2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A tenisztörténelem leghosszabb meccsét játsszák Wimbledonban
A wimbledoni nyílt teniszbajnokság harmadik napjára kilátogató szinte minden szurkoló, pihenő játékos, szakértő, legenda a 18-as pályához vándorolt, hogy lássa a sportág történetében már most minden rekordot megdöntő, 10 órája tartó, és sötétedés miatt másodszor is félbeszakított John Isner-Nicolas Mahut első fordulós meccset. A mérkőzés már most a játék minden rekordját megdöntötte. Az eddigi leghosszabb meccs 2004-ben 6:33 óra hosszú volt, Isnerék pedig csak az ötödik szettet több mint hét órája játsszák, a csütörtöki döntő szettet, pedig 59-59-es (!) állásnál folytatják. A legtöbb ászt, 78-at a horvát Ivo Karlovic ütötte egy meccsen, most Isner 98, Mahut pedig 95-nél jár.
2010.06.24. 11:15
 
 
Kopint-Tárki: idén 1,5 százalékkal nő a GDP
A Kopint-Tárki Konjunktúrakutató Intézet 1,5 százalékra emelte korábbi 0,8 százalékos 2010. évi GDP prognózisát, de azt sem zárja ki, hogy a növekedés akár 2,0 százalékot is elérhet - áll az intézet konjunktúra jelentésében. Az előrejelzésük szerint jövőre a magyar gazdaság 3,0 százalékkal nő. Az infláció a korábban várt 4,2 százalék helyett 5,0 százalék lesz 2010-ben, jövőre pedig 3,4 százalékra süllyed. A Kopint-Tárki a GDP 4,2 százalékára csökkentette az államháztartási hiányra vonatkozó idei, korábbi 4,5 százalékos eredményszemléletű (ESA) előrejelzését. Prognózisuk szerint egy eurót átlagosan 280 forintot jegyeznek 2010. átlagában, ami gyengébb az intézet márciusban közzétett 268 forintos árfolyamnál.
2010.06.24. 11:00
 
 
Az EKB elnöke szerint jelenleg a bizalom a kulcstényező
Az Európai Központi Bank (EKB) az euróövezeti megszorító csomagokban nem lát veszélyt a gazdasági növekedésre - jelentette ki Jean-Claude Trichet, az EKB elnöke csütörtökön, az olasz La Repubblicának adott nyilatkozatában. Trichet "alaptalannak" minősítette azokat az aggodalmakat, hogy a megtakarítási intézkedések stagnáláshoz vezethetnek. Mint mondta, "jelenleg a bizalom a kulcstényező". Az államháztartási hiányok csökkentésére irányuló minden intézkedés, amely a fogyasztók, a cégek és a befektetők bizalmát erősíti, jó a gazdasági kilábalás megszilárdítására, a munkanélküliség csökkentésére.
2010.06.24. 11:00
 
 
Kirgizisztán: csaknem az összes menekült hazatért Üzbegisztánból
Szinte teljes egészében hazatért Üzbegisztánból az a 75 ezer kirgiz állampolgár, aki a június közepén kirobbant kirgizisztáni etnikai összecsapások elől keresett menedéket a szomszédos országban - közölték a kirgiz hatóságok. "Mintegy 70 ezer menekült tért eddig vissza Kirgizisztánba. Csak szerdán körülbelül 26 ezer ember lépte át a határt" - mondta újságíróknak a kirgiz határőrség helyettes vezetője, Csolponbek Turuszbekov. A kirgiz közlésektől eltérően nemzetközi segélyszervezetek 100-110 ezerre tették az Üzbegisztánba menekült, döntő többségükben üzbég kisebbségiek számát. További legalább 300 ezer ember vált menekültté Kirgizisztánon belül.
2010.06.24. 10:15
 
 
Tovább erősödött a kiskereskedelmi forgalom csökkenése áprilisban
A kiskereskedelmi forgalom volumene - a naptárhatástól megtisztított adatok alapján - 2010 első négy hónapjában 4,7, áprilisban 5 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön. A szezonális és naptárhatástól megtisztított adatok szerint az áprilisi értékesítés volumene 5,0 százalékkal mérséklődött az előző hónaphoz képest. A kiskereskedelmi forgalom 2007 áprilisa óta folyamatosan csökken az előző év azonos időszakához képest.
2010.06.24. 09:30
 
 
Martonyi János külügyminiszter tárgyalásokat kezdett Washingtonban
Martonyi János külügyminiszter helyi idő szerint szerdán Washingtonba érkezett, és tárgyalásokat folytatott a Transzatlanti Törvényhozók Párbeszéde nevű fórum vezetőivel. A miniszter - aki 48 órás látogatásra érkezett az Egyesült Államok fővárosába, útjának középpontjában az amerikai kollégájával, Hillary Clintonnal való csütörtöki találkozó áll - az amerikai-európai parlamenti fórum elnökével és alelnökével, Shelley Berkley és Jim Costa kongresszusi képviselővel folytatott megbeszélést. "A magyar külpolitika egyik nagyon fontos célja, hogy a transzatlanti párbeszédet minden lehetséges területen előmozdítsa, nemcsak a biztonságpolitikában, hanem a gazdasági együttműködés, netán a törvényhozások harmonizációja terén is" - mondta az MTI-nek.
2010.06.24. 09:15
 
 
Hende: hamarosan döntés várható a NATO-lokátor ügyében
A Honvédelmi Minisztériumban egyelőre sem döntés, sem javaslat nem született arról, hova telepítsék a korábban a Zengőre, illetve a Tubesre tervezett NATO-lokátort; Hende Csaba miniszter csütörtökön a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában azt mondta, hogy egyelőre vizsgálják a lehetséges helyszíneket. Szavai szerint a legjobb megoldás az első tervezett helyszín, a Zengő lett volna, mert a szóba jött többi helyszínről nem lehet teljes a lefedettség, szükség lenne "réskitöltő század" fenntartására. Hende Csaba azt mondta, hogy a Szlovéniába telepítés mellett is vannak érvek, ellenérvek, de erről sem született döntés. A HM rövid időn belül kialakítja álláspontját - tette hozzá.
2010.06.24. 09:00
 
 
Gázrobbanás egy nyíregyházi társasházban, egy halott
Egy ember meghalt, többen megsérültek, amikor szerdán, nem sokkal éjfél előtt gázrobbanás történt Nyíregyházán, egy négyemeletes társasházban - közölte a megyei katasztrófavédelem ügyelete csütörtök reggel. A robbanás az Arany János utcában lévő épület harmadik emeletén történt. A detonáció következtében egy ötven év körüli asszony vesztette életét, hat embert könnyebb sérülésekkel szállítottak kórházba. A tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Az épületben lévő 23 lakás közül 6 károsodott a robbanás miatt, néhány lakásban az oltás során keletkeztek kisebb károk. A kiköltöztetett tizenöt lakó rokonoknál és ismerősöknél töltötte az éjszakát. A tragédia okairól a katasztrófavédelem ügyelete egyelőre nem tudott részleteket közölni.
2010.06.24. 08:30
 
 
Felügyeleti intézkedés pénzügyi szolgáltatókkal szemben
Több hitelintézet ellen is felügyeleti intézkedést alkalmazott a PSZÁF ügyfélpanasz nyomán végzett fogyasztóvédelmi eljárás után. A Budapest Bankot (BB) a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmának megszegése miatt 2 millió forintra bírságolta a felügyelet, s elrendelte, hogy maradéktalanul tartsa be az ügyféltájékoztatásra valamint értesítési kötelezettségre vonatkozó szabályokat. A határozat indoklásából kiderül: a panaszos végtörleszteni kívánta jelzálogkölcsönét, de a bank munkatársa - az ügyfél figyelmeztetése ellenére - olyan időpontot jelölt meg a törlesztés lehetséges napjaként, amivel a szerződésben rögzített feltételek nem teljesültek. Emiatt a bank elutasította a kérelmet.
2010.06.24. 07:30
 
 
Navracsics: a kormány jövőre 3 százalék alatti hiányt remél
A magyar kormány reméli, hogy jövőre sikerül a hazai össztermék (GDP) 3 százaléka alá csökkenteni az államháztartási hiányt, és olyan reformokhoz szeretné elnyerni a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az EU támogatását, amelyek növelnék a magyar gazdaság növekedési potenciálját - mondta a Reuters hírügynökségnek Navracsics Tibor. A miniszterelnök-helyettes az interjúban megerősítette, hogy a Fidesz-kormány szilárdan elkötelezte magát az idei 3,8 százalékos GDP-arányos deficitcél tartása mellett. "Reméljük, teljesíteni tudjuk a Bajnai-kormány által tett vállalást, amely 3 százalék alá vinné a költségvetési deficitet" jövőre - idézte Navracsics Tibort a Reuters.
2010.06.24. 07:30
 
 
Vb-2010: Ausztrália-Szerbia 2-1
Az ausztrál válogatott legyőzte Szerbiát a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság D csoportjának szerdai mérkőzésén, de egyik csapat sem jutott a nyolcaddöntőbe. D csoport, 3. forduló: Ausztrália-Szerbia 2-1, Nelspruit, Mbombela Stadion, 35 ezer néző, gólszerzők: Cahill (69.), Holman (73.), illetve Pantelic (84.). Alacsony színvonalat és gyenge játékot hozott az első félidő, amelynek során a szerbek előtt adódott több igazi gólhelyzet. A szünet után szerbek újabb és újabb helyzeteket hagytak ki, óceániai riválisuk pedig a semmiből szerzett vezetést, sőt, néhány perc múlva megduplázta az előnyt. A csereként beállt Pantelic egy szemfüles góllal még szépíteni tudott, de a nyolcaddöntőbe jutás nem sikerült.
2010.06.23. 22:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávayék továbbjutottak
Szávay Ágnes a német Julia Görgesszel az oldalán bejutott a női párosok második fordulójába a wimbledoni teniszbajnokság szerdai versenynapján. Az egyesben már kiesett magyar játékos és társa - a viadal honlapja szerint - az első szettet elvesztette a Naomi Cavaday, Anna Smith brit duó ellen, ám a második játszmában javított, a harmadikban pedig nagyon simán győztek. Eredmények: női páros, 1. forduló (a 32 közé jutásért): Szávay Ágnes, Julia Görges (német)-Naomi Cavaday, Anna Smith (brit) 4:6, 6:4, 6:1.
2010.06.23. 22:30
 
 
Megnőtt az európai kokainfogyasztás
A világ 88 milliárd dolláros kokainpiacának súlypontja egyre inkább Európára tevődik át, ami komolyan destabilizálja a nyugat-afrikai tranzitországokat, miközben az előállított kokain összmennyisége csökkent - derült ki egy ENSZ-jelentésből. Az ENSZ Kábítószer- és Bűnügyi Hivatala (UNODC) szerdán kiadott éves drogjelentésében egyebek között arról számolt be, hogy az Andok országaiból induló kokainkereskedelem Észak-Amerikából Európa felé tolódik. Az európai kokainfogyasztók száma az utóbbi évtizedben megduplázódott, és nagyjából ugyanannyit költenek szenvedélyükre, mint az amerikaiak.
2010.06.23. 22:15
 
 
Gázvita: az EU-t érte "támadás" az energiaügyi biztos szerint
Az Európai Unió egészét "támadás" érte azáltal, hogy Litvániába a szerződésesnél kisebb földgázmennyiség érkezik Fehéroroszág felől - jelentette ki Günther Oettinger, az Európai Bizottság energiaügyi felelőse szerdán Brüsszelben. A német biztos közleményében mély aggodalmát fejezte ki a felére csökkentett litvániai gázszállítás miatt, és hangoztatta, hogy a nemzetközi kötelezettségvállalásokat mindenkor feltétel nélkül teljesíteni kell. "Elfogadhatatlanok az olyan gázellátás-csökkentések, amilyeneket az EU egyes tagországaiban most tapasztalnak. Ez támadás az EU egésze ellen" - fogalmazott az uniós illetékes.
2010.06.23. 21:15
 
 
Obama menesztette az afganisztáni erők főparancsnokát
Barack Obama amerikai elnök szerdán a Fehér Házban bejelentette, hogy elfogadta az afganisztáni szövetséges haderő főparancsnokának lemondását. Obama azután kényszerült ilyen döntésre, hogy Stanley McChrystal tábornok gúnyos és sértő kifejezésekkel illette a kormányzat egyes tagjait egy interjúban. Az elnök azt mondta: nehéz szívvel hozta meg döntését, de ez volt a helyes lépés az afganisztáni küldetés sikere érdekében. Egyúttal bejelentette: az új afganisztáni főparancsnok David Petraeus tábornok, az amerikai középső parancsnokság vezetője lesz.
2010.06.23. 21:15
 
 
Több mint ötven jelölt meghallgatását kezdi meg az MSZP
Több mint ötven szocialista politikus meghallgatását kezdi meg szombaton az MSZP jelölőbizottsága (jeb), ennyien kaptak ugyanis jelölést az új pártelnökségbe kerülésre - tudta meg az MTI szerdán, a jelölőbizottság ülése után. Az MTI információi szerint a jeb azzal számol, és ezt javasolja a július 10-i kongresszusnak is, hogy a jelenleginél kisebb létszámú legyen az elnökség: kettő helyett egy elnökhelyettest, három helyett két alelnököt és kevesebb elnökségi tagot válasszanak. A pártelnöki posztra magasan a legtöbb jelölést Mesterházy Attila frakcióvezető kapta, akit szombaton várhatóan meg is hallgat a jeb. A posztra jelölték Botka László szegedi polgármestert és Molnár Csaba volt kancelláriaminisztert is.
2010.06.23. 21:00
 
 
Ismét ömlik az olaj a tengerbe a Mexikói-öbölben
Eltávolították az olajfogó berendezést szerdán a mélytengeri kútról a Mexikói-öbölben egy távirányítású robottal történt ütközés miatt; az olaj ismét akadálytalanul ömlik a vízbe - közölte az amerikai parti őrség. Thad Allen tengernagy elmondta, hogy a robot annak a rendszernek ütközött, amelyen keresztül meleg vizet pumpáltak le a fedősapkához, hogy megakadályozzák jégszerű kristályok képződését. A szakemberek azonnal levették az olajfogót a kitörésgátló tetejéről, hogy ellenőrizzék, nem keletkeztek-e a kőolaj felszínre szivattyúzását gátló kristályok a berendezésben.
2010.06.23. 20:15
 
 
Kajak-kenu Eb: Gyökös maradt ki a kajak négyesből
Eldőlt, hogy Gyökös Lajos maradt ki a jövő hétvégi, spanyolországi kajak-kenu Európa-bajnokságra készülő férfi kajak négyesből. A magyar szövetség tájékoztatása szerint Storcz Botond szövetségi kapitány szerdai döntése alapján Dombi Rudolf, Szalai Tamás és Kökény Roland mellett Hadvina Gergely ülhet hajóba Trasonában. "Semmi kivetnivaló nem volt Gyökös Lajos munkájával, jól is ment vele a hajó, de mégis azt gondolom, hogy a Dombi-Szalai-Kökény-Hadvina összeállításnál még tökéletesebben megtaláltuk a megfelelő lyukakat a versenyzőknek" - mondta Storcz Botond a szerdai szolnoki edzést követően.
2010.06.23. 20:00
 
 
Soros György eredendően elhibázott konstrukciónak tarja az eurót
Az eurót eredendően hibás konstrukciónak tartja Soros György, aki szerint a német költségvetési politika akadályozza az euróövezeti tagországokat versenyképességük helyreállításában. Soros szerint az euró nem egységes egészként jött létre, mivel a Maastrichti Szerződés csak a monetáris uniót teremtette meg, de elmulasztotta a politikai unió létrehozását. "Az euró eredendően hibás konstrukció" - mondta Soros György a "Die Zeit" hetilapnak adott interjúban, ami a lap csütörtöki számában jelenik meg.
2010.06.23. 20:00
 
 
A károkról tájékozódott az amerikai nagykövet Borsodban
Az árvíz okozta károkról, a kialakult helyzetről tájékozódott Eleni Tsakopoulos Kounalakis amerikai nagykövet a Borsod megyei Felsőzsolcán szerdán; a borsodi térségben több folyó együttes rekordáradata településeket öntött el, amelynek következtében házak dőltek össze, vagy váltak lakhatatlanná. Az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetét - felsőzsolcai látogatását megelőzően - Miskolcon, a megyeházán fogadta Ódor Ferenc, a megyei közgyűlés fideszes elnöke, egyben a megyei védelmi bizottság elnöke, aki beszámolt a borsodi árvízhelyzetről. A megbeszélésen jelen volt Habsburg György, a Magyar Vöröskereszt elnöke és Csöbör Katalin (Fidesz), a térség országgyűlési képviselője is.
2010.06.23. 19:45
 
 
Szlovák kormányalakítás: megállapodtak a pártok a koalíciós szerződésről
Megállapodott a koalíciós szerződés szövegében az a négy szlovákiai jobboldali párt, amely közösen kíván kormányt alakítani - jelentette be Iveta Radicová, a kormányalakítással megbízott politikus a pártvezetők szerdai tárgyalásai után. Ugyanakkor a kormány személyi összetételében a pártok még nem egyeztek meg. "Közöltük egymással ez irányú elképzeléseinket, elvárásainkat. A tárgyalásokat csütörtökön folytatjuk" - mondta Radicová. A négy párt - Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU), Kereszténydemokrata Mozgalom (KDH), Szabadság és Szolidaritás (SaS), valamint a Híd - alkotta koalíciónak a 150 tagú parlamentben 79 képviselője van.
2010.06.23. 19:45
 
 
Minszk kifizette adósságát, követeli kintlévőségét
Fehéroroszország kifizette a Gazprommal szemben fennálló adósságát - jelentette be Vlagyimir Szemasko fehérorosz miniszterelnök-helyettes szerdán este, követelte viszont, hogy a Gazprom csütörtökön délelőtt 11 óráig fizesse meg a tranzitdíj terén fennálló adósságát. A Gazprom nem erősítette meg, hogy Minszk fizetett, a Szergej Kuprijanov szóvivő azt mondta, erre csak akkor kerül majd sor, amikor az átutalás beérkezett a Gazprom számlájára.
2010.06.23. 19:15
 
 
Londoni elemzők szerint Magyarországnak jövőre be kell lépni az ERM-2-be
Magyarországnak jövőre be kell lépnie az euróövezeti tagság előtt kötelező ERM-2 árfolyamrendszerbe ahhoz, hogy a mostani kormány a 2014-es választások idején a maga javára használhassa ki az euróövezeti csatlakozás előnyeit - áll az egyik vezető londoni befektetési ház friss elemzésében, amely szerint ugyanakkor az euróövezeti válság nem teszi könnyűvé a csatlakozási folyamatot. A Bank of America-Merrill Lynch (BoA-ML) bankcsoport londoni befektetési részlegének heti felzárkózó piaci helyzetértékelése szerint ha Magyarország 2011-ben nem lesz tagja az ERM-2-nek, akkor akár még további négy évet is csúszhat csatlakozása az árfolyamrendszerhez.
2010.06.23. 19:00
 
 
Tovább emelkedik a Balaton vízszintje
A Balaton vízszintje - a korábbi évek nyári rekordmagasságát megdöntve - átlagosan 125 centiméterre emelkedett szerdán, a vízállás a következő napokban várhatóan tovább emelkedik, ami a remények szerint nem okoz komoly gondokat, miután a szeles idő véget ért - mondta a Balatoni Vízügyi Kirendeltség vezetője. Beszámolója szerint a Balatonnál az elmúlt napokban a magas vízszint melletti szeles és csapadékos időjárás miatt számítottak komolyabb gondokra, de szerencsére csak néhány ingatlan került víz alá Ábrahámhegyen és Balatonfenyvesen. A vízszintet helyenként megemelő viharos szél szerda délutántól enyhült, de a krízisen még nincs túl a térség.
2010.06.23. 18:45
 
 
Befejezte új albumát Lady Gaga
Elkészült új albumával Lady Gaga. A hivalkodó ruháiról és dalairól ismert 24 éves extravagáns énekesnő 2011 elején tervezi a lemez megjelentetését - olvasható a Rolling Stone magazinban. Lady Gaga a lapnak elmondta: az album címét a testére akarja majd tetováltatni, az erről készült fotót pedig a lemez borítójaként akarja felhasználni. "Hónapokig dolgoztam a lemezen, és most úgy érzem, végeztem. Nagyon gyorsan ment. Néhány művésznek ez évekbe telik, de nekem nem: én minden nap zenét írok" - nyilatkozta a lapnak az énekesnő.
2010.06.23. 18:45
 
 
VB-2010: Egyesült Államok-Algéria 1-0
Landon Donovan 91. percben szerzett góljával az Egyesült Államok 1-0-ra legyőzte Algéria csapatát, és ezzel bejutott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság nyolcaddöntőjébe. Élvezetes első félidőt játszott egymással a két csapat, sok volt a kapura lövés, gólig azonban egyik fél sem jutott el. A második félidőben egyértelműen az amerikaiak játszottak fölényben, ám minden helyzetüket kihagyták, a rendes játékidő letelte után azonban megszerezték a győztes gólt, ami a továbbjutást jelentette számukra. C csoport, 3. forduló: Egyesült Államok-Algéria 1-0, Pretoria, Loftus Versfeld Stadion, 35.827 néző, gólszerző: Donovan (91.).
2010.06.23. 18:30
 
 
Vb-2010: Anglia-Szlovénia 1-0
Az angol válogatott 1-0-ra nyert a szlovén csapat ellen, így bejutott a legjobb 16 közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság C csoportjából. A találkozó egyetlen gólját Jermaine Defoe szerezte. Az angolok jóval többet kezdeményeztek az első félidőben, és Defoe góljával meg is szerezték a vezetést. A fordulást követően az angolok hamar eldönthették volna a találkozót, de Rooney hatalmas ziccerben csak a kapufát találta el. A szlovénoknak lett volna lehetősége az egyenlítésre, ám az angol védők többször is menteni tudtak, így az eredmény már nem változott. Eredmény: C csoport, 3. forduló: Anglia-Szlovénia 1-0, Port Elizabeth, Nelson Mandela Bay Stadion, 36 893 néző, gólszerző: Defoe (23.).
2010.06.23. 18:15
 
 
Megnyílt Budapest legújabb design szállodája
Alig több mint egy évvel az alapkőletétel után megnyílt a ZaraHotels második budapesti egysége, a Continental Hotel Zara, a négycsillagos szálloda 272 szobával várja a vendégeket a VII. kerületi Dohány utcában, a hajdani Hungária Fürdő és Continental Szálló helyén. A 12 milliárd forintos beruházás megvalósítására a CIB Bankkal kötött szerződést Mazen Al Ramahi. A szálloda jordán tulajdonosa, a ZeinaHotel Szolgáltató Kft. vezérigazgatója a kedden tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy az összeg 80 százalékát a pénzintézet finanszírozta, s a befektetés megtérülése húsz éven belül várható.
2010.06.23. 18:15
 
A Pirelli szállítja a gumikat a Forma-1-be 2011-től
Az olasz Pirelli lesz a jövő évtől a Forma-1 kizárólagos gumiszállítója, miután a japán Bridgestone már korábban bejelentette, hogy az idei szezon végén távozik a világbajnoki sorozatból. A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) szerdai közleményéből kiderül, hogy a legutóbb az 1990-es években szállító Pirellivel hároméves szerződést kötöttek. Az itáliai vállalat mellett a Cooper/Avon is érdeklődött a szerepvállalás iránt, a sportágban 2006-ig jelen lévő francia Michelin azonban ajánlatot sem tett.
2010.06.23. 18:00
 
 
Kígyózó sorok várják az Alkonyat harmadik részének bemutatóját
Megkezdődött a visszaszámlálás az Alkonyat című film harmadik, Napfogyatkozás című részének bemutatója előtt: a rajongók már most hosszú sorokban várakoznak a helyi idő szerint csütörtök esti premier helyszíne előtt Los Angelesben. A Los Angeles-i Nokia Theatre bejáratánál rajongók százai táboroztak le: egyesek már vasárnap befészkelték magukat sátrakkal, összecsukható székekkel és napernyőkkel. A szervezők ezernyi belépőjegyet osztanak majd ki a legvágyottabb helyekre, vagyis a vörös szőnyeg mellé. Itt vonulnak fel a vámpírfilm sztárjai: Robert Pattinson, Taylor Lautner és Kristen Stewart is.
2010.06.23. 17:45
 
 
Morvai Krisztinát jelölné államfőnek a Jobbik
A parlamenti frakciókhoz fordult levélben a Jobbik, hogy támogassák Morvai Krisztinát, a párt államfőjelöltjét - közölte Vona Gábor, a Jobbik frakcióvezetője. A közlemény szerint a Jobbik péntek délelőtt 10 óráig várja az Országgyűlés többi frakciójától a további képviselői támogatásokat. Mint írták, a Jobbik országgyűlési frakciójának jelöltjét Molnár Oszkár független képviselő is támogatja. Ahhoz, hogy valaki hivatalosan is köztársaságielnök-jelöltté válhasson, az alkotmány alapján az Országgyűlés legalább ötven tagjának írásbeli ajánlása szükséges. A Jobbiknak 47 országgyűlési képviselője van, ezért önállóan nem tud államfőt jelölni.
2010.06.23. 17:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Czink búcsúja
Czink Melinda - oldalán a spanyol Arantxa Parra Santonjával - kikapott a Magdalena Rybarikova, Klara Zakopalova szlovák, cseh kettőstől a wimbledoni teniszbajnokság női páros versenyének első fordulójában. A magyar játékos kedden egyesben is búcsúzott a tornától. Női egyesben a belgák két nagy visszatérője, Justine Henin és Kim Clijsters is bejutott a 32 közé, miután simán nyertek szerdai ellenfelük ellen.
2010.06.23. 17:30
 
 
Június 30-án dönt a kormány a gazdasági akcióterv néhány pontjáról
Június 30-i ülésén dönt a kormány az Orbán Viktor miniszterelnök által két hete bejelentett, 29 pontos gazdasági akcióterv idei évet érintő elemeiről - tudta meg az MTI több forrásból. Az akcióterv egyes pontjairól már döntött a kabinet vagy az Országgyűlés, és van olyan, amely a napokban került majd a Ház elé. Az MTI úgy értesült, hogy a kormány döntését követően kerülnek a parlament elé a 29 pont azon elemei, amelyek idén lépnek hatályba; az Országgyűlésnek három hét alatt kell "eljuttatnia" a törvényjavaslatokat a zárószavazásig, hiszen a Ház július 19-én ülésezik utoljára a nyári szünet előtt.
2010.06.23. 17:30
 
 
Utcát neveznek el Madridban Puskás Ferencről
Madridban utcát neveznek el Puskás Ferencről, a Real Madrid legendás magyar labdarúgójáról. Özv. Puskás Ferencné arról tájékoztatta a FourFourTwo magazin honlapját, hogy a spanyol főváros önkormányzata határozatot hozott, amelyben elrendeli, hogy Madrid Vicálvaro nevű negyedében a Gran Vía del Sureste sugárutat és a Casa de Tilly utcát összekötő útszakaszt ezentúl Puskás Ferenc utcának hívják "Madrid briliáns futballistájának emléke előtt tisztelegve". Az utca hivatalos neve spanyolul calle de Ferenc Puskás. A lap értesülése szerint az akció egyik kezdeményezője a Real Madrid volt.
2010.06.23. 17:15
 
 
Megbénult a pireuszi kikötő a dolgozók sztrájkja miatt
Teljesen megbénította Görögország egyik legfontosabb kikötőjének forgalmát szerdán a dolgozók sztrájkja. A kormány megszigorító intézkedései miatt sztrájkoló dolgozók - csatlakozva a hajógépészek munkabeszűntetéséhez - a pireuszi kikötőben megakadályozták, hogy az Égei-tenger szigeteire utazók felszállhassanak a kompokra. Emiatt több száz turista rekedt a kikötőben. A sztrájk szerdán éjfélig tart. Közben a fővárosban is demonstráció volt, mintegy ötezer kommunista szakszervezeti tag vonult utcára, "fizessék meg a gazdagok a válság árát" feliratú táblákkal felszerelkezve, illetve Görögországnak az euróövezetből való kilépését követelve.
2010.06.23. 17:15
 
 
Négy ország közös programja az árvízi fenyegetettség minimalizálására
Az árvízi fenyegetettség minimalizálására nemzetközi beavatkozási tervet dolgoz ki Ausztria, Csehország, Szlovákia és Magyarország. A 3,1 millió eurós projektet európai uniós támogatással valósítják meg. A programban részt vesz az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság, amely 392 ezer euró vissza nem térítendő támogatást nyert a feladatok elvégzésére - közölte Janák Emil igazgató szerdán mosonmagyaróvári sajtótájékoztatón. A program célja, hogy kialakítsa az árvízi kockázatcsökkentés leghatékonyabb módszereit és a beavatkozási tervekkel minimálisra csökkentse az árvízi károkat.
2010.06.23. 17:15
 
 
Megfontolja a kormány, hogy a tűzijátékpénzt az árvízkárosultaknak adja
Megfontolja a kormány azt a kezdeményezést, amely a napokban indult a Facebook közösségi portálon, és arra szólít fel, hogy "mondjunk le az augusztus 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára". Nagy Anna kormányszóvivő szerdán az MTI-nek elmondta: ők is a Facebookról értesültek a kezdeményezésről, amit a kormány megfontol, és a jövő heti ülésén megtárgyal. Közlése szerint százmillió forint körüli összegről van szó. A közösségi portálon eddig már több mint 80 ezren csatlakoztak a felhíváshoz, amely javasolja, hogy az ünnepi tűzijátékra szánt közpénzt fordítsák az árvíz miatt bajban lévők megsegítésére.
2010.06.23. 17:00
 
 
Steiner: Demszky hívja össze a Fővárosi Közgyűlést
Steiner Pál szerint, amíg Demszky Gábor (SZDSZ) nem mond le, addig főpolgármesteri feladata és kötelessége a közgyűlés összehívása, Budapest működtetése. A Fővárosi Közgyűlés szocialista frakcióvezetője közölte: sajnálattal vették tudomásul, hogy Demszky Gábor nem hívta össze a közgyűlés júniusi rendes ülését. Az előző ülésen elmaradt napirend pontok, valamint a bizottságok ajánlásai is ezt tennék szükségessé - tette hozzá. Steiner Pál szerint jogosan merül fel a kérdés, hogy Demszky Gábor "milyen más, önös érdeke miatt nem tesz eleget a főpolgármesteri esküjének".
2010.06.23. 17:00
 
 
Hétfőre várja az MSZP-frakció Schmitt Pált
Az MSZP-frakció a hétfői ülésére hívja meg Schmitt Pált, a kormányfő államfőjelöltjét, hogy beszámoljon köztársasági elnöki terveiről. Mesterházy Attil azt mondta: viszonozni szeretnék a Fidesz képviselőcsoportjának gesztusát, és emlékeztetett arra, hogy annak idején Mádl Ferenc köztársaságielnök-jelöltet is meghívták. A szocialista frakcióvezető szerint nem volt meglepő a szerdai bejelentés, hiszen egy hónapja lehet tudni, hogy Schmitt Pál lesz a köztársasági elnök és Kövér László a házelnök. Nem értjük, miért kellett az elmúlt harminc napban ezt a színjátékot eljátszani - közölte.
2010.06.23. 17:00
 
 
A rák gyógyíthatóságában és a számítógépekben bíznak az amerikaiak
Bíznak az amerikaiak abban, hogy a rák gyógyítható lesz 2050-re, számítógépük pedig képes lesz beszélgetni velük. Egy felmérés adatai szerint tartanak ugyanakkor egy nagy energiakrízistől és a bolygó felmelegedésétől. A válaszadók 58 százaléka fél attól, hogy újabb világháború törhet ki a következő negyven évben, 53 százalékuk pedig úgy véli, hogy terroristák akár nukleáris támadást is végrehajthatnak az Egyesült Államokkal szemben.
2010.06.23. 16:15
 
 
BKV-ügy: Mesterházy Ernő szigligeti pincéjében is foglaltak le iratokat
Több mint 24 órán át tartott házkutatást a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség közös nyomozócsoportja a Mesterházy Ernő volt főpolgármesteri főtanácsadó érdekeltségébe tartozó szigligeti ingatlanokban, valamint más szigligeti helyszíneken, ahol bizonyítékokat foglaltak le - értesült szerda délután az MTI. A főügyészség szóvivője megerősítette: Szigligeten, a vár alatti műemléki területen M. Ernő előzetes letartóztatásban levő gyanúsított érdekeltségébe tartozó 5 ingatlanban és az ahhoz tartozó több emelet mély pincerendszerben tartottak kedd délutántól házkutatást, és onnan okiratokat, valamint számítástechnikai eszközöket foglaltak le.
2010.06.23. 16:15
 
 
Módosításokat nyújt be a Fidesz a médiacsomag kerettörvényéhez
A válaszadás jogát, vagyis a helyreigazítást érintő szabályozással kapcsolatban módosító indítványt nyújtanak be az előterjesztők a médiacsomag sajtószabadságot és médiatartalmakat szabályozó, úgynevezett kerettörvényéhez. A tervezet tájékoztatási kötelezettségre vonatkozó részében is változtatásokat eszközölnek - mondta Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő szerdai sajtótájékoztatóján.
2010.06.23. 15:45
 
 
BKV-ügy: Mesterházy Ernő pincéjében is foglaltak le iratokat
Több mint 24 órán keresztül tartott házkutatást a Budapesti Rendőr-főkapitányság és a Központi Nyomozó Főügyészség közös nyomozócsoportja a Mesterházy Ernő volt főpolgármesteri főtanácsadó érdekeltségébe tartozó szigligeti ingatlanokban, valamint más szigligeti helyszíneken, ahol bizonyítékokat foglaltak le - értesült szerda délután az MTI. Fazekas Géza, a főügyészség szóvivője megerősítette: Szigligeten, a vár alatti műemléki területen M. Ernő előzetes letartóztatásban levő gyanúsított érdekeltségébe tartozó 5 ingatlanban és az ahhoz tartozó több emelet mély pincerendszerben tartottak házkutatást és onnan okiratokat, valamint számítástechnikai eszközöket foglaltak le.
2010.06.23. 15:45
 
 
Sólyom: jó lelkiismerettel fejezem be a munkát
Sólyom László már a választások előtt megértette, nemkívánatos újabb öt évig az általa képviselt elnöki felfogás; ezt nem volt könnyű tudomásul vennie, de jó lelkiismerettel fejezi be munkáját - derül ki a leköszönő államfő Heti Válasznak adott, a lap csütörtöki számában megjelenő interjújából. Sólyom László úgy értékeli, a "mostani törvénydömpingnek" megvannak a hátulütői, és tévképzetnek nevezi azt a felfogást, hogy a jelenlegi alkotmány kommunista alaptörvény lenne. A Sólyom László egész ötéves elnöki ténykedését áttekintő interjú szerint az államfő egy ciklus alatt igyekezett elvégezni mindazt, amit célul tűzött ki, és most új célja van: megtalálni a volt elnök szerepét.
2010.06.23. 15:15
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn már a harmadik fordulóban
Arn Gréta 7:5, 6:4-re legyőzte szerdán az ausztrál Alicia Molikot a wimbledoni teniszbajnokság második fordulójában, ezzel bejutott a 32 közé. A 31 éves magyar játékos 1 óra 38 perc alatt nyert, és pályafutása során először jutott be egy Grand Slam-torna harmadik fordulójába. A következő körben a 11. helyen kiemelt francia Marion Bartoli vár rá. Eredmény: női egyes, 2. forduló (a 32 közé jutásért): Arn-Molik (ausztrál) 7:5, 6:4.
2010.06.23. 15:00
 
 
Berkes Zoltán a Ferencváros új vezérigazgatója
A gazdasági szférából érkezett Berkes Zoltán lett a Ferencváros Labdarúgó Zrt. új vezérigazgatója. A szakember elmondta, az lesz a feladata, hogy a Kevin McCabe, az egyesület angol tulajdonosa által megfogalmazott célokat segítsen megvalósítani Prukner László szakmai igazgatónak. Ezek között szerepel a bajnokságban minél jobb helyen végezni, valamint rövid időn belül nemzetközi kupába juttatni a zöld-fehér csapatot. Berkes elmondta, kiemelten foglalkoznak majd az utánpótlás-neveléssel, valamint a tervezett új stadionnal, amely biztosan az Üllői úton épül fel, ha az írásos engedélyeket megkapják.
2010.06.23. 15:00
 
 
Sólyom Lászlót szeretné köztársasági elnöknek az LMP
Az LMP arra kéri a Fidesz-KDNP-t, tegyék lehetővé, hogy Sólyom Lászlót is jelölhessék köztársasági elnöknek - mondta szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Schiffer András. A frakcióvezető kijelentette, hogy az LMP választmánya és frakciója egyhangúlag támogatná az államfő újraválasztását, de kevés a képviselőjük ahhoz, hogy Sólyom Lászlót jelölhessék. Elmondta, hogy más frakciók támogatását is várják az államfő jelöléséhez. Kitért arra is, hogy kíváncsiak Schmitt Pál és Balogh András elképzeléseire is, ezért az LMP frakciója szeretné őket is meghallgatni még az elnökválasztás előtt.
2010.06.23. 15:00
 
 
Pálcát törnének Kínában az egyszer használatos pálcikák felett
A kínai kormány újabb kísérletet tesz az eldobható evőpálcikák gyártásának és használatának korlátozására. A környezetvédelmi kampány részeként a kereskedelmi minisztérium és öt másik tárca úgy döntött, hogy megszigorítják a pálcikák gyártásának, forgalmazásának és újbóli hasznosításának ellenőrzését. Ezzel egy időben az éttermeket ismét felszólítják arra, hogy vendégeiknek elsősorban tiszta, újrahasználható pálcikákat kínáljanak, az egyszer használatos eldobható fapálcikák helyett. Hivatalos statisztikát a pálcika-fogyasztásról nem adtak ki, de egyes becslések szerint Kínában évente 45 milliárd pár kerül használat után a szemétbe, ami körülbelül 25 millió fa kivágását jelenti.
2010.06.23. 15:00
 
 
Harminc százalékkal kevesebb gáz érkezik Litvániába
Szerdán 30 százalékkal csökkent a Litvániába és Oroszország - Lengyelország és Litvánia közé ékelődő - kalinyingrádi körzetébe érkező orosz gáz mennyisége, közölte a Lietuvos Dujos litván energiacég. A litván vállalat - amelyben a Gazpromnak 37 százalékos részesedése van - azt jelentette, hogy közép-európai idő szerint délelőtt 11 órától érzékelik a szállítás csökkenését. A cég nyilatkozata szerint a szállítások csökkentését semmiféle hivatalos figyelmeztetés nem előzte meg. A Lietuvos Dujos azt is közölte, hogy a szomszédos Lettország szükség esetén kész elegendő gázzal kisegíteni Litvániát.
2010.06.23. 14:45
 
 
Az új brit költségvetésből sem kap több pénzt a királynő
Az új brit költségvetésből sem kap több pénzt az uralkodó, pedig a jelenlegi állami apanázs már a folyó kiadásokat sem fedezi. A konzervatív-liberális kormánykoalíció által előterjesztett "vészköltségvetés" évtizedek óta nem látott szigorító intézkedéseket tartalmaz annak érdekében, hogy belátható időn belül csökkenteni lehessen a békeidőben példátlan, a hazai össztermék (GDP) 11 százalékát meghaladó államháztartási hiányt. Ez meglehetősen rosszkor jött az udvar számára, mivel az uralkodói pár közvetlen hivatali kiadásait fedező, évente kiutalt állami juttatás már messze nem elég a tényleges költségekre.
2010.06.23. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719[1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista