2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Öt általános vita kezdődik ma az Országgyűlésben
Az Országgyűlés mai, este tíz óráig tervezett ülésnapján öt előterjesztés általános vitáját kezdi meg és több javaslat részletes vitáját is lefolytatja. Megkezdik a képviselők az alkotmánynak az új jogalkotási törvény megalkotásával összefüggő módosításának tárgyalását. Elkezdődik a hagyatéki eljárásról szóló törvény módosításának általános vitája is. A módosítási javaslat tartalmazza többek közt, hogy a települési jegyző vagy a közjegyző ügygondnokot rendelhet ki, ha a hagyatékban társasági, vagy szövetkezeti üzletrész van. Az indítvány szerint a földet, a munkaeszközöket és az állatállományt is fel lehet ajánlani az államnak a hagyatéki eljárásban.
2010.10.12. 09:15
 
 
Rendőr úr, nem köröznek valamiért?
Maga ellen vívta ki a sorsot egy nő az Egyesült Államokban, amikor leintett egy rendőrautót, hogy megkérdezze, nem körözik-e valamiért. A válasz gyors ellenőrzés után igen volt. A 44 éves nő nem erre számíthatott, mert futásnak eredt, a rendőr meg utána, ám a férfinak nem sikerült egyedül elfognia, kénytelen volt erősítést kérni. A járőrkocsi autóstopja és a gyalogos hajsza Cincinnati külvárosi részén történt. A nőt azért körözték, mert nem fizetett be egy drogügy miatti büntetést. Most hatósági intézkedéssel szembeni ellenszegülés miatt is bíróság elé kerül.
2010.10.12. 09:00
 
 
Iszapömlés: összeért a gát
Elkészült a Kolontár lakóit védő terelőgát, amely az épülő hármas körgát harmadik védővonala, jelenleg folyik a megerősítése és a műszaki bevizsgálása - közölte kedd reggel Dobson Tibor kármentesítési szóvivő az MTI-vel. Az éjszaka nem romlott tovább a megsérült 10-es kazetta állapota - mondta a szóvivő. A Torna-patak és a gát között még nyolc lakóházat kell lebontani a teljes védmű megépítéséhez, ez megnövekedett tehergépkocsi-forgalommal és nagy porral jár - tájékoztatott Dobson Tibor. Most ennek a nyolc ingatlannak a tulajdonosával egyeztet a polgármester. A kitelepített lakók a hét végéig biztosan nem térhetnek vissza Kolontárra a szóvivő szerint.
2010.10.12. 08:45
 
 
Labdarúgó NB I: a Fradi a legnépszerűbb vendégcsapat
Idegenben a Ferencváros mérkőzéseire kíváncsi a legtöbb szurkoló a labdarúgó Monicomp Ligában. A Hivatásos Labdarúgók Szervezetének (HLSZ) felméréséből kiderül, hogy a zöld-fehérek találkozóira az Albert Stadionon kívül átlagosan 6887 néző kíváncsi, mögöttük a Győr (4145), majd az Újpest (4023) következik a rangsorban. Hazai környezetben az Újpest rendelkezik a legmagasabb átlaggal (6299), második a Ferencváros (5500), harmadik pedig a Debrecen (5100). Érdekes, hogy a hajdúsági bajnokcsapat idegenbeli fellépéseire kíváncsiak a legkevesebben az élvonalból, átlagban mindössze 1925-en nézik meg az Európa Liga csoportkörében is érdekelt alakulatot.
2010.10.12. 08:30
 
 
Már kedden megkezdődhet a chilei bányászok kimentése
Már kedden megkezdődhet a több mint 600 méteres mélységben a föld alatt rekedt bányászok kimentése. Bár a korábbi értesülések közép-európai idő szerint szerda hajnali kezdésről szóltak, chilei források az időpont megváltoztatására következtettek abból az üzenetből, amelyet a mentési munkálatok koordinátora, Andre Sougarret helyi idő szerint hétfő este küldött. Az üzenet pedig arról szólt, hogy az augusztus 5-én történt bányaomlás óta a föld mélyén rekedt 33 bányász hétfőről keddre virradóan az utolsó éjszakát tölti együtt a pontosan 622 méteres mélységben lévő menedékhelyen.
2010.10.12. 08:30
 
 
Magyar Nemzet: Magyarország kiadja a pedofíliával gyanúsított tanárt
Kiadja hazánk az Egyesült Államoknak az áprilisban Budapesten elfogott, pedofil-bűncselekményekkel gyanúsított John D. Clarkot; a férfit várhatóan a jövő héten szállítják el az FBI munkatársai - írta keddi számában a Magyar Nemzet. A napilap felidézte: a hazánkban angoltanárként dolgozó férfit áprilisban fogta el a magyar rendőrség Budapesten. Clark a XII. kerületi Diana Utcai Általános Iskola és Gimnáziumban tanított, a diákok találták meg a körözésről kiadott dokumentumokat az FBI honlapján. Ellene több országban is elfogatóparancsot adtak ki, kereste az Interpol is. A férfi elfogása után menedékjogot kért, oltalmi kérelmet adott be Magyarországon.
2010.10.12. 08:15
 
 
A közösségi oldalakon töltik a legtöbb időt a netezők
Közösségi oldalakon való kapcsolattartásra használják online töltött idejük legnagyobb részét az internetezők - derült ki egy nemzetközi tanulmányból. Világszinten átlagosan 4,6 órát töltenek el hetente a netezők közösségi oldalakon ismerősök keresésével, tartalmak megosztásával és üzenetek küldésével - közölte a TNS Infratest piackutató cég. Átlagosan heti 4,4 órával a legkedvesebb online tevékenységek között az emailek írása szerepel a második helyen, mögötte pedig 3,9 órával az egyéni érdeklődést kiszolgáló illetve a hobbival foglalkozó oldalak látogatása végzett.
2010.10.11. 21:45
 
 
Az Alstom nem tudta elszállítani berendezéseit a kiskunfélegyházi gyárból
A német Alstom vállalat hétfőn nem tudta elszállítani a tulajdonát képező alkatrészeket a TE Ganz-Röck Zrt. kiskunfélegyházi gyárából, mert a sztrájkoló munkások elállták az üzem bejáratát. A gyárban a munkások a múlt hét csütörtök óta sztrájkolnak, elmaradt bérüket követelve. Hétfőn három tehergépkocsi érkezett az üzem bejáratához, de nem tudtak bemenni, mert a munkások a bejárat elé álltak. Atrocitás nem történt, erőszakot egyik fél sem alkalmazott. A helyszínre hívott rendőrök sem tudtak dönteni, ezért kora délután az Alstom jogi képviselői a rendőrségre mentek egyeztetni. Később a sztrájkbizottság tagjait is a rendőrségre hívták.
2010.10.11. 21:00
 
 
Minden készen áll a mélyben rekedt chilei bányászok kimentéséhez
Minden készen áll a több mint két hónapja 622 méteres mélységben rekedt chilei bányászok mentéséhez, amely a tervek szerint - közép-európai idő szerint - a szerda hajnali órákban fog megkezdődni. Hétfőn a szakemberek befejezték a bányászokhoz vezető mentőfurat egy részének acélcsővel való kibélelését. Az omlást megakadályozó acélcső 16 szelvényből áll, és a 600 méteres mentőfurat első 55 méterét borítja. Lejjebb a furat fala olyan szilárd, hogy omlásveszéllyel nem kell számolni. A szakemberek a csaknem 4 méter magas, lövedék formájú mentőkapszulát is lebocsátották már. Csupán 610 méter mélyre eresztették, nehogy az augusztus 5-e óta a föld alatt lévők közül valaki idő előtt beszálljon.
2010.10.11. 21:00
 
 
Létrejött a médiatanács
Megválasztották a médiatanács elnökét és tagjait, valamint megkezdheti működését a Közszolgálati Közalapítvány kuratóriuma. Hétfőn létrejött - öt taggal - a médiatanács, az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) jogutódja. Az Országgyűlés hétfőn 259 igen szavazattal, 89 nem ellenében egy szavazással döntött arról a listáról, amely a tagok megválasztásával létrehozta a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsát. A médiatanács öttagú: elnöke Szalai Annamária. A további négy tagra az Országgyűlés e célra létrehozott eseti bizottsága tett javaslatot a parlamentnek. A tagok: Vass Ágnes, Kollarik Tamás, Koltay András és Auer János. Mindannyiukat a Fidesz jelölte.
2010.10.11. 20:30
 
 
Szerdára készülhet el a védőgát Kolontárnál
Szerdára készülhet el a Kolontártól a 8-as főútig húzódó védőgát, éjjel-nappal háromszáz munkagép dolgozik a területen - mondta Bakos György, a megyei katasztrófavédelem szóvivője hétfő este az MTI-nek. A készültség kedd reggelre 90 százalékos lesz, de a munkákat erősen nehezíti az iszapos talajszerkezet. Az elvégzett földmunkák nagysága az autópálya-építéséhez hasonlítható - tette hozzá a szóvivő. Hétfő estére elkészül a terelőgát Kolontáron, melynek célja, hogy védelmet biztosítson a település valamennyi lakójának a timföldgyár felől esetlegesen érkező vörösiszappal szemben - olvasható a vörösiszap-tragédiáról tájékoztató kormányzati honlapon.
2010.10.11. 20:30
 
 
Elfogadták a "lex Mal"-t
Rendeletben az állam felügyelete alá vonható a jövőben a gazdálkodó szervezetek működése; az állam nevében az államháztartásért felelős miniszter vagy kormánybiztos jár el. A parlament egy nap alatt, nagy többséggel - 336 igen szavazattal, egy nem ellenében és 13 tartózkodás mellett - fogadta el a honvédelemről szóló törvény módosítását. Nemmel egyedüliként a kereszténydemokrata Rubovszky György szavazott; az LMP képviselői tartózkodtak, míg a másik két ellenzéki párt támogatta a kormány javaslatát. Az Országgyűlés arról is döntött, hogy a törvényjavaslat sürgős kihirdetését kéri a köztársasági elnöktől.
2010.10.11. 20:15
 
 
Labdarúgó NB I: egy zártkapus meccsre mérsékelték az Újpest büntetését
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fellebbviteli bizottsága egy zártkapus mérkőzésre csökkentette az Újpest FC büntetését, így a lila-fehérek - akik a Ferencváros elleni találkozón történt rendbontások miatt "bűnhődtek" - pénteken már szurkolók előtt fogadhatják a Szombathelyi Haladást. A klub közleménye szerint a fellebbviteli testület megállapította az Újpest FC fegyelmi vétségét, ám azt is, hogy a fegyelmi bizottság büntetése aránytalanul súlyos. Mint ismeretes: első fokon két hazai bajnoki mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezésével és egymillió forintos pénzbüntetéssel sújtották az Újpest FC-t. A klub a Szolnok elleni bajnoki találkozóval letöltötte a zártkapus büntetési tételt.
2010.10.11. 20:00
 
 
A kedd kedvetlenítőbb a hétfőnél is
A kedd elkedvetlenítőbb még a "szürke, zord, morózus" hétfőnél is, holott a köztudatban hagyományosan az a legtöbbet szidott nap - derítették ki Nagy-Britanniában 22 ezer fős, országos és reprezentatív mintavétellel. Az alanyok két hónapon át jegyezték fel hangulatukat naponta kétszer, és ez alapján derült ki, hogy a kedd a legtöbbek kedvmélypontja. Hétfőn ugyanis még kicsit tart a hétvége hangulata, ám kedden már egyáltalán nem, és a legközelebbi hétvége még messze van.
2010.10.11. 19:15
 
 
Jó hangulatban edzett az Egervári-csapat
Jó hangulatú, közel hetven perces edzést tartott hétfőn délután Egervári Sándor, a finnek elleni keddi Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya Helsinkiben. Az MLSZ tájékoztatása szerint a keretből mindenki egészséges, így a tréninget minden egyes futballista teljes intenzitással csinálta végig: az alapos bemelegítés követően főként labdás feladatok, és egymás közötti játék szerepelt a programban. A Finnország-Magyarország összecsapás kedden 17:30 órakor kezdődik a helsinki Olimpiai Stadionban, a játékvezető az ír Alan Kelly lesz.
2010.10.11. 19:00
 
 
Közveszélyokozással és környezetkárosítással gyanúsítják a Mal Zrt. vezetőjét
Az iszapkatasztrófával összefüggésben több ember halálát okozó közveszélyokozással és környezetkárosítással gyanúsítja a rendőrség Bakonyi Zoltánt. Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) azt közölte: a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI)munkatársai hétfő reggel előállították a Mal Zrt. cégvezetőjét. A férfit őrizetbe vették, a rendőrség előterjesztést tesz a gyanúsított előzetes letartóztatásba helyezésére.
2010.10.11. 18:45
 
 
A palesztinok nem ismerik el zsidó államként Izraelt
A palesztinok nem ismerik el zsidó államként Izraelt - közölte hétfőn Mahmúd Abbász palesztin elnök szóvivője. A nap folyamán Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök egy parlamenti beszédében azt mondta, hogy kész újból megtiltani az izraeli telepek építését Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben, ha a palesztinok zsidó államként elismerik Izraelt. A telepépítésre korábban meghirdetett moratórium szeptember végi lejárta miatt jutottak holtpontra a Washingtonban felújított közvetlen izraeli-palesztin tárgyalások.
2010.10.11. 18:00
 
 
Esküvőözön a három tízes szám jegyében
Esküvőhullám "söpört" végig az Egyesült Államokon vasárnap a három tízes számjegy jegyében: a 3. évezredben a tizedik év tizedik hónapjának tizedik napján. Las Vegasban - mely hagyományos frigykötő város is - egy házasságkötő hivatal meghosszabbította működését és este hat helyett éjfélig "nagyüzemelt". Nevada államban egy lelkipásztor 30 párt adott össze, ám nem egy helyen, hanem szerteszét, így egész nap lényegében esküvőről-esküvőre szaladgált, bár volt, hogy helikopterrel vitték. Rajta is túltett egy renói esküvőszervező, aki 40 ceremóniát hozott össze vasárnapra.
2010.10.11. 17:30
 
 
Netanjahu leállítaná a telepépítést, ha a palesztinok elismerik Izraelt
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök felajánlotta az izraeli telepek építésének leállítását arra az esetre, ha a palesztinok zsidó államként elismerik Izraelt. A zsidó telepépítésre Ciszjordániában és Kelet-Jeruzsálemben meghirdetett moratórium szeptember végi lejárta miatt jutottak holtpontra a Washingtonban felújított közvetlen izraeli-palesztin tárgyalások. Nicolas Sarkozy francia elnök meghívta az érdekelteket, hogy folytassák Párizsban a megbeszéléseket, s ezt Benjámin Netanjahu és Mahmúd Abbász palesztin elnök is elfogadta.
2010.10.11. 17:30
 
 
Három tudós kapta megosztva a közgazdasági Nobel-díjat
Két amerikai tudós, Peter Diamond és Dale Mortensen, valamint a Cipruson született brit Christopher Piassarides kapta megosztva az idei közgazdaságtani Nobel-díjat. Az indoklás szerint a tudósok a piaci folyamatok megértéséhez járultak hozzá kutatásaikkal. Egyebek mellett azt vizsgálták, hogy miért lehet egyszerre magas munkanélküliség és sok betöltetlen állás, és hogy miként befolyásolja a szociálpolitika a munkanélküliséget. "A piac működéséről alkotott klasszikus felfogás szerint az eladók és a vásárlók azonnal, ráfordítás nélkül egymásra találnak és rendelkeznek minden fontos információval. A valóságban viszont ez nem így történik" - áll az indoklásban.
2010.10.11. 17:30
 
 
J. K. Rowling a legbefolyásosabb nő Nagy-Britanniában
J. K. Rowlingot, a népszerű Harry Potter-sorozat szerzőjét választották meg a legbefolyásosabb nőnek Nagy-Britanniában a legnépszerűbb folyóiratok főszerkesztői. A lista második helyére Victoria Beckham, a harmadikra II. Erzsébet uralkodó került. Az alapításának 100. évfordulóját ünneplő National Magazine Company, amely 20 magazint ad ki a szigetországban, az évforduló alkalmából szavaztatta meg a havilapok főszerkesztőit, akik J. K. Rowlingot irodalmi és jótékonysági munkásságért nevezték az első helyre. Rowling a közelmúltban 10 millió fontot (3,19 milliárd forintot) adományozott a szklerózis multiplex betegség kutatására.
2010.10.11. 16:45
 
 
Nyolcra nőtt az iszapömlés halálos áldozatainak száma
Újabb holttestet találtak a vörösiszappal elöntött Devecser határában, ezzel nyolcra emelkedett a katasztrófa halálos áldozatainak száma - közölte Dobson Tibor kármentesítési szóvivő. Az ezredes tájékoztatása szerint Devecser határában hétfő délután azt az embert találták meg, akit egy héttel ezelőtt elsodort a vörösiszap-lavina, a katasztrófavédők és a mentőegységek azóta próbálták őt felkutatni. A szóvivő közlése szerint több embert már nem keresnek. Az MTI úgy tudja, a speciális mentők egy idős nő holttestére bukkantak.
2010.10.11. 16:30
 
Vigyázz milyen gombát szedsz!
Ebben az évben rekordmennyiségű mérgezést okoztak már a gombák, pedig még csak a szezon közepén járunk. Naponta érkeznek betegek a toxikológiákra. Zacher Gábor, a fővárosi Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiájának vezetője naponta négy-öt mérgezéssel is találkozik, az idén azonban különösen "sok van a gombák kalapjában".
2010.10.11. 16:08
 
 
Gisele Bündchen még mindig szuperszexi
Gisele Bündchen brazil topmodell kócosan, smink nélkül és forrónaciban ment egy fotózásra Miamiban és szexibb volt, mint a beállított képeken.
2010.10.11. 16:02
 
 
A novemberi NATO-csúcson vár döntést a főtitkár a rakétavédelem ügyében
Csak a novemberi NATO-csúcson vár hivatalos döntést Anders Fogh Rasmussen főtitkár a tervezett rakétavédelem ügyében, de már a most csütörtöki miniszteri tanácskozástól is azt várja, hogy a tagországok kedvezően fogadják az Oroszország bevonását célzó elgondolásokat. A rakétafenyegetettség világos, hiszen a világ több mint harminc országa rendelkezik ballisztikus rakétával, vagy igyekszik szert tenni ilyen fegyverekre, és ezen országok közül többen már most képesek lennének elérni Európa területét - mondta hétfői brüsszeli sajtótájékoztatóján az atlanti szövetség főtitkára.
2010.10.11. 16:00
 
 
Sikeres siklórepülést hajtott végre a Virgin turistaűrhajója
Sikeres próba-siklórepülést hajtott végre a Virgin Galactic turistaűrhajója vasárnap. A SpaceShipTwo névre keresztelt űrhajót a WhiteKnightTwo nevű hordozórakéta szállította 13 715 méteres magasságba a kaliforniai Mojave-sivatag fölött, majd a két jármű sikeresen elvált egymástól, és a SpaceShipTwo két pilótával a fedélzetén 11 perces siklás után szerencsésen landolt egy repülőtér kifutópályáján. A két pilóta mellett hat utas szállítására alkalmas SpaceShipTwonak szigorú teszteken kell átmennie, mielőtt turistákat szállíthat az űrbe. A vasárnapi próbarepülés volt az első, amikor a 18 méteres űrhajó elvált hordozórakétájától, és önállóan végzett siklórepülést.
2010.10.11. 15:45
 
 
Több országot is érint a Mercedes visszahívási akciója
A kormánymű lehetséges meghibásodása miatt visszahív 85 ezer luxusautót a Mercedes-Benz az Egyesült Államokban, és más országokban is. A vállalat a 2010-es Mercedes C-Class, valamint a 2010/2011-es E-Class Coupe és Cabriolet modelleket hívja vissza a szervizekbe. A társaság szóvivője szerint nemcsak az Egyesült Államok, hanem más országok is érintettek a visszahívási akcióban, de nem említette meg, hogy mely országokról van szó. A német cégcsoport indoklása szerint a kormánymű felmondhatja a szolgálatot a kormányrásegítő folyadék elszivárgása miatt. Ha ez bekövetkezik, akkor "a jármű irányíthatatlanná válhat, s fennáll a baleset veszélye" - áll a cég közleményében.
2010.10.11. 15:30
 
 
Határozatlan idejű közlekedési sztrájk kezdődik Franciaországban
A francia szakszervezetek ismét jelentős tömegekre számítanak a nyugdíjreform ellen egy hónap alatt már a negyedik alkalommal, keddre meghirdetett országos tiltakozónapon: az utcai tüntetésekkel párhuzamosan több szektorban, köztük a közlekedésben ezúttal határozatlan idejű sztrájkba kezdenek a munkavállalók. A párizsi Roissy-Charles de Gaulle repülőtéren a járatok harminc százalékát, az Orly termináljain pedig felét törlik. Az Air France légitársaság jelezte: valamennyi tengerentúli járatát elindítja a munkabeszüntetés ellenére, de belföldi és európai gépeinek egy részét törölni fogja. A légi közlekedésben kedd reggeltől 24 órás sztrájkra lehet számítani.
2010.10.11. 15:30
 
 
Eb-selejtezők: Szalai Ádám bekerült a forduló válogatottjába
Bekerült a goal.com internetes szaklap által a pénteki labdarúgó Európa-bajnoki selejtezők legjobbjaiból összeállított képzeletbeli válogatottba Szalai Ádám, aki mesterhármassal vette ki a részét San Marino 8-0-s legyőzéséből. A weboldal szerint, bár az ellenfél meglehetősen gyenge volt, a nemzetközi mérkőzésen három gólt jegyző futballistákat mindig megbecsülik, s a Puskás Ferenc Stadionban megvívott pénteki összecsapás fénypontja a Mainz magyar csatárának három találata volt. A cikk szerzője úgy fogalmaz: Szalainak sikerült átmentenie a klubcsapatában mutatott jó formáját, második gólja pedig különösen elképesztő volt.
2010.10.11. 15:15
 
 
Orbán: állami irányítás alá kell vonni a Mal Zrt.-t
A vörösiszap-katasztrófát okozó vállalatot állami irányítás és állami vagyonzár alá kell vonni - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn a parlamentben. A miniszterelnök napirend előtti felszólalásában bejelentette azt is: a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatójának. A kormányfő szerint az állami irányításra és állami vagyonzárra addig van szükség, amíg a kormány előtt az ügy kapcsán álló feladatokat nem oldották meg. Orbán Viktor bejelentette, a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte az előzetes letartóztatását a Mal Zrt. vezérigazgatójának. Szavait nagy taps fogadta.
2010.10.11. 15:15
 
 
Könyvvel próbálták megdobni Obamát
Valaki egy könyvvel próbálta megdobni Barack Obama amerikai elnököt, aki vasárnap Philadelphiában választási nagygyűlésen mondott beszédet, Joe Biden alelnök társaságában. Az incidensről készült videofelvétel szerint az elnök nem vette észre a háta mögött átrepülő könyvet, amely csak kevéssel kerülte el a fejét. A rendezvényről elvezettek egy meztelen férfit, akiről egyelőre nem közölték, hogy ő volt-e, aki az elnököt el akarta találni.
2010.10.11. 15:00
 
 
Vezető nélküli autókat tesztel a Google
Vezető nélküli autókat tesztel az Egyesült Államokban a Google. "A "jövő országúti vonatai" segíthetnek a közúti balesetek megelőzésében, időmegtakarítás érhető el velük és a karbonkibocsátás is csökkenthető közös használatukkal" - fogalmaz Sebastian Thrun projektvezető a Google vállalati blogján.Thrun bejegyzése szerint a tesztautókban mindig ül egy ember is, aki ellenőrzi a vezetőszoftver működését. Közlése szerint az autók eddig összesen 140 ezer mérföldet tettek meg Kalifornia útjain jelentős emberi beavatkozás nélkül. Többek között megjárták San Francisco kacskaringós Lombard utcáját, a Los Angeles-i Hollywood Boulevardot és a sziklák között futó csendes-óceáni parti országutat.
2010.10.11. 15:00
 
 
Kedden döntenek a dél-koreai Forma-1-es futamról
Várhatóan kedden születik döntés arról, hogy az eredetileg jövő hétvégére tervezett Forma-1-es Dél-Koreai Nagydíjat meg tudják-e rendezni a jeongami pályán, amelynek építése körül komoly gondok adódtak. Charlie Whiting, a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) versenyigazgatója hétfőn utazott el a Szöultól nagyjából 400 km-re fekvő létesítmény utolsó bejárására, s ezt követően eldől, hogy október 24-én lehet-e F1-es futamot rendezni a helyszínen, vagy a technikai hiányosságok miatt törlik a versenyt az idei naptárból. A jeongami pályán csak az elmúlt hétvégén rakták le az utolsó aszfaltréteget, mivel az építkezés a rossz időjárási körülmények miatt hónapokat csúszott.
2010.10.11. 14:45
 
 
Az iszapömlésről is tárgyal Barroso Magyarországon
Szó lesz José Manuel Durao Baroso európai bizottsági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök keddi találkozóján az iszapömléssel kapcsolatos helyzetről, de az uniós illetékes a jelenlegi tervek szerint nem látogat el a katasztrófa sújtotta térségbe. Ezt Barroso egyik szóvivője jelentette be hétfőn Brüsszelben. Hozzátette, hogy az iszapömlést illetően elsősorban a segélykoordinációról ejtenek majd szót, illetve arról, hogy az unió miként tudja támogatni az országot a jelenlegi helyzetben. Régebben tervezett magyarországi útja keretében a brüsszeli bizottsági elnök egyebek között Európa egyik idei kulturális fővárosában, Pécsett tesz látogatást.
2010.10.11. 14:45
 
 
Valószínűleg amerikai gránát ölte meg a brit túszt Afganisztánban
Valószínűleg a kiszabadítására érkező amerikai alakulat végzett véletlenül a hétvégén egy brit tússzal, akit Afganisztánban raboltak el - mondta hétfőn a brit kormányfő. Linda Norgrove-ot három afgán kollégájával együtt rabolták el fegyveresek Kunár tartományban. A három afgánt később elengedték. A hétvégén az amerikai hadsereg egy 150 fős kommandós egysége rajtaütéssel próbálta kiszabadítani a skót túszt, ám az akció közben Linda Norgrove meghalt. Az első hírek szerint a túszt az egyik emberrabló ölte meg, David Cameron brit miniszterelnök azonban kijelentette: valószínűsítik, hogy Linda Norgrove-ot egy amerikai katona által használt kézigránát ölhette meg.
2010.10.11. 14:45
 
 
Az izraeli kormány támogatja a területek feladásáról szóló népszavazást
Az izraeli kormány támogatja azt a törvényjavaslatot, amelynek értelmében népszavazást tartanának, mielőtt beleegyeznének a Golán-fennsík vagy Kelet-Jeruzsálem feladásába - jelentette be hétfőn az igazságügyi minisztérium szóvivője. A kormányzó Likud párt egyik képviselője által benyújtott törvénytervezet szerint abban az esetben nem kellene népszavazásra bocsátani a kérdést, ha a palesztinokkal vagy Szíriával kötendő megállapodás keretében a két szóban forgó területről való kivonulást a parlament kétharmados (minősített) többsége támogatja - tette hozzá a szóvivő.
2010.10.11. 14:15
 
 
Támogatta a költségvetési bizottság a lakáshiteleseket célzó javaslatokat
Az Országgyűlés költségvetési bizottsága egy tartózkodással általános vitára alkalmasnak tartotta és tárgysorozatba vette Rogán Antal (Fidesz) 2010-es költségvetés módosítására irányuló javaslatát. A képviselő azt javasolta, hogy a költségvetés általános tartalékát emeljék meg a Mol által már befizetett 35,2 milliárd forinttal, az Egészségügyi Alapban 2007-ben és 2008-ban keletkezett 27,5 milliárd forint szufficitet pedig használják fel a kórházak adósságának konszolidálására. A nehéz helyzetbe került lakáshitelesek megsegítését célzó, öt kormánypárti képviselő - Kósa Lajos, Rogán Antal, Németh Szilárd István (Fidesz), Harrach Péter, Tarnai Richárd (KDNP) - által benyújtott törvényjavaslatot egyhangúan támogatta a bizottság.
2010.10.11. 14:00
 
 
Parlamenti vizsgálóbizottságot állítana fel a Jobbik az iszapömlés kapcsán
A Jobbik ideiglenes országgyűlési vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezi a kolontári iszapömlés okainak feltárására - jelentette be Kepli Lajos. A képviselő, a bizottság feladata lenne más veszélyes anyagokat tároló létesítmények feltérképezése, illetve a veszélyes létesítményeket szabályozó jogszabályi környezet vizsgálata is. Kitért arra is, hogy a településen élők között, illetve az interneten elterjedtek olyan hírek, amelyek szerint a jelzáloghitel ingatlanfedezetéül szolgáló, a katasztrófa során elpusztult épületeket a bankok a továbbiakban nem akarják fedezetként elfogadni. Szavai szerint a bankok a hitelek egy összegben történő visszafizetésére szólították fel a károsultakat.
2010.10.11. 13:45
 
 
Kouchner és Moratinos megerősíti az EU békefolyamatban vállalt szerepét
Az izraeli-palesztin békefolyamatban vállalt európai uniós szerep jelentőségét hangsúlyozta hétfőn Jeruzsálemben Bernard Kouchner francia és Miguel Ángel Moratinos spanyol külügyminiszter. "Nincs olyan helyünk mint az amerikaiaknak, akik hagyományosan támogatják Izrael államot és a békefolyamatot (...), de apránként teret nyerünk" - hangoztatta Kouchner, miután Moratinos társaságában tárgyalásokat folytatott Szalám Fajjád palesztin miniszterelnökkel Jeruzsálemben. Spanyol kollégája arra emlékeztetett, hogy az EU "mentette meg politikailag a Palesztin Nemzeti Hatóságot, amikor mások nem akarták partnerként elfogadni".
2010.10.11. 13:45
 
 
Kapcsolatba lépett az elrabolt magyar férfival egy szudáni rádió
Kapcsolatba lépett a Szudánban elrabolt magyar ENSZ-békefenntartóval a Dabanga nevű dárfúri rádióállomás. A rádiónak Papp Istvánként bemutatkozó férfi vasárnap elmondta, hogy egy táborhoz hasonló helyen tartják fogva, ahol mintegy 100 egyenruhás tartózkodik. A pontos helyet nem tudta beazonosítani. Az interjú során a magyar férfi nyugodtan beszélt, de olykor a könnyeivel küszködött, és azt mondta, tart attól, hogy fogva tartói rátámadnak vagy megölik. Amiatt is aggódik, hogy esetleg maláriát kaphat, mert körülötte többen betegek.
2010.10.11. 13:45
 
 
A négy fideszes jelöltből áll majd a médiatanács
A médiatanács tagjait jelölő parlamenti eseti bizottság kormánypárti többsége a négy fideszes jelölt támogatását szavazta meg a hétfői ülésen. Cser-Palkovics András, a bizottság fideszes elnöke szerint szakmai jelölés, szakmai döntés történt. A bizottság ellenzéki tagjai azt mondták: a jelölés bizonyítja, hogy a Fidesznek csak a saját hatalmi szempontjai fontosak. Cser-Palkovics a testület ülése után újságíróknak bejelentette: a bizottság kétharmados többséggel érvényes és eredményes döntést hozott, az Országgyűlés hétfői ülésén megválaszthatja a médiatanács tagjait. A parlament elé hétfőn Vass Ágnes, Kollarik Tamás, Koltay András és Auer János neve kerül.
2010.10.11. 13:30
 
 
Másodfokú a vízminőség-védelmi készültség a Duna Pest megyei szakaszán
Egyelőre fenntartják a másodfokú vízminőség-védelmi készültséget a Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatósághoz tartozó folyószakaszon, de aggodalomra most nincs ok, továbbra is folyamatosan mérik a Duna pH-értékét - közölte Baross Károly igazgató hétfőn az MTI-vel. Mint elmondta, a MAL Zrt. kolontári vörösiszap-tározójának gátszakadása nyomán pénteken bevezetett intézkedés egyelőre érvényben marad, annak esetleges visszavonásáról a Környezetvédelmi Felügyelőséggel egyetértésben döntenek majd.
2010.10.11. 12:45
 
 
A kémények 5%-a életveszélyes, 20%-a javításra szorul
Magyarországon a 4,6 millió kémény 5 százaléka életveszélyes, 20 százaléka javításra szorul a Magyarországi Kéményseprők Országos Ipartestületének felmérése szerint. Leikauf Tibor, a szervezet alelnöke sajtótájékoztatóján elmondta: a nagyvárosokban van legtöbb probléma a kémények állapotával. Az életveszélyesség oka többnyire a levegő nem megfelelő utánpótlása, illetve a kémények állagromlása, továbbá a tüzelőberendezések szervizelésének hiánya. Az alelnök kiemelte, hogy az életveszélyes kémények esetében felhívják a tulajdonos figyelmét az üzemeltetés szüneteltetésére, és értesítik az építési, a tűzvédelmi hatóságokat és a gázszolgáltatót.
2010.10.11. 12:45
 
 
Keresztes Ildikó a modellszakmába kacsingat!
Keresztes Ildikónak olyannyira megtetszett a kifutó, hogy a jövőben talán még az sem kizárt, hogy a mentorkodás és az éneklés mellett a divatszakmában is megvesse lábát.
2010.10.11. 12:41
 
 
Férfi tenisz-világranglista: Ferrer bekerült a top 10-be, Balázs Attila a 153.
A hétfőn véget ért pekingi tornán döntős spanyol David Ferrer egy helyet javított korábbi pozícióján, ezzel jelenleg a tizedik a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A versenyeket szervező ATP honlapja szerint a legjobb magyar, Balázs Attila a 207.-ről a 153. helyre lépett előre. Hagyományos világranglista (zárójelben a korábbi helyezés): 1. ( 1.) Rafael Nadal (spanyol) 12.390 pont 2. ( 2.) Novak Djokovic (szerb) 7145 3. ( 3.) Roger Federer (svájci) 6735 4. ( 4.) Andy Murray (brit) 5125 5. ( 5.) Robin Söderling (svéd) 4825, 6. ( 6.) Nyikolaj Davigyenko (orosz) 3945.
2010.10.11. 12:15
 
 
Bajor Imre komoly gondokkal küzd!
Betegsége óta most először szólalt meg Bajor Imre, s cáfolta, hogy rendszeres kórházi kezelésekre kellene járnia. Elmondása szerint egyszer járt csak ott, ahova reggel bement, majd a kivizsgálás után este haza is tért otthonába.
2010.10.11. 11:53
 
 
Szabó Zsófi most Király Viktorra hajt?
Már kapott felkérést férfimagazintól, de Szabó Zsófinak meg sem fordult a fejében, hogy ledobja a ruháit. Úgy érzi, még nem jött el az ideje. Színész-énekesnőnek tartja magát, nem playmate-nek. Ő az egyik legfelkapottabb sorozatsztár, ám szerelmi élete elég kusza. Az Édes négyes műsorában sem találta meg a nagy Ő-t.
2010.10.11. 11:35
 
 
Közösségi portálon hódít a TV2 híradósa
Andor Éva egyre ismertebb azóta, hogy a Tények hétvégi adásának műsorvezetője lett. A csinos tévés most ismerkedik a sztársággal együtt járó rajongással, amit főleg a férfi nézők fejeznek ki levelekkel és ajándékokkal.
2010.10.11. 11:29
 
 
Semjén az alkotmány első mondatává tenné az "Isten, áldd meg a magyart!"
Semjén Zsolt az új alkotmány első mondataként azt szerepeltetné, ha rajta múlna, hogy "Isten, áldd meg a magyart!". A miniszterelnök-helyettes erről a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában beszélt hétfőn kérdésre válaszolva. Ez a mondat mindenkit magában foglal, azokat is, akik az értékeket az Úristenből vezetik le, és azokat is, akik az igazság, a jóság, a szépség értékeit más szempontok, értékek alapján keresik - fejtette ki a kereszténydemokrata politikus, aki fontosnak tartja, hogy a Szent Koronára és a magyar történelemre megfelelő hivatkozás legyen az új alkotmány preambulumában.
2010.10.11. 11:00
 
 
Javul a Marcal vízminősége
Javul a Marcal folyón Győr-Moson-Sopron megyébe érkező víz minősége; a Rába, a Mosoni- és az Öreg-Duna a szennyezés előtti állapotban van - közölte az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság az MTI-vel hétfőn. Jelenleg négy helyen kezelik légbefúvással a vizet, hogy a gipsz jobban oldódjon benne. A víz pH értéke fokozatosan javul, a koroncói duzzasztónál vasárnap este mért érték 8,18 volt. Csütörtök délben ez az érték még 10,7 körüli volt. A Rábán, a Mosoni-Dunán és a Nagy-Dunán végzett mérések eredményei a szennyeződés előtti állapotnak felelnek meg.
2010.10.11. 11:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621[1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista