2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Nem fogadta el a metrójelentést az esetet vizsgáló fővárosi bizottság
Nem fogadta el a 4-es metró beruházásáról szóló jelentést a Fővárosi Közgyűlés nagyértékű beruházásokat vizsgáló bizottsága szerdai ülésén. A jelentés rögzíti, hogy rossz volt az előkészítés, több jogi anomália is előfordult, valamint 60 milliárd forinttal kevesebb támogatást kapott a projekt az uniótól. Három igen és négy nem szavazattal utasították el a jelentést, amely szerint nem állapítható meg biztonsággal, hogy jól előkészített a projekt, az irányítási struktúrában hiányosságok vannak, az alapvető hatásköri és felelősségi viszonyok pedig hiányosan vannak meghatározva.
2010.08.18. 16:45
 
 
Már 39 jelöltet jelentettek be az ajánlószelvény-gyűjtés harmadik napján
Bár csak hétfőn kezdődött az ajánlószelvények kézbesítése országszerte, az Országos Választási Iroda (OVI) internetes tájékoztató oldala szerint szerda kora délután már 39 jelöltet jelentettek be a helyi választási bizottságoknak. Az egyik zalai kistelepülésen, Lendvajakabfalván egyetlen ajánlás is elegendő lett volna a jelöltté váláshoz. A www.valasztas.hu adatai szerint polgármesterjelöltet kilenc településen jelentettek már be, nyilvántartásba vételükről két napon belül kell dönteniük a helyi választási bizottságoknak. Valamennyien független jelöltként indulnának.
2010.08.18. 16:30
 
 
Visszamenőleges lesz a hároméves gyes visszaállítása
Visszamenőleges szabályt alkot a kormány a kétéves gyes háromévesre történő emelésénél. A törvényjavaslatot ősszel tárgyalja az Országgyűlés. Nagy Anna kormányszóvivő egy, az óvodai és bölcsödei férőhelyek bővítését firtató kérdésre szerdán, a kormányszóvivői tájékoztatón közölte: a kormány vissza akarja állítani a korábbi helyzetet, azaz a jelenlegi két évről újra háromra akarja növelni a gyes időtartamát. Elmondta még, hogy a törvényjavaslat szerepel az őszi jogalkotási tervben és a szabály visszamenőleges hatályú lesz, azaz a 2010. május 1-je után született gyermekeket nevelők is igénybe vehetik majd a hároméves gyest.
2010.08.18. 16:30
 
 
Bántalmazták a Fidesz XIII. kerületi aktivistáit
Ismeretlen tettesek megtámadták, majd késsel megszúrták a Fidesz ajánlószelvényeket gyűjtő aktivistáit kedd este a XIII. kerületi Angyalföldi úton - közölte Harrach Tamás, a Fidesz választókerületi elnöke szerdán. A közlemény szerint a késelést szóváltás előzte meg az aktivisták és az ismeretlen támadók között; a tettesek a sértettek politikai hovatartozását alpári módon becsmérelték, fideszesként nevezve meg őket. Az egyik aktivista nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A két fiatal aktivista a XIII. kerületi rendőrkapitányságon az eset után feljelentést tett. A Fidesz megdöbbentőnek tartja, hogy a kerületben egyre nagyobb méreteket ölt a politikai agresszió - áll a közleményben.
2010.08.18. 16:15
 
 
Mándi Sándor az MDF főpolgármester-jelöltje
Az MDF főpolgármester-jelöltje, Mándi Sándor, huszonnyolc évig dolgozott rendőrként, és most civilként vállalja a jelöltséget - jelentette be Makay Zsolt, az MDF elnöke szerdai sajtótájékoztatóján. Mándi Sándor elmondta, azért vállalta az MDF felkérését, mert úgy látja, ez az a párt ahonnan hiányzik a "megélhetési politizálás". Az MDF elnöke elmondta: Mándi Sándor az a személy, aki alkalmas arra, hogy Budapest "őskáosz" állapotát rendbe tegye. Az MDF elnöke kiemelte: pártja az elmúlt másfél hónapban komoly újjászervezésen van túl, mind politikai, mind gazdasági konszolidációját elvégezte, és felkészült az önkormányzati választásra.
2010.08.18. 16:15
 
 
Figyeli az EU Franciaország romákkal szembeni eljárását
Figyelemmel követi az Európai Bizottság, milyen elbánásban részesíti Franciaország a területén ideiglenesen letelepedett, külföldi állampolgárságú romákat, de egyelőre nem foglal állást a témában - jelezte szerdán az uniós végrehajtó testület egyik szóvivője. A francia sajtó szerdán jelentette, hogy a helyi hatóságok megkezdik a felszámolt illegális romatelepek lakóinak visszatoloncolását. Korábban Brice Hortefeux francia belügyminiszter azt közölte, hogy augusztus végéig összesen 700 romát küldenek vissza Romániába és Bulgáriába.
2010.08.18. 16:15
 
 
Több újdonság is lesz augusztus 20-án
Több újdonsággal is készül a kormány az augusztus 20-i ünnepségekre: felvonul a Nemzeti Lovas Díszegység, légi parádé helyett hajós felvonulás lesz a Dunán, a rakparton pedig magyar gasztrosétány várja az érdeklődőket. Nagy Anna kormányszóvivő szerdai tájékoztatóján a tűzijátékról, amelyet három dunai uszályról indítanak, azt mondta: rövidebb, takarékosabb lesz az eddigieknél. A biztonsági intézkedésekről szólva a kormányszóvivő elmondta: 45 kilométer/órás sebességnél erősebb szél esetén lefújják a tűzijátékot; a rakpart teljes kiürítéséhez 30 perc kell, az esetlegesen érkező viharokról egy órával korábban hírt kapnak.
2010.08.18. 16:00
 
 
Fehérborok és rozék az augusztus 25-i Borszerda középpontjában
Augusztus 25-én rendezik meg az idei második Borszerdát, amely ezúttal a könnyű fehérborokra és a nyár slágerének számító rozékra épül. Ezen a napon a rendezvényhez csatlakozó éttermek fél áron adják a minőségi magyar borokat, és meghívják az ebéd- vagy vacsoravendégeket egy pohárkára a ház borából. Egyes éttermek külön erre az alkalomra borszerdai menüt is összeállítanak, minden fogáshoz a hozzá legjobban illő könnyű fehérbort vagy rozét kínálva - olvasható a szervezők közleményében.
2010.08.18. 15:45
 
 
Színes családi programokat szervez a BKV augusztus 20-án
Színes családi programokat, kirándulásokat szervez a BKV augusztus 20-án a Libegő átadásának 40. és a Gyermekvasút teljes vonalátadásának 60. évfordulója alkalmából. A 10 és 17 óra között zajló programokra a Libegő felső végállomásánál, a Gyermekvasút János-hegyi megállójánál, illetve a környező hegyekben kerül sor - derül ki a közlekedési társaság beharangozójából. A programokról részletes ismertető a Gyermekvasút és a BKV honlapján - gyermekvasut.hu és bkv.hu - olvasható.
2010.08.18. 15:15
 
 
A német és a brit gazdaság volt az európai növekedés motorja
A Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) legfrissebb jelentése szerint a második negyedévben Németország és az Egyesült Királyság volt a gazdasági növekedés motorja Európában. A legfejlettebb gazdaságokat tömörítő szervezet szerint az OECD tagállamai a második negyedévben 0,7 százalékos GDP-növekedést könyvelhettek el az előző negyedévhez képest, ezen belül az Európai Unió és az euróövezet egyaránt 1 százalékkal nőtt. Németország 2,2, az Egyesült Királyság 1,1 százalékos növekedésével kiemelkedett az OECD-s mezőnyből. Az Egyesült Államok 0,6, Japán 0,1 százalékkal bővült.
2010.08.18. 15:00
 
 
Ifjúsági olimpia: Kapás Boglárka ezüstérmes 200 gyorson
Pillangón szerzett aranyérme után a 200 m-es gyorsúszásban második lett Kapás Boglárka szerdán a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián. A hétfőn a 200 pillangót magabiztosan megnyerő úszó a délelőtti előfutamokból a harmadik legjobb idővel került be a 200 gyors fináléjába, melyben aztán délelőtti idejénél (2:02.84 p) közel két másodperccel jobb eredménnyel (2:00.99 p) csapott célba másodikként. A számot óriási fölénnyel a kínai Tang Ji (Tang Yi, 1:58.78 p) nyerte meg. Kapás ezzel a magyar küldöttség harmadik érmét szerezte meg, miután vasárnap a tőröző Lupkovics Dóra harmadik lett.
2010.08.18. 14:30
 
 
Beethovent kutyának vélik az amerikai gólyák
Beethovenként csak kutyát ismernek, a Michelangelo név pedig csupán egy számítógépes vírust juttat sok, egyetemet kezdő amerikai eszébe. A tájékozatlanságot az a Mindset lista nevű felmérés hozta felszínre, amelyet 1998 óta minden évben elvégeznek az Egyesült Államokban. A felmérésben Beethoven félreismerése egy kutyás vígjátéknak köszönhető, Michelangelóé pedig egy vele névrokon komputervírusnak. Amerika idei "gólyái" nem csak a komolyzene és a képzőművészet terén "fehér foltosak", politikailag, a közelmúlt történelmében sem túlzottan járatosak. Sokuk számára Csehszlovákia például sohasem létezett, Németország kettéosztottságáról sem hallottak.
2010.08.18. 14:30
 
 
Ifjúsági olimpia: Babos Tímea és Zsiga Máté is kikapott
A lányoknál Babos Tímea az elődöntőben kikapott, így a bronzéremért léphet pályára a teniszezők egyes versenyében, míg a fiúknál Zsiga Máténak a negyeddöntő jelentette a végállomást a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpia szerdai versenynapján. A wimbledoni tornán és a Roland Garroson is junior párosban győztes Babos két játszmában, 6:4, 6:1-ra kapott ki a kínai Cseng Szaj-szajtól (Zheng Saisai), s a harmadik helyért a szlovák Jana Cepelovával mérkőzik majd csütörtökön. Zsiga a bosnyák Damir Dzumhur ellen lépett pályára a négy közé jutásért, és 6:4, 6:3-as vereséget szenvedett.
2010.08.18. 14:15
 
 
Lezárják a Margit hidat a tűzijáték idejére
Augusztus 20-án, péntek délután 6 órától éjfélig biztonsági okokból lezárják a Margit hidat a gyalogosok és a kerékpárosok elől is, így onnan nem lehet majd nézni a tűzijátékot. A kivitelező és a fővárosi önkormányzat egyaránt úgy ítélte meg, hogy a tűzijáték idején balesetveszélyes lehet, ha az építés alatt álló hídon gyalogosok és biciklisek tartózkodnak. A főpolgármesteri hivatal tájékoztatása szerint az ideiglenes korlátokkal lekerített járda alig több mint 1,5 méter széles, továbbá egy esetleges vészhelyzet, például vihar esetén nem állna rendelkezésre megfelelő menekülési útvonal sem. A Margit-szigetet a lezárás ideje alatt csak az Árpád híd felől lehet majd megközelíteni.
2010.08.18. 14:15
 
 
Franciaország megkezdi a romák kitoloncolását
A hazai és külföldi bírálatok ellenére a francia hatóságok csütörtökön visszatoloncolják Romániába a felszámolt illegális romatelepek lakóinak első csoportját - jelentette a francia sajtó. Először egy 79 fős csoportot küldenek haza repülővel. A kormány közlése szerint az érintettek "szabad akaratukból" hagyják el Franciaországot, miután személyenként 300 euró (gyermekenként 100 euró) hazatérési támogatást kaptak az államtól. Teodor Baconschi román külügyminiszter Bukarestben aggodalmát fejezte ki a francia hatóságok lépésével kapcsolatban. A miniszter egy rádióinterjúban elmondta, reméli, hogy minden egyes kitoloncolás esetében a törvények tiszteletben tartásával járnak el.
2010.08.18. 14:15
 
 
Pénztárcaelvesztési felmérés
Pénztárcaelvesztési felmérést végeztek Nagy-Britanniában, hogy egyfajta "becsülettérkép" rajzolódhasson ki. Kiderült, hogy múzeumban a "legjobb" elhagyni pénztárcát, mert onnan kerül vissza tulajdonosához a legjobb eséllyel, csaknem minden másodikat visszaszolgáltattak. A bevásárlóközpontok sem túl rossz "vesztőhelyek", minden harmadik pénztárca megkerült. A tömegközlekedés járművein és a kávézókban azonban egyetlen becsületes megtaláló sem akadt, ezekről és ezekből nem kaptak vissza pénztárcákat az azokat szándékosan elhagyók.
2010.08.18. 14:00
 
 
Romagyilkosságok: meghosszabbították a gyanúsítottak letartóztatását
Meghosszabbította a romák elleni támadásokkal gyanúsított négy férfi előzetes letartóztatását október 23-ig a Pest Megyei Bíróság szerdán, a megyei főügyészség indítványa alapján - közölte Stubeczky Sarolta bíró. A megyei bíróság tanácselnöke elmondta: az előzetes letartóztatás meghosszabbításának oka, hogy mind a négy gyanúsított esetében fennáll a szökés, az elrejtőzés veszélye, valamint az, hogy a tanúk befolyásolásával, megfélemlítésével, esetlegesen a bizonyítási eszközök megsemmisítésével akadályoznák az eljárást.
2010.08.18. 14:00
 
 
Vitalij Klicsko Briggs ellen boksszol októberben
Az ukrán Vitalij Klicsko legközelebb októberben az amerikai Shannon Briggs ellen lép szorítóba azért, hogy megvédje a Boksz Világtanácsnál (WBC) őrzött nehézsúlyú világbajnoki övét. Az idősebik Klicsko fivér menedzsmentjének bejelentése szerint a mérkőzésre október 16-án, Hamburgban, az O2 Arénában kerül sor. A 39 éves Klicsko (40 győzelem, 2 vereség) 2008. novemberében szerezte meg a WBC övét, s azóta négyszer védte meg címét, legutóbb május 29-én a lengyel Sosnowski ellen, akit a 10. menetben kiütött. "Briggs óriási tapasztalattal rendelkezik, több kemény ellenféllel találkozott pályafutása során, mint én, ráadásul az egyik legnagyobb ütőnek számít" - dicsérte leendő ellenfelét az ukrán bokszoló.
2010.08.18. 13:45
 
 
A BKV "lopakodó privatizációjától" tart a Jobbik
A Jobbik egyebek mellett a súlyadóból, a közlekedési bírságokból és a "magánzsebekbe vándorló" parkolási díjakból befolyt összegből növelné a budapesti közösségi közlekedésnek nyújtott támogatást, és megakadályozná a BKV "lopakodó privatizációját" - közölte Staudt Gábor, a párt főpolgármester-jelöltje. A BKV azért is van ilyen rossz állapotban, mert a közlekedésből származó bevételeket az elmúlt években nem fordították kellő mértékben a cég működtetésére. Így állt elő az a helyzet, hogy pénzhiányra hivatkozva, "lopakodó privatizációval" magánkézbe akarnak adni több buszjáratot - mondta a jobbikos politikus.
2010.08.18. 13:30
 
 
Magyarország 33. a Newsweek százas országrangsorában
A Newsweek szerint 32 ország van a világon, ahol jobb élni, mint Magyarországon. Az amerikai hetilap internetes oldalán elérhető rangsor szerint Magyarország 24. helyen végzett az oktatás kategóriájában, 42. helyen az egészségügy terén, 33. lett az életminőség vonatkozásában (jövedelmi egyenlőtlenségek, szegénység, fogyasztás, gyilkosságok száma, környezetszennyezés, munkanélküliség), 49. a gazdasági fejlődést tekintve, végül 32. a politikai környezet (részvétel, stabilitás) szempontjai szerint rangsorolva. Az öt kategóriában elért eredményeket súlyozták, így adódott az összesített 33. helyezés.
2010.08.18. 13:15
 
 
GfK: népszerűbb a vörösbor, főleg ha műanyag palackban árusítják
Vörösborokból 15 százalékkal többet, míg fehérborból ugyanennyivel kevesebbet vásároltak tavaly a fogyasztók Magyarországon, és az üveges borok helyére egyre inkább a műanyag palackosak lépnek - állapította meg a háztartások borfogyasztásáról szóló felmérésében a GfK Hungária. Két éve még az eladott bor 81 százaléka volt üveges palackozású, tavaly viszont ennek az aránya 71 százalékra csökkent. Ugyanakkor a műanyag palackozású borok aránya egy év alatt 12-ről 20 százalékra nőtt. A bort elsősorban a szupermarketekben szerzik be a magyar fogyasztók, de folyamatosan növekszik a termelőktől történő vásárlás.
2010.08.18. 12:45
 
 
A hosszú hétvégén is megtekinthető a választói névjegyzék
A hosszú hétvégén is nyitva tartanak a kerületi választási irodák, így péntektől vasárnapig bárki betekinthet az önkormányzati hivatalokban közszemlére tett választói névjegyzékekbe. Mindhárom nap reggel 8 és 16 óra között tartanak nyitva a kerületi polgármesteri hivatalokban a helyi választási irodák. A törvény szerint szerdától 5 napra kell közzétenni a választásra jogosultak névjegyzékét a hivatalokban. Ezen időszak alatt lehet a névjegyzékből való kihagyás, illetőleg törlés vagy a névjegyzékbe való felvétel miatt kifogást benyújtani - közölte Tiba Zsolt, a Fővárosi Választási Iroda vezetője szerdán az MTI-vel.
2010.08.18. 12:45
 
 
A kormányhoz fordul az ombudsman az óvodai, bölcsődei helyek ügyében
A kormányhoz fordul Szabó Máté ombudsman az óvodai, bölcsődei helyhiány miatt; az állampolgári jogok országgyűlési biztosa megállapította, hogy a 10 ezer lakosnál népesebb települések önkormányzatát hiába kötelezi jogszabály bölcsőde fenntartására, több helyütt ennek nem tesznek eleget. Az ombudsman utalt arra is, hogy hiányoznak azok az előírások és eszközök, amelyek a mulasztó önkormányzatokat rábírják a kötelezettség teljesítésére. A jogi szabályozás azt sem határozza meg, hogy figyelemmel kell lenni az ellátásra jogosult gyermekek számára, s annak arányában kell a férőhelyeket biztosítani - közölte az Országgyűlési Biztos Hivatala szerdán az MTI-vel.
2010.08.18. 12:45
 
 
Nem érintkezhetnek floridai tanárok diákjaikkal a Facebookon
Florida állam egyik iskolai körzete megtiltotta a pedagógusoknak, hogy a Facebookon vagy más közösségi honlapokon keresztül kapcsolatban álljanak diákjaikkal. Ez a fajta kapcsolat "nem illendő", mivel összekeveri a munkát és a magánéletet - olvasható a tanév kezdetére a tanárok számára kiadott szabályzatban a floridai Lee megyében. A szabályzat egyértelműen tiltja a tanulókkal való barátkozást olyan oldalakon keresztül, mint a Facebook, és azt is, hogy a tanárok ezeken az oldalakon bármilyen információt közzétegyenek diákjaikról. A pedagógusok a szabályzat szerint nem biztosíthatnak hozzáférést diákjaik számára személyes internetes oldalaikhoz.
2010.08.18. 12:30
 
 
Ingyen tankönyvek az árvíz sújtotta települések iskoláinak
Ingyen kapják a Nemzeti Tankönyvkiadó könyveit az idei tanévkezdésre az árvíz sújtotta települések, a kiadó ezzel meg szeretné könnyíteni a tanévkezdést az érintett településeken. Már elkészültek a tankönyveik, és augusztus végéig, a tanévkezdés előtt megkapják az iskolák a kiadványokat. Az új tanévre a kiadó mintegy 4 millió tankönyvet, munkafüzetet, feladatlapot készített mintegy 2,5 ezer tonna papírból. A pedagógusok csaknem 2000 kiadványuk, ezen belül mintegy 1200 tankönyvvé nyilvánított könyv közül választhattak.
2010.08.18. 12:00
 
 
Férfi kosárlabda Eb-selejtező: magyar vereség Nagy-Britanniától
Vereséggel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a férfi kosárlabda-válogatott, miután kedden remek hajrája ellenére két ponttal kikapott Nagy-Britanniától. A magyar válogatott végig hátrányban volt, ám az utolsó percben kiegyenlített (64-64), de a hajrát a hazaiak bírták jobban. A jelenleg egy győzelemmel és négy vereséggel rendelkező magyar csapat pénteken a macedónokat fogadja Szolnokon. Eredmény, 5. forduló, B csoport: Nagy-Britannia - Magyarország 66-64 (19-11, 18-11, 21-25, 8-17). Legjobb dobók: Reinking 17, Mensah-Bonsu 15, Deng 14, illetve Lóránt 17, Horváth 14, Fodor 10.
2010.08.18. 12:00
 
 
Költségvetési Tanács: idén 4 százalékos hiány lesz
Az idén a bruttó hazai termék 4%-a, jövőre 4,2%-a és 2012-ben 3,4%-a lesz a maastrichti hiány értéke a Költségvetési Tanács jelentése szerint. Mint azt az elemzés megjegyzi a költségvetési hiány a konvergencia programban vállalt célok közelébe kerül. A Költségvetési Alappálya 2010-2014 című jelentés szerint az idei évi költségvetési törvényben kitűzött egyenlegcél - bár számos kockázat övezi, de - megvalósítható. Ha a költségvetési törvény által közvetlenül befolyásolt bevételek és kiadások nominális egyenlegét 2011-ben sikerül gazdasági növekedést fékező hatás nélkül a 2010. évi szinten tartani, és emellett a pénzintézetek különadója beszedhetővé válik, akkor a hiány a vállalt cél közelébe kerül.
2010.08.18. 11:30
 
 
Harmadával nőtt a halláscsökkent tinédzserek száma Amerikában
Egyharmadával nőtt a halláscsökkent tinédzserek száma az utóbbi tizenöt évben - áll a Journal of the American Medical Association folyóiratban megjelent tanulmányban, amelyben az 1990-es évek elején és 2000-es évek közepén végzett, párezer fős reprezentatív országos felmérés adatait vetették össze. A 12-19 év közötti tinédzserek hallását szűrő első vizsgálat a résztvevők 15 százalékánál talált valamilyen szintű halláscsökkenést. Tizenöt évvel később ez az adat egyharmadával nőtt, és elérte a 20 százalékot, tehát minden ötödik kamasznál találtak hallásromlást. A kutatók szerint a zenejátszók lehalkításával csökkenthető a kockázat.
2010.08.18. 11:30
 
 
Ügyvédje szerint izraeli ügynök volt a tel-avivi török nagykövetség támadója
Ügyvédje szerint az izraeli belbiztonsági szolgálattal, a Sin Béttel működött együtt az a palesztin férfi, aki kedden este megtámadta a tel-avivi török nagykövetséget. A Sin Bét szóvivője határozottan tagadta, hogy a férfinak köze lett volna a szolgálathoz, és szerinte az ügy a rendőrség hatáskörébe tartozik. A rámalláhi illetőségű palesztin férfi, Nadím Andzsaz kedd délután hatolt be Törökország tel-avivi nagykövetségére, ahol menedékjogot követelt, és megpróbált túszul ejteni egy embert, valamint azzal fenyegette a jelenlévőket, hogy felrobbantja az épületet. A biztonságiak lefegyverezték a késsel, benzines kannával és játék pisztollyal felszerelkezett támadót.
2010.08.18. 11:15
 
 
MSZP: Orbán álljon a nyilvánosság elé távhőügyben vagy mondjon le
Az MSZP azt várja a kormánytól és Orbán Viktortól, hogy álljon ki a nyilvánosság elé és még az önkormányzati választások előtt mondja ki, hogy nem lesz távhőáremelés, vagy vallja be, hogy elrontott gazdaságpolitikája miatt a jövő hónaptól egy fővárosi 50 négyzetméteres panellakásban élő magyar polgár 20 ezer forinttal fog többet fizetni a fűtésért. A szocialista párt közleményében úgy fogalmazott: ha a miniszterelnök sem erre, sem arra nem képes, akkor inkább mondjon le. "Az MSZP távhőügyben is őszinte politikát vár a Fidesztől, a kormánytól pedig elvárja, hogy több mint két hónappal a hivatalba lépése után vegye végre észre, hogy immár ő irányítja az országot, s a döntéseiért vállalnia kell a felelősséget" - írták.
2010.08.18. 10:30
 
 
Kajak-kenu vb: 37 magyar versenyző indul, Kovács Katalin rekorder lehet
A nőknél tíz kajakos és egy kenus, a férfiaknál pedig 13-13 kajakos és kenus képviseli a magyar színeket a lengyelországi Poznanban csütörtöktől vasárnapig sorra kerülő világbajnokságon, amelyen Storcz Botond szövetségi kapitány tíz dobogós helyezésre, köztük öt elsőségre számít. A 37 fős magyar együttesből a háromszoros olimpiai bajnok Janics Natasa indul majd a legtöbb számban, ötben, míg Kovács Katalin megszerezheti 28. vb-elsőségét, amivel megdöntheti az eddigi rekordot.
2010.08.18. 10:15
 
 
Női vízilabda Világkupa: magyar vereség a kínaiaktól
A magyar női vízilabda-válogatott második mérkőzésén is vereséget szenvedett az Új-Zélandon zajló Világkupán, miután három góllal kikapott a kínai csapattól. Petrovics Mátyás együttesét, amely csütörtökön a görögökkel találkozik, kedden a kanadai csapat verte 14-10-re. Eredmények, 2. forduló: A csoport: Kína-Magyarország 11-8 (4-1, 2-4, 2-1, 3-2). A magyar gólszerzők: Valkai 3, Drávucz, Bujka 2-2, Menczinger 1.
2010.08.18. 10:15
 
 
Többszázezres visszahívás a Mazdánál
A szervokormány lehetséges meghibásodása miatt a Mazda több mint 300 ezer autót visszahív Észak-Amerikában. A japán gyártó bejelentése szerint 2007-ben és 2008-ban gyártott Mazda3 és Mazda5 modelleket hívnak vissza, az Egyesült Államokban 215 ezer darabot, Kanadában és Mexikóban pedig további 100 ezret. Az érintett kocsiknál előfordulhat, hogy hirtelen kihagy a szervo, így egyik pillanatról a másikra jóval nehezebb lesz kormányozni az autót, ami balesetveszélyt okoz. A társaság szerint a meghibásodással összefüggő balesetről nem érkezett bejelentés.
2010.08.18. 10:15
 
 
Magyar Agrárkamara: vegyszermentes a magyar zöldség
A hivatalos magyar és uniós vizsgálati eredmények az egyik legtisztábbnak, vegyszermaradvány-mentesnek mutatják a hazai zöldséget és gyümölcsöt, ellentétben egy nemzetközi szervezet állításával, amit a Levegő Munkacsoport hozott nyilvánosságra - közölte a Magyar Agrárkamara. A magyar szervek évente 10 ezernél is több mintát vesznek az árusított zöldség és gyümölcsféleségekből, ezeket akkreditált laboratóriumokban vizsgálják, és az eredményeket évről évre publikálják. Ezek alapján állítható, hogy a magyar zöldség és gyümölcs minden kockázat nélkül fogyasztható. Ezzel szemben az egyik nyilvánosságra hozott vizsgálat szerint a magyar termékeknek csupán 21 százaléka tiszta.
2010.08.18. 10:15
 
 
Moszkvában várhatóan már csak egy napig tart a forróság és a szmog
A rendkívüli helyzet feloldását javasolta a fővárost körülölelő Moszkvai területen (megyében) az illetékes orosz minisztérium, s egyben bejelentette, hogy a szarovi Szövetségi Nukleáris Központot már nem fenyegeti veszély. Moszkvában újra nőtt a levegő szennyezettsége, de a hőség az előrejelzések szerint már csak egy napig tart, csütörtökön legfeljebb 22 Celsius-fok várható. A rendkívüli helyzetek minisztériuma közölte, hogy a nukleáris központ körül minden csendes, az ott dolgozók visszatérnek munkahelyükre, a környékről kivonják az oltásban segédkező katonákat. A központot annyira fenyegette a tűz, hogy minden potenciálisan veszélyes nukleáris berendezést és anyagot elszállítottak.
2010.08.18. 09:30
 
 
Női kosárlabda Eb-selejtező: magyar vereség Montenegróban
Montenegrói vereséggel folytatta szereplését az Európa-bajnoki selejtezőben a női kosárlabda-válogatott, miután ötödik mérkőzésén, kedden 75-73-ra kikapott Cetinjében. Eredmény, 5. forduló, C csoport: Montenegró-Magyarország 75-73 (19-14, 19-29, 21-11, 16-19). Legjobb dobók: Dubljevic 21, Perovanovic 18, Baletic 13, Bjelica 13, illetve Fegyverneky 32, Horti 11, Vida 10. A csoport másik mérkőzésén: Bulgária-Törökország 60-63. A csoport állása: 1. Montenegró 10 pont/5 mérkőzés, 2. Törökország 9/5, 3. Bulgária 7/5, 4. Magyarország 6/5, 5. Finnország 4/4.
2010.08.18. 08:45
 
 
Ismét rengett a föld Sellyén
Kedden késő este ismét rengett a föld Sellyén; a Baranya megyei településen 22 óra 10 perckor a Richter-skála szerint 3,5 magnitúdójú rengés volt - közölte Magyar Tudományos Akadémia Szeizmológiai Obszervatóriuma. Mónus Péter obszervatórium vezető közleménye szerint a földrengés által keltett talajmozgást a lakosság is érzékelte. Károkról az obszervatóriumhoz nem érkezett bejelentés. Kedden reggel már voltak gyenge földrengések voltak Sellye község közelében: 5 óra 25 perckor és 5 óra 26 perckor a Richter-skála szerint 3,0, illetve 3,1 magnitúdójú rengést érzékeltek. Ugyancsak kedden, Miskolctól néhány kilométerre délre is rengett a föld. A rengés erőssége 2,1 volt.
2010.08.18. 07:45
 
 
Montreali tenisztorna: Szávay győzelemmel tért vissza
Győzelemmel tért vissza közel egy hónapos kihagyás után a montreali, kétmillió dollár összdíjazású keménypályás tornán Szávay Ágnes, a női tenisz-világranglista 37. helyezettje. A 21 éves magyar az első fordulóban háromszettes, 2 óra 19 perces csatában verte az argentin Gisela Dulkót, akit három hellyel előz meg a WTA-rangsorban. A második körben a 13. helyen kiemelt, belga Yanina Wickmayer vár rá. A kiskunhalasi születésű játékos utoljára július 18-án vívott tétmérkőzést, amikor megnyerte a prágai tornát, egy héttel korábban pedig Budapesten is diadalmaskodott.
2010.08.17. 21:15
 
 
Sir Alex Ferguson látatlanban vett csatárt
Sir Alex Ferguson, a Manchester United futballistáinak mestere anélkül igazolt vadonatúj csatárt csapatába, hogy egyszer is látta volna játszani. A Bébé "művésznévre" hallgató labdarúgó, bizonyos Tiago Manuel Dias Correia "vaktában" - s nem mellesleg 7 millió fontért (2,353 milliárd forint) - történt szerződtetése azért sem nevezhető szokványosnak, mivel a portugál focista különösebben kiugró produktumot még nem alkotott a pályán. Viszont nagy tehetségnek tartják, akit Ferguson volt segítője, a portugál válogatott jelenlegi szövetségi kapitánya, Carlos Queiroz ajánlott be az MU szakvezetőjének.
2010.08.17. 21:00
 
 
Szalai Annamária: nem kell félteni a sajtószabadságot
Szalai Annamária szerint nem kell és nincs mitől félteni a sajtószabadságot. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnöke az ATV Egyenes beszéd című műsorában kedd este azt mondta: a sajtószabadság korlátozására nincs szándék, s az egy XXI. századi demokratikus jogállamban, ahol rengeteg televízió- és rádióadó, nyomtatott és internetes lap működik, lehetetlen is. Az a cél, hogy a hazai médiavilág egészében legyen kiegyensúlyozott - mondta az interjúban Szalai Annamária, hozzátéve: "nincs semmi gond" az ATV vagy a Hír Televízió véleményműsoraival, és a kereskedelmi televíziókra vonatkozó szabályok ezután sem szigorodnak, legfeljebb a jogalkalmazás válik szigorúbbá olykor, például a kiskorúak védelme érdekében.
2010.08.17. 20:45
 
 
Az Agrárkamara szerint nem a búza miatt lehet 300 forint egy kiló kenyér
A Magyar Agrárkamara szerint a gyengébb termés, a nemzetközi gabonapiaci hangulat miatt dráguló búzának nincs olyan áremelő hatása, melyről a pékek, és a molnárok beszámoltak az utóbbi hetekben, a búza árváltozása nem indokol 30 százalékos kenyéráremelést. A szervezet keddi közleménye szerint az országban nincs gabonahiány, néhány százezer tonna étkezési búzát még exportálni is lehet, s takarmányozásra is bőven rendelkezésre áll a megfelelő mennyiség. A kamara adatai szerint Magyarországon befejeződött a kalászosok betakarítása, a termés mennyisége 5,227 millió tonna, 13 százalékkal kevesebb a tavalyi 5,966 millió tonnánál.
2010.08.17. 20:30
 
 
Négy klub kapott pénzbüntetést az MLSZ döntése nyomán
Négy klub, a Siófok, az Újpest, a Ferencváros és a Budapest Honvéd kapott pénzbüntetést a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának keddi döntése nyomán. Előbbi két gárda a szombati mérkőzésen történt rendezési hiányosságok és szurkolói rendzavarások miatt részesült elmarasztalásban: a Siófoknak 100, míg a fővárosi gárdának 200 ezer forintot kell fizetnie. A Ferencváros-Honvéd találkozó kapcsán a rendezési hiányosságok, a szurkolók rendzavarásai és a vendégdrukkerek rasszista megnyilvánulásai miatt a hazaiaknak és a kispestieknek egyaránt - mint visszaesőknek - 300 ezer forintot kell átutalniuk.
2010.08.17. 20:00
 
 
Több mint 240 ezer autót hív vissza a General Motors
Felülvizsgálatra visszahív 243.403, különböző típusokhoz tartozó járművet a General Motors a biztonsági öv esetleges hibája miatt. Főként az Egyesült Államokban forgalmazott járművekről van szó, de az érintett típusokból - a Chevrolet Traverse, a Buick Enclave, a GMC Acadia és a Saturn Outlook 2009-2010-es évjáratai - Mexikóban, Kanadában, Kínában és Szaúd-Arábiában is került forgalomba. A GM az idén már több mint 3 millió, tavaly 2,2 millió autóját volt kénytelen visszahívni az Egyesült Államokban. A többi amerikai autógyár hírneve sem makulátlan. A Chrysler több százezer autó visszarendeléséről, a Ford pedig tavaly ősszel történetének legnagyobb, 4,5 milliós visszahívásáról döntött.
2010.08.17. 19:15
 
 
Szócska: csaknem 40 milliárd a kórházak lejárt tartozása
Mintegy 40 milliárd forint a fekvőbeteg-ellátást végző intézmények lejárt adóssága a jelentésekben szereplő kórházak összesített adatai szerint - közölte Szócska Miklós egészségügyi államtitkár kedden, Budapesten újságírókkal. A egészségügyi szakember az öt nagy szakmai szervezet képviselőjével folytatott egyeztetés után elmondta, az "adósságkövetés" folyamatos lesz, s negyedévente felmérik az intézmények helyzetét. Az intézmények konkrét konszolidációjáról egyelőre nincs szó, annak együtt kell járnia egy strukturális átalakítással.
2010.08.17. 19:00
 
 
Az állami kitüntetéseket augusztus 20. helyett október 23-án adják át
Az idén augusztus 20. helyett október 23-án adják át a legrangosabb állami kitüntetéseket - erősítette meg Nagy Anna kormányszóvivő. A kormányváltás után nem volt elegendő idő arra, hogy a kabinet megtegye a kitüntetésekhez szükséges előkészületeket - indokolta a halasztást Nagy Anna kedden. Elmondta, a kormány azt szeretné, hogy "tisztességesen és megalapozottan" készüljenek el a kitüntetettek nevét tartalmazó listák, és októberben méltó módon adhassák át az elismeréseket. Emlékeztetett, hogy a kitüntetettek névsorát a kormány terjeszti elő, s az elismeréseket a köztársasági elnök adományozza.
2010.08.17. 18:45
 
 
Obama ott lesz a novemberi lisszaboni amerikai-EU csúcson
Barack Obama amerikai elnök kedden megerősítette, hogy részt vesz az Egyesült Államok és az Európai Unió november 20-i lisszaboni csúcstalálkozóján. A Washingtonban a Fehér Ház szóvivője által ismertetett hivatalos közlemény szerint "Európa az Egyesült Államok legerősebb partnere a biztonság és a prosperitás előmozdításában a világon". A soros EU-amerikai csúcson, amit a lisszaboni NATO-tanácskozás után tartanak meg, Barack Obama,illetve Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke és Jose Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke vesz részt. Ez lesz az első ilyen találkozó az unió döntéshozási mechanizmusát áramvonalasító lisszaboni szerződés elfogadása után.
2010.08.17. 18:30
 
 
Vádemelési javaslat a csepeli kettős emberölés ügyében
Befejezte a nyomozást és vádemelést javasol a rendőrség a csepeli kettős emberölés ügyében - közölte a rendőrség kedden a honlapján. A közlemény szerint a BRFK Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya befejezte a nyomozást az 53 éves K. Tamás és a 37 éves D. Gábor ellen több emberen elkövetett emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárásban. K. Tamás az eljárás során nem kívánt vallomást tenni. D. Gábor ténybeli beismerő vallomást tett, azonban azzal védekezett, hogy a cselekménynél nem volt a helyiségben és a bizonyítékot K. Tamás által fenyegetve tüntette el. Jelenleg mindkét gyanúsított előzetes letartóztatásban van.
2010.08.17. 18:15
 
 
A moszkvai levegő még szennyezett, de jön a végleges lehűlés
A moszkvai levegő kedden is a megengedettnél több káros anyagot tartalmazott, de a szakértők szerdára a helyzet javulását ígérik, a meteorológusok a hét végére tartós lehűlést jeleztek előre. A rendkívüli helyzetek minisztériumának közlése szerint a tüzek kiterjedése tovább csökken, a Brjanszk körüli sugárszennyezett erdőkben pedig már egyetlen tűzfészek sincs. A Moszkva felé tartó viharfront vasárnap Szentpéterváron és a környező Leningrádi területen több mint kétmilliárd rubelnyi kárt okozott a terület kormányzója szerint. A helyreállítási munkálatok kedden délután még tartottak, még mindig sokan voltak áram és gáz nélkül.
2010.08.17. 18:15
 
 
Angelina Jolie sürgős segítséget kért az áradások sújtotta Pakisztánnak
Angelina Jolie szerint létkérdés, hogy az emberek ne fásuljanak el a sok szükség láttán, és segítsenek a pakisztáni árvízkárosultakon is. A pakisztáni áradások miatt eddig húszmillió embert veszítette el a fedelet a feje fölül, de az adományok messze elmaradnak a földrengés rázta Haitinak vagy az ázsiai cunami áldozatainak juttatottakhoz képest. Mint a filmszínésznő elmondta: megérti, hogy Haiti és más katasztrófák után az emberek már belefáradtak az adakozásba, pedig most újabb komoly segítségre van szükség. Jolie az ENSZ jószolgálati nagyköveteként Haitira, Irakba és számos más országba is ellátogatott már, valamint személyes vagyonából is jelentős összegeket adományozott a károk enyhítésére.
2010.08.17. 18:00
 
 
Pintér Sándor: új szakaszához érkezett az árvízi újjáépítés
Új szakaszához érkezett az újjáépítés az érvízzel sújtott térségekben, a cél pedig továbbra is az, hogy október 31-ig valamennyi összedőlt ház épüljön újjá - mondta Pintér Sándor kedden, az árvízzel leginkább sújtott Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Felsőzsolcán. A belügyminiszter egy összedőlt ház előtt tartott sajtótájékoztatón arról szólt: kedden írt alá határozatot, hogy 920 millió forintot utaljanak át az érintett önkormányzatoknak. A pénz része annak a 3 milliárd 170 millió forintnak, amelyet a kormány biztosít az árvíz miatt megsemmisült vagy helyreállíthatatlanul károsodott magánlakóházakban élők lakhatási feltételeinek megteremtésére.
2010.08.17. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670[1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista