2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Idén októberben több új autót adtak el, mint tavaly
Októberben 4.443 személygépkocsi és kishaszongépjármű kapott forgalomba helyezési engedélyt, ami 8,8 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest - tájékoztatta az autópiaci adatokat rendszeresen közlő Datahouse Kft. az MTI-t kedden. Adataik szerint októberben 8,1 százalékkal több, 3.637 személygépkocsit helyeztek forgalomba, míg ugyanebben a hónapban a 806 forgalomba helyezett kishaszongépjárművek száma 12,4 százalékos bővülést mutatott 2009 októberéhez képest. A legtöbbet, 384-et Volkswagen személygépkocsikból helyeztek forgalomba októberben, ezzel a márka piaci részesedése 10,56 százalékra nőtt.
2010.11.02. 11:00
 
 
Erősödött a forint
Erősödött a forint kedden délelőtt, követve a hosszú hétvégén a költségvetés bemutatása után megindult folyamatot: az eurót kedden délelőtt tíz órakor 270,06 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 270,77 forint után. A forint a költségvetésnek megelőlegezett befektetői bizalomnak tulajdoníthatóan már pénteken 273,50 forint körüli euró jegyzésről 271,50 környékére erősödött, a hét végén is ezen a szinten mozgott a nemzetközi deviza kereskedelemben, majd hétfőn újabb közel egy forinttal, 271,50-es euró jegyzésről 270,40 környékére erősödött. A forint a hét elején a Fed szerdai közleményét megelőzően alapvetően a nemzetközi devizapiaci árfolyam alakulásokat követi a kivárásra berendezkedő piacokon.
2010.11.02. 10:45
 
 
Charlie Sheen harmadszorra is válik
Benyújtotta a válókeresetet harmadik, rövid életű házasságának felbontására Charlie Sheen amerikai színész. A Két pasi meg egy kicsi című sikersorozatban látható Sheen hétfőn kezdeményezte a válást. A színész házassága botrányoktól fűtött volt, felesége bántalmazásáért bíróság előtt kellett felelnie, legutóbb pedig egy hete New Yorkban keveredett bajba. Charlie Sheen 2008-ban vette feleségül Brooke Mueller ingatlanbefektetőt, a párnak 19 hónapos ikerfiai vannak. A színész és neje a 2009 decemberi bántalmazási incidens óta külön élnek. A híresség akkor késsel fenyegette feleségét egy túlfűtött karácsonyi vita során a coloradói Aspenben.
2010.11.02. 10:15
 
 
Iszapömlés: befejeződött a sérült ingatlanok értékbecslése
Befejezte az iszapömlésben megsérült összesen 362 ingatlannak az értékbecslését a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara által felkért szakértői csoport Devecserben, Kolontáron és Somlóvásárhelyen - mondta Muharay Árpád tábornok helyreállítási és újjáépítési felügyelő kedden az MTI-nek. A tábornok a legfontosabb feladatnak az értékbecslési adatlapok összeállítását nevezte, melynek alapján a Belügyminisztérium által kijelölt jogászcsoport az újjáépítésre és a kártalanításra vonatkozó szerződéseket megköti az érintettekkel. Devecserben 272, Kolontáron 53, Somlóvásárhelyen 37 ingatlanról készítettek értékbecslést, amelyben a katasztrófát megelőző forgalmi értéket állapították meg.
2010.11.02. 10:15
 
 
Nőtt a külkereskedelmi többlet január-augusztusban
A külkereskedelmi mérleg többlete 2010. január-augusztusban 3.493 millió eurót (956 milliárd forintot) tett ki, 1.413 millió euróval (355 milliárd forinttal) többet, mint 2009 azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal kedden. Az augusztusi külkereskedelmi mérlegtöbblet 392 millió euró volt, 231 millióval több, mint egy évvel korábban. Az adatok megegyeznek az október 7-én közölt előzetes jelentéssel. A KSH adatai szerint 2010. augusztusban az export volumenben 31,2, euróban 35,1 százalékkal nőtt az egy évvel korábbihoz képest, jelentősen felgyorsulva az előző havi 12,7, illetve 17,7 százalékos ütemről. Január-augusztusban a kivitel volumene 18,9 euró értéke 22.1 százalékkal nőtt.
2010.11.02. 10:00
 
 
Áradások Thaiföldön és Malajziában
Súlyos áradásokat okozott a monszun Thaiföldön és Malajziában. Thaiföld déli részén a megduzzadt folyók bekerítettek egy nagyobb várost, a néhol 3-4 méter magas víz 100 ezer embert zárt el a külvilágtól. Malajzia északi részén 10 ezer embert kellett kitelepíteni.Thaiföldön október eleje óta több mint 100 ember halt meg az árvizekben, de félő, hogy az egyre nagyobb területet sújtó úradások újabb áldozatokat szednek. A Hatjaj városát körülzáró árvizek kialakulását több napi heves esőzés előzte meg. Kedden Hatjaj 80 százaléka volt víz alatt, és 30 ezer házban 100 ezer lakost ejtett foglyul az árvíz. A felhőszakadások áramszünetet is okoztak a térségben, ami több tízezer embert érint.
2010.11.02. 10:00
 
 
Ma kezdődik Lázár János három indítványának tárgyalása
Ma kezdődik annak a három törvényjavaslatnak a parlamenti tárgyalása, amelyet Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője nyújtott be a Háznak azt követően, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) alkotmányellenesnek nyilvánította és visszamenőleges hatállyal megsemmisítette a 98 százalékos különadót. Az Országgyűlés szavaz a médiaalkotmányról is. Lázár János az alkotmányt, az Alkotmánybíróságról szóló törvényt, valamint a júliusban elfogadott gazdasági és pénzügyi tárgyú törvénycsomagot módosítaná. Az alkotmányban és az Alkotmánybíróságról szóló törvényben rögzítené, hogy nincs helye alkotmánybírósági felülvizsgálatnak olyan törvény tartalmáról, amely országos népszavazással sem változtatható meg.
2010.11.02. 09:45
 
 
Tizenötmilliónyi ékszert vittek el a soproni ékszerboltból
Tizenötmillió forint értékűre becsülik azt az ékszermennyiséget, amelyet egy soproni ékszerboltból loptak el ismeretlenek - közölte a városi rendőrkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. Kuntzné Kékesi Éva tájékoztatása szerint az egyik helyi lakótelepen lopott személyautóval érkezett két betörő a belvárosi ékszerüzlethez, amelyet múlt hétfőn, hajnali négy óra körül percek alatt kifosztottak, majd távoztak. Az autót, amelyet "Soprontól távolabb", egy parkolóban hagytak el, vasárnap megtalálták a rendőrök.
2010.11.02. 09:30
 
 
Hetvenen osztoznak minden idők legnagyobb olasz lottófőnyereményén
Hetvenen osztoznak minden idők legnagyobb, 178 millió eurós olaszországi lottófőnyereményén, így egy-egy nyertesnek "csak" mintegy 2,5 millió euró jut. A Superenalottón, amelyen 6 számot kell helyesen megtippelni a 90-ből, kilenc hónapja - 129 húzás után - sem volt telitalálat, így szombatra a korábbi, tavalyi augusztusi 147,8 millió eurós rekordot is jóval meghaladó nyereményösszeg halmozódott fel. A 24 euróért vásárolt lottószelvényeken az tippelt helyesen, aki a 4, 26, 40, 54, 55, 67 számokat jelölte be. Mivel a nyereményösszeg világviszonylatban is kimagasló, a határokon túlról is sokan lottóztak Olaszországban, így nem kizárt, hogy külföldiek is vannak a nyertesek között.
2010.11.02. 09:30
 
 
MLB: a San Francisco Giants megszerezte első bajnoki címét
A San Francisco Giants nyerte az észak-amerikai profi baseball-liga (MLB) idei nagydöntőjét, miután hétfőn negyedszer is legyőzte a Texas Rangers csapatát. Az együttes 56 éve győzött legutoljára, ám akkor még New Yorkban volt a Giants székhelye, s ugyan 1957-es költözése óta többször is járt már a csúcs közelében, a trófeáig mostanáig kellett várniuk a rajongóknak. Már az alapszakaszban is kiemelkedően teljesített San Francisco magabiztos menetelés végére tett pontot, a fináléban, az úgynevezett World Seriesben nem adtak esélyt a texasiaknak, s összességében nagyon fölényesen, 4-1-gyel nyerték meg a döntőt.
2010.11.02. 09:15
 
 
NBA: nyert a Chicago Bulls a Portland ellen
A San Antonio Spurs magabiztos, 9 pontos győzelmet aratott a Los Angeles Clippers otthonában, mely ezzel negyedik mérkőzését is elbukta az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) mostani szezonjában. Eredmények: Chicago Bulls-Portland Trail Blazers 110-98, Sacramento Kings-Toronto Raptors 111-108, Los Angeles Clippers-San Antonio Spurs 88-97.
2010.11.02. 08:30
 
 
Facebookos nyomkövetést gyakorolnak a brit zsaruk
A detektívmunka fontos részének tekintett lekövetés digitális változatára tanítják a leendő brit zsarukat, akik a gyanúsítottak megfigyelését a közösségi portálokon is gyakorolhatják. Nagy-Britanniában évente 3500 leendő rendőrt képeznek ki arra, hogy miként kövessenek bűnözőket. A képzés januártól azzal bővül, hogy a nyomozók miként tegyék ezt a mikroblogokat figyelve, illetve hogyan ássák bele magukat a Facebook-oldalakba bizonyítékok vagy szemtanúk után kutatva - mondta a rendőrségi munka javításáért felelős hatóság (NPIA) szóvivője.
2010.11.02. 08:00
 
 
Orbán Viktor befejezte kínai látogatását
Orbán Viktor miniszterelnök helyi idő szerint kedden kora délután befejezte hivatalos kínai látogatását, és Sanghajból hazautazott. A magyar kormányfőt kínai hivatali kollégája, Ven Csia-pao hívta meg a sanghaji világkiállítás záróeseményeire: a magas szintű fórumra és a záróünnepségre. A fórumon ő mondta a plenáris ülés megnyitó előadásainak egyikét. Orbán Viktort Sanghajban fogadta Ven Csia-Pao, akivel mintegy félórás megbeszélést tartott, s a két ország közti politikai, gazdasági, kulturális kapcsolatok szorosabbra fűzéséről állapodtak meg.
2010.11.02. 07:30
 
 
Halottak napja: országszerte az elhunytakra emlékeznek
Ma van halottak napja, amikor országszerte az elhunytakra emlékeznek. Ebből az alkalomból sokan kelnek útra, hogy leróják kegyeletüket az ország temetőiben; a megemlékezőket meghosszabbított nyitva tartással, reggel 7 órától este 8 óráig várják a fővárosi köztemetőkben. Ezen a napon szünetelnek a temetések, a temetőkben pedig a sírok gondozásán kívül más munkálatot nem lehet végezni. Halottak napján az elhunytak emlékére országszerte szentmisét tartanak a katolikus templomokban. A halottak napi megemlékezésekre már a nap előestéjén sor kerül, meghatározott liturgia alapján.
2010.11.02. 07:15
 
Az IMF feltételekhez köti Romániának a következő hitelrészlet megadását
A Nemzetközi Valutaalap feltételekhez köti Romániának a következő hitelrészlet megadását - jelentette be Jeffrey Franks, az IMF küldöttségének vezetője hétfőn a román fővárosban. Elmondta, hogy az IMF, az Európai Bizottság és a Világbank szakértői arra a megállapodásra jutottak a Romániának nyújtott hitelszerződés keretében végzett hatodik felülvizsgálat során, hogy a következő IMF-hitelrészletet várhatóan január közepén folyósítják Romániának, de csak akkor, ha Bukarest eleget tesz bizonyos feltételeknek. Az IMF küldöttségének vezetője hozzátette: Románia "nagyvonalakban" teljesítette szeptember végén a harmadik negyedév végére megállapított célkitűzéseket.
2010.11.01. 21:45
 
 
Obama meghosszabbította a Szudán elleni szankciókat
Barack Obama amerikai elnök hétfőn egy évvel meghosszabbította a Szudán elleni szankciókat, hogy további nyomást gyakoroljon a kartúmi vezetésre az ország déli részének hovatartozásáról tartandó népszavazás megrendezése érdekében. A január 9-én esedékes referendumon arról döntenének, hogy függetlenné váljon-e a déli országrész, amely 2005 előtt két évtizeden át harcolt Észak-Szudán ellen. Ezzel egy időben az olajban gazdag Abyei tartomány lakossága arról szavazna, hogy az Északhoz, vagy a Délhez akar-e csatlakozni.
2010.11.01. 21:15
 
 
Néhány milliméteres az elmozdulás a megsérült tározón
Alig fél centiméteres elmozdulást mértek a geodéták a négy héttel ezelőtt megsérült ajkai vörösiszap-tározó X. számú kazettájának északi falán hétfő délután - ismertették a műszeres mérés eredményét a szakemberek az MTI tudósítójával a zagytározó közelében. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság korábbi közlésével ellentétben nem néhány centimétert, hanem csak néhány millimétert mozdult a megsérült gátrész az időjárási körülmények miatt, a több helyen megrepedt és megsüllyedt északi oldalfal ugyanis szárad. A kiszakadt tározó falán a megsérült gátszakasz alja kifelé, a teteje befelé mozdult el, de ugyanekkora elváltozásokat mértek a repedések között is.
2010.11.01. 21:00
 
 
Tovább erősödött a forint kora este
Árnyalatnyit tovább erősödött a forint az euróhoz képest hétfőn estére: röviddel 19 óra előtt egy euró 270,38 forintot ért, míg dél körül 270,52 forinton, a reggeli órákban 271,06 forinton állt a jegyzés. Erősödött a forint a svájci frankhoz képest is: estefelé 195,95 forinton jegyezték a svájci fizetőeszközt, a déli órákban 196,33 forintra csökkent az árfolyam a reggeli 197,08 forintról. A dollárhoz képest kissé gyengült a forint, 194,56 forintra emelkedett az árfolyam a déli 193,69 forintról.
2010.11.01. 19:45
 
 
Levélbomba robbant Athénban
Athénban egy felrobbant levélbomba megsebesítette az egyik kézbesítő szolgálat alkalmazottját hétfőn. A hatóságok egy másik bombát is találtak; az egyik küldeményt Mexikó, a másikat Hollandia követségének címezték.A csomagokat egy futárszolgálatnál adták fel, és a küldemények válogatását végző női alkalmazottat sebesítette meg könnyebben a mexikói követségnek címzett "bomba". A holland követségnek szóló robbanóanyagot a hatóságok hatástalanították.
2010.11.01. 19:15
 
 
Kötelező biztosítás: dobogós helyen az Astra biztosító is
A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítási piacon új szereplőként jelentkező Astra Biztosító "megdöbbentően alacsony" árakat ajánl, a jelenleg 1,4 millió szerződést birtokló Allianz is tartja magát az árversenyben, meglepetésként szerepel dobogós helyen a K&H Biztosító igen alacsony díjszabása miatt - közölte a pba.hu Biztosítók Áruháza online alkuszcég hétfőn az MTI-vel. A pba.hu kalkulátora első működési óráinak tapasztalatai alapján a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) mellett jelenleg kisebb számban kötnek cascót a látogatók, de az alkusz ezekből is jelentős kötésre számít.
2010.11.01. 19:15
 
 
Thatchert kiengedték a kórházból
A volt brit kormányfő, Margaret Thatcher hétfőn elhagyta a kórházat, ahol két hetet töltött influenzás megbetegedése miatt. Az 1979-től 1990-ig regnáló konzervatív Thatchert október 19-én vitték kórházba, miután nem tudott kigyógyulni influenzájából. Fényképészek megörökítették a hazatérő, törékenynek tűnő Vasladyt, aki mindazonáltal integetett londoni otthona lépcsőjéről a rá váró fotósoknak. Betegsége megakadályozta, hogy részt vegyen a 85. születésnapja alkalmából David Cameron kormányfő által rendezett ünnepségen.
2010.11.01. 19:00
 
 
Elvesztette babáját a várandós Lily Allen
Terhességének hatodik hónapjában elveszítette babáját Lily Allen brit popsztár. A 25 éves énekesnő szeptemberben, háromhónapos terhesen jelentette be, hogy gyermeket vár udvarlójától, a 32 éves Sam Coopertől, a vállalkozóként dolgozó szobafestő-mázolótól. A popsztár szóvivője hétfőn közölte "nagy szomorúsággal" a vetélés hírét, kérve a médiától, hogy tartsa tiszteletben magánélethez való jogukat "ezekben a nagyon fájdalmas napokban". Az énekesnőnek már 2008-ban is volt egy sikertelen terhessége, amikor Ed Simonsszal, a Chemical Brothers muzsikusával járt együtt.
2010.11.01. 18:30
 
 
Orbán: Kínához fűződő viszonyunknak kitüntetett jelentősége van
Kínának nem csak a világban, hanem a magyar gazdaság fejlesztésében is egyre nagyobb szerep jut - mondta Orbán Viktor az MTI-nek hétfőn Sanghajban. Orbán mind politikai, mind gazdasági szempontból eredményesnek nevezte mostani kínai útját. Arra kérdésre, hogy a tárgyalásainak voltak-e konkrét eredményei, Orbán Viktor határozott igennel válaszolt. "Politikai eredménynek tekinthető például az a körülmény, hogy meghívtam a miniszterelnököt magyarországi látogatásra, amit el is fogadott. Huszonhárom éve nem volt kínai miniszterelnök Magyarországon. Másfelől folytattuk azt a kapcsolatépítést, amelyet az itt kormányon lévő Kínai Kommunista Párttal kezdtem el még a múlt év decemberében".
2010.11.01. 18:30
 
 
Nincs veszélyben a Forma-1-es Magyar Nagydíj
A Forma-1-es Magyar Nagydíj nincs veszélyben - ezt Bernie Ecclestone, az F1 elsőszámú irányítója jelentette ki azokkal a sajtóhírekkel kapcsolatban, melyek szerint az esetleges bolgár futam miatt a hungaroringi verseny és a török GP is kikerülhet a programból. Frank Tamás, a Hungaroring Zrt. alelnöke az MTI-nek azt mondta, hogy hétfőn beszélt Ecclestone-nal, aki megerősítette, valóban tárgyal a bolgárokkal a Forma-1-es versenyről, ám ez semmilyen vonatkozásban nem érinti a magyarországi futam jövőjét. A magyar GP-nek 2016-ig szóló szerződése van a verseny megrendezésére.
2010.11.01. 16:45
 
 
MSZP: a kormánytagoknak is részt kell vállalniuk a válságkezelésből
Az MSZP szerint eljött az ideje annak, hogy az évi 10-15 milliós jövedelmű fideszes miniszterek és államtitkárok is kivegyék a részüket a válságkezelésből, hasonlóan a családok jelentős részéhez. Török Zsolt, a szocialista párt szóvivője szerint a kormány azért akar változtatni a családi pótlék rendszerén, mert lelkiismeret-furdalása van. Az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében a szocialista politikus ezt többi között arra reagálva írta, hogy Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a hírTv Kontraszt című műsorában vasárnap este azt mondta, jövőre nem kapnak családi pótlékot a kiugróan magas, "milliós fölötti" havi jövedelmű családok.
2010.11.01. 16:45
 
 
Nincs többé a Pontiac
84 éves fennállása és a mozivásznakat is betöltő tündöklése után vasárnap megszűnt létezni a General Motors legendás autómárkája, a Pontiac. Az évek óta hanyatló robusztus márka megszűntetéséről tavaly döntött a csődbe jutott autógyártó. A csökkenő kereslet oka a megváltozott vezetési szokásokban és a hibás vállalati stratégiában keresendő. A GM-nek az autókereskedőkkel kötött szerződése vasárnap járt le. Pontiac 1968-ban, egymillió darabbal érte el az eladási csúcsot, amikor a piac még a nagy teljesítményű motorokat és a "haragosra" fazonírozott hűtőrácsokat értékelte.
2010.11.01. 16:30
 
A kormány átalakítaná a családi pótlék rendszerét
Jövőre nem kapnak családi pótlékot a kiugróan magas, "milliós fölötti" havi jövedelmű családok - mondta Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a hírTv Kontraszt című műsorában. A politikus a vasárnap esti műsorban elmondta: az arányos adórendszerhez illeszkedő családipótlék-rendszert dolgoz ki a kormány. A részletekről még nincs döntés, azt sem tudni, hogy a jövő év elejétől lépne-e életbe a családi pótlékkal kapcsolatos intézkedés, de mint hozzáfűzte, mindenképpen jövőre. Az államkasszában maradó összeget várhatóan a fogyatékosok és a súlyos betegek ápolására fordítanák - hangsúlyozta az államtitkár a hírTv honlapján olvasható összegzés szerint.
2010.11.01. 16:15
 
 
Horrorfilmek hozták a bevételt halloween hétvégéjén Amerikában
A horrorfilmek hozták a bevételt az amerikai mozikban halloween ünnepének hétvégéjén. Az első háromdimenziós Fűrész-filmnek, a horrorsorozat legújabb - hetedik - részének (Fűrész 3D) sikerült az első helyen nyitnia premierhétvégéjén: a film 24,2 millió dolláros bevételt termelt. Az Újabb parajelenségek című horror a második a listán 16,5 millió dolláros bevételével. Megtartotta harmadik helyét a Bruce Willis és Helen Mirren közreműködésével készült Red című thriller - 10,8 millió dollárral -, míg a Jackass 3D című vígjáték a 8,4 milliós bevétellel a negyedik helyre csúszott. Clint Eastwood legújabb filmje, a Hereafter című dráma az ötödik 6,3 millió dolláros jegyeladással.
2010.11.01. 16:00
 
 
A hétvégén egymillióan látogattak ki a budapesti temetőkbe
Több mint egymillióan látogattak ki a hétvégén a fővárosi temetőkbe és sírkertekbe, mindenszentek napján is különösen erős forgalomra számít a Budapesti Temetkezési Intézet (BTI) Zrt. - tájékoztatta a cég hétfőn az MTI-t. Közölték azt is, hogy hétfőn, mindenszentek napján és az azt megelőző hétvégén a budapesti temetőkben jelentősebb esemény nem történt, és sem a közlekedésben, sem a megemlékezésekben fennakadás nem volt, azonban egy balesetről, egy rosszullétről és egy elfogásról beszámolt az intézet.
2010.11.01. 15:15
 
 
Ötvennél többen haltak meg a bagdadi templom elleni merényletben
Ötvennél többen vesztették életüket, és mintegy hetvenen megsebesültek az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat tagjai által egy bagdadi keresztény templom ellen a vasárnapi mise idején elkövetett túszejtő akcióban, illetve a rendőrség túszmentő műveletében - közölték iraki források hétfőn. Egy neve elhallgatását kérő iraki belügyminisztériumi tisztségviselő szerint öt terrorista halt meg, nyolc gyanúsítottat pedig őrizetbe vettek. A biztonsági erők hét tagja is elesett, másik tizenöt pedig megsebesült - tette hozzá. A halottak között van egy pap is.
2010.11.01. 14:45
 
 
Egy tánc Ashton Kutcherrel 31 ezer dollárért
Nem kevesebb mint 31 ezer dollárt ért egy orosz hölgynek egyetlen tánc Ashton Kutcher amerikai filmsztárral, a nem kevésbé híres Demi Moore férjével. Ennyit fizetett a rövid élvezetért Olga Rogyionova egy moszkvai jótékonysági bálon, amelyet a sztárpár alapítványa javára rendeztek a moszkvai Ritz Carlton hotelban a hétvégén. Moore és Kutcher alapítványa a gyerekek rabszolgaként való dolgoztatása ellen lép fel, s idén januárban jött létre. A jótékonysági bálra a belépők 1000-10 000 euróba kerültek, s aukciót is rendeztek. Ezen a legmagasabb kikiáltási árat a sztárok egyikével való táncért szabták.
2010.11.01. 14:00
 
 
BL: Ferdinand nem utazik Törökországba
Kihagyja a török Bursaspor elleni keddi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzést Rio Ferdinand, a Manchester United védője. Az angol klub a hétfői elutazáskor jelezte: a 31 éves játékos nem tart a csapattal. További részleteket nem közöltek. Ferdinand szombaton végig játszotta a Tottenham Hotspur elleni, 2-0-ra megnyert bajnokit. A csoportját vezető manchesteri alakulatból hiányozni fog még Wayne Rooney, Jonny Evans, Federico Macheda, Anderson, Ryan Giggs és Michael Owen is.
2010.11.01. 12:00
 
 
MOZI: Könnyű nőcske
Olive (Emma Stone) egy hétköznapi lány, aki nem nagyon tűnik ki a többiek közül, és a fiúkkal is hadilábon áll. Egészen addig míg egy véletlen hazugság, és egy gyorsan terjedő pletyka a népszerűségi lista legfelső fokára emeli.
2010.11.01. 11:18
 
 
Mel Gibson ex-feleségét pucéran akarják látni
Oksana Grigorieva állítólag egy kisebb vagyont kereshetne, ha ledobná ruháit.
2010.11.01. 11:13
 
 
Döbbenet! Már látni sem akarja apját a színésznő
Apjáról sok rosszat lehet mondani, ám egész biztosan nagyon szereti lányát.
2010.11.01. 11:06
 
 
Meghalt a Grossglockneren eltűnt három lengyel hegymászó egyike
Holtan találtak rá az osztrák mentőalakulatok vasárnap este az Ausztria legmagasabb hegycsúcsa, a 3798 méteres Grossglockner megmászása közben eltűnt három lengyel alpinista egyikére, egy 52 éves férfira. Mint az APA osztrák hírügynökség hétfőn jelentette, a szerencsétlenül járt lengyel hegymászó két társa utáni kutatás hétfő hajnalban folytatódott, miután előző nap a rossz időjárási körülmények miatt azt fel kellett függeszteni. A csúcs alatt mintegy 100 méterre holtan talált hegymászó valószínűleg megfagyott.
2010.11.01. 11:00
 
 
Tudja, hogy miért kopaszodunk?
Hajállományunk aktuálisan kb. 60-150 ezer hajszálból áll, és átlag egymillió szál hajunk nő életünk végéig. A szőkéknek van a legtöbb hajszáluk, a feketéknek és a sötét hajúaknak a legkevesebb, viszont az igen vastag. A hajra legerősebben a női hormonok hatnak. Ezért a hölgyek haja dúsabb a férfiakénál.
2010.11.01. 10:48
 
 
Elképesztő méretek - csupa rejtély
Sikerült rátalálni az eddig ismert legnagyobb neutroncsillagra, amelynek tömege kétszer akkora, mint a mi Napunké.
2010.11.01. 10:45
 
 
Lady Gaga
Lady Gaga, a jelenkor egyik legizgalmasabb és innovatív előadója a teltházas európai turnéjának őszi bővítését jelentett be. "The Monster Ball Tour - starring Lady Gaga" elnevezésű koncertsorozat május 7-én indul Stockholmban és német, holland, belga, francia, angol helyszínek követik, valamint egy észak-amerikai turné. Azonban az elsöprő fogadtatásra való tekintettel a turné ősszel visszatér Európába, és október 13-tól egy újabb szériát láthat a közönség.
2010.11.01. 10:41
 
 
Plázanemzedék - Otthon 2.0 - Simonyi Balázs fotográfus kiállítása
A teljes sorozat. Korunk kurrens jelenségei a plázák bűvöletében élő, a világba - egyfajta trendi attitűdből - belefásult, közönyös, csellengő-lézengő fiatalok. A mai tizenévesek egy kész helyzetbe születtek bele, nekik evidencia, hogy van pláza, hogy lehet (és szinte elvárt dolog) plázázni. A pláza az ígéret földje, a csillogás, a divat, a szórakozás központi helye: kulturális-erkölcsi igazodási pont és multifunkcionális találkozócentrum. Generációjukat, amit körbevesz, ápol és eltakar a mallok illuzórikus művilága. A sorozat ennek a tespedt, spleenes, tengődő plázaéletmódnak a vizuális lenyomata.
2010.11.01. 10:37
 
 
Ferrari-élménypark a sivatagban: hullámvasút 240 kilométerrel
A világ legnagyobb fedett attrakciós parkja épült fel egy sivatagi szigeten, Abu Dzabi városának szomszédságában, az Egyesült Arab Emírségekben. A 20 különböző látványosságot, köztük egyes szakaszain akár 240 kilométeres sebességet is lehetővé tévő hullámvasutat magában foglaló, naponta akár 10 ezer látogatót is fogadni képes Ferrari World csütörtökön nyílik meg hivatalosan is a nagyközönség előtt. A Ferrari az első versenyautó-cég, amely megjelenik az élményparkok eddig inkább mesefigurákkal és történelmi vagy technikai látványosságokkal benépesített világában. Az élménypark, amely egy 40 milliárd dolláros beruházás részét alkotja, a maga nemében az első a Közel-Keleten.
2010.11.01. 09:15
 
 
NBA: csak a Lakers nyert otthon
A címvédő Los Angeles Lakers nyert egyedül az otthon játszók közül az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) vasárnapi játéknapján. A sztáralakulatból Pau Gasol 26, Kobe Bryant pedig 20 ponttal vette ki részét a sikerből. A Lakers ebben az idényben mindhárom találkozóján diadalmaskodott. Eredmények: New Jersey Nets-Miami Heat 78-101, Oklahoma City Thunder-Utah Jazz 99-120, Los Angeles Clippers-Dallas Mevericks 83-99, Los Angeles Lakers-Golden State Warriors 107-83.
2010.11.01. 09:00
 
 
Evezős vb: Galambos Péter középdöntős
Az éremesélyes Galambos Péter simán megnyerte hétfői előfutamát, így bejutott a középdöntőbe, azaz a legjobb 12 közé az új-zélandi evezős világbajnokságon férfi könnyűsúlyú egypárban. A viadal honlapja szerint a magyar versenyző legközelebb pénteken, közép-európai idő szerint 6 órakor száll vízre, ahol már a fináléba kerülés a tét.
2010.11.01. 09:00
 
 
Hétfő estére kitakarítják Devecsert
Már csak utómunkálatokat végeznek a nap folyamán a vörösiszappal elöntött Devecser közvetlen lakókörnyezetében, és vegyszeres oldattal mossák le a házfalakról és az utakról a szennyeződést - tájékoztatta az MTI tudósítóját a kárhelyszíni parancsnokhelyettes a hétfő reggeli eligazítás után. Takács Árpád ezredes közlése szerint estig eltakarítják Devecser közvetlen lakókörnyezetéből a vörösiszapot, de az összegyűjtött néhány ezer köbméternyi szennyező anyagot, amelyet üres telkeken deponálnak, csak kedd reggeltől tudják elszállítani a halottak napi leállás miatt.
2010.11.01. 09:00
 
 
Premier League: még öt hétig harcképtelen Rooney
További öt hétig nem állhat a Manchester United labdarúgócsapatának rendelkezésére Wayne Rooney. "Teljesen vissza kell nyernie korábbi formáját, úgy vélem, ez öt hét alatt megtörténhet" - nyilatkozott a válogatott támadó újbóli bevetésének időpontjáról Sir Alex Ferguson vezetőedző. Rooney az után, hogy bejelentette távozási szándékát, október 22-én szerződéshosszabbításról állapodott meg klubjával, ugyanakkor kiderült, hogy három nappal korábban egy edzésen bokasérülést szenvedett. Az első remények szerint "csak" három hét kényszerpihenő várt rá, de szűk kettő letelte után most úgy néz ki, ez összesen akár hét is lehet.
2010.11.01. 08:45
 
 
Újra kitört a Merapi vulkán Indonéziában
Ismét kitört az indonéziai Jáva szigetén a Merapi vulkán: a tűzhányó több száz méter magas forró hamufelhőt lövellt ki magából helyi idő szerint hétfő reggel, újabb áldozatokról vagy károkról nem érkezett jelentés. A világ egyik legaktívabb vulkánjának számító Merapi múlt kedden tört ki először, majd csütörtökön ismét működésbe lépett. A természeti csapás eddig 38 emberéletet követelt, s több ezer lakost telepítettek ki a környékről.
2010.11.01. 08:45
 
 
Váltás a Gazdasági Versenyhivatal élén
November 1-jétől Juhász Miklós tölti be a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) elnöki tisztét, miután Nagy Zoltán - aki az elmúlt 12 évben vezette a hivatalt - megbízatása lejárt. Juhász Miklós korábban bíró volt, majd jogtanácsos lett, 2001-től saját nevén tartott fenn ügyvédi irodát. Képviselt ügyfelet versenyhivatali eljárásban, és tanácsadóként is részt vett ilyen ügyben. Mint korábban elmondta, nem a versenyjog a fő területe, de a GVH elnökeként ugyanúgy autonóm módon fog eljárni, mint amikor bíróként dolgozott.
2010.11.01. 08:30
 
 
Janukovics pártja fölényesen vezet az ukrajnai választásokon
A kormányzó Régiók Pártjának (PR) fölényes vezetését mutatták a vasárnapi ukrajnai helyhatósági választásokon az urnazárást követően nyilvánosságra hozott exit poll adatok. Ez az első országos szavazás Viktor Janukovics ukrán államfő februári megválasztása óta, s az államfő népszerűségének első igazi próbaköve. A GfK ukrajnai intézete által a szavazókörökből távozók megkérdezésével készített felmérés szerint Janukovics pártja, a PR a voksok valamivel több mint 36 százalékára számíthat a megyei tanácsok megválasztásánál. Ez csaknem háromszorosa annak a 13 százaléknak, amelyet az államfő legfőbb politikai vetélytársa, Julija Timosenko volt kormányfő vezette ellenzéki Batykivscsina párt kaphat.
2010.11.01. 08:30
 
 
Mindenszentek napján nagy forgalom várható a temetőknél
Mindenszentek napja miatt nagy forgalom várható ma a temetőknél országszerte, a fővárosi sírkertek reggel 7-től este 8 óráig tartanak nyitva. Meghosszabbított nyitva tartással várják a megemlékezőket mind a tizenöt fővárosi köztemetőben ma, a BKV pedig rendkívüli járatokat indít a sírkertekhez. Hétfőn és kedden kiemelt kegyeleti megemlékezést szervez ma a Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. egyebek mellett a cinkotai temetőben, a rákospalotai temetőben, a kispesti temetőben, a pestszentlőrinci temetőben és a csepeli temetőben.
2010.11.01. 08:15
 
Vulkán kitörés Indonéziában: Kitört a Merapi
Mint egy cunami, úgy pusztított végig Kaliurang falun a Merapi vulkán. A lakosságot azonnal evakuálta a katonaság.
2010.11.01. 00:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603[1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista