2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Állítólag Magyarországra menekültek a dévényújfalui gyilkos szülei
Állítólag magyarországi rokonoknál találtak menedéket annak a férfinak a szülei és egyik fiútestvére, aki a múlt hétfőn Dévényújfalun hét embert ölt meg, majd egy rendőrgolyó vele is végzett. "Valószínűleg Magyarországon a rokonoknál tartózkodnak" - írta a Plus jeden den című pozsonyi napilap hétfőn. Az újság szerint az idős házaspárt pozsonyi lakása környékén a szomszédok közül már több napja senki sem látta. Hasonló módon nem tartózkodik lakásában a gyilkos testvére sem. A családnak a rendőrség ajánlotta: jó lenne, ha az áldozatok hozzátartozóinak esetleges bosszúja elől egy időre ismeretlen helyre távoznának - írja a lap.
2010.09.06. 11:45
 
 
Egy autókereskedő csak egy hitelt kínálhat októbertől
Az október elsejétől hatályos törvénymódosítás szerint csak azok az autókereskedések szerződhetnek több bankkal is, amelyek hitelközvetítővé válnak, vagyis független többes ügynöknek regisztráltatják magukat, ellenkező esetben csak egy bank hitelét kínálhatják - mondta Mészáros György, a CLB-Hitelinfo Kft. ügyvezetője. Ez az autóvásárlóknak azért fontos, mivel nem tudják, hogy a kereskedő valóban a legjobb konstrukciójú hitelt kínálja, vagy pedig azt az egyet, amelyre leszerződött az adott bankkal. Ezért azt javasolja az ügyvezető, hogy erre a vevő mindenképpen kérdezzen rá.
2010.09.06. 11:30
 
 
Kigyulladt egy hatemeletes épület teteje a XII. kerületben
Kigyulladt egy hatemeletes épület teteje Budapest XII. kerületében a Kék Golyó utcában hétfőn kora reggel; a tüzet eloltották, személyi sérülés nem történt - közölte Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóság szóvivője. Ismertetése szerint a tetőszerkezet mintegy 200 négyzetméteren égett, a helyszínre 60 tűzoltó érkezett, akik három kézi vízsugárral és két vízágyúval oltották el a tüzet. A ház lakóit, mintegy 30 embert az utcára terelték, személyi sérülés nem történt. Molnár Péter közölte azt is, hogy valószínűleg visszaköltözhet minden lakó az épületbe, mert a tetőszerkezetnek egy olyan része égett, amely alatt nincs közvetlenül lakás.
2010.09.06. 11:30
 
 
Navracsics: politikai és szimbolikus kérdésekről szól az alkotmánymódosítás
Politikai és szimbolikus kérdések állnak az alkotmánymódosítás középpontjában - mondta Navracsics Tibor egy osztrák lap hétfő számában megjelent interjúban. Abban egyetértés van, hogy a magyar parlamentáris kormányzati rendszer "rendben van", de néhány kisebb dologban változtatásra van szükség - mondta a miniszterelnök-helyettes a Die Presse napilapnak. Navracsics Tibor beszélt arról is, hogy 3-400 ezer honosítási kérelemre lehet számítani jövőre a határon túli magyarok kettős állampolgárságának megszerzését megkönnyítő törvény nyomán, elsősorban Erdélyből. Bevándorlás a szomszédos országokból nem várható emiatt - mondta.
2010.09.06. 11:30
 
 
Papcsák vizsgálata szerint problémás volt Szűcs Erika visszafoglalkoztatása
Elkészítette jelentését az elszámoltatási kormánybiztos Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi tárcavezető minisztériumi visszafoglalkoztatásáról; Papcsák Ferenc ismertetése szerint a vizsgálat során több problémára, ellentmondásra találtak. Papcsák Ferenc a parlament szociális bizottságának az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottsága hétfői ülésén kifejtette: az MSZP-s Szűcs Erikát, miután 2009-ben távozott a miniszteri székből, miniszteri biztosként aposztrofálták, a vizsgálat során azonban nem találták annak nyomát, hogy ilyen megbízatást kapott volna.
2010.09.06. 11:30
 
 
Együttes ülést tart a magyar és a szlovák külügyi bizottság
Együttes ülést tart a magyar és a szlovák parlament külügyi bizottsága a hónap végén - jelentette be Balla Mihály, a külügyi és határon túli magyarok bizottságának ülésén hétfőn. A bizottság fideszes elnöke elmondta: miután hosszasan egyeztettek a szlovák féllel, megállapodtak abban, hogy az eseményre szeptember 30-án, Pozsonyban kerül sor. A külügyi bizottság először zárt ülés keretében hét nagykövetjelöltet hallgat meg, majd a 2009. évi költségvetés végrehajtását, valamint az annak ellenőrzéséről szóló ÁSZ-jelentést tárgyalja meg.
2010.09.06. 11:30
 
Amerikai menedzser lett Erdei tanácsadója
Erdei Zsolt, minden idők legsikeresebb magyar profi ökölvívója tanácsadói szerződést kötött Greg Leon amerikai menedzserrel. "Lenyűgöző, hogy Erdei Zsolttal dolgozhatok együtt - nyilatkozta a boxingtalk.com oldalon Leon. - Ő már bizonyította, hogy egy nagy bajnok. Igazi győztes alkat, aki az Egyesült Államokban szeretne a legjobbak ellen bokszolni, s újra megszerezni a világbajnoki címet." A veretlen magyar bokszolónak júniusban járt le a szerződése klubjával, a német Universum Promotionnel, melyet nem hosszabbítottak meg. Erdei 31 mérkőzésén 17-szer nyert kiütéssel, s legutóbb tavaly novemberben lépett kötelek közé.
2010.09.06. 10:30
 
 
A nemzetközi bankadóról is tárgyalnak az uniós pénzügyminiszterek
A bankadó európai uniós bevezetésének részleteiről tárgyalnak egyebek között az EU-tagországok pénzügyminiszterei keddi brüsszeli találkozójukon. A nemzetközi gazdasági válság miatt szükségessé vált egyeztetések nyomán a legfejlettebb országok tanácskozásain egyöntetű elvi álláspontként bontakozott ki az, hogy nem várható el még egyszer az adófizetőktől, hogy ők finanszírozzák a bankok veszteségeit. Ezért indult meg a gondolkodás egy olyan adófajtáról, amely tartalékot hoz létre egy esetleges újabb válsághelyzetre. Bár nemzetközi szinten még nem sikerült megállapodni az adóztatás mikéntjéről, az unióban elvi síkon már döntés született arról, hogy a bankadót bevezetik.
2010.09.06. 10:30
 
 
Szerény erősödéssel kezdett a forint
Mérsékelt erősödéssel kezdte a hetet a forint: az eurót hétfőn délelőtt fél tízkor 283,16 forinton jegyezték a péntek délutáni 284,39 forint után. Hétfőre virradóra a jegyzés 283,70 forinton állt a nemzetközi kereskedelemben, majd a kora reggeli órákban 283 alatti jegyzésre is volt példa. Az elmúlt hét az euró erősödésének jegyében telt el: az 1,27 dollár körüli jegyzés után hétfőn az euró jegyzése már 1,29 dollár felett járt. Az euró árfolyama a héten közzétett és a világgazdasági fellendülés kilátásai szempontjából kedvező, azaz a befektetői kockázatvállalási hajlandóságot erősítő európai, amerikai és kínai makrogazdasági adatoknak köszönhetően emelkedhetett.
2010.09.06. 10:30
 
 
Öttusa-vb: Hetedik a férfi váltó két szám után
Két szám után a hetedik helyen áll a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői váltóversenyében. A vívás nem ment jól a magyaroknak, kilencedikek lettek. Úszásban kettőt előreléptek a magyarok úgy, hogy a nyolcadik időt érték el a 3x100 méteres váltóban. Az összetettben vezető litvánok előnye a magyarokkal szemben 146 pont a lovaglás előtt. Az állás két szám után: 1. Litvánia 2216 pont, 2. Nagy-Britannia 2200, 3. Oroszország 2170, ....7. Magyarország 2070.
2010.09.06. 09:00
 
 
Fúrnak egy másik aknát is a chilei bányánál a biztonság kedvéért
A biztonság kedvéért egy másik aknát is fúrnak a chilei Atacama-sivatagban lévő San José-i réz- és aranybányában, ahol omlás következtében augusztus 5-én 33 bányász rekedt 700 méteres mélységben. Ezt a munkát vasárnap kezdték el. A pótaknára akkor lesz szükség, ha az első kifúrása nem sikerülne - közölte Laurence Golborne bányaügyi miniszter. Az első fúró, amely egy héttel ezelőtt állt munkába, 67 métert haladt a megteendő 702-ből. Legjobb esetben november végére jut le. A második fúró tulajdonképpen egy már létező kürtőt szélesít ki, és egy 620 méter mélyen lévő helyiséget kell elérnie, amelybe a bányászok szükség esetén fel tudnak jutni. Ez a helyiség legfeljebb csak december elején érhető el.
2010.09.06. 08:30
 
 
Politológusok szerint látványos hibák nélkül kezdődött a kormányzás
Látványos hibák és érdeksérelmet okozó döntések nélkül telt a kormány első száz napja Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet elemzője szerint. Novák Zoltán, a Méltányosság Politikaelemző Központ munkatársa úgy véli: a kabinet kedvező megítélésének elsődleges oka, hogy a kormányzás szimbolikus intézkedésekkel vette kezdetét. Abban, hogy a kormánypártok változatlan népszerűségében az ellenzék gyengesége is közrejátszik, az MTI-nek nyilatkozó politológusok egyetértettek.
2010.09.06. 08:15
 
 
Csarnok - Újratöltve - Barta Zsolt Péter kiállítása
Barta Zsolt Péter, aki márciusban vette át a szakma legfontosabb díját, a Balogh Rudolf díjat, már többször szerepelt a Nessim Galériában. A Csarnok címő projekt első része három évvel ezelőtt, szintén szeptemberben került a közönség elé.
2010.09.06. 08:07
 
 
Katy Perry nyakon vágta a bugyiját becélzó fotóst
Bugyiját akarta lefényképezni, de óriási pofont kapott.
2010.09.06. 08:01
 
 
Domenech-et a szövetségtől is kirúgták
A francia szövetségnél (FFF) betöltött utolsó posztjáról is menesztették Raymond Domenech-et, a labdarúgó-válogatottal a dél-afrikai világbajnokságon leszerepelt szakvezetőt. A vb után kirúgott, 58 éves tréner a FFF technikai tanácsadó testületénél állt alkalmazásban 1993 óta havi 12 ezer eurós fizetésért, ám az FFF vasárnap ezt az állását is megszüntette. Az indoklásban három kifogás szerepelt: az edző helytelenül járt el Nicolas Anelka hazaküldésével, illetve a játékosok sztrájkjánál, ezenkívül nem fogott kezet a dél-afrikaiak elleni csoportmeccs után a riválist irányító Carlos Alberto Parreirával.
2010.09.06. 08:00
 
 
Edzőterem csak nőknek
Szeptember az újrakezdés ideje az edzőtermekben is. Az ősztől rendszeres tornázásra ígéretet tevő olasz nők a kizárólag nekik fenntartott edzőtermeket is választhatják. A trend megváltozott: egyre több nő azokat a tornatermeket keresi, ahol tilos a belépés férfiaknak. Egymás után nyílnak a csak nőknek szóló fitneszközpontok. Fiatalabbak és idősebbek, magányosok és férjezettek is ezeket választják. A nők egyre inkább azt igénylik, hogy egymás között tornázzanak, nem tartva attól, hogy miközben pluszkilóiktól igyekeznek megszabadulni, lihegve és kócosan, férfiszem pillantja meg őket.
2010.09.06. 08:00
 
 
Elég volt a távszerelemből
Felbontotta eljegyzését a gyönyörű színésznő, szakításuknak sok oka volt.
2010.09.06. 07:58
 
 
Critical Fest - Művészet két keréken
Áprilisra szervezték, de akkor elmaradt.
2010.09.06. 07:54
 
 
Világgazdaság: startol a szegények bankja
A héten kihelyezi első hiteleit Magyarországon a "szegények bankja" - tudta meg a Világgazdaság. A napilap ismerteti, hogy két és fél év alatt 400 millió forint kölcsönt helyeznének ki e kísérleti program keretében. A Raiffeisen Bank által nyújtott hitelből mintegy négyszáz vállalkozás indulhat el. Egyenként 300 ezer és egymillió forint közötti összeget kapnak, mégpedig jogi és pénzügyi fedezet nélkül, bizalmi alapon. A program sikerének a feltétele, hogy a kihelyezett hitelekből induló vállalkozások valóban nyereségesek legyenek, ugyanis a kölcsönt ebből kell visszafizetni.
2010.09.06. 07:45
 
 
Érvénytelen a moldovai népszavazás
Az alacsony részvétel miatt nagy valószínűséggel érvénytelen a vasárnapi moldovai népszavazás, amely arról szólt, hogy közvetlenül az állampolgárok válasszák-e meg az ország államfőjét, vagy a parlament. A központi választási bizottság titkára vasárnap este közölte, hogy a részvételi arány a legfrissebb részadatok szerint 29,67 százalék. A bizottsághoz még nem érkeztek be a Dnyeszteren túli szakadár terület adatai, valamint azok, amelyek a külföldön élők szavazataiból adódnak össze. Szakértők szerint ez utóbbi adatok érdemben nem fognak változtatni a teljes részvételi arányon. A szavazás érvényességéhez a szavazásra jogosultak legalább egyharmadának, azaz 33,34 százalékuknak a részvétele szükséges.
2010.09.06. 07:30
 
 
Népszabadság: Holdingban működtetné a fővárosi kórházakat a Fidesz
Holdingban működtetné a fővárosi kórházakat a Fidesz - írja a Népszabadság. A napilap cikke ismerteti: az új formával a szabolcsi példa alapján a fideszes Pesti Imre rukkolt elő, aki, ha pártja sikeresen szerepel az önkormányzati választásokon, várhatóan az egészségügyért felelős főpolgármester-helyettes lesz. Első lépésként a 12 fővárosi kórházat négy egységbe vonnák össze, majd legkésőbb 2012 végéig a négy egység olvadna össze egyetlen holdinggá. A társaság 100 százalékos tulajdonosa az önkormányzat lenne. Csak a szakmai felelősség maradna a kórházaknál, a pénzügyi és egyéb gazdálkodási feladatokat a holding vállalja magára.
2010.09.06. 07:15
 
Erős földrengés volt Új-Zélandon
Két ember súlyosan, néhányan könnyebben megsérültek az Új-Zélandot helyi idő szerint szombaton hajnalban sújtó földrengésben.
2010.09.06. 00:00
 
 
Varga Mihály: mintegy hatvan "nem várt" tétel került elő
Körülbelül hatvan, a költségvetést terhelő tétel került elő "nem várt meglepetésként" az előző kormányzat időszakából a miniszterelnök tárcalátogatásai során; erről Varga Mihály, a gazdasági tényfeltáró bizottság vezetője beszélt vasárnap a Hír TV Kontraszt című műsorában. A Miniszterelnökséget vezető államtitkár reméli, hogy büntetőjogi következménye is lesz a tényfeltárásnak. A politikus példaként említette, Bajnai Gordon még kormányfőként Washingtonban úgy tett "nemes gesztust", ajánlotta fel, hogy további csapatokat küld Magyarország Afganisztánba, hogy az ígéret költségvetési tétele nem volt megtervezve, sőt a Honvédelmi Minisztérium vezetésével sem egyeztettek.
2010.09.05. 22:00
 
 
Clinton ott lesz az izraeli-palesztin tárgyalásokon Sarm-es-Sejkben
Hillary Clinton amerikai külügyminiszter ott lesz az egyiptomi Sarm-es-Sejkben, az izraeli-palesztin közvetlen béketárgyalások második fordulóján - közölte a washingtoni külügyminisztérium. Clinton szeptember 14-15-én utazik a Vörös-tenger partján fekvő egyiptomi üdülőhelyre, majd Jeruzsálembe, hogy rész vegyen Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő és Mahmúd Abbász palesztin elnök megbeszélésein. A közvetlen béketárgyalásokat 20 hónapi szünet után, múlt hét csütörtökön újították fel az Egyesült Államokban. Az egyezkedés kritikus próbatétel elé néz, mert szeptember 26-án lejár az a moratórium, amelyet Izrael vállalt az általa megszállt Ciszjordániában a telepeslakások építésére vonatkozóan.
2010.09.05. 21:15
 
 
A házigazda Fehérvár nyerte az ifj. Ocskay emléktornát
A házigazda Sapa Fehérvár AV19 jégkorongcsapata nyerte a második alkalommal megrendezett ifj. Ocskay Gábor emléktornát, miután a vasárnapi döntőben 3-0-ra legyőzte a Graz 99ers együttesét. A fináléban: Sapa Fehérvár AV19 - Graz 99ers (osztrák) 3-0 (2-0, 1-0, 0-0). A 3. helyért: Vienna Capitals (osztrák) - Olimpija Ljubljana (szlovén) 7-4 (1-1, 3-1, 3-2).
2010.09.05. 20:45
 
 
Ahmadinezsád szerint Irán megtámadása Izrael megsemmisítéséhez vezetne
Irán megtámadása Izrael pusztulásához vezetne - figyelmeztetett vasárnap Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök. "Minden Irán elleni cselekmény a cionista entitás pusztulásához vezetne" - hangoztatta Ahmadinezsád dohai látogatása során, a katari emírrel, Hamad bin Kalifa ász-Száni sejkkel tartott sajtótájékoztatón. Ahmadinezsád szerint az Irán elleni háborúval kapcsolatos nyilatkozatokkal a Nyugat csupán nyomás próbál gyakorolni Teheránra.
2010.09.05. 20:45
 
 
Vízilabda Eb: győzelmével elődöntőben a Kemény-csapat
A magyar férfi vízilabda-válogatott 7-4-re legyőzte a macedón együttest vasárnap a zágrábi Európa-bajnokság 5., utolsó fordulójában. Kemény Dénes csapata három negyeden át fej fej mellett haladt gyengébb játékerőt képviselő riválisával, ám a 4-4-ről indult zárószakaszban végül magabiztosan eldöntötte a meccset. A magyarok ezzel megnyerték a B csoport küzdelmeit, és közvetlenül továbbjutottak az elődöntőbe. Eredmény, B csoport, 5. forduló: Magyarország-Macedónia 7-4 (2-0, 2-4, 0-0, 3-0), a magyar góldobók: Varga Dénes 3, Varga Dániel 2, Hárai, Szivós 1-1.
2010.09.05. 19:15
 
 
Lázár Zoltán bredai sikerével világranglista-vezető lett
Lázár Zoltán nyerte a négyesfogathajtók második legrangosabb, bredai Világkupa-fordulóját, sikerével pedig a világranglista élére állt, s az utolsó Vk-állomás eredményétől függetlenül ott is végez. A mezőny másik magyar indulója, Dobrovitz József 15. lett. A hatszoros világbajnok Lázár a pénteki díjhajtásban negyedik lett, majd szombaton a maratonhajtásban hatodikként zárt, de összetettben így is első helyre ugrott. Vasárnap az akadályhajtás során hibátlanul és szintidőn belül hajtott, így megnyerte a viadalt, amelyen a holland Ijsbrand Chardon és az ausztrál Boyd Exell kivételével a teljes nemzetközi élmezőny rajthoz állt, mivel a versenyzők főpróbának tekintették a Kentuckyban sorra kerülő Lovas Világjátékok előtt.
2010.09.05. 19:15
 
 
Eldőlt, hogy négy főpolgármester-jelölt indul a választáson
Eldőlt, hogy csak a parlamenti pártok (a Fidesz és a KDNP esetében a két párt közösen) indítanak főpolgármester-jelöltet az október 3-ai önkormányzati választáson. A Fővárosi Választási Bizottság (FVB) vasárnap késő délutáni ülésén nyilvántartásba vette a Jobbik és az LMP jelöltjeit is, akiknek sikerült összegyűjtenie a szükséges számú érvényes ajánlószelvényt. Ez azt jelenti, hogy a szavazólapon a szocialista Horváth Csaba és a Fidesz-KDNP színeiben induló Tarlós István mellett várhatóan szerepel majd a jobbikos Staudt Gábor és az LMP-s Jávor Benedek neve is.
2010.09.05. 19:00
 
 
A nagyteljesítményű autók után fizették a legtöbb vagyonadót
Augusztus 31-ig mintegy nettó 2,389 milliárd forint vagyonadót fizettek be az adózók - közölte az adóhatóság az MTI érdeklődésére. A túlfizetéseket nem utalja ki, illetve nem vezeti át automatikusan más adónemen fennálló tartozásra az APEH, ezt az adózónak kell kérnie. A nagy értékű vagyontárgyak adója címen az év elejétől augusztus végéig több mintegy 2,43 milliárd forint folyt be a költségvetésbe, és mintegy 40 millió forintot utalt ki az APEH. A vagyonadó zömét, mintegy 2,299 milliárd forintot a nagy teljesítményű személygépkocsik után fizették be az adózók, ebből mintegy 32 millió forintot kaptak vissza.
2010.09.05. 18:00
 
 
Hétvégenként éjszaka is közlekedik a bécsi metró
Átütő sikert aratott - legalábbis az utascsalogató kedvezményekkel egybekötött első hétvégén - az éjszakai üzemmód a bécsi metrón, amely a jövőben nonstop közlekedik a szombatra, vasárnapra és ünnepnapokra virradó éjszaka. A bécsi közlekedési vállalat, a Wiener Linien vasárnapi közleménye szerint 101 ezren utaztak az első két éjszaka a bécsi földalatti vasút öt vonalán, és a metróhoz igazodó éjszakai buszokat további 13 ezer ember vette igénybe. A legtöbben - 63 ezren - a péntekről szombatra virradóra vettek részt a közlekedési vállalat által meghirdetett éjszakai "örömmetrózáson". Mindkét éjszaka a 4-es vonalon volt a legnagyobb a forgalom.
2010.09.05. 17:45
 
 
Végleg repült a repülőgépből kiszánkázó, utassértegető légikísérő
Megszűnt a hétvégén annak az Amerikában már-már népi hősként ünnepelt légiutas-kísérőnek a munkaviszonya, aki nemrégiben két sört magával ragadva kicsúszdázott a repülőgép vészkijáratán, miután szópárbajba keveredett az egyik utassal. Steven Slater, a türelmét vesztett utaskísérő szokatlan távozásával augusztus elején a semmiből az országos ismertségbe, valóságos celebstátusba csusszant bele. A férfi a JetBlue Airlines Pittsburgh-ből New Yorkba érkezett járatán összeveszett egy nővel, aki szerinte szándékosan fejbe vágta a táskájával, amikor azt a leszállás után segített levenni neki a csomagtartóból.
2010.09.05. 17:15
 
 
Tűzszünetet jelentett be az ETA
Tűzszünetet hirdetett a Baszkföld elszakadásáért küzdő Baszk Haza és Szabadság (ETA) elnevezésű terrorszervezet Spanyolországban. A bejelentésről a Gara nevű baszk napilap számolt be internetes oldalán. Ebben a szervezet közölte: úgy döntött, hogy a jövőben nem hajt végre fegyveres támadásokat, illetve egyéb erőszakos cselekményeket. Az állásfoglalásból nem tűnt ki, hogy ideiglenes vagy állandó tűzszünetről van-e szó. Az üzenetet egy videó alapján ezzel egy időben a brit BBC is ismertette. Az ETA a múltban többször hirdetett már tűzszünetet, majd felmondta azokat, így a legutóbbit 15 hónap után 2007 júniusában.
2010.09.05. 17:15
 
 
Barak: nem valószínű, hogy ilyen formában fennmarad a telepépítési moratórium
Az izraeli védelmi miniszter szerint nem valószínű, hogy a jelenlegi formában fennmarad a ciszjordániai részleges telepépítési moratórium, miután szeptember végén lejár a tilalom határideje. Ehud Barak ugyanakkor vasárnapi nyilatkozatában kijelentette: nem hiszi, hogy teljesen eltörlik a tíz hónapja bevezetett korlátozást. Mahmúd Abbász palesztin elnök a múlt héten arra figyelmeztetett, hogy az általa vezetett küldöttség kivonul az izraeli-palesztin béketárgyalásokról, amennyiben Izrael nem hosszabbítja meg a tilalmat.
2010.09.05. 17:15
 
 
Gyorsaságimotoros-vb, San Marinó-i Nagydíj: Talmácsi hetedik
A tizedik helyről indult Talmácsi Gábor hetedikként ért célba vasárnap a Moto2 géposztály versenyében a gyorsaságimotoros-világbajnokság San Marinó-i futamán. A viadal honlapja szerint a futamot a pontversenyben éllovas spanyol Toni Elias nyerte. A 11. körben egy súlyos baleset borzolta a kedélyeket: a japán Tomizava Soja elcsúszott, majd ketten is áthajtottak rajta. A bukásban érintett mindhárom versenyző ápolásra szorult, a szigetországi pilótát azonnal egy közeli kórházba szállították, ahol életét vesztette. A baleset ellenére a futamot folytatták és a királykategória, a MotoGP versenye is elrajtolt 14 órakor.
2010.09.05. 16:45
 
 
Tóth László és Papp Krisztina sikere a Nike félmaratonon
A férfiaknál Tóth László, a nőknél pedig Papp Krisztina nyerte vasárnap a jubileumi, 25. Nike Budapest Félmaratont. A szervező Budapest Sportiroda tájékoztatása szerint rekord számú, több mint tízezer futó indult a fesztiválon, melyen kiváló volt a hangulat, s minden 1000 méterén utcazenekarok adták az ütemet a résztvevőknek. Tóth László 1:04:38 órás idővel ért célba, közel három perccel megelőzve a második etióp Erkolo Ashenafit. A szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon 10.000 méteren nyolcadik Papp Krisztina 1:13:13 órával győzött.
2010.09.05. 16:45
 
 
A törvényeket megkerülve szült hármas ikreket egy 51 éves belga nő
Hármas ikreknek adott életet egy 51 éves belga nő, mégpedig Spanyolországban, mert hazájában már nem kerülhetett volna sor mesterséges megtermékenyítésére - jelentette a La Libre Belgique című belga lap hétvégi számában. Az asszony, Marianne Dedessulesmoustier egy interjúban elmesélte, hogy ez már a harmadik szülése volt 2006 óta mesterséges megtermékenyítés eredményeként, így van egy ekképpen fogant négyéves és egy kétéves lánya. Előtte is volt már azonban hét gyermeke (közülük a legidősebb 33, a legfiatalabb 13 éves), összesen tehát immár 12 gyermek anya.
2010.09.05. 16:45
 
 
Herczog: az EU és az IMF is folytatná Magyarországgal a tárgyalásokat
Az Európai Bizottság és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is készen áll arra, hogy folytassa Magyarországgal a tárgyalásokat, amikor azok a hatóságok megítélése szerint eredménnyel járhatnak - olvasható Olli Rehn pénzügyi EU-biztos válaszában, amelyet Herczog Editnek adott, a magyar szocialista európai parlamenti képviselő közlése szerint. Herczog még júliusban kérte az uniós végrehajtó testület állásfoglalását arról, hogy milyen feltételekkel folytatódhatnak a magyar kormány és a nemzetközi szervezetek között megszakadt tárgyalások.
2010.09.05. 16:30
 
 
Fidesz-KDNP-frakcióülés Tapolcán: beszámol a kormány
Orbán Viktor kormányfő mellett várhatóan a minisztereket is meghallgatják a Fidesz-KDNP képviselői a frakciószövetség szerdán kezdődő háromnapos, kihelyezett ülésén, Tapolcán. Az MTI fideszes forrásból úgy értesült, hogy a tervek szerint Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője csütörtök reggel köszönti majd az országgyűlési képviselőket. Ezután Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, KDNP-elnök tart beszédet, majd Orbán Viktor kormányfő, Fidesz-elnök a kormánypárti politikusok előtt is értékeli az általa vezetett kabinet első száz napját.
2010.09.05. 16:00
 
 
Eloltották a tüzet a Miskolc Plazában
Eloltották a tüzet a Miskolc Plazában vasárnap délután, az elsődleges adatok szerint a szellőzőrendszerben lerakódott olaj gyulladt meg. Egyedné Novodonszki Éva, a Borsod megyei rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta: legalább két-három óra kell az épület szellőztetéséhez. A környéket az oltás idejére lezárták, a Madarász Viktor utca egyik sávja azonban már járható. A tűzvizsgáló és a rendőrség a helyszínen van - tette hozzá. Bódi Zoltán, a miskolci tűzoltóság szóvivője közölte: az emeleti kínai büfé fölött keletkezett a tűz, a lerakódott zsír, olaj égett. Az épületet teljesen kiürítették, személyi sérülés nem történt.
2010.09.05. 15:45
 
 
LMP: a kabinet gyakran az ellenkezőjét teszi annak, amit meghirdetett
A Lehet Más a Politika (LMP) frakcióvezetője szerint a kormány nagyon gyakran az ellenkezőjét csinálja annak, amit jelszavakban meghirdet, miközben például nemzeti együttműködésről beszél, sem a parlamenti pártokkal, sem társadalmi szervezetekkel nem kíván együttműködni. Schiffer András a második Orbán-kormány első száz napját értékelő, interjúban különösnek nevezte, hogy a Fidesz-többség olyan parlamenti tempót diktált, amely alkalmatlan volt arra, hogy a többi párt legalább a saját választói csoportjaival egyeztetni tudjon.
2010.09.05. 14:45
 
 
Rooney örömlányokkal szórakozott felesége terhessége alatt
"Hazai pályán kívüli" alakításaiért hallgathat otthon Wayne Rooney, akiről a legnagyobb vasárnapi brit bulvárlap kiderítette, hogy örömlányokkal szórakozott, miközben felesége nemrég megszületett gyermekükkel volt várandós. Az angol válogatott és a Manchester United világsztárja a News of the World négy teljes újságoldalra kiterjedő, az olvasót a lehető legapróbb részletekbe is beavató beszámolója szerint Rooney az egyik menő manchesteri éjszakai szórakozóhelyen ismerkedett meg tavaly a csinos, 21 éves Jenny Thompsonnal. Jenny maga mesélte el a lapnak, hogy a focista a bárbeli megismerkedés után sms-üzenetekkel kezdte őt bombázni, randevúért esedezve.
2010.09.05. 14:15
 
 
Lejár a kompenzációs listák bejelentésének határideje hétfőn
Az október 3-ai önkormányzati választásra kompenzációs listát hétfő 16 óráig lehet állítani. A kompenzációs listát és a rajta szereplő jelölteket szeptember 6-án 16 óráig lehet bejelenteni a helyi választási bizottságnál. A korábbi választásoktól eltérő fontos új szabály, hogy az alkotmánymódosítás nyomán nem lehet jelölt a Magyar Honvédség, a rendőrség és a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományú tagja szolgálati jogviszonya fennállása alatt, de akkor sem, ha a szolgálati jogviszonya három évnél nem régebben szűnt meg.
2010.09.05. 13:45
 
A német kormány fölfelé igazítja gazdasági növekedési várakozását
A német kormány rövidesen 3,0 százalékra javítja a gazdasági növekedésre szóló hivatalos előrejelzését az eddigi 1,4 százalékos várakozásról - ezt írta a hét végén a Neue Osnabrücker Zeitung, a kormányfő környezetének meg nem nevezett tagjaira hivatkozva. A német központi bank a múlt hónapban már 3,0 százalékra emelte idei GDP-növekedési várakozását az addigi 1,9 százalékról. A német állami fejlesztési bank (KfW) a maga részéről pénteken 3,6 százalékos GDP-növekedési előrejelzést tett erre az évre, főleg az export és a vállalati beruházások lendülete miatt. Ez rekord lenne az 1990-es német újraegyesítés óta. A német gazdaság azóta eddig 2006-ban bővült a leggyorsabban, 3,4 százalékkal.
2010.09.05. 13:15
 
 
Robbanások Bagdad központjában
Két nagy erejű robbanás történt Bagdad központjában - jelentette az AFP francia hírügynökség. Legkevesebb két katona életét vesztette, nyolc másik ember megsebesült a hadsereg egyik parancsnoki épületénél. Kórházi források viszont már nyolc halottról és 25 sebesültről beszélnek. A hatóságok beszámolója szerint egy öngyilkos merénylő röpítette a levegőbe robbanóanyaggal megrakott gépjárművét. A biztonsági erők ezt megelőzően tüzet nyitottak a támadó célpontjául kiszemelt épület felé száguldó autóra. A merénylet annál a toborzóirodának is használt központnál történt, ahol augusztus 17-én egy öngyilkos támadó 59 személy életét oltotta ki. Az eset az elmúlt hónapok egyik legvéresebb támadása volt Bagdadban.
2010.09.05. 12:30
 
 
Mind kevesebb spanyol akar részt venni az általános sztrájkban
Már csak a spanyolok 9 százaléka venne részt biztosan a szeptember 29-re tervezett általános sztrájkban, az El País című lapban vasárnap megjelent, legújabb felmérés szerint. Júliusban, amikor a szakszervezetek meghirdették az általános sztrájkot a kormány munkaügyi reformja ellen, még a megkérdezetteknek a 15 százaléka mondta biztosra a részvételt. További 13 százalék most "valószínűnek" mondta részvételét. A megkérdezetteknek az 55 százaléka biztosra veszi, hogy nem szünteti be a munkát, további 18 százalék pedig azt felelte, hogy "valószínűleg" nem vesz részt a munkabeszüntetésben.
2010.09.05. 12:30
 
 
Távozásra szólítja fel Hoffmann Rózsát az MSZP
Az MSZP arra szólítja el Hoffmann Rózsát, hogy távozzon az oktatási államtitkári posztról. Török Zsolt a Nemzeti Erőforrás Minisztériumának a Szalay utcai épülete előtt azt mondta: Hoffmann Rózsa vagy ajánlja fel lemondását, vagy váltsa le őt a miniszterelnök. Az MSZP szóvivője hangsúlyozta: 164 ezer pedagógust nem lehet megsérteni, pláne azért, ha a Fidesz korábbi ígéretét kérik számon. Emlékeztetett arra: Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a Magyar Rádióban csütörtökön bohócnak, ostobának nevezte azokat a pedagógusokat és a pedagógusokat képviselő szakszervezeteket, akik fizetésemelést szeretnének elérni.
2010.09.05. 12:15
 
 
Öttusa-vb: nyolcadik a magyar vegyes páros
A nyolcadik helyen végzett a Pataki Viktória, Németh Róbert páros a csengtui öttusa-világbajnokság vasárnapi váltóversenyében, melyet vegyes csapatokkal rendeztek. A magyarok a vívás után kilencedikek voltak, aztán a 2x100 m-es úszóváltóban a negyedik legjobb időt érték el. A lovaglást megnyerték, a 2x2000 m-es, lövészetekkel megszakított futásban Pataki elsőre még az élcsoporttal, egészen pontosan elsőként, második sorozata után viszont csak hetedikként jött ki a lőállásból, majd futótávja végén kilencedikként váltotta Némethet, aki két jó sorozattal egy helyet előrelépett.A dobogóra a lengyelek, az ukránok és a litvánok állhattak fel a 19 duót felvonultató mezőnyben.
2010.09.05. 12:15
 
 
A le nem adott ajánlószelvényeket hétfő 16 óráig kell megsemmisíteni
Az októberi önkormányzati választásra összegyűjtött, de a választási bizottságnak át nem adott ajánlószelvényeket hétfő 16 óráig meg kell semmisíteniük a gyűjtőknek a választási eljárásról szóló törvény értelmében. Az önkormányzati választásra jelölteket és megyei listát péntekig, szeptember 3-ig lehetett bejelenteni az illetékes választási bizottságnál. A törvény szerint az összegyűjtött, de le nem adott ajánlásokat szeptember 6-án 16 óráig meg kell semmisíteni, és az erről készített jegyzőkönyvet szeptember 9-én 16 óráig be kell nyújtani a választási bizottságnak.
2010.09.05. 12:00
 
 
Végig söpört Kanada keleti részén az Earl
Egy ember életét vesztette szombaton a kanadai Új-Skócián és a Prince Edward-szigeten átsöprő Earl trópusi vihar tombolásában. Az 54 éves férfi a Halifax közelében fekvő Blind-öbölben hajójáról vízbe esett és megfulladt - közölte a helyi mentőszolgálat. Az Earl, amely - miután trópusi viharrá szelídülése nyomán visszaminősítették 1. fokozatú hurrikánná - Kanadában szombat este ismét trópusi vihar fokozatot kapott. Az időnként 111 km/óra sebességű szél fákat, villanypóznákat tépett ki, heves esőzést vitt magával a körzetben, és legalább 70 ezer háztartást fosztott meg az áramszolgáltatástól.
2010.09.05. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655[1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista