2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Szombat délben döntenek a Balatonátúszásról
Szombat délben döntik el, hogy vasárnap meg lehet-e rendezni a 29. Coca-Cola Balatonátúszást - erről a szervezők tájékoztatták csütörtökön az MTI-t. Az indoklás szerint "a meteorológiai előrejelzések figyelembevételével, az időjárás várható változékonysága miatt" a szervezők - a vízirendészettel egyetértve - egy nappal a tervezett rajt előtt határoznak majd. Amennyiben vasárnap sem sikerül lebonyolítani az eredetileg múlt szombatra meghirdetett eseményt, akkor idén elmarad az egyik legnépszerűbb hazai szabadidős sportrendezvény. A résztvevőknek Révfülöp és Balatonboglár között 5,2 km-t kell teljesíteniük.
2010.07.29. 12:30
 
 
Országszerte ellenőrzik a buszokat csütörtöktől a közutakon
Az autóbuszok közúti közlekedését ellenőrzik csütörtöktől szombatig az ország egész területén - közölte a ORFK. A közlemény szerint a TISPOL - az európai közlekedésrendészeti szervek hálózata - 2010. évi ellenőrzési terve alapján a Nemzeti Közlekedési Hatósággal együttműködve országszerte ellenőriznek. Az akció végrehajtásának kiemelt feladata az autóbuszok közúti közlekedésével kapcsolatos szabályok ellenőrzése. Ennek megfelelően a rendőri intézkedések során alapvetően az autóbuszokat és azok vezetőit ellenőrzik, függetlenül attól, hogy a jármű magyar, vagy külföldi személy üzemeltetésében van-e.
2010.07.29. 12:30
 
 
A közbeszerzések értéke 6%-kal csökkent az első félévben
Az idei első félévben 4.356 közbeszerzés zajlott le 708,8 milliárd forint értékben, a közbeszerzések száma 145 százalékkal nagyobb, míg az értékük 6 százalékkal kisebb a tavalyi első félévinél - mondta Bakonyi József, a Közbeszerzések Tanács elnöke. A beszerzések értékének 55 százaléka építési beruházás volt, egy évvel ezelőtt ez az arány csak 46,6 százalékot tett ki. A beszerzések értékéből 37,1 százalékkal részesedtek az önkormányzatok. Második helyen a közjogi szervezetek állnak 32,5 százalékkal.
2010.07.29. 11:30
 
 
Atlétikai Eb: elutasították az óvást Pars ügyében
Elutasították a magyar csapat óvását, így Pars Krisztián maradt bronzérmes a barcelonai atlétikai Európa-bajnokságon. Dornbach Ildikó szakmai igazgató tájékoztatása szerint a versenybíróság úgy ítélte meg, hogy a rendelkezésre álló felvételek alapján szabályos volt a szlovák Libor Charfreitag győztes dobása. A magyar csapat azért óvott, mert Pars elmondása szerint Charfreitag kilépett, amikor a második sorozatban az aranyérmet érő 80,02 méteres eredményt elérte. Charfreitag így maradt első, a második helyen az olasz Nicola Vizzoni zárt, aki az utolsó sorozatban került hat centiméterrel a 79,06-tal végzett Pars elé.
2010.07.29. 11:15
 
 
FAZ: Magyarország ideális arra, hogy példát statuáljon az IMF és az EU
Magyarországról közölt cikket a Frankfurter Allgemeine Zeitung német napilap Reinhard Olt tollából. A konzervatív német újság Magyarországgal rendszeresen foglalkozó tudósítója ismerteti az utóbbi idők vitáit az IMF-hitel, az államháztartási deficit, a megszorítások, a bankadó körül, és megjegyzi, hogy mostanában nem csak Budapesten az tézis járja, hogy Magyarország éppen az az adós, amely ideális a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió számára ahhoz, hogy elrettentő példát statuáljon rajta.
2010.07.29. 11:15
 
 
Chopin-zene-Liszt - plakátkiállítás
A Magyar Plakáttársaság, a budapesti Lengyel Intézet és a varsói Magyar Intézet 2010. január 30-án közös plakátpályázatot hirdetett magyar és lengyel plakátművészek, grafikusok és diákok részére Chopin és Liszt által inspirált plakátok tervezésére. A kiírás célja az volt, hogy lehetőséget teremtsen a két zenei géniusz különleges kapcsolatának szabad művészi feldolgozására, méltó lezárását adva ezzel a 2010-es Chopin évnek, egyszersmind megelőlegezve a közelgő Liszt-évfordulót.
2010.07.29. 11:04
 
 
Százmillió Facebook-használó adatát tették nyilvánosan letölthetővé
Százmillió Facebook-használó személyes adatait gyűjtötte össze egy biztonsági szakember, aki a neveket, fényképeket és egyedi azonosítókat tartalmazó listát egyetlen letölthető fájlban tette közzé. Ron Bowles egy egyszerű programmal nézte át a közösségi portál nyilvánosan hozzáférhető adatbázisát, és ebből szedte össze a szerinte biztonsági szempontból aggodalomra okot adó adatokat. A listát pedig azért tette bárki számára elérhetővé, hogy ezzel hívja fel a figyelmet a Facebook-profilok beállításának fontosságára.
2010.07.29. 10:45
 
 
Eső nehezíti a pakisztáni repülőszerencsétlenség helyszínén a munkát
Sár és heves esőzések nehezítik a munkálatokat a szerdai pakisztáni repülőgép szerencsétlenség helyszínén - közölte egy magas rangú rendőrtiszt. Az Airblue magán légitársaság Airbus 321-es típusú, 152 embert szállító, Karacsiból induló gépe szerda reggel Iszlámábád közelében egy dombos területen csapódott a talajba. A baleset helyszínéhez közút nem vezet, így a mentési munkálatokban részt vevők gyalogosan közelítették meg a roncsot. A kutatásba helikoptereket is bevetettek. A gép fekete dobozát egyelőre még nem találták meg.
2010.07.29. 10:15
 
 
Lassult az ipari termelői árak emelkedése júniusban
Az ipari termelői árak az előző havihoz képest 1,4, az egy évvel korábbihoz mérten 6,9 százalékkal nőttek - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. Az ipari termelői árak az idén májusban még az előző havihoz képest 3,8, az egy évvel korábbihoz képest pedig 5,5 százalékkal emelkedtek, így havi szinten lassult az árak növekedése. Ennek oka, hogy a forint gyengülése lassult: egy hónap alatt az euróhoz viszonyítva 1,8, a dollárhoz mérten 4,8 százalékkal gyengült, míg a májusról publikált adatok szerint egy hónap alatt az euróhoz viszonyítva még 4,1, a dollárhoz képest pedig 11,2 százalékkal gyengült a magyar fizetőeszköz.
2010.07.29. 09:15
 
A szokásosnál is több bekiabálás a parlament első ülésszakán
A korábbiaknál több bekiabálás és szimbolikus gesztus kísérte az új Országgyűlés első, két hónapos ülésszakát a parlamentben. Az országgyűlési jegyzőkönyvek nemcsak az elhangzott felszólalásokat, hanem a teremben történt eseményeket, a bekiabálásokat, a tapsokat és a derültséget is rögzítik. A tavaszi és a nyári rendkívüli ülésszak 27 ülésnapján mindegyikre bőven lehet példát találni. A szimbolikus gesztusok már az alakuló ülésen megjelentek: miközben a képviselők az esküjüket tették le - a jegyzőkönyv szerint - Vona Gábor (Jobbik) Magyar Gárda-mellényt viselt, az MSZP-frakció tagjai pedig emiatt a jobbikosoknak hátat fordítva mondták az eskü szövegét.
2010.07.29. 08:30
 
 
Kiállítják Erzsébet királynő kalapjait
Kiállításon mutatja be a Buckingham palota II. Erzsébet királynő kalapjait, amelyeket a Royal Ascot Nagydíjon viselt az elmúlt öt évben. A The Queen's Year című kiállítás kurátorai szerint a tíz fejfedő "egyszerű, kreatív és trendi". A mindössze 1,63 méter magas királynő a lóversenypályán a kalapoknak is köszönhetően tűnhetett ki a sok extravagáns fejdísz közül. Erzsébet királynő szinte minden hivatalos megjelenése alkalmával visel kalapot. A királyi fejfedőtárlat október elsejéig látható a Buckingham palotában.
2010.07.29. 08:30
 
 
Soltész Miklós: megmarad az üdülési csekk
Megmarad az üdülési csekk, de felhasználási körét felülvizsgálja a kormány - mondta Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az MTI-nek. Megerősítette: szeptember végéig összesen 62 közalapítvány, a nemzeti üdülési alapítvány mellett többek között a holokauszt emlékközpont, a mozgókép közalapítvány tevékenységét is átvizsgálja a kabinet. Az összes tárca - a saját területén belül - átnézi azt, hogyan lehetne az alapítványokat egyrészt célszerűen összevonni, másrészt hogyan lehetne azokat hatékonyabban, olcsóbban működtetni - emelte ki.
2010.07.29. 08:15
 
 
Világgazdaság: kevesebb új lakáshitelt vett fel májusig lakosság
A tavaly még több helyen hangoztatott optimista jóslatok ellenére ez év tavaszára sem éledt újra a hazai lakáshitelpiac. A Magyar Nemzeti Bank statisztikái szerint 2010 első öt hónapjában mindössze 93,2 milliárd forintnyi új hitelt vettek fel a hazai háztartások, ez 36 százalékkal elmarad a 2009 hasonló időszakában regisztrált mennyiségtől - ismerteti a csütörtöki Világgazdaság. A gazdasági napilap cikke szerint még nagyobb az elmaradás a csúcsévnek számító 2008-hoz képest: akkor januártól májusig több mint 330 milliárdnyi lakáshitelt helyeztek ki a pénzügyi szolgáltatók, amelyeknek az idei mennyiség kevesebb mint a harmada.
2010.07.29. 07:45
 
 
BL-selejtező: Debrecen-Basel 0-2
A Debrecen szerdán 2-0-ás vereséget szenvedett a svájci FC Baseltől a labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának első mérkőzésén, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban. A vendégek az első félidő 34. percében Valentin Stocker révén szereztek vezetést, majd a fordulást követően néhány pillanattal a találkozó vége előtt a csereként beállt Granit Xhaka döntötte el végleg az összecsapást. A visszavágóra egy hét múlva kerül sor. Amennyiben a hajdúsági alakulat továbbjut ebből a párharcból, akkor a sorozat selejtezőjének negyedik, utolsó fordulójában folytathatja szereplését, ha alulmarad, akkor az Európa Ligában a főtáblára jutásért küzdhet.
2010.07.29. 07:15
 
 
Atlétikai Eb: Pars Krisztián bronzérmes
Pars Krisztián bronzérmet szerzett kalapácsvetésben a barcelonai atlétikai Európa-bajnokság szerdai versenynapján. Németh Kristóf kilencedik helyen végzett. Pars a döntőben 79,06 méterrel érte el legjobbját, sokáig ennél csak a világranglista-vezető szlovák Libor Charfreitag tudott jobbat, aki 80,02 méterrel nyerte a versenyt. Az utolsó sorozatban azonban az olasz Nicola Vizzoni hat centiméterrel Pars elé került. A szombathelyi nehézatléta először szerzett érmet nagy világversenyen - mivel pekingi olimpiai ezüstjének a sorsa még nem dőlt el -, s teljesítményének értékét növeli, hogy egész évben sérülésekkel és betegségekkel küszködött. Németh 73,93-mal lett kilencedik.
2010.07.29. 07:15
 
 
TÁRKI: csökkent a Fidesz, nőtt az MSZP támogatottsága
A TÁRKI felmérése szerint a Fidesz-KDNP támogatottsága júliusban kis mértékben csökkent, az MSZP-é pedig emelkedett, ugyanakkor a kormányzó és az ellenzéki párt tábora között továbbra is jelentős a különbség. A pártpreferencia-kutatás eredménye azt mutatja, hogy a Fidesz-KDNP támogatottsága a teljes felnőtt lakosság körében hét százalékkal 39 százalékra csökkent, míg az MSZP tábora a teljes lakosság körében három százalékkal 13 százalékra emelkedett. A biztos szavazó pártválasztók körében azonban már 62 százalék a FIDESZ-KDNP és 20 százalék az MSZP szavazóinak aránya, azaz a kormánypártok 42 százalékponttal vezetnek az MSZP előtt.
2010.07.29. 07:15
 
 
Schmitt Pál átadta a házelnöki teendőket Lezsák Sándornak
Schmitt Pál leköszönő házelnök már átadta az Országgyűlés fideszes alelnökének, Lezsák Sándornak a házelnöki teendőket - hangzott el a Hír TV szerda esti híradójában. "Tekintettel arra, hogy megválasztott köztársasági elnök vagyok és megválasztották már a magyar parlament új elnökét Kövér László személyében, ezért ezek az aláírások, továbbítások már rá tartoznak" - mondta Schmitt Pál. Lezsák Sándor szerdán közleményben tudatta, hogy a házszabályban kötelezően előírt határidőn belül, augusztus 6-án írja alá és küldi el az Országgyűlés utolsó ülésnapján elfogadott törvényeket az aznap hivatalba lépő Schmitt Pál köztársasági elnöknek.
2010.07.28. 21:45
 
 
Labdarúgó Ligakupa: ferencvárosi döntetlen Pápán
A Ferencváros gól nélküli döntetlent ért el Pápán a labdarúgó Ligakupa második fordulójának szerdai mérkőzésén. Ligakupa, 2. forduló: C csoport: Lombard Pápa-Ferencváros 0-0, A csoport: Kecskeméti TE-ERECO - Budapest Honvéd 4-2.
2010.07.28. 21:15
 
 
Tíz évig biztosan lesz Forma-1-es Monacói Nagydíj
A legendás monacói, utcai pálya további tíz évig szerepelni fog a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság programjában, miután a helyi szervezők szerdán megállapodtak Bernie Ecclestone-nal, a vb kereskedelmi jogait birtokló brit üzletemberrel. A 79 éves Ecclestone hetekkel korábban úgy nyilatkozott, a sorozat akkor is gond nélkül fennmarad, ha a klasszikus Monte Carló-i aszfaltcsíkon a továbbiakban már nem rendeznek futamot. Ecclestone cége, a Formula One Administration szerdai közleményében azt írta, a Monacói Automobil Szövetség elnöke, Michel Boeri szerdán, Londonban egyezett meg a tízéves hosszabbításról a brit üzletemberrel. A következő Monacói Nagydíjra 2011. május 29-én kerül sor.
2010.07.28. 21:15
 
 
Meghalt a világ legöregebb twitterezője
Meghalt a világ legöregebb twitterezője, aki 104 éves korával vált a mikroblog-szolgáltatás ünnepelt sztárjává. Az észak-angliai Bradfordban élő Ivy Bean volt az eddig ismert legidősebb Twitter-használó. Az idős hölgy a fiatalokat megszégyenítő nyitottsággal fordult az új technológiák felé - emlékezett Pat Wright, annak az idősotthonnak a vezetője, ahol Bean is lakott. A legidősebb twitterezőként ismert hölgy 2008-ban csatlakozott a közösségi portálhoz, bejegyzéseit azóta több mint 56 ezren követték. Bean utolsó bejegyzése július 6-án volt: ebédelni mentem, később jövök.
2010.07.28. 20:45
 
 
A görög kormány kötelezte a sztrájkoló sofőröket a munkafelvételre
A görög kormány megelégelte a teherautósofőrök harmadik napja tartó sztrájkját, és kötelezte őket a munkafelvételre. Görögországban a napok óta tartó sztrájk miatt komoly benzinhiány lépett fel. A benzintöltő állomások többsége bezárt, a sztrájk már éreztette a hatását a közszolgáltatásokban és az egészségügyben, kritikus helyzetet teremtett az idegenforgalmi szektorban. A teherautósofőrök azért sztrájkolnak, mert a kormány liberalizálni akarja az ágazatot, miközben évtizedek óta nem adnak ki teherautók működtetésére szolgáló engedélyeket, és a korábban megszerzetteket igen drágán árusítják.
2010.07.28. 20:00
 
 
Hollandiában megsemmisítenek 17 millió H1N1-ellenes vakcinát
Hollandiában megsemmisítenek több mint 17 millió adag felhasználatlan újinfluenza-ellenes vakcinát, mivel lejárati idejükhöz közelednek - közölte kedden a holland egészségügyi minisztérium. Mint Inge Freriksen az AFP hírügynökséggel közölte, a megsemmisítés már meg is kezdődött. A holland kormány 31 millió adag vakcinát rendelt az A(H1N1) vírus ellen, ebből mintegy 11 milliót használtak fel. Külföldre csak mintegy 257 ezer dózist sikerült eladni. Hollandiában 2156 ember került kórházba tavaly április és december között újinfluenza-fertőzés miatt, 53-an haltak meg.
2010.07.28. 19:15
 
 
Radicová: nem tartalmaz radikális reformokat a kormányprogram
A szlovák miniszterelnök szerint nem tartalmaz radikális reformokat az új kormány programja, amelyet augusztus 3-án terjesztenek a parlament elé. "A reformok nem lehetnek öncélúak" - jelentette ki Radicová azt követően, hogy az általa vezetett kabinet szerdai ülésén egyhangúlag jóváhagyta a kormányprogramot. Szerinti a kormányprogram realista módon reagál a szlovákiai társadalmi és gazdasági helyzetre, s a fennálló problémák megoldását célozza. "Mindenkinek megvan a maga felelőssége azért, hogy minél hatékonyabban birkózzunk meg a gazdasági válság következményeivel" - fejtette ki a kormányfő.
2010.07.28. 19:15
 
 
Távozik a Tesco pénzügyi igazgatója
Távozik posztjáról a Tesco pénzügyi igazgatója - közölte a cég szerdán. "Antal Erzsébet, Pénzügyi igazgató úgy döntött, hogy 2010. augusztus 31-ével távozik a Tescótól, hogy karrierjét máshol folytassa tovább" - áll a cég közleményében. A közlemény szerint Antal Erzsébet 2002 óta a vállalat Pénzügyi igazgatója, és mindig is fontos vezetője volt a magyar Tescónak. Az Executive Board (a vállalat legfelsőbb vezetői testülete) tagjaként elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy a Tesco a folyton változó gazdasági, társadalmi körülmények között is mindig tudott fejlődni, és az ország legnagyobb kiskereskedelmi láncaként ma már több mint 100 településen van jelen.
2010.07.28. 18:30
 
 
Fotókiállítás a WestEndben a Hungaroring 25 évéről
Fotókiállítás nyílt a magyar Forma-1-es futam 25 éves évfordulója alkalmából szerdán az egyik bevásárlóközpontban Budapesten. Az augusztus 15-ig látogatható kiállításon az érdeklődők több mint 60 képet tekinthetnek meg a WestEnd City Centerben. Megörökítették mások mellett a 16 éve balesetben elhunyt Ayrton Senna brazil versenyzőt, akit a kiállított fotón pezsgőben fürdetnek a győzelmi dobogón vagy a McLaren csapat szerelőit, akik kerékcserére várják Alain Prostot az 1987-es nagydíj futamán.
2010.07.28. 17:45
 
 
Szerbia további tárgyalásokat javasolt Koszovóról az ENSZ-nek
Szerbia további tárgyalásokat javasolt Koszovóról az ENSZ-közgyűlésnek szerdán beterjesztett határozattervezetében, jóllehet a hágai Nemzetközi Bíróság a múlt héten úgy foglalt állást, hogy nem sérti a nemzetközi jogot a volt szerbiai tartomány függetlenségének egyoldalú kikiáltása. A belgrádi külügyminisztérium határozattervezete leszögezi, hogy az egyoldalú elszakadás nem lehet elfogadható módja a területi viták rendezésének. A dokumentum értelmében az ENSZ-közgyűlés felhívná a feleket, hogy "békés párbeszéd útján találjanak kölcsönösen elfogadható megoldást minden nyitott kérdésre". A koszovói hatóságok szerint szóba sem jöhet, hogy újabb tárgyalásokat folytassanak a terület függetlenségéről, jogállásáról.
2010.07.28. 17:30
 
 
Repülő fürdőkádat kap Nicolas Sarkozy
Fürdőkádat is rendelt az új elnöki repülőgépre Nicolas Sarkozy, hogy hosszan tartó útjai során is nyugodtan fürdőzhessen. A Le Canard Enchainé című francia hetilap szerint külön a francia elnök kérése volt a kád beépítése. Sarkozy ezzel még azt is vállalta, hogy az esetleges légörvényekben fürdővize elönti a kabint. Sarkozy másik különleges kérése volt, hogy tegyék lehetővé számára utazásai során a dohányzást. Ennek érdekében az Airbus A330-as gép tűzjelzőrendszerét teljesen át kell alakítani. Az amerikai elnöki repülőgép mintájára Air Sarko One nevet kapott különgép mintegy 176 millió dollárba (ötven milliárd forintba) kerül és várhatóan őszre készül el.
2010.07.28. 17:15
 
 
Labdarúgó Ligakupa: nyert a Vasas az MTK ellen
A Vasas szerdán hazai környezetben 4-1-re nyert az MTK ellen a labdarúgó Ligakupa második fordulójában. Eredmény: B csoport: Vasas-MTK Budapest 4-1 (3-1).
2010.07.28. 17:15
 
 
Matolcsy: elkészült az Új Széchenyi Terv koncepciója
Vitára bocsátja és gazdasági konzultációsorozatot indít a kormány az új Széchenyi Tervről, amelynek elkészült a koncepciója - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az Új Széchenyi Terv vitairatának ismertetésén Budapesten, a Marriott szállodában. A miniszter leszögezte: először a költségvetési egyensúlyt kell helyreállítani. Az új gazdaságpolitika szerint az egyensúly végeredmény, az új fejlesztéspolitikának okosan, célzottan kell beruházásokat, fejlesztéseket támogatni. Ebből munkahelyek származnak, növekedés. Ennek az új gazdaságpolitikának egy olyan gazdaságfejlesztési programra van szüksége, amely okosan oda teszi a pénzt, ahol arra szükség van.
2010.07.28. 17:00
 
 
Orbán: újjá kell építeni a magyar gazdaságot
Orbán Viktor szerint újjá kell építeni a magyar gazdaságot, mert tönkretették. A kormányfő az Új Széchenyi Terv koncepciójának ismertetésén kijelentette: stabil az ország pénzügyi helyzete. A miniszterelnök közölte: 1945-ben az ország infrastruktúráját, 1989-90-ben a politikai-társadalmi rendszert kellett újjáépíteni, 2010-ben a gazdaságot kell. Kifejtette: először a romokat kell eltakarítani, ezt szolgálta a 29 pontos gazdasági akcióterv; a politikai-jogi felelősség megállapítása folyamatban van, most következhet az újjáépítés, amely az Új Széchenyi Tervvel el is kezdődik. Megismételte: 2013-ig legalább 1.000 milliárd forint áll rendelkezésre, amelyet megpróbálják a gazdasági növekedést gerjeszteni.
2010.07.28. 17:00
 
 
Az MSZP nem vesz részt a rendőri jogsértéseket vizsgáló albizottság munkájában
Az MSZP nem vesz részt az Országgyűlés emberi jogi bizottsága rendőri jogsértéseket vizsgáló albizottságának munkájában, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő pedig nem megy el a testület meghallgatására - közölte Nyakó István szerdán arra reagálva, hogy Gulyás Gergely, az albizottság fideszes elnöke a Magyar Hírlapnak úgy nyilatkozott: szeptember végén akarják meghallgatni a volt miniszterelnököt. Nyakó István, az emberi jogi bizottság szocialista tagja szerdán úgy nyilatkozott: az albizottság házszabályszerűen alakult meg, de politikailag illegitim.
2010.07.28. 16:30
 
 
LMP: Sólyom László vizsgálhassa meg az aláírásra váró törvényeket
Az LMP frakcióvezetője nyílt levélben kéri Schmitt Pál házelnököt, hogy minél előbb írja alá a parlament rendkívüli ülésszakának utolsó napján elfogadott törvényeket, ezzel lehetővé téve, hogy Sólyom László megvizsgálhassa azok alkotmányosságát. Schiffer András, az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében hangsúlyozza: kérésével azt a sajtóban megjelent találgatást kívánja eloszlatni, amely szerint a parlamenti többség azért halogatta a médiafelügyeleti törvénnyel kapcsolatos végszavazást, hogy az már ne Sólyom László elé kerüljön aláírásra, hiszen ő az aláírás előtt előzetes normakontrollt kérhet az Alkotmánybíróságtól.
2010.07.28. 16:15
 
 
Transparency International: Magyarország alig tesz a korrupció ellen
A Transparency International (TI) nevű korrupcióellenes szervezet szerint Magyarország alig - vagy egyáltalán nem - tesz azért, hogy a magyar befektetőket visszatartsa a külföldi hivatalos személyek megvesztegetésétől, illetve azért, hogy a külföldi befektetőket eltántorítsa a korrupciótól. Magyarország gyenge minősítést kapott a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) megvesztegetés elleni egyezményének végrehajtását vizsgáló jelentés készítőitől - olvasható a Transparency International közleményében, amelyet szerdán juttattak el az MTI-hez.
2010.07.28. 15:45
 
 
A parlament alelnöke jövő héten írja alá az utolsó ülésén elfogadott törvényeket
Jövő héten, pénteken írja alá az Országgyűlés nyári rendkívüli ülésszakának utolsó ülésén elfogadott törvényeket Lezsák Sándor, a parlament fideszes alelnöke. Az Országgyűlés kommunikációs irodája által az MTI-hez eljuttatott nyilatkozatban Lezsák közölte: a házszabályban kötelezően előírt határidőn belül, augusztus 6-án írja alá és küldi el az Országgyűlés utolsó ülésnapján elfogadott törvényeket az aznap hivatalba lépő Schmitt Pál köztársasági elnöknek. A politikus azt írta, nyilatkozatával "tiszta és egyértelmű helyzetet" kíván teremteni. A házszabály szerint az Országgyűlés által elfogadott törvényt a házelnök 15 napon belül aláírja, majd haladéktalanul megküldi a köztársasági elnöknek.
2010.07.28. 15:30
 
 
Budai: hamisan tanúskodott Gyurcsány és Bajnai Sukoró ügyében
Dokumentumok igazolják, hogy Sukoró ügyében Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők hamisan tanúskodtak az ügyészség előtt - mondta Budai Gyula miniszterelnöki megbízott. Budai kiemelte: birtokába került több olyan angol nyelvű levél, amelyet Bajnai Gordonnak címzett az izraeli befektető, illetve amit Bajnai Gordon és Veres János volt pénzügyminiszter írt az izraeli befektetőnek. Bajnai Gordon és Gyurcsány Ferenc volt kormányfők titkárságai visszautasították Budai Gyula miniszterelnöki megbízott szerdai állításait.
2010.07.28. 15:30
 
 
A BKV több HÉV-et és autóbuszt közlekedtet a Hungaroringre a hétvégén
Megnövelt kocsiszámmal közlekednek a gödöllői HÉV szerelvényei a hétvégén a Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt, amelyre az Árpád hídtól közvetlen buszjáraton is el lehet jutni. A BKV szerdai közlése szerint a Hungaroring a Gödöllő állomásig közlekedő HÉV szerelvényekkel érhető el, amelyek nem állnak meg a Hungaroring megállóhelyen. Szilasliget megállóhelytől gyalogosan, Mogyoród állomástól buszjárattal közelíthető meg a verseny helyszíne. A gödöllői HÉV a megszokott menetrend szerint közlekedik majd, de megduplázzák a kocsik számát.
2010.07.28. 15:15
 
 
Tesco: a vállalat bérrendszere megfelel a Munka Törvénykönyve rendelkezéseinek
A Tesco minden törvényt betart a munkaügyek területén is, így a vállalatnál alkalmazott bérrendszer is megfelel a Munka Törvénykönyve rendelkezéseinek - közölte a Tesco-Globál Áruházak Zrt. az MTI-vel. Az ügy előzménye, hogy a Magyar Nemzet azt írta: 19 megyében, 95 áruházat érintő vizsgálatsorozatba kezdett az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség, mert a Kereskedelmi Dolgozók Független Szakszervezete bejelentése szerint a Tesco áruházaiban a pénztárosoknak nem fizetik ki a törvényben előírt 89.500 forintos szakmaibér-minimumot. A napilap cikke szerint ehelyett a multinacionális vállalat saját bérmátrixa alapján határozza meg a munkakörök után járó fizetéseket.
2010.07.28. 14:45
 
 
Sinka 2012-ig Mocsait szeretné szövetségi kapitánynak
Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke felkérte Mocsai Lajost, hogy 2012. augusztus 31-ig vállalja el a férfi válogatott szövetségi kapitányi tisztét. Az MKSZ-től származó szerdai információ szerint a sportvezető és a mesteredző megbeszélésén szó esett arról, hogy Mocsai a pozíciót az MKB Veszprém vezetőedzői posztja mellett, azzal párhuzamosan látná el. A szakember emellett szeretne továbbra is együtt dolgozni Csoknyai Istvánnal, akivel idén február 24-én kezdték meg a közös munkát a válogatottnál, és megbízatásuk június 30-i lejártáig sikeresen teljesítették feladatukat: a szlovének elleni pótselejtezőn kijuttatták a válogatottat a jövő januári, svédországi világbajnokságra.
2010.07.28. 13:45
 
 
Nézőpont Intézet: továbbra is kétharmados támogatottsága van Orbánnak
Továbbra is kétharmados támogatottsága van Orbán Viktornak, és a Fidesz-KDNP-nek a Nézőpont Intézet szerdán közzétett felmérése szerint. Orbán miniszterelnöki munkájával a megkérdezettek 64 százaléka elégedett, a kormány tevékenységét az emberek több mint fele, 54 százaléka pozitívan ítéli meg, ami jelentős javulás az egy hónappal ezelőtti értékhez képest, amikor 46 százalék volt elégedett a kabinet teljesítményével. A Fidesz-KDNP támogatottsága is magas, az aktív szavazók 62 százaléka választaná a pártszövetséget egy most vasárnapi választáson - tartalmazza az MTI-nek szerdán megküldött közvélemény-kutatási eredmény.
2010.07.28. 13:30
 
 
Betiltották a bikaviadalokat Katalóniában
Történelmi győzelmet arattak a spanyolországi állatvédők: a barcelonai parlament betiltotta a bikaviadalokat Katalóniában. Katalónia az ország szárazföldi területének első régiója, ahol a régóta vitatott, ősi hagyományt 2012. január elsejei hatállyal eltörölték. A Kanári-szigeteken már 1991 óta nem engedélyezik bikaviadalok rendezését. Éljenzés fogadta a 135 tagú barcelonai törvényhozásban, amikor a házelnök bejelentette a szerdai szavazás eredményét: a törvényt elfogadták, mert 68 képviselő a tilalom mellett voksolt, 55 ellenezte és kilencen tartózkodtak.
2010.07.28. 13:15
 
 
77 város érhető el közvetlenül a budapesti repülőtérről
Hetvenhétre nőtt a budapesti repülőtérről közvetlenül elérhető városok száma július 26-ától, hétfőtől - tudatta a Budapest Airport az MTI-vel. A BA közleménye szerint Budapestről a legújabb célállomás a dél-olaszországi üdülőhely, Bari repülőtere. A járatnyitáshoz kapcsolódó másik fejlemény, hogy mostantól újabb, sorrendben negyedik Airbus A 320-as üzemel a budapesti bázisról a Wizz Air színeiben, amely kizárólag ezt az egy típust használja. Jelenleg már 40 ország 88 repülőterére lehet átszállás nélkül eljutni Magyarország legnagyobb légikikötőjéből.
2010.07.28. 13:00
 
 
I. Bor- és Fröccsfesztivál
Július utolsó hétvégéjén kerül megrendezésre a kóstolóval és zenés mulatsággal egybekötött első ingyenes Dürer Bor- és Fröccsfesztivál, természetesen a Dürer Kertben.
2010.07.28. 12:41
 
 
Csökkenthető vele a koleszterin is
A rántottához ne kenyeret együnk, hanem egy kis babot.
2010.07.28. 12:22
 
 
21-re emelkedett a duisburgi tragédia halálos áldozatainak száma
A duisburgi technozenei fesztiválon szombaton kitört tömegpánik halálos áldozatainak száma huszonegyre emelkedett. Szerdára virradóra a kórházban belehalt sérüléseibe egy 25 éves nő az Essen melletti Heiligenhausból. A duisburgi ügyészség a boncolási eredményekre hivatkozva korábban azt közölte, hogy a végzetes tolongásban szerzett mellkasi zúzódások okozták a Love Parade áldozatainak halálát, mindegyikük megfulladt. A sebesültek száma körülbelül ötszáz. A holttestek eltemetését három nappal a katasztrófa után engedélyezték. Észak-Rajna-Vesztfália szövetségi tartomány belügyminisztere, Ralf Jäger a nyomozás további eredményeiről közölt részleteket szerdán.
2010.07.28. 12:15
 
 
Kelly Brook még mindig a melleivel akar kitűnni
A brit glamour lány nem bánja, hogy a teste miatt lett híres, van az a pénz, amiért most is vetkőzik.
2010.07.28. 12:05
 
 
Orgián vett részt Paris Hilton
Túl sokat ivott, drogozott és idegenekkel bújt ágyba Paris Hilton a hétvégén.
2010.07.28. 12:01
 
 
F1: Massa különleges érzésekkel tér vissza a Hungaroringre
Felipe Massa különleges érzésekkel készül visszajönni a Hungaroringre az után, hogy a tavalyi Forma-1-es Magyar Nagydíj július 25-i időmérő edzésén súlyos balesetet szenvedett. Az augusztus 1-jei futamra készülő brazil pilóta olasz versenyistállója, a Ferrari honlapján nyilatkozott erről. "Visszatérni Budapestre, ez valami egészen különleges számomra" - fogalmazott Massa, aki leszögezte: csütörtökön az első dolga az lesz, hogy köszönetet mondjon a verseny rendezőinek és orvosainak. Kitért rá, hogy a baleset az életét megváltoztatta ugyan, de versenyzői tudását nem.
2010.07.28. 12:00
 
 
Pótfelvételi lehetőségek: több mint 400 szak közül lehet választani
Több mint 400 szakon mintegy 2.500 költségtérítéses finanszírozási forma közül választhatnak azok a diákok, akik nem kerültek be a július 22-i ponthúzás alapján egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. A diákok augusztus 10-ig egyetlen helyre nyújthatnak be kérelmet. A felvi.hu által közzétett tájékoztatóban kiemelik, hogy csak azok jelentkezhetnek, akik az általános eljárásban nem adtak be jelentkezést, vagy jelentkeztek ugyan, de nem nyertek felvételt egyetlen felsőoktatási intézménybe sem. Szintén lényeges, hogy csak egy intézménybe és egy képzésre lehet jelentkezni.
2010.07.28. 12:00
 
 
Herzog örökösei Washingtonban beperelték a magyar államot
Herzog Mór Lipót örökösei Washingtonban beperelték a magyar államot és a felügyelete alatt lévő több múzeumot, hogy visszakaphassák a néhai bankár 1944-ben elrabolt műgyűjteményének Magyarországon található darabjait - jelentette a The New York Times című napilap. A washingtoni kerületi bíróságon beadott kereset példátlan fordulat a Herzog-gyűjtemény ügyében, ugyanis a felperesek nem csak azt a 40 műtárgyat követelik vissza, amelyeket kifejezetten sajátjukként azonosítanak, és amelyeknek összértéke több mint 100 millió dollár, hanem ügyvédjeik azt is követelik a magyar kormánytól, hogy adjon leltárt a birtokában lévő összes Herzog-műkincsről.
2010.07.28. 12:00
 
 
Egy hét múlva füstmentesek lesznek a budapesti alujárók
Egy hét múlva már füstmentesek lesznek a budapesti alujárók, mert jövő szerdán lép életbe a dohányzási tilalom ezeken a közterületeken. A Fővárosi Közgyűlés június 3-ai ülésén döntött arról, hogy megtiltja az önkormányzat, illetve a BKV tulajdonában álló 72 aluljárókban a dohányzást. Korábban hasonló döntést hozott a testület, amikor a játszótereken és azok közvetlen környezetében rendelt el dohányzási tilalmat. Az aluljárók füstmentessé tételéről szóló javaslatot Kolozs András szocialista képviselő tette, és azt épphogy elfogadta a közgyűlés. A javaslatot valamennyi frakcióból többen támogatták, így politikamentes döntés született. Az előterjesztést a 67 tagú testület 34 tagja támogatta.
2010.07.28. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686[1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista