2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Simor András lett a felzárkózó európai régióban az év jegybankára
Simor Andrást, a Magyar Nemzeti Bank elnökét választotta az idén az év jegybankárának a felzárkózó európai régióban a Euromoney című szaklap "Emerging Markets" elnevezésű kiadványa. Simor András a díjat Washingtonban vette át - közölte a Magyar Nemzeti Bank az MTI-vel. Az Emerging Markets a Euromoney Institutional Investor Plc kiadványa, az újság évről évre közgazdászok, elemzők, bankárok véleményét összesítve dönt a világ legjobb jegybankelnökeiről.
2010.10.11. 10:45
 
 
Eb-selejtezők: Terry nélkül játszanak az angolok
Sérülés miatt nem számíthat John Terry játékára a keddi, Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtezőn Fabio Capello, az angol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A Chelsea védője a hátát fájlalja, s miután a nemzeti csapat orvosi stábja megvizsgálta, vissza is tért klubjához. Az olasz szakvezető nem hívott be senkit a futballista helyére, így Rio Ferdinand mellett várhatóan Joleon Lescott lesz majd a szigetországiak másik belső védője. Az eddigi két meccsükön hat pontot szerzett angolok jelenleg a második helyen állnak a G csoportban a kilenc pontjával százszázalékos Montenegró mögött, s amennyiben győznek kedden a Wembley Stadionban, az ötös élére ugranak.
2010.10.11. 10:00
 
 
Népszabadság: a héten jelenti be Orbán gazdasági akciótervét
A tervek szerint Orbán Viktor ezen a héten fajsúlyos gazdasági bejelentéseket tesz - írta a Népszabadság hétfőn. A lapnak kormányközeli források úgy fogalmaztak, hogy a várható bejelentéseket akár "kettes számú akciótervnek" is lehet nevezni. A lap egyik forrása azt mondta: ezek nyilvánvalóan a 2011-es büdzsét és a háromszázalékos hiánycélt megalapozó döntések lesznek, melynek legfontosabb eleme az egykulcsos, családi szja, amit a kormány részéről "világszabadalomnak" neveztek. Emellett lehetnek szociális fronton hangsúlyeltolódások, de napirenden szerepelhet a devizahitelesek megsegítését célzó Nemzeti Eszközkezelő Társaság felállítása, illetve a kórház-konszolidációs egészségügyi terv is.
2010.10.11. 10:00
 
 
Kovács Áron szégyenében elbújt a világ elől
Mióta Liptai Claudiával összeboronálták, azóta kerüli a nyilvánosságot.
2010.10.11. 09:48
 
 
A lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte a kínai tévés tehetségkutatót
Egy lábujjaival zongorázó fiatalember nyerte vasárnap az első, nemzetközi licenc alapján készült China's Got Talent című kínai televíziós tehetségkutató show-t. A 23 esztendős Liu Vej tízéves korában veszítette el karjait, amikor bújócskázás közben áramütés érte. Autodidakta módon 18 éves korában tanult meg lábujjaival zongorázni, és a verseny fináléjában a You're Beautiful című szám előadásával állította a maga oldalára a közönséget. A fiatalembernek két vetélytársa volt a döntőben: egy hétéves stand up komikus, és egy 23 éves énekes, aki a harmadik helyet szerezte meg a Beyond hongkongi rockegyüttes Boundless Oceans Vast Skies című dalával.
2010.10.11. 09:45
 
 
Édes hazugságok - A. Nagy Gábor festőművész kiállítása
A Nagy Gábor (1972) festőművész hosszú évek óta él Berlinben. 1998-ban végezte tanulmányait a Magyar Képzőművészeti Főiskola festő szakán, Tölg-Molnár Zoltán irányítása alatt, majd mesterképzésen vett részt a nürnbergi Akademie der Bildenden Künste-n. A. Nagy Gábor hamar megtalálta sajátos festői világát. A 2000-es évek elején pixelekből álló, elmosódott képeket készített, az elmúlt években pedig sajátos betűmozaik technikát dolgozott ki: színes szavakból és szótöredékekből állítja össze figuratív kompozícióit.
2010.10.11. 09:37
 
 
A köhögés nem betegség, csak tünet
A köhögés reflexes mechanizmus, születésünk pillanatától kezdve szervezetünk védekező eszköze. Alapvető funkciója a légutakba került idegen anyag azonnali eltávolítása. A köhögés tünet, hátterében igen sok betegség állhat. Vannak kevésbé ismert kiváltó okok.
2010.10.11. 09:29
 
 
Rohamosan fogy az ausztriai Dachstein-gleccser
A Felső-Ausztriában található Dachstein-gleccser egy osztrák felmérés alapján 2008. október 1. és 2009. szeptember 30. között 2,7 millió köbméter vizet vesztett.
2010.10.11. 09:23
 
 
Gyorsult a mezőgazdasági termelői árak növekedése
Az agrártermékek termelőiár-szintje 2010 augusztusában 20,1 százalékkal nőtt a júliusi 12,8 százalékos emelkedés után - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) hétfőn. A növényi termékek árszínvonala 31,7, az élő állatok és állati termékeké 3,2 százalékkal haladta meg augusztusban az egy évvel korábbit. Az év első nyolc hónapjában a mezőgazdasági termelői árak 8,6 százalékkal emelkedtek a 2009 első nyolc havihoz képest, ezen belül a növényi termékek árszínvonala 15,3 százalékkal nőtt, az élő állatok és állati termékek árszínvonala 1,3 százalékkal csökkent.
2010.10.11. 09:15
 
 
Hetven százalékban elkészült a védőgát
Hetven százalékban elkészült a védőgát - ezt hétfőn kora reggel közölte Dobson Tibor kárfelszámolási szóvivő az MTI-vel. Elmondása szerint az éjszaka folyamán rendkívüli esemény nem történt, a munkálatok folyamatosak. Ismertette: 1050 méternyi gátszakasz épült meg eddig és további 500-at építenek még. Maga a gát 30 méter széles, 8 méter koronaszélességű és négy méter magas lesz. Hangsúlyozta: a védőgát nem csak átmeneti, hosszú távú védelmet is jelent a tározókban kialakulható veszély ellen. Dobson Tibor az elsődleges feladatok közé sorolta a tározó két kazettája, a 10-es és 9-es számú közötti nyomáskülönbség csökkentését.
2010.10.11. 08:00
 
 
Szurkolók tiltakoztak a foci túlzott elüzletiesedése miatt Berlinben
Mintegy négyezer, különböző klubokkal szimpatizáló drukker tiltakozott a hétvégén Berlinben a labdarúgás túlzott mértékű elüzletiesedése miatt, s állt ki egyúttal "az igazi szurkolói kultúra" mellett. A berlini városháza előtt rendezett megmozduláson mintegy ötven első, másod- és harmadosztályú egyesület támogatói jelentek meg, s a német futballszövetség, valamint labdarúgóliga kereskedelmi politikáját kritizálták. A felvonulás komoly rendőri biztosítás mellett zajlott le, bármiféle atrocitás nélkül.
2010.10.11. 07:45
 
 
Őrizetbe vették a kínai Nobel-díjas feleségét
A kínai hatóságok őrizetbe vették az idei Nobel-békedíjjal kitüntetett, ellenzéki Liu Hsziao-po (Liu Xiaopo) feleségét - állította vasárnap este egy, az emberi jogokat védelmező amerikai szervezet. A Freedom Now elnevezésű szervezet jogi képviselője azt az értesülést közölte, hogy a kínai hatóságok őrizetbe vették, és pekingi lakásában gyakorlatilag házi őrizetbe helyezték a bebörtönzött Li Hsziao-po feleségét, Liu Hsziát. Az asszony nem sokkal korábban Liaoning tartományban még találkozhatott férjével, és a hírek szerint tájékoztathatta őt arról, hogy a 2010-es Nobel-békedíjat neki ítélték.
2010.10.11. 07:15
 
 
Gay Pride Belgrádban: összecsaptak a rohamrendőrök és az ellentüntetők
Vasárnap mintegy ötezer rohamrendőr védelme alatt rendeztek a 2001-es erőszakba torkollott Gay Pride után ismét belgrádi melegfelvonulást. A felvonulás, amelyen mintegy 600 ember gyűlt össze, egyórás késéssel indult a tervezetthez képest. Homofób fiatalok csoportjai többször is összecsaptak a rendőrökkel, akik megakadályozták őket a Gay Pride résztvevőinek megtámadásában. Az összecsapásoknak több mint százhúsz sebesült áldozata van, két rendőr súlyosan megsebesült. 188 embert vettek őrizetbe. A belgrádi polgármester szerint a randalírozók által okozott károk értéke több mint egymillió euróra tehető. Az államfő elítélte a vandál tetteket.
2010.10.10. 23:15
 
 
Varga Mihály: a kormány mindenképpen tartja a hiánycélokat
Bár az EU elutasította a magánnyugdíjpénztári befizetések elszámolhatóságát, az egyeztetések nem értek véget, Magyarország továbbra is kitart álláspontja mellett, ám a kormány az uniós döntéstől függetlenül is , "tűzön-vízen át" tartja az idei 3,8 százalékos és a jövő évi 3 százalékos hiányt - mondta Varga Mihály a Hír TV Kontraszt című vasárnap esti műsorában. A jövőre tervezett egykulcsos szja-ról közölte: nincs még pont a végén, olyan adórendszert kell alkalmazni, amely a munkára ösztönöz és a munkahelyteremtést is szolgálja. 16 százalékos lesz az szja, arányos adózás lesz, amely egyetlen fontos szempontot vesz figyelembe: a népességcsökkenés megállítását, a gyermekvállalás ösztönzését.
2010.10.10. 21:45
 
 
Elvesztették abszolút többségüket a szociáldemokraták Bécsben
Elvesztették abszolút többségüket a bécsi városvezetésben a szociáldemokraták, és előretört a jobboldali populista, gyakran idegenellenes jelszavakkal kampányoló Osztrák Szabadságpárt a vasárnapi választáson. A még nem hivatalos végeredmény szerint az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) a szavazatok 44 százalékát kapta, öttel kevesebbet, mint 2005-ben. Az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) 27 százalékot kapott, 12 százalékkal többet, mint legutóbb. A Bécset 1919 óta irányító SPÖ eddig a mandátumok 55 százalékát birtokolta a városi tanácsban. Az abszolút többség elvesztése az országos szinten a nagyobbik koalíciós párt szerepét betöltő SPÖ szavazótáborának zsugorodását jelenti.
2010.10.10. 21:45
 
 
Sztárparádéval nyílt meg a budapesti Nobu étterem
Számos magyar és külföldi hírességgel, köztük Robert De Niro amerikai filmszínész részvételével tartották meg a Nobu étteremlánc budapesti egységének ünnepélyes megnyitóját vasárnap a Kempinski Hotel Corvinusban. A világhírű étteremlánc nevét a hagyományos japán fogásokat Dél-Amerika ízeivel ötvöző tulajdonosa és egyben főszakácsa, Macuhisza Nobujuki (azaz Nobu) után kapta. Nobu több filmben is szerepelt, többek között az Egy gésa emlékirataiban és Martin Scorsese Casinójában - utóbbi főszerepét De Niro játszotta. A 21 éttermet magában foglaló Nobu-birodalom Macuhisza, Robert De Niro, Meir Teper filmproducer és Richie Notar befektető közös vállalkozásaként jött létre 1994-ben.
2010.10.10. 21:15
 
 
Iszapömlés: minden helyzetre felkészült a kormány
A kormány folyamatosan nyomon követi a vörösiszap-katasztrófa eseményeit, minden eshetőségre készen áll, s "a legrosszabb események" bekövetkeztére is rendelkezik forgatókönyvekkel - mondta a miniszterelnök szóvivője a kabinet vasárnapi ülése után. A kormányülésen jelen volt Ékes József, Ajka térségének fideszes országgyűlési képviselője és Lasztovicza Jenő, a Veszprém megyei közgyűlés fideszes elnöke, akik részletesen beszámoltak a helyszíni helyzetről. A két képviselő rövid távú és hosszú távú javaslatokat is megfogalmazott, amelyeket a kormány megtárgyalt, és Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Parlamentben ebben az ügyben fontos bejelentéseket fog tenni - mondta Szijjártó Péter.
2010.10.10. 20:15
 
 
Egymilliós dolláros bevételt hoztak Michael Jackson emléktárgyai
Több mint száz Michael Jackson-emléktárgyat árvereztek el a dél-kínai Makaóban a hét végén, ahol világ minden tájáról képviseltették magukat a Jackson-rajongó gyűjtők. Az árverés bevétele több mint egymillió dollárra rúgott, köztük egy Jackson és Michael Jordan kosárlabdázó által aláírt baseball-labda egymagában 245 ezer dollárért kelt el. Egy ismeretlen internetes licitáló 180 ezer dollárt adott egy fekete kristályokkal ékesített kesztyűért és egy karperecért, amelyet a tavaly elhunyt énekes 1995-ös HIStory című albumának promóciós videójában viselt.
2010.10.10. 19:15
 
 
MAL: a vállalat nem ismerte a 80-as évek végén készült talajkutatás eredményeit
Egy 1995-ben készült műszaki szakvélemény szerint a most megsérült X-es tároló kazetta határoló töltései megfelelő módon és megfelelő anyagból épültek, a Winkler-féle talajkutatás eredményeit pedig nem ismerte a MAL, ezért erről vizsgálatot indított - áll a társaság vasárnapi közleményében. A társaság közölte, hogy vizsgálatot indított annak a napokban megjelent sajtóinformációnak a kapcsán, amely szerint egy, a 80-as években végzett környezeti kutatás megállapította, hogy a X. tározó hétfőn bedőlt északi gátfala alatt eltérő összetételű és szerkezetű földdarabokra bukkantak. A vállalat dolgozói és vezetői a cég privatizációjakor és később sem ismerték ezt a kutatást, sem annak tartalmát.
2010.10.10. 19:15
 
 
52 éves kortól hirtelen gyengül a humorérzék
Az emberek 52 éves koruk táján veszítik el humorérzékük javát és kezdenek egyre mogorvábbak lenni - állítják brit kutatók. A kétezer fő részvételével készített felmérés szerint 52 évesen hirtelen gyengül a humorérzék, az emberek inkább morózusak lesznek, mint boldogok. Bár mindkét nemre jellemző a jelenség, a férfiak körében négyszer gyakoribb a zsörtölődő öreg, mint a nőknél. Az 50-esek nemcsak kevesebbet nevetnek, de ők panaszkodnak és szoronganak a legtöbbet. Utóbbi naponta átlagosan 101 percüket emészti el, leginkább a pénz aggasztja ezt korosztályt. A tudóscsapat szerint ráadásul csak naponta 3-szor nevetnek, szemben a csecsemők 300-as napi átlagával.
2010.10.10. 18:15
 
 
Elnézést kér a MAL, és részt vállal a károk megtérítésében
A MAL Zrt. igazgatósága és vezetősége vasárnap közleményben kért bocsánatot azért, mert a katasztrófa utáni első napokban nem tudta megfelelő módon kifejezni együttérzését, egyben kifejtették: teljes mértékben egyetértenek a miniszterelnökkel abban, hogy a tényleges felelősöket meg kell találni, és azzal is, hogy a MAL Zrt. a felelőssége arányában térítse meg a károkat. Szorosan együttműködnek minden közreműködő szervvel annak érdekében, hogy minél előbb normalizálódjon a helyzet a térségben - olvasható a cég közleményében.
2010.10.10. 18:15
 
 
Az izraeli kormány jóváhagyta a vitatott állampolgársági törvényt
Az izraeli kormány jóváhagyta vasárnap azt a vitatott és többek között a palesztinok által élesen kritizált állampolgársági törvénymódosítást, amelynek értelmében az országban letelepedő és állampolgárságot nyerő bevándorlóknak hűségesküt kell tenniük Izrael mint "zsidó és demokratikus állam" törvényeinek betartására. A törvény különösen felháborította az izraeli arabokat, akik az ország lakosságának egyötödét teszik ki. Mohammed Barka arab képviselő a változtatást "teljesen rasszistának" nevezte. A törvény azonban csak az Izraelben állampolgárságért folyamodó nem zsidókat érinti, tehát - ha hatályba is lép - nem érinti közvetlenül az állampolgársággal már rendelkező arab lakosságot.
2010.10.10. 17:45
 
 
Két súlyos és egy könnyű sérültje van a kisvonat balesetnek
Két súlyos és egy könnyű sérültje van a Királyréti Erdei Vasút vonalán vasárnap délelőtt történt ütközésnek, melyet valószínűleg az elsőbbség meg nem adása okozott - közölte a rendőrség az MTI-vel. Vasárnap reggel a Királyréti Erdei Vasút hártókúti megállóhelyénél szemből ütközött össze egy mozdony és egy motoros kocsi. A balesetet valószínűleg előidéző vagonban két huszonéves fiatalember borda-, illetve csigolyatörést szenvedett, míg a másik vonaton egy 15 éves fiú sérült meg könnyebben - közölte a rendőrésg szóvivője. Korábbi információk szerint összesen 12 személy utazott a részben kisiklott vonatokon.
2010.10.10. 17:15
 
 
Magyar sikerek az európai vízilabdakupákban
Mind a négy magyar férficsapat sikerrel vette a hétvégi akadályt az európai vízilabdakupákban: a Szeged és az Eger az Euroligában jutott fel a kontinens legjobb 16 együttese alkotta főtáblára, míg a Ferencváros és a Honvéd a második számú sorozatban, a LEN Kupában lépett tovább az első selejtezőkörből az október 22. és 24. közt esedékes másodikba. A legjobban a Szeged teljesített, Kásás Zoltán legénysége mindhárom mérkőzését megnyerve - 11-6 a szerb Vojvodina, 10-8 az orosz Kazany, 11-10 az olasz Brescia ellen - csoportelsőként ment tovább. A négy négycsapatos főtábla sorsolásán már a bajnok Vasas is részt vesz, amely kiemeltként csak a legjobb 16-ban kezdi meg szereplését.
2010.10.10. 17:00
 
 
A BASF is bekapcsolódhat a Déli Áramlatba
Az olasz sajtó szerint bekapcsolódik a Déli Áramlat projektbe a német Wintershall, a BASF kőolaj- és gázipari leányvállalata is. A Wintershall 10-12 százalékos részesedést kapna a projektben, amelyben jelenleg az orosz Gazpromnak, az olasz Eninek és a francia EDF-nek van érdekeltsége - közölték vasárnap olasz lapok a két ország miniszterelnökének megállapodására hivatkozva. A lapértesüléseket a két vállalat egyike sem kommentálta. A Déli Áramlat a tervek szerint Oroszországból a Fekete-tengeren át Bulgáriába, Görögországba, Olaszországba, Szerbiába, Magyarországra, Szlovéniába és Ausztriába szállít évi 63 milliárd köbméter gázt 2015-től, s megépítése mintegy 8-25 milliárd euróba kerül.
2010.10.10. 16:15
 
 
Az erőszak elvetésére szólítja a közel-keleti vallások hívőit a pápa
Az erőszak elvetésére szólította vasárnap XVI. Benedek pápa a közel-keleti vallások - a muzulmán, a zsidó és a keresztény hit - hívőit vasárnap a térségbeli katolikus egyházi elöljárók szinódusának megnyitóján, a vatikáni Szent Péter-bazilikában. A szinódus résztvevőivel együtt bemutatott misén az egyházfő újra megerősítette, hogy a béke "elengedhetetlen" a térségbeli népek "harmonikus fejlődéséhez", amelyek közül egyesek "kényes, időnként drámai szociális és politikai helyzettel" kénytelenek szembenézni. A Katolikus egyház a Közel-Keleten: közösség és tanúságtétel címet viselő szinódus munkájában rész vesznek és felszólalnak az ortodox keresztény, a zsidó és a muzulmán vallás képviselői is.
2010.10.10. 16:00
 
 
A katasztrófa környékén kötelező a porálarc és a védőszemüveg viselése
Az ÁNTSZ legújabb légszennyezettségi mérései alapján a katasztrófával érintett területeken a levegő portelítettségi mértéke meghaladja az egészségügyi határértéket. Az ÁNTSZ ezért felhívja a mentésben résztvevők és a lakosság figyelmét, hogy a területen fennálló viszonyok között már kötelező a porálarc és a védőszemüveg viselése - értesítette a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság vasárnap az MTI-t. A közlemény szerint az érintett területeken az erősen lúgos kémhatású iszap okoz veszélyt, amely bőrfelmaródást és szemsérülést okozhat, légzés útján a szervezetbe jutva pedig a nyálkahártyát is irritálhatja.
2010.10.10. 15:45
 
 
Vízilabda Euroliga: az Eger és Szeged is a legjobb 16 között
Az Eger férfi vízilabdacsapata csoportmásoddiként bekerült az Euroliga legjobb 16 együttese közé, miután vasárnap, a G betűjelű négyesben 3 góllal legyőzte a francia CN Marseille-t. Az Eger két győzelmével és egy vereséggel immár negyedik alkalommal jutott be az Euroliga főtáblájára. Ugyanezt a bravúrt érte el a másik EL-selejtezős magyar csapat, a Szeged, amelyik története során először került be az Euroliga legjobb 16 csapata közé. A Tisza-partiak mindhárom mérkőzésüket megnyerve százszázalékos mérleggel, csoportelsőként jutott fel a főtáblára, miután vasárnap 11-10-re legyőzték az olasz Brescia csapatát.
2010.10.10. 14:30
 
 
Kincskereső kampányba kezdett Spanyolország
Spanyolország nem hagyja többé, hogy idegen roncsvadászok kezébe kerüljenek a tengerfenéken nyugvó történelmi örökségei, ezért saját kincskereső kampányba kezdett, ám egyelőre nem tudni, hogy a hadihajók által őrzött part menti merülő helyeknél értékes hajóroncsokat, vagy csak szemetet rejt a sötétség. A spanyol kulturális tárca szerint jelenleg több mint 3000 olyan terület van a spanyol part menti vizekben, amelyek többségben hajóroncsok, de emellett repülőgépek, tengeralattjárók és emberi települések maradványait is őrzik. Cádiz városának közelében összesen 800 ilyen roncs pihenhet a tengerfenéken. A kampány végső célja az országot övező hajósírok teljes térképének elkészítése lesz.
2010.10.10. 14:00
 
 
Félmilliárdos Bugattit tört össze - fotó
Egy közel félmilliárd forint értékű sportkocsit tört össze Németországban egy autós, aki 200 kilométeres sebességgel száguldozott az A3-as pályán.
2010.10.10. 14:00
 
 
Illés Zoltán: menthetetlen állapotban van a sérült tározó
A környezetvédelmi államtitkár szerint menthetetlen állapotban van a sérült tározó. Le fog szakadni az ajkai zagytározó megsérült északi oldalfala, de az abban tárolt vörösiszapot megpróbálják "mederben" tartani, s majd egy később megépülő, új tározóba átfejteni - jelentette ki Illés Zoltán környezetvédelmi államtitkár Kolontár határában. Az államtitkár úgy fogalmazott: "egy napon vagy egy héten belül bekövetkezhet a tragédia", és most azon dolgoznak, hogy megóvják Kolontár és Devecser házait. Ezért építenek védőgátat mintegy 100 millió forintos költségből a településen keresztül egészen a 8-as útig - hangsúlyozta, hozzátéve, ennek költségeit a tározót működtető cégnek kell majd állnia.
2010.10.10. 13:45
 
 
Visszaesett Budapest az európai üzleti célpontok listáján
Budapest a tavalyi 26-ikról a 30-ik helyre esett vissza a külföldi cégek terjeszkedési tervei alapján készült, 36 európai várost tartalmazó listán. A legkedveltebb üzleti célpont Európában továbbra is messze London és Párizs, majd némi lemaradással Frankfurt következik. Prága megőrizte tavalyi 21-ik helyét, Varsó pedig egyet visszalépett, a 24-ik helyre. Pozsony a 32-ik, Bukarest a 35-ik helyen áll az idén - a Cushman and Wakefield, nemzetközi ingatlantanácsadó által összeállított listán. A felmérés szerint továbbra is Közép-Kelet-Európa a külföldi cégek legfőbb terjeszkedési célpontja, s az idén Moszkva vitte el a pálmát megelőzvén Varsót: ide törekszik az üzletemberek többsége a következő öt évben.
2010.10.10. 13:00
 
 
Jorge Lorenzo lett a MotoGP idei világbajnoka
A spanyol Jorge Lorenzóé lett idén a vb-cím a királykategóriában, a MotoGP-ben. A Malajziai Nagydíjon a spanyol csak harmadikként érkezett célba, de így is behozhatatlan előnyre tett szert. A győzelmet az 5,548 kilométeres pályán az olaszok világklasszis motorosa, Valentino Rossi szerezte meg. A vb-pontversenyben 15 verseny után (még 3 van hátra): 1. Lorenzo 313 pont - már világbajnok, 2. Dani Pedrosa (spanyol, Honda) 228, 3. Rossi 181 pont.
2010.10.10. 12:30
 
 
Kim Dzsong Il és utódja is látható volt élő tévéadásban
Kim Dzsong Il észak-koreai vezető és legkisebb fia, bejelentett utóda, Kim Dzsong Un is látható volt vasárnap élő televíziós közvetítésben, amint jelen voltak az állampárt alapításának 65. évfordulóján megrendezett nagy katonai díszszemlén. Egy dísztribünön álltak azon a téren, amelyet az idősebb Kim apjáról, a kommunista Koreát megalapító Kim Ir Szenről neveztek el. Harckocsik, egyéb katonai járművek és katonák vigyázzmenetben haladtak el előttük. Az ország lakosságának most volt először alkalma tüzetesebben megnézni a 27 éves Kimet. Pénteken erősítette meg nyilvánosan egy magas rangú tisztségviselő, hogy Kim Dzsong Il utóda legkisebbik fia lesz.
2010.10.10. 12:15
 
Moto2, Malajziai Nagydíj: Talmácsi kiesett, a világbajnok Toni Elías lett
Pont nélkül zárt, mivel kiesett a gyorsaságimotoros-világbajnokság Malajziai Nagydíján a Moto2-es géposztályban versenyző Talmácsi Gábor. 15. helyről elrajtolt magyar versenyző a vasárnapi, szepangi viadalon a vb honlapja szerint 12 teljes kört tudott megtenni, s a 13.-ban feladásra kényszerült. A kategória világbajnoka a spanyol Toni Elías lett, akinek a címhez a negyedik hely is elegendő volt. A vb-pontversenyben 14 futam után (még 3 van hátra): 1. Toni Elías (spanyol, Moriwaki) 262 pont - már világbajnok, 2. Julián Simón (spanyol, Suter) 168, 3. Iannone 163, ...7. Talmácsi Gábor 95 pont.
2010.10.10. 12:00
 
 
Illés Zoltán szerint a sérült tározó fala kibírja a kolontári gát megépítéséig
Nőtt az ajkai vörösiszap-tározó északi falának omlási veszélye, mert az éjszakai nedvesség hatására néhány centimétert szélesedett a repedés - mondta az MTI tudósítójának a környezetvédelmi államtitkár vasárnap délelőtt. Illés Zoltán azt mondta: szombat virradóra hét centimétert nőtt a majdnem fél méter széles és 25 méter hosszú repedés, de a mozgási folyamat napközben megállt. Éjszaka, a pára és a nedvesség hatására viszont újabb süllyedést és elmozdulást mértek a szakemberek - hívta fel a figyelmet. Az államtitkár hangsúlyozta: a gátszakadás reális veszélye és kockázata nőtt, de jó esély van arra, hogy a fal csak a Kolontárt kettészelő gát megépítését követően omlik le.
2010.10.10. 12:00
 
 
Szerdán megkezdődhet a chilei bányászok kimentése
Már helyi idő szerint szerdán megkezdődhet a több mint két hónapja a föld alatt rekedt 33 chilei bányász kimentése, s addig közel százméteres mélységig acélcsővel "bélelik ki" a mentőfuratot. Az egyik fúrófej szombaton elérte a bányászok 622 méteres mélységben lévő menedékhelyét. A szakemberek az elmúlt órákban videókamerákkal pásztázták a furatot, s úgy döntöttek, hogy annak csak az első 96 méterét kell megerősíteni acélcsővel, elkerülendő a beomlást. A furat lentebbi részének a fala elég szilárd ahhoz, hogy gond nélkül feljöjjön rajta a henger alakú mentőkabin. Már hozzáláttak az acélcsövek összehegesztéséhez. A 33 bányász kimentése a tervek szerint másfél-két napot vesz igénybe.
2010.10.10. 12:00
 
 
Tovább keresik az iszapáradásban eltűnt embert
Továbbra is keresik a speciális mentők a hétfő délutáni vörösziszap-lavina okozta katasztrófában eltűnt embert. A kutatás során többször átvizsgálták a környéket, átkotorták a Torna-patakot, és lecsapoltak egy halastavat is - mondta vasárnap délelőtt az MTI tudósítójának a környezetvédelmi államtitkár az ajkai tűzoltóság előtt. Illés Zoltán az MTI-nek elmondta: a lúgos iszap okozta sérülések miatt a vasárnap reggeli adatok szerint még mindig 60 ember van kórházban, 12 ember állapota továbbra is súlyos. A katasztrófa eddig hét halálos áldozatot követelt.
2010.10.10. 11:45
 
 
Forma-1: Vettel nyerte a Japán Nagydíjat
A Red Bull-os német Sebastian Vettel győzött vasárnap a Forma-1-es Japán Nagydíjon csapattársa, az ausztrál Mark Webber, és a Ferrarival versenyző spanyol Fernando Alonso előtt. A negyedik helyen Jenson Button (McLaren) végzett, 5. Lewis Hamilton (McLaren), 6. Michael Schumacher (Mercedes), 7. Kobajasi Kamui (Sauber), 8. Heidfeld (Sauber), 9. Barrichello (Williams), 10. Buemi (Toro Rosso). A vb-pontversenyben továbbra is Webber vezet (220 pont), Alonso megőrizte második helyét (206), igaz, a kétszeres világbajnok csupán annak köszönhetően áll jobban a szintén 206 pontnál tartó Vettellel szemben, hogy eggyel több futamgyőzelme van. Következik a Dél-koreai Nagydíj, október 24-én, Jeongamban.
2010.10.10. 11:15
 
 
Iszapömlés: a vegyipari szakszervezet a termelés újraindítását követeli
Kormánybiztos irányítása mellett az ajkai timföldgyár termelésének haladéktalan újraindítását követeli Székely Tamás, a magyar vegyipari szakszervezet (VDSZ) elnöke, aki hangsúlyozza, hogy a gyártás végleges leállítása tízezer ember megélhetését veszélyeztetné. A VDSZ attól tart, hogy azoknak, akiknek most nincs otthonuk, a gyár bezárása miatt esetleg a jövő hónaptól már fizetésük sem lesz. Az országos elnök üdvözölte a miniszterelnök kijelentését arról, hogy a "munkahelyek megtartása legalább annyira fontos most, mint a tragédia következményeinek felszámolása és a károsultak helyzetének mielőbbi rendezése" - áll az MTI-nek vasárnap eljuttatott közleményben.
2010.10.10. 11:00
 
 
125 éve kezdődött az országház építése
Százhuszonöt éve, 1885. október 12-én tették meg az első kapavágást a budapesti Tömő - ma Kossuth Lajos - téren az Országház építői. "Az országgyűlés mindkét házát befogadó állandó országháznak... építéséről" 1880-ban született törvény, helyszínnek végül a Tömő teret jelölték ki. Az 1882-ben kiírt tervpályázatra 20 pályamű érkezett, ezek közül Steindl Imre terveit valósították meg. Az eklektikus-neogótikus stílusú épület méreteire jellemző, hogy belsejében mintegy ötven lakóház férne el, ez Magyarország legnagyobb épülete. Az 1885. október 12-én megkezdődött építkezést Steindl vezette, de művét már nem láthatta készen, mert 1902. augusztus 31-én meghalt.
2010.10.10. 10:30
 
 
85 ezer autót hív vissza a Mercedes-Benz Amerikában
Visszahív 85 ezer luxusautót a Mercedes-Benz az Egyesült Államokban a kormánymű lehetséges meghibásodása miatt. A vállalat a 2010-es Mercedes C-Class, valamint a 2010/2011-es E-Class Coupe és Cabriolet modelleket hívja vissza a szervízekbe. A német cégcsoport indoklása szerint a kormánymű felmondhatja a szolgálatot a kormányrásegítő folyadék elszivárgása miatt. Ha ez bekövetkezik, akkor "a jármű iránythatatlanná válhat, s fennáll a baleset veszélye" - áll a cég közelményében. Az egyelőre nem ismert, hogy csak az Egyesült Államokban, vagy más országokban is visszahív-e autókat a Mercedes. Az autókat a vállalat tértítésmentesen átvizsgálja.
2010.10.10. 10:15
 
 
Nem okoz szívrohamot a focimeccs
A legszenvedélyesebb focidrukkerek számára sem jelent fokozott szívinfarktus veszélyt a nemzeti válogatott meccseinek nézése. Az erre vonatkozó legnagyobb tudományos elemzés eredményeit az International Journal of Epidemiology legújabb száma közölte. Olasz kutatók az országban 25159 szívinfarktus miatt fölvett beteg adatait dolgozták fel, és megvizsgálták három fontos labdarúgó-esemény ideje alatt valamennyi olasz gyógyintézet forgalmát. A 2002-es labdarúgó világbajnokság, a 2004-es labdarúgó Európa-bajnokság , és a 2006-ban lezajlott világbajnokság alatt nem tapasztaltak értékelhető növekedést a szívroham előfordulási gyakoriságában.
2010.10.10. 08:45
 
 
Japán Nagydíj: Vettel indul az élről
Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája indul az első rajtkockából a vasárnapi Forma-1-es Japán Nagydíjon. A közvetlenül a verseny előtt lebonyolított időmérőn Vettel mögött csapattársa, az ausztrál Mark Webber végzett a második helyen és a McLaren pilótája, a brit Lewis Hamilton pedig a harmadikon. Hamiltont azonban öt hellyel hátrébb sorolták, miután 2008 világbajnokának autójában a korábbi szabadedzésen váltót cserélt a csapat. A szuzukai futamon ezért a Renault versenyzője, a lengyel Robert Kubica indul a harmadik helyről. A szombati kvalifikációt a szakadó eső miatt nem lehetett lebonyolítani, ezt pótolták vasárnap a pilóták. A viadal magyar idő szerint ma 8 órakor rajtolt el.
2010.10.10. 08:45
 
 
Megállt a repedés a beomlott gátszakasz északi oldalán
Megállt a repedés az ajkai zagytározó múlt hétfő délután beomlott gátszakaszának északi oldalán - tájékoztatta az MTI-t vasárnap hajnalban Dobson Tibor ezredes, katasztrófavédelmi szóvivő. Dobson Tibor elmondta, hogy a korábban észlelt repedések javítása folyamatban van, és újabb repedések nincsenek. Egyidejűleg folyik annak a védőgátnak az építése, amellyel Kolontárt akarják megvédeni. A védőgát alapozása lényegében befejeződött, a vasárnapi nap fő feladata a védőgát szélesítése, illetve magasítása lesz. A szóvivő megnyugtatónak nevezte azt is, hogy az időjárás kedvezően alakul, és nincs eső. A szóvivője beszámolt arról is, hogy a kolontári kitelepítettek száma mintegy 1000-re emelkedett.
2010.10.10. 08:15
 
Iszapömlés: minden helyzetre felkészült a kormány
A kormány folyamatosan nyomon követi a vörösiszap-katasztrófa eseményeit, minden eshetőségre készen áll, s "a legrosszabb események" bekövetkeztére is rendelkezik forgatókönyvekkel.
2010.10.10. 00:00
 
 
Dugóilletékért saját borukat vihetik étterembe a britek
Régi hagyomány tér vissza a brit éttermekbe: a vacsorára érkezők magukkal hozhatják kedvenc borukat is. Egyre több étterem kínálja ezt a lehetőséget a vendégeinek. Ezáltal azonban nem lesz olcsóbb a divatos vendéglőben elköltött ebéd vagy vacsora: a királyság száz legjobb éttermében ugyanis átlagosan 22 fontnyi (6900 forintnyi) dugóilletéket kell fizetni csak azért, hogy a vendég a magával hozott, kedvenc nedűjét kortyolgathassa. Az elegánsabb helyeken viszont akár 35 fontot (10 900 forintot) is elkérhetnek ezért, a bor évjáratára és értékére való tekintettel.
2010.10.09. 21:30
 
Labdarúgó NB I: Paks-Pápa 4-0
A Pápa négygólos vereséget szenvedett Pakson a labdarúgó Monicomp Liga 6. fordulójából elhalasztott mérkőzésen. Eredmény: Paksi FC-Lombard Pápa 4-0. Paks, 600 néző. Az első félidőben inkább a Paks kezdeményezett, de Szűcs Lajos akkor még - egy kivételével - útját állta a hazai kezdeményezéseknek. A fordulás után még jobban felpörgette a játékot a Paks, szebbnél szebb támadásokat vezetett, s végül fölényes győzelmet aratott.
2010.10.09. 21:15
 
 
Elkészültek a Kolontárt védő gát alapozásával
Elkészültek szombat estére annak a védőgátnak az alapozásával, amellyel Kolontárt akarják megvédeni a szakemberek egy esetleges újabb vörösiszap-lavinától - mondták el szakemberek az MTI helyszínen lévő tudósítójának a teljesen kiürített veszprémi település polgármesteri hivatala előtt. A védmű építéséhez le kellett dózerolni egy lakást, amely a polgármesteri hivatal szomszédságában állt. A házat hétfőn elöntötte az ajkai tározóból kizúduló vörösiszap, tulajdonosa beleegyezett az épület megsemmisítésébe. A biztosítótársasággal az építés kivitelezői felvették a kapcsolatot, és már alá is írták a szerződést, hogy a település "védett részén" épülő lakóparkban kap új lakást.
2010.10.09. 21:15
 
 
Több ezren tüntettek Belgrádban a melegfelvonulás ellen
Több ezren tüntettek szombaton Belgrádban, hogy tiltakozásukat fejezzék ki a hatóságok által engedélyezett melegfelvonulás megtartása ellen. A Dveri nevű szélsőségesen nacionalista szervezet felhívására egyes becslések szerint nyolcezren, mások szerint húszezren vonultak végig a szerbiai főváros szívében a "család védelmének" jelszava alatt. A jelentős rendőri biztosítás mellett tartott tüntetésen nem történt incidens. Szerbiában tavaly nem engedélyezték a melegek és a leszbikusok menetét, idén viszont a hatóságok támogatásával vasárnap megtarthatják felvonulásukat. A demonstráción számos politikus és külföldi diplomata is jelen lesz, hogy kifejezzék szolidaritásukat.
2010.10.09. 21:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622[1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista