2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Júliusban tovább nőtt a mobilinternet-előfizetők száma
Júliusban 1 millió 88 ezerre nőtt Magyarországon a mobilinternet-előfizetések száma az előző havi 1 millió 37 ezerről. A teljes előfizetői táboron belül az aktív, a mobilinternet-szolgáltatást az utolsó három hónapban igénybe vevő ügyfelek száma júliusban 809 ezerről 851 ezerre emelkedett. Az összes előfizetőt tekintve a Vodafone piaci részesedése a júniusi 24,12 százalékról 24,19 százalékra, a Telenoré 27,02 százalékról 28,01 százalékra emelkedett, míg a T-Mobile-é 48,86 százalékról 47,80 százalékra esett vissza. Az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom az előző hónaphoz képest nem változott, 1,39 gigabyte maradt - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság csütörtökön az MTI-vel.
2010.08.26. 13:45
 
 
Szállodaszövetség: 400 milliós kiesést okozott a Red Bull Air Race elmaradása
A Magyar Szállodaszövetség felmérése szerint az idei Red Bull Air Race elmaradása összesen 4.500 szobaéjszaka lemondását okozta a budapesti szállodapiacon; így összesen mintegy 400 millió forint forgalomkiesést jelentett. A szövetség csütörtökön azt közölte az MTI-vel, hogy a lemondásoknak mintegy 60 százaléka a belvárosi ötcsillagos szállodákat, 40 százaléka a négycsillagos hoteleket érintette, és ennek következtében az ezeknél kieső bevétel mintegy 200 millió forintra tehető. Az elmaradt turisták egyéb költését is figyelembe véve mintegy 400 millió forintra becsülhető az összes forgalomkiesés, ami a szállodák mellett az egyéb szolgáltatóknál - fuvarozók, éttermek, kiskereskedelem - maradt el. A szolgáltatóknál jelentkező forgalomelmaradás az állami és önkormányzati adóbevételekben mintegy 70-80 millió forint csökkenést okozott.
2010.08.26. 13:45
 
 
A dalai láma Budapest díszpolgára lesz
A közgyűlés az idén Albert Flórián labdarúgónak, Demjén Ferenc zeneszerzőnek, előadóművésznek, Donáth László evangélikus lelkésznek, Lázár Egon színházi gazdasági igazgatónak, Miklósa Erika operaénekesnek, Nádas Péter írónak, Polgár László operaénekesnek, Snétberger Ferenc gitárművésznek, Szörényi Levente zeneszerzőnek, Tendzin Gyaco XIV. dalai lámának, Török Ferenc öttusázónak, szövetségi kapitánynak, Ungvári Tamás írónak, műfordítónak, kritikusnak, valamint Zsámbéki Gábor színházigazgatónak, rendezőnek adományos díszpolgári címet.
2010.08.26. 13:30
 
 
Megkezdődött az új felsőoktatási törvény kidolgozása
Új felsőoktatási törvény kidolgozásának munkálatai megkezdődtek - közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár csütörtökön Budapesten; a tervek között szerepel a felsőoktatási integráció újratárgyalása is. Az államtitkár kérdésre válaszolva, kifejtette: megkezdődik a bolognai rendszer felülvizsgálata, s "ahol a szakma erre igényt tart és jónak látja" vissza fognak állni az egységes és osztatlan képzésre. Ahol bevált a rendszer, megmarad a kétciklusú képzés. Az államtitkár arról is beszélt, hogy változtatnak a felvételi rendszerén is: a jól működő, minőséget produkáló vidéki intézményeket erősíteni szeretnék.
2010.08.26. 13:15
 
 
Franciaország uniós megrovását sürgeti a szocialista EP-frakció
A romákkal szembeni francia bánásmód elítélésére sürgette az Európai Unió központi intézményeit csütörtökön az Európai Parlament szocialista frakciója. Az EP második legnagyobb képviselőcsoportját vezető Martin Schulz Brüsszelben kiadott közleményében úgy fogalmazott: megdöbbentő volt a mód, ahogyan Franciaországban a romákkal bántak, és nem lehetséges, hogy senki nem emeli fel a szavát ellene. Schulz elítélte, hogy az Európai Bizottság és az EU-tagországok kormányait képviselő tanács mindeddig nem dolgozott ki részletes programot a romakérdés kezelésére, és sürgette, hogy most mindkét szerv tegyen nyilatkozatot az ügyben.
2010.08.26. 13:15
 
 
Romák újabb csoportja készül haza csütörtökön Párizsból
Több mint százötven romániai roma várakozott csütörtök reggel a párizsi Roissy repülőtéren arra, hogy hazainduljon. A bírálatok özöne ellenére a francia hatóságok közölték, hogy felgyorsítják a romák hazatelepítését. Erős rendőrségi kíséret mellett két autóbusznyi roma férfi, nő és gyerek érkezett reggel a repülőtérre - jelentette egy tudósító a helyszínről. A romáknak utasfelvételre kellett jelentkezniük a Blue Air légitársaság Bukarestbe tartó egyik járatára. Eric Besson bevándorlásügyi miniszter közölte, hogy másnap két gép indul romákkal Romániába, az egyik Párizsból 158 fővel, a másik Lyonból 125 emberrel. Az év eleje óta több mint nyolcezer román és bolgár cigányt költöztettek haza Franciaországból, tavaly egész évben pedig csaknem tízezret.
2010.08.26. 13:00
 
 
A WikiLeaks CIA-dokumentumot tett közzé, államtitkok nélkül
Egy titkos CIA-jelentést tett közzé szerdán a Wikileaks oknyomozó honlap, de a dokumentum nem tartalmaz államtitkokat. Elkészítői inkább gondolatébresztőnek szánták elemzésüket, amelyben azt taglalják, hogy milyen hatásai lehetnének annak, ha az Egyesült Államokról olyan kép alakulna ki, hogy "exportálja a terrorizmust", s ez mennyiben akadályozná Washington terrorellenes harcát. A CIA úgynevezett Vörös Sejtje - egy elemzőcsoportja - által készített háromoldalas dokumentum olyan eseteket sorol fel, amelyekben amerikai állampolgárok terroristák szolgálatába szegődtek külföldön vagy szélsőségeseket támogattak.
2010.08.26. 12:30
 
 
Több mint húszmillió forint gyűlt össze az árvízkárosultaknak augusztus 20-án
Több mint húszmillió forint gyűlt össze az árvízkárosultak javára augusztus 20-án. Az ünnep előtt és alatt több tévécsatorna és rádió sugározta az Összefogás dalát, amely számos ismert előadóművész közreműködésével készült. A dalhoz csatlakozó 1749-es hívószámra csütörtökig 88 ezer 781 hívás és sms érkezett be, amelyeknek köszönhetően 17 millió 756 ezer 200 forint támogatás gyűlt össze a bajbajutott emberek megsegítésére. Ez az összeg várhatóan nőni fog, hiszen a hívószám augusztus végéig él - közölte a Kormányzati Kommunikációért Felelős Államtitkárság csütörtökön az MTI-vel.
2010.08.26. 12:00
 
 
Visszavonták a hévízi gyógyfürdő fejlesztési támogatását
A Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség visszavonta a hévízi gyógyfürdő fejlesztéséhez nyújtott mintegy másfél milliárd forintos támogatását, mert a fürdő üzemeltetője másfél év alatt nem teljesítette az előírt feltételeket - tájékoztatta az MTI-t a regionális szervezet. A nyugat-dunántúli fejlesztési ügynökség közlése szerint a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség kérése alapján közreműködő szervezetként elállnak a Hévíz nemzetközi gyógyhely egészségturisztikai fejlesztése - új fürdő és terápiás centrum kialakítása elnevezésű kiemelt projekt támogatási szerződésétől. Az indoklás szerint az 5 milliárd forint összköltségű projekt esetében a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. nem teljesítette a vonatkozó rendeletekben előírtakat.
2010.08.26. 11:45
 
 
Személycserék várhatók a paksi atomerőműben
Rendkívüli közgyűlést tartanak szeptember 13-án a paksi atomerőműben, az ülés napirendjén személyi kérdések - többek között a vezérigazgató visszahívása - szerepelnek a csütörtökön közzétett meghívó szerint. A napirenden igazgatósági és felügyelőbizottsági tagok visszahívása és megválasztása mellett a vezérigazgató munkaviszonyának megszűnésével, illetve új vezérigazgató munkaviszonyának létesítésével és javadalmazásával kapcsolatos döntések szerepelnek. A PA Zrt. jelenlegi vezérigazgatója, Süli János 2009. március 24-től tölti be ezt a posztot. Az igazgatóság elnöke 2008 szeptembere óta Pónya József, a Paksi Atomerőmű Vállalat első vezérigazgatója, aki 1978-tól 1991-ig állt a vállalat élén.
2010.08.26. 11:45
 
 
Két évvel ezelőtt betörtek az amerikai hadsereg számítógépes rendszerébe
Egy meg nem nevezett külföldi kémügynökségnek két évvel ezelőtt sikerült betörnie az amerikai hadsereg számítógépes rendszerébe egy vírussal fertőzött pendrive segítségével - fedte fel a Foreign Affairs című folyóiratban William Lynn amerikai védelmiminiszter-helyettes. Mint írta, eddig ez volt a legkomolyabb támadás az amerikai katonai számítógépes hálózat ellen. Az Egyesült Államok egyik közel-keleti támaszpontján vírussal fertőzött pendrive-ot csatlakoztattak a katonaság egyik laptopjához, és ezáltal bejuttattak egy kémkódot a térségért felelős Középső Parancsnokság hálózatába - hangzik a beszámoló. A kód észrevétlenül terjedt el a titkos és nem titkos számítógépes rendszerben egyaránt, s ezáltal egyfajta digitális csatorna jött létre, amelyen keresztül adatok áramolhattak idegen szerverekre.
2010.08.26. 11:30
 
 
Öt heti mélypontról fordultak emelkedésbe az európai tőzsdeindexek
Előző napi öt heti mélypontjukról indulva erősödéssel kezdtek a főbb európai tőzsdék indexei csütörtökön, köszönhetően a szerdai pozitív amerikai tőzsdezárásnak és kedvező vállalati eredmény beszámolóknak. Egy órával a kerekedés kezdetét követően az európai indexek tartották nyitáskor elért 0,80-1,00 százalék körül nyereségeiket, és a vezető európai részvények árfolyamát követő FTSEurofirst 300 és Stoxx Europe 600 indexek is egy százalék közeli nyereséget értek el. Az amerikai tőzsdeindexek pozitív zárásának kedvező hatását nagy európai vállalatok, közöttük a Credit Agricole és a L'Oreal várakozáson felülien kedvező adatokat mutató beszámolói javították tovább.
2010.08.26. 11:00
 
 
Susan Boyle énekel a Nagy-Britanniába látogató pápának
Susan Boyle, egy brit tehetségkutató műsor nagy felfedezettje, aki tavalyi televíziós bemutatkozása után pillanatok alatt világhírnévre tett szert az interneten, XVI. Benedek pápa négynapos nagy-britanniai látogatásán szerepel majd. Legnagyobb álma válik valóra azzal, hogy a pápának énekelhet - mondta el szerdán a 49 esztendős skót háziasszony. A szeptember 16-i glasgow-i szabadtéri szentmisén, amelyet a katolikus egyház feje celebrál, egy nyolcszáz tagú kórussal együtt lép fel, de három vallási dalt önállóan ad elő. Elénekli majd A nyomorultak című musical I Dreamed A Dream című számát is, amellyel a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorban kápráztatta el a közönséget.
2010.08.26. 11:00
 
 
Elfogyott az általános tartalék mintegy kétharmada
Az Orbán-kormány működése óta 16,6 milliárd forintot használt fel az idei költségvetés általános tartalékból. Az előző kormány költésével együtt az e jogcímen a büdzsében 2010-re elkülönített forrásnak augusztusra több mint 60 százaléka elfogyott. A kabinet az elmúlt három hónapban a legnagyobb összegeket az árvízi védekezésre, kárenyhítésre költötte. A büdzsében e címen összesen 57,3 milliárd forint állt rendelkezésre; az előző kormány ebből már felhasznált 21,2 milliárd forintot, így az általános tartalék jelenleg 19,5 milliárd forint.
2010.08.26. 11:00
 
 
Petőfi Népe: az arzénszennyezett ivóvíz másfél millió lakost érint Magyarországon
Az ivóvíz arzénszennyezése 475 település több mint másfél millió lakosát érinti Magyarországon - olvasható a Petőfi Népe csütörtöki számában. A Bács-Kiskun megyei napilap közlése szerint a megyében a legrosszabb a helyzet: 72 településnek kell rövid időn belül megoldania a problémát, azaz az EU által meghatározott 10 mikrogramm/liter határérték alá csökkenteni az ivóvíz arzéntartalmát. Ha az arzénmentesítési technológiát a víz árába építenék be, akkor például Kiskunhalason megduplázódna az ivóvíz ára - nyilatkozta Farkas István, a Halasvíz Kft. vezetője. Mivel Magyarországon nem eszik az emberek tömegével a (magas arzéntartalmú) tengeri halakat, ezért naponta több mint 20 liter csapvizet kellene meginniuk ahhoz évtizedeken át, hogy reális legyen az egészségkárosodás lehetősége - idézet a kft. vezetőjét a napilap.
2010.08.26. 10:00
 
 
Negyvenezer résztvevő az idei spanyolországi paradicsomcsatán
Összesen negyvenezren, helyi lakosok és turisták vegyesen vettek részt a kelet-spanyolországi város, Bunol világhírű éves paradicsomcsatájában szerdán. Az úgynevezett Tomatina során többszáz tonna érett piros paradicsommal dobálták meg egymást a harcias kedvűek. A hagyományoknak megfelelően idén is pontosan egy órán át tartott a tumultus - ezután a lakosok a takarítóbrigáddal közösen szabadították meg a vörös színtől a házak homlokzatát és az utcákat. A Tomatina hagyománya egy negyvenes években rendezett baráti paradicsomcsatából nőtte ki magát, azóta minden évben megrendezik Bunol utcáin augusztus utolsó szerdáján.
2010.08.26. 09:15
 
 
HM: nincs olyan harci jármű, amit ne lehetne megsemmisíteni
Nincs olyan harci jármű, amit valamilyen fegyverrel ne lehetne hatástalanítani, vagy megsemmisíteni - mondta Benkő Tibor altábornagy, a Honvédelmi Minisztérium (HM) vezérkari főnöke szerdán, az MTI-nek. A hétfőn az afganisztáni Baglán tartományban egy magyar katonanő meghalt, további egy katona életveszélyes, másik kettő pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor támadás érte a katonai konvojt. Egy improvizált robbanószerkezetet robbantottak fel mellettük, majd három irányból kézifegyverekkel tűz alá vették a katonákat. A konvoj negyedik autója, amelyben a meghalt katonanő és három sérült társa is utazott, ekkor kapott telitalálatot egy RPG-ből (páncéltörő rakétavetőből). A magyar katonák egy Toyota típusú járműben utaztak.
2010.08.26. 07:30
 
 
Ma kezdődik a Fővárosi Közgyűlés utolsó ülése
Ma reggel kezdődik a Fővárosi Közgyűlés utolsó, kétnaposra tervezett, ám várhatóan csak egynapos ülése ebben a ciklusban; a meghívó napirendjén egyebek mellett rendezési tervek, a helyi iparűzési adórendelet módosítása, a műjégpálya rekonstrukciója, valamint a Radnóti és a Katona József színház igazgatóinak megbízatása szerepel. Bár nincs a napirendi előterjesztések között, de az ülésen várhatóan szóba kerül még a fővárosi távfűtési díj emelésének kérdése, a BKV-csődbizottság felállítása, valamint az önkormányzati választási kampány több témája. A leköszönő testület képviselői most utoljára ülnek (legfeljebb) 67-en a teremben, mert az október 3-án megválasztandó új közgyűlés - az új városvezetővel együtt - már csak 34 tagú lesz.
2010.08.26. 07:30
 
 
Megfékezték a fenyőtüzeket Ibizán
Sikerült megfékezni szerda estére az erős tüzeket Ibiza szigetén - közölte a regionális környezetvédelmi minisztérium. A vasárnap óta pusztító lángok azonban 349 hektáron emésztették fel a fenyőerdőket. Elővigyázatosságból a tűzoltók készenlétben maradnak, hogy megakadályozzák újabb tüzek esetleges fellobbanását. A Baleár-szigetekhez tartozó, az Ibériai-félszigettől mintegy 75 kilométerre keletre fekvő spanyol szigeten tíz éve nem pusztított ilyen hatalmas tűzvész, amelynek szerencsére csak négy könnyű sérültje volt. Mintegy háromszáz tűzoltó vett részt az oltási munkálatokban, amelyekben 13 helikoptert és tűzoltó repülőgépet vetettek be.
2010.08.26. 07:15
 
 
Visszavonták a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság parancsnokának megbízását
Hatala József országos rendőrfőkapitány azonnali hatállyal, indoklás nélkül visszavonta Dúzs József dandártábornok, a Repülőtéri Rendőri Igazgatóság parancsnokának vezetői megbízását - közölte a Népszabadság internetes oldala repülőtéri forrásokra hivatkozva. Hivatalos források egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánták a napilap azon értesülését, miszerint a tábornok gyors leváltása közvetlen összefüggésben áll azzal, hogy júniusban a ferihegyi légikikötő megbukott az uniós biztonsági vizsgán, aminek következtében a Ferihegyről a schengeni zónán belül bármelyik repülőtéren átszálló utasokat elvileg ugyanúgy átvizsgálhatják, mintha a Schengenen kívülről érkeztek volna.
2010.08.25. 22:15
 
 
Stabilizálódott a forint árfolyama estére
Stabilizálódott a forint szerdán este a délutáni euróárfolyamhoz képest, és kissé gyengült a kora reggeli árfolyamhoz viszonyítva. Szerdán este hét óra körül az euró 284,30 forint volt a délutáni 284,20 és a szerda reggeli 282,47 forintot követően. A forint gyengülését az váltotta ki, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium szerdai közleménye szerint eddig sem volt, és a jövőben sincs szükség új hitelmegállapodásra az IMF-fel, az őszre tervezett tárgyalásoknak nem célja egy újabb kölcsönmegállapodás megkötése. A dollárt szerdán délután 224,37 forinton jegyezték a kedd délutáni 223,89 forint után, a svájci frankot szerdán délután 218,35 forinton jegyezték a kedd délutáni 217,23 forint után.
2010.08.25. 21:30
 
 
Életveszélyes állapotban van az Afganisztánban megsérült magyar zászlós
Súlyos, életveszélyes állapotban van az Afganisztánból szerdán hazaszállított magyar katona. Hazaszállították Afganisztánból Kolozsvári György zászlóst, aki a hétfői támadásban szenvedett súlyos, életveszélyes sérüléseket - mondta el a Honvédkórház - Állami Egészségügyi Központban tartott sajtótájékoztatóján a honvédelmi miniszter. Hende Csaba közölte, hogy a tatai lövészdandár zászlósa német repülőgéppel érkezett Magyarországra. A miniszter arról is beszélt, meggyőződött róla, hogy a katona a lehető leggondosabb kezelést kapja, 24 órás állandó felügyelet alatt áll. Reményének adott hangot, hogy az ápolás meghozza az eredményét.
2010.08.25. 21:30
 
 
Történelmi mélyponton a forint a svájci frankkal szemben
Szerdán kora délután történelmi mélypontra került a forint a svájci frankkal szemben, a bankközi kereskedelemben a frank árfolyama átlépte a 219 forintos küszöböt és 219,07 forinton is jegyezték, mielőtt ismét visszatért volna a határ alá. A svájci frank eddigi csúcsárfolyamát 218,98 forinton érte el az idén július elsején.
2010.08.25. 20:30
 
 
Csokifesztivál Szerencsen
A világ legnagyobb bonbonja készül el a tervek szerint a hét végén Szerencsen, ahol a csokoládé, az édesség körül forog a világ a csokifesztiválon. Szerencs neve a csokipiacon jószerivel összeforrott a Boci-csokival, a Melódia fantázia nevű csokival, a kakaóporral, és egyéb ínyencségekkel, a csokoládégyártással. Ezt a hagyományt ápolják a szerencsi csoki-lokálpatrióták, akik immáron harmadik alkalommal rendeznek és tartanak fesztivált a Tokaj-hegyalja kapujaként is emlegetett városban.
2010.08.25. 20:00
 
 
Román küldöttek kezdenek tárgyalást Párizsban a romák ügyében
Franciaországban kezd tárgyalásokat a romaügyi, illetve a közbiztonságért felelős román államtitkár. Valentin Mocanu és Dan Valentin Fatuloui szerdán és csütörtökön folytat megbeszéléseket a francia kormány tagjaival a romák kiutasításával kapcsolatban. A román küldöttek elsőként Brice Hortefeux belügyminiszterrel, Eric Besson bevándorlásügyi és Pierre Lellouche Európa-ügyi miniszterrel találkoznak. Nicolas Sarkozy francia elnök szerdán azt kérte minisztereitől, hogy a romák ügyében ahol lehet, használjanak békülékeny, a lépéseket megmagyarázó hangnemet, a gyakran alaptalan és túlzó kritikákkal szemben viszont határozottan lépjenek fel.
2010.08.25. 19:45
 
 
Sakk: Gelfand nyerte az első partit Lékó ellen Miskolcon
Borisz Gelfand nyerte az első partit Lékó Péterrel szemben a 6. rapidsakk-fesztiválon. A Miskolci Nemzeti Színházban zajló párosmérkőzés szerda délutáni első játszmájában az izraeli nagymester vezette a világos bábukat, s a moszkvai változat került terítékre. Az első 12 lépést pillanatok alatt kirakták a felek, majd pozíciós játék zajlott a táblán. A vezércserét követően szétszakadt az izraeli gyalogszerkezete. Egyik játékos sem sáncolt, Lékó pedig bástyamanőverekkel próbált zavart kelteni. Elképzelései azonban nem váltak valóra, a végjátékra kettős gyaloghátrányba került, a tavalyi Világkupa győztese pedig a 86. lépésben érvényesítette anyagelőnyét.
2010.08.25. 19:15
 
 
Hende: nem akarnak hazajönni a magyar katonák Afganisztánból
A magyar katonai konvojt hétfőn ért orvtámadás után sem kapott olyan jelzést, hogy valaki haza akarna jönni a jelenleg Afganisztánban szolgálók közül - mondta Hende Csaba szerdán a szolnoki helikopterbázison, ahol a Magyar Honvédség Légi Kiképzési-támogató Csoportnak (Mi-35 Air Mentor Team) az ázsiai országba induló katonáival találkozott. A honvédelmi miniszter elmondta, hogy a támadásban életveszélyesen megsérült zászlóst még szerdán a budapesti Honvéd Kórházba szállítják. Példamutató helytállásnak nevezte Hende, hogy a terepjáróban utazó orvosnő annak ellenére megkezdte a segítségnyújtást, hogy ő maga is nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett a repeszdaraboktól.
2010.08.25. 18:15
 
 
Szerb színésszel forgat Budapesten Angelina Jolie
Angelina Jolie amerikai filmszínésznő első rendezőként készülő filmjében egy szerb színész, Rade Serbedzija is szerepet kapott; a mozi nagy részét ősszel Budapesten fogják forgatni. Serbedziját Magyarországon a legtöbben a Blöff című Guy Ritchie-klasszikus Boriszaként vagy az Eső előtt című, sokszoros díjnyertes macedón film Alekszandereként ismerhetik. A hollywoodi sztár, Angelina Jolie a hírek szerint jövő pénteken érkezik Belgrádba, hogy aláírja a megállapodást a film elkészítéséről Filip Gajic rendezővel, az Abarit produkciós ház tulajdonosával.
2010.08.25. 17:30
 
 
Gyilkosságokkal és rablássorozattal gyanúsított bűnbandát fogtak el
A százhalombattai ékszerész és annak albérlője mellett egy vietnami házaspár megölésével, valamint több, részben Romániában elkövetett fegyveres rablás 5 gyanúsítottját fogta el a rendőrség. A gyanúsítottak felváltva, kisebb nagyobb létszámmal, előzetes terepszemle után, bérelt autókat használva követték a támadásokat. A gyilkosságok áldozatait több esetben előre megásott gödörbe dobták. Az előzetes letartóztatásban lévő V. Sándor 29 éves monorierdei, T. Emese 24 éves dunaharaszti, K. Richárd 21 éves kakucsi. S. Attila 23 éves nagyvenyimi és R. László 50 éves szigetszentmiklósi lakosok részben beismerő vallomást tettek, megbánást nem tanúsítottak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
2010.08.25. 17:30
 
 
Az árvízi újjáépítés megkönnyítéséről állapodott meg a BM és a bankszövetség
Együttműködési megállapodást írt alá Pintér Sándor belügyminiszter és Erdei Tamás, a Magyar Bankszövetség elnöke szerdán. Ennek értelmében a hitelből épült, de az árvíz során megrongálódott házak tulajdonosai is hozzákezdhetnek az újjáépítéshez, mivel a bankok lemondanak arról, hogy a nekik kifizetett biztosítási összeget a hiteltörlesztésre fordítsák. Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője, az árvízi védekezés és újjáépítés irányítására kinevezett miniszteri biztos ismertette: hét megyében ötven családot érint a most kötött megállapodás.
2010.08.25. 17:00
 
 
Ifjúsági olimpia: 7 arany-, 4 ezüst- és 6 bronzérmet szerzett a magyar csapat
Szerdán egyetlen magyar sportolónak sem sikerült dobogóra állnia a Szingapúrban zajló I. ifjúsági olimpián, melyen hét arany-, négy ezüst- és hat bronzéremmel zárt a küldöttség. A játékok utolsó előtti versenynapján az asztaliteniszező Nagyváradi Mercédesz és Lakatos Tamás a kilencedik helyen végzett a vegyes csapatok között, Nikl András a szörfösök Techno 293-as kategóriájában, Szijj Katinka pedig a lány légpuskások mezőnyében lett 12. Bathó Péter a fiú vitorlázók Bite CII-es kategóriájában a 19. helyen végzett, a cselgáncsozóknál pedig Batizi Barbara, valamint Tóth Krisztián csapata egyformán a hiányos 16-os táblán búcsúzott.
2010.08.25. 16:30
 
 
Csepeli kettős gyilkosság: vádemelési javaslat csalás és sikkasztás miatt
Befejezték a csalás, sikkasztás és magánokirat-hamisítás ügyében indított nyomozást abban a csepeli iskolában, amelyben tavaly januárban a kettős gyilkosság történt; a D. Gábor (az emberölés egyik gyanúsítottja) és K. Ildikó ellen indított eljárásban a Budapesti Rendőr-főkapitányság vádemelést javasolt. D. Gábor, aki az intézmény gazdasági igazgatója volt és K. Ildikó az iskola sérelmére mintegy négymillió forint értékben sikkasztást, körülbelül egymillió forintos csalást, az iskola fenntartójának sérelmére pedig több mint egymillió forint értékben szintén sikkasztást követtek el. A BRFK az ügy iratait vádemelési javaslattal a Budapesti XX., XXI. és XXIII. kerületi Ügyészségnek küldi meg - írta a BRFK.
2010.08.25. 16:00
 
 
Egy volt MSZP-s képviselő jelent meg és beszélt Budai Gyula tájékoztatóján
Egy volt MSZP-s országgyűlési képviselő, Török Zsolt jelent meg Budai Gyula miniszterelnöki megbízottnak a sukorói kaszinóberuházás ügyében tartott parlamenti sajtótájékoztatóján, amelynek végén a szocialista politikus felállt, és elmondta véleményét. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője a történtek után azonnal közleményt adott ki, amelyben példátlan incidensnek nevezte a történteket. Budai a Miniszterelnökségen arról tartott sajtótájékoztatót, hogy szerinte ellentmondásos Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon volt miniszterelnökök vallomása Sukoró ügyében.
2010.08.25. 15:30
 
 
A BKV pénzügyeit rendező csődbizottságot állít fel a kormány
A Nemzetgazdasági Minisztérium szerdai, az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a tulajdonos Fővárosi Önkormányzat már "nem tud úrrá lenni" a csődközeli állapotba jutott BKV pénzügyi helyzetén, ezért hozzák létre a háromtagú bizottságot, amelynek vezetésével Naszvadi Györgyöt, a Nemzetgazdasági Minisztérium államháztartásért felelős államtitkárát bízták meg. A tagokat a nemzetgazdasági miniszter, a nemzeti fejlesztési miniszter és a belügyminiszter jelöli ki - olvasható a közleményben. Hozzátették: a csődbizottság felállítása a BKV rendbetételének első lépése, a cég jövőjéről, és a pénzügyi mentőcsomagról a kormány már az új városvezetéssel kíván tárgyalni.
2010.08.25. 15:00
 
 
Facebookos halállista Kolumbiában
Terjed a pánik a kolumbiai Puerto Asisban a Facebook közösségi portálon köröztetett halállisták miatt: a hatóságok megindították a nyomozást, hogy kiderítsék, ki áll az ügy mögött - közölte a rendőrség helyi idő szerint kedden. Augusztus 15-én motorozás közben agyonlőttek két helyi fiatalt, a 16 éves Diego Ferney Jaramillót és a 17 éves Eibart Alejandro Ruiz Munozt. A gyilkosságok után két nappal megjelent egy az áldozatok nevét is feltüntető halállista a Facebookon, amely három napot adott a megnevezett 69 fiatalnak, hogy elhagyja a várost, ha kedves az élete.
2010.08.25. 14:45
 
 
Hazaszállítják az afganisztáni konvojtámadás életveszélyes sérültjét
Várhatóan a szerda esti órákban Ferihegyen száll le a német légierő repülőgépe, fedélzetén a hétfőn Afganisztánban életveszélyesen megsérült magyar zászlóssal - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel. A közlemény szerint a kómában lévő katonát Magyarországra érkezése után a Honvédkórház - Állami Egészségügyi Központba szállítják, ahol folytatódik ellátása, kezelése. A Magyar Honvédség Tartományi Újjáépítési Csoport Mazar-e Sharif-ba tartó, hazautazó állományának konvoját hétfőn támadták meg. Ennek következtében Pappné Ábrahám Judit - posztumusz hadnagy - hősi halált halt, három társa pedig megsérült.
2010.08.25. 14:45
 
 
Futball bundabotrány: megkezdődtek a vádemelések Bochumban
A bochumi ügyészség megtette az első vádemeléseket az európai futballt behálózó bundabotrány kapcsán. A német hatóság szerdán egy előzetes letartóztatásban lévő 35 és egy 55 éves férfit vádolt meg bűnszervezetben elkövetett 16, illetve 22 rendbeli csalással. Az érintettek társaikkal együtt labdarúgókat és játékvezetőket vesztegettek meg, majd fogadtak a meccsekre nagy tételben. A miattuk vizsgált mérkőzések közül 10-re Németországban, 14-re pedig külföldön kerül sor. Az ügyészség több mint 250 gyanúsított ellen folytat nyomozást, mintegy 270 találkozó kapcsán. A vizsgálati anyagok között 14 magyarországi találkozó szerepel.
2010.08.25. 14:15
 
 
Csehország kész befogadni kubai ellenzékieket
Csehország készen áll arra, hogy szabadon engedett kubai politikai foglyokat fogadjon be. A Novinky.cz hírportál értesülése szerint Prága már közölte Madriddal, amely a kubai katolikus egyházzal együtt közvetítő szerepet játszik az ügyben, hogy akár tíz kubai ellenzékit is befogadna. Kuba július elején vállalt kötelezettséget, hogy szabadlábra helyez 52 ellenzékit, akiket kormányellenes tevékenységükért még 2003-ban ítéltek szigorú, olykor egy évtizedes börtönbüntetésre.Az elmúlt hetekben összesen 20 politikai fogoly hagyhatta el Kubát, hogy Spanyolországban kezdjen új életet. A cseh külügyminisztérium szerint egy hónapon belül eldől, él-e valamelyik kubai ellenzéki Prága ajánlatával.
2010.08.25. 14:00
 
 
Megérkezett a Sólyom-ügy az Európai Bírósághoz
Megérkezett az Európai Bíróságra Magyarországnak az a Szlovákia elleni beadványa, amely Sólyom László volt köztársasági elnök tavaly augusztusi révkomáromi (Komarno) látogatásának megakadályozásával foglalkozik. Az ügyben már meg is kezdődött az úgynevezett írásbeli eljárás, amelynek során az érintettek vagy más hozzászólni kívánók megtehetik a témához kapcsolódó észrevételeiket - tájékoztatta az Európai Unió saját bíróságának sajtóosztálya szerdán az MTI-t. A kormány eredetileg az uniós jog betartásán őrködő Európai Bizottságot kérte a bírósági eljárás megindítására, de miután a brüsszeli testület nem értékelte EU-jogsértésnek az ügyet, a Külügyminisztérium maga fordult a bírósághoz.
2010.08.25. 13:30
 
 
Nincs szükség új hitelmegállapodásra az IMF-fel
A Nemzetgazdasági Minisztérium szerint nincs szükség új hitelmegállapodásra az IMF-fel; az őszre tervezett tárgyalásoknak nem célja egy újabb kölcsönmegállapodás megkötése. A magyar állam a rendelkezésére álló IMF-EU-Világbank hitelkeretből 2009 júliusa óta nem kezdeményezett lehívást, a piaci alapú finanszírozás megoldott, és az ország a következő időszakban is a piaci források igénybevételével számol - szögezi le a tárca közleményében. Az IMF-fel ősszel várható tárgyalások kizárólag az IMF Alapokmánya szerinti szokásos, minden országgal megtörténő gazdaságpolitikai konzultáció keretében történnek majd.
2010.08.25. 13:15
 
 
Idén is lesz hegyiteherhordó-verseny
A Himalája legmagasabb csúcsai között élő legendás nepáli népcsoport, a serpák hagyományai nyomán ismét megrendezik Eger határában augusztus 28-án az Eged-hegyi Sherpa Rallyt. A Magyarországon egyedülálló, immár harmadik alkalommal meghirdetett hegyiteherhordó-verseny keretében a résztvevőknek egy 4 kilométeres, 300 méter szintkülönbségű távot kell teljesíteniük a város fölé magasodó Eged-hegy lábától a hegy csúcsáig - közölte Járdán Zsolt, a verseny főszervezője. A férfiaknak egy nepáli mintára elkészített, 60 kilogramm téglával megrakott hordkerettel kell megtenniük a távot, a nőkre csupán 20 kilogrammnyi terhet raknak a szervezők a hátizsákban elhelyezett ásványvizes palackok formájában.
2010.08.25. 13:15
 
 
Átmenetinek bizonyult a forint erősödése
Átmenetinek bizonyult a forint szerda délelőtti pozitív korrekciója, az eurót délben fél egykor 283,53 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben, szemben a délelőtti 281 forintot közelítő jegyzésekkel. A forint szerdára virradó erősödését részben az IMF és a magyar kormány részéről a kapcsolatok fenntartására kedd este tett kölcsönös ígéretnek tulajdonítják a piacon, csakúgy, mint a szerda délelőtti negatív korrekciót is, amire a Nemzetgazdasági Minisztérium közleménye után került sor. Az NGM szerint eddig sem volt, és a jövőben sincs szükség új hitelmegállapodásra, tehát az IMF-fel az őszre tervezett tárgyalásoknak nem célja egy újabb kölcsönmegállapodás megkötése.
2010.08.25. 13:15
 
 
Soros György a romák kiutasításának leállítására szólítja fel Párizst
Soros György magyar származású amerikai milliárdos azzal a kéréssel fordult szerdán Franciaországhoz, hogy "állítsa le a romák tömeges kiutasítását"; egyúttal kérte az Európai Uniót, hogy készítsen egy átfogó, "a probléma nagyságával arányos" tervet a romák integrációjára. Az, ahogy Franciaország most kiutasít romákat, a francia és az európai uniós törvények megsértésének veszélyével jár. Európában származásuk miatt nem küldhetők vissza hazájukba férfiak, nők és gyerekek anélkül, hogy bűncselekmény elkövetését rájuk bizonyították volna - írta sajtóközleményében Soros, aki a kelet-európai romák felemelkedését is támogató Nyílt Társadalom Alapítvány elnöke.
2010.08.25. 13:15
 
 
Kemény Dénes elődöntőbe jutást vár az EB-n
Kemény Dénes arra számít, hogy a magyar férfi vízilabda-válogatott a vasárnap kezdődő zágrábi Európa-bajnokságon csoportjából bekerül az elődöntőbe. Az olimpiai bajnoki címvédő együttes szövetségi kapitánya erről szerdán beszélt a Margitszigeten azt követően, hogy csapata a sajtó számára nyilvános edzést tartott a Széchy-uszoda medencéjében. A pénteki útrakelés előtt a szakvezető 16 játékosnak vezényelt tréninget, amelyen részt vett a bővebb keret három tagja is, a horvátországi kontinensbajnokságon viszont csak 13 játékos szerepelhet. Ott volt a gyakorláson a magyar nemzeti együttes által megnyert hétvégi Vodafone Kupáról még hiányzó Biros Péter csapatkapitány is, aki elmondta, hogy gyakorlatilag teljesen kigyógyult a gyaníthatóan allergiás megbetegedéséből, s nincs akadálya zágrábi játékának.
2010.08.25. 13:00
 
 
Horvátország kiadta Szerbiának Djindjic néhai kormányfő egyik gyilkosát
Megtörtént Zoran Djindjic néhai szerb kormányfő egyik gyilkosának egy ideje küszöbönálló kiadatása; Sretko Kalinicot szerda hajnalban szállították át titokban a horvát fővárosból Belgrádba - közölte a szerb igazságügyi minisztérium. A 36 éves, dalmáciai születésű, horvát-szerb kettős állampolgár Kalinicot, a hírhedt "zimonyi maffia" tagját a Djindjic elleni 2003. márciusi merénylet óta körözték, majd júniusban fogták el Zágráb közelében. Kiadatását az tette lehetővé, hogy elfogása után három héttel Horvátország és Szerbia kölcsönös kiadatási egyezményt kötött egymással, illetve, hogy módosították a horvát alkotmányt, amely addig tiltotta horvát állampolgárok kiadatását.
2010.08.25. 12:30
 
 
Új olajevő mikrobát fedeztek fel a Mexikói-öbölben
Egy újonnan felfedezett olajevő mikrobafaj hirtelen szaporodni kezdett a Mexikói-öbölben. A kutatók az BP-kútból származó olaj vízfelszín alatti eloszlását tanulmányozták, amikor felfedezték az olaj környezetében uralkodó új mikrobafajt, amely közeli rokonságban áll a baktériumok Oceanospirillales nevű rendjébe tartozó élőlényekkel. Az új faj a hideg vizet kedveli, élőhelyén 5 Celsius fokos hőmérsékletet mértek. Az új mikroba kedvező tulajdonsága, hogy a vártnál sokkal gyorsabb olajlebontó tevékenysége közben sem meríti ki jelentősen a víz oxigéntartalmát - magyarázzák a kutatók a Science című tudományos lap online kiadásában.
2010.08.25. 12:15
 
 
Mocsai Lajos lett a férfi kézilabda-válogatott kapitánya
Mocsai Lajos, az MKB Veszprém csapatának vezetőedzője lett a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A főállásban a jövőben is a veszprémieknél dolgozó szakember megbízatása 2012. augusztus 31-ig szól. "A cél egyértelmű és világos, a válogatott legyen ott a 2012-es londoni olimpián. A kluboknak és a játékosoknak ennek megfelelően kell hozzáállniuk a következő időszakhoz. Az első lépés: a világbajnokságon szerepeljen úgy a csapat, hogy az olimpiai kijutásra maradjon esélye" - mondta az MTI-nek kinevezése után Mocsai. Az olimpiára a 2011-es vb-ről, a 2012-es Eb-ről, illetve az azt követő pótkvalifikációs tornákról lehet kijutni.
2010.08.25. 12:00
 
 
Iraki merényletsorozat, robbantások hét településen
Gépkocsikba rejtett pokolgépekkel elkövetett merényletek sorozatát követték el szerdán Irakban. Az összesen hét településen, a jelek szerint kifejezetten rendőrségi épületek ellen végrehajtott támadásokat legkevesebb 42 ember életét oltották ki. A sebesültek száma meghaladja a 200-at. Rendőrségi és kórházi források szerint a legvéresebb merényletek Bagdadban, illetve a tőle 160 kilométerre délkeletre fekvő Kút városában történtek.Az iraki főváros északkeleti részén, al-Kahira negyedben a támadó robbanóanyaggal megrakott teherautóját röpítette levegőbe egy rendőrőrs mellett. A belügyminisztérium legfrissebb információi szerint a merényletben legalább 16-an meghaltak, és 87-en megsebesültek. Az áldozatok között rendőrök és civilek is vannak.
2010.08.25. 12:00
 
 
Radicová a magyar állampolgársági törvény megváltoztatását sürgeti
A kettős állampolgárságról szóló magyar törvény megváltoztatását szorgalmazta a szlovák kormányfő egy német lapnak adott interjúban. Radicova szerint a törvény más államokkal történt előzetes konzultáció nélkül lépett hatályba, ráadásul Budapest figyelmen kívül hagyta a szlovák-magyar szerződésben rögzített eljárásmódot. Ezért szerinte szükség van egy olyan törvényre, amely kimondja, hogy a kettős állampolgárságról szóló törvény Szlovákia területén nem érvényes. A német tudósító közbevetésére, miszerint Szlovákiában van egy törvény, amely megvonja a szlovák állampolgárságot a magyart is fölvevő polgáraitól, Radicová leszögezte: azt meg fogjuk változtatni, mert nem a polgárokat akarjuk büntetni.
2010.08.25. 11:45
 
 
Bagdadi öngyilkos merénylet - sok halott és sebesült
Öngyilkos merénylő robbantotta fel magát szerda reggel egy bagdadi rendőrőrs mellett, a merényletben legalább 11-en meghaltak, és 38-an megsebesültek. A támadó robbanóanyaggal megrakott teherautóját röpítette levegőbe az iraki főváros északkeleti részén, al-Kahira negyedben. Az áldozatok között rendőrök és civilek is vannak. A robbanás következtében a rendőrségi épület összeomlott, és komoly károk keletkeztek a környékbeli házakban. Az iszlám böjt, a ramadán ellenére Irakban szinte mindennaposak a terrorcselekmények. A szélsőségesek feltehetően ki akarják használni a márciusi parlamenti választások után kialakult belpolitikai bizonytalanságot. Az országnak még mindig nincs kormánya.
2010.08.25. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664[1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista