2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Sebastian Vettel: "Idén már nem vehetik el tőlem a VB címet"
Sebastian Vettel idén a csúcsra juthat, nagy esélye van, hogy megnyerje az F1 világbajnoki címet. A német, aki nyolcévesen kezdett gokartozni, jelenleg 10 pont lemaradással a harmadik helyen áll a pilóták között, úgy véli, élete legfontosabb célja a bajnoki cím.
2010.08.12. 14:42
 
 
Alaposan kicombosodott az MTV sztárja
Saját medencés partiján takargatta elhízott testét a színésznő.
2010.08.12. 14:34
 
 
Mary-Kate Olsen: Senkinek nem kívánom azt a gyerekkort, ami nekem volt
A fiatal színésznő, a szeptemberi Marie Claire címlapjáról mosolyog az olvasókra. A magazinnak adott interjúban többek között beszélt a gyerekkoráról, és a néhai Heath Ledger való barátságáról. Mary-Kate és ikertestvére, Ashley, totyogós koruk óta filmeznek. Pár hónaposak voltak, amikor beválogatták őket a nagysikerű Bírlak (Full House) sorozatba.
2010.08.12. 14:24
 
 
Döbbenet! Madonna már egyre hétköznapibb
Annyira átlagosan öltözködik az énekesnő, már meg se lehet ismerni.
2010.08.12. 14:20
 
 
Pszichoanalitikusok kísérleteztek a humorral
A Coloradói Egyetem pszichoanalitikusai állítják, hogy megfejtették a humor titkát, azt, hogy mi tesz valamit vagy valakit nevetségessé. Szerintük a humor a világ normális működésének ártalmatlan megsértéséből fakad. A kutatók kísérletükben forgatókönyveket osztottak szét önként jelentkező olvasók között. Az egyikben kolbászreklámozáshoz egy rabbit nevezett ki egy amerikai nagyiparos, a másikban egy farmert. Az olvasók a rabbis változatot találták mulatságosnak, mert az morális sértésen alapul. Egy másik történetben sportkocsit sorsol ki tombolán tagtoborzásul egy bank és egy templom. Az utóbbi nyert, mivel szokatlanabb.
2010.08.12. 14:00
 
 
Moszkvában már tisztább és hűvösebb a levegő
Oroszországban visszaszorulóban vannak a tüzek a csütörtöki hivatalos közlések szerint, Moszkvában kitisztult és hűvösebb lett a levegő, de a szmog hamarosan visszatér, és legalább a jövő hét közepéig marad a 30 Celsius-fok feletti hőség. A rendkívüli helyezetek minisztériumának illetékesei elmondták, hogy országosan csökken a természetes erdő- és tőzegtüzek száma és a lángok martalékává váló terület nagysága: csütörtökön még 562 tüzet oltottak, de már csak 81 ezer hektáron, Moszkva környékén pedig negyedével csökkent a tüzek száma és területe. Hangsúlyozták, hogy folyamatosan ellenőrzik a radioaktív sugárzás szintjét, de változás gyakorlatilag nem mérhető.
2010.08.12. 13:30
 
 
Kedden bejelentik a kórházak adósságállományának összegét
Jövő kedden, az egészségügyért felelős államtitkárság és az öt érintett szakmai szervezet egyeztetését követően hozzák nyilvánosságra hivatalosan a kórházak adósságállományát - közölte Szócska Miklós az MTI-vel. Az államtitkár megerősítette, az intézmények lejárt tartozása összesen megközelítőleg 37 milliárd forintot tesz ki. Az MR1-Kossuth Rádió szerdai információi szerint 71,5 milliárd forint a hazai kórházak adóssága, ebből majdnem 37 milliárd a lejárt tartozás. A Krónika szerkesztőségének birtokába jutott az a lista, amely az intézmények adósságát összesíti a bevallásuk alapján.
2010.08.12. 13:15
 
 
A héten 100 ezer látogatóra számítanak a budapesti strandokon
A héten legalább 100 ezer látogatóra számít a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. az általa üzemeltetett strandokon - mondta Kiss Ferenc, a társaság üzemeltetési igazgatója az MTI-nek. Kiss Ferenc beszámolt róla, hogy a múlt héten, a rossz idő miatt jelentősen visszaesett a forgalom, naponta csupán 6-8 ezren látogattak ki a strandokra. A kánikulával pedig a vendégek száma is nőtt: hétfőn 11 ezren, kedden 15 ezren, szerdán már 18 ezren voltak. A szakember csütörtökre és péntekre is 18 ezres látogatószámra számít, összességében a hétre pedig legalább 100 ezresre. Kiss azt mondta, ha augusztus 20-ig marad a jó idő, sikerülhet mérsékelni a májusban és júniusban a rossz idő miatt elszenvedett veszteséget.
2010.08.12. 13:15
 
 
Vasárnap újra Magyarországon versenyez Overdose
A 13 versenyén veretlen Overdose vasárnap - több mint egy év után - újra Magyarországon áll rajthoz, a Kincsem Parkban. Az ötéves ló utoljára tavaly áprilisban futott hazai megmérettetésen, fölényes győzelme után azonban röviddel megsérült, ráadásul annak a veszélye is fennállt, hogy végleg lesántul. A 15 hónapos rehabilitáció után Overdose július 18-án, Pozsonyban tért vissza, ahol az 1000 méteres távon fél hosszal verte a tizenegy fős nemzetközi mezőnyt. A tulajdonos Mikóczy Zoltán szerint a csodaló hazai fellépése elengedhetetlen ahhoz, hogy az augusztus végén Baden-Badenbe, a 140. Goldene Peitsche versenyre a leghíresebb négylábú magyar sprinter már csúcsformában érkezzen.
2010.08.12. 12:45
 
 
Autós üldözés Budapesten
Saját elmondása szerint ivott, ezért nem állt meg a rendőrök jelzésére az a 35 éves autós, akit több kerületen át üldöztek a rendőrök, mire fel tudták tartóztatni csütörtök délelőtt Budapesten - tudta meg az MTI a BRFK szóvivőjétől. Tafferner Éva elmondta: a Sziget Fesztivál környezetében elsősorban a gépkocsitolvajok kiszűrésére úgynevezett áteresztő pontokat létesítettek, és egy ilyennél próbálta meg egy járőr megállítani a járművet. Ő azonban elhajtott és 120-130 kilométeres óránkénti sebességgel menekült az őt üldöző rendőrök elől. A szóvivő megerősítette az MTI értesülését, mely szerint az üldözés során két rendőrautó is megrongálódott a XV. kerületben a Széchenyi utca és a Kolozsvár utca kereszteződésében.
2010.08.12. 12:45
 
 
Úszó Eb: Kis és Gyurta is döntős 800 m gyorson
Kis Gergő a csütörtöki selejtezőből a harmadik időt elérve jutott be a 800 méteres gyors pénteki döntőjébe a budapesti úszó Európa-bajnokságon. A negyedik versenynap előfutamainak legeredményesebb magyarjaként a szám 2008-as Eb-aranyérmese 7:55.87 perces kitűnő eredménnyel biztosította helyét a legjobb nyolc között. Kis mellett meglepetésre ott lesz péntek esti finálében Gyurta Dániel is, aki nagy egyéni csúccsal, 7:59.13 perces idővel, futammásodikként biztosította helyét.
2010.08.12. 12:15
 
 
Megfejtették a Rubik-kocka titkát
Legfeljebb 20 forgatás kell ahhoz, hogy a Rubik-kocka több mint 43 trillió kombinációjából az eredeti, rendezett színösszeállítás visszaállítható legyen. Az évtizedek óta keresett választ egy nemzetközi kutatócsoport a Google szuperszámítógépeinek segítségével találta meg - közölte Morley Davidson, a Kenti Állami Egyetem matematikusa. Az 1980-as évek legsikeresebb logikai játékának titka már az 1979-es világpremier óta foglalkoztatja a kutatókat, akik 1995-ig még úgy vélték, hogy legfeljebb 18 lépés szükséges a kocka optimális kirakásához. A végleges válaszra csak a számítástechnika fejlődése adhatta meg a választ, amelyet az interneten a www.cube20.org címen tették közzé.
2010.08.12. 12:00
 
 
Elkészült az Alstom-szerződések jogi vizsgálata
A BKV elkészítette az Alstom-metrókocsikra vonatkozó szerződések megszüntetésének jogi vizsgálatát, eleget téve a Fővárosi Közgyűlés június 3-ai döntésének - közölte a Főpolgármesteri Hivatal az MTI-vel. Mint írták, a döntési alternatívákat elemző anyagot - amelyet a BKV igazgatósága egyhangúlag támogatott - Demszky Gábor főpolgármester megküldi az illetékes szakbizottságoknak. A gazdasági, valamint a pénzügyi és közbeszerzési bizottság augusztus 17-én, a Fővárosi Közgyűlés pedig augusztus 26-án tárgyalhat a kérdésről.
2010.08.12. 12:00
 
 
MNB: a 90 napon túl nem teljesítő hitelállomány 1.200-1.300 milliárd forint
A 90 napon túl nem teljesítő hitelállomány 1.200-1.300 milliárd forint, ebből a közel 100 ezer háztartásra megközelítően 500 milliárd jut - mondta Tabák Péter, a Magyar Nemzeti Bank szakigazgatója, ismertetve az MNB legújabb hitelezési felmérését. Az összeállítás szerint 2010 második negyedévében tovább nőtt a nemfizetés miatt átstrukturált hitelek aránya: a vállalati szektorban 3,5 százalékról 4,4 százalékra, míg a háztartásoknál 5,2 százalékról 6,1 százalékra. A bankok körében végzett kutatás azt mutatja, hogy bár a bankok egyre több nehéz helyzetbe kerülő adós hitelét ütemezik át, számos esetben már ez sem segít - hangsúlyozta Tabák.
2010.08.12. 11:45
 
 
Úszó Eb: Dara Eszter döntőért úszhat női 100 pillangón
Dara Eszter a 11. helyen bejutott az elődöntőbe női 100 m pillangón a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A 20 éves versenyző a csütörtök délelőtti előfutamok során 59.30 mp-es eredménnyel csapott célba, ami biztos továbbjutást ért. A másik három magyar közül Tompa Orsolya (1:00.50 p) a 20., Bordás Beatrix (1:01.08 p) a 24., Kiss Adél (1:03.98 p) pedig a 41. helyen végzett. A szám elődöntőjét csütörtök délután rendezik.
2010.08.12. 11:00
 
 
20 évig vezetett hamis jogosítvánnyal egy cseh férfi
Közel húsz éven át vezetett hamis jogosítvánnyal egy 37 éves ostravai férfi. A rendőrség júliusban fedezte fel a csalást egy közúti ellenőrzés során - mondta el Petr Gres, a helyi rendőrség szóvivője. Csak akkor derült ki a turpisság, amikor a papírjait alaposabban megvizsgálták: ugyanis sohasem kapott jogosítványt. A férfi elmondta, hogy húszezer koronáért jutott hozzá a vezetői engedélyhez Ostravában 1991 őszén. A csalás ellenére tapasztalt és kitűnő sofőrnek bizonyult. Az eltelt két évtized alatt sohasem követett el szabálytalanságot, és nem volt közlekedési baleset. A férfit okirat hamisítással és hamis okirat felhasználásával vádolják, akár három évig terjedő börtönbüntetést is kaphat.
2010.08.12. 09:45
 
 
Új forgalmi rend lépett életbe a Károly körúton
Mától új forgalmi rend lépett életbe Budapesten a Károly körúton; a forgalom átkerült az útszakasz VII. kerületi részére, az Astoriánál pedig nem lehet az Erzsébet híd felé jobbra kanyarodni. A Budapest Szíve Program munkálatai újabb fázisba érkeztek, emiatt van szükség a forgalmi rend megváltoztatására. Mától a Deák tértől a Szabadság híd irányába az Astoriánál nem lehet jobbra kanyarodni, az Astoria - Dohány utca közötti szakaszon a forgalom irányonként egy-egy sávban visszakerül a Károly körút páratlan, VII. kerületi oldalára, az V. kerületi oldalt pedig lezárták.
2010.08.12. 09:15
 
 
Oszama bin Laden szakácsára 14 év börtönt javasolt az esküdtszék
14 évi börtönbüntetést javasolt szerdán Oszama bin Laden terroristavezér egykori szakácsára az esküdtszék a guantánamói hadbíróságon zajló perben. A szudáni Ibrahim al-Koszi büntetése ennél jóval enyhébb lehet, mivel a vádlott a múlt hónapban vádalku keretében beismerte, hogy együttműködött az al-Kaida terrorszervezettel, és támogatást nyújtott a terroristáknak. A katonai ügyészség szóvivője szerint a tíz katonatisztből álló esküdtszéket nem tájékoztatták a vádalku szerint kiszabható szabadságvesztés maximális időtartamáról. A végleges ítéletet sem hozzák nyilvánosságra, amíg az esküdtszék állásfoglalását nem tekintette át a Pentagon illetékes tisztviselője. Ez hetekig, de akár hónapokig is eltarthat.
2010.08.12. 09:15
 
 
Minden tizedik alkalmazott szexuális zaklatásnak van kitéve a világon
Veszélyes méreteket öltött világszerte a munkahelyi szexuális zaklatás: a Reuters és Ipsos közös felméréséből kiderül, hogy a világon átlagban minden tizedik alkalmazottat szexre csábította a főnöke. A közvélemény-kutatás a világ 24 országára terjedt ki, mintegy 12 ezer embert vontak be a felmérésbe. A felmérés szerint leginkább az indiai dolgozók vannak kitéve szexuális zaklatásnak: 26 százalékuk mondta azt, hogy molesztálták munkahelyén. Svédországban és Franciaországban a legjobb a helyzet, ott a dolgozók három százaléka panaszkodott ilyesmire. Magyarországon az alkalmazottak hét százaléka mondta azt, szexuális zaklatásnak volt kitéve.
2010.08.12. 08:00
 
 
Gábor Zsazsát kiengedték a kórházból
Kiengedték szerdán a kórházból Gábor Zsazsát - közölte a magyar származású hollywoodi híresség férje, Frederic von Anhalt herceg. Az orvosok eredetileg már hétfőn haza akarták engedi a 93 éves színésznőt, de fertőzés miatt most továbbra is bent kell maradnia a kórházban. Az egykori sztárt július 17-én szállították be Bel Air-i otthonából a Los Angeles nyugati részén fekvő Ronald Reagan egyetemi klinikára, miután tévénézés közben kizuhant az ágyából, és eltörte a csípőjét. Nem sokkal később 3 és fél órás csípőprotézis-műtétet hajtottak végre rajta, ám állapota leromlott a beavatkozás után. Kiderült, az eséskor a fejét is beütötte, és agyrázkódást szenvedett. Az orvosok szerint a műtét közben szélütést is kaphatott.
2010.08.12. 08:00
 
 
Nyomoz a svájci rendőrség az alsóörsi lövöldözés ügyében
A Népszabadság úgy tudja, a svájci hatóságok már vizsgálják az Alsóörsön történt lövöldözés feltételezett tettesének, a bázeli illetőségű Sz. Bálint ottani kapcsolatait. Keresztes Imre, az ügyben eljáró Központi Nyomozó Főügyészség vezetője ezt megerősítette a lapnak. A cikk szerint Svájcban leginkább arra kíváncsiak, hogy miért indult el a férfi egy arzenálnyi - ott engedéllyel tartott - fegyverrel, símaszkkal és golyóálló mellénnyel "Rambót játszani" Magyarországra.
2010.08.12. 08:00
 
 
Anglia-Magyarország 2-1
A magyar labdarúgó-válogatott ugyan vezetett a Wembley Stadionban, a szerda esti barátságos mérkőzést mégis az angolok nyerték 2-1-re, miután kapitányuk, Steven Gerrard négy percen belül két gólt szerzett. A magyar együttes legutóbb 1962-ben, a chilei világbajnokságon győzte le az angolokat. Eredmény: Anglia-Magyarország 2-1 (0-0). Wembley Stadion, 72 024 néző. Gólszerzők: Gerrard (69., 73.), illetve Jagielka (62., öngól).
2010.08.12. 07:30
 
 
Obama kitart az iraki harci küldetés augusztus végi befejezése mellett
Barack Obama amerikai elnök kitart az eredeti elképzelés mellett, miszerint az amerikai csapatok iraki harci küldetése az eredeti terveknek megfelelően, augusztus végén véget ér - jelentette ki Washingtonban a Fehér Ház szóvivője. Obama katonai vezetőkkel, valamint nemzetbiztonsági stábjának tagjaival tanácskozva megelégedésének adott hangot az országban elért haladással kapcsolatban, amely képessé teszi az iraki haderőt arra, hogy a tervezett időben vegye át a biztonsági műveleteket - mondta Robert Gibbs szóvivő.
2010.08.11. 22:00
 
 
Az EU-elnökség kormánybiztosa szerint megváltozhat a hozzáállásunk
Az elnökség megváltoztathatja a magyarokra jellemző hozzáállást, amely szerint a brüsszeli döntésekre nincs befolyásuk; ez nincs így, "az unió mi vagyunk" - mondta Robák Ferenc, a magyar EU-elnökség kormánybiztosa az MTI-nek adott interjúban. A júliusban kinevezett kormánybiztos hangsúlyozta: az EU számára az a fontos, hogy a szakmai, tartalmi kérdésekben sikerüljön előbbre jutni, míg Magyarország szempontjából hatalmas lehetőség a 2011 első felében esedékes soros elnökség. "Belépésünk óta először megmutathatjuk, hogy nemcsak egy új tagállam vagyunk, hanem képesek vagyunk ugyanarra, amire bármely más tagállam" - vélte.
2010.08.11. 21:15
 
 
Angol-magyar: az újonc Lipták is a kezdőben
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az angolok elleni barátságos mérkőzésen pályára lépő kezdőcsapatot, amelyben az újonc Lipták Zoltán is helyet kapott. A nemzeti együttesbe közel egy év után visszatérő Gera Zoltán, akárcsak klubjában, a Fulhamben, árnyék-ékként, egyben csapatkapitányként jut szerephez a legendás Wembley Stadionban. A klasszikus támadó szerepét Rudolf Gergely tölti majd be, míg a védelem tengelyét Juhász Roland és Lipták Zoltán alkotják.
2010.08.11. 20:45
 
 
Férfi kosár Eb-selejtező: kilencpontos vereség Ukrajnában
Ukrajnai vereséggel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a férfi kosárlabda-válogatott, miután szerdán 80-71-re kikapott Lvivben. Mészáros Lajos együttese az első két negyedben szoros csatát vívott a csoportutolsó gárdával, a házigazdák azonban a harmadik negyedben hatpontos előnyre tettek szert, s ezt nem csak megőrizték, de növelni is tudták a mérkőzés végéig. Az egy győzelemmel és három vereséggel álló magyarok a kvalifikáció ötödik fordulójában Nagy-Britanniában lépnek pályára kedden.
2010.08.11. 20:15
 
 
Úszó Eb: Cseh László aranyérmes 200 m vegyesen
Cseh László aranyérmet nyert szerdán 200 m vegyesen a margitszigeti úszó Európa-bajnokságon. A szám olimpiai és világbajnoki ezüstérmese kiélezett küzdelmet vívott az osztrák Markus Rogannal, akit végig maga mögött tartott ugyan, de az elsőség csak hatalmas hajrában dőlt el. A címvédőként rajtolt Cseh 1:57.73 perces Európa-bajnoki rekorddal győzött. A harmadik hely a brit Joe Roebucknak (1:59.46) jutott. Ugyanebben a számban Verrasztó Dávid 2:00.72-vel hatodik lett.
2010.08.11. 19:00
 
 
Szlovákia nem nyújt hitelt Görögországnak, de csatlakozik az EFSF-hez
Szlovákia nem nyújt hitelt Görögországnak, de csatlakozik az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközhöz (EFSF) - döntött a szlovák törvényhozás. A pénzügyi válságba került Görögországnak nyújtandó hitelről szóló javaslatot a 150 tagú parlamentben a szavazáskor csak ketten támogatták, 13-an tartózkodtak, míg 69-en ellene szavaztak. Az összesen 110 milliárd eurós nemzetközi hitelből Szlovákiának mintegy 813 millió eurót kellett volna erre a célra elkülönítenie.
2010.08.11. 19:00
 
Női kosár Eb-selejtező: vereség a törököktől
Törökországi vereséggel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a női kosárlabda-válogatott, miután negyedik mérkőzésén, szerdán 62-54-re kikapott Konyában. Székely Norbert együttese jól kezdett, az első két negyedben jelentősen megnehezítette a házigazdák dolgát, de végül a papírforma érvényesült, s a C csoport éllovasa megszerezte harmadik győzelmét. A vendégek legjobbja a mezőnyből 70 százalékos pontossággal dobó, nagyszerűen játszó Horti Dóra volt 20 ponttal. A magyarok a kvalifikáció ötödik fordulójában Montenegróban lépnek pályára kedden.
2010.08.11. 18:30
 
 
Tilos mosdatlanul vagy ing nélkül buszra, villamosra szállni Eszéken
Mosdatlanul vagy ing nélkül ezentúl tilos lesz villamosra vagy buszra szállni Eszéken, a kelet-horvátországi nagyvárosban. Igor Medic, a városi közlekedési vállalat igazgatója bejelentette, hogy új jogszabályt, illemkódexet dolgoztak ki, megkísérelve ezzel kiszűrni a mosdatlanságtól szagos és a meztelen felsőtestű utasokat villamoson, autóbuszon. A horvát villamosokra, buszokra csak elöl lehet fölszállni, és egy fémkar útját állhatja a szabálytalankodóknak. A sofőr feladata lesz, hogy ne engedje fölszállni az ing nélküli férfiakat csakúgy, mint a tölcséres fagylaltot nyalogatókat vagy a messziről "illatozókat".
2010.08.11. 17:45
 
 
Eltemették Alibánfán az alsóőrsi lövöldözés főiskolás áldozatát
Több mint félezren vettek részt szerdán a Zala megyei Alibánfán annak a 21 éves főiskolás fiúnak a temetésén, akit egy hete egy rendőr főtörzsőrmesterrel együtt halálos lövés ért Alsóörsön. Németh Ádámot rokonok, barátok és ismerősök százai kísérték utolsó útjára az alibánfai temetőben, a szertartáson részt vett Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Manninger Jenő, a Zala Megyei Közgyűlés elnöke is. A csaknem 500 lelkes település temetőjét övező utakon kilométer hosszan parkoltak a búcsúztatáson résztvevők autói. A ceremónia a rendőrség és a polgárőrség biztosítása és forgalomirányítása mellett zajlott.
2010.08.11. 17:45
 
 
Ellentmondásos információk a sugárszennyezett erdők tüzeiről
Oroszországban voltak ugyan tüzek sugárszennyezett erdős területeken is, de a sugárzás szintje nem változott sem Moszkvában, sem más lakott településen - derült ki a korábbi ellentmondásos információk kapcsán szerdán kiadott közleményekből. Az erdőtüzek szerdáig már 53 emberéletet oltottak ki. A Greenpeace nemzetközi környezetvédő szervezet szerint egyebek mellett tüzek dúltak a csernobili atomerőmű 1986-ban bekövetkezett katasztrófája idején szennyeződött területeken. Ezt Gennagyij Onyiscsenko tiszti főorvos cáfolta, de szerdán az országos erdészeti szervek a tényt megerősítették, hangsúlyozva, hogy Moszkvában normális szintű háttérsugárzást mérnek.
2010.08.11. 17:15
 
 
Netanjahu szeretné elkezdeni a béketárgyalásokat a palesztinokkal
Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő közölte szerdán, hogy szeretné mihamarabb elkezdeni a palesztinokkal a teljes körű és közvetlen béketárgyalásokat. "Kezdjük már el a tárgyalásokat!" - mondta, amikor találkozott George Mitchell-lel, az amerikai elnök közel-keleti különmegbízottjával, aki május óta közvetít az izraeliek és a palesztinok között. Szerdán bulgáriai látogatáson járt Simon Peresz izraeli elnök. Miután Szófiában tárgyalt bolgár hivatali kollégájával, Georgi Parvanovval, sajtóértekezletükön sürgette a palesztinokat, hogy kezdjék el a közvetlen tárgyalásokat Izraellel, és felvetette, hogy Bulgária lehetne e tárgyalások helyszíne.
2010.08.11. 17:15
 
 
Egy okmány szerint Demjanjuk egy másik náci táborban is őr volt
A háborús bűncselekményekkel vádolt John Demjanjuk a flossenbürgi koncentrációs tábor őre is volt egy német történész által a vádlott tárgyalásán bemutatott okmány szerint. Mathias Meissner, a német szövetségi levéltár munkatársa szerdán a müncheni bíróságon a flossenbürgi táborból származó eredeti okmányokat mutatott be, amelyek szerint egy Demianiuk, illetve Demenjuk nevű férfi a láger őre volt 1943 októberében. Bár Demjanjukot nem vádolják a flossenbürgi kényszermunkatáborban elkövetett semmilyen bűncselekménnyel, a Meissner által bemutatott okmányok alátámaszthatják, hogy Demjanjuk valóban lágerőr volt, és később vezényelték át Sobibórba.
2010.08.11. 17:00
 
 
A magyar elnökség idején Magyarországon múlik, merre halad az EU
Az uniós elnökség bebizonyíthatja a magyaroknak, hogy az EU nem egyenlő Brüsszellel, az elnökség idején elsősorban Magyarországon múlik merre halad az unió - mondta Robák Ferenc kormánybiztos a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Robák Ferenc az után nyilatkozott, hogy a 2011. első félévében esedékes magyar elnökségre való felkészülés állásáról tárgyaltak a szerdai kormányülésen. A magyar EU-elnökség lebonyolításának operatív hátteréért felelős kormánybiztos kiemelte, a fél év során 200-250 eseményt rendeznek, ebből 16 miniszteri tanácsülés lesz.
2010.08.11. 16:45
 
 
A védők szerint nincs elegendő bizonyíték a romagyilkosságok gyanúsítottjai ellen
A védőügyvédek szerint nincs elegendő bizonyítéka a rendőrségnek, hogy a romák elleni támadássorozat gyanúsítottjai követték el a halálos áldozatokkal járó támadásokat, és ez - állításuk szerint - a bíróságon bebizonyosodik. A hatóság szerint viszont olyan személyi és tárgyi bizonyítékokat szerzett be a rendőrség, amelyek zárt láncot alkotnak, továbbá az elkövetők személyét egyértelműen bizonyítja.
2010.08.11. 16:00
 
 
Két új, tárcaközi bizottság jön létre
Két új, tárcaközi bizottság alakul: az egyik a társadalmi felzárkózási és cigányügyi, a másik pedig a nemzetpolitikai tárcaközi bizottság - közölte Nagy Anna a kormány szerdai ülése után tartott sajtótájékoztatóján, Budapesten. A kormányszóvivő hozzátette, emellett "kiszélesítik" az európai koordinációs tárcaközi bizottságot. A társadalmi felzárkózási és cigányügyi tárcaközi bizottság feladatai közé tartozik a hosszú távú nemzeti stratégia megalkotása, valamint egy rövidtávú akcióterv kidolgozása - ismertette Nagy Anna. A nemzetpolitikai tárcaközi bizottság célja pedig, hogy a határon túl élő, illetve a világban szétszóródott magyarságot érintő kormányzati döntéseket összehangolja.
2010.08.11. 15:45
 
 
Mintegy félezer kábítószergyanús tablettát találtak a Sziget fesztiválon
Több mint ötszáz kábítószergyanús tablettát találtak a rendőrök egy külföldi állampolgárnál a Sziget fesztiválon - olvasható a rendőrség honlapján szerdán megjelent közleményben. E szerint eljárást indítottak egy 25 éves libériai és egy 23 éves nigériai férfi ellen, mert megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy kábítószergyanús anyagokat tartottak maguknál. Mint közölték, a két férfi a Hajógyári-szigeten terjesztette a szert, amikor felfigyeltek rájuk a rendőrök. A libériai férfitól 29 kábítószergyanús növényi anyagot tartalmazó alufólia pakettet, valamint 512 kábítószergyanús tablettát foglaltak le.
2010.08.11. 15:30
 
 
MNB: a kockázati felárak emelkedése kamatemelést hozhat
Az irányadó kamat emelése is szükségessé válhat, ha a kockázati felárak tartós emelkedése a monetáris kondíciók szigorítását indokolja - áll a monetáris tanács július 19-i, kamatdöntő üléséről szerdán kiadott jegyzőkönyvben. A tanács az ülésen egyhangúlag határozott a jegybanki alapkamat 5,25 százalékon tartásáról, amely április 27-e óta változatlan. A Monetáris Tanács tagjai egyetértettek abban, hogy az IMF-fel és Európai Unióval kötött hitelmegállapodás felülvizsgálatának elhalasztása kedvezőtlenül hat Magyarország kockázati megítélésére, de a tendencia tartósságának megítéléséhez több időre van szükség.
2010.08.11. 15:15
 
 
Éjszakai retroparti a Dagályon pénteken
Éjszakai retroparti várja a bulizni vágyókat péntek este kilenctől a budapesti Dagály gyógyfürdőben a Strandok éjszakáján. Este 9-től hajnali 2 óráig fürödhetnek és táncolhatnak a résztvevők a színes fényekkel megvilágított termálmedencékben és az élménymedencékben, a teraszon dj Adamo szolgáltatja a zenét. A medencék környékén büfé és koktélbár várja a közönséget, a belépőjegy ára 2200 forint.
2010.08.11. 15:15
 
 
Ha talált ivóvizet, még van esélye a túlélésre a Regécnél eltűnt férfinak
Ha talált ivóvizet, még lehet esélye a túlélésre a szombaton este Regécnél, a Borsó-hegy lábánál eltűnt 77 éves magyar származású amerikai férfinak. Élelem nélkül, de ivóvízzel több napig is kibírja az ember - mondták a mentésben részt vevő katasztrófavédelmi szakemberek és speciális mentőcsoportok tagjai szerdán, és hozzátették, hogy éppen ezért folytatják a keresést. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője elmondta: kedden több mint 200-an vettek részt a kutatásban, csatárlánccal, csoportokban, kutyákkal keresték az eltűnt 77 éves embert, de az ebek "most nem találtak nyomot", semmi jel nem mutatott arra, hogy a férfi járhatott ezeken a részeken.
2010.08.11. 14:15
 
 
Moszkvában tisztul a levegő, hűvösebbre fordult az idő
Moszkvában jócskán megtisztította a levegőt egy kedd esti vihar, és az idő le is hűlt az esőtől: szerdán reggel a levegő károsanyag-tartalma többnyire már jóval a megengedett maximális szint alatt volt - csak szénhidrogénekből múlta felül mintegy 25 százalékkal -, és már látszott a még halvány napsütés, de további javulás egyelőre nem várható. Gilyán György moszkvai magyar nagykövet elmondta: az egyébként viszonylag csekély oroszországi magyar idegenforgalom nem esett vissza, nem mondtak le utakat, s a magyar turisták közül csak néhányan fordultak a követséghez, és azután érdeklődtek, hogy mire kell számítani, meddig tart a szmogos hőség.
2010.08.11. 14:15
 
 
Elküldték válaszukat Orbánék az LMP-nek a Lauder-tárgyalás ügyében
"Az LMP levelére, ahogy illik, levélben válaszoltunk, és ha a párt szeretné, akkor természetesen nyilvánosságra hozhatja a választ" - mondta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője azután, hogy az LMP azt kérte: Orbán Viktor kormányfő haladéktalanul tárja a nyilvánosság elé a Ronald Lauderrel a sukorói kaszinóberuházás kapcsán folytatott tárgyalása tartalmát. Schiffer András, az LMP frakcióvezetője szerdai, a miniszterelnökhöz írt nyílt levelében jelezte, "megdöbbenve" olvasták, hogy Orbán Viktor is fogadta tavaly ősszel a befektetőt.
2010.08.11. 13:45
 
 
Szalai Annamária: megőrzik szakmai önállóságukat a közmédiumok
A közmédiumok megőrzik szakmai önállóságukat, a nonprofit részvénytársaságok vezérigazgatóit ősszel nevezik ki - közölte Szalai Annamária. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke szerdai sajtótájékoztatóján elmondta, hogy a közmédiumok vezetőinek kinevezése előtt az Országgyűlésnek meg kell választania a médiatanács tagjait, majd fel kell állnia a három kormánypárti, három ellenzéki és két, a médiatanács által delegáltból álló Közszolgálati Közalapítványnak. A vezérigazgatók személyéről - a médiatanács javaslatára - ez a kuratórium a dönt.
2010.08.11. 13:30
 
 
Kolumbia és Venezuela helyreállítja a megszakadt diplomáciai kapcsolatokat
Kolumbia és Venezuela helyreállítja a húsz napja megszakadt diplomáciai kapcsolatokat - ebben állapodott meg kedden a két ország államfője. Hugo Chávez venezuelai elnök és Juan Manuel Santos újonnan hivatalba lépett kolumbiai államfő az észak-kolumbiai Santa Marta karibi kikötővárosában találkozott egymással. A helyszínválasztásnak szimbolikus jelentősége van: itt halt meg Simon Bolivar, a spanyol gyarmatosítók elleni harc jelképes alakja. "Megállapodtunk abban, hogy a két ország helyreállítja diplomáciai kapcsolatait" - közölte Santos a találkozó után. Hozzátette, Chávez azt ígérte, hogy nem fogja eltűrni az illegális fegyveres csoportok jelenlétét országa területén.
2010.08.11. 13:30
 
 
Demonstráltak a Megyeri híd építésének ki nem fizetett alvállalkozói
Az állami beruházásoknál 30 napos fizetési határidőt, a fizetési perekben pedig gyorsított bírósági eljárást és valós végrehajtást szorgalmazott Horváth László a Megyeri híd alvállalkozóinak képviselője szerdán a budapesti Kossuth téren, a Parlament előtt tartott demonstráción. Horváth László három pontba foglalta össze a követelésüket. Azt várják el, hogy a nyomozó hatóság hallgassa ki a Megyeri híd építésénél az alvállalkozóit ki nem fizető Ganz Acél Zrt. vezetőit. A második követelésük az volt, hogy az állami beruházásoknál a jelenlegi 60-120 napi fizetési határidő csökkenjen le 30 napra. Végül harmadik követelésként a bíróságok gyorsított eljárásban járhassanak el a fizetési ügyekben, amit azonnali végrehajtás követ.
2010.08.11. 12:15
 
 
Az államfő minden törvényt aláírt
Schmitt Pál féléves rendszerességgel ellátogat majd a kormány ülésére. A köztársasági elnök szerdán, miután Orbán Viktor kormányfő meghívására részt vett a kabinet tanácskozásán, bejelentette azt is: minden, az Országgyűlés által elfogadott és még államfői aláírásra váró törvényt ellátott kézjegyével. Schmitt Pálnak államfőként ez volt az első találkozása a kormánnyal. Mint sajtónyilatkozatában fogalmazott, úgy próbálja és úgy kívánja ellátni elnöki feladatát, hogy egyfajta interaktív kapcsolatot létesít a hatalmi ágazattal, mindenekelőtt a kormánnyal, valamint a parlamenttel és a bíróságokkal. Meggyőződése ugyanis, hogy csak így tudja ellátni integráló feladatát.
2010.08.11. 12:15
 
 
MSZP: az államfő függetlenként képviselje az országot
Az MSZP annak kapcsán, hogy Schmitt Pál részt vett a szerdai kormányülésen, felhívta az államfő figyelmét arra: köztársasági elnökként független személyként képviselje az országot. "A mai kormányülésen részt vesz Schmitt Pál, márpedig ilyet egyetlen elődje sem mert megtenni, mert ezzel a lépéssel kétségessé tette volna az intézmény kormánytól való függetlenségét. Azonban úgy tűnik, ez az emberek emberét nem érdekli, csak a kötelesség, amivel Orbán Viktornak tartozik" - olvasható Simon Gábor szocialista országgyűlési képviselő MTI-hez eljuttatott közleményében.
2010.08.11. 11:15
 
 
FIFA-világranglista: változatlan élcsoport, Magyarország 62.
Az élcsoport, illetve Magyarország pozíciója sem változott az előző hónaphoz képest a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján, amelynek élén a világbajnok Spanyolország áll. Magyarország a 62. A FIFA honlapja alapján a magyar válogatott Eb-selejtezős ellenfelei közül a vb-ezüstérmes Hollandia a második, míg Svédország a 35., Finnország az 51., Moldova a 89., San Marino pedig pont nélkül holtversenyben a 202. A magyarok szerda esti barátságos ellenfele, az angol együttes a hetedik helyen áll.
2010.08.11. 11:00
 
 
Október végén tárgyalhatja a költségvetést a kormány
Október 27-i ülésén foglalkozhat a kormány a jövő évi költségvetésről szóló előterjesztéssel, amelynek elfogadása december folyamán várható az őszi parlamenti ülésszakra vonatkozó törvényalkotási program szerint. A Magyar Közlönyben kedden jelent meg az a határozat, amely az év végéig terjedő időszak törvényalkotási programjaként meghatározott kormányzati feladatok ütemezéséről szól. E szerint a 2011-es büdzséről szóló előterjesztés és a költségvetést megalapozó törvények módosítására vonatkozó javaslat október 27-én kerül a kabinet asztalára a Nemzetgazdasági Minisztérium előterjesztésében.
2010.08.11. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675[1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista