2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték Geréb Ágnest
Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a Pesti Központi Kerületi Bíróság Geréb Ágnest, akit foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsít a rendőrség. A bírósági végzés szerint a gyanúsított előzetes letartóztatása az elsőfokú bíróságnak a tárgyalás előkészítése során hozott határozatáig, legfeljebb azonban november 8-ig szól. A kedden őrizetbe vett Geréb Ágnes esetében a bíróság osztotta az ügyészség álláspontját, miszerint feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, tanúk befolyásolásával, iratok megsemmisítésével vagy elrejtésével, illetve más módon a bizonyítást megnehezítené, avagy veszélyeztetné.
2010.10.08. 14:45
 
 
A Porsche vagy az Audi beszállhat a Forma-1-be
A Volkswagen gyár újragondolja az autósportban vállalt szerepét, s a konszernhez tartozó Porsche vagy Audi nevével szeretne csatlakozni a Forma-1-es világbajnoki mezőnyhöz - írta a Financial Times Deutschland. A cikk szerzője a német vállalathoz közel álló forrásokra hivatkozva hozzátette, a cég azt fontolgatja, hogy a Volkswagen márkanévvel az észak-amerikai NASCAR versenysorozathoz, valamint a rali-világbajnoksághoz csatlakozna. A Porsche egyik sajtószóvivője megerősítette: megbeszélések folynak arról, hogy a VW-csoport melyik márkája melyik sorozatban vehetne részt jövőre.
2010.10.08. 14:45
 
 
Folynak az egyeztetések az ország költségvetéséről
Készül a költségvetés, az egyeztetések folyamatosak, majd ezek lezárultával a költségvetés tervezetét október 15-ig a nemzetgazdasági tárca benyújtja a kormánynak. A Nemzetgazdasági Minisztérium pénteki közleménye szerint valamennyi, a költségvetés összeállításában feladattal rendelkező intézmény számára ismertté váltak a jövő évi költségvetés főbb keretei, s a tárca az érintettekkel megkezdte az egyeztetést. A közlemény szerint a kormány korábbi vállalásának megfelelően olyan költségvetés készül, amely biztosítani fogja a jövő évi 3% alatti bruttó hazai termék-arányos államháztartási hiánycél elérését, és ezt megszorítások nélkül, az együttműködés gazdaságpolitikája jegyében éri el.
2010.10.08. 14:30
 
 
Tovább késik a végső döntés a Nabucco vezetékről
Az idén már biztosan nem hozza meg a végső befektetési döntést a Nabuccóról a földgázvezeték megépítésére és üzemeltetésére létrehozott konzorcium hat tagja közül kettő; pénteken az osztrák OMV és a német RWE képviselői is közölték, hogy az azerbajdzsáni földgázszállításokról szóló tárgyalások elhúzódása miatt 2011-re halasztják annak eldöntését, hogy részt vesznek-e a projektben. Az OMV nemzetközi vezetéképítési projektekért felelős vezetője, Michael Ulbrich a Der Standard című bécsi lapnak nyilatkozva hangsúlyozta: "az idén már biztosan nem jutunk végső elhatározásra, 2011-ben hozunk majd döntést".
2010.10.08. 14:15
 
 
Nincs konszenzus a médiatanács tagjairól
Nem született konszenzus a médiatanács tagjait jelölő parlamenti eseti bizottság első, pénteki ülésén. Az MTI úgy tudja: a négy helyre összesen nyolc jelölés - öt kormánypárti és három ellenzéki érkezett. Hétfőn újra összeül a testület, és ismét foglalkozik a jelöléssel, ekkor már nincs szükség konszenzusra, mandátumarányos kétharmados többséggel döntenek a médiatanácsba jelöltek listájáról. Az MTI úgy tudja, hogy a Fidesz összesen négy jelöltre tett javaslatot Vass Ágnes, Kollarik Tamás, Koltay András és Auer János személyében. A KDNP Tirts Tamást, a Jobbik Barkó Bélát, az MSZP Jánosi Györgyöt, az LMP pedig Elek Istvánt jelöli.
2010.10.08. 13:45
 
 
Liu Hsziao-po kapta az idei Nobel-békedíjat
Liu Hsziao-po (Liu Xiaobo) kínai másként gondolkodónak ítélték oda pénteken Oslóban az idei Nobel-békedíjat - jelentette be a norvég Nobel-békedíj Bizottság. A hivatalos indoklás szerint Liu az alapvető emberi jogok érvényesüléséért régóta folytatott, békés küzdelméért kapta meg az elismerést. A demokráciapárti aktivistát tavaly decemberben tizenegy év börtönre ítélték Kínában "államellenes felforgatás" vádjával. Liu bíráló esszéket írt és publikált a Kínai Kommunista Pártról, és 2008-ban ő volt a kezdeményezője a demokratikus reformokat - egyebek között az emberi jogokat szavatoló alkotmányt - követelő Charta 2008 kiáltványnak, amelyet több százan, köztük vezető értelmiségiek írtak alá.
2010.10.08. 13:45
 
 
Kim Dzsong Un lesz Észak-Korea vezetője apja után
Nyilvánosan is megerősítette pénteken egy magas rangú észak-koreai tisztségviselő, hogy az ország jelenlegi legfőbb vezetője, Kim Dzsong Il utódja legkisebbik fia, Kim Dzsong Un lesz majd. Jang Hjong Szop, az észak-koreai állampárt egyik vezetője az APTN (AP Television News) tévécsatornának adott exkluzív interjúban a 27 éves fiút mint "fiatal tábornokot" emlegette, aki apja hatalmának örököse lesz. Jang elmondta: az észak-koreai nemzet megtiszteltetésnek érzi, hogy a jövőben Kim Dzsong Unnak szolgálhat majd. "Népünk büszke arra, hogy generációról generációra nagyszerű vezetőkkel van megáldva" - hangsúlyozta a politikus.
2010.10.08. 13:45
 
 
Expó 2010: 60 millió látogató Sanghajban
Hatvanmillió fölé emelkedett pénteken a sanghaji világkiállítás látogatóinak száma, a magyar pavilonban október 6-án köszöntötték az ötmilliomodik betérőt - olvasható az expó internetes oldalának friss hírei között. Az október elsejei nemzeti ünnephez kapcsolódó aranyhéten, amikor szabadnapjaikat kihasználva kínaiak tízmilliói keltek útra, 2 millió 470 ezer ember kereste fel a világkiállítást. A csúcs azonban nem ekkor volt, hanem szeptember 23-án, amikor 631 ezer 200 ember tartózkodott egyidőben az expó területén.
2010.10.08. 13:15
 
 
Nagy Anna: az ország eddigi legnagyobb ökológiai katasztrófája történt
Magyarország eddigi legnagyobb ökológiai katasztrófája történt hétfőn, amikor átszakadt a Kolontár melletti iszaptároló gátja - közölte Nagy Anna pénteken rendkívüli, nemzetközi sajtótájékoztatón, Budapesten. Három eltüntet még mindig keresnek, több mint 150 sérültet láttak el, több mint 60-an pedig még kórházban vannak - mondta a kormányszóvivő. Nagy Anna kijelentette: a kormány nem hagy magára senkit. A bejelentést követően ötre emelkedett az ajkai vörösiszapömlés halálos áldozatainak száma: a veszprémi kórházban meghalt egy ember, akit súlyos sérülésekkel ápoltak - közölte a katasztrófavédelem pénteken.
2010.10.08. 13:15
 
 
Eva Longoria lesz az MTV európai díjkiosztójának háziasszonya
Eva Longoria, a Született feleségek sztárja lesz a novemberi MTV Europe Music Awards díjkiosztó gálaműsor házigazdája Madridban."Alig várom, hogy láthassak pár mesés előadást, és nagyon tetszik, hogy idén a legtöbb díjra két elbűvölő nőt jelöltek, mivel nekik köszönhető a mai popzene néhány legizgalmasabb száma" - jelentette ki közleményében a 35 éves színésznő jelezve, hogy rendkívül izgatott a felkérés miatt. A listát két amerikai sztár, Lady Gaga és Katy Perry vezeti egyenként öt-öt jelöléssel. Ráadásul négy kategóriában - a legjobb pop előadó, a legjobb női előadó, a legjobb dal és a legjobb zenés video - mezőnyében egymás ellen versengenek a zenetévé díjáért.
2010.10.08. 12:45
 
 
Iszapömlés: Soros György alapítványa 1 millió dollárral segít
Egymillió dolláros támogatást nyújt a Kolontár és Devecser térségében történt iszapömlés áldozatainak megsegítésére a Soros György által alapított Nyílt Társadalom Alapítvány. A 197 millió forintnak megfelelő összeget helyreállítási munkálatokra és hasonló katasztrófák megelőzésére fordítják - derült ki az MTI-hez eljuttatott közleményből. "Remélem, hogy az Orbán Viktor miniszterelnök úr felhívására nyújtott támogatásunk segítséget jelent a tragédia áldozatai számára" - fogalmazott a Nyílt Társadalom Alapítványok elnöke. "Magyarországnak minden szükséges lépést meg kell tennie annak érdekében, hogy a jövőben ne fordulhassanak elő hasonló esetek" - tette hozzá a magyar származású üzletember.
2010.10.08. 12:15
 
Öttagú szakértői csoportot küld az EU az iszapömlés felmérésére
Öttagú szakértői csoportot küld Magyarországra az Európai Unió a Kolontár mellett történt vörösiszap-katasztrófa következményeinek felmérésére. E csoport mérési eredményeitől, tevékenységétől teszik függővé a többi külföldi felajánlás elfogadását - közölte az MTI kérdésére a belügyminiszter pénteken nemzetközi sajtótájékoztatón, Budapesten. Az MTI azon kérdésére, hogy mikor indulhat újra a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. termelői tevékenysége, Pintér Sándor egyelőre nem tudott választ adni. Közölte: a biztonságos termelés a legfontosabb.
2010.10.08. 12:00
 
 
Liu Hsziao-po kapta az idei Nobel-békedíjat
Liu Hsziao-po (Liu Xiaobo) kínai ellenzéki másként gondolkodónak ítélték oda pénteken Oslóban az idei Nobel-békedíjat.
2010.10.08. 11:30
 
 
Malajziai Nagydíj: Talmácsi 14. az első szabadedzésen
A pontversenyben hatodik Talmácsi Gábor a 14. helyen végzett a pénteki első szabadedzésen a Moto2 géposztályban, a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján. Eredmények a verseny honlapja szerint: Moto2, 1. szabadedzés: 1. Alex De Angelis (San Marinó-i) 2:09.586 p 2. Scott Redding (brit) 2:09.774 3. Toni Elias (spanyol) 2:09.835 ...14. TALMÁCSI GÁBOR 2:11.030.
2010.10.08. 11:15
 
 
Nyomoznak a Jobbik "Kubatov-listája" ügyében
Ismeretlen tettes ellen nyomoz személyes adatattal visszaélés gyanújával a BRFK - közölték az MTI érdeklődésére pénteken annak kapcsán, hogy az Országos Választási Bizottság (OVB) feljelentést tett az önkormányzati választások előtt egy választópolgárok személyes adatait tartalmazó nyilvántartás miatt. A feljelentés előzménye, hogy az OVB-nél egy magánszemély egy jobbikos adatbázis miatt bejelentést tett, a napokban pedig a Hírszerző című portál már a Jobbik "Kubatov-listájáról" írt.
2010.10.08. 11:00
 
 
Végéhez érkezett Michael Douglas kemoterápiás kezelése
Végéhez érkezett a torokrákban szenvedő Michael Douglas nyolchetes kemoterápiás kezelése. Az Oscar-díjas színésznek még egy tortúrán kell átesnie, aztán befejeződik a kemoterápia. További kezelés nincs betervezve - mondta el Allen Burry, a sztár szóvivője. A 66 esztendős Douglas nagyon örül, hogy befejeződik a terápia - tette hozzá Burry, aki a People magazinnak nyilatkozott. A Tőzsdecápák sztárja, akinél nagyon előrehaladott, 4-es stádiumú rákot diagnosztizáltak augusztusban, most hat hétig lábadozik, majd ismét vizsgálatok következnek.
2010.10.08. 10:30
 
 
Könnyebben megsérült Juliette Lewis egy autóbalesetben
Könnyebben megsérült egy autóbalesetben Juliette Lewis, a Született gyilkosok sztárja. Lewis szerda éjjel Conviction című, bemutatás előtt álló filmje egy rendezvényéről tartott hazafelé, amikor kocsijába egy piros lámpán átrohanó autó ütközött bele, melynek vezetője segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az autót megtalálták, de a sofőr elmenekült. A négyajtós szedán hátsó ülésén utazó Lewis fej-, hát- és nyakfájdalomra panaszkodott, ezért kórházba szállították, de - mint szóvivője csütörtökön elmondta - már teljesen rendben van, és otthon pihen. A vétkes autó vezetőjét nemcsak a baleset miatt vonják felelősségre, hanem cserbenhagyás miatt is - számolt be róla a rendőrségi illetékes
2010.10.08. 09:45
 
 
Az FC Barcelona legyőzte az NBA címvédőjét
Az Euroliga győztes FC Barcelona négy ponttal, 92-88-ra legyőzte csütörtök este az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) címvédőjét, a Los Angeles Lakerst. Az NBA Europe Live sorozat zárómérkőzését óriási várakozás előzte meg a spanyol városban, s nem elsősorban Kobe Bryant érkezése miatt. A helyi nézők legfőképp Pau Gasol, a Lakers másik sztárja miatt voltak izgatottak. A spanyol világbajnok ugyanis szülővárosába tért most vissza, hogy korábbi együttese ellen játsszon. Gasol nem is okozott csalódást, 24 ponttal zárt, igaz, a második félidőben mindössze egy mezőnykosarat dobott.
2010.10.08. 09:45
 
 
Abbász "történelmi döntéseket" jelent be a békefolyamat ügyében
A palesztinok elfogadják a kéthónapos építési moratóriumot a megszállt területeken annak érdekében, hogy folytatni lehessen a közvetlen béketárgyalásokat Izraellel, de a végleges döntést csak Mahmúd Abbász palesztin elnök fogja pénteken bejelenteni. Nabil Saat palesztin diplomata csütörtökön közölte, hogy ezt az amerikaiak javasolta időszakot a leendő palesztin állam és Izrael határainak megállapítására használnák, és újabb két hónappal meghosszabbítanák, ha addig mégsem sikerülne megegyezni. Az izraeli fél még nem közölte hivatalos álláspontját az amerikai javaslatról, amely politikai és biztonsági garanciákat helyez kilátásba elfogadása esetén.
2010.10.08. 09:45
 
 
Japán Nagydíj: Vettelé a második szabadedzés is
Akárcsak az első gyakorláson, a Forma-1-es Japán Nagydíj második szabadedzésén is Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája érte el a legjobb időt. Mögötte ismét csapattársa, a világbajnoki pontversenyben vezető ausztrál Mark Webber végzett a második helyen, a lengyel Robert Kubica (Renault) pedig a harmadikon. A vb-címre esélyesek közé tartozó spanyol Fernando Alonso (Ferrari) másodjára a negyedik időt autózta pénteken. Eredmények: 1. Vettel ( Red Bull), 2. Mark Webber (Red Bull), 3. Robert Kubica (Renault), 4. Alonso (Ferrari), 5. Massa (Ferrari), 6. Button (McLaren).
2010.10.08. 09:15
 
 
Elárverezik egy Titanic-túlélő vallomását
Egy Titanic-túlélő megrázó írásos vallomása kerülhet hamarosan kalapács alá Angliában. A dokumentum az az eskü alatt tett írásbeli nyilatkozat, amelyet Laura Francatelli, két előkelő utas személyi titkárnője juttatott el az 1912-es katasztrófa körülményeit vizsgáló brit bizottsághoz. A vallomás a pár drámai meneküléséről számol be egy 40 fős kapacitású, ám mindössze 12 utast szállító evezős mentőcsónakon. A korabeli szóbeszéd szerint Duff-Gordon lefizette a legénységet, hogy vigyék őket távol a süllyedő hajótól, és ne menjenek vissza a fuldoklókért. Egy másik verzió szerint Duff-Gordon csak hálából fizetett a csónakot rendelkezésükre bocsátó matrózoknak.
2010.10.08. 09:15
 
 
NHL: kikapott a címvédő Chicago Blackhawks
A címvédő Chicago Blackhawks hosszabbítás után 4-3-ra kikapott a Colorado Avalanche otthonában az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 2010/11-es idényének első játéknapján. Eredmények: Toronto Maple Lefas-Montreal Canadiens 3-2 Pittsburgh Penguins-Philadelphia Flyers 2-3 Colorado Avalanche-Chicago Blackhawks 4-3, hosszabbítás után Edmonton Oilers-Calgary Flames 4-0 csütörtök este játszották Helsinkiben: Minnesota Wild-Carolina Hurricanes 3-4.
2010.10.08. 08:15
 
 
Jelentősen élénkült a magyar vállalatfelvásárlási piac
Jelentősen élénkült a magyar vállalatfelvásárlási piac az első félévben a PwC felmérése szerint, a tanácsadó cég a következő 12 hónapban további fellendülésre számít. A adatok szerint az első félévben 45 tranzakció zárult le a tavalyi első félévi 29 tranzakcióval szemben. A viszonylag intenzívebb tranzakciós tevékenység főként a "kisebb" volumenű üzletekhez köthető. Míg 2009 első félévében csak 10 kisebb üzlet született, az idén már 26 tranzakció jött létre. "Nagyobb" tranzakcióból 19 valósult meg, számuk viszonylag állandó maradt az utóbbi két és fél évben.
2010.10.08. 07:45
 
 
A holland királynő kisebbségi kormányalakítással bízta meg a liberálisokat
Egy iszlámellenes párt külső támogatásával működő kisebbségi kormány megalakításával bízta meg Beatrix holland királynő Mark Ruttét, a liberális Néppárt a Szabadságért és a Demokráciáért (VVD) elnökét csütörtökön késő este. Az uralkodó a palotájában fogadta a politikust, és felkérte, hogy lehető leghamarabb alapítsa meg a kormányt. Rutte a múlt héten állapodott meg arról, hogy a Peter Balkenende vezette Kereszténydemokrata Tömörüléssel (CDA) alakít kormányt, amelyet a parlamentben támogatni fog az iszlámellenes nézeteiről ismert, Geert Wilders vezette Szabadságpárt (PVV). A három pártnak együtt 76 képviselője lesz a 150 fős törvényhozásban.
2010.10.08. 07:45
 
 
Trapattoni irányítja a vatikáni válogatottat
Giovanni Trapattoni, az ír labdarúgó-válogatott olasz szövetségi kapitánya irányítja majd a Vatikán legjobbjaiból álló futballcsapatot, amely október 23-án csap össze az itáliai rendőrök gárdájával Rómában. A 71 esztendős szakember a papnövendékek és fiatal papok közül kiválasztott 20 legtehetségesebbet készíti fel az összecsapásra, amelyen az ellenfelet a korábbi olasz szövetségi kapitány, Roberto Donadoni vezeti majd - írta csütörtökön a Gazzetta dello Sport című napilap. A városállam nem tagja a nemzetközi szövetségnek (FIFA), s csak nagyon ritkán játszik nemzetközi mérkőzést, általában San Marino vagy Monaco legjobbjai ellen.
2010.10.08. 07:30
 
 
Csak Horváth Csaba folytatja Budapesten az ellenzékiek közül
Az ellenzéki főpolgármester-jelöltek közül csak a szocialista Horváth Csaba kívánja a Fővárosi Közgyűlésben folytatni politikai karrierjét, míg a jobbikos Staudt Gábor valószínűleg, az LMP-s Jávor Benedek pedig biztosan az országgyűlési padsorokban marad. Tarlós István egyelőre megtartja parlamenti képviselői mandátumát. A vasárnap megválasztott Fidesz-KDNP-s főpolgármester a hét elején arról tájékoztatta az MTI-t, hogy csak azután mond le parlamenti székéről, ha a Ház elfogadja az általa is jegyzett, Budapesttel kapcsolatos törvényjavaslat-csomagot. Tarlós István ugyanakkor azt is közölte, hogy októbertől lemond a parlamenti tiszteletdíjáról és azt valószínűleg egy egyházi iskolának ajánlja fel.
2010.10.08. 07:30
 
 
Kolontáron leeresztették a halastavat, de nem találták az eltűnteket
A katasztrófavédelem egységei Kolontáron leeresztették a halastó vizét, de a három eltüntet nem találták meg - közölte Dobson Tibor kárfelszámolási szóvivő péntek hajnalban az MTI-vel. A szóvivő hozzátette: a halastó, amely erősen eliszaposodott megnehezíti a kutatást. Jelenleg is folyik a korábban átszakadt 10-es tározó körgátjának erősítése, amit száz emberrel és 25 nehéz teherautóval végeznek.
2010.10.08. 07:15
 
 
Gyémántnyakláncos Barbie baba kerül kalapács alá
Különleges Barbie babát kínál eladásra a New York-i Christie's aukciós ház: a szőke baba rózsaszín kővel díszített, három karátos gyémánt nyakláncot visel. Különlegességének megfelelően igencsak magas az ára: az aukciós ház 300-500 ezer dollár (58-97 millió forint) közötti bevételre számít. A világ legdrágább babájának eladásából származó összeget rákkutatásra fordítják majd. A nyaklánc Stefano Canturi ékszerész alkotása. A rózsaszín, négyzet alakú követ kis fehér gyémántok veszik körül. Az ékszerész készítette a baba ruháját, cipőjét és frizuráját is.
2010.10.08. 07:15
 
 
Chilei bányaomlás: szombatig eléri a mentőakna a chilei bányászokat
Szombatig eléri a kiszélesített mentőakna a két hónapja a mélyben rekedt 33 chilei bányászt - közölte csütörtökön az ország bányaügyi minisztere, Laurence Golborne. Ezt követően 2-10 napon belül megkezdődhet a vájárok felszínre hozása. Amint a fúró eléri a bányászok tartózkodási helyét - 624 méterre a föld mélyén - a mentés ideje a kockázatok értékelésétől függ majd. Golborne szerint legkorábban hétfőn vagy kedden kerülhet sor felhozásukra. A bányászok augusztus 5-én földomlás következtében rekedtek a Chile északi régiójában, az Atacama-sivatagban található arany-és rézbányában, és egy 66 centiméter átmérőjű résen, mentőkabin segítségével hozzák őket a felszínre.
2010.10.07. 21:15
 
 
Két gép sértette meg a magyar légteret
Egy kisrepülő és egy helikopter sértette meg a magyar légteret csütörtök délután; a magyar légierő gépei kivezették őket az országból - közölte a Honvédelmi Minisztérium az MTI-vel. "A magyar légierő készültsége megfutamította a betolakodókat" - áll a tárca sajtóosztálya által az MTI-hez eljuttatott közleményben. Mint írták: a légtérellenőrök egy időben észlelték a szabálytalanságokat, és előbb egy vadászgépet, majd egy harci helikoptert is riasztottak. A magyar repülők elfogták az Ausztria irányából belépett helikoptert, amely csütörtök délután engedély nélkül érkezett az ország légterébe, és valószínűsíthetően felvételeket akart készíteni a Veszprém megyei környezeti katasztrófáról.
2010.10.07. 20:45
 
 
Már több mint 340 ezren hívták a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat
Két nap alatt már mintegy 340 ezren hívták a 1752-es Nemzeti Segélyvonalat, amely az öt legnagyobb magyar karitatív szervezeten keresztül juttatja el a hívásonként érkező 250 forintos adományt a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak. A telefonhívások száma folyamatosan ellenőrizhető a www.nsv.hu honlapon, ahol az OTP számára közvetlenül érkező befizetések is figyelemmel követhetők. A 1752 jelenleg a Magyar Telekom, az Invitel vonalas készülékeiről, és a T-Mobile hálózatából hívható. Az összegyűlt adomány a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Baptista Szeretetszolgálat segítségével jut el a rászorultakhoz.
2010.10.07. 20:30
 
 
Továbbra sincs egységes európai terrorveszély-értékelő rendszer
Az Egyesült Államokból érkezett terrorveszély-figyelmeztetés nyomán sem egységesítik értékelő rendszereiket az európai államok, hiszen a fenyegetettség mértéke országonként eltérő - hangzott el az uniós országok belügyminisztereinek csütörtöki luxembourgi tanácskozásán. A találkozón jelen volt Jane Holl Lute amerikai belbiztonsági miniszterhelyettes, aki tájékoztatást adott a terroristák mozgolódásáról szerzett amerikai értesülésekről. Az amerikai illetékes szerint az Európát fenyegető terrorveszély továbbra is "fennáll és valós". Ezt a közlést az európai belügyminiszterek a kapott tájékoztatás alapján indokoltnak minősítették.
2010.10.07. 19:45
 
 
WWF: a Marcal élővilága vélhetően magától helyre fog állni
A Marcal folyó élővilága vélhetően magától helyreáll majd, ahogyan a tiszai ciánszennyezés esetében a Tisza is "meggyógyult" - mondta Figeczki Gábor, a WWF Magyarország megbízott igazgatója csütörtökön az MTI-nek. Figeczki Gábor kifejtette: a Marcal közepes természeti értékekkel rendelkező folyó volt, bizonyos terhelés eddig is érte, de fajgazdagnak volt tekinthető. A fajgazdagságot visszaállítani nem lehet, nem valószínű tehát, hogy lenne értelme halfajok visszatelepítésének, illetve bármilyen már "helyrehozó" tevékenységnek. A Marcalon az ökoszisztémának újra kell épülnie, ez pedig csak saját magától történhet meg. A teljes táplálékláncnak kell ugyanis újra létrejönnie, ez vélhetően néhány éven belül meg is történik - hangsúlyozta a szakember.
2010.10.07. 19:30
 
 
Az ügyészség indítványozza Geréb Ágnes előzetes letartóztatását
Geréb Ágnes felfüggesztett szülész-nőgyógyásszal szemben foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés valamint kuruzslás miatt további két korábban történt eset kapcsán is eljárást indított a rendőrség. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője csütörtökön közleményben tudatta: a budapesti IX. kerületi ügyészség indítványozza a meggyanúsított nő előzetes letartóztatásának elrendelését, ugyanis megalapozottan feltehető, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el, illetve tanúk befolyásolásával, iratok megsemmisítésével vagy elrejtésével, illetve más módon a bizonyítást megnehezítené, avagy veszélyeztetné.
2010.10.07. 19:15
 
 
Államháztartás: 1.089,1 milliárd forint hiány az első kilenc hónapban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege az idén szeptemberben 7,7 milliárd forint hiánnyal zárt, az első kilenc havi hiány 1.089,1 milliárd forint, az éves előirányzat 125,1 százaléka volt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön. A Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtökön közölt adatai szerint szeptemberben a központi költségvetés 5,4 milliárd forint többlettel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 8,9 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok 4,2 milliárd forintos deficittel zártak.
2010.10.07. 18:30
 
 
Az iszapömlés nem veszélyezteti Hévíz gyógyvizét
A hévízi tavat és annak vízbázisát nem veszélyezteti a vörösiszap - közölte Hévíz polgármestere csütörtökön az MTI-vel, a Magyar Állami Földtani Intézet szakembereire és a Hévízi-tó Alapítványra hivatkozva. Papp Gábor (Fidesz) a Veszprém megyei településeket érintő vörösiszap katasztrófa hévízi vonatkozásaival kapcsolatos aggodalmak miatt kért tájékoztatást az illetékes szakemberektől, valamint a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Nonprofit Kft. vezetésétől. Mint közleményében fogalmazott: azt a megnyugtató tájékoztatást kapta, hogy a tavat "semmiféle veszély nem fenyegeti, a vörösiszap-ömlés közvetlen vészhelyzetet a gyógytónak nem okoz".
2010.10.07. 18:00
 
 
Kisebb engedményt tett Sarkozy a francia nyugdíjreform ügyében
A tiltakozási hullám nyomására Nicolas Sarkozy francia államfő csütörtökön kisebb engedményeket tett a mandátuma legfőbb ügyének tekintett nyugdíjreformban. A szakszervezetek azonban továbbra is elégedetlenek, és határozatlan idejű sztrájkot terveznek a jövő héten. Az elnökség által bejelentett két intézkedés a legalább három, illetve fogyatékos gyermeket nevelő szülőknek lehetővé teszi, hogy továbbra is megkaphassák a teljes összegű nyugdíjat 65 éves koruktól, akkor is ha nem rendelkeznek a nyugdíjhoz elégséges idejű munkaviszonnyal. A többieknek a reform értelmében 67-re emelkedik ez a korhatár.
2010.10.07. 17:45
 
 
Halpusztulás a Duna főágában
Halpusztulás jeleit észlelték katasztrófavédők a Duna főágán, a Rába torkolatánál csütörtök délután - közölte Dobson Tibor szóvivő az MTI-vel. A kárfelszámolás helyszíni szóvivője azt mondta: a Rába és a Duna torkolatában 9,1 tizedes pH értéket mértek, és szórványos halpusztulásról érkezett jelentés. A szóvivő közlése szerint ahhoz, hogy a folyó élővilágát meg lehessen menteni, a 14-es skálán 8 alá kell vinni a pH értéket. A hétfő délután bekövetkezett ökológiai és ipari katasztrófa után a Torna-patak vizében 13,5-es pH értéket mutattak ki, majd a szennyező anyag a Marcal folyóba kerülve kipusztította annak teljes élővilágát.
2010.10.07. 17:15
 
 
Magyarország-San Marino: a szövetségi kapitány szerint kötelező a győzelem
Egervári Sándor szövetségi kapitány is kötelezőnek tekinti San Marino legyőzését a magyar labdarúgó-válogatott számára a pénteki Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen, melynek teljes bevételét az iszapkatasztrófa károsultjainak ajánlja fel a magyar szövetség. "Picit más rendszerben lépünk majd pályára, mint az előző mérkőzéseken, hiszen ezúttal támadóbb szellemű futballt szeretnénk bemutatni - mondta a szakvezető a Telkiben tartott csütörtöki sajtótájékoztatón. - Annak ellenére, hogy kötelező a győzelem, azt is sikernek könyvelném el, ha nehezen nyerne a csapat, s amennyiben így történne, akkor sem veszítene presztízséből az együttes".
2010.10.07. 17:00
 
 
Iszapömlés: stabil állapotban vannak a Honvédkórházban ápolt sérültek
Stabil állapotban vannak az iszapömlés Honvédkórházban kezelt sérültjei, miután szerdán és csütörtökön mindenkin, akinél szükséges volt, elvégezték a szükséges műtéti beavatkozásokat - közölte Grósz Andor, a kórház megbízott főigazgatója Budapesten csütörtökön sajtótájékoztatón. A kórházba szállított tíz sérült közül ketten vannak még súlyos, nem életveszélyes állapotban. Mindkettejüket égési sérülésekkel kezelik. Az egyik férfi testének 60 százalékán súlyosabb mély sérüléseket szenvedett, őt még az égési osztályon ápolják. A másik fiatalabb férfi beteg testének nagyjából 70 százalékán, de felületes sérülései vannak, csütörtökön megoperálták - mondta Keresztes László az intenzív terápiás osztály főorvosa.
2010.10.07. 16:15
 
 
Pekingi tenisztorna: hétfőtől Wozniacki a világelső
A pekingi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében aratott győzelmével immár biztos, hogy a dán Caroline Wozniacki lesz hétfőtől a női világranglista éllovasa. A cseh Petra Kvitovát verő, 20 éves játékos a tavaly november óta "uralkodó" amerikai Serena Williamst váltja a rangsor élén, s ő az 1976-ban bevezetett WTA-lista 20. vezetője.
2010.10.07. 15:45
 
 
Hétfőre befejeződhet az iszappal elöntött települések kármentesítése
Az országos katasztrófavédelmi főigazgató szerint hétfőre befejeződhet, de az okozott károk teljes felszámolása hosszú heteket vesz igénybe. Bakondi György vezérőrnagy csütörtökön a vörösiszappal elöntött Kolontár településen - azt követően, hogy Kontrát Károly és Kovács Zoltán államtitkárral megtekintette a megsérült zagytározót és a lakóházakban keletkezett károkat - úgy nyilatkozott: a legfontosabb feladat a mentesítés, a történtek kivizsgálása, illetve az, hogy mindenki számára biztosíthassák a lakhatás alapvető feltételeit.
2010.10.07. 15:30
 
 
Visszaküldi a parlamentnek a nyugdíjtörvényt a román államfő
Visszaküldi a parlamentnek a romániai nyugdíjtörvényt Traian Basescu román államfő, aki csütörtökön maga jelentette be, hogy méltánytalannak tartja a jogszabályban megállapított, nőkre és férfiakra egyaránt érvényes 65 éves nyugdíjkorhatárt. Az államfő azt javasolta a törvényhozó testületnek, csökkentse 63 évre a nők esetében a nyugdíjkorhatárt. A törvény elfogadását Románia vállalta a Nemzetközi Valutaalappal kötött hitelmegállapodás keretében. A jogszabály célja az, hogy megszüntesse a kiemelt nyugdíjakat, és hosszú távon fenntarthatóvá tegye a román nyugdíjrendszert.
2010.10.07. 15:15
 
 
Hivatalosan javasolta a bankadó uniós bevezetését az Európai Bizottság
Hivatalos javaslatot mutatott be az Európai Bizottság csütörtökön a bankadó európai uniós bevezetésére, támogatva egyúttal a pénzügyi tranzakciókra kivetett adó ötletét is. "Európai szinten a bizottság a pénzügyi tevékenységekre kivetendő adó lehetőségének megfontolását javasolja" az uniós tagországoknak - derül ki a témáról kiadott közleményből. Másfelől a bizottság "támogatja a pénzügyi tranzakciókra kivetendő adó globális szintű bevezetésének ötletét", és "a G-20 csoporton belül folytatja az ennek elfogadtatására irányuló munkáját".
2010.10.07. 15:00
 
 
MotoGP: az Ausztrál Nagydíjon térhet vissza Pedrosa
A másfél hét múlva sorra kerülő Ausztrál Nagydíjon állhat rajthoz legközelebb a gyorsaságimotoros-világbajnokság MotoGP kategóriájában szereplő Dani Pedrosa, aki túl van a kulcscsonttörése utáni műtéten. A spanyol motoros múlt pénteken, a Japán Nagydíj szabadedzésén bukott, s bal kulcscsontja több helyen is eltört. Az operációt már szombaton elvégezték Barcelonában, de a vb-pontverseny második helyezettje még korainak érzi a visszatérést, ezért a vasárnapi malajziai versenyen nem indul. "A sérült testrész állapota, a zúzódás és bal karjának erőtlensége miatt úgy döntött, hogy az ausztrál futamra koncentrál" - áll a Honda Repsol istálló csütörtöki közleményében.
2010.10.07. 14:45
 
 
Magyar-szlovák parlamenti képviselői találkozó Strasbourgban
"Bizalomerősítő" jellegű találkozót tartott Strasbourgban az Európa Tanács (ET) parlamenti közgyűlésének ülésszakán tartózkodó magyar és szlovák küldöttség - közölte csütörtökön a magyar ET-delegáció. A Braun Márton fideszes országgyűlési képviselő által vezetett magyar és a Pavol Kubovic képviselő vezette szlovák küldöttség az ET-hez akkreditált strasbourgi magyar képviseleten folytatott megbeszélést, a közlemény szerint nagyon baráti légkörben. A magyar és a szlovák politikus által közösen aláírt tájékoztatás szerint a találkozót a két országban lezajlott parlamenti választások kimenetele tette lehetővé.
2010.10.07. 14:45
 
 
Az Európai Központi Bank nem változtatott kamatán
Az Európai Központi Bank (EKB) az elemzői várakozásokkal összhangban rekord alacsony szinten, 1,00 százalékon hagyta irányadó kamatát csütörtökön. Az EKB irányadó kamata 2000-től 2008 októberéig 4,25 százalék volt, azóta a világméretű gazdasági válság elmélyülésével párhuzamosan folyamatosan csökkent, egészen 2009 májusáig. Legutóbb akkor, 25 bázisponttal 1,00 százalékra csökkentette az EKB kormányzótanácsa a kamatot.
2010.10.07. 14:15
 
 
SMS-ben törölhetők az elhagyott telefonokon maradt bizalmas adatok
SMS-ben távolról törölhetők az elhagyott Windows Mobile és Symbian rendszerű okostelefonokon maradt bizalmas adatok - jelentette be az ESET biztonsági szoftvereket fejlesztő vállalat. Erre a lehetőségre azoknál a telefonoknál van lehetőség, amelyek a vírusok és a kártékony szoftverek ellen is védő ESET Mobile Security biztonsági szoftvercsomagot használják. Az új szoftverre várhatóan igen nagy lesz a kereslet, mert a Gartner piackutató statisztikái szerint 2010 első negyedévében 27 millió okostelefont értékesítettek világszerte. Ezeken a készülékeken a felhasználók jellemzően nem csupán ismerőseik telefonszámát tárolják, hanem naptárbejegyzéseiket, feljegyzéseiket is szinkronizálják.
2010.10.07. 14:00
 
 
Washingtonban tárgyal Matolcsy György az IMF-fel
A Nemzetközi Valutaalap és a Világbank október 8. és 10. között Washingtonban megrendezendő közgyűlésén Magyarországot IMF és világbanki kormányzói minőségében Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter képviseli. A Nemzetgazdasági Minisztérium csütörtöki közleménye szerint a közgyűlésen a miniszter megbeszéléseket folytat az október közepén Budapestre készülő IMF-delegáció vezetőivel, valamint a Világbank, az Európai Beruházási Bank és az Európa Tanács Fejlesztési Bank (CEB) vezetőivel.
2010.10.07. 13:45
 
 
Elérte a Duna főágát a vörösiszap-szennyeződés
A Rábán és a Mosoni-Dunán keresztül elérte a Duna főágát is a vörösiszap-szennyeződés csütörtök délre - közölte Dobson Tibor, a kárfelszámolás szóvivője az MTI-vel Kolontáron. A szóvivő kijelentette: sem a fővárosi, sem az északi, sem a dunántúli ivóvízbázist nem veszélyezteti a szennyeződés. A folyamatos mérések szerint nehézfémet nem tartalmaz az ivóvíz - tette hozzá. Dobson azt mondta: a csütörtök déli mérések szerint a Mosoni-Duna vizének 9,4, a Rábának pedig 9,6 a pH-értéke, de halpusztulásról eddig innen nem érkezett jelentés. Megjegyezte, hogy a Marcal folyónak viszont már a teljes élővilága kipusztult.
2010.10.07. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624[1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista