2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
A gázai blokád további enyhítését szorgalmazta Catherine Ashton
A Gázai övezet izraeli blokádjának további enyhítését szorgalmazta vasárnapi gázai látogatásán Catherine Ashton, az Európai Unió külpolitikai főképviselője. Izraelnek meg kellene engednie, hogy az övezet palesztin vállalkozói exportálhassanak is - jelentette ki politikus. Az EU álláspontja nagyon világos: azt akarjuk, hogy az embereknek módjuk legyen szabadon mozogni, és ne csak a Gázába érkező árukat lássák, hanem exportálhassanak is onnan - fogalmazott, hozzátéve, hogy erről a kérdésről beszélni fog Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnökkel is. Ashton Gázából Izraelbe utazik tovább.
2010.07.18. 12:45
 
 
Kórházba szállították Gábor Zsazsát
Kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután kiesett az ágyából és több csontja eltört - közölte a magyar származású egykori hollywoodi híresség szóvivője. A 93 éves Gábor Zsazsa szombaton az ágyában nézte a televíziót Bel Air-i otthonában, amikor a baleset történt. Éppen a telefonért nyúlt volna, amikor kizuhant az ágyból. Állapotáról nem tudni részleteket. A mentőket férje, Frederic von Anhalt riasztotta, és az egykori színésznőt egy Los Angeles-i kórházba szállították.
2010.07.18. 12:15
 
 
Az euróövezeti stressz-teszt eredményére várnak a piacok
Az "igazság pillanata" jöhet el a jövő héten az európai bankrendszer stressz-tesztjének pénteki közzétételével, amely megmutatja majd mennyire lennének képesek átvészelni az európai bankok egy újabb pénzügyi/gazdasági válságot. Magas rangú európai politikusok az elmúlt hetekben számos alkalommal adtak hangot meggyőződésüknek, hogy a stressz-teszt eredménye elegendő lesz az európai szuverén adósságszolgálati válság miatt a bankrendszer stabilitásban megrendült befektetői bizalom helyreállításához.
2010.07.18. 12:00
 
 
Gázában megtiltották a nőknek a vízipipázást
A Gázai övezetet irányító Hamász megtiltotta a nőknek, hogy kávéházban vízipipázzanak, mert szerinte az ellentétes a hagyományokkal és váláshoz vezet. Civil ruhás rendőrök kézbesítették a hét végén a rendeletet, amelyről egy rendőrségi szóvivő azt mondta, hogy a hagyományok védelmét szolgálja. Kijelentette, hogy a nyilvános helyen dohányzó nőktől gyakran elválik a férjük, ám az állítást semmilyen adattal sem támasztotta alá. A vízipipázás a gázai férfiak és nők körében egyaránt népszerű. 2007-es hatalomra kerülése óta a Hamász megpróbálja az övezet lakóira kényszeríteni saját szigorú iszlámértelmezését.
2010.07.18. 11:30
 
 
Kifejlesztették a digitális adatok "radírját"
Ami egyszer fent van az interneten, már nem törölhető - figyelmeztetnek újra meg újra a személyi tanácsadók, tanárok és adatvédők. A jövőben azonban lejárati idővel láthatják el fényképeiket és kommentjeiket a felhasználók egy német informatikusok által kifejlesztett digitális radír segítségével. Ezzel akár laikusok is kivonhatnák a forgalomból adataikat egy előre megadott idő elteltével. A hálón közzétett adatok teljes ellenőrzése azonban továbbra sem lehetséges.
2010.07.18. 11:00
 
 
Nem számít kamatváltozásra a piac
Hétfőn sem változtat az április vége óta érvényes 5,25 százalékos alapkamaton a monetáris tanács az elemzők szerint, többségük ebben az évben már csak egy 0,25 százalékos kamatcsökkentést vár. Egyöntetűen az 5,25 százalékos alapkamat változatlanul hagyását várja a Magyar Nemzeti Bank hétfői kamatdöntő ülésétől a city elemzői közössége. A további lehetséges kamatpályáról adott nyilatkozataikban azonban már eltérő előrejelzéseket adtak: a többségi vélemény az, hogy a piaci kondíciók romlása miatt véget ért a magyar jegybank enyhítési ciklusa, egyes szakértők ugyanakkor nem tartanak kizártnak még egy kamatcsökkentést.
2010.07.18. 10:30
 
 
A kánikula jól jött a turizmusnak
Az év első öt hónapjában ugyan visszaesésről számoltak be az ország legnagyobb turisztikai térségeiben működő szolgáltatók, a kánikulával azonban a vendégek száma is nőtt a főbb üdülőhelyeken. A vállalkozók a válság hatásával, az árvízzel, a júniusban tapasztalt nem túl jó idővel magyarázták, hogy szinte csak július első két hetében indult be a forgalom. A balatoni turizmus alakulása vegyes képet mutat: a rossz időjárás miatt gyengére sikerült előszezon után már van, aki nem panaszkodik, és van, aki behozhatatlan visszaesésről ad számot.
2010.07.18. 10:15
 
 
Baka András: fizetésképtelenné válhatnak a bíróságok
Fizetésképtelenné válhatnak a bíróságok, ha nem kapnak központi segítséget - mondta a Legfelsőbb Bíróság elnöke az MTI érdeklődésére. A "végsőkig feszített" gazdálkodás ellenére is 2,8 milliárd forint hiányzik a bírósági költségvetéséből, és külső forrás bevonása nélkül év végére csődbe mehetnek egyes bíróságok - fogalmazott Baka András. Miközben az idei költségvetés gyakorlatilag megegyezik a 2004. évivel, azaz mintegy 65 milliárd forint, addig az ügyek száma azóta harmadával, 1,2 millióról 1,6 millióra emelkedett.
2010.07.18. 09:45
 
 
Egy nap alatt mintegy 150 baleset történt
Az elmúlt 24 órában 149 baleset történt, öt halálos kimenetelű volt, 22 súlyos, 40 pedig könnyű sérüléssel végződött - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság. A rendőrség közlése szerint a jó idő, és több országos rendezvény miatt vasárnap is nagy közúti forgalomra lehet számítani mind az autópályákon, mind pedig a közutakon. Az üdülőhelyek környékén szintén zsúfoltság várható. Vasárnap fejeződik be Orfűn az EFOTT rendezvény, Tokaj, Rakamaz térségében pedig a XI. Hegyalja Fesztivál, így az onnét kivezető utakon torlódások alakulhatnak ki.
2010.07.18. 09:30
 
 
Döglött borz miatt útvonalhiány
Döglött borz miatt szakad meg a kettős záróvonal egy út közepén Nagy-Britanniában: a jelfestők viszolyogtak odébb tenni a kimúlt állatot, és inkább kihagyták a szakaszt. Az elgázolt borz már egy hete hevert az úton, az illetékes önkormányzat dolga lett volna eltakarítani, ám az nem tette meg. Az útjelfestők sem kapkodtak a dögért, viszont a pemzlijüket sem akarták bemocskolni, ezért a tetem előtt, felett és egy kicsit utána abbahagyták a festést, majd "elhúzták a csíkot". Így csaknem méter hosszan nincs kettős záróvonal az A338-as számú főúton Downton városának közelében - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.07.18. 09:15
 
 
A rendkívüli ülésszak utolsó két ülését tartja jövő héten az Országgyűlés
A nyári rendkívüli parlamenti ülésszak utolsó két ülését tartja jövő héten az Országgyűlés, amely többek között új házelnököt, alkotmánybírákat választ, és dönt a kormány 29 pontos gazdasági akciótervéhez kapcsolódó pénzügyi törvénycsomagról. Az utolsó ülésnapon Orbán Viktor miniszterelnök is felszólal. Jövő héten hétfőn és szerdán, valamint csütörtökön ülésezik a parlament, ez két ülést és három ülésnapot jelent. Hétfőn a határozathozatalok között házszabálytól eltérésről és részletes vitára bocsátásról döntenek, ekkor lesznek az interpellációk, az azonnali kérdések és a kérdések is.
2010.07.18. 09:15
 
 
Dengue-járvány fenyegeti a karibi térséget
Dengue-járvány fenyegeti a Karib-tenger térségét. Már több tucatnyi ember meghalt a moszkitó terjesztette betegségben, és félő, hogy az esős évszak miatt súlyosbodik a helyzet - közölték egészségügyi illetékesek. A járvány terjedését a szokásnál melegebb időjárásnak és a szokásosnál jóval korábban beköszöntött esős évszaknak tudják be. E körülmények között a moszkitók száma megsokszorozódott. A térség kórházai nem győzik a betegek ellátását. A Dominikai Köztársaságban 27 halálesetet regisztráltak a fertőzéssel összefüggésben.
2010.07.18. 08:45
 
 
Matolcsy: folytatódnak a tárgyalások az IMF-fel és az EU-val
A kormány tovább folytatja a tárgyalásokat a nemzetközi szervezetekkel, köztük a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az Európai Unióval is - közölte Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter. A miniszter ezt közleményben tudatta miután az Európai Bizottság küldöttsége - szoros együttműködésben az IMF munkatársaival - lefolytatta a Magyarország számára nyújtott pénzügyi segítségnyújtás ötödik felülvizsgálatát július 6. és 17. között. Matolcsy György szerint a magyar kormány az IMF és az EU küldöttségével folytatott tárgyalásai során őszintén és nyíltan feltárta az első félévi elhibázott költségvetési gazdálkodásból fakadó súlyos problémákat.
2010.07.18. 08:30
 
 
IMF: a tárgyalásokon nem volt szó újabb hitelmegállapodásról
A Nemzetközi Valutalap (IMF) küldöttségének vezetője a magyar kormánnyal folytatott tárgyalások szombati felfüggesztése után úgy nyilatkozott, hogy a tárgyalásokon nem volt szó Magyarországgal kötendő esetleges újabb - 2011-re, 2012-re szóló - hitelmegállapodásról. "Tudjuk, hogy mi hangzott el nyilvánosan, de a tárgyalásokon nem mentünk el eddig, mert először nyilvánvalóan a gazdaságpolitikai kérdéseket kellett tisztáznunk, és még nem tisztáztuk ezeket" - mondta a Reuters hírügynökségnek adott interjújában Christoph Rosenberg, az IMF-küldöttség vezetője.
2010.07.18. 08:30
 
 
Elhalasztja az EU a magyar hitel aktuális felülvizsgálatának lezárását
Elhalasztja az Európai Bizottság a Magyarország számára nyújtott pénzügyi segítségnyújtás újabb, sorrendben ötödik felülvizsgálatának lezárását - közölték szombat este Brüsszelben. Eszerint az unió végrehajtó testületének küldöttsége - szoros együttműködésben a Nemzetközi Valutaalap (IMF) munkatársaival - lefolytatta a Magyarország számára nyújtott uniós pénzügyi segítségnyújtás ötödik felülvizsgálatát július 6. és 17. között. Az EU-küldöttség megállapította: a magyar kormánynak számos kérdésben több időre van szüksége, hogy további pontosítással szolgáljon. Emiatt elhalasztották a felülvizsgálat lezárását, és arról is határoztak, hogy helyes lenne egy későbbi időpontban folytatni a tárgyalásokat.
2010.07.17. 21:30
 
 
Tereprali ob: továbbra is Szalay Balázs vezet
A második nap után továbbra is a Szalay Balázs, Bunkoczi László páros vezet a tereprali országos bajnokság idei ötödik futamán, a PROHUN 500-on. A Gyula térségében zajló versenyen Szalay mögött jelenleg Korda Erik a második, míg Fazekas Károly a harmadik. A viadalon, melynek 1010 kilométeres össztávjából 533 kilométer a mért szakasz, 25 autós egység állt rajthoz. Szombaton, a verseny leghosszabb napján nyolc szelektív szakaszt és összesen 504 kilométert teljesített a mezőny. Eredmények: 1. Szalay Balázs, Bunkoczi László (Opel Antara RR) 3:57:06 ó 2. Korda Erik, Tóth György (Nissan Navara) 1:59 perc hátrány 3. Fazekas Károly, Maurer Péter (BMW X5) 7:16 p h.
2010.07.17. 20:45
 
 
IMF: számos kérdés maradt nyitva
A Nemzetközi Valutalap (IMF) közleménye szerint a magyar kormánnyal folytatott tárgyalásokon ugyan sok a közös alap, de "számos kérdés nyitva maradt". A küldöttség tehát visszatér Washingtonba, és "a fennmaradó nézeteltérések áthidalására törekszik". Az IMF közleménye rámutat, hogy a magyar gazdaság az exportnak köszönhetően kilábalt a mély válságból, de a hazai kereslet gyenge. A 2010-re tervezett 3,8 százalékos GDP-arányos költségvetési hiány és 3 százalék alá szorítása jövőre, megfelel a szükséges konszolidációnak, de ehhez további, nehéz intézkedéseket kell hozni a bevételi és a kiadási oldalon is.
2010.07.17. 20:45
 
 
Öttusa Eb, Debrecen: ezüstérmes a magyar női csapat
A Gyenesei Leila, Tóth Adrienn, Kovács Sarolta összeállítású magyar csapat ezüstérmet nyert szombaton a debreceni öttusa Európa-bajnokságon. Az első helyen a németek, a harmadikon pedig a britek végeztek. Egyéniben Gyenesei ötödik, Tóth hetedik, Kovács 18. lett. Az egyéni induló Pataki Viktória a 31. helyen zárt. Győzött - címét megvédve - a francia Amélie Cazé, másodikként az olimpiai bajnok német Lena Schöneborn, míg harmadikként a litván Donata Rimsaite ért célba.
2010.07.17. 19:15
 
 
Illés Zoltán: döbbenetes, ami az árvíz után történik
Elfogadhatatlannak, felháborítónak és döbbenetesnek nevezte Illés Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium környezetvédelmi államtitkára, hogy Miskolc és Felsőzsolca határában, a Sajó nagyvízi medrében a júniusi pusztító árvíz után egyes cégek továbbra is építkezni akarnak. A politikus erről szombat este beszélt Felsőzsolcán, egy lakossági fórumon, mintegy másfélszáz ember előtt. Illés Zoltán nem hagyott kétséget afelől, hogy meneszti az Észak-magyarországi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség vezetőjét, miként korábban az országos főfelügyelőség vezetőjét is menesztette.
2010.07.17. 19:00
 
 
Narancssárga riasztás heves zivatarok miatt
Narancssárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az ország középső és keleti részére, mert néhol heves zivatar, intenzív csapadék fordulhat elő. A lehűlést hozó hidegfront várhatóan csak éjszaka éri el a fővárost. Gaál Áron meteorológus szombat késő délután az MTI-nek elmondta, hogy narancssárga riasztás van érvényben Közép-Magyarország mellett az Észak- és a Dél-Alföldön. Az OMSZ honlapján olvasható adatok szerint a narancssárga riasztás néhol előforduló heves zivatart jelent, amit intenzív csapadék, erős vihar (óránkénti 90 kilométer/órásnál nagyobb széllökés) vagy legalább 2 centiméter nagyságú jég kísérhet.
2010.07.17. 18:45
 
 
MSZP: a vezetők fizessék vissza végkielégítésük kétmillió feletti részét
Az MSZP arra szólítja fel a Fideszt, hogy az újra állami szolgálatba álló korábbi vezetői fizessék vissza az államkincstárba magas végkielégítésük vagy egyéb jogcímű juttatásuk kétmillió forint feletti részét. Katona Tamás, az MSZP országos elnökségének tagja szombaton közleményében azt írta, szólítsa fel a Fidesz Baranyay Lászlót, a Magyar Fejlesztési Bank régi-új vezérigazgatóját, hogy a megkapott 139 millió forintból fizessen vissza 137 millió forintot. Ugyancsak ezt kérik Szász Károlytól, a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének régi-új elnökétől, hogy fizessen vissza a 90 millió forintból 88 millió forintot.
2010.07.17. 18:30
 
 
Vívó Eb, Lipcse: hat magyar maradt versenyben vasárnapra
Hat magyar vívó léphet pástra vasárnap, a lipcsei Európa-bajnokság második napján, amikor a női párbajtőrözők és a férfi tőrözők egyéni versenyében a 32-es tábla küzdelmeit bonyolítják le. A két szakágban már szombaton is rendeztek asszókat, a csoportkör után már a kieséses szakaszban is megvolt az első forduló. A magyarok közül Szász Emese, Budai Dorina és Antal Edina, valamint Szabados Gábor, Bíró Péter és Berjozkin Anton maradt versenyben, Takács Emese és Gátai Róbert kiesett.
2010.07.17. 18:15
 
 
Több százan vettek részt a budapesti gördeszkás felvonuláson
A hőség ellenére is több százan vettek részt a budapesti gördeszkás felvonuláson. A mintegy 8 kilométeres útvonalon végigguruló fiatalok a sport népszerűsítése mellett arra kívánták felhívni a figyelmet, hogy ellentétben a többi európai fővárossal, Budapest belvárosában még mindig nincs gördeszkázásra alkalmas pálya. Az Erzsébet térről szombat délután 5 órakor indult menet a fél úttestet elfoglalva, rendőri kísérettel gurult végig a Bajcsy-Zsilinszky út - Alkotmány utca - Szemere utca - Szent István körút - Nyugati tér - Váci út - Dózsa György út - Hősök tere útvonalon a Közlekedési Múzeumhoz.
2010.07.17. 18:00
 
 
Tour de France: Vinokurov nyerte a szombati szakaszt
A kazah Alekszandr Vinokurov nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny szombati, 13. szakaszát, a Rodez és Revel közötti 195 km-es távot. A 2007-ben doppingolás miatt két évre eltiltott kerekes 7,2 km-rel a cél előtt kezdte meg hajráját, és visszatérése utáni első részsikerét aratta. Az összetettben élen álló luxemburgi Andy Schleck a győztes mögötti bolyban ért célba, így megőrizte 31 mp-s előnyét a címvédő spanyol Alberto Contadorral szemben. Eredmények: 13. szakasz, Rodez-Revel, 195 km: 1. Alekszandr Vinokurov (kazah, Asztana) 4:26:26 ó 2. Mark Cavendish (brit, HTC Columbia) 13 mp hátrány 3. Alessandro Petacchi (olasz, Lampre) azonos idővel.
2010.07.17. 18:00
 
 
Prágai tenisztorna: Szávay döntős
A hetedik helyen kiemelt Szávay Ágnes szombaton két játszmában legyőzte a cseh Lucie Hradeckát, és bejutott a 220 ezer dollár összdíjazású, prágai salakpályás női tenisztorna döntőjébe. Az összecsapás a viadal honlapja szerint 1 óra 20 percig tartott. Eredmény, elődöntő: SZÁVAY (7.)-Hradecká (cseh) 6:2, 6:4. Szávay Ágnes ezzel sorozatban kilencedik mérkőzését nyerte meg, és egy héten belül második WTA-fináléjára készülhet, melyben a szintén cseh Barbora Zahlavova-Strycova lesz az ellenfele.
2010.07.17. 17:45
 
 
Sastin sikere a birkózó Golden GP-sorozat döntőjében
Sastin Marianna megnyerte szombaton a nők 59 kg-os kategóriájának küzdelmeit a birkózó Golden Grand Prix-sorozat Bakuban zajló döntőjében. A hazai szövetség tájékoztatása szerint az előcsatározások során előbb az azeri Oleszja Zamulát, majd a japán Jamana Keit győzte le a magyar versenyző, az elődöntőben pedig az idei Európa-bajnok, szintén hazai Szona Ahmadlit verte három menetben, nagy pontkülönbséggel. A döntőben aztán - csakúgy, mint tavaly - az Európa-bajnok svéd Johanna Mattsson ellen lépett szőnyegre a Vasas vb-ezüstérmese, s végül három menetben nyert.
2010.07.17. 16:45
 
 
Moto2, Német Nagydíj: Talmácsi ötödik az időmérőn
Talmácsi Gábor az ötödik helyen végzett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíjának időmérő edzésén a Moto2 géposztályban. A szombati kvalifikáción az olasz Andrea Iannone volt a leggyorsabb. A magyar motoros ezzel idei legjobb rajthelyét szerezte meg. A MotoGP-ben ismét indult a kilencszeres világbajnok Valentino Rossi, aki hat héttel ezelőtt az olasz GP szabadedzésén szenvedett súlyos sérüléseket. Az olasz világsztár az ötödik rajthelyet szerezte meg. Eredmények, időmérők: Moto2: 1. Andrea Iannone (olasz) 1:24.982 2. Arne Tode (német) 1:25.655 3. Toni Elias (spanyol) 1:25.664 ...5. TALMÁCSI GÁBOR 1:25.772.
2010.07.17. 16:45
 
 
Egyenlő jogokat követeltek a EuroPride résztvevői
Több toleranciát és azonos jogokat követeltek szombaton a varsói EuroPride nemzetközi melegfelvonulás résztvevői. A mintegy nyolcezer felvonuló szolidaritását fejezte ki a lengyel homoszexuálisok és leszbikusok tömegével, akiknek jogai - a kommunizmus évei alatt őket ért hátrányos megkülönböztetés után - még mindig kivánni valót hagynak maguk után. "Úgy érezzük, hogy ők (a lengyelek) 20 évvel vannak lemaradva Hollandia mögött" - mondta Ad Bakker, egy 39 éves holland résztvevő, hozzáfűzve: "de jó itt a légkör, és reméljük, hogy a EuroPride segíteni fog".
2010.07.17. 16:45
 
 
Két nagy erdőtűz Athén közelében
Két nagy erdőtűz ég Athén közelében, először az idei szezonban, és az óránkénti olykor 65 kilométer/óra sebességű szél egyre csak szítja őket. A súlyosabbik délután 1 órakor tört ki Kalamosz üdülőváros közelében, egy hegyi szakadékban. A tűz innen délkeleti irányban terjed, Marathon városa, illetve a tó felé tart, amely a görög főváros egyik fontos víztartalékát képezi. A Kalamosztól délre fekvő Varnavasz faluból a lakosokat eltávolították, csak néhányan maradtak otthon, hogy segítsék a tűzoltókat. Ezek több tucat teherautóval, 12 repülőgéppel és négy helikopterrel küzdenek a tűz ellen.
2010.07.17. 16:30
 
 
Audrina Patridge mellei már lógnak - fotó
Bikini partyt szervezett az MTV sztárja, ki is bukott a szépséghibája.
2010.07.17. 15:50
 
 
Fidel Castro nagykövetekkel találkozott
A Kubában akkreditált nagykövetekkel találkozott pénteken Fidel Castro volt kubai elnök, aki négy évig nem jelent meg a nyilvánosság előtt, újabban azonban szinte minden nap megteszi. A volt kubai vezető, aki augusztusban tölti be 84-ik életévét, a külügyminisztériumban találkozott a diplomatákkal, és több mint másfél órán át válaszolt kérdéseikre. Castro arról cserélt eszmét a nagykövetekkel, hogy milyen nagy veszélyekkel járna az emberiségre nézve Észak-Korea vagy Irán megtámadása.
2010.07.17. 15:00
 
 
Fogpiszkálót használt a neandervölgyi
Az ősember meglepően intenzív szájhigiénével rendelkezett - adták hírül német és amerikai kutatók. Erre egy Neandervölgyben talált zápfogon fellelt barázdákból következtettek. A zápfogon csaknem hét milliméter hosszú karcolásnyomokat fedeztek fel, ami egyértelműen arra utal, hogy egy hegyes fadarabbal hosszú időn át vájkálták azt - közölte Ralf W. Schmitz bonni neandervölgyi-szakértő a Der Standard című osztrák lap internetes kiadása szerint (www.derstandard.at). A karcolásnyomok ugyanis mindig egy helyen, egy irányba mutattak.
2010.07.17. 14:45
 
 
Ezrek rekedtek külföldön egy brit utazási iroda csődje miatt
Ezrek rekedtek külföldön egy eddig sem túl jó hírű brit utazási iroda hirtelen csődje miatt. A Goldtrail nevű, londoni központú cég török- és görögországi repülős utazások szervezésére szakosodott, ám a brit polgári repülésügyi hatóság (CAA) szombati bejelentése szerint a társaság előző este beszüntette tevékenységét és csődgondnokság alá került. A CAA szombati becslése szerint jelenleg 16 ezer olyan turista tartózkodik külföldön, akiknek utazását a Goldtrail szervezte. Mivel a cég már nem indíthat több repülőjáratot, a nyaralók hazaszállítását a CAA intézi, charterjáratok szervezésével.
2010.07.17. 14:00
 
 
Az inzulin beszippantása enyhítheti az Alzheimer-kór tüneteit
Javította az Alzheimer-kór kezdeti tüneteit mutató páciensek memóriáját, ha inzulint fecskendeztek orrukba - közölték amerikai kutatók szerdán az Alzheimer Szövetség Honoluluban tartott találkozóján.
2010.07.17. 13:49
 
 
Öttusa Eb, Debrecen: élen a magyarok
Kiválóan úsztak a magyarok a debreceni öttusa Európa-bajnokság női versenyének szombati döntőjében, ezzel a vívás utáni negyedik helyről az élre ugrottak a csapatversenyben. Gyenesei Leila, aki az első szám után még csak huszadik volt, 2:09.59 perces egyéni rekordjával (1248 pont) az ötödik pozícióba lépett előre. Nála gyorsabban csupán a francia Élodie Clouvel tempózott, de ő is csak kicsivel volt jobb (2:08.28/1264). A harmadik legjobb időt az ugyancsak az utolsó, azaz a legjobbakat felvonultató futamba besorolt Kovács Sarolta érte el a 2007-es rövidpályás úszó Európa-bajnokságra épült impozáns sportuszodában (2:10.98/1232).
2010.07.17. 13:45
 
 
Hogyan őrizzük meg az egészséges hüvelyflórát?
Érdemes megfogadni tanácsainkat, így elkerülhető a gyulladás.
2010.07.17. 13:41
 
 
Várakozni kell Letenyénél, torlódás a horvát autópályán
Húszperces várakozási idővel kell számolniuk azoknak, akik Letenyénél akarnak Magyarországról kilépni, a horvát autópályákon pedig kilométeres torlódások alakultak ki. Hasonló volt a forgalom már pénteken is, a horvát tengerpartra igyekvők akkor is ennyi várakozás után folytathatták útjukat a határtól. A Horvát Autóklub (HAK) szombati közlései szerint a horvát autópályákon a tenger felé igen erős forgalom alakult ki. Több helyen baleset miatt alakult ki torlódás, a Zágráb környéki fizetőkapuknál pedig kilométeres sorokban várakoznak az autók.
2010.07.17. 13:15
 
 
Borzalmasan néz ki Mel Gibson volt felesége
Oksana Grigorieva szervezetét nagyon megviselte a válással járó stressz. Megdöbbentő képek!
2010.07.17. 13:09
 
 
Szupersztár lesz az ukrán színésznő
Nem csak tehetséges, de nagyon karakteres és szép az ukrán színésznőnek, új filmje igazi sztárparádét ígér.
2010.07.17. 13:05
 
 
Két ügyben komoly nézeteltérés van a kormány és az IMF között
Nem készít újabb kiadáscsökkentő csomagot a kormány, de két ügyben komoly nézeteltérés van a kabinet és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) között - tudta meg kormányzati politikusoktól szombaton az MTI. Elképzelhető, hogy a kabinet és az IMF már a hétvégén - együtt vagy külön-külön - tájékoztatást ad saját álláspontjáról. Az MTI-nek kormányzati politikusok leszögezték: a kormány nem készít sem B-tervet, sem megszorító, sem kiadáscsökkentő csomagot. Ezzel kapcsolatban valótlanok az Index értesülései - mondták, hozzátéve: az viszont igaz, hogy két ügyben komoly nézeteltérés van a kormány és az IMF között.
2010.07.17. 13:00
 
 
Adómentessé tenné az üdülési csekket a Jobbik
Az üdülési csekkek adómentességét előíró törvényjavaslat benyújtását tervezi a Jobbik. Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője szombati fővárosi sajtótájékoztatóján azt monda: a magyarok kétharmada nem engedheti meg magának idén a nyaralást, amihez a lakosság anyagi gondjai mellett a kormányzati intézkedések elmaradása is hozzájárul. A nyaralás lehetőségét elsősorban az üdülési csekkekkel lehetne elősegíteni, de jelenleg ilyet - a nyugdíjasokon és fogyatékkal élőkön kívül - csak a havi bruttó 130 ezer forintnál kevesebbet keresők igényelhetnek - fejtette ki a politikus.
2010.07.17. 12:30
 
 
A jövőben toronyházakban teremhet a rizs
Német agrárökológusok elképzelései alapján a jövőben nemcsak elárasztott földeken, hanem akár ötven méter magas üvegházakban is lehet majd rizst termelni. Az ötlet a földek növekvő árából ered. Ezenkívül a mezőgazdaság nagymértékben terheli a környezetet és az éghajlatot. A rizstermesztés folyamán elképesztő mennyiségű üvegházhatású metán keletkezik, mivel a földek elárasztása anaerob körülményeket, így erjedést idéz elő. Világszerte jelenleg évente 157 millió hektáron 700 millió tonna vizet igényel a rizstermesztés.
2010.07.17. 12:00
 
 
Hoffmann: négy éven belül a GDP 8%-át kellene oktatásra fordítani
A Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatási államtitkára szeretné, ha a mostani kormányzati ciklus végére Magyarország a bruttó hazai termék (GDP) nyolc százalékát fordítaná az oktatásügyre. Hoffmann Rózsa erről a Magyar Szó című újvidéki lapnak adott interjúban beszélt. "A klebelsbergi idők végére a GDP (bruttó hazai termék) 16 százalékát kapta a kultusztárca. Erre a mai időkben nem látok esélyt. A szemem előtt nyolcszázalékos ráfordítás lebeg, melyet a kormányciklus végéig el szeretnék érni" - mondta az államtitkár arra a kérdésre, hogy a Fidesz-KDNP-kormány képes lesz-e akkora összegeket fordítani az oktatásügyre, amennyit a Klebelsberg Kunó fémjelezte oktatáspolitikára költöttek annak idején, az 1920-as években.
2010.07.17. 12:00
 
 
Abbász közölte a közvetlen tárgyalásokhoz fűzött követeléseit
A palesztin elnök szerint a közvetlen tárgyalások újrakezdéséhez Izraelnek el kell fogadnia, hogy a jövőbeli palesztin állam határait egy harmadik fél őrizze, és azt, hogy igazságos területcserét hajtanak végre a ciszjordániai zsidó telepek ellentételezéseként. Mahmúd Abbász az al-Gad című jordániai lapnak nyilatkozva minden eddiginél világosabban megfogalmazta a palesztin fél elvárásait az Izraellel szemtől szembe folytatandó tárgyalások fonalának felvételével kapcsolatban.
2010.07.17. 12:00
 
 
Vasárnaptól megszűnik az UV-B-riasztás
Vasárnaptól átmenetileg visszavonja az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) az UV-B riasztást. Az OMSZ szombati közleményében arról tájékoztatta az MTI-t, hogy vasárnaptól az UV-B-index várhatóan a 7,5-ös riasztási érték alá csökken. A 7-7,9 közötti UV-B-sugárzás nagyon erősnek számít, olyankor 11 és 15 óra között csak negyedóra a javasolt napozási idő. Az 5 és 6,9 közötti index erős sugárzási szintet jelent, ekkor a déli órákban 20-30 perc a javasolt napozási idő.
2010.07.17. 11:45
 
 
Életbe lépett a szlovák állampolgársági törvény
Életbe lépett szombaton a módosított szlovák állampolgársági törvény, amely szerint egy másik ország állampolgárságának önkéntes felvétele - kivételes esetektől eltekintve - automatikusan a szlovák elvesztéséhez vezet. Az Új Szó című szlovákiai magyar lap szombati kiadásában emlékeztet, hogy a jogszabályt még Robert Fico kormányának javaslatára változtatta meg a parlament, közvetlen azután, hogy Magyarország jóváhagyta a kettős állampolgárságról szóló törvényt. Iveta Radičová kabinetje ki akarja húzni a jogszabályból azt a paragrafust, amely a szlovák állampolgárság automatikus elvesztéséről szól.
2010.07.17. 10:15
 
 
Szonda Ipsos: a többség támogatja a kamionok útdíjának bevezetését
A magyarok nagy többsége támogatja, hogy a kamionok közlekedéséért útdíjat kelljen fizetni - derül ki a Szonda Ipsosnak a Levegő Munkacsoport megbízásából készített közvélemény-kutatásából. A Levegő Munkacsoport közleménye szerint 2010-ben júniusában 73 pontos a lakosság egyetértését szemléltető mutatószám arra a kérdése adott válaszra, hogy támogatják-e a nehéz tehergépjárművekre nagymértékű úthasználati díj kivetését; ez a szám 2006-ban még csak 67 pont volt.
2010.07.17. 10:00
 
 
Szombat este zivatarokkal érkezik a hidegfront
A hőség miatt szombaton is a legmagasabb fokozatú, piros figyelmeztetés van érvényben az egész országban; estétől hidegfront vonul át az országon, a zivatarokat eső, jég, viharos szél kísérheti majd - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) honlapján. A napi középhőmérséklet szombaton általában 27 Celsius fok körül vagy fölötte alakul az országban. Kezdetben keleten, északkeleten fordulhat elő helyenként zivatar, majd várhatóan estétől - egy érkező hidegfront hatására - a Dunántúl nyugati részén is. A zivatarokat jelentős mennyiségű, 20-40 milliméter körüli csapadék, jégeső, valamint viharos, 60-85 kilométer/órás széllökések kísérhetik.
2010.07.17. 09:45
 
 
Új virtuális mobilszolgáltató a piacon
A Vodafone és a Netfone megállapodásának köszönhetően ez év nyarától mobilinternet-szolgáltatással bővíthetik kínálatukat a kábeltelevízió és internet szolgáltatók - közölte a Netfone Távközlési Szolgáltató Kft. A Netfone az együttműködés keretében új virtuális mobilszolgáltatóként lépett piacra. A cég kiemelt partnerei a kábeltelevízió és internet szolgáltatók. Közülük az első, a Drávanet már elindította a szolgáltatását, és szeptemberig várhatóan még további 8-10 kábeltévés szolgáltató tervezi a szolgáltatás megkezdését. Ez a piaci változás mintegy félmillió háztartás elérését biztosítja.
2010.07.17. 09:30
 
 
Januártól lehet igényelni a kettős állampolgárságot
Az adott országokban a magyar külképviseleteken, Magyarországon pedig az anyakönyvvezetőknél, illetve a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalnál lehet majd kérelmezni januártól a kettős állampolgárságot - mondta el Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár az MTI-nek. Az ősz folyamán várhatóan tájékoztató kampány indul az igénylés folyamatáról. A helyettes államtitkár közlése szerint az állampolgárságról szóló törvény alapján a kérelem mellé be kell nyújtani majd a felmenők magyar származását igazoló iratokat is. Ez bármilyen hivatalos vagy egyházi irat, például keresztlevél, plébánosi igazolás vagy akár volt magyar katonakönyv is lehet.
2010.07.17. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696[1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista