2020. július 3., péntek - Kornél
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Elton John: "nem jutnék tovább az X Factorban"
Nem szereti Sir Elton John az X Factorhoz hasonló televíziós tehetségkutató műsorokat, mert szerinte az ezekben felbukkanó, kiemelkedő tehetségeknek sem garantált a tartós siker, annyira nem, hogy - mint mondta - valószínűleg ő sem jutna tovább, ha ma benevezne egy ilyen versengésbe. Az énekes világsztár a Radio Times című, a celebvilággal is bőséges terjedelemben foglalkozó brit tévé- és rádióújságnak kijelentette: nem lelkes rajongója a tehetségkutató sorozatoknak. "Én sem jutottam volna messzire, ha valamelyikben indultam volna... Egyébként sem akarok a tévében szerepelni, mert a televízió mára unalmassá, bénítóan agyzsibbasztóvá vált" - fakadt ki Sir Elton.
2010.10.19. 15:15
 
 
Lengyelországban megölték a legnagyobb ellenzéki párt egy munkatársát
Egy merénylő megölte a közép-lengyelországi Lódzban kedden a Jog és Igazságosság (PiS) párt egyik munkatársát, egy másikat pedig súlyosan megsebesített - közölte a helyi rendőrség. A bűntény a legnagyobb lengyel ellenzéki párt, a nemzeti konzervatív PiS egyik lódzi irodájában történt. A halálos áldozat a PiS egyik európai parlamenti képviselőjének, Janusz Wojciechowskinak volt az asszisztense, a súlyos sebesült pedig a párt parlamenti képviselőjének, Jaroslaw Jagiellónak a segítője. A gyilkost - egy 62 éves czestochowai férfit - azonnal elfogták.
2010.10.19. 14:15
 
 
A MÁV javulást vár, a Volán szerint ésszerű az egységes vagyonkezelés
A közösségi közlekedési holding létrehozásától a vasúttársaság pozíciójavulást vár, a Volán szerint racionális törekvés az egységes vagyonkezelés. Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója kedden újságíróknak elmondta: abban reménykedik, hogy a holding létrehozásával javulnak a vasúttársaság pozíciói. Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója szerint a menetrend szerinti helyközi közlekedésben az állami vagyonkezelés egységesítése ésszerű és racionális törekvés. Az egységes állami vagyonkezelés lehetővé teszi, hogy célkitűzésként fogalmazódjon meg az utazási igények jobb kielégítése, a működés hatékonyságának javítása is.
2010.10.19. 14:00
 
Fidesz: a szocialisták elismerték a költségvetési trükkök százait
A Fidesz szerint azzal, hogy a szocialisták megszavazták a parlamentben a zárszámadási törvényt, elismerték, hogy a Bajnai-kormány 2009-ben a költségvetés zárásakor és az idei büdzsé elkészítésekor költségvetési trükkök tucatjaival, százaival valótlan képet tárt az Országgyűlés elé a büdzsé helyzetéről. Rogán Antal, a Fidesz országgyűlési képviselője emlékeztetett, a hétfőn elfogadott 2009-es zárszámadási törvény normaszövegében az olvasható: az Országgyűlés megállapítja, hogy a 2009. évben folytatott költségvetési gazdálkodás számos ponton megsértette az államháztartási törvényben rögzített elveket, és indokolatlan mértékben terhelte meg a 2010. évi költségvetés végrehajtását.
2010.10.19. 14:00
 
 
Belépőjegy Velencébe
Fizetős lesz a Velencébe való belépés a hajóval és vonattal érkezők számára is: a bevezetés előtt álló díjjal akarják megfékezni a turistaáradatot és finanszírozni a műemlékek helyreállítását. Busszal, vonattal, hajóval érkezel: Velencében fizetned kell! Jövőre csak a gyalogos látogatók léphetnek be ingyen a szigetekre - jelentette ki Renato Brunetta, az olasz kormány velencei születésű közigazgatási minisztere. Véleménye szerint csak a minden látogatóra kivetett belépőjegy mentheti meg Velencét.
2010.10.19. 13:45
 
 
Milliókba került Penélope Cruz pocakjának eltűntetése
Penélope Cruz júliusban a Bahamákon ment feleségül Javier Bardemhez, és a legfrissebb hírek szerint babát vár.
2010.10.19. 13:41
 
 
Idén 95,5 millió forintba kerülnek az október 23-i állami rendezvények
Idén 95,5 millió forintból szervezi és rendezi a Hungarofest az október 23-i állami ünnepséget, amely péntektől november 4-ig tart - közölte Nagy Anna kormányszóvivő kedden Budapesten. A programok az ünnep előestéjén, október 22-én elkezdődnek, amikor a Műegyetemnél tartanak megemlékezéseket különböző szervezetek. A helyszínről egy menet is elindul a Bem térre, majd onnan a Kossuth Lajos térre, ahol meggyújtják a forradalom lángját. Október 23-án, szombaton a hivatalos ünnepségsorozat az állami lobogó felvonásával kezdődik, majd 10 órától egész napos programok kezdődnek a Kossuth Lajos téren. Például megnyitják a Parlamentet, lesz koncert, filmvetítés és rajzverseny.
2010.10.19. 13:30
 
 
Megkezdték a bontási engedélyek kiadását Kolontáron
A kolontári önkormányzat megkezdte a bontási engedélyek kiadását újabb huszonhárom házra, amelyek bontásáról vasárnap határozott a védelmi bizottság - tájékoztatta Tili Károly polgármester kedden az MTI-t. Tili Károly elmondta, hogy a polgármesteri hivatal mellett húzódó, újonnan épített védőgát mögötti területen lévő kilenc lakóingatlan elbontása befejeződött, ezek a házak egy esetleges újabb iszapömléskor visszaduzzasztó hatásukkal veszélyeztették volna a települést.
2010.10.19. 13:30
 
 
Szabadlábon marad a Mal Zrt. vezérigazgatója
Szabadlábon marad Bakonyi Zoltán, a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vezérigazgatója; erről a Veszprém Megyei Bíróság hozott másodfokú, jogerős döntést kedden, helyben hagyva az elsőfokú bíróság végzését - közölte a megyei bíróság büntető kollégiumának vezetője. A megyei bíróság ugyanakkor - szemben az első fokon eljárt Veszprém Városi Bíróság végzésével - a halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétségében Bakonyi Zoltánnal szemben az alapos gyanú fennállását megállapította - mondta Kahler Frigyes.
2010.10.19. 13:15
 
 
Korrupció a FIFA berkein belül
A két végrehajtó bizottsági tag vesztegetési ügye nyomán a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségre (FIFA) újfent annak a gyanúnak az árnyéka vetül, hogy vezetői között számos megvásárolható funkcionárius akad - írta a Die Welt. A német konzervatív újságban közölt cikk leszögezi: kétséget kizáróan felmerül a gyanú, hogy a világbajnokságok rendezési joga megvásárolható. A legújabb botrány egyúttal megerősíti a világ leghatalmasabb sportszervezetével kapcsolatos korábbi információkat. A mostani "lebuktató akciót" a Sunday Times című napilap rendezte meg: a brit újság arról számolt be, hogy a FIFA egyes tisztviselői pénzt kértek azért, hogy a 2018-as, illetve 2022-es világbajnokság helyszínének kiválasztásakor az adott országra voksoljanak.
2010.10.19. 13:00
 
 
Balsai szerint el kell rendelni a nyomozást Gyurcsány ellen
A 2006. őszi rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott szerint az eddig áttekintett tények, valamint a további, várható bizonyítékok törvényes alapot szolgáltatnak majd Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök ellen bűnügyi nyomozás elrendeléséhez. Balsai István ismertette részjelentését a 2006. szeptember 17. és október 24. közötti napokban a fővárosban történt rendőri intézkedésekről, valamint a politikai és büntetőjogi felelősök azonosításának vizsgálatáról. A megbízott azt mondta, ha még a hiányzó, elsősorban nemzetbiztonsági dokumentumokat beszerzik, "a napnál világosabb lesz az, hogy Gyurcsány Ferenccel szemben is el kell rendelni a nyomozást, és meg kell állapítani a felelősségét".
2010.10.19. 12:45
 
 
A legmagasabb FIFA-minősítést kaphatja a felcsúti pálya
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) által akkreditált angliai székhelyű laboratórium munkatársai két napon át vizsgálták a helyszínen a közelmúltban felújított felcsúti műfüves futballpályát, amelyre a Puskás Akadémia a FIFA kétcsillagos, azaz a legmagasabb minősítését kérte. Ezzel a Kárpát-medence legmagasabb besorolású pályája lehet a felcsúti.
2010.10.19. 12:30
 
 
Az MSZP feltételeket szab az új alkotmány támogatásához
Az MSZP akkor tudja támogatni az új alkotmányt, ha az, illetve annak előkészítése az általuk támasztott követelménynek megfelel - közölte sajtótájékoztatóján Mesterházy Attila elnök-frakcióvezető. Mint mondta: a szocialisták formai feltétele az, hogy az új alkotmány elfogadását előzze meg társadalmi egyeztetés. A politikai feltétel az, hogy az új alkotmány előkészítéséből ne zárják ki azokat, akik véleménye eltérő a Fideszétől. Az MSZP szakmai elvárásáról a pártelnök azt mondta, az új alkotmánynak meg kell őriznie a jelenlegi alaptörvény időtálló eredményeit és védenie kell a demokratikus berendezkedést, a jogállamot, a szabadságot, az emberi jogokat, a méltóságot és az európai értékeket.
2010.10.19. 12:15
 
 
Tyra Banks a szexről kérdezget, mehet a bíróságra
Sok országban érvényes, hogy idegen felnőttnek kiskorúval bármiféle kapcsolatba kerülni csak nagy elővigyázatossággal lehet. Tyra Banks nem vigyázott.
2010.10.19. 12:07
 
 
Több ember meghalt lövöldözésben a csecsen parlamentben
A Csecsenföld parlamentjében kedden reggel kitört lövöldözés kezdete után a terroristákat meg is semmisítették - jelentette ki az Oroszországhoz tartozó autonóm köztársaság elnöke, Ramzan Kadirov Groznijban. A terroristákon kívül az akcióban három ember vesztette életét, köztük két rendőr. A terroristák egyike közvetlenül a parlament épületénél felrobbantotta magát, két másik pedig behatolt az épületbe, és elbarikádozta magát a földszinten, de a különleges hadművelet során mindkettő felrobbantotta magát. A támadókon kívül két rendőr és egy civil személy vesztette életét. A sérültek száma 17, közülük hat rendőr és 11 polgári személy.
2010.10.19. 11:45
 
 
A régi párok tagjai kevésbé ismerik egymást, mint a friss szerelmesek
A közhiedelem szerint egy hosszú kapcsolat során legalább annyira megismerjük a másikat, mint saját magunkat. Egy svájci kutatás most azonban ellentmond ennek. Ez alapján az emberek annál kevésbé ismerik partnerüket, minél tovább együtt vannak vele. A Bázeli Egyetem pszichológusai 78 pár tagjaitól kérdezték meg, hogy partnerük három témakörön belül mit szeret és mit nem. A résztvevők átlagosan 40 százalékban találták el a partner preferenciáit, az idősek azonban 36 százalékkal gyengébben szerepeltek, mint a fiatalok a maguk 42 százalékos eredményével - írja a der Spiegel című német lap internetes kiadása.
2010.10.19. 11:30
 
 
Alig változott a forint
Alig változott a forint kedden délelőtt a bankközi devizapiacon: az eurót 276,05 forinton jegyezték, szemben a hétfő délutáni 276,80 forintos szinttel, kedd kora reggel a délelőttihez hasonló szinten, 276 körül jegyezték az eurót. Reggel óta az euró egy forintos, a 275,50-276,50 forintos sávban mozog. A kereskedők szerint elsősorban az euró/dollár alakulása határozza meg a forint árfolyamát. Kedden délelőtt egy euró 1,3930 dollár volt, előző délután 1,3950 dollár, a reggeli órákban pedig megközelítette az 1,40 dolláros szintet is.
2010.10.19. 11:15
 
 
Valószínűleg jövőre lesz Vilmos és Kate esküvője
A jövő év elején jelentik be Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton eljegyzését, és a pár a nyáron össze is házasodik - közölte tényszerű információként a keddi brit bulvársajtó. A Daily Mirror udvari bennfentesei szerint már az is eldőlt, hogy a hercegi menyegző napját országos munkaszünetté nyilvánítják. A jól értesült források szerint a 28 éves Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a trónutódlási sorban - "szívesen maradt volna agglegény a harmincas évei közepéig ... ám tudja, hogy számára Kate az igazi ... és felismerte, hogy nem várathatja örökké".
2010.10.19. 11:00
 
MKP: A nyelvtörvény nemcsak diszkriminatív, de veszélyes is
Ha nem is gyűjtik össze az előírt százezer aláírást, mégis sikeres lehet a szlovák nyelvtörvény módosításáért, a szankciók törvényből való eltávolításáért indított petíció – nyilatkozta Berényi József, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában kedd reggel. A politikus, aki tagja a petíciós bizottságnak, úgy látja: egy későbbi, a mostaninál esetleg diszkriminatívabb szándékú kormány kezében veszélyes lehet a nyelvtörvény mostani formája – azért is kell azt megváltoztatni. Az MKP elnöke a szlovák-magyar kapcsolatok további megoldandó problémáiról is beszélt.
2010.10.19. 10:50
 
Csaba László: Nem valószínű, hogy elmenjenek a vállalatok a különadó miatt
Lehet, hogy Brüsszelben elbuknak a magyar különadók, de a célt, az idei költségvetés rendbetételét megoldja velük a kormány, sőt a következő évek adócsökkentéseihez is biztonságos hátteret teremt általuk - nyilatkozta Csaba László egyetemi tanár, közgazdász-professzor a Duna Televízió Heti Hírmondó című műsorában vasárnap este. A szakember szerint a jelek nem arra utalnak, hogy az állam majd vissza akarná fizetni a most elvonandó magán-nyugdíjpénztári járulékokat, bár a részletekről nem tudni sokat. Ő maga kitart a privát megtakarítási forma mellett.
2010.10.19. 10:43
 
 
Mel Gibson is feltűnik a Másnaposok folytatásában?
Az egész világot megdöbbentő botrányai után újra a filmezés kapcsán cikkeznek Mel Gibsonról.
2010.10.19. 10:25
 
 
Amerikai kutatók: az agyban meglátszik, ki a jó barát
Amerikai kutatók felfedezték, hogy az agy bizonyos területei különösen aktívak lesznek, ha valaki jó barátaira gondol, míg egy idegen nem váltja ki ugyanezt a hatást.
2010.10.19. 10:14
 
 
A Barátok közt gyönyörű sztárja szakít, ha nincs gyerek
A Barátok közt Nádor Kingája még nem tudja, hogy a filmsorozat készítői milyen hosszúra tervezték az ő karakterének szerepeltetését.
2010.10.19. 10:09
 
 
Műanyag játékait eszi Sarka Kata gyermeke
A Hajdú-Sarka házaspár nagyobbik gyermeke, Noncsi lassan túl van a most két hónapos Dávid érkezése felett érzett féltékenységén, és testvéri szeretettel figyeli a picit. Még öcsike etetéséből is igyekszik kivenni a részét, ám ez komoly feladatok elé állítja Katát.
2010.10.19. 10:02
 
 
A reálkereset 3,1 százalékkal nőtt január-augusztusban
A reálkeresetek - a fogyasztói árak 5,2 százalékos növekedése mellett - 3,1 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit az év első nyolc hónapjában, döntően a személyi jövedelemadó-szabályok változása miatt - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Augusztusban a reálkereset 2,0 százalékkal emelkedett az egy évvel azelőttihez viszonyítva, júliusban az emelkedés 0,5 százalékos volt. A teljes munkaidőben foglalkoztatottak havi bruttó keresete 1,9 százalékkal emelkedett a júliusi 0,3 százalékos növekedés után. Így a nettó kereset emelkedése is gyorsult augusztusban 5,8 százalékra az előző havi 4,5 százalékról.
2010.10.19. 10:00
 
György István: Alapvetően magára számíthat a főváros
Folyik a leltárkészítés a fővárosban, azonban konkrét számokat mondani egyelőre még könnyelműség lenne – nyilatkozata György István, Budapest városüzemeltetésért felelős főpolgármester-helyettese a Duna Televízió Hattól nyolcig című műsorában hétfő reggel. A kormányra bizonyos területeken számítanak, de tudják, hogy alapvetően mégis csak saját erejére építhet a főváros. A BKV-nál huszonöt-harminc milliárd forintos folyó fizetési problémát kellene sürgősen megoldani.
2010.10.19. 09:59
 
WTF-Taekwondo: Tóth Balázs megnyerte a Belgrád Opent
Folytatta remek sorozatát Tóth Balázs. A magyar taekwondó-válogatott legeredményesebb tagja legutóbb a bonni Mesterek Kupáján győzött, ezúttal pedig a Belgrád Openen szerzett aranyérmet.
2010.10.19. 09:48
 
 
A sanghaji világkiállításra viszik a chilei mentőkabint
A sanghaji világkiállításra szállítják az egyik mentőkabint, amelyet a chilei bányászok kimentésére készítettek. Három mentőkapszula készült a 33 bányász kimentésére, aki omlás következtében a San José-i réz- és aranybányában, 622 méteres mélységben 69 napon át sínylődött. A Shanghai Daily internetes oldalán idézi Rodrigo Hinzpeter chilei belügyminisztert, aki elmondta: a bányászok kimentésére használt Fénix II mentőkapszulát a chilei főváros főterén állítják ki, a Fénix I-et viszont hamarosan az október 31-én véget érő világkiállításra szállítják Sanghajba. A harmadik prototípust a beomlott bánya közelében fekvő Copiapo város egyik terén teszik ki közszemlére.
2010.10.19. 09:45
 
 
A Vatikán szerint Homer Simpson katolikus
Áldását adta a Simpson családra a Vatikán: a pápai állam hivatalos lapja a hét végén nyilvánította katolikusnak a bizarr televíziós sorozat családjának fejét, Homert és annak fiát, Bartot. Mi több, az Osservatore Romano vasárnapi cikke azt is leszögezte, hogy a szülők bátran leültethetik a sorozat elé a gyermekeiket. "Kevesen tudják, és ő mindent elkövet, hogy titokban tartsa. De igaz: Homer J. Simpson katolikus" - fogalmazott a lap, amely egy jezsuita pap e témában készült tanulmányára alapozta állítását. Simpsonék evés előtt imádkoznak, és "a maguk módján hisznek a túlvilágban" - idézte a jezsuita tanulmányt a katolikus újság. A kilencven országban sugárzott amerikai tévészériát tavaly decemberi elemzése után már másodszor illette elismerő szavakkal a Vatikán.
2010.10.19. 09:45
 
Néha még az orvos sem képes kideríteni mi van a szánkban!
"Évente több ezer fogászati implantációt, azaz fogbeültetést végeznek kisebb-nagyobb magyarországi magánklinikákon, az emberek azonban az esetek többségében nem tudják, mi is kerül pontosan a szájukba. Így nehéz, néha szinte lehetetlen a javítás, ami ha gyors beavatkozásra van szükség óriási gondot jelenthet" - hívja fel a figyelmet Dr. Czinkóczky Béla fogszakorvos, fog és állcsont sebész, az elrontott és speciális implantációk szakértõje.
2010.10.19. 09:43
 
 
Ejtőernyős célbaugrás: a mieink legyőzték a világbajnokokat
Az összetett Világkupa-győztes magyar ejtőernyős célbaugró-válogatott legyőzte a világbajnok együttest.
2010.10.19. 09:37
 
Két különleges kiállítás Debrecenben
A modern magyar képzőművészet egyik legfontosabb kollekciójának számító Antal–Lusztig-gyűjtemény anyagából - az előző évekhez hasonlóan - idén is reprezentatív tárlatot rendez a MODEM. Az idei kiállítás azonban két szempontból is rendhagyó lesz. Egyrészt azért, mert a hazai alkotók mellett ezúttal külföldi művészek is szerepelnek (köztük olyan nemzetközi hírességek, mint például Joseph Beuys, Gerhardt Richter, Ilja Kabakov, Joseph Marioni vagy Dieter Roth), másrészt azért, mert egyazon térben két összekapcsolódó, de teljesen különálló tárlatot láthat a közönség: A héttoronyba zárva címmel a melankólia modern és kortárs művészetben való megjelenését tematizáló, A kartuson kívül címmel pedig a nemzetközi monokróm festészet legfontosabb tendenciáit bemutató tárlatot.
2010.10.19. 09:36
 
 
Erdei Zsolt november 20-án Atlantic Cityben bokszol
Erdei Zsolt, a Boksz Világszervezet korábbi félnehézsúlyú világbajnoka november 20-án ismét kötelek közé lép, a 36 éves magyar versenyző az egyesült államokbeli Atlantic Cityben a kenyai Samson Onyangóval találkozik. Az amerikai ESPN csatorna, majd a profibox.hu hétfő késő este számolt be arról, hogy az amatőrként olimpiai bronzérmes Erdei három mérkőzésre szóló szerződést írt alá az egyik legismertebb amerikai promóterrel Lou DiBellával, aki többek között olyan sztárokat képvisel, mint Bernard Hopkins, Sergio Martinez, vagy Glen Johnson.
2010.10.19. 09:30
 
 
Egy maffiózó fiát is bezárták az olasz Big Brother-villába
Egy ismert olasz bűnöző fia is szerepel a Big Brother (Nagy Testvér) valóságshow olasz változatának hétfőn indult 11. évadjában. A hétfő este a villába belépett 16 résztvevő a mai olasz fiatalok világát igyekszik képviselni. A lányok között van fotómodell és az ügyészi szakvizsgára készülő is. A fiúk között van fizikai munkásból lett szépfiú, a Máltai Lovagrend tagja és a nápolyi alvilág ismert egyik ismert vezérének a fia is. A legidősebb versenyző 37, a legfiatalabb 24 éves. A Berlusconi televízióbirodalmához tartozó Canale 5 csatorna hétfő esténként adja a Nagy Testvért, a többi napon Rupert Murdoch olasz adói sugározzák, egyenesben közvetítve a villa életét.
2010.10.19. 09:30
 
 
Több mint 1100 keresztféléves felsőoktatási képzésre lehet jelentkezni
A 2011. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás során 94 felsőoktatási intézmény, kar összesen 1118 képzést hirdetett meg, a diákok november 15-ig nyújthatják be jelentkezési kérelmüket. A felvételi döntéseket január közepén hozzák meg. A meghirdetett képzések túlnyomó részét a felsőfokú végzettségűeknek szóló mesterképzések alkotják, amelyek nemcsak a korábban végzettséget szerzők számára állnak nyitva, hanem azok is jelentkezhetnek, akik 2011. januárban végeznek valamely alapképzési szakon és tanulmányaikat azonnal folytatni akarják. A felsőfokú végzettséggel még nem rendelkezők 82 költségtérítéses alapképzési szak közül, valamint 228 felsőfokú szakképzés közül választhatnak.
2010.10.19. 09:30
 
 
Primera División: pontokat vesztett a Villarreal
A Villarreal 2-2-es döntetlent játszott a Herculés otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén. Primera División, 7. forduló: Herculés-Villarreal 2-2. Az állás: 1. Real Madrid 7 16- 3 17 pont 2. Villarreal 7 14- 6 16 3. FC Barcelona 7 12- 6 16 4. Valencia 7 12- 6 16 5. Atlético Madrid 7 12- 7 13.
2010.10.19. 08:15
 
 
Népszabadság: gyors brüsszeli beavatkozást sürgetnek a biztosítók
Gyors brüsszeli beavatkozást sürgetnek a nagy európai biztosítótársaságok a magyar kormány magánnyugdíjpénztárakat szerintük fenyegető új terve miatt - írja a Népszabadság. Fenyegetve érezve a közel hárommillió magyar magánpénztári tag 2700 milliárd forintos nyugdíj-megtakarítását, a tizenkét legnagyobb európai biztosítótársaság levélben fordult az Európai Bizottság elnökéhez és a témában felelős összes biztoshoz, valamint Herman Van Rompuyhoz, az Európai Tanács állandó elnökéhez, hogy mihamarabb térítsék jobb belátásra a magyar kormányt - írják. Ezen felül a társaságok sérelmezik: a kormány a magánpénztári tagokat arra ösztönzi, hogy térjenek vissza az állami felosztó-kirovó rendszerbe.
2010.10.19. 07:45
 
 
Megemelték a költségvetés általános tartalékát
Az Országgyűlés hétfőn este úgy döntött: feltölti a költségvetés általános tartalékát azzal a 35,2 milliárd forinttal, amit a Mol Nyrt. köteles volt az Európai Bíróság döntése alapján visszafizetnie az államnak. A képviselők egyhangúlag, 350 igen szavazattal határoztak így, módosítva a 2010. évi költségvetéséről szóló törvényt. Rogán Antal (Fidesz) azzal indokolta a parlament elé terjesztett javaslatát, hogy a büdzsé általános tartaléka kimerülőben van, és olyan költségek is jelentkeztek, amelyek nem voltak előirányozva. Ilyen volt például az árvízi védekezés költségeinek egy része és az Ajka térségében történt iszapömlés okozta károk elhárítása.
2010.10.19. 07:15
 
 
Mit derítettek ki Liptai Claudiáról?
Szerelem első látásra? A Napi Ász információi szerint Liptai Claudia ismét szerelmes. Bár a TV2 sztárja nemrég még azt mondta, az elmúlt hónapok tragédiái után nem áll készen új párkapcsolatra, ám szívére két férfi is pályázik. Az egyik a háttérben türelmesen vár, amíg a műsorvezető el nem dönti, hová húzza a szíve.
2010.10.19. 05:41
 
 
Erősítheti a memóriánkat is
A floridai egyetem tudósai vizsgálták a kávé, a koffein hatását. Arra a megállapításra jutottak, hogy az elbutulás, valamint az Alzheimer-kór megelőzhető a rendszeres kávéfogyasztással!
2010.10.18. 23:42
 
 
Támogatta az Országgyűlés az újabb válságadók kivetését
Újabb különadók, úgynevezett válságadók bevezetéséről döntött az Országgyűlés hétfőn; ezek a költségvetés helyzetét idén 161 milliárd forinttal javítják, amely hozzáadódik a pénzügyi szektor által befizetendő 200 milliárd forinthoz. Lázár János és Rogán Antal fideszes képviselők javaslatát 294 igen szavazattal, 44 ellenében, 12 tartózkodás mellett fogadta el a Ház. A szocialista képviselők nemmel voksoltak, az LMP-frakció tagjai pedig tartózkodtak. A fideszes Varga István szintén nemmel szavazott. Az Országgyűlés arról is döntött, hogy a törvényjavaslat sürgős kihirdetését kérik a köztársasági elnöktől.
2010.10.18. 22:15
 
 
Iszapömlés: az év végéig fennmaradhat a veszélyhelyzet három megyében
Az Országgyűlés hétfőn felhatalmazta a kormányt arra, hogy év végéig meghosszabbítsa a vörösiszap-katasztrófa miatt Veszprém, Győr-Moson-Sopron és Vas megyében elrendelt veszélyhelyzetet. A kormány szombaton terjesztette az Országgyűlés elé az október 6-án kihirdetett veszélyhelyzet meghosszabbításáról szóló indítványt, amelyet a képviselők 349 igen szavazattal, és a szocialista Szanyi Tibor ellenszavazatával fogadtak el. A törvény szerint a kormány 14 napra hirdethet veszélyhelyzetet, ennek meghosszabbítása az Országgyűlés hatáskörébe tartozik.
2010.10.18. 22:00
 
 
Van Rompuy: az EU-n belüli pénzügyi unió eddigi legnagyobb reformja készült el
Az Európai Unión belüli Gazdasági és Pénzügyi Unió eddigi legnagyobb reformját jelenti az a javaslatcsomag, amelyről az EU-tagországok pénzügyminiszterei hétfőn, luxembourgi találkozójukon állapodtak meg - hangoztatta Herman Van Rompuy, az uniós tagországok kormányfői tanácsának elnöke, a reformokon dolgozó munkacsoport vezetője a tárgyalásokat követően. Bejelentette, hogy a javaslatok a tagországok állam- és kormányfőinek jövő csütörtöki és pénteki brüsszeli találkozója elé kerülnek jóváhagyásra.
2010.10.18. 22:00
 
 
Rogán: az ágazati különadók 2012-ig érvényesek
A kormány által beterjesztett válságadó, azaz ágazati különadó, a három ágazat profitjának egységesen ötven százalékát érinti - mondta Rogán Antal, a Fidesz képviselője a törvénytervezet expozéjában. A válságadók, azaz az ágazati különadók kivetésére azért kényszerül az új kormány, mert a 2010-es költségvetésben "közel 500 milliárd forintos lyuk tátong", és az idei 3,8 százalékos hiány teljesítéséhez szükség van a válságadókra - magyarázta a törvénytervezet benyújtását Rogán Antal, aki Lázár Jánossal közösen jegyzi azt. Az ágazati különadók három évre, 2010-re, 2011-re és 2012-re szólnak és három szektort, a távközlést, az energiaszolgáltatókat és a kereskedelmi áruházláncokat érintik - ismertette.
2010.10.18. 21:45
 
 
Az olaszok nem fogadják el a Szerbia elleni Eb-selejtező újrajátszását
Az Olasz Labdarúgó Szövetség (FIGC) szerint nem fogadható el, hogy újrajátsszák a múlt kedden szurkolói rendbontás miatt félbeszakadt, szerbek elleni Európa-bajnoki selejtezőt. Antonello Valentini, a FIGC főtitkára hétfőn úgy fogalmazott, hogy ha elfogadnák a szerbek erre vonatkozó felvetését, az egy ajándék lenne a szerb válogatottnak. A genovai találkozót a vendéghuligánok miatt nem lehetett megrendezni. A drukkerek már napközben összecsaptak a rendőrökkel, és saját csapatuk buszát is megdobálták. Nézőtéri rendbontás miatt eleve később kezdődött a meccs, amit aztán a 6. percben - a pirotechnikai eszközök bedobálása miatt - idő előtt le kellett fújni.
2010.10.18. 21:30
 
 
Megkezdődött a francia-orosz-német csúcstalálkozó
Az európai biztonság jövőjét célzó partnerségről kezdett tárgyalásokat hétfő este Nicolas Sarkozy francia és Angela Merkel német államfő. Az este folyamán csatlakozik hozzájuk Dmitrij Medvegyev orosz elnök. "Megvizsgáljuk, hogy lehetséges-e jobb együttműködés Oroszország és a NATO között, mivel a hidegháborús időszak már a múlté" - mondta még a találkozó előtt a német kancellár. Hozzátette: "Az orosz elnök javaslatot tett egy új közös biztonsági rendszerre. Lépésről lépésre kell meghatározni egy ilyen rendszert, természetesen a valamennyi európai országgal és Oroszországgal folytatott partnerség szellemében".
2010.10.18. 21:15
 
 
EU: részleges megállapodás a pénzügyi szankciókról
Megállapodtak az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei hétfőn arról, hogy a jövőben gyakorlatilag automatikussá válnak azok a szankciók, amelyek a deficit- vagy adósságszabályokat megszegő euróövezeti tagországokra vonatkoznak - jelentették be uniós források. A miniszterek Luxembourgban tárgyalnak az unión belüli szorosabb gazdasági együttműködés lehetőségeiről, előkészítve a jövő heti állam- és kormányfői találkozón tervezett döntéseket. Munkacsoportjukat Herman Van Rompuy, a kormányfői tanács elnöke vezeti, az eredeti cél az, hogy a csúcstalálkozóra dolgozzák ki a reformok lehető legteljesebb körét.
2010.10.18. 21:00
 
 
MSZP: szemfényvesztés, hogy nem a fogyasztók fizetik meg a különadót
Az MSZP szerint az érintett szektorok át fogják hárítani a különadót a fogyasztókra. Erről a szocialista Puch László és Baja Ferenc beszélt az egyes ágazatokat terhelő különadóról szóló törvényjavaslat összevont általános és részletes vitájában, hétfőn este a Parlamentben. Puch úgy vélte, hogy a korábbi tapasztalatik alapján a különadó 65 százaléka jelenik majd meg az árakban, ez burkolt 1-1,5 százalékos áfa-emelést jelent. Kifogásolta, hogy az adó a költségvetés bevétele lesz, holott az energiaszektorból beszedett adóból energia-megtakarítási programokat lehetne indítani, illetve folytatni.
2010.10.18. 21:00
 
"Bajor Imre egy igazi harcos" - Verebes István kitartást kíván
Barátai biztosak abban, hogy Bajor Imre újabb összeomlása után is képes lesz talpra állni és helyrehozni életét. Verebes István szerint Bajor csakis akkor tud új életet kezdeni és boldog lenni, ha sikerül felülkerekednie a drága külsőségeken és nyaralásokon.
2010.10.18. 20:34
 
 
Szexelvonással kínozta férjét a színésznő
Jennifer Aniston megpróbálja a lehetetlen: újból összehozni Courtney Coxot és David Arquettet. Mint ismeretes, a pár már be is jelentette, hogy tizenegy esztendő után szétválnak útjaik, ám ezt Jen nem hajlandó elfogadni.
2010.10.18. 20:19
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615[1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista