2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Emma Thompson csillagot kapott a Hírességek Sétányán
Csillagot kapott Emma Thompson angol színésznő a hollywoodi Hírességek Sétányán. Az 51 éves, kétszeres Oscar-díjas színésznő és forgatókönyvíró a 2416-os számú csillagot kapta a Hollywood Boulevardon helyi idő szerint pénteken. Véletlen egybeesés, de a csillagot éppen a sétány "történelmi pubja", a brit hangulatot árasztó Pig 'n' Whistle előtt helyezték el, aminek a színésznő nagyon örült. Az eseményen jelen volt a Dr. House című tévésorozat sztárja, Hugh Laurie, valamint Maggie Gyllenhaal, aki Emma Thompsonnal együtt játszik az Egyesült Államokban két hét múlva bemutatandó, Nanny McPhee "varázsdada" legújabb kalandjairól szóló filmben.
2010.08.07. 10:00
 
 
Torlódás a röszkei határátkelőhely belépő oldalán
Két órát kell várniuk az autósoknak a belépésre a röszkei határátkelőhelyen, s a kilépő forgalom is intenzív - tájékoztatta a rendőrség szombaton délelőtt az MTI-t. A szabadságukról Nyugat-Európába visszatérő, elsősorban török vendégmunkások miatt egészen vasárnap estig torlódás várható Röszkénél - mondta el Pál János, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette: a kilépésnél is intenzív marad a forgalom, több órás sorok azonban előreláthatólag nem lesznek. Az őrnagy a gyorsabb határátlépés érdekében azt javasolta az utazóknak, válasszák a tompai, illetve tiszaszigeti átkelőt, utóbbit a magyar és szerb állampolgárok vehetik igényben 8 és 18 óra között.
2010.08.07. 09:45
 
 
Tovább sűrűsödő füstköd és változatlan hőség Moszkvában
Az orosz fővárosban szombatra tovább sűrűsödött a füstköd és vele a mérgező anyagok tartalma a levegőben, és nem enyhül a hőség sem: a meteorológusok 39 fokos meleget és napsütéses időt jósolnak, az utóbbi azonban nem érzékelhető, mert még az utca túlsó oldala sem látszik a tejszerű szmogban. Moszkvában szombaton a szmog olyan sűrű volt, hogy az illetékesek már az autósokat is figyelmeztették a nagyobb követési távolságok betartására. A repülőterek részben az aktuális időjárás függvényében fogadnak, illetve indítanak gépeket, s már a kora délelőtti órákig számos járatot irányítottak át, vagy egyáltalán nem fogadtak.
2010.08.07. 09:45
 
 
Blikk: egy éve ismerte gyilkosát a rendőr
Többször meglátogatta a svájci Bázelben gyilkosát az Alsóörsön lelőtt Gamauf János rendőr az elmúlt egy évben - írta szombati számában a Blikk. A lap információi szerint ezt maga a főtörzsőrmester mondta el korábban baráti társaságban. A Blikk úgy tudja, hogy az áldozat és gyilkosa majdnem egy éve ismerték egymást. A Magyar Hírlap értesülése szerint a svájci hadsereg tartalékos katonája volt, és engedéllyel tartotta magánál fegyvereit a 33 éves, svájci-magyar állampolgárságú Sz. Bálint, aki szerda hajnalban Alsóörsön lelőtt egy rendőrt és egy fiatalembert. A lap szombati számában azt írja: Sz. Bálint önvédelmi célból kapott engedélyt a pisztolyaira. Ismerősei militáns, rendszerető embernek tartották.
2010.08.07. 09:00
 
Lemondott a Hewlett-Packard elnök-vezérigazgatója
Lemondott tisztségéről Mark Hurd, a világ legnagyobb személyiszámítógép-gyártójának számító amerikai Hewlett-Packard (HP) elnök-vezérigazgatója, miután egy belső vizsgálat feltárta, hogy hamis költségelszámolásokat nyújtott be a vállalatnak egy női alvállalkozóval fenntartott "szoros személyes kapcsolatának" eltitkolása érdekében. Hurd lemondása megdöbbentette a befektetőket, a vállalat részvényeinek árfolyama közel 10%-kal zuhant a New York-i értéktőzsdén. A HP közleményben tudatta, hogy a cég egy korábbi női alvállalkozója - aki 2007 végétől 2009 őszéig marketingtevékenységet végzett a vállalatóriás számára - júniusban a cégvezetésnek küldött levélben szexuális zaklatással vádolta meg az 53 éves, nős Hurdöt.
2010.08.07. 08:45
 
 
A CIA terroristagyanús foglyokat tüntetett el a bíróságok elől
Titokban a guantánamói börtöntáborba szállították 2003-ban az Egyesült Államok négy legértékesebb terroristagyanús foglyát, évekkel ennek nyilvánosságra hozatala előtt, majd a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) visszavitte őket titkos tengerentúli börtöneibe, mielőtt az amerikai Legfelsőbb Bíróság engedélyezte volna számukra ügyvéd igénybe vételét - értesült az AP hírügynökség. Az amerikai hírügynökség péntek éjszaka közölt jelentése szerint ez utóbbi művelet lehetővé tette, hogy további két évig úgy hallgathassák ki a foglyokat, hogy azok ne fordulhassanak ügyvédhez és ne fellebbezhessenek fogva tartásuk ellen amerikai bíróságon.
2010.08.07. 08:30
 
 
Atlétika, Gyémánt Liga: Tyson Gay legyőzte Usain Boltot 100 méteren
Tyson Gay legyőzte Usain Boltot a stockholmi atlétikai Gyémánt Liga-versenyen. A pénteki viadal csúcspontján, a férfi 100 méter döntőjében meglepetés eredmény született: két év elteltével kapott ki a táv világcsúcstartója (9.58 mp), az olimpiai és világbajnoki címvédő jamaicai sprinter. A rajt két versenyzői jelzést követően csak harmadikra jött össze, akkor az amerikai vágtázó, aki a 2007-es oszakai vb-n győzött 100-on és 200-on, remekül kapott lábra, és végig dinamikusan futott, miközben esélyesebb riválisa nem igazán tudott felgyorsulni. Gay 9.84-gyel győzött, ezzel jelentősen faragott eddigi idei legjobbjából, 9.94-es eredményéből, korántsem mellesleg pedig először győzte le Boltot.
2010.08.06. 21:45
 
 
Labdarúgó NB I: öngóllal nyert az Újpest Kaposváron
Az Újpest öngóllal nyert a Kaposvár vendégeként a labdarúgó Soproni Liga második fordulójának péntek esti nyitómérkőzésén. Eredmény: Kaposvári Rákóczi-Újpest FC 0-1 (0-0). Kaposvár, 4000 néző. Gólszerző: Grúz (46., öngól). Kiállítva: Tisza (69.). Idénybeli első otthoni bajnoki mérkőzésükön a hazaiak alakítottak ki több helyzetet az első félidőben a csaknem négyezres közönség előtt. A néhány újpesti kontratámadást jól állította meg a kaposvári védelem. A vendég csapatnak az első játékrészben egyetlen helyzete sem akadt, a szünet után viszont rögtön megszerezte a vezetést egy öngóllal. A kaposváriak a folytatásban hajtottak, küzdöttek, de nem tudták bevenni a fővárosiak kapuját.
2010.08.06. 21:30
 
 
Gyermeket vár Lily Allen
A Smile és a The Fear című slágereiről ismert Lily Allennek újabb oka van a mosolygásra, ugyanis babát vár. A brit énekesnő és barátja, Sam Cooper csütörtökön közölték, hogy nagy örömmel erősítik meg a hírt, miszerint Lily az első közös gyereküket várja. Allen a The Sun című brit bulvárlapnak elmondta, hogy három hónapos terhes. Az énekesnő egy éve van együtt a 32 éves festőművész és lakberendező Cooperrel. A csütörtöki bejelentés szerint Allen folytatja a fellépéseit, és legközelebb az angliai Big Chill fesztiválon vesz részt szombaton.
2010.08.06. 21:00
 
 
Enyhén ittas volt a rendőrt halálra gázoló férfi
Enyhén ittas volt a véralkohol-vizsgálat eredménye szerint az a férfi, aki két hete a Keleti pályaudvarnál halálra gázolt egy rendőrt - hangzott el a Magyar Televízió esti híradójában. A hivatalos személy sérelmére elkövetett emberöléssel és közúti veszélyeztetéssel gyanúsított férfi ellen most ittas járművezetés miatt is eljárás indul. A gázoló azzal védekezik, hogy nem látta az autója mögött álló rendőrt, amikor tolatva menekült a Keleti pályaudvar mellett. A véralkohol-vizsgálat kimutatta, hogy a férfi, akinek jogosítványa sem volt, ittasan vezetett.
2010.08.06. 21:00
 
 
A franciák pihennek a legtöbbet, a japánok a legkevesebbet
Az üdülés jó alkalom arra, hogy megszabaduljunk a munkahelyi stressztől, mégis világszerte csak a munkavállalók kétharmada veszi ki az összes szabadságát. A magyaroknak nem kell szégyenkezniük: az előkelő harmadik helyen végeztek - derült ki a Reuters brit hírügynökség és az Ipsos közös felméréséből. A 24 országban mintegy 12 500 ember megkérdezésével készült közvélemény-kutatás szerint leginkább a franciák élnek a szabadság adta előnyökkel: 89 százalékuk használja el összes pihenőnapját. A második helyen az argentinok állnak 80 százalékkal, a magyarok 78 százalékkal bronzérmesek, a negyedik helyen a britek és a spanyolok osztoznak 77 százalékkal. A sereghajtók a japánok: mindössze 33 százalékuk veszi igénybe teljes szabadságát.
2010.08.06. 20:30
 
 
A vihar sok épületben okozott kárt Borsod-Abaúj-Zemplénben
Estig több mint félszázszor vonultak ki a megyei katasztrófavédelem és a tűzoltóság munkatársai a péntek délutáni vihar miatt Borsod-Abaúj-Zemplénben. Nagyon sok a fakidőlés, az épületkár; a szél tetőket bontott meg, kéményeket döntött le - mondta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság vezetője. Lipták Attila közölte: nagyon sok a riasztás a megyéből, elsősorban Tiszaújváros, Encs és Szerencs térségéből, eddig jóval ötven fölött van a kivonulások száma, és ebben a számban nincsenek benne a helyi tűzoltóságok riasztásai. Hozzátette: annyi a káreset, hogy a tűzoltóknak, a katasztrófavédelmi szakembereknek már rangsorolniuk kell a vonulások között, a legfontosabb az életveszély-elhárítás.
2010.08.06. 19:45
 
 
A Google szerint 129 864 880 könyv létezik a világon
A Google számításai szerint pontosan 129 864 880 könyv létezik a világon, ráadásul ebben az elképesztően magas számban az azonos témában kiadott különböző kiadások csak egy tételnek számítanak. A http://booksearch.blogspot.com címen megjelent bejegyzés szerint az amerikai informatikai vállalatnak a pontos számításhoz először azt kellett meghatároznia, hogy mit nevezzenek könyvnek. A milliárdnyi tétel közül a másodpéldányokat a metaadatok - azaz a könyvekhez kapcsoló lényeges információk - alapján szűrték ki. A leválogatás után maradt 600 millió egyedi tételből pedig keresőalgoritmusok segítségével választották ki a különböző című, de azonos témájú tételeket.
2010.08.06. 19:00
 
 
Schmitt Pál először írt alá törvényt államfőként
Schmitt Pál köztársasági elnök hivatalba lépésének első napján aláírta a köztársasági elnök, a miniszterelnök, az Országgyűlés elnöke, az Alkotmánybíróság elnöke és a Legfelsőbb Bíróság elnöke tiszteletdíjáról és juttatásairól szóló törvényt - tájékoztatta a Köztársasági Elnöki Hivatal pénteken az MTI-t. Az Országgyűlés július 22-én 275 igen, 74 nem szavazattal és egy tartózkodás mellett fogadta el a korábbi államfőket megillető juttatásokról szóló törvényt. A jogszabály kitér arra, hogy a volt köztársasági elnöknek - kérelmére - ha ötéves hivatali idejét kitöltötte, megfelelő lakáshasználati jog jár, s e jogosultság a volt államfő halála esetén az özvegyét is megilleti.
2010.08.06. 18:30
 
Washington: Magyarország megbízható partner a terrorizmus elleni küzdelemben
Magyarország továbbra is állhatatos és megbízható partner a terrorizmus elleni küzdelemben - állapítja meg az amerikai külügyminisztérium éves jelentésének az egyes országokat értékelő része. Azon felül, hogy folyamatosan vezet egy Tartományi Újjáépítő Csoportot (PRT), 28 katonát küldött egy új, közös Hadműveleti, Tanácsadó és Összekötő csoportba (OMLT), amelyhez ugyanannyi amerikai katona tartozik az ohiói nemzeti gárdából, és amelynek egy magyar alezredes áll az élén. Magyarország ezen felül 40 katonát küldött az országos választások biztosítására, és ugyancsak bevet egy különleges alakulatot, amely az amerikai erőkkel működik együtt. A 2009-es év végén összesen 324 magyar katona szolgált Afganisztánban.
2010.08.06. 17:30
 
 
Nyolcvanezer videóból válogathatnak a YouTube- időkapszula készítői
Nyolcvanezer videóból válogathatnak a YouTube-időkapszula készítői, akik a globális internetközösség egy napját kívánják megőrizni a jövő generációjának. Ridley Scott és Kevin MacDonald hollywoodi rendezők a július 24-i mindennapi életet bemutató, videomegosztóra feltöltött felvételekből állítják össze alkotásukat. Az élet egy napban (Life in a Day) című dokumentumfilmhez 197 országból 45 nyelven érkeztek felvételek. A 4600 órányi alapanyagból hamarosan a legjobb 100 órát fogják kiválasztani, ezekből pedig az év végéig készül el a mozifilm-hosszúságú végleges változat.
2010.08.06. 16:30
 
 
Elefántbébi született a bécsi állatkertben
Újabb jövevénnyel gyarapodott a bécsi Schönbrunn állatkertje: péntek reggel egy kis elefántbika látta meg a napvilágot. "A napokig tartó várakozást követően pillanatok alatt, problémák nélkül lezajlott a szülés" - közölte Dagmar Schratter, az intézmény igazgatója. Numbi, az elefántmama a belső karámban hozta világra csemetéjét: a kis elefántbika 112 kilogrammal és 93 centiméteres marmagassággal született. A kicsi néhány perccel születése után már remegő lábaira állt, és követte anyját. Schratter elmondása szerint az állatok nyugalmuk érdekében még néhány napig jelenlegi helyükön maradnak, és a közönségnek csak akkor mutatják meg a jövevényt, amikor már kialakult a szoros kapcsolat az anya és gyermeke között.
2010.08.06. 16:00
 
 
Fabregas marad az Arsenalnál, nem szerződik a Barcelonához
Cesc Fabregas pénteken bejelentette: a következő idényt is az Arsenal labdarúgójaként tölti el, miután a londoni klub két ajánlatot is visszautasított, amelyet az FC Barcelona tett érte. Az Ágyúsok mestere, Arsene Wenger az elmúlt hetekben többször is kijelentette, hogy nem adja el a futballistát a spanyol bajnoknak, s most maga a játékos úgy fogalmazott: száz százalékig arra koncentrál, hogy a következő szezonban eredményes legyen az Arsenallal. Fabregast - aki a június-júliusi, dél-afrikai világbajnokságon aranyérmes lett a spanyol válogatottal - még öt évig szerződés köti az angol egyesülethez.
2010.08.06. 15:45
 
 
Kiadták a piros riasztást az észak-alföldi régióra
Az észak-alföldi régióra két óra után kiadták a legmagasabb szintű, piros riasztást - közölte Kolláth Kornél, az Országos Meteorológiai Szolgálat veszélyjelző munkatársa. A riasztást az indokolja, hogy az Alföld középső és északi részén heves zivatarok várhatók, és a széllökések elérhetik az óránkénti 90 kilométeres sebességet, valamint nagyobb méretű jég is hullhat.
2010.08.06. 15:15
 
 
Nem nyilatkoznak az Alsóörsön lelőtt rendőr hősi halottá nyilvánításáról
Sem a Belügyminisztérium (BM), sem az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) nem nyilatkozott - az MTI csütörtöki és pénteki többszöri megkeresésére - arról, várható-e a az Alsóörsön lelőtt 29 éves Gamauf János főtörzsőrmester hősi halottá nyilvánítása. A BM sajtóosztálya az MTI kérdésére, hogy a szaktárca hősi halottá nyilvánítja-e a lelőtt rendőrt, illetve temetéséről a rendőrség vagy a Belügyminisztérium gondoskodik, azt válaszolta: ebben a kérdésében az ORFK az illetékes. Arra, hogy a bűncselekmény során életét vesztő 21 éves alibánfai főiskolás temetési költségeihez vagy a család támogatásához bármilyen formában hozzájárulnak-e, későbbre ígértek tájékoztatást.
2010.08.06. 15:15
 
 
1600 helyen állít jelölteket az MSZP
A Magyar Szocialista Párt a települések több mint felében, legalább 1600 helyen állít majd jelölteket az őszi önkormányzati választásokon - mondta Szanyi Tibor, az MSZP kampányfőnöke egy felkészítő regionális választási fórumon Nyíregyházán. Az ellenzékbe került párt hármas céllal vág neki az ajánlószelvények gyűjtésével, augusztus 14-én induló kampánynak, s a legfontosabb, hogy az MSZP sokkal jobb eredményt érjen el annál, amit a tavaszi országgyűlési választásokon produkált - mondta a politikus, a szocialisták elnökségi tagja, egyéni országgyűlési képviselője.
2010.08.06. 15:15
 
 
EKB: aggályos a bankadó és a devizahitelek betiltása
Aggályok merülnek fel a pénzintézeti különadóval kapcsolatban, a magánszemélyeknek nyújtott devizaalapú jelzáloghitelek betiltása pedig ellentétes lehet az Európai Unióról szóló szerződéssel az Európai Központi Bank (EKB) szerint, amely a magyar kormány kérésére véleményezte a 29 pontos gazdasági akcióterv pénzügyi tárgyú elemeit. Az EKB véleményében emlékeztetett, hogy a magyar törvényhozásban azt megelőzően fogadták el az akcióterv alapján készült gazdasági és pénzügyi csomagot, hogy az EKB kifejthette volna véleményét a hatáskörébe tartozó jogszabálytervezetről.
2010.08.06. 15:00
 
 
EL: a Győr horvát, a Debrecen bolgár ellenfelet kapott
A Győri ETO a horvát Dinamo Zagrebbel, a Debreceni VSC pedig a bolgár Liteksz Loveccsel találkozik a labdarúgó Európa Liga 4., utolsó selejtezőkörében, amelynek tétje a csoportkörbe kerülés. Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában pénteken megtartott sorsolás értelmében mindkét magyar alakulat hazai pályán kezdi a párharcot. Az első mérkőzésekre augusztus 19-én, a visszavágókra pedig augusztus 27-én kerül sor. A Győr a szlovák Nitra és a kazah Atyrau búcsúztatása után a csütörtöki 3. fordulóban a francia Montpelliert ejtette ki, a DVSC pedig úgy került az EL-selejtező utolsó körébe, hogy szerdán a svájci FC Basel ellen elbukta a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulós párharcát.
2010.08.06. 14:45
 
 
Schmitt: egyensúly, és nem ellensúly az a szerep, amit be kívánok tölteni
Pénteken délelőtt a Himnusz dallamaival kezdődött Schmitt Pál köztársasági elnöki hivatalba lépési ünnepsége a Sándor-palota belső udvarában. Köztársasági elnökként a jelenlegi és a majd megszülető alkotmány alapján kell az egyensúly szerepét betöltenem a parlamenti pártok, a magyar társadalom, a nemzet különböző csoportjai között - fogalmazott az új köztársasági elnök. "Egyensúly, mint mondottam és nem ellensúly az a szerep, amit be kívánok tölteni" - fogalmazott Schmitt Pál. Hozzátette: minden erejével azon lesz, hogy a lehető legszélesebb körű nemzeti egyetértésen nyugvó, a nép akaratát tükröző alaptörvénye és törvényei legyenek az országnak.
2010.08.06. 14:15
 
 
Moszkvában sűrűsödik a köd, pánik nincs
Az orosz fővárosban pénteken délelőtt tovább sűrűsödött a füstköd, és a legtöbb helyen 200 méter alá csökkent a látótávolság, a szokásoshoz képest némileg visszaesett az autóforgalom, de semmiféle pánik nincs. Oroszország tiszti főorvosa már azt fontolgatja, hogy esetleg elhalasztják az iskolaév kezdetét is Moszkvában. A három nagy moszkvai repülőtér közül Seremetyevo - ahová a budapesti gépek érkeznek - délelőtt még menetrend szerint fogadta a járatokat, majd délutántól - akárcsak Vnukovo és Domogyedovo - az időjárás, az egyre csökkenő látótávolság függvényében engedélyezte a le- és felszállásokat.
2010.08.06. 14:15
 
 
Átadta a rendőrségnek a "véres gyémántokat" Naomi Campbell barátja
Naomi Campbell barátja pénteken közölte: átadta a dél-afrikai rendőrségnek azokat a gyémántokat, amelyeket a brit topmodell állítólag Charles Taylor volt libériai elnöktől kapott ajándékba, majd neki továbbította azokat. Campbell csütörtökön a Sierra Leone-i háborús bűnöket tárgyaló különleges hágai törvényszék előtt tett vallomásában elismerte, hogy 1997-ben egy zacskóban "piszkosnak látszó köveket" kapott ajándékba a Charles Taylor akkori libériai elnök társaságában elköltött vacsora után, de azt állította, nem tudta, hogy Taylor küldte neki azokat.
2010.08.06. 14:00
 
 
MSZP: az államfő kérjen előzetes normakontrollt a médiatörvényről
Az MSZP arra kéri Schmitt Pál köztársasági elnököt, hogy a médiát és a hírközlést szabályozó egyes törvények módosításáról szóló törvény kapcsán kérjen előzetes normakontrollt az Alkotmánybíróságtól. Az MSZP álláspontja az, hogy a közszolgálati médiumok tervezett új szabályzása mindenképpen ellentmond az Alkotmánybíróság korábbi döntéseinek, és veszélyezteti a közszolgálati televíziók és rádió kiegyensúlyozott, objektív tájékoztatását, politikai függetlenségét - teszik hozzá.
2010.08.06. 13:15
 
 
BL: Juhászék szerb riválist kaptak
A szerb Partizan Beograd együttesével találkozik a labdarúgó Bajnokok Ligája 4., utolsó selejtezőkörében a magyar válogatott Juhász Rolandot is foglalkoztató belga Anderlecht. Az európai szövetség (UEFA) nyoni székházában megtartott orsolás értelmében a Partizan otthonában kerül sor az első találkozóra, s a visszavágót rendezik Belgiumban. A bajnokok ágán a Debrecent az előző körben búcsúztató svájci FC Basel a moldovai FC Sheriff Tiraspol együttesével csap össze a csoportkörbe jutásért, míg a cseh Sparta Praha a szlovák Zilinával, a norvég Rosenborg pedig a dán Köbenhavnnal találkozik.
2010.08.06. 12:45
 
 
Yoko Ono ellenzi John Lennon gyilkosának szabad lábra helyezését
Yoko Ono ellenzi John Lennon gyilkosának feltételes szabad lábra helyezését, mivel úgy véli, hogy továbbra is potenciális veszélyt jelent rá, a család többi tagjára és önmagára nézve. A legendás Beatle 77 éves özvegye az amerikai televíziós kritikusok szövetségének (TCA) csütörtöki találkozóján fejtette ki véleményét férje gyilkosa, Mark David Chapman feltételes szabad lábra helyezéséről. Chapmantől eddig mindig megtagadták kérelme teljesítését, augusztusban azonban újabb meghallgatása lesz New York államban. Mark David Chapman 1980. december 8-án lőtte agyon John Lennont az énekes manhattani otthona előtt.
2010.08.06. 12:30
 
 
A Jobbik feljelenti Biszkut a kommunizmus bűneinek nyilvános tagadása miatt
A kommunizmus bűneinek nyilvános tagadása miatt a Jobbik feljelenti Biszku Béla egykori belügyminisztert. Szilágyi György, a párt politikusa elmondta: véleményük szerint Biszku Béla bűncselekményt követett el azzal, hogy a Duna Televízió szerda esti műsorában ellenforradalomnak minősítette az 1956-os forradalmat, valamint igazságosnak és jogszerűnek tüntette fel a megtorlások idején lefolytatott koncepciós büntetőeljárásokat, így a meghozott halálos ítéleteket is.
2010.08.06. 12:15
 
 
Britney Spears már messze nem szexi
Alaposan leépítette magát az egykori bájos énekesnő.
2010.08.06. 12:03
 
 
Beiktatták hivatalába Bronislav Komorowski lengyel elnököt
A parlament két házának együttes ülésén pénteken Varsóban beiktatták hivatalába Bronislaw Komorowskit, Lengyelország új elnökét. Elődje, Lech Kaczynski elnök a kíséretével együtt repülőgép-katasztrófa áldozatául esett ez év áprilisában. Az előre hozott elnökválasztáson Komorowski ellenfele Lech Kaczynski ikertestvére, Jaroslaw Kaczynski exkormányfő volt. A voksolás második fordulójában, július 4-kén Komorowski a szavazatok 53,01 százalékát szerezte meg riválisával szemben. A pénteki beiktatáson nem volt jelen Jaroslaw Kaczynski, de ott volt két korábbi lengyel elnök, Lech Walesa és Aleksander Kwasniewski, valamint Tadeusz Mazowiecki, az első demokratikusan választott lengyel miniszterelnök is.
2010.08.06. 11:45
 
 
Phelps 50. bajnoki címét szerezte meg
Michael Phelps csütörtökön 100 méter pillangón is a világ idei legjobb eredményével győzött az amerikai úszóbajnokságon, s ezzel pályafutása 50. országos bajnoki címét gyűjtötte be az Irvine-ben zajló viadalon. A 14-szeres olimpiai bajnok 50.65 mp-cel nyert, s nagy fölénnyel utasította maga mögé vetélytársait, a második Tyler McGill 52.20 mp-es idővel csapott célba. "Nagyon elégedett vagyok ezzel az eredménnyel, ez most kifejezetten jó volt" - mondta Phelps, aki korábban a 200 m pillangó, és a 200 m gyorson aratott győzelmeit követően is örült teljesítményének. Az ob csütörtöki napján a világbajnok Rebecca Soni női 100 m mellen is a világ idei legjobb eredményét, 1:05.73 percet úszta.
2010.08.06. 11:00
 
 
Lezsák Sándor aláírta a július 22-én elfogadott törvényeket
Lezsák Sándor, az Országgyűlés fideszes alelnöke pénteken aláírta és átküldte a köztársasági elnöknek a parlament július 22-ei ülésén elfogadott törvényeket. A parlament nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napján fogadták el a többi között a gazdasági és pénzügyi törvénycsomagot, valamint a a médiát és hírközlést szabályozó egyes törvények módosítását is. Az Országgyűlés kommunikációs irodája múlt szerdán közölte, hogy Lezsák Sándor a törvényes határidőn belül, augusztus 6-án fogja aláírni az elfogadott törvényeket. A politikus azt írta, nyilatkozatával "tiszta és egyértelmű helyzetet" kíván teremteni.
2010.08.06. 11:00
 
 
Robbie Williams megnősül
Feleségül veszi barátnőjét szombaton Robbie Williams brit popzenész - adta hírül a Sun című brit bulvárlap pénteken. A popzene fenegyereke és Ayda Field amerikai színésznő szűk körben, a Los Angelestől 32 kilométerre lévő Santa Catalina szigeten mondja ki a boldogító igent. A tervekről a rokonok és barátok is csak az elmúlt héten értesültek. A pár 2006-ban ismerkedett meg, 2009 novemberében pedig Williams egy ausztrál rádióban élő adásban kerített sort a lánykérésre. Robbie Williams idén tizenöt év után visszatért korábbi zenekarához: a Take Thattel közös albumot is készítenek, amely várhatóan novemberben jelenik meg.
2010.08.06. 10:30
 
 
Gasparovic: a kormányváltás hozzájárulhat a szlovák-magyar viszony javulásához
Ivan Gasparovic szerint a szlovákiai és a magyarországi kormányváltás hozzájárulhat a két ország kapcsolatainak javításához. A szlovák államfő a pozsonyi TASR hírügynökségnek nyilatkozva leszögezte: tudatosítani kell, hogy a párbeszédnek elsősorban az arra hivatott intézmények - vegyes bizottságok, kormányok, parlamentek és nagymértékben az államfők - között kell folynia. Gasparovic a pénteken Pozsonyban előzetesen ismertetet interjúban elmondta: szlovákiai látogatásra hívta meg Schmitt Pált, de magyar partnere a meghívásra még nem válaszolt. A két államfő azonban az év vége előtt mindenképpen találkozik, mégpedig Csehországban a visegrádi négyek államfőinek csúcstalálkozóján.
2010.08.06. 10:00
 
 
Vihar csapott le az ország két régiójára
Vihar csapott le az ország két régiójára, ezen belül Budapestre és a Balaton térségére péntek reggel, de a nap folyamán többfelé kialakulhatnak heves zivatarok, amelyeket helyenként akár orkán erejű szél is kísérhet. Elképzelhető, hogy a zivatarok miatt több régióra kiadják majd a legmagasabb szintű, piros riasztást. Az átvonuló zivatarvonal miatt a közép-dunántúli régióra és Közép-Magyarországra már kiadták a narancssárga riasztást, amelyet a következő órákban bármikor kiterjeszthetnek az ország más térségére is. A legnagyobb valószínűséggel a Dunántúl keleti felén, az Alföldön, valamint az Északi-középhegység térségében kell heves zivatarokra készülni.
2010.08.06. 09:45
 
 
Október 10-e után választanak új MOB-elnököt
Október 10-e után választható meg a Magyar Olimpiai Bizottság új elnöke - mondta pénteken Molnár Zoltán, a MOB főtitkára, aki Schmitt Pál megválasztott államfő lemondása után gyakorolja a MOB elnöki tisztségéből fakadó jogkört. Molnár az MTV Ma Reggel című műsorában jelezte: szeptember 10-ére hívták össze azt az elnökségi ülést, amelyen kijelölik az elnökválasztó közgyűlés időpontját, és mivel a jogszabályok szerint az elnökségi ülés után minimum 30 napot kell várni a közgyűlésre, ezért október 10-e előtt biztosan nem tudják megválasztani Schmitt Pál utódját.
2010.08.06. 09:45
 
 
A szlovák főügyészség kihallgathatja Malina Hedvig tanúit
Nem kizárt, hogy a szlovák főügyészség kihallgatja a Malina Hedvig ügyvédje által javasolt tanúkat. Dobroslav Trnka szlovák főügyész reagált így Hedvig ügyvédje, Roman Kvasnica javaslatára, amelyben több, eddig be nem idézett tanú - például Robert Fico volt kormányfő, a főügyész felesége és a védencét kezelő pszichiáterek - meghallgatását kérte - jelentette az Új Szó című szlovákiai magyar napilap pénteken. "A vizsgálatot felügyelő ügyész megfontolja ezeket a javaslatokat, és nem kizárt, hogy némelyik tanúmeghallgatásokat megvalósítjuk, természetesen Kvasnica jelenlétében" - jelentette ki a főügyész.
2010.08.06. 09:30
 
 
MSZP: a tűzijáték biztonságáért felelő cég egy raktárat sem tudott megvédeni
Az MSZP szerint olyan cég családi érdekeltségébe tartozó vállalkozásra bízták az augusztus 20-i tűzijáték biztonsági feladatait, amely a törökbálinti Pyro-Technik Kft. raktárépületét sem tudta megvédeni attól a robbanástól, amelyben hárman meghaltak. Az MSZP pénteki, MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: "elképedve" értesültek erről a hírről és ismét felszólították a Fideszt, tartózkodjon a közpénzek saját klientúrájának történő kiosztásától.
2010.08.06. 09:15
 
 
Először képviseltette magát Washington a hirosimai megemlékezésen
A Hirosima elleni amerikai atomtámadás 65. évfordulójára emlékezett Japán pénteken, az Egyesült Államok először képviseltette magát a városban tartott rendezvényen. Hirosima polgármestere helyi idő szerint 8 óra 15 perckor kongatta meg a békeharangot, pontosan abban a pillanatban, amikor 65 évvel ezelőtt az Enola Gay B-29-es bombázóról ledobták a városra az atombombát. Becslések szerint 140 ezren vesztették életüket közvetlenül a bombázástól, és további több százezren haltak meg a sugárzástól a következő évtizedekben.
2010.08.06. 08:30
 
 
Adoptálhatóak Róma zöld területei
Olyan magán szponzorokat keres az anyagilag megszorult Róma, akik karban tartanák az örök város parkjait és zöld területeit. A zöld területeket a cégek és szervezetek egy évre fogadhatják örökbe - fejtette ki a kezdeményezés lényegét Gianni Alemanno, Róma polgármestere. Cserébe reklámplakátokon hirdetnék az adott területet adoptáló szponzort. A projekt nem érinti a történelmi villákat és a nagyobb parkokat. A legszebb területeket a város ki is tünteti majd. A kezdeményezéssel a tervek szerint Róma nyolcszázezer eurót (223 millió forint) spórolhat meg a kísérleti szakaszban.
2010.08.06. 07:45
 
 
Tilos csengőhangként használni a himnuszt Bangladesben
Nem használhatják a jövőben a nemzeti himnuszt csengőhangként a bangladesi mobilszolgáltatók ügyfelei. A főváros, Dhaka egyik bírósága csütörtökön hozta meg döntését, amelynek értemében egyenként 54 ezer euróra (15 millió forint) büntette a három nagy mobilszolgáltatót, amelyek szolgáltatásaik között a nemzeti himnuszt is csengőhangként kínálták. Az ítéletet egy ügyész 2006-os keresete alapján hozták, aki azzal érvelt, hogy illegális a himnusz kereskedelmi felhasználása. A mintegy 160 milliós lakosú Bangladesben hatvanmillió mobilhasználó él. Ebből több mint 53 millióan az érintett három szolgáltató ügyfelei.
2010.08.06. 07:30
 
 
Mától Kövér László az Országgyűlés elnöke
A fideszes Kövér László mától az Országgyűlés elnöke. Az új parlament második házelnöke Schmitt Pált váltja a poszton, aki ugyancsak a mai naptól tölti be az államfői tisztséget. Kövér Lászlót, a Fidesz országos választmányának elnökét a parlament nyári rendkívüli ülésszakának utolsó napján, július 22-én választotta meg az Országgyűlés az új házelnöknek. Az MTI úgy tudja, az átadás-átvétel már folyamatban van.
2010.08.06. 07:30
 
 
Európa Liga: fantasztikus győri siker
Fantasztikus sikert ért el a Győri ETO FC: a magyar bajnoki bronzérmes azt követően, hogy az első mérkőzésen egy héttel ezelőtt hazai pályán 1-0-ás vereséget szenvedett, idegenben - a találkozó nagy részében emberhátrányban futballozva - 1-0-ra legyőzte, majd büntetőkkel búcsúztatta a francia Ligue 1 legutóbbi kiírásában ötödik Montpellier együttesét. Ezzel a sikerrel a Győr - a Debrecenhez hasonlóan - készülhet a selejtező negyedik fordulójára, amelynek sorsolását pénteken Nyonban tartják az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) székházában.
2010.08.06. 07:15
 
 
Olajkatasztrófa: a BP cementet pumpált a sérült olajkútba
Cementet pumpált a BP olajtársaság a Mexikói-öböl mélyén megsérült olajkútba, hogy végleg eltömítse azt - jelentette be a cég. A műveletet helyi idő szerint csütörtök délelőtt kezdték meg, s öt órán át tartott. A BP nehéziszap pumpálásával szerdán már elérte, hogy normalizálódjon az olajnyomás a kútfejnél, ami lehetőséget teremt a kút teljes és végleges lezárására. Az eltömítést két szakaszban végzik. A Deepwater Horizon olajkitermelő platform április végi robbanását és elsüllyedését követően mintegy 4,9 millió hordónyi (780 millió liter) kőolaj ömlött a tengerbe. Ez volt a legsúlyosabb természeti katasztrófa az Egyesült Államok történetében.
2010.08.06. 07:15
 
 
A Malév tanácsadói szerződését vizsgálja az NNI
Három nagy értékű, egyenként is több száz millió forintos tanácsadói szerződést vizsgál a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI); a feljelentést Martin Gauss, a Malév vezérigazgatója tette még idén februárban a légicég átvilágítását követően - írja pénteki számában a Napi Gazdaság. A lap értesülése szerint a Charter Corporation, a Seabury APG és egy meg nem nevezett, de a Malév korábbi igazgatósági tagjához köthető cég lehet érintett az ügyben.
2010.08.06. 07:15
 
 
Rendőrök és alibánfaiak csendes emlékezése Alsóörsön
Veszprém megye rendőri vezetői és a balatonalmádi kapitányság állományának tagjai rótták le kegyeletüket néma főhajtással és mécsesek gyújtásával csütörtökön este Alsóörsön, a szerdai rendőrgyilkosság helyszínén. Kegyeleti megemlékezést tartott a tragédia színhelyén az ugyancsak meggyilkolt Németh Ádám 21 éves főiskolás szülőfalujának, Alibánfának mintegy hetven lakosa is; élükön a falu polgármesterével.
2010.08.05. 22:00
 
 
280 forint alatt az euró árfolyama
Csütörtök este 280 forint alatt jegyezték az eurót. A nemzetközi bankközi devizapiacon 279,50 forintba került egy euró 20 óra körül, az előző esti 280,81 forint után. Legutóbb július 15-e körül járt 280 forint alatt az árfolyam. Csütörtökön napközben 281,52 és 279,10 forint között mozgott az euró jegyzése. Az Európai Unió 16 országában használt fizetőeszköz az idén eddig 3,3%-ot erősödött a forinthoz képest. A svájci frankot 202,73 forinton jegyezték csütörtök este a szerda esti 202,77 forint után. Száz japán jen 247,21 forintba került 20 óra körül a nemzetközi kereskedelemben, a reggeli 247,78 és az előző esti 247,54 forint után. Egy dollárért 212,30 forintot kértek csütörtök este, a szerda esti 213,52 forint után.
2010.08.05. 21:30
 
 
Úszó Eb: Risztov Éva hetedik lett a nyíltvízi úszók 10 km-es versenyében
Risztov Éva a hetedik helyen végzett a nyíltvízi úszók 10 km-es számában a magyarországi Európa-bajnokság második, csütörtöki napján, Balatonfüreden. A füredi öbölből kellemes, napos és szélcsendes időben, pár vadkacsa és néhány tucat strandoló fürkész tekintetétől övezve, igen csekély létszámú "igazi" szurkoló jelenlétében rajtoltak el délután 4 órakor az olimpiai programban is szereplő táv leküzdésére vállalkozók. A normálmedencés úszásban vb- és Eb-érmek sokaságát begyűjtő, majd négy évi visszavonultság után bő egy esztendeje karrierjét már "vízimaratonistaként" újrakezdő Risztov rögtön csatlakozott a vezető csoporthoz, hol a második, hol a hetedik pozíciót foglalva el a "libasorban".
2010.08.05. 21:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679[1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista