2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Tarlós István: álmodozás helyett tervezni kell a fejlesztéseket
Életszerűbb, racionálisabb gondolkodást kell vinni a főváros vezetésébe, álmodozás helyett tervezi, szervezni szükséges a fejlesztéseket - hangsúlyozta Tarlós István, a Fidesz főpolgármester-jelöltje kedden vállalkozói fórumon Budapesten. A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) közép-magyarországi regionális szervezete, a Menedzserek Országos Szövetsége és az UniCredit Bank közös fórumán Tarlós István elmondta: megválasztása esetén a vállalkozók képviselője tanácskozási joggal részt vesz majd a főpolgármesteri kabinet munkájában. Tarlós István szólt arról, hogy a közbeszerzési törvényen módosításával a hazai vállalkozásokat helyzetbe kell hozni.
2010.09.14. 13:15
 
 
Egy budapesti férfit gyanúsítanak a triatlonversenyző meggyilkolásával
Egy 33 éves budapesti férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy meggyilkolta az ecuadori triatlonversenyzőt vasárnapra virradóra a budapesti Nagymező utcában - közölte Fülöp Valter, Budapest rendőrfőkapitány-helyettese. Az alezredes közölte: a feltételezett elkövetőt, akit személyi és tárgyi bizonyítékok alapján gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, hétfő este fogták el a fővárosban; a rendőrség kezdeményezi az előzetes letartóztatását. A gyanú szerint a férfi, akit korábban már elítéltek, azért támadta meg az új-zélandi és ecuadori kettős állampolgárságú versenyzőt, mert az megismerkedett egy "alkalmi hölggyel" és emiatt vita alakult ki közöttük. Az áldozat halálát a szívét ért szúrás okozta.
2010.09.14. 12:30
 
 
Rapzenével népszerűsítik a Bibliát Olaszországban
Zsebkönyvként nyomtatott Bibliát ad az olaszok kezébe a Famiglia Cristiana című katolikus hetilap. A kis méretű és könnyű Biblia a retikülbe is belefér. A Biblia olvasásához azonban nem elég könyvet adni az emberek kezébe, érdeklődésük felkeltésére be kell vetni a modern kommunikációs eszközöket. A választás a rap ritmusára esett: a Famiglia Cristiana Bibliáját az olasz rádiókban és interneten is az Ó- és Újszövetség legismertebb részleteinek rapesített változatával reklámozzák. A Paroladidio (Isten szava) című rap szándékát sem titkolták: elsősorban a fiatalokat szeretnék megszólítani.
2010.09.14. 12:15
 
 
Feljelenti a Centrum Parkoló Kft.-t az LMP
Közérdekű adat nyilvánosságra hozatalának megtagadása miatt feljelentést tesz az LMP által létrehozott Közérdekű Adatigénylő Iroda a Centrum Parkoló Rendszer Kft. ellen - jelentette be Hanzély Ákos. Az LMP fővárosi listájának negyedik helyén álló politikus elmondta, hogy korábban négy parkolási cégtől kérték be az egymillió forint feletti szerződéseikre vonatkozó adatokat, de csak háromtól kaptak választ megkeresésükre, a Centrum Parkoló Kft. "továbbra is titkolózik". Közlése szerint a cégtől azt a választ kapták, hogy habár ők üzemeltetik a parkolási felületeket, de nem adatkezelők.
2010.09.14. 12:15
 
 
Halálos baleset Zalaszentiván és Pózva között
Halálos baleset történt kedd délelőtt Zalaszentiván és Pózva között. Egy Zalaszentiván és Pózva között közlekedő személygépkocsi eddig tisztázatlan okokból letért az úttestről, majd egy fának ütközött. A baleset következtében a jármű vezetője a helyszínen elhunyt - közölte Salamon Róbert, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2010.09.14. 12:15
 
 
Cséfalvay: trükközés jellemezte a 2009-es költségvetést
A Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára szerint sodródás, trükközés jellemezte a 2009. évi költségvetést, amely az eredetileg tervezett 2,8 százalékos hiány helyett 3,9 százalékos deficittel zárt. A 2009. évi eredeti költségvetési tervezet még egy százalékos gazdasági visszaeséssel és 2,8 százalékos GDP arányos államháztartási hiánnyal számolt, de a gazdaság 6,3 százalékkal esett vissza, így az előző kormány folyamatosan módosította a hiánycélt is - mondta az államtitkár. Februárban 3,2 százalékra, májusban 4,3 százalékra, szeptemberben pedig 4,1 százalékra módosult a hiánycél, amely végül 3,9 százalékra teljesült - tette hozzá.
2010.09.14. 12:00
 
 
Az elektronikai ágazat lehet az ipar motorja
A magyar gazdaság teljesítménye mennyiségben és minőségben is látványosan javulhat, ha a kormány a jelenleginél jobban támogatja az oktatást és ezen belül mérnökképzést, illetve azokat a kis- és közepes cégeket, amelyek nagy elektronikai cégek beszállítói lehetnek - véli az Informatikai Vállalkozások Szövetsége. Az IVSZ tanulmánya szerint bár az eredmény hosszútávon érik be, Magyarország egy stabilan jövedelmező, megbízhatóan munkát biztosító országgá válhat az elektronikai ipar fejlesztésével. A tanulmány szerint az elektronikai ipar kilendítheti Magyarországot a gazdasági holtpontról.
2010.09.14. 11:45
 
 
MSZP: teljesítse a kabinet a BKV-szerződést!
Ismét arra szólította fel a kormányt az MSZP főpolgármester-jelöltje, hogy teljesítse az előző kabinet és a főváros között a BKV támogatásáról létrejött megállapodást, amelynek alapján 7,443 milliárd forintot kellett volna utalnia július 15-ig. Horváth Csaba egy nagy méretű sárga csekket felmutatva arra hívta fel a figyelmet hétfői sajtótájékoztatóján, hogy ez a késlekedés lassan ellehetetleníti a fővárosiak közösségi közlekedését. Sérelmezte azt a "hatalmi gőgöt", hogy a területért felelős államtitkár még csak válaszra sem méltatta azt a kérdést, hogy a kormány mikor akarja kifizetni ezt az összeget. Emlékezetett arra: az első két részletet áprilisig teljesítette a kormány.
2010.09.14. 11:45
 
 
"Politikai húsdarálónak" tartja az alkotmányügyi bizottságot a Jobbik
A Jobbik szerint "politikai húsdarálóként" működik az Országgyűlési alkotmányügyi bizottsága, mert a testület kormánypárti képviselői sokszor olvasatlanul szavazzák le az ellenzéki indítványokat. Novák Előd, a párt alelnöke azzal kapcsolatban mondta ezt, hogy az alkotmányügyi bizottság előző nap nem támogatta a Jobbik által benyújtott javaslatokat. Példaként említette azt az előterjesztésüket, amely megtiltotta volna a politikai álláshalmozást. Novák Előd elmondta: a Jobbik internetes szavazást kezdeményez arról, hogy ki a legnagyobb politikai álláshalmozó.
2010.09.14. 11:45
 
 
Cozma-ügy: a negyedrendű vádlott szerint Raffael gyilkosnak vallotta magát
A Cozma-gyilkosság negyedrendű vádlottja, a 33 éves budapesti Pál Gábor nem tagadta meg a vallomást a Veszprém Megyei Bíróság keddi tárgyalásán, szemben az első-, a másod- és a harmadrendű vádlottal. Vallomása szerint azt a megjegyzést hallotta Raffael Sándor elsőrendű vádlottól: "te jó isten, mit tettem, gyilkos vagyok, ezért életfogytiglant fogok kapni". A szembesítés során Raffael tagadta Pál Gábor állításait. Marian Cozmát, az MKB Veszprém és a román kézilabda-válogatott tagját 2009. február 8-án gyilkolták meg a veszprémi Patrióta lokál előtt. A segítségére siető sporttársait - a szerb Zarko Sesumot és a horvát Ivan Pesicet - életveszélyesen megsebesítették. A bűncselekmény ügyében hét ember ellen emeltek vádat.
2010.09.14. 11:15
 
 
Továbbra is New York a legbiztonságosabb amerikai nagyváros
Továbbra is New York az Egyesült Államok legbiztonságosabb nagyvárosa, a legutóbbi jelentések szerint 5,1 százalékkal csökkent a bűnözés egy év alatt. A 2009-es év adatait összegezve Michael Bloomberg polgármester és Raymond Kelly rendőrfőnök számolt be arról, hogy hogy a felhőkarcolók városa a legbiztonságosabbnak bizonyult a 25 legnagyobb amerikai város között a Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) szerint. New Yorkban átlagosan 2242,1 bűncselekmény jutott tavaly százezer lakosra, ezzel maga mögé utasította a kaliforniai San José, San Diego és Los Angeles városokat, Las Vegast, Philadelphiát, valamint Dallast, Houstont és San Antoniót.
2010.09.14. 11:00
 
 
KSH: csökkent a mobiltelefon-előfizetések száma
A piac lassú telítődésére, a készülékcserék eltolódására és a céges, illetve háztartási költések visszafogására utal, hogy a mobiltelefon-előfizetések száma egy év alatt 24 ezerrel csökkent: az állomány 2010 második negyedévének végén 11,9 millió volt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden az MTI-vel. A mobiltelefon-előfizetéseken belül a havidíjas előfizetések száma ugyan ismét emelkedett, de ez sem tudta ellensúlyozni a feltöltőkártyás szegmens 452 ezres visszaesését. Nőtt ugyanakkor az internet-előfizetések száma: a második negyedév végére majdnem elérte a 3 milliót, ez az előző év azonos időszakához viszonyítva 548 ezerrel több előfizetést jelent.
2010.09.14. 09:30
 
 
Tony Blairt Szabadság Érdeméremmel tüntették ki
Az emberi jogok érvényesüléséért és konfliktusok megoldásáért tett erőfeszítéseiért Szabadság Érdeméremmel tüntették ki az Egyesült Államokban Tony Blairt, a közel-keleti kvartett képviselőjét, volt brit miniszterelnököt. A kitüntetést a philadelphiai Nemzeti Alkotmányközpontban (National Constitution Center) adta át a brit politikusnak helyi idő szerint hétfőn Bill Clinton volt amerikai elnök. Blair "óriási megtiszteltetésnek és elismerésnek" nevezte a kitüntetést, különös tekintettel arra, hogy Philadelphia az amerikai szabadságjogok, a demokrácia és az alkotmány bölcsője. Arról beszélt, hogy a szabadságot erőfeszítések árán lehet csak elnyerni, s nem lehet véletlenségből szert tenni rá.
2010.09.14. 09:00
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay a 38. helyre csúszott vissza
A hétfőn zárult US Open második fordulójában búcsúzó Szávay Ágnes a 38. helyre csúszott vissza a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet változatlanul az amerikai Serena Williams vezet. Az amerikai nyílt bajnokságon címvédőként diadalmaskodó belga Kim Clijsters a harmadikról az ötödik helyre esett vissza, ugyanakkor a finalista orosz Vera Zvonarjova már a negyedik. Női világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) S. Williams (amerikai) 6995 pont, 2. ( 2.) Wozniacki (dán) 5910, 3. ( 4.) V. Williams (amerikai) 5796, 4. ( 8.) Zvonarjova (orosz) 5550, 5. ( 3.) Kim Clijsters (belga) 5325.
2010.09.14. 08:30
 
 
BME Egyetemi Napok
Edward Maya, Tankcsapda, Irie Maffia a BME Egyetemi Napokon!
2010.09.14. 08:29
 
 
Összefüggő terek - csoportos kiállítás
A kiállítás kiindulópontját az Ernst Múzeum Nagymező utcai elhelyezkedése és sajátosan strukturált tere képezik. Hogyan érzékeljük az építészeti tereket? Milyen asszociációkat ébreszt bennünk egy kiállítási tér, amikor azt nem műtárgyak tárházaként, hanem önmagában szemléljük? Felfoghatunk-e egy térbeli sétát a moziból ismerős utazási élményként? Hogyan kapcsolódik egymáshoz film és építészet, hogyan képezhető le az építészeti tér tapasztalata a képzőművészeten keresztül?
2010.09.14. 08:27
 
 
Adjunk egy napot a testünknek!
A méregtelenítést komolyan kell vennünk, hiszen a mindennapokban rengeteg ártalmas anyaggal mérgezzük a szervezetünket, amik lelassítják a máj tisztító funkcióját, és a vérbe is felszívódnak. Ezért a májunkat is rendszeres ápolnunk kell, ugyanúgy, mint a hajunkat, a bőrünket, a fogainkat.
2010.09.14. 08:22
 
 
Tapintást érzékel a mesterséges bőr
A hajlékony félvezető anyagból készült új mesterséges bőr érzékeli a tapintást, ami lehetővé teszi, hogy olyan robotokat alkossanak meg, amelyek fogása akár egy tojás biztonságos tartásához is elegendően finom, miközben elég erős egy serpenyő megtartásához - jelentették be vasárnap amerikai kutatók.
2010.09.14. 08:18
 
 
Brad Pitt milliókat költ New Orleansra
A sármos színész a saját vagyonából segítette az újjáépítést.
2010.09.14. 08:14
 
 
Rendőrautót lopott el egy részeg férfi
Villámgyorsan duplázott ittas vezetésből egy férfi az Egyesült Államokban: másodjára egy rendőrautóból "szedték ki". Az illető először a saját kocsiját vezette részegen Colorado államban. A rendőrök kiszűrték a forgalomból, megbilincselték és betessékelték egy járőrautóba, majd magára hagyták, mert közben egy tanút hallgattak ki. A férfinak sikerült megszabadulnia a bilincstől, aztán a kormányhoz mászott és elhajtott. A rendőrök - másik járőrkocsival - másfél kilométeren át üldözték járőrkocsijukat, míg végül sikerült megállítaniuk. A férfi túl azon, hogy így már - egyebek közt - rendőrautó lopásáért is felel, ittas vezetésért kétszeresen bűnhődik, hiszen a járőrkocsival sem józanul menekült.
2010.09.14. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: előzetesben maradhat Hagyó Miklós
Meghosszabbítaná a Központi Nyomozó Főügyészség Hagyó Miklós volt MSZP-s főpolgármester-helyettes előzetes letartóztatását - írta keddi számában a Magyar Nemzet. Keresztes Imre, a főügyészség vezetője a lapnak azt nyilatkozta: két hónappal hosszabbítanák meg a gyanúsított kényszerintézkedését és az erről szóló indítványukat eljuttatták a Pesti Központi Kerületi Bíróságra. A főügyész arról is tájékoztatást adott, hogy a BKV-nál történt visszaélések kapcsán indított nyomozás szeptember 21-én lejáró határidejének meghosszabbítását kezdeményezik a Legfőbb Ügyészségnél.
2010.09.14. 07:45
 
 
Tenisz, US Open: Nadal nyerte a döntőt
Rafael Nadal nyerte négy szettben a férfi egyes döntőjét Novak Djokovic ellen a New Yorkban zajló amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az eső miatt vasárnapról hétfőre halasztott döntőt félbe kellett szakítani csaknem két órára - a második szettben 4:4-es állásnál -, mert ismét eleredt az eső a Flushing Meadows-i centrum felett. Az orosz Mihail Juzsnijt az elődöntőben simán verő világelső spanyol először jutott be a US Open fináléjába, és csak egy szettet veszített - a 3 óra 43 percig tartó döntőben - az idei tornán. Az US Open serlege hiányzott eddig egyedül a 24 éves Nadal a Grand Slam-gyűjteményéből. Eredmény: Nadal (spanyol, 1.)-Djokovic (szerb, 3.) 6:4, 5:7, 6:4, 6:2.
2010.09.14. 07:15
 
Kamion zuhant le a hídról Kínában
Changchun városában zuhant le a hídról egy kamion. A sofőr annyira szerencsétlenül tolatott, hogy elveszítette az uralmát a jármű felett, ami pedig lezuhant a hídról. Szerencsére a jármű vezetője nem sérült meg.
2010.09.14. 00:00
 
 
Venezuelában lezuhant egy repülőgép 47 emberrel a fedélzetén
Lezuhant Venezuelában az állami Conviasa légitársaság egy belföldi járata, 47 emberrel a fedélzetén - jelentette be a dél-amerikai ország közlekedési és távközlési minisztere, Francisco Jose Garces da Silva. Jelentések szerint a szerencsétlenségnek túlélői is vannak. A Puerto Ordaz városából az északi Margarita-szigetre induló ATR-42-es típusú repülőgép nem sokkal a felszállás után zuhant le, alig tíz kilométerre a repülőtértől. Az érintett Bolívar szövetségi állam kormányzója a Telesur televíziós hálózatnak nyilatkozva azt mondta, hogy a fedélzeten utazók közül legalább 23 sérültet ápolnak, s többeket kórházba szállítottak.
2010.09.13. 21:15
 
 
Bázel III: a magyar bankok felkészülését nehezíti a bankadó bevezetése
A Bázel III néven most elfogadott új szabályozás világméretekben biztonságosabbá teszi a bankrendszer működését, erősíti a tőkekövetelményeket, s ezáltal csökken a bankcsődök valószínűsége. A magyar bankok helyzetét nehezíti azonban, hogy a szabályok alkalmazására való felkészülési időszakra esik a bankadó bevezetése - mondta Móra Mária, a Magyar Bankszövetség főtitkár-helyettese. Elmondta: a Bázeli Bizottság már korábban többlet tőkekövetelményeket írt elő az értékpapírosításra, illetve a piaci kockázatokra, majd decemberben bejelentette a tőke minőségének a javítását.
2010.09.13. 20:30
 
 
Határozat a Közszolgálati Közalapítvány felállításáról
Az Országgyűlés hétfőn határozati javaslatban kezdeményezte a Közszolgálati Közalapítvány felállítását, a Magyar Televízió Közalapítvány átalakításával. A képviselők 245 igen és 92 nem szavazattal döntettek erről a lépésről. A Cser-Palkovics András és Rogán Antal fideszes képviselők által előterjesztett határozat alapján a közalapítvány létrejötte után megszűnik a Magyar Rádió Közalapítvány, a Hungária Televízió Közalapítvány és a Magyar Távirati Iroda Tulajdonosi Tanácsadó Testülete.
2010.09.13. 20:00
 
 
Oprah talk-showja az utolsó, 25 évadjába lépett
Utolsó, 25.évadját kezdi meg hétfőn a legismertebb és legbefolyásosabb amerikai televíziós személyiség, Oprah Winfrey délutáni talk-show-ja. Az utolsó széria első adásában Oprah bejelentette, hogy elviszi Ausztráliába a show stúdiójában összegyűlt mind a 300 nézőt. A műsorba John Travolta, Don Johnson és Paul Simon kapott meghívást. Oprah Winfrey távozását a délutáni talk-show-k világából ugyanolyan mérföldkőnek tekintik az amerikai televíziózás történetében, mint amikor 1992-ben Johnny Carsson hagyott fel a The Tonight Show vezetésével, amelyben Jay Leno vette át tőle a stafétabotot.
2010.09.13. 19:15
 
 
Kevesebb magyart ért halálos baleset Horvátországban
A tavalyihoz képest kevesebb embert és hajót kellett megmenteniük a horvát kutató- és mentőszolgálatnak idén augusztus végéig, a múlt évihez képest csaknem a felére csökkent Horvátországban elhunyt magyar állampolgárok száma. Míg tavaly szeptember elejéig összesen kilenc magyar állampolgár hunyt el Horvátországban - többségük valamilyen egészségügyi okból -, addig idén ugyanebben az időszakban öt magyar halt meg - közölte a zágrábi magyar nagykövetség. Korábbi beszámolók szerint egy férfi úszás közben, ketten pedig búvárkodás során lelték halálukat az Adrián, egy férfi a Drávába fúlt bele, egy idősebb asszony szívinfarktusban halt meg tengerparti nyaralása során.
2010.09.13. 19:15
 
 
Megállapodott a Malév a pilótákkal, nem lesz sztrájk
Megállapodott a Malév menedzsmentje a légitársaság pilótáival, így nem lesz pilótasztrájk szerdától - közölte Hegedűs Ádám, a Malév szóvivője. A Malév és a Hunalpa, a Magyar Közforgalmi Pilóták Egyesülete a hétfő délután kiadott közös közleményben azt írta, hogy a szakmai csoportok jelenleg is dolgoznak a szöveg pontos megfogalmazásán. A felek a megállapodás végső változatának aláírását szeptember 16., csütörtökön 16 órára tűzték ki.
2010.09.13. 18:15
 
 
Matolcsy: nem kiemelt beruházás a sukorói projekt
Utasítást adott a King's City kaszinóváros kiemelt beruházási státuszának visszavonására a gazdasági miniszter. Matolcsy György ezt Schiffer András LMP-frakcióvezető interpellációjára adott válaszában közölte hétfőn a parlamentben. Az ellenzéki politikus a "narancskaszinó a banánköztársaságban" című interpellációjában úgy fogalmazott: az új kormány több mint száz napja fenyegetőzik elszámoltatással, miközben a sukorói kaszinóberuházásról szóló kormányrendelet még hatályban van. "Az LMP narancsos megaberuházást sem szeretne látni a védett környezetben" - jelentette ki, hozzátéve: néhány héttel ezelőtt ezért kezdeményezték a beruházásnak kedvezményeket adó rendelet visszavonását.
2010.09.13. 18:00
 
 
Górcső alatt a görög teljesítés a hitelért cserébe
Az Európai Bizottság, az Európai Központi Bank (EKB) és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) szakértői hétfőtől két héten át vizsgálják, hogy az athéni kormány betartja-e a 110 milliárd dolláros hitelprogram feltételeit. Az előző, sikeres felülvizsgálat alapján hétfőn átutalták a Görögországnak járó esedékes hitelrészlet nagyobbik hányadát. A hároméves keret májusi megnyitásakor Görögország azonnal fölvehetett 20 milliárd eurót. Az augusztus végén befejeződött sikeres első felülvizsgálat alapján Görögország hétfőn az esedékes hitelrészletből 6,5 milliárd eurót kapott meg. További 2,5 milliárd eurót kedden utalnak át.
2010.09.13. 17:45
 
 
Idén 37 százalékkal kevesebb új autót helyeztek forgalomba
Összesen 28.860 új autót helyeztek forgalomba az idén január-augusztusban, ez 37 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A forgalomba helyezett új autók piacán a legnagyobb, 12,2 százalékos részesedéssel a Ford rendelkezett az első nyolc hónapban 3.508 új autóval. A második helyen 10,5 százalékkal a Skoda 3.034 kocsival, míg a harmadik helyen a Volkswagen szerepelt, piaci részesedése 10,1 százalék volt, a forgalomba helyezett autók száma pedig 2.914.
2010.09.13. 17:45
 
 
Asztalitenisz Eb: nem jutottak elődöntőbe a nők, a férfiak nyertek
A magyar női válogatott óriási csatában, meccslabdáról kikapott a hétfői negyeddöntőben a tavaly ezüstérmes lengyelektől, így a folytatásban az 5-8. helyért küzdhet az asztaliteniszezők ostravai Európa-bajnokságának csapatversenyében. A másodosztályban szereplő férfiak legyőzték az olaszokat, így már csak egy sikerre vannak az élvonalba jutástól.
2010.09.13. 17:30
 
 
Hollandia terroristák "legitim célpontja"
Nemzetközi terrorista csoportok szemében Hollandia iszlámellenes országnak számít, és ezért "legitim" célpont - állítja az ország terrorizmus elleni nemzeti koordinátorának (NCTb) jelentése. Az elmúlt hónapokban nem voltak konkrét jelei annak, hogy Hollandiában merényleteket terveznének - áll az elemzésben, amelyet hétfőn küldtek meg a parlamentnek. A holland fenyegetettségi szint "korlátozott" marad. A Hollandia elleni terrorista merényletek kockázata nagyobb azokon a területeken, ahol a dzsihadista csoportok aktívak, mint Pakisztánban, Afganisztánban, Indonéziában, Észak-Afrikában, Szomáliában és Jemenben.
2010.09.13. 17:30
 
 
Októberben napirendre tűzik a szerb EU-csatlakozási kérelem ügyét
Az EU-országok külügyminisztereinek októberi tanácskozásán napirendre tűzik Szerbia uniós csatlakozási kérelmének ügyét - közölte hétfőn Brüsszelben Steven Vanackere, az EU soros elnökségét ellátó Belgium diplomáciájának irányítója a tagállamok külügyminisztereinek mostani megbeszélése után. A Szerbia által már korábban beadott csatlakozási kérelmet a tagállami kormányokat képviselő Tanács még nem küldte át véleményezésre az unió legfőbb végrehajtó testületéhez, az Európai Bizottsághoz, amelynek véleményt kell majd alkotnia arról, hogy felkészült-e Szerbia a csatlakozási tárgyalások megkezdésére.
2010.09.13. 17:00
 
 
Szájer: a kormány az EU-elnökség alatt sem felfüggeszti fel programját
Herczog Edit téved, ha azt gondolja, hogy a jövő év első felében esedékes magyar uniós elnökség akkor lehet sikeres, ha a kormány közben felfüggeszti saját nemzeti programjának végrehajtását és az ország ügyeinek rendbetételét - hangsúlyozta Szájer József, a magyar néppárti európai parlamenti (EP-) delegáció elnöke, hétfői közleményében. Ezzel arra reagált, hogy Herczog Edit szocialista EP-képviselő vasárnap úgy nyilatkozott: aki az ország soros EU-elnöksége alatt alkotmányoz, szembe megy az európai uniós normákkal. Herczog arra szólította fel Orbán Viktor miniszterelnököt: "felejtse el, hogy 2011 első felében alkotmányt módosít".
2010.09.13. 16:45
 
 
Roma táborok felszámolását rendelte el agusztusban a francia belügyminisztérium
Polémiát váltott ki Franciaországban hétfőn, hogy egy az illegális telepek felszámolására vonatkozó augusztusi belügyminisztériumi körlevélben elsősorban a romák táborainak megszüntetésére adott utasítást a tárca. A francia médiában a hét végén nyilvánosságra került dokumentum arra emlékezteti a prefektúrákat, hogy Nicolas Sarkozy államfő célként jelölte meg "háromszáz táborhely illetve illegális telep három hónapon belüli felszámolását, elsősorban a romákéit". A felszámolási eljárást részletező körlevélben ötször történik említés a romákról. Eric Besson bevándorlási miniszter a France Info hírrádióban azt mondta: nem tudott a levélről.
2010.09.13. 16:30
 
 
Woody Allen szerint Carla Bruni nagyszerű
Woody Allen szerint Carla Bruni nagyszerű, és a sajtóhíresztelésekkel szemben egyetlen jelenetét sem kellett kivágni az amerikai rendező legújabb, Párizsban forgatott filmjéből. A francia first lady Midnight in Paris (Éjfél Párizsban) címet viselő romantikus vígjátékban játszott kis szerepéről több helyen azt írták, ki kellett vágni, és a direktor más színésznővel vette fel újra a jeleneteket. Woody Allen szerint ugyanakkor Carla Brunival semmi gond nem volt. "Elégedett voltam vele" - jegyezte meg. A pletykákból a rendező szerint semmi sem igaz, a first ladynek nem volt szüksége több felvételre a többi színésznél.
2010.09.13. 16:15
 
 
Elválasztott családok találkozójáról kezd tárgyalásokat a két Korea
Dél-Korea és Észak-Korea szeptember 17-én szakértői szintű tárgyalásokat kezd a koreai háború óta szétválasztott családok találkozójáról. A Koreai Köztársaság és a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság vöröskeresztes tisztviselői ülnek tárgyalóasztalhoz pénteken az észak-koreai Keszongban. A cél, hogy megállapodjanak az 1950-1953-as koreai háború által szétválasztott családok találkozásáról. A konkrét tárgyalási időpontot hétfőn javasolta Szöul és meglepő módon az észak-koreai pozitív válasz néhány órával később már meg is érkezett.
2010.09.13. 16:00
 
 
Danny Boyle mentette meg francia kollégája torontói vetítését
Danny Boyle megmentette a hétvégén francia kollégája vetítését: a torontói filmfesztiválon a brit rendező átengedte saját termét, hogy Guillaume Canet megtarthassa filmje világpremierjét. Canet Les petits mouchoirs című filmdrámája ősbemutatójára étkezett szombaton a kanadai nemzetközi filmfesztiválra, ám technikai okok miatt kis híján elmaradt a vetítés. Mint mesélte, a teremben, ahova produkcióját beosztották, nem látszottak volna az angol feliratok, ami azért "egy nemzetközi fesztivál esetében problematikus". Boyle, a Gettómilliomos rendezője - aki korábban egy közös munka során ismerkedett meg Canet-val - az utolsó pillanatban sietett a segítségére.
2010.09.13. 15:30
 
 
Kedden dönt az MLSZ fegyelmi bizottsága az Újpest-FTC meccsen történtekről
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága keddi ülésén foglalkozik a szombati Újpest-Ferencváros NB I-es mérkőzésen történtekkel. A 6-0-s hazai sikerrel végződött rangadó botrányos körülmények között zajlott le: a második félidő a szurkolók által használt petárdák és más pirotechnikai eszközök miatt késve kezdődhetett csak meg, majd később a játékvezetőnek meg is kellett szakítania a játékot lelátói rendbontások miatt. Az MLSZ honlapjának beszámolója szerint a találkozó ellenőre hétfőn adja le a jelentését, a fegyelmi bizottság pedig keddi ülésén dönt arról, hogy milyen formában hoz határozatot.
2010.09.13. 15:15
 
 
Orbán: elvégezzük azt a munkát, amit ránk bíztak az emberek
Elvégezzük azt a munkát, amit a "kétharmados forradalommal" a kormányra testáltak a választópolgárok - mondta Orbán Viktor hétfőn napirend előtt a parlamentben. A kormányfő - felsorolva az utolsó parlamenti ülésnaptól számított 53 nap alatt történt legfontosabb intézkedéseket - kitért arra, hogy augusztus elsejétől működni kezdett a Széchenyi forgóeszköz-hitel program, augusztus 12-től patikaalapítási stop lépett életbe, augusztus 16-án megszűnt a jelzálogalapú devizahitelezés az ingatlanokra, és augusztus 20-án lépett életbe a kettős állampolgárságról szóló törvény.
2010.09.13. 15:15
 
 
Megnyílt ez első "krimihotel" Németországban
Sherlock Holmesnál, Miss Marple-nál és Derricknél éjszakázhatnak a krimik szerelmesei: a németországi Hillesheimban hétfőn nyílt krimihotel mind a tíz szobáját egy-egy krimihősnek szentelték. A szobákat az adott krimifőszereplő stílusának megfelelően rendezték be. Így James Bond szobájában egy Bond-lány áll arany bikiniben az ágy mellett, Miss Marple-nál angol virágos függönyök díszítik az ablakokat. Derrick szobájában a telefontól az írógépig minden a hetvenes évek stílusát idézi. A vendégek még az ügynökök és nyomozók hangját is hallhatják, ha megnyomják a falon vagy az ajtón található elektromos gombokat. A Bond-szobában felhangzik a híres "A nevem Bond. James Bond" mondat. Derricknél pedig a rendőr ismert mondata: "Harry, szükségünk lesz egy autóra. Azonnal."
2010.09.13. 15:00
 
 
Az MSZP átfogó programot sürget a devizahitelesek érdekében
Hároméves átfogó kormányzati programmal kellene megoldani a devizahitelelesek törlesztési nehézségeit, amely együtt járna az elmaradt közüzemi számlák rendezésével is - mondta el Mesterházy Attila MSZP-elnök és Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnökének közös sajtótájékoztatón. Az elképzelés forint alapú konszolidációt tartalmaz, amelynek a részleteit a civilek, a szakmai szervezetek és a politika közösen dolgozná ki. A program része lenne az adminisztrációs terhek csökkentése, a büntetőkamatok eltörlése és az, hogy az állam a problémás hiteleket 10 százalékos értéken felvásárolja.
2010.09.13. 14:15
 
 
Oroszországot, Kínát és Franciaországot is bírálta az ENSZ
Az ENSZ több nagy tagállamát, köztük Oroszországot, Kínát és Franciaországot is megbírálta a világszervezet emberi jogi főbiztosa az Emberi Jogi Tanács genfi ülésén, hétfőn. Navi Pillay arra hívta fel a figyelmet, hogy Oroszországban nem állítják bíróság elé az újságírók és a jogvédő aktivisták gyilkosait, Kínában kimondottan üldözik az emberi jogok szószólóit és leszámolnak velük, Franciaországban pedig "nyugtalanító" új politikát folytatnak a balkáni romákkal szemben. A főbiztos bírálattal illette az Egyesült Államokat is, mert a jelentések szerint célzott gyilkosságokkal vadászta le külföldön a saját állampolgárait, akiket terrorizmussal gyanúsítottak meg.
2010.09.13. 14:15
 
 
Politikusi bérplafont vezetne be a Jobbik
A Jobbik az országgyűlési képviselőkre is kiterjesztené a közszférában bevezetett bérplafont. Vona Gábor pártelnök-frakcióvezető hétfőn a Parlamentben, a Ház őszi ülésszakának megkezdése előtt újságíróknak azt mondta: helyesnek tartaná, ha a politikusok fizetését nem kétmillió forintban, hanem egymillióban maximálnák. Indoklásul képmutatásnak nevezte, hogy politikusok olyan bérplafont határoztak meg, amely rájuk nem vonatkozik.
2010.09.13. 14:00
 
 
Orbán: ez a cselekvés parlamentje
Orbán Viktor szerint a jelenlegi Országgyűlés elmondhatja magáról, ez a cselekvés parlamentje, az elmúlt húsz év legdolgosabb és legelszántabb Országgyűlése. A miniszterelnök azt mondta: a kormány nyári munkájának velejét az adta, hogy a rengeteg elfogadott törvényt - szám szerint ötvenötöt - útjára segítse, végrehajtsa. Nem csak a meghozott törvények száma, de azok súlya, jelentősége is fontos; ez az igazi siker: "nemcsak sok változást vittünk véghez, hanem olyan változásokat is", amely másoknak hosszú éveken keresztül nem sikerült - hangsúlyozta. Mint fogalmazott, "évtizedes tabukat döntöttünk le, és ezzel megkezdtük Magyarország talpraállítását".
2010.09.13. 14:00
 
 
Az MSZP átfogó programot sürget a devizahitelesek érdekében
Hároméves átfogó kormányzati programmal kellene megoldani a hitel-visszafizetési problémákat, amely együtt járna az elmaradt közüzemi számlák rendezésével is - mondta Mesterházy Attila a Barabás Gyulával, a Széchenyi Hitelszövetség elnökével megtartott közös sajtótájékoztatón. Az elképzelés forint alapú konszolidációt tartalmaz, amelynek a részleteit a civilek, a szakmai szervezetek és a politika közösen dolgozná ki. A program része lenne az adminisztrációs terhek csökkentése, a büntetőkamatok eltörlése és az, hogy az állam a problémás hiteleket 10 százalékos értéken felvásárolja.
2010.09.13. 14:00
 
 
Hamvas István a paksi atomerőmű új vezérigazgatója
Hamvas István korábbi műszaki vezérigazgató-helyettest nevezték ki a Paksi Atomerőmű (PA) Zrt. vezérigazgatójává a főtulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. kezdeményezésére összehívott rendkívüli közgyűlésen hétfőn. Az új vezérigazgató mellett új igazgatóságot és felügyelőbizottságot is választottak. Az igazgatóság tagja lett 2010. szeptember 14-től Baji Csaba Sándor, Hamvas István László, Vámos Gábor, Nagy Sándor, Kollár Károly Attila és Murányi Ernő. A közgyűlés a PA Zrt. felügyelőbizottságába választotta Bánfi Lászlót, Kevés Tibort, Hajdú Jánost és Kovács Pált.
2010.09.13. 13:45
 
 
Bázel III.: biztonságosabb lesz a bankok működése
A bankszektor új szabályai biztonságosabbá és stabilabbá teszik a pénzintézetek működését, és megakadályozzák a túlzott kockázatvállalást - summázható a szakértők véleménye a hétvégén elfogadott Bázel III. néven ismert új rendszerről. A leglényegesebb elem - hogy a bankoknak a korábbihoz képest nagyobb tőketartalékot kell képezniük - elemzők szerint a legtöbb európai banknak nem fog problémát okozni. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra, hogy a szigorúbb szabályozás feszítettebbé teszi a bankok működését, és ez hatással lehet a gazdaság finanszírozására. Másrészt viszont az is igaz, hogy éppen a szigorítások védik a bankokat attól, hogy a bedőlt hitelek magukkal rántsanak pénzintézeteket.
2010.09.13. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647[1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista