2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Július 4-én öt vasúti szárnyvonalon újraindítják a személyszállítást
Július 4-étől öt vasúti szárnyvonalon visszaállítják a személyszállítást, később másik két vonalat is újra megnyitnak - jelentette be Fónagy János államtitkár a parlament hétfői ülésén. Újra közlekednek majd személyszállító vonatok a Székesfehérvár-Komárom, Zirc-Veszprém, Karcag-Tiszafüred, Lajosmizse-Kecskemét, illetve a Pápa-Csorna közötti vasútvonalon - mondta az államtitkár Kovács Zoltán fideszes képviselő interpellációjára válaszolva. Az árvízi károk elhárítási után helyreállítják Szilvásvárad és Putnok, valamint Abaújszántó és Hidasnémeti között a személyforgalmat.
2010.06.21. 15:15
 
 
Június 30-ig beterjeszti a kormány az akciótervvel kapcsolatos javaslatokat
Június 30-ig a kormány beterjeszti az Országgyűlés számára minden olyan tervét, amely lehetővé teszi az Orbán Viktor miniszterelnök által bejelentett, 29 pontból álló gazdasági akcióterv megvalósítását - közölte a Fidesz frakcióvezetője hétfői sajtótájékoztatóján, a Parlamentben. Lázár János a jövő hét közepéig benyújtandó javaslatokról elmondta: ezek között lesznek a gazdasági tárgyú indítványok, így a versenyképességet javító, bürokráciát csökkentő jogszabályjavaslatok, a szükséges adótörvények, valamint a költségvetés módosítása. Továbbá olyan indítványok, amelyek összefüggnek az egészségügyi jogalkotással, a vidékfejlesztéssel és a földtörvény ügye is.
2010.06.21. 15:15
 
 
Az MSZP-frakció egyhangúlag támogatta Balogh András államfőjelöltségét
Az MSZP-frakció egyhangúlag támogatta Balogh András köztársasági elnökké jelölését - közölte a jelölttel közösen tartott hétfői sajtótájékoztatón Mesterházy Attila. A szocialista képviselőcsoport vezetője elmondta: megköszönték Balogh Andrásnak, hogy a jelen politikai helyzetben is vállalta az államfőjelöltséget, hiszen kicsi esély van arra, hogy meg is válassza a Ház erre a posztra. Hozzátette: az összes képviselő aláírta a jelölő ívet és ezt hétfőn be is nyújtják az Országgyűlésnek. Balogh András, aki Magyarország thaiföldi nagykövete a sajtótájékoztatón beszámolt arról: programját nem az MSZP-től kapta, hanem a saját elképzeléseit támogatta a párt.
2010.06.21. 15:00
 
 
Netanjahu: a blokád enyhítése a legjobb döntés volt
A Gázai övezet blokádjának enyhítése "a lehető legjobb döntés volt, amelyet Izrael hozhatott" - mondta Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök hétfőn. A kormányfő a parlament védelmi és külügyi bizottságának ülésén elmondta, hogy a polgári célú javak embargójának megszüntetéséről és a biztonsági blokád megerősítéséről az Egyesült Államokkal, a közel-keleti "kvartett" képviselőjével, Tony Blairrel és külföldi kormányfőkkel egyeztetve döntött az izraeli biztonsági kabinet. Az intézkedés folyamatos nemzetközi nyomásra született, amely a Gázai övezetbe tartó segélyflottilla elleni, halálos áldozatokkal járó izraeli katonai akciót követte.
2010.06.21. 14:45
 
 
Nincs fennakadás az európai gázszállításban
Az orosz-fehérorosz gázvita miatt egyelőre nincsenek fennakadások az európai gázszállításokban - közölte a fehérorosz energiaügyi minisztérium és hétfőn a déli órákban megerősített ezt az Európai Bizottság, valamint az osztrák OMV is. A Gazprom hétfőn délelőtt 10 órakor 15 százalékkal csökkentette a gázszállítást Fehéroroszországnak, miután letelt a Fehéroroszországnak az adósság törlesztésére adott öt nap: Minszk az adósságot nem fizette ki, ezért a Gazprom megkezdte a szállított gáz mennyiségének csökkentését, egyelőre a szokásos napi mennyiség 15 százalékával, de ezt fokozatosan növelni fogja.
2010.06.21. 14:30
 
 
Közéleti szereplők tiltakoznak a Fidesz elszámoltatási kampánya ellen
Közéleti szereplők tiltakozó nyilatkozatot adtak ki a Fidesz elszámoltatási kampánya ellen, amely szerintük valójában a másfajta politika egzisztenciális szankcionálása. A nyilatkozatot, amelyet 108-an - politikusok, tudósok, írók, újságírók - jegyeznek Bauer Tamás közgazdász juttatta el az MTI-nek. A nyilatkozat szerint növekvő aggodalommal tölti el a demokratikus jogállam magyar híveit, hogy az országgyűlési választás nyertesei a kormányváltást forradalomnak tekintik, a politikai ellenfél választási vereségét pedig alkalomnak az ellenféllel való leszámolásra.
2010.06.21. 14:30
 
 
Uniós termékvédelmet nyert a gyulai és a csabai kolbász
Védett eredetnevű termékké nyilvánította az Európai Bizottság a gyulai és a csabai kolbászt - jelentették be Brüsszelben. Mindkettő két néven is (Csabai kolbász és Csabai vastagkolbász, illetve Gyulai kolbász és Gyulai pároskolbász) felkerült a szűk körű (az európai uniós országokban összesen mintegy 900 helyi tradíciójú terméket tartalmazó) listára. Az eredetvédelem révén a termék nevét vagy földrajzi megjelölését más nem használhatja. Magyarországról eddig a szegedi és a budapesti téliszalámikat, a hajdúsági tormát és a makói vöröshagymát jegyezték be a védett termékek közé.
2010.06.21. 14:00
 
 
Európa Liga: albán és szlovák ellenfél vár a ZTE-re és a Győrre
A Zalaegerszeg az albán Tiranával, míg a Győr a szlovák Nitrával találkozik a labdarúgó Európa Liga első selejtezőkörében - derült ki hétfőn a nyoni sorsoláson. Az első összecsapásokra július 1-jén, a visszavágókra július 8-án kerül sor. Mindkét magyar csapat idegenben kezd és a második találkozót játszhatja saját közönsége előtt. A sorozat harmadik magyar résztvevője, a Videoton a második fordulóban kapcsolódik be a küzdelembe.
2010.06.21. 13:45
 
 
Az ÁSZ-bizottság Domokos Lászlót javasolja az ÁSZ elnökének
Az Országgyűlés Állami Számvevőszék elnökét és alelnökeit jelölő eseti bizottsága hétfői ülésén Domokos Lászlót javasolta az ÁSZ elnökének és Warvasovszky Tihamért a szervezet alelnökének. Dancsó József, a bizottság fideszes elnöke a testület hétfői, több mint két és fél órás zárt ülése után újságíróknak elmondta: két jelölésről tárgyaltak. Domokos Lászlót az ÁSZ elnökének és Warvasovszky Tihamért, a szervezet alelnökének jelölték. Mindkettőjüket a Fidesz-KDNP javasolta a szervezet vezető tisztségeibe, más frakciók nem éltek a jelölés jogával - tette hozzá.
2010.06.21. 13:45
 
 
Vb-2010: 20 év után újra sorsolás dönthet a továbbjutókról
Húsz év után először dönthet ismét sorsolás egy-egy csoportban a továbbjutóról a világbajnokságon: jelenleg a nyolc közül hat négyesben elképzelhető még olyan helyzet, hogy ez a megoldás legyen a végső eszköz. Ha két vagy több csapat azonos pontszámmal és gólkülönbséggel zárja a csoportmérkőzéseket, ráadásul egymás ellen is döntetlent játszottak, a nemzetközi szövetség (FIFA) szabályai szerint sorsolással döntik el, hogy közülük melyik folytathatja szereplését a legjobb 16 között. Ha valóban kialakul ilyen "patthelyzet", még aznap megtartják a sorsolást a johannesburgi Futballvárosban. A 16 órás meccsek után 19 órakor, a 20:30-as találkozókat követően pedig 22:30 órakor kerülhet sor a procedúrára - közölte a FIFA.
2010.06.21. 13:30
 
 
Komorowski és Kaczynski fej fej mellett jutott a második fordulóba
A lengyelek július 4-re halasztották a döntést, hogy megválasszák új elnöküket a liberális Bronislaw Komorowski és a konzervatív Jaroslaw Kaczynski közül, miután a két politikus fej fej mellett végzett a választás vasárnapi első fordulójában - derült ki a központi választási bizottság által hétfőn közzétett csaknem végleges eredményekből. A szavazatok 94,3 százalékának összesítése alapján Bronislav Komorowski ideiglenes államfő, a kormányzó jobbközép liberális Polgári Platform jelöltje a voksok 41,22 százalékát szerezte meg, míg a nemzeti konzervatív Jog és Igazságosság párt vezetőjeként induló Jaroslaw Kaczynski 36,74 százaléknyi szavazatot kapott.
2010.06.21. 13:30
 
 
Otunbajeva: a kirgiz átmeneti kormány nem engedi a konfliktus megismétlődését
A kirgiz átmeneti kormány nem engedi a konfliktus megismétlődését az országban - jelentette ki hétfőn Roza Otunbajeva ideiglenes államfő, aki a déli Dzsalálábád megyében tartózkodik. A területen június 12-én tömeges zavargások robbantak ki, amelyeket gyilkosságok, pogromok és gyújtogatások kísértek. Az erőszakcselekmények miatt a kirgiz hatóságok szerint 40 ezren, ENSZ-adatok alapján 700 ezren kényszerültek lakóhelyük elhagyására. Otunbajeva dzsalálábádi lakosokkal találkozva ígéretet tett arra, hogy a hatóságok vizsgálatot indítanak a tragikus események okainak feltárására. Úgy vélekedett, a történtekhez hozzájárult, hogy az áprilisi népfelkelést követően demoralizálódott a rendőrség.
2010.06.21. 13:30
 
 
Uniós termékvédelmet nyert a gyulai és a csabai kolbász
Védett eredetnevű termékké nyilvánította az Európai Bizottság a gyulai és a csabai kolbászt - jelentették be hétfőn Brüsszelben. Mindkettő két néven is (Csabai kolbász és Csabai vastagkolbász, illetve Gyulai kolbász és Gyulai pároskolbász) felkerült a szűk körű (az európai uniós országokban összesen mintegy 900 helyi tradíciójú terméket tartalmazó) listára. Az eredetvédelem révén a termék nevét vagy földrajzi megjelölését más nem használhatja.
2010.06.21. 13:15
 
 
Ismét drágulnak az üzemanyagok, csúcson az árak
Újabb történelmi csúcsot érnek el a héten az üzemanyagárak azzal, hogy emeli bruttó 5 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. Az emeléssel a gázolaj átlagára 331 forintra, a benziné 345 forintra nő. A benzin ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedik, míg a gázolaj ára az idén a legmagasabb lesz. A gázolaj legmagasabb ára 2008 júniusában volt, akkor elérte a 335 forintot. A Mol egy hete 3 forinttal emelte a gázolaj és 2 forinttal a benzin árát. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.21. 13:15
 
 
BL: ismét a Levadiával találkozik a Debrecen
Az észt Levadia Tallinn együttesével találkozik a Debrecen a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőkörében - derült ki a hétfői, nyoni sorsoláson. A két csapat tavaly is összecsapott egymással, akkor a 3. fordulóban kerültek össze, s a magyar bajnok két 1-0-s győzelemmel jutott tovább. Az első összecsapásra július 13/14-én, a visszavágóra július 20/21-én kerül sor.
2010.06.21. 12:30
 
 
BAMOSZ: változatlanul áramlik a tőke a befektetési alapokba
Folytatódott a befektetési alapok piacán az elmúlt fél évben tapasztalt nagyarányú tőkebeáramlás májusban is, az elmúlt hónapban ismét jelentős, közel 60 milliárd forint friss tőke érkezett az alapokba - derült ki a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének legfrissebb jelentéséből. A nemzetközi tőkepiacok idegessége ugyanakkor a részvénypiacokon, az állampapírpiacon, és a forint árfolyamán is nyomot hagyott, így összességében az alapok is negatív hozammal zárták a hónapot. A tőkebeáramlás elsősorban újra a lakossági befektetőknek volt köszönhető. A BAMOSZ tagok által kezelt befektetési alapok vagyona májusban 15,2 milliárd forinttal 3.470 milliárd forintra csökkent.
2010.06.21. 12:15
 
 
Európai kárenyhítési alapot javasolnak a V4-ek agrárkamarái
Speciális, a természeti csapások okozta károk kezelését szolgáló, európai uniós agráralapot, valamint a régi és az új tagállamok közötti támogatási különbség megszüntetését javasolják a Visegrádi Négyek (V4-ek) agrárkamarái - közölte a Magyar Agrárkamara. A közlemény szerint a V4-ek agrárkamarái legutóbbi kijevi ülésükön egy olyan pénzügyi alap létrehozását és finanszírozását javasolták az Európai Bizottságnak, amely a V4-ek országaiban - Csehországban, Szlovákiában, Magyarországon és Lengyelországban - az idei árvíz és belvíz okozta problémát is képes lenne kezelni.
2010.06.21. 12:00
 
 
Majdnem ötszáz alkalommal vonultak ki a tűzoltók a vihar miatt
A tűzoltóságoknak a viharos időjárás miatt országosan 462 alkalommal kellett kivonulniuk műszaki mentés, vízszivattyúzás miatt - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 80, Békés megyében 67, Nógrád megyében 50, Jász-Nagykun-Szolnok megyében 49, míg Bács-Kiskun megyében 43 esetben kellett károkat elhárítani - olvasható az MTI-hez eljuttatott közleményben. A közlés szerint Pest megyében három település - Cegléd, Abony, Törtel - szenvedett jelentős viharkárt. A nagy mennyiségű csapadék miatt folyamatos vízszivattyúzáshoz riasztották a tűzoltókat. Személyi sérülésről nem érkezett bejelentés.
2010.06.21. 12:00
 
 
Az államfő visszaküldte az alkotmánybírák jelölésére vonatkozó módosításokat
Sólyom László köztársasági elnök visszaküldte megfontolásra az Országgyűlésnek az alkotmánynak, illetve az alkotmánybírósági törvénynek az alkotmánybírákat jelölő bizottság összetételére vonatkozó módosításait. Sólyom László szerint a parlament által most elfogadott változtatás alkalmas a helyzet további romlását előidézni, egyúttal viszont alkalmatlan a kitűzött céljának elérésére, mivel nem minden esetben képes biztosítani a frakciók arányos képviseletét a jelölő bizottságban annak alacsonyan rögzített létszáma miatt.
2010.06.21. 12:00
 
 
Új csúcson a hazai online kereskedelem
Hatalmas ugrásokkal fejlődik a hazai online kiskereskedelem: míg két évvel ezelőtt még csak bő 60 milliárdos volt a forgalom, addig tavaly már megközelítette a 100 milliárdot, az idén pedig várhatóan 130-135 milliárd forintnyi termék cserél gazdát a webáruházakban - írta a Világgazdaság hétfői számában. A lap szerint áprilisban 2.700 e-bolt működött Magyarországon, ez több százzal haladja meg a 2008-as adatot, s az idei forgalmi többlet várhatóan fele-fele arányban oszlik meg a piac régi, illetve új szereplői között. Az internetes értékesítés a teljes magyarországi kiskereskedelmi forgalomnak ma már több mint az 1,6 százalékát adja, egy éve ez a mutató még egy százalékon állt.
2010.06.21. 11:45
 
 
Az államháztartás első öt havi hiánya 736,2 milliárd forint
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - első öt havi deficitje 736,2 milliárd forint volt, az előirányzat 84,6 százaléka, szemben a múlt év első öt hónapjában kialakult 567 milliárdos hiánnyal - közölte az előzetes számokkal megegyező részletes adatokat a Magyar Államkincstár. Májusban az államháztartás 99,2 milliárd forint deficittel zárt. A Pénzügyminisztérium korábbi prognózisában május végére 719,4 milliárd forintos hiánnyal számolt, ezen belül májusra 82,5 milliárdot várt.
2010.06.21. 11:30
 
 
Több mint 900-an nem térhettek még vissza otthonukba az árvíz miatt
Még 921-en nem térhettek vissza otthonukba az ország 135 településén korábban az árvíz miatt kitelepített emberek közül - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfőn az MTI-vel. A kitelepítés Borsod-Abaúj-Zemplén megyében még 427 embert érint - olvasható a közleményben. Mint írták, a vízügyi szolgálat tájékoztatása szerint a folyókon 1.503 kilométeren van érvényben védelmi készültség. A belvízzel elöntött terület 146.000 hektár, ebből vetés-szántó 70.000 hektár. A közlés szerint az elmúlt 24 órában 67 településen kellett továbbra is ár- és belvíz ellen védekezni.
2010.06.21. 11:15
 
 
Gyurcsány: ha megvádolnak, önként mondok le mentelmi jogomról
Gyurcsány Ferenc önként lemond a mentelmi jogáról, ha megvádolják, hogy "vádlói, a politikai méregkeverők" szemébe nézhessen. A volt kormányfő hétfői blogbejegyzésében leszögezte, félreismerik, ha azt hiszik, hogy mentelmi joga mögé fog bújni. Mint írta, ha a politikai küzdelmet bíróságon akarják lefolytatni, ő áll elébe. "Vádlott helyett vádlójuk leszek. Vádlója ennek a torz, erőszakos, megfélemlítésre játszó Fidesz-világnak. Leleplezője a kétszínűségnek, a megtévesztésnek, a hazugságnak" - fogalmazott. Gyurcsány Ferenc blogjában azt üzeni a Fidesz elnökének, Orbán Viktornak, hogy "ha harc, hát legyen harc".
2010.06.21. 11:15
 
 
Megkezdődött az árvíz okozta út- és agrárkárok felmérése
Megkezdődött az árvíz okozta károk felmérése az agráriumban, a hidakban, a vasúti vonalakon és az önkormányzati tulajdonban lévő utakon - jelentette be Bakondi György, az árvízi védekezés irányításáért kinevezett miniszteri biztos az Országgyűlés fogyasztóvédelmi bizottságának hétfői ülésén. A miniszteri biztos azt mondta: hosszadalmas és nehézkes munka lesz a teljes kárfelmérés. Az ország 8 megyéjében keletkeztek jelentős károk, és az elmúlt napok özönvízszerű esőzései, viharai is további, jelentős károkat okoztak. Bakondi úgy fogalmazott: mivel tartósnak tekinthetők az időjárási viszonyok és az árvíz is, a kialakult helyzetre megnyugtató megoldást kell találni.
2010.06.21. 11:00
 
 
Guinness-rekord Baján: 1597-en csárdásoztak a főtéren
A világon a legtöbben táncolták egyszerre a csárdást Baján, a Szentháromság téren szombaton este; a teljesítmény a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerül. A Csárdás Napján 1597-en regisztráltak a helyszínen a rekordkísérletben való részvételre, megötszörözve így az eddigi, mikepércsi csárdásrekord létszámát. A közel fél óráig tartó rekordkísérlet a Guinness hivatalos hitelesítőjének jelenlétében zajlott, aki a táncot követően, a színpadon jelentette be az eredményt, amelyet hatalmas ováció és tűzijáték is kísért. A rekordot követően éjfélig utcabált tartottak, amelyen további közel 3 ezer fő, köztük Révfy Zoltán bajai polgármester és családja csatlakozott a rekorderekhez.
2010.06.21. 10:15
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay javított, Czink maradt a 70.
Szávay Ágnes az 52.-ről az 50. helyre lépett előre, míg Czink Melinda maradt a 70. a női teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján. A wimbledoni Grand Slam-tornán szintén főtáblás Arn Gréta változatlanul a 138. helyen áll. Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Serena Williams (amerikai) 8475 pont, 2. ( 2.) Venus Williams (amerikai) 6506, 3. ( 4.) Jelena Jankovic (szerb) 5780, 4. ( 3.) Caroline Wozniacki (dán) 5630, 5. ( 5.) Jelena Gyementyjeva (orosz) 5570, 6. ( 7.) Samantha Stosur (ausztrál) 5045, 7. ( 6.) Francesca Schiavone (olasz) 4920, 8. ( 9.) Kim Clijsters (belga) 4010, 9. ( 8.) Agnieszka Radwanska (lengyel) 3950, 10. (11.) Flavia Pennetta (olasz) 3450, ...50. (52.) Szávay Ágnes 1190, ...70. (70.) Czink Melinda 947.
2010.06.21. 10:00
 
 
Heves zivatarok lehetnek az Alföldön és Közép-Magyarországon
Heves zivatarok alakulhatnak ki az Alföldön és Közép-Magyarországon hétfőn, az intenzív csapadékot erős, 90 kilométer/órás széllökések is kísérhetik - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálata honlapján. Felhőszakadás - 50 milliméter feletti csapadékmennyiség - és jégeső is előfordulhat ezeken a területeken - olvasható a www.met.hu. oldalon. Az érintett régiókra másodfokú, narancs színű riasztást adtak ki.
2010.06.21. 10:00
 
 
10 millió 7 ezren vagyunk
Az első negyedévben a halálozások csökkenése nagyobb mértékű volt, mint a születéseké, ezért a természetes fogyás üteme mérséklődött, és a népesség lélekszáma az időszak végén a bevándorlást is figyelembe véve 10 millió 7 ezer fő volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A népesség természetes fogyásának üteme a 2009. január-áprilisi 14 ezer 987-tel szemben 2010 első négy hónapjában 12 ezer 876 fő volt. A nemzetközi vándorlás eredményeként az ország lakossága ténylegesen ennél is kisebb mértékben, mintegy hétezerrel csökkent - tartalmazza a Népmozgalom, 2010. január-április című gyorstájékoztató.
2010.06.21. 09:45
 
 
Red Bull Air Race: Bonhomme nyert New Yorkban, Besenyei nyolcadik
A címvédő brit Paul Bonhomme nyerte a Red Bull Air Race gyorsasági műrepülő világbajnoki sorozat idei ötödik, New York-i versenyét. Besenyei Péter nyolcadikként zárt. A viadal honlapja szerint a vasárnapi versenyen a szintén brit Nigel Lamb lett a második, az amerikai Kirby Chambliss pedig a harmadik. Összetettben Bonhomme vezet 53 ponttal, míg a magyar pilóta a tizedik 18-cal. A vb hat hónapig tart, öt kontinensen összesen nyolc viadalt rendeznek a világ 15 legjobb pilótája számára. Budapesten augusztus 19-én és 20-án repülnek majd a résztvevők, az lesz a vb hetedik, azaz utolsó előtti futama 2010-ben. A következő versenyre augusztus 7-8-án kerül sor Németországban.
2010.06.21. 09:45
 
 
15 százalékkal csökkentené a párttámogatást a Fidesz-KDNP
A pártok támogatásának 15 százalékos csökkentését kezdeményezi az idei évi költségvetésről szóló törvény erre vonatkozó részének módosításáról hétfőn benyújtott javaslatában a fideszes Lázár János és a KDNP-s Harrach Péter. A pártfinanszírozás megváltoztatásának szándékát Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be a parlamentben a kormány 29 pontos gazdasági akciótervének részeként.
2010.06.21. 09:30
 
 
Nógrádban 82 embert ki kellett telepíteni az eső miatt
Nógrád megyében 14 településen okozott gondot a vasárnap éjszaka lezúdult nagy eső, 82 embert kellett kitelepíteni otthonából - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Szeles Péter elmondta: Endrefalván 150-160 lakóházat veszélyeztetett a víz, emiatt 30 embert helyeztek el a helyi közösségi házban.Nagylócon és Szalmatercsen három-három házból 16 ember hagyta el otthonát, és költözött rokonokhoz, Nógrádmegyerben pedig összedőlt egy ház, amelynek 10 lakója ugyancsak a rokonainál talált menedéket. Ecsegen csaknem 80 ház volt veszélyben, és négy embert kellett kitelepíteni, Béren pedig két embert a tűzoltók menekítettek ki.
2010.06.21. 09:15
 
 
Mesterházy Attilát támogatják a megyék az MSZP pártelnöki posztján
Az jelölések alapján Mesterházy Attila frakcióvezető lehet - ellenfél nélkül - az MSZP új elnöke, mert lényegében minden megye őt ajánlja erre a posztra. Az MTI összegzése szerint 12 megyéből őt ajánlják pártelnöknek, és több olyan megyében is egyértelmű a támogatottsága, ahol még nem ült össze a megyei tisztújító küldöttgyűlés és nem összegezték a jelöléseket. Az MSZP alulról kezdődött tisztújítási folyamatában múlt pénteken, illetve a hétvégén tartotta a legtöbb megyei szervezet a tisztújítást és egyben összesítették az országos vezetői posztra érkezett jelöléseket, volt ahol erről ajánlást is elfogadtak.
2010.06.21. 08:15
 
 
A kávé és a tea is védi a szívet
Mérsékelten fogyasztva a tea és a kávé is csökkenti a szívbetegségek kockázatát - állapították meg holland kutatók. Egy átfogó, huzamos ideig tartó vizsgálat során a tudósok arra az eredményre jutottak, hogy napi három-hat csésze tea elfogyasztása akár 45 százalékkal is csökkentheti annak a veszélyét, hogy az illető szívbetegség következtében hal meg. Hatnál több csésze esetében a szívbetegségek kialakulásának esélye 36 százalékkal kisebb, mint azoknál az embereknél, akik naponta kevesebb, mint egy csészével isznak. A kávéfogyasztóknak nem ennyire jók a kilátásai, bár napi kettő-négy csésze kávé még mindig 20 százalékkal csökkenti a szívbetegségek kialakulásának lehetőségét.
2010.06.21. 08:00
 
 
Balog Zoltán szerint a romák problémáit komplexen kell kezelni
Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár szerint a romák problémáit csak komplexen lehet kezelni, és mint a Magyar Nemzetnek elmondta, a munkába az elkötelezett civileket is be kívánja vonni. A lap hétfői számában megjelent interjúban az államtitkár jelezte, hogy a következő hónapokban mindenkivel le akar ülni, akinek a cigányságról mondanivalója van. Úgy vélte, az elmúlt nyolc év bebizonyította, hogy "az MSZP-SZDSZ konglomerátum nem képes sem megvédeni, sem megsegíteni a romákat, s bár egyre hangosabb lett a jogvédő arrogancia, a cigányok helyzete egyre kilátástalanabb lett".
2010.06.21. 07:45
 
 
Vb-2010: Brazília-Elefántcsontpart 3-1
A brazil válogatott magabiztos játékkal, 3-1-re legyőzte Elefántcsontpart legjobbjait a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjának mérkőzésén, ezzel már biztosan ott lesz a nyolcaddöntőben. A dél-amerikai együttesben Luís Fabiano duplázott - a 25. és az 50. percben is betalált -, az ötszörös vb-győztes harmadik találatát pedig Elano szerezte a 62. percben. A szépítés Drogba nevéhez fűződött a 79. percben. Ezzel az elefántcsontparti az első afrikai gárda, amely vb-n gólt szerzett a brazilok ellen. G csoport, 2. forduló: Brazília-Elefántcsontpart 3-1 (1-0), gólszerzők: Luís Fabiano (25., 50.), Elano (62.), illetve Drogba (79.). Johannesburg, Futballváros Stadion, 84 490 néző.
2010.06.20. 22:45
 
 
Komorowski győzött a lengyel elnökválasztás első fordulójában
Bronislaw Komorowski, a kormányzó Polgári Platform (PO) jelöltje végzett az élen a lengyel elnökválasztás vasárnap megtartott első fordulójában, a szavazatok 40,7 százalékát szerezve meg - exit-poll eredmények szerint. Legföbb vetélytársa, az ellenzéki Jog és Igazságosság (PiS) párt színeiben induló Jaroslaw Kaczynski 35 százalékot kapott. Mivel egyikük sem szerezte meg a szavaztok több mint 50 százalékát, ezért július 4-én második fordulót tartanak.
2010.06.20. 21:00
 
 
Férfi kézilabda vb-selejtező: Magyarország-Szlovénia 28-25
Ott lehet a januári, svédországi világbajnokságon a magyar férfi kézilabda-válogatott, mivel a selejtezős párharcban a múlt héten, Szlovéniában elszenvedett 27-25-ös vereséget követően vasárnap, Veszprémben 28-25-re nyert.
2010.06.20. 20:00
 
 
Utcákat öntött el a víz Cegléd, Abony és Törtel térségében
A délutáni rendkívül heves esőzések következtében utcákat, házakat öntött el a víz Cegléd, Abony és Törtel térségében - mondta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság sajtóügyeletese késő délután. Kis-Guczi Péter arról is beszámolt, hogy a térség tűzoltói nagy erőkkel dolgoznak a lakóingatlanok megvédésén, a pincékből szivattyúzzák a vizet.
2010.06.20. 19:15
 
 
Izrael enyhít a Gázai övezet blokádján
Izrael enyhít a Gázai övezet blokádján, mostantól nem az övezetbe bevinni engedett árukat sorolva fel, hanem a tiltottakat, s az új listán csak fegyverek és katonai célra használható anyagok szerepelnek majd. Az illetékes szerint az izraeli biztonsági kabinet vasárnap hagyta jóvá az új szabályozást. Ez gyakorlatilag azt jelenti - mondta -, hogy mától minden nem katonai jellegű árucikk szabadon bejuthat majd. Az elmúlt három évben Izrael csak alapvető humanitárius segélyszállítmányokat engedett be a Hamász radikális iszlamista szervezet által kormányzott palesztin övezetbe.
2010.06.20. 19:00
 
 
Vb-2010: Olaszország-Új-Zéland 1-1
Hatalmas meglepetésre 1-1-es döntetlennel zárult a címvédő olaszok és az új-zélandiak mérkőzése a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában. Az óceániai gárda Smeltz révén már a 7. percben vezetett, de Iaquinta a 29.-ben 11-esből egyenlített. Az F csoport korábbi összecsapásán Paraguay 2-0-ra verte Szlovákiát, így a dél-amerikai együttes már négypontos, s közel áll a továbbjutáshoz. A szintén kétpontos olaszok a jelenleg utolsó helyezett Szlovákia ellen zárják a csoportkört. F csoport, 2. forduló: Olaszország - Új-Zéland 1-1 (1-1), gólszerzők: Iaquinta (29., 11-esből), illetve Smeltz (7.). Nelspruit, Mbombela Stadion, 35 ezer néző.
2010.06.20. 18:15
 
 
Gyorsaságimotoros-világbajnokság, Brit Nagydíj: Talmácsi kiesett
Talmácsi Gábor kiesett a Moto2-es kategória vasárnapi versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság ötödik futamán, a Brit Nagydíjon, Silverstone-ban. A futamot a második helyről indult francia Jules Cluzel nyerte. A magyar motoros három körrel a zárás előtt adta fel a küzdelmet. A Moto2-ben, a vb új kategóriájában a résztvevők 600 köbcentis versenygépeken köröznek. Ezeket egyformán négyütemű Honda motorokkal szerelték fel, és Dunlop abroncsokkal látták el.
2010.06.20. 17:45
 
 
Makay Zsoltot választották az MDF elnökének
Makay Zsoltot választották meg az MDF elnökének a párt vasárnapi országos gyűlésén. Az MDF-nek azért kellett új vezetést választania, mert Dávid Ibolya április 11-én, a választások első fordulójának éjszakáján lemondott elnöki tisztségéről. Makay Zsolt azt mondta, elnökjelöltként többek között arra kért felhatalmazást: úgy szervezzék újjá a pártot, hogy a jövőben senki ne gondolja azt, az MDF baloldali párt. Saját feladatául az MDF jobbközép irányultságának megerősítését nevezte meg.
2010.06.20. 17:45
 
 
Öttusa vk-döntő: Marosi Ádám aranyérmes
Marosi Ádám nyerte vasárnap a férfi öttusázók Világkupa-döntőjét, Moszkvában. A tavaly is győztes, világbajnoki címvédő magyar versenyző erős közepes vívással kezdett, majd negyedik lett úszásban, aztán hibátlanul ment végig a lovaspályán, ezzel három szám után harmadik volt. A kombinált számban aztán rendkívül pontosan lőtt, ennek eredményeként az utolsó kétezer métert már az élen haladva tette meg. Hiába üldözte őt az elsőként rajtolt, de második lövészetét elrontó orosz Ilja Frolov, nem érte utol. A harmadik helyre a cseh David Svoboda futott be.
2010.06.20. 17:30
 
 
Az MSZP ellenzi a nevelési támogatás bevezetését
Az MSZP szerint a nevelési támogatás bevezetése nem ösztönzi arra a családokat, hogy gyermekeik iskolába járjanak, ezért azt kérik a képviselőktől, hogy hétfőn ne szavazzák meg azt - mondta Török Zsolt. Az MSZP esélyegyenlőségért felelős ügyvivője úgy fogalmazott: a javaslat szerint ahhoz, hogy a gazdagabb családok gyerekei többet kaphassanak, a szegényektől vesznek el. A képviselő úgy számolt: a 2 millió 50 ezer gyerekből, akik után családi pótlékot fizetnek évente körülbelül 1500-1800 a notórius iskolakerülő. Kijelentette, hogy miattuk viszont a Fidesz kétmillió családot büntet azzal, hogy a nehéz helyzetűektől vesz el és inkább a jómódúaknak próbál kedvezni.
2010.06.20. 17:15
 
 
Atlétika, csapat Eb: Orbán Éva nyerte a női kalapácsvetést
Szombathoz hasonlóan vasárnap is magyar győzelemmel indult az atlétikai csapat Európa-bajnokság első osztályának Puskás Stadionban zajló versenye: Orbán Éva megnyerte a női kalapácsvetést. A fiatal dobó kiváló, 69,73 méteres eredménnyel lett első, s ezzel 12 pontot szerzett a napot a pontverseny hatodik helyéről kezdő magyar válogatottnak. Orbán remek formában versenyzett, egyéni csúcsától mindössze 45 cm-rel maradt el. A csapat Eb speciális szabályai szerint az ügyességi számokban három kísérlet után már csak a legjobb négy kap még egy bizonyítási lehetőséget.
2010.06.20. 17:00
 
 
A Vatikánt is elérte az olasz kormányt megrázó korrupciós botrány szele
Egy katolikus bíboros és egy volt miniszter ellen is vizsgálat indult Olaszországban abban a kiterjedt korrupciós ügyben, amely miatt már lemondásra kényszerült a Berlusconi-kormány gazdaságfejlesztési minisztere. A közép-olaszországi Perugia város ügyészségének vizsgálóbírái közölték Crescenzio Sepe bíborossal, Nápoly érsekével és Pietro Lunardi volt infrastruktúra- és szállításügyi miniszterrel, hogy vizsgálat indult ellenük. Az olasz sajtó szerint Lunardi 2004-ben jóval a piaci ár alatt szerzett meg egy római épületet az akkor a Vatikán egyik "minisztériumát" vezető Sepe hivatalától. Rá egy évre, amikor Lunardi már miniszter volt, ő juttatott pénzt több történelmi egyházi épület felújítására.
2010.06.20. 17:00
 
 
Ötvenmilliárd dollárt próbál felhajtani a BP az olajkatasztrófa költségeire
Ötvenmilliárd dollárt próbál felhajtani a BP olajtársaság a Mexikói-öbölben történt fúrótorony-katasztrófa költségeire. A The Sunday Times című vezető vasárnapi brit lap értesülése szerint a cég igazgatótanácsa az elmúlt héten hagyta jóvá a "titkos tervet", annak érdekében, hogy a vállalatnak legyen elégséges készpénztartaléka a kártérítési igényekre. A terv emellett a piaci bizalom erősítését is szolgálja - áll a forrásokat nem említő lapértesülésben.
2010.06.20. 16:30
 
 
Vb-2010: Paraguay-Szlovákia 2-0
Paraguay 2-0-ra legyőzte a szlovák válogatottat a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának második fordulójában. Az alacsony színvonalú vasárnapi mérkőzésen Vera a 28. percben szerzett vezetést, majd a hajrában, a 86. percben Riveros biztosította be a győzelmet. A dél-amerikai együttes sikerével nagy lépést tett a továbbjutás felé, 4 pontjával a csoport élére állt, s az utolsó fordulóban a kvartett leggyengébb csapatának tartott Új-Zéland ellen lép pályára. F csoport, 2. forduló: Paraguay-Szlovákia 2-0 (1-0), gólszerzők: Vera (27.), Riveros (86.). Bloemfontein, Szabad Állam Stadion, 28 ezer néző.
2010.06.20. 15:45
 
 
Vége Harry herceg és Chelsy románcának
Végleg szétváltak Harry herceg és egykori kedvese, Chelsy Davy útjai. Az idén 26 éves Harry, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia, a brit trón harmadik számú várományosa és a 25 éves Chelsy, a modellalkatú, Zimbabwében született szőke dél-afrikai szépség hat évig ápolta a végig meglehetősen viharos, szakításokkal és könnyes újbóli egymásra találásokkal tarkított románcot. Ám most - a News of the World, a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap bennfentesei szerint - a kapcsolat végleg kifulladt. A lap szerint Chelsy közölte barátaival: Harryvel vége a dolognak, és ő "új kezdet" elé néz. Dél-Afrikában szeretne karriert, ott akarja leélni életét, nem kíván Nagy-Britanniában élni.
2010.06.20. 15:15
 
 
Elpusztult a dániai fjordban rekedt barázdásbálna
Hosszú agónia és egy utolsó menekülési kísérlet után elpusztult vasárnap a dániai Vejle-ford sekély vízében rekedt közönséges barázdásbálna (Balaenoptera physalus), amelyet tűzoltók és lelkes civilek napokon át locsoltak és próbáltak visszajuttatni a nyílt tengerre. A térség természettudományi múzeumának preparátora és egy állatorvos is azt állapította meg vasárnap, hogy a 15 méter hosszú tengeri emlős, amelynek súlya 20-30 tonna lehet, reggel 8 óra óta nem ad életjelet magáról. A 3-4 éves barázdásbálna szerda reggel rekedt a Koppenhágától mintegy 220 kilométerre nyugatra fekvő Vejle fjordjának sekély vizében, mintegy 50 méterre a parttól.
2010.06.20. 14:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722[1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista