2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Vasárnap rendezik a 88. Magyar Derbyt, Overdose nélkül
Vasárnap a Kincsem Parkban rendezik a 88. Magyar Derbyt, amelynek egyik előfutamában a tervek szerint elindult volna Overdose, a veretlen magyar csodaló, de végül az ötéves mént felkészítő szakmai stáb úgy döntött, nem áll rajthoz, mert még nincs megfelelő formában a versenyzéshez. "A program 14 órakor kezdődik, összesen tíz futam lesz, amelyből a 18:15 órakor rajtoló kilencedik a Derby, amelyen a hároméves angol telivérek vetélkednek a 2400 méteres távon. Az eseményre a belépés díjtalan" - mondta Vajtó Lajos, a Nemzeti Lóverseny Kft. ügyvezetője a keddi sajtótájékoztatón.
2010.06.29. 13:15
 
 
Kulcsár-ügy: fél év múlva kezdődhet újra az elsőfokú büntetőper
Leghamarabb fél év múlva kezdődhet újra a Kulcsár-ügy elsőfokú büntetőpere a Fővárosi Bíróságon (FB), de ha az ügyészség módosítja a vádat, akkor az újabb kiadatási eljárás, illetve szakértői vélemények miatt akár egy évet is késhet a per megkezdése - tudatta Frech Ágnes, az FB kollégiumvezetője az MTI-vel. A másodfokon eljárt Fővárosi Ítélőtábla május 27-én megalapozatlanság és súlyos eljárási hibák miatt hatályon kívül helyezte az FB két évvel ezelőtti elsőfokú ítéletét, és új eljárásra utasított a 2003-ban kipattant brókerbotrány ügyében, amelyben 1998 és 2003 közötti cselekmények miatt emelt vádat az ügyészség Kulcsár Attila és társai ellen.
2010.06.29. 13:15
 
 
Sarkozy 3 év alatt 10%-kal csökkentené az állam működési kiadásait
A francia elnök három év alatt tíz százalékkal kívánja csökkenteni az állam működésére fordított kiadásokat, s a közpénzeket pazarló miniszterekkel szemben szankciókat helyezett kilátásba. "A jelenlegi helyzetben szisztematikusan felül kell vizsgálni az igazolhatatlan és túlzó kiadásokat" - írta Nicolas Sarkozy a miniszterelnökéhez intézett levelében, amelyet kedden ismertettek a francia napilapok. Az államfő megerősítette: elmarad a nemzeti ünnepen az elnöki garden party, a minisztériumoktól pedig hasonló példamutató takarékosodást kért a fogadások és a hivatalos utak költségeinek csökkentésére. Ezenkívül jelezte, hogy 2013-ig felszámol 10 ezer szolgálati gépkocsit és 7 ezer szolgálati lakást.
2010.06.29. 13:00
 
 
A rendészeti bizottság támogatta Hatala József kinevezését
Az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága támogatta Hatala József országos rendőrfőkapitánynak történő kinevezését kedden. A bizottság 14 igen, ellenszavazat nélkül, 5 tartózkodás mellett döntött a jelölt alkalmasságáról. Hatala József a testület ülésén arról beszélt, hogy rendőrnek lenni egy családot és embert próbáló hivatás ezt csak emberi és szakmai tisztességgel lehet végezni. Hangsúlyozta: munkáját a törvények szellemében kívánja végezni, és legfőbb feladatának a rendőrség szolgálati rendjének és fegyelmének erősítését nevezte.
2010.06.29. 12:45
 
 
Növelné lakástakarék-pénztári támogatást a kormány
A jelenlegi 72 ezer forintról 100 ezer forint fölé növelné két év alatt a lakástakarék-pénztári megtakarításokhoz járó állami támogatás maximumát a kormány, és még az idén növelné - 15 százalékról 75 százalékra - a pénztári tőke kihelyezhető mértékét - nyilatkozta az origo.hu-nak Bencsik János otthonteremtési és energetikai államtitkár. Az államtitkár elmondta, hogy a korábbi szociálpolitikai támogatás nem kerül vissza a lakásfinanszírozási rendszerbe, nem utolsó sorban azért, mert sok visszaélésre adott alkalmat. Helyébe a lakás-előtakarékosság lép.
2010.06.29. 12:45
 
 
Az idén 1 százalékos GDP-növekedést vár a GKI
A GKI Gazdaságkutató Zrt. az idén 1 százalékos, 2011-2012-ben évi 3 százalékos gazdasági növekedést vár, miközben az intézet szerint az infláció 2010 közepétől mérséklődik, és 2012-re 3 százalék alá csökkenhet - mondta Vértes András, a GKI elnöke kedden Budapesten sajtótájékoztatón. Vértes András kifejtette: a kormány által elfogadott 29 pontos akcióterv a 2009-ben kialakult kedvező egyensúlyi helyzetet a következő 3 évre, 2012 végéig úgy kívánja megőrizni, javítani, hogy növeli a közepes és a magas jövedelmű rétegek személyes jövedelmét, és annak terheit az alacsony jövedelemmel rendelkezőkre, az őket foglalkoztató vállalkozásokra, és a pénzügyi szektor szereplőire hárítja át.
2010.06.29. 12:30
 
 
Kilenc ember maradt előzetesben a pécsi egyetemi vesztegetés ügyében
A Pécsi Tudományegyetem gazdálkodásával összefüggő vesztegetési ügyben kilenc gyanúsított előzetes letartóztatását hosszabbította meg a Pécsi Városi Bíróság. Hajdu István, a bíróság elnöke az MTI-nek elmondta: a kilenc gyanúsított előzetes letartóztatását október 2-ig hosszabbították meg. Az ügyészség egy ember előzetes letartóztatásának meghosszabbítására nem tett indítványt, ő szabadlábon védekezhet - tette hozzá. Az MTI úgy tudja, hogy az utóbbi gyanúsított egyetemi dolgozó, de nem felsővezető. Rajtuk kívül további tíz ember védekezik szabadlábon.
2010.06.29. 12:15
 
 
Martonyi: egyéni kérelem alapján adják meg az állampolgárságot
Magyarország mindent megtesz annak érdekében, hogy az állampolgársági törvény megvalósítása során ne tömegesen, hanem egyéni kérelem alapján adja meg az állampolgárságot a határon túli magyaroknak, tiszteletben tartva a nemzetközi jogi normákat - erről biztosította kedden Bukarestben román kollégáját Martonyi János külügyminiszter. A magyar diplomácia vezetője Teodor Baconschi külügyminiszter meghívására érkezett a román fővárosba hivatalos látogatásra. Megbeszélésük után Baconschi a sajtónak kifejtette: Románia schengeni csatlakozása, akárcsak a magyar soros európai uniós elnökség lendületet adhat a két ország további együttműködésének.
2010.06.29. 12:00
 
 
Vb-2010: Kaká szerint most már a döntőig menetel Brazília
A Chile elleni nyolcaddöntőben győztes Brazília a döntőig menetel majd a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, legalábbis Kaká, az együttes aranylabdás középpályása szerint. "Nagyon taktikusan játszunk - mondta a Real Madridban légióskodó futballista. - Chile ellen ezt sikerült is bemutatnunk, és kijelenthetjük, hogy meccsről meccsre fejlődünk. Így képzeltük el előzetesen a vb-szereplésünket, s már nem állunk meg a döntőig." Dunga, a játékosként 1994-ben világbajnok szövetségi kapitány korábban már elmondta, hogy a Selecao pontos, modern formába öntött, szemet gyönyörködtető módon játszik majd a tornán.
2010.06.29. 11:45
 
 
Elfogadták az új médiaszabályozáshoz kapcsolódó alkotmánymódosítást
Bekerült az alkotmányba a szólás szabadságához való jog és a "közszolgálati médiaszolgáltatás" feladata - a Fidesz javaslatára átírták a sajtó- és véleménynyilvánítás szabadságáról szóló passzust az alaptörvényben. Az Országgyűlés 262 igen, 66 nem szavazattal és 43 tartózkodás mellett fogadta el a fideszes Cser-Palkovics András és Rogán Antal által kezdeményezett alkotmánymódosítást hétfőn. A képviselők az előterjesztők indítványával egyezően hozzájárultak ahhoz is, hogy az Országgyűlés elnöke kérje a köztársasági elnöktől a törvény sürgősséggel való kihirdetését.
2010.06.29. 11:15
 
 
A közösségi portálok vezetik a válóperes bizonyítékforrások toplistáját
A közösségi portálok vezetik a válóperes bizonyítékforrások toplistáját - állítják szakemberek, akik szerint az ügyvédek 81 százaléka használta már az elmúlt öt évben a Facebook, Myspace és a Twitter oldalain felejtett kompromittáló adatokat. A netes bizonyíték-lelőhelyek közé tartoznak még az olyan videomegosztó oldalak, mint a YouTube - derül ki az amerikai házasságjogi ügyvédek akadémiájának (AAML) felméréséből. A megkérdezett ügyvédek 66 százalékának a Facebook adott bizonyítékot a hűtlenségre, a MySpace 15 százaléknak, a Twitter mikroblog szolgáltatás pedig 5 százaléknak segített a terhelő adatok beszerzésében.
2010.06.29. 11:00
 
 
Vb-2010: csak jövő márciusban változhatnak a futballszabályok
Legközelebb 2011 márciusában ül össze a labdarúgás szabályalkotó testülete, az IFAB, amely dönthet a dél-afrikai világbajnokság bírói tévedései miatt egyre inkább követelt módosításokról. Az 1886-ban alapított IFAB legutóbb márciusban tanácskozott Zürichben, melynek során többek között arról is határozott, hogy leállítja a chipes labdával folytatott kísérleteket. A következő találkozó jövő év március 4. és 6. között lesz esedékes a walesi Newportban.
2010.06.29. 10:45
 
 
Két magyar kosárcsapat indulhat a férfi Eurochallenge sorozatban
Az újabb szabadkártyának köszönhetően az MJUS-Fortress Körmend mellett a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapata is elindulhat ősszel az Eurochallenge nevű sorozatban. Az Euroliga és az Európa Kupa után a kontinentális vetélkedések harmadik vonalát képviselő széria mezőnye a magyar szövetség lobbija révén bővült, a végső döntést hamarosan közzé teszi az európai szervezet (FIBA Europe). A két klub képviselői már át is vették a nevezéshez szükséges hivatalos papírokat. Ahhoz, hogy a kandidálásuk véglegessé váljon, a héten be kell fizetniük 25 ezer eurót (mintegy 7 millió forintot) a FIBA Europe számlájára.
2010.06.29. 10:45
 
 
Vb-2010: Hollandia-Szlovákia 2-1
A holland válogatott Arjen Robben és Wesley Sneijder góljával 2-1-re nyert a szlovák csapat ellen a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokság hétfői első nyolcaddöntőjében. A Bayern München szélsője az első félidőben egy egyéni akció végén talált a kapuba, az Internazionale irányítója pedig a 84. percben Dirk Kuyt álompasszát értékesítette. A szlovákok a 94. percben büntetőből már csak szépíteni tudtak. A holland csapat - amely 22 mérkőzés óta veretlen - története során ötödik alkalommal jutott a legjobb nyolc közé világbajnokságon. Eredmény, nyolcaddöntő: Hollandia-Szlovákia 2-1 (1-0) gólszerzők: Robben (18.), Sneijder (84.), illetve Vittek (94., 11-esből). Durban, Durban Stadion, 61.962 néző.
2010.06.29. 10:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Szávay negyeddöntős párosban
Szávay Ágnes és a német Julia Görges duója bejutott hétfőn a negyeddöntőbe a wimbledoni teniszbajnokság párosversenyében, miután két szettben legyőzött egy üzbég, német kettőst. A viadal honlapja szerint a nyolc között a negyedik helyen kiemelt Gisela Dulko, Flavia Pennetta argentin, olasz páros lesz Szávayék ellenfele. Egyesben az első helyen kiemelt és címvédő Serena Williams két szoros játszmában megverte a volt világelső orosz Marija Sarapovát, a harmadikként rangsorolt dán Caroline Wozniacki ugyanakkor kikapott a cseh Petra Kvitovától, így búcsúzott a 16 között.
2010.06.29. 10:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Roddick kiesett, Nadal a nyolc között
A tavaly döntős amerikai Andy Roddick nagy meglepetésre nem jutott a legjobb nyolc közé a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon, miután hétfőn öt szettben, 4 óra 36 perc alatt kikapott a tajvani Lu Jen-Hszüntól. A mérkőzés döntő játszmáját 9:7-re nyerte a világranglistán 82., 26 éves ázsiai játékos, akinek eddigi legjobb szereplése a 2004-es és 2005-ös második forduló volt a füvespályás Grand Slam-tornán. Roddickkal ellentétben a világelső spanyol Rafael Nadal kis túlzással szinte meg sem izzadt a francia Paul-Henri Mathieu ellen, akit három sima szettben győzött le.
2010.06.29. 10:45
 
 
Vb-2010: Brazília-Chile 3-0
Az ötszörös világbajnok Brazília bejutott a legjobb nyolc közé a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon, miután hétfőn a nyolcaddöntőben 3-0-ra győzött Chile ellen. Dunga tanítványai az első félidőben Juan fejesgóljával szereztek vezetést, majd egy gyönyörű kontra végén Luís Fabiano volt eredményes. A fordulást követően Robinho góljával alakult ki a végeredmény. A brazilok pénteken a negyeddöntőben a hollandokkal találkoznak.Eredmény, nyolcaddöntő: Brazília-Chile 3-0 (2-0), gólszerzők: Juan (34.), Luís Fabiano (38.), Robinho (59.). Johannesburg, Ellis Park Stadion, 54.096 néző.
2010.06.29. 10:45
 
 
Vida Ildikó az APEH új elnöke
Vida Ildikót nevezte ki az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) elnökének Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) hétfőn. Matolcsy György hétfőn visszavonta Szikora János, az APEH elnök megbízatását, részben azért, mert jogszerűtlenül avatkozott bele a kiemelt adózók igazgatóságának hatáskörébe, ezen belül a Malév köztartozása behajtásának felfüggesztésébe. A kinevezésről kiadott közlemény emlékeztet arra, hogy Vida Ildikó 1999 és 2002 között már irányította az APEH-et.
2010.06.29. 10:45
 
 
G20-csúcs: nincs megegyezés a banki különadókról
Nem született megegyezés sem a banki különadók bevezetéséről, sem a tőkemegfelelési követelmények szigorításáról a torontói G20 csúcson. Az év végén Szöulban megrendezendő újabb G20 csúcsra viszont tervbe vették a Bázeli Bizottság akkorra elkészülő, a tőkemegfelelési szabályozás változtatására vonatkozó ajánlásainak megtárgyalását. Azaz nem kizárt, hogy még ebben az évben előrelépés lesz ezen a téren - hívja fel a figyelmet hétfői elemzésében a Concorde Értékpapír Zrt. A banki különadók kérdésében az európai vezetők egységes álláspontot tudtak ugyan képviselni, de a motivációk részben eltérnek.
2010.06.29. 10:45
 
 
Elérte az egymilliót a mobilinternet-előfizetések száma
Májusban 16 ezerrel nőtt, és elérte az 1 milliót a mobilinternet-előfizetések száma - közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH) hétfőn. A közlemény szerint a teljes előfizetői táboron belül az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő ügyfelek száma 773 ezerről 786 ezerre emelkedett. A három mobilszolgáltató együttműködésén alapuló gyorsjelentés szerint az előfizetők az áprilisi 1 millió 131 ezer után májusban 1 millió 148 ezer gigabyte adatot töltöttek le és fel, így a felhasználók átlagos adatforgalma nem változott: az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom májusban 1,46 gigabyte maradt.
2010.06.29. 10:45
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára a héten
Nem változtat a héten az üzemanyagok nagykereskedelmi árán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A múlt héten újabb idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak azzal, hogy emelte bruttó 5 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. Az emeléssel a gázolaj átlagára 331 forintra, a benziné 345 forintra nőtt. A benzin ára ezzel újabb történelmi csúcsra emelkedett, míg a gázolaj ára az idén a legmagasabb lett. A gázolaj legmagasabb ára 2008 júniusában volt, akkor elérte a 335 forintot. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.06.29. 10:45
 
 
Farkas Ádám a magas bankadó veszélyére figyelmeztet
A túlzottan magas, vagy túl hosszú ideig alkalmazott bankadó veszélyeire hívta fel a figyelmet Farkas Ádám, a PSZÁF elnöke az Országgyűlés Számvevőszéki és Költségvetési Bizottságának ülésén, de megjegyezte, hogy a konkrét törvényjavaslatot a PSZÁF még nem ismeri. Dancsó József (Fidesz) kérdésére kifejtette: ha az adó mértéke túlzottan magas, a pénzügyi intézmények visszafogják aktivitásukat - a hitelezést vagy más tevékenységeket -, s arbitrálni kezdenek (például külföldre telepítik tevékenységüket az adó elkerülése érdekében).
2010.06.29. 10:45
 
 
Leminősítette a MÁV-ot a Moody's
Leminősítette a MÁV Zrt. eddig is befektetési szint alatti - spekulatív - cégosztályzatát hétfőn a Moody's Investors Service, arra a véleményére hivatkozva, hogy a magyar vasúttársaság likviditási helyzete jövőre romlani fog. A nemzetközi hitelminősítő hétfői londoni bejelentése szerint a MÁV besorolása az eddigi "Ba1"-ről egy fokozattal "Ba2"-re módosul, stabil kilátással. Májusban egy másik nagy nemzetközi hitelminősítő, a Standard & Poor's is visszaminősítette a MÁV-ot, egyszerre két fokozattal a "BB" szintről - a köztes "BB mínusz" kihagyásával - "B plusz"-ra. Az S&P akkor azzal indokolta a lépést, hogy véleménye szerint a magyar vasúttársaság likviditási pozíciója "nagyon gyenge".
2010.06.29. 10:45
 
 
Az iPhone 4G minden idők legsikeresebb Apple-terméke
Több mint 1,7 millió 4G iPhone fogyott a készülék világpremierjének első három napján, azaz most már biztos, hogy ez a telefon minden idők legsikeresebb Apple-terméke - közölte az amerikai informatikai vállalat vezérigazgatója. Steve Jobs hétfői közleményében bocsánatot kért azoktól a vásárlóktól, akiket készlethiányra hivatkozva nem tudtak kiszolgálni. Az Apple adataiból nem derül ki, hogy az 1,7 millió készülék az előrendelésekkel együtt vagy anélkül értendő. Elemzők szerint az új, negyedikgenerációs modellel együtt a szeptember végéig tartó gazdasági évben 36 millió iPhone találhat gazdára, azaz 73 százalékkal több, mint az előző évben.
2010.06.29. 10:45
 
 
Elárverezték Marilyn Monroe röntgenképét
A hollywoodi legenda, Marilyn Monroe (1926-1962) mellkasáról készített három röntgenfelvétel 45 ezer dollárért talált gazdára egy Las Vegas-i árverésen a hét végén. A Julien's aukciós ház az 1954-ben készült kórházi felvételekből származó bevételt előzetesen csupán háromezer dollárra becsülte. A Las Vegas-i Planet Hollywood kaszinóban kalapács alá került az a szék is, amelyet a szőke szexbálvány utolsó fotózásakor használt: 35 ezer dollárt fizetett érte új tulajdonosa. Az árverésen a Monroe-relikviák mellett 25 ezer dollárért elkelt Kate Winslet egy pár fülbevalója is, amelyet a Titanic című filmben viselt, és 56250 dollárt ért Audrey Hepburn a Mókás arc című musicalben viselt ruhája.
2010.06.29. 10:45
 
 
A regisztrációs jegy nélkül utazóknak nem kell júliustól pótdíjat fizetniük
A regisztrációs jegy nélkül utazóknak nem kell pótdíjat fizetniük július elsejétől, ellentétben az előző kormány szándékaival - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) hétfőn az MTI-vel. A szociálpolitikai kedvezmény alapján díjmentesen utazóknak - 6 év alattiaknak, 65 év felettieknek, hadigondozottaknak, menekülteknek - 2010. március elseje óta kell regisztrációs jegyet váltaniuk a helyközi közösségi közlekedésben, amelynek elmulasztását július 1-jétől 500 forinttal szankcionálta volna az előző kormány közlekedési minisztériumának rendelete.
2010.06.29. 10:45
 
 
Kínai katonáknak tilos az online szerelem
A kínai hadseregben szolgáló férfiaknak tilos az interneten ismerkedni, miután a fegyveres erőket felügyelő kormányzati szervek szerint az online ismerkedéssel megnőhet a veszélye bizalmas információk kiszivárogtatásának. A június közepén érvénybe lépett új belső utasítás szerint a hadsereg 2,3 millió fős aktív állományának nemcsak az online társkeresés, hanem blogolás, a közösségi portálok látogatása és az online munkakeresés is tilos.
2010.06.29. 10:45
 
 
Elhunyt "Mr. Swatch", a svájci óraipar megmentője
Elhunyt Nicolas Hayek, a világ legnagyobb óragyárának, a Swatch-csoportnak az alapítója és elnöke, Svájc egyik nemzetközileg is legismertebb és legelismertebb nagyvállalkozója, akit a nagymúltú svájci óraipar megmentőjeként tartanak számon. A bieli székhelyű Swatch Group AG közleménye szerint a libanoni születésű üzletember 82 évesen, hétfőn, munka közben halt meg irodájában; váratlanul leállt a szíve. A Mr. Swatchként is emlegetett üzletember legutóbbi nyilvános szereplésekor rekord árbevételt jósolt cégének 2010-re, jeleként az óragyár életképességének és annak, hogy komolyabb károk nélkül vészelte át a közelmúlt pénzügyi válságát.
2010.06.29. 10:45
 
 
Orbán Viktor fogadta Balogh Andrást, a szocialisták államfőjelöltjét
Orbán Viktor hétfőn, parlamenti dolgozószobájában megbeszélést folytatott Balogh Andrással, a szocialisták államfőjelöltjével. A miniszterelnök szóvivőjének közlése szerint ez Orbán Viktor részéről nem egyszerű gesztus volt, hanem annak az új, a nemzeti együttműködésre építő politikának a része, amelyet a kormányfő képvisel. Szijjártó jó hangulatú, a kölcsönös tisztelet jegyében lezajlott találkozóként jellemezte az eszmecserét. A kormányfő szóvivője újságíróknak elmondta: a miniszterelnök tájékoztatta Balogh Andrást arról, hogy a kormány tevékenységének fő célja most a Gyurcsány-korszakkal való szakítás, a Gyurcsány-korszak maradványainak felszámolása.
2010.06.29. 10:45
 
 
Schmitt egyetért a kormánytisztviselőkről szóló törvény visszaküldésével
Schmitt Pál "maximálisan egyetért" azzal, hogy Sólyom László köztársasági elnök visszaküldte az Országgyűlésnek a kormánytisztviselőkről szóló törvényt. A Fidesz-KDNP államfőjelöltje erről az MSZP-frakció hétfői ülésén beszélt kérdésre válaszolva. Schmitt Pál, miután ismertette a képviselőcsoport tagjaival elképzeléseit és válaszolt a kérdésekre, megköszönte a szocialista képviselők hozzá intézett "nem könnyű" felvetéseit, amit jó leckének nevezett arra nézve, milyen dolgoknak kell még utánanéznie. Schmitt Pál Lázár János Fidesz-frakcióvezető és Szabó Vilmos, a szocialista képviselőcsoport helyettes vezetője kíséretében érkezett a szocialistákhoz; a frakcióülésen több mint egy órát töltött.
2010.06.29. 10:45
 
 
A kormány még július 19-e előtt összehívja a MÁÉRT-et
A kormány még július 19-e előtt összehívja a Magyar Állandó Értekezletet (MÁÉRT), amely hat évig szünetelt - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a magyar polgármesterek VIII. világtalálkozójának második napján, Gödöllőn. A kereszténydemokrata politikus hangsúlyozta: a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumát is megtartják, "a kettő ugyanis nem vagy-vagy, hanem is-is". A MÁÉRT aktuális politikai kérdésekkel, míg a KMKF hosszú távú témákkal, feladatokkal foglalkozik.
2010.06.29. 10:45
 
 
Majdnem három méterrel lesz szélesebb a Margit híd
A Margit híd majdnem három méterrel lesz szélesebb az új acéltábláknak köszönhetően, amelyeket már elkezdtek helyükre emelni a híd déli, Parlament felőli oldalának közepénél - közölte a MH 2009 Konzorcium. A cég szakemberei egyszerre többféle munkát végeznek, amelyek összehangolása - a közösségi közlekedés folyamatos fenntartása mellett - komoly feladatot jelent. Az egyik hazai kőfejtőben már előkészítik a kőburkolat elemeit, és külföldön is készülnek a hídhoz szükséges, itthon nem elérhető anyagok, elemek szállítására. Emellett a villamosvágány előkészítése, valamint a szükséges szerelvények beszerzése is folyamatban van.
2010.06.29. 10:45
 
 
Orbán: Schmitt a legalkalmasabb jelölt köztársasági elnöknek
Orbán Viktor olyan személyt jelölt köztársasági elnöknek, akit a következő néhány év munkájának szempontjából a legalkalmasabbnak ítélt. A kormányfő ezt a Képviselői Irodaházban mondta hétfőn a TV2 újságírójának azon kérdésére, hogy Sólyom László jelenlegi államfőt miért nem jelölte újra a köztársasági elnöki posztra. Orbán Viktor a szocialisták államfőjelöltjével folytatott reggeli találkozójáról szólva arról is beszélt, hogy Balogh András személyében egy tiszteletreméltó jelöltet állított az MSZP. "Régóta ismerjük egymást, nem ez volt az első találkozónk, igaz, ebben a minőségünkben még egyikünk sem találkozott a másikkal" - mondta.
2010.06.29. 10:45
 
 
Az LMP elutasítja Horváth Csaba ajánlatát a közös főpolgármester-jelöltről
Schiffer András, az LMP frakcióvezetője visszautasította Horváth Csaba szocialista főpolgármester-jelölt kérését, hogy támogassanak egy közös független főpolgármester-jelöltet a budapesti helyhatósági választáson - közölte a párt hétfőn. Az LMP a legutóbbi kongresszusán egyhangúlag úgy döntött, hogy nem működnek együtt egyetlen párttal sem a fővárosi választásokon, ugyanis a párt elkötelezte magát, hogy "kiszabadítsa az ingatlanspekulánsok és más, az önkormányzati hatalommal összefonódott oligarchák hálójából" a fővárost, amihez azonban egyik parlamenti párt sem megfelelő partner - áll a párt közleményében.
2010.06.29. 10:45
 
 
Médiacsomag: csak az alkotmánymódosításról dönt hétfőn a parlament
Eljárási okokkal, a szakmai javaslatok mérlegelésével indokolta a fideszes kezdeményezésű médiacsomag egyik előterjesztője, hogy hétfőn mégsem került napirendre a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló javaslat zárószavazása, valamint a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló indítvány, az úgynevezett "médiaalkotmány" általános vitája, amelyet az előzetes napirend még tartalmazott. Cser-Palkovics András az Országházban elmondta: az alkotmánymódosításról hétfőn zárószavaz a Ház, míg a médiastruktúrára vonatkozó másik három javaslatról a tervek szerint a következő hetekben, de még július 19-e előtt meglesz a végszavazás.
2010.06.29. 10:45
 
 
Ellenszavazat nélkül támogatta a Fidesz-frakció Schmitt Pált
Ellenszavazat nélkül támogatta a Fidesz parlamenti frakciója Schmitt Pál jelenlegi házelnök köztársasági elnökké választását - közölte a képviselőcsoport hétfői ülése után Lázár János. A Fidesz frakcióvezetője a parlamentben tartott tájékoztatóján elmondta: a képviselőcsoport megerősítette korábbi döntését is, amely szerint Domokos Lászlót támogatják az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöki tisztségére, Warvasovszky Tihamért pedig az ÁSZ-alelnöki pozícióra. Lázár János tájékoztatása szerint Orbán Viktor pártelnök-miniszterelnök az ülésen kiegészítette, illetve megindokolta javaslatát az ÁSZ elnökének, alelnökének, valamint a köztársasági elnöknek a jelölése kapcsán.
2010.06.29. 10:45
 
 
Megszüntették a meggyanúsított rektor előzetes letartóztatását
A Fővárosi Bíróság másodfokú végzése alapján megszüntették a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem (ZMNE) rektorának előzetes letartóztatását, az intézményvezetőt február közepén tartóztatták le befolyással való üzérkedés gyanúja miatt. Kiengedték az ügyben érintett cég vezetőjét is, mindkettejükkel szemben lakhelyelhagyási tilalmat rendeltek el. A Fővárosi Főügyészség Szabó János előzetes letartóztatásának kéthónapos meghosszabbítását indítványozta. A Budai Központi Kerületi Bíróság azonban 2010. június 15-én hozott végzésével megszüntette Sz. János és D. László gyanúsítottak előzetes letartóztatását és lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.
2010.06.29. 10:45
 
 
Aláírta az államfő a választási eljárásról szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök hétfőn aláírta a választási eljárásról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal. Az Országgyűlés múlt hét hétfőn 257 igen és 99 nem szavazattal fogadta el a választási eljárásról szóló törvény módosítását fideszes képviselők kezdeményezésére. A törvény szerint már az ősszel esedékes önkormányzati választáson is rövidebb lehet a kampány, kampánycsend pedig csak a szavazás napján lesz 0 órától 19 óráig. A változtatások alapján a választást ezentúl legkésőbb nem 72, hanem 60 nappal a szavazás napja előtt kell kitűzni, így 12 nappal rövidülhetnek a választási kampányok.
2010.06.29. 10:45
 
 
Domokos László az Állami Számvevőszék új elnöke
Megválasztotta Domokos László fideszes országgyűlési képviselőt az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnökévé hétfőn a parlament. Az ÁSZ alelnöke Warvasovszky Tihamér, Székesfehérvárnak az MSZP, az SZDSZ és a Fehérvári Polgárok Egyesülete támogatásával megválasztott polgármestere lett. Az Országgyűlés a számvevőszék új elnökének és alelnökének személyéről titkos szavazáson döntött. Domokos László 266 igen és 88 nem szavazatot kapott. Warvasovszky Tihamérra 258-an szavaztak igennel, 95-en nemmel. Az új vezetőket július 5-i hatállyal választotta meg a Ház. A szavazás eredményének kihirdetése után Domokos László és Warvasovszky Tihamér esküt tett.
2010.06.29. 10:45
 
 
Az alpolgármesterek jogállásáról döntött a parlament
A jövőben a képviselő-testületen kívülről is lehet alpolgármestert, főpolgármester-helyettest és megyei közgyűlési alelnököt választani, miután az Országgyűlés elfogadta az ezzel kapcsolatos alkotmánymódosítást, illetve törvénymódosítást. A képviselők 260 igen és 109 nem szavazat ellenében fogadták el az alkotmányt módosító előterjesztést. A parlament döntött a helyi önkormányzatokról szóló törvény, valamint a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről és az önkormányzati képviselők tiszteletdíjáról szóló törvény módosításáról is, a minősített többséget igénylő részeket 260 igen, 69 nem szavazattal, 41 tartózkodás mellett, az egyszerű többséget igénylő részeket 261 igen, 110 nem szavazattal fogadták el.
2010.06.29. 10:45
 
 
Három emberből kettő a tűzijátékmentes augusztus 20-át támogatja
Három emberből kettő a teljesen tűzijátékmentes augusztus 20-át részesítené előnyben a Medián legfrissebb, júniusi felmérése szerint. A felmérés szerint az emberek egynegyede támogatja, hogy ne maradjon el augusztus 20-án a tűzijáték, csak rövidebb és egyszerűbb legyen, majd az így megspórolt összegből támogassák az árvízkárosultakat. Mint írták, a leginkább azok tudnának lemondani a tűzijátékról, akik amúgy sem érdeklődnek iránta vagy legfeljebb tévéfelvételt néznek meg róla.
2010.06.29. 10:45
 
 
Iskolába járatáshoz kötik a támogatás folyósítását
Az Országgyűlés egy hetes halasztás után hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amelynek értelmében, ha a gyermek a kötelező tanórai foglalkozásokról igazolatlanul több mint ötven órát mulaszt, az adott település jegyzője elrendeli védelembe vételét és a teljes iskoláztatási támogatás felfüggesztését. Az Országgyűlés 305 igen, 66 nem szavazattal és egy tartózkodás mellett fogadta el a Kósa Lajos (Fidesz) és Soltész Miklós (KDNP) kezdeményezését. A képviselők megszavazták azt is, hogy az Országgyűlés elnöke a törvény sürgős kihirdetését kérje a köztársasági elnöktől.
2010.06.29. 10:45
 
 
Kilenc-tizenöt fős testület javasolhat alkotmánybírókat
Az Alkotmánybíróság tagjaira nyolctagú jelölőbizottság helyett az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártok képviselőcsoportjai által jelölt, legalább kilenc és legfeljebb tizenöt képviselőből álló testület tesz javaslatot - döntött a parlament ismét a Sólyom László köztársasági elnök által visszaküldött törvényekről. A bizottságban a képviselőcsoportok legalább egy-egy tagjának helyet kell kapnia úgy, hogy a frakciók közötti létszámarányokat is figyelembe veszik - rögzíti a fideszes kezdeményezés új változata, amelyet hosszas vita után 259 igen szavazattal, 87 nem ellenében fogadott el a Ház.
2010.06.29. 10:45
 
 
Megkezdődött a pénzmosással vádolt Noriega pere Párizsban
Megkezdődött Manuel Noriega volt panamai elnök pere a párizsi büntetőbíróságon: a volt diktátort kábítószer-kereskedelemből származó pénzek tisztára mosásával vádolják. Noriega exdiktátort áprilisban adta ki Párizsnak az Egyesült Államok, ahol az elmúlt húsz évet kábítószer-kereskedelem miatt börtönben töltötte. Az ellene felhozott vádakban Noriega a francia törvények alapján tíz év börtönbüntetésre ítélhető. Egyébként távollétében, 1999 júliusában Párizsban már egyszer kiszabtak rá tíz év szabadságvesztést és 11,4 millió eurós pénzbüntetést, de a francia igazságszolgáltatás később beleegyezett abba, hogy Noriega jelenlétében újra lefolytassa a bírósági eljárását.
2010.06.29. 10:45
 
 
Az alakuló szlovák koalíció megegegyezett a tárcákról és tisztségekről
Megegyezett a kormányzati tárcák és a parlamenti tisztségek elosztásáról az alakuló szlovák koalíció. A Szlovák Demokratikus és Keresztény Unió (SDKU) a kormányfői bársonyszéken kívül négy tárcát kap; szintén négy tárcát kap a Szabadság és Szolidaritás (SaS), s a párt adja a parlament elnökét is; a két kisebbik koalíciós tagnak - a Kereszténydemokrata Mozgalomnak (KDH) és a Hídnak - három-három minisztere lesz.
2010.06.29. 10:45
 
 
Komorowski nyerte a két lengyel elnökjelölt első tévés vitáját
Bronislaw Komorowski ügyvezető államfő, a kormányzó jobbközép liberális Polgári Platform államfőjelöltje nyerte meg az első televíziós vitát a lengyel elnökválasztás második fordulójába bejutott másik jelölttel, az ellenzéki, nemzeti konzervatív Jog és Igazságosság elnökével, Jaroslaw Kaczynskival szemben. A Gfk Polonia felmérése szerint Komorowski 52 százalékos arányban kerekedett felül Kaczynskival szemben, akit csak a megkérdezettek 28 százaléka talált meggyőzőbbnek a vitában. A válaszadók 15 százaléka szerint a polémia "döntetlenre" végződött.
2010.06.29. 10:45
 
 
Újabb csúcson a svájci frank
Újabb csúcsra emelkedett a svájci frank az euróval szemben kedden kora délelőtt: a londoni bankközi piacon egy euró 1,3286 frankot ért, hétfőn későn este ennél még 0,44 százalékkal többet, 1,3345 frankot. A forint is tovább gyengült, a frank 216,50 forintot ért kora reggel, közel a 2008-as gazdasági válság csúcsán regisztrált árfolyamhoz. Hétfőn délután a frank 215,00 forint volt, délelőtt 210,84 forinton állt a péntek délutáni 211,06 forint után. A svájci frank azóta erősödik, hogy a svájci nemzeti bank június 17-én felhagyott az erősödést fékező nyíltpiaci beavatkozásokkal, mivel megszűnt a deflációs kockázat. A befektetők most azt figyelik, hogy a bank a továbbiakban is ehhez tartja-e magát.
2010.06.29. 10:00
 
 
Mintegy 150 tálibbal végeztek egy új afganisztáni offenzívában
Mintegy 150 tálib lázadóval végeztek amerikai és afgán katonák egy új offenzívában Afganisztán keleti részén, a pakisztáni határ közelében - jelentette kedden a Washington Post című amerikai napilap. A Kunár tartományban vasárnap megkezdett hadműveletben 700 katona vesz részt. A lap szerint a térségben eddig indított egyik legjelentősebb offenzíváról van szó. Az icasualties.org független internetes oldal legújabb adatai szerint csupán júniusban elérte a százat az Afganisztánban megölt külföldi katonák száma. Soha korábban az országban harcoló külföldi erők egyetlen hónap alatt nem veszítettek ennyi katonát.
2010.06.29. 10:00
 
 
Női vízilabda Világliga: Kanada-Magyarország 11-9
A magyar válogatott szoros mérkőzésen, két góllal kikapott a kanadai csapattól a női vízilabda Világliga Szuperdöntőjének első fordulójában, San Diegóban. A két csapat végig fej fej mellett haladt, a kanadaiak csak a végjátékban kerekedtek felül úgy, hogy 9-6-ról Drávucz Ritáék még feljöttek 10-9-re. A csoport másik meccsén Kína kisebb meglepetésre 7-5-re nyert Hollandia ellen. A B csoportban a papírformának megfelelő eredmények születtek, bár az ausztrálok 4 gólos sikere az oroszok felett váratlanul nagy különbségűnek mondható. Eredmények, 1. forduló: A csoport: Kanada-Magyarország 11-9.
2010.06.29. 09:45
 
 
Lemondott a PSZÁF elnöke
Lemondott Farkas Ádám, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének elnöke június 30-i hatállyal azt követően, hogy a felügyelet 2009. éves jelentését a parlament hétfőn nagy többséggel elfogadta. Farkas közleményében úgy fogalmazott: "tekintettel arra, hogy a hatályos törvényi szabályozással összhangban 6 éves időszakra szóló kinevezésem 2009 nyarán kevesebb, mint egy évvel a közelgő választások előtt történt, úgy tartottam tisztességesnek, hogy az újonnan megalakult kormány számára lemondásommal megteremtem a lehetőséget arra, hogy a továbbiakban az általa jelölt szakember irányíthassa a Felügyelet munkáját".
2010.06.29. 09:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714[1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista