2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Index: Brüsszel perrel fenyegeti a magyar kormányt Simor fizetése miatt
Az Európai Unió Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága felszólította a magyar kormányt, hogy módosítsa a Simor András fizetéséről rendelkező új törvényt. A kormánynak október 1-ig kell reagálnia, utána a főigazgatóság kéri az Európai Bizottságot, hogy indítsa el a jogsértési eljárást Magyarország ellen az uniós szerződések megszegéséért - írta az Index. "Ha az Európai Bizottság úgy ítéli meg, hogy valamely tagállami jogszabály ellentétes az uniós joggal, először felszólítja a helyzet tisztázására, információkat, magyarázatot kér. Ugyanakkor ez a felszólítás már lényegében egyértelmű jelzésnek tekinthető, hogy a tagállamnak módosítania kell a kifogásolt jogszabályt" - olvasható a cikkben.
2010.09.07. 12:15
 
 
Ismét a magyar médiacsomag módosítását szorgalmazta az EBESZ
Egy jogi szakvélemény alapján ismét a magyar médiacsomag módosítását szorgalmazta az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) sajtószabadság-képviselője. Bécsben kiadott sajtóközleményében Dunja Mijatovic azt írta, hogy a magyar médiacsomag nagyon komoly aggodalomra ad okot. A sajtószabadság-képviselő levelet intézett a tárgyban a magyar külügyminiszterhez. "Ha változatlanul hagynák, akkor erőteljesen korlátozná a médiapluralizmust, a sajtó függetlenségét, megszüntetné a közszolgálati média függetlenségét, és bénító hatással lenne a demokráciában alapvető fontosságú szabad véleménynyilvánításra és nyilvános vitára" - idézett a közlemény a levélből.
2010.09.07. 12:00
 
 
Barroso: Európa több, mint 27 nemzeti sajátosság
Európának meg kell mutatnia, hogy több, mint 27 nemzeti sajátosság, hiszen "vagy együtt úszunk, vagy külön-külön süllyedünk el" - mondta José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke kedden az Európai Parlament strasbourgi ülésén, az unió helyzetéről tartott értékelő beszédében. Most első ízben mondott ilyen helyzetelemző beszédet a legfőbb uniós végrehajtó testület vezetője, aki ez év elején, második ötéves hivatali ciklusának kezdetén tett ígéretet arra, hogy ezentúl évente áttekintést ad az unió állapotáról. Barroso hangsúlyos mondandója volt, hogy az elkövetkező évben fel kell gyorsítani a szerkezeti reformokat, és a 27 tagállamnak szolidaritást kell mutatnia egymás iránt.
2010.09.07. 11:30
 
 
Öttusa-vb: kilencedik a női váltó
A kilencedik helyen végzett a Gyenesei Leila, Kovács Sarolta, Tóth Adrienn összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság keddi női váltóversenyében. A magyarok a vívást követően negyedikek voltak, majd a megnyert úszással összesítésben egyet előreléptek, a lovaglást azonban - egy gyengécske lócsoporttal - nem tudták megoldani, így a 3x2000 méteres, fejenként két lövészettel megszakított futást már csak utolsóként, azaz tizedikként rajtolva kezdhették meg. Ebben - miközben az oroszok mögötti második helyért nagy csatát vívott a francia és a kínai együttes - a magyarok megelőzték a dél-koreaiakat.
2010.09.07. 11:00
 
 
Ágoston Tamás szerint lehallgatták őket Kónyon
"Egyszerűen lehallgattak bennünket" - nyilatkozta a nyilvánosságra került kónyi hangfelvételen megszólaló egyik férfi a Kisalföldnek. A megyei napilapban Ágoston Tamás, az októberi önkormányzati választáson induló képviselőjelölt sajnálatosnak nevezte, hogy politikai ellenfeleik a magánbeszélgetéseik kihallgatásával igyekeznek lejáratni őket. Közlése szerint körülbelül egy hónappal ezelőtt, a helyi vendéglő különtermében, nyolcszemközt beszélgettek, s nem tudja, ki vehette fel az elhangzottakat.
2010.09.07. 10:30
 
 
Elszállították a Gellért-hegyen talált világháborús bombát
Elszállították a Gellért-hegyen talált második világháborús bombát a tűzszerészek; az útlezárást feloldották, a kiürített épületekben lakók visszatérhettek otthonukba - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A 100 kilogrammos, szovjet gyártmányú bomba megsemmisítéséről később gondoskodnak. Korábban azt közölték, hogy a robbanószerkezetet a XI. kerületben, a Citadellához vezető egyik út mellett, egy építkezésen találták. A bomba miatt két utcát lezártak és két épületet kiürítettek. Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a bombát hétfő délután a Verejték utcában találták; a hatástalanítás idejére ezt az utcát és a Minerva utcát lezárták.
2010.09.07. 10:15
 
 
Meghalt az Afganisztánban megsérült magyar katona
Meghalt a kórházban Kolozsvári György zászlós, az a katona, aki az afganisztáni támadásban életveszélyesen megsérült - közölte a Honvédelmi Minisztérium. A zászlóst, az afganisztáni orvtámadás legsúlyosabb sérültjét a világszínvonalú orvosi ellátás sem menthette meg. A repesz ütötte sebek végzetesnek bizonyultak. A 37 éves hivatásos tiszthelyettes kedd reggel halt meg a Honvédkórházban. Benkő Tibor vezérkari főnök a katona halálát követően összehívta a Központi Kegyeleti Bizottságot, amely javasolhatja a honvédelmi miniszternek az elesett katona hőssé nyilvánítását - olvasható a közleményben.
2010.09.07. 10:15
 
 
Megkezdődött a sztrájk Franciaországban
Franciaországban kedden hajnalban megkezdődött az egy naposra tervezett országos sztrájk. A tüntetők a nyugdíjkorhatár tervezett emelése, illetve a nyugdíjrendszer kilátásba helyezett módosítása ellen tiltakoznak. A törvényjavaslat vitája kedden kezdődik a francia parlamentben. A szakszervezetek várhatóan 137 francia városban legalább kétmillió embert várnak az utcákra. A tömegmegmozdulások miatt komoly fennakadások lehetnek a közlekedésben - beleértve a repülőterek, kikötők forgalmát -, az energiaellátásban, zárva lesz sok közhivatal, minisztérium, posta, iskola. A magánszektor alkalmazottainak körében nem várhatók komolyabb megmozdulások.
2010.09.07. 10:15
 
 
Netanjahu: egy éven belül aláírható a békemegállapodás
Az izraeli miniszterelnök reményei szerint egy éven belül tető alá lehet hozni az izraeli-palesztin békemegállapodást a két fél között feszülő mély ellentétek ellenére is. Benjámin Netanjahu hétfő este amerikai törvényhozók képviselőivel találkozott Tel-Avivban, és Nir Hefec szóvivője szerint e megbeszélésen hangzott el a kormányfő bizakodó nyilatkozata. "Hiszek abban, hogy késlekedések és megszakítások nélkül folytatandó közvetlen tárgyalások révén egy éven belül eljuthatunk a békéig" - idézte a szóvivő Netanjahut.
2010.09.07. 10:00
 
 
Kobajasi marad a Sauber Forma-1-es csapatnál
A japán Kobajasi Kamui a 2011-es idényben is a Saubernél versenyez - jelentette be kedden a Forma-1-es istálló. A 24. születésnapját jövő hétfőn ünneplő pilóta első teljes F-1-es szezonjában az eddigi 13 versenyen 21 pontot gyűjtött, legjobb eredménye egy hatodik hely volt a Brit Nagydíjon. A Sauber azt is közölte, hogy csak később derül ki, ki lesz Kobajasi társa a 2011-es évadban. Jelenleg a spanyol Pedro de la Rosa ül a volán mögött, ő azonban eddig csak 6 pontot gyűjtött a szezonban.
2010.09.07. 09:45
 
 
Autóreklám lett a KRESZ-ből 959-szer megbukó nagymamából
Autó-reklámfilmhős lett Dél-Koreában abból a nagymamából, akinek csak 960. próbálkozására sikerült levizsgáznia KRESZ-ből. A 69 éves nőt a Hyundai autógyár szemelte ki magának "reklámvivőnek", miután páratlan figyelemmel kísérte szinte az egész ország az asszony rendkívüli kitartását, sőt, tavaly február óta már a világsajtóban is többször híre kélt. Pedig 2009 februárjában még csak a 771. bukásán volt túl. Követte még további 188, de aztán a 960. próbálkozáson sikerült a bravúr - talán páratlan vizsgarutinjának köszönhetően.
2010.09.07. 08:45
 
 
A pénz elégedetté tesz, de nem boldoggá
A pénz boldogít, de csak egy bizonyos összeghatárig - derítették ki Daniel Kahneman Nobel-díjas tudós vezetésével kutatók egy amerikai felmérés eredményeit értékelve. A szakemberek szerint a határ 75 ezer dolláros (16,57 millió forintos) éves jövedelemnél húzható meg. Aki ennél többet keresett, az elégedettebb volt, de nem feltétlenül boldogabb - olvasható az amerikai tudományos akadémia folyóiratában (PNAS). A szegénység ellenben elégedetlenné és boldogtalanná tesz.
2010.09.07. 08:30
 
 
Ma értékeli kormánya első száz napját Orbán Viktor
Ma értékeli kormánya első száz napját Orbán Viktor; a miniszterelnök a Professzorok Batthyány Körének meghívására mond beszédet a kabinet május 29-i megalakulása óta eltelt időszakról. Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője korábban azt mondta, Orbán Viktor beszélni fog azokról az intézkedésekről és törekvésekről, amelyeknek az a célja, hogy Magyarország gazdasági önrendelkezését helyreállítsák. Szó lesz a közeljövő feladatairól, valamint arról is, hogy a pénzügyi stabilitás megteremtésén és a gazdasági növekedés lehetőségének biztosításán túl a szociális biztonság is nagyobb hangsúllyal kerül fókuszba - tájékoztatott augusztus 27-én a miniszterelnöki szóvivő.
2010.09.07. 08:00
 
 
Metrósztrájk Londonban
Metrósztrájk kezdődött hétfőn késő este Londonban, miután a munkaadó nem jutott egyezségre a szakszervezetekkel a tervezett leépítések ügyében. A London Underground összesen 800 munkahelyet akar megszüntetni a kisebb állomások jegypénztáraiban, arra hivatkozva, hogy az elektronikus bérletek terjedésével egyre kevesebben vesznek jegyet, és a pénztárak kihasználatlanok. Az érdekképviseletek szerint a terv az utasok biztonságát veszélyezteti. Ez a tavaly nyári óta a legnagyobb közlekedési sztrájk Nagy-Britanniában, és minden bizonnyal hatalmas felfordulást okoz az egyébként is folyamatos káosszal küszködő londoni tömegközlekedésben.
2010.09.07. 07:30
 
 
Népszabadság: Mesterházy még nem vár áttörést az októberi választásokon
Az októberi választás lesz a pont annak a folyamatnak a végén, amely lezárja az MSZP kormányzásának korszakát - jelentette ki Mesterházy Attila a Népszabadságnak adott interjújában. Az MSZP elnöke a lapnak elmondta: tudja, hogy az önkormányzati választásokon még nem fognak átütő eredményt elérni a szocialisták. Mint mondta, nyolc év kormányzás után valóban nehéz rögtön hiteles ellenzéknek lenni, de a szocialistákra visszamutogatni sem lehet örökké. Az igazság pillanata a jövő évi költségvetés benyújtásakor jön el.
2010.09.07. 07:30
 
 
Automatikusabb pénzügyi szankciók mellett érvelnek az uniós illetékesek
Biztosítani kellene, hogy az európai uniós pénzügyi szabályokat áthágó tagországok ellen foganatosított büntetőintézkedések a jelenleginél automatikusabban érvényesüljenek - vélték uniós illetékesek a témáról Brüsszelben folytatott pénzügyminiszteri eszmecserén. Az uniós elnök, Herman Van Rompuy irányítása mellett az EU-tagországok pénzügyi tárcavezetőiből álló munkacsoport találkozójának napirendjén ismét azok az erőfeszítések szerepeltek, amelyek célja, hogy elejét vegyék a jövőbeni gazdasági válságoknak, illetve könnyebben kezelhetővé tegyék a helyzetet, ha ilyen mégis bekövetkezne.
2010.09.07. 07:15
 
 
Magyarország-Moldova: Egervári a támadásokra helyezi majd a hangsúlyt
Elsősorban a támadásokra helyezi a hangsúlyt, ezért az ebben jeleskedő futballistáknak szán jelentősebb szerepet Egervári Sándor, a keddi, Moldova elleni Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott szövetségi kapitánya. A szakvezető a Telki edzőközpontban megtartott hétfői sajtóbeszélgetésen elmondta, már nem gondolnak a Svédországban 2-0-ra elvesztett pénteki összecsapásra, vasárnap óta csak a soron következő találkozóra koncentrálnak. "Igyekeznünk kell a rivális térfelén megtartani a labdát, ennek megfelelően a támadókra nagyobb szerep hárul" - mondta Egervári. "Ezért azok a játékosok, akiknek a gólszerzés és a helyzetek kialakítása az erősségük, most több lehetőséget kapnak majd."
2010.09.06. 22:00
 
 
NAÜ: Irán folytatta az urándúsítást az ENSZ-szankciók ellenére
Iránban az ENSZ-szankciók szigorítása ellenére is 15 százalékkal nőt a dúsított urán mennyisége május óta - állapította meg a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ). A több hírügynökséghez is eljutott bizalmas jelentés szerint az alacsony, kevesebb mint 5 százalékos dúsítású urán mennyisége elérte a 2,8 tonnát, a 20 százaléknyi radioaktív izotópot tartalmazóé a 22 kilogrammot. Az ENSZ-szervezet továbbra is attól tart, hogy az Iszlám Köztársaság rakétafegyver számára akar kifejleszteni nukleáris töltetet. A rendelkezésre álló készletből végső fokon 2-3 atombomba készíthető, ha a dúsítottsága eléri a 90 százalékot.
2010.09.06. 22:00
 
 
Vízilabda Eb: Oroszország-Magyarország 12-9
A magyar női vízilabda-válogatott hétfőn 12-9-es vereséget szenvedett az oroszoktól a zágrábi Európa-bajnokságon, így nem jutott be az elődöntőbe, s szerdán az ötödik helyért játszhat a spanyolokkal. Az ibériaiak a hétfő esti összecsapáson az olaszoktól szenvedtek 10-9-es vereséget. Eredmény: Oroszország-Magyarország 12-9 (3-2, 4-3, 4-2, 1-2). A magyar góldobók: Drávucz 4, Kisteleki D. 2, Tóth, Keszthelyi, Takács 1-1. Ezúttal jól küzdött, olykor sikerrel is harcolt fizikailag erősebb ellenfelével a magyar válogatott, de sorsát - a végül is sima vereséget - így sem kerülhette el. A gárda szerdán 15:30 órakor a spanyolokkal játszik az 5. helyért.
2010.09.06. 21:15
 
 
Hende: 13 milliárdba kerül az afganisztáni misszió bővítése
Bár az előző kormányfő az új kabinet kontójára ígérte meg az afganisztáni magyar békefenntartó misszió létszámának bővítését, Magyarország teljesíteni fogja a NATO-val szembeni vállalásait és kötelezettségeit - jelentette ki honvédelmi miniszter a Koszovóból hazaérkező katonák visszatérése alkalmából tartott ünnepségen Szolnokon. Hende Csaba a szolnoki helikopterbázison rendezett eseményen újságírói kérdésre válaszolva hangsúlyozta: a Bajnai Gordon volt kormányfő ígéretében szereplő 200 újabb katona kiküldése mintegy 13 milliárd forintjába kerül Magyarországnak. Ennek fedezetét azonban az előző kormány nem biztosította, így ez a feladat a jövő évi költségvetést terheli majd.
2010.09.06. 20:15
 
 
Romák tüntettek Bukarestben a franciaországi kitoloncolások ellen
Romák csoportjai tüntettek hétfőn Franciaország bukaresti nagykövetsége, illetve a temesvári francia kulturális intézet épülete előtt, tiltakozva a romák kitoloncolásáról hozott párizsi döntések ellen. A fővárosban hatvan (a közszolgálati rádió szerint mintegy száz) romániai cigány vonult Franciaország bukaresti diplomáciai képviselete elé. Tiltakozásukat kifejezve francia termékeket vetettek látványosan egy hulladékgyűjtő tartályba, így borosüvegeket, konzerveket, francia pékárut, kozmetikai cikkeket, francia palackozású ásványvizeket, valamint francia gyártmányú mobiltelefon-kártyákat.
2010.09.06. 20:00
 
 
Blair lemondta új könyve londoni dedikálását a dublini incidens után
Lemondta új memoárkötetének dedikálással egybekötött hivatalos londoni bemutatóját Tony Blair, akit a hétvégén az ír fővárosban, egy hasonló rendezvényen tüntetők cipőkkel és tojásokkal próbáltak megdobálni. A volt munkáspárti brit miniszterelnök három évig dolgozott a kézzel írott, 718 oldalas köteten, amely az "Utazás" (A journey) címmel jelent meg, és már a múlt hét óta kapható. Blair személyesen szerdán mutatta volna be a könyvet a londoni Piccadillyn emelkedő hatalmas Waterstone's könyváruházban, ám a szervezők hétfőn bejelentették, hogy a nagy érdeklődéssel várt rendezvényt törölték.
2010.09.06. 19:00
 
 
Eb-selejtező: Capello szerint játszani fog a botrányhős Rooney
A vasárnap kirobbant szexbotrány ellenére pályára lép kedden a Svájc elleni labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Wayne Rooney, az angol válogatott csatára - legalábbis Fabio Capello szövetségi kapitány szerint. Az olasz szakvezető hétfőn azt mondta, a 24 éves csatár megfelelő mentális állapotban van ahhoz, hogy a futballra tudjon koncentrálni. A News of the World és a Sunday Mirror című lapok vasárnapi számaikban írtak arról, hogy Rooney egy évvel ezelőtt többször is megcsalta egy prostituálttal akkor várandós feleségét, Coleent. Állítólag 2 hónap alatt hétszer vette igénybe az örömlány szolgáltatásait, aki részletesen beszámolt az afférról. A támadó a botrány ellenére elutazott a csapattal Bázelbe, a keddi összecsapás helyszínére.
2010.09.06. 18:30
 
 
Közel másfél milliárd dolláros kárt okozott a földrengés Új-Zélandon
Új- Zéland gazdasági növekedését is visszavetheti a múlt pénteken Christchurchben bekövetkezett erős földrengés. John Key, az ország miniszterelnöke szerint a károk elérik a két milliárd új-zélandi dollárt, azaz az 1,4 milliárd amerikai dollárt. Ez elemzők szerint az ország hazai össztermékének 2 százaléka. John Key tájékoztatása szerint 18 havi recesszió után két negyedévben már sikerült némi növekedést elérni a gazdaságban, és az idén 3 százalékos bővülést vártak a tavalyi 1,6 százalékos visszaesés után.
2010.09.06. 17:15
 
 
Orosz-izraeli katonai együttműködési megállapodást írtak alá
Orosz-izraeli katonai együttműködési megállapodást írt alá hétfőn Moszkvában Anatolij Szergyukov orosz és Ehud Barak izraeli védelmi miniszter. Szergyukov az aláírást követően hangsúlyozta, hogy az orosz hadsereg átalakításánál rendkívül fontosnak tartja az izraeli fegyveres erők tapasztalatainak felhasználását. Bejelentette, hogy Oroszország 12 robotrepülőgépet vásárol Izraeltől, s máris folyamatban van 50 orosz katona kiképzése ezek használatára. Korábbi hírek szerint Oroszország és Izrael hamarosan vegyes vállalatot alapít, amely robotrepülőgépeket gyártana az orosz hadsereg számára. Oroszország azt is fontolgatja, hogy Izrael területén nagy hatótávolságú lézerállomást épít, s felszerelhetné az izraeli pilóta nélküli repülőgépeket lézertechnikával.
2010.09.06. 16:30
 
 
A tavalyihoz képest 20-25%-kal kisebb az idei szőlőtermés
Az idei szőlő termésmennyisége mintegy 20-25 százalékkal kevesebb a tavalyinál, ennek következtében a mintegy 400 ezer tonna szőlőmennyiségből várhatóan kevesebb mint 3 millió hektoliter újbor készül az idén - mondta Horváth Csaba, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára az MTI-nek. A szakember erről azt követően nyilatkozott, hogy elkészült a HNT által végzett idei hivatalos termésbecslés, amelyet átadtak a szaktárcának. Horváth Csaba jelezte: a kedvezőtlen időjárás, valamint a növényvédelmi munkák eltérései miatt jelentős különbségek alakultak ki az egyes magyar borvidékek között.
2010.09.06. 16:30
 
 
Jelentős hiányt okozott a gazdasági válság az Egészségbiztosítási Alapnál
A gazdasági válság jelentős hiányt okozott az Egészségbiztosítási Alapnál (E-Alap) - derült ki az Országgyűlés egészségügyi bizottságának hétfői ülésén, amelyen a grémium általános vitára alkalmasnak találta a 2009. évi zárszámadásról szóló törvénytervezetet. Borissza Gyula, a nemzetgazdasági tárca főosztályvezető-helyettese elmondta, hogy az E-Alap 2009. évi hiánya a tervezett 8,9 milliárd forint mintegy 17-szerese, 149 milliárd lett. A bevételek elmaradásának két fő oka a csökkenő foglalkoztatásból adódó járulékbevétel-kiesés, továbbá a járulékmértékek mérséklése volt. Az alap kiadási főösszegét 1.417 milliárd forintra tervezték, ez 1.418,9 milliárd lett, ami csekély többletet jelent.
2010.09.06. 16:00
 
 
Újra népszerű a bálnahús az iskolai menzákon Japánban
A bálnahús 2005 óta egyre nagyobb teret nyer a japán iskolai étkeztetésben - derül ki a Kyodo News japán hírügynökség napokban közzétett felméréséből. A bővülés hátterében az állhat, hogy a fogyasztást ösztönző program keretében a menzák olcsón tudják beszerezni a bálnahúst, ráadásul egyes bálnavadászattal foglalkozó települések is próbálják átadni a gyerekeknek ezt a hagyományos étkezési kultúrát. Japánban mintegy 29 600 állami általános és - a magyar hetedik, nyolcadik és kilencedik osztálynak megfelelő - középiskola biztosít ebédet diákjainak.
2010.09.06. 16:00
 
 
Szijjártó: az MSZP-s gazdaságpolitika a múlté
A miniszterelnök szóvivője szerint a megszorításokra épülő szocialista gazdaságpolitika csődöt mondott, kudarcot vallott és a múlthoz tartozik. Szijjártó Péter a szocialista pártelnök tájékoztatójára reagálva azt mondta, a megszorítás szó az MSZP gazdaságpolitikai szótárjában van, az MSZP sajtótájékoztatóin hangzik el, a hétvégi kötcsei találkozón ilyen nem hangzott el. Kötcsén volt szó munkáról, munkahelyteremtésről, tíz év alatt egymillió új munkahelyről, nemzeti egységről, a gazdaság megújításáról, pénzügyi stabilitásról és a kilábalásról az adósságcsapdából - sorolta.
2010.09.06. 16:00
 
 
Az amerikai muszlimok támadástól tartanak a ramadán szeptember 11-i lezárásakor
Az amerikai muszlimok megerősítették a mecsetek védelmét, az Egyesült Államok iránti lojalitásukat hangoztatják, és más vallások vezetőinek támogatását kérik, mert attól tartanak, hogy közösségeiket támadások érhetik a böjti hónap, a ramadán végének megünneplésekor, ami idén szeptember 11-re esik - adták hírül a hétfői amerikai lapok. A mohamedán szervezetek egyúttal arra is felkészülnek, hogy visszatartsák tagjaikat a provokációkra adandó választól. A Világkereskedelmi Központ (WTC) elleni terrortámadásról tartandó New York-i megemlékezések egyik szónoka például az élesen iszlámellenes holland képviselő, Geert Wilders lesz.
2010.09.06. 15:30
 
 
Alakulóban a világ legnagyobb légitársasága
További felvásárlásokat és fúziókat tervez a British Airways és az Iberia, miután lezárták a maguk fúziós ügyletét. A BA és az Iberia fúziójával a világ harmadik legnagyobb légicége jön létre, de a Financial Times és a Times hétfői beszámolója szerint a BA főnöke a tervezett felvásárlásokra már össze is állított egy tizenkét vállalatból álló listát. Céljuk, hogy létrehozzák a világ legnagyobb légitársaságát. Részleteket egyelőre nem árultak el, ám sajtóértesülések szerint brazil, indiai, kínai társaságok lehetnek a listán.
2010.09.06. 15:15
 
 
Fejlesztik a sürgősségi betegellátást a Szent György Kórházban
Európai uniós támogatással fejlesztik a sürgősségi betegellátást az 1610 ágyas Fejér Megyei Szent György Kórházban; hétfőn aláírták az 594 millió forint összköltségű, 534 millió forint támogatással megvalósuló projekt szerződéseit. A beruházás keretében kétszintes, 650 négyzetméter alapterületű, új épületet hoznak tető alá, ahol 8 rendelő, vizsgáló és nagyméretű váró kap helyet. Fedett mentőbejárót, kiszolgáló helyiségeket, és intenzív ellátáshoz kialakítandó kórtermet is magába foglaló új sürgősségi fekvőbeteg-részleget hoznak létre. 28 új orvosi gépet, műszert is üzembe helyeznek majd, és korszerűsítik a sürgősségi osztály egyes helyiségeit, és a helikopterleszálló világítási rendszerét.
2010.09.06. 15:15
 
 
Eladja angol luxusvilláját Victoria és David Beckham
Eladja az angliai Hertfordshire grófságban lévő, Beckhingham-palotának is nevezett luxusvilláját David és Victoria Beckham. A Daily Mail című lap szerint a pár szóvivője megerősítette, hogy már fel is becsültették az ingatlan értékét. Beckhamék 1999-ben hárommillió euróért (mai árfolyamon: 854 millió forintért) vásárolták a villát. A drága átépítési munkálatoknak köszönhetően az ingatlan most mintegy 21 millió eurót ér. Tartozik hozzá két úszómedence, teniszpályák és egy saját stúdió. A kertben több pavilon - köztük egy márványpadlóval borított - is található. A Beckham család három évvel ezelőtt költözött Los Angelesbe, amikor David az LA Galaxy labdarúgó-csapatához igazolt.
2010.09.06. 15:15
 
 
Jövő januárban kezdődik a Zuschlag-ügy tárgyalása Szegeden
A Szegedi Ítélőtábla 2011. január 11-én kezdi tárgyalni Zuschlag János és társainak ügyét; a másodfokú eljárásban hét tárgyalási napot tűztek ki - tájékoztatta az táblabíróság hétfőn az MTI-t. A Bács-Kiskun Megyei Bíróság különösen nagy kárt okozó csalás bűntette és más bűncselekmények miatt Zuschlag Jánost - az MSZP egykori országgyűlési képviselőjét - nyolc és fél év börtönre, tíz év közügyektől eltiltásra ítélte. Ingatlanára és a bankszámláin lévő pénzösszegre vagyonelkobzást rendelt el. Az ítélet ellen az ügyész fellebbezett.
2010.09.06. 15:15
 
 
Négy településen kilenc polgármesterjelölt közül választhatnak
Aggteleken, Kengyelen, Rinyabesenyőn és Tolnanémediben kilenc polgármesterjelölt közül választhatnak a szavazók az október 3-i önkormányzati választáson - mondta Sári Miklós, az Országos Választási Iroda vezetője. Egy polgármesterjelölt indul 487 településen, két polgármesterjelölt van 1037 településen, három 850-en, négy 437-en. Országosan a helyi, területi választási bizottságok, valamint az Országos Választási Bizottság összesen 379 szervezetet vett nyilvántartásba. A jelöltek állítására péntek 16 óráig volt lehetőség, a hétfői adatok szerint 67.156 jelöltet állítottak, közülük 43.044 független.
2010.09.06. 15:00
 
 
Hétvégén döntenek a szavazólapok adattartalmáról
A hétvégén döntenek a választási bizottságok az önkormányzati települési és kisebbségi szavazólapok adattartalmáról, ám nem kezdik el azonnal a nyomtatást az esetleges visszalépések miatt. Országosan 10.164 féle szavazólapról kell majd döntenie a testületeknek, ezek között 2.328 féle kisebbségi szavazólapról. Az imprimálás azt jelenti, hogy a jelölőszervezetek delegáltjaival kibővült választási bizottságok elfogadják a szavazólapon szereplő jelöltek, jelölőszervezetek nevét, valamint azok logóját, vagyis a szavazólap "képét". Ez utóbbinál gyakori vita, hogy melyik jelölőszervezetnek "nagyobb a logója" a szavazólapon, és hogy azokat "körbe" vagy "négyzetbe" kell-e helyezni.
2010.09.06. 15:00
 
 
Öttusa-vb: tizedik helyen végzett a férfi váltó
Balszerencsés utolsó számmal a tizedik helyen végzett a Marosi Ádám, Kasza Róbert, Tibolya Péter összeállítású csapat a csengtui öttusa-világbajnokság hétfői férfi váltóversenyében. A magyarok a vívásban nem szerepeltek jól, a csapat hetedik lett. Az úszóváltóban a magyarok a 8. legjobb időt érték el, így összetettben a hetedik helyről várták a lovaglást, amelyet a kilencedikként zárt a csapat. A lövészetben a csapat jól kezdett, ám egy technikai hiba miatt elúszott a verseny, így a futásnál csak a tisztes befejezés volt a tét. A férfi váltóversenyt Fehéroroszország nyerte, megelőzve a Korei Köztársaságot és Oroszországot. Kedden a nők váltóversenyével zárul a világbajnokság.
2010.09.06. 14:30
 
 
Újabb bombákat találtak a városligeti műjégpályán
Újabb tüzérségi robbanótesteket találtak hétfő délelőtt Budapesten, a városligeti műjégpálya felújítása közben, a környéket háromszáz méter sugarú körben lezárták; a gránátok hatástalanítása és elszállítása 1,5-2 órát vehet igénybe - tudta meg a Honvédelmi Minisztérium (HM) sajtóosztályától az MTI. A HM közlése szerint összesen tizenkét darab második világháborús szovjet és német aknavető-, illetve kisebb űrméretű páncéltörő lövedékeket találtak. Ezek közül három lövedéket a helyszínen semmisítenek meg, a maradékot pedig elszállítják a központi gyűjtőhelyre.
2010.09.06. 14:15
 
 
Mesterházy: Orbán politikai drogdíler
Az MSZP elnöke szerint Orbán Viktor politikai drogdíler, aki évek óta szintetikus boldogságot árul. Mesterházy Attila ezt a kijelentését a miniszterelnök hétvégi, kötcsei beszédének egyik tanulságaként fogalmazta meg. Úgy látja: Orbán Viktor vasárnapi beszéde a kettős beszéd mintapéldája, a Fidesz elnöke ugyanis zárt körben mindig őszintébb, mint amikor a választópolgároknak mondja el a gondolatait. A szocialista politikus véleménye szerint a beszéd alapján egyértelmű, hogy csak október 3-a után derül ki az igazság, addig a kormány semmi olyat nem fog tenni, ami befolyásolja az ország hosszú távú jövőjét.
2010.09.06. 14:00
 
 
Kurier: Schmitt Pál minden párttal rendszeres kapcsolatot akar fenntartani
Schmitt Pál minden párttal rendszeres kapcsolatot akar fenntartani a Kurier című osztrák lapban megjelent hétfői interjú szerint. A kedden első hivatalos külföldi látogatására Bécsbe utazó köztársasági elnököt a Kurier többek között arról is kérdezte, Orbán Viktor politikai küzdőtársaként hogyan fog távolságot tartani a Fidesztől. "Az alkotmány szerint az elnök nem lehet politikai párt tagja. Értékeim - keresztény, polgári, konzervatív és nemzeti - természetesen nem fognak változni. Ez így marad, amíg élek" - mondta az államfő. "Mindazonáltal rendszeres kapcsolatot fogok fenntartani minden párttal" - tette hozzá.
2010.09.06. 14:00
 
 
A NATO újabb kétezer katonát akar Afganisztánba küldeni
A NATO újabb kétezer katonát akar Afganisztánba küldeni, főleg az afgán erők kiképzésének segítésére, David Petraeus amerikai tábornok kérése alapján - mondta el hétfőn az atlanti szövetség egyik illetékese. Ez a létszámbővítés kiegészítené a döntően NATO-parancsnokság alatt harcoló afganisztáni nemzetközi biztonsági erők (ISAF) már korábban elhatározott megerősítését. A koalíciós haderő jelenleg 150 ezer főt számlál, elsősorban a 2009 végén eldöntött 30 ezer fős amerikai erősítés következtében, s mára kétharmad részben amerikai katonákból áll.
2010.09.06. 14:00
 
 
Keresztény "Disneyland" épülhet Mallorcán
Keresztény "Disneyland" kialakítását tervezik Mallorcán - a spanyol sziget keleti részén nyithat meg Európa első vallásos vidámparkja. Capdepera község a kivitelezéshez már kiválasztott egy nemzetközi befektetői csoportot - adta hírül az El Mundo című spanyol lap. A hét hektárnyi területen, amely egykor szemétlerakó hely volt, felépítik többek között Jeruzsálem városának és a Siratófalnak a mását. A tervek szerint előadás keretében bemutatják a keresztre feszítést és az utolsó vacsorát is.
2010.09.06. 13:45
 
 
Meghosszabbították a nyomozást a felsőzsolcai árvíz okozta károk ügyében
Két feljelentés ügyében nyomoz a rendőrség a felsőzsolcai árvíz kapcsán, az egyiket a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei, a másikat a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja. Az egyik feljelentést egy felsőzsolcai lakos tette, a másikat a helyi önkormányzat fideszes képviselője, Milánkovich Ernő. A Borsod megyei rendőr-főkapitányság különösen nagy vagyoni hátrányt előidéző gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt ismeretlen tettes ellen folytatja a vizsgálatot. A Szabolcs megyei rendőr-főkapitányság a felsőzsolcai Nagy Zoltán kárügyében nyomoz. Mindkét hatóságnál meghosszabbították a nyomozás határidejét.
2010.09.06. 13:45
 
 
Kedden rajtol a jégkorong MOL Liga
Kedden a romániai Csíkszereda-Steaua Bucuresti örökrangadóval, valamint három magyarországi mérkőzéssel kezdetét veszi a harmadik alkalommal kiírt jégkorong MOL Liga, a közös magyar-román bajnokság. A pontvadászat hétfői, felvezető sajtótájékoztatóján kiderült, hogy a kilenc induló közül a címvédő Vasas, valamint a Dunaújváros, a Ferencváros, Miskolc, a Csíkszereda és a bukaresti csapat a legjobb négy közé jutást reméli, míg az Újpest, a Fehérvár, valamint a Brasso abban bízik, hogy bekerül a nyolcas rájátszásba.
2010.09.06. 13:30
 
 
Különleges portré jelent meg II. Erzsébet királynőről
Ritka bepillantást enged a brit uralkodói család életébe az a nyilvánosságra került portré, amelyet 1965-ben maga Fülöp herceg festett reggeliző feleségéről, II. Erzsébet királynőről. A Királynő reggeli közben (The Queen at Breakfast) című képen II. Erzsébet királynő a windsori kastély egyik ebédlőjében ül és újságot olvas, az előtte lévő asztalon egy lekvárosüveg és egy vekni kenyér sorakozik egymás mellett. A különleges olajfestmény a héten megjelenő The Royal Portrait: Image and Impact (Királyi portré: Kép és hatás) című gyűjtemény részét képezi. A kollekció a brit uralkodócsalád tagjainak arcképeit vonultatja fel, olyan híres portréfestők munkáját dicsérve, mint Holbein és Van Dyck.
2010.09.06. 13:30
 
 
Triatlon vb-döntő: minden készen áll a szerdai rajtra
A korábbi problémákon felülemelkedve minden akadály elhárult a szerdától vasárnapig tartó triatlon világbajnoki sorozat budapesti döntőjének sikeres megrendezése elől Lányi András, a hazai szövetség elnöke szerint. "Ilyen nagyszabású szabadtéri sportrendezvény még nem volt Magyarországon - jelentette ki Lányi a hétfői sajtótájékoztatón. - Ez persze áldozatokkal jár, így előre elnézést kérünk az útlezárásokért. De 200 millió ember láthatja élőben a versenyeket, s ezáltal gyönyörködhet Budapest szépségében, hiszen a Kopaszi-gátnál lesz az úszás, majd a versenyzők kerékpáron végighaladnak a rakparton, míg a futásra a történelmi belvárosban kerül sor."
2010.09.06. 13:15
 
 
A fideszes képviselők szerint a törvénytelenségekre fel kell hívni a figyelmet
Az önkormányzat működésében "általunk észlelt valószínűsíthető törvénytelenségekre fel kell hívnunk a figyelmet" - írta közleményében a kónyi önkormányzati választás két fideszes jelöltje. Ágoston Tamás képviselő- és Németh Marica polgármesterjelölt ezzel a Stop.hu portálon megjelent hangfelvételre reagált, amelyen szavaikból az hallható ki, hogy ellenfeleik lejáratására az Állami Számvevőszéket akarják felhasználni. Az újság szerint a szóban forgó megbeszélésen az hangzott el, hogy "a mostani ÁSZ-vezető a Fidesz embere. Mindenki most kopogtat nála, minden polgármesterjelölt, hogy az előző szocit valamivel meg kéne zsarolni. Két-három évre visszamenőlegesen kérnek csak vizsgálatokat".
2010.09.06. 13:15
 
 
Emelkedik a benzin ára, a gázolajé nem változik szerdán
Emeli bruttó 3 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból az MTI hétfőn. A Mol egy hete a benzin árát 4 forinttal, míg a gázolajét 3 forinttal emelte. A mostani emeléssel a benzin átlagára 339 forintra nő, a gázolajé 324 forint marad. Tizenegy hete történelmi csúcsot értek el az üzemanyagárak: akkor a gázolaj átlagára az idei eddigi maximumra, 331 forintra, a benziné pedig történelmi csúcsra, 345 forintra nőtt. Az autósok 10-30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.09.06. 13:15
 
 
Lenne Magyarországnak megfelelő IMF-megállapodási lehetőség
Lenne olyan megállapodási lehetőség a Nemzetközi Valutaalappal (IMF), amely teljesen megfelelne a magyar gazdaság adottságainak - áll londoni felzárkózó piaci elemzők hétfői helyzetértékelésében. A Morgan Stanley bankcsoport londoni befektetési és elemző részlege befektetőknek hétfőn kiadott feltörekvő piaci makroáttekintésében felidézte, hogy az IMF nemrégiben "elővigyázatossági hitelkeret" néven hozott létre egy új kölcsön megállapodási lehetőséget, azoknak az országoknak, amelyek gazdaságpolitikája megfelelő ugyan, de a rugalmas hitelkeret igénybevételéhez szabott "magas minőségi követelményeknek" még nem felelnek meg.
2010.09.06. 13:00
 
 
A magyar EU-elnökség a belga honlapot veszi át
A soros magyar EU-elnökség a mostani belga elnökség honlapját veszi át és fejleszti tovább, részben azért, mert az előző kormány elkésett az előkészítéssel - mondta Urkuti György, a Külügyminisztérium EU-elnökségi kommunikációs főosztályának vezetője. A tagállami tapasztalatok szerint egy jó elnökségi honlap felépítéséhez 9-10 hónapra van szükség. Mivel nem történtek korábban érdemi lépések egy ütős magyar honlap kifejlesztésére, az idő rövidsége miatt a belga honlap átvételéről született megállapodás - közölte, hozzátéve: Belgium felajánlotta, hogy ingyen Magyarország rendelkezésére bocsátja saját EU-elnökségi honlapját, amelyet Budapest saját igényei szerint átalakít, illetve továbbfejleszt.
2010.09.06. 12:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654[1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista