2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Magyarország ötödik a kézilabdás világranglistán
Magyarország az előkelő ötödik helyet foglalja el a Nemzetközi Kézilabda Szövetség (IHF) legújabb világranglistáján. A felnőtt, junior és ifjúsági férfiak és nők, valamint a strandkézilabdázók eredményei alapján összeállított rangsorban Magyarország 691 pontos, s csupán Németország (1197), Oroszország (968), Dánia (779), valamint Szerbia (745) előzi meg. A felnőtt nők - az IHF honlapja alapján - a második, a férfiak pedig a nyolcadikok a rangsorban. Az öreg kontinens fölényét jelzi, hogy a 9. helyen álló Koreai Köztársaságot csupán a 19. helyen követi a második, Európán kívüli kézilabdás nemzet, Egyiptom (191).
2010.07.22. 13:30
 
 
Matolcsy: Magyarország elindult a pénzügyi függetlenség felé
Magyarország elindult a pénzügyi függetlenség felé - hangsúlyozta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter csütörtökön a Gazdasági és Szociális Tanács (GSZT) ülésén. Elmondta: Magyarország akkor lesz képes a jövőbeni stratégiáját megvalósítani, ha képes lesz tágítani mozgásterét a pénzügyi függetlenség megteremtésével. Ennek során az országnak az államadósság GDP-hez mért szintjét a jelenlegi 80 százalékról 70, majd 60 százalék alá kell csökkenteni, ezzel párhuzamosan az uniós partnerekkel egyeztetve az ország az államháztartási deficit idei 3,8 százalékos tervezett mértékét a következő években 3 százalék alá fogja mérsékelni a GDP-hez képest.
2010.07.22. 13:30
 
 
Belgrád mindent megtesz, hogy minél kevesebb állam ismerje el Koszovót
Szerbia mindent elkövet annak érdekében, hogy minél kevesebb állam ismerje el Koszovó függetlenségét - jelentette ki a szerb külügyminiszter a csütörtöki szerb sajtó jelentése szerint. Szerbia emellett mindent megtesz azért is, hogy ősszel sikerüljön elfogadtatnia egy számára kedvező (a Koszovó jogállásáról folytatandó tárgyalások újbóli megnyitását előirányzó) ENSZ-határozatot - mondta Vuk Jeremic, mielőtt elutazott volna Hágába, ahol csütörtök délután a Nemzetközi Bíróság kihirdeti döntését arról, összeegyeztethető-e a nemzetközi joggal, hogy Koszovó 2008-ban egyoldalúan kinyilvánította függetlenségét.
2010.07.22. 13:15
 
 
Kína az utóbbi idők legnagyobb olajszennyeződésével harcol
Jelentős környezeti szennyeződést okozott az északkelet-kínai Talien városban múlt hétvégén történt olajvezeték-robbanás. Ötödik napja dolgoznak a tengervíz megtisztításán, az olajfolt terjedésének megállításán - derül ki a kínai média csütörtöki jelentéseiből. A helyszíni beszámolók szerint a több mint 15 órán át tartó tűzoltással nem zárultak le a történések, a tengerbe ömlött olaj továbbterjedésének megállításán a város partjainál jelenleg is több mint ezer ember dolgozik. A mentéshez egyebek mellett olajoldó szereket használnak, helyi halászok pedig csónakok százairól leginkább vödrökkel igyekeznek helytállni.
2010.07.22. 13:00
 
 
Elmarad a hétvégén a Balatonátúszás
Nem rendezik meg szombaton, illetve ezen a hétvégén a 29. Coca-Cola Balatonátúszást. A Szántó László vezette szervezőbizottság a vízirendészet szakembereivel egyetértésben csütörtökön délben döntött a halasztásról, tekintettel a meteorológiai intézet által jelzett várható viharos erejű szélre. Az átúszás tervezett új időpontja július 31-e szombat vagy augusztus 1-je vasárnap. A résztvevőknek - a szervezők meghatározása szerint "a világ legnépszerűbb és legnagyobb szabású teljesítményorientált szabadidősport-úszórendezvényén" - Révfülöp és Balatonboglár között 5,2 km-t kell teljesíteniük.
2010.07.22. 12:15
 
 
MSZP: Orbán Viktor mesterien műveli a kettős beszédet
Az MSZP szerint Orbán Viktor miniszterelnök szerda este Berlinben ismét szép példáját mutatta az általa mesterien művelt kettős beszédnek. A szocialista párt ezt annak kapcsán közölte csütörtökön közleményben, hogy a kormányfő a Német Külpolitikai Társaság rendezvényén tartott előadásában többek között arról beszélt: óvatosan kell élni a kétharmados parlamenti többséggel, az alkotmányt minden körülmények között tiszteletben kell tartani. A magyar miniszterelnök annak a nézetnek adott hangot, hogy Magyarországnak mindenképp új alkotmányra van szüksége ahhoz, hogy az ország tovább működjék.
2010.07.22. 12:00
 
 
A Manchester United a legértékesebb sportegyesület
A Forbes gazdasági magazin kimutatása alapján az angol Manchester United labdarúgóklub 1,83 milliárd dollárral a legértékesebb sportegyesület, míg Tiger Woods golfsztár 105 millió dollárral a legjobban kereső sportoló a világon. Az előbbi 50-es listán döntő fölényben vannak a profi amerikaifutball-csapatok. A második helyen a Dallas Cowboys (1,65 milliárd) áll, míg harmadikok a New York Yankees baseballozói (1,60). A Real Madrid a hatodik, az Arsenal a nyolcadik, a Forma-1-es Ferrari pedig a 16.
2010.07.22. 11:15
 
 
Az amerikai alelnök kiállt Koszovó függetlensége mellett
Az amerikai alelnök megerősítette hazája kiállását Koszovó függetlensége mellett, amelyet jogilag is megalapozottnak nevezett. Joe Biden a koszovói kormányfőt Washingtonban fogadva úgy vélekedett, hogy a hágai Nemzetközi Bíróság (ICJ) törvényesnek fogja elismerni az egykori tartomány 2008-ban történt kiszakadását Szerbiából. A testület csütörtökön foglal állást a függetlenség jogszerűségét megkérdőjelező szerb beadványról.
2010.07.22. 11:15
 
 
Borzalmasan néz ki a fiatal énekesnő
Megdöbbentő állapotban fotózták le a fiatal énekesnőt, csontsoványra fogyott, nem tudni miért.
2010.07.22. 10:56
 
 
Klímaváltozástól híznak és szaporodnak a mormoták
Nagyobbak lettek és több utódot nemzenek a sárgahasú mormoták (Marmota flaviventris) a klímaváltozás hatására - állapították meg brit kutatók, akik tanulmánya a Nature tudományos magazin július 22-i számában jelenik meg.
2010.07.22. 10:31
 
 
Gyógyító tűszúrások
Az akupunktúra, a tűszúrásos gyógymód Nyugaton elfogadott neve a latin acus (tű) és punctura (szúrás) szavakból származik.
2010.07.22. 10:25
 
 
Szijjártó: nem változik a bankadó alól mentesülők köre
A kormány nem lép vissza a "lex Járaitól" - erősítette meg Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője csütörtök reggel az MTI-nek; az Országgyűlés délután szavaz a gazdasági és pénzügyi tárgyú törvénycsomagról. A parlament korábban már elfogadta a számvevőszéki és költségvetési bizottsági módosító indítványát, amely több kivételt tesz a bankadó hatálya alól: közte a három éven belül alakult ("tevékenységi engedélyét első alkalommal 2007. június 1-jét követően megszerző") biztosítók és takarékszövetkezetek körét menti fel a különadót megfizetetése alól. Az így mentesülő biztosítók közé tartozik a Járai Zsigmond volt jegybankelnök nevével fémjelzett CIG Közép-európai Biztosító Zrt. is.
2010.07.22. 10:00
 
 
Felhőszakadás, jégeső várható, főként a Dunától keletre
Zivatarokra, felhőszakadásra és jégesőre is számítani lehet csütörtökön az országban, főként a Dunától keletre eső területeken - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján. Az előrejelzés szerint a zivatarokat néhol hirtelen lezúduló, nagy mennyiségű csapadék (15-40 milliméternyi) és erős szél (50-85 kilométer/óra), illetve jégeső (1-2 centiméter átmérőjű) kísérheti. A napi középhőmérséklet csütörtökön jellemzően 25 és 27 fok között alakul, emiatt narancssárga riasztást adtak ki szinte az egész országra.
2010.07.22. 09:45
 
 
A kabalák növelik a teljesítményt
A gondolat ereje határtalan, képes lényegesen javítani az ember teljesítményén - számolnak be kísérleti eredményeikről német kutatók. Azok, akik megtarthatták szerencsehozó kabalájukat, mérhetően jobb eredményt értek el a memória- és ügyességi tesztek során, mint akiktől előzetesen elvették azokat. A kölni egyetem a Psychological Science című szaklapban mutatta be eredményeit, amelyek tanulsága szerint az embereknek egy amulett birtokában több önbizalma lesz, és magasabb célokat tűznek ki maguk elé.
2010.07.22. 08:45
 
 
Erősödött a forint reggel
Erősödött a forint csütörtök reggel; egy euró 284,64 forintot ért a nemzetközi bankközi devizapiacon 7 óra körül, az előző esti 285,00 forint után. Kereskedők eltérően vélekednek a forint árfolyamának várható alakulásáról. Van, aki arra számít, hogy a magyar fizetőeszköz tartja magát a jelenlegi szinten, amely közel van a Nemzetközi Valutaalappal és az Európai Unióval folytatott tárgyalások megszakadása előtti árfolyamhoz, és van olyan kereskedői vélemény is, amely szerint a piaci hangulat változékonysága, törékenysége miatt egészen a 289 forint/eurós szintig is gyengülhet a forint - írta reggeli jelentésében a DowJones hírügynökség.
2010.07.22. 08:45
 
 
Az olaszok a csokifagyit szeretik
A fagylaltosoknak kedvez a továbbra sem enyhülő kánikula Olaszországban. A gazdasági válságban egyre többen választják a jól jövedelmező szakmát. A nagy melegben fagylaltot kell ebédelni - hallani az olasz közhitet. A Coldiretti termelői szövetség adatai szerint az olaszok 2010-ben összesen 2 milliárd eurót költenek fagylaltra. Több mint felét (54%) Észak-Olaszországban fogyasztják, ennél kevesebbet délen (28%) és Itália középső részén (18%). A fagyizókban összesen 600 íz közül lehet választani. Az olaszok a legjobban a csokoládét szeretik, ezt követi a mogyoró és a citrom, az eper csak a negyedik.
2010.07.22. 08:30
 
 
Nyári rendkívüli ülésszakának utolsó ülését tartja a Ház
Nyári rendkívüli ülésszakának utolsó ülését tartja ma az Országgyűlés. A tanácskozás Orbán Viktor napirend előtti felszólalásával kezdődik. A parlament új házelnököt, alkotmánybírákat is választ, és dönt a kormány 29 pontos gazdasági akciótervéhez kapcsolódó pénzügyi törvénycsomagról. A képviselők titkos szavazáson voksolnak a köztársasági elnökké választott, ezért posztjáról augusztus 5-ével távozó Schmitt Pál házelnök utódjáról. A Fidesz Kövér Lászlót, a párt választmányi elnökét jelöli a posztra.
2010.07.22. 08:30
 
 
Visszatérhet a Forma-1-be a Toyota
Elképzelhető, hogy jövőre ismét szerepet vállal a Forma-1-ben a Toyota, amely 2009 végén vonult ki az autósport elitkategóriájából. A 422race.com internetes szakportál értesülései alapján a japán autógyár 2011-ben az idén újonc Hispania istálló partnereként térhet vissza az F1-be. A weboldal információi szerint José Ramon Carabante, a csapat főnöke a következő napokban köti meg a szerződést a cég kölni motorsportrészlegével. A Toyota 2001-ben debütált a Forma-1-ben, s nyolc év alatt egyetlen futamot sem sikerült nyernie.
2010.07.22. 08:15
 
 
Woods és Bryant a legnépszerűbb sportoló az Egyesült Államokban
Az utóbbi időben inkább botrányairól híres golfozó, Tiger Woods, valamint az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) egyik legnagyobb sztárja, Kobe Bryant a legnépszerűbb sportoló az Egyesült Államokban. A Harris Interactive piackutató cég szokásos éves, reprezentatív felmérése során összesen 2227 embert kérdezett meg. A nők versenyében - ahogyan tavaly is - a teniszező Williams-testvérek végeztek az élen, közülük pedig az idei wimbledoni bajnok, világelső Serena szerepelt egy hajszállal jobban, mint nővére Venus.
2010.07.22. 08:15
 
 
Ma húzzák meg a felsőoktatási ponthatárokat
Ma húzzák meg a felsőoktatási ponthatárokat, amelyeket a 4. Pont Ott Partin hirdetnek ki a fővárosi Corvin sétányon; a mintegy 140 ezer felvételiző elsőként a www.felvi.hu portálról tájékozódhat, várhatóan este nyolc óra körül. Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által szervezett programon - amelyen egyebek mellett könnyűzenei programok várják a fiatalokat - kerekasztal-beszélgetést is tartanak oktatási szakemberek részvételével; szó lesz a hallgatói szervezetekről, a tanulmányok finanszírozásáról, ösztöndíjakról és a diákhitelről.
2010.07.22. 08:15
 
 
Költségvetési bizonytalanságok miatt állt fel az IMF-delegáció
Nem csak a bankadó miatt kellett elhalasztani a hitelszerződésről tartott legutóbbi egyeztetés eredményeinek rögzítését a Nemzetközi Valutaalappal, a költségvetési pályával kapcsolatos bizonytalanságok miatt álltak fel dolgavégezetlenül a felek a tárgyalóasztaltól - mondta Iryna Ivaschenko, az IMF budapesti irodájának vezetője a Népszabadság csütörtöki számában. Általánosságban az IMF-nek nincs problémája a bankadóval, jelen esetben a bankadó mérete és kivitelezése ellen emeltünk kifogást annak a magyar gazdaságra gyakorolt negatív hatása miatt - jelentette ki Iryna Ivaschenko.
2010.07.22. 08:00
 
 
Keresik a cégek a diák munkaerőt
A nyári hónapokban egyre több diák keres munkát, és a cégek érdeklődése is megnő a fiatal munkavállalók iránt, akik azonban egyre többen dolgoznak év közben is, hogy esetlegesen kieső zsebpénzüket pótolják - számoltak be tapasztalataikról az MTI által megkérdezett iskolaszövetkezetek és egy toborzó cég. Marosi Zoltán, az Universitas és a MELÓ-DIÁK vállalkozási igazgatója az MTI-nek arról számolt be, hogy míg például 2010 márciusában 2.100 diák kapott fizetést Budapesten illetve Pest megyében az iskolaszövetkezettől, addig a nyári hónapokra jelentősen nő a náluk dolgozó diákok száma, tavaly júliusban például több mint 3.000 diáknak utaltak fizetést, ami 2010-re is igaz.
2010.07.22. 08:00
 
 
Kiterjesztheti a bankadót a kormány
Jövőre a kormány a bankadó mellett különadót vetne ki az energia- és a távközlési szektorra is - írja a Népszabadság csütörtöki száma. Az utolsó pillanatig kérdéses, hogy az egyes gazdasági és pénzügyi törvények keretében megszavazandó banki különadóból kikerül-e az úgynevezett lex Járai, azaz a három éven belül alakult pénzintézetek mentesítése - közli a napilap, amelynek információja szerint a hét elején még a lex Járai kiiktatása volt napirenden. Szerdán viszont a Berlinben tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnöknek "határozottan az volt a véleménye, hogy a lex Járainak maradnia kell" - írja Népszabadság.
2010.07.22. 07:45
 
 
Orbán Viktor: óvatosan kell élni a kétharmados többséggel
A magyar miniszterelnök szerint óvatosan kell élni a kétharmados parlamenti többséggel, az alkotmányt minden körülmények között tiszteletben kell tartani. Orbán Viktor mindezt abban az előadásában jelentette ki, amelyet szerda este Berlinben a Német Külpolitikai Társaságban (DGAP) tartott. A rendkívüli érdeklődést jelezte, hogy a politikával szoros kapcsolatban álló, de független elemző és kutató intézet rendezvényén mintegy 300 német, illetve külföldi újságíró, valamint a diplomáciai testület magas rangú képviselői és szakértők vettek részt.
2010.07.22. 07:30
 
 
BL: továbbjutott a Debrecen
A Debrecen hazai környezetben 3-2-re legyőzte az észt Levadia Tallinn együttesét, ezzel bejutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójába. Herczeg András csapata a következő körben a svájci bajnok FC Basellel találkozik majd, az első mérkőzést jövő héten rendezik. Amennyiben ott továbbjut, akkor még egy selejtezős párharcot kell nyernie a csoportkörbe kerülésért, kiesés esetén pedig az Európa Liga selejtezőjének utolsó körébe kerül. Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó: DVSC- Levadia Tallinn 3-2, Debrecen, 9000 néző, gólszerzők: Coulibaly (24.), Kulcsár (32.), Szakály P. (55.), illetve Nahk (3.), Leitan (53.).
2010.07.22. 07:15
 
 
A szárazság miatt mesterséges esőt rendelt el a Fülöp-szigetek kormánya
Az év eleje óta tartó szárazság miatt a manilai vízellátás mostanra veszélybe került, ezért a Fülöp-szigetek kormánya elrendelte az eső mesterséges előidézését a fővárost kiszolgáló legnagyobb víztároló közelében. Az esőcsinálás jól ismert módszerére, az ezüst-jodid kristályok légkörbe szórására azért van szükség, mert ha még néhány napig folytatódik a százaz idő, akkor a délkelet-ázsiai ország fővárosának lakóit ellátó Angat víztárolóban lévő vízkészlet már csak alig egy hónapra lesz elegendő - mondta el Rogelio Singson közmunkaügyi miniszter.
2010.07.21. 21:45
 
 
Nemzetközi férfi vízilabdatorna: kikapott a magyar csapat a görögöktől
Az olimpiai bajnok magyar férfi vízilabda-válogatott nagy meglepetésre 11-8-as vereséget szenvedett a görög csapattól az olaszországi nemzetközi felkészülési torna szerdai nyitófordulójában. Kemény Dénes együttese csütörtökön az oroszokkal találkozik. Eredmény: B csoport, 1. forduló: Görögország-Magyarország 11-8 (2-1, 3-2, 3-2, 3-3), magyar góllövők: Varga D. 3, Madaras 2, Szivós, Hárai, Hosnyánszky.
2010.07.21. 21:45
 
 
Megnyílt az MTI Kor-képek - Rendszerváltás című tárlat Székelyudvarhelyen
Megnyílt az MTI Kor-képek - Rendszerváltás című tárlat Székelyudvarhelyen. A rendszerváltás és az Antall-kormány időszakát eleveníti fel a kiállítás, amelyet tavaly már megismert a magyarországi közönség, s amelyet az idén Erdély három pontján is láthatnak az érdeklődők. A kiállítás anyaga a rendszerváltás egyik szimbolikus napjától, 1989. október 23-ától a második szabad országgyűlési választás előestéjéig, az 1994. május 7-éig terjedő időszak jelentős politikai történései mellett megidézi a korszak mindennapjait is. A képeket az MTI által kiadott Kor-képek fotóalbum-sorozat hatodik kötetéből válogatták. Maga a kiadvány 264 felvételt tartalmaz, ebből 250 származik az MTI archívumából.
2010.07.21. 21:30
 
 
Félmilliárd felhasználó fölött jár a Facebook
Félmilliárd felhasználó fölött jár a Facebook, amely hat évvel ezelőtt mindössze egy egyetemi közösségi oldalként indult. Mark Zuckerberg a Facebook alapítója videoüzenetben köszöntötte a közösségi portál használóit, akik szerinte valóban világméretű mozgalmat hoztak létre. Az újabb mérföldkőnek tekintett felhasználói számot a Facebook Stories nevű alkalmazás elindításával ünnepelték. Ezzel a programmal a felhasználók saját történeteiket írhatják meg, amelyeket témák, valamint földrajzi hely szerint oszthatnak meg egymással.
2010.07.21. 21:15
 
 
Rázással tölthető akkumulátorok válthatják fel a ceruzaelemeket
A kerékpárlámpák dinamóihoz hasonló elven működő, rázással tölthető akkumulátorok válthatják le a ceruzaelemeket azokban a háztartási készülékekben és hordozható kütyükben, amelyek üzemeltetéséhez csak kevés, illetve nem folyamatos áramellátás szükséges. Az elsősorban a nyomtatóiról ismert japán Brother Industries olyan AA és AAA méretű elemeket fejlesztett, amelyek belsejében a dinamók működéséhez hasonló - mágneses térben elektromosan vezető anyag relatív elmozdulásán alapuló - áramfejlesztő egységek vannak.
2010.07.21. 21:00
 
 
Orbán Viktor: Óvatosan kell élni a kétharmados többséggel
A magyar miniszterelnök szerint óvatosan kell élni a kétharmados parlamenti többséggel, az alkotmányt minden körülmények között tiszteletben kell tartani. Orbán Viktor mindezt abban az előadásában jelentette ki, amelyet szerda este Berlinben a Német Külpolitikai Társaságban (DGAP) tartott. A rendkívüli érdeklődést jelezte, hogy a politikával szoros kapcsolatban álló, de független elemző és kutató intézet rendezvényén mintegy 300 német, illetve külföldi újságíró, valamint a diplomáciai testület magas rangú képviselői, továbbá szakértők vettek részt.
2010.07.21. 20:45
 
 
A kirekesztés ellen tüntettek romák a Parlament előtt
A kirekesztés és a Jobbik szegényellenes politikája miatt tüntettek mintegy ötvenen szerdán a Parlament előtt, a demonstrációt roma és nem roma civil mozgalmak szervezték. Az Országház előtti megmozdulás egyik szervezője, Radics Béla azt mondta: a tiltakozást azzal kapcsolatban szervezték, hogy a Jobbik az árvíz sújtotta Borsod megyei Szalonna település roma lakosainak nem adott az általa gyűjtött adományból, hanem azt "faji alapon" osztotta szét. Állítása szerint több olyan nem roma, jobbikos szavazó is kapott segítséget, akiket elkerült az ár, miközben több család háza megsemmisült, és lakói földönfutóvá váltak.
2010.07.21. 19:45
 
 
Az orosz elnök ismét vízummentességet kért az EU-tól
Dmitrij Medvegyev orosz elnök ismét szorgalmazta, hogy töröljék el a vízumkényszert az Európai Unió (EU) és Oroszország között. "Nincs alternatívája a vízummentességnek Oroszország és az EU között", a vízummentesség a kapcsolatok szorosabbá tételének elengedhetetlen része - szögezte le az orosz elnök finnországi látogatásán. Medvegyev erről a Helsinkitől 170 kilométerre nyugatra fekvő Naantaliban, Tarja Halonen finn elnök nyári rezidenciáján beszélt, a két politikus közös sajtóértekezletén.
2010.07.21. 19:45
 
 
Obama aláírta a pénzügyi reformtörvényt
Az amerikai elnök Washingtonban aláírta a pénzügyi reformról szóló törvényt, amely a nagy depressziónak nevezett 30-as évekbeli gazdasági válság óta a Wall Street legátfogóbb szabályozási reformját jelöli ki. A reformcsomag - amelynek alapvető célja, hogy a bank- és a pénzügyi szféra működésének alapvető megszigorításával megelőzhető legyen a 2007-2009-eshez hasonló pénzügyi krízis - az elnöki aláírással emelkedett törvényerőre. Az ünnepélyes ceremónián Obama kiemelte: a reformok az amerikai történelem legerősebb pénzügyi fogyasztóvédelmi lépéseit helyezik kilátásba.
2010.07.21. 19:00
 
 
Őrizetbe vették a Főtáv Zrt. vezérigazgatóját
Őrizetbe vették Kovács Lajost, a Főtáv Zrt. vezérigazgatóját, akit különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatott ki a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szerdán. A Főtáv vezérigazgatójának előzetes letartóztatására is előterjesztést tettek a Fővárosi Főügyészségnél - közölte a BRFK szóvivője. Tafferner Éva korábban elmondta: az ügyben magánszemély feljelentése alapján május 26-án rendeltek el nyomozást. Hozzátette: a vezérigazgatót azzal gyanúsítják, hogy vagyonkezelési kötelezettségét megszegve egy lakópark hűtő-fűtő rendszerére a Főtáv számára előnytelen szerződést kötött, és ezzel mintegy 180 millió forintos kárt okozott a cégnek.
2010.07.21. 18:00
 
 
Kormánybiztos a magyar EU-elnökségre való felkészülés irányítására
Kormánybiztost nevezett ki a kabinet Robák Ferenc személyében a 2011. első félévi magyar EU-elnökség operatív feladatai előkészítésének és lebonyolításának összehangolására - közölte a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Kormányzati Kommunikációs Államtitkársága szerdán. A tájékoztatás szerint a kormánybiztos gondoskodik az EU-elnökség szervezési, logisztikai, operatív feladatainak ellátásáról, valamint az EU-elnökséggel összefüggő szakmai kommunikációs feladatok kormányzati koordinációjáról, és ellenőrzi annak végrehajtását.
2010.07.21. 18:00
 
 
Várhatóan mégsem lesz kötelező heti öt testnevelésóra
Várhatóan mégsem lesz kötelező heti öt testnevelésóra az általános iskolákban, ugyanis a Fidesz-KDNP-s előterjesztők is támogatják azt a sporttörvényhez benyújtott módosító indítványt, amely törli az erre vonatkozó rendelkezéseket az eredeti javaslatból. Az indítvány zárószavazása csütörtökön várható. A sporttal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló új indítványt július 2-án nyújtották be Fidesz-KDNP-s politikusok, és abban egyebek mellett az általános iskola valamennyi évfolyamán kötelezővé tették volna a mindennapi, heti öt kötelező testnevelés órát.
2010.07.21. 17:30
 
 
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul a "médiaalkotmány" miatt
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul, ha a Fidesz nem vonja vissza és az Országgyűlés elfogadja az úgynevezett "médiaalkotmányt". Mandur László szocialista országgyűlési képviselő szerdán az MTI-nek úgy vélekedett: a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslat általános vitája is azt bizonyította, hogy az egyetlen járható út lenne, ha az előterjesztők visszavonnák az előterjesztés. Reményét fejezte ki, hogy a Fidesz "hallgat a józan eszére" és az elhangzott véleményekre.
2010.07.21. 17:30
 
 
Graffitit kapott ajándékba az új brit miniszterelnöktől Barack Obama
Ben Eine londoni utcai művész képét ajándékozta a brit miniszterelnök, David Cameron Barack Obama amerikai elnöknek. A brit sajtó szerint Samantha Cameron, a brit miniszterelnök felesége, Eine nagy rajongója adott tanácsot férjének az ajándékhoz. Cameron a Fehér Házban adta át a Huszonegyedik századi város című képet, viszonzásul Obama amerikai elnök is egy képpel kedveskedett a brit kormányfőnek: Ed Ruscha Column with Speed Lines című litográfiáját, amelyet a kék-piros-fehér színek harmóniája miatt választottak, mivel ezek az amerikai, illetve a brit nemzeti lobogó színei is egyben.
2010.07.21. 17:15
 
 
Magyarország és Németország egyformán fontosnak tartja a bankadót
A bankadó bevezetése mellett foglalt állást szerdán Berlinben a magyar miniszterelnök és a német kancellár. Orbán Viktor kormányfő Angela Merkel meghívására érkezett egynapos bemutatkozó látogatásra Berlinbe, ahol a kancellári hivatalban mintegy kétórás megbeszélést folytattak. A tárgyalásokat követő sajtóértekezleten az MTI kérdésére válaszolva mindketten fontosnak nevezték a bankadó bevezetését.
2010.07.21. 17:15
 
 
Izraeli katonák lelőttek egy palesztint és többet megsebesítettek a Gázában
Izraeli katonák lelőttek egy palesztint, hat másikat - köztük egy tízéves lányt - pedig megsebesítettek szerdán a Gázai övezet északi részén - közölték palesztin kórházi források. Az incidens Bét-Hanún térségében történt, és egyes források szerint nem hat, hanem hét ember sebesült meg benne. Egy izraeli katonai szóvivő közölte, a katonák az övezet és a zsidó állam határán húzódó kerítéshez közeledő gyanús alakokra nyitottak tüzet, egyéb részleteket azonban nem hozott nyilvánosságra. A Gázai övezetben tevékenykedő egyik - közelebbről meg nem nevezett - radikális csoport tudatta, hogy a lelőtt férfi a szervezet tagja volt.
2010.07.21. 17:15
 
 
Visszaléphet a kormány a "lex Járaitól"
Visszaléphet a kormány a "lex Járai" néven ismertté vált javaslattól: zárószavazás előtti módosító indítvánnyal kivehetik a gazdasági és pénzügyi tárgyú törvénycsomagból azt a passzust, amely alapján a három éven belül alakult biztosítóknak nem kellene a banki különadót megfizetniük - tudta meg az MTI. A Fidesz és a kormány az erről szóló híreket nem erősítette meg, de nem is cáfolta. A Napi Gazdaság szerdai számában ugyancsak arról számolt be, hogy információi szerint a Fidesz a végszavazás előtt kiveszi a bankadóból a lex Járai néven emlegetett rendelkezést.
2010.07.21. 16:30
 
 
A sok húst evőket jobban veszélyezteti az elhízás
Segít karcsúnak maradni, ha kevesebb húst eszik valaki - állítja egy európai tanulmány. Az Imperial College London kutatói úgy találták, hogy a sok húst evő emberek súlya többet gyarapodott öt év alatt, mint azoké, akik mértéktartóbban válogattak a húsfélékből, noha ugyanannyi kalóriát vettek magukhoz. "Eredményeink azt sugallják, hogy a húsfogyasztás csökkentése javíthatja a testsúly ellenőrzését" - írták a kutatók. A követés öt éve alatt a résztvevők közel 2 kilogrammot szedtek magukra, a nők némileg kevesebbet, mint a férfiak. A kutatók elemzése szerint azok az emberek, akik napi 250 grammal több húst ettek, 1,6 kilogrammal többet híztak az ötéves periódus alatt.
2010.07.21. 16:15
 
 
V4: a Külügyminisztérium szerint Orbán mindegyik miniszterelnököt fogadta
Ellentétben a szlovák sajtóban szerdán megjelent állításokkal, Orbán Viktor miniszterelnök a visegrádi csúcsra érkezett mindhárom kormányfőt természetesen személyesen fogadta - közölte a Külügyminisztérium. A delegációk a terveknek megfelelően körülbelül kétpercenként érkeztek a parlament főlépcsőjéhez, ahol a magyar kormányfő várta a vendégeket. Mivel Donald Tusk lengyel miniszterelnök érkezett utolsóként, Orbán Viktor vele együtt ment fel a plenáris tárgyalásra - olvasható a tárca sajtófőosztályának közleményében.
2010.07.21. 15:45
 
 
Nyilasi lehet az MLSZ sportigazgatója
Nyilasi Tibor lehet a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sportigazgatója - derült ki az MLSZ új elnökségének szerdai ülésén. A szövetség tájékoztatása szerint a vezetőség úgy döntött, tárgyalásokat kezd a posztra kiszemelt volt válogatott játékossal, aki augusztus 1-én kezdené meg a munkát. Csányi Sándor elnök tájékoztatta az elnökséget arról a tárgyalásról, amelyet Erwin Koeman szövetségi kapitánnyal folytatott. A testület tagjai további kérdéseket fogalmaztak meg és a válaszok ismeretében határoznak majd a szakvezető sorsáról.
2010.07.21. 15:30
 
 
BKV-ügy: megszüntették Fuzik Zsolt házi őrizetét
Megszüntette a Budai Központi Kerületi Bíróság Fuzik Zsolt, volt BKV-s informatikai igazgató házi őrizetét és szerdán lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A bíróság tájékoztatása szerint a legenyhébb kényszerintézkedésről szóló végzés jogerős. Fuzik Zsoltot, a BKV korábbi informatikai igazgatóját, aki ellen nemzetközi elfogatóparancs volt érvényben Szegeden fogták el és vették őrizetbe február 3-án, majd a Budai Központi Kerületi Bíróság február 5-én rendelte el előzetes letartóztatását. A volt vezetőt gazdálkodó szervezet önálló intézkedésre jogosult dolgozója által kötelességszegéssel, bűnszövetségben elkövetett vesztegetéssel gyanúsítják. Fuzik Zsoltot a BKKB május 12-én helyezte házi őrizetbe.
2010.07.21. 15:00
 
 
Londoni elemzők szerint nem várható gyors egyezség az IMF és Budapest között
Nem valószínű a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) és az EU-val kialakult nézeteltérések gyors megoldása - erre következtetnek londoni felzárkózó piaci elemzők a tárgyalások félbemaradása után kiadott IMF-közlemény szövegéből. A Barclays Capital, a londoni City egyik legnagyobb befektetési háza szerdán kiadott átfogó elemzésében óvta a befektetőket annak feltételezésétől, hogy néhány héten belül helyreállhat a viszony a magyar kormány, valamint az IMF és az EU között. A felülvizsgálati látogatások eredmény nélküli félbehagyására, majd a küldöttségek pár héten belüli visszatérésére már volt példa; ez egyértelműen része a valutaalap tárgyalási taktikájának.
2010.07.21. 14:45
 
 
Felgyorsítják az uniós források kifizetését az árvízkárosult településeken
Felgyorsítja a kormány az európai uniós források kifizetését az árvízzel sújtott településeken; összesen több mint 10 milliárd forintnyi pályázati pénz érkezhet meg korábban az érintett településekre. Az önkormányzatoknak a pályázatoknál elegendő lesz öt százalékos önerőt biztosítaniuk. Nagy Anna kormányszóvivő szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, a kormány keddi ülésén Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter beszámolt arról: 4,46 milliárd forintos előrehozott támogatás érkezhet az árvízzel sújtott a településekre azzal, hogy a felgyorsították a szerződéskötést az árvízvédelmi fejlesztésekkel kapcsolatos pályázatokat benyújtó önkormányzatokkal.
2010.07.21. 14:30
 
 
Angela Merkellel kezdett tárgyalásokat Orbán Viktor
Ünnepélyes keretek között, katonai tiszteletadás mellett fogadta a kancellári hivatal előtt szerda délelőtt Orbán Viktor magyar miniszterelnököt Angela Merkel német kancellár. Az új magyar kormányfő a kancellár meghívására egynapos bemutatkozó látogatásra érkezett a német fővárosba. Az Európai Unió diplomáciai szabályai szerint az ilyen jellegű, ünnepélyes köszöntés egy tagország miniszterelnökének egy másik tagállamban tett első hivatalos látogatásakor jár ki. A német kancellár és a magyar miniszterelnök elvonult a díszszázad előtt, és felhangzott a két ország himnusza is.
2010.07.21. 14:30
 
 
Vívó Eb: a hetedik helyen zárt a női párbajtőrcsapat
A hetedik helyen végzett a Szász Emese, Takács Emese, Antal Edina, Budai Dorina összeállítású női párbajtőrcsapat a lipcsei vívó Európa-bajnokság szerdai, utolsó előtti versenynapján. A viadal honlapja szerint a magyarok az utolsó mérkőzésükön 45-21-re győztek a britek ellen. A Szabados Gábor, Gátai Róbert, Bíró Péter, Szabados Kristóf alkotta férfi tőrcsapat a 9-12. helyért a törökökkel csapott össze, könnyedén diadalmaskodott, így a 9. helyért lép majd pástra a jóval erősebb franciák ellen. A magyarok eredményei: női párbajtőrcsapat: a 7. helyért: Magyarország - Nagy-Britannia 45-21, férfi tőrcsapat: a 9-12. helyért: Magyarország-Törökország 45-29.
2010.07.21. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692[1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista