2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
KSH: újabb mélypont lehet a lakásépítésben idén
A befejezett lakásépítkezések 2009 óta tapasztalt alakulása a lakásépítés újabb mélypontját valószínűsíti 2010-re: idén az első kilenc hónapban 13.340 új lakás épült, 34 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a kiadott lakásépítési engedélyek száma pedig 14.188 volt, 37 százalékkal kevesebb, mint az előző év azonos időszakában - közölte a Központi Statisztikai Hivatal szerdán az MTI-vel. A KSH adatai szerint Budapesten, ahol az új lakásépítési engedélyeket tekintve az év korábbi időszakában még enyhe növekedés, illetve stagnálás volt megfigyelhető, most 6 százalékos a csökkenés.
2010.11.03. 09:30
 
 
Megkezdte a munkát a jogászcsoport Kolontáron
Megkezdte a munkát a Belügyminisztérium által kijelölt jogászcsoport a vörösiszapömlés által sújtott Kolontáron, ahol a tárgyalások lezárása után, várhatóan csütörtökön folytatódik a sérült ingatlanok elbontása - tájékoztatta Muhoray Árpád tábornok, helyreállítási és újjáépítési felügyelő szerdán az MTI-t. A jogászok szerdán a polgármesteri hivatalban kezdik meg a kártalanítás választott módjára vonatkozó szerződések megkötését a lakosokkal, illetve íratják alá velük az erről szóló nyilatkozatot - mondta Muhoray Árpád. A kormány által felajánlott lehetőségek szerint az érintettek új ingatlanba költözhetnek, használt lakást vásárolhatnak vagy más településre költözhetnek.
2010.11.03. 09:00
 
 
Halálos áldozata is van a szerbiai földrengésnek
Legalább két halálos és ötven sérült áldozata van a szerda hajnali szerbiai földrengésnek - közölte Ivica Dacic belügyminiszter, akit a Tanjug hírügynökség idézett. A földmozgás éjjel 1 óra 56 perckor történt, középpontja a Belgrádtól 175 kilométerre délre fekvő Kraljevo városának közelében volt, attól 10 kilométerre északra, 27 kilométer mélyen. Erőssége nem a Richter-skála szerinti 5,4-es, amint először közölték, hanem 5,6-os a szerbiai földrengéstani intézet szerint. Négy kisebb rengés követte, mind nagyjából 3-as erősségű volt.
2010.11.03. 08:45
 
 
NBA: újra nyert a Lakers, elmaradt a meccs New Yorkban
A címvédő Los Angeles Lakers negyedik mérkőzését is megnyerte az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA), melynek legutóbbi, keddi játéknapján a Memphist győztes le magabiztosan, 19 ponttal. Elmaradt a New York Knicks-Orlando Magic találkozó, mivel a Madison Square Gardenben folyó karbantartó munka során egészségre ártalmas, azbeszttartalmú anyag került a légtérbe. Eredmények: Cleveland Cavaliers-Atlanta Hawks 88-100 Washington Wizards-Philadelphia 76ers 116-115 - hosszabbítás után Detroit Pistons-Boston Celtics 86-109 Miami Heat-Minnesota Timberwolves 129-97 Milwaukee Bucks-Portland TrailBlazers 76-90 Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies 124-105.
2010.11.03. 08:30
 
 
Napi Gazdaság: csökkenhet a tejtermelés, a támogatások csak egy részét fizették ki
Egyre több tehenészet küzd napi likviditási gondokkal; a tej felvásárlási ára az első három negyedévben átlagosan 70 forint volt literenként, de a megígért literenkénti 22 forintos támogatásból eddig csak literenként 5,5 forintot utalt át a szaktárca - olvasható a Napi Gazdaság szerdai számában. A lap az Agrárgazdasági Kutatóintézet adatait idézve írja, hogy a nyers tej felvásárlási ára szeptemberben átlagosan 75 forintra emelkedett literenként, és az év hátra lévő részében további emelkedés várható. Az első kilenc hónapban a felvásárlási ár literenként 70 forint volt, míg az Európai Unió 27 tagállamának átlaga 31 eurócent körül mozgott.
2010.11.03. 08:30
 
 
A republikánusoké a többség az amerikai félidős választásokon
A republikánusok megszerezték a többséget a szövetségi képviselőházban a kedden megtartott félidős választásokon - jelentette egybehangzóan az szavazatszámlálási részeredményekre és az exit-pollokra hivatkozva az MSNBC, a Fox News és a CNN televízió. Ha ez igaz, akkor Nancy Pelosi, az Egyesült Államok első női képviselőházi elnöke elveszette hivatalát, amelyet a januárban összeülő, új összetételű kongresszusban John Boehner ohiói képviselő, az alsóházi kisebbség vezetője tölt majd be. A CNN szerint a republikánusok a kamara megszerzéséhez szükséges 39-nél akár egy tucatnyival is több mandátumot szereztek.
2010.11.03. 08:30
 
 
Ingadozik a forint kora reggel
A keddi enyhe forintgyengülés után szerdán kora reggel röviddel 7 óra előtt egy eurót még 270,57 forinton jegyeztek a nemzetközi devizakereskedelemben, egy órával később már ismét a kedden délután négy óra körülvel megegyező 271,30-ra ugrott vissza a bankközi devizapiacon. Devizapiaci kereskedők elmondták: a forint keddi gyengülése alapvetően korrekciónak tekinthető, a költségvetésnek megelőlegezett befektetői bizalomnak tulajdoníthatóan a forint már pénteken 273,50 forint körüli euró jegyzésről 271,50 környékére erősödött, s a hét végén is ezen a szinten mozgott.A forint piacán kivárás van, az amerikai jegybank szerepét betöltő FED szerdán jelenti be ugyanis gazdaságösztönző intézkedéseit.
2010.11.03. 08:30
 
 
Napi Gazdaság: ezer járművet bérelne a MÁV
Közbeszerzési eljárást írt ki 350 személygépkocsi és 615 teherautó bérletére és flottaüzemeltetésére a MÁV. Az öt éves szerződés a MÁV és a többségi tulajdonában álló cégeknek szükséges járművek bérletére szól. A Napi Gazdaság idézi a pályázati kiírást, ami szerint a teljesítés során a személygépkocsik mennyisége 50 százalékkal, a teherautóké 40 százalékkal emelkedhet. A lap emlékeztet arra, hogy az év elején a Közbeszerzési Döntőbizottság 45 millió forintra büntette a vasúttársaságot azért, mert a szerződés lejárta után közbeszerzés nélkül bérelte tovább a járműflottáját.
2010.11.03. 07:45
 
 
Népszava: 170 milliárd forint marad a nagy jövedelmet fizető munkáltatóknál
Jövőre hozzávetőleg 170 milliárd forint többletet hagy a kormányzat a magas jövedelmeket fizető munkáltatók zsebében, ha nem változtat az új adótörvényen - állítja Angyal József okleveles adószakértő a Népszavában. Szerinte ez úgy lehetséges, hogy az újonnan megalkotott adószabályok szerint januártól a havi 638 ezer 750 forint feletti jövedelemrészre nem kell megfizetniük a munkáltatóknak a 27 százalékos társadalombiztosítási járulékot, ami csaknem 170 milliárdos bevételkiesést jelent majd az államkasszának. A szakértő furcsának találja, hogy a kieső összeg sehogyan nem nem szerepel a jövő évi költségvetésben. Így az avatatlan szemek számára úgy tűnhet, hogy e tétel nem létezik - írja a lap.
2010.11.03. 07:45
 
 
Az ölebek jól élnek válság idején is
Az ölebek jól jöttek ki a válságból: nemhogy kevesebbet, hanem még a korábbinál is többet költöttek rájuk gazdáik - legalábbis Nagy-Britanniában. A Kantal Worldpanel piacelemző cég felmérése szerint az utóbbi egy évben 6,7 százalékkal nőtt az állateledel-eladás a szigetországban, elérte a másfél milliárd fontot. Az állatok közül a macskák jártak a legjobban, gazdáik nem sajnálják tőlük az egészségesnek kikiáltott, grillezéssel készült macskaeledelt sem. Ráadásul a macskatartáshoz kapcsolódó eszközök, szerek forgalma még jobban bővült: 26,3 százalékkal nőtt.
2010.11.03. 07:45
 
 
Népszava: benyújtja lemondását Papcsák Ferenc, a polgármesterséget választja
Akár ma benyújthatja lemondását az elszámoltatásért felelős kormánybiztosi posztról Papcsák Ferenc, akit októberben a főváros XIV. kerületében polgármesterré választottak - írja a Népszava a szerdai számában. A politikus a lapnak megerősítette: ha nem lehet egyszerre kormánybiztos és polgármester, és valamelyik posztjától meg kell válnia, akkor inkább Zuglót választja. A Népszava emlékeztet arra, hogy az önkormányzati törvény értelmében a polgármesterség összeférhetetlen a kormánybiztossággal. A jogszabály megtiltja, hogy az önkormányzati vezető egyben "a kormány tagja, államtitkár, közigazgatási államtitkár, helyettes államtitkár, központi államigazgatási szerv köztisztviselője" legyen.
2010.11.03. 07:15
 
 
Gyurcsány: ha a vádak bebizonyosodnak, Orbán politikailag nem legitim vezető
Gyurcsány Ferenc a demokraták nevében azzal vádolta miniszterelnököt a charta tüntetésén, hogy elveszi az emberek pénzét, despotaként viselkedik a köz szolgáival, és a lelepleződéstől való félelmében meggyengíti az alkotmányosságot. A szocialista politikus szerint ha ezekek a vádak bebizonyosodnak, akkor "politikai értelemben Orbán Viktor többé nem legitim alkotmányos vezetője a hazának". A volt pártelnök-miniszterelnök a Vértanúk terén néhány ezer ember részvételével tartott kedd délutáni demonstráción úgy fogalmazott: Magyarországnak tolvaj kormánya van, a kormányfő pedig hazudott, csalt és lopott.
2010.11.02. 21:00
 
 
Lázár: a választói akarat teljesítéséről szól a különadó ügye
A Fidesz frakcióvezetője szerint az általa, a 98 százalékos különadó alkotmánybírósági megsemmisítése után beterjesztett javaslatok elfogadása nem gyengíteni fogja a jogállamot, hiszen egy normálisan működő országban a választói akarat teljesítése erősíti a demokráciát. Lázár János ezt kedden mondta a parlamentben, az alkotmány és az Alkotmánybíróságról szóló törvény módosításának általános vitájában. A két előterjesztés rögzítené: nincs helye alkotmánybírósági felülvizsgálatnak olyan törvény tartalmáról, amely országos népszavazással sem változtatható meg.
2010.11.02. 19:45
 
 
Az államfő aláírta a nyugdíjpénztárakra vonatkozó törvényt
Schmitt Pál köztársasági elnök kedden aláírta a nyugdíjpénztár-választás szabadságáról, valamint a magán-nyugdíjpénztári befizetésekhez kapcsolódó törvénymódosításokról szóló törvényt - közölte a Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) az MTI-vel. Schmitt Pál arra kérte a házelnököt, haladéktalanul kezdjék meg a két törvény részletszabályainak kidolgozását. Az elnöki hivatal honlapján olvasható közlemény szerint a köztársasági elnök a jelenlegi helyzetben olyan döntéseket hoz, melyek a magyar emberek, az egész magyar társadalom érdekeit kívánják szolgálni.
2010.11.02. 19:00
 
 
A kormánypártok kitolták a költségvetési és az adóhatáridőket
Az adótörvényeket a választások évében nem 45, hanem 40 nappal a kihirdetés előtt kell hatályba léptetni - egyebek között ezt tartalmazza az Országgyűlés által kedden elfogadott, az államháztartási törvényt módosító indítvány. A parlament 295 igen és 45 nem szavazat mellett fogadta el kedden az államháztartási törvény gazdasági bizottság által kezdeményezett módosítását.
2010.11.02. 18:30
 
 
Hat év börtönre ítélték a korrupcióval vádolt volt ügyészségi szóvivőt
Hat év börtönbüntetésre ítélte a hivatali visszaéléssel és más bűncselekményekkel vádolt Varga Gergely volt kerületi ügyészt, korábbi ügyészségi szóvivőt kedden első fokon, nem jogerősen a Fővárosi Bíróság. A bíróság vesztegetés, befolyással való üzérkedés, hivatali visszaélés, bűnpártolás és csalás miatt ítélte el a 31 éves vádlottat. Varga Gergelyt a börtönbüntetés mellett hat évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, és 200 ezer forint vagyonelkobzást is elrendeltek vele szemben. A volt ügyészségi szóvivő az ítélet kihirdetése előtt, az utolsó szó jogán elismerte, hogy hibázott, és bocsánatot kért az igazságszolgáltatás dolgozóitól.
2010.11.02. 18:15
 
 
Elfogadta a Ház a médiaalkotmányt
Minden médiumra, így a hírportálokra, internetes újságokra is kiterjed az Országgyűlés által kedden elfogadott médiaalkotmány hatálya. A jogszabály meghatározza a közönség jogait és a sajtó kötelezettségeit is. A parlament a kormánypártok szavazatával fogadta el a fideszes Cser-Palkovics András és Rogán Antal által beterjesztett, a sajtószabadságról és a médiatartalmak alapvető szabályairól szóló törvényjavaslatot, amely 2011. január elsején lép életbe. Az indítvány elfogadásával a polgári törvénykönyv helyett a jövőben a médiaalkotmány tartalmazza a sajtó-helyreigazítás - alig változó - szabályait is.
2010.11.02. 18:15
 
 
Hétfőn adták postára az összes athéni levélbombát
Mind a kilenc, Athénban felfedezett levélbombát hétfőn adták postára a görög fővárosban, és a hatóságok gyanúja szerint ugyanaz a csoport áll valamennyi robbanó csomag hátterében - közölte egy rendőrségi forrás. A kedden felrobbant, illetve hatástalanított öt levélbombát valószínűleg annak a két görög fiatalembernek a cinkosai adták postára, akiket hétfőn vettek őrizetbe az első négy bomba elkészítésének gyanújával. Az egyik őrizetbe vett férfit körözte a rendőrség egy szélsőséges anarchista csoporthoz fűződő kapcsolatai miatt.
2010.11.02. 18:00
 
 
NGM: 2011-ben 3 százalékos, 2012-ben 3,5 százalékos gazdasági növekedés
Magyarországon a GDP a 2010. évi 0,8 százalékos bővülés után 2011-ben 3 százalékkal, 2012-ben 3,5 százalékkal, 2013-ban 5 százalékkal, 2014-ben pedig 5,2 százalékkal bővül majd a Nemzetgazdasági Minisztérium kedden ismertetett prognózisa szerint. A nemzetgazdasági tárca összeállítása szerint az infláció 2010-ben még 4,7 százalékos lesz éves szinten, ami 2011-ben évi 3,5 százalékra csökken, 2012-ben 3,3 százalékra mérséklődik, 2013-ban enyhén emelkedve 3,4 százalék lesz, 2014-ben pedig 3,6 százalékra nő.
2010.11.02. 18:00
 
 
A szakértők felkészültek az újabb gátmozgásokra
A szakértők felkészültek a vörösiszapömlés térségében a megsérült 10-es zagytározó jelentősebb mozgására is, a hétfőn észlelt gátmozgást követően rendkívüli ülésen elemezték a kialakult helyzetet - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-vel. A kolontári védőgát megépítéséhez egy áramlási modellen rekonstruálták a katasztrófát, az eredményeket felhasználva jelölték ki az újabb védőgát - az úgynevezett kettes gát - nyomvonalát. Ez az újabb védmű a Darázsi-hegy és a 11-es kazetta között helyezkedik el, az általa határolt biztonsági területen a törmelék szállítására alkalmas utat is kijelöltek a szakértők - áll a közleményben.
2010.11.02. 17:15
 
 
Harrach: nincs döntés a 98 százalékos különadó módosításáról
Egyelőre nem döntött a Fidesz-KDNP-frakciószövetség arról, változik-e a közszféra végkielégítéseit sújtó 98 százalékos különadó érintettjeinek köre; a két kormánypárt frakcióvezetője szerdán szakszervezeti képviselőkkel találkozik. Harrach Péter, a kisebbik kormánypárt frakcióvezetője kedden az Országházban, újságírók előtt azt mondta, a kereszténydemokraták szerint különbséget kell tenni az indokolatlanul magas, a társadalom egészét bántó végkielégítések és a törvényben biztosított, a köztisztviselőknek, közalkalmazottaknak járó végkielégítések között.
2010.11.02. 17:00
 
 
Öt levélbombát küldtek nagykövetségeknek Athénban
Öt levélbomba robbant a görög fővárosban kedden. Három csomagot a rendőrség tűzszerészei robbantottak fel, két robbanószerkezet pedig magától lépett működésbe.A kisebb detonációk sérüléseket nem okoztak. A robbanásokkal egyidejűleg két rendőrre is rálőttek Athén külvárosában. Az első robbanás kedd délelőtt történt Svájc athéni nagykövetségén, a görög főváros központjában - közölte a rendőrség. A nagykövetség személyzete hajította az épület udvarára a gyanús csomagot, amely ott felrobbant. Egy embert már le is tartóztattak az esettel összefüggésben.
2010.11.02. 16:45
 
 
Feljelentést tett Gulyás Gergely a 2006 őszi eseményekkel kapcsolatban
Feljelentést tett a legfőbb ügyésznél a fideszes Gulyás Gergely a 2006. őszi fővárosi eseményekkel kapcsolatban. A 2002-2010 között elkövetett jogsértéseket vizsgáló parlamenti albizottság elnöke keddi sajtótájékoztatóján közölte: három ügycsoportban tett feljelentés három ügycsoportban: az egyik azzal kapcsolatos, hogy a rendőrség által készített jelentés ugyan meghatározott több mulasztást és törvénysértést a 2006. szeptemberi eseményekkel kapcsolatban, ezt követően mégsem történt fegyelmi eljárás, feljelentés. A másik ügy a rendőrök azonosítószámának hiányával függ össze. A harmadik ügy a tévészékház ostromával kapcsolatos.
2010.11.02. 16:15
 
 
Nagy László továbbra sem jön a kézilabda-válogatottba
Nagy László, a Barcelona világklasszis átlövője továbbra sem játszik a magyar kézilabda-válogatottban, mert nem változtak meg azok a feltételek, amelyeket csapatkapitányként jelzett a szövetség felé. A 29 esztendős játékos a Magyar Kézilabda Szövetségnek és a Nemzeti Sportnak is elküldött levelében kifejti, melyek azok az okok, amelyek miatt erre az elhatározásra jutott. Kapitányként többek között a napidíj mértékét (10 euró/nap, amely nem fedezi a játékosok költségeit) és a biztosítást kifogásolja, és jelzi, amióta tavaly év végén egyeztetett Sinka László MKSZ-elnökkel, azóta semmi sem változott.
2010.11.02. 16:00
 
 
Mintegy 3,6 milliárd forintot költ az állam a pártokra 2011-ben
Mintegy 3,6 milliárd forintot szán a kormány jövőre az országgyűlési választásokon legalább egy százalékot elért pártok és pártalapítványaik támogatására - derül ki a parlamenthez benyújtott költségvetési törvényjavaslatból. Az idei költségvetést és a jövő évre vonatkozó tervezetet összehasonlítva az MSZP "veszít" a legtöbbet áprilisi választási eredménye miatt: a párt és az alapítványa az ez évi keret mintegy feléből gazdálkodhat. Az SZDSZ és a MIÉP - szintén választási szereplése következményeként - az idei évvel ellentétben 2011-ben már nem kap költségvetési támogatást.
2010.11.02. 16:00
 
 
Szerdán végezhetik ki a házasságtörésért elítélt iráni nőt
Szerdán végezhetik ki a házasságtörésért megkövezésre ítélt iráni nőt, Szakine Mohammadi-Astianit - mondta a megkövezés elleni nemzetközi bizottság kedden. - Három nappal korábban kaptuk ezt az információt - tudatta Mina Ahadi, a németországi székhelyű szervezet elnöke és szóvivője egy bíróság levelére hivatkozva, amelyet annak a tabrizi börtönnek küldtek, ahol Mohammadi-Astiani raboskodik. Az iráni asszonyt 2006-ban ítélték halálra. Férje meggyilkolásában való bűnrészességért akasztást kapott, házasságtörésért pedig megkövezést. Az első büntetést fellebbezés után végül 10 év börtönre enyhítették.
2010.11.02. 15:15
 
 
Csökken a benzin ára csütörtökön
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. csütörtökön, a gázolaj ára nem változik - értesült piaci forrásokból kedden az MTI. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 335 forintra mérséklődik, a gázolajé 323 forint marad. A Mol egy hete ugyancsak bruttó 2 forinttal csökkentette a 95-ös benzin árát, a gázolajé nem változott. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.11.02. 14:45
 
 
LMP: a költségvetés leépíti a közszolgálatot
Az LMP szerint a 2011-es költségvetés a leépítés évét hozza el a magyar közszolgálatban. A párt közleményében azt írja, hogy az egészségügy, a környezet és a családtámogatások a "leépítés költségvetésének" vesztesei, miközben az LMP alternatív költségvetési javaslatai e területek megerősítését irányozzák elő. Az ellenzéki párt legsúlyosabb kifogása a büdzsétervezettel szemben az, hogy a magán-nyugdíjpénztári befizetések 14 hónapra történő "einstandolásán" felül megkezdi a felhalmozott megtakarítások felélését is.
2010.11.02. 14:45
 
 
Folyamatosan figyelik a sérült gátat Ajkán
Folyamatosan mérik a sérült gát mozgását a szakemberek, a négy héttel ezelőtt megsérült ajkai vörösiszap-tározó X. számú kazettájának északi fala fél centiméternyit mozdult el - mondta Muhoray Árpád tábornok, helyreállítási és újjáépítési felügyelő. A tábornok elmondta, hogy a kazetta helyzete stabil, a geodéták műszereikkel folyamatosan figyelik a több helyen megrepedt és megsüllyedt gát északi oldalfalának állapotát. A kiszakadt tározó falán a megsérült gátszakasz alja kifelé, a teteje befelé mozdult el, és ugyanekkora - mindössze 25 milliméteres - elváltozásokat mértek a repedések között is október 9. óta - mondta el Muhoray Árpád.
2010.11.02. 14:15
 
 
Már csak a WADA-jelentésre várnak Contador ügyében
Amennyiben a Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) megkapja a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) jelentését a háromszoros Tour de France-győztes spanyol Alberto Contador esetével kapcsolatban, órákon belül megszülethet a döntés - jelentette ki Pat McQuaid, az UCI elnöke. Hozzátette: szorosan együttműködnek a WADA-val, de amíg nincs kész a sok munkát és ellenőrzést igénylő beszámoló, addig nem tudnak ítélkezni. Az UCI vezetője ismételten jelezte: ő doppingvétség esetén nem két- , hanem négyéves eltiltást tartana jónak, mert - mint jelezte - a 24 hónap túl rövid idő.
2010.11.02. 14:15
 
 
Állásfoglalást kér a Mal Zrt. ügyvédje a bíróságtól
Állásfoglalásért fordult a Fővárosi Bíróság Polgári Kollégiumához Ruttner György, a Mal Zrt. ügyvédje azzal a kérdéssel, hogy mi tekinthető olyan "rendkívül sürgős szükségnek", amely az alperes megnyilatkozási lehetőségét nem tartja szükségesnek az előzetesen végrehajtható fizetési kötelezettségről szóló végzés kiadása előtt. Tízmillió forint kártérítést ítélt meg a vörösiszap-katasztrófa egyik devecseri károsultjának az FB, Ruttner György ennek kapcsán szeretné megtudni, hogy "az ideiglenes intézkedés méltányolható indokain túl" az alperes bármilyen megnyilatkozási lehetőségétől el lehet-e tekinteni az előzetesen végrehajtható fizetési kötelezettséget előíró végzés kiadása előtt.
2010.11.02. 14:15
 
 
Kovács Miklós maradt az FTC elnöke
Kovács Miklóst választották a következő négy évre a Ferencvárosi Torna Club elnökének, erről az egyesület keddi tisztújító közgyűlésén szavaztak a küldöttek. Az FTC kézilabdacsarnokában tartott közgyűlésen - amelyen 256-an szavaztak - tizen pályáztak az elnökségi helyekért, közülük kilencen kerültek be a testületbe, a legtöbb szavazatot Springer Miklós, a klub alapítójának unokája kapta, szám szerint 225-öt. Ezt követően a már újonnan megválasztott elnökségi tagok titkos szavazással választották meg Kovács Miklóst elnöknek.
2010.11.02. 14:00
 
 
Jobbik: általános vitára is alkalmatlan a költségvetés tervezete
A Jobbik előzetes véleménye szerint a jövő évi költségvetésre vonatkozó javaslat még általános vitára sem alkalmas - mondta keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján Nyikos László.A számvevőszéki és költségvetési bizottság jobbikos elnöke indoklásként kijelentette, hogy a kormány által tíz évre előirányzott egymillió munkahely megteremtésének még az első lépéseit sem látják. Hozzátette, véleményük szerint a közszférában tervezett 25-30 ezer fős elbocsátások inkább visszalépést jelentenek. Úgy fogalmazott, hogy az új munkahelyek megteremtésére az Új Széchényi-tervben csak remények, ígéretek vannak, de kézzelfogható megfogalmazások nincsenek.
2010.11.02. 14:00
 
 
Fónagy: középpontban a munkahelyteremtés és a kkv-k
A kormány gazdaságpolitikájának két fontos alappillére van, a munkahelyek létrehozásának ösztönzése, valamint a magyar mikro-, kis- és közepes vállalkozások gazdasági lehetőségeinek szélesítése - hangoztatta Fónagy János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium parlamenti államtitkára kedden Budapesten a XIX. Magyar Minőség Hét keretében tartott szakmai konferencián. Az államtitkár kitért arra, hogy Magyarország csak akkor állíthat elő piac- és versenyképes termékeket, ha azt minőségi módon teszi és nem tömegtermékekkel próbál versenyezni. Ennek érdekében pedig a minőséget nemcsak az áruk előállításánál, hanem a gazdaság minden folyamatában is alkalmazzák a vállalkozások és cégek.
2010.11.02. 13:30
 
 
Kinevezték Tóth Tamást Budapest rendőrfőkapitányává
Schmitt Pál köztársasági elnök november 1-jei hatállyal dandártábornokká léptette elő, Pintér Sándor belügyminiszter pedig kinevezte Budapest rendőrfőkapitányának Tóth Tamás eddigi megbízott főkapitányt - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kedden az MTI-t. Szintén hétfői hatállyal Fülöp Valtert ezredessé léptette elő, és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) bűnügyi főkapitány-helyettesének nevezte ki Pintér Sándor belügyminiszter. Megbízott rendőrfőkapitányként Tóth Tamás július 1-je óta látta el feladatait.
2010.11.02. 13:30
 
 
Újabb három helyszínen vizsgálódtak Szerbiában Mladic után
Újabb akció kezdődött kedden kora reggel Szerbiában a Ratko Mladic háborús bűnökkel vádolt volt boszniai szerb katona parancsnok elleni nyomozás keretében; a rendőrség két helyszínre szállt ki Belgrád külvárosában, és átkutattak egy üdülőfaluként üzemelő skanzent is a szerb fővárostól délre - közölte a háborús bűntettek ügyében eljáró szerbiai különleges ügyészség. Hírek szerint Belgrádban egy magánlakást és egy éttermet kutattak át a városközponttól délnyugatra, és a csendőrség lezárta a szerb fővárostól 80 kilométernyire délre, a közép-szerbiai Arandjelovac mellett fekvő, mindössze néhány apartmanból álló Bajka skanzent.
2010.11.02. 13:30
 
Armel Operaverseny és Fesztivál
Az Operaverseny és Fesztivál 2010-ben harmadik alkalommal kerül megrendezésre.
2010.11.02. 13:25
 
 
Túl hangos volt Katy Perry és Russell Brand esküvője
Nyomozást indított az indiai rendőrség egy luxushotel menedzsere ellen Katy Perry amerikai énekesnő és Russell Brand brit komikus túl hangos esküvője miatt. A pár Rádzsasztán indiai államban, egy tigrisrezervátum közelében lévő szabadidőközpontban tartotta esküvőjét október 23-án. Az éjszakába nyúló lagzi a helyi hatóságok közlése szerint 45 decibellel túllépte a megengedett maximális zajszintet. Ezért azonban nem Perry és Brand, hanem a szálloda vezetése a felelős. A hotelmenedzserre pénzbüntetés vagy több napos börtönbüntetés vár. A szálloda nem kívánt véleményt mondani az esetről.
2010.11.02. 13:15
 
 
Döbbenetes titkok Madonna hálószobájából
Húsz évvel fiatalabb háttértáncosaiból tart háremet az énekesnő.
2010.11.02. 12:55
 
 
Navracsics: a közigazgatásnak hozzá kell járulnia a versenyképességhez
Navracsics Tibor szerint a magyar közigazgatás átalakítása csak akkor tekinthető sikeresnek, ha hozzájárul a gazdaság versenyképességéhez. A közigazgatási tárca vezetője erről Budapesten, a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének (MGYOSZ) rendezvényén beszélt. A közigazgatási és igazságügyi miniszter kiemelte: Magyarország versenyképességének hanyatlásához nem utolsó sorban a korábbi politikai döntéshozatal és a közigazgatás alacsony hatékonysága - a jogszabályok bonyolultsága, az intézmények átláthatatlansága - járult hozzá.
2010.11.02. 12:45
 
 
ORFK: békében és nyugalomban telt a hétvége
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) értékelése szerint "békében és nyugalomban" telt a kegyeleti hétvége, nem történt több baleset az utakon, mint az év többi hétvégéjén. Óberling József, az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője kedd Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a hétvégén 11 ezer rendőr és több mint 9 ezer polgárőr volt szolgálatban a temetők környékén, ők 3463 helyszínt biztosítottak. Négy nap alatt 172 bűnesetről kaptak jelzést, ezek jellemzően kisebb értékű vagyon elleni bűncselekmények voltak. Az utakon kilenc halálos baleset volt, ezekben tizenegy ember vesztette életét, összesen 602 baleset történt az ország útjain.
2010.11.02. 12:45
 
 
Az alkotmányügyi bizottság támogatta Lázár János indítványait
Támogatta Lázár Jánosnak, a Fidesz frakcióvezetőjének az alkotmány és az Alkotmánybíróságról szóló törvény módosítására vonatkozó képviselői önálló indítványait az Országgyűlés alkotmányügyi bizottsága. A testület 19 kormánypárti igen és 6 ellenzéki nem szavazattal találta általános vitára alkalmasnak a javaslatokat, amelyeket tárgysorozatba is vettek. Lázár János úgy módosítaná az alkotmányt és az Alkotmánybíróságról szóló törvényt, hogy rögzítené: nincs helye alkotmánybírósági felülvizsgálatnak olyan törvény tartalmáról, amely országos népszavazással sem változtatható meg.
2010.11.02. 12:45
 
 
Megnyíltak a szavazóhelyiségek az amerikai félidős kongresszusi választásokon
Megnyitották a szavazóhelyiségeket washingtoni idő szerint kedd reggel hat órakor az amerikai félidős kongresszusi választásokon. A négyéves elnöki ciklus közepén a választók mind a 435 képviselői mandátumról, valamint a hatéves mandátummal rendelkező 100 szenátor mintegy harmadának a helyéről döntenek. Harminchét szövetségi állam (és két amerikai terület) kormányzót is választ, és alsóbb szinteken is lecseréli tisztségviselőit, valamint az állami kongresszusok tagjait. Több városban a polgármester személyéről is döntenek.
2010.11.02. 12:30
 
 
Gázrobbanás volt Manchesterben, többen a romok alatt rekedtek
Hét embert mentettek ki a romok alól azt követően, hogy Manchesterben kedd reggel feltételezhetően gázrobbanás több házat megrongált - közölte a helyi tűzoltóság. Beszámolója szerint azonban többen a törmelékek alatt rekedtek, felkutatásuk nagy erőkkel folyik. Egyelőre nem tudni, hány emberről van szó. A detonáció következtében egy épület összeomlott, több másik pedig súlyosan megrongálódott. Néhány házból eltávolították a lakókat, a helyszínre vezető utakat lezárták.
2010.11.02. 12:15
 
 
Juventus: a klubrekorder Del Piero csak Hirzer Ferenc csúcsát nem döntötte meg
Alessandro Del Piero, a Juventus labdarúgócsapatának meghatározó játékosa gyakorlatilag minden rekordot tart a klubnál, egyet kivéve, ugyanis az egy szezonban lőtt gólokat tekintve a magyar Hirzer Ferenc a legjobb. A jövő kedden 36 éves Del Piero szombaton, a Milan elleni bajnoki rangadón szerzett góljával az egyesület történetének legeredményesebb futballistája lett, 179. találatával Giampiero Bonipertit előzte meg az örökranglistán. Hirzer Ferenc rekordját viszont már aligha dönti meg Del Piero, ugyanis a magyar támadó az 1925/26-os idényben 26 bajnokin 35 (!)-ször talált be a kapuba.
2010.11.02. 12:00
 
 
Berlin EU-szintű légibiztonsági intézkedéseket sürget
Európai szintű biztonsági intézkedéseket kezdeményez a német belügyminiszter azután, hogy a köln-bonni repülőtéren is "átment" egy Jemenből érkezett és Angliába tartó csomag, amely robbanószert tartalmazott. Thomas de Maiziere azután tette bejelentését, hogy hétfőn este fölkereste a szóban forgó repülőteret. Mint mondta, javaslatát az uniós belügyminiszterek jövő héten esedékes tanácskozásán fogja hivatalos formában előterjeszteni. A cél a biztonsági intézkedések és folyamatok európai szintű összehangolása. Elképzelését már egyeztette a belga kormánnyal, amely december 31-éig látja el az EU soros elnökségét - tette hozzá de Maiziere.
2010.11.02. 12:00
 
 
Woods szerint jogosan vesztette el világelsőségét
Tiger Woods nem rágódik azon, hogy hétfőn, 281 hét után elveszítette világelsőségét a profi golfozók között. "Ahhoz, hogy első lehess, nyerni kell, én pedig nagyon régen nem nyertem - kommentálta a ranglista első helyének elvesztését az amerikai sztárjátékos. - Továbbra is nagyon szeretem a játékot, a motiváció megmaradt." A tavalyi év végén szexbotrányba keveredett Woods nehéz éven van túl, családi válsága után áprilisig nem lépett pályára, majd hullámzóan játszott, s végül győzelem nélkül zárta a legrangosabb sorozatot, a US PGA Tourt, ami 1996-os debütálása óta nem fordult vele elő.
2010.11.02. 11:45
 
 
11 évet kapott a barátnőjét 54 késszúrással megölő kecskeméti fiatal
Ötvennégy késszúrással ölte meg az őt elhagyni készülő tizenhat esztendős barátnőjét az a kecskeméti fiatal, akit kedden jogerősen tizenegy év, fiatalkorúak börtönében letöltendő szabadságvesztéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla. Az 1992-ben született jó tanuló, több tanulmányi versenyen is induló, büntetlen előéletű vádlott 2007 decemberétől járt együtt nála egy évvel fiatalabb osztálytársnőjével, a későbbi sértettel. A lány számára azonban egyre terhesebbé vált a mindenkire féltékeny vádlott őt kisajátítani, a barátaitól elvonni igyekvő és a testi kapcsolatot is sürgető szerelme, ezért 2008 májusában szakított vele.
2010.11.02. 11:45
 
 
Több testmozgás, kevesebb meghűlés
A mozgásszegény életmódot élő emberek kétszer nagyobb eséllyel kapják el a náthát, mint fittebb embertársaik - állapították meg amerikai kutatók. Azok a - fittnek számító - emberek, akik naponta ötször vagy többször végeztek testmozgást, átlagosan 4,4-4,9 napot voltak náthásak. A középső kategóriába került emberek, akik hetente egy-négy alkalommal mozogtak, 4,9-5,5 napig voltak "megfázva". Azok viszont, akik legfeljebb heti egy napon iktatták be napirendjükbe a testmozgást, 8,2-8,6 napot töltöttek meghűléses betegségben.
2010.11.02. 11:45
 
 
Tarlós: fizetnek a pártok, ha nem szedik le a plakátjaikat
Levélben figyelmezette a parlamenti pártok illetékes vezetőit a főpolgármester, hogy a budapesti önkormányzat kiszámlázza számukra plakátjaik eltávolításának költségét, ha a szerdai határidőig nem szedetik le hirdetéseiket. Amennyiben a pártok nem szedetik le választási plakátjaikat a szerdai határidőig, az önkormányzat megteszi ezt, de a "művelet költségét" kiszámlázza - derül ki a fővárosi önkormányzat keddi közleményéből. Tarlós István levelében Mesterházy Attilát, az MSZP elnökét, Kósa Lajost, a Fidesz ügyvezető alelnökét, Vona Gábort, a Jobbik elnökét és Schiffer Andrást, az LMP frakcióvezetőjét kérte fel, hogy intézkedjen a hirdetmények eltávolításáról.
2010.11.02. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602[1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista