2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Kate Moss még augusztusban férjhez ment
Brit sajtóértesülés szerint augusztusban egybekelt Kate Moss és kedvese, Jamie Hince. A 36 éves brit topmodell és a 40 éves zenész augusztus 7-én tartotta esküvőjét egy kicsiny szicíliai kápolnában, ahová csak a hozzátartozókat és néhány barátot hívtak meg - adta hírül pénteken a The Daily Mirror brit napilap a pár baráti körére hivatkozva. A menyasszony mezítláb, egy átlátszó fehér ruhában állt az oltár elé - írta a lap, ám fotókat nem közölt az esküvőről.
2010.10.15. 19:45
 
 
Megkezdődött a termelés újraindítása a Mal Zrt. timföldgyárában
Megkezdődött a termelés újraindítása a Magyar Alumíniumtermelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ajkai timföldgyárában - közölte pénteken Petróczi Tímea, a céget felügyelő kormánybiztos szóvivője. A szóvivő közleményében hangsúlyozta, hogy a gyár kedden érheti el teljes üzemmódban való működését. Hozzátette: a felügyelők pénteken megvizsgálták a gyártás újraindításának körülményeit, Bakondi György kormánybiztos hiánypótlásra szólította fel a cégvezetést.
2010.10.15. 19:45
 
 
Bostoni kézben a Liverpool
Megvásárolta a jelentős tartozásokat felhalmozott Liverpool labdarúgócsapatát az észak-amerikai profi baseball-ligában (MLB) érdekelt Boston Red Sox együttesét is birtokló New England Sports Ventures (NESV). A sikeres értékesítés tényét maga az új tulajdonos, John W. Henry jelentette be pénteken. Martin Broughton, a Liverpool ügyvezető elnök a múlt héten szerdán állt elő azzal, hogy a vezetőség megállapodott az eladásról a New England Sports Venturesszel, amely ennek értelmében 300 millió fontért veheti meg a klubot. A két amerikai tulajdonos, George Gillett és Tom Hicks előzőleg kísérletet tett arra, hogy megváltoztassa az értékesítés előkészítésével áprilisban megbízott vezető testület összetételét, hogy megakadályozza az eladást.
2010.10.15. 18:30
 
 
Két aranyat remél a kajak-kenu szövetség a londoni olimpián
Baráth Etele, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke azt mondta: hat éremmel, köztük két arannyal elégedettek lennének a két év múlva sorra kerülő, londoni olimpián. A szervezet pénteki sajtóbeszélgetésén a sportvezető hozzátette: ez tartja reális célkitűzésnek, ugyanakkor a tapasztaltak szerint mindig van a csapatban tartalék, olyan versenyző vagy egység, amely meglepetést okozva állhat fel a dobogóra.
2010.10.15. 18:00
 
 
Együttműködés a magyar és a spanyol futballszövetség között
Az eddiginél szorosabb együttműködésben állapodott meg a magyar és a spanyol futballszövetség (MLSZ, RFEF) Madridban. Az MLSZ honlapjának pénteki beszámolója szerint Ángel María Villar Llona, az RFEF elnöke csütörtök délután a spanyol szövetség székhelyén fogadta a magyar küldöttséget, melynek Csányi Sándor elnök mellett Vági Márton főtitkár, Berzi Sándor alelnök és Dunai Antal volt a tagja. Az egyeztetés az MLSZ közlése alapján sikerrel zárult, az eddigi jó kapcsolat szorosabbra fűzéseként állapodott meg a két elnök a konkrétabb együttműködésben, melynek értelmében folyamatos szakmai párbeszéd zajlik majd az RFEF és az MLSZ között. A megállapodást még idén, Budapesten aláírják.
2010.10.15. 17:45
 
 
Eb-selejtezők: a szerb vezetők újrajátszást kérnek
A saját válogatottja szurkolóinak botrányokozása miatt félbeszakadt Európa-bajnoki selejtező újrajátszását fogja kérni a Szerb Labdarúgó Szövetség (FSS) a sportág európai irányító szervezetétől (UEFA). Tomislav Karadzic, az FSS elnöke elítélte a szerb huligánok erőszakos megmozdulásait, melyek miatt félbe kellett szakítani az olaszok elleni keddi, genovai mérkőzést. Ugyanakkor közölte, hogy a szerb szövetség vezetősége teljesen egységesen az olaszokat is felelősnek tartja a történtekért, mert nem tettek meg mindent az összecsapás biztonságos lebonyolítása érdekében.
2010.10.15. 17:15
 
 
Sanghaji tenisztorna: Federer csak két játékot veszített
A harmadik helyen kiemelt svájci Roger Federer mindössze két játékot veszített a svéd Robin Söderling ellen a 3,24 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztorna pénteki negyeddöntőjében. Az osztrák Jürgen Melzer ugyanakkor a világelső spanyol Rafael Nadal búcsúztatása után nem bírt az argentin Juan Monacóval.
2010.10.15. 16:30
 
 
Húszéves a mobiltelefon-szolgáltatás Magyarországon
Húsz évvel ezelőtt, 1990. október 15-én kezdte meg a kereskedelmi mobilszolgáltatást a Westel Rádiótelefon Kft., napjainkban pedig 11 millióra tehető a mobiltelefonok száma. A szolgáltatást indító cég a Magyar Telekom jogelődje, a Matáv, valamint a US West tulajdonában volt, a szolgáltatást 450 megahertzen indították. A Magyar Telekom sajtóbeszélgetésen emlékezett meg a szolgáltatás indításról. Elhangzott, hogy az 1990 őszén az NMT (Nordic Mobile Telephony) szabványra épülő analóg mobilszolgáltatás megjelenése új korszakot jelentett a magyar távközlésben, mivel az addig hiánycikknek számító telefonvonal megvásárolhatóvá, azonnal hozzáférhetővé vált.
2010.10.15. 16:30
 
 
Balatonfüred és Paloznak a legvirágosabb települések
A Virágos Magyarországért Környezetszépítő verseny díjátadó ünnepségét pénteken tartották Balatonfüreden; az országos versenybe benevezett 351 település közül mindkét kategóriában - város és falu - Veszprém megyei település lett a 2010. évi győztes. A városok kategóriájában a 12 ezer lakosú Balatonfüred szerezte meg az első helyet, a falvak között ugyancsak észak-balatoni település, a 400 lakosú Paloznak győzött.
2010.10.15. 16:30
 
 
Jövőre létrejön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Nemzeti Adó- és Vámhivatal néven új szervezet jön létre a jövő év elején az APEH és a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP) összevonásával - mondta a VPOP helyettes vezetője Egerben. A tervek szerint az új szervezethez fut majd be az állami bevételek 90 százaléka, vagyis amennyiben rosszul dolgoznak, az egy százalékos tévedés is 100 milliárd forint nagyságrendű bevételkiesést okoz az állam számára - közölte Szabó Zsolt a Magyar Vámügyi Szövetség konferenciáját megelőző sajtótájékoztatón. A fúzió célja, hogy a jelenleginél magasabb minőségben, szolgáltatóbb jelleggel működjönek a hatóságok - mutatott rá a helyettes parancsnok.
2010.10.15. 16:15
 
 
A német szurkolók szerint Ballackra nincs szükség a válogatottban
A német futballszurkolók többsége úgy gondolja, hogy a válogatottnak nincs többé szüksége Michael Ballackra. A SID hírügynökség megbízásából készült felmérésből - amelyet a Dortmund Polling Institut végzett - kiderült, hogy a drukkerek 55,1 százaléka azt szeretné, ha a Bayer Leverkusen 33 éves középpályása inkább visszavonulna. Ballack a nyári világbajnokság előtt nem sokkal súlyos bokasérülést szenvedett, így kihagyta a dél-afrikai tornát, amelyen a Nationalelf nagyszerű teljesítménnyel bronzérmet szerzett. Azóta a Bayer Leverkusenhez visszaszerződött Ballack többször is kijelentette, hogy továbbra is a nemzeti együttes csapatkapitányának tekinti magát.
2010.10.15. 15:15
 
 
Magyarországon a lakosság 26,5%-a minőségi éhező
Magyarországon a lakosság 26,5 százaléka tekinthető minőségi éhezőnek, amely azt jelenti, hogy étkezései során nem jut húshoz legalább kétnaponta - mondta Vajda László, a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályvezetője Budapesten, az Élelmezési Világnap alkalmából tartott sajtótájékoztatóján. Magyarországon a minőségi éhezés csökkenő tendenciájú ugyan, de még mindig nagyobb, mint a többi visegrádi országban, az Európai Unió 9,5 százalékos átlagát pedig jóval meghaladja. Ezért is csatlakozott Magyarország 2004-ben az EU segélyprogramjához, amely az éhezést hivatott csökkenteni.
2010.10.15. 15:15
 
 
Adócsalás gyanújával nyomoznak Berlusconi ellen
A római ügyészség nyomozást indított Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök, valamint fia, Piersilvio és a Mediaset nevű csoport tucatnyi vezetője ellen. A nyomozás egy milánói eljárás keretében zajlik. Az északolasz város ügyészsége a Mediaset televíziós jogai kapcsán indított pert a társaság homályos adásvételi ügyletei miatt. A római ügyészséget azonban egy 100 százalékban a Mediaset tulajdonában lévő vállalat, az RTI (Reti Televisive Italiane) 2003-2004-es adóbevallása és bevételei érdeklik. A társaság székhelye ebben a két évben az olasz fővárosban volt. Ha az adócsalás gyanúja igaznak bizonyul, az érintettek 18 hónaptól 6 évig terjedő börtönbüntetést kaphatnak.
2010.10.15. 14:00
 
 
Újra megnyitották a turisták előtt az athéni Akropoliszt
Újra megnyitották péntek délután az athéni Akropoliszt, amelyet a turisták tüntetések miatt napokig nem látogathattak. A kulturális minisztérium alkalmazottai délig tartó tiltakozó munkabeszüntetésének lejártával a turisták újra beléphettek a leghíresebb görögországi antik műemlék területére. Az elmúlt napok kellemetlenségei miatt a hatóságok ingyen engedték be az érdeklődőket. Csütörtökön a rohamrendőrök könnygázzal kergették szét azt a 150 tiltakozót, akik elbarikádozták magukat az Akropoliszon. A kulturális minisztérium szerződéses munkatársai kétévi elmaradt bérüket követelték az akcióval.
2010.10.15. 13:45
 
 
Még nem indult újra a termelés az ajkai timföldgyárban
Egyelőre nem indult újra a termelés az ajkai timföldgyárban, mert további adategyeztetésre van szükség - tudta meg Petróczi Tímeától, a gyár felügyeletével megbízott kormánybiztos szóvivőjétől az MTI. A szóvivő szerint további egyeztetések szükségesek a gyár menedzsmentje és a felügyelők között. Bakondi György kormánybiztos hiánypótlásra szólította fel a vezetőséget az adategyeztetés során. Az üzem újraindulása az adategyeztetéstől függ - mondta a szóvivő. Még csütörtökön Petróczi Tímea azt közölte az MTI-vel, hogy péntek déltől újra termelhet az ajkai timföldgyárat üzemeltető, állami felügyelet alatt működő Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt..
2010.10.15. 13:30
 
 
Újabb gyanúsított a Mal Zrt.-nél
Újabb gyanúsítottat hallgatott ki az iszapkatasztrófával kapcsolatban a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint D. József, az ajkai Mal Zrt. egyik vezetőjeként megalapozottan gyanúsítható gondatlan közveszélyokozás, valamint környezetkárosítás vétségével. Az NNI álláspontja szerint a gyanúsított elmulasztotta a hasonló katasztrófa esetén a kármentesítéshez és az élet, a testi épség, valamint a vagyon megóvásához szükséges intézkedések kidolgozását, védelmi rendszerek, a káresemény hatását csökkentő védművek és jelző-riasztórendszerek kialakítását. A gyanúsított, aki nem tett vallomást és a gyanúsítás ellen panasszal élt, szabadlábon védekezhet - fűzték hozzá.
2010.10.15. 13:00
 
 
Devecser állami ingatlanokat kap
Az MNV Zrt. vezérigazgatója a katasztrófahelyzetre tekintettel soron kívüli eljárásban aláírta azt a háromoldalú szerződést, amely hat darab devecseri, jelenleg állami tulajdonban lévő volt honvédségi ingatlan térítésmentes átadásáról rendelkezik - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő az MTI-vel. A szerződés alapjául az MNV egy korábbi határozata szolgált, amely egy több önkormányzatot érintő nagyobb csomag részeként elfogadta Devecser város kérelmét a volt honvédségi telephely, a hozzátartozó vízmű és út tulajdonba adásáról. A telephelyen korábban honvédségi raktárak működtek. A szerződést a honvédelmi miniszter és a polgármester is jóváhagyta, így az átadás azonnal megtörténhet.
2010.10.15. 13:00
 
 
Gyorsult az infláció az euróövezetben
Az euróövezetben 1,8 százalékra gyorsult a fogyasztói árak éves szintű növekedése szeptemberben az augusztusi 1,6 százalékról, elsősorban az energia drágulása miatt, havi összevetésben ismét 0,2 százalékkal nőttek az árak - közölte pénteken az Eurostat. Az Európai Unió statisztikai szolgálatának adatai megegyeznek az előzetes becsléssel és a szakértői előrejelzésekkel. Az unió egészében a tizenhatokénál nagyobb volt az infláció: 2,2 százalék éves bázison és 0,2 százalék havi szinten. A 27 tagországban a legnagyobb mértékben Romániában emelkedtek az árak, 7,7 százalékkal, majd Görögország(5,7 százalék), Észtország(3,8 százalék) és Magyarország (3,7 százalék) következik.
2010.10.15. 12:45
 
 
Hende Csaba: január elsejével tartalékosok veszik át a laktanyák őrzését
Az új tartalékos rendszer első elemeként tartalékos önkéntes katonák fogják ellátni a laktanyák biztosítási és őrzési-védelmi feladatait 2011. január elsejétől - közölte a honvédelmi miniszter pénteken sajtótájékoztatón, a Békéscsaba melletti fürjesi laktanyában. A diákok számára megrendezett haditornán a miniszter elmondta: az őrzés-védelmet olyan önkéntes tartalékosok veszik át, akik teljes lövészkiképzésen estek át, és a szolgálatot gépkarabéllyal felszerelve látják majd el. Hende Csaba szerint nem helyes, hogy jelenleg civil őrző-védő cégek alkalmazottjai állnak a laktanyák kapuiban. "Minek a dadusnak bébiszitter?" - tette fel a kérdést, majd hozzáfűzte: "Hová jutunk, ha a hadsereg saját magát sem képes őrizni és biztosítani?".
2010.10.15. 12:45
 
 
Irán kész hamarosan újrakezdeni a tárgyalásokat nukleáris programjáról
Teherán kész hamarosan újrakezdeni a tárgyalásokat a nemzetközi közösséggel nukleáris programjáról - erősítette meg pénteken Brüsszelben Manusehr Mottaki iráni külügyminiszter. Előzőleg Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője azt javasolta, hogy novemberben Bécsben indítsák újra a korábban megszakadt megbeszéléseket. A nemzetközi közösség képviseletében az úgynevezett Hatok Csoportja - az ENSZ Biztonsági Tanácsának (BT) öt állandó tagja, vagyis az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Oroszország és Kína, valamint a nem állandó BT-tag Németország - igyekszik rávenni Teheránt nukleáris programjának leállítására, illetve annak nemzetközi ellenőrzés alá helyezésére.
2010.10.15. 12:45
 
 
Az államfő fogadta Tőkés Lászlót
Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken a Sándor-palotában fogadta Tőkés Lászlót, az Európai Parlament alelnökét. A találkozón az államfő jövő heti kétnapos romániai útja is szóba került. A látogatás után Tőkés László, aki Schmitt Pált követte az Európai Parlament alelnöki székében, újságíróknak elmondta: az államfővel beszéltek a román-magyar államközi kapcsolatok alakulásáról, valamint a határon túli magyar oktatás helyzetéről. Mint hangsúlyozta, Schmitt október 18-án érkezik kétnapos hivatalos látogatásra Romániába, ahol ellátogat egyebek közt a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetemre. Ezen egyetem létrejöttében döntő szerepe volt az első Orbán-kormánynak - tette hozzá.
2010.10.15. 12:15
 
 
Négy főpolgármester-helyettest választottak
Titkos szavazással főpolgármester-helyettessé választotta alakuló ülésén a Fővárosi Közgyűlés György Istvánt, Csomós Miklóst, Pesti Imrét és Bagdy Gábort pénteken. A főpolgármester-helyetteseket titkos szavazással választották meg, valamennyi jelölt 32-32 érvényes szavazatot kapott. (A közgyűlés munkájában jelenleg 32 képviselő és Tarlós István főpolgármester vesz részt.) A megválasztott főpolgármester-helyettesek ezt követően esküt tettek. György István a városüzemeltetést, Csomós Miklós az oktatást és a kultúrát, Bagdy Gábor a pénzügyeket, Pesti Imre pedig az egészségügyet és a szociális ágazatot felügyeli majd.
2010.10.15. 12:00
 
 
Balerinacipő-automata számol le az éjszakai gyilkos tűsarokkal
Úgy tűnik, hogy véget ér az éjszakai mulatozást beárnyékoló gyilkos tűsarkú cipők időszaka, ugyanis ezentúl balerinacipő-automaták segítenek a hazafelé botorkáló hölgyeken. Egy német diáklány, Isabella Fendt találta ki a lapos talpú, eldobható balerinacipőket kínáló automata ötletét, mivel a fiatal lány már maga is számtalanszor megtapasztalta, hogy egy átmulatott éjszaka után milyen nehéz hazabotorkálni a kényelmetlen tűsarkúkban. A "lábon fekvő" megoldást kínáló automatákat már fel is szerelték négy szórakozóhelyre a Németország déli részében fekvő München városában. Egy pár eldobható cipő 7 euróba (1900 forint) kerül, és egy kistáska is jár hozzá, amelyben a gyilkos tűsarkút is haza lehet szállítani.
2010.10.15. 11:30
 
 
Megalakult a Fővárosi Közgyűlés
Letette esküjét Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester és a Fővárosi Közgyűlés 32 tagja a testület pénteki alakuló ülésén. A Fővárosi Közgyűlést - a korábbi 66 helyett - 33 képviselő és a főpolgármester alkotja. Mivel Staudt Gábor (Jobbik) lemondott, a helyére kerülő képviselő pedig még nem vette át mandátumát, 32 képviselő és a főpolgármester tett esküt pénteken. Az október 3-ai választás után a közgyűlésben a Fidesz-KDNP-nek a főpolgármesterrel együtt 18, az MSZP-nek 10, a Jobbiknak és az LMP-nek 3-3 mandátuma van. Orbán Viktor miniszterelnök az alakuló ülésén azt mondta, az emberek az önkormányzati választáson világos döntést hoztak:új korszaknak kell kezdődnie a főváros történetében.
2010.10.15. 11:00
 
 
Világbajnok kosaras csatlakozik vasárnap a soproniakhoz
Vasárnap érkezik Sopronba, hétfőn pedig edzésbe is áll az MKB-Euroleasing csapatánál Angel McCoughtry, a nemrég Csehországban világbajnokságot nyert amerikai női válogatott kosarasa, aki 18 pontjával a hazaiak elleni vb-döntő legeredményesebb játékosának bizonyult. A 24 éves sztár a válogatott második legjobb pontszerzője lett a vb-n a világ jelenlegi legjobbjának tartott Diana Taurasi mögött, s szintén csak Taurasi átlagolt nála több pontot az Euroliga előző kiírásában, amelyben még a kassai csapattal jutott be a legjobb nyolc közé.
2010.10.15. 10:45
 
 
Európában csökkent, Magyarországon nőtt az autóértékesítés
Szeptemberben már a hatodik egymást követő hónapban csökkent az új autók értékesítése Európában az állami ösztönző programok kifutása, illetve a fogyasztóknak a gazdasági fellendülésbe vetett bizalmának a megrendülése miatt. Az autógyártók szövetsége, az ACEA pénteken azt közölte, hogy az Európai Unióban 9,6 százalékkal kevesebb új autó kapott rendszámot, mint tavaly szeptemberben. Magyarországon 11,4 százalékos növekedést mutatott ki az ACEA. A legnagyobb visszaesés Görögországban volt szeptemberben az egy évvel korábbihoz képest, közel 50 százalék.
2010.10.15. 10:00
 
 
Olcsóbb az alkohol, mint a víz Új-Zélandon
Az alkohol olcsóbb lett Új-Zélandon, mint a palackozott víz, közölték pénteken kutatók, akik egyúttal arra figyelmeztetnek, hogy ez súlyos közegészségügyi következményekkel járhat. Az új-zélandi Otago Egyetem munkatársainak felmérése szerint egy pohár bor mindössze 90 forintnak megfelelő összegbe kerül, ehhez képest egy 2,5 deciliteres palackozott vízért 130 forintot, egy pohár tejért pedig 84 forintot kérnek. A New Zealand Medical Journal című orvosi szakfolyóiratban közzétett tanulmány szerzői azt is megállapították, hogy az alkohol viszonylagosan olcsóbb lett az utóbbi évtizedekben, mivel az átlagbérek növekedtek.
2010.10.15. 10:00
 
 
A kolontári lakók visszaköltözése ellenére marad a veszélyhelyzet minősítés
Minden készen áll ahhoz, hogy péntek déltől visszatérhessenek otthonukba azok a kolontári lakosok, akik majd egy hete kényszerültek elhagyni házukat az ajkai zagytározóból kiömlött vörösiszap okozta katasztrófa miatt - Dobson Tibor kármentesítési szóvivő péntek reggel az MTI-nek. Az ezredes közlése szerint a lakosokat visszaszállító autóbuszok délben indulnak az ajkai sportcsarnok elől. Dobson Tibor elmondta: a szakértők folyamatosan mérik a levegő és a talaj szennyezettségét, semmi nem veszélyezteti a visszaköltözést. Hozzátette: attól, hogy a lakók hazatérhetnek, a veszélyhelyzeti minősítés fennmarad.
2010.10.15. 09:45
 
 
Reggel még csak kevesen érkeztek a délben újrainduló timföldgyárba
Csak néhány embert lehetett látni az ajkai timföldgyár bejáratainál péntek reggel hat óra, azaz műszakkezdet előtt; a termelés déltől indulhat újra az állami felügyelet alá vont cégnél. A reggeli üzemkezdés előtt csak néhány munkába érkezőt látott az MTI tudósítója, de nyilatkozni ők sem akartak. (Korábban buszokkal szállították ilyentájt a dolgozókat munkába.) A központi irodaházban szinte mindenütt égett a villany. Csütörtök délután jelentette be Bakondi György kormánybiztos szóvivője, Petróczi Tímea, hogy péntek déltől újraindulhat a termelés a timföldgyárban.
2010.10.15. 08:45
 
 
"Katy in Wonderland"
Ezt a címet is adhatnánk annak az életrajzi könyvnek, aminek Katy Perry lenne a témája!
2010.10.15. 08:38
 
Editnek nincsenek tabuk!
Horváth Edit nem adja föl!
2010.10.15. 08:32
 
 
Kiengedték az őrizetből a norvég diáklány meggyilkolásával gyanúsított kínait
Még a múlt héten kiengedték az őrizetből a kínai Zhao Feit (Csao Fej), akit azzal gyanúsítanak, hogy megölt egy 21 éves norvég diáklányt augusztus végén Budapesten - tudta meg az MTI pénteken Pekingben norvég forrásból. A kínai hatóságok az észak-európai ország rendőrségi kapcsolatokért felelős illetékesével tudatták, hogy a helyi törvények szerint - miután nem állnak rendelkezésükre a bizonyítékok - Csao legfeljebb 30 napig volt fogva tartható. A hírt az oslói külügyminisztérium megerősítette; Ragnhild Imerslund, a külügyminisztérium igazgató-helyettese mindazonáltal megállapította, hogy nincs összefüggés a történtek és aközött, hogy Pekinget Norvégia ellen hangolta egy kínai ellenzéki személyiség Nobel-békedíjjal való kitüntetése.
2010.10.15. 08:30
 
 
Három kimentett bányász már elhagyhatta a kórházat Chilében
A chilei San José bányából 69 napos föld alatti raboskodás után csodával határos módon kimentett 33 bányász közül az első három helyi idő szerint csütörtök késő este már el is hagyhatta a kórházat. Az augusztus 5-én bekövetkezett bányaomlás során szerencsétlenül járt bányászokat szinte az egész világ szeme láttára szerdán mentették ki az Atacama-sivatagban lévő réz- és aranybányából, ahol 622 méteres mélységben egy menedékhelyen több mint 2 hónapot töltöttek. A bányászokat - akik közül az utolsó szerda éjfél előtt látta meg ismét a napvilágot - a hozzátartozókkal való rövid találkozó után helikopterrel kivizsgálásra azonnal a közeli Copiapo városka kórházába szállították.
2010.10.15. 08:00
 
 
Federer mandarinul tanul
A sanghaji tenisztornán szereplő Roger Federer kihasználja, hogy családja ezúttal nem tartott vele, s a szabadidejében kínaiul tanul. "Úgy gondoltam, jó móka lesz - nyilatkozta a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci játékos. - Beszélek svájci németül, németül, franciául és angolul is. Valószínűleg nem nagyon fogom használni a mandarin nyelvet, de jó szórakozás tanulni." A sanghaji tornán negyeddöntős Federer hozzátette: csapatával együtt kezdték a nyelvórákat, ám a stáb többi tagja alig tíz perc után feladta a küzdelmet. "Én voltam az egyetlen, aki ki tudott mondani néhány szót" - mondta büszkén.
2010.10.15. 07:45
 
 
Obama szerint szolgálhatnak melegek a hadseregben
Az amerikai elnök szerint véget kell vetni annak, hogy nem szolgálhatnak melegek a hadseregben. Barack Obama helyi idő szerint csütörtökön Washingtonban elhangzott beszédében kijelentette: még hivatali ideje alatt véget kíván vetni annak a gyakorlatnak, amely szerint az amerikai hadseregben melegek nem szolgálhatnak. Az elnök szerint szexuális irányultságra való tekintet nélkül mindenki számára biztosítani kell azt a jogot, hogy - amennyiben így akarja - a hadseregben szolgáljon.
2010.10.15. 07:30
 
 
Janukovics: Ukrajna még mindig csatlakozni akar az EU-hoz
Ukrajna még mindig szeretne csatlakozni az Európai Unióhoz (EU), ha annak ajtaja továbbra is nyitva áll előtte - mondta Viktor Janukovics ukrán elnök Vilniusban. Janukovics Dalia Grybauskaite litván államfővel közös sajtótájékoztatóján azt is elmondta, hogy továbbra is elkötelezett a korrupció elleni küzdelmet segítő reformok mellett, és visszautasította azt a vádat, amely szerint tekintélyelvű rendszert akarna kiépíteni Ukrajnában.
2010.10.14. 21:00
 
 
Asztalitenisz Pro Tour, Budaörs: 10 magyar szerepel a főtáblán
Összesen tíz magyar játékos szerepelhet egyesben a főtáblán az asztaliteniszezők Budaörsön zajló I. JOOLA Magyar Nemzetközi Bajnokságán, amely a Pro Tour-sorozat része. A 30 ezer dollár összdíjazású versenyen a férfiaknál Kosiba Dániel és Jakab János, a nőknél pedig Tóth Krisztina, Lovas Petra és Póta Georgina egyből az elitmezőnybe kapott besorolást, a csütörtökön véget ért selejtezőből pedig Muskó Péter, Pattantyús Ádám, Fazekas Péter, Pázsy Ferenc és Pergel Szandra verekedte be magát a 64 közé. A főtábla küzdelmei pénteken rajtolnak. Az egyes kvalifikációjában magyar részről összesen 18-an voltak érdekeltek. A magyar szövetség először ad otthont Pro Tour-versenynek.
2010.10.14. 18:00
 
 
Péntek déltől újra termel a Mal Zrt.
Péntek déltől újra termel az ajkai timföldgyárat üzemeltető, állami felügyelet alatt működő Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. - közölte a vállalatot felügyelő kormánybiztos szóvivője Kolontáron az MTI-vel. Petróczi Tímea elmondta: a hatósági engedélyek igazolják, hogy a gyár biztonságosan működik. A szóvivő tájékoztatása szerint a cég felügyelői már valamennyi dokumentumot átvették. Az újraindított termelés során keletkező vörösiszapot egy új, eddig még nem használt, de a szükséges engedélyekkel rendelkező tározóba fejtik. A működés beindításához már korábban felfűtötték a gépeket.
2010.10.14. 18:00
 
 
Mol: válságban mindenkinek ki kell vennie a részét a teherviselésből
Tudomásul kell vennünk, hogy válsághelyzetben mindenkinek ki kell venni a részét a teherviselésből - mondta a Mol Nyrt. elnök-vezérigazgatója az energiaszektorra vonatkozó különadóról. Hernádi Zsolt elmondta azt is, nem tudják még pontosan, hogy mennyit kell fizetniük, de úgy tűnik, hogy a különadót a részvénypiac már beárazta. Úgy vélte, a rossz makrogazdasági környezet károsabb lehet a részvényesek szempontjából az átmeneti különadónál. A Mol árfolyama a tőzsdén szerdán 145 forinttal, 0,69 százalékkal 20.850 forintra csökkent, viszont csütörtökön 30 forinttal, 0,14 százalékkal 20.880 forintra erősödött.
2010.10.14. 17:45
 
 
Aszteroidák ütközését fotózta a Hubble űrteleszkóp
Aszteroidák ütközését fotózta a Hubble űrteleszkóp, kutatók szerint először sikerült rögzíteni ilyen égi jelenséget. Az űrteleszkóp által január és május között készült felvételeken egy üstökösszerű csóva csúcsában egy bizarr X-alakú objektum látható, olyan, amelyet csillagászok még soha nem észleltek. A szakemberek P/2010 A2-nek nevezték el az objektumot, amely a Mars és a Jupiter közötti kisbolygóöv, az Aszteroida-öv körül cirkál. A felvételen látható 122 méter széles objektumról úgy vélik, hogy egy nagyobb test maradványa, amely 17 700 kilométer/óra sebességgel összeütközött egy kisebb aszteroidával. Utóbbi a csillagászok szerint 3,3-5 méter átmérőjű lehetett.
2010.10.14. 17:45
 
 
Január és szeptember között 41,7%-kal kevesebb autót adtak el
Az idén január-szeptemberben a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete 37.807 személygépkocsit adott el, ez 41,7 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A magyarországi forgalomba helyezés száma 32.421 darab volt, 33,8 százalékkal kevesebb, mint 2009 első kilenc hónapjában - közölte az egyesület az MTI-vel. Az MGE értékesítése alapján az idén az első 9 hónapban a legnagyobb, 13,1 százalékos piaci részesedése a Volkswagennek volt, azt követte a Ford 12,2, majd a Skoda 11,9 százalékkal. Tavaly január-szeptemberben az első helyen a Suzuki szerepelt 17,7 százalékkal, azt az Opel követte 9,9, majd a Ford jött 9,6 százalékkal.
2010.10.14. 17:00
 
 
Peking: a Nobel-békedíj felbujtás a bűnözésre
Liu Hsziao-po kitüntetése a Nobel-békedíjjal, mivel egy elítélt bűnözőről van szó, egyenértékű a bűnözésre való felbujtással - jelentette ki csütörtökön Pekingben Ma Csao-hszü kínai külügyi szóvivő. A szóvivő tájékoztatóján - utalva Liu státusára - azt hangoztatta, hogy Kínában a törvények mindenkire egyaránt vonatkoznak, s az állam joga - mint minden országban -, hogy a törvénytelenségeket szankcionálja. "Lehetséges, hogy Liu kitüntetése mögött valójában az húzódik meg, hogy vannak, akik rossz szemmel nézik a kínai sajátosságú szocializmus építésének útját és gyűlölik a kínai politikai rendszert?" - tette fel a kérdést. Kína ügyeiről a kínaiaknak kell dönteniük - szögezte le.
2010.10.14. 17:00
 
 
Még mindig nem sima ügy a Liverpool eladása
Továbbra sem látszik tisztulni a kép a Liverpool eladásának ügyében, mert bár az illetékes londoni bíróság szerdán úgy foglalt állást, hogy a két amerikai tulajdonos nem blokkolhatja a labdarúgóklub előkészített és már bejelentett értékesítését, utóbbiak közölték, hogy egy texasi bíróságon elérték az ügylet lebonyolításának halasztását.
2010.10.14. 16:15
 
 
Karcsúsítják a NATO szervezetrendszerét
Karcsúsítják a NATO szervezetrendszerét - döntöttek csütörtökön Brüsszelben az észak-atlanti szervezethez tartozó országok védelmi miniszterei. Az átfogó reformtervek értelmében az eddigi 11-ről 7-re csökken főparancsnokságok száma. Ennél is radikálisabb fogyókúrára fogják a NATO-ügynökségek hálózatát: 14 intézményből csak 3 marad meg. Arról egyelőre nem határoztak, hogy pontosan mely szervezeti egységek esnek áldozatul a takarékossági intézkedéscsomagnak. Azt viszont számszerűsítették, hogy a főparancsnokságokon összesen szolgálatot teljesítők 12 és félezer fős létszámát 9 ezerre faragják le.
2010.10.14. 16:15
 
 
Sanghaji tenisztorna: Nadal kikapott Melzertől
A világelső Rafael Nadal meglepetésre kikapott a csütörtöki nyolcaddöntőben az osztrák Jürgen Melzertől a 3,24 millió dollár összdíjazású sanghaji keménypályás férfi tenisztornán. Az egy perc híján két óra alatt alulmaradt spanyol sztár 17 nyerő ütést mutatott be, szemben ellenfele 37-ével. Eredmények, 3. forduló (nyolcaddöntő): Melzer (osztrák, 13.)-Nadal (spanyol, 1.) 6:1, 3:6, 6:3.
2010.10.14. 15:30
 
 
Megalakult a fővárosi MSZP-frakció
Megalakult az MSZP fővárosi frakciója, amelyet Horváth Csaba budapesti MSZP-elnök vezet, helyettesei Tüttő Kata és Trippon Norbert lesznek. Horváth Csaba csütörtökön sajtótájékoztatón azt mondta, konstruktív ellenzéki politizálásra készülnek. Úgy fogalmazott: támogatnak minden olyan kezdeményezést, amely a budapestiek életminőségének javítását szolgálja, de ha úgy látják, hogy sérülnek a polgárok érdekei, akkor keményen felemelik a hangjukat. Politikai pótcselekvésnek tartja, ha az új városvezetés pénzügyi csontvázakat akar keresni a következő időszakban. A szocialista politikus a számukra kiemelten fontos területek közé sorolta az oktatás fejlesztését és az egészségügyi szolgáltatások biztonságának a javítását.
2010.10.14. 15:00
 
 
Matolcsy: a válságadót nem lehet az emberekre terhelni
A válságadót nem a családokra, nem az emberekre terhelik, és nem lehet azokat áthárítani - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter sajtótájékoztatón. A válságadóval beállítható az idei 3,8 százalékos költségvetési hiány - tette hozzá. A miniszter szerint Magyarország számára a legfontosabb az, hogy a növekedés, a munkahely és a szabadságjogok, valamint az ország pénzügyei egyensúlyban legyenek. Ezeket a kérdéseket együtt kell kezelni. Matolcsy kifejtette: azért van szükség második akciótervre, mert az első sikeres volt és folytatást igényel, hiszen a költségvetés egyensúlyát a 3,8 százalékos szinten kell tartani.
2010.10.14. 14:45
 
 
F1: Ecclestone megállapodott Putyinnal az Orosz Nagydíjról
Szocsiban, a 2014-es téli olimpia városában attól az évtől kezdve Forma-1-es versenyeket rendeznek öt esztendőn keresztül - erről állapodott meg Putyin orosz miniszterelnök Bernie Ecclestone-nal, az F-1 első emberével. A felek csütörtökön már alá is írták az egyezményt, melynek létrejöttéről maga Putyin számolt be Szocsiban üzletemberek előtt. Az Orosz Nagydíjról szóló alkut a kormányfő azzal magyarázta, hogy a Fekete-tenger partján fekvő üdülővárosban szükség van "az olimpiai játékok után itt maradó létesítmények racionális és hatékony kihasználására". Putyin sürgette, hogy mielőbb álljon fel az a társaság, amelyet a Forma-1-hez kapcsolódó olyan reklámipari cégek alkotnak, amelyeknek közvetlen kapcsolatuk van az autógyárakkal.
2010.10.14. 14:45
 
 
Iszapömlés: az LMP leállíttatná a lakosság visszaköltöztetését
Az LMP felszólítja a kormányt a vörösiszapömlés által szennyezett terület mihamarabbi megtisztítására és arra, hogy a vörösiszap összegyűjtésének befejezéséig állítsa le a visszaköltöztetéseket - írta az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében Jávor Benedek. Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke kijelenti, hogy pártja elhamarkodottnak tartja a lakosság visszaköltöztetését az iszapömlés sújtotta Kolontárra és Devecserre, mert a hivatalos és a Greenpeace-es mérések szerint a szálló por mennyisége a határérték felett van a térségben, ami tartós egészségkárosodást okozhat.
2010.10.14. 14:45
 
 
A környezetvédelmi államtitkár hatósági jogköröket venne el a jegyzőktől
Törvénymódosítást kezdeményez a környezetvédelmi államtitkár, hogy a nagyobb ipari létesítményekkel kapcsolatos, továbbá a veszélyes anyagok tárolására, gyártására vonatkozó elsőfokú építésügyi hatósági jogköröket vegyék el a jegyzőktől, és adják át a katasztrófavédelemnek vagy a környezetvédelmi főfelügyelőknek, illetve az erre kijelölendő vagy létrehozandó hatóságnak. Illés Zoltán az ajkai zagytározónál, a megsérült X. számú kazetta gátjának tetején újságíróknak azt mondta: elfogadhatatlan, hogy a veszélyes a anyagokkal foglalkozó építményekre a jegyző adhatja ki az építési engedélyt, és a hatályos törvény szerint a környezetvédelmi hatóság például nem ellenőrizheti a vörösiszap-tározó gátját.
2010.10.14. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618[1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista