munkaerő piaci szolgáltató legfrissebb felmérésből kiderül, hogy a munkáltatók 86 százaléka nem tervez munkaerő felvételt, de elbocsátást sem, míg 4 százalékuk elbocsátásokkal számol, 7 százalékuk pedig a létszám bővülését várja a következő három hónapban.
2010.06.08. 12:45
 
 
A Fidesz-KDNP-frakció tárgyalt a kormány tervezett gazdasági intézkedéseiről
Rendkívüli frakcióülésen tárgyalta meg kedden a Fidesz és a KDNP parlamenti képviselőcsoportja a kormány egy nappal korábbi ülésén született, a gazdaságot érintő döntéseket. A zárt frakcióülésen Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök tájékoztatta a frakciószövetség tagjait azokról a gazdasági döntésekről, amelyeket a Varga Mihály államtitkár vezette gazdasági tényfeltáró bizottság jelentése után hoz a kabinet. Orbán Viktor a kedden 13 órakor kezdődő parlamenti ülésen ismerteti a gazdaság talpra állítását célzó, a 3,8 százalékos idei hiánycél tartásához szükséges akciótervet.
2010.06.08. 12:45
 
 
Százmilliárdos építkezés a Lágymányosi híd déli oldalán
Százmilliárd forintos költséggel és jövő évi indulással a Wing Zrt. beépíti a Lágymányosi híd déli oldalán a Duna és a Ráckevei Duna ág által határolt 15 hektáros területet - mondta Noah M. Steinberg elnök-vezérigazgató kedden sajtótájékoztatón a helyszínen. A hídhoz közelebbi részen 135 ezer négyzetméter iroda épül, 87 ezer négyzetméteren ezer lakás kap helyet, míg az üzletek, vendéglátóhelyek alapterülete 8 ezer négyzetméter lesz. A tervezett befejezési határidő 2021, de Gegessy Ferenc IX. kerületi polgármester úgy vélte, hogy ez pesszimista ütemezés.
2010.06.08. 12:15
 
 
Európai Bíróság: érvényes a barangolásról szóló uniós rendelet
Jogszerű és érvényes a barangolásról (roaming) szóló uniós rendelet, a közösségnek joga volt arra, hogy a belső piac érdekében korlátokat írjon elő a mobiltelefon-szolgáltatók által a barangolásos hívásokért felszámított árakkal kapcsolatban - mondta ki ítéletében a luxembourgi székhelyű Európai Bíróság. A bíróság döntésével elutasította négy európai szolgáltató ezzel ellentétes álláspontját. A barangolásról szóló rendelet rögzíti, hogy a mobiltelefon-szolgáltatók milyen legmagasabb árat számíthatnak fel a felhasználó által a saját hálózatán kívül fogadott, illetve kezdeményezett, úgynevezett barangolásos beszédhívásokért.
2010.06.08. 12:00
 
 
Száztizenöt órát pókerezett Phil Laak las Vegasban
Száztizenöt órán át pókerezett egyhuzamban Phil Laak profi pókerjátékos Las Vegasban, csaknem két nappal meghosszabbítva a kategória Guinness-rekordját. A 37 éves férfi a kártyajáték sztárja, életében eddig több mint 2,5 millió dollárt (450 millió forintot) nyert pókeren. Már 72 óra és 2 perces játék után abbahagyhatta volna, ha pusztán a korábbi rekord megdöntése a célja, ám ő tovább játszott. Végül 115 órányi pókerezés után állt fel - végleg - az asztaltól. "Meg kellene vizsgáltatnom az agyam, biztosan nem vagyok normális" - mondta a csúcsdöntés után.
2010.06.08. 12:00
 
 
Újabb két ember őrizetben a pécsi egyetemi vesztegetés ügyében
Újabb két embert vett őrizetbe a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben hétfőn - erősítette meg az MTI információját kedden az NNI szóvivője. Bartha László megerősítette azt is, hogy mindketten az egyetem dolgozói, de arról nem akart beszélni, hogy milyen beosztásban dolgoznak és mi lehetett a szerepük a bűncselekményben. Az NNI április óta folytat nyomozást bűnszövetségben elkövetett vesztegetés bűntettének megalapozott gyanúja miatt. Az ügyben korábban már nyolc embert őrizetbe vettek, és a bíróság a múlt héten előzetes letartóztatásba helyezte őket.
2010.06.08. 11:45
 
 
Új riviéra épül az Isztriai-félszigeten
Pulától Rovinjig épül a brijuni riviéra, amely néhány éven belül több száz szálláshelyet kínál a csaknem 40 kilométer hosszan kiépülő parti sétány mentén - közölte Pulában Isztria Megye Idegenforgalmi Hivatalának marketingmenedzsere. A tervek szerint Pula északi részén, a kikötői öböl mostanáig katonai célra hasznosított területének rehabilitációjával kezdődik az építkezés. A még az Osztrák-Magyar Monarchia legnagyobb hadikikötőjeként, majd a jugoszláv és a horvát hadsereg katonai bázisaként használt területtől kiindulva egészen Rovinjig húzódik majd a teljes egészében gyalog vagy kerékpárral is bejárható partszakasz.
2010.06.08. 11:45
 
 
Prérikutyakölykök a budapesti állatkertben
Legalább tizennyolc kölyök hancúrozik a prérikutyáknál a Fővárosi Állat- és Növénykertben. A kicsik pontos számát a gondozók nem tudják megállapítani, mert nem tudni, hogy az összes állat a felszínen van-e, vagy némelyikük a föld alatti üregekben tartózkodik. A megfigyelések alapján a tizennyolcas szám a legvalószínűbb. Ez a sok kölyök természetesen nem egy anyától született, hiszen a nőstény prérikutyák ellésenként 2-4, ritkán 5 utódot hoznak a világra. A rengeteg kölyök tehát hat-hét alomból származhat - közölte a városligeti intézmény.
2010.06.08. 11:30
 
 
Vékonyabb és gyorsabb az új 4G iPhone
A várakozásoknak megfelelően vékonyabb, gyorsabb és hosszabb üzemidővel rendelkezik az Apple új, negyedikgenerációs telefonja. A 4G iPhone áprilisban nyilvánosságra került prototípusának elemzése után a szakértők és az Apple szerelmesei arról vitatkoztak, hogy a hétfőn bemutatott készülék vajon mennyiben fog különbözni a Gizmodo szakportál birtokába jutott telefontól. A telefon a korábbi modellekhez képest 24 százalékkal vékonyabb, azaz mindössze 9,3 milliméter vastag. A 3,5 col (7,62 centiméter) átmérőjű kijelző felbontása négyszer nagyobb, azaz 960x640 pixel, 800:1-hez kontrasztarányú, és már minden szögből jól látható.
2010.06.08. 11:30
 
 
Csökken Fico népszerűsége
Csökkenőben van Robert Fico jelenlegi szlovák kormányfő népszerűsége, derül ki a Focus ügynökség legújabb felméréséből, amelyet az Új Szó című pozsonyi napilap ismertetett négy nappal a parlamenti választások előtt. A májusban megkérdezettek 26,2 százaléka bízott a pártok listavezetői közül leginkább Robert Ficóban, egy hónapja 28,7 százaléknyi válaszoló vélekedett így, februárban pedig még 31,3 százalék. Vele szemben enyhén nőtt a kereszténydemokrata SDKÚ listavezetőjének, Iveta Radicovának a népszerűsége, az áprilisi 13,9 helyett most 15,8 százaléknyian bíznak benne.
2010.06.08. 11:15
 
 
A kormány akciótervére vár a forint
A forint a kormány akciótervére vár, miközben a pánikhangulat elcsitítása után stabilizálódni látszik az euró, a nemzetközi piacokon enyhül a befektetői kockázatkerülés. Az eurót kedden délelőtt fél tízkor 284,30 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 284,33 forint után. Pénteken még 290 forint közelében, hétfőn délelőtt pedig 288 forint környékén járt az euró. A forintot terhelő aggodalmakat enyhítette, hogy Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter Luxembourgban, az uniós pénzügyminiszterek tanácskozásán is megerősítette a kormány elkötelezettségét az EU-IMF hitelszerződésben rögzített 3,8 százalékos államháztartási hiánycél teljesítése mellett.
2010.06.08. 10:45
 
 
A német Bundesliga volt a legjövedelmezőbb tavaly
A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság termelte a legnagyobb profitot a 2008/09-es idényben, megelőzve a korábbi éllovas angol Premier League-et - derült ki a Deloitte könyvvizsgáló jelentéséből. Az európai topligákat évente szemléző pénzügyi vállalat kutatása kimutatta, hogy a Bundesliga a 2009-ben lezárult szezonban 1,575 milliárd eurós bevételt könyvelhetett el, ennek eredményeként - a világgazdasági válság ellenére - 10 százalékos növekedéssel zárt úgy, hogy az élvonalban szereplő 18 csapat összesen 172 millió eurós hasznot termelt.
2010.06.08. 10:30
 
 
K&H: az eurózóna felbomlásának esélye nemhogy nő, hanem csökken
Az uniós országok sorra költségvetési megszorításokat vezetnek be, hogy visszatérjenek a 3 százalékos államháztartási hiánycélhoz, ezért az euróövezet esetleges felbomlásának esélye most nemhogy nő, hanem egyenesen csökken - mondta Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója. A napokban egyre több brit gazdasági szakértő annak a véleményének adott hangot, hogy komolyan szóba jöhet az eurózóna felbomlása.
2010.06.08. 09:45
 
 
Magyar Hírlap: Malév-átszabás kell a túléléshez
Negyedével kevesebb munkavállalóval, új fedélzeti szolgáltatással, a menetrendben szereplő célállomások és az utasszám növelésével, valamint a Budapest Airport utaskiszolgálási díjának csökkentésével tehető nyereségessé a Malév a cég üzleti terve szerint - értesült a Magyar Hírlap. A lapban megjelent ismertetés alapján a 2010-2012-ig szóló üzleti terv 25 millió euró nyereséget célzott meg az időszak végére. A lap informá­ciói szerint a hétoldalas dokumentum a Roland Berger Stratégiai Tanácsadó cég együttműködésével készült, és azt megküldték Brüsszelnek abban a prezentációban, amelyet a visszaállamosítás indoklásához az Euró­pai Uniónak is beterjesztett az előző kormány.
2010.06.08. 08:30
 
 
Izrael továbbra sem akar nemzetközi vizsgálatot
Izrael továbbra sem enged a nemzetközi követeléseknek, hogy egy nemzetközi bizottság vizsgálja ki a Gázai övezet izraeli zárlatát megtörni akaró segélyflottilla elleni izraeli kommandós akciót, de késznek mutatkozik arra, hogy végezzenek el egy belső "vizsgálatot" a blokádról. Az izraeli kormány hét legfontosabb minisztere hétfő este ismét tanácskozott, és megállapodott abban, hogy létrehoznak egy belső "ellenőrző bizottságot", amelyben megfigyelőkét helyet foglalna két, Izrael által kiválasztott külföldi jogász is. Ez a bizottság megvizsgálná a kilenc török halálos áldozatot követelő, május 31-i kommandós akció körülményeit és a Gázai övezet elleni blokádot a nemzetközi jog szempontjából.
2010.06.08. 08:15
 
 
Készen áll a szavazásra az Iránt büntető újabb ENSZ-határozattervezet
Készen áll a szavazásra az Iránt büntető újabb ENSZ-határozattervezet, még nem jelölték ki a szavazás napját, de a nyugati nagyhatalmak remélik, hogy ez szerdán megtörténik. A határozattervezet végső verziója megtilt Iránnak "minden olyan tevékenységet, amely atomfegyvert célba juttatni képes ballisztikus rakétával kapcsolatos", az uránbányászatba történő mindenféle befektetést, és minden olyan fegyver vásárlását, amely a súlyosabb kategóriákba tartozik, például harci helikopterekét vagy rakétákét. Az újabb tervezet nem szankcionál újabb iráni személyiségeket vagy intézményeket, mint például a Forradalmi Gárda elitalakulat tagjait, intézményeit, nem fagyaszt be újabb iráni javakat.
2010.06.08. 08:00
 
 
Matolcsy: tartani fogja a kormány a 3,8 százalékos hiánycélt
Annak érdekében fogadta el a kormány a kedd délután bejelentendő gazdasági akciótervet, hogy tartani tudja az eredeti EU-IMF hitelszerződésben szereplő 3,8 százalékos államháztartási hiánycélt - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter hétfő este Luxembourgban. Hozzátette: a célt azért is tartani kell, mert a pénzügyi piacok nem fogadnak el ennél magasabbat. A hét végi maratoni kormányülésen kidolgozott akcióterv bevételnövelő és kiadáscsökkentő elemeket egyaránt tartalmaz, valamint olyanokat is, amelyek segítik a gazdaság növekedését - hangoztatta a miniszter.
2010.06.08. 07:30
 
 
Állandó a rendőri jelenlét az árvíz miatt elöntött településeken
Állandó a rendőri jelenlét Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az árvíz miatt víz alá került településeken. Gaskó Bertalan, a Borsod Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője közölte: egyes településekhez, illetve településrészekhez köthetően - Felsőzsolca, Miskolc, Edelény - több olyan híresztelés láttott napvilágot, amely szerint a kilakoltatott házaknál fosztogatók jelentek meg. Az elmúlt napokban a megye rendőri állományát az árvíz elleni védekezés miatt több ezer fővel megerősítették. Ezek a rendőri erők az árvízi védekezésben, a közterületi jelenlét erősítésében, a közrend-közbiztonság fenntartásában egyaránt részt vesznek.
2010.06.08. 07:30
 
 
Juncker: nagyobb "verbális fegyelemre" lenne szükség a tagországokban
Csupán a pénzügyi piacokon uralkodó idegességet mutatják a magyar pénzügyi nehézségekre vonatkozó híresztelések - vélte Jean-Claude Juncker, az euróövezeti országok pénzügyminiszteri csoportjának elnöke hétfő esti luxembourgi sajtótájékoztatóján. Megismételte, hogy "nem igazán" aggódik Magyarország miatt. A magyar helyzet semmilyen módon nem hasonlítható Görögországéhoz vagy bármely más országéhoz - hangoztatta a luxemburgi kormányfő. Juncker ugyanakkor utalt arra, hogy nagyobb "verbális fegyelemre" lenne szükség a tagországokban, elkerülendő a túlzott piaci reagálásokat.
2010.06.08. 07:15
 
 
Telefonos árvízi keresőszolgálat indult
"Keresem a rokonomat" elnevezéssel telefonos árvízi segítőszolgálat kezdte meg működését hétfőn - közölte Dobson Tibor, az árvízi védekezésre kinevezett miniszteri biztos szóvivője az MTI-vel. A szóvivő elmondta, hogy a 06-46-506-442-es telefonszámon lehet érdeklődni az árvízi helyzet miatt nem fellelhető családtagokról, rokonokról ismerősökről. A miskolci helyszínű segítőszolgálat munkáját meggyorsítja, ha az érdeklődők közlik a keresett személy nevén kívül annak életkorát és pontos lakhelyét. Borsod megyében eddig 4450 embert telepítettek ki otthonából az árvíz miatt - közölte korábban a szóvivő.
2010.06.07. 22:00
 
 
Új tagországgal és új támogatási eszközzel bővül az euróövezet
Az euróövezet tagjává válik Észtország január elsején - jelentette ki Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök hazájának fővárosában hétfőn, miután a zónát jelenleg alkotó államok pénzügyminiszterei egyetértettek az Európai Bizottság erről szóló javaslatával. A miniszterek megállapodtak a nehéz pénzügyi helyzetbe kerülő euróövezeti országok támogatására szolgáló új uniós eszköz működésének részleteiről, lehetővé téve, hogy a cégformában létrehozandó, 500 milliárd eurós keretű pénzügyi stabilizációs alap hamarosan igénybe vehető legyen.
2010.06.07. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734[1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista