2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Október 23: változások a tömegközlekedésben Budapesten
Jelentős változások lesznek az október 23-i rendezvények miatt Budapesten a közösségi közlekedésben, több autóbusz, villamos és trolibusz menetrendje is megváltozik, csak a metró közlekedik majd zavartalanul. A BKV pénteki tájékoztatása szerint október 22-én módosul a 2-es, a 19-es és 41-es villamosok, a 11-es, a 15-115-ös, a 39-es, a 86-os, a 11-es, a 160-as, a 30-as autóbuszok, illetve a 70-es és a 78-as trolik közlekedési rendje. A járatok terelt, vagy rövidített útvonalon közlekednek majd. Október 23-án megváltozik a 2-es villamos, az 5-ös, a 16-os, a 22-es, a 86-os, a 90-90A, 105-ös, a 109-es, a 178-178A és a 212-es buszok, a 70-es a 75-ös, a 78-as és 79-es trolik útvonala bizonyos időszakokban.
2010.10.22. 14:30
 
 
NBA: a liga harmadával csökkentené a fizetéseket
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetői szeretnék a játékosok fizetését harmadával, éves szinten mintegy 750-800 millió dollárral csökkenteni - jelentette be David Stern, az NBA első embere a tulajdonosokkal folytatott kétnapos megbeszélést követően. Jelenleg a 32 csapat összesen 2,1 milliárd dollárt költ a játékosok bérére, amit a jelenlegi gazdasági helyzetben csak veszteséggel tudnak biztosítani. "750-800 millió dollár környéki változást akarunk, s ehhez ragaszkodunk."- mondta Stern.
2010.10.22. 14:00
 
 
Brüsszel elküldte megkeresését a távközlési adó ügyében a magyar kormánynak
Elküldte megkeresését az Európai Bizottság a magyar hatóságoknak a távközlési válságadóval kapcsolatban - jelentette be a testület szóvivője, Jonathan Todd. Elmondta, egyelőre puszta tájékozódásról van szó: azt remélik, hogy a válaszban magyar részről részletesen megvilágítják a tervezett intézkedéseket ezen a területen. A levél egyébként emlékeztet az uniós tagországok jogszabályban foglalt kötelezettségére - tette hozzá Todd, megismételve, hogy az érintett EU-irányelv tiltja a különadóztatást a távközlésben, ha annak célja nem kötődik közvetlenül az ágazathoz.
2010.10.22. 14:00
 
 
A Jobbik több támogatást adna a kétgyermekeseknek
A Jobbik a kormány által javasoltnál több, gyermekenként havi legfeljebb 22 ezer forint adókedvezményt adna a kétgyermekes családoknak. Szilágyi György országgyűlési képviselő pénteki sajtótájékoztatóján elmondta: egyetértenek az adóalapból levonható családi adókedvezmény bevezetésével, de a Jobbik a gyermekenkénti tízezer forint helyett maximálisan 22 ezer forint kedvezményt adna a kétgyermekes családoknak. Így - a kormány előterjesztésével megegyezően - az egy gyermeket nevelők 62.500, a legalább három gyereket nevelők 206.250 forintot vonhatnának le az adóalapjukból, míg a kétgyermekesek a kabinet indítványában szereplő 62.500 helyett 137.500 forintot.
2010.10.22. 13:45
 
 
Peter Jackson szereposztást hirdetett A hobbitra
Martin Freeman brit színész játssza Zsákos Bilbó szerepét A hobbit című kétrészes produkcióban - jelentette be Peter Jackson, a J.R.R. Tolkien regényéből készülő film rendezője. Freeman A hivatal című brit tévésorozatban vált népszerűvé, és a Galaxis útikalauz stopposoknak című sci-fi vígjátékban is láthatták a mozinézők. Az 1937-ben megjelent regény Zsákos Bilbó, a hobbit, Gandalf varázsló és egy maroknyi nemes törp középföldei kalandjait beszéli el, akik az utolsó sárkány elpusztítására szövetkeztek. A forgatókönyv megírásában A Gyűrűk Ura-trilógiával világsikert aratott Jackson is részt vett. A hobbitot finanszírozó hollywoodi stúdiók alig egy hete nevezték meg a film rendezőjeként.
2010.10.22. 13:45
 
 
A kommunista rendszer áldozatait rejtő tömegsírt találtak Szerbiában
Nagyjából 60 ember földi maradványait rejtő tömegsírt találtak egy délkelet-szerbiai kisváros közelében - írta pénteken a belgrádi Vecernje novosti. A lapban idézett szakértő szerint feltételezhető, hogy a Leskovactól nem messze, Vlasotincinél fellelt tömegsír azoknak az embereknek a földi maradványait rejti, akiket 1944 őszén, a város felszabadítása után Josip Broz Tito partizánjai magukkal hurcoltak a helyi kórházból, és az erdőben agyonlőttek. Az áldozatok egy része a II. világháborúban a partizánok ellen harcoló csetnik alakulatok tagja volt, a többiek egyszerű civilek.
2010.10.22. 13:30
 
 
Ferjáncz nem indul az Autósport Szövetség elnöki posztjáért
Nem indul az elnöki posztért a decemberi választáson Ferjáncz Attila, a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (MNASZ) 12 éve regnáló vezetője, aki kiemelten fontosnak tartja a szövetség és a Hungaroring Sport Zrt. közötti jó kapcsolatot. A 64 éves sportvezető az MTI megkeresésére elmondta, sikeresnek ítéli az elmúlt több mint egy évtizedet, bár hangsúlyozta, elnökként többször válságkezeléssel kellett foglakoznia, s voltak hullámvölgyek a sportágban. Ferjáncz szerint a szervezet mindenkori vezetésének az egyik legfontosabb teendője az, hogy minél jobb kapcsolatot alakítson ki és tartson fenn a Hungaroring vezetésével.
2010.10.22. 12:45
 
 
Kihirdették a Guggenheim YouTube-versenyének győzteseit
Többek között egy dél-afrikai rapvideót és egy fiatal cseh filmes Moonwalk című klipjét választották be a New York-i Guggenheim Múzeum által szervezett YouTube-verseny legjobb 25 alkotása közé. A legnívósabbnak ítélt videókat a múzeum Fifth Avenue-n található, Frank Lloyd Wright által tervezett emblematikus épületében mutatták be. A díjazottak között volt a Die Antwoord dél-afrikai hiphop formáció Zef Side című videóklipje, Sean Metelerkamp vizuális művész alkotása. Szintén a legjobbak közé választották a Sao Pauló-i Jarbas Agnelli Birds on the Wires című videóját, valamint a londoni Remi Weekes és Luke White Seaweed című rövid alkotását, melyen egy nyújtózkodó férfi látható.
2010.10.22. 12:15
 
 
A kormány legalább 4,5 százalékos minimálbér-emelést javasol
A kormány legalább 4,5 százalékos minimálbér-emelést fog javasolni 2011-re az Országos Érdekegyeztető Tanácsnak (OÉT-nek), azonban az inflációt is figyelembe véve ennél nagyobb emelésre is szükség lehet - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az OÉT pénteki plenáris ülésén. A munkaadók szerint a normális gazdálkodás mindig igyekszik beépíteni a költségeket, így a válságadókat az árakba, a szakszervezetek ugyanakkor a munkahelyeket féltik a válságadók miatt.
2010.10.22. 12:00
 
 
Népszavazást kezdeményez az MSZP a magánnyugdíjpénztárak ügyében
Népszavazást kezdeményez az MSZP a magánnyugdíjpénztári tagdíjátutalás felfüggesztése miatt. Mesterházy Attila bejelentette: egy-egy elnökségi tag három kérdést adott be az Országos Választási Bizottsághoz. Harangozó Tamás azt kérdezné meg: "Egyetért-e ön azzal, hogy a magánnyugdíjpénztári kifizetéseket az állam semmilyen módon, még átmenetileg sem vonathatja el?" Kunhalmi Ágnes arról kérdeztetné meg az embereket, egyetértenek-e azzal, hogy a magánnyugdíjpénztári tagdíjat törvény nem módosíthatja - még időlegesen sem - nyugdíjjárulékra. Szabadkai Tamás kérdése: "Egyetért-e ön azzal, hogy az egyének magánnyugpénztári tagdíjait kizárólag az általuk kiválasztott magánnyugdíjpénztár kezelheti?"
2010.10.22. 11:45
 
 
Tarlós a jövőben egymaga dönthet a fővárosi intézmények vezetőiről
A jövőben Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester dönthet a fővárosi fenntartású intézmények vezetőinek kinevezéséről, valamint a megbízások visszavonásáról, ha a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén elfogadja a főpolgármester ezzel kapcsolatos előterjesztését. Az MTI birtokába került előterjesztés értelmében megváltoztatnák az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló rendeletet. A változtatás értelmében Tarlós István hatáskörébe kerülnének az úgynevezett személyi kérdések. Az előterjesztő főpolgármester indoklásában emlékeztet arra: a helyi önkormányzatokról szóló törvény szerint a Fővárosi Közgyűlés rendeletével átruházhatja bizottságára, a főpolgármesterre az intézményvezetők kiválasztását, kinevezését, megbízását.
2010.10.22. 11:45
 
 
Matolcsy: a költségvetésről október 27-én tárgyal a kormány
A 2011. évi költségvetésről október 27-én tárgyal a kormány, s ezután lehet egyeztetni a közszféra létszámának és költségvetésből származó kiadásainak alakulásáról - jelentette be Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter napirend előtt az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. A miniszter nem cáfolta Varga Lászlónak, a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SZEF) elnökének felvetését, amely szerint a közszférában a kormány 10 százalékos létszámleépítést és a közszféra dologi költségeinek öt százalékos csökkentését tervezi. A kormány jövőre és 2012-ben is folytatja Magyarország pénzügyi konszolidációját.
2010.10.22. 11:15
 
 
Jelentősen kitolódott a gyerekvállalási kor a brit nőknél
A tavaly született brit csecsemők csaknem felét harmincon túli anya szülte, és a 45 éven felüliek gyermekvállalása is kiugróan magas. Míg 1988-ban a gyermekek 28 százaléka született 30 éven felüli anyától, 1999-ben 45 százalékuk, tavaly pedig már 47 százalékuk. Az 1988-ban 507 újszülött édesanyja volt 45 éves vagy annál idősebb, 2009-ben már 1619 kisbaba jött világra az ebbe a korcsoportba tartozó anyáktól. A szakértők szerint a jelenség hátterében részben az áll, hogy javult az anyák egészségi állapota. Emellett a nők manapság már később fejezik be tanulmányaikat, és azt követően inkább a karrierjükre összpontosítanak - és persze az anyagi természetű aggodalmak is hátráltatják a gyermekvállalási kedvet.
2010.10.22. 11:15
 
 
Európai díjat nyert a nagykanizsai város rehabilitáció terve
Különdíjat nyert az Európai Település- és Területi Tervezési díj pályázaton a nagykanizsai város rehabilitáció terve, amely a magyar urbanisztika történetében az eddigi legnagyobb siker - jelentette be nagykanizsai sajtótájékoztatóján a város polgármestere pénteken. Cseresnyés Péter elmondta: A Pro Urbe Kft. által készített komplex városfejlesztési koncepció a megvalósulás előtt álló, de már engedélyezett tervekkel rendelkező projektek kategóriájában érdemelte ki a brüsszeli zsűri különdíját. A Magyar Urbanisztikai Társaság, mint az Európai Térbeli Tervezők Tanácsának (ECTP-CEU) magyarországi tagszervezete négy pályázatot juttatott tovább az európai versenyre, ahol a nyolc éve létező díj történetében először nyert magyar induló.
2010.10.22. 11:15
 
 
Megunta a távházasságot
Elege lett a házasságából, új életet akar kezdeni Hajni.
2010.10.22. 11:03
 
 
Nem engedi a rendező, hogy gyereke legyen a Született feleségek sztárjának
Megtiltották neki, hogy teherbe essen! Ha babát akar, a karrierjének búcsút mondhat!
2010.10.22. 10:48
 
 
ÁNTSZ: mindenki számára ingyenes a H1N1 elleni védőoltás, amíg a készlet tart
A H1N1 elleni védőoltás mindenki számára ingyenes a készlet erejéig - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken az MTI-vel. Az influenza H1N1 vírusa ellen védelmet nyújtó Fluval P vakcinából az idei szezonban 1,2 millió áll rendelkezésre a lakosság számára - írták a közleményben. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága az Országos Tisztifőorvosi Hivatallal (OTH) konzultálva döntött arról, hogy felszabadítja az oltóanyag felhasználását, azaz nemcsak a rizikócsoportokba tartozó állampolgárok számára teszik ingyenessé az oltóanyagot.
2010.10.22. 10:30
 
 
Hétfőtől bontják a kolontári házakat
Várhatóan hétfő reggel megkezdik annak a 23 kolontári lakóháznak a bontását, amely a két és fél héttel ezelőtti vörösiszap-katasztrófa során megsérült vagy lakhatatlanná vált - tudta meg az MTI tudósítója a kármentési munka irányításában részt vevő dolgozóktól péntek kora reggel. A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara munkatársai a nap folyamán összesítik a lakóházak tételes értékbecslését, és a védelmi bizottság múlt vasárnap hozott döntése értelmében legkorábban hétfő reggel megkezdhetik az üresen álló házak bontását.
2010.10.22. 10:00
 
 
Két nő vesztette el szlovák állampolgárságát a közelmúltban
Két nő vesztette el szlovák állampolgárságát a közelmúltban, bejelentették ugyanis, hogy más ország állampolgárai lettek - írja az Új Szó című pozsonyi lap. "Az egyik magyar, a másik olasz állampolgár lett" - közölte Alena Koisová, a szlovák belügyminisztérium munkatársa. Az újság szerint a 3319 eurós büntetést nem kell megfizetniük, mert önként jelentkeztek. A Robert Fico kormánya által elfogadott törvényből, amely megfosztja szlovák állampolgárságától a más ország állampolgárságát igénylőket, a jelenlegi kormány a jelek szerint eltávolítja a szankciókat.
2010.10.22. 09:30
 
 
F1, Dél-koreai Nagydíj: Webberé a legjobb idő az első két szabadedzés után
Az összetett pontversenyben élen álló ausztrál Mark Webber (Red Bull) autózta a legjobb időt a Forma-1-es Dél-Koreai Nagydíj pénteki második szabadedzésén. Az első gyakorláson jóval gyengébb idők születtek - ezt még Lewis Hamilton (McLaren) nyerte -, a második tréningen már gyorsabbak voltak a pilóták, a második a spanyol Fernando Alonso (Ferrari), míg a harmadik Hamilton lett. A nagy különbség minden bizonnyal annak köszönhető, hogy a pálya most készült el, s még egyetlen pilóta sem ismeri.
2010.10.22. 09:00
 
 
Hernádi: az állami tulajdon védené a Molt az ellenséges felvásárolástól
Védené az ellenséges felvásárlástól a Molt, ha a magyar állam megvásárolná az orosz Surgutneftegas (Szurgutnyeftegaz) részvénycsomagját - mondta Hernádi Zsolt, az olajtársaság elnök-vezérigazgatója az MR1 reggeli műsorában. Az elnök-vezérigazgató hangsúlyozta, hogy ez az állam számára is megnyugtató lenne, mert a Mol olyan stratégiai eszközöket birtokol, amelyek nem csak a magyar állam, hanem a közép-európai országok számára is fontos az, hogy ne kerüljenek ellenséges kézbe. Hernádi Zsolt kijelentette, hogy nem folynak tárgyalások a Mol és a Szurgut között.
2010.10.22. 09:00
 
 
Piros ruhában a nők vonzóbbak
A nők jobban tetszenek a férfiaknak, ha piros ruhában vannak, mint ha más színűben - állítják amerikai pszichológusok. Tesztjük során férfiaknak egy "mérsékelten vonzó" nő fényképét mutatták két változatban: vörös és kék felsőruhában. A férfiak ösztönösen vonzóbbnak találták a piros "változatot". Az amerikai Rochester Egyetem kutatói megjegyzik, hogy az állatvilágban a a piros gyakran jelzi azt az időszakot, amikor a nőstény a legtermékenyebb - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2010.10.22. 08:45
 
 
Ma alakul meg a Demokratikus Koalíció platform
Ma alakul meg az MSZP Demokratikus Koalíció nevű új platformja, amelyet Gyurcsány Ferenc volt pártelnök-miniszterelnök vezet. A budapesti Szent István parkba meghirdetett eseményen részt vesz Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is, aki egyébként a párt hét platformja közül az egyiket vezeti. Az MTI úgy tudja, az új platformba eddig 2400-an jelentkeztek, közülük hétszázan tagjai az MSZP-nek.
2010.10.22. 08:15
 
 
Színdarab lett a Vörös téren leszállt pilóta történetéből
Színpadra állították Mathias Rust, a moszkvai Vörös téren 1987-ben leszállt pilóta életét, a darab bemutatóját csütörtökön tartották Hamburgban. A német Rust anno óriási feltűnést keltett, amikor Cessna 172-es gépével landolt a rettegett Kreml közelében. Mathias Rust mindössze 18 évesen, hobbipilótaként vitte véghez elképesztő cselekedetét. Vakmerő tettéért négy év munkatáborral sújtották, de 1988-ban szabadon engedték, és visszaküldték Németországba. Később azzal került az újságok címlapjára, hogy megtámadott, és molesztált egy fiatal nőt. Ezért két és fél év börtönre ítélték.
2010.10.22. 08:00
 
 
Az adótörvényekről tárgyal az OÉT
Plenáris ülést tart ma az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT), amelyen a szociális partnerek többek között megvitatják a kormány adóterveit. A napirenden szerepel ezenkívül a jövő évi munkaszüneti napok körüli munkarend, és a 2010-es költségvetésről szóló kormányzati tájékoztató megvitatása. A szakszervezetek többsége igazságtalannak tartja az egykulcsos adórendszer tervezett bevezetését, a munkaadói szervezetek pedig úgy vélik, a vállalkozások versenyképességét javító, igazságosabb teherviselést jelentő adórendszert eredményez a kormány által szombaton beterjesztett javaslat, így e napirendi pont kapcsán viták várhatók.
2010.10.22. 07:30
 
 
Holokauszt-túlélők perlik a magyar államot, a MÁV-ot és a Rail Cargót
Holokauszt-túlélők és hozzátartozóik keresetet nyújtottak be csütörtökön Washingtonban a magyar állammal, illetve a MÁV-val és a Rail Cargo Hungariával (a MÁV Cargo jogutódjával) szemben, azzal a váddal, hogy a második világháború idején együttműködtek a nácikkal a zsidók kiirtásában. A kereset szerint a magyar állam, illetve a két vasúti társaság elkobozta a zsidók vagyonát, valamint gettókba és nácik által megszállt Lengyelország és Ukrajna területén található koncentrációs táborokba szállította őket, ahol százezrek pusztultak el közülük.
2010.10.22. 07:30
 
 
EL: először nyert a címvédő Atlético Madrid
A címvédő Atlético Madrid csütörtökön, hazai környezetben magabiztosan nyert a Rosenborg ellen a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek 3. fordulójában. A spanyol alakulatnak ez volt az első győzelme a sorozat mostani szezonjában. Eredmény: B csoport: Atlético Madrid (spanyol)-Rosenborg (norvég) 3-0 (1-0), g: Godín (18.), Agüero (66.), Costa (78.).
2010.10.22. 07:15
 
 
Európa Liga: Debrecen-PSV Eindhoven 1-2
A Debrecen 2-1-es vereséget szenvedett a holland PSV Eindhoventől a labdarúgó Európa Liga csoportküzdelmeinek 3. fordulójában, a Puskás Stadionban. A magyar bajnok az első félidőben szervezetten futballozott, a hollandok nem tudtak helyzetbe kerülni. Herczeg András csapata ráadásul a 35. percben Mirsad Mijadinoski góljával megszerezte a vezetést, ám a vendégek Orlando Engelaar révén öt perc múlva egyenlítettek. A fordulást követően fokozatosan átvette az irányítást a PSV, majd Reis révén a 66. percben a vezetést is megszerezte. A Debrecen elfáradt, ellentámadásokra már nem maradt ereje, így az eredmény sem változott. A hajdúsági klub továbbra is pont nélkül áll a sorozatban.
2010.10.21. 21:45
 
 
A Hamász "nagyon szeretne" tárgyalni Izraellel az elrabolt katonáról
A Hamász szélsőséges palesztin mozgalom vezetői nagyon szeretnék újra felvenni a tárgyalásokat Izraellel egy esetleges fogolycseréről a több mint négy éve elrabolt izraeli katonáért, Gilád Salitért - mondta Jimmy Carter volt amerikai elnök. Carter Jeruzsálemben ismertette a Hamász kívánságát. Az egykori amerikai elnök a "Vének" küldöttségével utazott a városba. A "Vének" nevű, a világbékéért dolgozó közismert nemzetközi személyiségeket tömörítő csoport tagjai az elmúlt napokban a közel-keleti országokat járták sorra: voltak a Gázai övezetben, Egyiptomban, Szíriában, Jordániában és Ciszjordániában is. Carter és a küldöttség Szíriában találkozott a Hamász száműzetésben élő vezetőjével, Haled Mesaallal.
2010.10.21. 21:45
 
 
Nem választott alpolgármestert Esztergom önkormányzata
Nem választott alpolgármestert csütörtöki rendkívüli ülésén Esztergom képviselő-testülete, miután a kérdést nem engedte napirendre venni a helyi Fidesz-KDNP-frakció. Az ellentétek miatt a bizottságokat sem sikerült megalakítani. A városháza előtt mintegy hatszázan követték kivetítőn az ülésen történteket. Tétényi Éva (független) polgármester kijelentette: "Esztergom új önkormányzatának első döntése mulasztásos törvénysértés". A második napirendi pont tárgyalásakor a polgármester közölte, hogy a város 60 napon túli lejárt adóssága meghaladja az 1,4 milliárd forintot.
2010.10.21. 20:15
 
 
Stockholmi tenisztorna: Federer győzelemmel ünnepelte 900. ATP-meccsét
Kilencszázadik ATP-mérkőzésén könnyedén győzött Roger Federer: a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci játékos a 600 ezer euró összdíjazású, stockholmi fedettpályás férfi tenisztorna csütörtöki nyolcaddöntőjében 6:1, 6:2-re kiütötte az amerikai Taylor Dentet. Eredmények: nyolcaddöntő: Federer (svájci, 1.)-Dent (amerikai) 6:1, 6:2.
2010.10.21. 20:00
 
 
Az állam cáfolja, hogy megvenné a Szurgutnyeftyegaz Mol-részesedését
A minisztérium cáfolta, hogy Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter szerdán egy interjúban azt mondta a Boomberg hírügynökségnek, Magyarország az év végégig meg akarja vásárolni az orosz Surgutneftegasnak (Szurgutnyeftyegaz) a Molban lévő 21,1 százalékos részesedését. A Bloomberg csütörtöki hírében idézte a minisztert. A minisztérium sajtóosztályán az MTI-nek elmondták: helyreigazítást kértek a Bloombergtől.
2010.10.21. 20:00
 
 
EU: közzétették a Van Rompuy-jelentést a válságellenes reformokról
Közzétették Brüsszelben csütörtökön annak a jelentésnek a szövegét, amelyet a nemzetközi gazdasági válság tanulságai nyomán egy miniszteri rangú munkacsoport készített a jövőbeni krízisek megelőzését és jobb kezelését lehetővé tevő európai uniós reformokról. Az EU-tagországok pénzügyminisztereiből álló munkacsoport (amelynek tagja volt először Oszkó Péter, majd a kormányváltást követően Matolcsy György is) az állam- és kormányfők év eleji megbízása alapján tevékenykedett Herman Van Rompuy uniós elnök irányításával. A jelentést a kormányfői tanács vitatja meg egy hét múlva esedékes brüsszeli találkozóján. A javaslatok elemeinek kidolgozását a munkacsoport e hét eleji találkozóján fejezték be.
2010.10.21. 19:15
 
 
Rekordidő alatt elkészültek a Mercedes gyár épületei
Az alapkőletételtől számított egy éven belül elkészültek a Mercedes gyár épületei, szeptember óta már a berendezéseket szerelik az üzemekben - közölte Frank Klein, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. ügyvezető igazgatója Kecskeméten. Rekordidő alatt sikerült felépíteni a gyárat, amelynek építkezésén naponta 1600 ember vesz részt - mondta a leendő gyár igazgatója a bokrétaünnep alkalmából rendezett tájékoztatón. Tájékoztatása szerint az építési megbízások több mint 80 százalékát magyar vállalkozások nyerték el. Beszámolt arról, hogy ma már 650 munkavállalója van a gyárnak, de 2011 végére 2200 munkavállaló fog dolgozni a Mercedes gyárban, közülük csak 220 lesz a német.
2010.10.21. 19:00
 
 
Nem egy szívtipró Kate Hudson új pasija - nézd meg itt!
Matt Bellamy biztosan nem csalja meg a bájos színésznőt, azért, mert nem túl kapós a nők között.
2010.10.21. 18:11
 
 
Bekötik Katy Perry fejét
A hírek szerint a hét végén Indiában mondja ki az igent Katy Perry amerikai énekesnő Russell Brand brit komikusnak. Az esküvő pletykákban emlegetett helyszíne egy rádzsasztáni luxusüdülőhely. Az énekesnő és a színész hatnapos ünnepséget tart, amely szombaton hindu házasságkötési ceremóniával veheti kezdetét. Az állítólagos esküvőben érintett számos cég egyikének vezetője elmondta, a pár 13 járművet bérelt ki, hogy körbefuvarozzák a vendégeket a tigrisek lakhelyül szolgáló közeli vadasparkban az esküvő utáni napon.
2010.10.21. 18:00
 
 
Wenger vagy Ferguson lesz az évtized edzője
Arséne Wenger, az Arsenal trénere vagy nagy ellenlábasa, a Manchester Unitedet irányító Sir Alex Ferguson lehet az évtized edzője a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó IFFHS szerint. A szervezet honlapja alapján az éves szavazáson mindig az első húsz helyezett kap pontokat (20-tól 1-ig), Wenger pedig jelenleg 142 ponttal áll az élen, így a 115 egységgel harmadik José Mourinho már nem előzheti meg, ugyanakkor a második Fergusonnak (133) erre még van lehetősége. Az évtized utolsó voksolására 2011 januárjában kerül sor. A jelenlegi állás: 1. Arsene Wenger (francia) 142 pont, 2. Sir Alex Ferguson (skót) 133, 3. José Mourinho (portugál) 115, 4. Hiddink (holland) 112, 5. Fabio Capello (olasz) 106.
2010.10.21. 17:30
 
 
Sarkozy az ország túszul ejtésével vádolta a sztrájkolókat
A francia elnök "botrányosnak" nevezte a nyugdíjreform elleni diáktüntetéseken történt összecsapásokat, valamint azzal vádolta meg az olajfinomítókat és az olajtárolókat blokád alatt tartó sztrájkolókat, hogy túszul ejtették az országot. "Nem tudom elfogadni, hogy túszul ejtik franciák millióit, akiknek joguk van tankolni munkába menet. Túszul ejtve a gazdaságot, a vállalatokat és a franciák hétköznapi életét, tönkreteszik a munkahelyeket" - hangsúlyozta egy vidéki látogatásán Nicolas Sarkozy. Hozzátette: "Képtelenség, hogy mi vagyunk a világon az egyetlen ország, ahol amikor elindul egy reform, a kisebbség akadályozni akarja a többieket. Ez lehetetlenség, nem ez a demokrácia!"
2010.10.21. 17:30
 
Szíj Melinda összeroppanhat a Megasztárban
Szíj Melinda nem az éneklést, mindössze a versenyt szeretné feladni. Döntése meglepő, hiszen amikor a képernyőn a szavazatok állását mutatják, a külkereskedelmi ügyintéző áll az élen. Egykori élettársa, Solymosi Péter a Star magazinnak elárulta: Melinda az egészségéért retteg.
2010.10.21. 17:02
 
 
1.089 milliárd forint az államháztartási hiány az első kilenc hónapban
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számolt - pénzforgalmi egyenlege idén szeptemberben 7,7 milliárd forint hiánnyal zárt, az első kilenc havi deficit 1.089,1 milliárd forint, az éves előirányzat 125,1 százaléka volt - közölte honlapján az előzetes adatokkal megegyezően a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön. Szeptemberben a központi költségvetés 5,4 milliárd forint többlettel, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 8,9 milliárd forintos, az elkülönített állami pénzalapok 4,2 milliárd forintos deficittel zártak.
2010.10.21. 16:45
 
 
Raúl az egyedüli gólrekorder a BL-ben
Raúl, a mostani idényben már a német Schalke együttesét erősítő spanyol csatár a Bajnokok Ligája csoportkörében a Hapoel elleni, szerda esti győztes (3-1) meccsen elért két találatával az UEFA adatai szerint 70-re növelte nemzetközi kupameccsein szerzett góljainak számát, s ezzel egyedüli csúcstartóvá vált. A 33 éves támadó eddig az olasz Filippo Inzaghival megosztva állt az élen 68 góllal, ám szerdán, 138. kupamérkőzésén maga mögé utasította az AC Milan veterán futballistáját. Ebben a rangsorban Gerd Müller, a németek által csak a "Nemzet bombázójaként" emlegetett élő legenda az 1960-as/70-es években 66 gólig jutott. Érdekesség, hogy ehhez mindössze 77 fellépésre volt szüksége.
2010.10.21. 16:30
 
 
Londoni elemzők: hat év múlva lehet bevezetni az eurót Magyarországon
Magyarország a közép-európai tagjelöltek közül elsőként léphet be az euróövezetbe, de valószínűleg a magyar valutauniós tagságra is még hat évet várni kell - jósolták csütörtöki helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők. A JP Morgan bankcsoport londoni befektetési és elemző részlege befektetőknek csütörtökön kiadott havi konvergencia-helyzetértékelésében megerősítette azt a várakozását, hogy Magyarország 2016-ban, Lengyelország és Csehország 2017-ben, Románia pedig 2018-ban válhat az euróövezet tagjává. A ház ennél hamarabb, 2014-ben vagy 2015-ben számít Litvánia, Lettország és Bulgária valutauniós felvételére.
2010.10.21. 16:30
 
 
A 2006-os jogsértések sértettjeinek jelentős része megkapta a kártérítést
Az október 23-ai ünnep előtt a 2006-os őszi jogsértések sértettjeinek jelentős része már megkapta a kártérítést az elszenvedett sérelmekért - jelentette be Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára. A politikus az eseményekkel kapcsolatos rendőri intézkedésekkel összefüggő kártérítési ügyekről szólva azt mondta: 2006 őszén a Gyurcsány-kormány utasítására a rendőrség brutális eszközökkel lépett fel, különösen október 23-án, a rendőri jogsértések ellen több jogvédő szervezet és a Fidesz is tiltakozott. Mint hozzátette, az Országgyűlés a nyáron határozatot hozott arról, hogy megköveti az ártatlan áldozatokat és döntött arról is, kártérítést kell nyújtani ezeknek az embereknek.
2010.10.21. 16:30
 
 
A pilótákat teszi felelőssé a szmolenszki balesetet vizsgáló orosz bizottság
Mindenekelőtt a lengyel pilótákat tette felelőssé jelentésében a Lech Kaczynski lengyel államfő és népes kíséretének életét kioltó szmolenszki repülőgép-katasztrófa körülményeit vizsgáló orosz bizottság - értesült a Gazeta Wyborcza című lengyel napilap. Az orosz hatóságok elhárították magukról a felelősséget az áprilisi balesettel kapcsolatban. A dokumentumban - amelyet szerdán adtak át Lengyelországnak - kizárták egyebek mellett, hogy a szmolenszki légi irányítás vétkes lenne a balesetben - írta a lengyel lap csütörtöki számában az orosz vizsgálóbizottságtól származó forrásokra hivatkozva.
2010.10.21. 16:00
 
 
Paris Hilton nem veti meg a vibrátort! Sőt!
Pasi nélkül is élvezi a gyönyört Paris Hilton, igazi kis házi szertára van a csodaeszközökből.
2010.10.21. 15:50
 
 
Meggyes Tamás elismerte vereségét
Két héttel a választások után Meggyes Tamás, Esztergom távozó fideszes polgármestere sajtótájékoztatón jelentette be, elismeri vereségét, átadja irodáját az új polgármesternek, lemond a hivatali autó használatáról, és nem vállal vezető szerepet a képviselő-testületben. "A mi célunk a munka. A vereségbe talán belejátszott, hogy korábban talán sok volt a szereplés, és kevesebb idő jutott a munkára. Nem szeretnék teher lenni a városnak" - jelentette ki a volt polgármester, aztán mondandójának végeztével elhagyta a termet. Esztergom tíz éve hivatalban lévő polgármesterét a választásokon a szavazatok kétharmadával győzte le Tétényi Éva, akit minden ellenzéki erő támogatott.
2010.10.21. 15:30
 
 
Nem várható romlás a megsérült zagytározó állapotában
Nem várható romlás az ajkai zagytározó állapotát illetően, az elmúlt napokban nem keletkeztek újabb repedések, és a katasztrófa sújtotta térségben a szálló por koncentrációja nem haladja meg az egészségügyi határértéket - közölte Nagy Anna kormányszóvivő csütörtökön Devecserben, a Veszprém megyei kisváros polgármesteri hivatala előtt. Nagy Anna a honvédelmi miniszterrel és a magyar honvédség vezérkari főnökével közösen tartott kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón azt mondta, hogy a tározó sérüléseit folyamatosan ellenőrzik, annak mozgása megállt.
2010.10.21. 15:30
 
 
Negyedmillió német töröltette ingatlanát a Google utcanézegetőből
Csaknem negyedmillió német jelezte, hogy nem szeretné, ha a tulajdonát képező ingatlan felismerhető lenne a Google utcanézegető alkalmazásán (Street View). A keresőprogramjáról ismertté vált amerikai vállalat kamerái az év elején kezdte el a 20 legnagyobb német város feltérképezését. A személyiségjogi kérdésekre gondosan ügyelő szövetségi kormány azonban addig nem engedte a nagyfelbontású panorámaképekkel kiegészített térképszolgáltatás elindítását, amíg a polgárok aggodalmaira megnyugtató megoldást nem találnak. A németek szimpátiáját a Google azzal próbálta megnyerni, hogy nemcsak az arcokat és a rendszámtáblákat, hanem a házakat is töröltetni engedte a műholdas térképéhez kapcsolódó utcanézetekből.
2010.10.21. 15:15
 
 
Index: Tarlós szerint még megegyezhetnek az Alstommal
Tarlós István főpolgármester nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a szerződésbontás ellenére mégis megegyeznek az Alstommal a metrókocsik leszállításáról; a főpolgármester Vitézy Dávidot szeretné kinevezni a Budapesti Közlekedési Központ vezetőjének. Az index.hu-n csütörtökön megjelent interjúban Tarlós István azt mondta, a metróügybe a kormánynak is beleszólása van, mivel a szerelvények finanszírozásában is szerepet vállalt.
2010.10.21. 14:45
 
 
Kezdődik az "Országleltár" készítése
A kormány korábbi döntésének megfelelően megkezdődik az "Országleltár" elkészítése, amely a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. közreműködésével legkésőbb 2011. december 31-ig elkészül, a rendszer működtetése, fejlesztése a nemzeti fejlesztési miniszter feladata lesz - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM). A hiteles adatokat tartalmazó teljes körű nemzeti vagyonleltár célja a közös vagyon felmérése. A közleményben a tárca hangsúlyozza: eddig elmaradt az állami vagyont képező épületek, építmények, létesítmények jogi és műszaki állapotának egységes felmérése, dokumentálása, nyilvántartásba foglalása, és összevezetése a földhivatali nyilvántartással.
2010.10.21. 14:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612[1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista