2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn egy fordulóra került a főtáblától
Arn Gréta már csak egy lépésre van a főtáblától a wimbledoni tenisztornán, miután a selejtező második fordulójában szerdán legyőzte az amerikai Madison Brengle-t. A viadal hivatalos honlapja szerint a világranglistán 138. Arn a következő körben orosz vagy spanyol ellenféllel találkozik. A 128-as főtáblára kerüléshez három győzelem szükséges. Eredmény, női selejtező, 2. forduló: Arn (20.)-Brengle (amerikai) 6:1, 7:6 (7-3).
2010.06.16. 17:15
 
 
Londoni elemzők jövőre 1,20 dollár alatti átlagos euróárfolyamot jósolnak
Jövőre várhatóan 1,20 dollár alatt lesz az euró átlagos árfolyama, sőt az 1:1-es árfolyamparitás elérése sem kizárt - jósolják friss előrejelzéseikben vezető londoni gazdaságelemző házak. Az Economist Intelligence Unit (EIU) - a világ legnagyobb, nem befektetési banki jellegű gazdaságelemző cége - júliusra szóló, Londonban már szerdán hozzáférhetővé tett legújabb világgazdasági prognózisában azt írta: jövőre, egész évi átlagban 1,19 dolláros euróval számol, és a 2011-2014-es előrejelzési időszak végéig is 1,20 dollár körül mozgó euróárfolyamot valószínűsít. A ház jelentősen gyengítette az idei évre szóló átlagos euróárfolyam-előrejelzését is, az eddigi 1,30 dollárról 1,25 dollárra.
2010.06.16. 17:15
 
 
Tárki: a válság óta megnőtt a félelem a munkanélküliségtől
A válság óta megnőtt a félelem a munkanélküliségtől: míg a kilencvenes években csak tízből két-három foglalkoztatott félt állása elvesztésétől, az elmúlt években tízből legalább négyen tartanak ettől, bár tavaly óta kis csökkenés figyelhető meg a Tárki áprilisi kutatásának adatai alapján. A közvélemény-kutató cég az MTI-hez eljuttatott elemzésében emlékeztet, hogy Magyarországon a munkanélküliség és a munkanélkülivé válás a rendszerváltás óta közbeszéd tárgya. Bár ez idő alatt európai összehasonlításban a magyarországi munkanélküliségi ráta sosem volt magas, a munka elvesztésétől mindig tartottak az emberek - írják.
2010.06.16. 17:00
 
 
Elrendelték Wieszt János előzetes letartóztatását
Elrendelte Wieszt János július 16-ig tartó előzetes letartóztatását szerdán a Budai Központi Kerületi Bíróság. A végzés nem jogerős, mivel azzal szemben a gyanúsított és védője fellebbezést jelentettek be - közölte szerdán a Fővárosi Bíróság az MTI-vel. A Wieszt-ügy május 20-án pattant ki. Az Index.hu-n megjelent videófelvételen a Fidesz XI. kerületi szervezete szerint Wieszt János, az MSZP helyi frakcióvezetője kétmillió forint csúszópénzt fogadott el. A pénz átvételekor egy önkormányzati üzlethelyiség eladásáról van szó. A Fidesz helyi szervezete a videó alapján hatalommal való visszaélés miatt feljelentést tett a politikus ellen.
2010.06.16. 17:00
 
 
Továbbra is 12-e lesz a nyugdíjkifizetés napja
Továbbra is a hónap 12. napján fizetik ki a nyugdíjakat, a kormány ugyanis nem lépteti hatályba az előző kabinet rendeletét, amellyel a kifizetést 15-ére tolta volna el - jelentette be a kormányszóvivő szerdán a kabinet döntését ismertetve. Nagy Anna budapesti sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, ez a késés nehéz helyzetbe hozott volna számos kisnyugdíjast. A változást az előző kormány július 1-jére időzítette, úgy, hogy nem értesítették a nyugdíjasokat, hanem "egész egyszerűen ennek a kormánynak a nyakába lőcsölték volna a végrehajtást" - mondta a kormányszóvivő.
2010.06.16. 16:30
 
 
Június 20-án választhat új elnököt az MDF
A június 20-i országos gyűlésen választhat új elnököt az MDF; az MTI úgy tudja, a pártvezetői tisztségre Makay Zsolt, az MDF országos választmányának elnöke kapta a legtöbb jelölést, őt Nagy Tamás Győr-Moson-Sopron megyei elnök követi. A Győr-Moson-Sopron megyei elnök kedden mondta az MTI-nek, hogy versenybe száll a Magyar Demokrata Fórum elnöki posztjáért. Az MTI úgy tudja, Dávid Ibolya volt elnök Nagy Tamást támogatja. Jelölést kapott még Viniczai Tibor, a párt alelnöke, Szabó József, a Magyar Demokrata Néppárt utolsó elnöke, Boross Péter volt miniszterelnök is, ő azonban már nem tagja a pártnak.
2010.06.16. 16:15
 
 
Bálna rekedt meg a dániai Vejle-fjord vízében
Egy barázdásbálna rekedt meg a Dánia nyugati partvidékén található Vejle-fjord sekély vízében, ahol bálnaszakértők és tűzoltók próbálnak segíteni az életéért küzdő állatnak. Carl Christian Kinze tengerbiológus elmondta, a 15 méteres bálna (Balaenoptera physalus) a hasán fekszik és nem tud megmozdulni. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az állat beteg-e, vagy esetleg betévedt a szorosba. A bálnaszakértők jelenleg annak a lehetőségét mérlegelik, hogy dagálykor egy háló segítségével kiemelik a 30 tonnás emlőst a fjord vízéből. A Koppenhágától mintegy 220 kilométerre nyugatra fekvő Vejle városának tűzoltói víztömlőkből locsolják az állatot, hogy megvédjék bőrét a nap sugaraitól.
2010.06.16. 16:00
 
Kortárs alkotások színesítik Budapestet
Átváltoztatták a V. kerületi tűzoltóság tűzfalát a Világ-Kép Kulturális Egyesület Színes Város elnevezésű kezdeményezése keretében. A Victor Vasarely ihlette Színes Város koncepció nyomán az egyesület azt tűzte ki célul, hogy három budapesti forgalmas csomópontot öltöztet új köntösbe. Az elképzeléshez a Norvég Civil Alap 5 millió forinttal járult hozzá, de számos városvezető és a világ vezető festékgyártója is támogatta a javaslatot. A Flórián téri aluljáró már májusban új arculatot kapott, a Károly körúton található V. kerületi tűzoltóság tűzfala szintén megújult, és a napokban megkezdik a Moszkva tér festésének tervezését is.
2010.06.16. 15:30
 
 
Cozma-ügy: az első- és másodrendű vádlott megtagadta a vallomástételt
Megtagadta a vallomástételt a Cozma-ügyben csoportos garázdasággal vádolt 25 ember közül Raffael Sándor elsőrendű és Németh Győző másodrendű vádlott. A Veszprémben megkezdődött büntetőperben az ügyészségi vádirat egyórás ismertetését követően Raffael és Németh meghallgatásával folytatódott volna a tárgyalás. Raffael Sándor közölte, hogy kérdésekre sem kíván válaszolni, Németh Győző viszont erre hajlandó volt. Mindketten fenntartották ugyanakkor a nyomozati szakban tett vallomásukat.
2010.06.16. 15:15
 
 
Slota: továbbra is teljesen nyitottak a szlovákiai kormányalakítás esélyei
Továbbra is teljesen nyitottak a szlovákiai kormányalakítás esélyei - vélte Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke miután Ivan Gasparovic államfővel megvitatta a hétvégi parlamenti választások nyomán kialakult helyzetet. Szerinte a négy jobboldali párt között, amely szándéknyilatkozatot írt alá a közös kormányalakításról, olyan véleménykülönbségek vannak, hogy egy közös kormány létrehozása nem sikerülhet. "Az SNS támogatná, ha az Irány-Szociáldemokrácia (Smer) és a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) lépne koalícióra" - jelentette ki Slota újságírók előtt. Leszögezte: az SNS számára azonban a legfontosabb, hogy megakadályozza a "magyar párt", a Híd bekerülését az új szlovák kormányba.
2010.06.16. 15:15
 
 
Rendészeti panasztestület: jogszerű volt az Erzsébet téri oszlatás
Jogszerű volt a tavaly július 4-i Erzsébet téri rendezvény feloszlatása, mivel sértette mások jogait és szabadságát, ugyanakkor a bilincs, rendőrbot és könnygáz használata, valamint az előállítás körülményei jogszerűtlenek voltak - állapította meg 2009-es tevékenységéről készített jelentésben a Független Rendészeti Panasztestület. A testület szerdán ismertette múlt évi munkáját, és ebben kitértek a 2009. július 4-i Erzsébet téri rendezvény megítélésére is. Kádár András, a testület tagja elmondta, hogy a panasztestület 3:2 arányban fogadta el állásfoglalását az ügyben.
2010.06.16. 15:00
 
 
Schmitt Pál elhárította a Sólyom újraválasztását szorgalmazók megkeresését
Schmitt Pál házelnök elfoglaltságára hivatkozva elhárította a Sólyom László újraválasztását szorgalmazó értelmiségiek megkeresését, akik szerették volna átadni neki a felhívásukat - közölte a szervezők nevében Lányi András szerdán. "Őszintén sajnáljuk, hogy sem a parlament döntésére váró ügy, sem az aláírók személye nem bizonyult elég fontosnak ahhoz, hogy Schmitt Pál időt szakítson erre a találkozóra. Ezért a sajtó útján szeretnénk emlékeztetni a képviselőket felhívásunkra. Reméljük, lesznek közöttük elegen, akik ugyanolyan felelősségtudattal, a pártszempontokat a nemzet érdekének alárendelve látnak munkájukhoz, mint Elnök Úr" - írta Lányi András.
2010.06.16. 14:45
 
 
Kormánytisztviselői törvény: könnyíthetik a helyettes államtitkárok elbocsátását
Az MTI információi szerint részben módosulhat a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvény: a szaktárcánál olyan változtatást készítenek elő az államfő kifogása nyomán, amely a helyettes államtitkárok esetleges elbocsátását megkönnyíti, a kormánytisztviselők indoklás nélküli elbocsátásának lehetősége ugyanakkor továbbra is megmaradna. Sólyom László köztársasági elnök hétfőn azért küldte vissza megfontolásra a kormánytisztviselők jogállásáról szóló törvényt, mert nem értett egyet azzal, hogy a munkáltatók a kormánytisztviselőket indokolás nélkül menthetnék fel a jövőben.
2010.06.16. 14:45
 
 
Az IMF szerint nem lesz kettős mélypontú globális recesszió
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) vezérigazgatója szerint a világgazdaságban nem lesz kettős mélypontú recesszió, bár a kilábalás egyenlőtlen a világ országaiban. Dominique Strauss-Kahn - aki Párizsban egy európai-kínai gazdasági fórumon beszélt - úgy véli, hogy az európai élénkülés igen gyenge, és Európának növelnie kell versenyképességét. Vagyonkezeléssel és befektetésekkel foglalkozó PIMCO befektetési igazgatója, El-Erian kedden a CNBC-nek azt mondta, hogy a fellendülés nem V alakú lesz, hanem a szintekről a válság előttinél jóval lassabb, 2 százalék körüli növekedés jöhet a gazdaságban.
2010.06.16. 14:30
 
 
Az MSZP másfél tucat módosító indítványt nyújtott be a médiacsomaghoz
Az MSZP másfél tucat módosító indítványt nyújtott be a médiacsomaghoz annak érdekében, hogy a közszolgálat ne váljon pártszolgálattá - közölte Lendvai Ildikó és Mandur László. A szocialista pártelnök véleménye szerint a Fidesz megindította a médiavilág politikai elfoglalását, ahol tud, felvásárol, ahol nem - vagy sajnálja rá a pénzt -, ott gyarmatosít. Tájékoztatása szerint módosító indítványt adtak be azt kezdeményezve, hogy az MTI ne legyen része az egységesülő közszolgálati médiafelügyeletnek. Ezt azzal indokolta, nehéz megmondani, hogy a hírügynökség mit keres a közös közalapítványban, hiszen nem csak a közszolgálatnak szolgáltat.
2010.06.16. 14:15
 
 
Az MSZP 2012-ben léptetné hatályba az új Ptk.-t
MSZP-s képviselők az új polgári törvényköny (Ptk.) 2012. január 1-jei hatálybaléptetését kezdeményezik. Szerintük a következő másfél év elegendő felkészülési időt adna a kódex életbe léptetéséhez, így az egységes 2012-es hatályba léptetéssel orvosolhatóak a korábbi alkotmánybírósági aggályok. Lamperth Mónika, Harangozó Tamás, Steiner Pál és Simon Gábor Országgyűlés elé terjesztett törvénymódosítási javaslata a Ptk.-t hatályba léptető jogszabályt, a Ptké.-t módosítaná, amelynek két rendelkezését az Alkotmánybíróság ez év április 26-i határozatával alkotmányellenesnek nyilvánította.
2010.06.16. 13:45
 
 
Magyar-olasz stratégiai együttműködéséről szóló dokumentumot írtak alá
Szorosabbra kell fűzni az együttműködést Magyarország és Olaszország között - mondta Martonyi János külügyminiszter szerdán Budapesten, miután olasz partnerével, Franco Frattinivel tárgyalt, és aláírták a két ország stratégiai együttműködéséről szóló dokumentumot. Martonyi János a közös sajtótájékoztatón kiemelte, hogy a két ország álláspontja több fontos kérdésben azonos: sürgetni kell a versenyképességet erősítő Európa 2020 stratégia megvalósítását, a gazdasági koordináció erősítését, az uniós intézmények közötti egyensúly biztosítását, valamint hatékony működésüket.
2010.06.16. 13:30
 
 
Tenisz, Wimbledon: hiába éllovas Nadal, Federer az első kiemelt
Bár a Roland Garros után Rafael Nadal leváltotta Roger Federert a férfi világranglista élén, mégis a svájci címvédő lett az első kiemelt a hétfőn elrajtoló wimbledoni tenisztornán. A londoni szervezők hagyományosan nem ragaszkodnak a kiemelési lista elkészítésénél az ATP-rangsorhoz, s ezúttal csak annyit fűztek hozzá döntésükhöz: nincs gyakorlati hatása, mivel mindkét sztár vezeti saját 64 fős ágát a 128-as főtáblán. A nőknél nincs eltérés a WTA-rangsor és a kiemelés között: a világelső Serena Williamset ott is követi nővére, Venus.
2010.06.16. 12:45
 
 
Tizenkét pontos sportstratégiai javaslatot fogalmazott meg az NSSZ
A hosszú távú fejlesztés érdekében partnereivel közösen 12 pontban foglalta össze a sporttal kapcsolatosan legfontosabbnak vélt feladatokat a Nemzeti Sportszövetség (NSSZ), amely a javaslatcsomagot már el is küldte az illetékes miniszternek és államtitkárnak. Gémesi György, az NSSZ elnöke az elképzelésekről szóló dokumentum aláírása és bemutatása apropóján tartott szerdai sajtótájékoztatón reményét fejezte ki, hogy javaslataikról - melyek között szerepelnek a sport szervezeti irányítására és finanszírozására, valamint az állami feladatok és a média szerepének meghatározására vonatkozó felvetések - tárgyalhatnak majd a kormánnyal, és azokat sikerül elfogadtatni.
2010.06.16. 12:45
 
 
Több településen továbbra sincs áram és ivóvíz
Több településen továbbra sincs áram és fogyasztható vezetékes ivóvíz a hétfői vihar miatt, a területileg érintett tűzoltóságok összesen 974 esetben végeztek kárelhárítási feladatokat - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szerdán. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében az orkánszerű szél 74 településen okozott károkat. A legfrissebb adatok szerint szerda reggelig 3872 magántulajdonú, 141 önkormányzati és 26 egyházi tulajdonú ingatlanban keletkezett kárról tettek bejelentést. A súlyosan károsodott lakóépületekből 229 embert kellett kiköltöztetni, ideiglenes elhelyezésüket alapvetően a polgármesterek szervezték.
2010.06.16. 12:45
 
 
Több mint ötvenen távoztak májusban a Miniszterelnöki Hivatalból
Több mint ötven ember távozott a kormányváltással összefüggésben a Miniszterelnöki Hivatalból a Magyar Közlönyben megjelent személyügyi hírek szerint. A Miniszterelnöki Hivatal májusi munkáltatói intézkedéseit tartalmazó hivatalos értesítő alapján hat köztisztviselői kinevezés történt és egy vezetői megbízást - a Nemzeti Biztonsági Felügyelet Elektronikus Biztonsági Osztályának osztályvezetői megbízását - vontak vissza. Közös megegyezéssel szűnt meg 10 köztisztviselő közszolgálati jogviszonya, felmentéssel 14-en távoztak, a határozott idő lejártával, azaz a kormányváltással 29-en kerültek ki a karból.
2010.06.16. 12:30
 
 
Tetőzött a Tisza Szolnoknál; még 88 településen védekeznek
Minden idők második legnagyobb árhulláma 954 centiméterrel tetőzött Szolnoknál, a Közép-Tiszán. Az ország valamennyi folyója apad - közölte a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatósághoz tartozó Országos Műszaki Irányító Törzs szerdán. A Tisza a felső szakaszán már apad, Szolnoktól a déli országhatárig viszont még lassan árad. Szegednél várhatóan három napon belül tetőzik a folyó másodfokú készültségi szint mellett. Jelenleg 382 kilométeren rendkívüli, 640 kilométer hosszú védvonalon pedig harmadfokú készültség van érvényben.
2010.06.16. 12:15
 
 
Májusban csökkent a mobil-előfizetések száma
Májusban 17 ezerrel 11,881 millióra csökkent a három mobiltelefon-szolgáltató teljes ügyfélszáma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) szerdán. A közlemény szerint a forgalmazásban részt vevő ügyfelek, azaz az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma az előző hónaphoz képest 27 ezerrel, 10,789 millióra esett vissza május végére. Áprilisban még 15 ezerrel, 11,898 millióra nőtt a három magyarországi mobiltelefon-szolgáltató teljes ügyfélszáma, miközben 45 ezerrel, 10,816 millióra csökkent az előfizetéssel rendelkezők és az utolsó három hónapban hívást indítók vagy fogadók száma.
2010.06.16. 12:00
 
 
Mintegy négyezer ingatlanban keletkezett kár Szabolcsban
Az eddigi adatok alapján 3872 lakóház, 141 önkormányzati épület és 26 egyházi ingatlan károsodott a hétfői viharban Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőhelyettese szerdán. Dányi Béla polgári védelmi ezredes elmondta: 54 épület vált lakhatatlanná, az önkormányzatok összesített adatai alapján a becsült kárérték már a 2,5 milliárd forintot közelíti. A megrongálódott lakóházak tulajdonosainak csak a harmada rendelkezik biztosítással. A nagyobb kárt szenvedett települések közt Birit, Balkányt, Szakolyt, Nyírbátort, Kislétét, Máriapócsot, Nyírbogátot, Nyírcsaholyt, Kocsordot, Nyírmeggyest és Kántorjánosit említette Dányi Béla.
2010.06.16. 11:45
 
 
A törvényes keretek között maradt a Fidesz-KDNP kampányköltése
Összesen mintegy 404 millió forintot fordított az idei országgyűlési képviselő-választásra a Fidesz-KDNP pártszövetség a Hivatalos Értesítőben olvasható beszámoló szerint. Ebből 18,8 millió forint az állami költségvetési támogatás, 385,8 millió pedig választási célra kapott adományokból gyűlt össze. A választási eljárásról szóló törvény szerint a jelölő szervezetek a költségvetési támogatáson felül jelöltenként legfeljebb egymillió forintot fordíthatnak a választásra. A Fidesz-KDNP 386 jelöltet állított. A Hivatalos Értesítő 47. számában közzétett adatokból kiderül: összesen 404 millió 721 ezer forintot fordított a pártszövetség az országgyűlési képviselő-választásra.
2010.06.16. 11:30
 
 
Obama megújítja az Észak-Korea elleni gazdasági szankciókat
Újabb egy évre meghosszabbítja az Észak-Korea elleni gazdasági szankciókat Barack Obama amerikai elnök, mert Phenjan atomprogramja továbbra is fenyegetést jelent - közölte a Fehér Ház kedden. A Fehér Ház honlapján olvasható közleményben az áll, azért van szükség az Észak-Koreát érintő korlátozások fenntartására, mert "a Koreai-félszigeten a tömegpusztító fegyverekhez alkalmazható hasadó anyagok fokozott előállításának ténye és az ebből adódó kockázat továbbra is rendkívüli fenyegetést jelent" az Egyesült Államoknak.
2010.06.16. 11:15
 
 
Coface: a cégek ötöde már érzi az exportpiac fellendülését
A magyarországi vállalatok ötöde idén már érzi az exportpiac fellendülését, ennek ellenére 60 százalékuk nem tervez beruházást 2010-ben - derül ki az exporthitel-biztosítással foglalkozó Coface Hungary legfrissebb felméréséből. Ebből kiderül, hogy a több száz megkérdezett magyarországi exportcég közel felének 5 százalék feletti mértékben csökkent 2009-ben az export árbevétele. A cégek közel 40 százalékának 10 százalék feletti mértékben csökkent tavaly az exportárbevétele, további 10 százaléknál 5-10 százalékkal esett vissza.
2010.06.16. 10:45
 
 
MSZP: Sólyom ne írja alá az alkotmánybírák jelöléséről szóló módosításokat
Alkotmányossági aggályokra hivatkozva Mesterházy Attila, az MSZP frakcióvezetője képviselőcsoportja nevében arra kéri Sólyom László államfőt, hogy ne írja alá, és ne hirdesse ki az alkotmánynak és az Alkotmánybíróságról (Ab) szóló törvénynek a hétfőn elfogadott módosítását, amellyel a Ház változtatott az Ab tagjainak eddigi jelölési rendszerén. A parlament hétfői döntése értelmében - fideszes kezdeményezésre - nyolctagú jelölőbizottság tehet javaslatot az Ab tagjaira, a testület, "igazodva a választópolgárok akaratából létrejött parlamenti arányokhoz, biztosítja a politikai egyeztetések lefolytatásának megfelelő kereteit".
2010.06.16. 10:45
 
 
Visszavonult a 101-szeres válogatott Gulyás Róbert
Bejelentette visszavonulását Gulyás Róbert, az Atomerőmű SE 101-szeres válogatott kosárlabdázója. A 36. születésnapját július 28-án ünneplő játékos szülővárosában, Dombóvárott kezdett kosarazni, majd a Pécs és az ASE érintésével vágott bele a légióskodásba. A Pau-Orthez volt az első külföldi állomása, majd következett a szintén francia Chalon-sur-Saone (Saporta Kupa-döntő) és Adecco Asvelt. Játszott még az orosz Dinamo Moszkva Region, a görög Olimpiakosz és Panelliniosz, az Ülker Istanbul (török bajnoki cím), a Malaga (spanyol bajnoki döntő) és az Azovmas Mariupol (EK-döntő és ukrán bajnoki cím) együttesében is.
2010.06.16. 10:15
 
 
Már húsz gyanúsítottja van a pécsi egyetemi vesztegetésnek
Eddig húsz embert gyanúsítottak meg a Pécsi Tudományegyetem (PTE) gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben - közölte szerdán a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint a gyanúsítottak közül tízen jelenleg előzetes letartóztatásban vannak, további tíz ember szabadlábon védekezhet. Az NNI területi főosztályának dél-dunántúli régiója április óta folytat büntetőeljárást - a PTE gazdálkodásával kapcsolatban - bűnszövetségben elkövetett vesztegetés és más bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt.
2010.06.16. 10:15
 
 
Az EP és az Európai Bizottság ellenzi a gazdasági kormány tervét
Az Európai Parlament és az Európai Bizottság egyaránt ellenzi az európai gazdasági kormány tervét, amellyel Nicolas Sarkozy francia elnök állt elő, és megnyerte hozzá a német kancellár támogatását is. A Financial Times Deutschland német üzleti napilap szerint az Európai Parlamentben valóságos "palotaforradalom" tört ki a javaslat hallatán. A gazdasági kormány javaslatát a francia államfő néhány héttel ezelőtt vetette fel azzal az elképzeléssel, hogy az az euróövezet 16 tagállamát foglalná magában.
2010.06.16. 10:15
 
 
Rekord meleg volt májusban
A mérések kezdete, vagyis 1880 óta nem volt ilyen meleg a májusi hónap a Földön, mint idén. Világviszonylatban az átlag hőmérséklet 14,8 Celsius fok volt, ez 0,69 fokkal haladta meg az eddigi átlagot. Mindez arra utal, hogy a bolygó hőmérséklete továbbra is emelkedik. A légkörrel foglalkozó tudósok ezt az emelkedést rendszerint az üvegházgázok hatásának tudják be: az ember alkotta vegyi anyagok a légkörbe kerülve csapdába ejtik a Nap hőjét, ami azelőtt visszajutott volna a világűrbe.
2010.06.16. 10:00
 
 
Orbán: 1956 örök igazodási pont a magyaroknak
Orbán Viktor szerint 1956 örök igazodási pont a magyaroknak, tükör, "amelyben mindig láthatjuk a magyarság igazi arcát, igazi értékét". A miniszterelnök a Szabadságharcosokért Közalapítvány szerdai megemlékezésén a budapesti Kisfogház Emlékhelyen hangsúlyozta: fontos üzenete van annak, hogy egy börtönben emlékeznek 1956-ra. "Arra figyelmeztet, hogy mindig akkor uralják el az életünket a rácsok, a kordonok, a korlátok (...), amikor a hatalmon lévők félnek, sőt rettegnek az igazságtól" - mondta.
2010.06.16. 10:00
 
 
Hét új vezető az állami intézmények élén két hét alatt
Az Orbán-kormány május 29-i megalakulása óta hét állami intézmény élén történt változás; a többség lemondott posztjáról. Az elmúlt két hétben hét állami intézmény kapott új vezetőt: volt, akit felmentettek, a többség azonban lemondott, de akadt olyan intézmény is, ahol pótolták az addig hiányzó irányítót. Elsőként - az új kormány első munkanapján - Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter felmentette Tordai Csabát, a Magyar Közlöny felelős szerkesztőjét, és helyette Borókainé Vajdovits Évát jelölte ki a tisztségre, aki 2006 őszéig az igazságügyi és rendészeti minisztérium főosztályvezetője volt.
2010.06.16. 08:30
 
 
Tudósok még nagyobbra becsülik a mexikói-öbölbeli olajszivárgást
Jelentősen, ötven százalékkal növelték amerikai tudósok a mexikói-öbölbeli mélytengeri kőolajszivárgás miatt a tengerbe ömlő olaj mennyiségére adott becslésüket; egy héten belül már másodszor módosították komolyan a becslést. A tudósok keddi közlése szerint nagyon valószínű, hogy naponta 35-60 ezer hordónyi (5,57-9,54 millió liter) kőolaj ömlik a tengerbe. Ez jelentős növekedés ahhoz képest, hogy múlt csütörtökön még napi 20-40 ezer hordónyira tették a szivárgást, jóllehet már az is jócskán meghaladta a korábban becsült napi 12-19 ezer hordós mennyiséget.
2010.06.16. 08:00
 
 
Az új parlamenti képviselők közül többnek is jelentős földtulajdona van
Az új parlamenti képviselők közül többeknek van jelentős földtulajdona, közte szemétlerakó, homokbánya, víztároló és vízfolyás, de vannak olyanok is, akiknek szinte semmijük nincs. Sok új képviselő birtokol motort, néhányan traktort és egynek motorcsónakja is van. Kiss Sándor jobbikos gyógyszerésznek húsz településen vannak földjei, erdői, legelői, mocsara Kelet-Magyarországon, többek közt Apagyon, Bökönyön, Kállósemjénben, Bózsván, Bökönyön, Ófehértón, Tiszaeszláron, Ramocsházán, Nyírmihálydin, Darnón, Rozsályon, Encsencsen, Győrteleken, Nyírgyulajon, Piricsén, Napkoron, Laskodon és Vámosújfalun. Baktalórántházán van egy szemétlerakója is.
2010.06.16. 07:45
 
 
Csúcson az üzemanyagárak
Újabb idei, illetve történelmi csúcsot értek el szerdán az üzemanyagárak azzal, hogy a Mol Nyrt. bruttó 3 forinttal emelte a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát. Az emeléssel a gázolaj átlagára 326 forintra, a benziné 343 forintra nőtt. A benzin ára ezzel ismét elérte a korábbi történelmi csúcsot, míg a gázolaj ára az idén a legmagasabb lett. Korábban a gázolaj idei legmagasabb ára 324 forint volt, míg 2008 júniusában átlagára elérte a 335 forintot. A Mol egy hete 4 forinttal emelte az üzemanyagok árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.16. 07:30
 
 
Olajkatasztrófa: Obama Floridában tájékozódott a helyzetről
Barack Obama amerikai elnök kedden Floridában tájékozódott a Mexikói-öbölben bekövetkezett mélytengeri kőolajszivárgás következményeiről. A térségben tett újabb látogatását az elnök hétfőn Mississippi államban kezdte, ahol az Egyesült Államok elleni 2001-es terrortámadáshoz hasonlította, és "a környezetszennyezés szeptember 11-éjének" nevezte a kőolajszivárgást. Kedden Charlie Christ floridai kormányzó társaságában az állam északnyugati csücskében lévő Pensacolánál szemlélte meg a tengerpartot.
2010.06.16. 07:30
 
 
Vb-2010: egy félidőt bírt Brazília ellen a Koreai NDK
A brazil válogatott 2-1-re győzött az észak-koreai csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának kedd esti mérkőzésén. Az ötszörös vb-győztes Brazília az első félidőben még nem tudta feltörni a szervezett ázsiai védelmet, ám a fordulást követően Maicon valamint Elano góljával eldöntötte az összecsapást. Az észak-koreaiak a 89. percben szépítettek. A johannesburgi találkozót Kassai Viktor vezette. Magyar bíró utoljára 4375 nappal ezelőtt ténykedett világbajnokságon, 1998. június 23-án Vágner László a Kamerun-Chile csoportmérkőzést vezette. Eredmény: Brazília-Koreai NDK 2-1 (0-0). Johannesburg, Ellis Park Stadion, 54.331 néző. Gólszerzők: Maicon (55.), Elano (72.), illetve Dzi Jun Nam (89.)
2010.06.15. 22:30
 
 
Olajkatasztrófa: baleset miatt leállt a szivattyúzás
Leállt kedden a Mexikói-öböl mélyéről feltörő kőolaj kiszivattyúzása, mert villámcsapás miatt tűz ütött ki a munkát végző Discoverer Enterprise fúróhajón - jelentette be a BP olajvállalat. A tűz helyi idő szerint fél tízkor ütött ki. Senki sem sérült meg, és sikerült gyorsan eloltani, de elővigyázatosságból leállították azt a rendszert, amely felszínre hozza a víz alatti "sapkában" összegyűlő olajat. A BP közlése szerint remélhetőleg még a nap folyamán folytatni lehet a munkát. A hajó naponta 2,4 millió liter nyersolajat szivattyúz ki a széttört kút fölé telepített "sapkából".
2010.06.15. 22:00
 
 
Második osztálytól újra lehetne buktatni a KDNP törvényjavaslata szerint
Újra évet ismételtethetnek az alsó tagozatos diákokkal második osztálytól és visszatérhet a szóbeli értékelés mellett a számjeggyel való osztályozás, ha az Országgyűlés elfogadja a KDNP törvényjavaslatát. Hoffmann Rózsa államtitkár, a törvényjavaslat benyújtója kedden expozéjában kifejtette: három ponton módosítanák a közoktatási törvényt. Ezek egyike, hogy második osztálytól ismét lehetővé teszik az évismétlést általános iskolában. Az államtitkár szerint az első és második osztályosok követelményrendszere úgy van megállapítva, hogy gyengébb képességű tanulók is el tudják érni azt. Ha ez mégsem sikerül, akkor a tanuló saját érdeke, hogy évet ismételjen - mondta.
2010.06.15. 21:45
 
 
Szlovákia: a kormányalakításról írtak alá nyilatkozatot a jobboldali pártok
Politikai szándéknyilatkozatot írt alá négy szlovákiai jobboldali párt a közös kormány megalakításáról. A dokumentumot a Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU), a Szabadság és Szolidaritás (SaS), a Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH) és a Híd vezetői írták alá kedd esti találkozójukon. Iveta Radicová, az SDKU kormányfőjelöltje közölte, hogy a dokumentumról szerdán tájékoztatják Ivan Gasparovic köztársasági elnököt. "Megállapodtunk azokban a kiemelt feladatokban, amelyre figyelmünket összpontosítani akarjuk, s mindezekről mihamarabb tájékoztatni kívánjuk a közvéleményt" - mondta újságíróknak Radicová. Hozzátette: polgárbarát megoldásokban gondolkodnak.
2010.06.15. 21:00
 
 
Barroso: nő az uniós egyetértés a gazdasági koordináció fokozásáról
Egyre szélesebb körű az egyetértés az európai uniós tagországok között arról, hogy milyen módon lehet növelni a gazdaságpolitikai együttműködést az EU-ban - hangoztatta José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke kedden Strasbourgban, az Európai Parlament plenáris ülésén. A tagországok állam- és kormányfői csütörtökön találkoznak Brüsszelben, és egyik fő témájuk a koordináció - az uniós szakzsargon szerint a gazdasági kormányzás - fokozása lesz. Az EP legnagyobb frakcióinak vezetői ugyanakkor strasbourgi közös nyilatkozatukban arra intettek, hogy a közös gazdaságpolitikai törekvések irányítását az Európai Bizottságra kell bízni.
2010.06.15. 20:15
 
 
Vb-2010: szűri a vuvuzelák hangját a Magyar Televízió
Megpróbálja szűrni a vuvuzelák hangját a Magyar Televízió, hogy ezzel tegye élvezetesebbé a nézők számára a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság mérkőzéseit. Az MTV közleménye leszögezi: "A lehetőségek végesek, hiszen a vuvuzelák hangja szinte a teljes spektrumban, a 200 Hz-estől az 5 kHz-es frekvenciatartományig erőteljesen érzékelhető. A zümmögést, amely legtöbbször a helyszíni szurkolás hangját is elnyomja, ráadásul nemcsak a lelátók hangját rögzítő mikrofonok, hanem a kommentátor mikrofonja is továbbítja." A Magyar Televízió a meccsenként és stadiononként változó, bejövő hangjelekből a lehető legoptimálisabb hangot keveri ki úgy, hogy ezzel ne rontsa a teljes közvetítés hangminőségét.
2010.06.15. 19:45
 
 
Petraeus tábornok: tartható az USA afganisztáni kivonulásának menetrendje
Tartható az amerikai hadsereg Afganisztánból történő kivonulásának a jövő évre tervezett dátuma - jelentette ki David Petraeus tábornok, az amerikai hadsereg központi parancsnokságának vezetője kedden egy szenátusi meghallgatáson. Az iraki és afganisztáni hadműveleteket felügyelő katonai vezető John McCain szenátornak - a legutóbbi elnökválasztáson Barack Obama ellenfelének - válaszolt, aki szerint Afganisztánban amerikai szempontból rossz irányba fejlődnek az események, és lehetséges, hogy válságos helyzetbe torkollnak. Az ülve beszélő David Petraeus válaszolás közben kis időre az asztalra borult, majd láthatóan szédelegve felállt, és elhagyta a termet.
2010.06.15. 19:45
 
 
A budafoki eset nem tartozott a moratóriumról szóló rendelet hatálya alá
A keddi budafoki kilakoltatás nem tartozott a kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról szóló kormányrendelet hatálya alá - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációs Államtitkársága az MTI-vel. Az államtitkárság közleményben tudatta: az eset nem tartozik a kormány 194/2010. számú rendeletének hatálya alá, amely a kilakoltatási moratórium meghosszabbításáról rendelkezik. Ez a rendelet hatályos, a mai intézkedés viszont nem ütközik az említett jogszabályba - hangsúlyozta az államtitkárság.
2010.06.15. 19:30
 
 
Tenisz, Wimbledon: csak Arn Gréta maradt versenyben a magyarok közül
Már csak Arn Gréta van versenyben a wimbledoni tenisztorna női selejtezőjében, aki két szettben nyert az ukrán Irina Burjacsok ellen, ezzel szemben Marosi Katalin kikapott az orosz Jekatyerina Ivanovától az első fordulóban. A viadal hivatalos honlapja szerint a világranglistán 138. Arn a következő körben amerikai vagy kínai ellenféllel találkozik. A 128-as főtáblára kerüléshez három győzelem szükséges. Eredmények, női selejtező, 1. forduló: Arn (20.)-Burjacsok (ukrán) 6:2, 6:4. Ivanova (orosz)-Marosi 6:1, 6:4. Oprandi (olasz)-Kapros 6:1, 6:1.
2010.06.15. 19:15
 
 
Több milliárdos kárt okozott az árvíz Borsodban
A kedden befejeződött elsődleges kárfelmérés szerint ötmilliárd forintnál jócskán többre tehető az a kár, amelyet az elmúlt hetek árvize okozott magántulajdonú ingatlanokban Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - mondta Ódor Ferenc (Fidesz), a megyei közgyűlés elnöke az MTI-nek. Közölte: a kedden befejeződött elsődleges kárfelmérésre azért volt szükség, hogy a kormány ennek ismeretében határozzon a segítség mértékéről. Az árvíz miatt mintegy 300 magántulajdonú épület dőlt össze a megyében, több ezer károsodott, csupán Felsőzsolcán 1800 az ilyen ingatlanok száma, az adatok azonban még nem véglegesek.
2010.06.15. 19:00
 
 
Vb-2010: döntetlen az elefántcsontparti-portugál mérkőzésen
A portugál válogatott gólnélküli döntetlent játszott az elefántcsontparti csapattal a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának keddi nyitómérkőzésén. A kevés igazi helyzetet hozó összecsapáson az előző vb-n negyedik európaiak álltak a legközelebb a gólszerzéshez, de Cristiano Ronaldo távoli lövése a kapufán csattant. Az afrikai gárdában a második félidőben pályára lépett Didier Drogba is. Ez volt a második olyan mérkőzés a világbajnokságon, amelyen nem született gól. Eredmény: G csoport, 1. forduló: Elefántcsontpart-Portugália 0-0, Port Elizabeth, Nelson Mandela Bay Stadion, 37.037 néző, sárga lap: Zokora (7.), Demel (21.), illetve C. Ronaldo (21.).
2010.06.15. 18:15
 
 
NFM: csak később döntenek a Malév finanszírozásáról és átalakításáról
A Malév finanszírozásának és átalakításának kérdéseiről csak azután lehet dönteni, hogy tisztázták a tulajdonosi struktúrán belüli viszonyokat, pontosították a jogokat és kötelezettségeket, valamint feltárták a társaság elmúlt három évi gazdasági és pénzügyi helyzetét - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium. A tárca annak kapcsán közölte ezt, hogy keddi számában a Népszabadság meg nem nevezett szakértőkre hivatkozva azt írta, a Malév rendbetétele három év alatt legalább ötvenmilliárd forintba kerül majd. A napilap szerint ha valaki figyelmesen végigolvassa a társaság éves jelentéséhez mellékelt könyvvizsgálói jelentést, abból is hasonló következtetésekre juthat.
2010.06.15. 18:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726[1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista