2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
NGM: nem veszítik el a házastársak illetékkedvezményüket
A Nemzetgazdasági Minisztérium cáfolta, hogy a készülő szabályozás révén az egyenes ági rokonokon kívül a házastársak, a mostoha vagy nevelt gyermekek öröklés és ajándékozás esetén elveszítenék jelenlegi illetékkedvezményüket. Légből kapott információk jelentek meg az egyik internetes hírportálon a kormány 29 pontos akciótervének egyes elemeiről - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium pénteken, utalva az Index előző napi cikkére, amelyben a portál a készülő adóterveket ismertette egy minisztériumi dokumentumra hivatkozva.
2010.06.25. 22:15
 
 
Erősödött a forint péntek este
Erősödött a forint péntek este a nemzetközi bankközi devizapiacon. Péntek este 20 órakor egy euró 283,60 forintot ért, míg délután 284 forint felett kereskedtek az euróval. Ugyanakkor az nappal korábbi, csütörtök esti 283,30-as árfolyamhoz képest némileg gyengült a forint. A dollárt 228,34 forinton jegyezték péntek este, míg délután 231 forint felett, egy nappal korábban pedig 229 forint felett volt az árfolyam. A svájci frankot 209,36 forinton jegyezték péntek este, a délutáni 211,06 forint után. Csütörtök este némileg erősebb volt a forint, a frankot 209 forint alatt jegyezték.
2010.06.25. 22:00
 
 
Tilos vuvuzelát bevinni egy nagy bécsi fesztiválra
Tilos vuvuzelát bevinni az Európa legnagyobb szabadtéri fesztiváljaként hirdetett bécsi Dunasziget Fesztiválra. A péntektől vasárnapig tartó ingyenes rendezvény szervezői úgy döntöttek, hogy száműzik a hangerejük miatt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon élénk vitát kiváltó műanyag trombitákat. A fesztivál látogatóinak tekintettel kell lenniük egymásra - érveltek a bécsi rendezők. "Senki sem találja túl kellemesnek, ha nem hallja a kedvenc együttesét, mert a közvetlen közelében fülsértően trombitálnak" - mondta egyikük, Sascha Kostelecky. A Dunasziget Fesztivál "nem futballstadion" - tette hozzá.
2010.06.25. 20:30
 
 
Hatszáz helyen avatkoztak be a miskolci tűzoltók az elmúlt hetek árvizei alatt
Elkészültek az első összesítések, amelyek szerint - a felsőzsolcai eseteken kívül - hatszáz helyen avatkozott be a miskolci tűzoltóság az elmúlt hetek árvizei miatt - közölte a tűzoltóság. A felsőzsolcai eseteken kívül 600 helyen avatkozott be a miskolci tűzoltóság, 156 fős állományukból 141 ember hetekig szinte folyamatosan túlórázva dolgozott a vízkárok megelőzéséért, enyhítéséért. Összesen 21.139 túlórát teljesítettek a víz elleni küzdelem során a tűzoltók.
2010.06.25. 20:30
 
 
Öt éven belül hívná vissza katonáit Afganisztánból a brit kormányfő
Nagy-Britannia új miniszterelnöke azt szeretné, ha öt éven belül hazatérhetnének az angol katonák Afganisztánból. David Cameron erről a pénteken megkezdődött G8-as csúcsértekezlet peremén nyilatkozott a kanadai Huntsville-ben. A Sky New kérdezett rá, hogy a 2015-ben esedékes általános választásokig hazatérnek-e a brit erők, és Cameron ezt megerősítette. Nem maradhatunk ott további öt évet, már kilenc éve ott vagyunk - tette hozzá. London mintegy tízezer katonával vesz részt a NATO küldetésben, s ezzel az Egyesült Államok után a legnagyobb csapatlétszámot adja Afganisztánban.
2010.06.25. 20:00
 
 
Bundabotrány: Poleksicet és Mészárost eltiltotta az UEFA
Mészáros Norbertet 2011 végéig, míg Vukasin Poleksicet 2012. június 30-ig eltiltotta az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága első fokon, miután a testület szerint a bajnok és Magyar Kupa-győztes Debrecen két játékosa nem tett eleget a jelentési kötelezettségének, amikor megpróbálták őket megvesztegetni. A klub közleményében az olvasható, hogy az UEFA fegyelmi bizottsága csütörtökön Nyonban hallgatta meg a két játékost, akik egyaránt fellebbeznek a döntés ellen. A montenegrói kapust 10, míg a magyar védőt 7 ezer eurós büntetéssel is sújtották az eltiltás mellett.
2010.06.25. 19:30
 
 
Másfélmillió iPhone fogyhatott az első napon
Másfélmillió iPhone fogyhatott a készülék világpremierjének első napján, azaz a negyedik generációs telefon minden eddigi bemutatót fölülmúlva teljesített - derül ki az Oppenheimer elemzőcég számításaiból. Az iPhone 3GS tavalyi megjelenésekor a telefonból három nap alatt értékesítettek egymillió darabot. A Japánban, Németországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban csütörtöktől kapható 4G iPhone korlátozott számban és csak a fekete változatban kapható. A számtalan ötletes megoldást tartalmazó készülék egyik forradalmi újdonságaként harangozták be az antennaként szolgáló saválló lemezből készült keretet, amely azonban nem úgy viselkedik, mint azt a tervezők várták.
2010.06.25. 19:30
 
 
Strasbourg szerint az egyneműek házassága nem egyetemes jog
Az európai országok nem kötelesek engedélyezni az egyneműek házasságát- döntött pénteken az Emberi Jogok Európai Bírósága. Melegjogvédő csoportok mégis részleges győzelemként értékelték a döntést, mert a bíróság elismerte: egyre nagyobb az egyetértés abban, hogy az egyneműek kapcsolatát törvényileg kell elismerni. A strasbourgi székhelyű testület hét bírája egyhangúlag döntött úgy, hogy két osztrák férfi, akiktől megtagadták a házasságkötés lehetőségét, kettőjük kapcsolatának legalizálását illetően nem hivatkozhat az európai emberi jogi egyezmény által biztosított, őket minden körülmények között megillető házasságkötési jogra.
2010.06.25. 19:30
 
 
Új vezetés a Szerencsejáték Zrt. és a posta élén
A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő MNV Zrt. új igazgatósága első ülésén új vezetőt és igazgatósági tagokat állított a Szerencsejáték Zrt. és a Magyar Posta élére. A vagyonkezelő közleményében ismerteti: a Szerencsejáték Zrt. élén Szentpétery Kálmán váltja Székely Gábort, a postánál Szűts Ildikó vezérigazgatót Schmidt Pál váltja fel, és az igazgatóság elnöke Kalmár István, korábbi elnök-vezérigazgató lesz. Az igazgatóság személycserére készül a Hévíz Gyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. vezetésében is, de ebben még egyeztetni fognak a társaságban társtulajdonos önkormányzattal.
2010.06.25. 19:15
 
 
Martonyi: a médiacsomag célja a média felügyeletének depolitizálása
Alapvető félreértés van a tervezett magyar médiacsomag célját illetően, amely a média felügyeletének depolitizálása - mondta a washingtoni munkalátogatáson tartózkodó Martonyi János külügyminiszter pénteken. "A törvény célja, hogy lehetőleg depolitizálja a média felügyeletét, ugyanúgy, ahogy depolitizálni kell egy pénzügyi felügyeletet" - mondta azzal kapcsolatban, hogy az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője a törvényhozási folyamat leállítására hívta fel a magyar kormányt a médiacsomag jövő hétre parlamenti szavazásra kitűzött elemeit illetően.
2010.06.25. 19:15
 
 
Ülést tart szombaton az MSZP választmánya
A július 10-i tisztújítás előtti utolsó ülését tartja szombaton az MSZP választmánya. Simon Gábor választmányi elnök az MTI-nek elmondta, hogy az ülésen téma lesz a kongresszusi felkészülés, a jelölés folyamata és az önkormányzati választás. Az előzetesen kiküldött napirend szerint konzultációt tartanak az országos elnökség beszámolójáról és a testület tagjai döntenek a választmány kongresszusi beszámolójának tartalmáról is.
2010.06.25. 19:00
 
 
A NATO bízik abban, hogy Magyarország elhelyezi a radarállomást
A NATO bízik abban, hogy Magyarország végül megtalálja a módját a vitatott radarállomás elhelyezésének - mondta Giampaolo Di Paola admirális, a NATO Katonai Bizottságának elnöke pénteken Budapesten, miután tárgyalást folytatott Benkő Tibor vezérkari főnökkel. A NATO-bizottság elnöke a találkozó után tartott sajtótájékoztatón, kérdésre válaszolva, azt mondta: Magyarországtól megkapták az erről szóló ígéretet, vagyis, hogy kialakítják a radarállomást, és a NATO "száztíz százalékban" bízik ebben az ígéretben.
2010.06.25. 18:45
 
 
Martonyi: az Egyesült Államok megfelelő figyelmet szentel Közép-Európának
Martonyi János háromnapos washingtoni látogatása végén, pénteken a magyar sajtónak elmondta: megnyugodva távozik, az Egyesült Államok megfelelő figyelmet szentel Európának. "A látogatásom végén különösen nyugodtan állíthatom, hogy az Egyesült Államok vezetése kellő figyelmet tanúsít Közép-Európa iránt" - mondta az MTI kérdésére válaszolva, s hozzátette, hogy ez meg fog jelenni egy sor területen. Utalt rá, hogy a NATO Lisszabonban elfogadandó új stratégiai koncepciója erre a dilemmára is megfelelő választ fog adni a biztonságpolitikával összefüggésben.
2010.06.25. 18:45
 
 
Fokozni kell a szegénység elleni harcot a Nyolcak szerint
Fokozni kell a szegénység elleni küzdelmet, különben nem teljesíthetők az ENSZ által kitűzött célok - áll a legfejlettebb ipari államokat és Oroszországot tömörítő G8 csoport pénteki, kanadai találkozójának nyilvánosságra került zárónyilatkozat-tervezetében. A dokumentum szerint a Nyolcak vállalják, hogy a jövőben többet tesznek egyebek mellett a gyermekhalandóság csökkentéséért. "Évente közel 9 millió gyerek hal meg ötéves kor alatt" - áll a nyilatkozat-tervezetben. Ígéretük szerint ennek csökkentése érdekében dollár milliárdokat mozgatnak meg, pontos összeget azonban nem tartalmaz a kiszivárgott dokumentum.
2010.06.25. 18:45
 
 
Vb-2010: Brazília-Portugália 0-0
A brazil és a portugál válogatott jutott a nyolcaddöntőbe a G csoportból a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután a két gárda pénteken gól nélküli döntetlent játszott egymással. Ezzel az eredménnyel mindkét együttes továbbjutása biztos volt, a dél-amerikaiak az első, míg az európaiak a második helyen végeztek. G csoport, 3. forduló: Brazília-Portugália 0-0, sárga lap: Lúis Fabiano (15.), Juan (25.), Felipe Melo (43.), illetve Duda (25.), Tiago (31.), Pepe (40.), Coentrao (45.). Durban, Durban Stadion, 62.712 néző.
2010.06.25. 18:15
 
 
Vb-2010: Elefántcsontpart-Koreai NDK 3-0
Bár háromgólos győzelmet aratott pénteken a Koreai NDK felett Elefántcsontpart válogatottja a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság G csoportjában, de így is kiesett, mivel a portugál-brazil találkozó döntetlennel zárult. Ezzel biztossá vált, hogy az első afrikai vb-n a házigazda kontinenst kizárólag Ghána képviseli a nyolcaddöntőben. G csoport, 3. forduló: Elefántcsontpart-Koreai NDK 3-0, Nelspruit, Mbombela Stadion, 30 ezer néző, gólszerzők: Y. Touré (14.), Romaric (20.), Kalou (82.).
2010.06.25. 18:15
 
 
Még reménykednek a balatoni vállalkozók
A dél-balatoni élelmiszer-kiskereskedők 15-20, a vendéglátósok 20-30, a parti sütödések 30-50 százalékos forgalomcsökkenésről számoltak be az idei balatoni előszezonban a tavalyi adatokhoz képest - mondta Kertész Rezső, a Kereskedelmi és Vendéglátó Vállalkozók Somogy Megyei Érdekképviselete (KISOSZ) társelnöke pénteken Siófokon. Siófokon, a 20. jubileumi szezonra készülő Palace Dance Clubban tartott rendhagyó sajtótájékoztatón a KISOSZ, a Siófoki Fürdőegylet, valamint a Palace számolt be a balatoni előszezonra vonatkozó tapasztalatairól, illetve az idei szezonnal kapcsolatos várakozásairól, terveikről.
2010.06.25. 18:15
 
 
Tizenhárom csapat indulhat a férfi vízilabda ob I-ben
A magyar férfi vízilabda-bajnokság élvonalában ősszel 13 csapattal indul a pontvadászat - így döntött a szövetség (MVLSZ) elnöksége. Az első osztályú bajnokság létszámának felemeléséről szóló határozatról Török László, az MVLSZ sajtófőnöke számolt be, hozzátéve, hogy a versenykiírás szerint továbbra is az ob I utolsó helyezettje esik ki az élvonalból. A 2009/10-es szezonban, amikor is nem volt kieső, 11 férficsapat alkotta az első osztályt, de további csökkenés helyett bővül a legjobbak köre.
2010.06.25. 17:45
 
 
Leváltották a HM kezelésében lévő gazdasági társaságok vezetőit
Hende Csaba miniszter pénteki hatállyal leváltotta a Honvédelmi Minisztérium (HM) kezelésében lévő gazdasági társaságok vezetőit és új vezetőket nevezett ki - közölte a tárca. A honvédelmi miniszter döntésében kiemelt szerepet kapott az, hogy a takarékosság érdekében a vezető testületek létszámát minimálisra csökkentsék - írták a közleményben. Mint hozzátették, ennek megfelelően ugyanazt a tisztséget több cégben is ugyanazok töltik be, de a kinevezett tisztségviselők a munkájuk után csak egy társaságban veszik fel járandóságukat. Az intézkedés hét társaságot érint.
2010.06.25. 17:30
 
 
Szombaton dönt a Fidesz a főpolgármester-jelöltről
Szombati ülésén dönt a Fidesz budapesti választmánya arról, hogy kit javasol a párt főpolgármester-jelöltjének, illetve arról, hogy kik szerepeljenek a fővárosi közgyűlési listáján - tudta meg pénteken az MTI. A Fidesz főpolgármester-jelöltje minden valószínűség szerint Tarlós István, a párt fővárosi frakciójának jelenlegi vezetője lesz, hiszen Orbán Viktor Fidesz-elnök már tavaly szeptemberben a "a nemzet fővárosának leendő főpolgármesterének" nevezte a politikust. A kerületi polgármesterjelöltekre a helyi Fidesz-elnökségek már korábban megtették javaslataikat a helyi csoportoknak, amelyek ezeket megtárgyalták, és továbbították az önkormányzati választási egyeztető bizottságnak.
2010.06.25. 17:15
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávayék bejutottak a legjobb 16 közé
Szávay Ágnes - oldalán a német Julia Görgesszel - két játszmában nyert a wimbledoni teniszbajnokság női párosversenyének pénteki, 2. fordulójában. A duó a Csang, Morita tajvani, japán kettőst múlta felül az első szettben simán, a másodikban pedig 1:4-es hátrányból nagy hajrával fordítva. Szávayékra a nyolcaddöntőben az Akgul Amanmuradova, Kristina Barrois üzbég, német és a Magdalena Rybarikova, Klara Zakopalova szlovák, cseh kettős párharcának győztese vár.
2010.06.25. 17:15
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi bukott az időmérőn, a 23. helyről rajtol
Talmácsi Gábor bukott a pénteki időmérő edzésen a Moto2 géposztály 40 fős mezőnyében, és a viadal hivatalos honlapja szerint csak a 23. helyről indulhat szombaton, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíján. A magyar versenyző, aki csütörtökön, az első szabadedzésen a kilencedik volt, a péntek délelőtti tréningen a 11. helyen végzett. Az időmérőn az olasz Andrea Iannone végzett az élen a thaiföldi Ratthapark Wilairot és a spanyol Alex Debon előtt.
2010.06.25. 17:00
 
 
Bankadó: formálódik a megegyezés a bankokkal, még vitatott a vetítési alap
Kármán András, a Nemzetgazdasági Minisztérium adózásért felelős államtitkára pénteken az MTI-nek megerősítette, hogy a bankszektor vonatkozásában egyelőre még vitatkoznak azon, mi legyen a banki adó vetítési alapja, az egyik opció szerint ez a hitelintézetek mérlegfőösszege lehetne. Kármán András Brüsszelből telefonon adott interjújában az MTI-nek elmondta: június 30-ig kell megállapodniuk a pénzintézeti szektor intézményeivel, így a hitelintézetekkel arról, hogy a banki teljesítmények közül melyik tételre vessék ki az adót, június 30-ig várhatóan megfogalmazzák az erre vonatkozó kormánydöntést.
2010.06.25. 17:00
 
 
Michael Jacksonra emlékeznek a rajongók világszerte
Világszerte megemlékeztek a rajongók pénteken az éppen egy évvel ezelőtt elhunyt Michael Jacksonról, aki a halála óta eltelt időszakban ellentmondásos hírességből ismét népszerű művésszé vált, milliárdos vagyonnal. Michael Jackson hirtelen bekövetkezett halála világszerte gyászhullámot váltott ki. Az énekes akkoriban épp visszatérésére készült, hogy új életet leheljen a többek között gyermekmolesztálási vádaktól megtépázott karrierjébe. Egy év múltán a régen a pop királyaként emlegetett énekest ismét rajongják, adósságai pedig a múlté.
2010.06.25. 16:45
 
 
F1, Európa Nagydíj: Alonso nyerte a második szabadedzést
A kétszeres világbajnok spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb a valenciai Forma-1-es Európa Nagydíj második szabadedzésén, pénteken. Mögötte a két Red Bull-pilóta, a német Sebastian Vettel és az ausztrál Mark Webber végzett, míg a délelőtt legjobb időt teljesítő Nico Rosberg (Mercedes) ezúttal negyedikként zárt. A vb-pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton (McLaren) az ötödik pozícióban fejezte be a gyakorlást, csapattársa, a címvédő Jenson Button pedig kilencedik lett. A 41 éves, hétszeres világbajnok német Michael Schumacher (Mercedes) a 11. legjobb köridőt teljesítette.
2010.06.25. 16:15
 
 
USA: megegyezés a pénzügyi reformtörvényről
Csaknem két évvel azután, hogy az amerikai pénzügyi rendszer az összeomlás küszöbére jutott, a washingtoni kongresszusban egyetértés jött létre a mérföldkő jelentőségű pénzügyi reformtörvényről. A törvényhozás alsó- és felsőháza közötti végső egyeztetés maratoni hosszúságúra nyúlt, a csütörtökön kezdett vitát több mint 20 órával később, péntek hajnalban tudták lezárni a honatyák. Ezzel megállapodás született a legátfogóbb pénzügyi reformról, amelyet a 30-as évek nagy gazdasági válsága óta kezdeményeztek. Ha a kongresszus a jövő héten megszavazza az elfogadott törvényváltozatot, akkor az még a július 4-i nemzeti ünnep előtt Barack Obama elnök asztalára kerülhet aláírásra.
2010.06.25. 16:00
 
 
Az ET szerint a WHO és a média erősen eltúlozták a H1N1 súlyosságát
Megkérdőjelezte az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlése a H1N1 világjárvány súlyosságával kapcsolatos előrejelzéseket és a meghozott döntések indokoltságát. Strasbourgi nyári ülésszakán a közgyűlés állásfoglalást szavazott meg, amelyben megállapították: az előrejelzések az elhalálozások száma alapján erősen túlzottak voltak, és a média segítségével világméretű pánikhangulatot keltettek. A strasbourgi dokumentum követeli, hogy legyenek átláthatóak az Egészségügyi Világszervezet (WHO) döntései, és folytassanak le független vizsgálatot az ügyben. Az ET-határozathoz kapcsolódó jelentés szerint erős a gyanú a gyógyszeripari lobbi erőteljes befolyására.
2010.06.25. 16:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn kikapott Bartolitól a harmadik fordulóban
Arn Gréta 6:3, 6:4-re kikapott pénteken a 11. helyen kiemelt, francia Marion Bartolitól, így nem jutott be a legjobb 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon. A selejtezőből indult, 31 éves magyar játékos 1 óra 30 perc alatt maradt alul a 2007-es döntőssel szemben. Arn Gréta pályafutása során először léphetett pályára egy Grand Slam-torna harmadik fordulójában.
2010.06.25. 15:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: Arn kikapott Bartolitól a harmadik fordulóban
Az eddig remekül menetelő Arn Gréta két szettben kikapott pénteken a 11. helyen kiemelt francia Marion Bartolitól, így nem jutott be a legjobb 16 közé a wimbledoni teniszbajnokságon. A selejtezőből indult, 31 éves magyar játékos - aki pályafutása során először léphetett pályára egy Grand Slam-torna harmadik fordulójában - 1 óra 30 perc alatt maradt alul a 2007-es döntőssel szemben. Arn Gréta 31.250 fontot, azaz körülbelül 10,8 millió forintot keresett a londoni viadalon.
2010.06.25. 15:00
 
 
Részben alkotmányellenes a román megszorító intézkedéscsomag
Újabb intézkedéscsomagot készül elfogadni a román kormány, miután pénteken az alkotmánybíróság alkotmányellenesnek nyilvánította a bérek és a nyugdíjak csökkentését előíró korábbi megszorító intézkedések tervezetének egyes részleteit. Emil Boc román miniszterelnök az alkotmánybíróság döntése után azonnal megbeszélésre hívta az általa vezetett Demokrata Liberális Párt (PD-L) minisztereit és annak többi vezetőjét. A tárgyalásokat követően Boc bejelentette, hogy a kormány már előkészített egy alternatív csomagot, amely az államháztartási hiány csökkentését eredményező intézkedéseket tartalmaz. A kormányfő azonban nem részletezte ezeket az intézkedéseket.
2010.06.25. 15:00
 
 
Női kézilabda Eb: a szlovénokkal kezd a magyar válogatott
A szlovénokkal kezd a magyar női kézilabda-válogatott a decemberi, dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokságon. A skandináv szervezők tájékoztatása szerint Mátéfi Eszter szövetségi kapitány együttese a december 7-i nyitónapon 18:15-kor találkozik Lillehammerban a szlovén csapattal, másnap szintén 18:15-kor a franciák, december 10-én, 20:15-kor pedig a házigazda norvégok következnek. A kvartettből a legjobb három jut tovább, de nem kell költözni, marad a középdöntős helyszín Lillehammer. Az Eb december 19-ig tart.
2010.06.25. 14:45
 
 
Megszüntették Mesterházy Ernő előzetes letartóztatását
Megszüntette a Fővárosi Bíróság a BKV-ügyben gyanúsított Mesterházy Ernő előzetes letartóztatását pénteken. A gyanúsított védője, Papp Gábor elmondta: a bíróság helyt adott a fellebbezésének, amelyben arra hivatkozott, hogy ügyfele esetében nem állnak fenn az előzetes letartóztatás törvényi feltételei. Mesterházy Ernő főpolgármesteri tanácsadót február 5-én helyezték előzetes letartóztatásba a BKV ügyében folyó eljárás során. A rendőrség gyanúja szerint rábírta a BKV vezetőit arra, hogy vagyonkezelési kötelezettségüket megszegve indokolatlan és szükségtelen szolgáltatások igénybevételére szerződéseket kössenek. A volt tanácsadó előzetes letartóztatását március elején hosszabbította meg a bíróság három hónappal.
2010.06.25. 14:45
 
 
Újra elnapolták a leányfalui gázoló kiadatási tárgyalását Dublinban
Július végéig elnapolta a dublini felsőbíróság Francis Ciarán Tobinnak, a két kisgyermek halálát okozó, egy évtizeddel ezelőtti leányfalui gázolás ír felelősének a kiadatási tárgyalását. Az MTI dublini igazságügyi forrásainak pénteki beszámolója szerint Tobinnak legközelebb július 22-én kell megjelennie a bíróságon. Az eddigi, néhány hetente lezajlott rövid bírósági megjelenések során szintén jórészt csak az eljárás elnapolásáról és adatkiegészítés elrendeléséről születtek döntések. Július végére azonban Tobint kétnapos meghallgatásra idézte be az eljáró bíró.
2010.06.25. 14:45
 
 
Az RSF "cenzúraellenes menedékhelyet" hozott létre az interneten
A sajtószabadságot világszerte védelmező Riporterek Határok Nélkül (RSF) nemzetközi újságíró-szervezet egy olyan helyiséget avatott fel párizsi székhelyén, ahonnan újságírók, bloggerek vagy ellenzéki aktivisták a hazájuk ellenőrzését és esetleges cenzúráját megkerülve biztonságosan tudnak internetezni. A virtuális "cenzúraellenes menedékhelyen" olyan internetes kapcsolat és felhasználói programok állnak rendelkezésre, amelyek biztosítják a világhálóra feltett információk teljes védelmét és beazonosíthatatlanná teszik azok szerzőit.
2010.06.25. 14:30
 
 
Három jelölés érkezett a megválasztandó köztársasági elnök személyére
Három jelölés érkezett a péntek déli határiődig a jövő kedden megválasztandó köztársasági elnök személyére: a Fidesz-KDNP Schmitt Pált, az MSZP Balogh Andrást, az LMP pedig Sólyom László jelenlegi államfőt javasolta legfőbb közjogi méltóságnak, utóbbi, a szükséges számú aláírás hiányában érvénytelen jelölés. A köztársaságielnök-jelöléshez az alkotmány értelmében legalább 50 képviselő aláírására van szükség. Az ajánló ívhez a Fidesz-KDNP 62, az MSZP 59 aláírást, az LMP pedig frakciója 16 tagjának kézjegyét csatolta, utóbbi így érvénytelen jelölés, csak szimbolikus lépés.
2010.06.25. 13:45
 
 
Ingyen is lehet tűzijáték augusztus 20-án
Elképzelhető, hogy a központi költségvetésnek nem kerül majd egyetlen fillérjébe sem az augusztus 20-ai tűzijáték, mert egy szombathelyi cég vállalta, hogy ingyen megrendezi a hagyományos budapesti attrakciót. Ez azt jelentené, hogy az eredetileg a célra fordítandó központi forrást teljes egészében az árvízkárosultak javára lehetne fordítani, ahogy azt több közösségi portálon is kezdeményezték. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a Magyar Hírlapnak arról beszélt, hogy a kormány három variációban gondolkodik a központi tűzijátékkal kapcsolatban, a végleges döntést pedig napokon belül meghozzák.
2010.06.25. 13:15
 
 
Holland Nagydíj: Talmácsi 11. a második szabadedzésen
Talmácsi Gábor a 11. helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Holland Nagydíjának második, pénteki szabadedzésén a Moto2 géposztályban. A viadal hivatalos honlapja szerint a tréningen az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb, megelőzve a spanyol Alex Debont és a svájci Thomas Lüthit. Talmácsi az első szabadedzésen a kilencedik volt.
2010.06.25. 12:45
 
 
Minszk az európai gáz-és olajcsapok elzárásával fenyegetőzik
Alekszandr Lukasenka fehérorosz elnök az Európába irányuló orosz kőolaj-és földgázszállítások leállítását helyezte kilátásba, ha Oroszország huszonnégy órán belül nem rendezi egyik tartozását. A Reuters által idézett Interfax jelentésből egyelőre nem derült ki milyen tartozásról beszél az elnök, Minszknek és Moszkvának még meg kell állapdonia a tranzitdíjakról. Fehéroroszország csütörtökön teljes egészében kifizette az orosz gázszállítások miatt felhalmozódott adósságát, és az orosz Gazprom is megadta a tranzitdíjak kapcsán felhalmozódott 228 millió dolláros tartozását.
2010.06.25. 12:45
 
 
A médiacsomag-tervezet visszavonását sürgeti a Nemzetközi Sajtóintézet
A Nemzetközi Sajtóintézet (IPI) igazgatója sürgeti a magyar kormányt, hogy vonja vissza a médiacsomag egészét, és nyisson arról széles körű vitát. A világ legjelentősebb sajtóorgánumainak kiadóit és főszerkesztőit tömörítő, hat évtizede alapított bécsi székhelyű szervezet - csütörtöki keltezésű - közleménye idézi David Dadge igazgató véleményét a magyar médiacsomagról: "Aggódunk a kormányzó párt javaslatára gyorsított eljárásban tárgyalt tervezet miatt, amely erőteljes befolyást biztosítana a kormánynak az ország közszolgálati műsorszolgáltatói és nemzeti hírügynöksége felett."
2010.06.25. 12:45
 
 
Az LMP alkalmasnak találta Balogh András államfőjelöltet
Az LMP parlamenti frakciója alkalmasnak találta Balogh Andrást, az MSZP államfőjelöltjét a köztársasági elnöki posztra, miután meghallgatta őt terveiről - mondta Schiffer András a frakcióülés után Balogh Andrással és Lendvai Ildikó MSZP-elnökkel közösen tartott sajtótájékoztatóján. Az LMP frakcióvezetője hozzátette, hogy hétfőn meghallgatják Schmitt Pált, a Fidesz-KDNP jelöltjét is, és lehet, hogy őt is alkalmasnak találják majd. Kijelentette, hogy éppen ezért csak ezt követően alakítják ki álláspontjukat.
2010.06.25. 12:15
 
 
Nem kell bezárniuk éjfélkor az erzsébetvárosi vendéglőknek
Mégsem kell bezárniuk éjféltől reggel hatig az erzsébetvárosi vendéglátóegységeknek, mivel a képviselő-testület pénteken olyan módosító javaslatot fogadott el, amely szerint csak egyes szórakozóhelyek kötelezhetők a korlátozott nyitva tartásra. A VII. kerületi képviselő-testület pénteken tárgyalta a Gergely József szocialista polgármester-helyettes által kezdeményezett rendeletet, amely szerint azoknak a vendéglátó-ipari egységeknek és boltoknak, amelyek alkoholt is árusítanak, be kellett volna zárniuk éjfélkor. Az ülésen a rendelettervezetet Puskás Attila Sándor, a Szövetség Erzsébetvárosért (SZEM) képviselőjének módosító javaslatával fogadták el; a szabályozás szerint a környező társasházak kezdeményezhetik a nyitva tartás korlátozását.
2010.06.25. 12:00
 
 
Vb-2010: az angol szövetségi kapitány már kijelölte a 11-es rúgókat
Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya már kijelölte első öt emberét a 11-es rúgásokra, amennyiben vasárnap, a németek elleni világbajnoki nyolcaddöntőben erre kerülne sor - legalábbis így értesült a brit média. Ezek szerint Frank Lampard, a csapatkapitány Steven Gerrard, valamint Gareth Barry, Wayne Rooney és az olasz szakvezető egyik kedvence, James Milner lenne a végrehajtó. A hírek szerint mindannyian régóta tréningeznek erre a fajta erőpróbára. A két együttes vasárnap 16 órától, Bloemfonteinben csap majd össze egymással. A két válogatott legutóbbi vb-csatáját 1990-ben, Olaszországban láthatták a szurkolók, akkor, az elődöntőben a későbbi győztes németek nyertek büntetőkkel.
2010.06.25. 11:30
 
 
A romániai események miatt tovább gyengült a forint
A közép-kelet-európai valuták - köztük a forint - jelentősen gyengültek pénteken délelőtt amiatt, hogy Romániában az Alkotmánybíróság részben alkotmányellenesnek nyilvánította a bukaresti kormány és a parlament által elfogadott megszorító intézkedéscsomagot, az euró rövid idő alatt 286 forint fölé is erősödött. Az eurót 11 óra előtt nem sokkal 285,94 forinton jegyezték, miközben fél tízkor még 283,65 forinton jegyezték a bankközi piacon a reggeli 282,89 és a csütörtök esti 283,30 forint után. A gyengülés oka, hogy az alkotmánybírósági döntés veszélyeztetheti a Nemzetközi Valutaalap (IMF) által Romániának biztosított következő hitelrészlet lehívását.
2010.06.25. 11:30
 
 
Pokorni: eddig csak Kövér neve jött szóba házelnökjelöltként
Pokorni Zoltán Fidesz-alelnök közlése szerint Kövér Lászlón kívül eddig "nem került az asztalra" más jelölt neve a Schmitt Pál államfővé választása esetén megüresedő házelnöki posztra. Pokorni Zoltán a TV2 Mokka című műsorában pénteken azt mondta, Kövér Lászlót alkalmasnak tartja az Országgyűlés elnöki tisztségére, kiváló házelnök lenne, és ha az a kérdés, lehetséges-e, hogy ő lesz a következő házelnök, azt válaszolja, lehetséges. Pokorni beszélt arról is, hogy Sólyom László - akinek államfői mandátuma augusztus 5-én jár le - "bátorságban, emberi tartásban példát szabott" az őt követő köztársasági elnökök hosszú sorának.
2010.06.25. 10:45
 
 
Lemondott a cseh hivatalnoki kormány
Benyújtotta lemondását pénteken a Jan Fischer vezette cseh hivatalnoki kormány. Václav Klaus államfő a kormány lemondását elfogadta. A cseh alkotmány szerint a képviselőházi választásokat követően azután kell lemondani a kormánynak, hogy megalakul az új törvényhozás, ami csütörtökön megtörtént. Jan Fischer kormánya 2009 május elején alakult meg, miután március végén megbukott a Mirek Topolánek vezette jobbközép koalíciós kabinet. A néhány hónapra felállított hivatalnoki kabinet legfőbb feladata az lett volna, hogy befejezze a cseh európai uniós elnökséget, és megszervezze az előre hozott parlamenti választásokat. A belpolitikai fejlemények következtében több mint egy évig maradt hatalmon.
2010.06.25. 10:45
 
 
Vb-2010: Kassai vezeti az Egyesült Államok-Ghána nyolcaddöntőt
Két csoportmérkőzés után újabb feladatot kapott a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon Kassai Viktor: a nemzetközi szövetség pénteki bejelentése szerint ő fújja majd a sípot a szombati, Egyesült Államok-Ghána nyolcaddöntős találkozón. A magyar bíró és két segítője - Erős Gábor és Vámos Tibor - eddig a Brazília-Koreai NDK és a Mexikó-Uruguay meccseken működött közre. Kassait megelőzően 1998-ban, Vágner László személyében tevékenykedett magyar játékvezető futball vb-n. A szombati mérkőzés 20:30 órakor kezdődik Rustenburgban.
2010.06.25. 10:30
 
 
Korábban küldené ágyba a japánokat a kormány az éghajlat védelmében
Egy órával korábban küldené ágyba a japánokat a szigetország kormánya, amely az intézkedéstől azt várja, hogy csökken a háztartások éghajlatra káros szén-dioxid-kibocsátása. A tokiói vezetés már kampányt is indított azért, hogy rávegye a japánokat: keljenek, illetve feküdjenek le korábban - számolt be internetes kiadásában a The Daily Telegraph című brit lap. A környezetvédelmi minisztérium kezdeményezése azon az elgondoláson alapul, hogy az esténként elfogyasztott elektromos energia megspórolása és elcserélése egy reggeli napfényes órára érezhetően mérsékelné a japánok karbonlábnyomát.
2010.06.25. 10:30
 
 
Hírek szerint Olaszországban lesz a Jolie-Pitt esküvő
Akár igaz, akár nem, a Róma melletti Bracciano reneszánsz várkastélyát napok óta kíváncsi tömeg veszi körül: állítólag itt házasodik össze a híres színészpár, Angelina Jolie és Brad Pitt. Hollywood legszebb párja végre kimondja az igent, mégpedig Olaszországban, a Braccianói-tó partján emelkedő várkastélyban - terjedt el az amerikai hírességek életét percről percre figyelő honlapokon. A felröppent információt aztán az olasz bulvársajtó is átvette. A lapok szerint az sem kizárt, hogy Brangelináék esküvője már most a hét végén lezajlik: elképzelhető, hogy szombaton fogad örök hűséget egymásnak a 35 éves Angelina és a 47 éves Brad.
2010.06.25. 10:00
 
 
Nemzetgazdasági Minisztérium: két évre vetik ki a bankadót
Az eredetileg tervezett három helyett csak két évre vezeti be a kormány a bankadót - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára a Hírszerző hírportálnak adott interjújában. Cséfalvay Zoltán az internetes lapnak elmondta, hogy a keretek adottak. "A 200 milliárd, az 200 milliárd" - fogalmazott. További keretfeltételnek nevezte, hogy a bankok lehetőség szerint ne terheljék tovább a fogyasztókra az adót, és a gazdasági növekedésre a legminimálisabb hatása legyen a pénzintézetek reakciójának. A családi adózást érintő kérdésre az államtitkár azt mondta: "inkább családbarát, mint családi adózás lesz", amelynek részletei novemberben, decemberben lesznek ismertek.
2010.06.25. 09:15
 
 
Száznyolcvanmilliós öltöny
Szélesedett az öltönykínálat Nagy-Britanniában: immár 600 ezer fontos - azaz 180 millió forintos - férfi ruha is kapható. Sok nincs belőle, mindössze három készült a gyémántokkal ékesített zakójú luxusöltönyből, egy pedig már elkelt. A ruhák alkotója a 39 éves, liverpooli Stuart Hughes. Elmondása szerint 600 munkaórába kerül kasmírból, selyemből és csaknem 500 gyémántból elkészíteni egy öltönyt. A drágakövek félkarátosak, körvonalazón díszítik a zakót, végigfutnak a peremén. Hughes híres drágaságrekordjairól. Ő van a világ legdrágább tévéje és autója mögött is - jegyezte meg a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.06.25. 08:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717[1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista