2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Pelenkázó és babamérleg is
2010.09.15. 22:37
 
Leginkább a gének felelősek az őszülésért
Sokáig úgy hitték, az őszülést az életkörülmények, a táplálkozás vagy a stressz is befolyásolja. A legújabb, ikrek bevonásával végzett holland kutatás azonban azt az eredményt hozta, hogy szinte kizárólag az öröklött génállomány befolyásolja, mikor és mennyire kezd fehéredni a hajunk.
2010.09.15. 22:13
 
Fél aggyal is remekül él egy német kislány
Él Németországban egy kislány, akinek hiányzik a fél agya.
2010.09.15. 22:08
 
 
Történelmi látogatást tesz Nagy-Britanniában a pápa
Négynapos állami látogatást kezd csütörtökön Nagy-Britanniában XVI. Benedek pápa. A katolikus egyházfő Edinburghban kezdődő nagy-britanniai körútja több szempontból történelmi jelentőségű. Korábban mindössze egyszer járt pápa brit földön, 1982-ben, XVI. Benedek közvetlen elődje, II. János Pál személyében. Az a látogatás azonban nem minősült "államinak", mivel II. János Pál pápa akkor nem a brit uralkodó vendégeként érkezett Nagy-Britanniába; útja hivatalosan lelkipásztori látogatás volt. XVI. Benedek lesz az elő katolikus egyházfő, aki az anglikán egyház legfőbb vezetője, II. Erzsébet királynő vendégeként érkezik brit földre.
2010.09.15. 22:00
 
 
Sajnálkozását fejezte ki Reding a II. világháborús párhuzamvonásért
A romák Franciaországból történő kitoloncolásának nincs semmi köze mindahhoz, ami a második világháború idején történt - jelentette ki az Európai Bizottság igazságügyért felelős tagja. Viviane Reding kedden párhuzamot vont a romák kitoloncolása és a II. világháborús deportálások között, és jogi kötelességszegési eljárás indítását helyezte kilátásba Franciaország ellen. A biztos sajnálatának adott hangot amiatt, hogy nyilatkozatának értelmezései elvonják a figyelmet a megoldandó problémáról. "Semmi esetre sem akartam párhuzamot vonni a II. világháború és a jelenlegi francia kormány cselekedetei között" - szögezte le.
2010.09.15. 21:45
 
 
A klinikai halál vízióit oxigénhiány okozza
A klinikai halálból visszatérők gyakran számolnak be ragyogó fényről és testen kívüli élményekről.
2010.09.15. 21:17
 
Küzdősportok Világjátéka: Szocsiban lesz a következő
A magyarokhoz hasonlóan az orosz kick-boksz válogatott tagjai is egytől-egyig éremmel tértek haza a Küzdősportok Világjátékáról. A pekingi viadal után az orosz államfő személyesen gratulált a sikeres szerepléshez.
2010.09.15. 20:33
 
 
Környezetvédelmi díjat kapott a BASF és a Hyundai csodaautója
Már a márciusi Genfi Autószalonon is csodájára jártak az "i-flow" névre keresztelt autómodellnek, amelynek kifejlesztéséért a BASF 2010-ben elnyerte az ÖkoGlobe nemzetközi környezetvédelmi díjat. A csodaautó tanulmánymodelljét a koreai Hyundai autógyárral közösen dolgozta ki a vegyipari cég.
2010.09.15. 20:26
 
Demeter Ervin: Eléggé tisztán látunk a titkosszolgálatok körüli visszaélések ügyében
Dokumentumok áttanulmányozása révén és szakértők véleménye alapján jutottak a titkosszolgálatok működésével, illetve Szilvásy György volt titokminiszterrel kapcsolatos megállapításokra - nyilatkozta Demeter Ervin fideszes országgyűlési képviselő a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában szerda reggel. A titkosszolgálatok pártpolitikai célú felhasználásának gyanújáról kedden, a parlament nemzetbiztonsági bizottsága vizsgáló albizottságának zárt ülése után beszélt a kormánypárti politikus, az albizottság elnöke.
2010.09.15. 20:19
 
 
Előzetesben van a triatlonversenyző feltételezett gyilkosa
Harminc napra előzetes letartóztatásba helyezte az illetékes bíróság azt a budapesti férfit, akit az ecuadori triatlonversenyző meggyilkolásával gyanúsítanak - közölte Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. Budapest rendőrfőkapitány-helyettese kedden jelentette be, hogy egy 33 éves budapesti férfit gyanúsít a rendőrség azzal, hogy vasárnapra virradóra meggyilkolta a 48 éves ecuadori triatlonversenyzőt a budapesti Nagymező utcában. A feltételezett elkövetőt, akit személyi és tárgyi bizonyítékok alapján gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével, hétfő este fogták el a fővárosban.
2010.09.15. 20:15
 
 
Európa kárára rendezhetik át az IMF tanácsának összetételét
Németország és az Európai Unió megfontolhatja a Nemzetközi Valutaalap (IMF) legfőbb döntéshozó tanácsának az átszervezését annak érdekében, hogy a feltörekvő gazdaságok nagyobb beleszólási jogot kapjanak a döntéshozatalban - mondta egy német kormányzati tisztviselő. Az Egyesült Államok és Európa között nagy viták alakultak ki arról, hogy milyen legyen egy esetleges átszervezés után a 24 tagú testület összetétele. Az USA azt szeretné, ha Európa átadna néhányat 9 képviseleti helyéből a tanácsban olyan felzárkózó országoknak, mint Brazil, Kína vagy India, akik régóta szorgalmaznak alapvető intézményi változtatásokat a valutaalapnál.
2010.09.15. 19:15
 
 
Rágalmazás miatt tett feljelentést a soroksári polgármester
Geiger Ferenc, Soroksár polgármestere rágalmazás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tett szerdán az ügyészségen: egy, a személyét érintő hangfelvétel szerint az önkormányzattól elnyert felújítások után a teljes összeg tíz százalékát visszafizették neki. A XXIII. kerületi polgármester az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében hangsúlyozta: "A felvételen szereplő ember valótlanságot állított". Geiger Ferenc azt vélelmezi, hogy ennek oka a közelgő választásokon való indulása. "A folyamatos lejárató hadjárat ellenére továbbra is feltett szándékom, hogy mint polgármesterjelölt megmérettetem magam az október 3-i helyhatósági választásokon" - szögezte le Geiger Ferenc.
2010.09.15. 18:30
 
 
Critical Mass, autómentes hétvége az Európai Mobilitási Héten
Critical Mass-felvonulást, autómentes hétvégét, alternatív autó show-t és sok más rendezvényt szerveznek a fővárosban és országszerte az Európai Mobilitási Hét alkalmából szeptember 16. és 22. között. Az idén kilencedik alkalommal megrendezett mobilitási hét célja a környezet- és egészségbarát közlekedési alternatívák népszerűsítse a személygépkocsi-használattal szemben. Az idei rendezvénysorozat - Közlekedj okosabban, élj egészségesebben! mottóval - kiemelten azokra a káros hatásokra szeretné felhívni a figyelmet, amelyeket a városi közlekedés jelenlegi tendenciái gyakorolnak az emberek egészségére.
2010.09.15. 18:15
 
 
Negyven éves vita végére tett pontot Oroszország és Norvégia
Dmitrij Medvegyev orosz államfő és Jens Stoltenberg norvég miniszterelnök jelenlétében szerződést írtak alá szerdán Murmanszkban a két ország tengeri határának rögzítéséről, valamint Barents- és a Jeges-tengeren folytatandó együttműködésről. A dokumentum rögzíti az északi-sarkvidéki tengerfenék eddig vitatott részének megosztását is. A szerződés mintegy 175 ezer négyzetkilométernyi, Németország felének megfelelő, eddig vitatott tengeri terület státusát rendezi és osztja Jens Stoltenberg szerint "két egyforma jelentőségű részre", továbbá szabályozza a határvonalon átnyúló ásványkincs-lelőhelyek kiaknázásában való együttműködést.
2010.09.15. 18:00
 
 
Kivezetik Szegedről a kamionforgalmat
A kamionforgalom 90 százaléka elkerüli majd Szegedet, miután az év végére elkészül az M43-as autópálya Makóig tartó szakasza is, a fennmaradó 10 százalék belépését viszont több lépcsőben szabályozza majd a város - jelentette be szerdán Botka László polgármester. A szocialista politikus a sajtótájékoztatón elmondta, hogy a forgalom "kivezetéséről" egyeztettek az érintett szervekkel, s annak eredményeként egy "háromkategóriás rendszer" tervezete fogalmazódott meg.
2010.09.15. 17:45
 
 
Mártai István lesz az OMSZ új főigazgatója
Mártai István lesz az Országos Mentőszolgálat új főigazgatója; a kinevezési okmányt csütörtökön adja át Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter és Szócska Miklós egészségügyi államtitkár. Mártai István előzőleg az OMSZ régióigazgatójaként dolgozott. Göndöcs Zsigmondot, a szervezet korábbi főigazgatóját július 20-án mentették fel beosztásából, Mártai István kinevezéséig a mentőszolgálatot Gorove László általános főigazgató-helyettes irányította, irányítja. Az MTI úgy tudja, hogy Gorove László továbbra is az OMSZ általános főigazgató-helyettesi posztját tölti majd be, míg Göndöcs Zsigmond vezető tisztségviselőként fog tevékenykedni a szervezetnél.
2010.09.15. 17:30
 
 
Lenin-szobrok kerültek elő minisztériumi raktárakból
Összesen 194 darab, a munkásmozgalmi időket idéző műtárgy került elő a minisztériumi épületek raktáraiból a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) elmúlt két hónapban végzett leltára alapján - közölte a tárca kormányzati kommunikációért felelős államtitkársága. Közleményükben azt írták: "a rendszerváltás után húsz évvel a hivatalos állami intézményekben számos Lenin-szobrot, illetve hasonló témájú festményt és fotót tároltak. A műtárgyakat a minisztérium a Szoborpark Múzeum rendelkezésére bocsátja".
2010.09.15. 17:15
 
 
Cozma-ügy: Raffael élettársa is az elsőrendű vádlott ellen vallott
Gergely Istvánné, a Cozma-gyilkosság hatodrendű vádlottja, Raffael Sándor elsőrendű vádlott élettársa az ügy szerdai tárgyalásán a Veszprém Megyei Bíróságon azt vallotta: "Sanyi leült a kanapé szélére és annyit mondott, hogy úristen, valami nagy bajt csináltam". Közlése szerint ezt a Cozma-gyilkosságot követően vasárnap délelőtt jelentette ki Raffael Sándor, amikor hazaért budapesti lakására, s vele volt a barátja, az ügy másodrendű vádlottja, Németh Győző is. Gergely Péterné szerint mindketten zaklatottak voltak, Raffael fején vágás volt és erősen vérzett, Némethnek pedig több helyen elszakadt a pólója.
2010.09.15. 17:15
 
 
Magyarországra jön a dalai láma
Tíz év elteltével ismét Magyarországra érkezik a XIV. dalai láma; pénteken kezdődő látogatása idején Tendzin Gyaco tanításokat tart, és átveszi Budapest díszpolgári címét. A dalai láma beszédet mond majd az Országházban is Tibet és a saját küldetéséről. A tibeti buddhisták száműzetésben élő legfőbb vallási vezetője szombaton előadást tart a Papp László Sportarénában, vasárnap délelőtt Csenrézi meghatalmazás és áldás címmel mondja el tanítását, délután pedig Együttérzés: A boldogság művészete címmel vezet nyilvános tanítást, beszélgetést. A szombati és vasárnapi tanításra mind a 22.400 jegy elfogyott.
2010.09.15. 16:45
 
 
NB I: a Ferencváros megóvta az Újpest elleni derbit
A Ferencváros megóvta a szombati Újpest elleni NB I-es labdarúgó bajnoki mérkőzést, amelyet 6-0-ra a lila-fehérek nyertek. Pajor-Gyulai László, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) sajtófőnöke elmondta, az FTC bírói műhibára hivatkozik óvásában: a zöld-fehérek szerint Solymosi Péter játékvezetőnek kötelessége lett volna lefújni a meccset, mivel a találkozó többször is félbeszakadt.A rangadó második félideje a szurkolók által használt petárdák és más pirotechnikai eszközök miatt késve kezdődhetett csak meg, majd később a játékvezetőnek meg is kellett szakítania a játékot, mert a vendég drukkerek beszakították a menekülőkaput, és megkíséreltek a pályára behatolni.
2010.09.15. 16:15
 
 
Erősödött a forint a jennel és a svájci frankkal szemben
A forint komoly mértékben erősödött a jennel szemben a japán jegybanki beavatkozás közvetett hatásának köszönhetően, de erősödött a svájci frank ellenében is, miközben az euró forint árfolyama gyakorlatilag stagnált. Az eurót szerdán délután négy órakor 282,04 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a kedd délután négy órai 282,20 forintos és este nyolckor tartott 281,35 forintos jegyzés után. Kedden nap közben 282,70 és 284,20 forint között mozgott a jegyzés késő délutántól erősödő forint tendenciával. Szerdára virradóra a jegyzés 281,10 forint közelében mozgott a nemzetközi kereskedelemben, majd a forint a délutáni 282 közeli euró jegyzésekig folyamatosan gyengült.
2010.09.15. 16:15
 
 
Fennmaradhat jövőre a távhő- és gázártámogatás
Soltész Miklós szerint fennmaradhat jövőre a távhő- és gázártámogatás a rászorulók számára."A Nemzeti Erőforrás Minisztérium a gazdasági tárcával közösen azon dolgozik, hogy a jövőre már a szocialisták tervei szerint teljesen megszűnő távhő- és gázártámogatás fennmaradjon mindazok számára, akik a legalsó két jövedelmi kategóriában élnek" - mondta a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális államtitkára szerdán Pécsett, a Híd a jövőbe elnevezésű háromnapos szociális konferenciát megelőző sajtótájékoztatón.
2010.09.15. 16:15
 
Petykó Zoltán: radikális változásra van szükség a fejlesztéspolitikában
Radikális változásra van szükség a fejlesztéspolitikában, ennek keretét az Új Széchenyi Terv adja meg - jelentette ki Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke az I. Szegedi Gazdasági Konferencián szerdán, a csongrádi megyeszékhelyen. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv két fő célkitűzése a GDP és a foglalkoztatottság növelése, ezt azonban - részben a gazdasági válság következtében - nem sikerült elérni - mondta a szakember.A 2007-2013-as időszakban rendelkezésre álló közel 8 ezer milliárd forintnyi fejlesztési forrásból már több mint 4 ezer milliárd forintnyi kötelezettségvállalással lekötött, további 2000 ezer milliárd forint felhasználását pedig meghatározzák a pályázati kiírások.
2010.09.15. 16:00
 
Segítené a szegedi gazdaság fejlődést a lézerközpont
Komoly lökést adhat a szegedi gazdaság fejlődésének a lézer-kutatóközpont létrehozása, amely az Európai Unió egyik tudományos nagyberuházása részeként valósulhat meg - közölte Szabó Gábor akadémikus, a Szegedi Tudományegyetem rektora. A lézerfizikus elmondta, a központ az egyetem tízhektáros területén épülne meg, mellé egy hatvanhektáros telekre tudományos parkot terveznek. A központ építésének közvetlen költsége 245 millió euró, a közvetett hatásokat is számítva azonban a beruházás több mint 300 millió eurós jövedelememelkedést generál a régióban. A számítások szerint tizenöt év alatt a tudományos park fele települ be, további 115 millió eurónyi befektetést vonzva a városba.
2010.09.15. 15:45
 
 
A volt szociális és munkaügyi miniszter szerint ő szerződésszerűen teljesített
Szűcs Erika volt szociális és munkaügyi miniszter szerint nem körültekintő és megalapozott a visszafoglalkoztatásáról szóló, Papcsák Ferenc elszámoltatási kormánybiztos által készített jelentés; azt mondja: ő szerződésszerűen teljesített. Az Országgyűlés szociális bizottságnak az elmúlt nyolc év kormányzati intézkedéseit vizsgáló albizottsága szerdai ülésén a szocialista politikus elektronikus és nyomtatott dokumentumokkal igyekezett alátámasztani, hogy érdemi munkát végzett azt követően, hogy távozott a tárcavezetői tisztségből. Felszólalása során méltatta az Út a munkába nevű programot és hangsúlyozta: komoly munkája áll a program mögött.
2010.09.15. 15:30
 
 
Már csak két napig lehet pártdelegáltakat bejelenteni
Már csak két napjuk van az önkormányzati választáson induló jelölőszervezeteknek és a független jelölteknek arra, hogy tagokat delegáljanak a szavazatszámláló bizottságokba. Szerdáig a mintegy 11 ezer testületbe mindössze 2.500 delegáltat állítottak. Ez azt jelenti, hogy csak minden negyedik szavazatszámláló bizottságban ülnek majd "küldöttek", ez pedig megnehezíti a helyi választási szervezési feladatok ellátását. A delegálási határidő péntek 16 óra. A jogszabály szerint a választási bizottságoknak - a választott tagokon felüli - további egy-egy tagját a választókerületben jelöltet, listát állító jelölőszervezet, illetőleg a független jelölt bízza meg.
2010.09.15. 15:30
 
 
A Millenniumi Média Kft. szerint téves az MTV-ről szóló jelentés
Téves számításokon alapul az Állami Számvevőszéknek a Magyar Televízió gyártóbázisának bérlésére vonatkozó megállapítása - közölte a köztelevízió számára bérbe adott Bojtár utcai ingatlan tulajdonosa az MTI-vel. Az ÁSZ honlapján is elérhető jelentés - melyet a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. tavalyi tevékenységéről készített a felügyeleti szerv - részletesen elemzi az MTV székházprojektjének költségvonzatait. Mint a Kft. közölte: a köztelevízió az ÁSZ megállapításával ellentétben 2007 és 2009 között nem 8,7 milliárd, hanem 3,6 milliárd forint bérleti és üzemeltetési díjat fizetett.
2010.09.15. 15:15
 
 
Vanessa Paradis nem akar Johnny Depp oldalán forgatni
Vanessa Paradis francia színésznő és énekesnő elképzelhetetlennek tartja, hogy élettársa, Johnny Depp oldalán forgasson filmet. "A gondolat, hogy Johnnyval dolgozzak, halálra rémiszt. Szörnyű félelmeim lennének, hogy nem érem el a az ő szintjét" - mondta a 37 éves híresség a Myself című magazinnak adott interjújában. "Nem tudom, hogy képes lennék-e játszani a jelenlétében" - folytatta. A legutóbb a Szívrablók című francia filmben szereplő Paradis a nála tíz évvel idősebb színésszel folytatott kapcsolatáról - amelyből két gyerek született - is vallott. Szerinte megértették, hogy szabadságot kell biztosítaniuk a másiknak, mindkettőjüknek saját útjaikat kell járniuk. Ez csak bizalommal lehetséges - jegyezte meg.
2010.09.15. 15:15
 
 
LMP: a Jobbik lelepleződött és színt vallott
Az LMP szerint a Jobbik lelepleződött és színt vallott - Schiffer András így reagált arra, hogy három jobbikos képviselő törvényjavaslatban kezdeményezte a "cigánybűnözés" tagadásának büntethetővé tételét. Az LMP frakcióvezetője szerdán az MTI-vel azt közölte, most nyilvánvalóvá vált, hogy a Jobbikot a szabadságjogok védelme és így a személyi szabadság is kizárólag annyiban érdekli, ha ez a szélsőjobboldal számára védelmet jelent. Hangsúlyozta, hogy az LMP korábban is következetesen kiállt a gyűlöletbeszéd kapcsán a szólásszabadságot korlátozó rendelkezések ellen, de az ellen is kiállnak, ha valaki meg akar bélyegezni egy társadalmi csoportot.
2010.09.15. 15:15
 
 
Felkelésre szólította fel a pakisztániakat az al-Kaida második embere
Felkelésre szólította fel egy videoüzenetben a pakisztániakat és a törököket Ajman az-Zavahri, az al-Kaida terrorszervezet második számú vezetője. A szervezete által gyakran használt internetes oldalon a bujkáló terroristavezér azzal vádolta a pakisztáni kormányt, hogy lassan reagált az országot sújtó hatalmas áradásra. Pakisztán uralkodó osztályának, kormányának és hadseregének az a legfőbb törekvése, hogy feltöltsék dollárral hazai és külföldi bankszámláikat, s ami őket illeti, Pakisztán és a népe elmehet a pokolba - állította a 44 perces felvételen Zavahri. Felszólította a pakisztáni és törökországi muzulmánokat, hogy keljenek fel kormányuk ellen annak afganisztáni szerepvállalása miatt.
2010.09.15. 15:15
 
 
CIB: most nem érdemes forintra váltani a svájci frank hitelt
Most nem érdemes forintra váltani a svájci frank alapú devizahitelt, mert akkor az ügyfél realizálja a veszteséget - mondta Lamboy Judít, a CIB Bank lakossági üzletágának vezetője szerdai budapesti tájékoztatóján. Az átváltás mindaddig veszteséget okoz, amíg a svájci frank árfolyama a további törlesztési periódusban - elméleti feltételezéssel élve - folyamatosan 241 forintot nem ér el - jelezte Lamboy Judit.
2010.09.15. 15:00
 
 
Közvetlenül szállíthatnak a magyar piacra a magyar termelők
Életbe lépett szerdán a közbeszerzési törvénynek az a változtatása, amely lehetővé teszi, hogy a helyben termelt terményeket közvetlenül, közbeszerzési eljárás nélkül vásárolhassák meg a közétkeztetéssel foglalkozók, például az iskolai menzák, a szociális étkeztetést végzők - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter szerdán a Fejér megyei Mány községben tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón.
2010.09.15. 15:00
 
 
A szlovén elnökkel találkozott Schmitt Pál
A szlovén és a magyar gazdasági együttműködésről, a két ország nemzeti kisebbségeinek helyzetéről tárgyalt egymással szerdán Ljubljanában Schmitt Pál magyar államfő és Danilo Türk szlovén köztársasági elnök. Schmitt, aki a szlovén államfő meghívására érkezett egynapos munkalátogatásra Ljubljanába, kiemelte: köztársasági elnökként második útja Szlovéniába vezetett, ami bizonyítja a magyar nép tiszteletét a szlovén nép irányában. Közölte: Magyarország érdekelt a kereskedelmi forgalom további növelésében Szlovéniával. Danilo Türk szlovén államfő azt hangsúlyozta: a két ország között hagyományosan jó a kapcsolat.
2010.09.15. 14:45
 
 
A megváltozott munkaképességűeknek alig egytizede dolgozik
Magyarországon 600 ezer megváltozott munkaképességű ember él, közülük 400 ezer aktív korú, és ebből a körből csak 35-40 ezren dolgoznak - mondta Bernáth Ildikó fogyatékosságügyi miniszteri biztos szerdán Törökszentmiklóson egy megváltozott munkaképességű varrónőknek elkészült foglalkoztató átadásán. Hangsúlyozta, hogy ezen az arányon mindenképpen javítani kell a kormány aktív közreműködésével, valamint a vállalkozások és az önkormányzatok támogatásával. Úgy vélte, a mostani helyzethez az elmúlt nyolc év kudarca vezetett, amikor megszorítások követték egymást, sokszor változott a finanszírozási rendszer, és a pályázók közül "némelyek kiváltságokat élveztek.
2010.09.15. 14:15
 
 
Stabilitást kell teremteni Szegeden a Fidesz polgármesterjelöltje szerint
Szeged pénzügyi és gazdasági stabilitásának megteremtését tekinti legfontosabb feladatának B. Nagy László országgyűlési képviselő, a Fidesz polgármesterjelöltje. Az önkormányzat nyolc év alatt 6 milliárdról 25 milliárd forintra növekedett adósságállományát és 12 milliárd forintos költségvetési hiányát kezelni kell ahhoz, hogy bele lehessen kezdeni a munkahelyteremtésbe és a fejlesztésbe - mondta a politikus a programját bemutató szerdai sajtótájékoztatón. A polgármesterjelölt a következő ciklusra háromezer új munkahely teremtését vállalta, hangsúlyozva, hogy ezeknek nem a közszférában, hanem elsősorban a kis- és középvállalatoknál kell létrejönniük.
2010.09.15. 14:15
 
 
Kétmillió forintra büntették az OTP-t
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) 2 millió forint fogyasztóvédelmi bírságot szabott ki az OTP Bank Nyrt.-re, mert a bank annak ellenére nem adott lehetőséget ügyfelének a deviza alapú hitel devizában való végtörlesztésére, hogy ezt a lehetőséget a Magatartási Kódex aláírásával vállalta, és ezt az előírást saját üzletszabályzata is tartalmazta - közölte a PSZÁF szerdán az MTI-vel. Ez az első eset, hogy a felügyelet egyedi ügyfélpanasz nyomán indított fogyasztóvédelmi eljárásban bírságot szabott ki az OTP-re a Magatartási Kódexben vállaltak megsértése miatt.
2010.09.15. 13:45
 
 
Folytatódnak az izraeli-palesztin közvetlen tárgyalások
Az izraeli kormányfőnek és a palesztin elnöknek komolyak a szándékai a békét illetően - mondta Jeruzsálemben Hillary Clinton amerikai külügyminiszter. Szerinte a felek végre "szemtől-szemben beszélnek a kulcskérdésekről, és a dolgok velejéig hatolnak". "Azt hiszem komolyan megegyezésre akarnak jutni. Az idő megérett erre, s ők olyan vezetők, akiket az amerikai kormány is támogat a nehéz döntések meghozatalában" - tette hozzá. Arról nem tett említést, hogy a tárgyalópartnerek beszéltek-e az izraeli telepespolitikáról. A palesztinok azzal fenyegetőznek, hogy nem tárgyalnak tovább, ha az izraeli kormány nem hosszabbítja meg a szeptember 26-án lejáró telepbővítési moratóriumot Ciszjordániában.
2010.09.15. 13:45
 
 
Miniszterelnökség: indokolt volt gépet bérelni a kormánydelegáció utazására
A Miniszterelnökség közleménye szerint a magyar kormánydelegáció bakui utazásának módja indokolt és költségkímélő volt; a bérelt repülőgép a bekért ajánlatok közül a legolcsóbb volt. Az MSZP szerdán közölte, arcátlanságnak tartja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és stábja egy 12 millió forintért bérelt repülőgéppel utazott hivatalos bakui útjára. A Miniszterelnökség erre az MTI-hez elküldött közleményében úgy reagált: "képmutatásról és arcátlanságról szónokol az az MSZP, amelynek politikusai sorra állnak bíróság elé korrupciós bűncselekmények és a közpénzekkel történt elképesztő visszaélések miatt".
2010.09.15. 13:15
 
 
Tizenhét doboznyi anyag gyűlt össze a romagyilkosságok ügyében
Tizenhét nagy doboznyi iratot kell áttanulmányoznia a romák elleni támadássorozat büntetőperét vezető bírónak, mielőtt kitűzné az első tárgyalást - közölte a Pest Megyei Bíróság elnöke. Előreláthatólag 165 tanút és körülbelül 30 szakértőt hallgatnak majd meg az eljárás során. A nyomozati szakaszt követően elkészült vádirat és 17 nagy doboznyi iratanyag érkezett a megyei bíróságra a főügyészségtől. Az ügyet Miszori László tanácselnökre szignálták ki, így az ő feladata a tetemes mennyiségű nyomozati anyag áttanulmányozása is.
2010.09.15. 12:45
 
Vitára bocsátják a közösségi közlekedés koncepcióját
A megfelelő politikai döntéseket követően a közeljövőben vitára bocsátják a közösségi közlekedés koncepcióját, illetve a készülő személyszállítási törvényt - mondta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára szerdán a Nyílt pályán - Nemzeti Vasúti Kerekasztal címmel tartott vitanapon, Budapesten. Az államtitkár kiemelte: a személyszállítási törvényben egyebek közt szabályozzák az egységes menetrendet, az egységes tarifa és kedvezményrendszert, az egységes szervezet kialakítását.
2010.09.15. 12:45
 
 
Az LMP számlát nyitna a hajléktalanoknak
Ha az LMP bejut a budapesti közgyűlésbe, számlát nyit, amelyre minden fővárosi képviselő havonta befizetheti a hajléktalan-probléma megoldására szánt összeget - jelentette be szerdai budapesti sajtótájékoztatóján Kaltenbach Jenő. Az LMP fővárosi listájának második helyén álló volt ombudsman hozzátette, reméli, kezdeményezésükhöz a többi párt politikusai is csatlakoznak. Úgy fogalmazott, jelenleg a hajléktalanok emberi jogait is korlátozni akarják, mert nem kapják meg a hajlékhoz való jogot. Feltette a kérdést, milyen társadalom az, amelyiknek legelesettebb tagjairól csak annyi jut eszébe, hogy rendészeti eszközökkel "el kell takarítani őket az útból".
2010.09.15. 12:45
 
 
Tarlós: Budapestnek vállalnia kell identitását
Tarlós István szerint Budapestnek a jövőben vállalnia kell saját identitását, és uniformizált világváros helyett regionális központtá kellene válnia. A Fidesz és a KDNP főpolgármester-jelöltje egy szerdai budapesti konferencián, majd az azt követő sajtótájékoztatón azt is elmondta, hogy a város szimbólumaiban változás várható. Ez utóbbival kapcsolatban közölte, - megválasztása esetén - várhatóan megkérdezik majd a városlakókat Budapest jelenlegi (a román trikolórhoz hasonló) zászlójával kapcsolatban is.Tarlós István a "Budapest-imázs" konferencián azt mondta, új városarculati elemeket dolgoztatna ki, és szakértőkkel áttekintetné a város szimbólumait. Ez azonban nem jelenti - tette hozzá -, hogy mindenen változtatni kellene.
2010.09.15. 12:45
 
 
Civilek haltak meg Irakban egy katonai akcióban
Legkevesebb hét civil, köztük két nő és két gyermek, valamint két katona halt meg egy iraki-amerikai közös katonai akcióban a Bagdadtól 60 kilométerrel nyugatra fekvő Fallúdzsában szerdán. A két nőn és két gyereken kívül a néhai Szaddám Huszein diktátor hadseregének volt ezredese és az ő három rokona vesztette életét. Az amerikai hadsereg is megerősítette, hogy történt egy "incidens" Fallúdzsában, a szunnita lázadók régi erődítményében szerda reggel, de ők csak egy halottról tudnak. Az iraki rendőrség jelentése szerint az áldozatok egy lövöldözésbe torkolló rajtaütés során vesztették életüket, amelyet az iraki-amerikai szövetségesek terroristagyanús személyek házai ellen indítottak.
2010.09.15. 12:45
 
 
Párizs elfogadhatatlannak tartja az uniós biztos bírálatát
A francia elnöki hivatal elutasította és "elfogadhatatlannak" nevezte az EU-biztosi bírálatot a romákkal szembeni fellépés kapcsán, de a "steril vitáktól" mentes "nyugodt párbeszédre" kérte Brüsszelt. "Nem kívánunk vitázni sem az (Európai) Bizottsággal, sem a Parlamenttel. Ugyanakkor bizonyos kijelentések egyszerűen elfogadhatatlanok" - közölte a francia elnökség az uniós igazságügyi biztos előző napi nyilatkozatára reagálva. Viviane Reding a második világháborúhoz hasonlította a romák franciaországi helyzetét, miután kiderült, hogy olyan belső utasítás alapján toloncoltak ki cigányokat, amely szempontnak tekintette az etnikai csoporthoz való tartozást.
2010.09.15. 12:30
 
 
Európa Liga: nem a Debrecen esélyes a Metaliszt Harkiv ellen
Bár a legtöbbek szerint a három csoportrivális közül éppen a csütörtöki ellenfél, az ukrán Metaliszt Harkiv ellen van a legkomolyabb esélye a győzelemre az Európa Liga csoportkörében a magyar bajnok Debrecen labdarúgócsapatának, mégis a közelmúlt eredményei, illetve a csapatok lehetőségei alapján egyértelműen a vendégek a budapesti mérkőzés favoritjai. A Harkiv 2004-ben jutott vissza az ukrán élvonalban, s nem sokkal utána az UkrSibbank társtulajdonosa, Olekszandr Jaroszlavszkij révén a rendezett anyagi háttér is biztosítva lett, melynek eredményeként hamar az élcsapatok közé került.
2010.09.15. 12:15
 
 
A románok nem "Európa bűnözői" a román belügyminiszter szerint
A románok korántsem minősíthetők "Európa bűnözőinek", a román állampolgárok által Franciaországban elkövetett bűnesetek és szabálysértések száma elhanyagolható mértékben nőtt az utóbbi évben, eltörpül a más országokból érkezettek bűncselekményei mellett - idézte szerdai számában a Gandul Vasile Blaga román belügyminisztert. A román napilap a belügyi tárca vezetőjének a szenátorok előtt elhangzott beszámolója alapján ismerteti az ezzel kapcsolatos statisztikai adatokat. Blaga szerint a románok által elkövetett bűnesetek és szabálysértések száma tavaly összesen 4137, az idén 4174 volt. Ez elhanyagolható növekedés - adta értésre a miniszter.
2010.09.15. 12:15
 
MSZP:12 millióért bérelt repülőgéppel utazott Orbán
Az MSZP arcátlanságnak tartja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök és stábja egy 12 millió forintért bérelt repülőgéppel utazott hivatalos bakui útjára. Az MSZP az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében azt írta: "bár korábban nem múlt el hét a nélkül, hogy ne kritizálták volna bármilyen ügyben a korábbi kormányt, most láthatjuk, hogy bort isznak, vizet prédikálnak". "Drága bútorokat vesznek, autókat bérelnek, semmi se drága, ha nekik van szükségük rá, és most már bérelt repülővel is utaznak, miközben mindenhol azt nyilatkozgatják, hogy olcsóbb államot akarnak megvalósítani" - fogalmaznak a szocialisták, akik szerint a bérelt repülőgép egy "újabb hazugságmorzsa a Fidesz-KDNP kabátján".
2010.09.15. 12:00
 
 
Száz sportágból választhatnak a gyerekek a Nagy Sportágválasztón
Pénteken és szombaton hetedik alkalommal rendezik meg a budapesti Nagy Sportágválasztót; a Maglódi úti Merkapt Maraton Sportközpontban már száz sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. A hagyományoknak megfelelően péntek délelőtt az előzetesen bejelentkezett óvodás és iskolás csoportokat, délután 14 órától és szombaton egész nap pedig a családokat várják a szervezők. A rendezvény szerdai sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a 2007 szeptemberében indult sorozat újdonságaként idén vidéki városok is bekapcsolódtak a sportágválasztásba. A budapesti esemény újdonsága, hogy bemutatkoznak a technikai sportágak, például az autókrossz, a ralikrossz, a tereprali és a gokart.
2010.09.15. 12:00
 
 
Az euróövezeti infláció augusztusban 1,6 százalék
Augusztusban a várakozásoknak megfelelően alakult az infláció az euróövezetben, az Eurostat szerdán közzétett adatai szerint az előző hónaphoz képest 0,2 százalékkal, a tavalyi azonos hónaphoz képest 1,6 százalékkal emelkedett a fogyasztói árindex. Az elemzők havi bázison 0,2 százalékos, éves bázison 1,6 százalékos növekedést vártak. Júliusban az előző hónaphoz képest 0,3 százalékkal csökkent a fogyasztói árindex, éves bázison pedig 1,7 százalékkal emelkedett. A 27 tagú Európai Unióban az infláció havi bázison 0,2 százalékos volt augusztusban. Az éves fogyasztói árindex 2,0 százalékkal emelkedett a júliusi 2,1 százalék után.
2010.09.15. 11:45
 
 
Rendőri vezetőket mentettek fel
Pintér Sándor belügyminiszter szeptember 15-ei hatállyal, indoklás nélkül visszavonta a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot vezető Gorgosilits Fábián dandártábornok vezetői kinevezését. Hatala József pedig szintén szeptember 15-i hatállyal visszavonta Kardos Imre dandártábornoknak, a Köztársasági Őrezred Személyvédelmi Főosztálya vezetőjének, valamint Sevcsik László dandártábornoknak, a Köztársasági Őrezred Objektumvédelmi Főosztálya vezetőjének a vezetői kinevezését. Az őrezred személyvédelmi főosztályának vezetőjévé szeptember 16-i hatállyal Marosán Attila alezredest, az objektumvédelmi főosztály vezetőjének pedig Lisoczki László alezredest nevezték ki.
2010.09.15. 11:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645[1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista