2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Lesz bankadó az EU-ban
Megállapodtak a bankadó bevezetéséről az Európai Unió tagországainak vezetői csütörtökön - közölték a tárgyalások befejeztével diplomáciai források. Az Európai Unió tagországainak vezetői a szervezet 2011-2020-as átfogó gazdaságpolitikai stratégiájáról is döntöttek. Uniós források brüsszeli közlése szerint a tagországok állam- és kormányfői elfogadták a program valamennyi fő célkitűzését, köztük azt a korábban nézeteltérést okozót is, hogy a szegények számát az időszak végére 20 millió fővel csökkenteni kell. A vezetők egyetértésre jutottak abban is, hogy még szorosabb gazdaságpolitikai együttműködést folytatnak, és szigorítják az államháztartási fegyelmet is, beleértve akár új büntetőintézkedések alkalmazását is.
2010.06.17. 18:00
 
 
Több mint 600 ezer 4G iPhone-rendelés egy nap alatt
Az Apple és viszonteladói több mint 600 ezer 4G iPhone-ra kaptak előrendelést, ezért a június 24-i első eladási napra már nem is fogadnak több előjegyzést - közölte az informatikai vállalat. Az Apple június 7-én bemutatott negyedikgenerációs okostelefonjára olyan nagy az érdeklődés, hogy a cég honlapján leadott rendeléseket a bolti megjelenés után három héttel, július közepétől kezdik kiszállítani. Az iPhone kizárólagos amerikai szolgáltatója, az AT&T telefontársaság az előző modellhez képes tízszer több előrendelést regisztrált. A távközlési cég szerint több mint 13 millió találat érkezett arra az oldalra, amelyen az előfizetőik ellenőrizhetik, hogy mikor és milyen feltételekkel frissíthetnek az új készülékre.
2010.06.17. 17:00
 
 
Pintér Sándor: a rendőrség teljesítette eddigi vállalását
A rendőrség számára megfogalmazott célkitűzés megvalósult, eredményt hozott - jelentette ki Pintér Sándor belügyminiszter, utalva a kormány azon ígéretére, hogy két hét alatt rendet tesznek. A belügyminiszter szerint egy éven belül sikerrel járhat az a célkitűzés is, hogy megvalósuljon egy élhetőbb Magyarország. Pintér elmondta, a rendőri erőktől azt várta el, hogy a bűncselekmények száma csökkenjen, a felderítési mutató nőjön, s ez a vállalás eredményes volt. Megjegyezte: hiába volt árvíz, rendkívüli helyzet, a rendőri erők ott voltak a borsodi falvakban. A rendőri jelenlét megakadályozta, hogy főként a kistelepüléseken, és azokban a falvakban, ahol eddig nem voltak rendőrök, bűncselekmények történjenek - mondta.
2010.06.17. 16:45
 
 
Tiltakozik a Greenpeace a heiligenkreutzi hulladékégető miatt
A Greenpeace elfogadhatatlannak tartja a bécsi Umweltsenat heiligenkreutzi hulladékégetőre adott engedélyét, amely teljesen figyelmen kívül hagyta a helyiek és a környezetvédők ellenérveit - közölte a környezetvédő szervezet. Tömöri Balázs, a Greenpeace kampányosa szerint a most lezajlott környezeti hatásvizsgálat nem tárgyalta az égető szemétigényével kapcsolatos problémákat. Az égető kapacitása Burgenland teljes szeméttermelésének mintegy tízszeresére van tervezve, és Ausztriában már most százezer tonna kihasználatlan égető kapacitás van.
2010.06.17. 16:45
 
 
ENSZ: a kirgizisztáni erőszak elől már 400 ezer lakos menekült el
Az etnikai alapú erőszakcselekmények elől már legalább 400 ezer lakos menekült el Kirgizisztán déli részén levő otthonából az ENSZ legfrissebb becslése szerint - közölte Genfben a világszervezet humanitárius segítségnyújtást koordináló hivatalának (OCHA) szóvivője. Az otthonukból elmenekültek, de az országon belül maradtak mintegy 300 ezren lehetnek, az Üzbegisztánba menekültek száma pedig 75 ezer és 100 ezer között van. A becslések csak felnőttekkel számoltak - mondta Elisabeth Byrs. Az üzbég-kirgiz határ korlátozásokkal ugyan, de nyitva marad: szerdán 9 ezer menekült léphetett be Üzbegisztánba. Az otthonukat elhagyni kényszerülő kirgiz állampolgárok többsége Andizsán, Fergana és Namangan területén telepedett le.
2010.06.17. 16:45
 
 
Vb-2010: az angolok álmaik asszonyáról is lemondanának a vb-győzelemért
Az angol férfiak többsége még álmai asszonyáról is lemondana a labdarúgó-válogatott világbajnoki győzelméért, egy teljes évi szexszünetet azonban ugyanez már nem érne meg sem nekik, sem hölgypartnereiknek. A The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - megbízásából elvégzett, csütörtökön ismertetett felmérés szerint arra a kérdésre, hogy az angol csapat vb-győzelmét részesítenék-e előnyben, vagy egy intim kalandot a képzeletükben élő "álomhölggyel", a férfi szurkolók 52 százaléka a világbajnoki diadalt választotta, és csak 42 százalék mondta azt, hogy inkább ágyba bújna a tökéletes nővel.
2010.06.17. 16:15
 
 
Vb-2010: a Bild szerint 10 okból is Németország lesz a világbajnok
A Bild szerint már eldőlt a világbajnokság, a győztes ugyanis Németország lesz. Az ország legnagyobb példányszámú napilapja - amelyet több millióan olvasnak - tíz, szerinte megcáfolhatatlan okot hozott fel arra, hogy miért nem az argentinok, a brazilok vagy épp spanyolok, hanem a németek végeznek majd az első helyen. Első okként a Bild azt emeli ki, hogy minden idők legfiatalabb és legtehetségesebb válogatottja játszik Dél-Afrikában, és - mint fogalmazott - az "ifjú hősök" feltartóztathatatlanok. A második okot a "szuperedző", Joachim Löw jelenti, aki nemcsak a fiataloknak adott szárnyakat, de a hosszabb ideig formán kívül lévő lévő sztárokat, köztük Lukas Podolskit és Miroslav Klosét ismét csúcsformába hozta.
2010.06.17. 16:00
 
 
100 milliárdos az árvízi kár
Az árvíz okozta károk az eddigi felmérések szerint elérik a 100 milliárd forintot - közölte Pintér Sándor belügyminiszter a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón, hozzátéve, csak a védekezési költségekre eddig 30 milliárd forintot fordítottak. A hazai folyók áradása miatt az eddigi, közel 90 százalékos felmérések szerint összesen 3119 lakóház sérült meg, csak Borsod megyében 295 otthon vált lakhatatlanná - monda a belügyminiszter. Pintér Sándor közlése szerint a magánépületekben a kár megközelíti a 10 milliárdot, a mezőgazdasági károk a 27 milliárd forintot, míg az utakban szintén 10 milliárd forint a kár, de ez emelkedni fog, mert az önkormányzati útkárok felmérése még folyamatban van.
2010.06.17. 16:00
 
 
A kormány június 29-ig terjeszti a Ház elé törvényjavaslatait
A kormány június 29-ig az Országgyűlés elé terjeszti az Orbán Viktor miniszterelnök által meghirdetett 29 pontos gazdasági akciótervvel kapcsolatos törvényjavaslatokat. Az államfőjelöltek június 29-én, a róluk való parlamenti szavazás előtt felszólalhatnak az Országgyűlésében. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a házbizottság csütörtöki ülése után közölte: a kabinet minden, az akciótervvel összefüggő törvénymódosítást e határidőig elkészít, közte az adótörvények, a költségvetés módosításáról szóló javaslatokat is.
2010.06.17. 15:45
 
 
Ötvenezer ultraortodox zsidó tüntet Izraelben
Mintegy ötvenezer ultraortodox zsidó tüntetett Jeruzsálemben és Bné-Berakban csütörtök délután az izraeli legfelsőbb bíróság egy határozata ellen, amely megtiltotta a szefárd zsidók szegregációját egy vallási iskolában. "Jeruzsálemben harmincezren, Bné-Berakban pedig húszezren tiltakoznak" - mondta Miki Rozenfeld rendőrségi szóvivő. A tüntetés közelében több fő útvonalat lezártak a közlekedés elől Nyugat-Jeruzsálemben.
2010.06.17. 15:45
 
 
Akár az új államfő is kiírhatja az önkormányzati választás
Nem kizárt, hogy az augusztus 5-én hivatalba lépő köztársasági elnök írja ki az októberi önkormányzati választás időpontját, ha a jelenlegi államfő hivatali idejének utolsó napjáig, augusztus 4-éig ezt nem teszi meg. Az alkotmány szerint a képviselő-testület tagjainak és a polgármestereknek a választását - az időközi választás kivételével - az előző általános választást követő negyedik év október hónapjában kell megtartani. A jövő héten az Országgyűlés azonban várhatóan elfogadja a Választási eljárásról szóló törvény módosítását, amelynek értelmében az államfő a választás előtt a jelenlegi legalább 72 helyett legalább 60 nappal korábban tűzi ki a szavazás időpontját.
2010.06.17. 15:15
 
 
Minimálbércsökkentés és rekord nagyságú munkanélküliség Görögországban
Görögországban 10 éves csúcsra emelkedett a munkanélküliség az első negyedévben. A kormány egyebek mellett a minimálbér csökkentésével és az elbocsátások megkönnyítésével javítana a helyzeten. A görög statisztikai hivatal adatai szerint a munkanélküliségi ráta 11,7 százalékra emelkedett az év első három hónapjában, a 2009 negyedik negyedévi 10,9 százalékról. A munkanélküliség - amely 1,6 százalékponttal haladja meg az euróövezeti átlagot - legutóbb egy évtizede volt hasonló nagyságú Görögországban.
2010.06.17. 15:15
 
 
Megkezdi az EU a csatlakozási tárgyalásokat Izlanddal
Úgy döntöttek az Európai Unió tagországainak állam- és kormányfői, hogy az EU megkezdi a csatlakozási tárgyalásokat Izlanddal. Ezt diplomáciai forrásból jelentették be az uniós csúcstalálkozó helyszínén, Brüsszelben. Izland várhatóan Horvátország után csatlakozik majd, 29. tagállamként.
2010.06.17. 15:00
 
 
Eddig 36 ezren vetették fel magukat a kisebbségi választói jegyzékbe
Alig egy hónappal a határidő lejárta előtt mintegy 36 ezren jelezték a lakóhely szerinti jegyzőnél, hogy részt kívánnak venni a települési kisebbségi önkormányzati képviselők októberi választásán. Aki a 13 kisebbségi közösséghez tartozónak vallja magát, és szavazni kíván a jelöltekre, vagy maga is jelöltként kíván indulni, annak július 15-ig egy formanyomtatványon kell kérnie az adott kisebbségi választói jegyzékbe vételét a helyi jegyzőtől.
2010.06.17. 14:30
 
 
Hamarosan eldől, hogy Horváth Csaba marad-e az MSZP főpolgármester-jelöltje
Horváth Csaba szerint napokon belül eldőlhet, hogy van-e realitása egy civil főpolgármester-jelölt állításának vagy nincs. Az MTI úgy tudja, hogy az LMP a hétvégén dönt az önkormányzati választáson való indulásuk alapelveiről. A főpolgármester-jelölt személyéről még nem határoznak, de korábban már bejelentették, hogy önálló jelöltet akarnak állítani. Az LMP és MSZP között hivatalos testületek közötti tárgyalások nincsenek, de a háttérben több szinten zajlik a személyes puhatolózás. Az MTI információi szerint az LMP egyértelműen azt jelezte, hogy nem akar együttműködni a szocialistákkal.
2010.06.17. 14:30
 
 
PDSZ: minél előbb csökkenjen a pedagógusok óraszáma
A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) azt szeretné, ha a pedagógusok óraszáma minél előbb legalább a korábbi húsz órára csökkenne. Kerpen Gábor, a PDSZ elnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón azt mondta: amint az érdekegyeztetés fórumai felállnak, azonnal tárgyalásokat kezdeményeznek a kérdésről. Kertész Ágnes, a PDSZ elnökségi tagja azt mondta, lát lehetőséget az óraszámok mérséklésére a jelenlegi huszonkettőről, hiszen az elmúlt években mintegy 15 ezer pedagógust bocsátottak el. Jelentős részük nem tudott elhelyezkedni a munkaerőpiacon - jegyezte meg.
2010.06.17. 14:15
 
 
Tárki: a magyar fiatalok nem értik a demokrácia lényegét
A magyar fiatalok nincsenek tisztában a demokrácia lényegével, és nem vesznek részt aktívan a működtetésében, illetve közösségük alakításában - állapította meg az Aktív Állampolgárság Alapítvány megbízásából készült vizsgálat, amelyet csütörtökön ismertettek a sajtóval Budapesten. Az eredmények nemcsak az európai átlagtól, hanem sok esetben a volt szocialista országok értékeitől is elmaradnak. A magyar fiatalok körében állandósulni látszik a politikából való kiábrándultság, bizalmatlanok a politikusokkal és általánosságban véve az állami intézményekkel és szereplőkkel szemben, de igénylik, hogy elmondhassák véleményüket.
2010.06.17. 14:00
 
 
Reuters felmérés: júniusban nem lesz kamatcsökkentés
Nem csökkenti hétfőn az 5,25 százalékos jegybanki alapkamatot a monetáris tanács, decemberre is csak 25 bázisponttal kerül lejjebb - áll a Reuters legfrissebb, csütörtökön közölt felmérésében. Jelentősen, 5,0 százalékról 4,1 százalékra mérsékelte egy hónap alatt az államháztartás idei eredményszemléletű hiányára vonatkozó előrejelzését a megkérdezett elemzői csoport. A 25 válaszoló szakértő egyhangú véleménye szerint a Magyar Nemzeti Bank hétfőn az alapkamat tartásáról dönt. A decemberi 5,0 százalékos alapkamat ugyan többséget kapott, de hat elemző szerint decemberben marad az 5,25 százalékos kamatráta, két elemző 4,75 százalékra, két elemző pedig 4,50 százalékra várja a kamatot.
2010.06.17. 14:00
 
 
Danny Boyle viheti színre a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségét
Danny Boyle személyében Oscar-díjas brit filmrendező viheti színre a 2012-es londoni olimpia nyitóünnepségét. A szervezőbizottság csütörtöki tájékoztatása szerint a 40 millió font költségvetésű előadás kidolgozásában részt vesz majd többek között Mark Fisher is, aki a 2008-as pekingi játékok színpompás megnyitójánál is közreműködött. Az 53 éves Boyle - aki tavaly a Gettómilliomos című munkájáért vehette át az aranyszobrocskát - máris közölte, hogy az ő koncepciója merőben eltér majd a pekingi gáláétól.
2010.06.17. 13:45
 
Kirgizisztán déli részén lassan rendeződni látszik a helyzet
Szemtanúk szerint lassan rendeződni látszik helyzet a dél-kirgizisztáni Osban és Dzsalálábádban, de a közállapotok még mindig nyomorúságosak a két városban, amely az elmúlt héten súlyos etnikai zavargások helyszíne volt. Csütörtökön Osban már visszatért súlyosan megrongálódott otthonába egy maroknyi, korábban elmenekült üzbég kisebbségi. A helybeliek ugyanakkor arra panaszkodnak, hogy a nemzetközi segélyszállítmányok érkezése ellenére nincs elegendő élelem, ivóvíz, és sokan fedél nélkül vannak. Mindesete a fékevesztett kirgiz csőcselék garázdálkodása már abbamaradt, fokozatosan helyreáll a tömegközlekedés és a közüzemi szolgáltatás, és kinyitnak az üzletek is.
2010.06.17. 13:45
 
 
Izrael jelentősen enyhít a Gázai övezet blokádján
Izrael jelentősen enyhít a Gázai övezet köré vont szárazföldi blokádján - jelentette be csütörtökön a miniszterelnöki hivatal. A biztonsági kabinet döntése értelmében a lakosság számára közszükségleti cikkeket, valamint nemzetközi ellenőrzés alatti civil projektek megvalósításához szükséges anyagokat engednek be a palesztin területre. Az intézkedéssel nem közöltek pontos listát arról, milyen szállítmányok bejuttatását engedélyezik az izraeli hatóságok a Gázai övezetbe.
2010.06.17. 13:45
 
 
Emléktáblát avattak a Capitoliumot építő rabszolgák tiszteletére
Emléktáblát avattak az Egyesült Államok parlamentjének otthont adó Capitoliumot építő rabszolgák tiszteletére szerdán az épületben. A Capitolium 1793 és 1800 között épült verejtékes munkával. Számos rabszolga dolgozott az építkezésen, de munkájukért pénzt csak gazdáik kaptak: havonta 5 dollárt. "Képzeljük el, milyen nehéz munka volt cipelni, faragni a köveket ismerve Washington füllesztő nyarait, fogcsikorgató teleit, néha még a legkeményebb fagyban is mezítláb dolgozva" - mondta az emléktábla leleplezésének ünnepségén John Lewis demokrata párti képviselő, annak a kongresszusi munkacsoportnak a vezetője, amely megpróbálta kideríteni, mennyi részük volt rabszolgáknak a munkában.
2010.06.17. 13:30
 
 
Üdvözli az EU a gázai blokád enyhítését
Üdvözölte csütörtökön az Európai Unió külügyi főképviselője az izraeli kormány döntését a Gázai övezet blokádjának enyhítéséről, de hangoztatta, hogy az elvi döntést mielőbb a gyakorlatba is kell ültetni. Brüsszelben, az EU-csúcsértekezlet helyszínén nyilatkozva Catherine Ashton reményét fejezte ki: a döntés nyomán több áru juthat el Gázába, az ottani lakosság mindennapi ellátásának javítására. Az izraeli biztonsági kabinet döntése értelmében a lakosság számára közszükségleti cikkeket, valamint nemzetközi ellenőrzés alatti civil projektek megvalósításához szükséges anyagokat engednek be a palesztin területre.
2010.06.17. 13:15
 
 
Három Miatyánkot ér egy kávé Zágrábban
Imádsággal fizethetnek italukért a vendégek egy zágrábi kávéházban. A horvát főváros turizmusszövetsége honlapján ajánlja a városba látogatóknak a Jarun városrészben lévő Jedro (Vitorla) elnevezésű kávéházat, amely közvetlenül a Sveti duh (Szentlélek) plébániához tartozó templom mellett található. Itt egy cafe latte csupán három Miatyánkba kerül, a kóla viszont drágább: azért öt Üdvözlégy Máriával kell "fizetniük" a szomjas híveknek. A Tportal.hr internetes lap szerint a kávéház ötlete papnövendékektől származik, akik a szentmise után szerettek volna egy kicsit még együtt maradni.
2010.06.17. 13:15
 
 
Matolcsy: a gazdaság helyzete még romlik
Hamis illúziónak nevezte a nemzetgazdasági miniszter azt a feltételezést, hogy a "magyar beteg már gyógyul", ezzel szemben Matolcsy György szerint az igazság az, hogy az ország valamennyi makromutatója romlik, a gazdaság az idén stagflációs állapotba kerül, ezért az új kormány első feladata, hogy Magyarország további zuhanását megakadályozza. A Heti Válasz és a Magyarok a piacon Klub csütörtöki konferenciáján a miniszter kifejtette: a gazdaság még lefelé megy, a pénzügyi stabilizációval éppen sikerül elkerülni egy nagyobb bajt: a bankadó és a költségvetési megtakarítások révén lehet az államháztartás hiányát 5 százalék körüli mértékről 3,8 százalékra leszorítani.
2010.06.17. 13:00
 
 
Gyalogosbarát lesz a Károly körút és a Március 15. tér
A gyalogosbarát közlekedés jegyében átépítik a Károly körút Astoria és Deák tér közötti szakaszát, valamint a Március 15. tér környezetét a Budapest szíve program két újabb projektje keretében. A történelmi belvárost megújító munkálatok hétfőn indulnak, ezért a következő hónapokban fennakadásokra lehet számítani a közlekedésben. Steiner Pál városfejlesztési tanácsnok csütörtöki sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy a jövő héten folytatódik az Európai Unió által támogatott beruházás, melynek első, látványos ütemét, a Belváros új főutcája programot nemrég adták át.
2010.06.17. 12:45
 
 
Matolcsy: 2013-ra a régió leggyorsabban bővülő gazdasága lehetünk
Magyarország 2013-tól a térség leggyorsabban fejlődő gazdasága lehet, ha sikerül végrehajtani a kormányzati intézkedéseket: az idei stabilizációt és azt követően a két éves reformidőszakot - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Heti Válasz és a Magyarok a piacon Klub csütörtöki konferenciáján. Kifejtette: a következő két év a strukturális átalakítások időszaka lesz, ennek részeként 2011-2012-ben Magyarországon a régió legegyszerűbb adórendszerét vezeti be a kormány.
2010.06.17. 12:30
 
 
Július 19-éig még legalább 25 előterjesztést fogadhat el a parlament
Orbán Viktor miniszterelnök az Országgyűlés rendkívüli ülésszakának összehívását indítványozta a június 16-ától július 19-ig terjedő időszakra a házelnöknél. Levele mellékletében 25, még a rendkívüli ülésszak alatt elfogadandó előterjesztést sorol fel, köztük a médiacsomag részét képező öt javaslattal. A kormányfő a rendkívüli ülésszak megtartását elsősorban a kormány múlt kedden bejelentett gazdasági akciótervének végrehajtása érdekében rövidesen benyújtásra kerülő, valamint a már tárgyalható előterjesztések mielőbbi elfogadása miatt tartja szükségesnek - derül ki Orbán Viktor Schmitt Pálhoz írt, a parlament honlapján olvasható leveléből.
2010.06.17. 12:00
 
 
Megkezdődött a gazdasági kérdésekre koncentráló EU-csúcs Brüsszelben
Megkezdődött csütörtök délelőtt az európai uniós tagországok állam- és kormányfőinek egynapos brüsszeli találkozója, amely a nemzetközi pénzügyi válság következményei miatt továbbra is gazdasági témákra összpontosít. A vezetők egyebek között arról cserélnek eszmét, hogyan lehet fokozni az együttműködést és a koordinációt a tagországok gazdaságpolitikájában - mint Donald Tusk lengyel miniszterelnök előzetes nyilatkozatából kiderül, a közép-európai országok egyik fő törekvése e téren, hogy a döntéshozatal ne szűküljön le az euróövezet államaira.
2010.06.17. 11:45
 
 
A Jobbik határozati javaslatban kérte a Károlyi-szobor eltávolítását
A Jobbik országgyűlési határozati javaslatban kezdeményezte a parlament épülete melletti Károlyi Mihály-szobor eltávolítását, illetve egy új műemlék felállítását gróf Tisza István egykori miniszterelnök és házelnök tiszteletére. Hegedűs Tamás, a párt frakcióvezető-helyettese a szobor előtt tartott hétfői sajtótájékoztatóján kifejtette: a köztársaság első elnökének emlékét azért nem tartják méltónak megörökíteni az Országgyűlés épülete mellett, mert Károlyi Mihály szerintük hazaárulást követett el azzal, hogy leszerelte az I. világháborúból hazatérő 1,2 millió magyar katonát ahelyett, hogy egy az ország régi határait megvédeni képes nemzeti hadsereget szervezett volna belőlük.
2010.06.17. 11:45
 
 
Oprah Winfrey 10 ezer dollárral és iPaddel lepte meg alkalmazottait
Oprah Winfrey amerikai médiamogul 10 ezer dollárral (2,3 millió forinttal) és egy Apple iPaddel lepte meg O: The Oprah Magazine című lapjának minden alkalmazottját a kiadvány fennállásának tizedik évfordulója alkalmából. Az újság szóvivője szerint Winfrey az ajándékkal a lap dolgozóinak kemény munkáját és elkötelezettségét kívánta anyagilag elismerni. Oprah Winfrey 2011-ben tervezi befejezni 25 éve futó, rendkívül népszerű televíziós showműsorát, hogy önálló kábeltelevízió-hálózatot indítson. Az Oprah Winfrey Show-t jelenleg az ABC csatorna közvetíti Chicagóból az egész Egyesült Államokban és világszerte több mint 140 országban.
2010.06.17. 11:30
 
 
Az MSZP konszenzusos jelölt esetén kész visszaléptetni Horváth Csabát
Az MSZP nem Horváth Csabát indítja főpolgármester-jelöltként az októberi önkormányzati választáson, ha sikerül az LMP-vel, valamint civil szervezetekkel egy konszenzusos jelöltben megegyeznie - erről Steiner Pál szocialista képviselő beszélt csütörtökön újságírói kérdésekre válaszolva Budapesten. A Fővárosi Közgyűlés MSZP-frakciójának a vezetője úgy fogalmazott: Horváth Csaba ebben az esetben kész visszalépni. Steiner Pál azt mondta, egy széles körű választási együttműködést tartanának szükségesnek a Fidesz leendő jelöltjével szemben, ezért tárgyalni kívánnak az LMP-vel és más szervezetekkel is. Kérdésre válaszolva hozzátette: még nem keresték meg az LMP-t.
2010.06.17. 11:15
 
 
Cameron: London erős eurót akar
Nagy-Britannia nem lesz az euróövezet tagja, de az erős, sikeres euró létfontosságú a brit nemzeti érdekek szempontjából - mondta Brüsszelben David Cameron brit miniszterelnök. A konzervatív politikus, aki a tavaszi választások nyomán hosszú évek munkáspárti kormányzását leváltva vette át - a liberálisokkal összefogva - Nagy-Britannia irányítását, az EU-országok csúcsvezetőinek tanácskozása előtt találkozott José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével, és igyekezett eloszlatni a konzervatívok Európával szembeni tartózkodása miatti aggodalmakat.
2010.06.17. 10:15
 
 
Három településen még nincs áram Szabolcsban
Három szabolcsi településen - Balkányban, Szakolyban és Nyírcsászáriban - még mindig nem állt helyre az áramellátás, több helyen pedig csak részlegesen működik a szolgáltatás - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetőhelyettese csütörtökön. Dányi Béla polgári védelmi ezredes elmondta: az E.ON arról tájékoztatta a szervezetet, hogy csütörtök estig minden településen lesz áram, de a hétfői vihar miatt megszűnt szolgáltatást nem minden fogyasztónál tudják visszakapcsolni, ivóvíz azonban már minden településen van.
2010.06.17. 10:15
 
 
Riadókészültségbe helyezték az izraeli rendőrséget
Riadókészültségbe helyezték csütörtökön az izraeli rendőrséget, mert a délutáni órákban két helyszínen ortodox zsidók várhatóan jelentős számban fognak tüntetni - jelentette be Miki Rózenfeld rendőrségi szóvivő. Jeruzsálemben és a Tel-Aviv melletti Bné-Berakban mintegy 10 ezer rendőr vigyáz majd arra, hogy az indulatosnak ígérkező megmozdulások ne csapjanak át zavargásokba. A tüntetők támogatásukat óhajtják kinyilvánítani a ciszjordániai Immánuel telep több tucat ortodox zsidó lakosa mellett, akik inkább börtönbe vonulnának, semhogy eleget tegyenek az izraeli legfelsőbb bíróság döntésének, amely kötelezte őket szefárd zsidó lányok beengedésére a helyi iskolába.
2010.06.17. 09:00
 
 
Szapáry: a kormány új megállapodásra törekszik az IMF-fel és az EU-val
A kormány új pénzügyi megállapodást kíván kötni a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval (EU) - jelentette ki Szapáry György, Orbán Viktor miniszterelnök főtanácsadója csütörtökön. Szapáry György az M1 köztelevízió reggeli műsorában elmondta: a készenléti hitelkeretről szóló, októberben lejáró szerződést a kormány decemberig hosszabbítaná meg, hogy ne keletkezzen törés a programban, és 2011-re egy új megállapodást kíván tető alá hozni. A megbeszélések július elején kezdődnek, amikor Magyarországra érkezik az IMF és az EU küldöttsége - mondta Szapáry György.
2010.06.17. 08:45
 
 
Az EMFESZ a hatósági árhoz képest is egyhavi gázdíj megtakarítást biztosít
A hatósági ár bevezetése után is tartja a lakosságot ellátó egyetemes szolgáltatói árhoz képest az egy havi földgáz árának megtakarítási lehetőségét az EMFESZ földgázkereskedő cég - mondta el Góczi István, a társaság ügyvezetője. Az ügyvezető tájékoztatása szerint a mostani negyedévben az enyhén növekvő gázár és a devizaárfolyam változása a végfelhasználói árak emelkedését eredményezné. A végfelhasználói ár egyik eleme, azaz a gáz mint termék árának változása a rendszerhasználati díjakkal együtt mintegy 4,5 százalékos áremelést indokolna, a forint gyengülése pedig további 10 százalékponttal járulna hozzá az emeléshez.
2010.06.17. 07:30
 
 
Harrison Ford megnősült
Egybekelt Harrison Ford és Calista Flockhart, a két hollywoodi filmcsillag ezzel hivatalossá tette 2001 óta tartó kapcsolatát - jelentette a TMZ.com celebportál. A 67 éves Harrison Ford - az Indiana Jones-filmek és a Csillagok háborúja filmsorozat egykori sztárja - és a 45 éves Calista Flockhart kedden Új-Mexikó szövetségi államban mondta ki a boldogító igent Bill Richardson kormányzó előtt. A kedves mosolyú, élénk tekintetű, pehelysúlyú Calista Flockhart az Ally McBeal című tévésorozatban játszott ügyvédszerepéről ismert. Harrison Fordnak ez már a harmadik házassága.
2010.06.17. 07:15
 
 
Szanyi indul az MSZP országos választmányának elnöki posztjáért
Elindul pártja országos választmányának elnöki posztjáért Szanyi Tibor - erről az MSZP-s politikus a Magyar Hírlap csütörtöki számában megjelent interjúban beszélt. A politikus azt mondta: két évre szóló programmal indul. Mint fogalmazott, ennyi idő alatt el kell érniük, hogy az MSZP szakítson a balliberális irányvonallal, és igazi baloldali pártként viselkedjen, politizáljon. Szanyi Tibor az interjúban arról is beszélt, hogy Tóth József és az ő egyéni bejutása az Országgyűlésbe a tagság körében tovább növelte az elfogadottságukat, de a parlamenti frakcióban inkább ellenhatást váltott ki.
2010.06.17. 07:15
 
 
Olajkatasztrófa: a BP újabb olajgyűjtő rendszert helyezett üzembe
Újabb szivattyúrendszert helyezett üzembe a BP olajvállalat a Mexikói-öböl mélyéről feltörő kőolaj összegyűjtése érdekében szerdán - közölte maga a társaság. A június harmadikán üzembe helyezett első rendszer eddig összesen 160 400 hordónyi kőolajat hozott a felszínre a széttört olajkút fölé telepített "sapkából". Az első rendszer naponta legfeljebb 18 ezer hordónyi kőolaj kiszivattyúzására volt képes. A második szivattyúrendszer beállításával napi 28 ezer hordóra akarják növelni a felszínre hozott olaj mennyiségét.
2010.06.17. 07:15
 
 
Vb-2010: 48 év után nyert Chile
Chile 1-0-ra legyőzte Honduras csapatát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság H csoportjának nyitómérkőzésén, s ezzel 48 év után nyert ismét vb-meccset. A mérkőzés során végig jobban játszó chileiek a 34. percben Juan Beausejour találatával jutottak vezetéshez, és szerezték meg a három pontot. A dél-amerikai együttes ez előtt 1962. június 16-én Jugoszláviát győzte le vb-n, akkor házigazdaként a harmadik helyért rendezett találkozón diadalmaskodott. A csapat azóta négy tornán lejátszott 13 összecsapásából egyet sem tudott megnyerni. H csoport, 1. forduló: Honduras-Chile 0-1 (0-1). Gólszerzők: Beausejour (34.), Nelspruit, Mbombela Stadion, 25.000 néző.
2010.06.16. 23:00
 
 
Vb-2010: az uruguayiak három góllal verték a házigazdákat
Az uruguayi válogatott többek között Diego Forlán duplájával 3-0-ra nyert a házigazda dél-afrikai együttes ellen a labdarúgó-világbajnokság A csoportjának szerdai, 2. fordulós mérkőzésén. Az Atlético Madrid kétszeres aranycipőse - aki ezzel a torna első kétgólos játékosa - az első félidőben egy megpattanó távoli lövést követően volt eredményes, majd a fordulás után büntetőből talált be. A végeredményt Pereira állította be a hosszabbításban. A dél-afrikai csapat ezzel közel került ahhoz, hogy az első olyan gárda legyen, amely rendezőként búcsúzik a csoportkörben. Eredmény: Uruguay - Dél-afrikai Köztársaság 3-0 (1-0). Pretoria, Loftus Versfeld Stadion, 42.858 néző. Gólszerzők: Forlán (24., 80., utóbbit 11-esből), Pereira (95.).
2010.06.16. 23:00
 
 
Égő lakásból ugrott ki egy nő Budapesten
Kigyulladt a lakása, és ezért az ablakon kiugrott egy 35 év körüli nő Budapesten a Honvéd utcában szerda este. A nő a földet éréskor elszenvedett sérüléseibe a helyszínen belehalt - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. A bérház egyik harmadik emeleti, kétszobás lakásában az előszoba, a konyha és az egyik szoba berendezési tárgyai égtek. Szemtanúk elmondása szerint amikor a fiatal nő kiugrott, akkor a lakásból már tömény füst áramlott ki. Molnár Péter elmondása szerint akkora hőterhelés lehetett a lakásban, hogy a kijárat felé semmi esélye nem volt a nőnek kimenekülni. A tüzet egy vízsugárral a tűzoltók eloltották, a tűzvizsgálat tanúk bevonásával együtt megkezdődött.
2010.06.16. 21:30
 
 
Obama bejelentette a 20 milliárdos kártérítési alap létrehozását
Barack Obama amerikai elnök bejelentette, hogy a BP brit olajvállalat beleegyezett egy 20 milliárd dolláros kártérítési alap felállításába a Mexikói-öbölben történt olajkatasztrófa károsultjai számára. A brit társaság vezetőivel lezajlott találkozó után az amerikai elnök azt is közölte, hogy a BP 100 millió dolláros kárpótlási alapot hoz létre a munkanélkülivé vált olajipari munkások számára. Carl-Henric Svanberg, a BP elnöke bocsánatot kért az amerikai néptől az olajszennyezés okozta károkért, és közölte, hogy a cég helyrehozza a károkat. Azt is bejelentette, hogy a cég nem fizet osztalékot az olajszennyezés miatt.
2010.06.16. 21:15
 
 
Török vizsgálat a gázai segélyflottilla ügyében
Törökország saját bizottságot állított fel a gázai segélyflottillát ért izraeli támadás kivizsgálására - jelentette be az ankarai külügyminisztérium. "A külügyminiszter és az igazságügyi miniszter részvételével létrejött bizottság előkészíti a nemzetközi vizsgálatot, és elemzi a támadás nemzeti és nemzetközi jogi következményeit" - hangzik a török külügyminisztérium szerdai közleménye a hétfői ankarai kormányülésről. A Star török lap úgy értesült, hogy Ankara leállítja katonai együttműködését Izraellel, és nem küldi vissza nagykövetét, akit a gázai segélyszállítmányt ért izraeli támadás miatt hívott haza.
2010.06.16. 20:45
 
 
Bill Gates és Warren Buffett adakozásra szólítja fel a milliárdosokat
Amerika két leggazdagabb polgára arra próbálja rávenni a többi milliárdost, hogy hatalmas vagyonuk felét ajánlják fel jótékony célokra. A Fortune magazinban megjelent írásban Bill Gates és Warren Buffet elmondta: az ötlet egy tavaly májusban New Yorkban rendezett vacsorán fogant meg a fejükben. A vacsorán ott volt Michael Bloomberg, a nagyváros polgármestere is, a téma pedig a jótékonykodás volt. Ha a két milliárdos felhívása meghallgatásra talál, az alapvetően megváltoztathatja a filantrópia jelentését - írta a magazin. Gates és Buffett a leggazdagabbak nemzetközi jegyzékén a második, illetve a harmadik helyen szerepel. A 79 éves Buffett vagyonát 47 milliárd dollárra becsülik.
2010.06.16. 19:45
 
 
Vb-2010: svájci meglepetés-győzelem a spanyolok ellen
Hatalmas meglepetést okozva Svájc legyőzte az Európa-bajnok Spanyolországot a H csoportban a világbajnokság első fordulójának utolsó mérkőzésén. Ottmar Hitzfeld szövetségi kapitány alakulata szervezett védekezéssel hatástalanította az ibériaiak támadásait, s az 52. percben némi szerencsével Fernandes révén megszerezte a győztes gólt. A svájciak 1-0-s sikere azt jelenti, hogy sorozatban ötödik világbajnoki mérkőzésükön nem kaptak gólt, mivel a 2006-os tornán úgy estek ki a nyolcaddöntőben 11-esekkel, hogy egyszer sem sikerült bevenni a kapujukat. Eredmény: Svájc-Spanyolország 1-0 (0-0). Durban, Moses Mabhida Stadion, 60 ezer néző. Gólszerző: Fernandes (52.).
2010.06.16. 18:30
 
 
Nyomoz a rendőrség a fővárosi tűzoltóság három szerződése miatt
Hűtlen kezelés gyanújával nyomozást rendelt el a Budapesti Rendőr-főkapitányság három, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság által kötött szerződéssel kapcsolatban - erősítette meg az MTI információját a Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdán. A BRFK sajtóosztálya az MTI-vel közölte: egy magánszemély még április 29-én tett feljelentést, mely szerint a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság három olyan megbízási szerződést kötött, amelynél felvethető a hűtlen kezelés gyanúja. A tájékoztatás szerint a feljelentés adatai alapján a BRFK Gazdaságvédelmi Főosztálya elrendelte a nyomozást hűtlen kezelés bűncselekmény gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, és az ügyben megkezdődött az adat- és információgyűjtés.
2010.06.16. 18:00
 
 
UD Zrt.-ügy: folytatódik a nyomozás Herényi Károly és Dávid Ibolya ellen
Folytatódik a 2009. november 10-én megszüntetett nyomozás Dávid Ibolya és Herényi Károly MDF-es politikusok ellen az UD Zrt.-ügyben a Legfőbb Ügyészség szerdán kézbesített, jogerős határozata szerint - közölte Futó Barnabás, az UD Zrt. vezetőjének, Tóth Jánosnak, mint feljelentőnek a jogi képviselője. A két volt képviselőt napokon belül meggyanúsítják kétrendbeli személyes adattal való visszaéléssel és egy rendbeli kényszerítéssel, amelyek halmazati büntetése legfeljebb négy év lehet, ha a bíróság bűnösséget állapít meg. A képviselők mentelmi joga miatt felfüggesztett nyomozást most azért folytatják, mert Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi joga megszűnt - mondta Futó Barnabás.
2010.06.16. 18:00
 
 
700 súlyosan sérült házból 53 lakhatatlan Szabolcsban
A hétfői vihar által súlyosan megrongált hétszáz ház közül 53 lakhatatlan Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, 237 embernek kellett ideiglenesen elhagynia otthonát - közölte Pernyák Sándor, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője a megyei védelmi bizottság ülését követő sajtótájékoztatón Nyíregyházán kedden. A véglegesnek tekinthető adatok szerint a vihar 72 szabolcsi településen okozott kárt, ahol 165 ezer ember él. Ötvennégy településen 3.872 lakóház sérült meg, továbbá 141 önkormányzati és 26 egyházi épület - mondta a tűzoltó ezredes.
2010.06.16. 17:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725[1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista