2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Izrael enyhített a gázai kereskedelmi zárlaton
Az izraeli kormány hétfőn enyhített a Gázai övezet kereskedelmi zárlatán, jelentősen csökkentve a továbbra is tilalmas, főként hadi célra is alkalmazható áruk körét. A tiltott áruk listáját egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra, de nevük elhallgatását kérő források már elmondták, hogy bizonyos feltételekkel a jövőben engedélyezik stratégiai jelentőségű építőanyagok bevitelét. Így az acél vagy cement felhasználását Izrael ellenőrizné szoros együttműködésben a Hamásszal rivalizáló Palesztin Hatósággal, az ENSZ-szel vagy más, nemzetközi szervezettel, amelyek felügyelik az építkezési projekteket. Ezzel jelentősen enyhül a Gázai övezet másfél miliós lakosságát 3 éve sújtó kereskedelmi blokád.
2010.07.05. 16:45
 
 
Szünetel a tengeren az olaj eltakarítása a Mexikói-öbölben
A viharos időjárás miatt egy hete nagyrészt szünetel az olajszennyezés eltakarítása a tengeren a Mexikói-öbölben és a fölöző hajóknak még napokig a kikötőkben kell vesztegelniük - hangzott el a CBS News hírcsatorna hétfői tudósításában. A tengerfelszíni olajfoltok eltávolítását csak Louisiana vizeinél lehetett végezni, a szennyezés által szintén érintett Alabama, Mississippi és Florida partjai előtt az erős szelek és a magas hullámok akadályozták a kárelhárítást. A kihajózás az Alex hurrikán által okozott rossz időjárás miatt vált lehetetlenné. Az országos meteorológiai központ előrejelzése szerint a hét közepéig folytatódik a műveleteket akadályozó kedvezőtlen időjárás.
2010.07.05. 16:30
 
 
Egyesül az Aranylabda és a FIFA Év játékosa-díj
A jövőben a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football közösen díjazza az év legjobb játékosát az Aranylabdával. Az erről szóló egyezséget Joseph Blatter FIFA-elnök jelentette be hétfőn, Johannesburgban. "Úgy döntöttünk, együttműködési megállapodást kötünk, létrehozunk egy közös projektet. Jövő év januárjától már csak egy nagyszerű elismerést osztunk ki a világ legjobb futballistájának" - fogalmazott a svájci sportdiplomata. A FIFA-Aranylabdát először 2011. január 10-én, Zürichben adják át ünnepélyes keretek között.
2010.07.05. 15:45
 
 
MSZP: a Fidesz azért húzza az időt, hogy a médiacsomag ne Sólyom elé kerüljön
Az MSZP szerint felmerül, hogy a Fidesz azért húzza az időt a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításának zárószavazása kapcsán, hogy a törvény ne kerüljön a jelenlegi államfő elé és Sólyom László ne vethesse fel alkotmányossági aggályait. Mandur László szocialista országgyűlési képviselő, a parlament korábbi alelnöke hétfői sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: a házszabály szerint az Országgyűlés elnökének a zárószavazás után 15 napon belül kell aláírnia, majd haladéktalanul megküldeni a törvényt az államfőnek.
2010.07.05. 15:45
 
 
Budapesten ér célba hétvégén a veteránautó-felvonulás mezőnye
Közel 1000 kilométer megtétele után július 10-én délután ér célba az Ulm és Budapest között megrendezett Donau Masters nemzetközi veteránautó-felvonulás mezőnye a fővárosi Roosevelt téren. A több mint 70 old timer július 8-án, csütörtökön indul útnak a németországi Ulm városából, hogy a Duna mentén Ausztrián és Szlovákián keresztülhaladva szombaton megérkezzen a Hungaroringre. Az autókülönlegességek innen rendőri felvezetéssel 16 órakor indulnak tovább Budapest belvárosába, ahol a Hősök teréről az Andrássy úton és a József Attila úton végighajtva, várhatóan 16:30 körül érik el a Roosevelt téri végcélt - olvasható a rendezvény kommunikációjával megbízott cég közleményében.
2010.07.05. 15:45
 
 
Az Országházban kifüggesztik a nemzeti együttműködésről szóló nyilatkozatot
Kifüggeszteti az Országházban és a képviselői irodaházban Schmitt Pál házelnök a nemzeti együttműködésről szóló politikai nyilatkozatot. Schmitt Pál az MTI kérdésére hétfőn közölte: napokon belül kifüggesztik az Országházban a nyilatkozatot. Mint mondta, konzultálni fog többekkel, hogy tekintettel az épület különleges jellegére és óriási méretére, az épület melyik pontján kellene elhelyezni a dokumentumot. A házelnök tájékoztatása szerint az eldőlt, hogy a képviselői irodaház földszinti aulájában függesztik ki a szöveget.
2010.07.05. 15:30
 
 
A KEH-ben nem függesztik ki a Nemzeti Együttműködésről szóló nyilatkozatot
Amíg Sólyom László mandátuma tart, a Köztársasági Elnöki Hivatalban nem függesztik ki a Nemzeti Együttműködésről szóló nyilatkozatot; a feladat a következő államfőre marad - közölte az MTI megkeresésére a hivatal hétfőn. A pénteken kihirdetett, szombaton hatályba lépett kormányhatározat azt mondja ki, hogy jól látható helyen ki kell helyezni a nyilatkozatot a központi államigazgatási szervek és területi, helyi szervei, valamint a kormány általános hatáskörű területi államigazgatási szerve, továbbá a Magyar Honvédség katonai szervezetei és a katonai igazgatás területi szervei által feladatuk ellátása során használt középületekben a Magyar Közlönyben közzétett szöveggel.
2010.07.05. 14:45
 
 
A BP több mint 3 milliárd dollárt költött kárenyhítésre
A BP olajvállalat már több mint 3 milliárd dollárt költött a Mexikói-öbölben okozott olajszennyezés kárainak a felszámolására - jelentette be a londoni székhelyű olajcég hétfőn. A BP eddig összesen 3,12 milliárd dollárt fordított kárenyhítésre. Egy héttel korábban ez az összeg 2,65 milliárd dollár volt. A BP összesen 20 milliárd dollár hitelt vett fel pénzintézetektől június végén. Az összeget az olajkatasztrófa kárainak az enyhítésére fordítja. Azt, hogy a BP hitelt tervez felvenni, köztudott volt, de a piacok jóval kisebb összegre, 5 milliárd dollár körüli összegre számítottak. A BP tőzsdei piaci tőkeértéke mintegy a felére esett, 100 milliárd dollárral lett kisebb április vége óta.
2010.07.05. 14:45
 
 
A bankadóról is tájékoztatta Matolcsy a Fidesz-KDNP-frakciót
Az ország gazdasági helyzetéről, a bankadó bevezetésének körülményeiről és jelenlegi állásáról tájékoztatta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter a Fidesz-KDNP-frakciót. A tárcavezető a képviselőcsoport ülésén emellett "töretlen, határozott és egyértelmű támogatásáról" biztosította Nagy Rózát, a minisztérium közigazgatási államtitkárát, aki szintén jelen volt a tanácskozáson. Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője kifejtette: Matolcsy azt mondta, a törvényhozás döntése után a kormány érvényesíteni fogja azt a jogszabályt, amely bevezeti Magyarországon a bankadót, és ezt meg fogja védeni a Bankszövetség támadásaival szemben, és az európai színtéren is.
2010.07.05. 14:30
 
 
A Monetáris Tanács szerint növekedési veszteséget okozhat a bankadó
A Monetáris Tanács szerint a bankadó számottevő növekedési veszteséget okozhat és gyengítheti a magyar gazdaság stabilitását. A testület az MNB honlapján üdvözölte a kormány azon törekvését, hogy a költségvetés egyensúlyát folyamatosan biztosítsa, ugyanis a befektetői bizalom megőrzése az ország kiemelt érdeke. Aggodalomra ad viszont okot, ha a költségvetési fegyelem helyreállítása érdekében hozott intézkedések más makrogazdasági kockázatok felépüléséhez járulhatnak hozzá. A kormány által tervezett mértékű, a hazai pénzügyi szervezetekre kivetendő különadó csökkentheti a hazai bankrendszer tőkevonzó és hitelezési képességét, s ezzel rövid és hosszabb távon számottevő növekedési veszteséget okozhat.
2010.07.05. 14:30
 
 
Csütörtökön és pénteken dönt a Fidesz elnöksége arról, kit támogat házelnöknek
Csütörtökön és pénteken, kétnapos ülése során dönt a Fidesz elnöksége arról, hogy kit támogat házelnöknek - közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője hétfői budapesti sajtótájékoztatóján. A jelölés jogával a képviselőcsoport számára a párt elnöke, Orbán Viktor él majd; a Fidesz-KDNP-frakciószövetség pedig július 19-ig meghozza döntését - mondta, hozzátéve, hogy mivel a vitát még nem folytatták le, nem tudja megmondani, kik az esélyesek. Az Országgyűlés várhatóan július 19-én választ új házelnököt.
2010.07.05. 14:30
 
 
Újabb kémiai szúnyogirtást rendeltek el a Balatonnál
A balatoni szúnyoginvázió megfékezésére erre a hétre újabb kémiai szúnyogirtást rendeltek el a tónál annak ellenére, hogy a múlt héten volt a legutóbbi - közölte Sáringer-Kenyeres Tamás, a balatoni szúnyogirtást irányító szakértői bizottság vezetője. A legutóbbit megelőző szúnyogirtás gyenge eredményt hozott, ezért a balatoni önkormányzatok újabb permetezést követeltek a szolgáltatótól "garanciába". Az esőzések miatt ez csak a múlt héten történhetett meg, de annak eredménye sem volt átütő, jelenleg is rendkívül sok a szúnyog a Balatonnál.
2010.07.05. 14:15
 
 
Ismét lekerül a napirendről a médiastruktúráról szóló törvényjavaslat
Hétfőn várhatóan mégsem dönt a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló javaslatról az Országgyűlés, a javaslat zárószavazása ismét lekerül a napirendről. A Fidesz és az MSZP is azt kezdeményezte, hogy hétfőn a parlament ne tartsa meg a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló javaslat zárószavazását. Az előterjesztés végszavazását már múlt hétfőn is elhalasztották. Cser-Palkovics András, a törvényjavaslat egyik fideszes előterjesztője a halasztás indokaként annyit mondott, hogy elemzik a törvényhez érkezett szakmai javaslatokat.
2010.07.05. 14:15
 
 
Vb-2010: Kassai vezeti a német-spanyol elődöntőt
Kassai Viktor vezeti a szerdán 20:30 órakor kezdődő, Németország-Spanyolország elődöntőt a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon. A magyar szövetség honlapja szerint a nemzetközi szövetség (FIFA) játékvezető bizottsága hétfőn jelölte ki a vb két elődöntőjének bíróit, s ez alapján szerdán Kassai, valamint két segítője, Erős Gábor és Vámos Tibor dirigálja a német-spanyol találkozót. A meccs negyedik játékvezetője a belga Frank de Bleeckere lesz.
2010.07.05. 14:00
 
 
Ankara az izraeli kapcsolatok megszakításával fenyegetőzik
Törökország megszakítja minden kapcsolatát Izraellel, ha az nem kér tőle bocsánatot a Gázai övezet blokádját megtörni akaró flottilla elleni május 31-i kommandósakció miatt, amelyben meghalt kilenc török állampolgár - közölte a török külügyminiszter, akit a hétfői lapok idéztek. Izrael erre reagálva kijelentette, hogy "soha nem fog bocsánatot kérni" az ügyben. Ahmet Davutoglu Kirgizisztánból hazafelé menet, vasárnap este a repülőgépen nyilatkozott újságíróknak. Követelte, hogy Izrael kérjen bocsánatot, vagy pedig járuljon hozzá egy nemzetközi bizottság felállításához az ügyben, és fogadja el annak következtetéseit.
2010.07.05. 14:00
 
 
Egy évre tiltották el a birkózó Kiss Balázst
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) egy évre tiltotta el a világbajnok Kiss Balázst, aki márciusban akadt fenn egy doppingellenőrzésen. A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint a FILA fegyelmi bizottságának határozata alapján a kötöttfogás 96 kg-os kategóriájában tavaly vb-címet szerzett Kiss 2011. március 18-ig nem versenyezhet. Ez azt jelenti, hogy akár már a jövő évi Európa-bajnokságon szőnyegre léphet.
2010.07.05. 13:30
 
Görögország várhatóan teljesíti az idei deficitcélt
Görögország bízik az idei 8,1 százalékos GDP-arányos költségvetési deficitcél teljesítésében, de továbbra is kockázatokat lát a költségvetés bevételi oldalán. "Bízom benne, hogy elérjük, de talán még túl is teljesítjük az idei célt, a deficit leszorítását 8,1 százalékra" - mondta Jeórjiosz Papakonsztantinu pénzügyminiszter egy sajtókonferencián. A pénzügyminiszter szerint vannak arra utaló jelek, hogy túlzottan borúlátónak bizonyulhat az idei 4 százalékos GDP csökkenésre vonatkozó előrejelzés. A költségvetés helyzete az előrejelzéseknek megfelelően alakult az év első felében, a bevételek éves összevetésben 7,1 százalékkal emelkedtek - mondta a miniszter.
2010.07.05. 13:15
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin és 5 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A csökkentéssel a benzin átlagára 342 forintra, a gázolajé 326 forintra esik. A múlt héten idei, illetve történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak azzal, hogy egy héttel korábban emelte bruttó 5 forinttal a gázolaj és 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol. Akkor az emeléssel a gázolaj átlagára 331 forintra, a benziné pedig 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.07.05. 13:00
 
 
Valószínűleg felmentik az országos tiszti főorvost
Valószínűleg kedden felmenti tisztségéből Falus Ferenc országos tiszti főorvost Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter. A miniszter az MTI-nek hétfőn úgy fogalmazott: "holnap várom őt, és tájékoztatom a jövőjéről". A miniszter előzetesen nem kívánt a felmentésről többet mondani, de ahogy fogalmazott: "lesz változás az ÁNTSZ élén". Amennyiben megtörténik a felmentés, az utódot is megnevezi a miniszter. Arra a kérdésre, hogy mi volt a kifogás Falus Ferenc munkájával, Réthelyi azt mondta: voltak problémák az ÁNTSZ működésével, és az egészségügyi kormányzat szívesebben dolgozna egy olyan emberrel, akivel szemben nagyobb bizalom van. Réthelyi úgy fogalmazott, egy új kezdethez új személy kell.
2010.07.05. 12:45
 
 
Vb-2010: ünneplő tömeg fogadta Maradonáékat
A Németországtól elszenvedett csúfos, 4-0-s vereség ellenére is ünneplő tömeg fogadta vasárnap a dél-afrikai világbajnokságról hazatérő, Diego Maradona vezette argentin labdarúgó-válogatottat. Ezrek gyűltek össze a Buenos Aires-i repülőtéren és környékén, hogy fogadják a viadalon a legjobb nyolc között kiesett albicelestét. A játékosokat és a stábot busszal próbálták azonnal a helyi szövetség (AFA) közeli épületéhez szállítani, azonban az ünneplő rajongók miatt a haladás rendkívül nehézkes volt. Sokan a szövetségi kapitányt, Maradonát próbálták maradásra bírni, számos plakáton és táblán az állt, hogy folytassa a munkát.
2010.07.05. 12:15
 
 
Aláírta az államfő a családok védelméről szóló törvényt
Sólyom László köztársasági elnök aláírta a családok támogatásáról szóló törvénynek, valamint a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló törvénynek a tankötelezettség teljesítésével összefüggő módosítását. Az Országgyűlés egyhetes halasztás után, múlt hétfőn fogadta el Kósa Lajos (Fidesz) és Soltész Miklós (KDNP) kezdeményezését, amelynek értelmében, ha a gyermek a kötelező tanórai foglalkozásokról igazolatlanul több mint ötven órát mulaszt, az adott település jegyzője elrendeli védelembe vételét és a teljes iskoláztatási támogatás felfüggesztését.
2010.07.05. 12:15
 
 
Elhordják az olasz műemlékeket
Ki ne akarna szuvenírt az olaszországi műemlékekről? Csakhogy a turisták egy része nem elégszik meg a csodálatos létesítmények - egyebek között a Colosseum - apró másával, az eredetiekből tör le darabot. Az olasz műemlék-védelmisek művészeti vandáloknak nevezik őket: azokról a turistákról van szó - olaszokról és külföldiekről egyaránt -, akiket annyira megragad az itáliai városokban látott műemlékek szépsége, hogy nem bírnak tőlük megválni. Ezért emlékbe hazavisznek belőlük egy darabot. A római Colosseumnál árult műanyag másolat helyett az eredetiből törnek le köveket, kisebb-nagyobb részeket.
2010.07.05. 10:15
 
 
A kormányzati szektor hiánya a GDP 4 százaléka az I. negyedévben
A kormányzati szektor 2010. I. negyedévi hiánya az előzetes adatok szerint 259 milliárd forint, a GDP 4 százaléka volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A 2009. I. negyedévinél a hiány 54 milliárd forinttal, GDP-arányosan 0,8 százalékponttal alacsonyabb. A bázisidőszakinál alacsonyabb hiány kialakulása arra vezethető vissza, hogy a bevételek nagyobb mértékben növekedtek, mint a kiadások - közölte a KSH.
2010.07.05. 09:15
 
 
Vb-2010: a teljes szakmai stábot menesztették Brazíliában
A már pénteken lemondott Dunga mellett a Brazil Labdarúgó Szövetség (CBF) a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon a negyeddöntőben kiesett válogatott teljes szakmai stábját menesztette. A szövetség vasárnap hozta nyilvánosságra döntését, s egyben jelezte, hogy az új szövetségi kapitányról július végéig döntenek. A játékosként 1994-ben világbajnoki címet, majd négy évvel később ezüstérmet szerzett Dungát 2006 augusztusában - nagy meglepetésre - nevezték ki szakvezetőnek. Noha a szakembert a csapat játékstílusa miatt sokan támadták, az eredmények sokáig őt igazolták, mivel 2007-ben Copa Americát, tavaly pedig Konföderációs Kupát nyert az együttessel, ráadásul a vb-selejtezőket is az élen zárta Dél-Amerikában.
2010.07.05. 09:00
 
 
Világgazdaság: csökkent több mint 240 orvosság termelői ára
Csökkent, átlagosan 2,4 százalékkal több mint 240 generikus gyógyszerkészítmény termelői ára július elsejével - írta a Világgazdaság. Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) tájékoztatása alapján a Világgazdaság azt írta, hogy ezek között különféle fekélybetegségek és felfúvódást megszüntető készítmények, fájdalomcsillapítók, gombásodás kezelésére szolgáló bőrgyógyászati szerek, gyulladásgátlók, reuma elleni készítmények, hányáscsillapítók és émelygés elleni szerek, antibiotikumok, antihisztaminok, urológiai készítmények és vérnyomáscsökkentők vannak.
2010.07.05. 07:45
 
 
Shrek musical a londoni West Enden
Színpadra állítják Londonban is a Shrek musical változatát. A zenés darab Brodway-n bemutatott változatát jövő májusban viszik színre a West Enden - jelentette be a Theatre Royal a hét végén. Az jegyeket október elsejétől már kezdik árulni. A William Steig 1990-ban kiadott képes mesekönyvén alapuló Oscar-díjas rajzfilmsorozat az ogréról és barátairól óriási sikerrel futott a mozikban, a negyedik filmet májusban mutatták be Észak-Amerikában, és a múlt héten érkezett Európába.
2010.07.05. 07:45
 
 
Visszaállíthatja a buktatást az alsó tagozaton ma az Országgyűlés
Visszaállíthatja a buktatás lehetőségét az alsó tagozaton ma az Országgyűlés, amely emellett törvényben rögzítheti az új polgári törvénykönyv (Ptk.) hatályba nem lépését, és dönthet a médiacsomag egyik eleméről. Ma szavaznak a közoktatásról szóló törvény módosításáról, amely már szeptembertől visszaállítaná a buktatás lehetőségét az általános iskola második osztályának végétől. A végleges javaslat ugyanakkor az iskolára bízza, hogy osztályozza vagy szövegesen értékeli a tanulók teljesítményét.
2010.07.05. 07:45
 
 
Magyar Nemzet: adózatlanul viszik ki a pénzt a multi cégek
Akár százmilliárdokat is kivihetnek adózatlanul Magyarországról az itt működő multinacionális vállalatok - írta hétfői számában a Magyar Nemzet; a lapnak nyilatkozó szakértők büntetőadókkal vethetnének gátat. A jelenségre a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete hívta fel a figyelmet, rögzítve, hogy a nemzetközi nagyvállalatok a Magyarországon megtermelt jövedelmük jelentős részét év közben úgy utalják át külföldi anyacégüknek, hogy itthon nem fizetnek adót. Herich György, az egyesület elnöke a lapnak példaként a bankokat említette. A pénzintézetek főként kamatok vagy más szolgáltatóst elszámolva tudják elkerülni a hazai adófizetést - mondta a szakember.
2010.07.05. 07:30
 
 
Biden az új kormány felállítására kérte az iraki vezetőket
Az Irakban tartózkodó amerikai alelnök vasárnap este arra kérte az arab ország vezetőit, hogy tegyék félre személyes érdekeiket, és alakítsák meg négy hónappal a választások után az új kormányt. Joe Biden külön-külön fogadta a két kormányfőjelöltet, a jelenleg hivatalban lévő Núri al-Málikit és a korábbi miniszterelnököt, Ijád Allávit. Az irakiak a március 7-én megrendezett törvényhozási választások után még mindig várják, hogy ismertté váljon az új kabinet vezetőjének a neve és a kormány összetétele.
2010.07.05. 07:30
 
 
Komorowski győzött a lengyel elnökválasztáson
Bár még nem hozták nyilvánosságra a végeredményt, a vasárnapi lengyel választásokat a liberális Polgári Platform jelöltje, Bronislaw Komorowski nyerte meg a konzervatív Jaroslaw Kaczynski ellenében. A vasárnap esti urnazárást követően ismertetett exit-poll felmérések egyöntetűen azt mutatták ki, hogy Komorowski kis fölénnyel utasította maga mögé a konzervatív Jaroslaw Kaczynskit, a repülőszerencsétlenség áldozatául esett Lech Kaczynski volt államfő ikertestvérét, aki nem sokkal az exit-poll felmérések alapján előrevetített választási eredmény ismertté válása után elismerte vereségét azzal, hogy gratulált Komorowskinak.
2010.07.05. 07:15
 
 
Komorowski nyerte a lengyel elnökválasztást
Bronislaw Komorowski, a liberális Polgári Platform jelöltje, a parlament elnöke és ügyvezető államfő nyerte meg a vasárnapi lengyel elnökválasztás második fordulóját. Az exit-poll felmérésék szerint a liberális jelölt kis fölénnyel utasította maga mögé a konzervatív Jaroslaw Kaczynskit, a repülőszerencsétlenség áldozatául esett Lech Kaczynski volt államfő ikertestvérét, aki nem sokkal a választási eredmények ismertté válása után tartott beszédében gratulált Komorowskinak. "Gratulálok a győztesnek. Gratulálok Bronislaw Komorowskinak" - mondta.
2010.07.04. 21:45
 
 
Hetven embert állítottak elő a Magyar Nemzeti Gárda rendezvényén
A Magyar Gárda melletti, egy évvel ezelőtt feloszlatott tüntetés emlékére megemlékezést tartott a magát Magyar Nemzeti Gárdának nevező szerveződés vasárnap délután a budapesti Erzsébet téren. A rendőrök mintegy 70, főleg üvegekkel dobáló embert előállítottak, a Jobbik szerint a rendőri fellépés a "draskovicsi időket idézte. A helyszínt több száz rendőr biztosította, becslések szerint több mint ezer ember gyűlt össze, sokan viseltek terepszínű nadrágot és fekete pólót. Súlyos rendbontás nem történt, de már a rendezvény megkezdése előtt a rendőrök folyamatosan emelték ki a tömegből azokat, akik üvegekkel dobálóztak, illetve a rendőröket gyalázó szavakat kiabáltak.
2010.07.04. 21:30
 
 
Megkezdődött a Budapest Pride
Fokozott rendőri biztosítással megkezdődött a Budapest Pride elnevezésű leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) film- és kulturális fesztivál vasárnap este Budapesten, a Teréz körúti Művész moziban. Az idén tizenötödik alkalommal megrendezett fesztivál megnyitója után a helyszínre tucatnyi rendőr érkezett. Elmondásuk szerint csak kisebb atrocitás történt két-két ember között. Az idei fesztivál kezdetét ugyanis beárnyékolta, hogy a közeli Erzsébet téren megemlékezést tartott a magát Magyar Nemzeti Gárdának nevező csoport. A fesztivál műsorvezetője Artner Sisso hangoztatta, remélik nem kell számítaniuk a szélsőjobbos fiatalok provokációjára.
2010.07.04. 21:15
 
 
Fico felavatta Cirill és Metód szobrát Révkomáromban
Cirill és Metód-szoborcsoportot leplezett le Révkomáromban vasárnap este, a szláv hittérítők ünnepének előestéjén Robert Fico szlovák kormányfő. A szláv hittérítők szobrát, amely eddig a Matica Slovenská szlovák kulturális szervezet helyi székházának a bejárata feletti balkonon volt elhelyezve, a Kossuth téri körfogalom közepén állították fel a városi önkormányzat beleegyezése nélkül. Ficot beszédekor a közönség jelentős része kifütyülte. Sokan fújoztak, szirénával, zenével zavarták az avatást. A néhány tucatnyi tüntető élén Bósza János, Dél-Szlovákia autonómiájáért küzdő polgárjogi aktivista állt. Többen magyar zászlókat lengettek.
2010.07.04. 21:15
 
 
Cselgáncs Vk: Mészáros arany-, Bor ezüst-, Joó bronzérmes Moszkvában
Mészáros Anett (70 kg) arany-, Bor Barna (+100) ezüst-, Joó Abigél (78) pedig bronzérmet nyert vasárnap az olimpiai kvalifikációs cselgáncs Világkupa hétvégi állomásán, a moszkvai Grand Slam-viadalon. A zárónap többi magyarja közül ifj. Nagysolymosi Sándor (81), Csoknyai László (81), Madarász Tamás (90), Hadfi Dániel (100) és Farkas Bálint (100) egyaránt helyezetlenül zárt. Szombaton Ungvári Miklós (66) bronzérmet nyert, Karakas Hedvig (57) pedig ötödik lett az orosz fővárosban, ahol 55 ország 493 dzsúdósa versengett.
2010.07.04. 20:15
 
 
Tornádószerű vihar pusztított Jászladányban
Nem kímélte a hétvégi vihar a Szolnok megyei Jászladányot sem, a tornádószerű szél 500 lakóingatlanban, több önkormányzati épületben okozott kárt, két családot megrongálódott házukból azonnal ki kellett költöztetni - közölte a jászsági település polgármestere vasárnap. Dankó István tájékoztatása szerint a vihar szombat délután a falunapi ünnepség alatt tört rá a nagyközségre, mintegy húsz percig szakadt a jeges eső. A csapadékot kísérő szél fákat döntött ki, amelyek épületekre zuhantak, és egy villanyvezeték is leszakadt.
2010.07.04. 20:00
 
 
Mesterházy: állítsuk meg Orbán Viktort, amíg nem késő
Mesterházy Attila szerint Orbán Viktor rossz irányba fordult, és meg kell állítani, amíg nem késő, hogy ne vigye rossz útra az országot. A szocialista frakcióvezető a honlapján vasárnap azt üzenete a miniszterelnöknek, hogy "a jó mesterember is kétszer mér, egyszer vág". Az MSZP elnökjelöltje úgy fogalmozott: követeljük a társadalmi kiegyezést, amit a kampányában fennen hangoztatott, legyen párbeszéd az ellenzékkel, legyen vita a civilekkel. Mindezt kizárólag azért, mert egyszerűen csak egy normális országban szeretnénk élni - hangsúlyozta.
2010.07.04. 20:00
 
 
Trichet: kiadáscsökkentés és reform kell a növekedéshez
A gazdasági növekedést kiadáscsökkentéssel és szerkezeti reformokkal lehet megalapozni, nem pedig az államadósság növelése árán folytatott élénkítéssel - mondta vasárnap az Európai Központi Bank (EKB) elnöke. Jean-Claude Trichet szerint a kormányzati megszorítások és a hiánycsökkentés nem a növekedés gátjai, hanem a piaci bizalom helyreállításának az eszközei, amelyekkel be lehet indítani a növekedést. Az EKB elnöke egy franciaországi konferencia szünetében tett nyilatkozatában ismét elutasította a közadósság növelésének útján folytatott gazdaságélénkítés módszerét.
2010.07.04. 19:45
 
 
Obama: a napenergia munkahelyeket teremt
A napenergia munkahelyeket teremt - mondta szokásos hétvégi rádiós és internetes üzenetében az amerikai elnök, bejelentve, hogy a kormány 1,85 milliárd dollár hitelgaranciát nyújt két napenergia-vállalatnak. Barack Obama kifejtette: a beruházások segítenek Amerikának a tiszta energiájú gazdaságra való átállásban, és több ezer állást fognak teremteni. Arról is beszélt: kormánya erőteljes lépéseket tesz annak érdekében, hogy a jövő állásai és iparágai meggyökeresedjenek az Egyesült Államokban.
2010.07.04. 19:45
 
Kikötött a Progressz teherűrhajó az ISS-en
A Progressz M-06M jelzésű orosz teherűrhajót vasárnap este automatikus üzemmódban rákapcsolták a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) - közölte az orosz űrrepülési irányítási központ. A kikötés helyi idő szerint 20 óra 19 perckor volt. A földi irányítás vasárnap reggel döntötte el, hogy este próbálkoznak megint a rákapcsolással. Ismét automatikus vezérléssel hajtották végre a manővert, és ez sikerült is. Az első dokkolási kísérlet pénteken kudarcot vallott. Azóta kiderült, az volt a baj, hogy aktiválódott a kézi rákapcsolási rendszer távirányítója, ami ilyen esetekben felülírja az automatikus vezérlést.
2010.07.04. 19:15
 
 
Tour de France: Petacchi nyerte a bukásokkal teli első szakaszt
Az olasz sprinter, Alessandro Petacchi nyerte meg vasárnap a 97. Tour de France országúti kerékpáros körverseny 1. szakaszát. A Rotterdam és Brüsszel közötti 224 km-es szakaszon előre tudható volt, hogy a sprinterek döntik el egymás között a győzelmet, és a hajrában az olasz kerekes volt a legjobb, megelőzve az ausztrál Mark Renshawt és a norvég Thor Hushovdot. Az utolsó kilométereken három bukás is volt, a legnagyobba, a kevesebb mint ezer méterrel a vége előtt történt balesetben a szombati prológon győztes svájci Fabian Cancellara, illetve a hétszeres bajnok amerikai Lance Armstrong is belekeveredett, de komoly bajuk nem esett.
2010.07.04. 19:00
 
 
Újraindult a személyszállítás öt, korábban bezárt vasútvonalon
Újraindult a személyszállítás vasárnap a korábban bezárt Székesfehérvár-Komárom, Zirc-Veszprém, Pápa-Csorna, Karcag-Tiszafüred és Lajosmizse-Kecskemét szakaszokon, összesen mintegy 210 kilométeren. A vasúti személyforgalom újraindítását több helyszínen is megünnepelték. Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes a zirci vasútállomáson, a Zirc-Veszprém közötti személyvonati közlekedés újraindításának ünnepségén a civil ellenállás egyik jelképének nevezte a vasúti személyszállítás megszüntetése elleni tiltakozást, és hangsúlyozta, hogy a vonatközlekedés mostani újraindításával az együttműködés időszaka jön.
2010.07.04. 19:00
 
 
Az MSZP levenné az Országgyűlés napirendjéről a médiacsomagot
Az MSZP országgyűlési képviselőcsoportja hétfőn kezdeményezi a házelnöknél, hogy vegyék le az Országgyűlés napirendjéről a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslatot - mondta Mandur László, az MSZP országgyűlési képviselője az MTI-nek vasárnap. Mandur László elmondta: a kezdeményezés célja, hogy megindulhasson a társadalmi vita a törvényjavaslatról. A politikus hozzátette: a társadalmi vitába a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló - "médiaalkotmánynak" nevezett - indítványt is be kellene vonni, szükséges volna együtt vitát indítani mindkét javaslatról.
2010.07.04. 19:00
 
 
Gázai segélyflottilla: szélesebb az izraeli vizsgáló bizottság jogköre
Az izraeli kormány vasárnapi ülésén kiszélesítette a gázai segélyflottillát ért izraeli támadás kivizsgálására felállított bizottságának jogkörét. A Jaakov Tirkel, az izraeli legfelsőbb bíróság nyugalmazott bírája vezette bizottság felvehet további két szakértőt és joga lesz megidézni tanúkat, akiket eskü alatt hallgathat meg. Ezzel teljesül Tirkel két követelése, aki lemondással fenyegetőzött, ha nem teljesítik követelését. Tirkel Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő mellett a védelmi miniszter és a vezérkari főnök meghallgatását is szükségesnek tartja.
2010.07.04. 18:45
 
 
Tenisz, Wimbledon: Rafael Nadal nyerte a döntőt
A spanyol Rafael Nadal 6:3, 7:5, 6:4-re győzött vasárnap a cseh Tomas Berdych ellen az angol nyílt teniszbajnokság döntőjében, Wimbledonban. A mérkőzés 2 óra 13 percig tartott, a világelső Nadal végig nagyon magabiztosan teniszezett, riválisának szinte esélye sem volt arra, hogy megszorítsa. A 24 éves mallorcai játékos 2008 után másodszor diadalmaskodott Wimbledonban és ezzel nyolcadik Grand Slam-trófeáját gyűjtötte be. Nadal 1,218 millió eurót kapott győzelméért, míg Bardych, aki hétfőtől már a nyolcadik a rangsorban, 609 ezerrel vigasztalódott.
2010.07.04. 18:45
 
 
Szijjártó: megfelelően halad a Nemzeti Együttműködés Rendszerének felépítése
Az emberek akaratának megfelelő ütemben halad a Nemzeti Együttműködés Rendszerének felépítése - fogalmaz közleményében Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője. Az Országgyűlés ugyanis hétfőtől már azokat a törvényjavaslatokat is tárgyalja, amelyek szükségesek a nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének létrehozásához - hívta fel a figyelmet. A költségvetési szférában bevezetendő fizetési plafon, a végkielégítések megadóztatása, tíz adófajta eltörlése, a vállalkozások adójának csökkentése, valamint a bankadó kivetése egy igazságos, a közös felelősségvállaláson alapuló és a közteherviselést megvalósító gazdasági rendszerhez vezetnek, úgy, ahogyan az emberek arról döntöttek - hangsúlyozta.
2010.07.04. 18:00
 
 
Tenisz, Wimbledon: Fucsovics diadalmaskodott a junioroknál
A 13. helyen kiemelt Fucsovics Márton nyerte meg a fiú egyest a juniorok versenyében a wimbledoni teniszbajnokságon. Fucsovics a vasárnapi döntőben az ausztrál Benjamin Mitchell ellen győzött két játszmában, 1 óra 17 perc alatt. A junior fiúk között első ízben nyert magyar teniszező Wimbledonban, korábban 1948-ban Vad Dezső, a későbbi kitűnő sportújságíró jutott el a fináléig az angol nyílt bajnokság ifjúsági versenyében. Eredmény: junior férfi egyes, döntő: Fucsovics Márton (13.)-Benjamin Mitchell (ausztrál) 6:4, 6:4. Babos Tímea és az amerikai Sloane Stephens pedig három játszmában nyert az Irina Kromacseva, Elina Szvitolina orosz, ukrán duó ellen a juniorok versenyének döntőjében.
2010.07.04. 17:15
 
 
Lengyel elnökválasztás: 26,63 százalékos részvétel a félidőben
A lengyel elnökválasztás vasárnapi, második fordulójában, a szavazóurnák nyitva tartásának félidejében - 13 órakor - 26,63 százalékos volt a részvételi arány - közölte a központi választási bizottság. Ez az arány 3,25 százalékponttal haladja meg a két héttel ezelőtti, első fordulóban, ugyanebben az időpontban regisztrált részvételi arányt. Csaknem 31 millió választópolgár jogosult az urnákhoz járulni, hogy döntsön a két jelölt, a liberális Bronislaw Komorowski és a konzervatív Jaroslaw Kaczynski, a repülőszerencsétlenség áldozatául esett Lech Kaczynski volt államfő ikertestvére között.
2010.07.04. 16:15
 
 
Keith Richards könyve "robbanthatja" a Rolling Stonest
"Robbanthatja" a Rolling Stonest a banda gitárosa, Keith Richards most elkészült könyve, amely az első értesülések szerint enyhén szólva nem kíméli Sir Mick Jaggert, az együttes frontemberét. A két viharvert, egyaránt 66 éves rockveterán a Rolling Stonest övező legendák szerint jó ideje ki nem állhatja egymást, és Richards "Life" - Élet - című, megjelenés előtt álló memoárkötetében állítólag igen vad részletek leleplezésével rúg egy jókorát bandatársán. A News of the World forrásai elmondták: az írás bőségesen részletezi Jagger vad szerelmi kicsapongásait, drogos kalandjait és hűtlenkedéseit.
2010.07.04. 16:00
 
 
Csaknem hatszáz lakóházat rongált meg a vihar Észak-Borsodban
Csaknem hatszáz lakóházban esett valamilyen kár Észak-Borsod négy településén, a legtöbb ház Bánrévén sérült meg, de a szombati vihar nem kímélte Hét, Sajópüspöki és Sajónémeti községet sem. A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője az MTI-nek vasárnap elmondta: valamennyi területet végigjárták, az eddigi felmérések alapján 570 lakóépület károsodott, és 9 önkormányzati ingatlanban esett kár. Példaként említette, hogy van olyan épület - az egyik iskola -, amelynek sorra betörtek az ablakai, ezért teljesen beázott. Bánrévén a lakóházak csaknem kilencven százaléka megrongálódott.
2010.07.04. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708[1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista